Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 5:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 22:46 
Betűmániákus

Ailana írta:
Jaj, Shancikám, most próbáltam megnyitni a novelládat, de nem tudom. Pontosabban meg tudtam nyitni, de a kiterjesztés nem tudom, ismeretlen és ilyen össze-vissza jelek vannak csak az egész oldalon... :cry: :cry: :cry:
Maya, majd ha nézted, neked sikerült olvasni???
Shanon, nem tudod esetleg sima word-ben küldeni doc-ként?

Öhm, hát ezaz, hogy word docként csatoltam, mert úgy írtam. :cry: Nem is tudom máshol... :?
Viszont megpróbálok valamit... de nemtom. :oops: :oops: Nem értek hozzá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 22:35 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Jaj, Shancikám, most próbáltam megnyitni a novelládat, de nem tudom. Pontosabban meg tudtam nyitni, de a kiterjesztés nem tudom, ismeretlen és ilyen össze-vissza jelek vannak csak az egész oldalon... :cry: :cry: :cry:
Maya, majd ha nézted, neked sikerült olvasni???
Shanon, nem tudod esetleg sima word-ben küldeni doc-ként?

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 22:30 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Én nem tűntem el csak közben mást is tevékenykedem itt a gépnél, ne félj! :wink:

Hát igen, bocsi, lehet, hogy túlszaladtam a részleteken az előbbi hsz-ekben, de most már értem a D-téma, D felejtős ügyet. És meg is értem. Viszont annál inkább felnézek rád, hogy ennyire erős vagy ellene. _U_

Az írásodat mindjárt nézem, de lehet, hogy majd csak holnap! De ne aggódj, mindenképpen kapsz majd véleményt!:)

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 22:06 
Betűmániákus

Sziasztok Lánykák! :-*
Azonnal postázom a kütyüt, csak előtte még hablatyolok egy sort, ahogy szoktam... :D És naná, hogy rád is vonatkozik, Aila. Meg persze KyKyre is, csak Maya volt itt, és hááát... :oops: De ígérem, legközelebb nem írok egyes számban. ;)

Hjajj, D.! Nem, senki nem forgat bennem tőrt, nem tabu a téma. :D Mondom, hogy lesz*rom, már elnézést a kifejezésért, de nem tudom máshogy, csak józan paraszti ésszel kifejezni magam. És valójában engem is meglep a hozzáállásom, a reakcióm, és az érzéseim. :roll: Totál úgy "hangozhat", mintha le se taglózott volna az ügy, mert... most mondjam azt, hogy majdnem sírtam, de nem jöttek a könnyeim?? És nem D. miatt, hanem magam miatt... mert... el se tudom képzelni, hogy mit ettem rajta - persze a külsején kívül, mert hát azért... :g - szóval a gyönyörű külső, tényleg romlott belsőt rejt. Jó, ez túl túrva, mert nem is a romlott a megfelelő szó, inkább a... bunkó?? /:)
Namost, nem tudom, de úgy látszik senki se figyelt az okra, amit leírtam... Annyira lekezelően beszélt a húgával szinte az össz ott lévő előtt, hogy biz' Isten, úgy volt, hogy szappant ragadok valahonnan és kimosom a száját, aztán fölpofozom, hogy észre vegye magát. És mikor próbáltam leállítani - mert shanon nem bírja ki szó nélkül... :roll: - a "Kapd be!" szövegével elvágta maga alatt a fát. Meg a mi "kötelünket" is egy az egyben. Tudom, hogy közkedvelt beszólás, de ő komolyan is gondolta... én meg - újra csak ismétlem magam - elküldtem a pontpontpontba.
Most meg irkál meeeg, tegnap is "üldözött" és meg is talált, de nem érdekel. Vegye kicsit észre magát. Most ő marad hoppon.

Elbasztam az estéjét, bocs. Öhm... amúgy nekem csak az első egy óra volt necces, a többire meg nem emlékszem, csak azt tudom, hogy cigiztem, mert mondták... meg úgy be is ugrik néha egy-két kép, hogy kikaptam valaki kezéből egy szálat... meg meglöktem valakit, az meg elejtette az italát, vagy mi... xDD. Hát "kissé" veszélyes lehetek ilyen állapotban... :D
Apropó cigizés! Jóóó, kééész, ha ennyire szíveteken viselitek a sorsomat, akkor nem nyúlok dobozhoz többet, na! :)) Nyugalom. Imádlak titeket! >:D< Már nem is győzöm hangsúlyozni...

Szóval mindjárt csatolom a szörnyűségemet. Látszik, hogy kezdetleges, szóval... de nem írónak teremettetek, ahogy Titeket, de azért enjoy! ;) Amúgy teljes mértékben belülről jött... - Istenkém, de nyálas lettem! :shock:

Aila, sajnos nem tudom, hol lehet ilyesmit találni a neten. Én nem szoktam ilyesmit figyelni... :(

Szerk: No, már itt is vagyok. Most meg Ti tűntetek el... :(( Na, mindegy. Amúgy mentségemre szóljon a hsz-em hossza :-P Szóval azért volt viszonylag lassabb a reag. És most küldtem el mindkettőtöknek a novit. Várom a véleményeket. Nem török össze, nyugi. Őszintén. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 21:52 
Fanficbúvár

Hát igen, Maya, ezzel sajnos én is így vagyok. Mindig akkor szúrom el, mikor pedig annyira szeretném. De hát ez van, sokszor ellágyulok... :? Büszke vagyok rád én is, Shanon, hogy te szilárdan tudod tartani magad. Nekem sajnos néha elég egy-egy pillanatás vagy mosoly néhány bizonyos embertől és azt is elfelejtem, hogy éppen megegyeztem magammal, hogy most akkor haragszom rá... :?
Viszont most meg én látlak, Shanci, tessék megszólalni! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 21:35 
Írópalánta

Vállalkozó szellemű vagyok, jöhet az irományod, Shanci drága. :D
Ó, Őt sosem lehet megunni. 8-> Önmagáért sem, de ráadásul folyton újabb és újabb reeengeteg közös élményünk van, mert ugyebár egyezik az érdeklődési kör. ;)
Komolyan írt még D.??? Nemmondod! Hú hallod, ilyenkor annyira tudlak becsülni. Bezzegén. Nem bírtam volna ki h ne írjak vissza. Ez a nagy hibám... Erről kéne leszokni, mert most nagyon le kéne nyugodnom, hogy el ne szúrjam ezt a dolgot Vele... De, áhh... Ha egyszer annyira, de annyira... :roll:

KyKy, nem kell sajnálni engem az eljövendő panaszáradatod miatt. Már várom nagyon. Tudni akarom mi a fene folyik itt... Ádámot meg tényleg meg kell nyuvasztani, amiért így érzed magad tőle.
És ne csináld már ezt a komplexusosságot!!! Tán beszólt vmikor, hogy ez a rögeszméd???
Kitartás, és írj vagy hívj bármikor, ha gond van, mindig elérhető vagyok. Akár hajnali háromkor is nyugodtan. nem fogok haragudni érte. :)

Na, most megyek. Holnap 6 előtt kelek. óraátállítás lesz az igaz, de akkor is... :? Hát kérem, mindennek ára van. ;)
Majd akkor küldd az irományod, Shanon, ha hazaértem, megnézem. :)
KyKy, Te meg remélem nem rossz hírekkel jössz majd.....

A többiek meg. Hát gyertek, nagyon kihaltatok. :)

Csóók mindenkinek!
:-*

szerk: Ailana, épp jókor. :) Már pont hiányoltalak.
Hát igen, szerencsém van. Csak el ne szúrjam... Bár ha eddig nem sikerült, már csak nem fogom. elvégre... Hát már az elején túlestem a hülyeségeimen. :-P

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 21:35 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-)

Na, elmegyek néhány napra és világok dőlnek itt össze vagy mi fene?? :o Shanon, mégis mi történt? Mit csinált az a félkegyelmű? Vagy ilyesmit ne is kérdezzek, mert csak forgatom benned a kést...? :? Akkor bocsi, ez esetben ne válaszolj, de hát a kíváncsiság... :oops: Meg hát ugye nem értem, hogy a múltkor már alakuló rózsabimbók, most meg elhamvadt szirmok... :-( Sajnálom, Shanci! Viszont egyet értek Mayával, a cigi nem a jó megoldás a problémákra. Már többször is akartam reagálni, de aztán valahogy mindig elmaradt, hogy többször is említetted, hogy nem cigizel, mert nem akarsz ráncos lenni. Talán pont neked, ifjú gyógyszerész, kellene magyarázni, hogy a bagónak még a ráncok a legbarátibb következményei?? :? Azzal pedig ne gyere, hogy mennyi az annyi, mert senki sem tudhatja, neki éppen mennyi a több, mint elég... Nem kioktatni akarlak, de D. közelről sem ér meg ennyit, még a lehetséges ráncaidat sem, nemhogy más sokkal komolyabb következményeket.
Viszont az írás-terápia nagyon is tetszetős ötlet! :wink: Nekem például már küldheted is az írásodat! :-D (ha egyáltalán rám is vonatkozik a lehetőség... :oops: )

Nem csajok, nem nem, nem álmodozom én még esküvőkről, de hát a fantáziám, meg filmek, meg hangulat, azért kibuknak néha a dolgok. De ha a közeljövőben valami eltévedt félkegyelmű herceg megkérné a kezem, sikítva rohannék a másik irányba...XD

Maycsi, örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid, bár mindenki ilyen szerencsés lenne, mint te a kis Tekergőddel! :-)

KyKy, az Ádám-témához én már nem tudok hozzászólni... :? Egyrészt se annyi tapasztalatom, se jó tanácsom sincs már a helyzetre, csak aztán ne fájjon nagyon. Végül mi lesz/lett abból az áthívásból??

:-* >:D<

Ailana

U.I.: Nem tudjátok véletlenül hol tudok beregisztrálás és egyéb ilyen fejfájások nélkül sorozatokat nézni a neten?? Légyszi, légyszi, légyszi!!! :oops: :oops: Teljes lemaradásban vagyok a Szellemekkel suttogóban... :cry: Vagy legalább valakinek essen meg rajtam a szíve és mesélje már el, hogy mik történtek mostanában. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 18:12 
Betűmániákus

Szia KyKy!
Véééégre! >:D<
Jajj, ne kezd már megint! ;;) Ki az anyám kínja az az Ádám?? Annyira leamortizál, hogy borzalom! A helyedben hagynám a francba... X-( Annyi fájdalmat okoz neked, hogy nem is látsz tőle rendesen... Nem vagy a régi... Nem tudom, mit eszel rajta... /:) Valójában én se tudtam pontosan megmondani, hogy mit ettem D.én. Hiszen nektek is mondtam, hogy azt se tudom, mi a fenéért reménykedek :roll: Szóval gondolkoznom kellett rajta néhány pillanatig: mert elérhetetlen, mert hiába csalódok benne, akkor is ő kellett! Viszont sokkal jobb, hogy neki rosszabb... :-P Küldött egy üzit azon a közösségi oldalon, de nem reagáltam rá. :-S
Jah, és nagyon remélem, hogy olvastad a válaszomaaaat. A tegnapi 20 óra 58-asat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 17:47 
Könyvmoly

Sziaaasztok!! :)

Ne haragudjatok, de ma tiszta ramaty napom volt. Barátnőmmel szenvedtük végig a napot. De nem fárasztok senkit vele. :) Vagyis Maycsinkat majd szóban. :) Szegény...! :(

Arra volt csak időm, hogy kitöröltessem, vagy legalábbis jelezzem a törlendő robot-kritiket, szóval bocsi... :oops: DE most itten vagyok! :D

Bár, megyek is el. Tegnap elmentünk uyge bulizni. Semmi extra, bár barátnőmnek összeszedtem a volt osztálytársunk ex-pasiját... xD Na, király vagyok? xD És szegény, szerelmes egy Sanyi nevezetű srácba, erre a srácot hogyan hívják? Sanyi! XD Szóval, most kész van... de mindegy.

Aztán ma meg itt maradt. Itt fog aludni... mert... vannak problémái, na mindegy. Aztán Ádám meg elhívott minket hozzá. Khm... Nos, mi meg bevállaltuk. Szóval átmegyek... de rettegek. Nóri sovány. Szép lány, és tuti, hogy Ádámnak ő fog tetszeni. Nagyon ciki lesz, de legalább kiábrándulok belőle. Végül is... :((

Teljesen kész vagyok... nem értem magamat, és azt hiszem, ezt még rohadtul fogom bánni. :-S

Na, de most megyek is! Majd beszámolózok csajok! :)

Puszcsika! :-P

:x

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 17:38 
Betűmániákus

Ügyes vaaaagy. :)
Hm. Hát valójában eléggé kevés időt töltesz itt, szóval éppen kellett már egy nyugisabb délután is, nem?? ;) Nehogy megund a Tekergőt, bár ahogy észre vettem, leehetetlen, hogy te megund... :D Így is kell, így is kell.

Jajj, igen! Mondjuk én már elolvastam, mikor felkerült... és annyira széép. :x Én olyan béna vagyok, hogy két mondatot se tudok leírni rendesen... :roll:
Amúgy, ha van benned némi vállalkozó szellem meg elég kurázsi, akkor elküldöm a gondolat-mizériámat: a Káosz első fejezetét. :roll: Öhm elmélkedés, gondolatok, hangulatok írásba foglalva... semmi extra. Ha gondolod, elküldöm... :| Persze nem erőszak, csak ha már benne vagy az olvasásban...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 17:29 
Írópalánta

Jókedv? Háát, nem is tudom. Relatív dolog. Tegnaphoz képest egyáltalán nem, de azért kicsit mégis, mert, jelentem, ma BEHOZTAM AZ ÖSSZES OLVASÁSI LEMARADÁSOMAT! És ez azért mégiscsak öröm, egyrészt, hogy nem vagyok elmaradva, másrészt meg csodálatos élményekkel gazdagodtam megint. :x

De azért már várom a holnapot... Ma csak itthon "poshadtam" kb egész nap a gép előtt.
(A hétfőről nem is beszélve, azt várom csak igazán. Kis Tekergőm akkor végre hazajön... 8-> )

Jaj, Shanon, ne is mondd, esküvő! :D Most végeztem az Álmodj velem!-mel is. Jaaaj, olyan szép volt. :)
Ailánk bizony arról ábrándozik. Igaz-e? ;)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 15:18 
Betűmániákus

Naja! Még jó, hogy csak félig éltem bele magam... Képzeld, mi lett volna, ha már az esküvői meghívókat tervezem... :-Ą =)) Jóóó, azért ennyire brutál még én se vagyok.

Öhm, amúgy tiszta jó kedvem van. Nektek is?? Már aki itt van. :roll: KyKyre haragszom, mert fönt volt, és nem jelentkezett... :-P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 október 24 (szombat), 17:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 14:12 
Írópalánta

Nem baj, ha nem az eseted, hál' Istennek hogy nem vagyunk egyformák! :lol:

Ugyan, ne haragudj a pasikra, mégiscsak szar lenne nélkülük. :)

Magadra se legyél mérges, az ember mindig vét hibákat. Inkább örülj, hogy ilyen hamar észrevetted, hogy tévedés a dolog. És hát... tanultál belőle. Tudod, én hiszem, hogy ha rossz történik is az emberrel, az azért van, hogy később úgy legyen, ahogy, és úgy jó legyen. Próbálj arra gondolni, hogy valamikor még hasznodra válhat.
Arról meg igazán nem tehetsz, hogy kicsit elvesztetted a fejed. És annyira nem volt cukormáz, nem kell izgulni. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 13:58 
Betűmániákus

WÍÍÍ Maya! :)
Most értem haza Szegedről... :roll:
Azt a mindenit de szépek vagytok! 8-> Királyság...
Öhm... de nem az esetem, ha nem haragszol... valójában nincs is esetem... :-S Vagy... Áhh! Most nem szeretem a pasikat! X-( Nem is csalódott vagyok, hanem mérges! De leginkább magamra... Hogy lehettem ekkora... csitri! És még ilyen cukorban is tocsogtam, áhh! $fal Na, jóóóó. Az a lényeg, hogy még melegében vettem észre a dolgot... :roll:
KyKy! Tényleg tessék idefáradni... ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 13:37 
Írópalánta

KyKy!!! Ne csak sündörögjél errefele! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 11:30 
Írópalánta

Nna, küldtem egy rakat képet. :D
Mindenfélét Róla/rólunk. Asszem ennyi csak elég lesz. :lol:

Ja, egyébként imádok mellette meg mögötte tekerni. Mellette azért, mert úgy beszélgethetek vele, mögötte meg... Khm... Hát elég jó inspiráció. xD
Egyrészt mert ugye az ember nem akar lemaradni, másrészt meg... hát isteni nézni, ahogy dolgoznak azok a szépséges izmai. :D (És nem mellesleg ez el is tereli ugye az ember figyelmét arról, ha netán szenvedne a sebességtől vagy az emelkedőtől... :-P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 11:10 
Írópalánta

:x
Nincs harag, de azért fogd vissza magad. Ha megkísért a dolog, legalább jussak eszedbe. ;)

Ó, hogy ne lenne kép! :D Már sok közös is van... 8->
Mindjárt küldök.
Neki gyönyörűséges izmos combjai vannak. Ahh... nem is részletezem. Inkább képekben. :lol:
Nekem kevesebb izmom van (bár ha így folytatom...), viszont én meg idióta vagyok, megyek mint a hülye, az akaraterő pótolja a hiányosságaimat. :P
Meg aztán sovi vagyok, nem kell sok súlyt cipelnem fel a dombra. xD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 október 24 (szombat), 11:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 10:41 
Betűmániákus

Annyira édes vagy! :x :x
Tényleg sosem hallottad még ezt a mondást?? :) Itt volt az ideje... Valójában írhattam volna azt is, hogy szorítok, dehááát. :))

Jajj, dehogynem számítasz! Ne mondj ilyeneket! ;) Öhm... nem ígérhetek semmit. Ne harrriiii :D
Viszont 100, hogy kerékpárosabb éned beszél belőled. :D
Jajj, és nagyon édes lehet ő is. Biztos jelent valamit, ha már ilyeneket irkál, nyugi. A Tiéd élsz. :P
Tudod min gondolkodtam?? Ha ennyit tekertek, akkor mennyire vagytok izmosak?? :shock: Nincs véletlenül egy képetek?? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 10:29 
Írópalánta

>:D<
Idézet:
Ohhh, Maya! Fogom a csipiszt!

De jó. Eddig nem ismertem ezt a mondást. Most néztem utána. :-D No lám, minden nap tanul az ember vmit. ;)

Igen, az se rossz módszer, ha kiírod magadból a dolgokat.
De ne már, hébe-hóba se cigizzél! Legalább az én kedvemért! Tudom, annyit nem számítok, de azért hátha. :)

A kis Tekergőm egész hétvégén nem lesz itthon. :((
De aztán elméletileg hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken is együtt tekerünk. :D
tegnap 36km-t bringáztunk együtt, aztán neki mennie kellett (egész 7végére ugye), én viszont még rávettem pár srácot, hogy mi még menjünk kicsit. 30km lett belőle, 30as tempókkal, brutál emelkedőkkel. Hmm, fincsi... :-P De a legjobb az volt, hogy utána kaptam Tőle sms-t:
"Szomortsd szivem, mennyit tekertetek még, milyen volt a nap? :)"
8->
Hát nem édes?
Aztán még írta, hogy örül, hogyvégre nem csak ő, hanem én is hajtom a bandát. :-D
Megőrülök tőle... AKAROM-AKAROM-AKAROM!!! Jajj, olyan szörnyen türelmetlen vagyok. Folyton azon agyalok, milyen jó lenne... ahh.. nemigaz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 9:44 
Betűmániákus

Mayaaa! Szia! >:D<

Öhm... hát izééé...tulképp. csak két és fél szálat pusztítottam el... azóta semmi :roll: Nem gondoltam rászokni meg semmi... vagyis nemtom. Bár a bnőmnek (Noéminek) már ígértem egy szálat... :oops: Nem fogok rendszert csinálni belőle, csak hébe-hóba egy szál. :D

Valójában meg is ihletett a "Drága"... Kiírtam magamból mindent... :#-)

Ohhh, Maya! Fogom a csipiszt! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 9:21 
Írópalánta

Ej, Shanci, ez mind szép és jó, és örülök, hogy nem bánod, hogy így alakult, hanem ez a cigizés... Légy oly kedves, ne tedd tönkre magad egy ilyen alak miatt! Ha rászoksz a bagózásra, akkor hiába minden világnézet váltás meg megkönnyebbülés meg akármi. Mert akkor D. máris tett valami talán helyrehozhatatlant veled. Úgyhogy, kérlek, ne a bagózásban vezesd le a feszültségedet!
Én ilyenkor hullaállapotig sportolok. Sokkal egészségesebb, és szerintem jobban is használ a lelkiállapotnak...

Naram engem nem zavarnak a nevek, úgy sokkal könnyebb nyomon köveni az eseményeket. :) Azon meg ne búslakodj, hogy ott nem szedtél össze senkit. A bulikban született kapcsolatoknak úgysincs jövője.

KyKym, ne depizzél! Kinyírom ezt az Ádámot, mert nagyon egócsökkentő hatással van rád. Ehhez a témához egyébként még szeretnék sokmindent hozzászólni, úgyhogy remélem összejön ma...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 19:58 
Betűmániákus

Édesek vagytok! >:D<
KyKy! Rád viszont haragszok... ;;) Nem, nem nem nem így állunk hozzá, vilu?? /:)
Tegnap akkora világvége hangulatom volt az eset utáni egy órában, hogy egy hajszál tartott attól, hogy a Tiszába vessem magam. Különben közvetlen a szórakozóhely mellett a van a folyó, így épp kapóra jött volna... :D :-Ą Én is üvölteni tudtam volna, hogy semmi se megy évek óta, hogy körülöttem mindenki édes-mázos szirupos és boldog párkapcsolatban él, az én feladatom meg a gyertyatartás... :roll: De nem! Berúgtam és most sz*rok a világra. Szó szerint. Ha ő teheti, akkor én is. Ádámot meg hagyd francba, mert jobbat érdemelsz! Sőt, mind2en jobbat érdemlünk... És alapelvet váltottam... most én fogok átgázolni mindenkin, és nem rajtam fognak. Visszaadom a kölcsönt nekik...
Totál fölháborodtam a hangnemén meg a viselkedésén... meg is mondtam neki, erre egyetlen mondatával elvágta a zsinórt. Nem kellett volna fölkapnom a vizet, mert napi rendszerességgel vágjuk egymáshoz, de ő komolyan is gondolta: " Kapd be!" Én meg elküldtem a francba. És tudja, hogy nekem van igazam, rájött, elgondolkodott, de nem álltam szóba vele. próbált bocsánatot kérni, én meg megmondtam neki, hogy nem tőlem kell bocsánatért esedeznie, hanem húgától, hogy hány ember előtt alázta meg...

Tudom, hogy hirtelen ért mindenkit, de ez van. :) És nem vagyok elkeseredve, sőt. Boldogabb vagyok, mint valaha. Hiszen elkerültem egy akkora tahót! Képzeljétek, ha folytatódik mekkora fájdalmat okoz... Áldom az eszem.

Kiakadtam, na! Éééén a cigiellenes... vannak még meglepetések az életben... Pedig azt hittem, hogy ismerem magam... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 16:56 
Könyvmoly

:shock: :-O

Ú, Shanonkám, én ledöbbentem! Totálisan. :-O
Mondanám, hogy őszinte részvétem, de hát nem halt meg senki, szóval, hát sajnálom, hogy Deszkás nem az, akinek mutatta magát. Azt is, hogy csalódnod kellett benne. Nincs is rosszabb annál, mint mikor csalódsz egy pasiban, akit a plátói szerelmednek hittél.
És nem tudom ugyan, hogy mennyire nyugtat meg, de a lényeg: tegnap én is letettem Ádámról. Tudom, hogy nem örökre, mert képtelen vagyok vele nem beszélni, vagy gyűlölni őt, de tegnap nagyon csúnyán megsértett. :(
Örülök neki, hogy ez megerősített téged, büszke vagyok rád, hogy jól viseled a dolgot, és micsoda szerencse, hogy nem hallgattál ránk akkor. :)
Amúgy meg Narának teljesen igaza van: ránk bármikor és bármiben számíthatsz, bárminemű nyűgöd-bajod meghallgatásra kerül itt, vagy személyesen decemberben. :)

Maycsikám, nem haragszom, hogy morci voltál, isten ments! :) Imádlak akkor is, ha te épp utálsz. (Azért remélem, ilyen nem fog sohasem lenni. :-P)

Nos, viszont én ellentétben Sahncinkkal meg vagyok kicsit zuhanva, szóval, megyek és búslakodom. Ja, és felkészülök, hogy ma mennem kell bulizni, holott az ég világon egy csöppnyi kedvem sincsen. De hát mit számít a barátnőmnek ez? Mit számít, hogy olyan ocsmány vagyok, hogy senki nem néz rám, csak vele flörtölnek? Nem az a lényeg, hanem, hogy legyen valaki, akit elráncigálhat, és aki részegen hazaviszi. Hát nem izgalmas? :(

Kicsit úgy elegem van mindenből...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 16:45 
Írópalánta

Sziasztok!

Jajj Shanon! Sajnálom, h csalódnod kellett a Deszkásban! De azért örülök, h vki felnyitotta a szemedet, és hogy nem estél össze. Vannak tahók a világon, és tényleg sok olyan van, aki jófejnek tűnik elsőre... Persze van olyan is, aki bunkónak tűnik és közben meg jófej, szóval érted...

Bár talán még mindig jobb, hogy ha most ábrándultál ki belőle, mint ha később kell rájönnöd, h milyen is.

Mindenesetre mi mindig itt leszünk Neked hogyha ki akarod önteni a szíved >:D<

Igaz?

:-* Puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 8:42 
Betűmániákus

Sziasztok Csajok! :)

Kérlek titeket, hogy azonnal felejtsetek el mindent D.-vel kapcsolatban, nevestől, képestől, "aranyosságostól"... Én is azt tettem tegnap este. ;) Ugyanis rá kellett jönnöm, ki is ő valójában... És nagyon meg kell köszönnöm valakinek, hogy fölnyitotta a szemem. És a legcikibb, hogy egy olyan embernek, akivel sosem voltam jóban... mármint volt köztünk egy fal, ami tegnap este óta nem létezik... Deszkás egy tahó. Nem volt berúgva se semmi, tiszta józan volt. Közben végig oktatta népet, marháskodott, beszólt, és annyira lekezelően beszélt a saját húgával, hogy úgy volt, hogy fölpofozom... Egy mondat hangzott el közöttünk, de az is elég volt ahhoz, hogy levizsgázzon előttem. Nagyjából ennyi.

És ne higgyétek, hogy megtörtem, sírok, szomorú vagyok, vagy valami. Nem. Ez csak erősebbé tett. Tegnap már ki is tomboltam magam, mert részeg voltam, és életemben először cigarettáztam is. És nem biztos, hogy utoljára... :roll:

Nagyjából ennyi. Köszönök nektek mindent. Hogy itt voltatok, hogy velem örültetek, hogy végigolvastátok a nyafogásomat... Nagyon sokat jelentett és jelent nekem. Ezekről szinte csak Ti tudtatok, meg az esetleges idetévedő fórumozós népség, de ők úgyse értik rendesen.
Részemről a D. téma lezártnak tekintett. Örökre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 8:11 
Írópalánta

Sziasztok!

Hú, látom jó sokat dumáltatok! Tök jó :D Bár már egy részét elolvastam, csak épp nem volt mit írnom :oops: Olyan tök jó h végre szünet van :)

Bár a tegnap estém nem lett vmi fényes... Ugyanis megint volt white party a suliban (tudom h bénán hangzik h a suliban, de az előző baromi jó volt és sztem nincs sok suli a mienken kívül ahol ilyen jó kis bulit lehet szervezni...) de sajnos a mostani nem lett olyan jó, mit az első... A fél pinceklub üres volt :(
+ a társaság sem volt annyira jó... Bár voltak ott olyan otársaim akikkel (mostanában) már egész jól kijövök, csak az egyik bnőm a pasijával jött, én meg ottmaradtam a többiekkel, ami mondjuk már nem zavar annyira, mert úgymond kezdenek megkedvelni, csak a múltkorin ott volt egy bnőm (najó, zavar ha vannak nevek? Csak mert ez a bnőm, meg másik bnőm... na akkor most Z. lesz :D ) Szóval vele nagyon jól lehet bulizni, mert ráragad az emberre a jókedve. De úgy volt h egy másik közelebbi bnpm (N.) is jön, csak ő úgy volt vele h nem jön ki ott olyan jól az emberekkel, ezért csak akkor jött volna, ha én is megyek... De aztán még ígyse... Persze az a csaj, aki a pasijával jött, mondta h majd én is bepasizok ott, de... nem sikerült :(

Pedig azért voltak jó arcok :)

Egyébként azon gondolkodtam, hogy csinálják a tanárok, h ilyen jó arcmemóriájuk van... Úgy értem egy tanár aki ott felügyelt és mindössze 1 évet tanított, megkérdezte h kontaklencsém van? Mert h elvileg szemüveges lennék, csak tök jól látok nélküle, mivel nem a dioptriával van a gond, hanem valami örökletes szar... Na mind1

Ezen meglepődtem...

Jajj, az a "párom" duma... $sick

Spidy? Ez tök jó :D:D

Na puszi, én asszem meek olvasni/írni... :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 7:58 
Írópalánta

Tudjátok, én mitől kapok hidegrázást?
Ha valaki azt mondja a pasijára: "Ő a párom." $sick

Tényleg mondtad már a Spidyt, de én elfelejtettem, úgyhogy megint az újdonság erejével hatott. :lol: (A Tihamér dettó)

Remélem sok jó hírrel jössz majd. ;)

KyKy, ne haragudj, hogy olyan morci voltam! Másfél órát álltam végül az ügyfélirodában egy nyomorult 9 jegyű szám miatt. $fal
Holnap nemtom mi lesz, mert valszeg akkor is megyek bringázni... De d.u. lehet ráérek. Majd szólok.

Nnna, és most megyek (vajon hová?) bringázni. Elvégre olyan szép időnk van. Az ember szinte kikívánkozik a szabadba... :/ :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 19:23 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Bakos. :oops:

Öhm... Valójában a nevemet egyáltalán nem szeretem. Állandóan azért felelek, mert a némelyik tanár a furcsa/ritka nevű emberkékkel kezdi... 8-| Nem tudom anyám honnan szedte, de hogy szívok miatta, az tuti... :? Amúgy mindenki Olíviának hív, hál istennek. :D Régebben próbálkoztak becézéssel, de arra úgy ránéztem, hogy a szó is a torkára forrt... :-P

A suliban pedig mindenki Spidy -nek hív (szpájdi-nak ejtik). És, hogy miért?? Mert pattogok, mint Spiderman, meg mert Özvegy a vezetéknevem, ami ugyebár egy pókfajta -> fekete özvegy... és akkor így.:)

Ugye, hogy szánalmas ez az ömlengés?? Engem a hideg kiráz...

Én is várom az estét. 8->

A Spidy-t már mesélted... :) (Mondjuk nekem az már <szpidi> marad, mert egy ismerősünknek a kutyáját is így hítvátk. :)olyan jó neved van :( Tökre irigyellek érte... én utálom a sajátomét... na, mindegy

Nem is töröm magam annyira, mert most úgysincsen senki net-gépközelben. :-S Én meg nem fecserészek magamban. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 9:41 
Betűmániákus

Bakos. :oops:

Öhm... Valójában a nevemet egyáltalán nem szeretem. Állandóan azért felelek, mert a némelyik tanár a furcsa/ritka nevű emberkékkel kezdi... 8-| Nem tudom anyám honnan szedte, de hogy szívok miatta, az tuti... :? Amúgy mindenki Olíviának hív, hál istennek. :D Régebben próbálkoztak becézéssel, de arra úgy ránéztem, hogy a szó is a torkára forrt... :-P

A suliban pedig mindenki Spidy -nek hív (szpájdi-nak ejtik). És, hogy miért?? Mert pattogok, mint Spiderman, meg mert Özvegy a vezetéknevem, ami ugyebár egy pókfajta -> fekete özvegy... és akkor így.:)

Ugye, hogy szánalmas ez az ömlengés?? Engem a hideg kiráz...

Én is várom az estét. 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 9:30 
Könyvmoly

Miért, mi a vezetékneve? :D

Egyébként engem is dühít, mikor még szinte együtt sincsenek, de már drágám, szívem, szerelmem, kicsim, stb. És különben is... a különleges becézések híve vagyok. :)
Régen, mikor még nem volt ilyen "menő" a kistündér, tündérke, akkor azt nagyon szerettem. De ez már sajnabajna változott. :((

Egyébként kíváncsi vagyok, mik lesznek ma veled. És mellesleg... tök fura lesz a fórum Shanon nélkül. :-P

Nem szereted, ha becéznek? Minek szoktak téged? Oli? Livi? Mondjuk az utóbbi nekem tetszik. :) Pedig én még a Shanont is becézem... xD :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 9:14 
Betűmániákus

Az jóóóó. :D
Öhm... este akkor értelemszerűen nem leszek itt. De holnap délelőtt!! Ohh... majd beszámolok, ha lesz miről... :)
És igen, Tihiii. Öhm... még számomra is dilemma, hogy hogy hívjam... vagy találjak neki valami mást?? :-/ Naos, neeeem, nnnneeeeem. Én egyszerűen ki nem állhatom, ha ilyen undormányos jelzőket aggatnak egymásra a "párok" már a második hét után... Szánalmasak...Blööá. $sick Amúgy szerintem én ki fogom mondani a nevét. :roll: Én pölö azt se szeretem, ha engem becéznek... :? És akkor mondjátok, hogy nem vagyok rigolyás és fárasztó... :twisted:

Húúú, ha most ezt is kiveséztük, akkor még nem is mondtam a vezetéknevét... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 9:05 
Könyvmoly

Tihamér? De jóóó... :) Ez szép név. Lehet, hogy leírtad, de nekem vannak problémáim a kicsi betűkkel... xD Nem mindig tudom elolvasni. Otthon pl. egyáltalá nem. :-S Ilyenkor szoktam kimásolni... xD De akkor lehet, hogy elfelejtettem. Vagy csak simán butus vagyok, és elfelejtettem a nevét... :-P :oops:

Igen, a munka... Itt először a robotkritikáimat írtattam ki, aztán válaszoltam egy pü-re, és utána jutottam el ide... hihetetlen... :-B Nem hagynak nekem időt a fórumra... :-P
Ha minden igaz, akkor ojjé van, mert elengednek minket 2-kor. Hát... nem dél ugyan, de jobb, mint a 4. xD

Na, léptem. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 8:48 
Betűmániákus

Szia KyKym! :-*
Láttalak ám erre sündörögni, deeee gondoltam, hogy melós-zavar van a háttérben. :D
Öhm..., hogy mi a neve?? Egyszer különben közzé tettem nagyon apró betűkkel... :lol: Nem figyeltél??? Ejj-ejj. Persze ez nem mostanában volt, hanem még nyáron... Mindegy is. :roll: Valójában mindenki Deszkásként ismeri... bár a tanárok a vezetéknevén szólítják... Öhm... Tihamér a neve, de inkább a Tihi-t szereti. :o Szerintem annyira lényegtelen. Bááár, ha: Nomen est omen...

Most meg ismételem a kémiát. Puszi.

Ohhh, hát az Ádámos -ügyet pedig a szíved-jogod eldönteni... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 8:41 
Könyvmoly

Sziasztok! :)

Ide is eljutottam... nehezen, de megérkeztem. Olyan kavar-kever van bent nálunk... :-O Úha! :D
No, mindegy is.

Shanon! Ennek a Robi barátodnak igaza lehet. :)
Tényleg integetett neked D.? Ez annyira cuki! :D
Kérdés: mi az igaz neve Deszkásnak? :D Mindenki D.-nek hívja? :D

Hát... most nem tudok mit írni... lehet, hogy a könnyűvérű lányok nem kellenek hosszú távra a pasiknak, de azt is meguntam, hogy így, hogy nem vagyok szajha, senkinek sem kellek. Egyik se jó, szerintem... és msotanában egyre inkább agyalok azon, hogy belemegyek Ádámmal... :/

No, mindegy. :)

Megyek olvasgatni, meeeeg... unatkozni... Tessék szurkolni nekem, hogy előbb elengedjenek minket. Ha nem délben, hát akkor legalább fél kettőkor... :/ Négy óra az még óóólyan messze van. :((

Csók a családnak! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 21:56 
Betűmániákus

Szia Ailám! >:D<
Na, kellett nekem elkiabálni, hogy él a topic... Már le is lépsz... :( No, de várunk vissza :lol: És ha holnap tudsz, akkor mindenképp jelentkezz. :mrgreen:

Hát-t-t-t iggennn... Haladgatunk-gatunk... Úgy tűnik, beindult a gépezetünk, deeeee... ez semmiképp se jelenti azt, hogy én záros határidőn belül a karjaiba ugrok... :roll: Még mindig sziklaszilárdan állok a kikötésem mellett, és azokból akkor se engedek, ha szakad a húr. Úgy látszik, rájött, hogy neki kell lépni... ennek mondjuk már hamarabb eszébe kellett volna jutni, de jobb későn, mint soha :D Bár ezt egyszer biztosan az orra alá fogom dörgölni, ha lesz rá alkalmam. :twisted: Jóóó, nem vagyok ennyire rosszmájú.. csak néha jól esik az embernek, ha olyat mond, amitől elakadnak a lélegzetek... :g Én meg különösen szeretem az ilyesmit.

Szóval ne tessék nektek addig beletocsogni a cukormázba, hogy hamarosan már "MI" lesz a kijelentésem... Neeem, tessék, itt vagyok, hóditson meg - még jobban, de neki erről nem kell tudni... :x . Ha pedig föladja idő előtt, akkor lehet, hogy lépek valamit. Jóóó, tudom, ez most eléggé közömbösen hangozhat, vagy félvállasnak, de higgyétek el nekem, hogy nincsenek rendes tapasztalataim, ami meg van az is rossz... :roll: És így eléggé nehéz. Remélem, hogy majd ő is fölfogja.

Épp beszélgettünk erről múltkor Robival - Sári pasijával. Őt egyébként már kislánykorom óta ismerem, mert a szüleink haverok. Régen rengeteget aludtam náluk... Ő annak idején - most épp 20 éves - mielőtt nem ismerte Sárit, szinte heti rendszerességgel váltogatta a csajait. Szóval eléggé tapasztalt. Amikor pedig látta, hogy milyen Sári - tehát művelt, jó humora van és nem adja magát egykönnyen, nagyon hasonlít rám egyébként...- akkor rájött, hogy ez kihívás, és ez kell neki meg minden. És tepert is egy ideig, mert ugye tudtuk róla, hogy nem épp népszerűtlen, sőőőt. És ez Sárit eléggé elriasztotta, mert értelemszerűen ő se akart egy lenni a sok közül. És hamarosan egy évesek lesznek...
Mindegy, mert ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy Robival nagyon sokat dumáltam az utóbbi időben, és látta, hogy valami nem éppen oké nálam, és akkor én meg kiöntöttem neki a kicsi szívem... Erre bevágta, hogy majd ő szerez nekem pasit, csak mutassak rá ő meg majd bemutat neki... mert ez enyire egyszerű szerinte...xDDD..Mondom, hogy ááá, az nincs itt, aki nekem kell... Erre azt mondta - meg ugye Ti is előzőleg - hogy ne féljek, mert ők, pasik tudják, hogy melyik csajjal kell hosszabb távra tervezni, és azzal sose megy semmi rögtön, általában elhúzódik. Tapasztalta ugyebár Sárival. Általában az érdekes múltú pasik félnek is bevágódni az okosabb csajoknál, viszont a könnyelműekről is megvan a véleményük... Ha kell is nekik az ilyen kaliberű csaj, akkor se hosszú időre... Mert mondtam neki, hogy van pár érdekes emberke a D.vel közös környezetünkben... Eléggé érdekes csajokról van szó, akik vadásznak a D. félékre.. :-S És meg is ijedtem, mert én nem tudom tálalni magam, és mondtam is Robinak, hogy amazokat hamarabb észre fogja venni, mint engem... Erre meg:" Te csak az hiszed" volt a válasza... :-S Még mindig van néhány eloszlatlan kételyem...

Hmm, de nem lelkizek tovább...

Hűűűű, holnap meg gólyabuli. De nem alszok ott, jövök haza. Szóval péntek d.e. hozom a a híreket... már ha lesznek. De erős a gyanúm, hogy eléggé be lesz tütüzve, mire megyek... ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 21:02 
Fanficbúvár

Integetett?? :-D :-D Jaj, de ari! Hát, mondom én, hogy alakul itt valami! Tényleg néhány hete még úgy beszéltél róla, mint egy plátói szerelemről. Most meg ütközések, átkarolások, integetések :wink:
Örülök, hogy tetszett a videóm! :-D De remélem, nem azért nevetettél, mert rossz volt!:-P

Na csajok, én szombatig offolom magam (talán még holnap délután jövök, de nem biztos hogy még idejutok), holnaptól vidéki nagyszülőzés! KyKy, egy szót se!:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 20:05 
Betűmániákus

Sziasztok Csajok!
Úgy látom, szépen termeltétek itt hsz-eket, még távol voltam, szóval vissza kellett ám olvasnom... :D De nagyon örülök! Végre él a topic! <:-P >:D<
Khm... Na, ujjongást félretéve, bele is kezdek!

KyKy: mindjárt megyek olvasni a frisset, csak előbb még befejezem a hsz-t. Különben nem láttam a főoldalon... :-S Mindegy. Biztos sokan frissítettek ma.

Nara. Ugye, hogy ugye?? Istenkém... különben ma is láttam egy egész pillanatig. :D És integetett a buszából... 8-> Oh, és a képek... Öhm, nem szeret mosolyogni :/ Pedig szépen tud... Nah, mindegy.

Maycsi: Igen, axe... meg a hatásai... imádom az illatát... :lol: És ja, a Portugált nézzük meg. Még sosem hallottam róla, de biztos jó. :)

És Aila: kösz a linket. Nagyon jót rötyögtem rajta... :mrgreen: Érdekes, hogy ezt a részét nem láttam még... Jah, és Jóbarátok 4ewwer....

Nah, léptem olvasniiii. Majd, ha eszembe jut vmi, akkor szerkesztek. Puszi

Jah, és brutál vagyok élőben... a viselkedésem pedig "kissé" idegesítő... :D De nem kell félni. Nem bántok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 19:42 
Fanficbúvár

Na, Maycsi, megkerestem neked a linket:
http://www.youtube.com/watch?v=jL5p2kCR93E - Rory első csókja... Shanon, neked is ajánlom, csak hogy lásd, nem vagy egyedül (és ne mondjátok, hogy "jóó, de ez csak egy film!" - nem, ez az én Bibliám szinte, ahogy KyKynek meg a Jóbarátok, szóval... :wink: ).
És hát - habár én Jess és Logan párti vagyok, de - az tagathatatlan, hogy egy Dean-féle srác volt a tökéletes, mint Rory első pasija! :-P

És KyKy, apukád is megerősítette a pletykámat? Illetve természetesen nem az én pletykám, csak a pletyka, ami mindenkihez eljut (sajnos, elöbb-utóbb), akit érdekel a színház-téma. Hát igen, lelombozó és sose tudhatjuk, 100%-ig igaz-e, de hát minden ilyesminek van valami igazság tartalma. Egyszer talán kiderül. De valószínűleg nem. De azért emiatt most ez ne csökkentse a kedvenceid értékét a szemedben, mert nem azért mondtam.:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 18:48 
Könyvmoly

"Az egész matrózlegénységemmel (akik ugye mind én vagyok ) kellett gályáznom, hogy utolérjem. " - te Maya, én akkorát nevettem, hogy belezendült a ház. xD :D Ez nagyon tetszett. :D NEm tudom, miért... vannak idióta pillanataim. :D

Nem kell sietned a frissre, mert annyira nem jó... :/

Köszönöm a segítséget... most éppen kibékülgettem Ádám húgával... :-S Örülök is neki, meg nem is. De hát... most leszünk lassan (vagy már vagyunk) egy évesek. :-S Kicsit hiányzott már.

No, mindegy is!

Ailana az előbb engem ledöbbentett msn-en. xD :D Tényleg úgy lehet bejutni? :-O Én nem tudok napirendre térni fölötte... xD
Már apuhoz is mentem, és megkérdeztem! xD

No, megyek szenvedni... tényleg... tényleg seggbe kuki lenne? :-O :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 18:06 
Írópalánta

A mindenit, tényleg jól belehúzott a hajó! Az egész matrózlegénységemmel (akik ugye mind én vagyok :-P) kellett gályáznom, hogy utolérjem.

Shanci, nem hiszed el, tök izgulok mindig, hogy legközelebb mit írsz majd D.-ről. Tiszta PD sztori feeling. :-D (egyébként tényleg van kis Draco bütése) Irrtó jól haladtok! Tisztára örülök nektek. :-D Axe??? Neee, imádom!!! Főleg a csokis axe-ot... Attól totál padlóra kerülök. *nyálcsorgat*
Majd látunk élőben is a télen, ha minden igaz. ;)
És szerintem überkirály negyedikesnek lenni. Nekem az volt a leglazább évem. Az érettségi szünetben kezdtem el írni is. :-P
A Portugált fogod megnézni? Komolyan? A húgom és Apa és pont azt fogják jövő héten. :)

Nara, mi itt vagyunk, meghallgatunk, a fedélzeten mindig vigaszt találsz. ;) És (egyelőre) még a nevek is mennek. xD

Aila, nekem belinkelhetnéd azt a csókjelenetet... :roll:
Édes várakozás? Hát nemtudom. Szenvedek, mint a kutya. Hiányzik. Nagyon. :( És mivel ma soká dolgozik, csak pénteken találkozhatok vele. Hüp-hüp.
És különben meg borzasztó türelmetlen vagyok. :-P Lehet, hogy néha kell a várakozás, de így permanensen nem bííírom!!! Megggárgyulok tőle tisztára. Én nem vagyok ehhez hozzászokva... :-D

Focista top 10? Az nem megy. Én csak biciklisták között vagyok otthon. xD

Nyugi, KyKym, teljesen megértelek. (És úgy látom, már nagyon elkél egy kis beszélgetés!) Ha gondolod, menj bele a dologba, de próbáld te is olyan érzés nélkül, mint ő, jó? Nem akarom, hogy megszakadjon a szíved!!!
Tökön rúgni? Á, Aila, ha az olyan egyszerű lenne... Nem így megy az. Hiszen az ember pont hogy azt nem akarja tenni... :/

VB friss is van már?? Áááá, muszáj már behoznom a lemaradásaimat!!! Na majd mindjárt itt az őszi szünet. *dörzsölgeti a kezét* Majd akkor. ;)

Ja, és a Draco témára visszatérve. Én szeretem a DrH párosítást. Sőt, az az igazság, hogy a Hermione Piton párost is... :oops:
Naigen, asszem kicsit gerontofil vagyok. :-P (az az, aki az idősebbekre bukik). Lásd: kis Tekergőm is "csupán" 28 éves. khm... Ugyanmár, tíz év, mit számít?! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 15:39 
Fanficbúvár

Hát igaza van Shanonnak, tessék tisztelni a D/H sztorikat, mert nélkülük én sem lennék itt. Még évekkel ezelőtt ilyen ficeket keresgélve bukkantam a merire és azóta... :-D Kezdetben csak olyanokat olvastam és még azóta is van néhány örök kedvencem. Egész más véleményem alakult ki miattuk Dracóról, szóval... :wink:

Az abszurd Hp-s ficekről nekem egészen más a véleményem, mármint nekem ez még igazán nem számít abszurdnak, de mivel KyKynek ezt már levezettem egyszer, most nem ismétlem meg, főleg, hogy nem tudtalak meggyőzni. :-P

Igen, KyKy, olyan levelet kaptam, amire gondolsz (ha egyre gondolunk :wink:), de sajnos én sem tudtam igent mondani. Így is képtelen vagyok utolérni magam, félgőzzel pedig semmit nem szeretek csinálni, hát még ilyen megtisztelő feladatot. Egyébként tényleg sajnálom, mert jó lett volna egy kis bepillantást nyerni a kulisszák mögé, de hát talán majd pár év múlva, ha már elég tapasztalt leszek a feladatra és persze ha lesz időm. Mert hát még nekem is nagyon sok mindent kell tanulnom.

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 15:03 
Írópalánta

Sziasztok!

Alia, tisztázzunk vmit: Nem voltak begipszelve a végtagjai... Csak felszerelés nélkül versenyzett és az ujján a bütykeiről lejött a bőr, és nem tudta se behajlítani, se kinyújtani...

KyKy, oké, bocsi az elgépelésekért, mostmár jól fogom írni :) Bár akkor lehet h a kykykénél maradok ha nem baj, mert akkor nem kell olyan sokat nyomogatnom a Shiftet XD Egyébként köszi a tanácsot, ezek az ellenpéldák rögtön meggyőztek h mosolyogjak :D:D:D

Am én is meg fogom nézni azt a topicot, mert kíváncsi vok vajon menniyre szabad normál storyt kérni, vagy mondjuk egy nem HP-s storyból képet...

Nekem semmi bajom a Draco- Herm párosítással... Bár vszínűleg azért, mert Dracot jobban bírom mint Hermiónét ^^" :D

Megkaptam a képeket Shanon! :D Hát, első gondolatom ez volt: "Jesszusom milyen tekintete van! " De komolyan, olyan komoly... :D Bár lehet h ezt direkt így fotózták? Úgy értem van olyan kép, amin egyik se mosolyog... :) Ja, egyébként sztem is tuti alakul, ha ilyeneket kérdez meg minden ;) Ja és sztem sem vagy abszurd... Bár attól függ... mármint h jó jelzőnek veszed-e azt h abszurd? Mert én mondjuk magamra nem veszem sértésnek azt h őrült vok :D

Na pusszancs mindenkinek :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 12:29 
Könyvmoly

:D Éééés, feltettem a VB következő, 10. fejezetét, Pássz címmel. :-P
Remélem, nem okozom akkora csalódást. Ez most egy lightosabb fejezet lett. :) Olyan is kell néha. :D

Shanon, szerintem te nem vagy abszurd. Itt legalábbis nem vagy az. :D Mi imádunk! :D
Amúgy meg tudtam én azt, hogy te a noncanon párosítást szereted. :D Mert nem tetszik, ahogyan Rowling elrendezte a szereplők sorsát. :D Ilyen is kell! :)
Milyen rossz lenne, ha mindenkinek azonos véleménye lenne? Mindenki oda lenne Peller Karcsiért, vagy az ÉN Bereczkimért? :-O Belegondolni is szörnyű... :-P

No, meg is szüntem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 10:41 
Betűmániákus

Sziaaa!

Nem, dehogy haragszom... épp ellenkezőleg :lol: Úgy írom a neved, ahogy akarooood. :D

Öhm jó, majd összeszedek egy novellát, és akkor majd jövőre. De ne éld bele túlzottan magad :-P
Óóó, nagyon várom ám! Akkor a napokban légyszi töltsd fel! :x :x

Öhm... én pedig teljes mértékben noncanon páros rajongó vagyok... túúúl bonyolult... én is abszurd vagyok, szóval :o Dehát ahányan annyi félék, szerencsére... #:-S Képzeld, ha több lenne belőlem... Jujjj, és mi lesz, ha a gyerekeim majd rám hasonlítanak?? :g Szegényeeek... :-S

Öhm, nos mindjárt megy a buszom, szóval léptem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 10:34 
Könyvmoly

Szia Shancikám! :)

Rendben van, akkor talán jövőre jelentkezel... :) Mondjuk... akkor már ki fogom harcolni, szóval muszáj lesz. :-P

A nevem igen, most tökéletes, köszönöm! :x Ugye nem haragszol, vagy ilyesmi? :oops:

Nem szeretem, mikor Hermione nem Ronnal van. xD :D De ha már nem is vele... miért pont Draco? D Szerintem nonszensz. Legalább annyira, mint egy-egy szaftos flash. xD :D
Nem szeretem az olyan párosítású történeteket (nem feltétlen csak hp-ről van most szó), ami ennyire abszurd. :)

VB friss? Képzeld, épp tegnap fejeztem be. :) Még át kellene nézni vagy kétszer, hogy a millió hibát lecsökkentsem úgy százra, és utána fel is tölteném. xD :D Ma, ha lesz időm 4-ig, felteszem. :)
Sajnos nem sokára jönnek hozzám ellenőrizni, utána meg még van egy kis melóm, de mindent megteszek. :D :)

Na, jó! Senkit nem akarok ám leamortizálni... xD :D

Amúgy, nem jó negyedikesnek lenni... :( Mindjárt elhagyod a sulit, érettségi, stb. :-S De legalább mi vagyunk a Nagyok! :D

Na, tényleg húzok, mert egyébként... késnek az ellenőrzésről... xD négy perce itt kéne lenniük... :-O

Pusszancs mindenkinek! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 8:31 
Betűmániákus

Szép reggelt! :)

Szia KyKy! Most jó? :-P :D
Köszi a támogatást! Sokat jelentett. Mostantól pedig visszavonhatatlanul utálom a szerdákat... milyen már, hogy nem is látom??? Még egy pillanatra se... Na, majd megleszek valahogy... :roll: Amúgy eléggé könnyű nekik a suli, mondtam már?? ;;) Alig van órája, ráadásul még heti egy gyakorlat is... Mikor leszek én negyedikes??? :-< Tiszta dilis leszek, mire ezt befejezem... :lol: Szegény körülöttem lévők... =))

Jajj, ne haragudjatok, de most tényleg nem jelentkezek... :-S Egyszerűen nem tudok közkívánságra alkotni... meg sehogyse. Ha pedig jelentkeznék, tuti, hogy snarryt kapnék... vagy valami még olyanabbat, amit nem is szeretek... vagy valami olyat, amiről azt se tudom, hogy mi fán terem, mint a twilight, vagy az anime... Neeem. Talán a következő évben publikálok vmit, de ez se 100. Ne hariiii csajok :-Ą
Amúgy KyKy, mi bajod a Dramione sztorikkal?? ;;) Tessék megköszönni nekik, hogy vannak, mert nélkülük nem lennék itt! :D És ez komoly.
Őmalfoysága láááááw :x :x És kül. mit gondoltok: D. nem hasonlít rá egy egészen kicsit??? :-S

Anúgy KyKy! Mikor lesz VB friss? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 7:21 
Könyvmoly

Szépséges reggelt/napot/délutánt mindenkinek! :x

Jaj, lányok! Annyira jó olvasni, hogy ilyen aktívak vagytok. :) Öröm felnézni ide minden reggel! :x

Először is: Mindenkit, aki ebben a topikban megfordul, imádok! :x (L) El se hiszitek, hogy mennyit adtatok nekem minden szavatokkal. :)

Másodszor, hogy képben legyen Shanci is meg Nara is. A KyKy az KyKy. xD Két nagy K-val, és két kicsi y-nal. Szóval nem Kyky, hanem KyKy. A kykyke viszont mindig kicsi. Legyen mondat elején, nem számít, hogy név, akkor is kykyke. :oops: Szegény Maycsiékat már megkértem rá, hogy így írják, szóval titeket is megkérlek rá. Talán, ennyi idő után már nem haragusztok meg érte. :) :oops:

Továbbá: szomorúan hallom, hogy Shanci, és Aila nem jelentkeztek... :(( Bevallom, én bánom... :( Olyan jó lett volna, ha esetleg VÉLETLENÜL valamelyikőtöket kaplak, vagy ti engem... :oops: :) Mindegy. Maycsimmal, és Narával van még esély. Amúgy, Aila, én pl. kértem egy PD-s szotrit is. Egy tündéres-szerelmes törit. Semmi kikötésem nem volt különösebben, csak, hogy legyenek a tündéreknek szárnyaik. Ezzel azt hiszem, te is tudtál volna mit kezdeni. Amúgy, az eddigi jelentkezők közül nekem Jan Collie, és Xwomen (akivel msn-en is megtárgyaltuk a dolgokat) ötletei adtak ötletet. xD :D Remélem, majd jót kapok, és nem valami Draco és Hörm párosítást... bár kértem, hogy ne kapjak, szóval reménykedem. :)

Ailana! Azt hiszem, sejtem, milyen üzenetet kaptál az admingárdától. Megkérdezhetem, hogy mit feleltél? Igen vagy nem? :)
No, félreértés ne essék, én nem kaptam egy ugyanilyen megtisztelő üzit (hohó, majd pont én? xD), de véletlenül egy bálványozott írónőm, akivel msn-ezünk, elfecsegte, hogy ő is kapott. Ő nem vállalta amúgy. :)
Kíváncsi lennék, hogy te igen-e, bár sejtem, hogy nem, mert akkor azt már elújságoltad volna. Egyébiránt tökéletesen megértelek, bármit is feleltél. :)
Az Álmodj velem!-hez írt kritikaválaszodat meg mindjárt megskubizom. :) Örülök, hogy neked is sokat jelentett az írás. :)

Maycsikám! :) Pontosan, te vagy elmaradva. :-P Szóval, várom az élménybeszámolót! :) A közös pikcsört meg majd megejtjük a közeljövőben.

Shancikám, te pedig ne parázz! A kapcsolttá érlelődés biztos vizein hajózgattok ti ketten, szóval csak nyugalom! :) Nem is baj, hogy nem sietitek el, Maycsi tudna mesélni, hogy ennek mekkora előnyei származhatnak. :)
Tuti, hogy nagyon is tetszel neki, szóval én a helyedben rózsaszín és lila köd keverékében lebegnék. :-P

Narám! Nyugi! :) :-* Mi itt vagyunk neked, elpanaszolhatod a problémákat, de egyetlen feltétellel: ha ki is adod magadból a rosszat, és utána boldogan mész vissza a világba. :) Ne legyél mindig ilyen stresszes!
Inkább a tanárod tévessze el a nevedet, mint mondjuk a barátnőd ( :oops: , amikre én hajlamos vagyok... Nóri-Móni---DE HÁT MAJDNEM UGYANAZ!!!!! ), vagy a pasid mondjuk... teszem azt... az ágyban. :-S Hidd el, az rosszabb. :) Ne foglalkozz a tanárokkal! Velünk meg annál inkább! És tessék mosolyogni valahogy így: :D ;)

Ádám-ellenes mindenki, úgy nézem. xD :D Jaj, lányok... ha ez ilyen egyszerűen menne. Móniék, akik már tavaly ilyenkor óta beavatottak, azt mondják, hogy csak úgy menjek bele, ha érzelmek nélkül tudok belemenni. És igazából... lassan kezdek ott tartani, hogy az sem zavarna, ha összetörné a szívem, mert olyan régen voltam pasival úgy. Konkrétan vele voltam valamikor tavaly decemberben... a többi meg csak a szintentartáshoz volt elég, de hát... MAYA! SEGÍTS! Te megértesz, ugye? *könnyes szemmel mered Maycsira*
Szóval, lehet nem lesz tökönrúgás... helyette majd leszaggatom a golyóit... :-P
De meglenne oldva az ádám-ügy, ha szereznétek nekem egy pasit! :D No? :D Ki az önkéntes vállalkozó szellem?

Mennem kell csajszik, mert rengeteg melóm van. Főnök nem volt két napig, és az anyagok felhalmozódtak... :-S :) Szóval... még benézek ma többször is! :)

Pusszancsolok mindenkit! :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 20:44 
Betűmániákus

Ailana írta:
Azóta már 4-2... :? :cry: :cry:

Jaj, előbb én sem válaszoltam, én sem jelentkezem az Üstre. Sajnálom, de rendelésre nem tudok írni. A HP-s témából pedig egyébként is kiestem... De nektek azért hajrá KyKy! :-) Majd aztán ne felejtsetek el szólni, ha már publikusak a sztorik.

Milyen előadásokra mész, Shanci? Rögtön egymás után kettőre is? :-P De jó valakinek!

U.i.: Ha már így benne vagyuk a foci témában (pontosabban én benne vagyok...:oops:), kérhetek egy "Kik a leghelyesebb magyar focisták?" listát (na jó, ha nagyon muszáj, lehet külföldi is:-P - de én most épp az én drága bronzérmes U20-asaimért rajongok nagyon nagyon!!!) :x $star $star

Óóóó, öhm... hát ezt a most pénteki előadást mi is ma tudtuk meg, valami vígjáték lesz. Mindegy, de legalább elmarad 2 óránk. <:-P
Hétfőn pedig csak az első 3 óra lesz megtartva, aztán utazunk! Portugál c. vígjáték. Én nagyon várom már! Kell a kikapcs.

Öhm... top 10??? Ezen még nem is gondolkodtam...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 20:31 
Fanficbúvár

Azóta már 4-2... :? :cry: :cry:

Jaj, előbb én sem válaszoltam, én sem jelentkezem az Üstre. Sajnálom, de rendelésre nem tudok írni. A HP-s témából pedig egyébként is kiestem... De nektek azért hajrá KyKy! :-) Majd aztán ne felejtsetek el szólni, ha már publikusak a sztorik.

Milyen előadásokra mész, Shanci? Rögtön egymás után kettőre is? :-P De jó valakinek!

U.i.: Ha már így benne vagyuk a foci témában (pontosabban én benne vagyok...:oops:), kérhetek egy "Kik a leghelyesebb magyar focisták?" listát (na jó, ha nagyon muszáj, lehet külföldi is:-P - de én most épp az én drága bronzérmes U20-asaimért rajongok nagyon nagyon!!!) :x $star $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 20:18 
Betűmániákus

Köszönöm, újfent! >:D<
Öhm... nem is mondok semmit. Inkább szépen, csendben vigyorgok... Bár nem tudom, hogy lehet hangosan, de nekem az is biztos menne. Most meg aztán tényleg... :#-)

Semmi gond a kirohanásért! Én is örülök! :wink:

A z üstre pedig nem jelentkezek. Nézzétek el nekem, jóóó? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra