Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 10:33

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 88  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 21:13 
Zöldfülű

1,Aizen terve volt az egész! Ha Rukiát a Soukyoku elégeti akkor minden gond nélkül megszerzi a Hógolyót és nem kell még lecsapnia pár kapitányt pluszban.
2,Hát valszeg azért van ilyen jóban Renjivel mivel együtt nőttek fel.
3, Azt neked kell tudnod. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 17:19 
Könyvmoly

Kvízkérdések: Rukiát tulajdonképpen miért is ítélték el? És miért van ilyen jóba Renjivel? És Byakuya miért tetszik nekem egyre jobban?:D

Amúgy Death Note-ot nézi most valaki? L meghalt :cry: Immár harmadjára ebben az évben :D Szomorú volt.. Bele kellett kapaszkodnom a faliszőnyegbe hogy ne ugorjak rá a tévére, nem titkolt szándékkal hogy kinyírjam Lightot.
De jön Mello és Near, őket még sose láttam :-) Végre kiderülhet számomra hogy Mello lány-é vagy férfiú XD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 14:17 
Fanfic-faló

Zsuzsee írta:
verity írta:
ez jó :D amúgy ma fogjátok nézni a Romeo x Julietet?

Jézus tényleg, el ne felejtsem. Szerintem beállítom a telefonomon az emlékeztetőt XD

:D :D kíváncsi vagyok, milyen lesz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 14:09 
Könyvmoly

verity írta:

Jézus tényleg, el ne felejtsem. Szerintem beállítom a telefonomon az emlékeztetőt XD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 13:55 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 13:21 
Könyvmoly

Hajjajajajaj..

Ettől a képtől meghaltam.
http://lh5.ggpht.com/_YRPng5-_5oc/SdyBq ... rDesir.jpg

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 13:47 
Fanficbúvár

Voldemortia írta:
A Kizuna még egész jó volt... Bár amikor a naaaaagy végső csatában a főgonosz bácsi bevetette minden erejét és mruaaaghnagyátváltozás, akkor konkrétan röhögőgörcsöt kaptam és elkezdtem visítani, hogy SONGOKUUUUUUU!! xD Esküszöm még a beállás is olyan volt, meg megizmosodott meg megnőtt a haja és hirtelen nagyon powah lett, de nekem nagyon kellett rajta nevetnem XD

A Kizuna nagyon jó B-) Ki is írtam DVD-re, már csak egy borítót kell szeválnom hozzá :D

Na annál a limit-break-nél én is röhögtem.... Annyira vicces volt, hogy a vén szotyiból egy olyan túledzett izomagy lett :/ Persze az már kevésbé, ahogy elverte csóri Naru-chant :((

Én ezidáig teljesen tudatában voltam annak, hogy Sasuke nem szimpetikus nekem. Egy szemétláda, aki otthagyta a falut (ami nem érdekel nagyon, de hogy Narut is otthagyta!!! $fal ), és átállt a pedo kígyóhoz...

Ám amikor elkezdődött a film eleje, és megláttam, ahogy félmeztelenül áll a vízesés alatt, olyan hisztérikus visítógörcsöt kaptam, hogy nem is tudtam róla, hogy létezik ilyen :mrgreen: Azóta elismerem, hogy jó pasi, de hát akinek gyengéi a szexi bishik, attól ezt nem lehet számon kérni :)

Persze nem adtam fel a hitemet, az Isten nekem még mindig Itachi :mrgreen: :mrgreen:

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 21:38 
Szárnybontogató

Susan Merope Denem írta:
Háháháá! *tereli a témát* Naruto movie-k... Kettőt láttam belőlük, a Kizunát, meg a Shion-os, első Shippuden movie-t... Annak a végén én is vertem a fejem az asztalba, a Kizuna után meg... *.* Másfél órás visító-fangörcs után tízszer újranéztem az ending utáni kis epilógust *ábrándos mosoly*

A Kizuna még egész jó volt... Bár amikor a naaaaagy végső csatában a főgonosz bácsi bevetette minden erejét és mruaaaghnagyátváltozás, akkor konkrétan röhögőgörcsöt kaptam és elkezdtem visítani, hogy SONGOKUUUUUUU!! xD Esküszöm még a beállás is olyan volt, meg megizmosodott meg megnőtt a haja és hirtelen nagyon powah lett, de nekem nagyon kellett rajta nevetnem XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 19:54 
Fanficbúvár

Voldemortia írta:
...habár az eleje meg a vége tényleg nem túl jó... főleg a vége. Hát azon vertem a fejem az asztalba, fájt, ami nagy szó, így több Naruto movie után...

Háháháá! *tereli a témát* Naruto movie-k... Kettőt láttam belőlük, a Kizunát, meg a Shion-os, első Shippuden movie-t... Annak a végén én is vertem a fejem az asztalba, a Kizuna után meg... *.* Másfél órás visító-fangörcs után tízszer újranéztem az ending utáni kis epilógust *ábrándos mosoly*

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 16:56 
Szárnybontogató

A Soul Eater... hatalmas xD Végignyálaztam az egész animét, és veszett jó, habár az eleje meg a vége tényleg nem túl jó... főleg a vége. Hát azon vertem a fejem az asztalba, fájt, ami nagy szó, így több Naruto movie után...
Tipik az az anime, amiben van minden. Aki elkezdi és figyelmen kívül hagyja a rajzolást, az úgyis meg fogja szeretni :D
Amúgy szerintem meg a nap és a hold a legnagyobb ötlet az egészben :D majdnem vettem is holdas nyakláncot MondoConon, de háromszor annyiba került, mint amennyi pénz volt nálam xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 19:30 
Könyvmoly

Velem is az a gond főként, hogy sokszor első látásra ítélek. Ha belenézek véletlenül egy új animébe, és elsőre nem tetszik a grafika, a hang, vagy valami más, akkor hajlamos vagyok elkönyvelni "rossznak " (ami ez esetben nekem nem tetszőt jelent), és akkor nem is fogom nézni egyáltalán, és nem egyszer előfordult már hogy így lemaradtam valamiről ami egyébként jó, csak szokni kell.
De ez ilyen kijavíthatatlan bug bennem XD

Nincs valakinek valami infója Bizenghast 6-ról? Továbbá még mindig keresem az Animax reklám zenéjét. :P

szerk.: Oké, már nem keresem. Mekkora jó hogy van Animax fórum :DD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 18:40 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Mint korábban írtam a Soul Eaternek azért ekkora fan bázisa, mert egyedi és különleges. Ez már a rajzolásnál kezdődik. Ha megszokod a rajzolást onnantól másképp nézi az ember :lol: :lol: :lol:

Egy nagyon beteg (a szó jó értelmében XD), akciódús, drámai elemekkel átszőtt shounen fight a sorozat.
A karakterek a maguk nemében zseniálisak, kezdve a szimmetriamániás halál fiával (szó szerint :lol:)
Aki szereti az ilyen beteg humorral ellátott sorozatokat, és emellett még a shounenekért is oda van, ezt imádni fogja.
Nagy betegsége, hogy a sorozat első részei, szerintem erőltetettek lettek, na de azután... :D

Velem az a baj, hogy veszettül allergiás vagyok a grafikára, legyen szó animéről, vagy mangáról... Nehezen szokom meg egy új, mástól eltérő rajzstílust... Sajna ez van, de én nem akartam, és nem is akarok előre ítélkezni ^^

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 18:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

Susan Merope Denem írta:
Zsuzsee írta:

én a végébe belenéztem de nem jön be annyira :D valahogy a grafikája se tetszik. viszont haverjaim meg szeretik, úgyhogy nemtudom:D

Most olvastam MONDO-ban róla a cikket, és őszintén az a Napocska, meg a grafika nem nagyon jött be... :/

Mint korábban írtam a Soul Eaternek azért ekkora fan bázisa, mert egyedi és különleges. Ez már a rajzolásnál kezdődik. Ha megszokod a rajzolást onnantól másképp nézi az ember :lol: :lol: :lol:

Egy nagyon beteg (a szó jó értelmében XD), akciódús, drámai elemekkel átszőtt shounen fight a sorozat.
A karakterek a maguk nemében zseniálisak, kezdve a szimmetriamániás halál fiával (szó szerint :lol:)
Aki szereti az ilyen beteg humorral ellátott sorozatokat, és emellett még a shounenekért is oda van, ezt imádni fogja.
Nagy betegsége, hogy a sorozat első részei, szerintem erőltetettek lettek, na de azután... :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:12 
Fanficbúvár

Zsuzsee írta:

én a végébe belenéztem de nem jön be annyira :D valahogy a grafikája se tetszik. viszont haverjaim meg szeretik, úgyhogy nemtudom:D

Most olvastam MONDO-ban róla a cikket, és őszintén az a Napocska, meg a grafika nem nagyon jött be... :/

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:02 
Könyvmoly

Susan Merope Denem írta:
Zsuzsee írta:
Véletlenül valaki nem tudja hogy az Animaxes reklám alatt (".. a szemeid elárulnak.. tudom ki vagy, olyan vagy mint én.. te is animax fan vagy!") milyen zene megy?

Nemtudom... Rég nem jártam már arra ^^

Nézi valamelyikőtök a Soul Eatert? Én kihagytam tegnap, barátnőm azt mondja enyhén szólva idióta egy anime xD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:19 
Fanficbúvár

Zsuzsee írta:
Véletlenül valaki nem tudja hogy az Animaxes reklám alatt (".. a szemeid elárulnak.. tudom ki vagy, olyan vagy mint én.. te is animax fan vagy!") milyen zene megy?

Nemtudom... Rég nem jártam már arra ^^

Nézi valamelyikőtök a Soul Eatert? Én kihagytam tegnap, barátnőm azt mondja enyhén szólva idióta egy anime xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 18:23 
Könyvmoly

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 20:38 
Szárnybontogató

Mystra írta:
Voldemortia írta:
Hogy gondoltad a befogadást? :D

Úgy, hogy ha pölö buszoztok fel, akkor nem mehetnék-e veletek a helyszínig? Nyugi, csendestárs leszek, nem zavarok senkit és semmit, csak van egy bizonyos szintű Bp-fóbiám -- nem szoktam akkora helyekhez, és ha nem találok oda egyből, akkor én ott pusztulok el az út szélén :'D De tulajdonképpen mostanra már összehoztam magamnak a lehető legegyszerűbb útvonaltervet, amit még képes is leszek tartani, szóval azt hiszem, tárgytalan ^^'

Fuvarunk van, úgyhogy tényleg tárgytalan xD de ha látsz ilyen --> www.thedamnmess.gportal.hu megy ilyen --> www.theholycrap.gportal.hu figurákat, akkor gyere oda, mi vagyunk azok xD

OFF vége

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 18:00 
Tollforgató

Voldemortia írta:

Úgy, hogy ha pölö buszoztok fel, akkor nem mehetnék-e veletek a helyszínig? Nyugi, csendestárs leszek, nem zavarok senkit és semmit, csak van egy bizonyos szintű Bp-fóbiám -- nem szoktam akkora helyekhez, és ha nem találok oda egyből, akkor én ott pusztulok el az út szélén :'D De tulajdonképpen mostanra már összehoztam magamnak a lehető legegyszerűbb útvonaltervet, amit még képes is leszek tartani, szóval azt hiszem, tárgytalan ^^'

*bocsánat az offért*

Bleachben én ott tartok, hogy nem kezdtem el a Zanpakutou-s fillert, mert egy lusta disznó vagyok, tegnap OKTV-ztem és nem volt rá időm :( Pedig Con előtt szeretem behozni a lemaradásomat :'D

07-Ghostból is elmaradtam, történt valami érdekes a 22. rész óta? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 16:12 
Szárnybontogató

Mystra írta:
Voldemortia írta:

Mi megyünk barátnőmmel, ez már fix :D

Veszprémből, ugye? Nincs kedvetek befogadni egy szegény, árva Mystranénit? O:-) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 15:11 
Könyvmoly

Susan Merope Denem írta:
Huh... Az ott tényleg bonyolult rész:D Ahol én járok, ott még nem érte el Ichi a bankai-szintet, mert amikor az jönne, rendszerint lefagy tőle a gépem xD Nehéz követni a visszatekintést, és hidd el, sok lesz még belőle... Azt csak úgy benyomták, értelme ugyan nem volt, de már legalább tudjuk, hogy Kira volt a cukijófiú, Renji meg egy agresszív állat xD

Én Renjin kiakadtam ott a tűzgolyózásnál :D Nem gondoltam volna hogy béna gyerek volt XD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 15:06 
Fanficbúvár

Zsuzsee írta:
Mystra fogalmam sincs hol tartanak, Animaxen nézem amikor végzek a fürdéssel még Death Note előtt:D Most valami olyan van hogy Ichigónak van 28 órája hogy a második szintre lépjen (akármi is az), és Rukiát kivégzik másnap délben. Hinamori még alélt állapotban van, Gin ellógott, Toshirou meg nem tudja mi volt igaz Aizen leveléből és mi nem. Én meg csak ülök és semmit nem értek :D Bár sok előzetes tapasztalatom Bleachből nincs mondjuk hozzá XD

Huh... Az ott tényleg bonyolult rész:D Ahol én járok, ott még nem érte el Ichi a bankai-szintet, mert amikor az jönne, rendszerint lefagy tőle a gépem xD Nehéz követni a visszatekintést, és hidd el, sok lesz még belőle... Azt csak úgy benyomták, értelme ugyan nem volt, de már legalább tudjuk, hogy Kira volt a cukijófiú, Renji meg egy agresszív állat xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 19:42 
Könyvmoly

Mystra fogalmam sincs hol tartanak, Animaxen nézem amikor végzek a fürdéssel még Death Note előtt:D Most valami olyan van hogy Ichigónak van 28 órája hogy a második szintre lépjen (akármi is az), és Rukiát kivégzik másnap délben. Hinamori még alélt állapotban van, Gin ellógott, Toshirou meg nem tudja mi volt igaz Aizen leveléből és mi nem. Én meg csak ülök és semmit nem értek :D Bár sok előzetes tapasztalatom Bleachből nincs mondjuk hozzá XD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 19:38 
Tollforgató

Zsuzsee írta:
Most én vagyok a hülye, vagy a Bleachet tök összevissza adják? :S Egyszer még halálistensuliban vannak, utána meg már halott Aizen, előtte ment Ichigo haza, most meg megint itt van.. Nemértem :/

A Bleach egy kaotikus időugrás, az tény. Szerintem volt benne valami ilyen rész, mikor visszaemlékezéseket kevertek a mindennapokba... :? (És a továbbiakban is lesz még, attól tartok...) Hányadik résznél tartasz?

verity:
asszem én voltam, ha az olvadórágós izécskére gondolsz ^-^ és ha MondoConon lesznek (bár a partnerlistáról mintha lemaradtak volna...) Zakások, akkor tuti bespájzolok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 19:40 
Fanfic-faló

gyerekek, elláttam magammal Vampire Knightos cuccokka a SakuraZakából. :twisted: már nem tudom, ki ajánlotta a rágót, de vettem és tényleg isteni 8)

valaki látta már a Kuroshitsujit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 19:23 
Könyvmoly

Most én vagyok a hülye, vagy a Bleachet tök összevissza adják? :S Egyszer még halálistensuliban vannak, utána meg már halott Aizen, előtte ment Ichigo haza, most meg megint itt van.. Nemértem :/

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 19:15 
Tollforgató

Voldemortia írta:
Mystra írta:
Juj, tényleg, jön valaki MondoConra? :P Most, hogy az őszit lefújták, eléggé úgy fest, hogy elruccanok rá ;)

Veszprémből, ugye? Nincs kedvetek befogadni egy szegény, árva Mystranénit? O:-) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 14:50 
Fanficbúvár

Zsuzsee írta:
Picit nemtudom mennyire off: van rajtam kívül olyan elvetemült, aki még hordja a NyaConos karszalag-jegyet?:D én megfogadtam hogy addig rajtam lesz amíg le nem rohad, és ez a ragasztó nagyon jól bírja :D pedig mindennap fürdök :)

Nekem lejött már :(( Lefoszlott a kezemről már csórikám xD De osztálytársamon még mindig rajta van, és rajtam is lenne... ^^

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 14:27 
Könyvmoly

Picit nemtudom mennyire off: van rajtam kívül olyan elvetemült, aki még hordja a NyaConos karszalag-jegyet?:D én megfogadtam hogy addig rajtam lesz amíg le nem rohad, és ez a ragasztó nagyon jól bírja :D pedig mindennap fürdök :)

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 20:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

Voldemortia írta:
BTW, hogyan lehet mkv-t avi-ba konvertálni? Akartam Nabari no Out nézni, de nagyon béna lehetek, mert vagy spanyol/francia/olasz/egyébfurcsaságok felirattal találtam meg, vagy mkv-ban, amit az én szerencsétlen kis gépem nem bír lejátszani. Tippek?

Törölj le minden kodeket a gépedről, Szedd le a CCCP codec packet (http://www.cccp-project.net), telepítsd fel, és nézd a benne lévő lejátszóval a videókat.

Minden létező fájlformátumot visz, köztük az mkv-t is. Innentől kezdve nincs is szükséged más lejátszóra.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 19:36 
Szárnybontogató

Mystra írta:
Juj, tényleg, jön valaki MondoConra? :P Most, hogy az őszit lefújták, eléggé úgy fest, hogy elruccanok rá ;)

BTW, hogyan lehet mkv-t avi-ba konvertálni? Akartam Nabari no Out nézni, de nagyon béna lehetek, mert vagy spanyol/francia/olasz/egyébfurcsaságok felirattal találtam meg, vagy mkv-ban, amit az én szerencsétlen kis gépem nem bír lejátszani. Tippek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 18:25 
Tollforgató

Az endingje tényleg jó... :D Still Doll... :) Egyszer elénekeltem hagyományosban, mert nem tudtam, mit válasszak, és ezt húztam ki a sokból ^^'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 19:11 
Fanficbúvár

Zsuzsee írta:

Ááá ennek örülök :D De remélem nem csak 26 rész lesz O_o Kis tiszteletet adjunk a dolgoknak.. Sok-sok-sok Inu részt még ide nekem XD

Énis csatlakozom!! Elközelezett Sesshomaru-fanatikus vagyok, plusz 26 rész nem elég!!

A Pandora Hearts első részét láttam, külön ki mappa van a képeknek, be van tervezve. Ha lesz időm megnézem, én is csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

Áááh, végignéztem (VÉGRE!!) a Vamire Knight anime első évadát. *tapsikol* Most töltöm a második szériát, barátnőm szétspoilerezte az agyamat xD De ahh~ imádom ezt az animét, Zero, Ichiru és természetesen Shiki a kedvencek :D

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 5:40 
Könyvmoly

Lionela írta:
És most némi más dolog.

Nem tudom ki hallott már (avagy ki nem hallott még XD) róla, de Inuyasha megkapja a jól megérdemelt folytatását.

Az új sorozat most októberben indult, és ott folytatja ahol az első abbahagyta, és tervek szerint szépen végig is csinálják a manga befejezéséig.
(Mondjuk remélem a manga végének rétestésztaeffektjén javítanak valamit XDD)

Szóval Inu visszatért, lehet még kb. 120 részen keresztül csodálni :)

Ááá ennek örülök :D De remélem nem csak 26 rész lesz O_o Kis tiszteletet adjunk a dolgoknak.. Sok-sok-sok Inu részt még ide nekem XD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 20:36 
Zöldfülű

Lionela írta:
Adiz írta:

Hááát... Nem is tudom. Nincs az isten, hogy ezek 26 részbe be tudjanak nyomorgatni mindent.

De ha ezt tervezik, akkor bizony jópár történeti elemnek valószínű pápá lesz. Viszont ha mindennek sessy-mama fogja kárát látni, hát én nem is tudom mit csinálok velük....

Ezekkel mint Sesshomaru fan én is egyet értek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 20:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Adiz írta:

Hááát... Nem is tudom. Nincs az isten, hogy ezek 26 részbe be tudjanak nyomorgatni mindent.

De ha ezt tervezik, akkor bizony jópár történeti elemnek valószínű pápá lesz. Viszont ha mindennek sessy-mama fogja kárát látni, hát én nem is tudom mit csinálok velük....

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 20:21 
Zöldfülű

http://myanimelist.net/anime/6811/InuYasha:_Kanketsu-hen

Innen veszem a 26 részt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 19:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Adiz írta:
Meglátjuk majd, hogy ebbe a 26 részbe bele fog-e férni minden, vagy esetleg megvagdalják a mangát.

Kizárt dolog, hogy beleférjen.

A manga 1/3-a van eddig meganimésítve. Mindez 167 részben (plusz-minusz fillerek).

Ha tisztán a mangát nézzük kb. 200 résznyi anime van benne. Ha ügyesen kiszedik a rétestészta cuccost a mangából, és pörgősebbre csinálják az animét akkor is kb. 60-70 résznyi dolog benne van.

Amúgy honnan vetted, hogy 26 részes lesz? Sehol nincs ez megerősítve, és mint mondtam, lehetetlen is lenne ennyibe megoldani. Én minimum 51 résszel számolok, de inkább több lesz. Attól függ mekkora lesz a nézettség.
(Érdekességkép: az első rész 1 hete kint van, de eddig egy csoport se kezdte el subbolni, egyedül magyarok kezdték még csak el. Félek gyors halál lesz ebből. Pár évet késtek az animével. Így viszont lehetséges hogy csak 26 rész lesz a dologból)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 19:38 
Zöldfülű

Meglátjuk majd, hogy ebbe a 26 részbe bele fog-e férni minden, vagy esetleg megvagdalják a mangát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 18:31 
Könyvmoly

Lionela írta:
...Szóval Inu visszatért, lehet még kb. 120 részen keresztül csodálni :)

basszus de jóóóó
nem is tudtam, jó, hogy megláttam mit írtál :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 18:23 
Ó-nagy-admin "backstage"

És most némi más dolog.

Nem tudom ki hallott már (avagy ki nem hallott még XD) róla, de Inuyasha megkapja a jól megérdemelt folytatását.

Az új sorozat most októberben indult, és ott folytatja ahol az első abbahagyta, és tervek szerint szépen végig is csinálják a manga befejezéséig.
(Mondjuk remélem a manga végének rétestésztaeffektjén javítanak valamit XDD)

Szóval Inu visszatért, lehet még kb. 120 részen keresztül csodálni :)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 18:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

Figyelmetekbe ajánlanék egy animét, amit eddig nem nagyon láttam, hogy emlegetett volna bárki is.

Az anime neve Pandora Hearts. A nyári adagból való, most lett frissen befejezett a teljes 25 részes sorozat.
Maga az anime rajzolása, olyan mintha a Kuroshitsuji és a 07-Gost össze lenne kavarva (lehet egy iskolába jártak a mangakák XD). Hangulatilag is hasonló ehhez a kettőhöz, viszont szerintem übereli a másik kettőt. Erős dráma, csöpnyi horror, és töménytelen humor jellemzi. Itt is van erős pszichológia vívódás, ám a 07-Ghosthoz képest ez legalább realisztikus, nincs eltúloza, és legfőképp nem megy a nézők agyára, mert cselekménnyel, más érzelmekkel van alátámasztva.

A történetet nem részletezném, az alapokat, és pár képet megtaláljátok itt:
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2363

Amit még hozzáfűznék, hogy az animének van némi Alice Csodaországban-os alapja. Jobban mondva az Alice Csodaországban horrorváltozata az alapja :)

A seiyuuk japán szokás szerint kiemelkedőek (érdekességképp: a Cheshire Cat hangját Yamaguchi Kappei adja, akit sokféleképp ismerhetünk, de leginkább talán L-kén, avagy Inuyashaként ismeritek)

Mindenképp a Hatsuyuki fansub féle verziót ajánlom megnézésre, ők viszonylag szebben és pontosabban dolgoznak a többiekhez képest.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 13:13 
Fanficbúvár

Lionela írta:

Érdemes belekezdeni, elég egyedi stílusa van, történetre és rajzolásra is.
Viszont a vége nekem nagy csalódás volt. Ugyanis a manga még nem fejeződött be, ezért kényszermegoldásként kitalálak egy alternatív endinget az animéhez. Hát igen csak üvölt az utolsó pár részről, hogy nem azonos ember írta a történetet, mint a mangáét. A manga mérföldekkel übereli.
Viszont azok a részek, maik a manga alapján készültek, szerintem nagyon jók.

Jól hangzik:D És sajna más animéknél is észre ehet venni, hogy más az anime vége, mert a mangája még fut...

Mostanra nekem a Vampire Kinght van betervezve, végre látni akarom az animét is!! Már annyit hallottam róla, nagyjából tudom is a sztorit, mangát olvastam egy kicsit, de az anime... Azt mondják szuper :)

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 12:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Zsuzsee írta:
Soul Eaterről valaki? Érdemes elkezdeni nézni? És a Rómeó és Júliát? Annak csak azt tudom hogy zenéje a You raise me up amit én imádok :D (Vagy az nem az? XD)

Érdemes belekezdeni, elég egyedi stílusa van, történetre és rajzolásra is.
Viszont a vége nekem nagy csalódás volt. Ugyanis a manga még nem fejeződött be, ezért kényszermegoldásként kitalálak egy alternatív endinget az animéhez. Hát igen csak üvölt az utolsó pár részről, hogy nem azonos ember írta a történetet, mint a mangáét. A manga mérföldekkel übereli.
Viszont azok a részek, maik a manga alapján készültek, szerintem nagyon jók.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 12:08 
Könyvmoly

Susan Merope Denem írta:
Zsuzsee írta:
Én is mennék, de túl sok pénz ment el rám az utóbbi időben :D Meg nem is hiszem hogy lenne aki átvisz.. Mindegy, most egyelőre SakuraConra gyűjtök, és akkor ott majd drága barátaimmal bevásárlókörútra megyünk :D (Kérdéses hogy a performance összejön-e addigra).

Én akkor is boldog lennék, ha a Tavaszira elengednének... X-( De még az sem biztos :((

Jó hát nálam se, de optimistán állok hozzá :D

Soul Eaterről valaki? Érdemes elkezdeni nézni? És a Rómeó és Júliát? Annak csak azt tudom hogy zenéje a You raise me up amit én imádok :D (Vagy az nem az? XD)

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 10:45 
Fanficbúvár

Zsuzsee írta:
Én is mennék, de túl sok pénz ment el rám az utóbbi időben :D Meg nem is hiszem hogy lenne aki átvisz.. Mindegy, most egyelőre SakuraConra gyűjtök, és akkor ott majd drága barátaimmal bevásárlókörútra megyünk :D (Kérdéses hogy a performance összejön-e addigra).

Én akkor is boldog lennék, ha a Tavaszira elengednének... X-( De még az sem biztos :((

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 17:48 
Könyvmoly

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 8:07 
Fanficbúvár

Mystra írta:

Én annyira szeretnék menni :((

De mentem nyárira, mentem MYV koncertre... Tuti nem engednének el szüleim, pedig annyira jó lenne!! *zokog*

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 21:03 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 18:30 
Fanfic-faló

holnap -> reszkess, SakuraZaka, jövök! :twisted: :))

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 88  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra