Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 2:51

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 16:39 
Betűmániákus

Szia Selton!
Köszönöm, örülök, hogy megértessz, de sajnállak, hogy te is hasonló gondokkal küzdessz. :(
Most viszont nekem is mennem kell, még matekozok @-), de elméletileg azzal egy bő óra múlva talán végzek, és akkor tudok írni végre egy kicsit $pray.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 11:15 
Zöldfülű

ukume írta:
Ha bárkit is átkozni szeretnétek az elmaradt frissért, akkor figyelmetekbe ajánlom a matek, magyar, német, marketing és közgáz tanáraimat, a családomról nem is beszélve. Ők rabolták el nagyjából minden időmet... körül-belül... Vasárnap estig. Szóval most úgy néz ki a dolog, hogy akkor lesz majd friss. Aztán lehet, hogy összejön valahogy előbb is, de... nem látok rá sok esélyt sajnos. :cry:
Azért... kitartás srácok.

:D Nembaj.... legalábbis.. nekem nemhiszem h lenne ezen a héten csak annyi időm is hogy elolvashatnám az esetleges új fejit, mivel hasonlóan vagyok mint te... most is infó-m van :oops: :D Szóval.. tulajdonképpen... teljeen megértelek ;) nah 3 perc és csöngetnek :S szóval mennem kell!

Jó tanulást, és írást!

Örök híved, és rajongód: Selton

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:36 
Betűmániákus

Ha bárkit is átkozni szeretnétek az elmaradt frissért, akkor figyelmetekbe ajánlom a matek, magyar, német, marketing és közgáz tanáraimat, a családomról nem is beszélve. Ők rabolták el nagyjából minden időmet... körül-belül... Vasárnap estig. Szóval most úgy néz ki a dolog, hogy akkor lesz majd friss. Aztán lehet, hogy összejön valahogy előbb is, de... nem látok rá sok esélyt sajnos. :cry:
Azért... kitartás srácok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 16 (hétfő), 18:23 
Betűmániákus

Selton írta:
Juhéjj!!! Kiugriiiiiiik :D

:)) Örülök ha örülsz. De attól tartok, az az időszak, amikor majd kiugrik, korántsem lesz olyan kellemes, mint számunkra a jelenet, ahogy ugrik.
Idézet:
Az nem olyan szörnyűség ha csak hnap lesz, mármint.. ha eddig nem haltunk bele, akk reméletőleg ezután sem fogunk.. és amúgyis.. addig is érik benned a cucc, és akár mégfantasztikusabb is lehet (amit bár nehezen tudok elképzelni, de lehetségesnek tartok).

Hát... igen... jó is lenne, de sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ma nem lesz friss. Későn értem haza, és még tanulni is kell holnapra, szóval... majd este kiderül. :-S $?
Idézet:
Párhuzamos írás :D

"- Mit gondolsz Perselus, Hol kéne reklámozni a Voldi RT. Legújabb termékét?
- Nemtudom nagyuram, félek tőle, hogy a legnagyobb igény a sárvérűek részéről lenne.
- Sajnálatos módon én is így gondolom, Perselus. Attól félek, véget kell vetnünk a háborúnknak, hogy sikeresek lehessünk."

Jajjjj... ezen olyan jót nevettem. =)) De nem, végül a marketing az marketing lett, a Miért? meg Miért?, szóval minden a helyén volt. Legalábbis papíron, mert a fejemben például elképesztő kavarodás volt már estére. :shock: 8-}
Idézet:
:DxD Utánnanéztem egyébként a Hitleres cuccoknak... remélem nem úgy fog megtörténni a dolog, ahogy én azt értelmeztem.. bár Voldi újfajta taktikáját tekintve (h egyszerre több helyen támad), nem lenne meglepő, ha hasonló dolog törénne, mint a Hosszú kések éjszakáján..nah de majd meglátjuk! Sok sikert a tanuláshoz és a fejihez is!

Most úgy néz ki, hogy először majd a Hosszú kések éjszakája" lesz valamikor januárban, (A történetben lesz január, és nem a valóságban) mert oda tudtam beszerkeszteni.
A "Kristályéjszaka" meg... arra most van egy ötletem, hogy mikorra lehetne betenni, de... azon még gondolkodok. Szóval arról nem mondok még semmit.
De egyébként... a lényege nagyjából ugyanaz lesz mindkettőnek, mint ami Hitlernél volt, vagyis a gyilkolás. (Ellenségek; tétovázók, akik húzzák az időt, hogy hová álljanak; és nagyjából mindenki, aki nem ért egyet Voldival, az veszélyben van/lesz... :-S $dead )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 19:05 
Zöldfülű

ukume írta:
A szavazás eredménye, Ron kiugrik - majd - az ablakon, de túléli. :twisted:

Ami pedig a következő frissítést illeti, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy talán csak holnap lesz, de... ne kössetek fogadást arra se. Félig végeztem már mára a tanulással, de a marketing még hátra van. Majd megpróbálom párhuzamosan írni a tételt, és a fejezetet. :shock: :D *Na, az vicces lesz... csak aztán nehogy a piackutatásról írjak Piton és Voldemort társalgása helyett*

Juhéjj!!! Kiugriiiiiiik :D Az nem olyan szörnyűség ha csak hnap lesz, mármint.. ha eddig nem haltunk bele, akk reméletőleg ezután sem fogunk.. és amúgyis.. addig is érik benned a cucc, és akár mégfantasztikusabb is lehet (amit bár nehezen tudok elképzelni, de lehetségesnek tartok). Párhuzamos írás :D

"- Mit gondolsz Perselus, Hol kéne reklámozni a Voldi RT. Legújabb termékét?
- Nemtudom nagyuram, félek tőle, hogy a legnagyobb igény a sárvérűek részéről lenne.
- Sajnálatos módon én is így gondolom, Perselus. Attól félek, véget kell vetnünk a háborúnknak, hogy sikeresek lehessünk."

:DxD Utánnanéztem egyébként a Hitleres cuccoknak... remélem nem úgy fog megtörténni a dolog, ahogy én azt értelmeztem.. bár Voldi újfajta taktikáját tekintve (h egyszerre több helyen támad), nem lenne meglepő, ha hasonló dolog törénne, mint a Hosszú kések éjszakáján..nah de majd meglátjuk! Sok sikert a tanuláshoz és a fejihez is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 16:49 
Betűmániákus

A szavazás eredménye, Ron kiugrik - majd - az ablakon, de túléli. :twisted:

Ami pedig a következő frissítést illeti, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy talán csak holnap lesz, de... ne kössetek fogadást arra se. Félig végeztem már mára a tanulással, de a marketing még hátra van. Majd megpróbálom párhuzamosan írni a tételt, és a fejezetet. :shock: :D *Na, az vicces lesz... csak aztán nehogy a piackutatásról írjak Piton és Voldemort társalgása helyett*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 16:47 
Betűmániákus

Luciatus írta:
légyszi maradjatok a történetnél

Bocsi, kicsit megfeledkeztem magamról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 16:40 
Fanfic-faló

légyszi maradjatok a történetnél

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 16:33 
Szárnybontogató

Ha te is sok sikert kívántál nekem az érettségihez én sem tehetek másként :) Egy kalappal!
Neked akkor olyasmi lehet az írás, mint nekem az olvasás. Én írni maximum véleményt szoktam (kivéve egyetlen novellámat :) ), mert nincs meg a megfelelő mennyiségű önbizalmam és fantáziám, ahhoz, hogy saját történetbe kezdjek. Nincs meg az a tehetségem, hogy a szavak folyékonyan, ösztönösen kerüljenek a monitorra, így csak erőltetettnek hatna, amit írok.
És a szalagavató... hát én pont a keringőt hagyom ki. (nálunk aki akar, az keringőzhet is, meg osztály táncot is táncolhat) Amúgy mi Jacksont fogunk táncolni, és az a furcsa, hogy ezt még tavaly év végén találtuk ki, nem a... halála után. :(
Hmm... Titkok kesze-kusza hálójában... majd megpróbálom felvenni a fonalat én is. Nem is értem hogyan találtad ki ezt az egészet. Mert a cselekmény igencsak több szálon fut, figyelni kell az időre, hogy mi mikor történt, könnyű hibázni.
Jaj és az álmom! Esküszöm neked, hogy tegnap éjjel, elalvás előtt, még nagyban a sztorin gondolkoztam és valahogy arról is álmodtam, nem emlékszem konkrétan, de a hangulat az tisztán Miért? volt. A baj csak az, hogy nem volt szép álom, inkább azt mondanám, hogy rémálom, ami nem is csoda a sztori hangulatát tekintve, mintha Azkabanban egy cellát is megjártam volna. :roll:
A véleménnyel kapcsolatban, örülök, ha válaszolsz, elláttalak pár sorral az biztos. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 16:13 
Betűmániákus

nimol írta:
Khm, elküldtem a véleményem... szerintem kegyetlen hosszú lett és így sem írtam le mindent amit akartam. :shock:

Igen, láttam, és olvastam, és tényleg jó hosszú lett, de én örültem neki. Amint lesz rá időm, válaszolok is majd, ígérem. Talán ma vagy holnap este.
Idézet:
Most már így nekem is mindegy, hogy mikor jön a folytatás :D bár jöhetne inkább vasárnap :P szóval azért mégsem olyan mindegy. :-D

Még nem tudom, hogy melyik nap lesz a friss, de próbálok igyekezni vele.
Idézet:
Oké, akkor megnyugodtam, hogy nem leszek pellengérre állítva. :) Őrizze meg mindenki ezt a jó és békés szokását. :)

Nyugi, nem leszel. Az én fejem se szedték le, pedig bőven vannak hajmeresztő dolgok a sztorimban. Én is remélem, hogy megőrzik eme jó szokásukat.
Idézet:
És persze ukumét tényleg nem lenne okos dolog átkozgatni, mert akkor mégis ki fogja tovább írni a történetet (és mi van ha olyan helyre költözik ahol nincs net? :D)? :-D

Köszi, ennek örülök. Tényleg nem lenne jó, ha megátkoznátok, mert akkor nem lenne befejezve a sztori, és a feltöltése. *gondolom ne most áruljam el, hogy a húgom szinte minden titok megoldását ismeri :lol: :-Ą *
De... egyébként biztos ami biztos, van azért olyan titok is a történetben, aminek senki más nem tudja a megfejtését, csak én. Szóval ha volt is olyan, aki már itt kitalálta, vagy nagyon közel járt hozzá, ha én eltűnnék, akkor nem derülne ki, hogy igaza volt. :-Ą :-$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 15:47 
Betűmániákus

meichan írta:
Jujjjj ti szegények ennyit tanulni érettségire :shock: Hehe az én időmben bizony még lazábban ment a dolog,vagy csak én voltam a lustább $?

De jó neked. Nálunk sajnos nem veszik valami könnyedén a dolgot, kivéve a töri tanárt, aki annyi segítséget ad majd nekünk elméletileg, hogy szerinte úgy simán meg lehet csinálni, minimum kettesre. $pray

Idézet:
No de nem számít,hogy vasárnap este vagy hétfőn jön a friss drágaságom mert ugye bármikor is jön annak örülni fogunk és nekem aztán meg mindegy,hogy mikortól jön a meglévők mellé még egy kis gondolkodni való és agyalni való mert folyamatosan ezen jár az agyam :D :-P Azt azért elárulod nekem,hogy lesz benne rejtvény?Csak,hogy felkészüljek a kutatásra :-P Na meg ugye a fütyörészgetés azt nagyon imádom :)

Most még nem tudom, hogy hétfő lesz-e vagy vasárnap, de majd kiderül. Örülök neki, ha addig is van mivel elfoglalnod magadat. :) Hogy lesz-e rejtvény a kövi fejezetben? Jelenleg úgy néz ki, hogy egy talán lesz, de... egyébként csak a szokásos, tőlem megszokott rejtélyesség tapasztalható majd. :D ;) Főleg Pitonról lesz szó most, arról, mit tesz annak érdekében, hogy kiderítse, mi lett a feleségével. Ezen kívül lesz benne szó arról, hogy mit tesz Voldemort azokkal, akik elárulják őt, és azok családjaival. Ezzel tudatán kívül Perselust is "figyelmezteti". Pedig azt sem tudja, hogy kellett VOLNA, de MÁR nem kell. :-Ą

Idézet:
ukumét sem átkozgatják,pedig már párszor csomagolt,hogy afrikába nepálba vagy ki tudja még hova akarta magát száműzni de ezt nem hagyom

Köszi, ennek örülök. Remélem is hogy megvédsz ha kell, mert attól tartok, hogy azon a bizonyos decemberi napon - amire figyelmeztettem Albust -, szükségem lesz a védelmedre. *elszalad*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 15:20 
Betűmániákus

nimol írta:
Oh, hát az érettségi... Nekem is idén lesz és elképzelni sem tudom neked hogy van időd írni is. Én totál szét vagyok esve még a szalagavató miatt is, mivel állandóan bent vagyunk próbálni.

Hát akkor előre is sok sikert neked is a vizsgákhoz. :)
Hogy van időm írni? Úgy, hogy nélküle nem bírnám ki. :shock: Becsavarodnék, ha nem írhatnék, vagy olvashatnék. Így általában este, és éjszaka csinálom ezeket, amikor már végeztem aznapra a tanulással. Vagy például írni még az órák közötti szünetben is szoktam, ha van rá időm. Közgáz órák között például remekül lehet dolgozni, mert bent maradhatunk a teremben, és nyugi van. :D
A szalagavatóval nekem nincs gondom, mivel önkéntes a tánc, és én inkább tanulásra, vagy írásra fordítom azt az időt, amit próbán töltenék. *Amúgy is csak keringőzni lenne hajlandó, de az osztálya azt nem akar*

Idézet:
Engem igazából nem zavar, ha inkább hétfőn lesz friss *elhajol a felé dobott kövek elől* , mert addig is ülepszik az egész, és azt a kritikát is megtudom írni. Legalábbis remélem, hogy befejezem hétfőig...
*visszaszalad írni még pár sort mára (vagyis tegnapra)*

Igaza van meichannak, itt nem kell a tégláktól tartani, ha kéne, akkor már én is rég elmenekülhettem volna, mert nem úsztam volna meg élve ha maradok. :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 14:22 
Szárnybontogató

Khm, elküldtem a véleményem... szerintem kegyetlen hosszú lett és így sem írtam le mindent amit akartam. :shock:

Most már így nekem is mindegy, hogy mikor jön a folytatás :D bár jöhetne inkább vasárnap :P szóval azért mégsem olyan mindegy. :-D

meichan írta:
Nimol nem kell a kövek elől elhajolni itt nem fognak megdobálni,ahogy ukumét sem átkozgatják,pedig már párszor csomagolt,hogy afrikába nepálba vagy ki tudja még hova akarta magát száműzni de ezt nem hagyom hehe :D :)) :-P

Oké, akkor megnyugodtam, hogy nem leszek pellengérre állítva. :) Őrizze meg mindenki ezt a jó és békés szokását. :) És persze ukumét tényleg nem lenne okos dolog átkozgatni, mert akkor mégis ki fogja tovább írni a történetet (és mi van ha olyan helyre költözik ahol nincs net? :D)? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 11:28 
Fanficbúvár

Jujjjj ti szegények ennyit tanulni érettségire :shock: Hehe az én időmben bizony még lazábban ment a dolog,vagy csak én voltam a lustább $? No de nem számít,hogy vasárnap este vagy hétfőn jön a friss drágaságom mert ugye bármikor is jön annak örülni fogunk és nekem aztán meg mindegy,hogy mikortól jön a meglévők mellé még egy kis gondolkodni való és agyalni való mert folyamatosan ezen jár az agyam :D :-P Azt azért elárulod nekem,hogy lesz benne rejtvény?Csak,hogy felkészüljek a kutatásra :-P Na meg ugye a fütyörészgetés azt nagyon imádom :)

Nimol nem kell a kövek elől elhajolni itt nem fognak megdobálni,ahogy ukumét sem átkozgatják,pedig már párszor csomagolt,hogy afrikába nepálba vagy ki tudja még hova akarta magát száműzni de ezt nem hagyom hehe :D :)) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 0:22 
Szárnybontogató

Oh, hát az érettségi... Nekem is idén lesz és elképzelni sem tudom neked hogy van időd írni is. Én totál szét vagyok esve még a szalagavató miatt is, mivel állandóan bent vagyunk próbálni.
Engem igazából nem zavar, ha inkább hétfőn lesz friss *elhajol a felé dobott kövek elől* , mert addig is ülepszik az egész, és azt a kritikát is megtudom írni. Legalábbis remélem, hogy befejezem hétfőig...
*visszaszalad írni még pár sort mára (vagyis tegnapra)*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 23:38 
Betűmániákus

nimol írta:
Háj :)
Kb. 10 perccel ezelőtt fejeztem be a meglévő fejezeteket a Miért?-nél, így nincs más hátra mint előre, jön a véleményezés. :D

Nahát, tényleg nagyon ügyes vagy, gratulálok. És nagyon-nagyon örülök neki, hogy ilyen nagy lelkesedéssel olvastad. :D
Idézet:
Megjegyzem, naná, hogy nem sikerült pár fejezetenként írni. :roll:

Nem baj az, a lényeg, hogy most, mikor a végére értél, most írtál nekem. És ezért nagyon hálás vagyok. :)
Idézet:
És ráadásul egyik nap netem sem volt, így olvasni se tudtam, :(( ami eléggé idegesítőleg hatott rám. ~x(

Hát igen, az ilyen engem is nagyon szokott bosszantani. Szóval megértelek.
Idézet:
Meg még egy kérdés és megyek véleményt írni. :-D Hány fejezetesre tervezed a történetet s milyen gyakran szoktál frissíteni?

Azt, hogy hány fejezetes lesz még, az tényleg a jövő zenéje, mert őszintén szólva folyamatosan bővül, és változik, ahogy haladok előre, és több alkalommal is például a hozzászólások alapján változtattam meg ezt-azt. (Többek közt a történet legvégét is totálisan át... illetve... nem is, a pontos kifejezés az, hogy TOVÁBB írtam.) Szóval az, hogy mennyi fejezetes lesz, azt tényleg csak Isten tudhatja, sőt, talán még ő sem. :D ;)
A frissítés meg... hát... igazából ez változó. Most, mivel idén érettségizek, a szabadidőm teljesen kiszámíthatatlan, gyakorlatilag óránként változik, mert mindig történik valami, és az egész napirendem borul. És sajnos most ugye úgy vagyok, hogy ha választanom kell, hogy mi az amit inkább a hétvégén csinálok, és nem hétköznap, akkor sajnos az írás szokott a háttérbe szorulni. :cry: Ha van egy picuri időm, mindig dolgozok egy kicsit a sztorin, és ha egy fejezet feltöltésre készen van, vagyis le van írva a végleges formája, át van nézve helyesírásilag, és megvan hozzá a két idézet az elejére egy és a végére egy, akkor már töltöm is fel.
Most... elméletileg Vasárnap valamikor estefelé lesz friss, de... ez még nagyon nem biztos. Erősen rezeg a léc, szóval... nem mondom biztosra. Az is lehet, hogy végül Hétfő lesz belőle. $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 22:40 
Szárnybontogató

Háj :)
Kb. 10 perccel ezelőtt fejeztem be a meglévő fejezeteket a Miért?-nél, így nincs más hátra mint előre, jön a véleményezés. :D
Megjegyzem, naná, hogy nem sikerült pár fejezetenként írni. :roll:
És ráadásul egyik nap netem sem volt, így olvasni se tudtam, :(( ami eléggé idegesítőleg hatott rám. ~x(
Meg még egy kérdés és megyek véleményt írni. :-D Hány fejezetesre tervezed a történetet s milyen gyakran szoktál frissíteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 22:53 
Betűmániákus

Selton írta:
Én jelengleg 10. es vagyok.. Szóval még nemigazán tanultam Hitler életéről... :( Viszont, Pénteken lesz törim, és majd megkérdezem a tanárnőmet :D

Biztos nagyot fog nézni a tanárnőd, ha egy jövőbeni tananyagról kérdezed. :)
Idézet:
Amúgy az újraolvasásban egész jól haladok :P sztem ha ügyesvagyok még ma este végzek :D

Ügyes vagy. Jó gyorsan tudsz olvasni. =D>
Idézet:
Amúgy..olvasam olyan teóriákat, miszerint Voldikát Hitler ihlette... pl: zsidók=sárvérűek szóval lehet h nálad is a voldi által kitervelt dolgokhoz lesz köze :P

Ilyet én is olvastam már. És... hát... na jó, igen, bevallom, Voldemort fog majd gonoszkodni egy sort. És a tervében rendkívül "csúnya" számok szerepelnek majd. *elbújik*
Idézet:
Am.. ha már itt tartunk... a történet vége hol lesz? mármint ott, hogy kiszabadul Harry, vagy lesz közvetlen harc Voldival is? esetleg sikerül is legyőzni őt? Remélem igen, annak ellenére is, h most Mr. Sötét nagyúr áll nyerésre :/

A történet vége ott lesz, JELENLEGI elhatározásom szerint, hogy Harry Ginnyék társaságában kisétál Albus irodájából, miután egyetlen szóval a Föld magjába tiporja az igazgatót, Ront, Hermionét, Siriust és Remust. Mondhatjuk úgy is, hogy elégtételt vesz, de úgy is, hogy felteszi azt az egy kérdést, ami azóta ismétlődik újra meg újra a fejében, mióta először magáhoztért Azkabanban.
Igaz, lesz majd egyfajta Epilógus is még, de az meglepetés, hogy az hogy lesz, pontosan mi lesz benne, és arról úgy általában minden. :twisted: ;)
A harc Voldemorttal még Harry kiszabadulása előtt lesz, mivel nem Harry lesz az, aki megküzd vele. És mivel imádom a Happy End-et, Voldi tuti hulla lesz. ;) :D
Idézet:
Nah megyek vadászok vmi kaját a hűtőben aztán meg olvasok :P Remélem tudsz majd írni hétvégén :D!!! Vigyázz magadra és "jó" tanulást;)

Nah, én meg megyek vissza Hitlerhez. Sajnos kénytelen vagyok vele tölteni az estémet. :(( @-) *Ne gondoljon senki semmi rosszra, ukume csak a törileckét tanulja*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 21:48 
Betűmániákus

meichan írta:
Ez nagyon gonosz tőled ugye tudod :?: Most álljak neki újra Hitlerről tanulni :shock: Én azt már nagyon régen tanultam,emlékeztetnélek,hogy én már egy vén tyúk vagyok itten :-P ;;) Na majd megtudakolom aputól,hogy ő mire emlékszik vagy adjon nekem könyvet amiben szó van erről a két éjszakáról :D Mert én akkor sem adom ám fel ha újra kell szereznem egy közép sulis töri könyvet :)) :-P

Tudom... de gonoszabb lett volna, ha csak úgy, mindenféle előjel nélkül zúdítom egyszercsak a nyakatokba azt a két éjszakát, ami Hitlernek "hála" eszembe jutott. Így lelkileg felkészülhettek rá valamennyire. (Attól tartok szükség is lesz a készülésre...:-?:-SS, mert például elég "csúnya" számok fognak ott majd szerepelni :-SS :-Ą )
Nem feltétlenül kell olyan komolyan utánaolvasni Hitlernek, elég, ha ennek a két éjszakának utánakérdezel, vagy ilyesmi. Sőt, ezeket sem kell túl részletesen ismerni, elég, ha nagy vonalakban tudod, hogy mik is voltak. *pakolja a bőröndjét és indul Mexikóba*

Idézet:
emlékeztetnélek,hogy én már egy vén tyúk vagyok itten

Na, ezzel vitatkoznék, mert én meg emlékeztetnélek, hogy az ember annyi éves, amennyinek érzi magát. $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 19:39 
Zöldfülű

ukume írta:
Egyébként, nem tudom ki mit tanul éppen az iskolában, vagy mire emlékszik a 12.-es tananyagot illetően, de... azért megkérdezem:
Ki emlékszik még rá, hogy amikor Hitlert tanuljuk (én most tanulom), akkor szó esik a "Hosszú kések éjszakájáról" és a "Kristályéjszakáról". :?: ;;)
Mi most vettük, és ettől a két dologtól nagyon "jó" kis ötleteim támadtak a Miért?-et illetően.:D Lehet tippelni, hogy mi lesz majd... :twisted:

Én jelengleg 10. es vagyok.. Szóval még nemigazán tanultam Hitler életéről... :( Viszont, Pénteken lesz törim, és majd megkérdezem a tanárnőmet :D Amúgy az újraolvasásban egész jól haladok :P sztem ha ügyesvagyok még ma este végzek :D Amúgy..olvasam olyan teóriákat, miszerint Voldikát Hitler ihlette... pl: zsidók=sárvérűek szóval lehet h nálad is a voldi által kitervelt dolgokhoz lesz köze :P . Am.. ha már itt tartunk... a történet vége hol lesz? mármint ott, hogy kiszabadul Harry, vagy lesz közvetlen harc Voldival is? esetleg sikerül is legyőzni őt? Remélem igen, annak ellenére is, h most Mr. Sötét nagyúr áll nyerésre :/
Nah megyek vadászok vmi kaját a hűtőben aztán meg olvasok :P Remélem tudsz majd írni hétvégén :D!!! Vigyázz magadra és "jó" tanulást;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 15:09 
Fanficbúvár

ukume írta:
Egyébként, nem tudom ki mit tanul éppen az iskolában, vagy mire emlékszik a 12.-es tananyagot illetően, de... azért megkérdezem:
Ki emlékszik még rá, hogy amikor Hitlert tanuljuk (én most tanulom), akkor szó esik a "Hosszú kések éjszakájáról" és a "Kristályéjszakáról". :?: ;;)
Mi most vettük, és ettől a két dologtól nagyon "jó" kis ötleteim támadtak a Miért?-et illetően.:D Lehet tippelni, hogy mi lesz majd... :twisted:

Ez nagyon gonosz tőled ugye tudod :?: Most álljak neki újra Hitlerről tanulni :shock: Én azt már nagyon régen tanultam,emlékeztetnélek,hogy én már egy vén tyúk vagyok itten :-P ;;) Na majd megtudakolom aputól,hogy ő mire emlékszik vagy adjon nekem könyvet amiben szó van erről a két éjszakáról :D Mert én akkor sem adom ám fel ha újra kell szereznem egy közép sulis töri könyvet :)) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 14:59 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 14:52 
Betűmániákus

Szia Selton! :-h Köszönöm szépen az újabb nyomot. :D
És tíz centivel a föld fölött lebegek ezektől a szép dolgoktól, amiket írtál itt nekem. Szóval nagyon örülök hogy újraolvasod, és nem unod, sőt. 8-} Teljesen oda vagyok meg vissza. Nagyon örülük. Sikerült feldobnod a napomat. *Amire most szüksége is van, mert annyi tanulnivalója van töriből, hogy Hétfőre se fog végezni vele, a gond az, hogy Péntekre kell :D ;)*
A hétvége... hát igen... egyelőre "csak" három lefordítandó szövegem van "lecke" címszó alatt, ami Hétfőre kell, szóval... TALÁN Vasárnapra összehozok egy fejezetet. (Ha még életben leszek... $dead ) Ma, és holnap délután tuti nem fogok tudni írni, főleg azért nem, mert mire végzek a leckémmel, addigra örülök ha még élve be tudok dőlni a fotelbe, és esetleg válaszolok pár üzenetre, vagy olvasok valamit valakitől.
Viszont pozitívum, hogy Pénteken hamar végzek, mert a matektanárom elment búvárkodni, ezért a héten nincs matekóránk. :D
Ami pedig Ront illeti: Hát igen, nagyon úgy tűnik, hogy ki fog ugrani, de túléli. $?
És hogy hogyan fogom rávenni, hogy kiugorjon? Mit szólnátok például ahhoz, ha megsúgnánk neki, hogy kivel "töltötte" Ginny azt a bizonyos éjszakát...? :twisted: Ha nem "részletezzük" neki, akkor tuti kivetné magát a toronyból. :twisted:
Ááááá, de inkább nem. Különben is, még nem most azonnal fog kiugrani (ha kiugrik), hanem kicsit később. *Előbb ki akarja "kicsit" készíteni idegileg a csávót :-Ą ;) *
És hogy miért nem hal meg...? Majd meglátjátok... *fütyörészik* (Nem mintha Ron megérdemelné, hogy megmentsük.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 10:08 
Zöldfülű

Hali! Újra itt :D Tegnap megint elkezdtem olvasni :D Változatlanul iszonyatjó! Egyszerűen.. Wáh! Újra át tudom élni anélkül, h unnám...
Asszem énis nagyon bírom mikor "fütyörészel"... :D Teóriám most újfent nincs, annak ellenére sem, h újra elkezdtem olvasni.. úgy hogy most megint csak egy ilyen "nyom" :!: marad utánam :D....De már nagyon várom h hétvégén ráérj és tudj új fejit írni, és akkor biztos tudok vmiféle teóriát is "kreálni" :D... Ahogy látom a szavazás állását szegény "Ron koma" ki fog ugrani :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fogod kiugratni :D xD. Meg azt is, hogy mi miatt nem hal meg :D. Nah.. igazából nemtudok mit5 írni, szóval tényleg csak egy nyomt hagytam it.. :D HAliii!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 21:23 
Betűmániákus

Na, ha már úgyis szereted, akkor én nagy lelkesen tovább fütyörészek.:D Még mielőtt elszólnám magamat... :-$ ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 17:33 
Fanficbúvár

Oho akkor most valahol beletrafáltam vagy nagyon a közelében jártam már csak az a kérdés,hogy a medál,a kulcs keresgélési helye vagy Sara esetleges rokoni kapcsolata van közel esetleg mindegyik? :D Hihi azért ilyen sem volt még,hogy a kombinálásom miatt kerülsz slamasztikába és inkább semmit nem mondasz nehogy lelődd a poént :)) De legalább tudom,hogy itt valahol megtalálható az igazság egy kis darabja,ezt alaposan el kell raktározni :D :) :-*
Imádom mikor fütyörészel........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 14:07 
Betűmániákus

Szia drága meichan! :-h
Na, most jó nagy slamasztikában vagyok ám miattad. :shock: :-O Mikor elolvastam az új ötletedet... úgy voltam vele, hogy azon nyomban lefejelem az asztalt.
Nem is igazán tudom mit mondjak most erre, mert bármit is mondanék, azzal elárulnék olyasmit, amit még nem akarok, vagy lelőnék néhány NAGY poént.:-$ *Nem mintha azzal nem szólná el magát bizonyos mértékben, hogy azt mondja, nem mondhat semmit, mert azzal lelőné a poént*
Szóval... én most nem mondok semmiről semmit, csak nézek nagy vigyorgósan, és közben fütyörészek...:-$ :D :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 11:43 
Fanficbúvár

Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én kis kiváncsi naná,hogy nem bírtam ellenállni a spoilernek :D És itt eszembe jutott,hogy igazából Ginny már találkozott is Dumbledore unokájával a kedves idős hölgy mikor nyáron Gin Andrasteával voltak nyaralni és az idős hölgy ismerős volt neki,hm lehet,hogy ennek a hölgynek a lánya vagy unokája vagy valamiféle rokona Sara?Lehet,hogy volt neki lánya akit a férjével együtt megöltek és a gyereket pedig elrabolták,hogy az az undorító vérfarkas nevelje fel és emiatt méginkább árulónak tartatja a nagyapját.Emlékszem,hogy ez a hölgy csak annyit árult el Ginnynek,hogy őt is elárulták és nem beszélt többet erről.Szóval az az érzésem,hogy a kulcsot is valahol itt kell keresni ami tökre nem biztos :D
Lehet az is,hogy a félbe tört medálnak a másik fele ennél az idős hölgynél található :) No megint kombináltam egy kicsit de imádom :D
Remélem,hogy sikerül vasárnap frissítened,ha lesz még valami akkor ismét jövök :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 22:22 
Betűmániákus

Selton írta:
Én most "ünnepélyes körülmények közt" hagyok egy nyomot. NYOM... tessék :D :) :) :)

:)) Köszönöm szépen :)

Idézet:
Gondolkodtam.. Adrastea... nagyonjólenne legalábbis.. mármint.. rokonok Ginny vel.. kicsit még talán hasonlítanak is.. meg amúgyis bírom :D

Ennek örülök, én is szeretem Adrasteát, ő az egyik legkedvesebb saját szereplőm (Sara mellett). És nagyon boldoggá tesz, hogy te is szereted őt.:)

Ami a SPOILER-t illeti: (Fehérrel, hátha valaki ezt sem akarja tudni)
Dumbledore még fiatalembernek számított, amikor elküldte maga mellől a terhes feleségét, most meg már túl van a szentem a százon is, Sara viszont nagyjából egyidős Harryvel, így elég érdekes lenne ha Albus lánya lenne. Ugorjunk át néhány generációt. :) Fura, hogy eddig senki nem számolt kicsit utána ennek a dolognak. Mindenki arra szokott tippelni, hogy Sara Albus lánya, vagy unokája, pedig az elég furi lenne.:lol:

Azt, hogy Sara és Albus közt mi van, vagy mi nincs, még kifehérítve sem árulom el, mert számodra sem szeretném lelőni a "poént". Annyit mondok, a medál fontos. (Ami pedig szintén fontos lesz, hogy van annak a félbetört medálnak egy másik fele is :D ;) )
A kulcs...: Saranak köze van a kulcshoz, de... nem ő az. A kulcs valóban két lábon jár, vagyis egy személy, de... idősebb is Saranál, és messzebb is van. Sara egy rendkívül egyszerű okból sajnos nem fog találkozni Dumbledore-al. De ezt az okot kínvallatás alatt se árulom még el. :-$

Egyébként... igaz, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, és Dumbledore is csak ember, de... attól tartok, hogy se Harry, se Sara nem lennének rá túl kíváncsiak, ha odaállna eléjük bocsánatot kérni, amiért mind a kettejüket ártatlanul küldte a Pokolba. $?
Albus Harrynél például amúgy is eljátszotta már a második esélyét, amikor a tárgyaláson sem segített a fiúnak. Harry szemében ez volt a végleges árulás.

Idézet:
Mikorra várhatjuk a következő fejit? Én személy szerint teljesen odavagyok meg vissza, hogy olvashassam.. Azt hiszem ha lesz időm, énis elolvasom még1* az egészet :D További jó írást, vigyázz magadra!

Köszönöm, igazán nagyon kedves vagy, és jólesik amit írtál. :)
Folytatás... hát... na látod ez egy remek kérdés. Én szeretném a hétvégén, mondjuk... Vasárnap, de... még nem biztos.
Addig is, te is vigyázz magadra, puszi, és szia :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 21:47 
Betűmániákus

nimol írta:
Na azért nem olyan rémes a helyzet, :-) mondtam, hogy kíváncsivá teszel azzal, hogy mégis hogyan fogod megoldani a dolgokat. Mert most azért elég sok trutyit halmoztál fel. Legalábbis nekem, az első 6 fejezet alatt. Per pill a 6. fejezet előtt toporgok, mert a Piton által hozott emlékek... Hát előre félek megint mibe fogják Harryt belekeverni.

Akkor már nem is aggódok annyira. :oops:
Egyébként, tudom én, hogy Harry helyzete most eléggé kilátástalannak tűnik, de... megígérem, hogy végül, ha nem is teljesen épségben, de élve fog kijutni a börtönből. "Happy End" lesz a sztori a végén. (Harrynek és Ginnynek biztos:D)

Idézet:
Erős túlzás lenne a "katasztrófálisan rossz" jelző. :)) Nyugi. :-D

Ennek is örülök. Megkönnyebbülés ezt olvasni. Mert amúgy én folyton azon parázok, hogy ti vajon mit fogtok szólni. Tetszeni fog nektek? Érdekesnek találjátok majd? Minden fejezetnél attól rettegek, mikor küld el valaki melegebb éghajlatra, mondván, hogy vigyem magammal ezt a borzalmat is.:-SS Szóval képzelheted, mennyire meg szoktam könnyebbülni, amikor látom, hogy tetszik nektek amit írok. Vagy legalábbis felkelti az érdeklődéseteket.#:-S

Idézet:
És azt a bizonyos taszítást az okozza, hogy sajnálom szegény Harryt... min kell keresztül mennie. Ugyanakkor értékelem, hogy próbálsz új nézőpontból, másféle történetet írni.
Írhatnám, hogy Dumbledore nem teljesen Dumbledore, de a 4. kötetben még nem is ismertük meg annyira, és azért kaphatsz annyi írói szabadságot, hogy ezt felhasználd. Ha mindig mindent figyelembe vennénk és csak aszerint írnánk ficeket... hát mondanom sem kell hogy furcsa lenne: sok egyforma fantáziátlan töri.

Harryt én is sajnálom, de... egy börtön... főleg az Azkaban... az tuti nem lehet kellemes hely, főleg nem Harry Potter számára.
Egyrészt, mindig is kíváncsi voltam, milyen lehet ott, vagy milyen lenne egy Harryhez hasonló "jó" szereplőnek ott, és hát... aztán ez lett belőle.
Másrészt, olvastam egy fordítást a Merengőn, amiben Harry börtönbe került, azt hiszem akkor Ron és Hermione meggyilkolásával vádolták, na szóval a lényeg, hogy ott nem volt ennyire részletesen ez megírva, és... én meg egy szörnyen kíváncsi emberke vagyok, szóval... végül megírtam azt, amire kíváncsi voltam. $? :)
Harmadrészt, amikor ezt a történetet "alapötlet"-ként elkezdtem kigondolni, és megírni, egy... elég mély lelki válságban voltam, és... a történet "sötétsége" bizonyos mértékben ezt is jelképezi...:cry:

Dumbledore-ról mindig is azt gondoltam, hogy attól eltekintve, hogy bölcs, és erős varázsló, ő mégis csak egy ember, mint mindenki más. Egy ember, hibákkal, érzelmekkel, erősségekkel, és gyengeségekkel. Szerettem volna megmutatni, hogy ő is csak ember, aki tévedhet, hibázhat, és emiatt ő is rosszul érzi magát, furdalja a lekiismeret, és "a Sors által bűnhődik" valamilyen formában.
Tény, hogy nagy ember, de mégis csak ember, így a hibái is ezzel arányosan nagyobbak, mint egy átlagos varázsloéi.

Idézet:
szerk: És igen, szerintem ez a néhány fejezetenként egy vélemény fog megvalósulni... már ha meg bírok állni olvasás közben. :P

Rendben, nekem töléletes lesz így. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:43 
Zöldfülű

Idézet:
...hagyj legalább annyi nyomot, hogy beköszönsz....Örülnék, ha legalább az általam is ismert emberkék odabiggyesztenék időnként, ha nem rohantok éppen vagy ilyesmi, hogy szia, benéztem van-e már friss, egyébként mikor lesz? Vagy ilyesmi......Szóval, légyszi, ha erre-arra jársz nálam, és van egy szónyi időd, kérlek adj jelet. Előre is nagyon-nagyon hálás köszönet.
Én most "ünnepélyes körülmények közt" hagyok egy nyomot. NYOM... tessék :D :) :) :) Gondolkodtam.. Adrastea... nagyonjólenne legalábbis.. mármint.. rokonok Ginny vel.. kicsit még talán hasonlítanak is.. meg amúgyis bírom :D Nemtudok most teóriát... meg nemis vagyok olyan kedvembe...ezért inkább egy "jólenne" nvezetű dolgot írok le fehérrel, h ha netán igazam lenne, akk ne legyen SPOILER

Itt van: Szóval.. Dumbika Sara apucikája... ez elég nyilvánvaló a medál miatt.. meg amiatt pl: h Harry egyszer mondta neki, h hasonlít Dumbira, h ugyan úgy elmélyül a dolgokba etc. nah szóval... gondolom majd ő lesz az a bizonyos "kulcs" amivel Harryt is ki lehet hozni.. vagy legalábbis ő is kiszabadul a börtönből ez azthiszem biztos.. (nagyon remélem :D) namármost.. ha kijut... akk összejöhetne az apucikájával.. mármint.. igaz h ő "tette" oda Harryt ahol van.. de mindenki tévedhet.. És elvéreis.. ő vakon bízott Pitonban... Tulajdonképpen a Bizalom miatt van Harry Börtönben.. szóval.. (bár igaz, hogy Harrynek iszonyúan sokmindent kell kiállnia miatta) de valahol ez is csak egy emberi hiba ami megbocsájtható.. Hű :D na ezt elég összevissza írtam le.. sajnálom ha nehezen kibogozható, csak kb 1000 ren írtak MSN en.. :/ <itt a vége

Wáh. nagyon összeszedetlen vagyok.. :/ Nemtudom mikor tudok legközelebb ideülni.. de azért megkérdezem: Mikorra várhatjuk a következő fejit? Én személy szerint teljesen odavagyok meg vissza, hogy olvashassam.. Azt hiszem ha lesz időm, énis elolvasom még1* az egészet :D Ajjaj. :S mennem kell.. Nah majd írok megint ha tudok... További jó írást, vigyázz magadra!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 19:34 
Szárnybontogató

ukume írta:
Már ha végigolvasod, és nem menekülsz el... :-SS

Na azért nem olyan rémes a helyzet, :-) mondtam, hogy kíváncsivá teszel azzal, hogy mégis hogyan fogod megoldani a dolgokat. Mert most azért elég sok trutyit halmoztál fel. Legalábbis nekem, az első 6 fejezet alatt. Per pill a 6. fejezet előtt toporgok, mert a Piton által hozott emlékek... Hát előre félek megint mibe fogják Harryt belekeverni.

Idézet:
Egyébként köszönöm, örülök hogy azért nem katasztrofálisan rossz a történet, és ha taszít is bizonyos mértékben, de azért vonz is. :)

Erős túlzás lenne a "katasztrófálisan rossz" jelző. :)) Nyugi. :-D
És azt a bizonyos taszítást az okozza, hogy sajnálom szegény Harryt... min kell keresztül mennie. Ugyanakkor értékelem, hogy próbálsz új nézőpontból, másféle történetet írni.
Írhatnám, hogy Dumbledore nem teljesen Dumbledore, de a 4. kötetben még nem is ismertük meg annyira, és azért kaphatsz annyi írói szabadságot, hogy ezt felhasználd. Ha mindig mindent figyelembe vennénk és csak aszerint írnánk ficeket... hát mondanom sem kell hogy furcsa lenne: sok egyforma fantáziátlan töri.

szerk: És igen, szerintem ez a néhány fejezetenként egy vélemény fog megvalósulni... már ha meg bírok állni olvasás közben. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 19:14 
Betűmániákus

nimol írta:
Szia! :)

Tudom, ígértem neked egy véleményt (már ha láttad :-D), ami egyszer meg is fog érkezni, de nem tudom, hogy olvassam-e előbb végig a Miért?-et, vagy az első pár fejezetről nyilatkozzak... hogy eddig mit gondolok, érzek. De felesleges is lehet, hogy jártatom a számat és közben meg ott a folytatás és csak olvasni kéne. :-D
És félek is, hogy nagyon sűrített lesz huszonsok fejezetet összefoglalni. De ez már az én gondom persze...
Amúgy... nagyon érdekes a történeted. Taszít és vonz is. Egészen furcsa. És annyira lehet rajta gondolkozni meg kombinálni meg felháborodni, hogy húúú.

Ahogy neked kényelmesebb, vagy egyszerűbb. Én nagyon-nagyon örülök akkor is, ha néhány fejezetenként írsz egy kritikát, hogy mi addig a véleményed a sztoriról, de úgy is jó, ha előbb elolvasod az eddigi fejezeteket, és csak azután írsz. Már ha végigolvasod, és nem menekülsz el... :-SS
Egyébként köszönöm, örülök hogy azért nem katasztrofálisan rossz a történet, és ha taszít is bizonyos mértékben, de azért vonz is. :)
Valóban bőven van benne gondolkodnivaló, és kombinálni is rengeteget lehet, de persze van benne több olyan rész is, ami inkább felháboríthat, vagy zavarhat néhány embert.
Nem tagadom, vannak benne kegyetlen részek, rögtön úgy is kezdődik a történet, hogy hoppá, szóval... akit az nem taszít el, és amiatt nem menekül el három kilóméternyire tőlem, az nagyon bátor, és kitartó. De biztosíthatlak, hogy nem csak kegyetlen, meg ilyen "felháborító" dolgok vannak benne, van például egy csipetnyi humor itt-ott, van romantika, kaland, meg hasonlók, szóval... én szeretem, és remélem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. $? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 19:02 
Betűmániákus

meichan írta:
Na végre ide is feljutottam.Szavaztam és ahogy látom nagy az egyetértés a szavazatok alapján :D

Szia drága meichan! Hát igen, úgy tűnik, Ron ugrik - majd -, de nem hal meg.

Idézet:
Hm Ginny órán lesz megmérgezve és Piton menti meg de nem is tudja az elején,hogy kit is mentett meg?Most elvagyok képedve :-O Talán elváltoztatják Ginnyt,hogy a proff ne jöhessen rá vagy a bájitalnak lesz ilyen hatása?No erre roppant kiváncsi vagyok :D

Bizony, Ginnyt egy tanórán fogjuk megmérgezni, és Piton menti meg.
Nem kell ezen elképedni, nem nehéz. Sőt, pofonegyszerű. ;) Hisz nem kell Perselusnak mindig mindenről azonnal tudnia. De ha már ennyire felcsigázott a dolog, akkor én nem is mondom el, hogy miért menti meg a prof Ginnyt, ha egyszer a halálát akarja.:twisted: Majd meglátod. De azt megsúgom, hogy a méregnek ehhez semmi köze, nem amiatt nem tudja majd Piton, hogy Ginnyt menti meg.

Idézet:
Hm mindenki éljen jó sokáig és szenvedjen csak a tudatuk és tettük súlyától,sőt azt kivánom,hogy próbálják meg kimagyarázni magukat Harry előtt aki szépen hátra se nézve megy majd el mellettük.Ja nem vannak akiknek lenne mondanivalója.Ronnak például hm mondjuk Gin előtt akarná kimagyarázni magát aki szépen előkapja a leveleket és felolvassa,hogy valójában mi is volt a véleménye és még egy szép jobb egyenest is el tudnék viselni vele szemben bár attól tartok,hogy mire Harry kijut arról az átok helyről nem lesz ehhez elég ereje szóval jobb egyenes kihúzva,sajnos.

Emlékszel? Volt Izabellnek az a rajza hatukról, ahogy Ginny előtt állnak. Na, az valóban úgy is lesz majd, szóval akik ott szerepeltek, ők biztosan élni fognak, amikor kiderül az igazság.
Harry, bár verekedni nem fog, de... amit Ronék elszenvednek majd tőle, az sokkal de sokkal fájdalmasabb lesz számukra, mint ezer kínzó átok, vagy ilyesmi. Erre mérget vehetsz. *A poén az, hogy nem is lesz igaz, amit majd hisznek Harryről, de én olyan kedves vagyok, hogy "néhány röpke hétig" meghagyom őket abban a hitben.:twisted:
Ha szépen megkérjük, Ginny biztos vállalja azt a megtisztelő feladatot, hogy felképelje például Ront.ßP

Idézet:
Sirius a képébe kaphatná,hogy legalább neki lehetett volna annyi esze,hogy gondolkodik és árulásra gyanakszik tekintve,hogy ő miért volt ugyan azon a helyen.Tudom,hogy szörnyű amit most fogok mondani de a legnagyobb törést akkor élnék át azok akik mind Harry ellen fordultak ha azt látnák,hogy milyen borzalmasan elbántak vele ártatlanul ráadásul Dumbli parancsára ez lehetne a kegyelemdöfés az öreg bölcs ember szívébe és most gonosz is vagyok :twisted: De azt akarom,hogy a végén mindannyian tudják meg,hogy Dumbledore parancsára félholtra átkozták állandóan szegényt és még meg is verték pont úgy ahogy az átkozott rokonai.Tehát semmivel sem voltak jobbak mint azok akikhez Dumbli küldte őt hogy ott biztos nem lesz bántódása.Tudom,hogy ez gonoszság de kárörvendő akarok lenni a végén a nagy finálénál,azt akarom látni ahogy mind szűkölnek és nyűszítenek azért,hogy mit tettek vele és hogy bocsásson meg nekik.

Ne aggódj, látni fogják mit tettek szegény Harryvel. Ginny, Adrastea és Draco gondoskodnak róla, hogy Ronék biztosan tudják, és lássák mit szenvedett el Harry. És biztos vagyok benne, hogy amit akkor fognak majd érezni ezek az árulók, az a halálnál is rosszabb lesz. Nem vagy gonosz, én is úgy gondolom, mindenkinek tudnia kell, hogy mit tett Albus, és min ment keresztül miatta Harry.

Idézet:
Sokat törtem a fejem Pitonon de egyenlőre nem jutottam sehová sem :( De nem adom fel.

Én drukkolok :)

Idézet:
Az szerintem nem baj,hogy ha Draco barátnője két évvel lesz idősebb nála ez szerintem bőven belefér.Két tippem lenne most de pontosan gőzöm sincs,hogy ők idősebek lennének nála azért mondom.Az egyik lehetne Erin a másik Andastrea*nem emlékszik,hogy kell írni helyesen a nevét,bocsika*Hm más szabad lány most nem jut eszembe.

*sejtelmesen vigyorog, és fütyörészik*
Ui: Amúgy Adrastea. Csak egy kicsit tévedtél, de nem gond, régebben én is belekavarodtam néha. *jó ki név, nem?*

Idézet:
Volt még valami amit meg akartam említeni de elfelejtettem a végére :((
Na ha eszembe jut akkor majd mondom.Az biztos,hogy valami köze volt Sarahoz és Dumblihoz meg a nagy titkokhoz de ha most megölnek sem jut eszembe :D :-P

Ha eszedbe jut, remélem megírod :D Addig is, szia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 18:38 
Szárnybontogató

Szia! :)

Tudom, ígértem neked egy véleményt (már ha láttad :-D), ami egyszer meg is fog érkezni, de nem tudom, hogy olvassam-e előbb végig a Miért?-et, vagy az első pár fejezetről nyilatkozzak... hogy eddig mit gondolok, érzek. De felesleges is lehet, hogy jártatom a számat és közben meg ott a folytatás és csak olvasni kéne. :-D
És félek is, hogy nagyon sűrített lesz huszonsok fejezetet összefoglalni. De ez már az én gondom persze...
Amúgy... nagyon érdekes a történeted. Taszít és vonz is. Egészen furcsa. És annyira lehet rajta gondolkozni meg kombinálni meg felháborodni, hogy húúú.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nimol 2009 november 09 (hétfő), 19:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 18:33 
Betűmániákus

Sortium írta:
Szia Ukume!

Igen, tudom, hogy már korábban kellett volna, de jobb későn, mint soha alapon végre ide is eljutottam. Sőt, szavaztam is, nem nehéz kitalálni, hogy mire. Úgy látom, legalább ebben a kérdésben nagy az egyetértés.

Szia Sortium!:-h Örülök hogy itt látlak téged.:)
Hát... igen, ezúttal úgy tűnik eléggé egy véleményen van a társaság. De én örülök ennek. Meg azért őszintén szólva annak is, hogy nem szeretnétek Ron halálát. Mert hát... úgy tovább tudom kínozni, ha tovább él. Bár, az is igaz, hogy ha meg is kéne halnia, akkor is csak az igazság kiderülése után patkolna el, nehogymár kimaradjon a jóból.:D ;)

Idézet:
Azt hiszem, mégsem ugrom, *két nagy lépést hátrál az ablaktól* szóval nyugodtan visszarendelheted a rokonságot, bár ha ezt múlt héten írod, lehet, hogy már csak azért is ugrok, hogy valaki rendesen megcsinálja az új ablak párkányát, de hát erről lecsúsztam. :-D

Ejnye Sortium, :|N mik jutnak itt neked eszedbe...?:-O Nehogymár egy új ablak párkányáért kiugorj!!! Nem szabad! A végén tényleg a fejemet veszik, ha miattam ilyenek jutnak az eszedbe :-S

Idézet:
Alaposan összezavartál azzal a kis megjegyzéseddel, hogy ha elég szemfüles vagyok, rá lehet jönni, ki is lesz Draco párja a végén. Szóval ha lesz egy kis időm, elkezdem a Miért?-et az elejétől, és megpróbálok rájönni... csak tudnám, mikor lesz nekem időm. :-?

Csak azért, hogy megtudd, ki lesz Draco párja, nem kell az egész történetet újraolvasni, elég a legutóbbi fejezetet.;) De ha akarod, én csak örülök neki, ha még egyszer végigmész rajta. 8-> :cry:
Egyébként, nehéz, és meg foglak tapsolni, ha rájössz a fejezetből, mert elég mellékesen megjegyzett dolog az, amiből ESETLEG rá lehetne jönni, hogy ki is a szerencsés. :-? :D De én drukkolok. :-)V

Idézet:
Nem merem azt állítani, hogy gyakran járok majd erre, de alkalomadtán azért majd benézek. Addig is puszi! :-h

Én mindig örülök ha jössz, csak légyszi hagyj legalább annyi nyomot, hogy beköszönsz, hogy itt voltam, vagy ilyesmi.$pray Borzasztó rossz nézni a sok megnyitást, itt is meg a Merin is, és közben meg ahhoz képest iszonyú kevesen írnak. Örülnék, ha legalább az általam is ismert emberkék odabiggyesztenék időnként, ha nem rohantok éppen vagy ilyesmi, hogy szia, benéztem van-e már friss, egyébként mikor lesz? Vagy ilyesmi.$pray:) (Bocsi, hogy most ezt így mind ide neked, de ez mindenkinek szól.)
Szóval, légyszi, ha erre-arra jársz nálam, és van egy szónyi időd, kérlek adj jelet. Előre is nagyon-nagyon hálás köszönet.:)

Például kíváncsi vagyok, hogy hogy megy majd neked a Draco-féle töprengés. Majd' meghalok, hogy vajon rájössz-e a megoldásra.:D
Addig is, puszi neked is :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 0:51 
Fanficbúvár

Na végre ide is feljutottam.Szavaztam és ahogy látom nagy az egyetértés a szavazatok alapján :D

Hm Ginny órán lesz megmérgezve és Piton menti meg de nem is tudja az elején,hogy kit is mentett meg?Most elvagyok képedve :-O Talán elváltoztatják Ginnyt,hogy a proff ne jöhessen rá vagy a bájitalnak lesz ilyen hatása?No erre roppant kiváncsi vagyok :D

Hm mindenki éljen jó sokáig és szenvedjen csak a tudatuk és tettük súlyától,sőt azt kivánom,hogy próbálják meg kimagyarázni magukat Harry előtt aki szépen hátra se nézve megy majd el mellettük.Ja nem vannak akiknek lenne mondanivalója.Ronnak például hm mondjuk Gin előtt akarná kimagyarázni magát aki szépen előkapja a leveleket és felolvassa,hogy valójában mi is volt a véleménye és még egy szép jobb egyenest is el tudnék viselni vele szemben bár attól tartok,hogy mire Harry kijut arról az átok helyről nem lesz ehhez elég ereje szóval jobb egyenes kihúzva,sajnos.Sirius a képébe kaphatná,hogy legalább neki lehetett volna annyi esze,hogy gondolkodik és árulásra gyanakszik tekintve,hogy ő miért volt ugyan azon a helyen.Tudom,hogy szörnyű amit most fogok mondani de a legnagyobb törést akkor élnék át azok akik mind Harry ellen fordultak ha azt látnák,hogy milyen borzalmasan elbántak vele ártatlanul ráadásul Dumbli parancsára ez lehetne a kegyelemdöfés az öreg bölcs ember szívébe és most gonosz is vagyok :twisted: De azt akarom,hogy a végén mindannyian tudják meg,hogy Dumbledore parancsára félholtra átkozták állandóan szegényt és még meg is verték pont úgy ahogy az átkozott rokonai.Tehát semmivel sem voltak jobbak mint azok akikhez Dumbli küldte őt hogy ott biztos nem lesz bántódása.Tudom,hogy ez gonoszság de kárörvendő akarok lenni a végén a nagy finálénál,azt akarom látni ahogy mind szűkölnek és nyűszítenek azért,hogy mit tettek vele és hogy bocsásson meg nekik.

Sokat törtem a fejem Pitonon de egyenlőre nem jutottam sehová sem :( De nem adom fel.

Az szerintem nem baj,hogy ha Draco barátnője két évvel lesz idősebb nála ez szerintem bőven belefér.Két tippem lenne most de pontosan gőzöm sincs,hogy ők idősebek lennének nála azért mondom.Az egyik lehetne Erin a másik Andastrea*nem emlékszik,hogy kell írni helyesen a nevét,bocsika*Hm más szabad lány most nem jut eszembe.

Volt még valami amit meg akartam említeni de elfelejtettem a végére :((
Na ha eszembe jut akkor majd mondom.Az biztos,hogy valami köze volt Sarahoz és Dumblihoz meg a nagy titkokhoz de ha most megölnek sem jut eszembe :D :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 08 (vasárnap), 23:30 
Zöldfülű

Szia Ukume!

Igen, tudom, hogy már korábban kellett volna, de jobb későn, mint soha alapon végre ide is eljutottam. Sőt, szavaztam is, nem nehéz kitalálni, hogy mire. Úgy látom, legalább ebben a kérdésben nagy az egyetértés.
Azt hiszem, mégsem ugrom, *két nagy lépést hátrál az ablaktól* szóval nyugodtan visszarendelheted a rokonságot, bár ha ezt múlt héten írod, lehet, hogy már csak azért is ugrok, hogy valaki rendesen megcsinálja az új ablak párkányát, de hát erről lecsúsztam. :-D
Alaposan összezavartál azzal a kis megjegyzéseddel, hogy ha elég szemfüles vagyok, rá lehet jönni, ki is lesz Draco párja a végén. Szóval ha lesz egy kis időm, elkezdem a Miért?-et az elejétől, és megpróbálok rájönni... csak tudnám, mikor lesz nekem időm. :-?
Nem merem azt állítani, hogy gyakran járok majd erre, de alkalomadtán azért majd benézek. Addig is puszi! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 22:29 
Betűmániákus

Selton írta:
Végre idejutottam!!! Iszonyatos hét volt... Szörnyű! De ittvagyok (és remélhetőleg mostmár rendszeresen ittleszek), és szavaztam is :D . Énsem kedvelem Ront. Szörnyenhülye... mugli világban kb. egy agyilag zokni focistaként lehetne elképzelni, vagy nemis tudom.

Szia Selton!:-h Örülök hogy ismét itt üdvözölhetlek. Elhiszem, és képzelem milyen heted lehetett, az enyém se volt jobb, én például végigbetegeskedtem.:? Szóval örülök hogy végre itt a vége. Én megyek, te jössz. Jövőhéttől én újra mehetek suliba, de remélem tényleg jössz majd, és remélem én is be tudok majd nézni néha-néha.$pray
Ron...hát igen, most én se kedvelem őt. Elég bunkó, meg ostoba, és hasonlók. Szóval ha a szavazásnak az lesz a végeredménye, akkor tényleg kiugratom az ablakon. :arrow:

Idézet:
Látom egyébként, nagyban megy a találgatás a törit illetően...Én is megpróbálkoznék párral :) Az első nemis igazán találgatás lenne, hanem inkább egy "vágy" miszerint a történet végén (mikor már Harry kiszabadult) Ginny rájött, hogy annyira eltávolodott Harry-től hogy már nem tudná szeretni vagy nemtudom..a lényeg, hogy Ginny összejön Dracoval, Harry pedig Saraval és minden hepi :D.

Igen, a találgatás megy, bár őszinte sajnálatomra, itt eddig főleg csak én és meichan találgattunk úgymond "aktívan", de most, hogyha már te is itt leszel velünk, akkor legalább hárman csináljuk majd.:D (A merin is vannak páran akik szoktak ötletelni, de sajnos többen vannak a fantomolvasók. :cry:)
Ami a vágyadat illeti... sajnos kénytelen vagyok eloszlatni a reményeidet :cry:, többek között azzal a sajnálatos hírrel, hogy Sara végül senkivel sem fog összejönni.:-S $?
Ginny pedig túlságosan is szereti ahhoz Harryt, hogy végül ne vele jöjjön össze. Hisz épp azért csinálja ezt az egészet, mert mindennél jobban szereti a fiút. Ezt nem tudom, és nem is szeretném megtörni, vagy elmulasztani.
Dracónak pedig valaki egészen mást szánok.;) De az illető kiléte egyelőre még meglepetés. :D

Idézet:
Azt nagyon nem szeretném ha a vérfarkasos dologból bárkinek is vmi baja lenne.. ennek ellenére lehet h Sirius ezt érezte... vagy azt h gyereke lesz?:P

Sirius azt érezte, hogy Harry szenved, csak épp azzal nem volt tisztában, hogy akivel kapcsolatban a rosszat érzi, az Harry. $fal "Szegény" Sirius is olyan ostoba tud lenni, hogy az már Harrynek fáj. *Szó szerint*

Idézet:
A bagolyházat illetően nemtudok semmit mondani.. esetleg Dumbika meg Ron együtt bungee jumping-olhatnának belőle :D XD. Dumbikát amúgyse kedvelem mostanában annyira... sztem már a végét járja (bár ne legyen igazam)

Az, hogy végül ki fog-e ugrani valamelyikük az ablakon, és ha igen, túléli-e, az még nem eldöntött. Úgy tűnik többeteknek is tetszene, ha Albus "véletlenül", vagy egy "kis segítséggel" kiszédülne az ablakon, de... szerintem valószínűbb, hogy a végén megszakad a szíve, és az fogja "elvinni" őt. :-( :D
(De azért azt se felejtsük el, hogy minél előbb meghalnak az illető személyek, annál kevesebbet tudnak szenvedni azért, amit tettek, illetve amit nem tettek.:-?)
Ron pedig... hát, ez csak a szavazatoktól függ. Ha sokan szeretnétek, akkor végülis "végső elkeseredettségében" kiugorhat éppenséggel a toronyból majd a végén$dead)

Idézet:
A Ginny meg"gyilkolására" pedig az a teóriám van, hogy az egyik bájitaltan órán issza meg a mérget.. és pitonnak muszáj őt megmentenie, ha azt akarja h Dumbika ne rúgja ki amiért nem ismerte fel a bájitalt. Vagy legalábis ez a legbiztosabb módszer h Ginny megmenekül.. Bár ez Draconak nem a legjobb, mert Piton biztos jól leordítja őt, h pont az ő óráján próbálta megölni a lányt.

Ginnyt valóban egy tanórán mérgezzük meg, de... egyrészt, nem bájitaltanon, és nem meginni fogja a mérget. :D ;)
De valóban így van, igazad van, Piton menti majd meg. Csak épp eleinte nem tudta, hogy kit is ment meg, aztán meg már nem volt visszaút.#:-S

Idézet:
Nah.. asszem ennyi :D Továbbra is fantasztikusan jó a fic minősége, csak így tovább! :)

Köszönöm szépen, örülök hogy tetszett, és hálás köszönet érte, hogy ismét írtál is nekem, és megosztottad velem a gondolataidat. :)

Idézet:
Megjegyz.: az egyes szavak szándékosan lettek egybeírva, mivel azokat én beszédben "egybeírva mondom ki" xD szóval... nah :D

Nem gond, engem nem zavar. Néha én is szoktam ilyet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 21:26 
Zöldfülű

Végre idejutottam!!! Iszonyatos hét volt... Szörnyű! De ittvagyok (és remélhetőleg mostmár rendszeresen ittleszek), és szavaztam is :D . Énsem kedvelem Ront. Szörnyenhülye... mugli világban kb. egy agyilag zokni focistaként lehetne elképzelni, vagy nemis tudom.

Látom egyébként, nagyban megy a találgatás a törit illetően...Én is megpróbálkoznék párral :) Az első nemis igazán találgatás lenne, hanem inkább egy "vágy" miszerint a történet végén (mikor már Harry kiszabadult) Ginny rájött, hogy annyira eltávolodott Harry-től hogy már nem tudná szeretni vagy nemtudom..a lényeg, hogy Ginny összejön Dracoval, Harry pedig Saraval és minden hepi :D

Azt nagyon nem szeretném ha a vérfarkasos dologból bárkinek is vmi baja lenne.. ennek ellenére lehet h Sirius ezt érezte... vagy azt h gyereke lesz?:P

A bagolyházat illetően nemtudok semmit mondani.. esetleg Dumbika meg Ron együtt bungee jumping-olhatnának belőle :D XD. Dumbikát amúgyse kedvelem mostanában annyira... sztem már a végét járja (bár ne legyen igazam)

A Ginny meg"gyilkolására" pedig az a teóriám van, hogy az egyik bájitaltan órán issza meg a mérget.. és pitonnak muszáj őt megmentenie, ha azt akarja h Dumbika ne rúgja ki amiért nem ismerte fel a bájitalt. Vagy legalábis ez a legbiztosabb módszer h Ginny megmenekül.. Bár ez Draconak nem a legjobb, mert Piton biztos jól leordítja őt, h pont az ő óráján próbálta megölni a lányt.

Nah.. asszem ennyi :D Továbbra is fantasztikusan jó a fic minősége, csak így tovább! :)

Megjegyz.: az egyes szavak szándékosan lettek egybeírva, mivel azokat én beszédben "egybeírva mondom ki" xD szóval... nah :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 12:43 
Betűmániákus

Íme a Ronra vonatkozó szavazás, hogy nehogy unatkozzatok. ;)
Mától számítva 7 napig tart ez is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 11:58 
Betűmániákus

Engem? Remekül. Olyan jól feldobtad a reggelem, hogy az nem is igaz. És az előbb olvastam a kritikádat is, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok, és azon is remekül mulattam. *És egy csomót fütyörészett közben* :))

Jó, most el kell ugyan mennem egy kicsit, de majd ha hazajöttem, kiírom a szavazást Ront illetően. (És válaszolok a kritikádra is)
Egyébként ha így nézzük, kiugorhat előbb is, mivel nem biztos, hogy meghal tőle, de ezt majd a szavazás során eldöntitek. :-P :D

A rejtélyek... hát... Perselus rosszkedvének rejtélyére például tuti nem fogsz rájönni. :twisted: De azért próbálkozni lehet ;)
A kedvencem most a medál, és a "kulcs" rejtélye, mert azoknál gyakorlatilag egyfolytában fütyörészhetek.:D
*Az igazság odaát van* :twisted: ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 0:28 
Fanficbúvár

Látom jól eltudlak szórakoztatni az ötleteimmel :D

Óh igen kérlek írd ki a szavazást én már tudom is mire szavazzak Ron esetében :)) De várja meg amíg megtudja az igazat mert az úgy lenne tökéletes hehe :))

Ja igen és már írtam is egy szép hosszú kilóméter kritit :D Kiváncsi leszek a válaszodra azon mindig jókat tudok nevetni.Na meg a sajátomon miután visszaolvasom,hogy mit írtam :D ;)

No ezen a bizonyos rejtélyen ami nem is volt igazán rejtély majd holnap elgondolkozom és visszaolvasom mert nekem nagyon gyanús,hogy te itten fütyörészel :D :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 23:17 
Betűmániákus

meichan írta:
Már miért ne lehetne ő annyira h*lye?Ha sikerült neki ennyi baklövést elkövetnie akkor simán elkövethetett maga ellen egy ilyen ostoba balesetet nem?Nagyon elmélyülten gondolkodott valamin és hát pont a nyitott ablakban aztán hopp és már csak azt vette észre,hogy véletlenül kihajította magát az ablakon :D Jujjj ne hari én ma tényleg dinka vagyok :))

Ugyan már, dehogy vagy te dinka. Én őszintén megmondom remekül mulattam az ötleteden. =)) :)) =))
Ami egyébként nem is olyan rossz...:-? Talán majd Harry ártatlanságának kiderülése után megfontolom a javaslatot...:-? ;)
(Akkor még az is előfordulhat, hogy az öreg önként ugrik, és még "ösztönözni" se kell :twisted:)

Idézet:
Oho megint lesz benne rejtély ennek nagyon örülök

Most ez a "rejtély" nem is akkora rejtély igazából. Az előző fejezetben láttuk, csak... nem igazán vontuk le kimondva a látottakat, illetve... másnak - is - látszódhatott, bizonyos "pillantások" következtében, mint ami valójában volt.:-Ą

Idézet:
Ron megint alakít

Igen, Ron megint ostoba ötlettel áll elő, hogy vajon hol is töltötte Ginny az éjszakát... :-P

Idézet:
Oh és kiváncsi vagyok arra bájitalra ami segít nekik mert nekem sikerült rájönnöm,hogy mi lesz az.

Még nem derül ki konkrétan hogy mi az a bájital, csak annyi, hogy "mire jó". De majd a használata előtt informállak titeket a tulajdonságairól is.

Egyébként, ebben a fejezetben két olyan dolog is lesz, ami miatt valószínű, hogy szavazást fogok kiírni.
1: Hogy Ron teljesítse-e az "esküjét" vagy ne?:-? :D
2: Ezt nem írom le "konkrétan", mert meglepi, de Erin és Albus fogadásához van köze.:D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 22:32 
Fanficbúvár

Már miért ne lehetne ő annyira h*lye?Ha sikerült neki ennyi baklövést elkövetnie akkor simán elkövethetett maga ellen egy ilyen ostoba balesetet nem?Nagyon elmélyülten gondolkodott valamin és hát pont a nyitott ablakban aztán hopp és már csak azt vette észre,hogy véletlenül kihajította magát az ablakon :D Jujjj ne hari én ma tényleg dinka vagyok :))

Oho megint lesz benne rejtély ennek nagyon örülök és mik vannak Ron megint alakít?Ezt a szerencsétlent már tényleg elkönyvelte mindenki egy IQ-nuku emberkének :D Oh és kiváncsi vagyok arra bájitalra ami segít nekik mert nekem sikerült rájönnöm,hogy mi lesz az.Hihi olyan sok mindent lehet benne megfejteni csak rá kell jönni a dolgokra ami többnyire egyáltalán nem könnyű :-P De én ugye nem adom fel :D

Juj csőtörés az nem jó.Szorítok,hogy az udvaron legyen a ludas.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 22:04 
Betűmániákus

A Miért? kövi fejezete fel lett töltve. Aki ki akarja várni, hogy szabályosan felengedjék, és olvashassa, annak itt van elöljáróban a leírása, ezen addig is gondolkodhat, aki akar.

Leírás:
Először is, szeretném ha mindenki tudná, hogy a fejezetet egyik legeslegkedvesebb barátnőmnek, és "fogadott nővéremnek", Ilonkának *Lonának* ajánlom, akinek most volt nemrég a 18. születésnapja. S ezúton is sok boldog születésnapot kívánok még neki. A fejezetről: Nagyon csúnyán fogtok rám nézni, ha azt mondom, hogy megint úgy érzem, hogy hiányzik belőle valami? Remélem nem. Szóval: Ginny és Draco lesz benne főleg. És általában a FELADAT lesz a téma köztük. Amire végül megoldást is találnak. Aztán, lesz egy kis Remus és Sirius, megnézzük hogy van Sara, és... aki akar, az tippelhet, hogy miért ilyen rossz a kedve Pitonnak. Fogadjunk hogy nem találjátok ki. *gonoszul vigyorog* Ja, és megint lehet utálni Ront. Ne kíméljétek, egészen nyugodtan szidjátok ahogy tetszik, mert ennek az ökörnek aztán tényleg 0 az IQ-ja. Vannak olyan ötletei, hogy... na majd meglátjátok. De tény, hogy mindig mindenkiről a legrosszabbat feltételezi. *Aki akarja, hogy szavazásra bocsássam a bagolyházas "ötletét", az írjon nekem kritikát.* Jó olvasást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 21:40 
Betűmániákus

Én is nagyon sajnálom szegényeket, de... ez van. Ha így akarja a "sors", akkor hát így lesz. :cry:
Hát... igen, valóban így van. Előbb örömködünk, aztán meg majd sírunk. De szegény Remusnak sajnos nemigen lesz módja örülni a hírnek. *Az az átkozott telihold $fal*

Most, ha befejeztem ezt az üzenetet, akkor megyek és feltöltöm a kövi fejezetet. Pont most lettem kész az átnézéssel. Reggel 9 óra óta próbáltam már leülni hogy átolvassam, de mindig közbejött valami. Vagy menni kellett valahova, vagy jött valaki, vagy ilyesmi. De a legjobb kétségkívül az volt, mikor délután fél kettő körül apám közölte, hogy csőtörésünk van, de nem látni, hogy hol, csak hallani hogy folyik el a víz.:shock: Szóval most fel kell verni a betont a fél udvaron, hogy megkeressük. *remélhetőleg nem a házon belül van* Szóval ma minden ellenem dolgozott, de én küzdöttem, és végül győztem.:D

Igen, Hagrid nem csak csapkodni fog, hanem majd kidobálunk ezt-azt az ablakon is néha-néha. De attól tartok, hogy az igazgató nem lesz eme tárgyak között. Többek közt azért nem, mert nem lenne kire kenni a "balesetet". Annyira meg csak nem h*lye még ő sem, hogy magától essen ki az ablakon :)) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 20:02 
Fanficbúvár

Juj szegények már előre sajnálom őket :-SS Ha előbb jön a nyertes rész aztán jön majd csak a másik fele a nyertes résznek akkor előbb jön az örömködés aztán meg a szörnyűlködés :( Na ez de értelmes lett viszont rímel :D Hm egy kicsit dinka ma nézd el neki :D :-P Ja és lestem ám,hogy mikor frisselsz de még nem raktad fel akkor vagy az átnézéssel nem haladtál vagy az idézet keresésével :D Azért remélem,hogy hétvégén lesz valami belőle már nagyon fel vagyok csigázva ;;) Oh és miket csiripeltek a verebek Hagrid az ajtó csapkodásról áttér a hajigálózásra?Egy apró kérdés,nem akarja véletlenül az igazgató urat is kihajítani az ablakon?Hátha helyre billen a fejében valami ami időközben elmászott helyéről és végre használni is fogja azt ami benne van,már ha van benne valami :)) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 13:51 
Betűmániákus

Köszi a bizalmat drága, de...:lol: attól tartok a szavazás a mai nappal lezárult, így... ez az állás már nem fog változni, ami... egy nagyon csúnya dolgot kíván meg tőlem szegény "nyerteseket" illetően. Legnagyobb sajnálatomra 3-3 szavazattal (szó szerint) holtversenyben nyert Remus és Tonks, valamint az "Egyik párnak se legyen".
Gondolom nem kell kiírnom, hogy mi a következménye ennek az állásnak... :cry:

A friss viszont így is, úgy is jön, amint átolvasom a fejezetet, és találok hozzá két idézetet.

A szavazás eredménye a történet soronkövetkező utáni fejezetében kezd kibontakozni. Akkor még csak az, hogy Remus és Dora "nyertek". Az "Egyik párnak se legyen"-féle rész meg majd az azutániban következik be.:cry: :cry: Sajnos...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 0:44 
Fanficbúvár

ukume írta:
Úgy néz ki hamar lesz friss a Miért?-ben.
Ma olyan jó ihlethozó, nyugtató-zenéket találtam, hogy szinte egész délután a billentyűzetet nyomkodtam.
Szóval... mit szóltok a Péntek délutánhoz? :-D

Két kézzel kalimpál és kiabálja,hogy JÖHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Jól jöhetnek még ezek a zenék tedd őket szépen el mint nyugtató és ihletet adó csodaságok :)

Hát édes úgy látom a szavaz jelenlegi állása sem éppen szerencsés :-?

Hahó emberek szavazzatok mert ez így nem gyóóóóóóóó $?

De ha így marad akkor is tuti megoldod a dolgot _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra