Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 5:12

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 15:02 
Betűmániákus

Szia KyKym! >:D<
Ne haragudj, mert én is eléggé hülyén reagáltam, csak... :oops: Én is tudom, milyen érzés, amikor az "állítólagosok" hagynak cserben... a csomó ottmarad... azt például imádom, amikor aztán mintha mi se történt volna, ölelget, puszit ad... ;;) De mindig mi nyelünk. Kösz... de ez asszem már így marad.
Ezek a halálesetek pedig arra döbbentettek rá, hogy éljek a mának. :roll: Próbálok is :D
Köszönöm, hogy velem kezdted... vagy hogy soron kívül rámkuksiztáááál :-* Megyek is, és válaszolok...

Egyébként ma semmi érdekes se történt. Gyakorlatuk volt... :wink: Öhm... el is felejtettem "mondani", hogy tegnap köszönt. Mindkettő. /:)

Hűűűű, az Üst! Tényleg... Valami olyat kaptál, amiben nem vagy otthon?? :|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 7:59 
Könyvmoly

Halihó evribádi!

Nem volt semmiféle hangvételem, egyszerűen csak bántott a dolog, hogy azért, mert éppen valakivel történt egy szörnyűbb eset - olvastam a pü-t -, az én problémámat már ledegradálták, és megmagyarázták, hogy nem is érdemes rajta bánkódni vagy szomorkodni. Elismerem, hogy nem érdemes, de nem azért, mert másokkal szörnyűbb dolgok történnek, hanem azért, mert egy életünk van, és semmi értelme végig szenvedni.
Nekem is haltak már meg rokonaim, az én rokonaim, akik hihetetlenül közel álltak hozzám, de ettől még van más dolog is az életben, ami miatt ki lehetek borulva. És nem az ádám miatt, mert ha nem említettem volna, rajta totálisan túl vagyok, hanem a drágalátos "legjobb" barátnőm miatt, akivel akárhogyan is békülünk ki, ez a tüske akkor is ott lesz kettőnk között. Ennyi.

De mondom, akkor ezentúl nem ecsetelem részletekbe menően a problémáimat, mert valahol valaki épp meghalt, és milyen jogon akadok ki mondjuk azon, hogy egy nagy idiótát csináltak belőlem, nem? :D

Nem veszekedni akarok, és én is érzem a levelemben a bunkóságot :oops:, de már nagyon, de nagyon elegem van, hogy az utóbbi egy-két hétben csak a savat kapom. :/ Nem itt tőletek, ne essék félreértés! Na, de nem akarom rajtatok levezetni, pluszban tartom magam az ígéretemhez, szóval lapozzunk. :D

Képzeljétek, megkaptam, hogy kinek adok az Üstre... megdöbbentem. Akkor nyomás van rajtam, lányok... xD Féleek... tuti, nem fogok megfelelni neki... :( Én érzem... :(( Na, de sebaj, azért én mindent beleadok, és úgy lesz, ahogy puffan! :D

Shancikám, tudom, láttam, hogy frissítettél, de annyira le voltam (és vagyok) maradva, hogy még előtted is pótolnom kéne három nyú feji elolvasását, plusz pár nem merengőset is. De tudod mit? :-P Már tegnap lementettem, úgyhogy most mindenek elé helyezlek, elolvaslak téged, és írok is hozzád kritikát, na? Milyen ajánlat? :) Rohanok is!
Ja, és köszi, hogy elküldted az $alien-t. :)

Pussz, KyKy

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 19:07 
Betűmániákus

Ohhh... akkor nagyon embereimre találtam veletek, őszintén. :lol: Én is emberszerető vagyok... a fizika pedig... szeretem, de nem mondanám kedvencnek... úgy elmegy. Amit viszont imádok, az a kémia, az angol... meg az analitika... gy.t.gy. 8-> Neeeeem. Kicsit se vagyok fanatikus... :oops:

A kritikát köszönöm, már válaszoltam is >:D<

Öhm... igen. Sajnálom, hogy még mindig húzom, dee... ahogy lesz néhány nyugodt pillanatom, nekilátok, és véleményezek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 18:49 
Írópalánta

Elvileg nekem sem a fizikával van a gondom, bár én inkább humán beállítottságú vok + biosz... Csak ezzel az elviselhetetlen tanárral van a bajom... :?

Elkezdtem ide írni a véleményemet a félperceseddel kapcs, de meggondoltam magam, és inkább ment egy kritika ;) Ide csak annyit, hogy sztem nagyon jó lett :D

Jujj tényleg tervbe vetted? :D Nagy szeretettel várlak, ha lesz időd rá! >:D<

Puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 16:38 
Betűmániákus

Én szeretem a fizikát. :roll: A tanár kissé lökött, nő volt, és átoperáltatta magát pasinak, de attól még szeressem. Épp ma kaptam ki a témazárómat és 4est adott :x
Viszont mi, diákok is eléggé önzőek vagyunk. Nem kellene a tantárgyat a tanár alapján azonosítani és fordítva... Csak eléggé nehéz, ha okot adnak rá :?

Egyébként Nara, hogy tetszett az új félperces?? :D Mert előreolvastál, de abban semmi konkrétum nem volt, és kiváncsi vagyok... :#-) Valamint már egy jó ideje tervbe van véve az írásod, csak még nem jutottam oda... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 16:15 
Írópalánta

Sziasztok!

Eltörpülő probléma-e vagy sem, de én meg fogom fojtani a geci fizikatanárom!!! $fal Egyszerűen élvezi, ha mást szivathat, megalázhat, mert egy hülye disznó!!! X-( Vszínűleg csak azért lett tanár, hogy kiélhesse a hatalmi perverzióit! Elkezdte h "Ebből a képletből maga is csinálhatna sebességet. Látja, magánál is Hoppából Anita lett " X-( Megőrülök!!!!

És nem tudok mit csinálni, mert útálom ha megaláznak, de egy tanárral nagyon veszélyes szívózni. De tudom, hogy nem vagyok képes szó nélkül hagyni az ilyeneket :-S Báhhhhhhhhh!!! X-(

Miért van az, hogy van amelyik tanár, megszeretteti a tantárgyait a diákjaival, és van amelyik megutáltatja (pl. a biosz és a töritanárom tök rendes, és szeretem a tantárgyaikat). És az hogy van, hogy van aki képes ugyanazoknak a diákoknak normálisan megtanítani az anyagot, és van amelyik kalapáccsal veri a fejükbe??!! $fal

Nah..... Bocsi ezért a dühkitörésért ^^"

Pusssz

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 15:12 
Betűmániákus

Szebb napot!

KyKy! Mi ez a fura hangvétel? :-S Teljes mértékig, vagy még attól is tovább megértem a helyzeted. Nem is olyan régen még én is tiszta depis hangulatban estem-keltem, de az élet ment tovább és utol kellett érnem... és sikerült. Javaslom, hogy Te is próbáld meg. Nem szabad begubóznod, mert azzal nekünk is ártasz... Olyanokkal meg még véletlen se fenyegetőzz, hogy elhallgatsz, vilu? /:)

A pü rögtön repül, deee... nem tudom, hogy föltűnt-é, de frissítettem, ahogy ígértem, és a kritikád szagát se érzem... Légy oly szíves, és kuksizd meg, aztán az is jó lesz, ha itt közlöd, hogy tetszett-e vagy sem. Köszönöm. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 8:06 
Könyvmoly

Sziasztok! :)

Szeretnék én is kérni egy pü-t, amiben elmagyarázza Aila, hogy mi történt. Amúgy meg... azért, mert velem csak ennyi történt, ne várjátok, hogy ugrándozni fogok örömömben. De ha ennyire zavart, hogy elmeséltem, vagy emiatt egyáltalán szóltam bárkinek is, nem fog többet előfordulni. :) Akkor ezentúl majd én hallgatok, ennyi. :)

Szóval, várom az e-mailt. Akár Shanontól is, mert ő valószínűleg előbb jön gépközelbe (bár most épp délután... :-S) mint Ailana, és ha már ennyire felcsigáztatok, én is szeretnék kicsit még nagyobb világvége hangulatba kerülni. Plusz hihetetlenül kíváncsi vagyok, mitől borultatok így ki. :-O

Szóval, Ailana, így látatlanban engedélyezd Shancinak az üzenet továbbítását, Shanci de pedig légy oly szíves, és küldd el! :)

Köszönöm! :D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 22:14 
Betűmániákus

Ailana írta:
Aranyos vagy, Nara! :-) És igazad is van, jó helyen kapizsgálsz, nincs is értelme ténylegesen elmondanom, a lényeg, hogy eszünkbe jutott, hogy mik a fontos dolgok...

Shanon, olvastam, véleményeztem, köszönöm!

Neeem, én köszönöm a véleményt. Repült a válasz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 22:05 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Aranyos vagy, Nara! :-) És igazad is van, jó helyen kapizsgálsz, nincs is értelme ténylegesen elmondanom, a lényeg, hogy eszünkbe jutott, hogy mik a fontos dolgok...

Shanon, olvastam, véleményeztem, köszönöm!

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:48 
Betűmániákus

Szia Nara!
*sóhajt* Néha nem is tudom, hogy miért gondolkodok olyan marhaságokon, mint D. vagy a másik többi pasi... vagy a többi apró-cseprő dolgon, amikor... áhh, most olyanom lett. Eljött a néha. De nem baj. Kell egy ilyen is. :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:41 
Írópalánta

Jajj :S Most nem fogom azt írni, hogy írd meg nekem is, mert semmi közöm hozzá, de a szavaid alapjá el tudok képzelni valamilyen hatalmas, drámai eseményt... És belegondolva... *sóhajt*

Tényleg törpe problémák... Optimistábbnak kéne lennem. Csak amíg nincs nagy baj, az emebr nem is érzi, mekkora szerencséje van...

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:38 
Betűmániákus

Elhiszem, hogy rossz volt... Ilyenkor nekem se sok kedvem van élni... vagyis... inkább elgondolkodom egy-két dolgon, amin.... addig nem. :| Akkor sem igazságos, de... olvasd el a második bigyómat. Épp ezt próbáltam elemezni. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:35 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
shanon widow írta:
Nem tudok mit írni... :-(
De ment a $alien

Hát igen, sajnos... illetve nem, nem ilyennek kellene lennie... Ez így nem fair... :cry:
Én se nagyon tudtam mit mondani, csak ültemm és bámultam... :?
Hát most már érted, miért mondom, hogy a mi gondjaink nem fontosak, eltörpülnek ezek mellett... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:31 
Betűmániákus

Nem tudok mit írni... :-(
De ment a $alien

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:26 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Ailana írta:
megírom neked püben, jó? Nem akarom így kiírni... :?

Csak nyugodtan. >:D<

Ment a $alien

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:23 
Betűmániákus

Ailana írta:

Csak nyugodtan. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:22 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:18 
Betűmániákus

Mi történt Csajszi?? :-S Mi ez a világvége hangulat? =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:15 
Fanficbúvár

Hát, lányok, ma kifordult a világ... megvonaglott, felrobbant és a feje tetejére állt minden... :? :?
Soha senkinek nem kívánok olyan szünet után suliba visszatérést, mint amilyen ma nálunk volt... :-( :-(:-( Bár én (hál'Istennek _U_ $pray ) csak közvetve voltam részese a drámáknak és a tragédiáknak, de még így is borzalmas volt. Ilyenkor derül ki, mik is az igazán fontos dolgok az életben és hogy mennyire eltörpülnek a mi apró-cseprő ügyeink a lényegesekhez képest... Szégyellem is magam, hogy egy fiú miatt bánkódtam, mikor egyáltalán nem ez a fontos. Elképzelni sem tudom, felfogni sem, mit érezhet most egy család és egy másik, egy fél iskola, barátok, rokonok, és mi, mindenki más, aki csak hallotta. Pedig még így is nagyon megrázott. Csak ültem és néztem magam elé. Hazafelé is, a buszon is, itthon is... Nem tudtam belegondolni, elképzelhetetlen, felfoghatatlan... :cry: :cry:
Az élet kegyetlen és gyilkos... :? Eddig is tudtam, hogy szükségem van egy zugra, ahová menekülhetek, de ezután... :-(
Talán ez a gyerekkor vége, mikor ilyen híreket hoz az élet, ez már a felnőttség. A kegyetlen valóság és a tömény, leplezetlen tragédiák... :-(

Szóval, KyKy, megértem, hogy fáj Nóri és Ádám viselkedése, de túl kell lépni ezen és örülni, hogy "csak" ennyi történt. Vannak ennél sokkal durvább dolgok is... :cry:

Shanon, megnéztem, sokkal helyesebb Csaba szerintem is. :wink:

Ne haragudjatok, de most nem tudok a többi témához hozzászólni, most minden olyan kicsinyesnek, lényegtelennek tűnik. Majd legközelebb, ígérem.

$pray Örüljetek, hogy ilyen életetek van és egészségesek vagytok, van testvéretek, mert sok ember ezt sem mondhatja épp a magájénak... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 17:02 
Betűmániákus

Nara írta:
Ja egyébként, Shanon, köszi a képeket :) Hát így egymás mellett sztem tökéletesen látszik már a D. fejéről is hogy egy tahó, meg h a másik meg nem az :D

Jáááá. Kár, hogy nem vettem észre előbb. :?
Amúgy utánanéztem egy kicsit Csabának... :roll: és nem hiszitek el mit találtam róla... :shock: Nálatok, Szegeden vízilabdázik versenyszinten... 8->

Aztán Bea... imádom a csajt. Kicsit habókos, hangos és perverz... vagyis olyan, mint én :twisted: Szóval nagyon egy hullámhosszon lebegünk... :)
A szemei, na azok aztán... élőben még nagyobbak. Egyébként oroszok a felmenői, például az édesanyja neve Mira :) A csaj szempillái pedig gyönyörű hosszúak... szerintem biztos megvan 2-2,5 cm. Belülről kifelé pedig egyre világosabb és csak akkor látszik, ha kifesti... ezért piszkálják is, hogy mű az egész, de nem. Nekem mutatta :D És Csaba haverja. :oops: Elmeséltem neki D.-t. És mondta, hogy akkor érti ezt a nézelődést... és ő is ugyanazt mondta, mint a többiek: addig jó nekem, ameddig elkerülöm.

Amúgy holnaptól már délelőtt megyek suliba, szóval csak délután tudok géphez jutni :roll: Addig is legyetek jóóók. Már nem tudom, hogy följön-e valaki. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 17:00 
Írópalánta

Ja egyébként, Shanon, köszi a képeket :) Hát így egymás mellett sztem tökéletesen látszik már a D. fejéről is hogy egy tahó, meg h a másik meg nem az :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 16:55 
Írópalánta

Hellóka!

Jajj KyKy! >:D< Őszinte részvétem! Tényleg... (Jó, jó tudom, h ez a "részvét" dolog halotti duma szokott lenni, de most megint jöjjek a sablonos vigasztalással? :) ) Am, olvasd el az aláírásomat ;) Hééééééé most pont más lett??!! "Senki nem érdemli meg a könnyeidet, és az, aki megérdemli, soha nem fog megríkkatni"

Hú, Maya, formában vagy ;) Jó sokat tekersz... Ezaz, hajrá sportos életmod! XD

:( Szerintem megállapíthatjuk, hogy sajnos nagyon sok tahó pasi (na meg csaj... "barátnő") van a világon... De nem érdemlik meg sztem, h roszul érezzük magunkat miatta.

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 11:35 
Betűmániákus

Szia Drága! >:D< >:D<
Öhm... hát igen... :g És nem is olyan kis nádszál, mint D. :#-) Valójában D.nél annak idején még féltem is, hogyha lesz belőlünk valami, és megölelem kicsit erősebben, akkor összeroppan... Csabánál nem kellene ilyesmiktől tartanom... :-Ą És akkor... különben olyan hülyén érzem magam... Nem tudom mit gondolhattok rólam... :? D. már nem téma, Deák... ő cuki, de nem... Csaba pedig...lehet, hogy ismét pofára esek... :?: :?: Nem tudom.

Hát akkor Nóri a fő gonosz. :evil: :evil: Jajj, KyKy... most mondjam azt, hogy én is jártam így?? De átvészeltem, és Te is át fogod :-* A D. ügy előtt hm... jóval előtte, még általánosban, egészen pontosan 8.ban... totál bele voltam zúgva egy eléggé népszerű pasiba. Elmondtam az akkor egyik "bnőmnek", erre ráhajtott... 2hétig tartott a dolog, én meg... Nem is akartam élni... de muszáj volt, mert fölvételi, miegyebek. És úgy el is felejtettem később. Szóval azt ajánlom, hogy fogj bele valamibe, ami eltereli a figyelmed... Nekem az segített. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 11:25 
Könyvmoly

Üdv! :)

Az a nagy helyzet, Shanon, hogy ez a Csabifiú sokkal, de sokkal helyesebb, mint a te volt Don Juanod, D. Jobban el tudlak vele képzelni, mint Deszkással És a Beus barátnőd pedig nagyon szép lány. :) Kis kémikus ő is. :) Nagyon szépek a szemei.

Félreértettél. Nekem nem Ádámmal van bajom, nekem Nórival. Ádám egy szánalmas féreg, azt sem érdemli meg, hogy a nevén nevezzem. Hülyét csinált belőlem másodszorra is, én meg voltam oly naiv, hogy bedőltem neki. A péntek meg pont arra volt jó, hogy kiábrándítson belőle. Nevetségesen viselkedett.

Nekem Nóri tette be a kulcsot... mikor hátrafordultam, csak annyit láttam, hogy a csókból hirtelen szétrebbentek. Kimentem a konyhába, megmondtam, hogy "most ne, Nóri, csak most ne", erre én lettem a szemét, köcsög, aki elküldi szegény, bánatos barátnőjét. Leszarom! Nekem akkor se jöjjön jópofizni, ha egyszer hülyét csinál belőlem. Ez sok volt nekem...
Egész este az ölében üldögélt, puszilgatták, nyalták-falták egymást... és mikor 3kor bejelentettem, hogy megyek, ő csak megrázta a fejét, és annyit mondott, hogy "én nem". Kértem őt, szépen, nagyon szépen, hogy jöjjön haza velem... állt ott, mint egy marék szar, és azt mondta, hogy most ő nem tud velem eljönni, majd innen megy haza.
Akkor és ott dőlt el a sorsunk. Egy pasit, egy ÁDÁMOT választott helyettem, a barátság helyett. Többé nem mondhatom teljesértékű barátnőnek.
Ültem a buszon, azon agyaltam, hogy vajon tényleg haza megy-e. Ha a fejemet nem is, de egy ujjamat tettem volna arra, hogy nem.
Vasárnap beállított a cuccaiért, a pénteki ruhában, zsíros hajjal, kialvatlan szemmel. :)
Nem bírtam ránézni, undorodtam tőle... azzal a ruhával ölelt meg, amiben Ádámot ölelgette... azzal a szájjal puszilt meg, ami péntektől vasárnap délutánig Ádám - jó esetben - száját nyalogatta... szánalmas volt, ahogyan ott állt, és bűntudat nélkül nézett rám.
Megkérdeztem, hogy lefeküdtek-e. Méltatlankodva, szinte már felháborodva válaszolta, hogy "nem, dehogyis".
Kérdeztem, hogy most mi lesz veletek, erre azt mondta, nem tudja. Ádám azt mondta, hogy a Nóri dönt, a Nóri meg előadta, hogy "de hát, milyen lenne, ha azt mondanám, hogy járjunk, erre ő rábólint, és járunk, de nem?" - és ezt így, ilyen könnyedén magyarázza nekem. Pont nekem, aki mennyiszer ki voltam, hogy Ádám nem akart semmi többet, mint amennyit... :) Komolyan mondom... elegem van.
Egy szánalmas bábunak érzem magam. Egy zavaró eszköznek, aki csak bajt, galibát, problémát jelent. Nóritól jelen pillanatban meg minden porcikámmal undorodom.
Ezt harmadszorra játszotta el. Először Mónival, másodszorra is vele és most velem. Azt hiszi mert szép, keresztül gyalogolhat mindenkin. Senki és semmi nem szent neki, ha azt kell bebizonyítani, hogy ő milyen csodálatos.

Mindegy... nem panaszkodom, mert nincs értelme, plusz senkit nem akarok teljesen leamortizálni.
Legyen elég, hogy engem elkapott a világvége hangulat, az öngyilkosság hajlama, stb., stb.

Ti meg lelkesedjetek tovább épp az aktuális dolog iránt, és kívánom, sose csalódjatok ekkorát emberekben, barátnőkben...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 10:06 
Betűmániákus

Mindenkinek elküldtem a képeket. :)
Tessenek véleményezni... :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 9:04 
Betűmániákus

Szia KyKy! ;;)

Na jóóóóóó. Nekem ebből elegem van! 8-| Esküszöm, hogy elmegyek Pestre, megkeresem azt az Ádámot, és fölnyársalom :twisted: De azért a barátnőd se marad ki a buliból... :roll:

KyKy, tudom, hogy mennyire könnyű írogatni, hogy föl a fejjel, gondolj másra, nem érdemli meg, hogy miatta szenvedsz, stb.stb.... de akkor is. Nem értelek. Az ilyen tahó, nőcsábász, bunkók, mint Ádám... külön kategória, akiknek a nem mondom milyen csajok valók... és én is nemrég jöttem rá arra, hogy D. is ilyen... Pedig, amikor "beszéltem vele" akkor nem ez derült ki... :roll: Na jóóó. D. lezárva, és végre Ádám is :-)
Minden esetre együtt érzek =((

Naaaa, képeket tudsz nézegetni, mi??? :D Azért kissé bajos lenne átlátszón és légneműként kattintgatni... xDDDD.

Amúgy már csak egy tantárgyam maradt mára: mikrobiológia. Szóval elleszek :roll:

Mellesleg, fönt a van a második fejezet. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 8:15 
Könyvmoly

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak a meghalást gyakoroltam. Nem szeretnék Ádámról beszélni soha többé, legyen elég annyi, hogy elvette a barátnőmet, akiről azt vallottam, hogy a legjobb. Valószínűleg össze fognak jönni. A péntek este volt életem legszörnyűbb estéje, ennyi.

Most meg megyek, tovább gyakorlom a láthatatlanná válást, hogy soha többé senki ne árthasson nekem. Elegem van...

Shanon... azért élőhalott állapotomban tudok nézni képeket, szóval küldjed nekem is egészen nyugodtan... sőt. Ezt kérdezni sem kell, csak küldd! Mindenkire érvényes!

Maycsikám! Ne legyél elkeseredve... te milliószor jobb állapotban vagy, mint én valaha is leszek... Mizu veled? Hogy sikerült a tegnap? A vizsgára meg majd szurkolok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 20:40 
Betűmániákus

Szia Aila! :)
Öhm... Ja. Csaba... :#-) A képeket majd küldöm, csak D. rontja az összhatást. :?
Hát, tuti, hogy kitárgyaltak... ez nem is zavar. És akkor nagyon remélem, hogy D. nem avatkozik bele még jobban :twisted: Tudok rossz és bunkó is lenni, ha kell... De abban sosincs köszönet... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 20:33 
Fanficbúvár

Na, Maya, túlélted a 100kmt? *tágra nyílt tekintettel fordul le a székről, nem tudja elképzelni, hogy lehet annyit tekerni*

Nara, akkor ezek szerint ficről van szó, én nem olvastam, de hátha más igen.

KyKy, kerülj már elő!!! Aggódunk érted! :? Mindig az ilyen Ádámos ügyek kapcsán tűnsz el a világ szeme elől... De azért előlünk nem kéne... :-(

Shanon, megértelek, nekem is több fekete ruhám van, mint fehér. Pontosabban mikor white partyra mentem, tetőtől talpig kölcsön ruhákban voltam.XD
Szóval Csaba? :wink: Hát szerintem ne is figyelj D.-re, bár tudom, ezt mindig könnyebb mondani, mint csinálni. Főleg ha ő zargat folyton - és bámul... :? Viszont szerintem nem fog bemószerolni Csabánál, mert ha ilyen jó barátok, akkor már megtette volna. Szóval a srác vagy tudja a kettőtök között dolgokat elejétől a végéig és nem érdekli, vagy ha eddig D. nem mondta el neki, akkor lehet, hogy mégsem annyira jó barátok. Úgyhogy szerintem még ne add fel! :-)
A képet várom! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 10:00 
Betűmániákus

Na, szééééép reggelt lánykák!!! :x

Na, akkor sorban:

KyKy: Merre vaaaagy?? ;;) Gyere már föl! :D
Maycsi: Akkor minden szépet és jóóóót. Szurkolunk ám. :) De azért a tanulás se legyen utolsó... ez kivételes eset, de többet ne forduljon elő ;;) :D Erről egyébként pont én beszélek, aki mellett tornyosulnak a füzetek illetve az a néhány tankönyv... :roll: De azért terelem a népet a "jó" felé. :D
Aila: Úúúúú, annyira ismerős a helyzet. :? Én is mindig mindent körbecaplatok, aztán, ami tényleg tetszik, elkel. :cry: Vagy volt már olyan is, hogy szétnéztem, visszamentünk megvenni, aztán láttam egy még jobbat, pedig lejártam a lában, és akkor sehol semmi, aztán meg :shock: De a csatnak örülök :x Húúúú, ez a Csongi meg a Tündi-bündi... Hááát általánosban már volt szerencsém egy részletéhez, de már nem emlékszem teljesen...Candide! Szerintem is hagyjuk...
Nara: gyógyulj meg! >:D<

És akkor!
Természetesen elengedtek :lol: Bár anyámat nehezebb volt meggyőzni, mert... Igazából rengeteget vitázunk. Sose értettük meg egymást rendesen. Ritka alkalom, ha le tudunk ülni beszélni... bár általában az is vitába fullad... :roll: Szóval elkezdett kifogásokat keresni, de apu leállította. :) És a barátnőm, Ancsa apja vitt minket, aztán apu hozott haza, beosztottuk.
Igen, Black-party :lol: meg Halloween. :lol: És 3an, ha voltak fehérben... Mondjuk, én nagyon szeretem a feketét. Kedvenc színeim egyike... A szórakozós rucijaim szinte min fekete... Na, nem vagyok se emós, se gyászos, se depis... csak olyan elegáns és egyszerű, hogy...Különben a ruhatáram nem színes: zöld, kék fekete, fehér, barna...nyomokban némi lila. Ennyi. De ez most nem lényeg...
Különben nem volt annyira jó, mert D. elrontotta. Ott volt, mert mindig ott van, de azt hittem, hogy majd egyéjszakás kalandol, erre meg... Egyszer kimentem szétnézni, és épp akkor értek oda. Tiszta rossz volt. Figyelembe se vettem, hanem szaladtam két másik osztálytársnőmhöz üdvözölni, megnéztem a csizmájukat stb. D. pedig ezt mind végignézte. Aztán bementem, megindult ő is. Végül elkeveredett a tömegben, aztán beindult a buli...
Különben nem Deák az - a Deák a vezetékneve - mert ő nem jár ilyen helyekre soha. Teljesen más műfajt hallgat. Én is, de kitombolni magamat tökéletes ez partis zene.
Ott volt az a személy is, aki áhh, olyan cuki! Igazából föl se figyel rá az ember, mert nem ilyen ki vagyok-mi vagyok, közben szerintem marha jól néz ki... és nevezetesen D. haverja. :g És Bea szintén nagyon jó haverja, és már mondtam, hogy 7-én lesz a 18. szülinapja, szóval tudtam, hogy akkor nem lesz ott, most pedig bizti jön, mert ha D. ott van, akkor ő is. És táncoltam Vele. 8-> Egyébként Csaba névre hallgat ;) Aztán meg odajött D. és... annyira csúnyán ránk nézett, hogy azt hittem, belém fagy minden... :( És azt mondta:"Látom jól érzitek magatokat... vagy egymást??" és elment. Pedig semmi nem volt, csak táncoltunk. De nem kettesben, hanem ott volt még Ancsa, Bea, otársaim egy rakás másik ember, csak én mellette buliztam...
Esküszöm nagyon elegem van már D.ből. X-( Elrontotta. Az egészet. Csaba most azt hiszi, hogy van/volt valami D.vel... =(( Vagyis... biztos kitárgyaltak már, mert lelki haverok, D. pedig akármit mondhatott rólam. És ő is az a fajta, aki nem mer kezdeményezni. Most betörni látszott a jég, erre jön Mr. Élősködő és elront mindent. A f*szom ki van vele, magyarul. :-< Azért Csabáról kértek képet?? Bár mindegyiken D-vel van, de... :roll:
Annyira szerencsétlen vagyok!!!!!!!!!!!!!! :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 8:24 
Írópalánta

Sziasztok!

Megpróbálok gyakrabban jönni ;)

Egyébként a Miért lett gonosz c. ficről van szó. Maga a sztori (khm... eddig) tetszett, báááár, najó, nem tudom itt szabad e ilyen véleményeket írnom, kicsit Mary Sue, kicsiti OOC... de úgy alapvetően poénos, meg olvasható, meg minden... DE ez majd asszem megy is a végén egy kritiben a szerzőnek :D

Köszi Maya, igyekszem kikúrálni magam... De sztem tök jó, h megpróbálod, mert az a történet megérdemelné, hogy kiadják ;)

Ez a Black party tényleg érdekes... hát nekem tetszett volna ha a múltkori White helyett Black van nálunk, mert bizti több cuccom lett volna :-P

Mindenkinek jó napot, rohanok pacagolni ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 7:23 
Írópalánta

Csajok, én nem vagyok normális. Elmegyek bringázni a 100kmesre most, reggel 8kor. Nem bírom ki, túl össznépi banzáj lesz, és Ő is ott lesz...
Imádkozzatok érettem, hogy ne fagyjak meg, ne forduljak le a bringáról a fáradtságtól (mert tegnappal együtt eléggé kivagyok), ja, és hogy este még legyen erőm tanulni, tegnap ugyanis kidőltem, és nem volt. :-S

Ó, és legfőképp, hogy jól alakuljon Vele minden.

Szóval, adjatok gondolatban meleget, erőt, kitartást!
Én gondolni fogok rátok!

:-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 31 (szombat), 22:53 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Shanon, én is nagyon szeretem a Nickelbackot, nagyon jó a zenéjük szerintem! Olyan hidegrázós, legalábbis számomra, az olyanokat pedig imádom! 8->
Csongor és Tünde? Hát nem életem legjobb kötelezője volt (az Az aranyember és az alsós drágaságok, mint a Pál utca fiúk :x _U_ ), de van rosszabb sem (mint a Candide például... :-w ~x( hogy mást ne is említsek). És vannak benne aranyos meg szép részek, úgyhogy szerintem nem nagyon kell majd szenvedned rajta, főleg, hogy rövid! Ha más élvezetet nem találsz benne, ez az egy egyértelműen pozitív! :wink:
Black parti?? :o Na, ilyenről még nem hallottam. White party az igen, na de fekete?? :-P Bár biztos poén lehet, csak az UV-nek nincs olyan nagy szerepe, mint a fordítottnál, nem szikráznak a tetőtől talpig fehérbe öltözött egyének. Pedig az milyen jóó! $star Életemben egyszer volt szerencsém white partyn lenni, de hogy mindenki egységesen fehérben, nagyon jól nézett ki! Imádtam az egészet! :-)
Ki az a valaki?? Új kiszemelted van? Vagy netálántán Deák a szerencsés illető? Egyébként neki tényleg ez a neve vagy ez csak valami becenév? :-P
Jó szórakozást (tudom, hogy valószínűleg éppen most ropod nagyon :wink: ) és aztán mesélni! :-D

Nara, milyen történetet olvastál, aminek nem tetszik a vége? Fic vagy PD-s sztori? Hátha olvasta már valamelyikünk.

Jaj, Maya, ne aggódj, látod itt a bizonyíték, csak szomorú volt, hogy nem bringázhat!
Kitartást a ZH-ra való tanuláshoz. Átérzem a helyzetedet, én is a törivel szenvedek éppen, azt hittem, egy nap alatt átveszem az első könyv háromnegyedét, de már harmadik napja ülök fölötte (na jó, igaz, hogy nem egész napok voltak ezek... :oops: , annyira elszánt azért nem vagyok - vagy csak még nem érzem szorulni a hurkot a nyakam körül :?)

KyKy, merre csámborogsz? Ennyire betett a buli?? Ugye azért jól vagy? :-(
Képzeld, nem tudtam megvenni az Eclipse-t... :( :(( Hogy lesz így gondolat elterelés??? :?
Ráadásul képzeljétek, ma kabátbeszerző vásárló körúton voltunk és nagy nehezen találtam egyet, ami tetszett, de nem volt a méretemben... :cry: És mindennek a tetejében beleszerettem egy kesztyűbe, de balga módon "hátha találok még jobbat és akkor bánni fogom" címszóval nem vettük meg rögtön, és mire visszamentük, én már elvonási tünetekkel, mert rájöttem, nem élhetek nélküle, elvitték. És csak az az egy pár volt belőle... :(( Most mondjátok meg hogy nem kib*szás... már elnézést a vulgáris kifejezésért. Végül kicsit csak megvigasztalódtam, mert legalább pillangós csattot csak találtam - azt is már régóta kajtatom a szalagavatóra hajdísznek a kontyomhoz =P~ 8-> De azért mégis csak dühítő, hogy lehetek ilyen szerencsétlen. :?:
És a végén még a 90210 feléről is lekéstem...XD
Most este pedig Csillag születik téma volt nálunk és senki se jutott be azok közül, akik igazán tetszettek. :-(

Most mondjátok meg, milyen problémákkal kellett ma szembesülnöm? :-P

>:D< :-*

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 31 (szombat), 19:16 
Írópalánta

Shanci, remélem jól alakul az estéd. :)

Szükségem is lesz rá, hogy gondoljatok rám, mert még mindig nem ültem neki a dolognak, és ma megint mentem 84km-t, úgyhogy nagyon fáradt vagyok. Szívem szerint most azonnal mennék aludni. Vagy legalábbis TVzni a kis családommal. De neeem, mert tanulnom kell. ÚÚÚTÁLOM AZ EGÉÉSZET! Mondtam már? :((
Nemtom, így mi lesz a holnapi túrával. Lehet kivételesen mégse megyek. Ő úgyse jön oda. Máshová megy. *mártírarcot vág, hogy ne lássa senki, mennyire szenved*

Szia, Nara, jó újra itt látni. :)
Hogy komoly-e a kiadás? Nos... *inkább hallgat, nehogy ez is rosszul süljön el, mint minden, amiben bízni kezd az ember*
Meg vagy fázva? Ojjé, az nem jó. Gyógyulj meg gyorsan! :)

Na, puszi mindenkinek, a nem jelentkezőknek is! :-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 31 (szombat), 15:14 
Betűmániákus

Szia Nara! :-*

Én is ki vagyok akadva egy "kissé"... az emberek akkora förtelmeket alkotnak "néha", hogy el se merem hinni. De mivel a fejezet helyesírásilag és tartalmilag jó, ezért az adminok se tehetnek semmit... :? Viszont egyesek még mindig nem adnak olyan kicsinységekre, mint a hitelesen megformált karakterek... Bahh! Minek az?? $blah Na, jóóóó

Amúgy, tiszta jó kedvem van: elengedteeeek <:-P

Most irkálok meg másolok, tanulgatok, szóval elvagyok.

Maycsi: én is szurkolok a könyvhöz :) De jó lesz egyszer kézbe venni... :D

Nara, Te pedig igazán jöhetnél gyakrabban... ;;)

KyKy, Aila... merre bóklásztok?? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 31 (szombat), 14:59 
Írópalánta

Sziasztok!

*hiztizik* Nemnemnemnemnemnemnem és NEM hiszem el!!!! Ez így olyan szar! :(( :(( Ez... wáááááááááááááááááááááááá!!! Bocsi, csak most olvastam egy storyt és mivel már majdnem be van fejezve én meg most kezdtem el, gondoltam, majd a végére írok egy jó tartalmas kritit, de... olyan szar vég felé kezdünk közelíteni :(( de szerencsére ez még nem a vége és lehet h nem szeretem az amerikai, nyálas happy endeket, de most kéne... :D

Egyébként, ha vkit érdekel, eddig tök jó volt a napom, mert korizni voltunk bnőimmel (meglepetésbuli :P ) szóval nagyon jó volt :)

Én szorítok neked Shanon...

Egyébként én is meg vok fázva, de nem nagyon szoktam magamra vigyázni, úgyhogy most is az van: beveszek minden szart, iszom meleg teát, meg sok gyümölcsöt, azt kész... :D

Maya, ki-a-dás? Ez komoly? :D:D:D:D >:D< Jujj de jó lenne! :x

Na jó, megpróbálok sűrübben idejönni, mert naon le vok maradva...

Puszooo mindenkinek :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 31 (szombat), 10:27 
Betűmániákus

Nagy levegő, és: WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Szia Maycsiiiii! Tiszta jó kedvem van ma.

1. Nem csörgött az órám, így magamtól keltem.
2. Egy jóóót kávéztam apuval. (ritkán talizunk, szóval most kitraccsoltuk magunkat, míg anyuék aludtak)
3. Aztán öltözködés közben Nickelbacket hallgattam - egyébként ti szeretitek őket?? Mert én élek halok a zenéjükért... 8->

Aztáááán: szorítsatok, mert ma Black parti lesz Baliban és NAGYON el akarok menni, de Sáriék nem jönnek, busz tőlünk nem indul, szóval ki KELL könyiznem, hogy vigyenek el, meg jöjjenek értem, mert fergeteges parti lesz.... és van ott valaki... :-) vagyis reménykedek benne, hogy ott lesz. Jövő szombaton pedig lesz neki a szülinapja, és tuti nem lesz ott, szóval most lesz egy halvány szikrám... $pray Esküszöm, hogy utána jó kislány leszek, csak most engedjenek el! :((

Mayaaa! Föl a fejjel! Nekem is világvége hangulatom lenne, ha nem csinálhatnám, amit szeretnék egy hülye baci, vagy vírus miatt. :) Ha senkivel se kommunikált, az jó jel. Elhiszem, hogy hiányzik... egész nyáron így voltam D.vel, de én úgy, hogy életemben kétszer beszéltem vele... a Te helyzeted most sajnos nehezebb, de most már bizti jóra fordul minden.
Öhm... a ZH-ra nincs ötletem... ilyen a szerelem. De sikerül majd, mert mi végig Rád fogunk gondolni, és telepatikusan küldjük a pozitív hullámokat! >:D<

Aztáááán... Hát ennyi. Nekem is tanulnom kéne, de én minden mást csinálok, csak azt nem... Egyébként a Csongor és Tünde az jó könyv?? Mert nekem most az a kötelező... :-S

Nyah! :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 31 (szombat), 10:00 
Írópalánta

Ó, Aila, köszönöm, magyon-nagyon örülök nekik! Egy kis jókedvet csempészett a napomba. :) Majd válaszolok is, ha odajutok egyszer. :?
A kiadásról kérdezz meg egy hét múlva megint. :)

Idézet:
Hogy mi hízelgő és kedves és mi már nem az?

Hát igen, honnan a fenéből tudjam, hogy most még jól esik neki, vagy már nyomulásnak veszi, és ezzel el is vágom magam nála???
Annyira utálom ezt. :cry:

Tegnap persze nem volt ott... :cry:
Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam, kicsit fel is oldódott a jég a szívemen, amíg velük voltam. Annyira jó emberek, hihetetlen. És mikor velük vagyok, tudom, hogy Ő is ilyen, és nem aggódom.
Szóval, jó volt a tegnap. Az egyik sráccal (32 éves, nem pálya :) nevezzük T-nek) szorosabbra fűztem a barátságot, és annyira kedves volt, magától megkérdezte, mit csinálok vasárnap. Merthogy ő meg a Tekergőm terveztek vmi utat akkorra ( :-O na ezt is dejó volt tőle hallani, Ő nem is szólt...), és azt mondta, szívesen látna. Mondtam, nem akarok kolonc lenni a nyakukon, ha ketten mennének amúgy, akkor nagyon hátráltatnám őket a tempómmal. Erre ő:
Ugyan már, egyáltalán nem lennél kolonc. Nekem legalábbis biztosan.
Jaj, olyan drága! Pedig hát ők ketten tényleg nagyon tudják rakni neki, mindenképp visszahúzó erő lennék. De úgy tűnik, akkor ezek szerint inkább feladja a hajtást, csak menjek. Ez olyan jól esett.

De azt hiszem, ebből nem sok lesz. Már van tervezve egy túra akkorra, és kivételesen a családom is rá tudtam venni, hogy jöjjenek, úgyhogy már nincs nagyon pofám mégse oda menni. De majd T. tájékoztat, hogy mi lesz, tudja a számomat. :D

És még vmi, ami kicsit megnyugtat. Mikor odaértünk a többiekhez este, T. engem kérdezett, hogy Ő merre van? Mondtam, nem tudom, biztos még lábadozik. Erre kiderült, hogy senkinek nem szólt, senkivel nem beszélt a héten. Szóval úgy tűnik, nem csak engem hanyagolt. Azt hiszem rossz kedve lehet, hogy nem bringázott már megint egy jó ideje.

Na, kb ennyi. Este tehát egész jól voltam, de most megint kezd visszatérni a fagy a lelkembe. :-S HIÁNYZIK!!! :((
Megyek is bringázni inkább, attól jobban leszek, és úgyis megígértem egy harmadik srácnak tegnap. ( :-P ő legyen P.)

Ja és még vmi. Hétfőn írom az első ZHmat. És még nem tanultam semmit, holnap se fogok a túra miatt. Marad a ma d.u. Király. Most mondjátok, hogy ne legyek magam alatt! :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 22:11 
Betűmániákus

Szia Ailám!

Valójában nekem sincs értelmes ötletem... és... inkább nem is szólok. Tiszta pech vagyok mostanában, úgyhogy mostantól szépen csendben elleszek... :roll: És hogy mennyire egyre gondolunk! :D Én se tudom fölmérni, mikor elég belőlem, mikor vagyok sok(k) :-S Dehát, végül rájövök, hogy mennyire voltam az :lol: Kár...

Amúgy voltam Sárinál, és most megint tiszta lokni vagyok, az ő haját meg szögegyenesre vasaltam :)

De most már (:|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 22:04 
Fanficbúvár

Hát lányok, én is kifogytam a tanácsokból... talán kicsit túl is csordult, amit mostanában a környezetemtől kaptam (nem itt, tőletek). Még egyetlen nézőpontra várok, attól függően majd eldöntöm, hogy legyen, aztán - remélhetőleg - minden úgy történik majd, ahogy lennie kell (akármi legyen is az... :? ). Más ötletem nincs, igyekszem ezzel nyugtatgatni magam. :oops:

KyKy, majd aztán mesélj, milyen volt megharapott vámpírként garázdálkodni! :wink: $pumpkin

Maya, megértelek, én is ettől félek (rettegek... :-( ), hogy talán túl sok volt neki belőlem. De hát mégis honnan tudja az ember szerencsétlen, tudatlan lánya, hogy mikor elég? Hogy hol a határ? Hogy mi hízelgő és kedves és mi már nem az? :? Mindenki más, mindenkinek más - ez a nagyokosok válasza... :-w
Csak kár, hogy előbbre nem jutunk vele, mert mi nem mindenkit akarunk, csak Valakit. :-/ :-<
KyKy, ha minden jól megy, holnap megyek Eclipse-t venni, legalább lekötöm magam! :wink:

Maycsi, neked pedig hagytam néhány "aprócska" meglepetést a My Flowers környéken! Remélem, örülni fogsz! :-P Tényleg, hogy megy azóta a kiadás??

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 16:01 
Betűmániákus

Szia Maya!

Szurkolunk, szurkolunk! :lol: Ne csüggedj. Nem hisze, hogy ijedős... Bár a mai pasik.. ccc. Inkább hagyjuk őket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 15:51 
Írópalánta

Hát ez a D. tényleg fura egy srác... :S
csak megunja a bámulást. egyszer :D

szerintem KyKy menj el, ádámra rá se bagózz, lássa, hogy megbántott, de ne lásson szomorúak emiatt. talán ez a jó. de én se bánnám, ha valaki megmondaná, én hogy viselkedjek. fene az egészbe...
csak egy a sok bajod közül?? Mi a többi?? :shock:
hogy mit írtam neki? hogy mennék beteglátogatóba ha még aktuális és ha engedélyezi. azt felelte rá összefoglalva h már jobban van. de az a baj h utána is írtam neki kb ilyet, h egy kis séta a szabad levegőn jót tenne szerintem. nem is válaszolt... hát ennyi.
szóval szurkoljatok h ma ott legyen (bár én nem bízom a dologban egyáltalán) és minden redben legyen és megtaláljam én is a heyles viselkedésformát. mert félek h kicsit sok volt belőlem és elijesztettem. :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 15:12 
Betűmániákus

Nah, akkor remélem Ádámot is kipisiled magadból. :-P
Ha pedig az a Nóri ilyen, akkor egymásnak teremtették őket Ádámmal. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 15:10 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Valójában én Ádámot már hagytam volna a francba... :roll: És szerintem hasonló kaliberű lehet, mint D. Csak D. nem űzi ennyire nyíltan az ipart... :-P És nem, szó sincs dacról, haragról vagy féltékenységről. Komolyan. Egyszerűen már föl szeretnék lélegezni rendesen, mert már megint - most konkrétan Beáról fogok beszélni, aki ismeri D.-t - szóba hozták, hogy mit és miért bámul?? Én meg csak vonogattam a vállam, hogy észre se vettem... :? Már elegem van, nem is kicsit. :roll: De majd csak lekopik valahogy.

És igen. Valójában sajnos nem tudok rendes tanácsot adni, mert... elhiszem, hogy letört, de egy tapló miatt ne legyél az. Én se tettem és... föl a fejjel. Azért nem tudok tanácsot adni, mert ez szituáció már túl van bonyolítva. Ha akart volna valamit már rég nem itt tartanátok, ezen pedig fölösleges enni magad. Tudom, hogy fáj, de nincs értelme ezen rágódni. A pasi egy pontpontpont... ennyi. Te meg bulizd ki magad, élj, igyál! csak ne sokat. Nekem rögtön segített. :lol: Na, de még itt leszeditek a fejem, hogy miket ajánlok, szóval... viszont néha tagadhatatlanul jobb kitörni és lesz*rni a dolgokat. :) Tedd azt. Lássa, hogy nem érdekled, és lehet, hogy fölfigyel... ;) Már, ha ez a célod. Ha nem, akkor is.

Teljesen igazad van, és én ezt tudom is... csak akkor is fáj a kis lelkemnek, hogy Nóri így elszédítette... vagyis... valami olyasmit csinált.

Mindegy... megyek pisilni... eddig szerelték a hülye mosógépet, de most, h végeztek, kielégíthetem folyós ügyeimet. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 13:23 
Betűmániákus

Valójában én Ádámot már hagytam volna a francba... :roll: És szerintem hasonló kaliberű lehet, mint D. Csak D. nem űzi ennyire nyíltan az ipart... :-P És nem, szó sincs dacról, haragról vagy féltékenységről. Komolyan. Egyszerűen már föl szeretnék lélegezni rendesen, mert már megint - most konkrétan Beáról fogok beszélni, aki ismeri D.-t - szóba hozták, hogy mit és miért bámul?? Én meg csak vonogattam a vállam, hogy észre se vettem... :? Már elegem van, nem is kicsit. :roll: De majd csak lekopik valahogy.

És igen. Valójában sajnos nem tudok rendes tanácsot adni, mert... elhiszem, hogy letört, de egy tapló miatt ne legyél az. Én se tettem és... föl a fejjel. Azért nem tudok tanácsot adni, mert ez szituáció már túl van bonyolítva. Ha akart volna valamit már rég nem itt tartanátok, ezen pedig fölösleges enni magad. Tudom, hogy fáj, de nincs értelme ezen rágódni. A pasi egy pontpontpont... ennyi. Te meg bulizd ki magad, élj, igyál! csak ne sokat. Nekem rögtön segített. :lol: Na, de még itt leszeditek a fejem, hogy miket ajánlok, szóval... viszont néha tagadhatatlanul jobb kitörni és lesz*rni a dolgokat. :) Tedd azt. Lássa, hogy nem érdekled, és lehet, hogy fölfigyel... ;) Már, ha ez a célod. Ha nem, akkor is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 13:07 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Öhm...hát nem mindennapi ember az tuti. De valakinek olyannak is kell lenni, mint ő. :) És tudjátok mit?? Nem haragszok rá. És örülök, hogy "boldog". Krivánom, hogy érezze jól magát a csajjal. :)

Hogy mi a helyes??? Ezt senki sem tudja, csak azt, hogy mi a lehetségesen jobb. :x

Őszintén kívánod, h érezze jól magát vele, vagy azért némi dac is szól belőled? :) :-P Ami nem baj, megérteném, ha így lenne. :)

Konkrétan te írtad, hogy cselekedjek úgy, ahogy a legjobb... nem azt szeretném tudni, hogy mi a helyes, csak a legjobbat akarom tudni. A lehetségesenél is jobbat. :) Most pl. mi lenne a jobb? Az, hogy kicsit sértett leszek Ádámmal, hogy lássa megbántott, vagy adjam elő a nagy szerelmest, esetleg a közömbös lányt, vagy netán a vidám csajt? Fingom sincs... :/

Az helyes, vagyis... az a legjobb, hogy inkább megyek bulizni, minthogy mennék ki a temetőbe? Stb.

Magamtól nem tudom meg mondani, mi a jó, rossz és mi a legjobb... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 12:18 
Betűmániákus

Öhm...hát nem mindennapi ember az tuti. De valakinek olyannak is kell lenni, mint ő. :) És tudjátok mit?? Nem haragszok rá. És örülök, hogy "boldog". Kívánom, hogy érezze jól magát a csajjal. :)

Hogy mi a helyes??? Ezt senki sem tudja, csak azt, hogy mi a lehetségesen jobb. :x

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 október 30 (péntek), 22:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 12:16 
Könyvmoly

Fura egy srác ez a Deszkás... :-S jobb, hogy nem lett semmi az egészből, Shanon! :) (de erre már te is rájöttél... :-P)

úgy tenni, ahogyan a legjobb? tudja valaki, hogy mi a legjobb? :D mert akkor SOS, írja meg, plíz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 30 (péntek), 11:01 
Betűmániákus

No comment??? =)) De cukor vagy. :lol:
Szerintem eléggé egyértelműen próbálta befűzni a csajt... :D Ő a radiátornak támaszkodva a állt a csaj pedig olyan 10 centire tőle, talán... :) Viszont mikor Beával elmentünk mellette. majdnem kiesett a szeme... :roll: Esküszöm, néha annyira le tudnám ütni... ~x(
A legjobb az egészben, hogy nekik is elő kell majd adnom a prezentációimat... illetve, ha tesztelek, akkor szintén ők lesznek az alanyok. :? Mondtam már, hogy peches vagyok???

Igen. Mondani nagyon könnyű a dolgokat... Néha egyesek szerint annyira könnyű a megoldás, de... ez soha nincs így. Nem érzik át, nincsenek ott. Hiába ismertétek a tényeket D.vel nem volt ugyanaz még leírni se nektek... :oops: Hiába ismerjük a hátteret, nem lehet dobálózni.

Szóval KyKy, próbálj meg valami... mármint tegyél úgy, ahogy a legjobb. És szerintem mindannyiunkra ez vonatkozik. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra