Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 10 (hétfő), 3:12

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820 ... 1041  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:20 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:

Valahogy sejtettem, hogy ti teljesen más szisztéma szerint játszotok. :) Nálunk mindez egy kicsit bonyolultabb.
A MAGUSban vannak törvénykönyvek, mi most a legfrissebbel játszunk, az UTK-val (Új Törvénykönyv). Az egész egy Ynev nevezetű világon játszódik, ahol egyszerűen minden meg van adva, lényegében egy kidolgozott világ.

A te karakterednek kiválaszthatod, hogy milyen fajjal akarsz lenni (én mindig félelffel vagyok, ezt legutóbb meg is szívtam, mert egy olyan országba kellett mennünk, ahol vadásznak az elfekre, és a félelfeket sem fogadják szívesen. A boszorkányunknak kellett elvarázsolni emberré.)
Meg kell választanod, hogy milyen kaszt akarsz lenni (harcos, mágus, boszorkány, boszorkánymester, pap, lovag, paplovag, bárd, tolvaj, fejvadász - most nem is jut több eszembe), és hogy milyen jellemű. Ez határozza meg, hogy hogy állsz a dolgokhoz. Én mindig káosz/élet vagyok, ami azt jelenti, hogy nem éppen a legtörvénytisztelőbb állampolgár, de csak úgy hobbiból nem ölök meg senkit, csak ha harc hevében úgy alakul, és magam védem, de egy fogoly torkát nem én fogom átvágni. Ezen felül abszolút meg vannak, hogy a kasztoknak milyen képzettségei vannak, és miket vehet fel, mikre van oktatása, mennyi élete van, meddig bírja a förtelmes szagokat ás látványt vuk nélkül, meg hasonlók.

És nálunk van Kaland Mester. Az ő szava szent. (Főleg a miénknek. Kihasználja rendesen, hogy bármikor kicseszhet velünk.) Ő hoz egy kalandot, amit nekünk végig kell játszani. Ő mondja el, hogy mit látunk, mi merre van, és a nem játékos karaktereket is ő mozgatja. Mi csak a saját karakterünkkel játszunk, és amit hangosan kimondunk, azt mondja a karakterünk is. (Ebből szoktak gondok lenni elég sokszor. XD)
Szóval úgy az egész más, és nehéz is így elmagyarázni. :)

:-O :-O Ez nem semmi... Tulajdonképpen megvan adva, hogy mit hogy csináljatok? :O Amúgy jól hangzik nagyon, szerintem egyszer benézek oda, mert érdekel ^^

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:17 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Nos, ez attól függ, hogy kivel játszok.

Msn-en például, barátnőimmel úgy játszunk, hogy ugye megvan a karekterünk, és írunk vele, de csak vele, a másik karakterével nem. Így ezek elég rövidek, de így legalább hagyjuk a másiknak, hogy teljesen "agáévá tegye" a karaktert, tudjon vele azonosulni.

A másik változata, ha például megbeszéltük, és a játékostársam beleírhat a karakterembe, ezzel kicsit irányítva a játékot.

ASZ-en az a szabály, hogy a te karaktered szemszögéből írod a történetet, ugyanúgy beszélteted a játékostársad szereplőjét, viszed tovább a történetet, ameddig gondolod, majd hirtelen befejezed, és átadod a folytatást a másik játékosnak.
Ő leírja ugyanazt, amit te írtál, csak az ő karaktere szemszögéből, majd ha elért odáig, ahol te abbahygatad, akkor továbbviszi annyival, amennyivel gondolja, majd megint megszakítja.
És így haladnak folyamatosan előre, ezzl mindkét fő karakter gondolatait megismerhetjük.

Továbbá még ugye nem nagyon beszéljük meg, hogy mi lesz a történetben, csak spontán. Épp ez az izgalmas benne, hogy nem tudod eltervezni a következő lépésed, mert lehet, hogy a másik játékos teljesen más irányba viszi el a történetet :)

Valahogy sejtettem, hogy ti teljesen más szisztéma szerint játszotok. :) Nálunk mindez egy kicsit bonyolultabb.
A MAGUSban vannak törvénykönyvek, mi most a legfrissebbel játszunk, az UTK-val (Új Törvénykönyv). Az egész egy Ynev nevezetű világon játszódik, ahol egyszerűen minden meg van adva, lényegében egy kidolgozott világ.

A te karakterednek kiválaszthatod, hogy milyen fajjal akarsz lenni (én mindig félelffel vagyok, ezt legutóbb meg is szívtam, mert egy olyan országba kellett mennünk, ahol vadásznak az elfekre, és a félelfeket sem fogadják szívesen. A boszorkányunknak kellett elvarázsolni emberré.)
Meg kell választanod, hogy milyen kaszt akarsz lenni (harcos, mágus, boszorkány, boszorkánymester, pap, lovag, paplovag, bárd, tolvaj, fejvadász - most nem is jut több eszembe), és hogy milyen jellemű. Ez határozza meg, hogy hogy állsz a dolgokhoz. Én mindig káosz/élet vagyok, ami azt jelenti, hogy nem éppen a legtörvénytisztelőbb állampolgár, de csak úgy hobbiból nem ölök meg senkit, csak ha harc hevében úgy alakul, és magam védem, de egy fogoly torkát nem én fogom átvágni. Ezen felül abszolút meg vannak, hogy a kasztoknak milyen képzettségei vannak, és miket vehet fel, mikre van oktatása, mennyi élete van, meddig bírja a förtelmes szagokat ás látványt vuk nélkül, meg hasonlók.

És nálunk van Kaland Mester. Az ő szava szent. (Főleg a miénknek. Kihasználja rendesen, hogy bármikor kicseszhet velünk.) Ő hoz egy kalandot, amit nekünk végig kell játszani. Ő mondja el, hogy mit látunk, mi merre van, és a nem játékos karaktereket is ő mozgatja. Mi csak a saját karakterünkkel játszunk, és amit hangosan kimondunk, azt mondja a karakterünk is. (Ebből szoktak gondok lenni elég sokszor. XD)
Szóval úgy az egész más, és nehéz is így elmagyarázni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:15 
Könyvmoly

Aztaaa... tt van Kristie! :-O

Nem szeretnénk meginterjúvolni? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:11 
Fanficbúvár

Chii chan írta:
én is imádom :x :x :x

melyik kategóriában vagy???

Vagyok egyszer a Harry Potteresben, Piton-Harry szerepjáték, ott én lennék Harry :D

Aztán Yaoiban egyszer a Rendőrség, másszor meg az Ebédlő (Iskola)

^^

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:10 
Sztorihajhász

hey susy, megkuksizlak már ott! :D

jaj, nekünk van közös szerepüüünk.:D csak már ezer éve nem írtuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:09 
Könyvmoly

én is imádom :x :x :x

melyik kategóriában vagy???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:08 
Fanficbúvár

Chii chan írta:
az ASZ, az ez: http://animeszerepjatek.hu/ ???

csak mert azt nagyon imádom :D

igaz én nem szerepjátékozok, de olvasni olyan jóóóó XD

Igen, ezaz :D Nem akarom reklámozni magam, de ott ChibiAi néven futok, és van 3 szerepem xD Imádom azt az oldalt... :x

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:06 
Könyvmoly

az ASZ, az ez: http://animeszerepjatek.hu/ ???

csak mert azt nagyon imádom :D

igaz én nem szerepjátékozok, de olvasni olyan jóóóó XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:06 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:

És nálatok hogy bonyolódik egy ilyen szerepjáték? Hogy vannak a szabályok, meg hasonlók?

Nos, ez attól függ, hogy kivel játszok.

Msn-en például, barátnőimmel úgy játszunk, hogy ugye megvan a karekterünk, és írunk vele, de csak vele, a másik karakterével nem. Így ezek elég rövidek, de így legalább hagyjuk a másiknak, hogy teljesen "agáévá tegye" a karaktert, tudjon vele azonosulni.

A másik változata, ha például megbeszéltük, és a játékostársam beleírhat a karakterembe, ezzel kicsit irányítva a játékot.

ASZ-en az a szabály, hogy a te karaktered szemszögéből írod a történetet, ugyanúgy beszélteted a játékostársad szereplőjét, viszed tovább a történetet, ameddig gondolod, majd hirtelen befejezed, és átadod a folytatást a másik játékosnak.
Ő leírja ugyanazt, amit te írtál, csak az ő karaktere szemszögéből, majd ha elért odáig, ahol te abbahygatad, akkor továbbviszi annyival, amennyivel gondolja, majd megint megszakítja.
És így haladnak folyamatosan előre, ezzl mindkét fő karakter gondolatait megismerhetjük.

Továbbá még ugye nem nagyon beszéljük meg, hogy mi lesz a történetben, csak spontán. Épp ez az izgalmas benne, hogy nem tudod eltervezni a következő lépésed, mert lehet, hogy a másik játékos teljesen más irányba viszi el a történetet :)

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:00 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Én emesenen meg ASZ-en szoktam, mindig szinte xD Eszméletlen dolgok vannak ám, ha két veszedelmes ember elszabadul, és elkezd szerepezni (tapasztalat:D) épp ezért imádom xD

És nálatok hogy bonyolódik egy ilyen szerepjáték? Hogy vannak a szabályok, meg hasonlók?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:00 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Nekem is hiányzik az általános, akkor még egy osztályban voltunk, ugye Lora? :) Tényleg utáltad anno, és énis kiröhögleeeek x"D Jó a Varga is, csak nehéz...

off: Am, sztem megyek, jah :D

köszönöm szépen a kiröhögést. XDXD :D:D

am jössz, jössz akkor? :D de mikor? mert mi kingával 1kor akarunk menni, mert akk végzünk, és amúltkor már háromnagyed 2kor nem volt ott era! :)

(csak a mellénye) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:55 
Fanficbúvár

Lora Black írta:
na, Susy is nagy szerepes. :D:D

Am nem tudom, hogy ők tudnak e jönni, mindenesetre remélem, hogy igen. :) Elméletileg Susan is jön. ^^ :D

Én meg úgy általában nem tudom elképzelni magam iskolában. :D (és amúgy is vissza sírom az ááltalános sulim, anyám meg kinevet, mert annó még annyira utáltam)

XDoff: susy, holnap nem jössz kassaizni? XDXD

Susan Merope Denem írta:
Szerepjáték az életem!!! Minden mennyiségben!! Anime, Harry Potter, nem számít, csak szereeeeeeeeep!! *visít*

na mondom, csak megelőzött. :D:D

Szerepszerepszerepszereeeeep :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Igen, mennék szívesen, AnimeCon miatt kiamaradt az előző... ^^

Nekem is hiányzik az általános, akkor még egy osztályban voltunk, ugye Lora? :) Tényleg utáltad anno, és énis kiröhögleeeek x"D Jó a Varga is, csak nehéz...

off: Am, sztem megyek, jah :D

Én emesenen meg ASZ-en szoktam, mindig szinte xD Eszméletlen dolgok vannak ám, ha két veszedelmes ember elszabadul, és elkezd szerepezni (tapasztalat:D) épp ezért imádom xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:55 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Nagyon egyetértek veled:D :D

És ahh....

Szerepjáték az életem!!! Minden mennyiségben!! Anime, Harry Potter, nem számít, csak szereeeeeeeeep!! *visít*

Mi főleg MAGUSozunk, fórumon, meg "élőben" is. Nagy dolgok szoktak olyankor születni. XD

Óóó, mikor voltam én már általános iskolás. Ma holnap 22 leszek. (Barátnőm beígérte, hogy elénekli nekem, hogy: "Megint egy évvel öregebb lettél..." De megígértem neki, hogy megtorlom. És a fülemet se rángassák!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:52 
Sztorihajhász

na, Susy is nagy szerepes. :D:D

Am nem tudom, hogy ők tudnak e jönni, mindenesetre remélem, hogy igen. :) Elméletileg Susan is jön. ^^ :D

Én meg úgy általában nem tudom elképzelni magam iskolában. :D (és amúgy is vissza sírom az ááltalános sulim, anyám meg kinevet, mert annó még annyira utáltam)

XDoff: susy, holnap nem jössz kassaizni? XDXD

Susan Merope Denem írta:

na mondom, csak megelőzött. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:51 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
*pacsi*
Akkor mi jól ki fogunk jönni azt hiszem, mert ezeket is szeretem. XD
Ezen felül mániákusan szeretek szerepjátékozni, mindegy, milyen formában. És imádom Quake-ben írtani az ellenséget shotgunnal. XD

Nagyon egyetértek veled:D :D

És ahh....

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:48 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Robin Mors írta:
Én is mezőgazdasági szakközépbe jártam, nálunk ezt gyakorlatnak hívták. :) De a tanműhely, meg a suli nem foglalkozott állatokkal, így nekünk ilyen nem volt. De inszeminátornak lenni jó buli lehet. XD
Amúgy meg bizonyos szinten megtanultam poénként kezelni az egész helyzetet, ezért van ugye a parasztos pólóm, meg a nagy traktorimádatom, meg hasonlók. *elvetemült egy nőszemély*

:-O Wáóó
Mindenkinek megvan a maga furcsasága, én mondjuk imádom a vért, a kígyókat, fegyvereket... Aki ezt nem fogadja el, hülye és haljon meg xD Fura lehet olyan suliba járni, én nem tudnám elképzelni magam ott O.O

*pacsi*
Akkor mi jól ki fogunk jönni azt hiszem, mert ezeket is szeretem. XD
Ezen felül mániákusan szeretek szerepjátékozni, mindegy, milyen formában. És imádom Quake-ben írtani az ellenséget shotgunnal. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:42 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Én is mezőgazdasági szakközépbe jártam, nálunk ezt gyakorlatnak hívták. :) De a tanműhely, meg a suli nem foglalkozott állatokkal, így nekünk ilyen nem volt. De inszeminátornak lenni jó buli lehet. XD
Amúgy meg bizonyos szinten megtanultam poénként kezelni az egész helyzetet, ezért van ugye a parasztos pólóm, meg a nagy traktorimádatom, meg hasonlók. *elvetemült egy nőszemély*

:-O Wáóó
Mindenkinek megvan a maga furcsasága, én mondjuk imádom a vért, a kígyókat, fegyvereket... Aki ezt nem fogadja el, hülye és haljon meg xD Fura lehet olyan suliba járni, én nem tudnám elképzelni magam ott O.O

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:42 
Sztorihajhász

Lora Black írta:
az joo, mert úgy áll, hogy énis megyek. :D:D:D

jaaaaaj, parasztpóló. :x :P :)

És a többiek, pl Jesse meg Kathy tudnak jönni? (Ha itt settenkedtek, ti is válaszolhattok. :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:40 
Sztorihajhász

az joo, mert úgy áll, hogy énis megyek. :D:D:D

jaaaaaj, parasztpóló. :x :P :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:39 
Sztorihajhász

Lora Black írta:
jaaaa, így már érthető. :D:D:D ez tényleg joo sok minden. :) robin, ha lesz tali decemberbe, akkor jössz? :D

Én szeretnék menni, és egyelőre úgy áll a szénám, hogy megyek is, de majd meglátom, mit találnak ki az okosok a suliban. -.-

Susan Merope Denem írta:
Az nem túl kellemes... worried Régi osztáálytársam ilyen mezőgazdasági középsuliba ment, most tanulnak gereblyézni, jövőre állítólag a tehén mesterséges megtermékenyítését fogják tanulni.... x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:37 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Az nem túl kellemes... :-S Régi osztáálytársam ilyen mezőgazdasági középsuliba ment, most tanulnak gereblyézni, jövőre állítólag a tehén mesterséges megtermékenyítését fogják tanulni.... x"D

jaj, mesélte fecccó a hétvégén, hogy gereblyézni tanulnak, hát röhögtem. :D fúj, jövőre..XDXDXD :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lora Black 2009 október 20 (kedd), 16:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:34 
Fanficbúvár

Az nem túl kellemes... :-S Régi osztáálytársam ilyen mezőgazdasági középsuliba ment, most tanulnak gereblyézni, jövőre állítólag a tehén mesterséges megtermékenyítését fogják tanulni.... x"D

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:32 
Sztorihajhász

Robin Mors írta:
Az, hogy tanultunk egy rakás gazdasági tantárgyat, de ugye mindet a mezőgazdaságra levetítve. (közgazdaságtan, pénzügy-számvitel, környezet gazdaságtan, agrárgazdaságtan, statisztika, emberi erőforrás, szóval amit el tudsz képzelni)
Valamint voltak olyan tantárgyak, aminek keretében a vidékkel foglalkoztunk: vidékfejlesztés, faluszociológia, regionális elemzések, vidékfejlesztési programtervezés, szaktanácsadás, stb.

És kb választhatok, hogy melyikkel akarok tovább foglalkozni, vagy jobban tanulni. (Egyértelmű, hogy a vidékfejlesztés. XD)

Meg ugye voltak olyan tárgyaink is, amiket a legjobban gyűlöltünk, amik tényleg mezőgazdasággal voltak kapcsolatosak, mint: növénytermesztés, kertészet, talajtan, növénytan, állattenyésztés.

Szóval lényegében baromi sok dolgot tanultunk túl rövid idő alatt, és lényegében nem értünk semmihez igazán. :)

jaaaa, így már érthető. :D:D:D ez tényleg joo sok minden. :) robin, ha lesz tali decemberbe, akkor jössz? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:31 
Sztorihajhász

Az, hogy tanultunk egy rakás gazdasági tantárgyat, de ugye mindet a mezőgazdaságra levetítve. (közgazdaságtan, pénzügy-számvitel, környezet gazdaságtan, agrárgazdaságtan, statisztika, emberi erőforrás, szóval amit el tudsz képzelni)
Valamint voltak olyan tantárgyak, aminek keretében a vidékkel foglalkoztunk: vidékfejlesztés, faluszociológia, regionális elemzések, vidékfejlesztési programtervezés, szaktanácsadás, stb.

És kb választhatok, hogy melyikkel akarok tovább foglalkozni, vagy jobban tanulni. (Egyértelmű, hogy a vidékfejlesztés. XD)

Meg ugye voltak olyan tárgyaink is, amiket a legjobban gyűlöltünk, amik tényleg mezőgazdasággal voltak kapcsolatosak, mint: növénytermesztés, kertészet, talajtan, növénytan, állattenyésztés.

Szóval lényegében baromi sok dolgot tanultunk túl rövid idő alatt, és lényegében nem értünk semmihez igazán. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:20 
Fanficbúvár

Lora Black írta:
:x hát persze, hogy semmi gond. :D ha sokat jársz ide, akár méééég tag is lehetsz. :)

roobin, az magyarul akkor mit jelent? XD :D mármint ez: gazdasági és vidékfejlesztő agrármérnök? :D

:#-) Köcce szivi ^^

Ez a széép kifejezés engem is érdekel...

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:18 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
*bekukkant*

Engedelmetekkel bepofátlankodtam ide írni, rem nembaj... Lora jóváhagyta már xDD

:x hát persze, hogy semmi gond. :D ha sokat jársz ide, akár méééég tag is lehetsz. :)

roobin, az magyarul akkor mit jelent? XD :D mármint ez: gazdasági és vidékfejlesztő agrármérnök? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:17 
Fanficbúvár

*bekukkant*

Engedelmetekkel bepofátlankodtam ide írni, rem nembaj... Lora jóváhagyta már xDD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:16 
Sztorihajhász

Lora Black írta:
úú. te most minek tanulsz, vagy hogy van ez?

én még a matek 5 feladattól is kikészülök, minden elismerésem, h ennyi mindent csinálsz. XD :)

Gazdasági és vidékfejlesztő agrármérnöknek. Persze most úgy tűnik, hogy rengeteg időm, van, mert itt vagyok, de az az igazság, hogy közben németet szótárazok a neten. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:13 
Sztorihajhász

Robin Mors írta:
Le vagyok maradva a szakdolgozattal, mint a borravaló. Németből már megint rengeteg házit adtak fel, és nem tudom, mikor lesz időm megcsinálni.

Ami a legjobban idegesít, hogy a felső vezetés kitalálta, hogy januárban, két héttel az államvizsga előtt le kell felelni egy rakás államvizsga tételből. és egyszerűen senki nem érti, MINEK? (Még a szakvezetőnk sem.)
Ráadásul a gyakorlati naplómat is be kellene fejezni, meg kinyomtatni, hogy holnap alá tudjam írni a munkáltatókkal. :/

úú. te most minek tanulsz, vagy hogy van ez?

én még a matek 5 feladattól is kikészülök, minden elismerésem, h ennyi mindent csinálsz. XD :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:11 
Sztorihajhász

Lora Black írta:
Robin Mors írta:
Ejjj, megjöttem!

És annyira el vagyok keseredve, hogy szerintem beguggolok a sarokba, és sírok.

ó, jaj, miért, mi van?

Le vagyok maradva a szakdolgozattal, mint a borravaló. Németből már megint rengeteg házit adtak fel, és nem tudom, mikor lesz időm megcsinálni.

Ami a legjobban idegesít, hogy a felső vezetés kitalálta, hogy januárban, két héttel az államvizsga előtt le kell felelni egy rakás államvizsga tételből. és egyszerűen senki nem érti, MINEK? (Még a szakvezetőnk sem.)
Ráadásul a gyakorlati naplómat is be kellene fejezni, meg kinyomtatni, hogy holnap alá tudjam írni a munkáltatókkal. :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:04 
Sztorihajhász

Robin Mors írta:
Ejjj, megjöttem!

ó, jaj, miért, mi van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 15:59 
Sztorihajhász

Ejjj, megjöttem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 15:25 
Sztorihajhász

verity írta:
óó hali!

Chii, gratula, nagyon ügyes vagy! :) :)

a rang meg kellemes meglepetés XD *örömkönnyek* :-D :-D

wííí. :D:D:D *értelemmelteli*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 15:22 
Fanfic-faló

óó hali!

Chii, gratula, nagyon ügyes vagy! :) :)

a rang meg kellemes meglepetés XD *örömkönnyek* :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 15:07 
Sztorihajhász

szóval megkérném az összes alapítót (Jesse, Kathy) akik még nem regeltek tegyék meg, mert az ő rangjaikon állítottam, bocsi Noszi ;;) ;;)

tényleg ne haragudj..
:x

Ritaaaaaaa beszélni akarok veled :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 12:53 
Könyvmoly

oké :)

akkor sziasztok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Sztorihajhász

a poffázók főhadiszállása itt van. :D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Könyvmoly

Chii Chan aktiválva lett a poffázók főhadiszállásán (http://www.theforum.comlu.com/phpBB2/)

De már énis megyek, csak még beállítalak moderátornak az Írd... menüpontba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 12:49 
Sztorihajhász

Chii chan írta:
Robin Mors írta:
Akkor ezt most csak azért csináltad, hogy legyen már benne rutinod?:)

igen, azért, na meg azért is, hogy legalább lássam, kb. milyen szinten állok :)

Értem. :) És ezek szerint úgy látod, még fejlődnöd kell. :)

Ó, semmi volt egy CSODÁS marketingünk, most pedig megyek németre. Szóval sziasztok! :*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 12:48 
Könyvmoly

ez csak matek érettségi volt, a java még májusban vár rám :D
szóval inkább majd kevesebbet leszek.... habár leginkább ez decembertől lesz érvényes (asszem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 12:45 
Könyvmoly

Chii chan írta:
sziasztoook!!!!

óóó, látom zajlik ám az élet :D 5 oldalt kellett visszaolvasnom...

am én is regiztem az oldalon :)

képzeljétek végre túl vagyok a matek érettségin.... nem lett a legjobb, de hát ez van... úgyis az emelt szintű fog számítani :D

intézkedem :D

És az, hogy megírtad az értségit, azt jelenti, hogy többet fogsz pOFFázni ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 12:40 
Könyvmoly

Robin Mors írta:

igen, azért, na meg azért is, hogy legalább lássam, kb. milyen szinten állok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 12:40 
Sztorihajhász

sziaaasztok. :D

hűű, chii, azért már az is valami, h megírtad. XD :)

kivel, mi újság van egyébként?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 12:39 
Sztorihajhász

Chii chan írta:
Robin Mors írta:
Szia!

Mert az most csak közép szintű volt?

igen, majd évvégén emelt szintű.... min. 85%nak meg kellene lennie, h felvegyenek az egyetemre, de sose lesz annyi.... :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 12:31 
Könyvmoly

Robin Mors írta:
Szia!

igen, majd évvégén emelt szintű.... min. 85%nak meg kellene lennie, h felvegyenek az egyetemre, de sose lesz annyi.... :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 11:51 
Sztorihajhász

Chii chan írta:
sziasztoook!!!!

képzeljétek végre túl vagyok a matek érettségin.... nem lett a legjobb, de hát ez van... úgyis az emelt szintű fog számítani :D

Szia!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 11:48 
Könyvmoly

sziasztoook!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 6:33 
Könyvmoly

Köszönöm, hogy regisztráltatok a fórumon.
Próbálom meggyőzni az Anyukátokat arról, hogy Már elég nagyok vagytok az adminsághoz, de addig is megtettem amit egyedül meg tudtam tenni, és az Írjunk... kategóriában már Moderátorok vagytok.

A fórumon most csak Luna Aurora mezei felhasználó. Írónikus,
nem? Egyébként, Luna, nem szeretnél pOFFázó lenni?
;;)

A fórumnak ez az Írjunk... téma volt az eredeti célja, azután, meg csak ez nem lett belőle... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 20:31 
Sztorihajhász

Robin Mors írta:
Lora Black írta:
Rooobin, kértem Hamiltonosat, látom te is! :D:D:D

Igeeen. :) Hát ha már ez hozott össze minket, akkor nem hagyhattam ki. :)

igeeen. :x ;)

jesseee, veled mizujs? ezer éve nem beszéltünk, még csak nem is láttalak. XD

szerk:
ja, nem. láttalak 1x!!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 20:29 
Könyvmoly

Robin Mors írta:
Naaa, vágjatok bele! :)

Nw! Remélem elég lett az arany! XD

kurvára kibaszottul elég :D:D

zseni vagy, imádlak!!!

am hogy csináltad? *kiváncsi bambi szemek*

szerk. mentem. pussz és jóéjt mindenkinek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820 ... 1041  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra