Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 5:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 20:28 
Írópalánta

Én haza is vihetttem egy délutánra... 8->

Hát, tudod, nem úgy sz*rom le. Szeretem meg minden, tök szívesen hallgatom az órákat, csak az a baj, hogy nem foglalkozom vele eleget, azt hiszem. Rengeteg mindent kellene olvasni (nagyrészt irodalmoról írt tanulményokat sajnos :? ), és igazából sehol sem tartok...
Hát így. Ez itt a nagy gond. Egyszerűen túl sok minden(ki) mással van tele a fejem, és túl nagy a szabadság. Nehéz így rávenni magam a kötelező dolgokra...
Na mindegy, majdcsak megoldom valahogy. Remélem...

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 19:48 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Jaj, Maycsi, neked is gyönyörűszép rucid volt!!! ;;) 8-> Meg tudom érteni, miért nem akartad levenni. Én sem akarom majd az enyémet. Főleg, hogy néhány nap múlva megyek méretre igazíttatni, úgyhogy újra felvehetem, így összesen minimum négyszer lesz rajtam! 8->

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 19:44 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Maya, hogy érted, hogy lesz*rod az egyetemet? :o Nem ez volt minden vágyad, hogy magyar szak? Meg hát a könyvek, irodalom, de hát ezeket elvileg szeretjük nem? :wink: Úgyhogy nem szép dolog ilyesmiket mondani, pontosabban lehet, de akkor ki is kell fejtened és megmagyaráznod! És ebből nem engedek! :-P

Jó talizást nektek holnapra, csajok! :-)

Most semmi sem jut eszembe... :roll:
Ja de valami mégis: Shanon, be akartam nézni a blogodba és nem találtam meg... :cry: Sehogy se... :-(

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 18:29 
Írópalánta

ÁÁÁ, KyKy, itt vagyok, csak soká írtam a hsz-t... :oops:
Tessék észrevenni, hogy írtam!!!

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 18:28 
Írópalánta

Hellómindenki! :-D

Hehh, én nem nézek semmilyen horrorfilmet, nem bírom idegekkel. :lol:
Meg úgy egy éve krónikus érdektelenségben szenvedek filmnézés terén. Alig egy-kettő van, ami le tud kötni. (pl: Twilight, Terabithia :D)
Bezzeg a Tour de France meg minden bringás egyébségek... Órákig nem bírok elszakadni tőlük. És Tekergőm azt ígérte, majd ha hideg lesz (azt ne kérdezzétek, mi számít neki hidegnek. szerintem csak a mínuszok :lol: ), akkor nem bringázunk, hanem megnézzük a bringás filmjeit. 8-> Ó, bár tényleg úgy lenne!

Shanon, hogy bírod? Ez embertelen, ami a sulidban folyik. :shock:
Bmx-eztél? Komolyan? Tökjó, bírom az ilyen "kemény" csajokat. :-D Nekem a bmx nem fekszik, túl óvatos vagyok hozzá. Marad a kis imádott montim. :x

Ah, Nara, nekem is szünet van, de borzasztóan szenvedek, mert másoknak (khm, ja, ugye értitek kinek? :-P) bezzeg nincs, mert dolgoznak... Váááá!!! $fal
Sebaj, a mai napra ráfogom, hogy regenerálódással töltöttem (=semmittevés, alvás, unalom a köbön). De borzasztó volt.
Hogy normális vagyok-e? Hát, a tegnapra visszagondolva határozottan kijelenthetem, hogy nem. :lol:
Hej, ha csak a szerelem miatt lennék ilyen! Az a gáz, hogy alapból ennyire zakkant vagyok, ugyanis borzasztó bizonyításkényszerem van, és emiatt aztán teljesen kikészítem magam... De amúgy jól esett. Mármint így utólag. Az a hazajövetel nagyon durva volt, tényleg végső energiakészlettel jöttem, és kb most el se hiszem, hogy kibírtam.
Hát igen, a társaság... :x
Jó bowlingozást! Én nem szeretem, valahogy nem az én stílusom. De lehet, hogy csak azért, mert béna vagyok hozzá. :-P

Aila: hát az a helyzet, hogy félek, csúnyán meghúznak az egyetemen... mármint, azért azt csak nem, de tény, hogy túlontúl, hát mondjuk ki: lesz*rom. csak pórul ne járjak... :?

KyKym, véééégre!! :D
Megszületett már a blognév? Ha igen, szólj, és én tutira benézek meg megterhelem némi hsz-szel. ;)
Hogy Lanának mekkora ötletei vannak! Ilyen egyszerű de nagyszerű öltözéket sehogy sem bírtam volna kiagyalni. Hiába, ő már csak ilyen. :)
Képek, képek... Komolyan nem küldtem el őket??? :o Jesszusmariska, mindjárt pótolom ezt az égbekiáltó mulasztásomat. :oops: (egyébként annyira azért nem közösek, nem úgy kell elképzelni, hogy ketten fotózkodtunk :) csak hogy mindketten rajt vagyunk. az egyiket már tuti láttad iwiwen amúgy)
Jaj, én örülök neki, hogy így leírtad, mi volt, de holnap még részletesebben ki kell fejtened, úgy készülj! ;)
A holnap remek, szívesen benéznék hozzátok! :D De... nem lehetne kicsit előbb talizni? *nagyon szépen néz* ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 17:59 
Könyvmoly

Persze... jól van, Maycsi! *durcázik* bezzeg az Ismerkedőbe benéztél.. ennyi... :((

Ailanám, köszönöm szépen a képdicséretet, de azért váltottam le, mert mégsem mutogathatom mindig magamat. :-P :D

Amúgy meg nem tudom, melyik jelmezre gondolsz. A bajos csajokat nem is tudom, láttam-e már, vagy, ha igen, hát nem emlékszem rá... :oops:

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 17:54 
Fanficbúvár

Ja igen, tudtam, hogy elfelejtek valamit... mint mindig :oops:
Muszáj megdicsérnem Gaeriel képét! Nagyon szép! :-)
KyKy, a tiéd is tetszik nagyon, csak nem értem, hogyhogy lecserélted azt, amin tényleg te vagy? Az volt az igazi... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 17:53 
Fanficbúvár

KyKy, végreeeeeeeee! :-D Már nagyon aggódtunk, hogy mi lehet veled... :-( Támogatom a többieket, szerintem mindenki szívesen fogadta a beszámolódat, szóval erre máskor is igényt tartunk. :wink:
Jelmez ötlet akkor már megvan? Amúgy nagyon ötletes, ilyet még nem hallottam. Pedig már akartam ajánlani a Bajos csajok cuccait. A "volt nej"-re gondolok, mielőtt még nyuszi fület és pamacs farkat kezdenél vadászni :-P
Majd mindenképpen mesélj, hogy milyen volt!

Nara, neked is jó bulit, ha végül elmész. Te minek öltözöl be? A bowling miatt pedig ne aggódj, jó poén az, főleg, hogy ha mi megyünk, általában én szoktam a poénkodás témája lenni, mert már siker, ha nem az "oldalcsatornába" (jól van mentségemre szolgáljon, nem tudom a szakszavakatXD) gurítok. Ehhez képest a múltkor második lettem! Jee! És nem, nem csak ketten játszottunk!:-P

Újabb gyöngyszem horrorfilm téren? Hogy gyűlnek ezek a csodás alkotások, nem is értem... Utoljára a Véres Valentínról kaptam ilyen rossz jellemzést. Nem mintha ugyan mármelyiket is szeretném megnézni, nem férnek bele a világomba. Még a Végső állomás 3D-t se láttam, pedig az első 3 részét igen. De hogy 3D-ben történjenek a dolgok, na az már nekem sok... $sick

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 16:24 
Könyvmoly

Nos, én azt még nem láttam. :) De ezek után meg sem nézem... xD
Örülök, hogy nem volt baj akkor. :)
Jelmez-ötlet pedig Lanától megszületett: vámpír által megharapott. :D Nem átváltozott, nem hulla, csak megharapott. :D Kell két piros pötty a nyakamra, oszt jól van. xD :D Hát nem zseniális?:D

Amúgy Maycsi! *szúrós szemekkel néz, mint mostanában mindenki* Én is kérem azokat a képeket! Közös képek? És én még nem láttam? Ezen segíteni kell! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 13:24 
A Legnagyobb Fandomvadász

Nara írta:
Viszont tegnap megnéztük azt a "Pokolra taszítva" izét, tök friss, de baromi szar volt... Tiszta gusztustalan, és semmi értelme $sick Na mind1 :D

bocsánat, muszáj beleszólnom xDD

egyetértek, rém gusztustalan film, semmi értelme, és blöáá. olyan, mintha egy horror-paródia lenne. brr...

*ellebeg*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 12:21 
Írópalánta

Sziasztok!

Húha, fejlemények! :D Hogy hány km-t? Maya, te normális vagy??? :-O Megint bebizonyította vki h a szerelem csodákra képes :D Persze jó társaság mellett mindenképpen jó tekerni v akármit csinálni. Meg ha jól esett így kifárasztani magadat... :)

Aha, Shanon most már megpróbálhatnád az Üstöt is ;) Jajj én még mindig nem jelentkeztem mert még hiányzik 2 ficötlet... A rajzok gyorsabban jutottak eszembe, mert az csak egy pillanat, de a story... kicsit lefoglalja a fejemet a sajátom ;) De ugye nov.1ig lehet jelizni?

:D KyKy, semmi baj h leírtad, sztem mindenki szívesen veszi az ilyen beszámolókat... Hát én egyik horrorfilmről sem hallottam még, amit felsoroltál, pedig (mindenki csodálkozik rajta amúgy) én alapvetően bírom az ilyeneket. Általában itthon apámmal nézem, mert anyám meg egyáltalán nem bírja, azt sem, ha beszélgetünk róla :g Jó kis családi program, nem? Viszont tegnap megnéztük azt a "Pokolra taszítva" izét, tök friss, de baromi szar volt... Tiszta gusztustalan, és semmi értelme $sick Na mind1 :D

Sajna nincs ötletem, h minek öltözz be... Elvileg én is mentem volna vmi Haloween-osztálybulira, csak nem tom, h most lesz-e...

De ma megyek bowlingozni... És ezt most nem tudom h örüljek e vagy ne, emrt én alapvetően nem rajongok érte, de hát ez inkább olyan társasági program... Nem mintha sztem nem lenne az osztálynak elege egymásból, mivel minden munkanap látjuk egymást. De lehet h elvonási tüneteink lennének, ha 10 napig nem taliznánk :roll:

Ja, mert amúgy nekem az egész hét szünet 8-> ;) Nem tudom nálatok hogy van...

Szóval én most lehet h megyek még írni egy kicsit mert csak este kell mennem...

Puszi mindenkinek :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 11:42 
Könyvmoly

:D :)

Nem volt baj. :)

Hogy pozitívum vagy az ellenkezője? Halvány, lila, kicsi dunsztom sincsen... :-S Nagyon gáz, ha még én magam sem tudom?

Az nyilvánvalóvá vált, hogy csak Azt akarja, de éppen ezaz, ami nem fórum-téma. :) Nya, mindegy. :)

Nem kaptam jelmez-ötleteket. :-P

A töridet olvastam, tessék a kritexre válaszolni, a ficblogba meg ment az első hsz-em. :)

Rendben, akkor én is nyitok egyet. :) Csak keresni kell valami jó kis címet. :)

Szóval akkor a sablon bocsánatkérés volt... :-S Szegénykém. Helyes, hogy nem válaszoltál neki.
Egy "kapd be" után szerintem még örülhet, hogy nem köpted le. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 11:18 
Betűmániákus

Én akkor haragudtam volna meg, ha nem írod le, mi volt... :o
Vééégre KyKy! Már azt hittem/hittük, hogy valami baj van! >:D< :-* De látom, egyben vagy... :lol: Szuper. 8)
Most akkor hogy is van ez az Ádám-ügy??? :-S Nem tudom eldönteni, hogy pozitívum, vagy az ellenkezője... :oops:

Öhh igen... jól lemaradtál. :D De tessék olvasni, a véleményt pedig várom. És Te is nyiss ficblogooot! 8-> Üst?? Ez nem hatalmaz fel semmire. De nem hiszem, hogy indulok... most folytatom amit elkezdtem HP témában. Homlokon csókolt a múzsám... :)

Hogy mit irt?? :roll: Valami 5x hogy bocs, meg, hogy nem úgy gondolta... meg szeretne megismerni... tiszta sablon... $sick

Nyah, legyetek jóóók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 11:01 
Könyvmoly

Jézusom... ég a pofámról a bőr... :oops:
Annyira lemaradtam, ami velem még szinte sosem fordult elő... :(

Shanon!!!! :D Gratulálok! :D Első írás? Ficblog is? Ajnye! :D Nagyon-nagyon örülök neki, főleg, mert így indulhatsz az Üstön!!! :D :)

Mindjárt megyek és nézem is a Te és Aila ficblogját. :) Aztán meg olvasgatok. :-P Ha már így lemaradtam... :oops:

A kérdésem még a következő lenne Shancikám: mit írt neked D a közösségi oldalra? :) Netán bocsánatot kért vagy ilyesmi? :) És mi történt ma? Meséljél! :)

Maycsikám, rád még mindig féltékeny vagyok... :) Kis mázlista vagy a Tekergőddel. :) Holnap mikor és hol? :) Olyan 1-2 körül Határ úton? És akkor átjövünk hozzánk, megmutatom a "birodalmam". :) Mit szólsz? :)

Azon agyaltam, lehet, hogy én is nyitok egy ficblogot. :-O Látogatnátok engem, ha lenne? :) Mert fölöslegesen nem nyitok. :-P

Jaj, annyira aranyosak voltatok/vagytok, hogy így aggódtatok értem... :') Mennyire imádlak én benneteket, ez hihetetlenül jól esett ám... :') (L) :x Hogyan hálálhatnám ez meg nektek? :)

És hogy mi történt? Hát, konkrétan nem tudom... :-S Aznap elmentünk hozzájuk. Úgy volt, hogy Ádámnál volt az egyik haverja, akik horror-estet tartottak előző éjjel is, meg akkor is, amikor mi mentünk. Nos, elhívott minket. EGY ÉVE nem láttam őt, se a majdnem legjobb barátnőmet Nikit. Ne tudjátok meg, hogy izgultam. Azt hittem, kidobom a taccsot, vagy ilyesmi. :-S Aztán leszálltunk a villiről, és megpillantottam Őt. Kész... lábam remegni kezdett, a hasam megfájdult, émelyegni is kezdtem, és úgy éreztem meghalok.
Aztán elég sokáig várakoztunk ott kint, mert váruk a haverját, addig a kutyájával játszottunk, meg persze tök zavarban voltunk.
Aztán felmentünk hozzájuk (penelben laknak), és láttam az anyját (aki régebben rendszerint azt látta, hogy minden reggel Ádám ágybáan kelek... jó ciki volt...) és Nikit is. (Akit halálra ölelgettem.) Aztán meg még beszélgettünk egy keveset, míg végül Niki és az anyjuk elmentek lefeküdni, mi meg elkezdtünk filmeket nézni. Ne tudjátok meg... tíz percenként megállítottuk, mert valakinek mindig volt valami problémája... és ráadásként jó sz*r filmeket választottunk ki... xD Először valami Mr. Giggles, amit mi Mr. Hikinsznek mondtunk... XXD, aztán meg elkezdtük nézni a Tükröket, amit nem néztünk végig, aztán valami Halálos csöndet, amikor is elkezdődött az eksön. Elfeküdtünk négyen az ágyon. Ádám és én középen. Aztán elkezdett böködni. xD Mint egy ovis, de sebaj... aztán simizett is... (L) :) Meg ilyesmi... elég sokáig csináltuk ezt, de a vége előtt fél órával a Nórira rájött a túljátszhatnék. "Annyira" nagyon félt..., hogy felpattant, és "remegve" kivonult. Na, akkor mindenki aggódni kezdett érte, merthogy ő nagyon fél, és jaj, mi lesz.
Egész este amúgy flörtölt a Krisztiánnal meg Ádámmal is. Meg is haragudtam, aztán utána nagyjából mondjuk visszafogott magából, de nem vitte túlzásba... :-S
No, mindegy... a lényeg, hogy elég érdekes volt Ádám, de nem írom le, mert ez nem fórumtéma... xD
Valamikor 7-körül indultunk el tőlük... Úgy, hogy este 9 óta ott voltunk... :oops: Reggel 8-fél 9-re értünk haza, aztán be is dőltem az ágyba, és a napot szinte végig aludtam. :-S

Ja, és... hát, nem tudom, mi lesz ebből, de elhívtak minket pénteken (Ádámékhoz) Halloween-partira. :) Kíváncsi leszek, mi lesz belőle. :-O
Kedvem lenne hozzá. Csak mibe öltözzek be? Amúgy azt megfogadtam, hogyha nem is hozzájuk megyünk, de Halloween-buliba tuti, szóval a beöltözés mindenképpen fontos. :D Ötletek?

Na, de nem fárasztalak benneteket tovább... :( :oops: Ugye nem haragusztok rám, hogy ily hosszasan leírtam ezt is...? :oops:

Szeretlek benneteket, lányok! :) :x

Szép napot nektek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 10:44 
Betűmániákus

Kellemes délelőttöt Nektek Csajok! :-*
Csak azért ugrottam be, hogy szóljak, ma nem leszek elérhető állapotban, mert színházba megyek, ahogy azt már említettem volt. Tudjátok Portugál. :lol: Az első 3 órám lesz megtartva, aztán indulunk Újvidékre, és valamikor éjfél felé érünk haza :roll: Szóval majd csak holnap délelőtt leszek.
Ez a hetem pedig szívás lesz...Holnap fizika témazáró, szerdán gyógyszertechnológia teszt, csütörtök 2 órás matekdoga, meg felelés egy tantárgyból... Nagyon szépek... :? Pénteken kezdődik a szünet egészen hétfőig... jól beleb*sztak a szünetbe, már bocs... 7-én meg megyünk és pótoljuk a hétfőt. Tiszta dili... :roll:

Puszi Nektek, Csajok!
KyKy, Te pedig azonnal adj életjelet, mert ha nem... :-w

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 21:34 
Betűmániákus

Nahát, akkor szép álmokat. :D
Én félve ülök rá, mert... kb. 7-8 éves koromig le se lehetett szedni a bmx-emről...az utca összes fiúját lealáztam... :lol: Én voltam/vagyok az egyetlen lány... bár a szomszédban péel most lett néhány, asszem öt?? :roll: Szóval jól nyomattam.
Aztán elütöttek, én meg lerepültem a bringámról olyan szépen... aztán egy év múlva megint. 2 évig nem ültem kerékpárra... aztán muszáj volt a különórák miatt, de ha tehettem, oda is inkább gyalogoltam... :|

Jajj Csajok tiszta olvashatnékom van! Mikor kapunk újakat?? :D

KyKy, azonnal jelentkezz! Szétesz minket az ideg... :||

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 21:25 
Fanficbúvár

Maya, én is nagyon csodállak a teljesítményed miatt. Főleg, hogy mindezt egyetem mellett birod. A legjobb barátomnak se éjjele, se nappala, reggeltől estig kockákat és műszaki rajzokat gyárt, úgy hiányzik már... :-(
Pedig két nekünk való filmet is kinézem (igaz, az egyiket még nem is játszák), amit vele szeretnék megnézni, de nem ér rá.

Igen, KyKy, merre csámborogsz? Ugye nincs baj? Aggódunk érted, mit tett az a félkegyelmű Ádám?? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 21:23 
Írópalánta

Szia, Shancim! :)
Na, még erre lebzseltem, még válaszolok. :)
De aztán TÉNYLEG megyek aludni! (aha-aha, hiszi a piszi)

Tudod, mindenkit ledöbbentek vele. Különösen, hogy csak nyár eleje óta tekerek igazándiból, és komolyabban csak két hónapja , mióta megismerkedtem velük, meg Vele... (már olyan rég lett volna?? ez létezik? :shock: )
Már elsőre, mikor mentem velük Dobogókőre, mondta az egyik srác, hogy szögre akasztotta volna bringáját, ha beérem (majdnem sikerült), mivel ő már tök rég és tök sokat bringázott mániákusan.
Ma meg.. xD Azt mondja az egyikük, mikor beláttam, hogy eléggé kimerültem: Már épp kérdezni akartam, hogy nem szedsz-e valamit, mert úgy hajtasz, mint... Hát szóval nagyon. :-P

Hej, az akaraterő mire képes! :-D

Ja, és ma egy másik srác meg, mikor ő tolta a bringát, én meg eltekertem mellette a sáros emelkedőn, és az ő beszólását használva mondtam neki, hogy "Acélosabban, acélosabban!", erre így megszólal mosolyogva:
Jól van, menj csak, őrültke. :)

Szóval mindenkit meglepek a dologgal, mert ráadásul nő létemre, megyek mint a hülye, még sok pasit is lepipálva. :lol:
És a dicséretük meg még jobban motivál persze. :D

Hogy az Ő beszólásait ne is említsem... Dicsér agyba-főbe, plusz van, hogy velem példálozik a haverjai előtt! Mikor még az elején a fórumon lekicsilányozott az egyik csapattag, Ő így:
"Az a kicsilány jobban teker, mint a Te!"
Óóó...:x

Hát így. Tiszta zakkant vagyok. Családi örökség. Az édesapám, a nagybátyám és a bátyám ugyanilyenek. :-D

akkor most tényleg jóéjt! :-D
:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 21:05 
Betűmániákus

Szia Mayám!
De jó, de jó, de jó!*ugrál* Úúúúgy örülök Nektek. :D
És nagyon várom, mit szólsz majd. Már 8 kritikát kaptam! <:-P Jó, valójában csak ötöt, mert hármat is kaptam egy emberkétől, dehát optimisták vagyunk ugyebár, meg az egónövelés se utolsó, illetve jobban is hangzik, tehát 8 a kritikám száma. Meg ha Te is megtisztelsz és KyKy is jelentkezik végre *szúrós tekintet*, akkor már 10...

Te mennyit tudsz tekerni??? Komolyan ledöbbentesz... Mennyi energia lehet benned... :lol: Bár az nekem is van, csak nekem fölhalmozódik, és meghízok szépen...
De sétálni jobban szeretek... Már kétszer elgázoltak bringával, és nem szeretem annyira. Hiába. Rosszak az emlékek... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 20:36 
Írópalánta

<:-P Éljen Shanon, éljen Shanon!!!

A mi Shancink... Jaj, de büszke vagyok rád. Hogy őszinte legyek, sosem hittem, hogy ezt megérjük. Lám-lám, ugye milyen hasznosak a pasik? :lol:

Ma nem biztos, de holnap elolvasom az irományod, sőt akkor már a blogodba is betérek. :) (megjegyzem: KyKynek látnoki képességei vannak. Alig pár napja, hogy az üsttel nyaggatott, és azzal, hogy írjál...)

Nara, csóók a fejezetekért. És láw Marcus. :-D

Aila, repült pár kérdés a blogodba... :)

KyKy!!! Merre csámborogsz??? Ugye nem öngyilkoltad meg magad??? Tessék életjelet adni!!!

Ahh egyébként... Múltkor azt mondtam, hullára kifáradtam. hah! De naiv is voltam... Csajok, én most alig élek. Embertelen egy napom volt. Sárban, csúszós leveleken és köveken tekertünk felfelé egész nap, avagy száguldottunk lefelé. Reggel 5:45-kor keltem, és fél 8-ra értem haza. Battyányn találkoztunk a bandával, az csak oda 38 km. Aztán egész nap jött ez az eszetlenség. És Maycsi hát persze hogy nem bírta ki, és az ÖSSZES csúszós, iszonyatos emelkedőn feltekert, amin rajta kívül csak egyetlen srác a 13-ból... Mire végeztünk, alig álltam a lábamon (helyett: alig ültem a bringán), és akkor még haza is kellett jönni... Azt hittem, sose érek vissza. Félönkívületben tekertem végig a hazautat. :-/
(itthon pedig megnéztem a kilóméterórát, és akkor már annyira nem ccsodálkoztam, hogy kikészültem. 107km állt rajta... ha belevesszük hogy ennek majdnem fele terep. brrr...)
De megérte! Rengeteg új közös élményem lett az egyesület tagjaival. S bár kis Tekergőm nem volt ott, mégis, úgy érzem, még közelebb kerültem hozzá. :)
Ja, és elköszönéskor milyen megszólításom lett? xD :
"Cimboráné"
Szóval, jelentem, teljesen be vagyok fogadva. :D
Imádom őket! :x

És holnap, ha minden igaz, Vele tekerek megint... 8->
Jaj, ma is úúúgy hiányzott! Egy ilyen durva túrán nem volt ott a legfőbb inspirációm. :lol:

Na, nem fárasztalak tovább benneteket a részletekkel. Szerencsétekre túl kimerült vagyok hozzá. ;)

Sok-sok puszi nektek kis barátnőim! És jóéjt! (nekem már szunya van. kivagyok.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 18:18 
Írópalánta

Sziasztok!

Hűha! Na ezt nevezem! szépen előnyt csináltál a rosszból is ;) Igen, gondolj arra, h ha D. nem lett volna, nem lenne most már egy publikált írásod, se ficblogod, se kritikád, se olvasód :D Legyünk optimisták :D (bár az nem az én stílusom, de kit érdekel ;) Most örülök, h örülsz :))

Nah, akkor fel is keresem a frisseket ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 17:07 
Betűmániákus

Hja KyKy! Tessék csak idefáradni és olvasni... most van mit ;;) :D Én is jeleskedtem...

Mellesleg, Aila. Ment a válasz a ficblogomban. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 17:05 
Fanficbúvár

KyKy, drága, kukkants majd be a ficblogba, meglepetésem van a számodra (és még rímel isXD)! :wink:

Egyébként hol ténferegsz? Azt ne mondd, hogy azóta is Ádám-dolog van terítéken? :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 16:30 
Betűmániákus

Ailana írta:
Tiszteletemet tettem a ficblogban is és otthagytam a lábnyomom. :wink:
Viszont én nem is 3, hanem már 6 véleményt látok, úgyhogy olvasgass csak! :-D

Hát igen. Idő közben még több lett. :D :D :g Hála a Magasságosnak, az olvasóknak és D-nek. Még a végén lesz valami hasznos is belőle... :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 16:16 
Fanficbúvár

Tiszteletemet tettem a ficblogban is és otthagytam a lábnyomom. :wink:
Viszont én nem is 3, hanem már 6 véleményt látok, úgyhogy olvasgass csak! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 16:08 
Betűmániákus

Ailana írta:
Shanon, el se tudod képzelni, milyen büszke vagyok rád és hogy olvashatjuk az első publikált írásodat. Valóban inkább egyperces mint novella, de hát az érzelmekről, ha mindent elmondasz, minek is tovább beszélni, mint ami a hangulatot és az akart gondolatokat átadja.
Csak én esem gyakran abba a hibába, hogy túl sokat filozofálgatok... :oops: De hagyjuk is most a dolgaimat, hiszen most Téged ünneplünk, a te Maszkodat! :-D <:-P =D>
Jelentem, olvastam, a véleményemet megtalálod a kritikáknál! :wink:

Sziaaaa! >:D<
Ugye visszaolvastál??? Mert még van meglepi. :-P Suttog: nyitottam ficblogot. :D

Most lelőni se lehetne. 30 akárhányan elolvasták! <:-P <:-P És már összeszedtem 3 kritikát! :lol: Tiszta szép ez a mai nap. Már nem is haragszom annyira D.re. Végül is, nem is haragudtam, csak... kiismertem... :roll:

A kritikádra pedig már landolt is a válasz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 15:57 
Fanficbúvár

Shanon, el se tudod képzelni, milyen büszke vagyok rád és hogy olvashatjuk az első publikált írásodat. Valóban inkább egyperces mint novella, de hát az érzelmekről, ha mindent elmondasz, minek is tovább beszélni, mint ami a hangulatot és az akart gondolatokat átadja.
Csak én esem gyakran abba a hibába, hogy túl sokat filozofálgatok... :oops: De hagyjuk is most a dolgaimat, hiszen most Téged ünneplünk, a te Maszkodat! :-D <:-P =D>
Jelentem, olvastam, a véleményemet megtalálod a kritikáknál! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 15:49 
Betűmániákus

:) :) :)
Igazad van.
:) :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 15:45 
Billentyűzetgyilkos

shanon widow írta:
Hát sikerült meglepned. :#-) Nagyon várlak. >:D<
Öhm... viszont ne tessék számítani semmi extrára, mert ugyan érzéseket próbáltam elétek tárni, nem biztos, hogy azt a hatást kelti, amit valójában érzek/éreztem... :(

pont az a szép abban ha érzéseket írsz h nem számolhatod ki az olvasók reakcióit :) sőt onnantól lesz jó az ilyen mű h mindenkiből mást és mást vált ki ahogy a saját érzelemvilágukra vonatkoztatják :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 15:38 
Betűmániákus

Luna Aurora írta:
shanon widow írta:
Jelentem: publikáltam első próbálkozásom... Káosz címmel. Kellemes olvasást, lehet kritzni.^^
Amúgy eléggé nehézkesen ment a felfogásom miatt, dehát ez van... Gondolom sikerült Luna Aurora agyára mennem... Rosszabb vagyok, mint aki a fénypontokba került... :#-) De végül sikerült.

ó ugyan már :) majd visszanézek rá olvasóként is :)

Hát sikerült meglepned. :#-) Nagyon várlak. >:D<
Öhm... viszont ne tessék számítani semmi extrára, mert ugyan érzéseket próbáltam elétek tárni, nem biztos, hogy azt a hatást kelti, amit valójában érzek/éreztem... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 15:34 
Billentyűzetgyilkos

shanon widow írta:
Jelentem: publikáltam első próbálkozásom... Káosz címmel. Kellemes olvasást, lehet kritzni.^^
Amúgy eléggé nehézkesen ment a felfogásom miatt, dehát ez van... Gondolom sikerült Luna Aurora agyára mennem... Rosszabb vagyok, mint aki a fénypontokba került... :#-) De végül sikerült.

ó ugyan már :) majd visszanézek rá olvasóként is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 13:25 
Betűmániákus

Húúúú, most muszáj floolnom, elnézést... :-S

Csajok, megértétek! :D

Egyre több meglepi szaporodik itt nektek: nyitottam ficblogooot.

*pezsgőt bont, tölt, koccint, kortyol...áhh*

Nagy nap ez mai... =))

Jah, és mielőtt keresnétek a pü-ket, törölteeem-.- Nem, nincs apelláta. Ugyanaz volt bemásolva, mint ami kint van a főoldalon Szóval tessék arrafelé fáradni... :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 9:27 
Betűmániákus

Nara, zseniális vagy! Nem, tőbb, mint zseniális! Köszönööööm a tippet. úgy van, ahogy írtad... :lol: Kár, hogy nem voltál itt este. :cry:

Köszönöm szépen a gyors reagot, én is válaszoltam. ;) Óóóó, nem csipit fogsz, hanem CSIPISZ-T!!! :)) Tényleg sose hallottátok??? Mert akkor lehet, hogy csak Vajdaságban használják... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 9:13 
Írópalánta

Sziasztok!

Húha, tényleg nagyon lemaradtam :S Viszont a Wordös témához, most gyorsan: Tudom, h már sikerült, dfe anyám notebookján az van, ezért elvileg tudom, h kell... Szóval a bal fölső sarokban van egy bazinagy Microsoft Office embléma, arra katt, kijön egy lista és az egyik floppy mellé azt írja ki h mentés másként... Remélem jól emlékeztem ^^"

Shanon, mint megírtam, király az irományod, és tényleg inkább írj, meg sportolj, mint cigizz ;) Ja Maya egyetértek, én is inkább ki szoktam fullasztani magamat, edző néz is olyankor h mi van velem :g

KyKy, hát csak azt tudom mondani, h akármit is akarsz, sok sikert :D Ugyanis most nem tudok erre túl sok használható dolgot írni. Max. azt h végülis meg tudom érteni ezt a mazochizmust, h csakazért is elmész, pedig úgy gondolod h rossz lesz... Na mind1. azért (hogy is mondtátok?): "Fogom a csipit!" XD

Am én sem ismertem még eddig :D

Na, még majd jövök, csak rohanok lovagolni ;) Sok pusszi mindenkinek :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 8:48 
Betűmániákus

Figyelem!!!!

Ment 4 privát üzi...

Légyszi ne olvassátok a méleket!!

Kösziii

Az irományt pedig jóindulattal se lehetne novellának hívni... Inkább egy foszlánynak, félpercesnek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 7:47 
Betűmániákus

Jó reggelt mindenkinek! :)

Lamaro: Örök hálám a segítségért, de egyszerűen béna is vagyok, meg a word is bonyolult, így nem szenvedtem vele, inkább bemásoltam. Igaz, hogy primitívebb módszer, de egyszerűbb is :mrgreen: Kösziii :-*

Csajok, nektek pedig ment, bemásolva a mélbe. :) Lehet olvasni, aztán dobálni tojással és a barátaival :-c

Nara, neked kell mél?? :oops:

Szerk: Emberkéééék. Nem másolta be rendesen... már mint a végét nem tette be, ez miért van? Olvasom, hogy hogy néz ki, elküldte-é vagy nem, erre látom, hogy hiányzik a vége... Bahh! Elegem van!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 23:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

shanon widow írta:
Ok, föladom. Ott nincs semmi. Azt se találom, hogy fájl, mert nincs olyan sáv. 2007es office, és teljesen máshogy néz ki, mint a többi. :? Nekem már nagyon régóta elegem van belőle, mert sztem marhára sz*r kezelni... nem is értem egyáltalán.

Most meg nem találom a dokumentumot! :| Kééész föladom!!!

Sajnos a 2007-est nem ismerem eléggé, mert eddig csak korábbi változatokat használtam. (Hallottam a kezelhetetlenségéről, így nem is vágyom rá... :? )

Nyugi, meglesz az a dokumentum. A Word normál esetben alapból a Dokumentumok mappába, vagy abba a mappába ment, ahonnan megnyitottad a dokumentumot. Most ideges vagy, azért nem találod, holnap meglesz, ha nyugodtan állsz neki megkeresni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 23:37 
Fanficbúvár

Jól van, Shanon, majd akkor holnap még próbálkozunk. Én mindenesetre továbbra is fenntartom az e-mailes Másolás-Beillesztés módszer ötletét, ha gondolod, kipróbálhatod. Ettól függ, hány oldal. Ha mondjuk 15 alatt van, akkor még simán lehet, én is szoktam olyan hosszú leveleket írni... :oops:

Viszont én most megyek aludni, már nagyon fáradt vagyok... (:| I-)
Szép álmokat és ne idegeskedj ezen! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 23:20 
Betűmániákus

G Lamaro írta:
shanon widow írta:
Öhmm... jelentem: béna vagyok... Nem akar kijönni, vagy nem találom a mentés másként bizét... $fal (:|

Fájl menüben van a Mentés alatt normál esetben... :)

shanon widow írta:
Nos most sikerült találnom vmit, mint 97-2003as dokumentum. Így mentettem, Rem. hogy jó lesz... :roll:

Igen, ennek jónak kell lennie, mert ez a régi word dokumentum formátum. :)

Ok, föladom. Ott nincs semmi. Azt se találom, hogy fájl, mert nincs olyan sáv. 2007es office, és teljesen máshogy néz ki, mint a többi. :? Nekem már nagyon régóta elegem van belőle, mert sztem marhára sz*r kezelni... nem is értem egyáltalán.

Most meg nem találom a dokumentumot! :| Kééész föladom!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 23:17 
Ó-nagy-admin "backstage"

shanon widow írta:
Öhmm... jelentem: béna vagyok... Nem akar kijönni, vagy nem találom a mentés másként bizét... $fal (:|

Fájl menüben van a Mentés alatt normál esetben... :)

shanon widow írta:
Nos most sikerült találnom vmit, mint 97-2003as dokumentum. Így mentettem, Rem. hogy jó lesz... :roll:

Igen, ennek jónak kell lennie, mert ez a régi word dokumentum formátum. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 23:11 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 23:07 
Betűmániákus

Ailana írta:
Sikerült? Na, szuper! :-D :-D
Akkor várom és majd olvasom! :-)
Köszi, Lamaro, a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 23:01 
Fanficbúvár

Sikerült? Na, szuper! :-D :-D
Akkor várom és majd olvasom! :-)
Köszi, Lamaro, a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 23:01 
Ó-nagy-admin "backstage"

shanon widow írta:
Áááá, éééértem. Kösz a segítséget! >:D< Öhm... inkább mentem másként és akkor jó. Még egyszer kösz. :D

Nincs mit! Örülök, hogy segíthettem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 23:00 
Fanficbúvár

Hát, Shanon, ha nem bánod, én az első megoldásra szavaznék, mivel - lévén, hogy nem az én gépem és nem is értek hozzá - egyszerűbb lenne, ha neked sikerülne a beállításoknál ügyködni valamit.
Ha pedig az sem megy, még egy ötletem, hogy Másolás-Beillesztéssel beteszed e-mailbe és onnan én majd felteszem magamnak egy wordre. Na, ehhez mit szól?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 22:59 
Betűmániákus

G Lamaro írta:
shanon widow írta:
Nem meeegy. Nem tudom. :-S Belementem a tulajdonságokba, és word office dokumentumként van beállítva, ahogy kell... nem tudom... :-( Lamaro, neked van ötleted?? :-S

Csinálj a wordben egy olyat, hogy "Mentés másként". Amikor mejelenik a Mentés ablak, a formátumot állítsd át .doc-ra, vagy .rtf-re azt a régebbi word-ök is tudják kezelni, nem csak az Office 2007 wordje.
A másik meoldás, hogy Aliana letölti a megfelelő segédprogramot, és felinstallálja. Ezután már nem lesz gondja a docx formátummal.

Áááá, éééértem. Kösz a segítséget! >:D< Öhm... inkább mentem másként és akkor jó. Még egyszer kösz. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 22:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

shanon widow írta:
Nem meeegy. Nem tudom. :-S Belementem a tulajdonságokba, és word office dokumentumként van beállítva, ahogy kell... nem tudom... :-( Lamaro, neked van ötleted?? :-S

Csinálj a wordben egy olyat, hogy "Mentés másként". Amikor mejelenik a Mentés ablak, a formátumot állítsd át .doc-ra, vagy .rtf-re azt a régebbi word-ök is tudják kezelni, nem csak az Office 2007 wordje.
A másik megoldás, hogy Aliana letölti a megfelelő segédprogramot, és felinstallálja. Ezután már nem lesz gondja a docx formátummal. Erről az előző hsz-emben írtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 22:53 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 22:50 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
shanon widow írta:
Ailana írta:
Jaj, Shancikám, most próbáltam megnyitni a novelládat, de nem tudom. Pontosabban meg tudtam nyitni, de a kiterjesztés nem tudom, ismeretlen és ilyen össze-vissza jelek vannak csak az egész oldalon... :cry: :cry: :cry:
Maya, majd ha nézted, neked sikerült olvasni???
Shanon, nem tudod esetleg sima word-ben küldeni doc-ként?

Öhm, hát ezaz, hogy word docként csatoltam, mert úgy írtam. :cry: Nem is tudom máshol... :?
Viszont megpróbálok valamit... de nemtom. :oops: :oops: Nem értek hozzá.

A kiterjesztés véletlenül nem .docx?

De igen... :?
Tudsz nekünk segíteni esetleg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 22:48 
Ó-nagy-admin "backstage"

shanon widow írta:
Ailana írta:
Jaj, Shancikám, most próbáltam megnyitni a novelládat, de nem tudom. Pontosabban meg tudtam nyitni, de a kiterjesztés nem tudom, ismeretlen és ilyen össze-vissza jelek vannak csak az egész oldalon... :cry: :cry: :cry:
Maya, majd ha nézted, neked sikerült olvasni???
Shanon, nem tudod esetleg sima word-ben küldeni doc-ként?

Öhm, hát ezaz, hogy word docként csatoltam, mert úgy írtam. :cry: Nem is tudom máshol... :?
Viszont megpróbálok valamit... de nemtom. :oops: :oops: Nem értek hozzá.

A kiterjesztés véletlenül nem .docx? Ez esetben javaslom a mentés során a .doc kiterjesztésű dokumentum formátum kiválasztását (esetleg az .rtf is jó). A docx elolvasásához pedig le lehet tölteni a megfelelő segédprogit a netről. (Gugliba írd be, hogy "docx viewer")

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G Lamaro 2009 október 24 (szombat), 22:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra