Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 21:14

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 20:10 
Betűmániákus

kykyke írta:
Jó reggelt, sziasztok! :D

Úha, hogy belehúzott itt a jó, öreg ismerkedő. :D Engem is tessék bejelölni, Jenny! :-P verity, és Rocky ismerőseinél megtalálsz myvipen. :D Iwiwen is rajta vagyok ugyanazzal a névvel. :-P De myvipen elég, ha az ismerősei között beírod, hogy kykyke. :D

Húúú... de éhes vagyok... :( Otthon hagytam a kajámat, és csak este 5-kor fogok tudni enni... szerintem... éhen halok. Szóval, ha nem jelentkeznék többet, ez az oka. :D

Amúgy... a rasszizmus tényleg nem szép dolog, ettől még akkor is azok vagyunk, mindenki. :-S Előítélet meg van az emberben... vegyük csak a romákat, vagy a részeg, alkoholistákat, csöveseket, stb.... szóval... ez van. Emberek vagyunk, vagyis a legundorítóbb faj a világon. :-S

bejelöltelek, myvipen :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:52 
Tollforgató

shanon widow írta:
Én meg a bemutatkozásban vagyok pocsék :))

Shanon, ezt csak cáfolni tudom, nekem tök tetszett a bemutatkozásod Merin! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:49 
Tollforgató

Jenny írta:
Rocky ügyes voltál a némettel, mi is ma írtunk belőle, de nekem biztos, hogy rossz lett, nagyon hülye vagyok hozzá :?
Viszont a mai angolom és irodalmam nagyon jó lett és ennek nagyon örülök :D
Mindenkit csak irigyelni tudok aki most otthon van! Bár én már voltam ebben az évben egy három hetes pihenőn :-D (és akkor tényleg beteg voltam)

amúgy én most annyira örülök, mert holnap az osztállyal múzeumba megyünk és nem kellett semmit tanulni és végre délután én is pihenhettem! :D :D :D :D :D !

Na hát neked is nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyosak vagytok csajok! :x Na hát a német, mint tantárgy hát no comment... viszont az irodalmadhoz és az angolodhoz gratula! :) Ó én eddig csak akkor szüneteltettem magam, amikor fellépésünk volt Olaszba, meg ugyebár most egy napra, szóval szeretnék még itthon maradni! :D

Ááá de jó neked, nekem még most is tanulnom kéne, de az egyik lánnyal, akit merengőn keresztül ismertem meg, csak most tudok beszélni, ezért felszöktem és akkor gondoltam már ide is belátogatok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:43 
Betűmániákus

verity írta:
Igen, újra beálltam :) Amúgy ha úgy szottyan majd kedved, nyugodtan "zaklass", arra vagyok :D

Jó majd talán még egyszer, bár most igazából két ember is van aki átnézi az írásom, szóval ez nem fog egyhamar bekövetkezni :-D
viszont bejelöltelek myvipen és majd iwiwen is (feltéve ha végre megnyitja a net)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:40 
Betűmániákus

Én meg a bemutatkozásban vagyok pocsék :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:38 
Fanfic-faló

Igen, újra beálltam :) Amúgy ha úgy szottyan majd kedved, nyugodtan "zaklass", arra vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:35 
Betűmániákus

Sziasztok! :D
Milyen sokan lettünk! Ez tök jó és üdvözlet az "újaknak" is! (mintha én nem az lennék :-Ą )
Rocky ügyes voltál a némettel, mi is ma írtunk belőle, de nekem biztos, hogy rossz lett, nagyon hülye vagyok hozzá :?
Viszont a mai angolom és irodalmam nagyon jó lett és ennek nagyon örülök :D
Mindenkit csak irigyelni tudok aki most otthon van! Bár én már voltam ebben az évben egy három hetes pihenőn :-D (és akkor tényleg beteg voltam)

Veity te meg újra béta lettél? :P (nyugi én most már nem foglak zaklatni az írásaimmal :lol: )

alanrickman tök jó lehet nyomdásznak tanulni! :D nem szeretnél egy kicsit mesélni erről? engem érdekelne! :D

amúgy én most annyira örülök, mert holnap az osztállyal múzeumba megyünk és nem kellett semmit tanulni és végre délután én is pihenhettem! :D :D :D :D :D

én nem vagyok valami jó kérdező, de mindenkit szívesen meghallgatok, szóval meséljetek magatokról!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:35 
Fanfic-faló

Fú, Nickelback? :D Azt én is szeretem, majd meghallgatom mindjárt.

Nagy-Britannia nagyon szép hely :x :x Így már be tudlak azonosítani a képeken :)

És amúgy szia, Lupin :)

Mindjárt elolvasom a többiek bemutatkozását :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:29 
Tollforgató

shanon widow írta:
Igen, imádom a Nickelback-et :x
És nagyon örülök, hogy rászoktattalak a számukra, nekem az egyik kedvencem. :D

Öhh... most semmi sem jut eszembe... xDD.

Hihi, én is tökre imádom őket, nyár óta szinte minden nap hallgatok tőlük valamit. Hát valami oltári hangja van a pasinak, de komolyan.... :) És tényleg, a Photograph az egyik kedvenc lett általad. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:23 
Zöldfülű

Rocky írta:
Na itt is vagyok, szóval kezdem is a serény gépelgetést. :)

Először is Shanon, hát igen meg tudom érteni, hogy az, hogy lehet szombatonként kell majd suliba járnod egy kicsit beárnyékolja a szüneted, de ne gondolj rá, és élvezd ki helyettünk is! :D Hihi, hát az én szobámra is ráférne egy takarítási akció, de azt hiszem elnapolom hétvégére... :oops:
Amúgy már akartam mondani, hogy még régebben egyik unalmas pillanatomban a "ki milyen zenét hallgat?" topicot nézegettem, és ott láttam, hogy a Nickelback-Photograph volt neked kiírva, de én azt még nem hallottam (pedig imádom az együttest), na de most már egyik nagy kedvencem lett a szám, úgyhogy utólag is köszönet érte! :x

Ó, neked is köszönöm verity a gratulációt! :)
Na igen, ez az oltásos vírusos cucc most nagy mizéria, és az embernek fogalma sincs, hogy mi tévő legyen, de még az orvosoknak sem, legalábbis a miénk azt mondta, hogy ő sem tudja mi tévő legyen...

Na de Nagy-Britannia, hát egyszer jó lenne eljutni oda, de a bemutatkozásodban olvastam, hogy te már eljutottál oda... de jó neked! :D
Hihi, hát ezzel mindenki így van, mert mindig sokan vagyunk a képeken. :) Szóval a főképen az elöl lévő lány, nem az aki fényképez. :) Aztán van mikor fehér kabátban vagyok, és a szőkés barna csaj( de a fényképeken totál barnának látszom, na mindegy xD) Aztán meg ilyen lilás(fogalmam nincs pontosan milyen az a szín mert nem is rózsaszín nem is lila...) színű pulcsiban vagyok.. és ööö... én már azt sem tudom milyen képeim vannak, mert kb fél éve nem frissítettem , de azért remélem most már be tudsz azonosítani. :)

Szia Lupin, üdvözöllek téged is, hát most egy értelmes kérdés sem jut eszembe, de majd biztos kíváncsiskodom. :)

Ó és Alanrickman, megkaptam a mailedet, csak még nem jutottam oda, hogy válaszoljak, ezért ide írok. :) Dehogy harapom le a fejed, amiért írtál(nem vagyok olyan), és én is szeretek ismerkedni, úgyhogy visszafogok írni, csak most ezer dolgom van. :oops:

Shanon, verity, Jenny, a ti bemutatkozásotokat már el is olvastam Merin, és véleményem szerint egy csomó közös van bennünk, szóval örülök, hogy kezdjük megismerni egymást! :) A műveitekbe még nem kukkantottam bele, de ha lesz időm, akkor olvasgatlak bennetek. :)

Hát, rendben, majd írsz valamikor a mailre választ! Köszi hogy nem harapod le a fejem! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:23 
Betűmániákus

Igen, imádom a Nickelback-et :x
És nagyon örülök, hogy rászoktattalak a számukra, nekem az egyik kedvencem. :D

Öhh... most semmi sem jut eszembe... xDD.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:15 
Tollforgató

Na itt is vagyok, szóval kezdem is a serény gépelgetést. :)

Először is Shanon, hát igen meg tudom érteni, hogy az, hogy lehet szombatonként kell majd suliba járnod egy kicsit beárnyékolja a szüneted, de ne gondolj rá, és élvezd ki helyettünk is! :D Hihi, hát az én szobámra is ráférne egy takarítási akció, de azt hiszem elnapolom hétvégére... :oops:
Amúgy már akartam mondani, hogy még régebben egyik unalmas pillanatomban a "ki milyen zenét hallgat?" topicot nézegettem, és ott láttam, hogy a Nickelback-Photograph volt neked kiírva, de én azt még nem hallottam (pedig imádom az együttest), na de most már egyik nagy kedvencem lett a szám, úgyhogy utólag is köszönet érte! :x

Ó, neked is köszönöm verity a gratulációt! :)
Na igen, ez az oltásos vírusos cucc most nagy mizéria, és az embernek fogalma sincs, hogy mi tévő legyen, de még az orvosoknak sem, legalábbis a miénk azt mondta, hogy ő sem tudja mi tévő legyen...

Na de Nagy-Britannia, hát egyszer jó lenne eljutni oda, de a bemutatkozásodban olvastam, hogy te már eljutottál oda... de jó neked! :D
Hihi, hát ezzel mindenki így van, mert mindig sokan vagyunk a képeken. :) Szóval a főképen az elöl lévő lány, nem az aki fényképez. :) Aztán van mikor fehér kabátban vagyok, és a szőkés barna csaj( de a fényképeken totál barnának látszom, na mindegy xD) Aztán meg ilyen lilás(fogalmam nincs pontosan milyen az a szín mert nem is rózsaszín nem is lila...) színű pulcsiban vagyok.. és ööö... én már azt sem tudom milyen képeim vannak, mert kb fél éve nem frissítettem , de azért remélem most már be tudsz azonosítani. :)

Szia Lupin, üdvözöllek téged is, hát most egy értelmes kérdés sem jut eszembe, de majd biztos kíváncsiskodom. :)

Ó és Alanrickman, megkaptam a mailedet, csak még nem jutottam oda, hogy válaszoljak, ezért ide írok. :) Dehogy harapom le a fejed, amiért írtál(nem vagyok olyan), és én is szeretek ismerkedni, úgyhogy visszafogok írni, csak most ezer dolgom van. :oops:

Shanon, verity, Jenny, a ti bemutatkozásotokat már el is olvastam Merin, és véleményem szerint egy csomó közös van bennünk, szóval örülök, hogy kezdjük megismerni egymást! :) A műveitekbe még nem kukkantottam bele, de ha lesz időm, akkor olvasgatlak bennetek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 19:14 
Betűmániákus

Gyülekezünk, gyülekezünk! :lol:
Tőlem is bátran lehet kérdezni, szívesen válaszolok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Hahó!
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 18:50 
Zöldfülű

Nyú, hát akkor. Hol is kezdjem? Talán az elején.

16 vagyok, Békéscsabán tanulok nyomdásznak(kiadványszerkesztőnek)... Szeretek olvasni(Hamvas, Wass, Müller, Anne Rice, Stephen King, stb.)... Művészlélek, versíró, novellaíró, nagyon ön - és társadalom kritikus... Cinikus, közönyös, empatikus, magának való személyiség... Hm, ha még valakit érdekel valami, kérdezzen bátran, küldjön pü-t, mailt bátran, nem harapok!^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 17:10 
Zöldfülű

na, egy ideje már fórumozok, de csak most jutott eszembe ide is írni :-)

szóval, hy mindenki!
14 éves lány vagyok, akinek most tanulnia kéne, de inkább netezik. mindent imádok, ami vámpír (kivéve Edward és Pattinson, bocsi), főleg Carlisle-t és Herbertet. írogatok itt is, a blogomon is (ott Twilight-ot). a becenevem Lucar, itt még régebben lettem Lupin.
ennyi hirtelen, ha valakit érdeklek, tessék kérdezni! :-)
hy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 15:01 
Betűmániákus

Én is üdvözöllek alanrickman! :)
Kaphatunk kicsit részletesebb bemutatkozást? :)

Óóó, és jó tanulás/gépezést akármizést mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 14:58 
Fanfic-faló

Én is gratula a némethez, Rocky :D

Egy hetet én is el tudnék képzelni itthon XD Lenne mit csinálnom...

Amúgy most nálunk is megy ez a dolog, hogy most akkor beoltassuk-e magunkat vagy sem, holnap kapunk ezzel kapcsolatban valami tájékoztatót. Már a HPV-ről is kaptunk amúgy.

Hát igen, Nagy-Britannia :x a szívem csücske :D :D És örülök, hogy tetszett a bemutatkozásom, visszajelöltelek, bár nem tudtam eldönteni, hogy melyik vagy te a képeken :oops: :D

Ja, és szia, alanrickman :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 14:53 
Betűmániákus

Hát rám is fér rendesen ez a kis szünet... bár bizonyos szempontból rossz, hiszen valamikor biztos be kell hozni a lemaradásokat :? Félő, hogy szombatonként kell bejárni. :( De most pihizek ezerrel... meg takarítok is majd, mert igazán ráférne a szobámra. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 14:50 
Tollforgató

Nahát én is üdvözöllek alanrickman! :)
Fú én épp múlt héten vettem ki "szabadságot", és mentem ki a mamámat boldogítani, de csak azért, mert nem volt jó a gépem és infófaktból írtunk volna, csak hát infót nehéz gép nélkül tanulni ugyebár, úgyhogy pihiztem egy csöppet. :D

Ó nagyon szépen köszönöm Shanon! :-D De jó dolgod lesz neked egy hétig! :) Irigyellek, bár hogy a vírus miatt kell otthon maradnod, az rossz. Nálunk is most az a mizéria megy, hogy beoltassuk-e magunkat vagy ne? Hát ki tudja, mi lenne a legjobb. :? Na akkor ez a kis szünet most pont jól jött neked :D, bár csak nekem is több időm lenne olvasni meg írni, meg ilyenek.. :) Most is mehetek a könyvekhez, de este ég jövök! Jupíííí :D Szóval addig is jók legyetek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 14:25 
Könyvmoly

köszönöm mindenkinek, de mázlim volt. :D van egyi lyen büfé nem messze tőlünk, és a légitolisok kimentek kajcsit venni, és én is kértem tőlük. így csak fél kettőig éheztem. :D

Szia, alanrickman! :D Jól tetted, hogy beköszöntél, azt úgy is kell! :D Ejnye-ejnye, lógunk-lógunk? :D Előbb a tanulás, utána az olvasás! :-P Bár... én ne pofázzak, akinek első a számítógép, msn, és utána esetleg a tanulás. :D Bár... ezt már múlt időbe kéne írni. :-P

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 14:15 
Betűmániákus

Halihó!

Rocky, gratula a némethez... :)
Én épp itthon döglök. Egy hétig nem lesz tanítás a járvány miatt, szóval most legalább utolérem magam. :lol: Most olvasok, a bétázást pedig sikeresen elküldtem a gazdiknak. Már egy ideje gyűltek-gyűltek, dehát nem volt időm jóformán semmire... csak néha tudtam megnyitogatni őket, és kb. fél oldalakat átnézni :roll: De most! Kivégeztem a hibákat! <):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Halihó!
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 14:08 
Zöldfülű

Sziasztok!

Gondoltam, én is beköszönök, ide az Ismerkedőre! Ki hogy van, mi van veletek? Én épp ma "szülői engedéllyel, orvosi igazolással" lógok. Király vagyok, igaz? :-D Fáradt vagyok, Hamvas Bélát kéne olvasni, mellette tanulni(öhm, azaz utána tanulni. vagy előbb tanulni, és utána olvasni? :roll: ) Na mindegy. Minden jót mindenkinek, mindenkép jövök még ide! Tessék, lehet e-mailt is írni, msn-re felvenni, stb., kinek hogy tartja kedve!

Pusz mindenkinek!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 13:46 
Tollforgató

Halihó! :D
Na én meg végre hazaértem, tök jó volt ez a nap, csak négy órám volt (hozzáteszem ilyen kb elsőbe fordult elő velem) és ötös lett a német dogám, úgyhogy igazán jó kedvem van. :)

Fúú KyKy részvétem a kaja ügy miatt, én is alig bírom, ki ha véletlenül itthon hagyom a kajámat és pechemre mindig akkor van ez, ha valami finomat csinál anya. Persze mire hazaérek meg már holt helyét sem találom...

Veriy myvipen épp az előbb jelöltelek be, és észre vettem, hogy nálad is Nagy-Britannia van bejelölve, akárcsak nálam, meg a bemutatkozásod is tetszik! :D
Ó és infóóra? :D Én is mindig felszoktam szökni, talán holnap is fel tudok majd fakton. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 12:28 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Éppen infó óráról írok :) A kémia dogám négyes lett, az irodalom pedig hármas :( Ez még nem világvége, de nem örülök neki, mert alapvetőleg jó tanuló vagyok. :D

Jenny, persze, bejelölhetsz :)

De most megyek, mert tanárnő szét fog csapni, ha ezt csinálom :D

Ui.: KyKy, kitartást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 8:56 
Könyvmoly

Jó reggelt, sziasztok! :D

Úha, hogy belehúzott itt a jó, öreg ismerkedő. :D Engem is tessék bejelölni, Jenny! :-P verity, és Rocky ismerőseinél megtalálsz myvipen. :D Iwiwen is rajta vagyok ugyanazzal a névvel. :-P De myvipen elég, ha az ismerősei között beírod, hogy kykyke. :D

Húúú... de éhes vagyok... :( Otthon hagytam a kajámat, és csak este 5-kor fogok tudni enni... szerintem... éhen halok. Szóval, ha nem jelentkeznék többet, ez az oka. :D

Amúgy... a rasszizmus tényleg nem szép dolog, ettől még akkor is azok vagyunk, mindenki. :-S Előítélet meg van az emberben... vegyük csak a romákat, vagy a részeg, alkoholistákat, csöveseket, stb.... szóval... ez van. Emberek vagyunk, vagyis a legundorítóbb faj a világon. :-S

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 21:54 
Betűmániákus

verity írta:
Petrik Szandra, de szigorúan csak Szani akkor már ;;), nyugodtan bejelölhettek iwiw, myvipen akár :D

nem baj ha én is bejelöllek? szeretek ismerősöket gyűjteni :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:47 
Tollforgató

verity írta:
Petrik Szandra, de szigorúan csak Szani akkor már ;;), nyugodtan bejelölhettek iwiw, myvipen akár :D

Oké-oké, én ígérem meg foglak nézni, és bejelöllek, csak most neki kéne állnom fejezetet javítani, mert holnapra ígértem a bétámnak, úgyhogy jobb lesz belehúzni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:46 
Tollforgató

Jenny írta:
igazából anyukám ezt a nevet szerette volna nekem adni, de aztán ez nem jött össze, mert dzs-vel kellet volna írni és úgy olyan csúny lett volna, aztán valahol olvastam, hogy a nevünk meghatározza a személyiségünk és hozzám a jenny név jobban illik mint az eredeti nevem :-D
inkább az benne az érdekes, hogy amit a Jenny névre írtak az tényleg igaz lenne rám, viszont az igazi nevem jelentése nem nagyon :roll:

ó értem, hát ez édes kis történet, és egyáltalán nem untattál vele, én szeretem ha valaminek jelentése van, meg amúgy is annyit szoktam mindenféle hülyeségen agyalni, hogy sokszor már magamat készítem ki, nem csak a körülöttem lévőket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:42 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:41 
Tollforgató

verity írta:
Éértem, akkor még egy Petra nevű ismerőssel gazdagodom :)

Fúú hát :D Amikor elkezdtem olvasni fanficeket, az első, amit olvastam, az nattytől volt a Lily Evans naplója, és abban volt egy Verity nevű szereplő. Meg a hatodik könyvben is van egy. Amikor meg regisztráltam Merengőre, spontán beírtam ezt a nevet, mert ez volt az első, ami eszembe jutott. :)

Nekem mindenki tudja, hogy írok, és megmutatom a barátaimnak és a családomnak is, és örülök, hogy jó visszajelzéseket kapok tőlük. :) Mindig úgy gondoltam, hogy ez egy szép dolog, és nálam ez egyfajta önkifejezés :D

szerk.: Shanon, ez tök szép dolog szerintem :) a rasszizmus én is nagyon utálom

Ohó, értem. És amúgy a ti valódi neveteket megkérdezhetem? :oops:
Fú nekem a családom sem tudja, bár elég feltűnő, hogy egy csomószor irkálok a füzetembe, szóval biztos feltűnt nekik, csak jól eldugom, hogy senki ne találja meg, így nem tudják bizonyítani. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:39 
Betűmániákus

igazából anyukám ezt a nevet szerette volna nekem adni, de aztán ez nem jött össze, mert dzs-vel kellet volna írni és úgy olyan csúny lett volna, aztán valahol olvastam, hogy a nevünk meghatározza a személyiségünk és hozzám a jenny név jobban illik mint az eredeti nevem :-D
inkább az benne az érdekes, hogy amit a Jenny névre írtak az tényleg igaz lenne rám, viszont az igazi nevem jelentése nem nagyon :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:38 
Tollforgató

shanon widow írta:
Hááát, a humanitás, emberszeretetet az belőlem se maradt ki, sőőőt. Többet foglalkozok a környezetemmel, mint magammal... bár nem sok időm van mostanában, de... xDDD. Igyekszem, no.
A rasszizmust például nem tolerálom egyáltalán... Például hatodikos korom óta tagja vagyok értelmi fogyatékosokkal foglalkozó kis közösségnek. De mióta középbe járok, már az is háttérbe szorult a rengeteg tanulás és utazás miatt :?
Valójába egészségügyi nővér, vagy szülésznéni akartam lenni,. de nem nyílt szak a suliban, így maradt a gyógyszerészet. Ez kevésbé humánusabb, mint az előbbiek, de jobban fizet... Na jó, nem ez volt a lényeg, csak ha belegondolunk azért... :roll:

Egyetértek, ez tényleg nagyon szép dolog. Én még egy hozzád hasonló ilyen embert ismerek, és hát mit ne mondjak nagyon imádom. :) Nála önzetlenebb embert nem teremtett az ég, de látom te is vetekedsz vele. :-D
Igen, a rasszizmussal én is vagyok... meg amúgy is, mindenkit olyannak kell elfogadni amilyen. :)

Na igen, szerintem tök jó, hogy az emberekkel szeretnél foglalkozni,és ez is egy módja, a fizetés meg hát... az is sokat számít a mai világban. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:37 
Betűmániákus

Köszönööööm :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:34 
Betűmániákus

shanon widow írta:
Hááát, a humanitás, emberszeretetet az belőlem se maradt ki, sőőőt. Többet foglalkozok a környezetemmel, mint magammal... bár nem sok időm van mostanában, de... xDDD. Igyekszem, no.
A rasszizmust például nem tolerálom egyáltalán... Például hatodikos korom óta tagja vagyok értelmi fogyatékosokkal foglalkozó kis közösségnek. De mióta középbe járok, már az is háttérbe szorult a rengeteg tanulás és utazás miatt :?
Valójába egészségügyi nővér, vagy szülésznéni akartam lenni,. de nem nyílt szak a suliban, így maradt a gyógyszerészet. Ez kevésbé humánusabb, mint az előbbiek, de jobban fizet... Na jó, nem ez volt a lényeg, csak ha belegondolunk azért... :roll:

tök szép dolog ilyenekt csinálni! :-D
amúgy egyetértek veled, a rasszizmus nem szép dolog, én se nagyon szeretem az olyan embereket, akik rasszisták

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:34 
Tollforgató

Jenny írta:
biztos, hogy teljesen hülyének néznének, ha ilyet tennék, szóval inkább nem próbálkozom :lol:
barátnődet Rocky meg sajnálom, szerintem olyan gonosz dolog bántóan megírni valakinek a véleméynedte, még ha nem is tetszik a története. Én pl. ha nem tetszik egy írás akkor is megpróbálok felsorolni egy-két dolgot ami jó benne, de azt sem teszem úgy, hogy megbántsam vele a másikat :lol:

a nevemnek érdekes története van, legalábbis számomra, de mivel szerintem ezt a véleményem nem osztanátok inkább bele se kezdek, viszont a tietekre én is kíváncsi lennék! :D

Én is nagyon nagyon sajnálom, mert ne tudd meg milyen rondán fogalmazta meg az illető a véleményét, én olyat még nem is olvastam... ezért a történet le is került az oldalról, pedig én nagyon szerettem (és most nem az elfogultság szól belőlem). Amúgy meg ha valakinek nem tetszik a töri, akkor vagy ne írjon, vagy kultúráltan fogalmazza meg a véleményét szerintem, de a te nézetedet is osztom. :D

Ó én meg azt hittem, hogy téged Jennynek hívnak valójában is, de most már nagyon érdekel, hogy hogy jött az ötlet, úgyhogy kérlek oszd meg velem/velünk... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:26 
Fanfic-faló

Éértem, akkor még egy Petra nevű ismerőssel gazdagodom :)

Fúú hát :D Amikor elkezdtem olvasni fanficeket, az első, amit olvastam, az nattytől volt a Lily Evans naplója, és abban volt egy Verity nevű szereplő. Meg a hatodik könyvben is van egy. Amikor meg regisztráltam Merengőre, spontán beírtam ezt a nevet, mert ez volt az első, ami eszembe jutott. :)

Nekem mindenki tudja, hogy írok, és megmutatom a barátaimnak és a családomnak is, és örülök, hogy jó visszajelzéseket kapok tőlük. :) Mindig úgy gondoltam, hogy ez egy szép dolog, és nálam ez egyfajta önkifejezés :D

szerk.: Shanon, ez tök szép dolog szerintem :) a rasszizmus én is nagyon utálom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:25 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:25 
Betűmániákus

biztos, hogy teljesen hülyének néznének, ha ilyet tennék, szóval inkább nem próbálkozom :lol:
barátnődet Rocky meg sajnálom, szerintem olyan gonosz dolog bántóan megírni valakinek a véleméynedte, még ha nem is tetszik a története. Én pl. ha nem tetszik egy írás akkor is megpróbálok felsorolni egy-két dolgot ami jó benne, de azt sem teszem úgy, hogy megbántsam vele a másikat :lol:

a nevemnek érdekes története van, legalábbis számomra, de mivel szerintem ezt a véleményem nem osztanátok inkább bele se kezdek, viszont a tietekre én is kíváncsi lennék! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:20 
Tollforgató

verity írta:
köszi, Neked is :D amúgy honnan jött a felhasználónevetek? :)

Na várj ezt már egyszer elmagyaráztam a bemutatkozásomban, úgyhogy bemásolom onnan... :D

,,Ahogy látod, a Rocky nevet választottam felhasználónevemnek, de hogy miért is? Egyszerű. Valójában Petrának hívnak, aminek a jelentése: kőszikla (angolul: rock)- - > Hát így jött az ötlet a Rockyra. Teljesen logikus, nem?
Na, ha ezt a tőlem származó kicsit komplikált eszmefuttatást sikerült megértened, akkor örömmel tudatom, hogy a nehezén már túl vagy."

Na valami ilyesmi a bemutatkozásom eleje, szóval onnan másoltam ki. És neked honnan jött? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:17 
Tollforgató

Jenny írta:
Rocky ez nagyon jó ötlet volt, így biztos, hogy teljesen elfogulatlanul mondott véleményt! :P
Nekem sajna nincs olyan barátnőm aki érdeklődne az írás iránt :?
Én csak a nővéremnek mutattam meg eddig, és ő már kb. egy hónapja ígéri, hogy el fogja olvasni az írásaim, de szerintem ez továbbra is csak ígéret fog mardni.
szóval örülhtsz, hogy ilyen barátnőid vannak =D>

Shanon gartulálok neked, ilyen gyorsan megtanulni egy nyelvet! Nagyon ügyes vagy! De azt megkérdezhetem, hogy heti hány órában tanultad?
És látom sokan szeretnek itt nyelveket tanulni, én sajnos nem vagyok így vele, pedig tudom, hogy nagyon fontos lenne :roll:

Na igen, én is ezért nem mondtam el neki... :D Fúú hát nekem van két sulis barátnőm, akik irkálnak( de ők nem tudnak rólam, úgyhogy nagyon szörnyű, amikor az írásról beszélnek, én meg nem fecseghetek közbe, de inkább megtartom magamnak, mert most már a titkolózásos része is tetszik) , plusz ugye a legjobbam, aki abbahagyta, de rá fogom venni, hogy legalább nekem folytassa. :)

Ó szegénykém, hát akkor az egyik szabad pillanatában vidd oda neki, és nézz rá bociszemekkel, hátha megesik rajtad a szíve. :) De ha lesz időm, akkor én is szívesen elolvasom. :) És igen, örülök is neki, hogy ilyen barátnőim vannak... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:15 
Fanfic-faló

köszi, Neked is :D amúgy honnan jött a felhasználónevetek? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:12 
Tollforgató

verity írta:
óh, értem :D

én imádom a franciát, szerintem nagyon szép nyelv :)

hát, én írogatok is, bár mostanában nem vagyok valami termékeny XD

Szerintem is szép, és ha szereted az meg tök jó, mert akkor könnyebben is tanulod. :D Ó hát akkor sok ihletet küldök neked, hátha a múzsád, újra melléd áll. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:09 
Tollforgató

shanon widow írta:
Köszönöm, igyekszem. Hát, nem könnyű, de nagyon szeretem a kémiát... meg úgy alapjában a természettudományokat :D Igen... öregszem... marha gyorsan... :cry: De ez van...

Magamról talán még annyit, hogy egy és fél éve bukkantam az oldalra, de csak később regiztem...de annak is most van egy éve. :lol: Valamint most kezdtem el alkotni is. Ha esetleg van még kérdésetek, szívesen válaszolok, de elolvashatjátok a meris profilom is :-)

Na én meg pont humán beállítottságú vagyok. :) Múltkor például úgy örültem a verselemzés ötösömnek, hogy azt le se lehet írni... pedig mindössze egyszer olvastam el a verseket, meg amit a füzetbe írtunk róla, sőt a tanár még külön meg is dicsért, szóval eszméletlenül boldog voltam. :D

Ó hát én meg úgy tudok minden szülinapomnak örülni, hogy az csak na... mondjuk alapjába véve is nagyon vidám természet vagyok (kivéve amikor nem, de olyan nincs sokszor) :-D

Akkor most téged is irigyelnem kell, mert én csak olyan Május körül, de én egyből regisztráltam, jobban mondva akkor amikor megjött az ihlet és kitaláltam a nevem. :) Na akkor duplán ünneplés van, hát akkor boldog évfordulót is! :) Ööö nekem most kérdés nem igen jut eszembe, de a bemutatkozásod biztosan elolvasom, de ha esetleg neked lenne kérdésed, akkor én is ugyanezt tudom mondani. :) És most kezdtél el alkotni? De jóóó, hát akkor sok ihletet a továbbiakban! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:09 
Betűmániákus

Rocky ez nagyon jó ötlet volt, így biztos, hogy teljesen elfogulatlanul mondott véleményt! :P
Nekem sajna nincs olyan barátnőm aki érdeklődne az írás iránt :?
Én csak a nővéremnek mutattam meg eddig, és ő már kb. egy hónapja ígéri, hogy el fogja olvasni az írásaim, de szerintem ez továbbra is csak ígéret fog mardni.
szóval örülhtsz, hogy ilyen barátnőid vannak =D>

Shanon gartulálok neked, ilyen gyorsan megtanulni egy nyelvet! Nagyon ügyes vagy! De azt megkérdezhetem, hogy heti hány órában tanultad?
És látom sokan szeretnek itt nyelveket tanulni, én sajnos nem vagyok így vele, pedig tudom, hogy nagyon fontos lenne :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:07 
Fanfic-faló

óh, értem :D

én imádom a franciát, szerintem nagyon szép nyelv :)

hát, én írogatok is, bár mostanában nem vagyok valami termékeny XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 20:00 
Betűmániákus

Köszönöm, igyekszem. Hát, nem könnyű, de nagyon szeretem a kémiát... meg úgy alapjában a természettudományokat :D Igen... öregszem... marha gyorsan... :cry: De ez van...

Magamról talán még annyit, hogy egy és fél éve bukkantam az oldalra, de csak később regiztem...de annak is most van egy éve. :lol: Valamint most kezdtem el alkotni is. Ha esetleg van még kérdésetek, szívesen válaszolok, de elolvashatjátok a meris profilom is :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 19:51 
Tollforgató

Visszatértem, és most még jobban teng bennem az energia, úgyhogy vigyázat! :D

Na igen, teljes mértékben rab lettem, de egyáltalán nem bánom, mert egy csomó, számomra nagyon is értékes emberrel ismerkedtem meg, úgyhogy ez az oldal csak adott nekem. :)

Ó hát nekem kezdetben azért volt titkos, mert nem akartam, hogy úgy mondjanak véleményt a barátnőim, hogy tudják én írtam. Ezért csak a legjobb barátnőmmel olvastattam el, de persze nem csak ezt az én történetemet, nehogy feltűnő legyen. :-D Aztán neki tetszett, bár mondta, hogy a főszereplő csaj tisztára hasonlít rám, merthogy állandóan agyal valami hülyeségen, de nem esett le neki. :D Aztán később meg elkezdett ő is írni, de ő elmondta nekem, és akkor jött a nagy bevallás... persze először, mondta, hogy de hülye vagyok, amiért nem mondtam el neki, de rossz tulajdonsága, hogy rám nem tud haragudni, így megbékélt. :) Mostanra meg már őt idegesítem azzal, hogy minden kis ötletemet megosztom vele, de persze nem bánja, csak azt sajnálom, hogy ő már nem ír, mert kapott egy nagyon csúnya kritikát, ami elvette az egésztől a kedvét. :(

Hogy az írást miért szeretem? Hát alapjába véve egy álmodozó lányka vagyok, és így ki tudom fejezni magam, leírni amit szeretnék, hogy velem is megtörténjen. :) Meg aztán teljesen beleszerettem az írásba, nem tudom, miért, egyszer csak nekiálltam írni, és most itt vagyok, és még jó sokáig nem is akarok innen távozni. :)

Na igen, a némettanáros ügyet teljesen megtudom érteni, mi sem veszünk semmit, aztán előző nap bejelenti, hogy másnap írunk. Hát normális az ilyen? NEM!

Óha, hát akkor te nagyon ügyes vagy Shanon! :-D Négy nyelvet tudni az nem semmi.. elismerésem! ;) És a gyógyszerészeti nem túl nehéz? Bár ha valaki szereti a bioszt, a kémiát, meg az ilyeneket, akkor gondolom nem... :D És akkor ugyebár te is másodikas vagy, nemde? :) Na és gyűlnek a korom beliek, szóval 16 leszel... hát előre is nagyon boldog szülinapot neked! <:-P Nekem a 16. szülinapom volt eddigi életem legjobbja, remélem neked is hasonló jó élményeid lesznek vele kapcsolatban. :)

Ja nem, biztos, hogy nem kerestelek verity, csak egy időbe sokszor nézegettem a Béta piacot és gondoltam onnét... :D

Ó szóval francia... és szereted is?

Persze, hogy nem baj, én örülök is neki, hogy írtál pár szót. :D Fúha, hát akkor te is jó messze vagy tőlem. :-( És amúgy te írogatsz, vagy "csak" olvasol? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 18:59 
Fanfic-faló

Rocky, nem tudom, hogy honnan ismerős a nevem, nem emlékszem, hogy kerestél volna bétaügyben :D

amúgy én most angolt meg franciát tanulok :)

ha már én is itt vagyok, remélem, nem baj, ha szólnék magamról pár szót. ^^ 15 éves vagyok, tiszaújvárosi, hatosztályos gimibe járok, jelenleg a 9. H-t boldogítom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 16:52 
Betűmániákus

Öhhh... latinul teljesen tudok - bár az egészségügyis része tagadhatatlanul jobban megy... :lol: és amit nem hisznek el, hogy mindössze egy és fél évig tanultam. :roll: De így van, nem szoktam levegőbe beszélni. Valamint még tudok szerbül és horvátul is teljesen (minimális az eltérés a két nyelv között) illetve angolul is olyan közepesen. Egyébként vajdasági vagyok, 16 leszek e hó 23-án, és gyógyszerészetire járok.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 november 09 (hétfő), 16:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 16:52 
Betűmániákus

Rocky én örülök, hogy te is az oldal "rabja" lettél! De miért titkos folyamat? Mondjuk nekem se tud róla senki, de én magamtól találtam rá az oldalra :-D
És végül miért szereted meg? Mert szeretsz írni?

amúgy nekem is általában szörnyű nyelvtanáraim vannak, pl. a német tanár szó szerint nem tanít semmit, csak feleltet, meg dogákat írta és még ő van kiakadva, hogy a fél osztály alig üti meg németből a kettest :twisted:
szóval tudom irigyelni azokat akik jó nyelvtanárt kaptak 8-|

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra