Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 18:38

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1158, 1159, 1160, 1161, 1162, 1163, 1164 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 16:47 
Sztorihajhász

Rocky írta:
Verity, örülök, hogy túlélted az oltaltást, amúgy csak én nem vagyok beoltva? :D Na mindegy...

Bocsi, h beledumálok, de nem bírtam megállniXD Megnyugtatlak, h én sem vagyok beoltva. Sőt, nálunk az osztályból csak hárman vállalkoztak rá a hatalmas létszámból, ami 20. Ez a H1N1 pánik az agymra megy. Persze ezt mindenki eldöntheti maga, nem szólok bele.:)

Am ez a hetem aránylag jó volt, de az előző meg az azelőtti... hát hasonló volt a tiedhez. Kéttannyelvűbe járok, és a tanárok néha a fejükbe veszik, hogy ezt éreztetik velünk.:)

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 14:19 
Tollforgató

Sziasztooook! :)

Végre itt vagyok, sőt itt is leszek majd, de csak este. Adig is, hogy legyen mit olvasnotok válaszolgatok a hsz-ekre. :D

Először is Jenny, igen ostanában ennyit tanulok, nem értetted félre "sajnos" . Mert ugyebár harmadik, meg jövő hét pénteken nyelvvizsga és húú én teljesen kikészültem. Képzeljétek ilyen volt a hetem: hétfő törifelelés, kedd német doga, szerda infó, irodalom doga, + felelés fizikából és töriből, csütörötök matek Tz, holnap meg töri + nyelvtan és fizika is gyanús óra felelésre vagy írásra, szóval teljesen kész vagyok... :-P

Ó és már te is mentél suliba? Szegényke, nem épp felüdülés 2 dogával kezdeni... de azárt remélem jól sikerültek. :)

Nemámka, tényleg az. :D Bárcsak a többi is ilyen lenne. :) Ó és fizika ötös? Hát nekem is jól jönne... :-D Ó és én kíváncsi vagyok, hogy mi történt és én imádok korizni, úgyhogy remélem hamar kinyitják a koriplaccot, mert hogy a közeli tó nem fog befagyni, az is biztos. Amúgy meg önbizalom!! Nincs olyan, hogy biztos nem tetszel neki.... soha sem szabad feladni! :)

Verity, örülök, hogy túlélted az oltaltást, amúgy csak én nem vagyok beoltva? :D Na mindegy... Ó és mesélek én, ígérem, csak össze kell szedni a gondolataimat, meg ugyebár be kéne gépelni, de ha hétvégén lesz rá energy, akkor megkapod a mailem. :-D És igen, ma is leszek, meg hétvégén is mindenképpen, mert már komoly belebolondulok a tanulásba, szóval kell a kikapcsolódás. :D Ja és az is jó, ha e-mailt írsz, megpróbálok nem elfelejtei válaszolni. Amúgy verity drága, nézegeted te a történeteid kritikáit? Mert hát... na szóval csak nézd meg! :)

Na estig ennyi voltam, megyek törit tanulni... addig is szép délutánt mindenkinek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 22:50 
Sztorihajhász

ó akkor te is túlélted :D érdekes, többen mondták hogy fáj tőle a fejük, nekem ennyi se volt. csak picit érzem a vállamat, de teljességgel túlélhető :D

majd mesélek mi volt korin XD

na jó, jóéjt mindenkinek ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 20:45 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Ma megkaptam az oltást, és nem történt velem semmi. A kezem kicsit fáj, meg az elejné még a fejem is hasogatott, de most már semmi bajom nincs úgy különösebben. :)

Rocky, ügyes vagy, és tök rendes a tanárod :D Ha van kedved és időd, akkor Te is elmesélheted nekem azt a másik fiút :) Majd hétvégén leszel msnen? Vagy lehet, hogy e-mailt írok majd, mert én megint elég elfoglalt leszek... :(

Jenny, sok sikert a dogákhoz! :)

Nemámka, én itt vagyok :D Gratula az ötöshöz! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 20:18 
Sztorihajhász

sziasztok!

aranyosak vagytok ^^ de még csak nem is köszönünk egymásnak Jamie-vel :D és egyszerűen tudom hogy nem jövök be neki, ennyi :) de köszi a biztatást >:D<
Rocky, az a jó tanár hallod :D
mi is írunk holnap angolból... eddig egyetlen dogára sem tanultam XD
képzeljétek, van mégegy fizika ötösöm :shock: bevittem egy kísérletet (vízzel teli 1,5 literes üvegben szívószál, abban levegőbuborék, és rajta nehezék hogy ne forduljon fel, és lezárod az üveget, és ha megnyomod az üveg oldalát a nyomáskülönbségtől leszáll a szívószál darabka ^^ ha elengeded akkor meg visszamegy, apának égnek állt a haja tőle, szereti a fizikát de ezt még soha nem látta :D ) erre beírt egy nagy5öst... hát behalok :D

bár töriből remekelnék így :oops: év végén még vizsga is van belőle...

van itt valaki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 14:07 
Betűmániákus

Sziasztok!
Rocky örülük, hogy jól sikerült a dogád! Bárcsak a mi tanárunk is ilyen lett volna :? Ennyit tanulsz mostanában, hogy még nem is alszol? :shock: Ha igen akkor ügyes vagy, én nem bírnám ki. :lol: Ha meg nem, akkor bocsi, hogy már megint én értettem félre valamit. :roll:
Amúgy holnap már megyek suliba, és most már neki kéne állnom tanulni, mert rögtön 2 tz-vel kezdek majd. :? Angol ami okés és biokémia, ami meg nagyon nem. :?

Nemámka amúgy szerintem se add fel! Mi van, ha titokban te is tetszel neki? ;;)

Na puszi és további szép napot mindenkinek! :-* :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 9:03 
Tollforgató

Halihóó! :-D

Jelentem túléltem az infófaktos dogát! :D Jaj basszus annyira nagy volt... mondtam már, hogy imádom ezt a hapekot? Naná! Először is mindig húsz percet késik, aztán meg olyan simán lehet nála puskázni, hogy csak na(kár, hogy ezt eddig nem tudtam), szóval reméljük jó lett. :D

Ó verity, hát igen reméljük, hogy túlélem, bár már rosszabb vagyok, mint egy vámpír, se nappal se éjjel, nem alszok és hát gondolhatjátok, hogy nézek ki...
Ésss nagyon kíváncsi vagyok már rá, hogy mit mesélsz nekem. :) Ja és egyébként Á. nem az a személy, aki hasonló Tudjukkihez, ő már egy külön eset. :D

Hát, Nemámka, a pillanatragasztó nem is rossz ötlet... :-D És szerintem se add fel, Jamei-vel kapcsolatban. Sokan ismerik, hát na és... te is ismered, és lehet ő is meg szerene téged ismerni. :-P
És igen Á, egy *****, de igazából már nem is érdekel, csak egyszerűen zavar, hogy mindig belébotlok...

Jenny, hát te meg otthon? De jóóó neked, úgy irigyelllek, bárcsak én is... áhh olyan jó lenne. Na dde jobbulást neked, vagyis erősödj meg( a sulibamenést már nem kívánom)! :D

Shanon, hát veled mi a helyzet? Tegnap pont elkerültük egymást...

NA pusziiiii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 9:03 
Tollforgató

Halihóó! :-D

Jelentem túléltem az infófaktos dogát! :D Jaj basszus annyira nagy volt... mondtam már, hogy imádom ezt a hapekot? Naná! Először is mindig húsz percet késik, aztán meg olyan simán lehet nála puskázni, hogy csak na(kár, hogy ezt eddig nem tudtam), szóval reméljük jó lett. :D

Ó verity, hát igen reméljük, hogy túlélem, bár már rosszabb vagyok, mint egy vámpír, se nappal se éjjel, nem alszok és hát gondolhatjátok, hogy nézek ki...
Ésss nagyon kíváncsi vagyok már rá, hogy mit mesélsz nekem. :) Ja és egyébként Á. nem az a személy, aki hasonló Tudjukkihez, ő már egy külön eset. :D

Hát, Nemámka, a pillanatragasztó nem is rossz ötlet... :-D És szerintem se add fel, Jamei-vel kapcsolatban. Sokan ismerik, hát na és... te is ismered, és lehet ő is meg szerene téged ismerni. :-P
És igen Á, egy *****, de igazából már nem is érdekel, csak egyszerűen zavar, hogy mindig belébotlok...

Jenny, hát te meg otthon? De jóóó neked, úgy irigyelllek, bárcsak én is... áhh olyan jó lenne. Na dde jobbulást neked, vagyis erősödj meg( a sulibamenést már nem kívánom)! :D

Shanon, hát veled mi a helyzet? Tegnap pont elkerültük egymást...

NA pusziiiii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 21:33 
Sztorihajhász

sziasztok ^^

jaj, bennem az oltás, remélem nem lesz gázos, mert eddig nem igazán fájt :D kint álltunk öt oszttársammal az orvosi ajtaja előtt (na meg még egy csomó más diák de nem lényeg xD) és elkezdtük azt csinálni mint az Airwawes(?) reklámban hogy MEGCSINÁLOD! meg hogy NYOMOD! =)) nagyon készek voltunk... aztán belémdöfte, aszongyaja nő: milyen kemény a bőröd :shock: há' mondom gyúrunk wazze... meg előtte két órán keresztül (8-10ig) azon veszekedtünk hogy a jobb vagy a bal karunkba kapjuk-e... hát abba, amelyiken feltűröd a pólót, érdekli is az a dokit hogy jobb vagy bal-e, amelyikbe kéred abba tolja :lol:

csütörtök este meg korizni megyünk az osztállyal, háát az is érdekes lesz :D kéne csinálni megint képeket mint 6.ban... az oszifő is meg volt örökítve seggen csúszva :D

Rocky, hajrá XD pillanatragasztóval? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 20:42 
Fanfic-faló

Köszönöm a jókívánságokat :)

Rocky, kitartást neked, várunk! :) Egyébként lesz majd mesélnivalóm :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 19:36 
Tollforgató

Sziasztok csajszik! :)

Jaj hát én is vagyok, de kb. két percig még, mert infófaktos cuccot kell tanulnom(20 oldal) Hát hajrá... :?

Holnap meg csak reggel leszek, remélhetőleg fel tudok szökni, mert már elvonási tüneteim vannak és ha még egy perccel tovább maradok, akkor meg már nem tudok elszállni a géptől, úgyhogy megyek is... :D De nem érdekel, ha törik, ha szakad csütörtökön akkor is ideragasztom magam és nem is lehet majd kirobbantani a gép elől :-P

Na puszilok mindenkit ésss legyen már hétvégeee! :-D
Jók legyetek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 17:49 
Betűmániákus

Sziasztok! :)
Jenny, így utólag is köszönöm. :lol:

Sehol senki? :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 20:57 
Betűmániákus

Sziasztok!

Shanon nagyon boldog szülinapot kívánok!!! <:-P <:-P <:-P

Verity sajnálak a rossz napod miatt, nem voltak veled ma kedvesek a tanárok. :?
De örülök, hogy tetszett a film. :)
Érdekes lehetett a színdarab és szerintem nem ciki, ha egy ilyenen valaki elsírja magát, legalább mutatja, hogy vannak érzelmei. :)

Én az egész napomat átaludtam és még holnap se megyek suliba szóval velem nem történt semmi érdekes. :lol:

Na puszi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 16:20 
Sztorihajhász

Szia! akkor tartalmas napod volt verity, rossz értelemben...
a fizikát is utálom XD de jó neked hogy láttad a New Moont...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 16:11 
Fanfic-faló

Sziasztooooooook!

Minő meglepő, de újra leledzem errefelé. Azt hiszem, ez most egy felettébb hosszú bejegyzés lesz. Először is, nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked, Shanon! :-* Örülök, hogy jól sikerült a bulid, meg minden :) Amikor az enyém volt, akkor is elmentek itthonról a szüleim :lol: A D.-s történet... hát, elég sz*r lehetett :-S

Rocky, a te bulidnak is örülök, bár annak nem, hogy találkoztál vele. Rá mondtad azt nekem, hogy hasonló helyzetben voltál, mint én Tudjukkivel?

Hát Nemámka, szerintem ne add fel Jamesszel kapcsolatban, mert ha reménykedsz, az valamilyen szinten erőt ad neked, így még nem veszett el minden :) Mindig történhetnek váratlan események... ;)

Akkor most jöjjön az én hétvégém. :-P
Szombaton a sulimmal Pestre mentünk színházba, és megnéztük a Tavaszébredést. Nem tudom, látta-e esetleg valaki, de szerintem olyan fantasztikusan jó volt, hogy nem találok rá szavakat... Az Operett raktárszínházában voltunk, tehát ilyen kis kamaraszínházban, és az első sorban ültem. Kirázott a hideg végig, és szinte végigsírtam az egészet. Főleg a végén... állítólag felülről is látták a többiek (L-alakban voltaka padok), de nem bírtam ki... Egyébként a darab minden országban nagy port kavart, mert olyan témákat vonultat fel, mint családon belüli erőszak, gyermekbántalmazás, homoszexualitás, a szülői, tanári szigor és elvárások. Nagyon lesokkolt, de egyszerűen fantasztikus volt. Nagyon-nagyon. Ezzel a dallal kezdődött, persze magyar feldolgozásban, és ez is az egyik leghíresebb track belőle.

Vasárnap családi ebéd volt, aztán pedig mentünk a moziba New Moont nézni. Őszintén megmondom, éppen csak annyira volt jó, mint számítottam, de valamelyest ért egyfajta kellemes csalódás is. Kicsit unalmas volt, viszont az első résznél mindenképpen izgalmasabb. Hát ez értelmes volt XD XD De Jacobot még jobban megszerettem, meg néhány részt ismét megkönnyeztem.

A mai napom maga volt a megtestesült csődtömeg. Első óra fizika volt, és tanárnő kihívott a táblához embereket, hogy oldják meg a házinak feladott feladatokat... hát mondanom se kell, én voltam az egyik szerencsés. Aztán kitalálta, hogy a következő embereknek osztályozza. Azt hittem, helyre küld, erre: "Ma 23.-a van. Ki a 23. a névsorban?" Hát persze, hogy én vagyok az... Tanárnő erre: "Ó, akkor te nagyon jó helyen vagy ott." Ahhoz képest, hogy sík hülye vagyok, egész jó voltam, de a népet sikerült megnevettetnem az értetlenségemmel. XD Kb 35 percig voltam kint... Azt mondta tanárnő, hogy kapok egy négyest 5 aláhúzott vonallal, aztán mikor mentem a helyemre: "Áh, mégsem, hármas, mert én mondtam meg a kötélerőt is." Majdnem mondtam egy szépet... :cry:

Matek órán volt egy pillanat, amikor éppen nevettem valamin a körülöttem levőkkel együtt, erre tanárnő kihívott a táblához következőnek. Tehát ma nem szerettek engem a tanárok... de tesin kiakadtam a dühömet, aztán énekkaron.

És feldühített engem az egyik osztálytársam... -.-" Váh, inkább nem is mondok semmit, csak nyomul Tudjukkire...

De most lépek, mert irdatlan mennyiségű tanulnivalóm van.

Puszi, sziasztok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 16:03 
Sztorihajhász

BOLDOG SZÜLINAPOT SHANON ^^

hát akkor hagyjuk a régmúltat :)

túléltem a napot jessz xD de a holnapot nem bizti :S
nagyon félek az oltástól, szerintem megint kicsit megfáztam és így le leszek gyengülve és biztos kifekszek az anyagtól... de nem baj, ha belázasodom itthon fogok ülni :-D

besokkolt a JuTubom. :cry: :evil:

de azért Have a nice day :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 15:14 
Betűmániákus

Köszönöööm. :-*

A nővérem és köztem 9 év és 11 hónap van. :lol: D. pedig a múlté. Végleg. Már le is zártam a Maszk c. művemmel... De ez a kapd be dolog durva volt. Tényleg. Én se szoktam fölvenni az ilyesmit, de ez... :? :roll: Nem érzem úgy, hogy túlreagáltam volna...

Mindenkinek szép napot kívánok! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 10:29 
Tollforgató

Na, nekem csak ennyire van időm, mert épp suliban vagyok, de Shanon, ezt még mindenképp le akartam írni, szóval: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! És még sok ilyet... :D :x

Csajok, a többit majd visszaolvasom és válaszolgatok, de sajna a tanulás...

Szóval szép napot mindenkinek! Puszii :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 22:19 
Sztorihajhász

Rocky, örülök hogy jól sikerüólt a buli :D a levegőnek-nézés általában bejön ^^ csak egy idő után kicsit lehangoló...
Nos hát... Castiel az az angyal, aki kihozza Deant a pokolból :) és nagyon szeressem ^^ Misha Collins játssza. és tudom hogy kitalált karakter de hát én már

csak ilyen álmodozó vagyok XD

És nem, szerintem "James"-szel nem lesz semmi. túl népszerű, túl sok osztálytársam ismeri (őket meg nem szívlelem valahogy :() - vagyis hát az egész

iskola, mivel hogy minden rendezvényünkön fellép :D én meg tudom hogy nem vagyok az esete, szóval nincs itt szó semmiről :)

Rocky, ez az Á. nagyon fura egy fiú :? vagyis inkább csak tipikus... sajnálom hogy átélted ezt :(
shanon, el tudom képzelni D-t és Cs-t :D valahogy nagyon előttem vannak. mondjuk nem tudom, hogy volt ez a "Kapd be..." de nagy valószínűséggel én se

vettem volna fel. már ha csak viccből mondja. de jaj néha én is kiakadok csak egy szón, és akkor aztán már máshogy nézek az emberekre :?

Az én tesóm sajnos 10 évvel idősebb nálam és Portugáliában éli világát :D mondjuk szerintem rúdtáncosnő lett, mivel a pasijával mentek ki, és belőle aztán

mindent kinézek :? kiderül ugyanis hogy egy okirathamisító meg adósságokkal teli ****.... szóval nem tudom hogy akadt össze szegény nővéremmel, neki

még akkora szája sincs, mint nekem - szerintem nagyon hasonlítunk egymásra (külsőleg is, a 16 éves formánkban :D), de ő még zárkózottabb meg

félénkebb. szóval abból a pasiból mindent kinézek már, mivelhogy egy éjszakai bárt vezetnek ott... na hagyjuk, kalandos a családunk XD
amúgy 10.es vagyok :D

shanon, hát a te bulid is jó lett, ennek örülök :D én nem tudom hova tudnám elpaterolni a szüleimet ha rendeznék egyet...
egyszer volt egy sulibuli, asszem a farsang, ott karaokiztunk, és persze ki volt a fő énekes?! hát Jamie... azaz nevezzük B-nek ezentúl :D nagyon nagy hangja van, rekedtes és elképesztő :) meg még zongorázik és gitározik is mellé... khm ^^ csak én nem szeretek táncolni? :oops:

a New Moonra én még várhatok csütörtökig, mire letöltik nekem...

a tanárokról meg ne essen itt szó, mert kiújul a háromoldali iskolaundorom :D

nah erre a hétre ennyi ^^
sziasztok, jó éjt, éljétek túl a hétfőt :D
puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:52 
Betűmániákus

Rocky írta:
Na nekem mára ennyi volt, ellibegek fejezetet javítani, meg tanulni meg minden szóóval majd valamikor jövök a héten...

Amúgy tényleg begolyóztak ezek... fú Jenny, én nem bírnám ki, ha ezen a héten még szombat is lenne, de nézd ám őket! :D

Na puszi nektek :x

Szia! :-h
Amint lehet, gyere ide kikapcsolódni. :)
Én még lehet, hogy fölnézek... de ha véletlenül nem, akkor szép álmokat meg ilyenek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:52 
Betűmániákus

Jó tanulást és fejezet javítást Rocky! És bírd ki a hetet! Meg azért próbálj ránk is egy kis időt szakítani :lol:
Szerintem az én tanáraim soha nem is voltak normálisak :-P
És majd nézem őket! :-P
puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:48 
Tollforgató

Na nekem mára ennyi volt, ellibegek fejezetet javítani, meg tanulni meg minden szóóval majd valamikor jövök a héten...

Amúgy tényleg begolyóztak ezek... fú Jenny, én nem bírnám ki, ha ezen a héten még szombat is lenne, de nézd ám őket! :D

Na puszi nektek :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:36 
Betűmániákus

Szegények, sajnálak titakat. :-(
Mondjuk nekem meg szombaton is lesz most suli. :?

És Rocky, ha legközelebb megyek bulizni, csak a táncoló fiúkat fogom nézni! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:31 
Betűmániákus

Jajj, hagyd! Az én hetem is káosz lesz, sőt a következő is... :-( Megbolondultak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:28 
Tollforgató

Ja hát megint nagyon lassú a gép. Juj hát egyszer tényleg látnod kell, ilyet nem szabad kihagyni! :)

Óóó de jó neked, nekem sajna kell és olyan szar lesz ez a hetem, mert csomó doga, szóval alig fogok feljárni ide is. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:04 
Betűmániákus

Milyen nehézségeid akadtak? :shock:

Nem tényleg nem láttam még. 8) Pedig voltam már jó pár bulin, de valahogy sose volt olyan fiú aki táncolt volna :-( Pedig megnézném őket, biztos aranyosak. :-P
Hát igen, megérte :-D
amúgy holnap valószínüleg nem megyek suliba, még mindig nyögöm annak a hülye oltásnak a hatását :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 18:58 
Tollforgató

Na én is itt vagyok ám, csak kisebb nehézségeim akadtak.
Dee... a felméréssel egyet tudok érteni. :D És Jenny, te meg még sohasem láttál fiút olyan igazán jól táncolni? Fú hát akkor el kell jönnöd egyszer hozzánk, mert lakik a városban egy olyan álompasi, hogy huhú :D Hát igen, rá is a táncolása miatt figyeltem fel. :-P

Amúgy a zenét én se tudom meghallgatni, mert a szar gépnél vagyok, de ha odajutok a másikhoz, akkor mindenképpen. :)

Jaj Jenny, akkor megérte itthon maradni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 18:53 
Betűmániákus

Sziasztok!
Hú Rocky hát ez elég bonyolult :lol: Tesóm azt mondta, hogy jó volt, de végül nem jutottak be a koncertre, mert túl későn értek oda, a jegyeik meg nem náluk voltak, hanem tesóm haverjánál, aki meg ugye épp fellépett, mikor ők odaértek. Szóval felesleges lett volna elmennem. :-D
Majd tőled is kérek élménybeszámolót, ha megnézted a filmet! :-D

Én majd csak akkor megyek legközelebb moziba, ha kiolvastam a könyvet, amiből csinálták a filmet. Már alig várom. :D

És Shanon tényleg gondoltunk rád tegnap, hogy biztos milyen jól érzed magad a bulin! :D Sajna én nem tudom meghallgatni a zenét, mert nincs hangkártyánk, de ha ilyen sokat táncoltatok rá biztos jó lehet.

És én még nem láttam fiút áncolni, de komolyan. Ha megyünk koncertre, ott is csak pogóznak, de nem táncolnak. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 18:21 
Betűmániákus

Hát nem volt piskóta! 8->
Iggen. Anyumék tudják, hány óra... :lol: Mindig. És igen. Nagyon jót tánciztunk. Egyébként egy fölmérés szerint a táncoló pasik hamarabb találnak párt maguknak. :D Kár, hogy kevesen vannak. Azt mondják, égő. Tegnap is legalább fél óráig unszoltuk őket, hogy szálljanak be, aztán valami 5ször újraindították a 7 és fél perces muzsikát :shock: Most izomlázam van. A kis álszentek! Még hogy nem táncolnak... Cccc.

Egyébként itt van egy kis részlet belőle. Erre roptuk olyaaaan nem tudom hányszor végig. Nekem a hosszabb változat van meg, ami 7,5 perces... folyamatosan gyorsul. Kééész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 18:10 
Tollforgató

Sziasztok, hát én is megjöttem! :)

Ó Shanon, örülök, hogy jól sikerült a bulid! Gondoltunk ám rád Jennyvel... :)
Igazi Sweet Sixteen volt akkor a javából... :) Juhúú és fiúkat próbáltatok táncolni tanítani? :-P Azért remélem akadt egy-két táncos lábú, aki akárhogy is táncolt, de megtáncoltatott téged is. :) Júj és én is annyira szeretek énekelni (buli után mindig be is rekedek xD ), amúgy most azt jutott eszembe, amikor nyáron elmentünk karaokizni és hát jaaaj.... tiszta jó volt az is.( persze az illumánált állapot már nekünk is meg volt) :D
Anyudék meg tényleg tök rendesek voltak, a tesós bulis dolog meg remélem még tárgytalan lesz nálunk jó sokáig... :D

Jaj én is akarok menni New Moont nézni... verity, mindenképpen meséld el, hogy milyen volt a film! ( még jó, hogy egész eddig egy kis kéztetést sem éreztem rá, hogy megnézzem...most meg... :D) Amúgy pedig várunk vissza!

És persze neked is szia Jenny! :) Na tesód tegnap mit mesélt, jó volt a buli? Érdemes lett volna neked is elmenni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 16:32 
Betűmániákus

Szió!
Jó mozizást Verity! :D
Aztán majd mesléd el, hogy tetszett! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 16:09 
Betűmániákus

verity írta:
Sziasztok!

Tegnap még akartam írni ide délelőtt, de nem volt időm, mert mentem színházba. Bocsi, de most nem olvasok vissza, majd valamikor este bepótolom, és jövök is, csak most megnézem moziban a New Moont... meg majd mesélek is :D

Puszi :-*

Sziaa!
Jó mozizást! :)
Bár nekem nem sokat mond a Twilight... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 16:06 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Tegnap még akartam írni ide délelőtt, de nem volt időm, mert mentem színházba. Bocsi, de most nem olvasok vissza, majd valamikor este bepótolom, és jövök is, csak most megnézem moziban a New Moont... meg majd mesélek is :D

Puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 11:50 
Betűmániákus

Sziasztok!
Shanon örülök akkor, hogy jól sikerült a bulid! :D
Még sok ilyet kívánok! :D
És szüleid tényleg rendesek voltak, hogy elmentek. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 10:11 
Betűmániákus

Sziasztooook! :D
Jó reggelt/délelőttöt mindenkinek, aki erre téved!

Hát, a jókívánságok beváltak, és fergetegesre sikerült a buli. Persze, ez nem ment volna a barátaim nélkül... :) Olyan cukik voltak... mind együtt jöttek és... jaj, nagyon jó volt... beszélgettünk aztán buliztunk, aztán kissé illuminált állapotban elkezdtünk beugrózni... :lol: Végül meg kidőltünk... De tagadhatatlanul a táncos része volt a legjobb a bulinak. Vannak nagyon jó bulizós szerb számaim, amiket tudunk fejből is, így énekelni is tudtuk, meg előkerült Inna meg az Angel, amit úúúúgy imádok... 8-> Meg kólóztunk is, ami egy szerb társastánc... bár szerintem anyámék kicsit hülyének néztek minket, amikor tanítottuk a fiúkat..., dehát jól van. Egyébként anyámék még időben elhúztak... még mielőtt hangoskodni kezdtünk volna, hűlt helyük volt. :lol: Úgyhogy pipálva. Ma meg jön a pereputty.

Óóóó, hát én nem sűrűn járok a tesómmal bulizni, mert ő már túl van ezen a korszakán. 25 éves óvónő, és már lassan egy éve együtt vannak a barátjával, szóval lehet, hogy már komolyabb lesz minden, mint egyszerű kapcsolat. Lehet, hogy majd egyszer csak férjhez megy... :o

Nos, ennyi, azt hiszem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 0:04 
Tollforgató

Nemámka írta:
Rocky írta:
Na vagyok is... ez a tanulásosdi nagyon nem jön össze nekem, azt hiszem. :?

Fú, én meg úgy vagyok vele, hogy nem akarnék korán kelni, de kidob az ágy. Na jó, ma meg amúgy is hulla vagyok, mert vagy 3 órát aludtam, de hát semmi gáz... :D

Ó hát nem láttad? Sajnálom, de bárcsak én se láttam volna tegnap... :cry:
Na várjunk csak Castiel? Hát ő ki? :oops:
Amúgy meg a felejtés nem könnyű, de ha igazán akarod akkor sikerül, én mindenesetre kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgok vagy így, vagy úgy. :)

öhm ^^ ha akarod nézni az odaátot akkor nem spoilerezek, de amúgy Cas van az avimon :)
hát, igazából James tényleg csak a "lát(ó)határon" van :D semmi komoly, csak naggggyonplátói hülyeség :roll:

jaj majd holnap visszaolvasok, lányok.
jóéjt mindenkinek :)

Hát nem áll szándékomban, vagyis időm se lenne rá, úgyhogy nyugodtan leírhatod. :) Ó, hát szóval ő az? :)
Dehogy is, ne mondj ilyet, biztosan nem hülyeség! :)
Fú hát azért lesz mit visszaolvasnod, úgyhogy sok szerencsét hozzá! :D
Amúgy Nemámka te másodikas, vagy harmadikas vagy? Mert bemutatkozásnál annyit írtál, hogy 16 vagy. Bocsi, furdal a kíváncsiság... :oops:

Szép álmokat! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 23:45 
Sztorihajhász

Rocky írta:
Na vagyok is... ez a tanulásosdi nagyon nem jön össze nekem, azt hiszem. :?

Fú, én meg úgy vagyok vele, hogy nem akarnék korán kelni, de kidob az ágy. Na jó, ma meg amúgy is hulla vagyok, mert vagy 3 órát aludtam, de hát semmi gáz... :D

Ó hát nem láttad? Sajnálom, de bárcsak én se láttam volna tegnap... :cry:
Na várjunk csak Castiel? Hát ő ki? :oops:
Amúgy meg a felejtés nem könnyű, de ha igazán akarod akkor sikerül, én mindenesetre kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgok vagy így, vagy úgy. :)

öhm ^^ ha akarod nézni az odaátot akkor nem spoilerezek, de amúgy Cas van az avimon :)
hát, igazából James tényleg csak a "lát(ó)határon" van :D semmi komoly, csak naggggyonplátói hülyeség :roll:

jaj majd holnap visszaolvasok, lányok.
jóéjt mindenkinek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 21:38 
Tollforgató

Jenny írta:
Oké akkor várlak. :-D
Hát ő ugye csak 2 évvel idősebb nálam, és ugyanazt a zenét szeretjük, szóval néha elszoktunk menni együtt.
és ő nem is jár el bulizni, vagy csak nem akarod magaddal vinni?

Na vagyok is, csak még mindig nem otthon. :? Ó tényleg én már kérdezni is akartam, hogy mi is az a zene, amit említettél?
Ja és ő még nem jár bulizni, még csak 13 éves, szóval remélem egy ideig még nem engedik. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 20:45 
Betűmániákus

Oké akkor várlak. :-D
Hát ő ugye csak 2 évvel idősebb nálam, és ugyanazt a zenét szeretjük, szóval néha elszoktunk menni együtt.
és ő nem is jár el bulizni, vagy csak nem akarod magaddal vinni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 20:36 
Tollforgató

Hihi, hát ez jó. :)
Mondjuk én sosem vinném magammal a tesómat (amúgy is kis töpliksz még), meg otthon is nehéz elviselni, nem hogy még buliba... :D

Szóval akkor ma este tiéd a gép, ugye? Kis mázlista. :-P
Na mi még a mamámnál vagyunk, de amint hazaérek sietek fel hozzád. :)

Puszii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 20:31 
Betűmániákus

Szió Rocky!
Akkor várlak késöbb! :)
Addig is jó irogatást! :)
Amúgy tesóm nem olyan rendes, mint amilyennek ilyenkor látszik tuti van valami hátsó szándéka :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 20:24 
Tollforgató

Szia Jenny!

Ó hát én itt vagyok, de nem sokáig, mert nálunk is tesóm van a gépnél. Na de majd este idejövök (mintha most nem lenne az xD).
Amúgy tök rendes tesód van... :)
Na, jó ihletet én is megyek írni, de én maradok a jól bevált papír toll párosnál. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 18:31 
Betűmániákus

Na visszatértem erre látom, hogy ti már elmentetek. :?
Na mindegy, azért: Shanon téged is sajnálak, rossz lehetett, de hát ha az a fiú ilyen volta húgával, gondolj bele, lehet, hogy veled is ilyen lett volna. :? Azért remélem Cs-vel össze fog jönni a dolog. És jó bulizást estére! :D
:-*
Engem is hívott most tesóm (ő rendes szokott lenni, ha együtt megyünk), hogy menjek vele bulizni, de semmi kedvem hozzá. :roll:
Inkább írok, most megszállt az ihlet. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 17:52 
Betűmániákus

Rocky írta:
Semmi baj, Jenny és köszi! :x

Shanon, neked is köszönöm a megértést és sajnálom, hogy neked is " csalódnod kellett", de tudod mit akkor is nekünk lesz jó. B****ák meg... az ilyenekkel tényleg nem érdemes foglalkozni.
Szóval én már nem bánkódom és úgy veszem észre, hogy már te sem, meg amúgy is, ott van neked Cs. :) Amúgy meg érthető volt minden... :) És nekem is van egy D.-hez hasonló ismerősöm, szóval teljesen át tudom érezni a helyzeted... :)

Na nekem sajna mennem kell, de nagyon jó bulit estére! :)

Pusziii

>:D< :-*

Köszi. meglesz-remélem, bár a haverjaimat ismerve nem lesz gond. Meg én is szeretek partizni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 17:45 
Tollforgató

Semmi baj, Jenny és köszi! :x

Shanon, neked is köszönöm a megértést és sajnálom, hogy neked is " csalódnod kellett", de tudod mit akkor is nekünk lesz jó. B****ák meg... az ilyenekkel tényleg nem érdemes foglalkozni.
Szóval én már nem bánkódom és úgy veszem észre, hogy már te sem, meg amúgy is, ott van neked Cs. :) Amúgy meg érthető volt minden... :) És nekem is van egy D.-hez hasonló ismerősöm, szóval teljesen át tudom érezni a helyzeted... :)

Na nekem sajna mennem kell, de nagyon jó bulit estére! :)

Pusziii

>:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 17:32 
Betűmániákus

óóó, hát sajnálom... :( Az ilyenekért viszont nem érdemes se törni magunkat, se itatni az egereket.*ölel*
Én még tisztán emlékszem, hogy kezdődött D.vel.. A bnőmet állandóan kérdezgette, hogy hogy vagyok, hogy hívnak... a bnőm meg állandóan nem tudom-mal felelt, hogyha akar vmit, akkor tőlem kérdezze meg, ne mástól. Aztán végül valahonnan megtudta a nevem, és egyik nap ahogy vártuk a buszt, én meg oldalt álltam a korlátnak, és ahogy a elment mellettem a fülembe súgta, hogy "szia Olivia". Ez volt júniusban. El is telt a nyár... eléggé rossz volt, mert nem hallottam róla semmit, hiszen másik városban lakik, szintén jó messze tőlem... Tehát egész nyáron értelemszerűen semmi, aztán szeptemberben se volt semmi különös, kezdtem is lemondani róla... Meg is ijedtem, mert... tudjátok inkább az az elérhetetlen fajta és nem értettem, mit akar tőlem, teljesen átlagos lánytól... Aztán hallottam róla ezt-azt, hideget meleget, de nem szeretek mások véleménye lapján dönteni... Szeptemberben meg megismerkedtem a húgával, Bettivel, aki marha jófej, és még ma is rengeteget dumálunk... És tőle tudta meg, hogy utálja a cicababákat, inkább azokat a csajokat szereti, akikkel lehet dumálni bármiről, és van saját véleménye. Itt fölcsillant a szemem, és úgy voltam vele, ha végre valahára kezdeményez, akkor lehet belőle valami. Aztán októberben köszönni kezdett, meg váltottunk néhány szót... 22-én meg jött a gólyabuli, ami egy nagyon jó dolog a sulinkban - szerintem mindenütt szuper lehet-, de itt tényleg van minden... és utána jött az esti buli, ahol megtörtént az ominózus húgi-megalázós eset, ahol közbeszóltam és egyetlen dolgot mondott, de azzal elvágta magát. Tudom, hogy nem kéne fölvennem, mert naponta használjuk, de az a tekintet, megvetés és komolyság, az lebilincselt, elakadt a szavam és elfordultam, hogy ne lássa meglepődésem, meg hogy fáj amit mondott..."Kapd be..." Ennyi volt. Aztán berúgtam meg minden volt, felére nem is emlékszem... Aztán irt azon az oldalon, ahol Cs. is ismerősöm, leállított a suliban, hogy ne haragudjak, mert részeg volt... (közben teljesen józan volt még akkor, komolyan...), bocsánatot kért, én meg mondtam neki, hogy nem tőlem kell bocsánatért esedeznie, hanem a húgától. Aztán beszéltem Bettivel, és azt mondta, hogy ő föl se vette, mert mindig ez van, ha együtt buliznak... :shock: Na, itt le is zártam magamban, hogy akármit csinál ebből semmi sem lesz, ha rajtam áll... Nem kérek belőle. Cs. pedig lelki haverja és... tuti tudja ezeket a dolgokat... Viszont ameddig D. maga a megtestesült Casanova... akivel minden vad és extrém dolgot el tudsz képzelni... addig Cs. maga a megtestesült nyugodtság és biztonság. Ezt azért furcsállom, mert nem tudom, milyen pasik jöhetnek szóba nekem, mert teljesen más a két pasi, mégis mindkettő bejött... És Cs.aranyosabb is, és nem annyira föltűnő... D. mindig körül van véve a haverjaival meg csajokkal, akik állitólag szintén csak haverok... Hát, nem tom, mennyire érthető, deee.... :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 17:31 
Betűmániákus

Akkor remélem, hogy találsz valakit, aki rendes és nem áll le minden ilyan csaszival.
Én most megyek, tesóm már megint piszál, bocsi.
és puszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 17:24 
Tollforgató

Jenny írta:
Igen kédzülget. :lol:

Hát ez elég bonyolult volt, de végül is megértettem. Sajnálom, mert ez tényleg nehéz és rossz helyzet. És már jó hosszú ideje tart, ami meg csak rosszabbá teszi. :?
Pedig először jó nak indult. :?
De most már legalább értem, hogy mi a baj.
De gondolom, ha már eleve ivott, akkor lehet, hogy nem is emlékezett rá, hogy mit csinált, bár az elég furcsa lenne.
De azaz MSN-es rész tényleg eléggé gyerekes. És amúgy akkor mit mondtál neki?

De nem untattál, főleg, hogy én kérdeztem.
Azért remélem, majd jól alakulnak a dolgok! :-D

Hát igen, ez még a leegyszerűsített változat volt, de igazából már nem is vagyok rá dühös, csak egyszerűen nem bírom látni. Pedig elég sokszor sikerül...
Ó és nem volt olyan részeg... csak volt benne pia, szóval erre nem lehet fogni.
Hát Msn-en is csak azt mondtam, hogy nekem nem tetszik A. , de ezt neki is mondtam már, úgyhogy semmi újat nem tudott kihúzni belőlem.

Amúgy vele már nem fognak jól alakulni a dolgok, de nem is bánom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 17:16 
Betűmániákus

Igen kédzülget. :lol:

Hát ez elég bonyolult volt, de végül is megértettem. Sajnálom, mert ez tényleg nehéz és rossz helyzet. És már jó hosszú ideje tart, ami meg csak rosszabbá teszi. :?
Pedig először jó nak indult. :?
De most már legalább értem, hogy mi a baj.
De gondolom, ha már eleve ivott, akkor lehet, hogy nem is emlékezett rá, hogy mit csinált, bár az elég furcsa lenne.
De azaz MSN-es rész tényleg eléggé gyerekes. És amúgy akkor mit mondtál neki?

De nem untattál, főleg, hogy én kérdeztem.
Azért remélem, majd jól alakulnak a dolgok! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 17:05 
Tollforgató

Óha, szóval új fejezet készülőben? De jó! :)

Nem, nem te vagy a hülye én nem írtam le, csak nagyon homályosan. De amúgy nem ez volt...

Na jó leírom röviden azt hiszem...
Szóval még tavaly szilveszterkor kezdődött amikor is az egyik srác meghívott minket a házibulijába, ahol ő is azaz Á. is ott volt. Akkoriban tök jóban voltunk mármint így haveri szinten. Ugyanis van nálunk egy klub, ahova gyakran le szoktunk járni és azt hiszem ott ismerkedtem meg vele. A haverjait már amúgy is ismertem, de őt nem, mert idősebb nálam. Na azt pedig tudni kell, hogy én meg Dodi (legjobb barátnőm) imádunk táncolni, ezért van olyan is, hogy csak ketten maradunk lent csajok, miután a többi lány elmegy. Hát ugyebár ez egypárszor előfordult akkoriban is és hát ő meg a haverjai mindig hazakísértek minket. Tudjátok ház előtt még dumáltunk, meg hülyültünk, szóval tök jó volt. Na, ekkoriban tetszett meg...

Aztán eljött a várva várt szilveszter amikor is olyan jól elvoltunk, hogy én már szinte biztos voltam benne, hogy lesz valami. Mert még táncolt is a kedvemért, pedig az nála nagy szó... szóval egy csomót táncoltunk, meg volt fülbesugdolózós izé is és hát búcsúzáskor egy csöppet félre ment a puszink. Na igen...

Csak aztán ő nem az a nagyon bátor fajta és maradt is ennyiben a dolog. A klubba lejárásosdi folytatódott, de nem volt semmi különös. Na ilyenkor lettem jóba a haverjával A.-val. Tök ari srác, meg jókat lehet vele dumálni és ugyebár egy busszal is jártunk, szóval csomószor mellette ültem, meg sokszor hazakísért és ezt gondolom megosztotta Á.-val is, mert mindig azzal húzta az agyam Á., hogy nekem biztos A. tetszik A. Aztán egyik nap Msn-en rám írt A. ,de olyan nagyon furcsa volt, mert nem úgy írt, ahogyan szokott, meg furin kérdezősködött, na ez egy kicsit gyanús lett. Aztán rájöttem, hogy ez tuti nem A. volt, mert ő nem kérdezné meg, hogy tetszik-e nekem. Végül is kiderült Á, volt az, de komolyan, ez annyira gyerekes, ha akar valamit, akkor kérdezze meg tőlem... na de mindegy is, ezen túltettem magam.

Aztán volt az egyik gimis buli és megint minden jól alakult volna, csakhogy nálunk eléggé elterjedtek a ***** csajok, Á. meg "enyhén" ittas volt és egyik pillanatban még nekem teszi a szépet, a másikban meg már Sz.-el smárol. Hát itt szakadt meg bennem valami, főleg, hogy utána még haza is kísérte a csajt, a haverjai tanácsai miatt (azaz jól **** meg!), meg már végleg elszakadt a cérna.

Na ugye ők eltűntek mi meg maradtunk, hát mondanom sem kell már a sírógörcs kerülgetett, aztán mikor visszajött és úgy csinált, mintha nem tett volna semmit, hát akkor már végképp kiakadtam. Na azóta van ez a látni sem akarom helyzet, sőt ha látom is inkább elfordítom a fejemet...
Pedig ne tudjátok meg milyen ártatlan szemekkel tud nézni, de akkor is áhh... szórakozzon mással!

Na jó asszem ennyi a "nagy" sztori, bocsi, hogyha untattalak titeket. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1158, 1159, 1160, 1161, 1162, 1163, 1164 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra