Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 19:06

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1164, 1165, 1166, 1167, 1168, 1169, 1170 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 20:44 
Fanfic-faló

Visszatértem :-P

A suliban? Beteszed a szekrénybe, vagy hogy? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 19:50 
Tollforgató

Na Shanon, hát akkor ezzel a könyvvel egyet értünk, bár nem rossz, sőt nekem rémlik is valami ilyesfajta mese még kisebb koromból, de azért nem favorit. :) És igen, nagyik! :x

Verity, tök jó, hogy találtál táskát! Jaj, amúgy én se férnék el az enyémben nagyon, de a könyveim 80%-a, amik nem kellenek nap mint nap, azok a suliban porosodnak. :)

Szia Jenny, jaj hát én olyan hálás vagyok neked! Olyan aranyos vagy, hogy írtál kritiket (csak még válaszolni nem értem rá, ne haragudj elsüllyedek szégyenemben. :oops: ) És neked is szorítok, hogy jók legyenek a dogáid! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 19:47 
Fanfic-faló

Szia, Jenny! :)

Az én napom elég unalmas volt, döglöttem a gép előtt és tanultam. És a Tiéd?

Fú, sok sikert a dogáidhoz :shock:

Én most megyek, még átnézem a tanulnivalóimat, addig is puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 19:28 
Betűmániákus

Sziasztok!
Hú most lusta vagyok vissza olvasni, mindent :oops: :lol:
De Darkesz sajnálom az egyesed :-(
Aúgy kinek hogy telt a napja?
Én jó solat tanultam és még mindig van és holna 3 dogát írunk. Á de nincs kedvem hozzá :?
na pusz mindenkinek :-* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 19:16 
Betűmániákus

Nagyik?? Lááááááw :x :x Olyan fincsit főznek, hogy... én úgy sose tudok majd... :( Óóó, de mindjárt megyek pancsizni, elkészítem a jegyzetemet a műről, majd olvasok egyet... Csak nem tudom, melyiket... Alan Rickman életrajzát folytassam, vagy kezdjem a A Kastélyt Franz Kafkától?? :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 19:07 
Fanfic-faló

Szia, Rocky! :)

Igen, végül vettünk egy Heavy Tools-os táskát, de nem volt valami olcsó mulatság... viszont már nagyon szükségem volt egy jó nagy sulitáskára, mert egyszerűen nem fértem el a mostaniban, annyi mindent kell magunkkal hordani. :-S

Én is nagyon szeretem mindkettő mamámat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 18:57 
Betűmániákus

Szia Rocky!

Én is tanultam... törit meg magyart. Ennyire futotta. :roll: Köszönöm a gratulációt. Igen, ez pontosan olyan kényszerből olvasás volt.... *oké, elolvastam* :lol: Bár szerintem még mindig gyerekes... meg tiszta ömlengés. Dehát korszakhű.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 18:50 
Tollforgató

Sziasztok! :)

Fúú hát alanrickman te tényleg gyors vagy, legalábbis engem évezredekkel túlteszel, de nem is baj. :D

Köszönöm a jó kívánságot, bár nem volt kellemes a tanulás, sőt igazából egyáltalán nem vittem túlzásba. :? De akkor is olyan rossz érzés, hogy holnap suli...

Verity, nagyon aranyos vagy, örülök, hogy felkeltette a figyelmedet és elolvasod, de azért mégis tartok tőle, hogy majd milyennek fogod tartani. :oops:
Na és végül kaptál tatyót? Jaj én annyira szeretem a mamámat, mikor nem voltam suliban, akkor is hozzá mentem és olyan aranyos volt, minden percben bejött, hogy megkérdezze nem vagyok-e éhes, meg ilyenek. :) Amúgy szorítok neked holnap, hogy jól sikerüljenek a dogáid! :)

Shanon, neked gratula, hogy kivégezted a könyvet! amúgy tetszett? Vagy csak *oké, elolvastam* típusú könyv volt?

Ó szia Darkesz! De rég hallottunk felőled. :) Hát a latint sajnálom, a kérdésedre meg nem igazán tudok válaszolni, csak a német ötösöm hagyott maradandó élményt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 18:40 
Fanfic-faló

Halihó!

Köszi a jókívánságot, de végül csak nem kezdtem bele az Antigonéba. Már nagyjából megtanultam, de holnap elég húzós napom lesz: matek témazáró és fizika dolgozat. Utóbbi rögtön első órában :?... Most kicsit sziesztázok, meg vacsizni fogok, gondoltam, beköszönök. Nincs kedvem fizikázni! :((

Darkesz: én is sajnálom az egyest, de majd kijavítod! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 18:22 
Betűmániákus

Óóóó, sajnálom. :(
Én szerettem/szeretem a latint. Jó volt a tanárom is. :) Egyébként ötösöm volt belőle. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 18:19 
Szárnybontogató

Na, sziasztok.
Hogy vagytok?
Képzeljétek, kaptam még egy egyest latinból! :)) Pedig tudom a declináciot, vagyis pontosan hármat, meg a van létigét (sum, es, est, sumus, estis, sunt), meg a preasens imperfectum indicati, vagy tudja a fene! Rosszul vágtam le végződéseket, de különben tudtam volna. Erre a tanár csak egy pontot adott! Pedig mindegyiknél csak egy hibát ejtettem! Valamelyiknél meg nullát. És a bénábbaknak pedig adott még hozzá fél pontot. Pedig ő egy csöppet sem tanult!!!!!!!! A bunkója!!!!
Ja, és köszönöm a részvételeket, de igazából nem nagyon hiányolom. Nem nagyon foglalkozott ő velem, meg ilyesmi. :( Na mindegy. :(

Na, meg még kaptam sok mindent a tantárgyakból, de azok latinon felettiek voltak. :)

Milyen jegyeket kaptatok?????????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 14:55 
Betűmániákus

Sziaaa! :)
Na, én kb. úgy egy órája végeztem Csongival és Tündivel, szóval pipálva. Úgy gondoltam, este megírom a vázlatomat, illetve majd attól függően, hogy melyik napra kell, megcsinálom a szempontot is. Most bóklásztam egy kicsit, meg olvastam, szóval nincs más hátra, mint belevetni magam a mélységbe és tanulni. :? Elfogytak a kifogások. =((
A kémia meg... én nem mondanám magam a zseninek belőle, attól függetlenül, hogy mennyire imádom. Én a "nem okoz gondot" kategóriába tartozom... Bár akartak vinni versenyre, én sose mentem, mert stresszhelyzetekben elcseszném. Ismerem magam. Csoda, hogy anno bigiből meg magyarból nem volt baj... kémiából tuti lenne. De már nem is aktuálisak nálunk a versenyek, mert annyira izék az emberkék, hogy a középsulis versenyfeladatok csak szerb nyelven vannak elkészítve... :?

Na, léptem. Legyetek jók. :-*
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy föl-föl nézek :lol:

Verity, jó antigónézást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 14:25 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Shanon, örömmel hallom, hogy jó volt a buli. :)

Rocky, jó tanulást, Shanon, neked meg a kötelezőhöz ismét kitartást :) :D Nekem is bele kéne kezdenem az Antigonéba, szerintem még ma megteszem...

A Twilighttal kapcsolatban még annyi, hogy én már nagyon régóta érdekelt voltam a témában, mielőtt megjelent Magyarországon a könyv, csak a felhajtás kicsit elvette a kedvem. Ugyanez volt a High School Musicallel is :lol: Nem röhögni! :D

Hát nem tudom, én a kémiát sosem fogom megszeretni, de biztos érdekes lehet, ha mélyebben beleásunk, csak én humán beállítottságú vagyok, de nagyon :D Az egyik osztálytársam kb. kémiazseni, kétszeres országos első helyezett, mindig mindenki tőle kér segítséget :lol:

Alanrickman, ez tényleg gyorsan ment... Jó tanulást! :) A Tartuffe nekem is most lesz kötelező, valamikor év végén. Meg a Hamlet is.

Egyébként már körülbelül fél órája írom ezt a bejegyzést, csak közben elmentem enni, meg ilyesmi... :))

Rocky, a történeted első 10 fejezetét rátettem a telefonomra, és este elolvastam a másodikat, majd este megy hozzá egy kritika. :) Ezt fogom csinálni a többiek történetével is, muhaha :twisted: :D :D

Na, de én most megyek, mert még sokat kell tanulnom, elmegyünk táskát nézni, meg jön nagymamám is utána. Tegnap egyébként elfelejtettem írni, hogy túléltem a vendégeket :lol:

És örülök, hogy szolgálhattam pár hasznos információval a Meritaliról :)

Na, majd valamikor estefelé jövök szerintem, addig is puszillak titeket! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 13:21 
Betűmániákus

Értem. :)
De jól teszed, hogy beleveted magad a leckébe. Az eltereli a figyelmet. :) Tartuffe?? Jaaaaj, azt én is olvastam... :o Már majdnem kész vagyok a kötelezőmmel. Aztán csinálok belőle egy vázlatot, utána meg tanulom a többit. :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 13:11 
Zöldfülű

shanon widow írta:
alanrickman írta:
Jó reggelt mindenkinek, most keltem fel! Voltam koncerten, 4kor kerültem ágyba, és most keltem fel! Fura, hogy nem vagyunk már egy pár, de egy sráccal csókolóztam, meg beszélgettünk, tök rendesnek tűnik, lehet, vele lesz valami! Remélem! :-D

Szia!
Ez gyorsan ment :shock:
Akkor ezek szerint már túl vagy rajta... szuper ;) Nekem kicsit több idő kellett mire átugortam a "gátat", vagyis az illetőt... neked úgy látszik fél nap is jó. Megfontolandó követni a példát... de minek is együk magunk rajtuk??? /:)

Annyira nem jó. Most is volt pasimon filozofálok, bár nem olyan erősen mint tegnap, Henky felejtette velem valamennyire, és tök rendi volt, ma felhívott, hogy mi van velem, hogy vagyok, holnap leszek-e msn-en, meg stb. Volt pasim meg ír sms-t: "hogy vagy?" visszaírom, köszi jól, a koncert nagyon jó volt, csak fáradt vagyok, és tanulnom kell. és te?" erre ő: "nem valami jól, de ez mindegy, örülök hogy te jól vagy." erre én: "mi a baj? elmondhatod!" mire: "majd holnap, jó?" Bunkó paraszt, akkor legalább ne írná hogy szarul van-.- Na mindegy... Fáradt vagyok, Tartuffe-t olvasok, majd angolra meg törire tanulok... Puszika!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 11:43 
Betűmániákus

alanrickman írta:
Jó reggelt mindenkinek, most keltem fel! Voltam koncerten, 4kor kerültem ágyba, és most keltem fel! Fura, hogy nem vagyunk már egy pár, de egy sráccal csókolóztam, meg beszélgettünk, tök rendesnek tűnik, lehet, vele lesz valami! Remélem! :-D

Szia!
Ez gyorsan ment :shock:
Akkor ezek szerint már túl vagy rajta... szuper ;) Nekem kicsit több idő kellett mire átugortam a "gátat", vagyis az illetőt... neked úgy látszik fél nap is jó. Megfontolandó követni a példát... de minek is együk magunk rajtuk??? /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 11:34 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 11:04 
Betűmániákus

Jó reggelt (vagy inkább délelötöt) mindenkinek! :)
Shanon kitartást kívánok a könyvhöz! :)
Rocky neked meg jó tanulást! :) Amit nekem is kéne, de semmi kedvem hozzá :|
Anúgy most jöttem rá, hogy nekem is volt már olyan, hogy köszönés nélkül mentem el, ezért bocsi! De amúgy rajtam kívül álló tényezőknek köszönhettem ezt (egy zsarnok nővér :evil: )
na puszi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 10:50 
Betűmániákus

Szia Rocky!
Jó tanulást! Én még mindig Csongor és Tünde kalandjait bújom... de elolvasom, ha addig élek is! :? Szóval még a mai nap ki kellene végeznem... és hogy miért?? Mert jövő héten aztán tényleg nem lesz időm a házi olvasmányra. Örülök, ha a szempontról tudok majd írni valamit... Szerintem már a múlt héten be kellett volna adni, de mivel nem volt suli, így megúsztam... :D De nem nagyon köt le, most is irkálok... :o
De van még néhány tantárgy, amit át kéne rágnom, meg készülni holnapra... jaaaaj :cry:
A kémia meg... örök szerelem :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 10:01 
Tollforgató

Mindenkinek jó reggelt! :)

Szia, Shanon! Á, szerintem egyikünk sem haragszik rád, és én örülök,hogy jó volt a buli. :) Elméletileg jövő héten én is megyek, csak nem oda, ahova akarok és nem is főként azokkal akikkel én akarok, de hát reméljük nem lesz olyan rossz, feltéve ha nem jön közbe megint valami.

Twiligh. Hát én a könyvet nagyon szerettem, de most egyszerűen nem érzek késztetést arra, hogy egyetlen egy ficet is elolvassak, szóval szégyen szemre én még nem olvastam... :oops:

Hihi, hát én a kémiától inkább menekültem, de persze neked ez fontos, úgyhogy remélem továbbra is tetszeni fog. :-D

Verity, akkor megnyugodtam. Már este lefekvés előtt láttam, hogy írtál vissza, csak lusta voltam újból bejelentkezni, ne haragudj... :oops:

Amúgy meg látom jól elbeszélgettetek a meri taliról és így én is érdekes információkhoz jutottam, szóval köszönet. :-P
Na, most nekiállok tanulgatni, bár nincs kedvem, de talán nem lesz olyan sok... szóval délután vagy este benézek majd, addig millió puszi mindenkinek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 8:20 
Betűmániákus

Szép reggelt nektek Lányok! :)
Látom, beindult a gépezet, és egy jót csevegtetek... volt mit olvasnom. :lol: Óóóó, és bocs, hogy úgy szó és köszönés nélkül leléptem, de megláttam az órát, és ösztönösen kiléptem, pedig be akartam pötyögni, hogy készülődök, és indulok... :oops: Remélem, nem haragszotok.
A buli pedig nagyon jól sikerült, bár nem oda mentünk, ahova szerettem volna... leszavaztak, és ugyebár a többség dönt... :cry: De aztán jó volt :lol:

Twilight? :roll: Meg lehet dobálni, de: vámpírok és romantika. A két dolog, amit rühellek. :oops: Bár eléggé izé lehet olvasni, hogy MP-os írásokat látogatok főleg, de azoknál se olvasok nagyon csöpögőset... már kezdek elpártolni... az SV felé... Na mindegy. Szóval én nem tudok mit mondani a Twilightra, de lehet, hogy jó :)

Én szerbiai vagyok, vajdasági :o És imádom a kémiát... Bár jövőre már nekem se lesz... mármint lesz csak nem általánosságban, hanem ágakra szedve, és sokkal részletesebben. Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogy lesz.

Ésss már nem tudom még mit akartam xDDD Ha eszembe jut valami, még szerkesztek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:52 
Betűmániákus

Köszi
Jó éjt és szép álmokat! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:50 
Fanfic-faló

Sok sikert hozzá! :)

Én viszont most megyek lefeküdni, mert álmos vagyok. Jó éjt, puszi! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:39 
Betűmániákus

Na nem baj, akkor majd keresgélek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:36 
Fanfic-faló

Hát én nem nagyon olvasgattam még ilyen témában, az az igazság, csak belenéztem párba, de a címükre nem emlékszem :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:29 
Betűmániákus

Tudsz mondani olyan írást, ami eredeti? Lehet, hogy csak én voltam a béna, de egy kivételével az összes mary sue-s volt :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:27 
Fanfic-faló

Én imádom a Twilightot is. Láttam eredeti ötleteket is, de hát na... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:25 
Betűmániákus

ÁÁÁÁ ez nagyon tetszik!!!! Ezt én még nem láttam, de nagyon jó! És milyen igaz! :D
(De amúgy halkan megjegyzem nekem nincs bajom az Alkonyattal, csak azzal a sok hülye ficcel amit írnak belőle. Nem sok eredeti ötletet láttam, eddig. :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:23 
Fanfic-faló

Hogy Lizi Eyre aláírását idézzem: jöhet bármilyen Alkonyat, Harry Potter mindörökre fennmarad :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:20 
Betűmániákus

Jó oldal lehetett :)
Amúgy csak én vagyok a paranoiás, vagy tényleg igaza van az oldal gazdájának és kezd lecsengeni ez a HP "mánia"?
Mert az egy dolog, hogy vannak Twilight -os írások, de lassan már több lesz mint HP-s. Nem?
És ha ez így lesz akkor mi lesz a merengővel? :-SS
Bocsi a hülyeségért, de már késő van :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:13 
Fanfic-faló

Ő itt. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:09 
Betűmániákus

De jó neked. Az én két legjobb barátnőm nem is olvasta őket :? Szóval kiesik ez a téma, sajna.
És melyik volt az a másik oldal?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:05 
Fanfic-faló

Nem zavar egyáltalán :)

Nekem az osztálytársaim mutatták. Amikor egy osztályba kerültünk, megbeszéltük páran, hogy HP fanok vagyunk, mondta az egyik barátnőm, hogy szokott írogatni egy ilyen oldalra. Először egy másikat találtam meg, aztán idekalauzolt engem a Merengőre. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 0:03 
Betűmániákus

Akkor ezek szerint tényleg megérte elmenni :D
És amúgy a barátnőiddel együtt akadtatok a merengőőre, vagy külön-külön, és aztán meg beszéltetek, hogy milyen jó? Vagy, hogy volt?
Csak mert van egy lány akiről sejtem, hogy köze lehet a ficcek világához, de nem tudom, hogy hogyan hozzam fel neki a témát.
És amúgy szólj nyugodtan ha zavar, hogy ennyit kérdezek! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:58 
Fanfic-faló

Igen :)

Nem, nem számítottam rosszabbra. Jóra számítottam, de ez még annál is jobb volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:55 
Betűmániákus

És azokkal akikkel ott megismerkedtél még most is szoktál beszélni?

Kellemes csalódás? Miért rosszabbra számítottál? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:50 
Fanfic-faló

Igazából ezen nem sokat gondolkodtam akkor. De mindenképpen kellemes csalódás volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:49 
Betűmániákus

Hát azt látom, hogy nem haltál bele, szerencsére 8)
Tök jó lehetett találkozni akkor velük gondolom. És hasonlítottak az emberek ahhoz amilyennek elképzelted őket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:46 
Fanfic-faló

Fórumról ismertem pár embert, de akkor még nem személyesen, csak így szervezés, meg offolás útján. Úgy volt, hogy jön az egyik barátnőm, tori, de végül csak nem ért rá. :( De nem haltam bele, sőt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:44 
Betűmániákus

Az tök jó lehetett :)
Egyedül, hogy volt bátorságod elmenni? :shock:
Csodállak, de komolyan. Én ott helyben szörnyethaltam volna ha valaki azt mondja, hogy el kell mennem. :-P
Barátnőidet sem sikerült ráveenni, hogy elmenjenek veled? Szegényke :lol: És nagyon izgultál elötte?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:38 
Fanfic-faló

Én sem tudom, hidd el. XD

Beszélgettünk a Merengőről, írásokról, ilyesmikről, sok mindenről :)

Ugyan, biztos lenne. Én is egyedül mentem, és nem bántam meg :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:36 
Betűmániákus

Nem emlékszel rá? Az meg, hogy lehet? De nyugi azért nem foglak megkövezni! :D
És aztén miről beszélgettetek? Annyira kíváncsi lennék egy ilyenre, de biztos, hogy nem lenne hozzá bátorságom, hogy elmenjek :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:27 
Fanfic-faló

Nagyon jó volt. :x

Kövezz meg, de nem emlékszem :oops: *elbújik* Húznunk kellett a kártyákból. :)

Már előtte fórumoztam olyan május környékén, aztán abbamaradt, de előtte pár nappal megint elkezdtem, így jött meg hozzá a kedvem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:22 
Betűmániákus

Na az tényleg jó lehetett! :)
Olvastam már róla, hogy miket szoktak csinálni és csak úgy érdekelt. Viccess lehet. :-P
És végül melyik csapat nyert? És hogyan osztott be titeket a házakba?
És akkor már fórumoztál, vagy csak utána kezdted el?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:17 
Fanfic-faló

Az a kar, ahová tesóm jár, az 5. kerületben van, közel a Parlamenthez.

Igen, voltam, és nagyon jó volt :x Mit mesélhetnék? Az elején beosztott minket házakba a Trelawneynak öltözött Drachiss, nagyon vicces volt =)) Én hollóhátas lettem. Csapatversenyben játszottunk, olyan programok voltak, mint például: ficfelismerés, teszt, beugró, a házaknak indulót kellett írniuk megadott szavakkal, reklámot kellett csinálni a Weasley Varázsvicc Vállalat új termékeinek (Tutifix Cicifix, Univerzális Kád 2000, stb. :))). Meg még nagyon sok minden. A végén még maradt egy kis időnk, beszélgettünk, meg minden. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:12 
Betűmániákus

Jaj de jó, hogy még vagy!
Hát arról fogalmam sincs, hogy hol van :)
Amúgy te voltál már meri talin nem? Úgy emlékszem azt írtad. Nem akarsz írni róla egy kicsit? Kíváncsi lennék :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:09 
Fanfic-faló

Én még itt vagyok :)

A Budapesti Gazdasági Főiskolán, turizmus és vendéglátás szakon. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:07 
Betűmániákus

Na én visszajöttem, de látom ti már elmentetek.
Hol tanul a nővéred Verity? (ha mégis lennél) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 22:35 
Fanfic-faló

Jaj, dehogyis XD Eszem ágában sincsen :D Csak ma estére végleg, abban az esetben, ha már Jenny se jönne vissza. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 22:30 
Tollforgató

verity írta:
Nekem már sok ismerősöm olvasta az írásaim, ami azt illeti. :)

Akkor megint egyedül maradok - áttérek a pOFFázók topicba végleg. :)

Jó éjt, puszi! :-*

Verity, ez a végleg ugye nem végleg? Kérlek nyugtass meg! Holnap reggel, délelőtt, vagy délután mindenképpen szeretnék veled beszélni... na ezzel azt akarom kinyögni, hogy ne hagyj itt minket! :)

Tehát akkor holnap találkozunk, sziaa! Szép álmokat... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1164, 1165, 1166, 1167, 1168, 1169, 1170 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra