|
| Fanfic-faló |
|
egy kis palik best of?
laci és gyula, 92834. rész guest starring: véber gabi “Nem hallassz semmit, Gyuszi? Akkor tönkrement a fejhallgatód, jelzem! Gyula, ne tráfálkozz velem, miközben megsüketülök! És megjavult a fejhallgató. De most valami disco szól benne, őrület. Megszűnt a hegylakó 3 zenéje a fejemben!!”
“Te nem naiv vagy, hanem aranyos Gyula, semmi baj sincs veled.”
"Na ezt értékeld te, Gyula, én idegileg nehezen bírom."
Palik: Ha azt szeretnéd, hogy újraindítsák a versenyt, akkor hívd fel őket! Gyula: És mit mondjak nekik? Palik: Gyula vagyok Pestről...
“Gyuszi!! Előzd meg te azt az embert abban a piros izében!”
Palik: Ki nyeri meg ezt az autós viadalt? Gyula: Mit tudom én!
Gyula: Tudod mit nézek most? Palik: Hogy lesz-e szivárvány?
Gyula: Most mit csinálnak? (Glock és Webber) Palik: Botrányt!
“De ne hozzám beszélj, Gyula, hanem a kedves nézőkhöz!”
Gyula:"Ünnepelteti magát a berohanó ember, pedig ez nem egy jó vicc." Palik: "Idióta!"
Gyula: "Lehet még esélye Trullinak!" Palik: "Mint mókusnak az erdőtűzben, Gyula."
"Én olyan nagy szeretettel figyelem gyönyörű vergődésedet Gyula, ahogy megpróbálod megmagyarázni, hogy lesz ebből valami."
“Gábor, magyarázd el ezt nekem, vagy hívd fel Jean Todtot!”
Czollner: Laci! Palik: Igen, Gyula? Czollner: Nem akarom túlfeszíteni a húrt, de... Palik: Nem, nem, kérdezz bátran! Czollner: Amikor utoljára mondtam, hogy Montoya esetleg összeszedheti Schumachert... Palik: Igen. Czollner: Akkor 6.6 másodperc volt Palik: Úgy van drága Gyula! Most 4 és fél másodperc kínálkozik kettejük között. Czollner: Én... Palik: Mire gondolsz, Gyula? Czollner: Én arra gondolok, hogy közeledik... Palik: Hova? Czollner: Hát Schumacherhez! Palik: Áhá. Tehát Juan Pablo Montoya Michael Schumacherhez. Czollner: Igen. Palik: Értem én, hogy ez a két másodperc számodra mértékadó információ, de szerinted ennek a piros autóban közlekedő fiatalembernek nem szólnak a boxból, hogy halad mögötte ez a fehér-kék autóban közlekedő úriember? Szerinted ez az információ nincs meg számára, Gyula? Czollner: Szólnak neki, csak a kék-fehér autóban közlekedő úriember gyors. Palik: Gyors. Gyula, ez tény. Tehát ez ábszolút tény, ő gyors. Czollner: Igen. Palik: Szerinted a piros autóban közlekedő fiatalember, drága Gyula, az lassú? Czollner: Nem lassú, de én úgy látom, hogy most a verseny jelen helyzetében... Palik: Ach so, tehát ez neked most verseny? ... *a végén persze nem fogta meg monti schumit* 
laci értelmesen beszéli magyartot “Azt írja a számológép...” “Nagy az izgalom a Ferrari boxban.. Oda se néznek merni!” “Itt jön a hármasboly: Button, Coulthard, Trulli, Heidfeld és Massa!” “Há' lássuk má' lassításba' hogy mi történt!” “Valószínűleg egy vagy két körön beresz... keresz belül... Na, kezdem elölről.” “Egy óra húsz perce tart a verseny, olyannyira, hogy még fél órája sem tart.” “És mindkét jobb első kereke hiányzik.” “Jó estét kívánok, ez a Brazil Nagydíj és a komputer szerint ez az állás. Hát akkor ez az állás. Elnézést, hogy önökkel együtt fejtek rejtvényt.” “Meg tudja-e fogni Ferrari Schumacherját?” “Mi a micsodát csinálnak ezek?” “Nagyából egészében hozzávetőleg ugyanannyi benzin van benne.” "Montoya támad Montoya!!!!! Kivülről belülről, mindenhonnan jön Montoya!!!" "Raikkönen kiszáll. Beszáll. Kiszáll-beszáll... beköt... drótoz... meghúz... be dug... Mit csinál?!"
palik vicces “Coulthard a 8. helyről nagyon sokat tud segíteni az 1. helyen álló Raikkönen-nek. Tud neki integetni, szívecskéket rajzolni a levegőbe, rádión üzeneteket küldözgetni.” “Nem meghirdetett házibuli kellős közepébe csöppentünk. Alonso most veszi észre, hogy buli van.” “Hát ez autótemető lett itt.” “Volt ő itt már minden, csak nyúzott kecske nem!” “Ross Brawn agyában füstölhetnek a chipek.” “Valami mikrobi megbolondult az autó agyában.” “Mindenki szerteszét taktikázza az agyát!” “Webber megcsipkodta az elejét Glock autójának!” "Más taktikán van a két úr, de csak össze tudják gyűjteni őket egy lepkehálóval." "Sato ősi japán hagyományok felelevenítésére is alkalmas."
a régi ferraris korszak: "16 kör van még hátra a versenyből, hatalmas meglepetésre Michael Schumacher vezet." "Komolyan mondom, sírás határán vagyok." "Szerintem váltsunk taktikát Gyuszi, írjunk egy könyörgő levelet Jean Todtnak! " "Adja vissza valaki az én kis Forma1-emet, az én kis vasárnapi izgalmamat!" "Azt hiszem, most egy kicsit sírok, kikapcsolom a mikrofont." "Hirdessük ki, hogy Michael Schumacher már elment és beszéljünk arról, hogy hatalmas csata zajlik a kisvilágbajnoki címért!" "Michael Schumacher nagyon elégedett lesz, és borzalmasan fogja dicsérni a csapatát és az autót, és nem is gondolta volna, hogy ilyen jól fog sikerülni az edzés." "És ha nagyon vezet Michael Schumacher, akkor beáll még a mosóba is." "Michael Schumacher ebben az évben még csak 100%-os teljesítményt tud felmutatni."
|
|