Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 16:06

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 16:10 
Írópalánta

Igen, tudom, hogy adós vagyok a közös törink következő fejezetével. *bólogat*
Nincs elfelejtve. Még nem került rá a sor. Tudod, a fordítás, a saját töri, a Herikával közös töri... stb. *kuncog* Ismerős neked is a helyzet, nem? :lol:

De úgy tűnik, hogy elkapott egy hullám, és elég jól megy az írás. Szóval nagyon bízom benne, hogy hamarosan annak is neki tudok állni és újraolvasni az egészet. (a nélkül már nem mernék az új fejezetbe kezdeni).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 12:34 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Tényleg, az Egymás cipőjében új fejezetét én is várom nagyon. Jó lenne egyben olvasni. Meg a Csapdábólt is, mert imádom.... A TZT-t.... mert szeressem. Ja, és igen, a Hazatérés. Az külön a szívem csücske.
És egyszer régen ígértél a kulcsszavamra snarry novellákat *kuncogva elbújik a szék mögé*

Igen, ilyenkor látszik, hogy mégis mennyi minden van még. A Hazatérés következője nem lesz gond, leginkább át kell még nézni. A Csadábóllal szeretnék már nagyon haladni, már belefogtam, de egy történetet mindig marha nehezen zárok le. Valami belső gát van bennem. :D
A fordításokat viszont mindig öröm befejezni. Azok nem annyira az enyémek. Szóval igyekszem majd az Egymás cipőjébennel is.

Idézet:
A viccet félre téve nem siettetlek ám, szépen kivárom, míg érkezik valami. Tudod, hogy imádom az írásaid. De az tagadhatatlan, hogy rengeteg dologban vagy benne egyszerre.

Köszönöm, szívem. :) Hát igen... WS, adminság, fordítások, írások... bétázás. De hát kinek a hibája ez?! *magára mutogat* Vagy nem is! Rád! :-D

Idézet:
És akkor már meg sem merem említeni, lassan kéne a Hűség/Hit 6. fejezete és a sajátom is bétázottan. ;;) :-S :#-)

És akkor meg sem merem említeni, mióta áll a Csak meggyőzés kell... :-P Mindig haladni szoktam a bétázással is, még ha nem is dobok el rögtön mindent, hogy azt csináljam. Igyekszem majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 12:28 
Billentyűzetgyilkos

Fantasia írta:
Én meg csak is és kizárólag regényben tudok gondolkodni. Az ötleteimet én meg egy papírcetlire szoktam felfirkantani, vagy olyan papírra( esetleg az iskolai füzetembe, vagy valamék jegyzetfüzetembe), ami épp a kezem ügyébe kerül. :evil: :twisted:

Ugyanezt írtam lejjebb. Hogy csak az utóbbi időben mennek a novellák. Előtte képtelen voltam azt írni, mindig túl sok további szál jutott az eszembe, és úgy éreztem, csak úgy lenne teljes a sztori. Szóval minimum kisregény lett minden.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 8:20 
Írópalánta

Hű, de zajlik itt az élet... :lol:

Jó lenne, ha én is úgy tudnék írni, hogy nem törlök vissza. *kuncog* De szerencsére nem vagyunk egyformák.

Tényleg, az Egymás cipőjében új fejezetét én is várom nagyon. Jó lenne egyben olvasni. Meg a Csapdábólt is, mert imádom.... A TZT-t.... mert szeressem. Ja, és igen, a Hazatérés. Az külön a szívem csücske.
És egyszer régen ígértél a kulcsszavamra snarry novellákat *kuncogva elbújik a szék mögé*

A viccet félre téve nem siettetlek ám, szépen kivárom, míg érkezik valami. Tudod, hogy imádom az írásaid. De az tagadhatatlan, hogy rengeteg dologban vagy benne egyszerre.

És akkor már meg sem merem említeni, lassan kéne a Hűség/Hit 6. fejezete és a sajátom is bétázottan. ;;) :-S :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 7:05 
Szárnybontogató

mellons írta:
Chii chan írta:
hah milyen jó nektek... :)
én a történet megírásáig sosem jutok el, vagyis nem merek belekezdeni... csak a jegyzetek gyűlnek XD

Akkor merőben más a problémánk. :D Mert én meg azonnal neki is látok. Ezért van mostanában olyan sok novellám is. Régen nem ment. Csak regényt tudtam írni.
Megvannak előre párbeszédek, helyzetek. Ha belemerülök, jó, mert akkor megírok egyszerre többet is. Az egyetlen drarry fordításomat is, miután beleszerettem, megcsináltam másfél hét alatt.
De mostanra hál' istennek elég jól állok. Most már nem fut egyszerre vagy nyolc sztorim is... :lol:

Te mellons. Én meg csak is és kizárólag regényben tudok gondolkodni. Az ötleteimet én meg egy papírcetlire szoktam felfirkantani, vagy olyan papírra( esetleg az iskolai füzetembe, vagy valamék jegyzetfüzetembe), ami épp a kezem ügyébe kerül. :evil: :twisted:

"Az oké, ha félsz. A lényeg, hogy ne küzdj ellene."
\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 22:18 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Háh. Azért alakul a helyzet... mert már stikában írok pár történetet... amikor időm engedi, illetve a tanár másfelé néz... illetve, ha lógom... :))

Azért nem haladsz azzal, amivel meg kéne. :-P

Idézet:
Tééényleg... ezt én sem tudom, hogy kezdted az írást. *vakarja a fejét*

Szerintem meséltem már neked. Andi rágta sokáig a fülem a publikálás miatt. Mindig elolvasta, amit írtam, és mondogatta, hogy ezt meg kellene mutatnom másoknak is. Akkoriban még nem volt ennyire nagy a ficvilág. Utána szippantott be a slash is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 22:14 
Billentyűzetgyilkos

Chii chan írta:
biztos jó lehet "A NAGYOK" közé tartozni :)
öhm... megkérdezhetem, hogy te hogy kezdted az írást?

Nagyok közé? Cöh *legyint* Kicsike vagyok.

Hogy kezdtem az írást? Úristen, de rég volt. *igyekszik visszaemlékezni* Az biztos, hogy a tökéletesen slash mentes Becsülettel volt az első történetem, és egyben alighanem azóta is a legnépszerűbb. Állatira meglepődtem ám, főként, mert előtte a barátnőm hetekig könyörgött, hogy ugyan tegyem már fel valahová.
Elolvastam pár sztorit, és rájöttem, hogy ilyet én is akarok. Csak másként. Ahogy én látom. Felkészültebb Harryvel, jobb szervezéssel, erősebb érzelmi kapoccsal a karakterek között. Aztán egyszerűen vettem egy füzetet, és nekiláttam. Nagyjából hat fejezet volt meg, amit a barátaim olvasgattak, mikor elkezdtem begépelni... aztán feltenni. Sosem írtam jegyzetet, hogy innen ide akarok eljutni. A mai napig maguktól alakulnak nálam a történetek. Még a novellák is.
Nem olyan rég is eszembe jutott egy Drarry ötlet, pár fontos momentummal, és elkezdtem írni, pedig akkor a történet gerincét adó okot még ki sem találtam. Közben jöttem rá, és a számomra egyik legkedveltebb történetem lett belőle.

Levetem az ötleteket, pár párbeszédet, momentumot, amiből látom majd, mit szerettem volna, és nagyjából itt fúj ki a tervezés. A többihez leülök, elkezdek írni, és ott leszek. Mindennek körvonala lesz, éle, én pedig szépen kiírom mindazt, ami akkor jön.
Sosem törlök vissza. Ha valamit leírtam, az ott marad. Átírni sem írtam át még soha történetet. Azt hiszem ennyi. Ez a stílusom.

Megírtam két hosszabb regényt, kalandosat, Perselus a jó oldalon, Harry felnőtt a feladatához... Aztán belenéztem pár slash történetbe, és megpróbáltam én is.
Az olvasók pedig megint megleptek. Már az első Drarrym is népszerű lett, aztán beletanultam. Most pedig már még többen, szívesen olvassák ezeket. És ez tényleg nagyszerű.
Én pedig sosem fogyok ki az ötletekből. Sőt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 22:05 
Betűmániákus

mellons írta:
Ó, nem kellett azt eltanulnom...

Háh. Azért alakul a helyzet... mert már stikában írok pár történetet... amikor időm engedi, illetve a tanár másfelé néz... illetve, ha lógom... :))

Tééényleg... ezt én sem tudom, hogy kezdted az írást. *vakarja a fejét*

(Én Etával beszélgettem a táborban, és igen elrontotta a kedvem azzal, hogy többet nem ír, no akkor köteleztem el magam igazán XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 22:01 
Könyvmoly

biztos jó lehet "A NAGYOK" közé tartozni :)
öhm... megkérdezhetem, hogy te hogy kezdted az írást?
mostanában ez nagyon foglalkoztat, és úton-útfélen mindenkit erről kérdezgetek :) én valahogy sosem tudom, hogy csináljak a jegyzeteimből teljes történetet :oops: nem tudtok belekezdeni... vagyis nem tudom, hogyan kezdjem el az írást :D az első mondatig se jutok el...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 21:54 
Billentyűzetgyilkos

Chii chan írta:
én a történet megírásáig sosem jutok el, vagyis nem merek belekezdeni... csak a jegyzetek gyűlnek XD

Akkor merőben más a problémánk. :D Mert én meg azonnal neki is látok. Ezért van mostanában olyan sok novellám is. Régen nem ment. Csak regényt tudtam írni.
Megvannak előre párbeszédek, helyzetek. Ha belemerülök, jó, mert akkor megírok egyszerre többet is. Az egyetlen drarry fordításomat is, miután beleszerettem, megcsináltam másfél hét alatt.
De mostanra hál' istennek elég jól állok. Most már nem fut egyszerre vagy nyolc sztorim is... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 21:46 
Könyvmoly

am bocsi, hogy bepOFFátlankodtam :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 21:43 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Valakitől a rosszat tanultad el... XD

Ó, nem kellett azt eltanulnom. Örök problémám. Túl élénk a fantáziám, aztán nem tudom megállni, hogy ne írjam le.
Nálad sokkal rosszabb vagyok, mert én van, hogy hat sztorit is publikálok egyszerre. Te csak feljegyzed az ötletet. :D
Most is itt van előttem a kis füzetem, amibe gyorsan lefirkálok minden alapgondolatot, és van benne legalább nyolc drarry, három snarry, négy-öt rendes, slash mentes regény, novella, severitus. Ha annyi időm és kezem lenne... Hajaj. És az a baj, hogy mindegyiket imádom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 21:40 
Betűmániákus

mellons írta:
Oh, valóban. Hogy miért fogok én bele mindig ennyi mindenbe, holott mindig megfogadom, hogy nem fogom tenni... *morcosan fejet csóvál*

Valakitől a rosszat tanultad el... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 21:39 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Hm én aztán nagyon figyelek.Hogy a fenébe kerülte el a figyelmem,hogy a három Harry után szó volt egy három Pitonról? :shock:

Nos, azt nem tudom. A három Harry utolsó fejezetének végén lévő megjegyzésbe fűztem bele, hogy felvetődött ez az ötlet. Nagy lelkesedés is fogadta.
Aztán elsodródtam, de majd visszaevickélek. A három Harryt nagyon szerettem írni. Volt, hogy egy nap megírtam három fejezetet is előre. Drach mindig nagyon élvezte, mert ő volt az előolvasóm. :D

Idézet:
Oh akkor a hazatérésnek hamarosan vége.Kicsit sajnálom mert nagyon szeretem ezt a fordításod de majd kapunk helyette mást,ugye?*most nagyon szépen néz*

Igen, fejezetszámilag nem hosszú a Hazatérés. Gyakorlatilag hét fejezet a prológussal és epilógussal együtt. De mint láthattátok, azért oldalszámilag meglehetősen hosszú. Volt félbeszedés és harmadolás is.
Hogy lesz-e helyette más, és hogy mi, amennyiben lesz... Fogalmam sincs. Szeretném befejezni a Csapdábólt, itt lesz most a Kívánság Üst is, s ugye lógok a TZT folytatásával... Lesz dolgom. Ha esetleg találok egy olyan angol sztorit, aminek nem tudok ellenállni, lehet esetleg szó fordításról. Majd meglátom.

Idézet:
Hm tényleg eszembe jutott az egymás cipőjében,abból mikor kapunk frisset?Nem sürgetlek csak kiváncsiskodom :) Érdekel mi lesz a vége.Azt is szeressem :-*

Oh, valóban. Hogy miért fogok én belel mindig ennyi mindenbe, holott mindig megfogadom, hogy nem fogom tenni... *morcosan fejet csóvál* Abból még van vissza egy jó hosszú fejezet.
Nah, a héten fordítani fogok, ahogy látom, hogy haladjak mindkettővel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 21:31 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Nem gond, hogy elfelejtetted, egy viccesebb íráshoz olyan hangulat is kell :)

Igen, most hirtelen nem tudnék hozzá írni. De nagyon konkrétan kialakult eseménysor van a fejemben ezzel a sztorival kapcsolatban. Szóval majd igyekszem valamit kezdeni vele. Már akkor vigyorgok, ha rá gondolok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 20:18 
Fanficbúvár

SSFL írta:
Hazatérésből még három fejezet? :) Oké, a következő frissítését majd akkor kukkolom. :)

Hm én aztán nagyon figyelek.Hogy a fenébe kerülte el a figyelmem,hogy a három Harry után szó volt egy három Pitonról? :shock: De barátnémnak igaza van ahhoz hangulat is kell :)
Oh akkor a hazatérésnek hamarosan vége.Kicsit sajnálom mert nagyon szeretem ezt a fordításod de majd kapunk helyette mást,ugye?*most nagyon szépen néz*Hm tényleg eszembe jutott az egymás cipőjében,abból mikor kapunk frisset?Nem sürgetlek csak kiváncsiskodom :) Érdekel mi lesz a vége.Azt is szeressem :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 17:46 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Hazatérésből még három fejezet? :) Oké, a következő frissítését majd akkor kukkolom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 10:35 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Jól tetted, hogy kikapcsolódtál! :) Neked is sok mindenben benne van a kezed munkája, rádfért már a lazítás! :)

Én is így gondoltam. :-D A WS és a meri is sokat kivesz.

Idézet:
Egyébként a Hazatérésből még hány fejezet van hátra? Kíváncsi vagyok, mi lesz még az a meglepő fordulat Harryék kapcsolatát illetően :D

Hát, az biztos, hogy a negyedik vége. Aztán van még az ötödik fejezet, nem tudom, hogy ketté kell-e szednem. Ha nem, akkor ugye az még egy. Plusz az epilógus.
Tehát ha nem kell az ötöst felezni, még három van. Eggen, azt hiszem. :-?

Idézet:
Mi a helyzet a három Perselus-os ötleteddel? ;) Remélem majd valamikor valóra váltod! :)

Hát igen, itt jön az, hogy töredelmesen bevalljam, erről el is felejtkeztem. Mostanában komolyabb történeteket írtam. De eszembe juttattad, szóval ha a közeljövőben olyan hangulatba kerülnék, meglátom, mit tehetek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 13:23 
Szárnybontogató

Idézet:
Mostanában nem nyúltam igazán semmihez, élveztem a semmittevést. Olvastam, lébecoltam, filmet néztem. :) Kellemes... De lassan aktivizálom majd magam.
És örülök, hogy neked is összejött a hosszú hétvége. [/color]

Jól tetted, hogy kikapcsolódtál! :) Neked is sok mindenben benne van a kezed munkája, rádfért már a lazítás! :)
Egyébként a Hazatérésből még hány fejezet van hátra? Kíváncsi vagyok, mi lesz még az a meglepő fordulat Harryék kapcsolatát illetően :D
A Csapdából-t is nagyon várom, és nem tudom megállni, hogy ne kérdezzek rá: Mi a helyzet a három Perselus-os ötleteddel? ;) Remélem majd valamikor valóra váltod! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 8:28 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Csatlakoznék Meihez, és én is kíváncsian várom majd, mit alkotsz. Mondjuk csalódni tuti nem fogok, megy neked a nem slash is, méghozzá remekül. :)
Hazatérést és Csapdából-t pedig szintén várom, alkotgassál csak szépen, nyugodtan! :wink: Neked is nagyon kellemes hosszú hétvégét, végre nekem is úgy alakult, hogy holnap nem dolgozom! :)

Nem aggódom, hogy nem fog menni. Egyszerűen mostanában ritkábban jelentkeztem ilyesmivel, és gondoltam, előre jelzem. Úgy is csak a végére tudjátok meg, hogy melyik írtam én. :-D Ezért aztán, egyelőre mindegy is.
Számomra izgalmas lesz.

Ezen felül is igyekszem majd alkotni. Mostanában nem nyúltam igazán semmihez, élveztem a semmittevést. Olvastam, lébecoltam, filmet néztem. :) Kellemes... De lassan aktivizálom majd magam.
És örülök, hogy neked is összejött a hosszú hétvége.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 8:21 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Oho kiváncsi leszek a kivánságüstös alkotásodra.A nem baj,hogy nem lesz slash.Hiába imádom én is a slasht néha kell egy kicsi más is :)

Én is kíváncsi leszek. :-D Bár azért nem olyan hű de rég volt, hogy írtam volna slash mentes sztorit, hiszen volt pár ilyen novellám. És nem felejtettem még el a kezdeteket... Nagyon szerettem írni pl. a Becsülettelt...
Csupán jeleztem, hogy ezúttal biztosan nem olyan ötletleírást választok majd, ami slash, tudatosan, hogy kicsit más témában is élvezkedjek. :D

A Hazatérés következő részletéből már nincs sok vissza, pár sor azt hiszem, aztán átnézem, és nemsokára lesz belőle friss. Nem tudom, ma lesz-e hozzá kedvem, majd kiderül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 20:41 
Szárnybontogató

Csatlakoznék Meihez, és én is kíváncsian várom majd, mit alkotsz. Mondjuk csalódni tuti nem fogok, megy neked a nem slash is, méghozzá remekül. :)
Hazatérést és Csapdából-t pedig szintén várom, alkotgassál csak szépen, nyugodtan! :wink: Neked is nagyon kellemes hosszú hétvégét, végre nekem is úgy alakult, hogy holnap nem dolgozom! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 17:00 
Fanficbúvár

mellons írta:

Ma végre döntésre jutottam, és saját ötleteimet előtárva leadtam a jelentkezést. Úgy tervezem, bármely három elképzelés is jusson elém, nem slash témában írok majd. Mostanában nagyon erre koncentráltam, pedig régebben nagyon jól elvoltam a szimpla történetek terén is. Várom, mit sikerül majd alkotnom, többek között ebből az okból kiindulva is.

Addig is, a házam táján várható majd a Hazatérés folytatása, és a Csapdából... legalább is, nagyon szeretnék végre haladni vele.

Mindenkinek legyen szép hosszú hétvégéje. :)

Oho kiváncsi leszek a kivánságüstös alkotásodra.A nem baj,hogy nem lesz slash.Hiába imádom én is a slasht néha kell egy kicsi más is :)

Hm a hazatérést és a csapdából-t is szívesen látnám már.Igaz,hogy utóbbira még mindig nem sikerült kritikát írnom de nincs elfelejtve.Én mondtam,hogy mire elérek a végére már fent lesz a következő fejezet :-P Na de sebaj előbb-utóbb csak meglesz az a fránya vélemény.Mostanában kevés volt az időm és a gépem is be volt krepálódva meg a monitorom is tönkre ment de most már túl vagyok a nehézségeken remélhetőleg eljutok hamarosan a csapdából kritikaírásáig is :D Neked is kellemes szép hosszú hétvégét :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 8:50 
Billentyűzetgyilkos

Nos, ha már a WS-t részvevőként kihagytam, és pusztán szervezőként és bíróként maradtam, úgy gondoltam, miért ne próbálhatnám ki ezúttal a Kívánság Üstöt.

Ma végre döntésre jutottam, és saját ötleteimet előtárva leadtam a jelentkezést. Úgy tervezem, bármely három elképzelés is jusson elém, nem slash témában írok majd. Mostanában nagyon erre koncentráltam, pedig régebben nagyon jól elvoltam a szimpla történetek terén is. Várom, mit sikerül majd alkotnom, többek között ebből az okból kiindulva is.

Addig is, a házam táján várható majd a Hazatérés folytatása, és a Csapdából... legalább is, nagyon szeretnék végre haladni vele.

Mindenkinek legyen szép hosszú hétvégéje. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 17:33 
Billentyűzetgyilkos

Jól van, akkor Hazatérés 4. fejezet.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59713

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 10:28 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Nos, alfának sem tituláltak még, de igen jól hangzik. Hiába, milyen messzire jutott a kapcsolatunk. *vihog* 8-}

De tudtam, hogy valami ilyesmit fogsz kihozni a dologból! Azért ne ragadtasd el magad, megbeszéljük majd a részleteket. *kis regulázó hangtónus* A végén még a fejemre nősz, hugrabugos.

És hogy témánál is legyünk.
Ha úgy alakul a délutánom, akkor talán még ma lesz friss a Hazatérésből. Amennyiben közbeszólna valami, akkor hétvégén.
Ezt a hetemet elég rendesen elszipkázta a megfázás, pedig terveim lettek volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 9:30 
Írópalánta

Nos, alfának sem tituláltak még, de igen jól hangzik. Hiába, milyen messzire jutott a kapcsolatunk. *vihog* 8-}

És azért az igazság kedvéért tessék azt is szépen hozzátenni, hogy volt már a kezeid között olyan fejezetem, amiben alig volt javítanivaló. :lol: :lol:

Örülök, hogy jobban vagy. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 8:40 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Először is jobbulást kívánok Neked, gyógyulj meg gyorsan! :) Másodszor én is olvastam az új epizódot, igaz, kissé megkésve, de hagytam magam után véleményt is, mint ahogy szoktam. A Hazatérést is várom továbbra is, mégha mostanában ritkábban is jövök fel a fórumra. :oops: De most első az egészséged, szóval pihenj, töltődj, gyógyulgassál! :-)

Köszönöm szépen, négy nap halódás után úgy tűnik, végre kezdek jobban lenni. :)
Láttam a véleményt, azt is köszönöm.

A fordítással haladni fogok, megvan a következő fejezet, úgy értem, már régen elkészültem vele, de az utóbbi napokban örültem, hogy élek. Majd átnézegetem, és felteszem az első felét. Igen, ezt is felezni kell majd, mert hosszú.
Aztán már nincs is olyan sok hátra a történetből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 8:36 
Billentyűzetgyilkos

draconia írta:
Draco sem megy?
Piton sem.

Jó sok éve, mióta beléjük habarodtam, még megingásom sem volt. Remélem, nem fertőző a bajod. Nagyon fájlalnám, ha hiányolnom kéne őket.
Sajnálom, hogy ilyen válságba jutottál. Pont te, mikor Perselus és Lucius például annyira a tiéd volt. Fura.

És köszönöm, hogy ettől függetlenül szemmel tartod majd, hogy mikor mivel állok elő. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 8:31 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
És ki az, aki csurig pakolja minden egyes fejezetemet javításkor ilyenekkel??? :lol: Tudod, így nem érzem magam annyira elnyomva... *vihog*

Pihenj, remélem hamarosan kilábalsz belőle.

Hé! Na ne már, hogy a nyuszi vigye a nagyágyút! Nem szép dolog engem hibáztatni a sok piros mondatért. Béta vagyok, kérem szépen, és mivel te vagy az alfa, neked kellene jobban észnél lenni. Uff. A törzsfőnök szólott.

Már lényegesen jobban vagyok. *lekopácsolja mindenhol* Már csak marhára szipogok, kicsit fáj a fejem, de apu olyan meleget csinált nekem a házba, hogy lassan már az lesz a bajom. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 20:53 
Szárnybontogató

Először is jobbulást kívánok Neked, gyógyulj meg gyorsan! :) Másodszor én is olvastam az új epizódot, igaz, kissé megkésve, de hagytam magam után véleményt is, mint ahogy szoktam. A Hazatérést is várom továbbra is, mégha mostanában ritkábban is jövök fel a fórumra. :oops: De most első az egészséged, szóval pihenj, töltődj, gyógyulgassál! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 11:30 
Tollforgató

mellons írta:

Sosem hittem volna, hogy majd eljutsz odáig, hogy már Draco sem megy. De jó, hogy nekem nincsenek ilyen libikókáim.
Egyébként semmi gond... mi mást mondhatnék erre?

Draco sem megy?
Piton sem.

valahogy... minden elveszett.
csak lebegek az űrben.

megpróbáltam, de nem megy.
talán egyszer majd visszatérnek.

a búcsúnovellám Pitonhoz felkerült.
ennyi időre villant még meg...
azóta nem lelem a nyomát sem.

:cry:

megyek is.
valahogy... ehh.
mindegy.

gyógyulj meg mihamarabb,
azért mindig figyelem a frisseidet.

mindig!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 9:34 
Írópalánta

mellons írta:
Azért azt is láttam, hogy csak nem álltad meg, és kerestél valamit, amibe beleköthetsz. Nem kellett csalódnom.

Nem belekötés, pusztán nyelvtani megemlítés. És ki az, aki csurig pakolja minden egyes fejezetemet javításkor ilyenekkel??? :lol: Tudod, így nem érzem magam annyira elnyomva... *vihog*

Pihenj, remélem hamarosan kilábalsz belőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 9:01 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Szia! Jelentem, ahogy ígértem elolvastam a Drarrydet és nagyon is tetszett. Nem volt vele az ég világon semmi gondom. Nem is értem, miért mondtad annyira. Fenntartom, hogy szeretem az írásaidat.

Jó ezt látni szívem. Bár hivatalos értelemben alig látok a szememre. Ráérős időmben megépítem az időgépet, visszamegyek, megkeresem azt, aki ránk szabadította a betegségeket, és megölöm. Csúnyán, véresen.
Kikészít ez a több napos láz, torok meg fejfájás.

Egyébkén a kritika számot nézve, szerintem nem sokaknak tetszett szegény Drarry, de hát, ilyen is van. Annak örülök, hogy te végül kedvelted. Azért azt is láttam, hogy csak nem álltad meg, és kerestél valamit, amibe beleköthetsz. Nem kellett csalódnom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 8:57 
Billentyűzetgyilkos

draconia írta:
cia :)

bizti láttad, hogy jártam ott.

Sosem hittem volna, hogy majd eljutsz odáig, hogy már Draco sem megy. De jó, hogy nekem nincsenek ilyen libikókáim.
Egyébként semmi gond... mi mást mondhatnék erre?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 18:43 
Írópalánta

Szia! Jelentem, ahogy ígértem elolvastam a Drarrydet és nagyon is tetszett. Nem volt vele az ég világon semmi gondom. Nem is értem, miért mondtad annyira. Fenntartom, hogy szeretem az írásaidat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 17:06 
Szárnybontogató

mellons írta:
Fantasia írta:
Szia Mellons!

Mikor lessz folytatás a Titkokba zárt tudat című Severitus regényedből, vagy esetleg a Magistra Hagyatékából? Már ha szándékszol/ szándékoltok folytatást írni.

Szia!

Nos, a TZT-ből már hamarosan. Lezárok még két másik történetet, amiből egy-két fejezet van hátra, és erre fogok összpontosítani. Már hiányzott is, kedvelem az alapötletét, a titkokat és magyarázatokat abban a történetben, amit majd még ki kell bogoznom és bemutatnom nektek.
A Magistráról viszont fogalmam sincs. Utoljára azt beszéltük meg Lilyvel, hogy előveszi a következő fejezetet, és a vázlat szerint alkot valamit. De nincs túl sok ideje még a saját történeteire sem, szóval nem tudom, lesz-e belőle valami.

8) Csak kérdeztem. És ismerem én is ezt az állapotot. Én már rég nem írtam folytatást egyik irományomhoz sem.

\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 23:55 
Tollforgató

mellons írta:
Új novellával bővült a Drarry epizódok.

cia :)

bizti láttad, hogy jártam ott.
igen, belekezdtem, de... nem ment.

ne haragudj, szerettem volna írni kritit, de nem tudtam elolvasni.
Nem megy most a drarry (sem).

ha újra olvasok majd ilyesmit, ezekkel kezdem :)

üdv,
dr

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 18:24 
Billentyűzetgyilkos

Új novellával bővült a Drarry epizódok.
Meglehetősen hosszúra sikerült, és... nem tudom, talán túl egyedi élethelyzetben. Majd eldöntitek. Én remekül elvoltam a megírásával, remélem, ti is így lesztek az olvasásával.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59037

Jó szórakozást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 10:49 
Billentyűzetgyilkos

Fantasia írta:
Szia Mellons!

Mikor lessz folytatás a Titkokba zárt tudat című Severitus regényedből, vagy esetleg a Magistra Hagyatékából? Már ha szándékszol/ szándékoltok folytatást írni.

Szia!

Nos, a TZT-ből már hamarosan. Lezárok még két másik történetet, amiből egy-két fejezet van hátra, és erre fogok összpontosítani. Már hiányzott is, kedvelem az alapötletét, a titkokat és magyarázatokat abban a történetben, amit majd még ki kell bogoznom és bemutatnom nektek.
A Magistráról viszont fogalmam sincs. Utoljára azt beszéltük meg Lilyvel, hogy előveszi a következő fejezetet, és a vázlat szerint alkot valamit. De nincs túl sok ideje még a saját történeteire sem, szóval nem tudom, lesz-e belőle valami.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 12:40 
Szárnybontogató

Szia Mellons!

\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 08 (csütörtök), 18:15 
Billentyűzetgyilkos

Feltettem a Hazatérés következő részletét. Ez meglehetősen hosszú, Harry és Perselus központú.

Jó szórakozást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 19:50 
Fanficbúvár

Hihi igen engem nagyon elgondolkodtat.És úgy látom,hogy azonos véleményen vagyunk ami Hermionet illeti.Nekem nagyon nem szimpatikus ebben a történetben.Valóban túl gyorsan sikerült túllépnie azon ami történt.Nekem egy kicsit olyan mintha szégyelné a saját fia előtt,hogy kivolt és mit csinált a vérszerinti apja.Nekem ez a benyomásom különösen,hogy a vacsoránál csak azért szólt rá Dracora,hogy ezt nem ott és akkor kéne megbeszélniük mert Harryre volt tekintettel hanem mert ott volt a fia is és ezt kihangsúlyozta azzal,hogy rá is nézett.Hermionenak akkor lett volna nehéz dolga ha a roxforti évek után ott maradt volna teljesen egyedül minden féle segítség nélkül és a saját erejéből kellett volna eltartania magát és felnevelnie a fiát.De ő a lehető legkönnyebb utat válaszotta önző módon úgy,hogy az saját magának megfeleljen és ezért ment hozzá Dracóhoz.Vele semmi bajom a durva beszólásait leszámítva de ő félti a családját ezért érthető a viselkedése.Valóban Harry és Perselus éltek át olyan dolgokat ami miatt jobban megértik egymást mint bárki más.
Na jó én sem jártatom tovább a szám :)
Imádom ezt a történetet és már nagyon várom a folytatást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 7:56 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Hm ahogy elnézem szerintem senki nem fogja érteni ezt a nőszemélyt én pedig a legkevésbé értem,hogy miért nem volt képes legalább akkor leállítani a kedves férjét amikor az pofátlanul közölte,hogy Harrynek nincs is ott családja ezt már végképp nem értem tekintve,hogy Hermi pontosan tudja,hogy ennek a szerencsétlennek soha az életben nem volt családja ráadásul pont a miatt akit Draco apja annyira istenitett.Jujjj most de mérges vagyok erre a nőre.Soha nem volt a kedvencem de ilyenkor meglehetősen utálom.

Hermione számomra végig ilyen ellentmondásos. Mikor már azt hinné az ember, hogy végre ért valamit, és látja, milyen is volt Harrynek, mond valamit, amivel ismét csak "pofán vágja" szerencsétlent.
Annyira bele akarja magát kényszeríteni abba a drámai szerepbe, hogy neki mennyire rossz volt, hogy ott maradt a hetedévük után. Holott egyáltalán nem ez a helyzet, minden az ő választása volt, Draco is, hiszen lett volna más lehetősége. Neki lett volna. Igen, nem tanulhatott volna tovább rögtön, nyilván pár évet várni kényszerült volna, hogy a gyerek elég nagy legyen. De Mollyék segíthettek, a saját szülei... akárhogy is, nekem úgy jött le, hogy kényelmesebb volt Dracót választania. Úgy tanulhatott, nem kellett aggódnia az anyagiak miatt, mely gondot okozott volna a fia nevelésében.
Ellenben ugye annyi már nem volt benne, hogy meséljen a gyereknek az igazi apjáról. Legalább annyit, hogy milyen eszméért, miért halt meg, hogy bátor volt, és hűséges. Ha szerette, ez lett volna a normális. Még ha nyilván a gyerek azt tekinti apjának, aki mellette volt, míg felnőtt. Ez természetes, de ez nem jelenti azt, hogy el kell zárkóznia.
Tehát Hermione mellett ott álltak Weasleyék, Dracótól megkapta a kényelmet, tanulhatott, aztán taníthatott, nem volt mitől félnie, ott volt Dumbledore is, hogy támogassa.
Ahhoz képest könnyedén túl is lépett mindenen. Ezzel szemben Harry ott volt teljesen egyedül egy tökéletesen idegen országban, rettegve a saját mágiájától is, támogatók, barátok nélkül, s mindent a saját erejéből kellett megteremtenie. Ráadásul ugye sokáig ezt mugliként... Hát nem tudom, kinek volt rosszabb. *elhúzza a száját* És Hermione tényleg, még annyi megjegyzést sem tesz Dracóra, hogy szálljon már le a témáról, Harry úgyis nemsokára elmegy, semmi szükség rá, hogy még ő is nekiessen vagy bántsa. Egyszerűen sértett, és nem tud rajta túllépni, ugyanakkor elvárja, hogy Harry most azonnal fogadjon el mindent, amit ő tett tíz év alatt. *fejet csóvál*
Harry és Perselus az egyedüliek, akik annyi ütést szenvedtek el, annyi mindent láttak és éltek át, hogy még nem tudtak túllépni a múltjukon. Harry sosem fogja úgy elfelejteni Ront, mint Hermione, hiszen ott volt, látta, miként áldozza fel érte az életét. Őszintén szólva, én is menekültem volna. A nyomástól, félelemből, az elvárásoktól... És pont ezért jelentik majd Perselusszal egymásnak a gyógyírt. Mert csak ők értik pontosan, milyen is a másiknak. És persze, a mágiájuk is tökéletes harmóniában van.

Na jól van, nem jártatom tovább a számat. :) Önmagában Draco karakterével semmi bajom, az ő szempontjából ez a normális viselkedés. Még ha ugye, sokszor feleslegesen durva is.

Jó látni, hogy téged is így elgondolkodtat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 18:08 
Fanficbúvár

Köszönöm szépen!!!!Már olvastam és hagytam is véleményt. :D Hm ahogy elnézem szerintem senki nem fogja érteni ezt a nőszemélyt én pedig a legkevésbé értem,hogy miért nem volt képes legalább akkor leállítani a kedves férjét amikor az pofátlanul közölte,hogy Harrynek nincs is ott családja ezt már végképp nem értem tekintve,hogy Hermi pontosan tudja,hogy ennek a szerencsétlennek soha az életben nem volt családja ráadásul pont a miatt akit Draco apja annyira istenitett.Jujjj most de mérges vagyok erre a nőre.Soha nem volt a kedvencem de ilyenkor meglehetősen utálom.Na nem baj ettől függetlenül én imádom a történetet és szerintem nagyjából ezt írtam a véleményemben is :-P Viszont arra a beszélgetésre már nagyon várok :) Köszike a gyors frissekért :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 17:14 
Billentyűzetgyilkos

Már olvashatjátok a Hazatérés 3. fejezetének második részletét.

Jó szórakozást az érdeklődőknek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 19:44 
Szárnybontogató

Idézet:

Sosem terveztem, hogy legyen. Elvégre, ez nem egy akciós történet, Draco érzelmi tanulásáról szólt, és a Harryvel való kapcsolatáról. Szerintem úgy helyes, ha ehhez mérten kapnak hangsúlyt az események, nem pedig valami véres csatajelenettel. :) Megtudtok majd mindent persze, csak más szemszögből.

A Belegabalyodva volt az első? :D Azt sokan szerettétek, mindig vigyorogtam rajta. Néha meg szégyelltem magam, mert sosem ismertétek az adott játékot. :lol: Hajaj, mondom, csak én lennék ilyen? De legalább Harry és Draco határozottan jól érezte magát. :-P

Oh, és remélem, tényleg segít majd a friss a borzasztó heteden.

Bizony, itt nem a csata a lényeg, hanem amit leírtál Dracóval kapcsolatban, és arról, hogy hogyan alakul át a kapcsolatuk valami sokkal mélyebbé és intenzívebbé. :) Szeretem ezt a történetet, és bár rossz arra gondolni, hogy már a célhoz érkezünk, de valamilyen szinten pedig jó is lesz. ;)
Igen, az volt az első Drarrym, már nem emlékszem, hogy miért is kezdtem bele, talán kíváncsiság, de nem bántam meg. :D Sőt! :))
A hetem eléggé sűrű, még csak kedd van, de már hulla fáradt vagyok, mikor érünk el a szombathoz... :roll: Mindenesetre a holnapot már várom! :)
Örülök, hogy tetszett az ajándék, és sikerült szebbé tennem a többiekkel egyetemben a születésnapodat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 10:20 
Fanficbúvár

mellons írta:
Én is úgy olvasok, mint te. Szeretek mindent végiggondolni, egyes részletekhez visszaolvasni, mögöttes tartalmat keresni, beleélni magam. Szerintem csak így van értelme. Végigrohanni valamin illúzióromboló, és csak pillanatnyi hatású.
És bizony, ha minden jól megy, holnap már lesz új részlet. :) Még ugye, három részletbe szedve is legalább 11 oldal minden darabja a fejezetnek.

Igaz az bizony nagyon illúzióromboló tud lenni de én nem is tudok csak úgy végig robogni egy történeten.Bizony én imádom mikor azon gondolkozhatok,hogy akkor most mi és miért történt.Az pedig nem baj,hogy egy egy hosszú fejezetet három részre kell szedni,legalább tovább tart :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 8:25 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Bizony én imádom és szeretek rajta agyalni is.Most is ezt teszem ;) Élvezem,hogy mindig van min elgondolkodni és emiatt aztán tényleg egy kicsit csapongok a gondolatok között,de úgy látom téged ez nem zavar és ennek pedig nagyon örülök :D Már nagyon várom a szerdát,hogy olvassam a folytatást is.Köszönet a csodás munkáért :) Élvezet olvasni :-*

Valóban nem bánom. Mindig jó érzés hosszú véleményt kapni alapból is - bár szerencsére én még így is azok közé tartozom, akik általánosságban szép, kifejtett kritikákat kapok -, hát még látni, mennyire megmozgatta a fantáziátokat a történet. Én is úgy olvasok, mint te. Szeretek mindent végiggondolni, egyes részletekhez visszaolvasni, mögöttes tartalmat keresni, beleélni magam. Szerintem csak így van értelme. Végigrohanni valamin illúzióromboló, és csak pillanatnyi hatású.
És bizony, ha minden jól megy, holnap már lesz új részlet. :) Még ugye, három részletbe szedve is legalább 11 oldal minden darabja a fejezetnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 8:19 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Örülök, ha nem lesz csatajelenet a Csapdából-ban, elég, ha megtudjuk az elbeszélésből. :) Bizony, a Belegabalyodva...volt az első Drarrym, ami megfertőzött. 8-> :x Imádtam! :)

Sosem terveztem, hogy legyen. Elvégre, ez nem egy akciós történet, Draco érzelmi tanulásáról szólt, és a Harryvel való kapcsolatáról. Szerintem úgy helyes, ha ehhez mérten kapnak hangsúlyt az események, nem pedig valami véres csatajelenettel. :) Megtudtok majd mindent persze, csak más szemszögből.

A Belegabalyodva volt az első? :D Azt sokan szerettétek, mindig vigyorogtam rajta. Néha meg szégyelltem magam, mert sosem ismertétek az adott játékot. :lol: Hajaj, mondom, csak én lennék ilyen? De legalább Harry és Draco határozottan jól érezte magát. :-P

Oh, és remélem, tényleg segít majd a friss a borzasztó heteden.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra