Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 17:28

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 18:56 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
mellons írta:
Ma elrabolt a Mikulás vásárolni, és nagyjából elment a napom, ezért egész biztos, hogy nem lesz Csapdából befejezés. Most már nem állok neki, nem szeretném elkapkodni.
Viszont a jövő hét, csütörtök-péntek körül, igyekszem előállni vele. Szépen haladtam vele, és egy képet is összehoztam, amit szeretnék ezzel a történettel kapcsolatban megmutatni.

Addig is, mindenkinek nagyon kellemes Mikulást! :)

Utólag is boldog Mikulást! :)
Hűha, készültél egy képpel is az utolsó fejezethez? :)
Valahol örülök neki, hogy haladtál vele, viszont...nah, úgyis tudod! :(( Azért várni fogom! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 12:23 
Sztorihajhász

mellons írta:
Bizony el. :D Bár hogy ilyenkor mekkora tömeg van mindenhol. A végén legszívesebben már menekülne az ember.
Na de mindegy is, ha te éppen egy másfél oldalnyi (!!!:shock: ) kritikáról mesélsz nekem.
Ennyire rákészültél a végére? Pedig még simán elronthatom. Hú de izgulok. Vigyáznom kell, nehogy túl sok mindent akarjak az utolsó fejezetbe tömni. Kell a sejtetés is.
Nálam jobban csak Dracót szereted? :)) Hohó, ez hatalmas szó! *büszkén kihúzza magát* (Bár tudod, mégiscsak az lenne az igazi, ha engem szeretnél a legjobban. :-P :-D)

Jajj, csöppem, hát szeretlek én téged is, de Draco igencsak megharagudna, ha nem ő állna első helyen. :D
A Csapdából miatt pedig ne izgulj. Én tudom és hiszem, hogy frenetikus lezárást kapunk. :)

mellons írta:

De tudtaaaaam! :)) Azt hittem, megint jön majd az elmorzsolt könnycsepp, és az én kis tanítványom szöveg. :D Töredelmesen bevallom, nélküled nem születhetett volna meg.

Ó, ugyan *nagyvonalúan legyint, míg a másik kezével fényezi magát* :D

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 20:29 
Billentyűzetgyilkos

Drachiss írta:
Elrabolt a Mikulás? :D Azt a mindenit, de jó valakinek! :) A Csapdábólt nagyon várom, jelentem: eddig másfél oldalnyira rúg a kritika, amit tegnap délután kezdtem el írni, de csak a végén kapod meg, egyben. :) De annyit szerintem előre elárulhatok belőle, hogy imádlak, és nálad jobban már csak Dracót szeretem. >:D<

Bizony el. :D Bár hogy ilyenkor mekkora tömeg van mindenhol. A végén legszívesebben már menekülne az ember.
Na de mindegy is, ha te éppen egy másfél oldalnyi (!!!:shock: ) kritikáról mesélsz nekem.
Ennyire rákészültél a végére? Pedig még simán elronthatom. Hú de izgulok. Vigyáznom kell, nehogy túl sok mindent akarjak az utolsó fejezetbe tömni. Kell a sejtetés is.
Nálam jobban csak Dracót szereted? :)) Hohó, ez hatalmas szó! *büszkén kihúzza magát* (Bár tudod, mégiscsak az lenne az igazi, ha engem szeretnél a legjobban. :-P :-D)

Idézet:
Ui.: Hű, de király aláírása van valakinek! :D

De tudtaaaaam! :)) Azt hittem, megint jön majd az elmorzsolt könnycsepp, és az én kis tanítványom szöveg. :D Töredelmesen bevallom, nélküled nem születhetett volna meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 17:45 
Sztorihajhász

Elrabolt a Mikulás? :D Azt a mindenit, de jó valakinek! :) A Csapdábólt nagyon várom, jelentem: eddig másfél oldalnyira rúg a kritika, amit tegnap délután kezdtem el írni, de csak a végén kapod meg, egyben. :) De annyit szerintem előre elárulhatok belőle, hogy imádlak, és nálad jobban már csak Dracót szeretem. >:D<

Ui.: Hű, de király aláírása van valakinek! :D

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 17:34 
Billentyűzetgyilkos

Ma elrabolt a Mikulás vásárolni, és nagyjából elment a napom, ezért egész biztos, hogy nem lesz Csapdából befejezés. Most már nem állok neki, nem szeretném elkapkodni.
Viszont a jövő hét, csütörtök-péntek körül, igyekszem előállni vele. Szépen haladtam vele, és egy képet is összehoztam, amit szeretnék ezzel a történettel kapcsolatban megmutatni.

Addig is, mindenkinek nagyon kellemes Mikulást! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mellons 2009 december 08 (kedd), 8:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 15:55 
Billentyűzetgyilkos

herika írta:
Ez nagyon jól hangzik. Amint azt látom, hogy VÉGE, megyek és rávetem magam. Szinte egyike azoknak a Drarryknek, amiket olvasok és kedvelek :D

Ezt igazán nagyszerű látni és tudni. :) Ha lehet ilyet mondani, a saját írásaim közül a Csapdából az egyik kedvencem, közel áll hozzám. Szóval köszönöm. Ismerve a Snarry mániádat, valami csak lehet benne, ha ez is érdekel. :D
Reményeim szerint holnap felkerül, és ott lesz a fejezet aljában az a bizonyos vége szó. Egyelőre három oldal van meg belőle, de határozottan fejlődőképes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 18:09 
Könyvmoly

mellons írta:
Sikerült tartanom az ígéretem, és elkészülni a Csapdából 23. fejezetével. Lényegében ez az utolsó, de jövőhéten még várható belőle az epilógus. Szervesen hozzátartozik a történethez, anélkül nem is szerettem volna befejezni. Nem lesz hosszú, de a záróhangulatot reményem szerint kiválóan megadja majd.

A mostanihoz pedig akkor jó szórakozást az érdeklődőknek! :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=24553

Ez nagyon jól hangzik. Amint azt látom, hogy VÉGE, megyek és rávetem magam. Szinte egyike azoknak a Drarryknek, amiket olvasok és kedvelek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 17:30 
Billentyűzetgyilkos

Sikerült tartanom az ígéretem, és elkészülni a Csapdából 23. fejezetével. Lényegében ez az utolsó, de jövőhéten még várható belőle az epilógus. Szervesen hozzátartozik a történethez, anélkül nem is szerettem volna befejezni. Nem lesz hosszú, de a záróhangulatot reményem szerint kiválóan megadja majd.

A mostanihoz pedig akkor jó szórakozást az érdeklődőknek! :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=24553

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 10:44 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Ó, te is beteg vagy? :( Én is...
Jobbulást neked, gyógyulgassál! :) Majd írod tovább, ha lesz hozzá erőd, meg kedved!

Igen, szar ez az időszak. Úgy nagyjából mindenkinek, akit ismerek. Remélem, te is hamarosan jobban leszel.
Közben haladgatok a Csapdábóllal, meglátom, meddig jutok, de a héten már biztos lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 20:42 
Szárnybontogató

Idézet:

Hát ma biztos nem leszek kész. Hat oldal körül leblokkoltam. Még olvasni sincs kedvem, megint nem érzem valami jól magam. :(
Átkozott betegségek. *sóhaj*
De igyekszem, igyekszem.

Ó, te is beteg vagy? :( Én is...
Jobbulást neked, gyógyulgassál! :) Majd írod tovább, ha lesz hozzá erőd, meg kedved!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 14:22 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Elhiszem, hogy nehéz lezárni a Csapdából-t, mindig rossz érzés búcsút venni egy olyan történettől, ami a szívünkhöz nőtt. :x De biztos vagyok benne, hogy sikerül majd úgy megírnod, hogy az illeszkedjen a történet hangulatához, és méltó lesz majd a befejezése. ;)

Hát ma biztos nem leszek kész. Hat oldal körül leblokkoltam. Még olvasni sincs kedvem, megint nem érzem valami jól magam. :(
Átkozott betegségek. *sóhaj*
De igyekszem, igyekszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 13:37 
Szárnybontogató

Azt a mondatot én is bírtam, tipikus Perselusos beszólás volt :-P
Neeeem, nem rontottad el a meglepit, mivel sikerült teljesen elfelejtenem My Le-t, arról nem is beszélve, hogy milyen volt a külseje. :) Ráadásul a történet folyamán ritkán került szóba, így nem is foglalkoztam vele ennyira. :) De ez kedves poén volt az írótól. :)

Elhiszem, hogy nehéz lezárni a Csapdából-t, mindig rossz érzés búcsút venni egy olyan történettől, ami a szívünkhöz nőtt. :x De biztos vagyok benne, hogy sikerül majd úgy megírnod, hogy az illeszkedjen a történet hangulatához, és méltó lesz majd a befejezése. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 10:11 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Kriti ugyan született (és írtam My-Le-ről meg az észrevételemről a válaszaidról, amit még az első fejezet után írtál), de azt kihagytam belőle, hogy mivel annyi minden történt, el is felejtkeztem a nőről, a külsejéről meg pláne. ;) A meglepődés tehát sikerült :D És itt is még egyszer köszi, hogy lefordítottad! :-*

Nagyszerű, ha nem lőttem le semmit előre, és sikerült szórakoznod az utolsó húzásán az írónak. Hát igen, nem véletlen, hogy Harry My-Le-vel bírta a legtovább, s hogy utána inkább már az eredeti mását ragadta meg két kézzel. :D Szerettem Perselus mondatát, mikor rákérdez, hogy ő hasonlít-e a nőre, vagy fordítva. Úgy is tudta. :)

Idézet:
Óóóh, ennek nagyon örülök! 8-> És egyúttal kicsit szomorú is vagyok, mert az az utolsó fejezet lesz :(

Én is. Nehezen is jön. Még mindig csak négy oldal van meg. Nem vagyok benne biztos, hogyan is zárjam le. Illeni kell az egész történet menetéhez, a hangulathoz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 10:05 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Köszike olvastam és hagytam véleményt is.Imádtam,nagyon szép lett a lezárása.Köszönet érte :)

Szerintem is igazán kedves, megnyugtató vége van. Sokat hajlandóak voltak feladni egymásért, és a végső apropó is jól sült el. :) Örülök, hogy szeretted olvasni, ahogy a véleménynek is.

Idézet:
A csapdából-ból még mindig van restanciám de most egy kicsit besűrűsödött az életem ...

Nincs semmi vész. Én is sokat ülök a végén, legalább befejezettként olvashatod majd el egyben. Hamarosan itt a karácsony, lehet majd lazítani, kicsit több ideje jut az embernek magára.

Idézet:
Egy picike kérdés:Az egymás cipőjében fordítás miként áll?

Igen-igen, ideje előkotornom. Keveset fordítottam eddig az utolsó fejezetéből, de nem szeretném befejezetlenül hagyni, természetesen. Úgy is jelzem majd itt, ha fel tudok rakni egy részletet. Meglehetősen hosszú a hátralévő fejezet. De ezt már tudjátok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 22:42 
Szárnybontogató

mellons írta:
Felkerült a Hazatérés epilógusa, tehát befejeződött a történet.

Remélem, mindenki szívesen olvasta, és jól szórakozik majd a mostani fejezeten is.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59713

Kriti ugyan született (és írtam My-Le-ról meg az észrevételemről a válaszaidról, amit még az első fejezet után írtál), de azt kihagytam belőle, hogy mivel annyi minden történt, el is felejkeztem a nőről, a külsejéről meg pláne. ;) A meglepődés tehát sikerült :D És itt is mégegyszer köszi, hogy lefordítottad! :-*

Idézet:
Hétvégén, ha minden jól megy, lesz új fejezet a Csapdából című drarryből. :)

Óóóh, ennek nagyon örülök! 8-> És egyúttal kicsit szomorú is vagyok, mert az az utolsó fejezet lesz :( , de azért várom/tam már nagyon ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 19:23 
Fanficbúvár

mellons írta:

Remélem, mindenki szívesen olvasta, és jól szórakozik majd a mostani fejezeten is.

Köszike olvastam és hagytam véleményt is.Imádtam,nagyon szép lett a lezárása.Köszönet érte :)
A csapdából-ból még mindig van restanciám de most egy kicsit besűrűsödött az életem és gyakorlatilag meghalni sincs időm de amint lesz mármint nem meghalni csak szabadidőm rögtön pótolni fogom :D Mostanság csak annyira van időm,hogy az új frisseket gyorsan olvasom és írok véleményt de lesz ez még jobb csak ki kell várnom ;)

Egy picike kérdés:Az egymás cipőjében fordítás miként áll?Nem sürgetés vagy ilyesmi csak kiváncsiskodás ;) :-P Már arra is kiváncsi vagyok de attól félek,hogy vissza kell majd olvasnom,hogy képben legyek :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 18:20 
Billentyűzetgyilkos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 6:49 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
Csodálatos volt :) De megmondom őszintén, ha nem írod a végére, hogy mi lesz még, most szomorú lennék :) Így viszont epedve várom mi jön még :)

Gondoltam, hogy páran kiakadnátok, ha minden szó nélkül hagynám az utolsó fejezet végét. :) Ennél a sztorinál nem afféle ráadás az epilógus, hanem az adja a végkifejletet. Érdekes megoldás, de az utolsó titok megfejtése és a lezárás abból ered majd. De persze azért a történet kívüli folytatásra - életükre is lesz benne utalás.
Örülök, hogy tetszett. Én is szerettem az ötödik fejezetet. :)

Szia!

Hűűű ezeket olvasva szinte csorog a nyálam a hatodik részért :)) :))
Valóban érdekesen hangzik, hogy az epilógus adja majd a végkifejletet :)
Kíváncsian várom!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 16:38 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Csodálatos volt :) De megmondom őszintén, ha nem írod a végére, hogy mi lesz még, most szomorú lennék :) Így viszont epedve várom mi jön még :)

Gondoltam, hogy páran kiakadnátok, ha minden szó nélkül hagynám az utolsó fejezet végét. :) Ennél a sztorinál nem afféle ráadás az epilógus, hanem az adja a végkifejletet. Érdekes megoldás, de az utolsó titok megfejtése és a lezárás abból ered majd. De persze azért a történet kívüli folytatásra - életükre is lesz benne utalás.
Örülök, hogy tetszett. Én is szerettem az ötödik fejezetet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 11:55 
Könyvmoly

mellons írta:
Elkészültem a Hazatérés ötödik fejezetével.
A snarry kedvelők megtalálják a szokott helyen:

Minden érdeklődőnek jó szórakozást hozzá! :)

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 18:57 
Billentyűzetgyilkos

Elkészültem a Hazatérés ötödik fejezetével.
A snarry kedvelők megtalálják a szokott helyen:

Minden érdeklődőnek jó szórakozást hozzá! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 9:16 
Billentyűzetgyilkos

ofwine írta:
Tudod most Mellons napokat tartok :D
Olyan jó újra olvasni minden írásod. Legalább egy kicsit elmenekülhetek a világtól. Nagyon rám fér :-< És te egy igazi gyógyír vagy.

Mellons napok? :D:D Hivatalos munkaszüneti napok? Aranyos vagy. :-D
Azt sajnálom, hogy úgy érzed, jobb elmenekülni a nagyvilág elől, annak viszont nagyon örülök, és büszke vagyok rá, hogy a történeteimmel segíthetek javulgatni. Sokszor, hogyha minden bajom van, én is elolvasom a kedvenceimet, és beleélve magam egy kis ideig a bajok már nem is olyan fontosak. A betűk és képzelet varázsa, mindig gyógyír. :)

Idézet:
A Csapdábóllal, hogy milyen kapcsolatot alakítottam ki? Azt hiszem a feltétlen imádat jellemzi leginkább _U_ Pedig az első rész olvasásakor még kétségeim voltak :))

:D Őszintén szólva az elején még nekem is kétségeim voltak. Hogy mégis miként fogom ezt innen eljuttatni oda, ahova szeretném. De aztán rájöttem, hogy pont ez a varázsa. Hogy egy ilyen messze nem eszményi helyzetből mekkora utat kell megtenniük. Főként Dracónak. És közben változik, tanulja az érzelmeket, mint egy jó kisiskolás a griffendélesek közé kerülve. És megérti, miért is más Harry közelében lenni, és átélni a kapcsolatok minden aspektusát. Kifejezetten nem lesz más ember, a természete, tulajdonságai maradnak, de több lesz, és teljesebb.
De mindehhez kellett az első pár fejezet is, az akkor történt felismerések. Mikor írtam, aggódtam, eleve a fogadtatás miatt is, most viszont már látom, hogy másként nem is lett volna ugyanilyen hatású, nem sikerült volna. Így kerek, hozzám is nőtt nagyon. Nehéz lezárni. Szó szerint küszködöm vele, pedig többször is elővettem. És nem azért, mert nem tudom, mit kellene leírni. Nagyon is tudom, bennem él az egész... csak el kell engedni. És nagyon szeretném a végét úgy megírni, hogy igazi befejezése legyen az eddigi fejezeteknek, minden tanúsággal és érzelmi mondanivalóval.
Talán a mellons napok végére sikerrel is járok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 21:26 
Zöldfülű

mellons írta:

Egyébként rég láttalak, le voltál maradva több történettel is, nem?
Olyan nehézkesen megy befejeznem szegény Csapdábólt. Túlságosan szeretem és közel áll hozzám. Ezért is annyira remek, hogy ti is értékelitek. :)

Szia Mellons!
Igen kicsit mindennel le vagyok csúszva, de behozom a lemaradást.
Tudod most Mellons napokat tartok :D
Olyan jó újra olvasni minden írásod. Legalább egy kicsit elmenekülhetek a világtól. Nagyon rám fér :-< És te egy igazi gyógyír vagy.
A Csapdábóllal, hogy milyen kapcsolatot alakítottam ki? Azt hiszem a feltétlen imádat jellemzi leginkább _U_ Pedig az első rész olvasásakor még kétségeim voltak :)) A lényeg, hogy remélem, hogy még sok-sok szép remekkel fogsz még megörvendeztetni.
(a felvidítassz, az felvidítasz akart lenni :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 18:43 
Billentyűzetgyilkos

ofwine írta:
Szia Mellons!

Most nézegetem, hogy ki vesz részt a WS-en és csalódottan látom, hogy te nem :((
Így most, hogy olvasgatom a fórumod, már látom az okát. Elfoglalt vagy. Megértem, de akkor is sajnálom, hogy "csak" bírák közt szerepel a neved.

Szia! :-*

Igen, ezúttal úgy döntöttem, a WS-en való részvételt már nem vállalom be. Túl sok lett volna. De mivel egyike vagyok a szervezőknek, adta magát, hogy minimum bíróként maradjak. :) Jól esik, hogy sajnálod, amiért nem volt az írók között a nevem.

Idézet:
Tudod, hogy nagyon szeretem a történeteid, és mindig felvidítassz, ha van valami saját frissed. Köszi, hogy vagy. >:D<

Ó, egészen elpirultam. Nos, én is köszönöm, hogy olvasol, és nagyon örülök, hogy ennyire szereted mindazt, amit csinálok. Igyekszem majd haladni valamivel, hogy felvidíthassalak.
Mint látom, azt leginkább a Csapdábóllal érhetem el. :D Minő meglepetés. Pedig a szobrom még nem is készült el.
Egyébkén rég láttalak, le voltál maradva több történettel is, nem?
Olyan nehézkesen megy befejeznem szegény Csapdábólt. Túlságosan szeretem és közel áll hozzám. Ezért is annyira remek, hogy ti is értékelitek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 9:17 
Zöldfülű

Szia Mellons!

Most nézegetem, hogy ki vesz részt a WS-en és csalódottan látom, hogy te nem :((
Így most, hogy olvasgatom a fórumod, már látom az okát. Elfoglalt vagy. Megértem, de akkor is sajnálom, hogy "csak" bírák közt szerepel a neved.

Tudod, hogy nagyon szeretem a történeteid, és mindig felvidítassz, ha van valami saját frissed. Köszi, hogy vagy. >:D<

És a kihagyhatatlan könyörgés $pray : igen a Csapdából-ra golndolok, mert ezt az írást csak szeretni lehet, és én egyszerűen imádom. Nagyon várom a folytatás. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 17:50 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Legalább már egy boldog meris biztosan megkapja a karácsonyi ajándékát, amúgy meg biztos vagyok benne, hogy idén is lesznek csúszások meg olyanok, akik nem is kapják meg az ajándékukat. Ilyenek az emberek...
De legalább az ne vállalná, aki tudja, hogy nem lesz rá ideje.

Igen, emiatt egy kicsit mi is aggódunk. Most nagyon sokan vagyunk, és ilyenkor persze, ott a lelkesedés, aztán mikor egyre közeledik a határidő... De majd kiderül, igyekszünk beugró embereket is számon tartani.
Viszont, a kapott sztorim írását most szeretem, csak lenne végre lehetőségem igazán leülni, és nekilátni, bár nem panaszkodhatom, már most remekül állok, ha azt nézem, hogy már háromszorosan teljesítettem a minimumot. Egész hosszú lesz, az biztos. :)

Terveim mindig vannak a továbbiakra. Most többnyire azon igyekszem, hogy befejezzem minden függőben lévő történetem. De be-becsúsznak novellák, amiket ugye, gyakran az olvasók elé tárok.
Olyan is van, amit még őrizgetek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 15:57 
Szárnybontogató

mellons írta:
Dolgozhatok valami mással...

Szerintem, erre a mondatodra sokan ráharaptak most. :-D
mellons írta:
A Becsülettel alapjában is kissé viszontagságos volt. ...

Látod? Senki és semmi nem akarta, hogy befejezed, már az elejétől fogva sem. :-D De végül csak sikerült megoldani minden problémát.
mellons írta:
Utálok utolsó pillanatra hagyni dolgok, és igen, tudom, hogy gyakorlatilag két hónap van rá, de ha most tudom, miért ne készüljek el vele, addig szépen átnézhetem, beleírhatok még, s nem kell izgulnom, mi lesz a sorsa.

Hát naná! Legalább már egy boldog meris biztosan megkapja a karácsonyi ajándékát, amúgy meg biztos vagyok benne, hogy idén is lesznek csúszások meg olyanok, akik nem is kapják meg az ajándékukat. Ilyenek az emberek...
De legalább az ne vállalná, aki tudja, hogy nem lesz rá ideje. Pl. én is szívesen részt vennék ebben az üstözésben, de tudom, hogy az angol szóbelire és a szalagavatóra való felkészülés miatt nem fér bele az időmbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 14:22 
Billentyűzetgyilkos

Mire majd nekiállsz elkezdeni, igen, merem remélni, hogy elkészülök a Csapdábóllal. :D

A Becsülettel alapjában is kissé viszontagságos volt. Itt a merin kezdett nagyon kedvelt lenni, mikor ugye elszállt az oldal, aztán tettem fel amoda. De sokan az első talán... hét fejezetet már ismerték innen. Aztán volt, mikor magamnak is kissé megbonyolítottam a szálakat, majd jött ez a gát, hogy alig tudtam befejezni, mert berzenkedtem ellene. Utána pedig az epilógus veszett oda a gaz vírusok támadásában. Na, akkor nagyon sokáig nem nyúltam hozzá, mert sirattam ez eredeti változatot... *sóhaj*

Most fordítok, és az Üstre szánt történettel dolgozom. Megvan belőle tíz oldal, és most igyekszem rákapcsolni. Minél hamarabb be szeretném fejezni... Utálok utolsó pillanatra hagyni dolgok, és igen, tudom, hogy gyakorlatilag két hónap van rá, de ha most tudom, miért ne készüljek el vele, addig szépen átnézhetem, beleírhatok még, s nem kell izgulnom, mi lesz a sorsa. Dolgozhatok valami mással...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 10:14 
Szárnybontogató

De legalább a Csapdából be lesz fejezve, mire én elkezdem, szóval nem kell majd folytatásért izgulnom. Bár akkor meg biztos az lesz a bajom hogy, tudod, "lemaradtam" róla. :roll: Közben látom milyen lelkesen várják a többiek a folytatást.

El is felejtettem, hogy ilyen viszontagságok történtek a Becsülettel utolsó fejezetével. Hmm, na most gondolkodhatok azon, hogy milyen lett volna az eredeti. De, huh, csoda, hogy nem kaptál agyvérzést, amiért elszállt. Én nem is tudom mit csináltam volna... Túl sok lehetőség mondjuk nincs.

Nem is a vénségünk miatt hangzott el az a mondat annyiszor, így a "régi" szót ki is hagyhattuk volna, de akkor is szép idők voltak. :-)
Persze, senki sem fogalmazna 1, 2, 3 év elteltével ugyanúgy, de érdekes volt visszaolvasni a fanatizmusomat :-D És igen, akkor egészen értelmesnek tűnt, amit írtam. :DJó persze az is volt... akkor. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 14:04 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Ó, és még a Csapdábólt említetted, a másik adósságomat, amihez még nem érzem magam eléggé nagy slashernek. Hm, de majd ha nagy leszek! (hányszor is mondtam már ezt? :D)

Még én is szoktam ezt mondogatni, nincs ebben semmi. :)
A Csapdából egy valóban jóval erősebb drarry. Nem túl könnyed, meglehetősen komoly, s végig az érzelmi tanulásról szól. Emellett persze, nem is véletlenül 18-as. Szóval nem csodálom, ha arra még nem állsz készen. De majd egyszer nagy leszel, tudod. :lol:

Idézet:
És a Becsülettel? Azt se nagyon akaródzott befejezni :) Látszik is az utolsó fejezet hosszán. Bár tudom ennek az a fő oka, hogy minden szálat el akartál varrni, tanulva Rowling hibájából.

Igen, ez igaz. Mindegyik történetemmel így szoktam egy kicsit lenni. A Becsülettelnél viszont az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy tudod, mikor már szinte kész volt az epilógus, akkor kaptam be egy szép kis vírust a gépre, és mindent újra kellett telepítenem. Ezért még jó ideig bánkódtam az eredeti változat után, mire végre nekiültem ismét leírni mindazt, amit szerettem volna. És hát persze azért, nem ugyanolyan lett.
A hosszúsága pedig... szerintem annyi kellett hozzá. Bár az epilógus nem is annyira lezárás volt, mintsem inkább betekintés a későbbiekbe. Na mindegy, így sikerül.

Idézet:
Azok a régi szép idők... 8-> Igen, ez ma már párszor elhangzott köztünk, de hát úgy tűnik ez egy ilyen nosztalgiás nap.
És képzeld elkezdtem nézegetni, milyen kritikákat is írtam, miket is emlegetünk és tök furi. Ma már nem is úgy és azt írnám :D Kis idióta voltam :lol:

Igen, tegnap jó sokszor elhangzott, mintha nem tudom én milyen vének lennénk. :D Szerintem természetes, hogy néhány év távlatából az ember az akkor írtakat már nem ugyanúgy közölné. De attól még nem idiótaság. Egyébként is, az mindig éppen az volt, amit akkor kiváltott belőled a fejezet, amin gondolkodtál, benne van a hangulat... egész más, mint visszatekintve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 23:14 
Szárnybontogató

mellons írta:
Ha már igazán leülök, akkor egyben lenyomom. Nem kell csalogatni, jön magától, akkor meg minek tartsam bent? Jobban szeretem egyszerre, jóval egybefüggőbb, például hangulatilag, összeszedettebb. Ha hatszáz darabból tenném össze, mert minden nap csak egy bekezdést írok le, az olyan is lenne. Vagy ugye, pont az, hogy egyáltalán nem olyan lenne. Egy lendülettel jó az. *megerősítően bólogat*
Nem utolsó sorban, megéri azt a teszem azt három órát rászánni, hiszen azonnal meg is vagyok mindennel.

Igen, ez így elég logikusan hangzik :)

Ó, és még a Csapdábólt említetted, a másik adósságomat, amihez még nem érzem magam eléggé nagy slashernek. Hm, de majd ha nagy leszek! (hányszor is mondtam már ezt? :D)
És a Becsülettel? Azt se nagyon akaródzott befejezni :) Látszik is az utolsó fejezet hosszán. Bár tudom ennek az a fő oka, hogy minden szálat el akartál varrni, tanulva Rowling hibájából.

mellons írta:
De hát épp neked magyarázzam? Ott voltál anyukáddal együtt a legelső történeteimnél is. Milyen szépséges kritikákat írtál a Becsülettelhez... :)

Azok a régi szép idők... 8-> Igen, ez ma már párszor elhangzott köztünk, de hát úgy tűnik ez egy ilyen nosztalgiás nap.
És képzeld elkezdtem nézegetni, milyen kritikákat is írtam, miket is emlegetünk és tök furi. Ma már nem is úgy és azt írnám :D Kis idióta voltam :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 20:26 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:

Nem értem ám, egy nap alatt, hogy tudsz összehozni bármit is :D Sose értettem, de kétségtelenül feneketlen fantáziával vagy megáldva :)

Hát én nem tudom. Ha már igazán leülök, akkor egyben lenyomom. Nem kell csalogatni, jön magától, akkor meg minek tartsam bent? :-D Jobban szeretem egyszerre, jóval egybefüggőbb, például hangulatilag, összeszedettebb. Ha hatszáz darabból tenném össze, mert minden nap csak egy bekezdést írok le, az olyan is lenne. Vagy ugye, pont az, hogy egyáltalán nem olyan lenne. Egy lendülettel jó az. *megerősítően bólogat*
Nem utolsó sorban, megéri azt a teszem azt három órát rászánni, hiszen azonnal meg is vagyok mindennel. :) Szeretem is, hogy könnyen jön, az tény. Bár ez sem igaz mindenre. Egy történetet pl. nagyon nehezen zárok le. Valamiféle belső gátam van ellene... :D Azért tipródom a Csapdábóllal is most kissé.

Idézet:
És igeeen, éljen a slash nélküli léét :lol:
Na jóó, azért szeressük a slasht, nem vagyok én olyan álszent hogy tagadjam (bár nem mindegy ki írja) :P

Emlékszem ám még, mikor térítgettelek. :D Ahhoz képest tényleg szépen haladtál előre a slash témában.
Különben most nekem is jól esik ezt írni, így, a jól megszokott mederben, úgy, hogy egyáltalán nem is tervezek párosítást. Heterot sem.
De hát épp neked magyarázzam? Ott voltál anyukáddal együtt a legelső történeteimnél is. Milyen szépséges kritikákat írtál a Becsülettelhez... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 18:52 
Szárnybontogató

Most nincs kedvem idézgetni, de szerintem így is meg fogod érteni miről beszélek :-D

Nem értem ám, egy nap alatt, hogy tudsz összehozni bármit is :D Sose értettem, de kétségtelenül feneketlen fantáziával vagy megáldva :)

És igeeen, éljen a slash nélküli léét :lol:
Na jóó, azért szeressük a slasht, nem vagyok én olyan álszent hogy tagadjam (bár nem mindegy ki írja) :P

Ha azt mondod a lelkesedés látszott, akkor az már fél siker. :) Mostanában kell rájönnöm, hogy nem csak a hosszú vélemény a jó vélemény. Röviden is lehet olyan szépeket mondani, de háát... én akkor is a hosszú vélemény híve vagyok, már ha nem csak fecsegnek benne (mondom ééén XD :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 17:47 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Köszi, hogy így gondolod. :)
Talán most ezért érzem azt, hogy olyan rúgd föl hagyd ott módon írtam véleményt a Csak meggyőzés kellhez. Nem is tudom...

Nem volt vele semmi baj, ne aggódj. A lelkesedés látszott, és hogy szívesen olvasod. Ami után már igazán nem lehet panaszunk. :D Egyébként is, mindig van valami jó fej kis megjegyzésed vagy észrevételed. Ahhoz pedig nem feltétlen kell oldalakra rúgnia a mondanivalódnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 17:40 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Pedig tudod, hogy jobban szeretem a saját sztorijaidat. Mert az a tiéd :)
Bár tudom, hogy a fordításban is otthon vagy (=ügyes vagy), de akkor is.

Ó, azért nem kell félteni. Most kezdek felkecmeregni a padlóról, aztán beindul majd úgyis az alkotási késztetés. Szerencsére mindig így vagyok, s akár egy nap alatt is összehozok valami újat. Tehát lesznek haladások a saját írásaim terén is.
Sőt, ahogy lentebb is írtam, most már majd igazán belevethetem magam az üstös történetbe is. Igazán érdekes lesz, és végre kicsit slash mentesen. :)
Egyébként örülök, hogy azért a fordításaimat is ügyesnek tartod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 16:28 
Szárnybontogató

mellons írta:
Szeretem a meglepetéseket, izgalmasak. Kivéve, amikor már állatira kíváncsi vagyok. Olyankor igyekszem mardekároskodni.

Ó, igen! :-D Emlékszem, hogy rögtön előbujik a becsületes kis griffendéles lelkedből a gonosz mardis ravaszság! :lol:
És tudod, aki kíváncsi hamar megöregszik! :P :)

mellons írta:
Mindig szép kritikákat írtál, de a legjobb az volt bennük, hogy látta az ember, mennyire elgondolkodtat a történet, és valóban rászántad az időt, hogy véleményt formálj.

Köszi, hogy így gondolod. :)
Talán most ezért érzem azt, hogy olyan rúgd föl hagyd ott módon írtam véleményt a Csak meggyőzés kellhez. Nem is tudom...

mellons írta:
Én is előszedem majd a GYU-rát. Rám is fog férni. :)

Igen, a GYU olyan, mintha gyógyítaná a lelked, jól esik olvasni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 16:17 
Szárnybontogató

mellons írta:
Leginkább csak fordítgatok, az nem is köt le annyira, mintha belemerülnék saját történetbe, és bármikor fel is függeszthetem, hogy aztán ismét felvegyem a fonalat...
Az általam írtakra több idő és kifejezetten csak arra hangolódás kell. Most még nem megy.

Pedig tudod, hogy jobban szeretem a saját sztorijaidat. Mert az a tiéd :)
Bár tudom, hogy a fordításban is otthon vagy (=ügyes vagy), de akkor is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 16:12 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:

De hááát... Itt a karácsony nemsokára, majd megleplek valamivel... :) Talán :P

Okés. :) Szeretem a meglepetéseket, izgalmasak. Kivéve, amikor már állatira kíváncsi vagyok. Olyankor igyekszem mardekároskodni.
Mindig szép kritikákat írtál, de a legjobb az volt bennük, hogy látta az ember, mennyire elgondolkodtat a történet, és valóban rászántad az időt, hogy véleményt formálj.

Én is előszedem majd a GYU-rát. Rám is fog férni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 16:03 
Szárnybontogató

mellons írta:
Jah, zsenitanonc, gyűrűk urás avatár.

Bizony! Most tartottam nemrég egy GYU maratont, megnéztem az összes bővített változatos filmet, meg olvasom a könyvet... szóval igen aktuális. Már csak valami jó kis aláírásra vadászok. :-D

*Off kikapcs*

mellons írta:
Azok a régi szép idők... milyen kritikákat sikerült ám megalkotnod. Már azt élmény volt olvasni, és jókat vigyorogni rajta.

Örülök, hogy bírtad azokat a véleményeket, :) mert némelyikkel megdolgoztam :-)
Azért ott kell lenni fejben, ha egy oldalon keresztül szólok hozzád, mert ha nem gondolom át normálisan a dolgokat, akkor minek is írok? Nem lesz értelme. Ehhez pedig idő kell...
De hááát... Itt a karácsony nemsokára, majd megleplek valamivel... :) Talán :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 14:31 
Billentyűzetgyilkos

Jah, zsenitanonc, gyűrűk urás avatár. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 14:30 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Tudod kijöttem a kritikaírás gyakorlatából

Ó, ez nagy kár. Azok a régi szép idők... milyen kritikákat sikerült ám megalkotnod. Már azt élmény volt olvasni, és jókat vigyorogni rajta.
Mindenesetre, annak nagyon örülök, hogy szisztematikusan írtál mindenhová. :)

Megint túl vagyok egy rosszabb időszakon - betegség. Szóval csigatempóban haladok bármivel is.
Leginkább csak fordítgatok, az nem is köt le annyira, mintha belemerülnék saját történetbe, és bármikor fel is függeszthetem, hogy aztán ismét felvegyem a fonalat...
Az általam írtakra több idő és kifejezetten csak arra hangolódás kell. Most még nem megy. De a Hazatéréssel haladok még így is egész jól...
:)

És persze, most már beindul rendesen az üstözés is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 22:41 
Szárnybontogató

Köszi a bizalmat :lol: Lehet hogy amikor ezt írtad (sőt biztos), még nem nézted meg az alkotásaimat. :-D Tudod kijöttem a kritikaírás gyakorlatából, és ha a suli elkezdődik... megint nem fogok tudni reagálni, meg sajna olvasni se nagyon. Szóval a visszarázódás kizárva. :-(

Jaj és szerintem a szeretéssel nem lesz gond. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 18:15 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Szia mellons neked is mondom:-D : teleszemeteltem a Csak meggyőzés kell kritika részlegét :lol:
Szóval, ha unatkoznál csak nézz be oda :)

Szia zsenitanonc. :D Oh, ha te írtad - és természetesen egyébkét is -, kétlem, hogy bármiféle szemetelésről lenne szó. Elvégre, véleményért "dolgozunk", nemde? Megnézem majd őket, köszönjük.
Remélem, végig szeretni fogod a történetet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 16:51 
Szárnybontogató

Szia mellons neked is mondom:-D : teleszemeteltem a Csak meggyőzés kell kritika részlegét :lol:
Szóval, ha unatkoznál csak nézz be oda :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 15:57 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Ez most a következő feladat. Legalább is nekem. A két közös törivel haladni. Úgyhogy fel a fejjel, Germa már látja, hogy közelít az új Csak meggyőzés kell feji. *vihog*

Nos, én örülni fogok neki. Úgyhogy nem szaladok el, ha majd közelít.
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 9:42 
Írópalánta

Hm...nos, nem ígérek semmit, mert sosem lehet tudni, de most leadtam a saját törim új részét, a drarry fordításom következő két része nálad bétázáson, Herikával még folynak a "tárgyalások" :lol: , lévén azt egészen más koncepció alapján írjuk közösen, ezért aztán most már valóban elkezdhetek ezen dolgozni.
Így aztán most minden tekintetben az a következő lépés, hogy neki ülljek, elolvassam, amit eddig összehoztunk, és nekiálljak a következő résznek. Ez most a következő feladat. Legalább is nekem. A két közös törivel haladni. Úgyhogy fel a fejjel, Germa már látja, hogy közelít az új Csak meggyőzés kell feji. *vihog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 9:29 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
A ti kis snarrytekre és a továbbhaladására én is kiváncsi vagyok, de azt nagyon.

Arra én is. Hiányzik már, de egyelőre ugyanúgy várok, mint ti. :)
Elvileg Germa most valami máson dolgozik, a herikával közös sztorijukon, azt hiszem, de ha lesz ideje, biztos eljut majd ehhez is.
Éppen izgis résznél hagytuk abba. :)

A Hazatérésre köszönöm a szép hosszú kritikát, és nagyon örülök, hogy ennyire kedveled azt a történetet. :) Már csak egy fejezet, és az epilógus van vissza. Igaz, még nem tudom, hogy az ötödik fejezetet ketté kell-e vennem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 22:36 
Fanficbúvár

A ti kis snarrytekre és a továbbhaladására én is kiváncsi vagyok de azt nagyon. :)

A hazatérést olvastam,kritikáltam és imádtam mint mindig.Hálás köszönet érte :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 18:44 
Billentyűzetgyilkos

A Hazatérés következő részlete olvasható:

Jó szórakozást hozzá az érdeklődőknek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 18:42 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Ismerős neked is a helyzet, nem? :lol:

De még mennyire. *sóhajtgat saját hülyeségén*

Azért várom majd, miként halad tovább a kis snarrynk.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra