Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 10 (hétfő), 19:45

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 764, 765, 766, 767, 768, 769, 770 ... 1041  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 21:06 
Sztorihajhász

Robin Mors írta:
Ha megijed, akkor erősebb vagy nála. :) Az erősebb kutya sem ijed meg a kicsitől, bármennyire is ugat az.

Amúgy ne aggódj, én is tudok bunkó paraszt lenni, a közönségességet pedig ne is említsük. (Ami ha azt vesszük, egy nőnél baromira nem válik előnyére.) De pl az már haladás, hogy mivel G nem káromkodik, így én is leszoktam róla, pedig nem is terveztem, csak így alakult. (Meg is jegyezte, hogy mikor vagyok barátnőmnél, mert akkor megint úgy beszélek pár napig, mint egy kocsis.)

ez jóó ^^

Susan, kapaszkodj xD de most komolyan.. fogadok egy tábla csokiban h fiatalabb vagyok nálad? Tartod?

jó hogy nem szokásom fogadni x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 21:05 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Robin Mors írta:
Kicsi vagyok, székre állok, basszátok meg, így se látok! :)

Vááháááhááhááá *szakad* ezt kiírtam msn-re, halálos xDDDDDDDD De am, 156 centi vagyok, az osztálxtársaim 170 felett vannak... Pff X-(

Örülök, hogy átadhattam neked ezeket a bölcseleteket. :)

Muti azt a tesztet! Már ha magyar...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 21:02 
Sztorihajhász

Ha megijed, akkor erősebb vagy nála. :) Az erősebb kutya sem ijed meg a kicsitől, bármennyire is ugat az.

Amúgy ne aggódj, én is tudok bunkó paraszt lenni, a közönségességet pedig ne is említsük. (Ami ha azt vesszük, egy nőnél baromira nem válik előnyére.) De pl az már haladás, hogy mivel G nem káromkodik, így én is leszoktam róla, pedig nem is terveztem, csak így alakult. (Meg is jegyezte, hogy mikor vagyok barátnőmnél, mert akkor megint úgy beszélek pár napig, mint egy kocsis.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 21:01 
Fanficbúvár

Aryanna írta:
néha az az érzésem van h konkrétan megijednek a jellememtől... nagyon bunkó tudok lenni ha azt hiszik hogy egy sarki kurva vagyok akivel bármit meg lehet tenni..

egyébként sem vagyok olyan jellemű ember aki húde könnyen beleszeret valaki másba, és akkor érte bármit meg tesz, mert egyáltalán nem vagyok alázatos, és általában akiben látnék elég akaratot és stb annak vagy van barátnője, vagy szimplán nem érdeklen, vagy megijed... x'D de én még kicsi vagyok és fiatal, szóval van még időm xD
ű

Ajánlanám neked a semeuke tesztet, mert ezek veszélyesen seme tulajdonságok :D Kicsi vagy? Mennyi idős?

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 21:00 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:

Vááháááhááhááá *szakad* ezt kiírtam msn-re, halálos xDDDDDDDD De am, 156 centi vagyok, az osztálxtársaim 170 felett vannak... Pff X-(

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:56 
Sztorihajhász

Robin Mors írta:

Mondtam én, hogy nem voltak neked elég dominánsak. :)

néha az az érzésem van h konkrétan megijednek a jellememtől... nagyon bunkó tudok lenni ha azt hiszik hogy egy sarki kurva vagyok akivel bármit meg lehet tenni..

egyébként sem vagyok olyan jellemű ember aki húde könnyen beleszeret valaki másba, és akkor érte bármit meg tesz, mert egyáltalán nem vagyok alázatos, és általában akiben látnék elég akaratot és stb annak vagy van barátnője, vagy szimplán nem érdeklen, vagy megijed... x'D de én még kicsi vagyok és fiatal, szóval van még időm xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:55 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Én ismét nem tudok erre reagálni, mivel még tapasztalatlan vagyok ilyen térem ^^" Bár én is hangos vagyok, ezt sokan megjegyezték már... De én azzal védekezek, hogy kicsi vagyok, és berögződött, hogy ha azt akarom, hogy észrevegyenek, akkor hangosan kell beszélnek. Mert volt már olyan tényleg, hogy szabályosan átnéztek fölöttem... És én utálom, ha a méretemmel piszkálnak... X-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:53 
Fanficbúvár

Én ismét nem tudok erre reagálni, mivel még tapasztalatlan vagyok ilyen térem ^^" Bár én is hangos vagyok, ezt sokan megjegyezték már... De én azzal védekezek, hogy kicsi vagyok, és berögződött, hogy ha azt akarom, hogy észrevegyenek, akkor hangosan kell beszélnek. Mert volt már olyan tényleg, hogy szabályosan átnéztek fölöttem... És én utálom, ha a méretemmel piszkálnak... X-(

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:52 
Sztorihajhász

Aryanna írta:
én nagyon makacs vagyok, és általában ezt nagyon tudják gyűlölni, meg általában az van, hogyha nyugodtan csendben beszélek akkor már nagyon félni kell... szeretek hangosan beszélni na x'DD
és ilyenkor mi az ami a legnagyobb küzedelmet jelenti a pasinak.. az irányítás megszerzése x')
csak általában addig húzom az agyukat amíg megunják szóval... ez nálam ilyen berögződés, eddig öszvisz egy normális kapcsolatom volt... szóval...
nem is akarok én pasit csak az előtte lévő játék az ami tetszik nekem ^^

Mondtam én, hogy nem voltak neked elég dominánsak. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:49 
Sztorihajhász

én nagyon makacs vagyok, és általában ezt nagyon tudják gyűlölni, meg általában az van, hogyha nyugodtan csendben beszélek akkor már nagyon félni kell... szeretek hangosan beszélni na x'DD
és ilyenkor mi az ami a legnagyobb küzedelmet jelenti a pasinak.. az irányítás megszerzése x')
csak általában addig húzom az agyukat amíg megunják szóval... ez nálam ilyen berögződés, eddig öszvisz egy normális kapcsolatom volt... szóval...
nem is akarok én pasit csak az előtte lévő játék az ami tetszik nekem ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:47 
Sztorihajhász

Hidd el, attól mert még valaki rossz fiú, korántsem biztos, hogy elég domináns ahhoz, hogy doromboló kiscica legyen belőled. Nézd meg szegény Aryannát. Hiába rosszak azok a fiúk, még sem érzi a késztetést, hogy eldobja az agyát, csak azért, mert ők akarnak valamit. És igaz, hogy a dominanciának meg kisugárzásnak nem csak ez a hatása, de azért sokat dob azon, hogy ne ellenkezz, mikor meg akar csókolni, de barátnője van.

Emlékszem, egyszer találkoztam egy pasival. Nem volt különösebben jóképű, sőt, nagyon nem.XD (Jó, azért nem is volt menthetetlenül ronda. :) ) Mit tudom én már hol volt eladó, és neki egyszerűen olyan kisugárzása volt, hogy beléptem a boltba, ránéztem, és asztakurva! És akkor még nem is szólalt meg. Na utána valahol a bolt bejáratánál elhagytam az eszemet, és végem volt. Aztán egyszer elcipeltem barátnőmet, akinek sikerül mindig a legrondább pasit kifognia, és baromira nem egyezik az ízlésünk ilyen téren, de rá ő is azt mondta, hogy hűha! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:39 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Ezzel csak akkor van gáz, ha nem elég domináns hozzád képest, hogy az ő akarata érvényesüljön. Mert abból lesz a folytonos balhézás, meg a hiszti. Mondjuk én nem ismerlek annyira, hogy te mennyire vagy akaratos, de az az igazság, hogy ilyen pasit baromi nehéz találni.
Én jól elvagyok az enyémmel. Ő már megszokta, hogy ez van, és határozottan kényelmesebb neki ez a szerep. (Mondjuk ez sem mindig jó.)

Igen, sajna... Ilyenkor jönnek képbe a rosszfiúk xDD Mert engem mindig az ilyen kis szerencsétlenkedő, megszeppent nyomikák találnak meg, akiknek annyi bátorságuk sincs, hogy szemtől szembe mondják, hogy mit akarnak :shock:

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:36 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Pasik.... Juuj, az lesz a buli, amikor majd nekem lesz xD Nekem tuti ilyen rányító típus kell, mert én egy makacs, önfejű picsa vagyok, akit nagyon nehéz meggyőzni a dolgokról xDD De egyenlőre még i stay alone~

Ezzel csak akkor van gáz, ha nem elég domináns hozzád képest, hogy az ő akarata érvényesüljön. Mert abból lesz a folytonos balhézás, meg a hiszti. Mondjuk én nem ismerlek annyira, hogy te mennyire vagy akaratos, de az az igazság, hogy ilyen pasit baromi nehéz találni.
Én jól elvagyok az enyémmel. Ő már megszokta, hogy ez van, és határozottan kényelmesebb neki ez a szerep. (Mondjuk ez sem mindig jó.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:29 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Nekem volt egy tipikus skorpió pasim. Mikor ott vagy vele, akkor megőrjít, elveszi azt a csöpp eszedet is, elhiszed neki, hogy te vagy a legszebb a világon, de mikor hátat fordítasz már egy másik lánynál jár.

Hát a mostani meg... :) Az ő hibája, ő engedte, hogy a fejére nőjek. :D

Pasik.... Juuj, az lesz a buli, amikor majd nekem lesz xD Nekem tuti ilyen rányító típus kell, mert én egy makacs, önfejű picsa vagyok, akit nagyon nehéz meggyőzni a dolgokról xDD De egyenlőre még i stay alone~

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:29 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:

Ohóó, én is rosszfiú-párti vagyok, így a könyvekben, filmekben, animékben :D Csak sajnos a legtöbbjük tényleg egy idióta, aki elvárja, hogy istenítsék, meg ha van barátnője, mégis téged akar megcsókolni, ott an a fejedbe, hogy ha mondjuk a te barátod lenne, akkoris lesmárolna vki mást? =/

Én ezért félek a párkapcsolattól, hiába olyan helyes néhány hímnemű ._.

én nem félek tőlük asszem... mmint ha nem is látszik nagyjából tudom úgy forgatni a dolgokat, h ők is elgondolkodjanak h ki merre hány méter... csak az a baj, hogy olyankér én is gondolkodok és... abból meg sose sül ki semmi jó x'D
viszont annyira felbosszantott azzal ahogy egy másikemberről beszélt... mert ugye olyankor jön az h valszeg rólad is ugyanúgy mondja a magáét... namindegy erős kislány vagyok túlteszem rajta magam valahogy... csakaz a vicces h még mindig mondja h menjünk korizni... meg találkozzun meg sétáljuk szal x'D
na majdmeglátjuk...
az a baj ezekkel a pasikkal h náluk már egy csók nem számít megcsalásnak, az csak úgy van mert ez tök természetes ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:27 
Sztorihajhász

Nekem volt egy tipikus skorpió pasim. Mikor ott vagy vele, akkor megőrjít, elveszi azt a csöpp eszedet is, elhiszed neki, hogy te vagy a legszebb a világon, de mikor hátat fordítasz már egy másik lánynál jár.

Hát a mostani meg... :) Az ő hibája, ő engedte, hogy a fejére nőjek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:22 
Sztorihajhász

Chii chan írta:
Rita:

a fejezet: A harmadik próba

pontosan az 585. oldal :)

ehh nah látom már mindegy :D
Ez még segítség volt :-D Köszi az oldalszámot :) Most egy emberrel több lesz a világban, aki tudja, hogy hol jár :-D

Bocsesz, hogy az előbb csak eddig jöttem, de tesómnak kellett ez a válasz, és végülis ő írt+ilyenek az én nevemben :oops:

De most már itt vagyok :-D
És még egyszer köszönöm :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:15 
Fanficbúvár

Aryanna írta:
azabaj, hogy Aryanna a rossz fiúkat szereti... ezvan ^^
csak annyira helyes az a gyerek.. mondjuk az a baj, h mostanában a pasik legalábbis néhány elvárja h áradozzak róluk, nekik... és én ilyet nem csinálok.. mert az olyan száni xDD

meg a múltkor a táncos gyerek hazavitt a robogóján. mondta h le fogok róla fagyni, de kiváncsi voltam h milyen lehet robogózni (még nem ültem olyanon) aztán elvitt kemény két utcára laktam onnan... de tiszta jó volt, viszont tényés való lefagytam tetőtől talpig aztán az a félmosoly és az "énmegmodtam" nézés... és akkor majdnem megcsókolt... csak én mondtam neki h hahó van barátnőd.. erre az volt a válasz h amit nem lát az nem fáj neki -.-" akkor köszöntem neki és otthagytam.

Ohóó, én is rosszfiú-párti vagyok, így a könyvekben, filmekben, animékben :D Csak sajnos a legtöbbjük tényleg egy idióta, aki elvárja, hogy istenítsék, meg ha van barátnője, mégis téged akar megcsókolni, ott an a fejedbe, hogy ha mondjuk a te barátod lenne, akkoris lesmárolna vki mást? =/

Én ezért félek a párkapcsolattól, hiába olyan helyes néhány hímnemű ._.

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:10 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Aryanna írta:
...

Szegényem... *megöleli* Tanulság: a pasik hülyék.... (kivéve néhányat, nem akarom Noszit bántani :) )

Sajnos vannak ilyenek, bár én nem tudok erről vélemény mondani, nekem még nem volt barátom, szingli vagyok, fiatal vagyok... xD De a lényeg az, hogy ne emészd magad, tudasd a sráccal, hogy haragszol rá, meg mondd meg neki, hogy nyomuljon akkor, ha már nem lesz barátnője =/

azabaj, hogy Aryanna a rossz fiúkat szereti... ezvan ^^
csak annyira helyes az a gyerek.. mondjuk az a baj, h mostanában a pasik legalábbis néhány elvárja h áradozzak róluk, nekik... és én ilyet nem csinálok.. mert az olyan száni xDD

meg a múltkor a táncos gyerek hazavitt a robogóján. mondta h le fogok róla fagyni, de kiváncsi voltam h milyen lehet robogózni (még nem ültem olyanon) aztán elvitt kemény két utcára laktam onnan... de tiszta jó volt, viszont tényés való lefagytam tetőtől talpig aztán az a félmosoly és az "énmegmodtam" nézés... és akkor majdnem megcsókolt... csak én mondtam neki h hahó van barátnőd.. erre az volt a válasz h amit nem lát az nem fáj neki -.-" akkor köszöntem neki és otthagytam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:04 
Fanficbúvár

Aryanna írta:
...

Szegényem... *megöleli* Tanulság: a pasik hülyék.... (kivéve néhányat, nem akarom Noszit bántani :) )

Sajnos vannak ilyenek, bár én nem tudok erről vélemény mondani, nekem még nem volt barátom, szingli vagyok, fiatal vagyok... xD De a lényeg az, hogy ne emészd magad, tudasd a sráccal, hogy haragszol rá, meg mondd meg neki, hogy nyomuljon akkor, ha már nem lesz barátnője =/

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 20:03 
Sztorihajhász

Rita írta:
Chii chan írta:

4. könyv, a szfinxes találós kérdése, passz, h melyik fejezet a Trimágus tusánál van ugyebár...
Köszi eddig nekem is ment, de a fejezet címet nem tudtam... Közben tesómmal rájöttünk, na pá

majd később még jövök

sziaszia Rita ^^ :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 19:58 
Könyvmoly

Rita:

a fejezet: A harmadik próba

pontosan az 585. oldal :)

ehh nah látom már mindegy :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 19:57 
Sztorihajhász

Chii chan írta:

4. könyv, a szfinxes találós kérdése, passz, h melyik fejezet a Trimágus tusánál van ugyebár...
Köszi eddig nekem is ment, de a fejezet címet nem tudtam... Közben tesómmal rájöttünk, na pá

majd később még jövök

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 19:56 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Aryanna írta:
gyerekek.. kikészültem :(

pedig tegnap olyan jó napom volt ma meg... áá brühühü...
deazért szijasztook :)

Szió~ :-h

Mi a baj? :(

most kicsit azt érzem h a világ, de legalábbis a pasik ellenem fordultak ...
az egyik gyerek ha meglát az utcán mosolyog meg szépennéz meg minden, és tényleg az jön le az egészből h bejövök neki, aztán kicsit érdekes a gyerek mert még amúgy nem taliztam vele csak msnen beszéltünk, és egyszercsak aztírta h szeret, aztán járt egy csajjal -.-" nemhiszem hogy komolyan gondolta. de ezt akkor mondtam is neki, az ő válasza meg az volt h könnyen beleszeret a lányokba... hátmondom jóhogy nem a fiúkba. aztán összejött egy ismerősömmel, és most ha meglát ugyanúgy vigyorog de hozzámszólni rámírni életjelet adni már baszik és most úgy vagyok vele hogy elfelejtem de mióta el akarom felejteni, azóta minden egyes nap látom és ugyanaz a farkasvigyor köszön rám vissza...
a másik meg... van egy iszonyat helyes pasi találkoztam vele bnőm ismerőse régebben jártak, és miután én hazamentem kifaggatta h mit gondol rólam (a srácnak amúgy van barátnője) aszonta eléggé jócsaj vagyok és hogy tök jó a seggem -.-"
és úgyvan h lesz táncvizsgám és aszonta táncol velem, ma úgyvolt h talizunk de hazajött a barátnője és most vele volt... ki nem találom mit csinálthattak x'D

na mindegy szóval nem vártam tőle semmi nagyot csak ha valamit megígér, akkor na..
szóval most haragszom rá.

ez jó hosszú lett..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 19:54 
Könyvmoly

Rita írta:
...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 19:51 
Sztorihajhász

Halihó emberek!

Segítség kéne!

Milyen lovag, ki a jel
Szent nevében útra kell?
Mond a végzet fegyverét,
És vele rettegett nevét.
Meg se mozdul a lába,
Mégsem érsz a nyomába.
Ez a három egyre megy.
A megoldás az az egy.

mi a fejezet címe, amiben ez van????

köszi

gyorsan kéne :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 19:40 
Fanficbúvár

Aryanna írta:

Szió~ :-h

Mi a baj? :(

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 19:39 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 19:06 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Hát nem tudom, a másiknak több értelmét látom. :) Na de én megyek kutyát sétáltatni. Majd még jövök. :-h

Sziaaaaa :-h

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:55 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Robin Mors írta:
Akkor te két tannyelvűbe jársz? Ott nem úgy szokták, hogy van egy 0. év, amikor csak a nyelvet tanulod?

Igen, kéttanos vagyok :) Lehet, hogy máshol úgy van, de itt már rögtön bele a közepébe >3 Nem tudom, hogy ennek most örüljek-e vagy sírjak xD De hát tudtam mire vállalkozom, mikor bejelöltem... Najó, nem ilyenre számítottam xD

Hát nem tudom, a másiknak több értelmét látom. :) Na de én megyek kutyát sétáltatni. Majd még jövök. :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:54 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Akkor te két tannyelvűbe jársz? Ott nem úgy szokták, hogy van egy 0. év, amikor csak a nyelvet tanulod?

Igen, kéttanos vagyok :) Lehet, hogy máshol úgy van, de itt már rögtön bele a közepébe >3 Nem tudom, hogy ennek most örüljek-e vagy sírjak xD De hát tudtam mire vállalkozom, mikor bejelöltem... Najó, nem ilyenre számítottam xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:51 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Nekünk is kellett németül bemutatkozni év elején, bár nekem csak 3 németem van egy héten... Áktalánosban volt 6 angolom egy héten, itt van 15, mert a matekot a fizikát és a törit is angolul tanulom, így pluszban egy nyomós ok, amiért nem értem a matekot meg a fizikát xD Előről kellett kezdeni az egészet, meg bemagolni a rengeteg fogalmat, fúúj.... xD De jövőre már 17 angolom lesz, emrt jön a biosz is, az is angolul :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:47 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
A fizikára tegnap is volt panasz. :) De tény, hogy akik itt vannak, szerintem nem annyira szeretik a reál tárgyakat. (Legalábbis szerintem egy része biztos nem. :) )
No igen. Én meg ált suliba enelt óraszámban tanultam a németet, és világ életemben pocsék voltam belőle, mert már akkor is lusta voltam tanulni. Szóval mindig így a bukás határán álltam. Aztán felkerültem szakközépbe (majdnem szakmunkást írtam, de azért odáig nem süllyedtem), és mindenki 4-sel, meg 5-sel zárta az ált sulit németből. A tanár mindenkit megkérdezett, milyen jegye volt, utána pedig be kellett mutatkoznunk németül. Mindenki makogott össze vissza, aztán jövök én, a kegyelem kettesemmel, és mindenkinél többet tudtam. XD A tanár meg is jegyezte, hogy ahhoz képest, hogy kettes voltam, jó volt a bemutatkozásom. XD

Nekünk is kellett németül bemutatkozni év elején, bár nekem csak 3 németem van egy héten... Áktalánosban volt 6 angolom egy héten, itt van 15, mert a matekot a fizikát és a törit is angolul tanulom, így pluszban egy nyomós ok, amiért nem értem a matekot meg a fizikát xD Előről kellett kezdeni az egészet, meg bemagolni a rengeteg fogalmat, fúúj.... xD De jövőre már 17 angolom lesz, emrt jön a biosz is, az is angolul :D

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:44 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Nekemis furcsa, hogy egy erős ált. suliból egy erős gimibe jöttem >D Mert igazán a matekkal meg a fizikával van bajom, de a matek mindig is utlált engem, de veszettül, a fizika meg azért ilyen szar, mert reál tantárgy, meg általánosban soha a büdös életben nem tanultam fizikát, mert szeretett a tanár, így mindig megadta az ötöst xD Csak most itt szívok nagyot =/

A fizikára tegnap is volt panasz. :) De tény, hogy akik itt vannak, szerintem nem annyira szeretik a reál tárgyakat. (Legalábbis szerintem egy része biztos nem. :) )
No igen. Én meg ált suliba enelt óraszámban tanultam a németet, és világ életemben pocsék voltam belőle, mert már akkor is lusta voltam tanulni. Szóval mindig így a bukás határán álltam. Aztán felkerültem szakközépbe (majdnem szakmunkást írtam, de azért odáig nem süllyedtem), és mindenki 4-sel, meg 5-sel zárta az ált sulit németből. A tanár mindenkit megkérdezett, milyen jegye volt, utána pedig be kellett mutatkoznunk németül. Mindenki makogott össze vissza, aztán jövök én, a kegyelem kettesemmel, és mindenkinél többet tudtam. XD A tanár meg is jegyezte, hogy ahhoz képest, hogy kettes voltam, jó volt a bemutatkozásom. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:37 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Nekem furcsa volt, mert én egy erős ált. suliból mentem egy gyenge közép suliba, szóval én ezt nagyon nem éreztem. (Mondjuk az is igaz, hogy ez még 7 évvel ezelőtt volt. )

Nekemis furcsa, hogy egy erős ált. suliból egy erős gimibe jöttem >D Mert igazán a matekkal meg a fizikával van bajom, de a matek mindig is utlált engem, de veszettül, a fizika meg azért ilyen szar, mert reál tantárgy, meg általánosban soha a büdös életben nem tanultam fizikát, mert szeretett a tanár, így mindig megadta az ötöst xD Csak most itt szívok nagyot =/

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:34 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:

Jó nekeeeed =/ Nálunk ez igen vérre megy, de hát első gimiben minden gyilkos xD

Nekem furcsa volt, mert én egy erős ált. suliból mentem egy gyenge közép suliba, szóval én ezt nagyon nem éreztem. (Mondjuk az is igaz, hogy ez még 7 évvel ezelőtt volt. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:31 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Mi nem fogunk össze, mivel nem vérre megy. :D Olyan furcsa úgy járni egy ilyen órára, hogy nem kapok egyest, ha nem tudom, vagy nincs kész a házim.

Az mennyire szar már, hogy nem jutott eszembe az a szó, hogy apartman, és ezért telefonálnom kellett. XD

Jó nekeeeed =/ Nálunk ez igen vérre megy, de hát első gimiben minden gyilkos xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:28 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Robin Mors írta:
na nem gondolod, hogy elmondom. :D Meg már a jelentkezéseket le is vették, úgyhogy nem tudod megnézni. :)

Én közbe folyamatosan írom, de a lánnyal, akire a tanfolyamra járok közösen megegyeztünk, hogy a levelet nem írjuk meg, mert nem értjük. :)

Igen, láttam, hogy levették =/

Igen, mi is szoktuk csinálni osztály szinten, ha mindenki elfelejti a házit, akkor mondjuk, hogy nem is volt, meg csapatokban összefogunk, hogy mi ezt nem értjük xD

Mi nem fogunk össze, mivel nem vérre megy. :D Olyan furcsa úgy járni egy ilyen órára, hogy nem kapok egyest, ha nem tudom, vagy nincs kész a házim.

Az mennyire szar már, hogy nem jutott eszembe az a szó, hogy apartman, és ezért telefonálnom kellett. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:23 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
na nem gondolod, hogy elmondom. :D Meg már a jelentkezéseket le is vették, úgyhogy nem tudod megnézni. :)

Én közbe folyamatosan írom, de a lánnyal, akire a tanfolyamra járok közösen megegyeztünk, hogy a levelet nem írjuk meg, mert nem értjük. :)

Igen, láttam, hogy levették =/

Igen, mi is szoktuk csinálni osztály szinten, ha mindenki elfelejti a házit, akkor mondjuk, hogy nem is volt, meg csapatokban összefogunk, hogy mi ezt nem értjük xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:21 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Melyik történet olyan sémájú? O.O

Nekem fizikát meg kémiát kéne tanulnom, meg átnézni az angol szavakat... De ez az Üstös téma most felbolygatta a lelkivilágomat, alig tudok koncentrálni XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:18 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
De amúgy tök igaz. És az a poén, hogy az egyik történet pont olyan sémájú, mint amit én kértem, csak más szereplővel. És így elgondolkoztam, hogy szerencsétlen író, aki megkapta, ő is olyan gondban van vele, mint én?:D

Közben telefonos segítséget kérek a német házimhoz. XD

Melyik történet olyan sémájú? O.O

Nekem fizikát meg kémiát kéne tanulnom, meg átnézni az angol szavakat... De ez az Üstös téma most felbolygatta a lelkivilágomat, alig tudok koncentrálni XD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:16 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Én a Volarrymmal meg a MalazárGodrikommal... xDD Bár, bármelyiket íja meg nekem, én imádni fogom érte *.*
De igazad van, néha az egyszerűbb a nehezebb :D (szép magyar mondatxD

De amúgy tök igaz. És az a poén, hogy az egyik történet pont olyan sémájú, mint amit én kértem, csak más szereplővel. És így elgondolkoztam, hogy szerencsétlen író, aki megkapta, ő is olyan gondban van vele, mint én?:D

Közben telefonos segítséget kérek a német házimhoz. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:12 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Én nem igazán kértem semmi különlegeset, talán épp ezért lehet nehezebben megírni. :D

Én a Volarrymmal meg a MalazárGodrikommal... xDD Bár, bármelyiket íja meg nekem, én imádni fogom érte *.*
De igazad van, néha az egyszerűbb a nehezebb :D (szép magyar mondatxD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:10 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Robin Mors írta:
Hát jah. És annyira kíváncsi vagyok, hogy az enyémet ki kapta, melyiket választja, mit ír, és hogy mennyire szentségel engem. :D

Huhúú, én itt röhögök a markomba és sajnálom szerencsétlent xD Bár, ha van olyan elvetemült, mint én, akkor örülök neki :D Barátnőm azt mondta, hogy túl izéket kértem, de nem érdekel :D Én is nagyooon kíváncsi vagyok, hogy ki húzott!!!!!

Én nem igazán kértem semmi különlegeset, talán épp ezért lehet nehezebben megírni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:06 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Hát jah. És annyira kíváncsi vagyok, hogy az enyémet ki kapta, melyiket választja, mit ír, és hogy mennyire szentségel engem. :D

Huhúú, én itt röhögök a markomba és sajnálom szerencsétlent xD Bár, ha van olyan elvetemült, mint én, akkor örülök neki :D Barátnőm azt mondta, hogy túl izéket kértem, de nem érdekel :D Én is nagyooon kíváncsi vagyok, hogy ki húzott!!!!!

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:03 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 18:00 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Megnéztem a zsebeimet, de sajnos egyiket sem találtam. :)
Jah, ennek határozottan örülök, hogy nem ül durrfarkú szurcsók a vállunkon. XD

És nem liheg dementor a nyakunkba :D Kár, pedig szívesen férjül vettem volna valamelyikőjüket xD De kb januárig el fog tartani 131 ember ajándékát kiosztani pf xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 17:56 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Sajnos én még kicsi vagyok a házassághoz, de ha esetleg van egy szabad Itachid, vagy Deidarád, szólj és én önként és dalolva házasodom xD Én most még csak összegyűjtöm az ötleteimet, aztán elkezdem írogatni... Ha úgy írom meg, ahogy tervezem igazi kisregény lesz, ajándékozottam legnagyobb örömére :D Nem hajt a tatár, ráérünk :)

Megnéztem a zsebeimet, de sajnos egyiket sem találtam. :)
Jah, ennek határozottan örülök, hogy nem ül durrfarkú szurcsók a vállunkon. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 17:54 
Fanficbúvár

Robin Mors írta:
Ki akar gyorsan házasodni?:D Várom a kedves jelentkezőket, hogy utána nekiállhassak írni. Mondjuk én nem akarok, majd csak decemberben nekikezdeni. Addig leadom a szakdolgozatom, és megírom a beígért fejezetet az egyik történethez, és csak utána. Addig pedig még rengeteg időm van gondolkodni. :)

Sajnos én még kicsi vagyok a házassághoz, de ha esetleg van egy szabad Itachid, vagy Deidarád, szólj és én önként és dalolva házasodom xD Én most még csak összegyűjtöm az ötleteimet, aztán elkezdem írogatni... Ha úgy írom meg, ahogy tervezem igazi kisregény lesz, ajándékozottam legnagyobb örömére :D Nem hajt a tatár, ráérünk :)

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 04 (szerda), 17:51 
Sztorihajhász

Susan Merope Denem írta:
Robin Mors írta:
Remélem is, hogy igazad lesz. :D

én is remélem.... XD Biztos így lesz :D Hidd el, ha igazán akarod, jönni fog az ihlet... Én van amikor egy lagziban voltam, és ott csapott pofán az ihlet, és megszületett az első slash ficem xD

Ki akar gyorsan házasodni?:D Várom a kedves jelentkezőket, hogy utána nekiállhassak írni. Mondjuk én nem akarok, majd csak decemberben nekikezdeni. Addig leadom a szakdolgozatom, és megírom a beígért fejezetet az egyik történethez, és csak utána. Addig pedig még rengeteg időm van gondolkodni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 764, 765, 766, 767, 768, 769, 770 ... 1041  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra