Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 5:30

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 71 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 16:30 
Írópalánta

Sziasztok!

A nagy helyzet az, hogy kész vagyok a fejezettel, viszont nem tudom ezen a hétvégén feltölteni, mert még nincs lebétázva. Mindenkitől elnézést kérek... A kritikáimra válaszoltam (nagyjából), és szeretném megköszöni mindenkinek őket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 11:43 
Írópalánta

Sziasztok!

Gondoltam, benézek, helyzet jelentést tenni. Úgy terveztem, hogy ma felrakok egy új fejezetet a Merlin gyűrűiből, de nagy a valószínűsége, hogy ebből nem lesz semmi. Teljesen el vagyok havazva, és az utóbbi napok nagyon próbára tettek. Nem nekem való a stressz és az idegeskedés, főleg nem ekkora mértékben....

Viszont mindent megpróbálok, hogy hamarosan új fejeztet kapjatok, és elnézést kérek a ritka friss miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 21:42 
Betűmániákus

Akkor már megyek is olvasni, csak előbb én is feltöltöm az én kövi fejezetemet a Miért?-ben. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 21:09 
Írópalánta

A severitus novellát feltöltöttem. Őszintén szólva, már több, mint két hete kész vagyok vele, csak elfelejtettem, hogy megírtam. :oops:

Jó olvasást kívánok hozzá, a hossza miatt, meg ne tessék megköveztetni. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 31 (szombat), 20:00 
Írópalánta

Merlin gyűrűi első fejezet fel van töltve. Tudom, hogy egyet hetet késett, de a bétámnak rengeteg dolga volt, és csak mostanra tudta kijavítani a fejezetet.
Remélem elnyeri a tetszéseteket a fejezet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 18:29 
Írópalánta

ukume írta:
Olvastam a Merlin gyűrűi-t. Hagytam kritikát is.
Szupi sztorinak tűnik. Felkeltetted az érdeklődésemet. Remélem hamar meglesz a bétázás, és jön a kövi fejezet. *hízelgően mosolyog*

A bétám azt mondta, péntekre mindenképpen meg lesz, de lehet, hogy hamarabb. Sz'al már csak idő kérdése és fent lesz, közben pedig készül a következő fejezet is. És köszönöm a kritikádat! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 18:26 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:

Ezért csuklottam reggel? ^^

Igen megtisztelő rólam így beszélni (aki egy hóttrehány, iskolából lógó, minden csak mintaképszerű ember nem XD), de szerintem egy csöppet túlzás. ;;)

Valóban, minden számomra érdekes storyt, amit "témábavág" számomra, be szoktam tenni a kedvencek közé, és amikor időm van, olvasgatom - így járt a tied is. :)

És azért, mert idegennek érzel egy történetet, amit szeretsz - azért ne szedd le. Később remek ötleteid támadhatnak, amivel végül tovább írhatod. :D

Szia!

Nekem nagyon is mintaképszerű ember vagy, úgy, ahogy vagy.

Nem fogom levenni, ezt már eldöntöttem, és nagyon örülök, hogy az RCSA is így járt. :-D
Ötletbe jelenleg nem szenvedek hiányt, csak nem tudom úgy megfogalmazni a gondolataimat, ahogy szeretném. De reménykedek benne, hogy ez is meg fog oldódni idővel idővel... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 16:55 
Betűmániákus

Olvastam a Merlin gyűrűi-t. Hagytam kritikát is.
Szupi sztorinak tűnik. Felkeltetted az érdeklődésemet. Remélem hamar meglesz a bétázás, és jön a kövi fejezet. *hízelgően mosolyog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 15:41 
Betűmániákus

rowling írta:

Remélem, hogy szép is lesz, mivel, mérlegeltem, és végül döntöttem az RCSA sorsát illetően: nem fogom levenni. Ezt köszönjétek Lilyanjudythnak, meg chinek. Előbbinek, mert meglátam a törit a kedvencei között, amitől.... száz méterre lebegtem a föld fölött annyira örültem, hogy a példaképem olvassa. Utóbinak meg azért, mert felhívta erre a figyelmem. ;)

Ezért csuklottam reggel? ^^

Igen megtisztelő rólam így beszélni (aki egy hóttrehány, iskolából lógó, minden csak mintaképszerű ember nem XD), de szerintem egy csöppet túlzás. ;;)

Valóban, minden számomra érdekes storyt, amit "témábavág" számomra, be szoktam tenni a kedvencek közé, és amikor időm van, olvasgatom - így járt a tied is. :)

És azért, mert idegennek érzel egy történetet, amit szeretsz - azért ne szedd le. Később remek ötleteid támadhatnak, amivel végül tovább írhatod. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 14:30 
Könyvmoly

engem is érdekelneeeee!!!!!!!!!!!!! :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 14:28 
Betűmániákus

Engem nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon érdekelne az a novella!!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D *annyira jelentkezik, hogy majd kiesik a székből*

Marad az RCSA? HURRÁ!!!!!!! HURRÁ!!!!!! HURRÁ!!!!!!!!:-D Ennek NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 7:59 
Írópalánta

Először is, szép jó reggelt mindenkinek. :-D

Remélem, hogy szép is lesz, mivel, mérlegeltem, és végül döntöttem az RCSA sorsát illetően: nem fogom levenni. Ezt köszönjétek Lilyanjudythnak, meg chinek. Előbbinek, mert meglátam a törit a kedvencei között, amitől.... száz méterre lebegtem a föld fölött annyira örültem, hogy a példaképem olvassa. Utóbinak meg azért, mert felhívta erre a figyelmem. ;)

Neked is volt ilyen problémád? :-) Még szerencse, hogy nem töröltél le semmit.

Készen vagyok a Merlin Gyűrűi új fejezetével, most már csak bétázásra vár. Nem hosszú a fejezet, és a következő fejezetek sem lesznek azok. Rájöttem, hogy nekem jobban fekszik az, ha egy fejezetet rövidebbre írok. Viszont pont ezért gyakrabban lesz friss.

És egy kérdés: Érdekelne valakit egy rövid, severitus novella?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 19:33 
Betűmániákus

Én őszintén mondom, megértelek, és én is csomószor éreztem már így. Néztem a megnyitásokat, és néztem, hogy eleinte kik írtak nekem kritikát, és ők szépen lassan eltünedeztek, és maradtak a barátaim. Merlin látja lelkemet, néha úgy éreztem, hogy nem éri meg, és inkább hagyom az egészet a fenébe. Aztán meg volt, hogy ugyanazt éreztem, mint te, hogy ez nem az enyém, nem én vagyok, hogy valami nem stimmel. De idővel túljutottam ezen. Mikor visszaolvastam a kritikáitokat, a kedves szavaitokat, erőt adott, és meggyőzött róla, hogy igenis van értelme ennek, és ez valahol mind az enyém, még ha néha nem is tűnik annak.
Igazad van, ne hamarkodd el, hagyj magadnak időt... ne mondj le a történetről... még ne... csak ha ténylegesen, utólagos lelkiismeretfurdalás nélkül azt tudod mondani, hogy ez nem a tiéd... hogy ez nem megy...

De addig is, én rendületlenül várom a frisst, és már bizseregnek az ujjaim, hogy írhassam neked a kritikát. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 18:13 
Írópalánta

Nem tudom, ukume. Egyszerűen képtelen vagyok dönteni, mert én úgy érzem, nincs helye egy ilyen történetnek a nevemnél. Mert ez nem az enyém, de hát már írtam egyszer. Viszont nem szeretnék kiszúrni azokkal kik olvassák a sztorit, és várják a folytatást. Bár egyre jobban kezdem azt hinni, hogy már csak azok nézik meg, akiket közelebbről ismerek, vagyis a barátaim. :cry: És ők sem azért, mert tetszene nekik.... bár nem tudom, én erre gondolok. Főleg, hogy látom, az elején mennyien nyitották meg a történetet - aminek én nagyon örültem, és most is ha ránézek a számlálóra a lelkem táncot jár -, de ahogy raktam fel a fejezeteket, úgy fogytak a megtekintésem és a kritikák is. :? És ekkor felvetődött bennem, hogy valamit nagyon elrontottam út közben. És arra is rá kellett jöjjek, mit. Most vacillálok. Azt mondom magamnak, pihentessem egy kicsit a dolgot, gondoljam át jól,m ne hozzak hirtelen döntéseket, amiket lehet, hogyegy két óra múlva mélységesen megbánnék. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:36 
Betűmániákus

NE!!!NE!!!NE!!!NE!!!NE!!!NE!!!NE!!!NE!!!NE VEDD LE!!!!!! Légyszi ne. Én nagyon szeretem, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Légyszi ne! *pici cica szemekkel néz* Én nagyon szeretném ha folytatnád. Tényleg nagyon. $pray $pray $pray

Hát igen, egy rugóra ját az agyunk.:-D
A szétszortság fertőző? =)) Ez jó. Na és melyikünk lehet a vírusgazda? És ki az, aki csak elkapta a másiktól? :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:12 
Írópalánta

ukume írta:
Tök jó, most látom, hogy neked is lett ficblogod.
Én is csináltam. Tudni illik, mostanában én is eléggé szétszórt vagyok. Szóval néha egyszerűbb lesz így szólni, hogy mikor, hogy, mint lesz friss.

Láttam az új sztoridat, és olvastam a leírását is, de sajnos még nem volt időm elolvasni. Vagy ma este, vagy holnap délután viszont ha tudom, akkor megnézem majd. Kíváncsi vagyok rá. :-D

De jó! Lesz Rossz csillagzat alatt...? Hurrá!!!!:-D Ennek nagyon örülök. Izgatottan várom.:-D

Szia!

Igen, én is csináltam egyet, pont most láttam meg, hogy neked is van. :-D Egyszerre jár az agyunk, drága barátnőm.... hm, lehet, hogy egymástól kaptuk el ezt a szétszórtságot? :-D Az új sztorinak a prológusa rettenően rövid, nincs nagyon mit olvasni rajta. Bár a történet szempontjából fontos... :-P
Az új fejezet a gépemen van, és nem tudok mit csinálni vele. Ahogy lentebb is írtam, azon gondolkozok, hogy levegyem-e. Lehet, hogy emiatt késni fog az új feji, mert még nem döntöttem el, mit fogok csinálni.
:oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:07 
Írópalánta

Erynnis írta:
SZIA!!!! :D

XD. Ez tök durva! Mármint nem tudom....

Szia!

Nem baj, egyszer mindenkiből előbújik a zöld szemű szörny. Biztos vagyok benne, hogy le tudod küzdeni, és ez csak egy átmeneti állapot. Azért örülök, hogy az RCSA-t folytatod, bár erősen hajlók afelé, hogy levegyem. :? Úgy érzem, azt a ficet nem is én írtam... nem a saját stílusom, olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha másoltam volna valakitől. Ezért öl meg a szégyenérzet.
Az új fic az más. Ennél érzem, hogy ez enyém.... mert olyan kis furcsa. Remélem, ha majd elolvasod, akkor úgy fogod gondolni, hogy tényleg van benne valami, és nem csak elcsépelt szavakból álló kuszaság. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 19:31 
Betűmániákus

Tök jó, most látom, hogy neked is lett ficblogod.
Én is csináltam. Tudni illik, mostanában én is eléggé szétszórt vagyok. Szóval néha egyszerűbb lesz így szólni, hogy mikor, hogy, mint lesz friss.

Láttam az új sztoridat, és olvastam a leírását is, de sajnos még nem volt időm elolvasni. Vagy ma este, vagy holnap délután viszont ha tudom, akkor megnézem majd. Kíváncsi vagyok rá. :-D

De jó! Lesz Rossz csillagzat alatt...? Hurrá!!!!:-D Ennek nagyon örülök. Izgatottan várom.:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 19:33 
Írópalánta

SZIA!!!! :D

XD. Ez tök durva! Mármint nem tudom, mi, de valami akkor is durva. Be vagyok zsongva, hogy van neked is ficblogod. :D Szerintem jól tetted. *kacsint*

Az a baj, hogy hülye vagyok és mindenkire irígykedem, hogy ők tudnak írni, én meg nem. Így talán egyszer ezt veled is leküzdöm, és el fogom olvasni az új története(i)det. A Rossz csillagzatot azt folytatom, amint huzamosabb ideig lesz egy kis nyugodt állapot körülöttem. OKs?

Azért meg nehari, hogy irigységből és féltékenységből nem olvaslak. Szinte senkit nem olvasok most. Ezen még át kell most magam küzdenem. Még át kell... Még ki kell belőle jutnom. Mert leláncolt... és szenvedek. (most hirtelen a Leláncolt-Prométheusz jutott az eszembe... XD.)

Na, nem offolok már, mert ki leszek hajítva, mint a ****, és utána nézhetek, mint Rozi a moziban.

Na, baibai, chu :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 5:56 
Írópalánta

Felkerült a Merlin gyűrűi prológusa.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Rowling ficblogja
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 14:27 
Írópalánta

Sziasztok!

Tekintettel szeszélyességemre, úgy gondoltam nyitok egy ficblogot, hogy néha-néha elmondhassam mi a helyzet az éppen íródó történetemmel, mikor lesz friss, stb. Már, ha érdekel valakit....

Nohát akkor: remélhetőleg egy hét múlva, de lehet, kicsivel több frissítem a Rossz csillagzat alatt...-ot.
Emellett hamarosan felkerül egy snarry mpregem, Merlin gyűrűi címmel, és készülődik még egy severitus írásom is.

És bocsánatot szeretnék kérni, amiért elég sokáig nem jelentkeztem. A kritikákra hamarosan válaszolni fogok, köszönöm szépen mindet, nagyon örülök annak, hogy van aki olvassa a törimet.

:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 71 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra