Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 2:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 16:02 
Írópalánta

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Shanon!!

Én is felírtam ám :D:D Ja, lehet, hogy tőle vártad? :P

KyKy, egyébként ez tényleg nagyon... khm... érdekes ez a levél :D :-O Na de most tényleg! Máskor is írt neked már vmi hasonlót? Úgy értem tényleg furi, hogy ha nem bánta meg, akkor mit ír olyan enyhén bocsánatszagúnak mondható levelet? De közben meg azért eléggé sérteget nem? Úgy értem elég bunkó... Szóval nekem pl nem jött le h mit is akart :D Remélem te jobban be tudod sorolni a "bűntudata van, de nem mutatja" vagy a "tiszta bunkó, de akar valamit", vagy nem tudommmég mi kategóriába :)

Jujj velem meg mi történt! Én barom $fal Koncentrációképességem ma kb. 0 volt, szóval állok a buszmegállóban, reménykedek, hogy minnél előbb jön a busz és húzhatok haza. Milyen naiv voltam, te jó ég. Naná, hogy az élet ezért kicseszett velem. Szóval nézem, hogy jön egy tiszta 8as forma busz, kicsi, nem csuklós, 1számjegyű, mde nem vártam meg, h közelebb jöjjön, előrementem, mert elég nagy a buszmegálló és felszáltam rá. Gondolhatjátok, hogy nem 8as volt a kis szemétláda. az első megáll még közös, vagy nem tom, de nem állt meg, viszont nem is voltak ott, tehát nem tudtam megállapítani, hogy direkt nem áll e meg, na mind1 a lényeg az, hogy amint észrevettem (basszus ez meg merre megy már?! ) lepattantam róla. Keresem nagyban a visszafelé oldal megállóját, de persze ott nem volt, mert tök egyirányú ott az út.
Nekiindultam, felsétáltam (magassarkú csizmában!!!) egy sáros kocsiúton, mert csak később vettem észre, hogy van járda is -.- , aztán amikor felérek arra az útra, amin jönnöm kellett volna, elhúz az orrom előtt a busz.
Jól van, átmegyek az úton, mert ott nem volt már járda, erre meglátom, hogy jön a másik busz, ami arra ját, de pirosat kap. Rohanok mint az őrült, a másik járdához, átfutok a piroson, de a járdaszigetnél már jönnek a kocsik, nem érem el. Akkor már gondoltam tök mind1, mehetek gyalog is a következő megállig, mert mind a kettő elment elöttem, szóval sétáltam még egy "kicsit", aztán jött a busz és mentem EGY megállót :-w
Na, ehhe mit szóltok? $fal

Mindenkinek szép (szebb) napot :D Pussssz :-* És mégegyszer Gratu Shanon a szülinaphoz >:D<

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 15:15 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Áááá, megkaptaaaam! :D :cry: Hogy mennyire szép.... Köszönöööööm. :) :) :x :x >:D< >:D< :-* :-*

Egyébkánt délben születtem meg...

Sziasztok! Jaaaj, csajok! Nem győzöm írni a köszönömöket... Nem nagyképűségből... de néhány személytől vártam gratulációt (nem Rólatok, merisekről van szó), és le se bagóztak, akikről pedig álmomban se gondoltam volna, hogy jelentkeznek, bombáznak levelekkel, sms-ekkel meg hasonlókkal... Tudom, hogy így szokott lenni, de... na! Furcsa dolgok ezek... :-S

Ettől függetlenül marha jó napom van/volt és... még az se rontja el, hogy tornyosul a lecóm :o Nem tud érdekelni perpill... :roll: Ez az én napom...

Ki az, akitől reméltél pár szép szót, és nem írt? :-O És ki az, akitől kaptál annak ellenére, hogy nem számítottál rá? Csak nem Cs.? :-P És milyen volt a parti tegnap? Fergeteges, ugye? :)

És igenis ne hagyd, hogy bármi is elrontsa a napodat! :) :x

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 15:09 
Betűmániákus

kykyke írta:
Jaaj... és látjátok, hogy milyen jó, hogy felírtam a naptárba? Lapoztam egyet, és most láttam csak, hogy kinek van a szülcsi napcsija! :D

Happy Birthday, Shancikám! :)

"A tegnapokkal fogy az élet, a holnapokkal egyre nő, s szemedben mégis mindörökre a mának arca tűn elő. - Ezért, ha elillant ez az év is, s a múltba szállva szétomol, lelkedben ott a kincs örökre, amely valaha benned volt." :) :x <:-P

Ment egy meglepi az e-mailedre is. :-P

Áááá, megkaptaaaam! :D :cry: Hogy mennyire szép.... Köszönöööööm. :) :) :x :x >:D< >:D< :-* :-*

Egyébkánt délben születtem meg...

Sziasztok! Jaaaj, csajok! Nem győzöm írni a köszönömöket... Nem nagyképűségből... de néhány személytől vártam gratulációt (nem Rólatok, merisekről van szó), és le se bagóztak, akikről pedig álmomban se gondoltam volna, hogy jelentkeznek, bombáznak levelekkel, sms-ekkel meg hasonlókkal... Tudom, hogy így szokott lenni, de... na! Furcsa dolgok ezek... :-S

Ettől függetlenül marha jó napom van/volt és... még az se rontja el, hogy tornyosul a lecóm :o Nem tud érdekelni perpill... :roll: Ez az én napom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 8:23 
Könyvmoly

Jaaj... és látjátok, hogy milyen jó, hogy felírtam a naptárba? Lapoztam egyet, és most láttam csak, hogy kinek van a szülcsi napcsija! :D

Happy Birthday, Shancikám! :)

"A tegnapokkal fogy az élet, a holnapokkal egyre nő, s szemedben mégis mindörökre a mának arca tűn elő. - Ezért, ha elillant ez az év is, s a múltba szállva szétomol, lelkedben ott a kincs örökre, amely valaha benned volt." :) :x <:-P

Ment egy meglepi az e-mailedre is. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 8:14 
Könyvmoly

Sziasztok! :)

alapvetően eddig én sem voltam ilyen alkonyat-fan, ez is a hülye barátnőm miatt alakult ki... *durcázik*

Képzeljétek! :D Tegnap nagyban nézem az e-mailjeimet, és kaptam egy üzenetet egy Ádámtól. Először nem tudtam, ki lehet az, azt hittem, hogy Nóri öccse, akivel előző nap néztük meg közösen a New Moont. Felmegyek, és kiderült, hogy az én Ádámom, a Libertinyi írt... na, mondom fasza. Mit akarhat? Megnyitom, és csak egy hülye reklám volt benne, de láttam, hogy kettőt is írt. Teljesen felhúztam magam, hogy nekem küldözgeti a faszságait, és nem hagy békében. Mondom megnézem a másikat is, és kitörlöm. No, aztán láttam, hogy írt. Bemásolom, mert ezt látnotok kell. Aztán a válaszomat is beillesztem, hátha valakit érdekel... :-P

"Hali.
Először is az első levél miatt akarok bocsánatot kérni :D csak félre nyomtam azért lett üres.
Másodsorban azért mert nem is tudom, egy hét leforgása alatt fenekestül felbolygattam, nyugodt kis barátságodat a Nórival. Nem mintha bánnám, mert nem szokásom, megbánni semmit, csak gondoltam azért ennyi szükséges, vagy kell, vagy nem is tudom. Remélem jó volt az Alkonyat 2 :D. Ja és nem volt szép dolog kitörölni a képeket magadról a fényképezőből :D. Ja és szerintem kicsit gyerekes ez a letiltalak meg feloldalak dolog :P. Inkább írd meg letöröllek mert nem vagyok rád kíváncsi, vagy hogy egy hülye ...... vagy és nem akarok veled többet beszélni :D. Na de mindegy is. Nem lényeg.
Remélem nem lesz levelem felkavaró :D.
Na pá."

Erre a válaszom:

"Szerintem ez a "levél" tökéletesen feleslegnek bizonyult... megspóroltál volna magadnak egy kevés időt, ha nem írsz ilyen faszságokat. Nem bolygattad fel a barátságunkat, azért annál erősebb, hogy egy baromság miatt vége legyen, legalábbis az én részemről. És eléggé el vagy tévedve, ha úgy érzed, hogy ez a "levél" szükséges, vagy kell... ennek szerinted tényleg van értelme? xD Mert, ha azt akarod elmondani, hogy jó, hogy így történt minden, ahogyan, akkor felesleges megerőltetni a kezeidet, tudom anélkül is. :D A film tökéletes volt minden mozzanata hiperszuper volt. Letiltalak-feloldalak dolog? :O Nem tiltottalak le. Legalábbis én nagyon nem tudok róla, ámbár álmomban mostanában tudok érdekes dolgokat produkálni, lehet, egyszer ez történt, ki tudja? :O :D Nem tiltottalak le, akkor már inkább kitörölnélek, szerintem ez sokkal logikusabb, nem? Ha ezt akarod, írd meg, azt megoldjuk a problémát. xD

Felkavaró a leveled? Az nem... inkább vicces, de ne aggódj, nem kavart fel. :)

"Na, pá!" "

No, szóval ennyi érdekes történt velem. :D Most megyek, és asszem dolgozok... :(

Pusszaaa: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 17:20 
Írópalánta

Sziasztok!

Végre fen vok újra :D

Hú, Maya, nem vagyok egy kis ideig és máris több pasi lézneg körülötted? :shock: :D :-P Na jó, nem volt komoly... Azért ténylge vigyázz sztem P.-vel meg a Tekergőddel... úgy értem nehogy aztán két szék között a földre ess :-P

Sajna KyKy, nem volt időm ide feljönni még írás előtt, úgyhogy utólag néztem és most Shanon tippe a nyerő... :-S *összehúzza magát* Azt hiszem ez a fejezet kicsit kegyetlen lett.. mármint romi szempontjából... :-S Na, de majd jön az is ;)

Miért, egyébként ti merrefelé kószáltok? Mert most már csak én nem tudom :D

Egyébként még én sem néztem meg a New Moont. Majd meg szeretném, bár alapvetően nem vok Twilight fan. Szóval szeretem, meg tök jó, csak néha annyira el tudja vanni a kedvem, hogy valaki ír egy jó könyvet és utána ezer meg ezer hasonló, utánzat könyv lesz, ráadásul utána már a színvonal sem a régi. :D Szóval majd egy kis késéssel talán ezt is megszeretem ;)

Próbálok sűrűbben jönni, pusssssz

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 15:40 
Betűmániákus

kykyke írta:
Lányok... én képtelen vagyok értelmeset írni. Tökéletesen és visszavonhatatlanul szerelmes lettem... Jacobba... (L) A New Moo tökéletes lett. Alig, és egyáltalán nem zavaróan írtak át jelenetet, a többi tökéletes volt. Az összes Hp elbújhat mögötte, és az Alkonyat is. Simán. Imádom, szeretem és azt sem tudom, hol vagyok... :) :x

Na, most megyek videókat nézni, mert áh... :x

Nofene... 8-| Bocs, deee.... most nem érzek együtt. Nem láttam. :-P
Jó álmodozást Drága!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 15:37 
Könyvmoly

Lányok... én képtelen vagyok értelmeset írni. Tökéletesen és visszavonhatatlanul szerelmes lettem... Jacobba... (L) A New Moo tökéletes lett. Alig, és egyáltalán nem zavaróan írtak át jelenetet, a többi tökéletes volt. Az összes Hp elbújhat mögötte, és az Alkonyat is. Simán. Imádom, szeretem és azt sem tudom, hol vagyok... :) :x

Na, most megyek videókat nézni, mert áh... :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 9:26 
Betűmániákus

Szia Maycsim! >:D<
Jó tekerést! Érezzétek nagyon jól magatokat! :) És köszönöm, előre is... :mrgreen: Bár hjajjj...ha jobban belegondolok, nem is annyira jó ez a születésnapos cucc... Ha visszagondolok, hogy mi történt velem az elmúlt évben, akkor rá kell jönnöm, hogy semmi... Tanultam meg... nagyjából itt el is szakad a valamire való tevékenységek listája; aztán túl vagyok egy... hm... nem is tudom, minek nevezzem... kudarc?ballépés?, amiből kimentettek, vagy kimentettem magam a nagy számmal... valamint most ácsingózok egy olyan pasi után, akivel úgyse jön össze... Gratulálok magamnak! =D> :-<

Óóóó, Maya! Kérlek szépen, hogy ha lesz 2 szabad perced, gyere fel, olvasd el a félpercesemet, egy és fél perc pedig bőven elég arra, hogy elküldj nekem, egy 3-4 szavas véleményt! Nagyon sokat jelentene... :( Köszönöm. Tökéletes utó-szülinapi ajándék lenne...

Legyetek jóóóók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 7:41 
Írópalánta

Hallihó!

Húha, Shanci, jó sűrű programod lesz akkor! Az ellenőrzőkhöz kitartást, és már előre is boldog szülinapot! (mert hétfőn nem biztos, hogy géphez jutok.)

Tegnap végre megint voltam csak Vele bringázni... 8-> 70km-t mentünk, pikk-pakk letekertük és még beszélgettünk is sokat és fontosakat. Jaj, csajok, én olyan szerelmes vagyok, hogy az nem igaz. Ó, bárcsak, bárcsak...

Idézet:
Nagyon tündér a te Tekergőd. Viszont nekem ez a P. sokkal szimpibb... kedvesebb, és valószínűleg sokkal jobban odáig van érted.

Tudod, ebben sok igazság van, de a szívemnek nem tudok parancsolni sajnos. :(

Egyébként megint nem vagyok normális. Megyek bringázni. 8 óra sincs és ki...szott hideg. Brr, már ha kinézek fázom. Pedig mindjárt indulok, és 80km vár rám legalább...
Kész, elvette az eszem Ő és a bringázás.

Gondoljatok rám, adjatok kitartást!
Csókollak Titeket!

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 11:16 
Betűmániákus

Sziasztooook!

Nos, gondoltam fölnézek, bár nem nagyon van élet, de azért... :D
Nos, ma takarítottam, és még mindig van egy két dolog, de egész jól haladok. És, hogy miért is?? Mert ma bulizunk! <:-P Bizony ám. Shancikátok hétfőn lesz 16, és most hétvégén ünnepelünk... Két tortát kaptam... egy epreset meg egy görög tortát. Az utóbbiról soha nem hallottam, de tuti jó lehet, mert finomnak látszik... Holnap meg a pereputty jön... szóval elleszek a hétvégén. 8) De annyi tanulnivalóm lenne, hogy... már megint bevadultak :shock: Jövő héten minden nap lesz 2 ellenőrzőm, aztán héten pedig dolgozatokat írok magyarból, angolból, meg kémia ellenőrözőt. Ezen a héten analitika, patológia, bigi felelés+mikrobiológia... szerb... Meg fogok halni. Valamint botanikából is felelnem kellene... :o :-( :-( :-( De nem baj. Majd megoldom valahogy... :?

Legyetek jók! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 21:31 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Shanci, ment egy $alien és a másik! :wink:

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 19:57 
Betűmániákus

Aila: $alien

Hááát, én javasoltam a pü-ben néhány randihelyet, de nem tom. :oops: Hallgasd meg a többiek ötleteit is. :)
Nekem nem volt szalagavatóm... :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 19:49 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Shanon: $alien

Maycsi, aranyos ez a te Tekergőd nagyon! :-D Viszont P-vel nagyon vigyázz, egyrészt nehogy Tekergő félreértse, másrészt hogy ne taposs nagyon P lelkivilágába. Úgyhogy minél előbb, annál jobb és csak egyenesen, őszintén. A kerülőút sose jó.
Aztán majd mesélj, hogy sikerült! És persze T-vel kapcsolatos fejleményekről is! :wink:

Lányok, segítsetek nekem per favore! $pray Randihely ötleteket szeretnék... :oops: :wink:

Ja igen, és közvélemény kutatást tartok: kinek mi volt a szalagavató be-és/vagy kivonulója? Vagy mit választana?

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 15:13 
Betűmániákus

Aila: ment a $alien

Maya, örülök, hogy egyre sűrűbben jössz. >:D< Jaaaaj, ez már határozottan jó jel, szóval mindent bele. :lol: Ez a P. meg... azt se tudom ki, de diszkréten tápláld be neki a helyzetet. :-* Viszont nekem még lógsz egy kritikával... ;;) :(

Nos, semmi érdekes se történt velem ma, szóval...
Megyek angolra 4re, aztán meg bizti leszek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 8:53 
Könyvmoly

Sziaaasztok! :)

Mégis csak tudtam jelentkezni. Bár nem tudok sokat írni, de azért Nara kérdésére én szavazok egy hatalmas NAGYON-nal. :-P

Maycsikám, köszönöm, hogy leírtad. (L) Nagyon tündér a te Tekergőd. :) Viszont nekem ez a P. sokkal szimpibb... :oops: kedvesebb, és valószínűleg sokkal jobban odáig van érted. :)

Na, de majd kiderül.

Ailana, amúgy ez a buszos történet tényleg aranyos, kicsit ismerős. Négy évig, mialatt gimibe jártam, mindig volt egy ilyen srác, akiért rajongtam, mert naaagyon helyes volt. (És a beceneve neki is Maya volt... :-P Mert Majoros Valakinek hívták... xXD) És én elneveztem buszos csávónak. De ez már régen volt, azóta nem láttam sosem. :) És nem túlságosan keltettem fel az érdeklődését, asszem... xD

No, mindegy.

Pusszantok mindenkit! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 22:19 
Fanficbúvár

shanon widow írta:

Aila, én is küldtem egyet... kicsit hosszabb lett az enyém is, mint ahogy terveztem, dehát... szómenés az mindig van :D

Ment a pü! $alien

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 21:26 
Írópalánta

KyKy:
"Szia!
Nagyon eltűntél. :)
Remélem nem feküdtél ki a szombati túrától?"
Csak ennyit írt, de ez pont elég volt. :)
Azóta írt még, fontos mondat:
"Nem is a szövegeléssel okozod az idegborzolást hanem, hogy mész gyalogtúrázni és nem is szólsz. :)"
És a kérdésemre válasz:
"Ha gondolod valamikor összefuthatunk dumcsizni, meg ugye a könyvek..."
már amiket ugye kölcsönkaptam tőle. bringáskönyvek. kezdetben ez volt mindig az indok, hogy miért is találkozunk. :)
De még nem tuti a holnap, viszont a hétvége igen, akkor biztosan tekerünk együtt. persze megnt nem kettesben... *durca*

Óóó, utalvány? Úgy könnyű! Én is akarok menni nagyon, remélem össze is jön a dolog. Ezt egyszerűen nem lehet kihagyni, látnom kell moziban!!!

Aila, nekem is volt anno egy ilyen buszos ismeretlen ismerős szerelmem. :-D Két évig odáig voltam érte, és egy csomó verset írtam hozzá... Bele voltam zúgva, mint a vakablak, végül még a nevét is megtudtam. De sose ismerkedtünk össze. Viszont októberben láttam egyszer az ELTÉn. :-P

Nara, sajna én se járok arrafelé, amerre Te. :(
Mennyire legyen romantikus? Hmmm... ;)
De nem voksolok, úgy nem olyan izgi, jobb, ha rádbízom teljesen.

Shanci, szerintem Cs. határozottan segít neked a gyógyulásban. :-P Kérd meg, essen még pár ilyet (hogy nem sérül le), mindjárt remekül leszel. :-D

Jaj, csajok, P. olyan e-maileket ír... Komolyan belepirulok. Plusz sms-t is küldött napközben, hogy nagyon hiányzom neki... Olyan jól esik, de, de tudom, hogy én nem akarok semmi többet barátságnál. Úgy félek, hogy meg fogom bántani egyszer, hogy összetöröm a szívét. :(

Na, hát ennyit rólam egyelőre, majd még jövök, ha tudok. (Ha nem tudnék, igazából annak örülnék legjobban :oops: az azt jelentené, hogy Tekergőmmel vagyok :oops: 8-> )

Sok sok puszi Nektek! :-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 21:04 
Betűmániákus

Nara írta:
Jajj egyébként még azt akartam írni, hogy lehet szavizni (főleg KyKy meg Maya, ha erre tévelyeg, de más is): mennyire legyek romantikus a kövi fejezetben? :D Mert nem akarok túl nyálas lenni, de azért azok után, hogy majdnem "összejöttek"... na mind1 :D

Aila, én is küldtem egyet... kicsit hosszabb lett az enyém is, mint ahogy terveztem, dehát... szómenés az mindig van :D

Nos, Nara, szerintem ne túlozd el. Mindenképp maradjanak hűek a karakterek magukhoz, hozzád, hozzánk... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 20:33 
Írópalánta

Jajj egyébként még azt akartam írni, hogy lehet szavizni (főleg KyKy meg Maya, ha erre tévelyeg, de más is): mennyire legyek romantikus a kövi fejezetben? :D Mert nem akarok túl nyálas lenni, de azért azok után, hogy majdnem "összejöttek"... na mind1 :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 20:31 
Fanficbúvár

Hát Nara, köszi szépen az infókat! :wink: A csúnya bácsik azért elég ravaszak tudnak lenni!XD De őszintén megmondom neked, fogalmam sincs, merre járna azok a buszok, amiket írtál, úgyhogy akkor valószínűleg nem tévelygünk egyfelé. :-(
Pest elég nagy, ha ilyesmiről van szó, sajnos. De azért néha mégsem, lásd a mai buszos sztorit! :-D Nekem is tetszett! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 20:26 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Semmi gond, ment a pü! :)

Hát, most nem esett jól a gyümi, akármilyen finom... :?

Válaszoltam, ment vissza a hosszú pü! $alien :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 19:59 
Írópalánta

Sziasztok!

Alia, nem túl indiszkrét... megírom itt, mert 1. nem félek tőle, hogy csúnya rosszbácsik kifigyelik hogy hova járok és elkapnak, mert ez abszurd :D 2. miért ne tudhatnák a többiek is ? :D:D

Szóval *dobpergés* aaaaz... E5vösbe játok :) Rendes nevén Eötvös József Gimmnázium. És amúgy suliba ált. 239essel járok, vissza meg ált 8 v 112... :D

Jajj ez a buszos sztori 8-> tök szuper :D

Maya, ez tényleg tök jó :D

Az szar KyKy ha nincs géped :( Én is tök függő vok ;)

Shanon együttérzek veled. Én ugyan "csak" cukordiétán vok. Mert a kezemen van egy kiütés és kaptam rá homeopátiás bigyót, de amiatt az édesszájú kis rondaság miatt nem ehetek semmi cukrot :( Nagyon szar, jelenleg az étrendem szendvics, narancs meg natúrjoghurt XD

Na puszilok mindenkit, én most megyek és ÍROK!!! VÉGRE!! :D :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 18:26 
Könyvmoly

háááj, lányok! :D ;)

Ailana már tudja, de még mindig nincsen gépem, viszont öcsém (anyu unszolására ugyan, de) megengedte, hogy gépezzek egy kicsit. Már elvonási tűneteim voltam az msn-től.

Holnap nagyon-nagyon húzos napom lesz melóhelyemen, szóval, lehet, hogy nem tudok jelentkezni... :-S Aztán reményedem egy moziban is, de szerintem ezt megszívom. Csak szombaton megyünk, érzem.. :((
Amúgy meg nekem most mázlim volt, mert van ajándékutalványom 4000 ft, és abból lehet mozizni is. :) És mivel dec. 31-ig fel kell úgyis használni, hát megoldottam az ügyet. A kuki meg 500 ft.ból kijön. Kólát nem iszom, viszem magammal a vizet. :D
Majd elmesélem, hogy milyen volt. :)

Na, szóval... én most megyek megint. :)

Jó hétvégét, ha nem jelentkeznék, pusszancs :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 17:36 
Betűmániákus

Semmi gond, ment a pü! :)

Hát, most nem esett jól a gyümi, akármilyen finom... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 17:27 
Fanficbúvár

Hát a sztorit igazából nem ez a srác ihlette, azt egy másik, akit a villamoson láttam egyszer (és soha többet - bár visszatekintve nem is szeretném, mert az lerombolná a varázst :wink: ). és rögtön tudtam, hogy róla írnom kell: a fekete fiúról! :-D Az én buszosomat csak belekapcsoltam (+a Különleges egyhangúságba is).

A babán az fini, de csak módjával - ha sokat eszem, nekem mindig hányingerem lesz tőle... :? (mint a krémtúrótól :wink: ).

Írom neked a pü-t, ha szeretnéd, bocsi elfelejtettem. De kérdezhetsz nyugodtan, bármiről! Tudod, ha jól kérdezel...! :-P (bocsi, de aki Labirintuson nevelkedett, mint én, annak ez a mondás már a génjeiben van :oops: )
Szóval várom a kérdést, hogy válaszolhassak! Nem tudom, mit/mennyit tudsz és igazából őszintén szólva túl hosszú a dolog/dolgok, hogy "feleslegesen" írjak le mindent, ha valamelyik részét már tudod!:D

Pussz:
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 17:07 
Betűmániákus

Szia Ailám!

Jaaaj... az nagyon jó! Mármint ez a buszos sztori... emlékszem, ahhoz a történetedhez intéztem az első kritikámat... mármint Hozzád is egyben. Képzeld a ha nem látod, nem ihlet meg, nem publikálod, én nem találok Rád, és óóóó, most sokkalta szegényebb lennék... =(( De nem így van! :x

Igyekszem gyógyulni is... anyu most diktált belém két banánt... olyan csúnyán nézett rám, mikor mondtam, hogy nem kell. :(( De végül megettem, hogy megnyugodjon és szépen nézzen :-S

Csaba... Köszönünk... Semmi egyéb. Viszont ha D.hez viszonyítjuk, akkor jelentősen jobb a helyzet. Vele fél év kellett, mire eljutottunk idáig... xDDD És nem tudom. Én úgy félek. :-S Nagyon rossz érzésem van, fogalmam sincs, hogy miért, vagy honnan... de nagyon rossz. És ilyenkor mindig történik valami, ahogy az lenni szokott...

Egyébként mikor kapok Tőled $alien -t?? Mert én kértem, csak nem tudom, mit kérdezhetek... :-P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 16:51 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-)

Mindenkinél olyan szép idő volt, mint mifelénk? 8-> Olyan jó volt végre egy kis napocska, és hogy nem fagytam meg hazafelé! :-D Nem értem időjárást, de most örültem neki! Képzeljétek, úgy besütött a buszba a nap, hogy látszott, ahogy száll a por.XD A nagy higiénikus tömegközlekedés :-)V De ez se tudta elvenni a kedvem a vigyorgástól, mert táttam valakit a buszon és ááá! :) =P~ De jó is volt! :-D Tavaly (vagy tavalyelőtt - szóval már régen :-P) szinte minden nap egy cuki helyes sráccal jöttem egy busszal haza, de aztán egyszercsak eltűnt és többet nem láttam (tőle való búcsúként készült el a Világ a szivárvány másik oldaláról - Az őrangyal :wink: ). És most igen!!! Úgy meglepődtem, kicsit meg is bámultam... :oops: és büszkén jelentem, még mindig helyeske nagyon! 8-> 8-> Kár, hogy nem tudom, ki ő!XD De látni akkor is jó érzés volt.
Mikor leszálltam, pont a Vivo per lei kezdődött el az mp3-amon, amit pedig mindig továbbnyomok, mert rossz kedvem lesz tőle (a reménytelen vágyakozás, hát igen tudom, szánalmas... :? ), de most nem! Most végighallgattam, és még itthon is, mikor felértem és becsuktam az ajtót, énekelni kezdtem! :-D :-D
Mi mindent okoz egy "régi ismeretlen ismerős"! 8->
A következő szám az I don't wanna miss a thing volt, na azt már nem sikerült teljesen végighallgatni, ahhoz azért nem voltam elég vidám, hogy ne ronthassa el a kedvem az általam legszebb szerelmes számnak kikiáltott drágaság, de a feléig eljutottam, ami nálam rekord! Máskor már az első akkordoktól is könnyes lesz a szemem és eszeveszetten kutakodom a lejátszó után, hogy továbbnyomjam.
De ennyit rólam :-P

Maya, úgy örülök neked/nektek! :-D Legalább te már sínen vagy... hogy szeretném én is, ha legalább egyszer rámírna... csak egyszer, hogy tudjam, hányadán is állunk. :-<

Shanon, szerintem igenis kinevetheted!:-P Persze csak olyan kis aranyos, bájos nevetéssel, szeretik a fiúk a vidám lányokat. És ami gáz, az gáz, ezen nincs mit szépíteni! :wink:

KyKy, én egyelőre nem tervezem, hogy megnézem moziban a New Moont, egyrészt mert a film az első sem tetszett, másrészt több méteres mozivásznon látni az "überszexi" Robertet... $sick inkább kihagynám. A harmadik pedig, hogy egy mozijegy se két forint (főleg, hogy nekem kellenek hozzá a "tartozékok", mint popcorn+kóla) és most egy másik filmet terveztem be: Holdhercegnő!!! $star $star $star :x Arra vagyok igazán kíváncsi, az egyik kedvenc filmem rendezői csinálták, úgyhogy tuti siker! :-D
De azért mesélj majd, hogy milyen volt a NM, egyik osztálytársam is megy megnézni, őt is kikérdezem majd, de valószínű, hogy én majd csak DVD-n.

Shanon, CS-vel egyébként szoktatok mostanában beszélgetni? Vagy csak nevetgélés az eséseken, csöndes aggódás meg köszönés-front áll fenn?

:-* >:D< >:D<

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 16:11 
Betűmániákus

;;) ;;) ;;) Te se bírtad volna ki, oké?? ;;) ;;) ;;) :-P :-P :-P
Amúgy meg.... fogalmam sincs, hogy mi lesz ebből...*sóhajt*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 november 19 (csütörtök), 17:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 15:43 
Könyvmoly

Éééééés, itt vagyóóóók! :D

Kicsit ideges, kicsit fáradt, kicsit szomorú, kicsit vidám. összeségében tök átlagosan érzem magam. :D

Ma sem lesz gépem, sőt, van egy olyan halovány sejtésem, hogy majd csak jövő héten leszek olyan szerencsés, hogy legyen... :/ Addig meg pangok. Rosszabb ez, mint a dohányzás. :/ Na, de most nem is hadoválok sokat, mert lassan (húsz perc múlva) lépek haza, és még be kell zárni mindent.

Mayaaaa, Ailanaaaaa: New Moon premierrel hogy álltok? :-P Mentek? Én holnap megyek, ha minden igaz... :D Nagyon várom már, mert én szerelmes vagyok Jacobba! :x

Shanon, a leendő pasidat meg ne nevesd ki, hanem érezz vele együtt! :D Az meg, hogy rosszul vagy a kajától, mázli! küldd már errefele nekem. :-P

Még valami! Maycsikám, leírod, hogy mit írt neked a Tekergőd? :)

Na, de most már tényleg megyek, legyetek rosszak: KyKy :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 15:18 
Betűmániákus

Sziasztok! >:D<

Maya, jaaaj, már kezdtem aggódni... örülök, hogy jelentkeztél végre! :) Elhiszem, hogy el vagy havazva, de kitartást! Megcsinálod Te! Óóóó, és Ő keresett fel?? 8-> Na, akkor aggodalomra ezentúl semmi ok! Lesz itt ebből valami! :D

Nos, én... még mindig pocsékul vagyok. A kaja szóra már rosszul leszek, szóval ne nagyon emlegessetek nekem semmit az érkezésekről... $sick Pocsék érzés. Nagyon fáj mindenem. :?
Jaaaj, ma Cs. is annyira cuki volt! :g Fölbukott a magyar terem küszöbében... de nem lett semmi baja :) Kész voltam... :)) Mikor meg nevettem, Bea oldalba lökött... $? :-S De aztán ős se bírta ki! :-P Tiszta röhej volt, mert mindenki elkezdte ordibálni, hogy: Ej, ej Csabika! Öhm, amúgy mi se láttuk volna a jelenetet, ha nem megyünk tévesen abba a a terembe. Azt hittük, nekünk lesz ott óránk, de kiderült, hogy mégse... :o

Nos, nagyjából ennyi. Meg 4ötödöt kaptam gyógyszer-technológia tesztre, mert volt 3 hibám... :((

Legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 23:30 
Írópalánta

Sziasztok!

No lám, már megint jól elmaradtam... Mentségemre szóljon, hogy szinte itthon sem vagyok, nyakamba szakadtak a teendők hirtelen. Sebaj, azért visszaolvastam, képben vagyok! :)

Shanci, gyógyulgass csak, ha másért nem is, hát azért, hogy láthasd Cs.-t. :) Akire egyébként szerintem is illik Aila szóhasználata, nem hiszem, hogy akár egy hóvihartól kifeküdne. :-P

Ez az ellenőrzős izé egyébként tök érdekes volt, eddig azt hittem, mindenhol ugyanazok az elnevezések dívnak. Miket nem tanul az ember...
Nálunk Tz, röpi, vagy összefoglaló néven csak doga. És az ellenőrző olyan, mint Aila írta. Fakultatív, ki írogat bele. :)

Aila, kitartás, ha ezen az éven túljutsz, utána már sokkal könnyebb lesz.

Óóó, szóval Nara, Te is pesti vaagy? Ollé, vajon hányszor futottunk össze már tudatlanul? :-D

KyKy, neked nem kell mesélnem sokmindent. :-*
Szegénykém, magányos vagy ott fent? :( Akkor madj sokszor zargatlak, muhhhahha. :D

Jajj, jajj, képzeljétek... Áááá. Úgy örülök! Szóval az történt, hogy szombat óta nem volt időm írni e-mailt a Tekergőmnek, csak annyit tudott rólam, hogy aznap jól kifárasztottam magam. S láss csodát, mire vezet a hallgatás? :D :D Ma Ő küldött nekem levelet, hogy nagyon eltűntem, és reméli nem a szombati túrán fárasztottam ki magam. Jaaaj, hát már annyiszor megfogadtam, hogy nem kételkedem benne, de amilyen hülye vagyok, folyton attól parázok, hogy megszökött a kis szerencsetündérem, és oda az egész eddigi mázlim. Dehát mégse. Ó, olyan boldog vagyok! Mennyit tud számítani csak pár sor.... Hát gondol rám. :x

:-*
Majd még igyekszem jelentkezni, de még nem tudom, hogyan lesz időm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 21:34 
Betűmániákus

Szia Ailám! >:D<
Én is épp az általad említett sorozatokat szeretem, és most is szól a tévé. :)
Igen. Ne akarom, hogy baja legyen... :oops: :oops:
Óóó, megkaptad a szurit?? Remélem, hogy nem lesz mellékhatás. :-S

Nos, most már fáradt vagyok, de akkor megnézem a Szülcsi Felcsit :D Holnap pedig megyek suliba, de még mindig nem az igazai se a kedvem, se az egészségem... viszont már nem maradhatok ki tovább :? Ez is sok volt...

Legyetek jók. Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 21:14 
Fanficbúvár

Igen, Nara, én is pösti vagyok. :wink: Szóval pesten jársz suliba? És szabad tudni, hogy melyikbe? Csak azért vagyok ilyen kis kíváncsi :oops: , mert a többiekről mind tudom ezeket, rólad viszont nem és lévén hogy szinte állandó beszélgetőtárs vagy, kíváncsivá tett a gondolat, hogy lehet, néha együtt buszozhatunk-e tudatlanul Pest utcáin? :-P
Ha túl indiszkrét a kérdés (vagy pü-ben akarod), nyugodtan szólj, csak kíváncsi vagyok... :oops:

KyKy, meglátom, mit tehetek hétvégéig! :wink:

Shanon, igazad van, hogy félted, nagyon kevés elég, úgyhogy aggódj csak az egészségéért, az olyan aranyos szerintem :) 8-> De ne aggódd túl magad, elég stram pasinak látszik! :-P
Szóval notesz... hát minden nap tanul valamit az ember. Igen, nálunk is már félig értelmét vesztette, bár nem az elektronikus változata miatt, hanem egyszerűen mert 18 évesen se anyukám nem nézegeti naponta a jegyeimet, se a tanár nem irogatja alá. Nálunk is sorok vannak hónapokra és egyéni igény, hogy ki tölti ki, ki nem. Van, aki nem is használja. Én igen, mert szeretem számon tartani a dolgaimat és hogy tudjam, hányadán állok.

Hát lányok, megint hosszú napom volt, hétre értem haza, nyolcig tanultam, aztán pancsi, hajmosás, vacsi, s mire észbe kaptam, már BK-idő volt.XD Most is csak szünetben ugrottam fel, de már folytatódik, úgyhogy futok is.:-D Utána meg Dr. House, aztán Szüli feli! Úgyhogy nem fogok unatkozni. Ja és oltást kaptam, úgyhogy nézem a lehetséges tüneteimet is (amik pillanatnyilag és egyelőre egyenlőek a nullával szerencsére).

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 15:21 
Betűmániákus

Jaaaaj, ne! Megint pangani fog a topic! :(( :(( :((
És akkor csodálkoztok, hogy egyre többet járok az Ismerkedőbe... ;;) Ott legalább van élet :-P
Nos, igen. Ezek az anyukák... meg a főzőtudományuk! 8-> Miattuk van az egész! ;;)
Én is nagyon várom, hogy jó legyen a géped :)
Na, puszi és legyél jóó :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 15:19 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Most az próbálgatod, hogyha a föliratra kattintasz, megnyitja-e?? :-S
Mert akkor igen. :D
Egyébként azért féltem, mert így is alig látom! ;;) Képzeld, ha megfázik... Különben is, ma gyakorlata volt, így ezen a napon mindegy volt, hogy ott vagyok-e, vagy sem... De holnap.
Nos a diéta... hogy ne fájjon a hasam ennyire... nem ehetek nehezet :roll: Egyébként is rám fér már... :oops: Anyu nagyon jól főz, én meg szeretek enni... Le kell faragnom a hasamból meg a combomból... :-P

Bezony, azt gyakoroltam, és igen boldoggá tett, hogy sikerült. :D Elolvastam újra a pü-det, amiben ezt leírtad, és csodák csodájára, most már értelmezni is tudtam. :D :-P

Jól van, akkor máskor szóljál rá, hogy ne lengéskedjen, és ne mutogassa azt a cukorvaló testét! :-P

Anyu nálunk is jól főz, és hát rám is rám férne egy pár mínusz kiló, de hát olyan nehéz... :(( De azért igyekszem... :D Tegnap is koplaltam pl., mert arra sem volt időm, h éljek, nemhogy enni. xD :D

Na, de most lépek... lassan húzok haza, és reménykedem, hogy a gépem valamikor már jó lesz. :) Elég dühítő, hogy nem tudok msn-ezni... :(

Na csóóók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 15:14 
Betűmániákus

kykyke írta:
Nos, most próbálkozni fogok, szóval ez egy lényegtelen hsz... :-P

na, sikerült?

Nekem megnyitja, de... már semmiben sem vagyok biztos, szóval várom a válaszokat! :D :-P

Most az próbálgatod, hogyha a föliratra kattintasz, megnyitja-e?? :-S
Mert akkor igen. :D
Egyébként azért féltem, mert így is alig látom! ;;) Képzeld, ha megfázik... Különben is, ma gyakorlata volt, így ezen a napon mindegy volt, hogy ott vagyok-e, vagy sem... De holnap.
Nos a diéta... hogy ne fájjon a hasam ennyire... nem ehetek nehezet :roll: Egyébként is rám fér már... :oops: Anyu nagyon jól főz, én meg szeretek enni... Le kell faragnom a hasamból meg a combomból... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 15:05 
Könyvmoly

Nos, most próbálkozni fogok, szóval ez egy lényegtelen hsz... :-P

na, sikerült?

Nekem megnyitja, de... már semmiben sem vagyok biztos, szóval várom a válaszokat! :D :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 14:58 
Könyvmoly

Jó, de konkrétan nem azt adta ki neked, hogy diétázzál, nem? :D Ez a betegséged miatt van? :-O

Szerintem nem kell őt félteni. :) Én számtalanszor mentem ki tesin úgy, hogy meg voltam izzadva, és kutya bajom se volt... :/ (ami azért kár, mert néha jól jött volna egy kis betegszünet...)

Lehet, hogy a múzsád most átpártolt hozzám. :-P Nyugi, nem tartom magamnál sokáig. ^^)

Na, megyek, csajszik! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 8:47 
Betűmániákus

Jóó, de akkor is! És ha le volt izzadva?? ;;) :-S

Óóóó, nagyon örülök ám. Alig várom a frisset 8-> Meg várom a múzsám csókját is, de csak nem akar jönni... :roll:

Öhh... nem tudom. Semmi nehezet, semmi zsírosat, semmi túl sósat vagy édeset nem ehetek... szóval akárhogy nézem, diéta :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 8:33 
Könyvmoly

Ja, értem most már a BZ-s cuccot. :) Köszönöm szépen! Linket? Oké, majd e-mailben postázom neked, oksi? Mert oda küldték nekem is. :) Sajnos a freemailem nem jó, olvasni tudok, de válaszolni egyszerűen nem értem, hogy miért, de nem... :( Majd valami informatikust megkérdezek, hátha kiderül, hogy mi a gond. :)
Komolyan mondom, én csak szívok ezzel az elektronikával! :((

Jaj, kész vagyok! Tegnap délután hivatalosan is felköltöztem. XD Hát, valami isteni... -.- Nagyon kicsi, és olyan magányos vagyok... na nem mintha eddig nem lettem volna az, na de akkor is! :( Nem jön be, ami azt illeti, de majd még szokom. :)

Aila, akkor hétvégén várom valamelyiket, vagy a Pirkadatot, vagy az e-kisregényt, de valamelyik jöjjön ám! :-P

Na cuppantok mindenkit, megyek dolgozni. :) Ja, amúgy Shanonnak és Maycsimnak van egy jó hírem: befejeztem a Lanának írt törimet, úgyhogy most belevetem magam az Üstbe, meg a VB-be. :)

Shanon... nem volt hideg tegnap! :D Majdnem húsz fok volt. Ha meg tesiznek, nem fog megfázni... főleg, ha a tesitanár nem szólt semmit. :) Nyugika! :)

Miért kell diétáznod? :-O

Pussz mindenkinek: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 8:16 
Betűmániákus

Sziasztok Lánykák! >:D<

Igyekszem gyógyulgatni... :roll: És diétáznom kell :o Ennek örülök különben... :oops: Amúgy már holnap megyek suliba, szóval... De tényleg nagyon rossz volt :-(

Óóóó, öhm. Bizonyítvány az ominózus könyvecske... bár azt csak félévkor kapjuk ki, és abban csak az átlag, a tantárgyak és a tantárgyra kapott jegy van benne. Évvégén kapunk egy hatalmas lapot, ami ugyanezt tartalmazza... Ilyen külön értesítőkönyvecske pedig... notesz néven fut. Aki vett, vett, aki nem nem. Sosem volt kötelező... :roll:

Egyébként láttam tegnap... rövidnadrágban meg pólóban szaladgált, pedig nagyon hideg volt... biztos tesijük volt, de akkor. Még megfázik... D.vel marhultak, és eléggé furcsán néztek rám... de semmi hangulatom nem volt... megszokták, hogy 2méteres mosollyal a számon járkálok, de tegnap valahogy nem ment... :? És köszöntek, meg én is... :roll: Na jóóó, ennyit rólam és róluk.

Aila, én kiváncsi vagyok, mert nem értek semmit. Azt se tudom, mit is kérdezzek pontosan... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 21:25 
Írópalánta

Sziasztok!

Öööö, Alia, az attól függ... Mert csak suliba járok oda, de ha úgy veszed akkor igen, emrt végülis Pesten ismerem ki magam a legjobban ;) Miért? :D És honnan van ilyen jó kis gondolatolvasó/jósképességed? :D Taláááán... te is pesti vagy?

Jaja, azt nálunk is röpinek hívják, viszont az ellenőrző (mármint a füzetecske) az kicsit kezdi elveszteni az értelmét, emrt elektronikus napló van, és már senki nem használja, sőt, már a tanár aláírásának sincs hely, csak (nemtom nálatok milyen van) havonta van minden tantárgynak egy lapon egy sor... azt kész. Nekem kb. üres, emrt sosem írom be :-P

Jajj, jobbulást, Shanon! >:D<

Hú, én meg ma elterveztem, hogy írok. Legalábbis ha máskor ne, alvás helyett ;) Ugyanis, ugyan van ihletem az Üstösre, még egy szót nem írtam, ja és az Érnyékliliomomat is ugyebár folytatnom kéne, + most vannak más ötleteim is :D:D tök jó nem? CSak meg kéne fogalmazni és leírni... :D

Na, pusszantok mindenkit!
:-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 20:40 
Fanficbúvár

Igen, így már értem, nekem is a röpdolgozatokra hasonlít, de mi azokat is csak szimplán dogáknak hívjuk (vagy töpiXD), a nagy dolgozat meg a tz. Úgyhogy akkor végülis nem olyan nagy a különbség. Egyet értek KyKyvel, nekem is azért volt kicsit furcsa ez a szóhasználat, mert az ellenőrző nálunk is a kisfüzet, ahová a jegyeket (+ a félévi eredmény) írják.
Nálatok Shanon, akkor ezek szerint ilyen nincs is? És akkor hova írjátok a jegyeket? :wink:
Vagy a szülők csak telefonon/szülőin tudják meg?

KyKy, a mondatot úgy értettem, hogy már többször, mikor feljöttem leskelődni és lépést tartani veletek fórumon, mindig megjegyeztem magamnak, hogy de jó a BZ-s képed, de mindig elfelejtettem megemlíteni hsz-ben. De most végre pótoltam! :wink:
Milyen karácsonyi számok? Küldesz linkeket?

A késforgatókat inkább majd e-kisregényben, nem mintha titkos lenne, csak hosszú. De ha mást is érdekel, várom szívesen a pü-ket vagy ilyesmi! :wink:
És KyKy, tudom, hogy megint elmaradtam az e-kisregénnyel, csak annyi minden van... :? bár az mindig. :-(

Most is mindenből hosszú feladatokat kapunk, most is 4 folyamatban lévő ilyen van (2házidoga, heti műsortervezet, féléves plakát...blabla... :? ) Ebből egyet már adok be csütörtökön, egyet pénteken, azok már nagyjából kész lettek most hétvégén, a másik kettő (a bajosabbak - főleg az egyik, de majd erről is kisregényben - meg majd karácsony előttig).
Emellett meg ugye tételeket se ártana írnom, mert ugye érettségi és az én lécem - megint :? :cry: - nagyon magasra került, szóval... :-(

De talán a hétvégén... nem ígérek semmit, de vagy e-kisregény vagy Pirkadat folytatás esedékes már. (igazából mindkettő, tudom, de... :cry: )
Amikor meg végre lenne egy kis időm akkor vagy fáradt vagyok vagy/és jönnek azok a drága késforgatók és az életkedvemet is elveszik. :?
De a tanulás olyankor még néha jó is, úgy érzem, legalább erre jó vagyok és "önostorozás" mellett legalább valami hasznosat csinálok...XD
Na de befejeztem, mert most igazából nincs is rossz kedvem, az tegnap este volt, nem akarom, hogy megint elrontsam.

Shanon, jobbulást... :-(

:-* >:D< >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 10:52 
Betűmániákus

Sziasztok!
A szervezetem fölmondta a szolgálatot és... sz*rul vagyok. Nagyon. Eljöttek értem a suliba... :? Lehet, hogyha nem leszek jobban, akkor délután go-go a dokihoz... bár semmi kedvem fél napomat feleslegesen elcseszni... Most diétázok. Nagyjából ennyi. :roll:

KyKy, dehogyisnem figyeltem a kérésedre! Csak a gépem olyan rossz minőségű képeket készít, hogy uhh. Meg a telefonom se különb... :( De majd próbálkozom. Egyébként az esernyő a "semmi extra" kategóriába sorolandó, egyedül annyi a különlegessége., hogy ilyen szemüvegtartó szerű tokban van benne.

A másik kérdésedre válaszolva meg... nálunk üzenő volt a neve annak a füzetnek, de csak alsóban használtuk. Szülőin meg mindent elkaptak később, vagy telefonáltak az ofőnek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 8:20 
Könyvmoly

Ez az ellenőrző olyannak tűnik nekem, mint a röpdolgozat nálunk. :) Leellenőrzik a tudásunkat, mondjuk pár óra anyagából, de nem olyan részletesen, mint egy nagy dolgozatnál, vagy témazárónál. :) Na, mindegy, én ezt ezzel tudnám azonosítani. :)
Amúgy azért fura nekünk (legalábbis nekem), mert nálunk volt az ellenőrző, amibe a jegyeket írtuk. Tudjátok! :D Kaptam matekból egy karót, akkor azt beírtuk az ellenőrzőbe, és így tovább, és így tovább. :D Nálatok ezt hogyan hívják, Shanon?

Amúgy megharagudtam rád, mert nem reagáltál rám... mármint, hogy kíváncsi lennék a kabátodra, meg az esernyődre. Na, mindegy, végül is nem fontos, de ha úgyse olvassa senki, amit írok, nem töröm magam feleslegesen. xD :D :-P

Ú, Ailana, ki az a két ember, aki csak a kést forgatja benned? :-O Szabad tudni a kilétükről valamit? És mi a helyzet a Tudodkivel? :)
Az új haverok mindig jól jönnek. :) Lány vagy fiú az illető?

"KyKy, nem is mondtam, BZ, az a drága BZ?? Hát, ideje volt már! Egyszerűen imádom a hangját!" - Konkrétan nem értem a monadt elejét. Mit nem mondtál? Drága BZ-vel mi van? :-O Amúgy! Hála az én drága, Lanámnak (na jó nem az enyém... :-P) megvan az új CD-jük. Megint egy duett CD a Szinetárral, de karácsonyi számok. A külföldi dalokat éneklik, magyar szöveggel. :) Természetesen nem fordítsáról van szó, legalábbis, amennyit én értek belőle, nem tűnik fordításnak. :-P Nem azt mondom, hogy rossz, de nem a legjobb... bár vannak naaaagyon jó számaik is. :) Na, de befejeztem!

Shanon, neked meg kitartást a hosszú naphoz, vedd úgy, hogy nekem is az lesz... reggel 6-tól este fél 11-ig fent leszek... :-S Ma suli van, csak azért... :(

Csókolok mindenkit!!! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 16 (hétfő), 20:52 
Betűmániákus

Aila, kuksizz át az ismerkedőbe. Ott leegyszerűsítve megtalálod, ha visszaolvasol. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 16 (hétfő), 20:32 
Betűmániákus

Ailana írta:
Dolgozat? :wink:

Öhhh... nem, mert ezt... papírra írjuk ceruzával, és nincs akkora jelentősége, mint egy tollal irt, füzetbe dogafüzetbe irt anyagnak. Legalábbis nálunk a dolgozat jegy sokkalta erősebb, mint az ellenőrző jegy, mert az előbbiben összefoglalnak egy anyagrészt, míg a másikban csak a töredékéről kell nagy vonalakban írni... :oops: :oops: Cifra ez a szerbiai tanítási rendszer, ráadásul nem is előnyös...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 16 (hétfő), 20:29 
Fanficbúvár

Dolgozat? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 16 (hétfő), 20:15 
Betűmániákus

Szia Ailám!! >:D<
Akkor összességében jól telt a hétvégéd?? :)

És Szent Merlinkém! Nálatok hogy mondják az ellenőrzőt?? :shock: Mert nálunk ez a neve aaaa... hm. Írásba foglalt tudás?? Szóval papíron ellenőrzik le a tudásunkat...öhh.. kérdésekre kell válaszolni írásban... nálatok ez a teszt?? Mert mi azt hívjuk tesztnek, amiknél karikázni vagy kiegészíteni kell, esetleg kitölteni... de azt, aminél jóóó hosszú választ kell adni a kérdésre, esetleg rövidebbet, az az ellenőrző... :oops:

Cs.?? Én is őszintén remélem, hogy nem beteg. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra