Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 28 (vasárnap), 14:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 16:58 
Zöldfülű

háááát, én is jöttem kéregetni :-)
az Esme életéről szóló történetemez szeretnék egypár kritikát kérni
link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55178
köszii!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 13:05 
Zöldfülű

Halihó!

Szeretnék kritikát kérni az EKLE-tagoktól, két sztorimra :) ^^

Egy az Ördög, egy az Isten
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61733

Sir Edward
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62943

Előre is köszönöm segítségüket!

Üdvözlettel: Hugo von Habernix

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 20:58 
Zöldfülű

Sziasztok!

A következő sztorimhoz szeretnék kérni ELKE kritikát. Na persze az se baj, ha mások is írnak :P

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62391

Előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 14:59 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Egy hatalmas, rózsaszínen gomolygó ködben lebegek...
Halihó!

Kuncsorogni jöttem:) Két történetem fut a merin, mindkettőhöz örömmel várnék amolyan kivesézős, bőlére eresztett kritikát...

Az első történet főhősnője egy zakkant, kicsit perverz, kicsit őrült huszonéves csajszi, aki egy másnapos vasárnap után a Cullen-villában ébred. Ha már Cullen-villa, akkor természetesen a Cullenek sem hiányozhatnak, akik teljes vállszélességgel sorakoznak fel a leányzó mellett, illetve mögötte, alatta és felette is... És azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, főszereplőnőnk hamar szórakoztató társaságra talál Emmett személyében...

A másik történet a valóvilágban játszódik, és azt hiszem az lenne a legegyszerűbb, ha címszavakban ismertetném a tartalmat. Fiúk, lányok, Rob Pattinson, szerelem, buli, barátság, erotika, Kellan Lutz, vágyódás, veszekedés, kibékülés, szex, utazás, ismerkedés, felnőtté válás, félreértés, néhol egy kis humorral és szentimentalizmussal megbolondítva, tabuk nélkül.

Mindkét írás tizennyolcas karikás az igencsak kifejtett erotikus tartalom miatt... Én szóltam!

Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és "benéz" hozzám, esetleg megdob egy megjegyzéssel is... Azt már csak zárójelben tenném hozzá, hogy imádnék EKLE kritikát olvasni :oops:

A történetek a következő link alatt érhetők el:

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=8159

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 19:53 
Fanficbúvár

Ehh... öhm. Itt vagyok! Megint... szegény kis Neville-Pansy novellámnak gyűjtöm a kritikákat... pontosabban: remélem, hogy sikerül valakinek felhívni a figyelmét a különös párosítású egypercesemre.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61489

Előre is köszönet mindenkinek! Pusszanat, Hil

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 15:58 
Tollforgató

Sziasztok! Egyszer már ajánlottam a történetet (az akkori kritikaíróknak nagyon köszönöm), de gondoltam még egyszer és utoljára ajánlom, ugyanis befejeztem. Aki szeretne jót nevetni egy bénázó Pitonon és egy értetlenkedő McGalagonyon, az olvassa el. Remélem tetszeni fog.

:-D :-D :-D :-D
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=25694

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 15:55 
Fanfic-faló

légyszi, már kértem, ne írjátok be azt, ha NEM tudtok írni a kritikát, vagy ha MAJD fogtok. és figyeljetek arra, hogy egy héten belül ne ajánljátok többször a történeteteket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 15:38 
Írópalánta

Milasnape írta:
Lily Nightingale írta:
nem tudom ezt jól linkeltem-e be (sztem ja:D) de még nem érkezett rá kritic. vagy EKLÉs kritikát nem itt kell kérni? xD vagy ha igen akk kb hány napon belül számíthatok rá? :D

Amint egy erre járó (időtúltengésben szenvedő) eklés megkukkantja :)
Én nem szeretem a slasht, úgyhogy majd valaki más...
Várj csak türelemmel, minden bizonnyal - ha nem is EKLE-tag - valaki írni fog hozzá ;)

okok, köszi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 22:59 
Zöldfülű

Luna Black írta:
Köszönöm szépen mindketőtöknek :)
Susannah: LotrR fanatikus volnék, ha lesz egy kis időm, elolvasom az írásodat. De a hétvégénél előbb nem hiszem. :-(
Ashley_: Majd neked is írhatok az alább linkelt művedre, ha gondolod...

Nagyon szívesen :D Oh, köszi, örülnék neki :) Nagyooon :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 15:48 
Billentyűzetgyilkos

Köszönöm szépen mindketőtöknek :)
Susannah: LotrR fanatikus volnék, ha lesz egy kis időm, elolvasom az írásodat. De a hétvégénél előbb nem hiszem. :-(
Ashley_: Majd neked is írhatok az alább linkelt művedre, ha gondolod...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 22:46 
Zöldfülű

Susannah írta:
Írtam neked... És csatlakozom. Olyan nagy kívánság egy kritika? Ezek szerint... Tudom, tudom, PD. De akkor is... http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=8783 Itt a link, ha valaki megkönyörülne rajtam...

A héten valamikor írok, nem ígérem, hogy holnap, de megpróbálok hamar :) Remélem, így megfelel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 22:44 
Zöldfülű

Luna Black írta:
Megint itt volnék, de most valami teljesen más miatt. Életemben először próbálkoztam olyan vers írásával, ahol elszakadok minden kötött formától. Tulajdonképpen arra lennék kíváncsi, mennyire lett vers :-) Lehet, hogy másnak értelmetlen, számomra minden sornak jelentése van. De érdekelne, ki mit gondol róla. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62425&i=1

Írtam neked :) Sajnos nem vagyok EKLE-tag, se semmi ilyen, de azért remélem megfelel :) Bár sajnos csak elég keveset tudtam írni :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 22:22 
Fanfic-faló

Írtam neked... És csatlakozom. Olyan nagy kívánság egy kritika? Ezek szerint... Tudom, tudom, PD. De akkor is... http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=8783 Itt a link, ha valaki megkönyörülne rajtam...

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 21:48 
Billentyűzetgyilkos

Úgy látom, semmit nem sikerült elérnem a kritika-kéréssel :-( Nekem teljesen mindegy, hogy ki ír, és mit, pizitívat, negatívat, tetszett, nem tetszett, mindenkinek a véleményére kíváncsi vagyok. :)
Már egyetlen szónak is tudnék örülni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 21:26 
Könyvmoly

Lily Nightingale írta:
nem tudom ezt jól linkeltem-e be (sztem ja:D) de még nem érkezett rá kritic. vagy EKLÉs kritikát nem itt kell kérni? xD vagy ha igen akk kb hány napon belül számíthatok rá? :D

Amint egy erre járó (időtúltengésben szenvedő) eklés megkukkantja :)
Én nem szeretem a slasht, úgyhogy majd valaki más...
Várj csak türelemmel, minden bizonnyal - ha nem is EKLE-tag - valaki írni fog hozzá ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 21:03 
Írópalánta

Lily Nightingale írta:
Jöttem kritikáéért, mert mostanában (habár nem igazán tudok frissíteni :S) nem kapok, és nagyon örülnék egy szép hosszú kifejtősnek ^^ Valamelyik írásra a három közül szeretnék: ) (de az se baj, ha nem csak egyre kapok : P) előre is köszönöm ^^

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=7837

nem mintha olyan nagy művek lennének, de azért kiváncsi vagyok, h sztetek milyen lett :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 22:02 
Billentyűzetgyilkos

Megint itt volnék, de most valami teljesen más miatt. Életemben először próbálkoztam olyan vers írásával, ahol elszakadok minden kötött formától. Tulajdonképpen arra lennék kíváncsi, mennyire lett vers :-) Lehet, hogy másnak értelmetlen, számomra minden sornak jelentése van. De érdekelne, ki mit gondol róla. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62425&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 22:02 
Fanfic-faló

Milasnape írta:
Susannah írta:
*nagyotsóhajt* Nincs szerencsém ezzel a kritikakéréssel...

Lehet, mert nem jól linkelted be a történetet... :roll:
:)

Upsz... Jellemző. Mindig kipróbálom, hogy jó-e, egyszer nem, naná, hogy pont akkor rossz... http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=8783 Íme... Linette naplója továbbra is, persze a másikra is lehet, ha valakinek arra van kedve... :D

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 21:10 
Könyvmoly

Susannah írta:

Lehet, mert nem jól linkelted be a történetet... :roll:
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 21:00 
Fanfic-faló

Susannah írta:
Itt vagyok megint. Most némileg nagyobb az esélyem (remélem), mert LotR-os fichez szeretnék kritikát, EKLÉset és nem EKLÉset egyaránt. Még csak két fejezet van fenn, de remélem azért kapok. Itt megtalálható: Linette naplója

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 15:21 
Írópalánta

Jöttem kritikáéért, mert mostanában (habár nem igazán tudok frissíteni :S) nem kapok, és nagyon örülnék egy szép hosszú kifejtősnek ^^ Valamelyik írásra a három közül szeretnék: ) (de az se baj, ha nem csak egyre kapok : P) előre is köszönöm ^^

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=7837

nem mintha olyan nagy művek lennének, de azért kiváncsi vagyok, h sztetek milyen lett :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 21:57 
Zöldfülű

Sziasztok :)
Jöttem újból kritikát kunyerálni :)
Most éppen egy Twilightos történethez.
Röviden annyit róla, hogy a New Moon alatt játszódik, Edward szemszöge, szomorú és eléggé alternatív univerzumos. Mikor írtam, az volt a kérés, hogy el lehessen sírni rajta magunkat. (Hogy összejött-e, azt nem tudom...)
A történet itt található:http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61979
Örülnék mindenféle kritikának, EKLE, nem EKLE, csak írjatok kérlek :) Köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:44 
Szárnybontogató

Sziasztok Mindenki!
Most kezdtem el egy történetet, de sajnos nagyon kevés kritika érkezett rá. megszeretnélek kérni titeket, hogy akinek van kedve, olvassa el, és írjon egy kritikát, hogy tudjam, érdemes e folytatni:) köszönöm előre is.

Aremeh: Tükörmás /korhatár: 16/

<b>Draco/saját szereplő</b> Adott egy lány és adott egy apa. Kapcsolatuk nem nevezhető éppen rózsásnak, de ez a nyár talán mindent megváltoztathat. És nem biztos, hogy a jó irányba… Míg a lány a tiltott szerelem mellett harcol, apja új nőt hoz be a családi életükbe. Vajon mi sülhet ki belőle, mikor apja és lánya egymás ellen harcolnak, nem törődve azzal, hogy elveszíthetik egymást. De elbír vajon a szívük még egy ekkora veszteséget, miután elvesztették már életük legfontosabb szereplőjét?

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61911

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 17:04 
Szárnybontogató

Nikki Taylor887 írta:
Halihó! Úgy gondoltam, hogy megér egy misét, ha most arra kérem az itt lévő olvasókat, hogy nyugodtan vessék bele magukat a Sunup című történetembe. :lol: Már egy ideje, vagyis egy hónapja nem írtam, de a minap felraktam a 35. fejezetet. :roll:
Kis ízelítő: Jacob Black és Renesmee Cullen története tovább pereg. Jacob, Nessie és a Cullen család békében élt Forks városában. De minden jónak vége szakad egyszer. Bella és Edward úgy dönt, hogy Nessienek szüksége van változásra, ezért elmennek Dél-Amerikába. Jacob belátja, hogy lenyomatának jár annyi, hogy új vámpírokkal ismerkedhessen meg. Jacob számára gyötrő két év után visszatér Edward, Bella és Nessie. Azt hiszi, hogy ezzel mindennek vége és boldogan élhetnek mindörökké. De ez nem így lesz. Ami még várható: Leah kicsit sem mindennapi bevésődése, új indián lány tűnik fel, aki Seth számára sem marad közömbös, Billy búcsúzik, egy esküvő és dupla gyermekáldás.

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=54086

Nagyon örülnék néhány kritikának. :oops:

Örüljél akkor majd. Dobbantok majd egy kritikát, utána meg a Salvation uccsó fejezetét is elolvasom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:58 
Zöldfülű

Halihó! Úgy gondoltam, hogy megér egy misét, ha most arra kérem az itt lévő olvasókat, hogy nyugodtan vessék bele magukat a Sunup című történetembe. :lol: Már egy ideje, vagyis egy hónapja nem írtam, de a minap felraktam a 35. fejezetet. :roll:
Kis ízelítő: Jacob Black és Renesmee Cullen története tovább pereg. Jacob, Nessie és a Cullen család békében élt Forks városában. De minden jónak vége szakad egyszer. Bella és Edward úgy dönt, hogy Nessienek szüksége van változásra, ezért elmennek Dél-Amerikába. Jacob belátja, hogy lenyomatának jár annyi, hogy új vámpírokkal ismerkedhessen meg. Jacob számára gyötrő két év után visszatér Edward, Bella és Nessie. Azt hiszi, hogy ezzel mindennek vége és boldogan élhetnek mindörökké. De ez nem így lesz. Ami még várható: Leah kicsit sem mindennapi bevésődése, új indián lány tűnik fel, aki Seth számára sem marad közömbös, Billy búcsúzik, egy esküvő és dupla gyermekáldás.

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=54086

Nagyon örülnék néhány kritikának. :oops:

és egy angyal jót tesz
Lehet, hogy okom lenne félni
de legalább én még tükörbe tudok nézni...

Alvin és a mókusok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:30 
Könyvmoly

Hahó!

Nem tudom mennyire eredményes ez a megoldás, de egy próbát megér. Igazából nem kritikát szeretnék, hanem van fent egy alakuló művem, és ehhez kéne segítség (nem béta, nem társszerző, azért ide írok, mégis csak a saját sztorim elolvasására buzdítom a népet).
A történet címe Dumbledore legfurcsább ötlete . Link is itt van hozzá: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61109 (én sajnos nem vagyok akkora boszorkány, hogy a kettőt egybe összehozzam rákkatintós hivatkozásra) Arra lennék kíváncsi, hogy kit "írjak ki" a következő fejezetből (nem akarom bővebben kifejteni, mert lelőném a sztori lényegét!). Vannak elképzeléseim, de egy kis segítség jól jönne, mert én eléggé elfogult vagyok néhány szereplővel szemben. Nem csak egy odabiggyesztett névnek örülnék, hanem egy indoklásnak is. :oops: Remélem nem túl nagy kérés! Előre is köszönöm,
:-h
Clarey

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:28 
Tollforgató

Jenny írta:
...

Ha nem is EKLE, de kritika. Tőlem, neked. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 19:47 
Betűmániákus

Darkesz írta:
Jenny írta:
sziasztok!
szóval megint szeretnék kérni kritikát, mivel előző alkalommal sajnos nem kaptam :?
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59682
ez lenne a történetem linkje, két fejezet van eddig fenn és nagyon örülnék, ha kapnék rá egy EKLE tagtól kritikát! (persze olyan is írhat, aki nem tag, annak is nagyon örülnék :P )
előre is köszönöm, ha ezúttal valaki ír:)

írni fogok, de először matekpélda, iskola, és a te törid. :)

Előre is nagyon szépen köszönöm :D !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 0:00 
Szárnybontogató

Jenny írta:
sziasztok!
szóval megint szeretnék kérni kritikát, mivel előző alkalommal sajnos nem kaptam :?
ez lenne a történetem linkje, két fejezet van eddig fenn és nagyon örülnék, ha kapnék rá egy EKLE tagtól kritikát! (persze olyan is írhat, aki nem tag, annak is nagyon örülnék :P )

írni fogok, de először matekpélda, iskola, és a te törid. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 23:22 
Betűmániákus

sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 22:25 
Szárnybontogató

Mythia írta:
Sziasztok! Szeretnék egy-két kritikát kapni a legújabb művemre. :oops: Hollóháti Heléna és a Véres Báró történetéről mesélő rövidke fic. :) Egész pontosan azt a részt írja le bővebben, amit a hetedik könyvben a Szürke Hölgy elmesél Harrynek.
A cím: Hogy is történt?

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62180

Előre is köszönöm; Mythia :roll:

Szállingózik a kritika... még nem a hó... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 19:45 
Zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék egy-két kritikát kapni a legújabb művemre. :oops: Hollóháti Heléna és a Véres Báró történetéről mesélő rövidke fic. :) Egész pontosan azt a részt írja le bővebben, amit a hetedik könyvben a Szürke Hölgy elmesél Harrynek.
A cím: Hogy is történt?

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62180

Előre is köszönöm; Mythia :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 19:55 
Fanfic-faló

Itt vagyok megint. Most némileg nagyobb az esélyem (remélem), mert LotR-os fichez szeretnék kritikát, EKLÉset és nem EKLÉset egyaránt. Még csak két fejezet van fenn, de remélem azért kapok. Itt megtalálható: Linette naplója

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 18:57 
Szárnybontogató

Ismét kritikáért kuncsorgok :roll:

Szeretnék a Harry Potter és a Nagyúr lánya című történetemre egy építőjellegű kritikát :-D

Előre is nagyon szépen köszönöm! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 17:33 
Könyvmoly

Juju95 írta:
Sziasztok!
Újfent beállok kritikáért kunkocsrogni. Vámpíros story azaz twilight. A negyedik könyv után játszodik és saját szereplőm a főszereplőm. Még csak három fejezetvan fent,de érdekelne,hogy érdemese-e folytatni.
Itt a link: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=58960
Előre nagyon köszönöm annak aki veszi a fáradságot ás elolvassa. :P Kérlek,kérlek írjatok kritikát!

Ment a kritika :) Jóóó hosszú ;) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 12:57 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!
Igazából összességében nincs okom panaszra, mert egy 16 fejezetes történetre eddig 69 kirikát kaptam, de úgy látszik, telhetetlen vagyok :oops:
Szóval, ha valakinek lenne kedve beleolvasni egy twilight alapú írásba (tudom, tudom, már mindenki unja... Az én sztorim se lóg ki a sorból) Akkor szívesen vennék egy-két véleményt.^^ (Eddig csupa pozitívat kaptam, és azok egy része is csak annyiból áll, hogy "jó lett" illetve jöjjön gyorsan a folytatás. Szóval igazából tudnék örülni ha valaki rávilágítana a kisebb-nagyobb hiányosságokra, vagy ilyesmi.)
De nem fogok megsértődni, akkor sem, ha senki nem vállalkozik rá. :)
De ha mégis, itt megtalálható:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=51207

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 10:59 
Könyvmoly

Darkesz írta:
Most én kérek szép kritikákat, mert engem senki sem áldott meg azzal... :((

Ismertető (csakhogy ne mond, hogy nem figyelmeztettelek!): Tom Denem még egy átlagos gyerek, míg el nem mesélik neki a múltját, és a jövőjét... de vajon hogyan éli át mindezt? Ki is valójában az a kígyó, aki a haláláig szolgálni fogja? Ja, és még valami, amit elfelejtettem... a címe: Sosem tudhatod pontosan a történeted...

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61519

Nos, én most megáldottalak! :) Remélem, használható a kritexem. :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 19:14 
Fanficbúvár

Sziasztok!
Újfent beállok kritikáért kunkocsrogni. Vámpíros story azaz twilight. A negyedik könyv után játszodik és saját szereplőm a főszereplőm. Még csak három fejezetvan fent,de érdekelne,hogy érdemese-e folytatni.
Itt a link: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=58960
Előre nagyon köszönöm annak aki veszi a fáradságot ás elolvassa. :P Kérlek,kérlek írjatok kritikát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 15:04 
Könyvmoly

Kidy írta:
Zsuzsee írta:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=60529

Írtam neked kritikát :)
A pöttyös gatyuci legyen veled :)

Millió köszönetem! *könnyes szemét törölgeti egy pöttyös gatyucival* :P

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 13:10 
Könyvmoly

Zsuzsee írta:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=60529

Írtam neked kritikát :)
A pöttyös gatyuci legyen veled :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 10:40 
Könyvmoly

Nah, benéztem újra.. Már gondolkoztam hogy kérek kritikát, mert valahogy nem akarnak özönleni, de eddig tartottam magam. Viszont azt, hogy reggel anyám beosztásánál az ETELE feliratot EKLÉnek néztem, én jelnek vettem arra, hogy végre kérjek kritikát :D

Szóval vállalkozó szelleműeknek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=60529

A címe Akkordok, kivételesen Draco&Harry, de NEM drarry. Csak az olvassa aki bírja az OOC gitározós-éneklős Dracót, és a segítőkész Harryt. Köszi :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 1:16 
Betűmániákus

Sziasztok!
Szóval én is szeretnék egy kritikát kérni és nem kell kímélni!
Két fejezete van eddig fent az írásomnak, és szeretném tudni, hogy van-e értelme egyáltalán folytatnom. :)
Előre is köszönöm annak aki ír! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 22:05 
Szárnybontogató

Most én kérek szép kritikákat, mert engem senki sem áldott meg azzal... :((

Ismertető (csakhogy ne mond, hogy nem figyelmeztettelek!): Tom Denem még egy átlagos gyerek, míg el nem mesélik neki a múltját, és a jövőjét... de vajon hogyan éli át mindezt? Ki is valójában az a kígyó, aki a haláláig szolgálni fogja? Ja, és még valami, amit elfelejtettem... a címe: Sosem tudhatod pontosan a történeted...

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61519

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 20:11 
Fanficbúvár

Owowwow!!! Én is reklámozom magam, ox?? (mindenki hallgat, unott képpel mered a képernyőre)

So, aki nem érzi magát ennek a mindenkinek a részének, az dobjon meg egy kritikával erre a ficre:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59891
vagy apró szösszenetemre, ami egyben bétám szülinapi ajándéka. (merthogy szegényke árválkodik az egy szem kritikájával... :cry:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61489

Lécci... *kiskutyaszemek, meg minden, ami kell*
(tudom, most így néztek: :roll: , de nem baj)

Kritikát!!! kérlekszépen. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 20:06 
Fanficbúvár

Meg Smith írta:
Sziasztok!

Jól jönne egy-két vesézős kritika!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=58434
Előre is köszi!

M.S.

ma nagyon kritikaírós vagyok... bár nem lett épp vesézős, de... a negyediktől kiakadtam. huh. komoly. na ennyi. a többit már úgyis beleírtam kritikaként...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 19:51 
Fanficbúvár

Juju95 írta:
Sziasztok!
Én is beállok kritikáért kuncsorogni.
...
Kérlek,kérlek írjatok kritikát! " könyörgő tekintet"

Hmmm... én is írtam kritikát. Kettőt is. Tudom, mindig túlzásba viszem... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 19:33 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Jól jönne egy-két vesézős kritika!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=58434
Előre is köszi!

M.S.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 18:15 
Betűmániákus

Sziasztok!

Szeretnék kritikát kapni bármelyik történetemre!
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=4139
Ez az adatlapom linkje, innen lehet válogatni, és ha kérhetek ilyet, főleg azokhoz a történeteimhez szeretnék, melyek 5 kritika alatt van :-) Köszönöm előre is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 14:12 
Fanficbúvár

Köszönöm! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 13:51 
Könyvmoly

Juju95 írta:
Sziasztok!
Én is beállok kritikáért kuncsorogni.

Ment a kritika :)
Most nem eklés...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra