Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 21:53

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 06 (kedd), 6:50 
Írópalánta

Sikerült némi időt szánnom a dolgokra, így jelenthetem, hogy frissítettem végre a fordításomat. Szóval, akiket még érdekel, azok megtalálják a Hűség - Hit hatodik fejezetének második részét majd a történetnél, amint engedélyezik.

Jó szórakozást hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 17:14 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Megtalált Válaszok következő fejezete is félkész állapotban van, sikerült vele valamennyit haladnom, és a Csak meggyőzés kell következő fejezete is háromnegyedes állapotú.

Nahát, nahát, tényleg?! *csillogó szemek*
A közös sztori őszintén szólva már nagyon hiányzott, olyan remekül sikerült benne felépítenünk Harry és Pers kapcsolatát, és jó móka is volt. Szóval igazán örülnék.

A megtalált válaszoknál pedig... hogy miért nem drarry? :-D A rögeszme, tudod. De ott, az a Draco. Hajaj. De tudod ám, hogy snarryként is nagyon szeretem.
Drukkolok mindenhez, szívem. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 15:25 
Könyvmoly

Germa írta:

Igyekszem, de a való élet minden létező nehézségével dörömböl az ajtómon, és az írás sokszor csak az utolsó utáni helyre szorul.

Zavard el azt a való életet! Hát milyen dolog, hogy emiatt nem kapok Megtalált válaszokat? :D:P

Komolyra fordítva a szót. Remélem a nehézségeken kívül egyébként jól vagy. Jó lenne bár néhány szót váltani, igaz, mostanában én is keveset vagyok este a gép előtt. Szerintem mire én odakerülök, te már rég ágyikóban alukálsz :)
Puszillak és vigyázz magadra!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 14:39 
Írópalánta

amphetamin írta:
Halihó!

Szabadna érdeklődni, hogy mi újság a Draco/Neville slash ficcel? :#-) 8->
Nem felejtettem ám el :-P
Puszika :)

Szia!

Nincs elfelejtve, de sajnos szabadidőm nincs annyi, mint amennyit nagyon szeretnék. Egyszerűen képtelen vagyok odajutni az íráshoz. Kényszerből pedig egyszerűen képtelen vagyok.
Ez a történet még csak egy füzetben létezik, és még csak az alapok vannak meg.
Viszont a Hit következő fejezete már nálam van bétázva, szóval, már csak idő kérdése, hogy rendbe tegyem és felpakoljam. A Megtalált Válaszok következő fejezete is félkész állapotban van, sikerült vele valamennyit haladnom, és a Csak meggyőzés kell következő fejezete is háromnegyedes állapotú.

Igyekszem, de a való élet minden létező nehézségével dörömböl az ajtómon, és az írás sokszor csak az utolsó utáni helyre szorul.

Köszönöm, hogy érdeklődtél és azt is, hogy észben tartottad, amit mondtam. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 20:39 
Fanfic-faló

Halihó!

Szabadna érdeklődni, hogy mi újság a Draco/Neville slash ficcel? :#-) 8->
Nem felejtettem ám el :-P
Puszika :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 14:20 
Írópalánta

amphetamin írta:
Van az egészben valami furcsa és vonzó számomra. Szokatlan gondolat, de érdekel :)

Szia!

Igen, teljesen egyet értek veled, szerintem is van bennük lehetőség. Az én fantáziámat legalábbis megmozgatta. Örülök, hogy a tiedet is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 13:39 
Fanfic-faló

Szia!

Hát, ha már idetévedtem és elolvastam, akkor leírom :D Draco/Neville? Ez megütötte a szemem. Érdekes a páros, meg kell hagyni! Bevallom, nem vagyok nagy slaher, sőt! ( Már ha jól értelmeztem, hogy ez a slash műfajba kerül, ha elkészül! ) Valamiért felkeltette az érdeklődésem, meg nem mondom, miért... Talán Draco :P De kit érdekel, az a lényeg, hogy érdekel :D *érted xD
Van az egészben valami furcsa és vonzó számomra. Szokatlan gondolat, de érdekel :) Ha elkészült, minden bizonnyal nekiállok és elolvasgatom! Nem ígérem, hogy folyamatos leszek, mert nekem emészteni kell a hasonló szálakat, de ott leszek a háttérben :) Várom, hogy kész legyen; figyelni fogom a blogot, hogy minden friss infóról értesüljek ^^ Ha esetleg elmaradoznék és időközben elkészülne a mű, dobj egy üzit, légyszi :)

Előre is köszi ^^ Csókoltatás

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 12:44 
Írópalánta

Közben én is megtaláltam a javított változatot, azt, aminek az utolsó oldalai nincsenek javítva. Az biztos, nem lett még megcsinálva, mert arra konkrétan emlékszem, hogy csak beszéltünk róla. Illetve, ez így nem helyes. Az a biztos, hogy nem kaptam meg....Lehet, hogy megcsináltad. :lol:
Igen, kérlek, légyszíves nézd át nekem, és akkor az legalább mehetne fel. A hetedik fejezet fordítását megcsináltam, majd ha időm engedi még finomítom, javítgatom és akkor majd azt is küldöm.

Igen, Draco/Neville lesz, és örülök, hogy legalább egy embert érdekel. Ha nincs rá kereslet az sem baj, én biztosan megírom. Úgysem a napokban akartam azt felpakolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 18:20 
Könyvmoly

Szia!

Engem is érdekel, az írásod is, meg a fordításod is. Sőt, én kifejezetten szeretem a fura párosokat, és ebbe a Draco/Neville is beletartozik, szóval izgatottan várom azt is. :D

Mondanám, hogy én is felajánlom a segítség a fordításban, de nekem is érettségi meg minden, és ha mellons segít, akkor szerintem másra amúgy sem lenne szükséged. :)

Szóval én szurkolok neked, és izgatottan várom, akármit is kapjunk tőled következőre. ^^

Chii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 18:05 
Billentyűzetgyilkos

Rákerestem a gépen, megtaláltam a 6. fejezetet, azt a verziót, aminek a 28-ból az utolsó négy oldalát még nem javítottam át. Bár mintha rémlene, hogy már egyszer azt is megcsináltam... Viszont mivel nemrég telepítettem újra a gépem, így is hálát adok, amiért legalább ez megvan. Tehát lássak neki, haladni akarsz?

És Draco/Neville páros? :shock: Hát nekem már az almafában is betett ez a szál, úgyhogy... Számomra nem fekszik és elképzelhetetlen, de annak örülök, hogy írsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 11:24 
Írópalánta

Úgy látom egyöntetű pozitív a vélemény... *kuncog*

Nagyon örülök, hogy ennyire visszavártatok, és külön köszönöm mindenkinek, aki jelezte, hogy érdekli a folytatás.

Mellons: Igen, emlékszem még, hogy felajánlottad a segítségedet a fordításhoz, lehet, kénytelen leszek igénybe venni. Most utána néztem, és képzeld, már a hetes fejezet is egy oldal híján teljesen kész van. Viszont nem találom a gépemen a hatost, már az általad visszaküldött változatot *mérges* Hiszen a hatodik fejezet második fele jönne most, és emlékszem, hogy nem volt végig kijavítva. Akkor beszéltünk is róla, aztán sok minden közbejött. Neked megvan még az általad javított változat? Ha nem, akkor újra átküldeném, és annak a bétázása jönne most. Meg majd a hetes, amint készen leszek vele.

Herika: Igen, tudom, látom az első sort. Többen is vagytok, sőt, úgy tűnik több sor is van, ami igazán megható. Készül, készül....
Ami a vezetést illeti...én jókat derülök, meg néha rémüldözök, amikor az oktató megunja a vacakolásomat, kiszáll, és közli, hogy találkozunk a rutinpálya másik végén. $sick :D

Ami a szokatlan párost illeti, (igen, Herika, az az) egy Draco/Neville történetről lenne szó, és mielőtt még mindenki a haját tépve rohanna az illemhelyre, elmondanám, hogy furcsa oknál fogva én látok bennük rációt, és mivel nem igazán van kedvemre való, és igen kicsi a választék ebből a témából, ezért úgy döntöttem írok egyet. Annak idején a Snarryt is így kezdtem, remélem ez is jól sül majd el. Az alapötlet már megvan és egy füzetbe már el is kezdtem írogatni a történetet.

Herika, ne szégyenkezz, én sem állok jobban a saját törimmel, tehát 1-1. És az ötlet most hirtelen jött, ezért akarom megírni. De remélem még azért összejön az az ajándékozás... Jövő karácsonykor??? *nagyon röhög*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 8:51 
Könyvmoly

Germa írta:
A Megtalált válaszok következő fejezetét már elkezdtem, reményeim szerint képes leszek majd most már haladni is vele. Időpontot még így sem mondanék, de a történet nincs elfelejtve, nagyon szeretném befejezni.
Ha érdekel még valakit ... ( Két-három emberről konkrétan tudok, hogy igen....)

Szia, drága!

Itt kalimpálok két kézzel az első sorban, ugye látod? :D Naná, hogy várom, szerintem te is tudod, hogy mennyire. ;-)

Örülök, hogy ismét hagytál magadról életjelet, már megint kezdtem aggódni, merre járhatsz. Hogy megy a vezetés? Tudod, már alig várom, hogy kocsival gyere látogatóba. *kuncog*

És persze minden egyéb írásodat is sok szeretettel várom. Az a páros, akire gondolok, hogy gondolsz? *Mert akkor most nagyon gyorsan és mélyen elszégyellem magam, és fülig vörösen, halkan súgom, hogy tudom, ám mivel lógok még neked*

Minden esetre örülök, hogy eljutottál addig, hogy ismét írj, ez már határozottan jó jel.

Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 18:45 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Szóval, mindenképpen szeretném folytatni az írást...
És ti az olvasást?????
:lol: *körbekémlel*

Érdekes, a sok kérdőjel ellenére sem látok itt kérdést. Hm, milyen furcsa.
Tehát, Megtalált válaszokat kérem szépen. :D

Az új kisregény milyen párosítás? *kíváncsi* Eddig Snarryn kívül csak egyszer láttalak Drarryt írni, azt is nekem. *büszke*

A fordítással kapcsolatban pedig már korábban is mondtam, hogyha szükséges lesz, a bétázáson kívül többet is segítkezhetek.
*hatalmas hajrá feliratú táblát lenget*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 18:00 
Zöldfülű

Örülök, hogy újra itt vagy :-D ! És alig várom, hogy olvashassunk. de jó lenne, ha mégis tudnád folytatni a fordítást is valahogyan... Hátha lesz valaki, aki segít!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 17:59 
Szárnybontogató

Germa írta:
...
Ha érdekel még valakit ...
...

*kapálózik*
Engem érdekel, érdekel. A Megtalált válaszok már nagyon is :) A fordításban szívesen segítenék, de nekem 2 hónap és érettségi és az időm... az mindig jó kérdés. De szerintem ne szedd le semmiképpen! :) Ha más nem akkor tényleg beszállok én is, legalább frissítem a tudásom, ha már legalább angolból megvan az érettségim 5-ösre.
Nagyon örülök, hogy újra itt vagy, és talán megint átélhetem azt a biztos nyugalmat, amit az írásaid kiváltanak belőlem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 17:45 
Szárnybontogató

Germa írta:
Nos, nos....

Sziasztok! (már, ha jár még erre valaki)

Hosszú szünet után, gondoltam adok valami életjelet magamról...

A Megtalált válaszok következő fejezetét már elkezdtem, reményeim szerint képes leszek majd most már haladni is vele. Időpontot még így sem mondanék, de a történet nincs elfelejtve, nagyon szeretném befejezni.

A fordításomat viszont nem garantálom, hogy folytatni fogom. Nagyon gondolkodom rajta, hogy leszedem. Egy esetben lehet szó folytatásról, ha valakinek van ideje, kedve, angol tudása, és segít nekem folytatni..... Ezen még gondolkodom.

És elkezdtem valami mást... egy új kisregénynek szánom, egy szokatlanabb párossal, akik az utóbbi időben nagy kedvenceim lettek. Meglátjuk mi lesz belőle.

És ti az olvasást?????

Szia, örülök, hogy újra itt vagy. Én örömmel folytatom az olvasást. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 15:11 
Fanficbúvár

Germa írta:
Nos, nos....

A fordításomat viszont nem garantálom, hogy folytatni fogom. Nagyon gondolkodom rajta, hogy leszedem. Egy esetben lehet szó folytatásról, ha valakinek van ideje, kedve, angol tudása, és segít nekem folytatni..... Ezen még gondolkodom.

És elkezdtem valami mást... egy új kisregénynek szánom, egy szokatlanabb párossal, akik az utóbbi időben nagy kedvenceim lettek. Meglátjuk mi lesz belőle.

És ti az olvasást?????

Szia drága! >:D<

Én vagyok nagyon is :) Bár a két-három emberkében azt hiszem engem is beleértettél de azért biztos ami biztos :)

Örülök,hogy ismét itt láthatlak a fórumon,nagyon hiányoztál ám >:D<

Hm a megtalált válaszoknak már most nagyon örülök ahogy az új kisregénynek és kiváncsi vagyok arra a szokatlan párosodra is :) O:-)
Most sajnálom igazán,hogy nem tudok angolul mert akkor nagyon szívesen segítenék a fordításodban de így csak remélni merem,hogy lesz valaki vállalkozó szellemű kedves segítőkész ember aki szívesen vállalja,hogy segítségedre lesz a fordításban $pray
Nagyon sajnálnám ha nem lenne befejezve mert nagyon érdekelne a végkifejlet :(

Na de a lényeg,hogy újra itt vagy és ugye ne legyünk telhetetlenek :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 12:25 
Írópalánta

Nos, nos....

És ti az olvasást?????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 7:32 
Írópalánta

Szeretnék mindenkinek Békés, Áldott, Meghitt Ünnepet kívánni!

Annak a két (!!) embernek pedig akik a baj láttán vették a fáradtságot és kapcsolatba léptek velem magánúton és folyamatosan érdeklődnek, ezúton is örök hálám, és végtelen köszönetem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 9:06 
Írópalánta

Sziasztok!

Régen jártam erre, és sajnos most sem jó hírrel jöttem. Az életem az elmúlt félév során már sokadszorra fordult fel fenekestől, nem is beszélve a kisebbik fiam újból előtörő asztmás rohamairól és az élet hozta többi "járulékos" nehézségről.
Éppen ezért szólni jöttem, hogy határozatlan időre felfüggesztem/befejezem minden írásom, ill. fordításom folytatását. Jelenleg olyan magánéleti nehézségekkel kell küzdenem, ami mellett semmi más nem lehet fontos.
Igazán sajnálom, ha bárkinek is csalódást okoztam.

Természetesen járok majd erre... de nem tudom mikor. Akik akarnak azok magánúton, privátban, vagy akár itt is, elérnek. Ahogy eddig is.

Köszönöm a megértést, és - akinek még van - annak a türelmét is.

Germa

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 15:20 
Írópalánta

mellons írta:

Hívtalak, mikor láttam, hogy gond van, de nem vetted fel a telefont. Legutóbb a könyves dolognál is érdekesen jött ki, azt mondtad, nem is jelezte, hogy kerestelek. :(

Most sem jelzett semmit. Nem csörgött, nem írta, hogy kerestek. Semmi. majd csak elérjük egymást. Köszönöm a jókívánságot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 14:20 
Billentyűzetgyilkos

Szia szívem.

Hívtalak, mikor láttam, hogy gond van, de nem vetted fel a telefont. Legutóbb a könyves dolognál is érdekesen jött ki, azt mondtad, nem is jelezte, hogy kerestelek. :(
Na de nem is ez a lényeg. Örülök, hogy Gergő jobban van már, szegénykémnek nagyon nem hiányzott ez az asztmája mellé. Remélem, Marci megússza, nehogy aztán dupla baj legyen.
Nem is értem én ezt... így összeszedni.
Vigyázz magadra is nagyon! >:D< Te is csak nem rég lábaltál ki a betegségből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 14:10 
Írópalánta

Igen, rengeteg helyről hallom, hogy már évek óta nem hallottak senkiről, aki skarlátos lett volna. Gondolom az oviban szedte össze....

És de. Fertőző. Baktérium okozza, ami a légutakon keresztül terjed. ezért is kap antibiotikumot. Vettek tőle vért, vizeletet, még garatváladékot is, holnap lesz meg az eredmény. A dokinéni közölte is, hogy ne nagyon bújjunk össze. Mondtam azzal már bőven elkéstünk, mert csütörtök éjjel egy perc nyugta sem volt szegénynek, és egész éjjel ringattam és próbáltam enyhíteni a láthatóan kínos helyzetén. NAGYON bízom benne, hogy a nagyobbik és mi nem kapjuk el... ugyanis se a férjem, sem én nem voltunk még skarlátosak. Kiderül majd. A lényeg, hogy a gyerekek jól legyenek.

Én sem tudom, mi van, de mostanában egyik gond a másikat éri nálunk. Elég lesz már.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 13:30 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Örülök, hogy már jobban van a fiad! A betegség mindig rossz, nálatok pedig ráadásul a lehető legrosszabbkor jött (lásd oltás, karácsony előtt stb.)
Nem is csodálom, hogy az írás most háttérbe szorult, most az a lényeg, hogy a fiad meggyógyuljon, te pedig megnyugodjál. :) A történeteidre pedig úgyis érdemes várni, majd írod, amikor jönni fog az ihlet. :)
Minden szépet és jót, és bízzunk benne, hogy a baj most már elkerül benneteket! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 12:37 
Könyvmoly

Szia, drága!
Nem is értem. Hogy a bánatba lett Gergi skarlátos? Az nem fertőző? Szegény picurkád. Mostanában alaposan kapod az áldást te szegény. Most legfontosabb az egészség, azzal foglalkozz. Vigyázz a tökmagra és mindnyájatokra. Puszillak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 12:27 
Zöldfülű

Hajjaj! Úgy látom rád jár a rúd rendesen. Csak pihenj és foglalkozz a fiacskáddal, hiszen nyilván se neked, se neki nem könnyű ez a helyzet. Már évek óta nem hallottam senkiről, aki skarlátos lett volna.
Szóval ne aggódj az olvasók miatt, mi itt maradunk és várjuk türelmesen a szépségeket, amik a tollad (pardon számítógéped) alól kerülnek ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 11:42 
Fanficbúvár

Örülök,hogy jobban van a fiad.Bizony a skarlát egy elég veszélyes betegség és kellemetlen mellékhatásai lehetnek.
Amiatt ne aggódj,hogy nincs se kedved se ihleted írni.Ihlet nélkül elég nehéz is lenne ;)
A karácsony szerintem mindenkinek egy rémálom :) Én csak annyiból szeretem,hogy akkor nem kell melózni és lehet pihizni,bár idén azt hiszem,hogy nekem még az is melóval fog eltelni :(

A frissek pedig majd jönnek :) Mi nem szaladunk el.Itt leszünk és várunk :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 10:59 
Írópalánta

Igazán remek barátok vagytok, köszönöm az érdeklődést és az aggódást is. Én is megijedtem. Főleg, hogy az orvos szerint - és ahogy utána olvastam is - nagyon ritka, hogy a bőrtünetek ennyire erősek legyenek, mint a fiamnál. Sok más kísérőtünet is van, és meglehetősen veszélyes a betegség, ha nincs antibiotikummal kezelve. (10 napos antibiotikumos kúra!!!) Most már jobban van.

Szóval tényleg köszönöm, nagyon jól esik látni, hogy érdeklődtök, és velem együtt aggódtok.

Írni nem írtam, és az elkövetkező napokban nem is fogok.... se ihletem, se kedvem, - ezek után főleg - és nem utolsó sorban nyakamon a karácsony, ami minden családanyának egy kisebb ideg összeroppanás minden évben. De azért igyekszem majd időt szakítani mindenre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 22:26 
Szárnybontogató

Germa írta:
Örülök, hogy szeretitek és várjátok ezt a történetet. Már megéri szenvedni a fordítással, ha ilyen hálásan és lelkesen fogadjátok. Nem egy könnyű történet és sok szempontból nem vidám egyáltalán. De vannak benne olyan dolgok, amikért megéri elolvasni.

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a jókívánságokat. Én már rendbe jöttem, most egy másik fajta riadalom vett el az életemből néhány évet. Hosszas húzódozás és mérlegelés után tegnap végül beoltattam a fiaimat H1N1 ellen. Két óra múlva a kisebbik fiamon kiütések jelentek meg, amik reggelre az egész testét égővörössé változtatták és úgy vakarózott, hogy semmit sem aludtunk. 24 óra alatt három orvos látta, végül azonnali hatállyal beutaltak bennünket a László kórházba.......

.... az eredmény pedig SKARLÁT :shock: Ami még mindig jobb, mintha a várakozásainknak megfelelően kiderült volna, hogy az oltás miatt történt valami visszafordíthatatlan. Ennek ellenére meglettem volna e nélkül is. Képzelhetitek mit éltem át az elmúlt egy napban. Szerencsére bent maradni nem kellett. *kimerült*

Ennek örömére a hétvégén egy sort sem fogok írni, jelenleg egyetlen egy írásom sem érdekel. Azt hiszem, meg kell most nyugodnom.

Te jó ég :shock: Teljességgel érthető, hogy most a fiad az első, a történetek ráérnek! Ehh, mostanában annyi minden összejött neked is...Úgy látszik, ez egy ilyen időszak :?
Csatlakoznék Meihez, sok energiát, kitartást kívánok, a folytatások pedig majd érkeznek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 19:03 
Fanficbúvár

Oh te jóságos szent ég :-O Hát nem csodálom,hogy most nem akarsz az írással foglalkozni.Remélem,hogy hamar túl lesz rajta de tényleg jobb,hogy ez nem az oltás miatt van.Én még mindig úgy vagyok vele,hogy ez a vírus sem rosszabb mint a madárinfluenza vagy a sertésinfluenza szóval én nem oltatom be magam $?

A töriket pedig majd írod,fordítod amikor már nyugisabb a helyzet ;) Most a fiad a legfontosabb.A többi ráér.Mi pedig úgy is várjuk és örülni fogunk ha jön valamelyikből friss legyen az saját vagy fordítás :)

Küldök sok sok energiát.Pusz és vigyázzatok magatokra :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 15:09 
Írópalánta

Örülök, hogy szeretitek és várjátok ezt a történetet. Már megéri szenvedni a fordítással, ha ilyen hálásan és lelkesen fogadjátok. Nem egy könnyű történet és sok szempontból nem vidám egyáltalán. De vannak benne olyan dolgok, amikért megéri elolvasni.

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a jókívánságokat. Én már rendbe jöttem, most egy másik fajta riadalom vett el az életemből néhány évet. Hosszas húzódozás és mérlegelés után tegnap végül beoltattam a fiaimat H1N1 ellen. Két óra múlva a kisebbik fiamon kiütések jelentek meg, amik reggelre az egész testét égővörössé változtatták és úgy vakarózott, hogy semmit sem aludtunk. 24 óra alatt három orvos látta, végül azonnali hatállyal beutaltak bennünket a László kórházba.......

.... az eredmény pedig SKARLÁT :shock: Ami még mindig jobb, mintha a várakozásainknak megfelelően kiderült volna, hogy az oltás miatt történt valami visszafordíthatatlan. Ennek ellenére meglettem volna e nélkül is. Képzelhetitek mit éltem át az elmúlt egy napban. Szerencsére bent maradni nem kellett. *kimerült*

Ennek örömére a hétvégén egy sort sem fogok írni, jelenleg egyetlen egy írásom sem érdekel. Azt hiszem, meg kell most nyugodnom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 13:51 
Szárnybontogató

Germa írta:
Nos, egy meglehetősen rusnya vírusos megbetegedés után, végre itt, és igaz, kicsit késve, de feltettem a Drarry fordítás következő fejezetének első felét.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59393

Jó olvasgatást annak, akit érdekel a történet.

Remélem már teljesen meggyógyultál! Sajna én most megyek bele, de ez sem tudott megakadályozni abban, hogy olvassam az új fejezetet :) Továbbra is fájdalmas és megdöbbentő, ami Harryvel történik, és az a bájitalos dolog...Komoly dolgok vannak készülőben!

Várom majd a folytatást, ahogy a többi történetnek is! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 4:42 
Könyvmoly

Germa írta:
Nos, egy meglehetősen rusnya vírusos megbetegedés után, végre itt, és igaz, kicsit késve, de feltettem a Drarry fordítás következő fejezetének első felét.

Szia, Drága!!!

De már jól vagy, ugye? Ezek a vírusos nyavaják nagyon pocsékak tudnak lenni :(

Köszönjük az új részt :)

Pussz!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 17:48 
Fanficbúvár

Germa írta:

Még szép,hogy érdekel :) Máris rohan olvasni :)

Oh nem tudtam,hogy beteg voltál.Remélem már rendben vagy.Ezek a fránya vírusok elég kellemetlenek tudnak lenni.Vigyázz magadra :)
Rohan olvasni,pusziiiiiiiii :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 17:45 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 6:54 
Könyvmoly

Germa írta:
Halihó!

Egy kis helyzetjelentés:

Hűség/Hit: A hatodik fejezet első felét mellons már kézbe vette, és alakul szépen a bétázást, tehát valszeg egy-két napon belül lesz belőle friss, ahogy haladni tud vele.

Megtalált válaszok: Az elmúlt hetekben nem igazán jutottam hozzá, szóval nagyon úgy néz ki, megint várni kell a következő részre. Ennek igen egyszerű oka van. Amikor lenne kedvem és ihletem írni, akkor nem tudok a gép elé ülni, amikor viszont idekeveredek, akkor már olyan hulla vagyok, hogy vagy a fáradtság miatt nem írok, vagy azért mert egyszerűen nincs kedvem. Tudom, hogy szörnyen hangzik, de azok akik maguk is írnak nyilván tudják miről beszélek. Nem fogom abbahagyni, sem félretolni, de időt és türelmet kérek azoktól akiket érdekel és várják a folytatást. Igyekszem, ahogy tudok.

Összezárva: Miután jól megtárgyaltuk Herikával, hogy folytatni kéne a történetet, Herika neki is állt a következő résznek és tudtommal haladt is vele valamennyit. Amint tudom, elkérem majd tőle, és igyekszünk összehozni az új fejezetet.

És nem utolsó sorban Csak meggyőzés kell : A következő, rám eső fejezetét elkezdtem írni a héten, jelenleg fél fejezet van készen, remélem belátható időn belül abból is jönni fog valami. Sajnos a fenti írásra vonatkozó gondjaim itt is élnek, tehát ígérni nem tudok semmit.

Szia, Drága!!!

Nagyon is meg tudom érteni :) Én is pont így vagyok az írással :)
Ha tudnék nem szabad a gép, ha szabad nincs ihletem, vagy túl fáradt vagyok ....

De azért remélem hamarosan javulnak a dolgok és tudod folytatni a történeteidet :)

Pussz!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 15:18 
Fanficbúvár

Nos én ugyan nem írok történetet csak szép hosszú kritikákat és imádok olvasni de mivel én is dolgozok pontosan tudom,hogy milyen az amikor az ember lány hulla és már semmi kedve semmihez csak és kizárólag ahhoz,hogy az ágyikójába dőljön és aludjon minimum három teljes hétig ami gyakorlatilag lehetetlen.

Tehát a fordításokat,saját írásokat és közös történeteket mind egytől egyig türelmesen kivárom.Tőlem aztán nem lehet csak úgy megszabadulni :) Annak meg külön örülök,hogy az összezárva amit Herikával közösen írtok újra előkerült és neki veselkedtek a folytatásnak :-* Nem számít,hogy mikor jön a következő friss én biztos nagyon várom és azonnal neki is esek amint kész lesz és felkerül addig pedig nyugi nem hajt a tatár és a meri sem rohan el ahogy az olvasók sem tünnek el a világegyetemből :D Picit fáradt vagyok ezért vagyok mostanság ilyen kis hibbant :)) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 14:00 
Könyvmoly

Germa írta:

Megtalált válaszok: Az elmúlt hetekben nem igazán jutottam hozzá, szóval nagyon úgy néz ki, megint várni kell a következő részre. Ennek igen egyszerű oka van. Amikor lenne kedvem és ihletem írni, akkor nem tudok a gép elé ülni, amikor viszont idekeveredek, akkor már olyan hulla vagyok, hogy vagy a fáradtság miatt nem írok, vagy azért mert egyszerűen nincs kedvem. Tudom, hogy szörnyen hangzik, de azok akik maguk is írnak nyilván tudják miről beszélek. Nem fogom abbahagyni, sem félretolni, de időt és türelmet kérek azoktól akiket érdekel és várják a folytatást. Igyekszem, ahogy tudok.

Megértem, és nagyon várom.

Germa írta:
Összezárva: Miután jól megtárgyaltuk Herikával, hogy folytatni kéne a történetet, Herika neki is állt a következő résznek és tudtommal haladt is vele valamennyit. Amint tudom, elkérem majd tőle, és igyekszünk összehozni az új fejezetet.

Igen, haladtam, ha jól emlékszem kemény 3 oldalig jutottam :oops:
Amint emberi időben hazaérek, és még lesz lelkierőm, meg vállam a gép elé ülni, átküldöm, ami készen van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 13:50 
Írópalánta

Halihó!

Egy kis helyzetjelentés:

Hűség/Hit: A hatodik fejezet első felét mellons már kézbe vette, és alakul szépen a bétázást, tehát valszeg egy-két napon belül lesz belőle friss, ahogy haladni tud vele.

És nem utolsó sorban Csak meggyőzés kell : A következő, rám eső fejezetét elkezdtem írni a héten, jelenleg fél fejezet van készen, remélem belátható időn belül abból is jönni fog valami. Sajnos a fenti írásra vonatkozó gondjaim itt is élnek, tehát ígérni nem tudok semmit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 17:08 
Írópalánta

nimol írta:
Szia! :)

Itt reagálnék a véleményemre írt válaszodra...

Szia!

Ne viccelj, ez nem hiszem, hogy törést okozna. Nem ugyanúgy látjuk a dolgokat és kész. Örülök, hogy írtál, annak is, hogy megtiszteltél a véleményeddel. Nem vagyunk egyformák, nem láthatunk mindent ugyanúgy.

Köszönöm a megértést, és hogy olvasol engem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 10:46 
Szárnybontogató

Itt reagálnék a véleményemre írt válaszodra.

Én azt a "csak"-ot, nem Ginny halálára értettem, természetesen nem "csak" egy szeretett személy halála.
...
Még akartam írni pár dolgot, hogy én hogy gondolkoztam, de fölösleges, mert megvan neked is a véleményed, meg nekem is. És értem, hogy te mire gondoltál, amikor írtad azt a fejezetet, értem a válaszodat is, amit nekem adtál, de nem sarkíthatom le kicsit a dolgokat? :)
Nem mondhatok mindig csakis jót neked, muszáj valami hibát, vagy nem, nem is hibát, valami olyan dolgot keresni, amibe beleköthetek, (akkor is, ha azt gondolod, hogy ez butaság :) ) mert már nem tudok neked újat mondani.
És meg is érte elmondanom, mert kaptam egy szép, teljeskörű választ, és örülök, hogy rám szántad az időt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 14:37 
Szárnybontogató

Most épp a mellonsal közös sztoritok van soron :-D Elvagyok vele. Na meg persze oda is írtam már pár szót. :)
Gondoltam, hogy a te írásaid után mellonséit is letámadom, de találtam egy középutat :-D

Idézet:
Mindig jó látni, hogy ha nem csak az a pár ember ír, akik mindig erre járnak, hanem mások is.

Óóó, pedig régen elég sokat jártam erre, mondhatni állandóan nyitva volt ez a honlap. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 14:30 
Írópalánta

nimol írta:
Szió!
Elég rég jártam erre, meg úgy a merengőn általában, de hagytam neked egy kisebb kritika özönt a visszatérés örömére (MV, és Hit) :) Remélem nem bánod. :)
És közben figyelgettem is, hogy mi új van a láthatáron, miket mívelsz. Azt hiszem pont a két újabb történetedbe tenyereltem bele, meg találtam egy csomó novellát is. Arra is sort kell még hogy kerítsek :-D
És amit még egyszer el kell, hogy mondjak: olyan, mintha fejlődtél volna, mintha még inkább megtaláltad volna a saját stílusodat.

Láttam, hogy jártál felém, köszönöm szépen a véleményeket ott is, és itt is, igyekszem majd válaszolni rájuk. Természetesen nem bánom, sokkal inkább örülök neki.
A fejlődésemre vonatkozó kedves szavakat és dicséreteket nagyon-nagyon szépen köszönöm. Öröm ezt hallani, örülök, ha így látod.
Köszönöm, hogy itt is írtál. Mindig jó látni, hogy ha nem csak az a pár ember ír, akik mindig erre járnak, hanem mások is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 12:28 
Szárnybontogató

Szió!
Elég rég jártam erre, meg úgy a merengőn általában, de hagytam neked egy kisebb kritika özönt a visszatérés örömére (MV, és Hit) :) Remélem nem bánod. :)
És közben figyelgettem is, hogy mi új van a láthatáron, miket mívelsz. Azt hiszem pont a két újabb történetedbe tenyereltem bele, meg találtam egy csomó novellát is. Arra is sort kell még hogy kerítsek :-D
És amit még egyszer el kell, hogy mondjak: olyan, mintha fejlődtél volna, mintha még inkább megtaláltad volna a saját stílusodat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 9:13 
Írópalánta

meichan írta:
Nagyon érdekel,hogy miért pont a két kislányt keresik ha tudják,hogy Piton vitte el a könyveket.Vagy esetleg valaki látta,hogy a minisztériumban a gyerekek oda mentek Harryhez?

Szió! :) Igen, láttam, hogy írtál, igyekszem majd ott is válaszolni a véleményekre. Ami a kérdésedet illeti, igen, nem is kevesen látták a jelenetet a minisztériumban, és írtam is, talán a 10. fejezetben (de erre most nem esküszöm meg, lehet, hogy a 9. volt), hogy a Prófétában is megjelent, sőt, sok-sok találgatás is napvilágra került. Még olyan is, miszerint a két lány Harry gyerekei. *kuncog*
Nyilván nem azok, de ugye ismerjük az újságírók fantáziáját. :)
A miértre pedig igen egyszerű a válasz. Bellák sosem az eszükről voltak híresek. Csalódottak és dühösek, amiért átvágták őket, és halálfaló körökben ezen érzések egyik levezetési módja az öldöklés. Az már csak hab a tortán, hogy - ugye az újságokban látták a jelenetet - úgy döntöttek ütnek is valahol egyet. Perselus is ott volt a lányok mellett, hát tesznek egy próbát, hátha így előcsalogatják. Ha nem, nekik az sem baj. Hiszen mindenképpen elérik, amit akartak. Embereket bánthatnak.

Örülök, hogy továbbra is tetszik a történet, és köszönöm, hogy kitartóan olvasod, sőt azt is, hogy megosztod velem a gondolataid. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 22:31 
Fanficbúvár

Szívem engem aztán semmivel sem lehet elvonszolni a történeteidtől :) Sőt ki se lehet robbantani a gép elől mikor olvasok :D A mostani is nagyon tetszett.Hagytam is neked kritikát és nagyon várom a folytatást.Izgalmas lett.Nagyon érdekel,hogy miért pont a két kislányt keresik ha tudják,hogy Piton vitte el a könyveket.Vagy esetleg valaki látta,hogy a minisztériumban a gyerekek oda mentek Harryhez?Na ez valamiért kimaradt a kritikámból.Szóval nagyon kiváncsi vagyok megint :-P :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 16:23 
Írópalánta

Ahogy azt néhány nappal korábban ígértem, elkészült a Megtalált válaszok 11. fejezete, és mellons gyors bétázását követően - amit itt is köszönök - már fel is töltöttem a szokott helyére.

Jó olvasást azoknak, akiket érdekel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 18:31 
Írópalánta

Köszönöm a kedves és szép szavakat. Itt is, és a novellánál is. :oops: Hihetetlen erőt ad, amikor valamit ilyen lelkesen fogadtok. Ha nem találtok szavakat, az többet mond mindennél.

örülök, ha tetszett, mert ez a stílus is bennem van, valahol ez is én vagyok. Egy olyan oldalam ez, amit az első novellánál fedeztem fel, de a lényem részét képezi.

Szóval köszönöm nektek, hogy hűségesen olvassátok mindig, minden írásomat, és azt a sok kedves biztatást, amit kapok tőletek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 22:32 
Fanficbúvár

Köszönöm szépen.Olvastam és hagytam kritikát is.Lehet,hogy kissé értelmetlen lett de nézd el nekem,nagyon ütött de a jó értelemben.Bár érdekes engem inkább megnyugtatott.Kicsit felkavart de megnyugtatott.Igazán gyönyörű lett,mint mindig.Köszönöm és nagyon várom a megtalált válaszokat is.Puccc

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 18:17 
Könyvmoly

Germa írta:
És akkor egy újabb Snarry novella tőlem.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61550

Nem könnyű olvasmány, készüljetek erre fel. Lecsendesedve, nyugisan olvassátok. Már az, akit érdekel.
Jó olvasgatást.

Ez is én vagyok, tapasztalhattátok már!

Elolvastam, most keresem az elgurult nyugtatót, lecsendesedni. Ez a történet... nem találok rá szavakat. Egyszerűen gyönyörű. Ma nagyon tevékeny vagy :wink: Ha ez egy sikeres vizsga eredménye/utóhatása, akkor lehet, hogy mindennap vizsgáznod kéne? *elgondolkodik, hova írasson be legközelebb :D*

Írj még sok ilyet vagy hasonlót!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra