Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 17:52

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1162, 1163, 1164, 1165, 1166, 1167, 1168 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 20:23 
Fanfic-faló

Az tök jó akkor, jó bulizást :) Én ma kitomboltam magam a focimeccsen X'DD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 20:22 
Tollforgató

Sziasztok!
De jó, verity, te is itt vagy! :D

Ó Shanon, hát én bízok benne, hogy sikerülni fog bepótolnod mindent, ügyes vagy te!

Az én külön angolom az enyhén szólva szar volt, de hagyjuk is... ,de utána egy Dodis beszélgetés sokat segített! Ja és lehet, hogy szombaton megyünk bulizni, szóval pörgök ezerrel. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 20:18 
Fanfic-faló

Halihó, én is itt vagyok! :) Nagyjából megtanultam mindent. A fizika házikat sikerült hibátlanra megcsinálnom. XD

Én tegnap voltam külön angolon, de nagyon élveztem :D

Hát, pótolni nem jó, az tény, nekem is elég sokat kellett a múlt héten, de kitartás... :-S Majd szurkolok, hogy a tanár ne szívasson meg azért.

Nekünk jó fej tanáraink vannak, bár a matek tanárnő kb őrült =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 20:13 
Betűmániákus

Voltam már jobban is... :-) De köszönöm, hogy érdeklődsz. Jól esik. :) Igen, holnap sajnos már mennem kell, nincs kifogás... :? Így is be kell majd pótolnom egy rakás dolgot... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 20:02 
Tollforgató

shanon widow írta:
Sziaaa!
Üdvözöllek. :D
Hááát, még van mit átrágnom, ami azt illeti... :roll:

Szia Shanon!
Jujj de jó, hogy itt vagy! Úgy örülök neked... fú hát a tanulás pocsék, de azért fel a fejjel és ha ráérsz maradj egy kicsit. :roll:

Amúgy holnap már mész suliba? Vagy még nem vagy annyira jól?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 20:00 
Betűmániákus

Sziaaa!
Üdvözöllek. :D
Hááát, még van mit átrágnom, ami azt illeti... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 19:35 
Tollforgató

MEGJÖTTEEEEM!

Na csajok, látom sok mindenről ment a duma, szóval sajnálom, hogy nem voltam itt. :cry: Hülye külön angol... na azért bevallom én is hibás vagyok, mert egy csomót beszélgettünk barátnőmmel utána, szóval szét is fagytam, de nem gáz. :)

Na de verity, olyan aranyos vagy, hogy gondoltál rám, köszönöm szépen! :) És én már nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok.... :-D

Jenny, hát a holnap nem tudom menyire jó, mert nekem 7 órám van, de kora este, olyan hét óra felé talán fent leszek. :)

Shanon, neked meg jó tanulást! De azért ne vidd ám túlzásba...

Nemámka, neked érdekes tanáraid vannak, de azért én is büszkélkedhetem pár nem egészen normálissal. :D
Hát nincs itt senki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 18:56 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
Így volt jó, így volt megírva, így kellett történnie mindennek ahhoz, legyen valami jobb, valami érdemesebb, ami lehet, hogy már el is kezdődött. :)

Olyan izé ez a nőszemély. Nem is szereti a gyerekeket. :-( Meg is mondta első órán, hogy utálja az egész kócerájt, és csak azért jön tanítani, mert jó pénz.

úgy is van ^^

nekünk is van egy ilyen tanárunk... ha nem tudunk valamit akkor kiröhög minket, már csak azt nem mondta ki, de majdnem, hogy "nem igaz hogy ilyen hülyék vagytok".... 20an vagyunk, ezért amikor visszahozza a dolgozatainkat, mindegyikből van idő felolvasni valamit. azaz általában a sutaságainkat. felolvassa a félmondatot - egyes embereknél, akikre pikkel, egész bekezdéseket -, úgy affektálva mint a showder clubos fiúk a színpadon, és aztán kifigurázza, csak nem veszi észre hogy senki nem nevet vele :oops: és kicsit nemceressük, de nem csak ezért :))

a földrajz olyan jó....a tanár sose veszi észre ha nem akarsz jegyzetelni éppen (amúgy a könyvben is minden benne van), és ha nagyon fáradt vagy agyilag, még oda is figyelhetsz rá, és húzogathatod a strigulákat. ugyanis minden harmadik szava az hogy UGYE?! =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 18:47 
Sztorihajhász

jó tanulást verity!
restellem kicsit magam hogy arra a fizikára semmit sem tanultam :oops:
én sose tudtam elmenni a fiúk meccseire mert mindig edzésem volt akkor :-( :evil: aztán amikor ráértem volna már nagyon hidegre fordult az idő és inkább hazamentem... (én is visszamehettem volna de 25 percre lakok a sulitól és persze amikor végzek az óráimmal, sosincs busz, én meg utálok gyalogolni :D )

szerintetek, ha semmi tervem nincs az ég világon - mármint, hogy utcaseprő leszek-e vagy atomfizikus, halvány hupilila borsbogyóm sincs róla - válasszam jövőre az angol-faktot? :D eddig ez a legjobb az összes többi közül.
van egy osztálytársam aki már most elkezdett járni kémia meg biosz MEG fizika faktra a 11.-esekkel Oo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 18:42 
Betűmániákus

Sziasztoook!
Örülök, hogy értettétek. Egyébként tavasz óta megy huzavona... :? Már nagyon elegem volt D.ből, mert ahhoz képest, hogy mekkora szája volt, nem mert közeledni... Cs. már jóval közvetlenebb, aranyosabb és kommunikatívabb is. Már szűk egy hónapja tudunk egymásról és már köszön. D.nek kellett fél év. :)) Azért valljuk be, hogy Cs.vel jelentősen jobb a helyzet... Csak tudjátok, sose akkor okos az ember, amikor kellene. Így utólag már én is tudom, hogyan lett volna helyesebb akkor... dehááát. :( Így volt jó, így volt megírva, így kellett történnie mindennek ahhoz, legyen valami jobb, valami érdemesebb, ami lehet, hogy már el is kezdődött. :)

Nos, én is tanultam. Sokat. Bár közben föl-fölnézegettem a füzet pedig mindig a kezemben volt. Eldöntött és bizonyított tény, hogy a nők egyszerre többfelé tudnak figyelni, szóval... :-P

Óóóó, én meg se tudom mondani, mikor voltam focimeccsen... talán általánosban...??? Annak már meg két éve is van... :oops: Pedig mennék én, de nincs időm. Nálunk mindig vasárnap van, de képtelenség időt szakítanom rá, mert mindig vasárnapra hagyom a nagyját... vagy nem is tudom. Inkább pihenek. :roll:

Na, még maradt egy tantárgyam. Meg ugye amit már említettem az péntekre kell, de annyi a tananyag, hogy csak felét tudtam rendesen átvenni. :? Egyébként ma szóltak, hogy tegnap ellenőrző volt belőle... és nem tudták, hogy lesz. Olyan izé ez a nőszemély. Nem is szereti a gyerekeket. :-( Meg is mondta első órán, hogy utálja az egész kócerájt, és csak azért jön tanítani, mert jó pénz. Pffff... és egy ilyet tanárnak... Valójában meg orvos. ;;) Kicsit félek, mert tuti megszívat... majd. Mivel nem voltam ott. Rosszabb nála felelni, írásban van időd gondolkodni a dolgon...

Na, pancsizok és belevetem magam a patológia rejtelmeibe.

Még fölnézek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 18:25 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Fú, termékenyek voltatok... :)

Rocky, szívesen mesélek majd Tudjukkiről, de nem most, mert ez egy nagyon hosszú történet. :-P Majd ha lesz egy kicsit több időm... és tök jó, hogy nem feleltél meg írtál semmiből, gondoltam ám rád :D

Shanon, én értettem. Hát ez tényleg elég bonyolult, de szurkolok, hogy Cs.-vel minden egyenesbe jöjjön, ha már ilyen hosszú ez a dolog.

És Nemámka, gratula a fizika ötöshöz! Év elején én is néztem egy nagyot, mikor kaptam egyet... :))

Egyébként nekem ma jó napom volt, bár eléggé fáradt voltam, mindig ez van hét közben :( Este elmúlt a világvége hangulatom, mert beszélgettem Anyukámmal, és ő megvigasztalt, meg ilyesmi. :x Meg persze rájöttem, hogy ha szomorkodom, semmivel sem lesz jobb, tehát mindent meg kell tennem azért, hogy jobb kedvem legyen.

Szerencsére én sem feleltem semmiből. :) Suli után programozásszakkörre mentünk barátnőmmel, ami tök jó, de mivel mi még kezdők vagyunk, az alapoktól kezdjük. Van pár "kocka" az osztályunkban, akik olyan 1-2 éve járnak már, és versenyeznek is belőle. :D

Éppen hogy hazaértem, és egy másik barátnőmmel mentünk vissza a suliba, mert a fiúknak focimeccsük volt, és mentünk szurkolni. Na már most. Tudni kell, hogy van három jómadár közöttük, akik legjobb haverok. Köztük van az a bizonyos Tudjukki, akiről mint írtam, még részletesebben mesélni fogok :D És nagyon komolytalanok, hülyék és röhögnek, de én ettől függetlenül imádom őket. :D :D És szerencsétlenek, és vicces megmozdulásokat tudnak provokálni... A meccsük jól indult, az első félidőben rúgtak két gólt, és többször volt döntetlen, de a végére nagyon beindult a hangulat... valaki rúgott egy harmadikat is, és tök jók voltak, majd a másik osztály úgy nyerte meg, hogy az utolsó két percben (!) egymás után két gólt sikerült rúgniuk, mert jó helyzetben voltak. De az a káosz, ami ott uralkodott, fú... én már torkom szakadtából üvöltöttem, hogy HAJRÁ FIÚÚÚK!, meg stb. Másik oldalon osztályfőnök kiabált XD XD de végül csak vesztettek :( De nem baj, nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos.

Már megint kaptunk egy kistanárt, ezúttal föciből. Mindig hozzánk jönnek az ilyenek :D Bár egyelőre még nem tanít, csak megfigyel, de ki tudja.

Na, befogtam a csipogómat, és megyek tanulkálni, mert van mit :-P Később jövök. Puszi! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 15:54 
Betűmániákus

Sziasztok!
Nemámka gratulálok a fizikához! Nagyon ügyes vagy! :D
Shanon ez tényleg kicsit bonyolult, de azért megértettem, abbl ahogy leírtad. :lol: Sok szerencsét hozzá, hogy most már ne csak kerülgesétek egymást Cs-vel. :)
Rocky én benne vagyok, hogy megbeszéljünk egy időpontot, nekem holnap pl. csak öt órám van, szóval jó korán érek haza (kivételesen) szóval akkor lehetne h.nap, v.mikor. Ha neked az jó :lol:
Amúyg nekem is van egy vizilabdázó oszt. társam, ő kb. 170cm, de ő tényleg csak barát, (mármint mint barátnő, csak fiúban :-P ), szóval én csak ilyen "törpe" vizilabdázókat ismerek. :lol:
na puszi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 15:36 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
Szia Nemámka! :D
Óóóó, gratu a fizikához, ügyes vaaagy.
Ja, végül is... hát remélem, hogy jó vége lesz. Nem akarok megint ugyanabba a hibába esni... :-S

szió, köszi :D
szerencseölelés hozzá! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 15:16 
Betűmániákus

Szia Nemámka! :D
Óóóó, gratu a fizikához, ügyes vaaagy.
Ja, végül is... hát remélem, hogy jó vége lesz. Nem akarok megint ugyanabba a hibába esni... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 14:58 
Sztorihajhász

pálinkás jó reggelt xD hazaérve ébredtem fel, a suliban aludtam...
nem hiszitek el de 5-öst kaptam fizikából :shock: 2000 évben egyszer....

ha már a fiúk meg a víz :D
egy suliba járok magával James Potterrel :roll: ez nem vicc, tényleg úgy néz ki mint ő. és együtt jár(t)unk úszni (mert mostanában nem jön a kis huncutja...egyébként kötelező gyógyúszás) és khm 8-> de ő egyáltalá nem ismer engem sajnos :-(

Jenny, Lunát én is bírom :)
shanon, akkor minden jó ha a vége jó, ugye? ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 14:25 
Betűmániákus

Sziaaa! Jó tanulást...
Én is megyek, mert attól, hogy itthon vagyok, még haladt a tananyag... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 14:16 
Tollforgató

Na jó, most már tényleg el fogok menni a gép elől...
Szóval... Ugyan már, nem kell megköszönni én tényleg nagyon örülnék nektek, még így a távolból is. :)
Amúgy meg nálunk olyasmi helyzet volt, hogy én 164cm körüli (mintha tavaly ennyi lettem volna xD ), ő meg vagy 2m, szóval ez nagyon nem jött volna össze. De igazából ő nem is tetszett annyira, csak hát jól nézett ki és ezt meg kellett jegyeznem. :D

Na igen, elhiszem, hogy nem érdekel a magasságkülönbség( de azért köztetek annyira nem is nagy), engem sem érdekelne... :)

Ó, most már tényleg megyek, mert tanulnom kell... de majd jövök! :) Addig is jók legyetek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 14:03 
Betűmániákus

Örülök, hogy jó napod volt. :)
És köszönöm a jókívánságokat, drága vagy. :x
Igen, vízilabdázik... :#-) Báááár, öhh... én se vagyok valami magas...161.5 cm... Ő meg... öhh... igazából nem tudom. :-S 180 talán?? Vagy több?? :lol: Ami azt illeti, eléggé érdekesen mutatnánk, de ez legyen a legkevesebb. Most semmi sem érdekel... :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 13:55 
Tollforgató

Szép délutánt mindenkinek!
Na, ahogy az ábra is mutatja, ma rövidített óráim voltak, ezért jó hamar itthon vagyok. :) És képzeljétek, nem írtam, nem feleltem semmiből, úgyhogy egész jó volt a napom. :D

Ó Shanon, hát ez aztán tényleg bonyolult, de nem az, ahogy leírtad, hanem úgy a történések. :) Na de végtére meg tök jó, mármint a csalódás része nem, de hogy utána lett egy másik kiszemelt és alakulnak is a dolgok, az nagyon. :D

És még vízilabdázik is ráadásul? Ohh... :oops: :-D Nekem volt egy vízilabdázó osztálytársam (már elköltözött Pestre) és hát ő se volt semmi, csak az volt a baj, hogy kb kétszer akkora volt mint én, szóval az ügy innentől tárgytalan volt. :)

De remélem, hogy kettőtök közt jól fognak alakulni a dolgok és D. nem fog bekavarni többet. :)

Na most megyek külön angolt tanulni, de talán még felnézek, ha máskor nem is, este biztosan. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 8:39 
Betűmániákus

Jó reggelt! :)
Ma még itthon működöm, mert még mindig pocsékul vagyok, de holnap már megyek suliba. :? Diétáznom kell. :lol: Igen, kicsit örülök neki... :oops:

Oh, és látom, bővültünk még egy taggal. :) Én is üdvözöllek, Nemámka, bár nem olvastam vissza...*lusta*

Igen, igen. Egy pillanatra láttam... vagyis tovább. :-) Bár... hosszú és bonyolult dolgok ezek. Sokat kellene mesélnem... Róla, és még egy emberkéről... hogy mindent értsetek. :) De ha érdekel valakit, akkor... a KASMÍR topicban... vissza lehet olvasni mindent... vagy akár püben... vagy nem is tudom. Nincs kedvem magyarázkodni... :D

Nagyjából annyi az egész, hogy előtte, vagyis Cs. előtt (az úriember neve Csaba), bele voltam esve az extraszexi, extra malfoyos haverjába, aki szintén hasonló dolgokat produkált irántam, és Deszkás, azaz közöttünk csak D. néven fut... de végül nem lett semmi a dologból, mert nagyon megbántott. Összebarátkoztam a húgával, akit mindenki előtt megalázott, én nem tudtam lenyelni, hogy ott mindenki előtt ordibál vele, közbeszóltam, és nagyon fájdalmas és bántó dolgokat mondott... vagyis pontosabban egyetlen dolgot, de abban minden benne volt. Róla a szól az első novellám, a Maszk is. Ki kellett írnom magamból az érzéseimet... aztán még irkált, hívogatott, de én nem reagáltam, végül köszönő viszonyban maradtunk... :roll:
Aztán van egy nagyon jó barátnőm, Bea, aki ismeri Cs-t és D-t is (egyébként szét se lehet őket választani, lelki haverok meg minden)... és Beával buliztam, bemutatott Cs-nek és táncoltunk meg minden, de semmi komoly, vagy olyan dolog nem történt, szimplán együtt táncoltunk, meg még néhány emberrel... erre odajött D. és beszólogatott nekem is Cs.nek is... bánthatja, hogy jól éreztük magunkat... de már túl esett ő is az egészen, mert asszem van már neki valakije...
Annyi a lényeg, hogy Cs.vel kerülgetjük egymást, na. Egészen pontosan Halloweene óta... :-Ą De nagyon édes, mindig köszön meg... nálatok, Szegeden vízilabdázik a szentem... 8->

Kicsit bonyolult, de azért remélem érthető...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 8:02 
Tollforgató

Ó verity, hát kíváncsi vagyok Tudjukkire, szóval mesélj ám! Remélem mamár jobb kedved van! Én épp infófakton ülök, de kaptunk 15 perc szabadidőt, szóval tök jó. :D

Jenny, neked megköszi, hogy szorítasz és egyszer majd beszéljünkmeg egy időpontot, mert szörnyű, hogy mindig elkerüljük egymást. Szóval vevő vagyok egy hatalmas dumapartira. :-D

Shanon, te otthon vagy? Vagy mentél ma már suliba? Ja és tegnap elfelejtettem megkérdezni, hogy láttad ŐT? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 22:44 
Betűmániákus

szia és jó éjszakát! azért még leírom, különben elfelejtem.
Őket én is szeretem, meg Luciust és Narcissát. Meg még Luna és Remus :P
Igen ezt peltykálják, aztán ki tudja mennyi a valóságalapja. :roll:
na puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 22:40 
Sztorihajhász

jaj most ugrasztanak :oops: de visszaolvasok majd :)
jócaka, szia mindenki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 22:38 
Sztorihajhász

Jenny írta:
Jó, hogy mondod, már beírtam, hogy Nemámka, és csodálkoztam, hogy nem adott ki semmit. :-P
Hát igen, nagyon sok felseleges halál van benne. :( Hallotam már olyat is, hogy az utolsó fejezetet nem is ő írta, hanem a kislánya és ő csak belejavított. :roll:
Amúgy maga a cselekménye nem lenne rossz a hetesnek, szerintem.
És kik a kedvenc szereplőid?

:)
a lánya? :shock: na ilyet se hallottam még...
a cselekménnyel nekem sincs különösebb bajom.
háát, Sirius :D de mostanában James vetekszik szegénnyel... aztán Tonks, Bella xD és a kis hős Reg. sztem ennyi ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 22:28 
Betűmániákus

Jó, hogy mondod, már beírtam, hogy Nemámka, és csodálkoztam, hogy nem adott ki semmit. :-P
Hát igen, nagyon sok felseleges halál van benne. :( Hallotam már olyat is, hogy az utolsó fejezetet nem is ő írta, hanem a kislánya és ő csak belejavított. :roll:
Amúgy maga a cselekménye nem lenne rossz a hetesnek, szerintem.
És kik a kedvenc szereplőid?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 22:20 
Sztorihajhász

Jenny írta:
Akkor vannak fent merin is írásaid nem? Majd belenézek :)

ja de a meris nickem Dorka_Sary, Nemámkát ne keress =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 22:18 
Sztorihajhász

Jenny írta:
Elkeztél merengeni? Ez tetszik! :))
Én nem tudok verset írni, szóval ezért gratulálok, szerintem egy jó verset nehezebb megírni, mint egy történetet.
Sok-sok ihletet kívánok nekd! :D Remélem elérkeznek hozzád! :-P
És miért nem szereted a 7-es kötetet?

ó köszi :D igen, van néhány, de nem nagy számok ám :roll:
hát, csak mert az összes kedvenc szereplőm meghalt, és mert ilyen happyenddel végződött... annyi fölösleges katasztrófa volt benne hogy csak egyszer voltam képes elolvasni :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 22:14 
Betűmániákus

Elkeztél merengeni? Ez tetszik! :))
Én nem tudok verset írni, szóval ezért gratulálok, szerintem egy jó verset nehezebb megírni, mint egy történetet.
Sok-sok ihletet kívánok nekd! :D Remélem elérkeznek hozzád! :-P
És miért nem szereted a 7-es kötetet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 22:03 
Sztorihajhász

Jenny írta:
De jó én is 16 vagyok! :mrgreen:
És örülök, hogy nem hagzott olyan nagyon hülyén :lol:
A Twilightot én is olvastam és úgy vagyok vele ahogy te. :-D Hát a Narniát tudom ajánlani, mert én olvastam őket és szerintem nagyon jók. A másikról viszont nem tudok semmit. :roll:
Én nem szeretem a shlast, valahogy nem fogott meg. :roll: na, engem se mindenhol ám! van ahol messze elkerülöm... lásd Odaát :D
Szeretem a vidám emberkéket. örülök :D És azért szorítok, hogy mire elérkezik ne félj az oltástól. Amúgy én is fogok kapni, ráadásul a suli orvostól, akit meg utálok. :-S
És hogyan keveredtél a ficcek világába?

az utolsó egy nagyon jó kérdés.... nem emlékszem :D csak azt tudom hogy egy szép nap elkezdtem merengeni, azt hiszem Remy egyik slashével, aztán jött Puppy, és gondoltam hogy jé ez milyen jó dolog (mármint nem a slasht kiemelve, csak az írást) és én is belefogtam :D amikor megszáll a diliházi démon, még verseket is írok...
de mostanában nem sok ihlet van :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:58 
Sztorihajhász

verity írta:

Nemámka, üdvözlégy :D

Mária xDD
jóccakát ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:56 
Betűmániákus

De jó én is 16 vagyok! :mrgreen:
És örülök, hogy nem hagzott olyan nagyon hülyén :lol:
A Twilightot én is olvastam és úgy vagyok vele ahogy te. :-D Hát a Narniát tudom ajánlani, mert én olvastam őket és szerintem nagyon jók. A másikról viszont nem tudok semmit. :roll:
Én nem szeretem a shlast, valahogy nem fogott meg. :roll:
Szeretem a vidám emberkéket. És azért szorítok, hogy mire elérkezik ne félj az oltástól. Amúgy én is fogok kapni, ráadásul a suli orvostól, akit meg utálok. :-S
És hogyan keveredtél a ficcek világába?

Jó éjt Verity! És sok sikert az újsághoz! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:54 
Fanfic-faló

Amúgy én itt voltam még, de most megyek. Előtte viszont kifejtem, amit eddig elmulasztottam kifejteni:

Arra gondoltunk a barátnőmmel, hogy a suliújságba közvélemény-kutatást fogunk tenni, ezért holnap elkezdjük kérdezgetni az embereket ezzel kapcsolatban. És köszi, Rocky, hogy a válaszoddal meg amúgy is jobb kedvre derítettél. :x Meg köszi a biztatást is, már valamelyest jobb. amúgy Tudjukkiről van szó, de rájöttem valamire, majd inkább máskor kifejtem, fáradt vagyok...

Nemámka, üdvözlégy :D Én 15 éves vagyok, tiszaújvárosi, gépfüggő szintén :D Majd még esetleg mesélek, de mint már említettem, agyhalott vagyok... XD

Na én most megyek aludni, jó éjt, és puszi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:46 
Sztorihajhász

Jenny írta:
Nemámka szia! Ha nem ismersz senkit hát akkor gyere és ismerkedj! (Jó tudom ez hülyén hangzott :lol: )

nem, annyira nem hangzott hülyén :D hát jó :)
16 leszek decemberben, dombóvári vagyok és gépfüggő. az odaátot szóba se hozom, csak a képeimre kell nézni kik a kedvenceim :D Rowling nénit nagyon nem szeretem amióta megírta a 7. kötetet.... és ismerem még a Twilightot, de nem az a sikonyálós-fangirl-fajta vagyok. csak elolvastam és nagyon tetszett de ennyi. mást nem ismerek, ilyenek hogy Narnia, Eragon vagy más :oops:
Merin főleg slasht és tekergős tötiket olvasok
showder club forewa xD
mindenre van válaszom - oké, majdnem mindenre - és sokmindent nem hagyok szó nélkül :) meg van rólam öt szó aaa... tesztek kérdőívek topicban: vidám, lusta, laza, meggondolatlan, szétszórt
némelyiket - konkrétan az utolsó hármat... - sajnálom is :S

há, egyenegy....: szülinapomra talán meg is kapom az oltást :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:29 
Betűmániákus

Ha mindenki megy akkor jó éjszakát nektek!
Nemámka szia! Ha nem ismersz senkit hát akkor gyere és ismerkedj! (Jó tudom ez hülyén hangzott :lol: )
Nem mesélsz mondjuk magadról valamit?
És sok szerencsét ahhoz, hogy ne legyél H1N1-es! :mrgreen:

Rocky te meg bírd ki a holnapot és sok szerencsét hozzá! És igen, egyszer végre beszélnünk kéne :-P :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:27 
Sztorihajhász

Rocky írta:

U.i: Bocsi Nemámka, de nekem most sürgősen el kell mennem a géptől, úgyhogy bemutatkozni meg hasonlókat most nem fogok tudni....

nem baj :) csak gondoltam ide is benézek, ha már ismerkedő xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:26 
Tollforgató

verity írta:
Én itt vagyok, szia :)

Ne haragudjatok, de most nem írok semmit, majd holnap kifejtem a véleményem arról, amiket írtatok, mert... megint elment az életkedvem.

Szia verity!
Ó, sajnálom, de ne hagyd, hogy legyőzzön a csúnya rossz kedv! Erősebb vagy! :) Na akkor majd holnap... :)

Jaj Jenny! Sziaaaa! :)
A franc, pont most kell elmennem. :cry: Na de ezt a beszélgetésesdit mindenképp be kell pótolnunk! :) Ó és azért, mert sok felelésgyanús órám lesz, úgyhogy szorítsatok! :)
Na most már tényleg elpárolgok, mert egyébként sem lehetnék itt... amúgy pedig jó olvasást! :)

Pusziiii

U.i: Bocsi Nemámka, de nekem most sürgősen el kell mennem a géptől, úgyhogy bemutatkozni meg hasonlókat most nem fogok tudni....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:22 
Betűmániákus

Szia Rocky!
Én vagyok :lol:
Pont most akartam neki állni a törid olvasásának, de gondoltam, még felnézek elötte ide is! Úgy látom jól tettem :)
Miért lesz holnap olyan rossz napod, hogy inkább otthon maradnál?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:20 
Sztorihajhász

én. de nem ismerek itt senkit :D
nem akarok h1n1es lenni :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:20 
Fanfic-faló

Én itt vagyok, szia :)

Ne haragudjatok, de most nem írok semmit, majd holnap kifejtem a véleményem arról, amiket írtatok, mert... megint elment az életkedvem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:16 
Tollforgató

Na, még egy percre fel tudtam jönni, de már semmihez sincs energiám. Olyan jó lenne itthon maradni... ,de sajnos ez nem fog összejönni, úgyhogy jobb lesz, ha más lélekben felkészítem magam a holnapra. Deee rövidítés lesz nálunk, szóval ez jó hír... :)

Senki sincs gépközelben? Na ezt szomorúan veszem tudomásul, de sajnos nekem is mennem kell, úgyhogy nem is baj, mert így nem fáj annyira, hogy el kell hagynom a gépet.

Szóval mindenkinek szép álmokat és a legjobbakat holnapra! :-*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rocky 2009 november 17 (kedd), 21:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 20:26 
Betűmániákus

Szia Rocky! :-*
Neeem, ezúttal sajnos nem megfázás... igazából magam sem tudom, mi a nyavalya, de hányinger, hasfájás+hasgörcs, valamint most a fejem is elkezdett fájni... Szuper. :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 19:43 
Tollforgató

Na, míg anyáék vásárolnak, addig sikerült felszöknöm, úgyhogy jöttem is hozzátok egyből.

Fú Shanon, hát akkor ez nem egy egyszerű kis megfázás, szóval vigyázz magadra és pihenj sokat! :)

Verity, neked meg a barátnődnek nagyon örülök, (de azért légy óvatos, hogy még véletlenül se kelljen csalódnod...). És igen, néha felindulásból beszélünk, utána meg rátámad az embere a lelkiismeret furdalás, de ezen lehet segíteni és te, hogy felhívtad őt segíttetél is. :)
Amúgy nem beszéltél még róla, szóval itt az ideje... :D
Ó, hát örülök, hogy jobb kedvre derítettelek, próbálok mindig vidám lenni. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 18:50 
Fanfic-faló

Sziasztok! Beugrok, mielőtt nekiállok tanulni.

Nagyon köszönöm a vigasztalást és a biztatást :x :x Edzésen kiadtam magamból a dühöt, utána pedig fölhívtam őt a közvélemény-kutatással kapcsolatban (nem tudom, erről meséltem-e már), és tök jót beszélgettünk. Amúgy mindig ez van... :) Az az igazság, hogy elég csúnya dolgokat írtam le, ami azért néha igaz, na de tudjátok, hogy van ez, rátámad az emberre a lelkiismeret-furdalás.

Shanon, jobbulást neked! :-*

És Rocky, elolvastam a válaszod, majd valamikor megy újabb kritika, és nagyon aranyos vagy, jobb kedvre is derültem :) :)

Most megyek tanulni, majd szerintem később jövök. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 17:38 
Betűmániákus

Köszi!
Igyekszem "jobbulni", bár szerintem még holnap maradok... :? Pocsék érzés, és senkinek se kívánom... :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 15:49 
Tollforgató

Na akkor most jöjjön egy elmaradott válasz mindenkinek.

Szóóval...
Jenny, dehogy haragszunk, az én öcsém ég százszor, sőt ezerszer rosszabb, szóval ezt a gépes kérdést megértem. :)

KyKy, te meg ne mondj már ilyeneket! Köszönöm, ha szólsz, ha hibát találsz benne, így legalább másoknak jobb lesz olvasni. :) Ja és válaszoltam ám, csak tegnap nem volt időm, meg idegzetem mert az öcsém kikészített. A gépes kérdés meg ugyanaz nálunk is mint nálatok, sőt ő is mindig bemárt engem, de majd egyszer csak azt veszi észre, hogy nincs meg a PS2-je és akkor majd megtanulja, hogy jobb ha meg se szólal... :D

Shanon, neked jobbulást! És sajnálom ezt a barátnős dolgot, amúgy nekem is volt ilyen is, tudta, hogy tetszik mégis rányomult és fúúú... de azért vannak még jó barátnők! :D

Na de az az igazság, hogy nekem sem volt ez a mai a legjobb nap, sőt nem is tudom, hogy este leszek- e mert mindenki kiszámíthatatlan... most pedig irány a tanulnivaló. :?

Na sok-sok puszi mindenkinek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 15:27 
Betűmániákus

Sziasztok Csajok... :)
Hát.... nekem is voltak hasonló élményeim, de nekem még anno általánosban. Csak közöttünk hm... el se lehetett minket választani, de aztán jött egy pasi, aki... nagyon bele voltam esve, és a barátnőm ezt értelemszerűen tudta is, és akkor is elkezdtek járni. Én meg amikor megláttam őket... hááát. =(( Az egész 2 hétig tartott, mert a pasi szerint túl hisztis volt a bnőm - ami egyébként igaz is volt. Én meg... kész voltam. Itt meg is szakadt az a hangulat és légkör, ami előtte volt. Sose lett már ugyanaz... :? De persze nem ő volt az egyetlen igazi barátnőm, mi is négyen voltunk :lol: , és a másik kettő is nagyot csalódott benne, pláne, amikor az én esetem történt. :roll: De ők ketten mindig mellettem álltak. Sőőőt, még olyanok is sokat segítettek, akikről sosem gondoltam volna...
Barátnőmből kevés van nekem is verity, én is inkább a fiúkkal értem meg magam... :wink: Sose rossz az. :)

Az én napom siralmas volt. Úgy érzem magam, mint akit megrágtak és kiköptek... el is ment a kedvem mindentől... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 15:07 
Tollforgató

Ó hát ilyen barátnőm nekem is VOLT. Mikor bekerültem gimibe, akkor annyira jó volt minden, aranyos volt lehetett vele beszélni, de aztán hirtelen megváltozott. Azt tudni kell, hogy négyen voltunk nagyon jó barátnők és azt vettük észre, hogy pl nekem Vikit beszéli ki, Vikinek engem és így tovább... ördögi kör volt ez. Aztán meg annyira kihasználva is éreztük magunkat, mint lelkileg, mind ténylegesen, hogy meguntuk. folyton a "szerelmi életéről" beszélt, ami annyiból állt, hogy jól kihasználta mindenki, de ezt ő nem vette észre, mert nem akarta. Hiába mondtuk neki, hogy ez így nem lesz jó, meg hogy ha így viselkedik, akkor sose lesz neki senki komoly, hát nem is lett...
És mi sem számíthattunk rá sose, ha például mesélni akartam volna neki valamit, akkor végig hallgatott volna, de ahogy a te barátnőd ő is vágta a fejeket, és lerítt róla, hogy nem is érdekli az egész.
Na de egyszer csak, már nem is tudom miért, betelt a pohár és többet nem foglalkoztunk vele. Na, akkor meg jött a lelkiterrorral, hogy ő el fog költözni, meg más suliba megy...
először még sajnáltuk is és ki is békültünk vele, de mindig beleesett ugyanazokba a hibákba és néha-néha még egy alapos fejmosás sem segített rajta, szóval a barátságunk ennyi volt.

Na remélem, az angolod azért jó lesz és a barátnőddel meg ne foglalkozz! Majd mondom én helyette is, hogy nagyon ügyes vagy és tényleg irtó jó lett a cikk! :) A főszerkesztő szerepet meg egyáltalán nem is érdemelné meg, mert ő nem is írt cikket sem, úgyhogy halvány esélye sincs, nem olyan elkötelezett és szorgalmas, mint te és ezt szerintem a tanárnőd is észreveszi. :) szóval most én mondom, hogy fel a fejjel! :x

Fú, hát a napom... nem volt túl érdekes, csak az volt benne jó, hogy megúsztam a feleléseket, meg egy csomót röhögtünk barátnőimmel, szóval hoztuk a formánkat. :) Éss tesóm már megint kiakaszt, de hát nélküle túl könnyű lenne az élet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 14:46 
Fanfic-faló

Még itt vagyok egy kicsit, de mindjárt megyek külön angolra (alig tanultam rá valamit... :-S)

Hát igazából nem tudom behatárolni, hogy mi. Néha úgy érzem, mintha mindenki cserben hagyna, és nem is érdekelnék senkit a lányok közül. Jól elvagyunk, de az a lány, akivel a legjobban elvagyok, elvárja, hogy én mindig hallgassam meg őt, meg válaszoljak a kérdéseire, meg elmenjek vele mindenhová, meg neki mindent szabad, de amikor én kérdezek valamit, tök türelmetlenül tud válaszolni, mintha valami hülye értetlen kis parazita lennék... ma is megkérdeztem, hogy mi az anyag címe töri órán, és rám nézett ilyen nagy izén, hogy "itt van!!" Meg forgatta a szemeit... Persze, mert ő annyira tökéletes.

És van egy olyan érzésem, hogy a diákönkormányzatos titkárságunk alatt és a suliújságban is át akarja venni a "főszerkesztő" szerepet, mert mindig akadékoskodik, pedig tudja jól, hogy nekem ez milyen fontos. El sem olvasta a cikkemet, amikor tanárnő megdicsérte, akkor sem mondta, hogy ügyes voltál, vagy valami...

Na mindegy. :( Lassan már jobban elvagyok a fiúkkal. Milyen napod volt?

Most már tényleg mennem kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 14:37 
Tollforgató

verity írta:
Sziasztok!

Jajj... nem volt jó napom. :( Annyira igazságtalannak érzem néha az embereket. Nem értem, hogy miért ilyenek velem...

Kikaptam a cikkemet, magyar tanárnőnek nagyon tetszett, és azt mondta, hogy a végén a dalszöveg is jó volt, bár belejavított néhány dologba.

Néha letagadnám a világot magam körül.

Most megyek, és valószínűleg csak késő este jövök majd...

Ó verity, mi történt?
Amúgy a cikkednek örülök és én meg épp most állok neki válaszolni a kritikádra. :)
Na remélem még fent, vagy...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 14:29 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Jajj... nem volt jó napom. :( Annyira igazságtalannak érzem néha az embereket. Nem értem, hogy miért ilyenek velem...

Kikaptam a cikkemet, magyar tanárnőnek nagyon tetszett, és azt mondta, hogy a végén a dalszöveg is jó volt, bár belejavított néhány dologba.

Néha letagadnám a világot magam körül.

Most megyek, és valószínűleg csak késő este jövök majd...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1162, 1163, 1164, 1165, 1166, 1167, 1168 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra