Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 3:53

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 16 (hétfő), 20:10 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hát sziasztok lányok! :-)
Látom, mindenki elvolt, de azért bepofátlankodok mesélgetni egy kicsit.
A hétvégém elég sűrű és gyors volt, alig aludtam - mégis sokkal éberebb és frissebb voltam, mint pl. ma, mikor tegnap 10.30-kor lefeküdtem aludni. Fene se érti ezt. :wink:
A lényeg, hogy jó volt a hétvége, eseménydús, bár két dolog nem okvetlenül kellett volna... pontosabban két ember, akik csak forgatják bennem a kést.
Viszont "legújabb haverral" is gazdagodtam, úgyhogy jó része is volt a dolognak azért! :-)

KyKy, nem is mondtam, BZ, az a drága BZ?? Hát, ideje volt már! 8-> Egyszerűen imádom a hangját! :-D :-D

Nara és Shanon, a ti képeitek is nagyon tetszenek! :wink:

Shanci, mik azok az ellenőrzők? Mindig írod és én sose értettem egészen... :oops: Remélem, Cs-d jól van és csak hosszabb szünetet engedélyezett magának! Majd tudósíts!

Maycsi, örülök, hogy folynak a dolgok, bár bevallom őszintén, most én sem vagyok teljesen képben veletek kapcsolatban... :oops:

Nara, te egyébként pesti vagy, ha megkérdezhetem?

Pussz: Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 16 (hétfő), 16:04 
Betűmániákus

Sziaaasztok! :D
Ahhoz képest, hogy mekkora tré napom volt, meg, hogy milyen sz*r az időjárás, nagyon jó kedvem van. :-P Ez furcsa :-S Na, lesz ez még rosszabb is...

Akkor sorolom:
1. Fő ok, amin fölcsesződtem, és meg is ijedtem: nem láttam ŐT =(( :-< Lehet, hogy beteg. Tuti nem volt ott, mert le se lehet szaggatni D.ről, de róla se D.-t, és ma egyedül járkált az ipse, Cs. nélkül....
2. Hilda (magyartancim), mivel minden tök bizonytalan a járvány miatt, előhozta 30-ra a dogát, a házi olvasmányt meg nem kéri, majd egyszer... én meg tiszta lelkiismeretesen végig szenvedtem magam 100 akárhány oldalon fölöslegesen... mire meg kell, elfelejtem miről volt szó. De ez csak azoknál a könyveknél van így, amiket muszájból olvasok el. De vázlatom van, szóval... :roll: De akkor is! Csinálhattam volna mást helyette.
3. Folyamatosan bejelentik az ellenőrzőket, dogákat, teszteket, feleléseket... :?
4. Tetőfok: holnap egésznapos leszek... =D>

Éljen.

De happy vagyok. Nem tudom, mi van velem... de örülök. :lol:
Jaaa, és még egy ok: lásd s ficblogomban, mi a helyzet. :-P Bár ez nem annyira fontos tényező...

Nagyjából ennyi.

Puszi nektek. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 16 (hétfő), 8:25 
Könyvmoly

Hopp-hoppá! Mindenkinek új avatarja van? :D Nagyon zsírkirály, mindkettőtöké... (Nara, Shanon). [de akkor is az enyimé a legjobb... :-P]

Na, csajok... most nem fogok jelentkezni szerintem jóideig, ugyaniss megyek költözni fel. Végre már én is. Szóval, nem érek majd rá netezni. Otthon ugyebár meg nincsen most net... de szerintem még ma valamikor (4 előtt) feltudok jönni... :) Ha máskor nem, akkor holnap reggel. :) Amúúúgy... Shanon, kíváncsi lennék a kabcsidra, meg az esernyődre. :) csinálj róluk képet! :D Én is voltam tegnap vásárolni, vettem magamnak egy nacit (farmer), meg három felsőt. :D Aztán barátnőm is vett kettő felsőt, és öt után egy ajándék nyaklánc (vagy öv) járt, de mivel mi ketten voltunk a nő a gagyibb nyakláncból adott kettőt. :D Tök zsírsertés, nem? :D

Na, de most lépnem kell szekrényeket rendezgetni... :-S :/ Majd még próbálok jelentkezni... üdv a népnek! :D

:-* :x

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 8:31 
Betűmániákus

Sziaaa! :-*

Juuuuj, nagyon jó volt a tegnapi buli... attól függetlenül, hogy leszavaztak, és máshova mentünk... X-( Annyira izék a haverjaim néha... de aztán jóvá tették. :D Viszont még akkor is böfög nekem, hogy az volt a kifogásuk, hogy: Messze van, majd máskor, ok?? :-< Pedig Cs. is ott vooooolt! :(( De holnap már jaaaj... 8-> Végre láthatom. Azt hiszem, nagyjából ennyi pozitívuma lesz a napnak... tele leszek ellenőrzőkkel, feleléssel... meg ki is kapjuk azokat amiket a szünet előtt irtunk... :-S Borzasztó. Meg beszélnem KELL Beával, mert... :( De majd holnap nyilatkozom, ha mindent pontosan tudni fogok. :)

Jajj, nem is meséltem, hogy tegnap kaptam egy szövetkabátot, mert már nagyon kellett, meg vettem egy nagyon szép esernyőt, ami "kissé" Drága volt, dehát... van tokja, és erős is, szóval bizti jó lesz egy ideig. 8) Az egyetlen bajom vele az, hogy citromsárga, de csak olyan volt... =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 19:56 
Írópalánta

Sziasztok!

De régen nem voltam fent :( Jajj olvastam a h1n1 es véleményeket... igazából engem szüleim be akarnak oltatni, de minden bnőmnek az a véleménye, hogy hülyeség az oltás. Mondjuk sztem tök mind1, hogy a normál, vagy a legyengített baciban halok meg... :D Na, szóval nem aggódom.

Bocsika, de nem hiszem, hogy a hétvégén lesz friss az Árnyéklilomhoz... Mert most az Üstöshöz van ihletem, meg máshoz. De azért még próbálkozom ;) Talán majd hétközben...

Idézet:
és addig nézem Cs.-t amíg... Ki nem lyukad, vagy valami

XD :D Azért vigyázz rá ;) Nehogy kilyukadjon szegény...

Maya, nem kell sietni, de azért örülnék a kritikáidnak ;)

Cupp :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 18:39 
Betűmániákus

Maycsa (nem tudom, honnan jött, ne kérdezd :-P ), nem vagy ép! Ennyit bringázni?? /:) És ne vedd zokon, mert pozitívumnak szántam :D Tessék bóknak venni...:lol: Lassan, nem kerget senki... nehogy igazad legyen és egyszer kipurcanj! Csak decemberig várj legalább... jó lenne egészben találkozni :-S
És még mindig várlak, de ráér. Csak kiváncsi vagyok a véleményedre, mert Cs-ről szól. Persze nem mondtam ki, nem neveztem meg, csak célozgattam, és burkoltan belevittem. De szerintem érthető, ha bennfentes vagy.
Húúú, hagyjad. Én is le vagyok maradva, mint a borra való, de hát mikor olyan könnyű kísértésbe esni... :#-) TV, csoki, net... áááágy. :lol: És akkor vegyem elő a könyveket?? Bahh! De kellett volna. Nagyon. :-<

Egyébként nagyon várom a hétfőt. Beszélek Beával, és addig nézem Cs.-t amíg... Ki nem lyukad, vagy valami. Be kell pótolni a hetet, mert egyszer se láttam, csak fotókon... :o *neeem, nem beteg. shanon teljesen normális. nem zakkant meg totálisan :-)P *

Sok sikert az előadáshoz. És, egyébként volt valami a Tekergőddel,? Valami komolyabb? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 18:33 
Könyvmoly

Áhááá... éértem! :D Hát, hogy őszinte legyek, jó dolog, ha magasabb rangod van, de azért én próbálom visszafogni magam. :D Természetesen, ha lesz időm (meg amúgy is mindig jelentkezek, nem? :) ) fogok írni mindenképpen bentről is. És valószínűleg csak februárig kell kihúznom ezzel a fos géppel, mert szülinapomra megkapom a laptopot. :D ^^ Na, cuppizlak téged, Shancika! :)

Szerk.: Hihi... Maycsikám, hát megelőztél? :D Nagyon izgalmas neked, hallod! Kis mázlista... :) Én bezzeg... :( Bár most itt van Móni, elvagyunk, de azért mégis hiányzikegy kis pörgés... sebaj. :) Amúgy nem tudom rendbe tenni a netet, sajnos... új operációs rendszer kellene a gépre, de tesóm nem tudja érvényesíteni, nekem meg kell a media player pl. meg amúgy sem talál valami bioszt, vagy mit... szóval, mindegy... hétfőn állítólag tesóm beviszi megcsináltatni anya melóhelyére, a rendszergazda gyereknek. Nekem mér igényeim sincsenek, csak annyi, hogy msn legyen rajta, meg menjen a net. Feburárig ez is elég... :/ :)
Na, de megyek, mert Móni már unatkozik. :)

Pusszancs: KyKcsy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kykyke 2009 november 14 (szombat), 18:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 18:30 
Írópalánta

Sziasztok!

Úú, Shanci, minden nap tanul az ember valamit Tőled. :)

Jaj, tudom, hogy ígértem kritikákat, de nem voltam itthon azóta. Pénteken elmentem az egyik mászóssal (nem pálya, családos ember!! :-D ) moziba, utána meg antikváriumokat nézegettünk, oszt mire hazaértem, mehettem mászni. Ma meg, ááááá, végre mentem Vele bringázniiiii! :D Isteni jó volt, de megint majdnem beledöglöttem. Igaz, most nem az 50., hanem csak a 77. km-nél kezdtem besokallni. És aztán se volt annyira durván szar, mint múltkor. De eléggé kifeküdtem, és úgy fájt a végén már a lábam meg mindenem (111km-t mentünk @-) ), majd megpusztultam. Tekergőm mondta is, hogy na vége talált egy útvonalat, amin elfáradtam. Erre a másik lehurrogja, hogy ő előbb talált olyat. xD (Ugye múlt előtti héten az a másik hasonló)
Hát most mondjátok meg, ezen megy a versengés! :)) Miiint az oviban. Jaj, ezek a pasik. :roll: De azért jól esik, olyan édesek.

Egyébként fogalmam sincs, hogy van ennyi energiám. Félek, hogy nincs is, néha érzem, hogy le kéne állni, mert sok lesz. Na mindegy, max kidőlök egy időre. :-P De tényleg, szerintem az lesz, hogy egyszercsak vége lesz, és puff, fogom magam, eldőlök. :lol:
Holnap se nagyon leszek gépközelben, mert P.-vel megyek egy hosszút sétálni. Veseköve van szegénykémnek, így a bringázást most hanyagolnia kell. Elég szarul van, már egy hete betegszabin van, és jövő héten se tud menni dolgozni. :(
Ja, egyébként ő bringaszerelő, van mit tanulnom tőle. :-D Csakhát, most jól benyalta ezt a betegséget. :/ Csak rám szakít időt és energiát. ;;)

Szóval, nem tudom, mikor jövök legközelebb, mert a tanulással meg szokás szerint nem el vagyok maradva, hanem sehogyan sem állok. Bele se kezdtem. És hétfőn előadást tartok, ami abból a tantárgyból tulképpen a vizsgám lesz! :-SS

KyKy, hétfőre szedd rendbe a neted!! És lehet lesz VB?! Juppíííííííííííí!!!

Shanci, a ruháim, amiket használok nap mint nap, az emeleteságyam tetején trónolnak. Mikre nem jó egy emeleteságy, mi? :lol:

Nagy halom csóközön, drágáim! Ha még talpon leszek a jövendőben, benézek feltétlenül!
:-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 november 14 (szombat), 18:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 17:51 
Betűmániákus

Ó, az nagyon jó. Bár ideiglenes. :cry:
De ha a munkából tudsz egy kicsit szabadulni, vagyis a munkától, akkor mindenképp jelentkezz! :) Az más tészta, hogy én meg délelőtt vagyok suliban, deee...

Oh, floolás? Kérlek szépen az azt jelenti, hogyha egymás után több hozzászólást halmozol, magyarán magaddal beszélgetsz. Ezért szokták kérni a modik, hogy szerkesszünk. És elvileg erre is funkcionál a szerkesztés, mert hogyha elfelejtesz valamit, akkor be tudod iktatni, vagy hogyha van hibád, azt javítod. És igen, kizárhatnak, de előtte figyelmeztetnek hogy állj le. Jó, nem volt még rá példa, de jobb félni, mint... tudod. :roll: Az offolás meg a másik, amiért kizárhatnak. Ez súlyosabb, mint a floolás... De egyiket sem jövedelmező csinálni. Egyszerű példa a zenetopic bombázása. Rengetegen egymás után beírják az aktuális zenét, holott lehetne szerkeszteni az előzőt is... és úgy jön le az egész, hogy csak növelni akarod a hsz-ek számát azért, hogy magasabb rangot kapj.

Juuuj hosszú lett, bocsi :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 17:36 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Szia Drága! :-*

Nemáááár. =(( Így még jobban pangani fog a topic... :-<
De most magamban írogassak?? Egy, eléggé ciki lenne, kettő, kizárnának flo-olásért... :D

Sziaaa! :)

Hát sajnos ez van... :( de most itt van barátnőm, aki hozta a laptopját, mi rákötöttük a saját netünket és most egy kicsit tudok irogatni. :D
Szóval még nem zárnak ki a flo-olásért...(ami amúgy mi is?:-P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 16:02 
Betűmániákus

Szia Drága! :-*

Nemáááár. =(( Így még jobban pangani fog a topic... :-<
De most magamban írogassak?? Egy, eléggé ciki lenne, kettő, kizárnának flo-olásért... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 15:53 
Könyvmoly

Sziaasztok! :)

Gáz van... képzeljétek nincsen netem... :(( Kééész vagytok teljesen... a hülye gépem bemondta az unalmast... -.-' nem tudom, mikor lesz majd megint, de addig csak melóhelyről tudok, ami azért elég gagyi.. :-S
No, mindegy... :( ez van...

Köszi, verity, azt hiszem, ha majd lesz netem, megnézem ezeket az ajánlásokat... :) Nagyon akarok már... :-P :)

Hova tűnt mindenki? KASMÍROK!

Pusszantalak benneteket! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 11:48 
Fanfic-faló

:D Bocsi, néha előbújik belőlem a Hermione-féle okoskodó én =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 11:45 
Betűmániákus

Hát, ebből nem sokat értettem, de nem baj. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 10:48 
Fanfic-faló

*bepof*

Blogot vezetni nagyon könnyű, főleg, hogy elég bő a választék. A magyarok közül sokan kezdetlegesek, de a célnak megfelelnek :) pl. blog.hu, blogol.hu, blogter.hu, freeblog.hu, stb...

Én viszont a Wordpresst és a LiveJournalt szeretem. Az előbbinél lehet csinálni külön oldalakat is akár az idézeteknek vagy avataroknak, csak kicsit bonyolult kezelni őket először - a Wordpress félig le van fordítva magyarra, a LJ teljesen angol, de én belerázódtam :)

A gportalt meg azért nem ajánlom, mert úgy tudom, hogy most már fizetős... :-S

*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 8:32 
Betűmániákus

Szia KyKy!
Jó reggelt, amúgy! :)

Hát... meddig tart?? Ameddig nem vagyok otthon. Péel hétfőn már tuti nem fog meglátszani, mert megyek suliba. Igaz, addig itthon leszek, de akkor se kell kutatni a szekrényben... Mellesleg, írtam már, hogy mennyire utálom a szekrényeket?? :-O Nekem biztos nem lesz szekrényem, nekem vagy gardrób, vagy külön szoba kell a ruháknak. Anyám katonás rendbe behajtogatja, aztán nem is találok semmit. Eddig a kanapémon hevertek azok a darabok, amiket használok, de rám lett szólva, hogy csináljak valamit, és... el kellett tennem mindent. De jövőhéten úgyis mindent ki fogok szedni, szóval... >:)

Értem. Én csak blogra gondoltam... de nem tudom. Hozzá se tudnék fogni, szóval. Mindegy.

Ma már bele akarok húzni, olvasom a kötelezőt, tanulok meg megyek angolra 16 órára... :roll: Eddig lazsáltam, most már vége a szép életnek. :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 13 (péntek), 8:15 
Könyvmoly

Jó reggelt! :)

Hát, a védőoltásról nekem is megvan a véleményem. Én nem oltattam be magamat, nem hiányzik, hogy pont most betegedjek le. Amúgy kollégáim közül szinte csak a pasik oltatták be magukat. Gyávák... xD :D Egyébként is! Hagyjanak a marhaságukkal... *durci*

Mászás... :D Hihetetlen vagy te csaj... :-O Ennyi energiád hogy van? :)

Amúgy, Shanon! :D Nálad meddig tart a rend? :D Mert én már másnapra képes vagyok szétbarmolni mindent. xD
Blogot? Hát, konkrétan én sem tudom még, de ma du. mindenképpen utánajárok a dolgoknak. :D Vannak elképzeléseim, de nem akarok marhaságot mondani. :D Azt tudom, hogy pl. egyik barátnőmnek van külön g-portal-os oldala, és ő ott vezeti a blogját. :) Én is örülnék egy ilyennek, de lehet, hogy... hmm... majd még kitalálom! :D Akarok egy saját, külön oldalt! :D Föltenném a képeimet, kedvenc idézeteimet/verseimet, ilyesmi... *álmodozik*
Majd még kitalálom! :)

Igen, lehet, hogy idén nem fog beleférni egy VB, de... ma ígérem, ha jól haladok a történetekkel, akkor belekezdek a VB-be is... :)

Képzeljétek! Ma anyuék elmennek, és csak holnap jönnek haza! Jippííí! :D Tök jó lesz... holnap átjön barátnőm, akivel már nagyon régen taliztam, szóval minden happy lesz! :D

Most megyek selejtezni, de ha azzal végzek, és nincsen meló, végre újra írhatok! :D Az gáz, hogy csak akkor van ihletem, ha dolgozom? Otthon semmi jó öltet nem ugrik be... :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 17:21 
Betűmániákus

Jó, várom ám! ;)
H1N1? Maradjunk annyiban, hogy megvan a véleményem róla... meg a védőoltásról is...(lásd: Ismerkedő)

Jó mászást! :lol: :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 17:18 
Írópalánta

Holnap talán lesz időm dobni egy kritikát neked, Shanci drága. :)
Meg neked is, Nara, igyekszem behozni magam kritikaügyileg.

VB friss csak jövőre???? :((
KyKy, azért tarts ki, csak vége lesz egyszer ennek a hercehurcának is...

Jaj, csajok, mindjárt szombat.......

Anya szerette volna, ha beoltatom magam én is h1n1 ellen, ők már megtették. De én nem akarom, és nem is fogom, különösen, hogy ők most tök le vannak engedve az oltás miatt. Barátnőm barátja is beoltatta magát, neki meg a tüdeje fáj... Szóval nem, ezen a héten száz százalék, hogy én nem oltatom be magam. Később esetleg, ha megint rossz idő lesz, és úgyse bringázhatnék. :D

Na, mindjárt mászás, most lelépek. És holnap akkor megpróbálom behozni magam.

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 16:34 
Betűmániákus

Most mész haza?? :-S Juuuuj.
Igen, tiszta minden. Tök szép lett. Kissé furcsa is bejönni... de mindenképp jobb. 8)
Csak jövőre?? Ne mááár. Azért igyekezhetnél... :oops:
Ésss, blog?? Olyat hogy kell csinálni?? Én is akartam már, csak... nem tudok. :cry:
Na jó filmezést!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 15:54 
Könyvmoly

Ó, Nara, kis mázlista... én nekem az eddigi henyélés totál elveszett... ma reggel óta msot (10 perccel a munkaidő vége előtt) jutott időm arra, hogy felnézzek az internetre. Sajnos egy betűt nem tudtam írni se az Üstre, se a másik ajándékomba... :-S Totál káosz... és hétfőn meg költözök én is fel, és akkor aztán meg még nagyobb káosz... :-S :/ Elfáradtam, és a tegnapi esésemtől még mindig fáj a hátam, szóval kész vagyok... :-S

Shanon, ügyes vagy! Ha minden csilli-villi, sokkal jobban lehet érezni magunkat a szobánkban. :)

VB friss? Óha... szerintem... lehet, hogy csak jövőre? :-S Három történetet szeretnék még idén megírni, és még egyiknek sem tartok még csak a közepénél sem... főleg, hogy az egyiket még el sem kezdtem... xD Szóval, azt hiszem, idén nehézkesen fér majd bele az időmbe, mindenesetre azért próbálkozom. :) De amúgy jól esik, hogy érdeklődtél... :oops: :)

Na, most megyek home végre! :D Alkonyatot fogok nézni a nagy tévén... :D Ki kell használni, hogy ilyen szép tv van a szobámban, mert csak péntekig lesz nálam... :(

Szép napot minden kedves olvasómnak! :D Lassan bloggá alakul amúgy ez a topik... téééényleg! :D Blogot fogok csinálni! :D Eldöntöttem. :D

Na, tényleg zúzok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 15:36 
Betűmániákus

Szia Nara! :D
Ha minden igaz, hétfőtől nálunk is minden visszaáll az eredetibe... és láthatom Cs.-t :-Ą

És:

Kitakarítottam! Minden csillog.*büszke*

Szombaton meg megyek kabátot venni.

Sok ihletet, és várom a frisset!
Jut eszembe KyKy, VB mikor lesz?? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 15:23 
Írópalánta

Sziasztok!

Csak gondoltam beköszönök. Ma meg holnap jó kis hosszú napjaim lesznek :D Mivel a suliban most iylen, mindenféle programok vannak, és nincs tanítás... Meg ma 1 előadás volt, holnap meg 2 lesz. Aztán meg teremdíszítés meg minden ;)

Szóval beültünk egy tök jó kis pszichológiai előadásra (és közben jött ihletem az egyik üstös történethez :D ), aztán meg a suliban hülyéskedtünk és tök poén volt, hogy mindenki csak lófrált, de volt,h ogy szinte kihalt volt a folyosó...

Ma meg várhatóan egész éjszaka sütit fogok sütni a bnőimmel :D:D

Egyébként nem vok babonás, de holnap péntek 13-a :S XD

Na puszi :-* Ja és próbálok majd hétvégén frissíteni...

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 9:24 
Betűmániákus

Kösziii :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 9:12 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Én meg lazulok, majd tanulok is meg minden, neked pedig KyKy, sok ihletet!

Neked meg jó lazulást, Shancika! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 8:34 
Betűmániákus

Szia KyKy! :-*
Jó reggelt!

Jaaaj végre nálunk is süt a nap... Ez már kellett. Viszont a tesóm nagyon hisztis... frontérzékeny, és most fáj a feje. Ez a hirtelen jó idő se kellemes ilyen szempontból, de akkor pihenjen le, vagy valami. Most is kötözködik... :?

Én is jókat rötyögtem... dehát most, jajjj, megesik az ilyen, velem meg pláne! :P

Én meg lazulok, majd tanulok is meg minden, neked pedig KyKy, sok ihletet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 8:22 
Könyvmoly

Nem találtam meg az anyagot... és még nem is keveredhetett el, mert én még nem költöztem. :/ Valószínűleg a Létitolonc alov.-nél van, de ő meg msot két hétig szabin lesz. :-S Szóval, majd kiderül, mi lesz.

Maya, enyje, nem nevetjük ki szegény, próul járt szerencsétleneket. :D (amúgy én is nevettem saját magamon... xD)

Na, de... most megyek írni. Ugyanis totál el vagyok maradva. Lanának ígértem egy saját sztorit, amit neki írok, miközben ugye az üstre is kéne írni, szóval... gondolhatjátok... :-S :D

Szép napocskát mindenkinek, nálunk most éppen süt! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 22:00 
Betűmániákus

Sziaaa!
Mindjárt megyek és olvasok, mert frissült egy kedvenc. :lol:
Jelenleg itthon döglök, mert terjed a járvány, és szünetel a tanítás. Vagy ezt már írtam és te is olvastad?? :oops: Mindegy.
Egyébként mikor lesz időd olvasni?? Mert várom ám a véleményed! :D

Velem nincs semmi különös... hiányzik Csabiii. Már nem mintha annyira sokat beszéltünk volna, vagy valami, deee... most még csak nem is látom. :(
Viszont nektek nagyon örülök :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 november 12 (csütörtök), 8:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 21:54 
Írópalánta

Jaj, KyKy, Shanon, hát ez kész, ne haragudjatok! =))
Túúúl vizuális típus vagyok!!! :D

Istentelenül jót másztam, de most nincs olyan durva izomlázam, mint múltkor. Pedig 55 fekvő, 205 guggolás tegnap is megvolt + most másztam is rendesen, nem úgy mint pénteken. :P

Óóó, csajok, én olyan eszméletlenül szerelemes kezdek lenni...
Most így különösen, hogy volt egy ilyen nagy kihagyás. Tekergőm válaszolt, sőt, most megint írt, pedig még nem is írtam vissza neki.
És szombaton mostmár tényleg megyünk bringázni!!! Jó időt is mondanak. Ááááááá, végem van! :x

Shanci, tessék intézkedni, ez a tali NEM MARADHAT EL! Értem? :)

Hú, holnap kapok újinfluenzás oltást. Ha legyengülök miatta a hétvégre, akkor hétszentség, hogy legyilkolom a fél világot. Pusztítok majd mint a H1N1 maga, ezt garantálom...
No de ne fessük az ördögöt a falra! Minden szép lesz, jó lesz, sőt, csodás lesz, valósággal felülmúlhatatlan. És pont. :-D

Na de mi a helyzet Veletek, meséljetek még!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 21:10 
Betűmániákus

És megtaláltad?? :lol: Vagy a nagy költözködésben elkeveredett? :-S Ugye nem származik belőle semmi baj? :)

És a többiek? Merre bóklásznak?? És Te?? ;;) Már megint sehol senki... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 12:56 
Könyvmoly

Én meg egy anyagot keresek... de már kilenc óta... :-S Szóval, egy a sorsunk... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 9:16 
Betűmániákus

kykyke írta:
Nem vagy gonosz... magamon is röhögtem. Felhívtam anyát, aki meg belekacagott a telefonba. Szóval... ez van. :D Bénaság a köbön.

Látod? Az emberi hülyeség még föl is vidít?? ;)

Öhh... megyek, takarítok. :-<

Nara: Elolvastam mind a 17 fejezetet! <:-P Repültek a kritikák is. :) A folytatást pedig várom :lol:

És akkor most megyek takarítani... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 9:14 
Könyvmoly

Nem vagy gonosz... magamon is röhögtem. Felhívtam anyát, aki meg belekacagott a telefonba. Szóval... ez van. :D Bénaság a köbön.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 9:10 
Betűmániákus

Most lehetek gonosz?? :lol: Én is jót rötyögtem rajtad, de ne haraguuudj. >:D< Úgy látszik, mi már csak ilyen pechesek vagyunk... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 8:56 
Könyvmoly

Hát... eléggé megütöttem magam, nagyon fáj a hátam... :( meg a bokám. De sebaj, túlélem... :-S Asszem...

Viszont a tieden akkorát nevettem! :D Ez olyan aranyos lehetett, jaaj! Szegénykém...

Na, akkor egyezztess, mi türelmesen várunk! :D ;)

Pusszancs: :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 8:32 
Betűmániákus

Szia KyKy! >:D<
Jajj, nagyon megütötted magad?? :-O Remélem nem... De az még a jobbik eset, hogy csak ketten látták. Én jó sok ember előtt égtem be... :-S nem is olyan rég. Annyira el voltam magammal/magamban, hogy fölbuktam és majdnem el is estem, de végül megtartottam az egyensúlyom, de úgy, hogy hajolva szaladtam 2-3 métert.... =)) Tiszta brutál volt. :lol:
Egyébként igazad van. Azok jó időpontok lennének :P Tényleg. Majd le is csekkolom hamarosan, ok?? Mert azért nem csak rajtunk múlik ám :) Le kell fixálni a haverunkkal, aki lehet, hogy hazajön az ünnepekre, érted? :roll: De majd intézkedünk. :mrgreen:

Legyél jó, és vigyázz magadra! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 8:24 
Könyvmoly

Aszondájtok, hogy illett volna hozzám az óvónéniség? :D cukik vagytok, de talán majd a grafo után ezt is kitanulom. :) Még meggondolom. :) Csak azért megsüketülni sem szeretnék 50 éves koromra... :-S Meg hát... nem tudom. A gyerekeket imádom, és általában jól kijövök velük, de azért mégis tartok tőle. :-S Lesz, ami lesz. Van időm gondolkodni.

Hú, Aila! Megértelek, tényleg b*szott drága a könyv. Egyébként ez pofátlanság a köbön. Még a puhaborítós - ami neked kell - is 5 rugó. Enyimé egy ezressel több. Ennyit még sosem adtam ki könyvért amúgy. Sokallom, főleg, mert már olvastam kalózban, és eléggé hasonlít rá. Persze, nem azt mondom, sokkal élvezetesebb így, de nem 6000 fttal. Mindegy... :-S Akkor majd kicsit később olvasod. Én ki lennék már teljesen. Ezért volt szerencsém, mert mikor pénteken megjelent, én utána lévő hétfőn kaptam fizut, és csüt. jutottam el a könyvesboltba. De gyorsan haladok... pedig direkt lassan akartam... :-S :roll: Mindegy...

Na, Maycsi, milyen volt a mászás? Megmozgattad elgémberedett csontjaidat, izmaidat? Mi van veletek most egyébként a Tekergővel? Mikor taliztatok utoljára, és mikor fogtok? :)

Hát, Shanon! Szóval januárra akarod eltolni? :-S Nem kell feltétlenül az ünnepek alatt találkoznunk. Ti a suliban úgyis előbb mentek szünetre, nem? Meg hát... 27, 28, 29, 30-ika is szabad kéne, hogy legyen... és az nem ünnep! :D Az a két ünnep között van. :D És akkor én is melózok... :( Szóval ennyi áldozatot hozzál meg értünk, ha már ilyen sokat vártunk, és meg is ígérted. :-P
De persze, ha nem akarsz, én azt is megértem... :(

Jaaaj, képzeljétek, hogy jártam! akkora szerencsétlen balfék vagyok, anyám! ELESTEM! Már idejét sem tudom, mikor estem el utoljára. Olyan ciki volt. Reggel vidáman beköszöntem Zsuzsiéknak, és ahogyan befordultam az irodámba, megcsúsztam a magas sarkúmban, és beestem. És ez még nem semmi! Átfutott a Kriszti meg a Zsuzsi, hogy élek-e még, aztán mikor elmentek, akkor megindultam beljebb, és megint elestem... akkor rá az asztalra... :-O Ekkora szerencsétlen nem lehetek, gyerekek! Úgy fáj a fejem (mert beütöttem az asztalba), meg a derekam. Járni alig tudok, mert kibicsaklott a bokám... :-O De nem mehetek haza sem, mert itt akkor kitörne a káosz. :-S Mármint... ha nem venné senki a telefonokat, akkor szerintem Zsuzsi szálanként tépné ki a haját... :-S Szóval, ezt beszoptam. Még jó, hogy nem látta senki más csak ők ketten... így is elég ciki volt... kétszer egymás után! Hülye magas sarkú, hülye linóleum, hülye eső! X-(

De amúgy jó napom van! :D

Na, megyek, mert meló van, és így is elég hosszan traktáltalak benneteket... bocsánat... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 20:23 
Betűmániákus

Szia Ailám! >:D<
Akármi legyen is, most nagyon jól jött ez a potya-pihi... Kicsit kezdtem bedilizni... @-) Öh... nem, nem maradtál se semmiről. :) De nem, annak nem lehet vége, ami el se kezdődött :wink: De nem. Erről most nem mesélnék, majd ha újra beindul a suli. Annyit mondok, hogy valamiről beszélgetni fogok Beával. :-S

Jajj, én már annyira várom az új történeteket, hogy nem is tudom... Csináljatok már valamit! :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 20:18 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:)

Jaj, Shanon, nagyon vigyázz magadra, ne puszilgass senkit (ha nem muszáj :wink: ). De ezért nyugodtan élvezheted a potyaszünetet, nem kell azzal foglalkozni, hogy mi lehet még ennek a következménye, most élvezd, ami most van: suliszünet! :-D A többi meg majd úgyis kiderül, kár miatta előre aggódni. :-) Egyébként mi volt az a nagy "lehet, hogy most vége" dolog? :-( Vagy csak én maradtam le...? :oops:

Maya, neked jó mászást utólagosan is (gondolom, azóta már megtörtént a nagy önkifárasztás:P)! :-)

Jaj, KyKy, ne is mondd, még el se kezdtem. Nem tudtam még megvenni, nagyon drága... Csak úgy nem kaphatok ennyiért könyvet. Majd legfeljebb névnap vagy mikulás, úgyhogy ez most elnapolva egy darabig... :-( Bár valahol nem is bánom, mert úgyse akarom, hogy befolyásolja a Pirkadatot. :wink: Hogy abból hány rész lesz még? Hááát...fúú, kettőt és könnyebbet... :oops: talán egy olyan 5-6, ahogy most számolom, de még erre nem teszem rá a nyakam, mert csak a vége van meg, a végkifejlet, ahová el kell jutnom, a folyamat még nem teljesen. Még a következő fejezet kész van füzetben, aztán újra ihletet kell szereznem. ;)

Pussz csajok: Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 17:15 
Betűmániákus

Sziaaa! >:D<
Hát... önbizalom hányból jutott a legtöbb. Legyen igazad :) Köszönöm a biztatást!
Igen, óvónéni... KyKy, ugyan még nem volt hozzád szerencsém élőben, de igazat adok Mayának. Szerintem is jó óvónéni lett volna belőled :wink: Dehááát....
Húúú, egyébként hamarosan december és tali! Viszont emberkék... az ünnepeket mindenképp a csalódámmal töltöm, aztán meg azonnal újév és... szóval lehet, hogy áthúzódna januárra, nem? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 17:03 
Írópalánta

KyKy, nem tudom, talán az ismerkedőben olvastam... De lehet elnéztem. :) Annál jobb, ha nem úgy van! :D

Shanci, gratula, nem semmi, hogy így behoztad magad. ;)

Nara, szégyen és gyalázat, elolvastam már az új részeket, de eddig túl lusta voltam írni krtitikát. :oops: :oops: (kifogás: időm se volt rá nagyon, elkapkodni meg nem akartam, de úgyis szívesen újraolvasom még őket )
De ígérem, fogok írni hozzá! Mert ez így igen nagy pofátlanság tőlem.

Na, most megyek mászni. Megpróbálom jól kidögleszteni magam, mert már 3, azaz HÁROM napja nem csináltam semmiféle testedzésszerűséget, és ettől ingerült leszek.

Óvónéni? Szerintem az illett volna pedig Neked, kykykém. :)
Shanon, ha valaki, hát Te el fogod érni, amit szeretnél. Az ilyen fanatizmus meghozza gyümölcsét. :)

Na, pusszka Nektek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 14:39 
Betűmániákus

Jah, óvónéni. :)
Én is imádom a gyerekeket... Hiába, Családban marad a gyerek-centrika. :D Csak nem tudom, hogy kezdjek-e vele valamit... Mert épp azon gondolkodtam, hogy gyerekorvos vagy valami hasonló leszek, de nem tudom... :oops:

Bár, amire tudom, hogy elérhetetlen és csak álom, az az allergológia.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 14:19 
Könyvmoly

Óvónéni? :D juj, de jó!!! ovis koromtól gimi harmadikig az akartam lenni... :D utána jött a grafo, és dőlt a tervem. xD

ügyes vagy, Shancikám! :) Látod? a suliszünetnek is van jó oldala. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 13:17 
Betűmániákus

Nara, vár néhány meglepi... ;)
Végre valahára nekikezdtem az Árnyékliliomnak. :) És repült egy-egy kritika a második és az ötödik fejezethez. :) Szerintem ma be is fejezem, ha ilyen jól haladok.

Egyébként tök büszke vagyok magamra, mert elfogyott a bétázni valóm, mindent kijavítottam és továbbítottam a gazdijának, szóval most nyugodtan hátradőlök... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 10:12 
Betűmániákus

Óóóó, hát akkor nem tudom :-S
A tesóm meg még mindig nem jött. :cry: De már írtam neki, és az visszajelzett, hogy oviban van. Óvónéni, 25 éves és Orsi a neve :D Öhh... de elvileg 11:30-tól dolgozik, és azért lepődtem meg. De most megbeszélés van a járvány miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 9:57 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Én semmin se fogok meglepődni... :roll:

Jajj, tarts ki! Nem tudsz leszaladni egy pékhez, vagy vmi? :-)
Egyébként én is éhes vagyok, deee... kiürült a hűtő, kenyér meg nincs... és a tesóm eltűnt... :-/ Nagyon ajánlom, hogy kaját hozzon... >:P

Sajnos... a Ferihegyi úton nincsenek pékek... csak sok-sok száguldozó autó... :-S Ezért szar csak itt dolgozni... éhen marad az ember ha nem hoz kaját. Autóval meg nem tudunk most kimenni, mert meló van... :-S Olyan pörgés, és zűrzavar van... ne tudjátok meg! :-S Szurkolok neked, hogy hozzon kajcsit tesód. Mennyi idős a tesód? Fiú vagy lány? :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 9:06 
Betűmániákus

Én semmin se fogok meglepődni... :roll:

Jajj, tarts ki! Nem tudsz leszaladni egy pékhez, vagy vmi? :-)
Egyébként én is éhes vagyok, deee... kiürült a hűtő, kenyér meg nincs... és a tesóm eltűnt... :-/ Nagyon ajánlom, hogy kaját hozzon... >:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 9:03 
Könyvmoly

Ú, Shanon... nálunk egyszer általánosban volt, hogy valami miatt nem kellett bemenni, aztán nekünk tovább tartott a suli... a nyári szünetenkből elvettek. :-S Szegénykém, azért vigyázz magadra! Az egészség az fontosabb, mint az, hogy mikor mégy be suliba. Lehet, hogy jobb is lesz, hogy most nem kell menni, mert így legalább szombatoként nem veszik olyan szigorúan a tanítást. Ha akkor kell bepótolni. :D

Ééé-he...he....es vagyok! Otthon hagytam a kajámat... 5-ig nulla kaja... :-O Most épp ropit majszolok, de hát olyan kevés... és egész napra kellene, hogy elég legyen... nem lesz. :-S

Na, nem hisztizek! xD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 8:52 
Betűmániákus

Jó reggelt! (:| Sziasztok Lányok! :-*
Tegnap éjszaka égtek a vonalak, ma se kell menni... :roll: Hogy mi lesz, arról halvány hupilila gőzöm sincs, egyelőre hétfőig van kimondva, de még ez se tuti, mert lehet, hogy tovább tart majd ez a kényszer-szünet... :-S És nem tudom, hogy örüljek vagy ne. Bizonyos szempontból jó, mert végre utolérem magam, mindent letisztázok magamban és körülöttem - legalábbis megpróbálom :) . És, Nara, nagyon remélem, hogy nem kell pótolgatni... /:) bár nálunk... mert, ha igen, akkor be leszek gurulva "kissé" X-( és nem csak én, hanem még párszáz diák... és abból ne kérjenek. :o Bár nem is szólhatunk semmit, de akkor is. Ne rontsák el a szombatjaimat! :((

De tudok ismételni, pihizni, olvasni és gondolkodni. És ha sikerül, akkor hamarabb kaptok szöszt :lol:

Na, még leszek. Sokat. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 10 (kedd), 8:31 
Könyvmoly

Sziiaaasztok! :)

Maya: nem értettem a kérdést: "KyKy, ZH??? hajrá!!!" :-O Azt írtam volna valahol, hogy ZH-t írok? Akkor már nem csak félre beszélek, de félre is írok... xD

Aila, megyek lementem az új fejit, és kritizálok is. Nem garantálom, hogy ma, mert ma szinte egyedül leszek, és rengeteg meló van, szóval lehet, hogy csak holnapra tudok neked nyomot hagyni, de azért igyekszem... :) Tényleg! Hol tartasz az Eclipse-ben? :D Már nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, egy-két dolgoról. :D Addig is: Jacob :x

Nara, nincsen mit, remélem, örültél a kritikámnak... :)

Na, cuppancsolom a népet! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra