Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 5:25

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 10:47 
Könyvmoly

(L) :x Kicsi, Maycsim!

Mit írtál neki? Szerintem, nem érzi, hogy tolakodnál... túlreagálod a dolgot. De ne aggódj, én is ilyen vagyok... (ez most marhára megnyugtatott, mi? xD)

Hát, igazából most nem is Ádám a legnagyobb bajom... az csak úgy mellékes szar a nagy rakás fosban. :-S (Bocs a nyers megfogalmazásért... :oops: )

De nem fárasztok senkit, úgyis mennem kell melózni... :/

Csüt., péntek, hétfő a szünet? Vagy már a hétfő az nem? :-O Szegény Shancikám... :(

:-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 10:24 
Írópalánta

"Jaj, Maycsikám! Komolyan úgy írsz, mintha minimum egy világ omlott volna össze benned. Mintha megmondta volna, hogy nem szeret, soha nem is szeretett és nem is fog. DE NEM EZ TÖRTÉNT!

Mindenkinek csak nagy a szája! Könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozzak ezzel-azzal, miközben ő ugyanúgy viselkedik. Azt mondtátok ne foglalkozzak Ádámmal, pedig én rosszabbul jártam, mint te Maya..."

Ó, mennyire igazad van KyKy! :oops:
Tény, hogy mondani könnyű, mindenesetre én nem bánom, ha nekem mondjátok. Valahogy megnyugtat. Hisz ha hasznos tanácsot talán nem is kap az ember, a szavak között ott bujkál, hogy itt vagyunk, veled vagyunk, mi törődünk veled. És talán ez a lényeg...

"Jajj Maya, ne kenődj el! Nem tehet róla, ha beteg"
Igen, Nara, tudom, csak eszméletlenül hiányzik már, és amilyen elborult vagyok, ellenem irányuló dolognak veszem vagy mi. Áh, hagyjuk is. Ma este megyek bringázni, ha jön és minden rendben lesz, akkor megnyugszik a kis lelkem. Ha nem... Hát akkor még szenvedek egy darabig.

Shanon, D.-hez no comment... :shock:

Aila, érdeklődtem utána, és talán épp ez a bajom. Mert válaszolt ugyan végül, de... Nem tudom, valami nem oké. Remélem csak azért van, mert rég találkoztunk. Mindegy is, az a baj, hogy megint túlagyalom a dolgot.
És még nagyobb, hogy úgy érzem, ezt ő is tudja. Az a rögeszmém, hogy érzi, mennyit agyalok rajta, és ezzel elrettentem... :-S
Jaj, az olyan szörnyű érzés, mikor nem látsz folytatást. Úgy utálom, hogy az embernek folyton csak az emlékekből kell táplálkoznia...

kykykém, kitartás mára! annyira reménykedem benne, hogy mégsem sírva térsz majd vissza. :-<

szerk: itt vagyok :)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 10:14 
Betűmániákus

KyKy!
Ezt azonnal fejezd be! ;;) Esküszöm nem tudlak megérteni... :|| Ádám egy fasz. Ennyi :roll: Azt meg meg ne halljam, hogy sírsz... =((

Amúgy elkezdődött a "szünet" és egészen hétfőig tart... Hát nem röhejes?? :lol:

Maya, láttam, hogy erre sündörögsz... Hol vagy?? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 9:21 
Könyvmoly

Sziasztok... :( Hát, ez a napom lesz szerintem, életem legrosszabika... látom előre, hogy végig fogom bőgni az estét, akárcsak a reggelt... :(

De azért nektek gyönörűséges napot kívánok!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 22:20 
Betűmániákus

Szia Ailám!
Nem, most kivételesen nincs bajom az ellenkező nemmel. Csak egy kijelentés volt részemről, amit nem győzök hangoztatni. :lol: D.nek például kifejezetten örülök. :D Ettől eltekintve még hajlamos a bámulásra... szóval lehet, hogy ő így szokta... :-S valami frappáns tapló taktika... miközben csajozik, akkor másik lányt bámul. Lehet, hogy igaza van... 8)

Hajj, amúgy gratulálok a rangjaitokhoz! >:D< Nekem jó sokára cserélődik... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 22:02 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Most nézem, a fórum szerint még nyár vanXD De jó neki! :wink: Nem lett átállítva az órája... :-P

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 22:02 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Mitől van rossz kedved, Shanon? :-( Mit csinált - már megint - a férfitársadalom néhány gyöngyszeme? :?
D. egy elsőssel? :? Hát akkor tényleg jobb, hogy még idejében kiszálltál a dologból.

Hát igen, mint tudjuk boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa... Ez már csak így van. De jó lenne néha hülyének lenniXD :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 21:25 
Betűmániákus

Sziasztok.

Nincs.
Jó.
Kedvem.

Se semmilyen. :| :|

A pasik hülyék. Ma többször is az orrom alá dörgölték a tudtuk nélkül... :roll: Jajh! És D. végre túlesett rajtam... vagy magán??? Most egy elsőssel kavar épp. :lol: Szegéééény :D

Jah, és kissé föl vagyok csesződve... de mindegy. Nem téma. Annyira ki tud akasztani egy-két dolog, hogy borzasztó. X-(

Ailám, teljesen igazat kell adnom. Ha filózni kezdek,annak sose lesz vége... Tényleg a hülyéknek a legjobb. :?

Maya, én elmennék a helyedben. Nincs abban semmi. Meglátod, hogyan fogadnak, és akkor eldöntöd, hogy mint bizalmasabb emberke, vagy mint bringás társ mész oda. :)

Na, :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 19:53 
Fanficbúvár

Hogy miért volt rossz kedvem, KyKy? Miért lehet rossz kedve valakinek, ha nem túl sok esélyt lát egy bizonyos dolog folytatására...? :? Na mindegy, igyekszem nem gondolkozni ezen, mert ha kőbe nem is, de az én fejembe már elég jól belevésődött a Maycsi által kiemelt dolog. Csak talán az a baj, hogy túl gyakran verem a fejem a falba és nem látom a jelentését... :-( Na mindegy, ma már kicsit jobb, bár nem sokkal. Szép lassan haladok én.

KyKy, végül elmész a buliba? Majd kérjük az infókat utána! :wink: Én is remélem, hogy az őrületbe kergeted a körmeiddel!XD
Gratulálok a Franciabúvársághoz! :-P

Maya, te végül hogy döntöttél? Érdeklődsz iránta? Vagy összeszorított fogakkal, de kivárod? Tőled is várom a beszámolót! És egyetértek KyKyvel, nem történt semmi baj, te legalább tudod, hogy csak néhány napot kell várnod, és megint találkoztok, megint napokat fogtok együtt tölteni... Mindjárt jobb a helyzeted, mint nekem...:?

Jaj, Shanon, úgy sajnálom... Majd legközelebb, ne add fel!

Nara, mi az a nagyon utált témakör föciből? Ne bántsd, érzékeny pontomra tapintasz vele, igenis jó kis tantárgy az! :wink:

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 16:52 
Írópalánta

Hellóka! :D

De régen jártam itt! ^^" ŰFőleg azért, mert egész nap kötelezőket bújtam, történetet írtam, meg emésztgettem magam h föcit kéne tanulnom, de nincs vázlatom (pontosabban csak más beszkennelt vázlata van, amit viszont alig tudok elolvasni + át akarok írni Wordben, mert úgy jobban ki tudom nyomtatni), nem tudom, mikor írunk, nem tudom pontosan, h miből (najó nagyjából tudom, mert végülis itt van a vázlat... ), és nincs is kedvem hozzá. Mert utálom ezt az anyagrészt... Úgyhogy azt hiszem majd vmikor egy-két nappal a doga előtt leülök, átolvasom, és csinálok egy jó puskát... :D Jó-jó-jó! Tudom... nem vok mindig ilyen, ált. rendesen tanulok,de a föci az nem jó... és megtanulhatatlan :((

XD Ez poén, KyKy :D Egyébként köszi a kritit >:D<

Jajj Maya, ne kenődj el! Nem tehet róla, ha beteg... Am sztem sem lenne tolakodás, csak kopogj be, h te csak aggódtál, és kíváncsi voltál h mi van, vagy vmi ilyesmi. Sztem jól fog esni neki... ;)

Pusszantok mindenkit!

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 15:40 
Könyvmoly

:D Fanficbúvár lettem vagyis franciabúvár. :D Móni, egyik barátnőm ennek olvasta, és olyan jót nevetteünk.. azóta én így hívom... de ezt... mintha más meséltem volna? :-O Vagy csak akartam?

No, mindegy.

Jaj, Maycsikám! Komolyan úgy írsz, mintha minimum egy világ omlott volna össze benned. Mintha megmondta volna, hogy nem szeret, soha nem is szeretett és nem is fog. DE NEM EZ TÖRTÉNT! :D

Mindenkinek csak nagy a szája! :D Könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozzak ezzel-azzal, miközben ő ugyanúgy viselkedik. Azt mondtátok ne foglalkozzak Ádámmal, pedig én rosszabbul jártam, mint te Maya... :( Mindegy... :D

Ezentúl nem ér egymásnak iyen tanácsot adni! Csak olyat, amit az ember a másik helyében véghez tudna vinni. Vili? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 14:50 
Írópalánta

Idézet:
Hoppá-hoppá!!! Na, ki lett "Francia"búvár?

He?
Valamiről nagyon lemaradtam, úgy nézem... vagy én vagyok hülye?? :)

Semmi soha nem úgy sül el sajnos, ahogy az ember várná. :-S

A tanácsokért pedig nem haragszom, valamennyit segítettek, hogy ne omoljak össze teljesen. de inkább nem szólok semmit, mert ahogy Aila megmondta:
"az ember lánya mindig filózgatni kezd és abból kezdődnek a bajok..."

Ez pedig sajna így igaz, ahogy van. Kőbe lehetne vésni. :?

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 11:37 
Könyvmoly

Hoppá-hoppá!!! Na, ki lett "Francia"búvár? Na ki? :D Csak nem a KyKy? Segítek: DEEEEEEEEEEEEEE!!!! :D:D:D

Csók, babyk! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 11:36 
Könyvmoly

:( Ne legyél ilyen pesszimista!!!! :)

Nekem sem alakulnak jobban a dolgaim, szóval erről ennyit... :/ Balek vagyok. :((

És majd én viszem a pesszimizmus szálát a fedélzeten, ok? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 8:08 
Betűmániákus

Szia KyKym! :D
Valójában kezdek beleszokni abba, hogy semmi se megy úgy, ahogy eltervezem... :roll: Ez is úgy sült el, ahogy legtöbb dolog velem kapcsolatban: sehogy. Be volt zárva, mi vártunk. de nem jött egy lélek se. Ennyi. De nem, nem éltem bele magam. :) Csak örültem, hogy van lehetőség, erre sehol senki. :-S

Na végre! :D Akkor Ádám a múlt, a többi pasi meg a jövőőőő... de azért menj az agyára a körmöddel :D

Óóóó, én minden nap hétkor kelek... és ez most már sajna a hétvégéimre is kihat... egyszerűen jó a biológiai órám... :( mindig kipattan a szemem... van, mikor még óracsörgés előtt. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 7:49 
Könyvmoly

Maycsim! Teljesen egyetértek Ailanával. :) Tökéletesen! :D Gondold meg. :) Nem nyomulás ez.

Shanon! De hát, mi történt? Hogy volt ez? :( Szegénykém... pedig már úgy bele élted magad... :(

Ailana neked mitől lett rossz kedved? :( :)

Ádámot hagyom a francba. :) Direkt rózsaszín a körmöm is, mert neki nem tetszik ez a szín. xD :D A holnapi buli lesz életem legkínosabbika... :( :-S

No, mindegy.

Ne tudjátok meg! Olyan illúzióromboló volt ma felkelni... :-O Eddig 10/11-kor keltem, most meg HATKOR!!!!! :( De már csak a holnap, és megint hétvége. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 21:37 
Betűmániákus

Sziasztok Csajok!

Igen, igen... jól látjátok... itt vagyok... :|| 8-| ;;) És hogy mi az oka??? Hát ugye shanon és Sári sprinteltek fél nyolcra a színházba és sehol senki. Várunk: még mindig senki...Aztán hazatelefonáltuk, mert értelemszerűen a buszt is szépen lekéstük, és hazahozott minket a tesóm... :cry: Mi meg fölpakolva pizsama és társai DVD meg hasonlóak, holnapi órarend... De fölcsesződtünk és hazaszóltunk... X-( Elegem van már, hogy akármit mondok, vagy jelentek ki, az sose úgy sül el! Most már nem is szólok semmit... [-( :((

KyKy! Mi ez a melankólia?? Föl a fejjel... >:D< A pasik hülyék. Egyszerűen hülyék. Ennyi. Bizonyított és tapasztalt tény. És nagyon sok van belőlük, szóval... ;)

Júúúúj! Ma beszéltem Deákkal... Szegény majdnem nekihajtott egy oszlopnak, mikor integetett... :g Úgy megsajnáltam... de jók a reflexei, szóval nem ment neki. Dehát azért... több volt, mint vicces... Maya: megjegyzem, hogy ő is mindenhova bringával megy. Szerintem le se lehet szedni róla. :roll:
Jah, és odamentem hozzá, hogy jól van-e. Aztán mondta, hogy most már prímán. Amúgy gyakorlatuk volt a kórházban... meghalt egy néni, akit etetett. :( Olyan rossz volt látni. Tiszta szomorú volt. De aztán jobb kedve lett.

Csajooook! Nyugalom. Minden jó lesz. :mrgreen:

Maya, mit evett a Lovagod?? És nyugodtan látogasd meg. Szerintem jól esne neki. :)

KyKy, Te meg hagyd azt az Ádámot a francba! ;;)

Aila, ne hallgass senkire, majd kialakul minden. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 21:14 
Fanficbúvár

Hát, Maya, én most nem tudok neked tanácsot adni... Amilyen jó kedvem volt, most annyira szomorú vagyok. A sok kis dolog persze, hogy mindig egyszerre bukik ki... :(
Ráadásul a rózsaszín köd után az ember lánya mindig filózgatni kezd és abból kezdődnek a bajok...
Közben pedig tíz embertől 20féle tanácsot kaptam, persze ellenkezőeket, úgyhogy kivagyok a vízből. Éljenek a tanácsok! :?
Szerintem se állíts be se szó se beszéd, viszont kedvesen érdeklődni és beszélgetni, felhívni szerintem simán lehet. Egy gyomorrontás pedig nem okvetlenül egy hét ágy, szóval - ha nem is a kedvenc elfoglaltságotokat, a bicajozást - valamit csinálhattok együtt. Talán nem holnap, de ha már jobban lesz, de még sportoláshoz nem teljesen. Sétálni lehet, a friss levegő úgyis kell, vagy benti program, mozi, valami...
Na szép, végül mégis elmondtam a véleményem, ergó tanácsot adtam, én se vagyok jobb, bocsi... :cry:

Szebb napokat, csajok!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 18:37 
Írópalánta

Gondolod? :/

Á, nincs nekem ahhoz pofám. Az nagyon durván nyomulás lenne.
És különben is, hogyan? Odamegyek, becsöngetek: Hello, gondoltam meglátogatlak. *idióta feszélyezett mosoly a fejemen*
Szerintem hülyén jönne ki. Meghát... benn még nem voltam náluk, aztán nemtudom, hogy behívnának-e. Ha nem, full kínos, ha igen, akkor meg azért. Elvégre nem vagyok a barátnője.

Bakker... L-) :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 18:15 
Könyvmoly

Maycsííí! :D Hiszen ez is egy lehetőség! :D Elmész meglátogatni, és ápolod őt! :D:D A kapuk kinyíltak előtted, tessék besétálni a jobb, szerelmes világba! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 16:15 
Írópalánta

Ugyan, KyKy, attól megszépülne, hogy megismerem?? :)

Csajok, most jött el az a pillanat, hogy FELMONDOK!!! :((
Tekergőm gyomorrontással fekszik otthon, erőtlenül --> oda a mai, a holnapi és talán még a pénteki tekergésem is Vele... :((
Kérdem én: MIÉRT, MIÉRT???? Miért van az, hogy ha az embernek valami örömet okoz, akkor azt az életnek rögtön el kell szúrni??? =((
Most aztán megint ki tudja meddig nem láthatom. Én ezt nem bírom ki. :cry:
Csak tudnám ebből a későbbiekben mi hasznom fog származni. :-w
Ha azt mondanák, ez az ára annak, hogy összejöjjek vele, akkor oké, nem bánom. Dehát, könyörgöm, attól nem jutunk előrébb, ha nem találkozunk. Vagy igen?
:-< Jaj, csajok, ki vagyok borulva teljesen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 14:02 
Könyvmoly

:) Tündériek vagytok... :x
Ettől függetlenül gyűlölöm magam... $sick

Nóri nyomomba sem érhet? Óha! :) Csak azért mondod, mert engem ismersz, őt nem. :)

De azért jól esik a kedvességetek... :) (így a mosogatás kellemes percei előtt... xD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 13:04 
Tollforgató

Sziasztok, hát úgy döntöttem újból belibegek ide. :)

Azt hiszem végre sikerül átlátnom a helyzetet... bár ez nem 100%-ig biztos :roll:, úgyhogy amit már évek óta halogattam most megteszem, vagyis írok.

Először is KyKy most már értem az Ádámos (ugye ő a camos srác?) helyzetet, és szerintem eléggé "rossz hatással" van rád.

Mármint: Ezentúl legalább senki ne várja, hogy én meg legyek elégedve magammal, vagy, hogy ne érezzek másokat szebbnek nálam. - - > ugyan én csak képről láttalak, de szerintem te nyugodtan meg lehetsz elégedve magaddal!( Amúgy nagyon tetszik a tetkód, meg az angyalkád. :) ) És ne hagyd, hogy mások elvegyék az önbizalmadat, sőt te se legyél magaddal túl kritikus! :) Meg amúgy sem a külső számít, meglásd találsz te magadnak egy olyan fiút, aki látja az értékeidet (amiből sok van :) , mellesleg köszönöm a tegnapi vigaszt), és nem csak arra kellesz neki...

Szóval most én mondom neked, hogy fel a fejjel, és nincs miért szomorkodni, pasik miatt meg aztán egyáltalán...

Maya, neked meg csak annyit tudok mondani, hogy így tovább, mind a bringázással, falmászással, és a hogy is hívod? Tekergőddel ( de nagyon aranyos név :) ) , és ki tudja lehet, hogy egyszer az álmodból valóság lesz!

Na, most ellibegek, mert már túl sok volt belőlem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 12:53 
Írópalánta

:oops: :oops: :oops:
hazértem rendben, de ezt az sms küldést képtelen vagyok fejben tartani úgy tűnik *elbujdosik* :oops:

A sajátos szóhasználat egy dolog, a hibás beszéd meg egy másik. De hagyjuk ezt, már úgyis javítva lett. :)

Látod, Aila, én is így vagyok. Majd belepusztulok, úgy tud hiányozni már abban a pillanatban, hogy elváltunk... :-<

Shanci, várunk vissza a beszámolóval. ;)

KyKy, légyszi ne hagyd már, hogy Ádám így el...sze a napjaid!!! Menj el bulizni, aztán szedd fel vmelyik helyes haverját, rájuk meg magasról tegyél! És legfőképp ne érezz másokat szebbnek magadnál! Mint mondtam, szerintem Nóri a nyomodba se ér. Ehhez a kijelentéshez tartom is magam, még ha talán nnem szó szerint így hangzott is. :)
Az önbizalomhiány nem vezet jóra...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 12:12 
Könyvmoly

Szép napot kedves merengős társaim! :-P

Nos, tadadadaam: megérkeztem én is. :D
Először is köszönöm a már igen esedékes e-kisregényt Ailánknak! *méltóságteljesen biccent*
Másodszor pedig nagyon-nagyon sok sikert kívánok a Valakivel való kapcsolathoz. :) És majdan, ha minden úgy sikerült, ahogy eltervezted, kérjük a beszámolókat! :) Bár én most kaptam egy keveset... :-P

Maycsíííí *szigorú szemekkel mered Mayára* hát hol maradt az sms????? :(( Máskor tessék jobban figyelni rám! Remélem, sikeresen és szerencsésen hazaértél, nem volt semmi fennakadás, vagy ilyesmi. :?:

Shanont én is védeném a sajátos szóhasználat miatt... :D egyrészt: szerintem az különleges, ha kicsit máshogyan beszél valaki, másrészt, barátnőim, sőt én is képes vagyok kicsit érekesen hablatyolni olykor.
Pl. egyik barátnőm mindig azt mondja/írja, hogy "jöjjek hozzád?" vagy "átjövök a Krisztihez"... ilyesmi. xD A másik kedvence a türülköző. xD Az nekem akkor is törölköző. :D
Meg hát pl. falun, vagy külföldön minden máshogy van. :) No...

Jaj, ne tudjátok meg! :) Tegnap, míg Maycsi is itt volt kicsit beszélgettem Ádámmal msn-en. Aztán este is folytattuk. Jól össze is vesztünk. Kiderült, hogy ő Nórit IS szívesen meghúzná, vagy, hogy őt idézzem "szívesen eltöltenék vele egy vagy több éjszakát". Ne tudjátok meg, hogy felhúzta az agyam! X-( Magyarázott össze-vissza... kiakadtam rá.
Elment az egész, összes kedvem, hogy én menjek partizni hozzájuk. Csak azért megyek el, mert Nóri annyira szeretne menni. De az tuti, hogyha rámászik Ádám a Nórira, vagy fordítva, akkor altatót keverek az italukba. (Lana jó kis tanácsa.)
Én végettem legyenek boldogok, ha egymásra vágynak, de csak Arra ne merészeljenek összeállni.
Mindegy... elegem van... kicsit nagyon.

Ezentúl legalább senki ne várja, hogy én meg legyek elégedve magammal, vagy, hogy ne érezzek másokat szebbnek nálam. :/ :(

No, hát... megyek is. Megnézem a Holiday-t (L) :x És ölelgetem közben az én drága Tropimat. :)

Cuppancs: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 11:11 
Fanficbúvár

még csak szép csendben... :-$ :-$

Kivel találkozol?? :wink:

Színész társulat? Júúúj! Shancinkból színésznő lesz! :-D Aztán ne felejts el minket, ha majd nagy és híres leszel! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 11:01 
Betűmániákus

Ahammm... Értem. :D Akkor kezdhetek örülni?? :lol: De nem szólok semmit. Én befogom... :-$
Nagyon jó, örülök, hogy szép napod volt.

Öhm... én pedig nem jövök haza...este... maradok Zentán, mert beszélek valakivel xDD, meg mert fél nyolctól előadááás: nekünk, akik szeretnének belépni a zentai színészeti társulatba <:-P Szóval majd csak holnap este jelentkezem legközelebb.... :o

Addig is legyetek jó meg hasonlók. >:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 10:58 
Fanficbúvár

Fú, nem is vettem észre, hogy közben én is írópalántává avanzsáltam. :wink: Jaj, pedig nekem úgy tetszett a szárnybontogató státus... :-( Na mindegy, a sok dumának ez a végeXD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 10:54 
Fanficbúvár

Hát volt Valaki, akitől nem mertem beszélni, nehogy túlkomplikáljam mielőtt még bármi lehetne, szóval babonából... Akit mondtam, hogy végül én hívtam el, és tegnap volt esedékes a "nagy tali". És jól éreztem magam nagyon... :oops: Úgy érzem, vele el tudnám felejteni a nyári dolgokat, de nem tudom, mi lesz még belőle. Én örülnék, de nem tudom.
De a tegnap nem csak emiatt volt nagyon jó nap... :-D Egész délelőtt énekelgettem a musicaljeimet készülődés közben, úgyhogy a jó hangulat már eleve adott volt. Aztán ugye a tali, hazafelé összefutottam az egyik legjobb barátommal, aki már hiányzott, este pedig megtudtam hogy egyik barátnőmnek is kezd alakulni vmi + éjszaka, a nagy pörgésben, végre válaszoltam KyKynek e-kisregényt, egyszóval - nice day :#-) :) 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 10:48 
Betűmániákus

Kit, Aila?? ;;)
Miért van az, hogy mindent utólag tudok meeeeg?? :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 10:47 
Fanficbúvár

Jaj, az álmok... ne is mondjátokXD Néha már nem is tudom, mikor felébredek és találkozok azokkal, akikről álmodtam, hogy akkor mi most pontosan hogy is állunk egymáshoz, mert összemosódik az álom meg a valóság... :oops: Olyankor kicsit furcsa, mert ugyebár nem a barátnőimmel szoktam ezeket álmodni, akiktől max megkérdezem, hogy ezt most csak álmodtam vagy tényleg megtörtént. :-P Úgy túl egyszerű lenne... :-D

Jaj, Maya, most teljesen átérzem, mikor én azt mondtam, hogy "édes várakozás", mire te, hogy inkább rossz. Most megértem, mire gondoltál... :-( Már most újra látni szeretném... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 10:24 
Betűmániákus

Sziaaa Mayám!
Most épp a gyógyszertechnológiát próbálom fölfogni... :| Nah, majd csak lesz valahogy...

Hát szép volt. Mármint a ruha... :D

Jóóó, akkor igyekszem helyes lenni most már... véletlen volt. :oops: Különben néha nagyon sajátosan kezdek beszélni, ha rám jön egy olyan... de azt utálják a legjobban, hogy alig lehet követni. Olyan gyorsan száguldoznak a gondolataim, hogy ihaj! Aztán két különböző dologról beszélünk, és végül oda lyukadunk ki, hogy elölről kezdjük... Szóval ember a talpán, aki megért... :lol: De szerintem nektek menni fog. Majd megpróbálom úgy xDDD.

Jajjj, ne is mondd! Álmok... szerintem az esetek többségében ne legyen valóság, részemről... pölö, mikor épp akkor se hagy nyugton a tananyag, és már almomban is ellenőrzőt írok... :? De most én is szépet álmodtam... túl szépet.. Aztán fölébredtem. :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 10:17 
Írópalánta

jaj, de szép is lehet az a ruha, Shanon... 8->

Lehet, hogy egyéni a tőlem, de akkor is hibás. Ebből nem engedek. :D
Szerintem is lesz téma bőven, ezen nem izgulok magunkat ismerve. :-P

Hogy milyen KyKy szobája?
Picike, de annál hangulatosabb. :) És nála is dominál a narancssárga szín, akárcsak nálam! :D

Na, tegnap megint voltam bringázni este, miután hazaértem... :lol:
De még mindig nem a Tekergőmmel, azt majd csak ma. ;;) Jóég, ne tudjátok meg, mennyire hiányzik már! Ma is Vele álmodtam... :roll:
Olyan rossz volt felébredni, és rájönni, hogy az mind csak álom volt. :-<
Most mondjátok meg, a valóságban miért nem lehet már mindaz, ami álmomban???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 7:18 
Betűmániákus

Szia Ailám! >:D<
Nem, sajnos nincs szalagavató... :( De suli az igen... Az egész tiszta dili, mert ezen a héten is rendes a tanítás. Délutános váltásban vagyok, ahogy eddig is. Csak a pénteket kapjuk el, meg a hétfőt, de a hétfőt, azt 7-én szombaton be kell pótolni... :? De az iskolák választhatnak: vagy ezek a szombati pótolások, vagy tovább tart a tanítás néhány nappal, júniusban. Hát szerintem, ha innen nézzük, akkor egyértelműen jó döntést hoztak. :-)
Visszatérve a szalagavatóra... én a táncos vizsgabálomkor voltam így. Annyira jó volt... 8-> 14 voltam, a ruhám pedig fekete volt és ilyen nagyon halvány csillogós-ezüstös virágok körvonalai voltak belehimezve...Testhezálló és srég... azóta se vettem fel... Képem viszont nincs. csak dvd.. :lol: A párom pedig egy 2 évvel fiatalabb, hm... hát eléggé hiperaktív és izgága emberke volt, aki csak úgy rángatott. De a végére már egészen megneveltem. :wink: És mi az érdekes?? Hogy a nővérem, meg az ő apukájának az öccse most együtt vannak... :D Hát igen...

A színház pedig nagyon jó volt. Az út egy és 3/4-ed óra, lévén, hogy Zenta eléggé messze van Újvidéktől. :)
Hjajj D.! Hát, hogy hálát adtam A Föntieknek, az hótziher.. :oops: D.t mindenki ismeri... az osztálytársaim partizósabb része meg még annál is jobban, szóval... :roll:

Hát igazából... nálunk úgy használják, hogy "tőlem magasabb, kisebb...", viszont szerintem nem mindenki tudja, hogy az hibás... én mondjuk igen... de az ösztönök... :oops: És ha akarjátok, decemberben még mondhatok néhány érdekességet, vagy néhány szavat szerbül, esetleg horvátul... de persze, ha nem akarjátok, nem kell. :mrgreen: Meg biztos lesz más téma is...sőőőőt. Minket ismerve. Meg, így leírva annyira izé az egész, nem?? Majd élőben is végighallgatjátok... >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 22:49 
Fanficbúvár

Sziasztok drágáim! :-D

Ma nagyon jóóó kedvem van... :oops: :wink: Ez egy szép nap, jó zenéket hallgattam, énekeltem, sütött a nap, láttam szép szemeket, szívdobbantós mosolyt és arckifejezéseket, úgyhogy!!!:-D

Shanon, komolyan nálatok nincs szalagavató??? :o :o Szegény! :? Pedig az az utolsó év egyetlen jó része: a táncok, a szép ruhák, a bulik, a próbák...:-P Remélem, a miénk is jó lesz és nem szúrok majd el semmit. És még jobban remélem, hogy oda majd Valakivel mehetek... :oops: *Jaj, nem nem, nem szabad rózsaszín felhők közé repülni, annak mindig csak zuhanás és fájdalmas földet érés a vége... De akkor is! :-D *

Shanci, neked akkor most van suli vagy nincs? Nálatok nem most van az őszi szünet?
Hova mentetek busszal? Ez volt a színház? Bocsi, kicsit le vagyok maradva... :oops:
Viszont örülök, hogy D. nem volt ott, tényleg szeretnek téged odafönn. Nem is az lett volna szerintem a gáz, ha az osztálytársaid kérdezgettek volna, hanem maga a jelenet, hogy odajön próbálkozni... :?

Maya, milyen KyKy szobája? :-P
Így már értem, hogy hogy is értetted azt, hogy nem veszed teljesen komolyan az egyetemet. Ezt így már jobban megértem. :wink:
Viszont ne "bántsd" Shanont, nem biztos, hogy okvetlenül rossz, ahogy ő mondta ("tőlem magasabb"). Én is hallottam már így használni vidéken lakó barátnőmtől, úgyhogy gondolom, Shanon, nálatok is így van szóhasználatban. És ez szerintem olyan aranyos dolog. Először én is mindig kijavítgattam viccből barátnőmet, de most így olvasva olyan jó. Ő jutott eszembe róla és olyan kedves emlék. :-) Szóval éljenek az egyéni dolgok, így lesz Shanon shanonos. :wink:

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 21:22 
Betűmániákus

Szép estét Csajok! :)
Naaaagyon kipurcantam, pedig nem is volt olyan tartalmas a napom... végigültük az órákat, aztán mentünk gyógyszertárba. :) Ez egyébként a nap elején derült ki, és tökre örültünk...
A fizikát megírtam és nagyon jól sikerült, szóval köszönöm, hogy gondoltatok rám! >:D<
Öhm... D. pedig folytatja kedvenc tevékenységét: néz. ;;) Igazán befejezhetné már. 8-| $blah Kissé unalmas... és még a fölfogása is nehéz... De ma beszéltem Bettivel, a húgával, és mondta, hogy nem haragszik D.re mert már megszokta, hogy ilyen, nem ez volt az első alkalom... :? Na, akkor itt ezennel már a minimális kommunikáció is meg fog szűnni részemről... $ear Mi az, hogy nem ez volt az első eset??? Ennyire nem lehet tapló! :? Lám, mik ki nem derülnek... És azt is mondta, hogy hagyjam a francba, mert nagyon kötődő típus a pasi. :roll: Szóval nehogy megölelj előtte valakit, mert lesz nemulass... Kééész. De engem már hidegen hagy. :-P

Lassan megyek is... még pötyögök egyet, vagyis megpróbálok, de már... elfáradtam az órán való ücsörgésben... Komolyan: már a semmittevés is fárasztó... @-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 19:25 
Írópalánta

Sziasztok!

Jelentkeztem az Üstre! :D:D:D:D És most nagyon boldog vok... ;)

KyKy, öltözz fel, egyél valamit, és ne félj, sztem most lelassultunk ;) Egyébként szegénykém... :(

most nincs mit írnom... Puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 17:43 
Könyvmoly

Sziaasztok! :)

Nos, íme megint itt lennék. :) Nem is olyan régen ment el tőlem a Maycsi. :) Ő is üdvözli a népet amúgy! :)

Fááázom, lányok... :(( Nagyon cidri van itten... és éhes is vagyok... és annyira le és ki vagyok hagyva a dolgokból, hogy reagálni sem tudok semmire... xD

No, megyek, megnézem a Mi kell a nőnek? c. filmet még egyszer, mert megnéztem ma reggel, és írták, hogy a Bereczki Zoli is szinkronhang volt... nos... nekem nem tűnt fel. Így újra megnézem a filmet, hátha most igen. xD :D

Pusszancs! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 11:21 
Betűmániákus

Nara, congrat a tekéhez! ;)

Hát nem tudom, hogy átok vagy áldás-e az a D. betű... Különben eléggé izé vagyok, hogy csak abból az osztályból vannak jelöltek, nem?? :roll: Furcsa. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 11:14 
Írópalánta

Sziasztok!

Hékás, én nem kapok képeket? :(( Egyébként Maya, én is csak így döglődök otthon, mert szünetben utálok tanulni... Pedig elvileg kéne... :-S

Shanon, akkor legalább nem kellett találkoznod vele. Ez csak jó, nem? :) Hallod, te ennyire buksz a D betűs srácokra? XD Jó, bocs rossz poén volt :D

Viszont a tegnapi bowlingozás egész jól sült el :D Én harmadik lettem a 6ból bár az elején nagyon béna voltam, de aztán beindultam :g Amúgy pedig tök poén volt, mert utána hamarabb befejeztük és elmentünk a Millenárisba és aztán kizavartak minket a játszótérről :D:D:D Na meg örömódát énekeltünk németül (énektanárt kell hibáztatni) Szóval úgy összességében jó volt...

Én most nem tudok mit írni... Ki kéne már találnom, mit kérek az Üstre, mert jelizni szeretnék plusz meg kéne írnom már a kövi fejezetet... Asszem neki is állok ;)

Puszi :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 11:12 
Betűmániákus

Maya Silver írta:
A választás szerintem jó, csak el ne szúrjam vagy nemtudom...

Oké, gondolunk rád! Szólok KyKynek is. ;)

Köszönöööm :x

Hűűűű.... már születik a fejemben a második kis bizém. Sztem estére meglesz, vagy holnap délelőtt. ;)

Jaj, ne aggódj. Minden jó lesz. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 11:10 
Írópalánta

A választás szerintem jó, csak el ne szúrjam vagy nemtudom...

Oké, gondolunk rád! Szólok KyKynek is. ;)

szerk: Ah, mily megható pillanat, Írópalánta lettem! *elmorzsol egy örömkönny cseppet* :')

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 10:56 
Betűmániákus

Ééééértem. Mindig kifogjuk... ejj-ejj. De most reméljük, hogy neked jól sikerült a választásod... 8-> Úgy örülnék. :) Okkk, akkor nem volt édes.

És második órám fizika. Tessék rám gondolni...úúúúgy... negyed és fél három körül kezdődik szóval akkortájt lehet shanonra koncentrálni... Hőőőőtaaaan. :| De nem olyan nehéz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 10:47 
Írópalánta

Ajj, szegénykém... Nem baj, majd az esküvődön. :) Mert az biztos, hogy lesz.

Előző Tekergő? :D Hehh, hát végül is, ő is szeret bringázni, meg tud is (elég jól...), de neki ez kevésbé fontos, ő nem érdemli meg a Tekergő címet. Ez neki nem jár ki.
Édes? Hát, kivételesen. :-P Rá aztán mindent lehet egyébként mondani, de azt hogy édes... :lol: Többnyire inkább az érzéketlen fatuskó vagy a szarkasztikus idegbajokozó illene rá. Ha az édes jelzővel jellemeznéd az ismerősei előtt, úgy néznének rád, mint borjú az új kapura. nem értenék, kiről beszélsz. xD

Idézet:
A mostani pedig nem tudja, miről maradt le...

Nem tehet róla. Én nem mentem bringázni... :oops:
De ha minden jól megy, még megtudhatja. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 10:30 
Betűmániákus

Hát nincs... X-(
És még ők akarnak áhhh! Unió?? Amikor ennél lehetetlenebb iskolarendszer nincs is?? Amikor elfogy a vajdasági magyarság, mert minden tele van albánokkal, kínaiakkal meg romákkal?? Nem vagyok rasszista, de szétesünk... és Vajdaság hamarabb volt, mint Szerbia, szóval ők a humók és nem mi! :-P De hagyjuk ezt...

Nem látott? Kááár... ajajj, de édes volt az "előző Tekergő" már ha lehet annak nevezni. :) A mostani pedig nem tudja, miről maradt le...

A hibát pedig azonnal szerkesztem... :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 10:25 
Írópalánta

Köszikeee :oops: :D

Te szegény, nincs nálatok szalagavató???!!! :-O Pedig egyszerűen ISTENI ilyet viselni. Örök élmény. Ha egyszer felveszi, utána az ember lánya többet ki se akar bújni belőle, legszívesebben örökké abban járna... 8->
Pedig én se vagyok az a nagy ruharajongó, de ez más. Ez... Ez... Nincs is rá szó. :-D

Idézet:
Látott már benne Ő??? És ha igen, akkor mit mondott??

:D hehh, hát Ő bizony nem, és valszeg nem is fog, ha csak egyszer meg nem mutatom neki a szalagavatós videóm (mert az is van ám DVDsítve), vagy hozzá nem megyek feleségül. :-P
Tavaly, mikor a szalagavatóm volt, még kb egymás létezéséről sem tudtunk. :lol: Illetve talán már igen, mert akkortájt voltak a szüleim először velük bringázni, szóval lehet, hogy már hallott rólam, de hát hol voltam én még akkor!
Ebben csak a legdrágább mászósbarátaim láttak, köztük az anno volt "barátom". (akivel a Tekergőm megjelenésekor szüntettem be végleg a hébe-hóba összejárkálást... khm, naigen. hülye egy kapcsolat volt. :lol: )
És bár ez a volt "barátom" nem szokott dicsérni, smst írni meg csak ha akar vmit (vajon mit...), de azért a szalagavató után kaptam tőle egy ilyen sms-t: Gyönyörű voltál. :)

Idézet:
Egészen pontosan Deák névre hallgató egyén

Egy újabb D... xD
Oké, nem is láttam ezt a hsz-t, amiben róla írtál. :-D
(Te, nem "tőlem magasabb", hanem nálam magasabb :|N :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 9:48 
Betűmániákus

Maya Silver írta:

Szalagavatós ruha. De a jó képek nincsenek rajt a gépemen. :( Hátulról fotózott elég lesz? :-D

Azta Maya! :-O Ezzzz gyönyörű! Ésésés?? Látott már benne Ő??? :-> :D És ha igen, akkor mit mondott?? :lol:

Jajjj, nálunk még ilyen szalagavató sincs... :-< Pedig olyan jó lenne ilyet viselni... bár az elegáns szó távol áll tőlem, de akkor is... 8-> Na, majd az esküvőmön. Már ha lesz olyan... =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 9:26 
Betűmániákus

Most indítsak el még egy lavinát??? :-S Van. :roll: Egészen pontosan Deák névre hallgató egyén... a teljes nevét nem tudom. De róla nincs képem. :D D. haverja, és ellentéte egyben. Nem olyan magas, sokkal izmosabb, mint D. :g alacsonyabb, de nálam magasabb és barna a haja, a szemei feketék.... terepszínben v. feketében pompázik az öltözéke..., és utálja disco zenét. Sklipnot, Children of Bodom stb.stb... És már tavaly óta kislánynak hív. ( Egyszer voltam bent az oszinál, amikor nekik volt órájuk és szokásom úgy köszönni az oszimnak - pedig csak 32 éves...cccc- hogy csókoloooom - és akkor azóta)
De neeem, nem lesz semmi. Le se kellett volna írnom...*elbújik* :( És neeee, ne kérdezzetek semmit... elegem van a... áhhh! Most senki nem kell. Hülyülünk csak. Már ha nevezhetem annak azt, ahogy : Szervusz Kislány! Én meg: Szia! ------ Ezennel a témát lezártnak minősítem, nem nyilatkozom. :-P =))

Bármilyen kép megfelel! :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 október 27 (kedd), 10:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 9:14 
Írópalánta

Háhhá, hozom a kórt. Fertőzök, mint a H1N1. :))

Jólvan, örülök, hogy ilyen szerencsésen alakult minden tegnap. Az tényleg kínos lett volna úgy magyarázkodni. :?

Á, jól látom, hogy D. haveri körében van más (normális!) esélyes? /:)

Szalagavatós ruha. De a jó képek nincsenek rajt a gépemen. :( Hátulról fotózott elég lesz? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 8:30 
Betűmániákus

Sziasztoooook! :D
Hazaértem úúúúgy...2 óra volt??? És 7kor keltem... és még mindig le vagyok maradva. :-S Tessék: egy napra se húzok el, már km-ekkel előrébb vagytok... Maya, Maya! Megfertőzted a népet... :))
Khm, nade: komolyra fordítva a szót, tegnap biz' Isten, majdnem infarktust kapott a szívem! Mikor megláttam az emeletes buszt, meg a 4 kettőt (De.-ék osztályát) azt hittem el se megyek... Hisz úgy volt, hogy csak mi meg a harmadikosok megyünk, de neeeem. Jöttek a negyedikesek is... De D. nem! #:-S #:-S #:-S Húúúú, azt hittem, hisztirohamot kapok... Isten szeret! Nem jött. A haverjai viszont ott voltak... kivéve a két legjobbat meg őt... :roll: Az otársai viszont rendesek, és nem olyan kőbunkók, mint ő... vagyis... csak 3at ismerek a fiúk közül, meg jó néhány csajt, akik nagyon édik. :D Szóval volt itt ideg.
Az előadás pedig több volt, mint jó. Meg mentünk a megdonáldszba is (most nem fogom leírni, csak fonetikusan :-P ). Annyit nevettem, hogy fájt a szám... :lol:

Milyen ruha?? Milyen?? Én is én is én is! És mi van az egyetemmel?? Ismerős a helyzet... mármint... ahh, annyi dolgom lenne, de soe azokat csinálom xDD. De föl a fejjel! Meglesz minden időben.
A kritixekre különben válaszoltam, meg voltam a ficblogomban is... Aila, mi az, hogy nincs meg?? Ott van... :-S :D :D Keresd csak meg! Csak annyian irkálnak - nem nekem, hanem egymásnak-, hogy szerintem bekerült az aljára, de most már az elején van, mert küldtem hsz-t. :)

KyKy: öhm... nem reagáltam az üzenetére... kül. visszatérve rá, nem lett volna baj, ha eljön, csak kínos... mert biztos, hogy odajött volna hozzám, erről viszont senki nem tudott semmit az otársaim közül, és tuti néztek volna, aztán meg magyarázkodhattam volna... szóval ettől ijedtem meg. :roll:

Nya, majd ha még eszembe jut valami, jövök...

Óóó, és igen! Nagyon jól kiválasztottam a sulimat. Gratuláljatok nekem... amúgy egész Szerbiában így zajlik a szünetes cucc... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra