Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 06 (csütörtök), 0:33

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 17:45 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Uh, öt perce írtam le a következőt:

oO{~Vége~}Oo

Ezt most rettentően fontos információnak tartottam. :D =))

Mi is!!!!!! Na, most gondban leszek, mert nagyon-nagyon örülök neki, ha lesz friss :D =D> :D, de annak nem, hogy vége lesz :(( . (Na, én is egy bonyolult személyiség vagyok. :-D

Idézet:
Gondolom, sejtitek hová írhattam - amit holnap vagy holnapután este hét-nyolc felé olvashattok is. :) (Mármint a vége szó előtti tartalmat is. :)) )

Naná, hogy sejtjük, és szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy már alig várjuk. :D =P~ (Bár én tutira végig fogom bőgni, már előre látom :cry: ;) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 23:42 
Betűmániákus

Uh, öt perce írtam le a következőt:

oO{~Vége~}Oo

Ezt most rettentően fontos információnak tartottam. :D =))

Gondolom, sejtitek hová írhattam - amit holnap vagy holnapután este hét-nyolc felé olvashattok is. :) (Mármint a vége szó előtti tartalmat is. :)) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 19:27 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Jellemző, beszélő gyertya, beszélő könyv... sok Lily-féle agymenés. Csoda, hogy vevők vagytok rá. :))

Nevezzük inkább Lily-féle zsenialitásnak :D A beszélő gyertya például azóta is a kedvencem. Imádtam. _U_ =))

Off: Te, Lily, nem teremtenél nekem mondjuk egy beszélő tollat, aminek a hangját csak én hallhatom? Érettségin kifejezetten jól jönne. Én megúsznám azt a rengeteg tanulást (amiért örökké hálás lennék neked), és meichan-ék áldanák érte a nevedet, mert akkor tuti, hogy hetente minimum egy frisst kapnának a Miért?-ből. ;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 18:39 
Betűmániákus

rowling írta:
Szia!

Hát.... jöttem meggyóni bűnömet...

Jaj istenem. Nem bűn a kritikaírás... hiszen már itt is írtad, hogy olvastad. :D Én már erről is tudom, hogy jártál arra. :D Persze már azóta láttam, hogy írtál, nem sokára válaszolok. Meg barátosnédnek is. ^^

Neeem, nem lesz több Leo. Leóból elég egy. :D =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 18:38 
Betűmániákus

meichan írta:
Nem is értem miért lepődsz meg azon,hogy Ukuméval mi mindenre vevők vagyunk...

Neeem, nem lepődöm meg, oké? :D

Jellemző, beszélő gyertya, beszélő könyv... sok Lily-féle agymenés. Csoda, hogy vevők vagytok rá. :))

Hamarosan elv hétvége volt belőve, remélem, az is marad. De ami késik, nem múlik. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 18:52 
Írópalánta

Szia!

Hát.... jöttem meggyóni bűnömet. A helyzet az, hogy olvastam az új ficet, és nagyon-de-nagyon tetszett.... csak nem írtam kritikát, mert:
1. nem lett volt eddig elég időm
2. lusta voltam :#-) Ezen, nincs mit szépíteni.
Feldobja a napom, hogy hamarosan olvashatom a kövi fejezetet, és,itt megígérem, oda már írok kritikát. :-D És köszönöm szépen, hogy egy újabb remekművet olvashatok tőled. >:D<

szerk. Következő Leo? Ugye a fejezetre értetted, és nem arra, hogy Leoból kettő lesz? esetleg megjelenik az ikerpárja?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 18:13 
Fanficbúvár

Nem is értem miért lepődsz meg azon,hogy Ukuméval mi mindenre vevők vagyunk? $? Ez csak természetes.Annak örülök,hogy Leo kövije már béta kézben van,mostanában kicsi hulla vagyok ezért nagyon tudok örülni egy jó történetnek kikapcsolódásként :D
Um a beszélő gyertyát imádtam,főleg,hogy a végén Harry elhatározta,hogy kerít neki egy társat na az haláli volt :-P
Avalont pedig imádom azóta,hogy megírtad már legalább háromszor kellett printelnem annyiszor olvastam :) No reméljük,hogy hamarosan jön majd valami kis friss,most leginkább SB-t,hagyatékot és Leot várok bármelyik jöhet ja és persze Amadét az is régen volt. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 17:57 
Betűmániákus

Luna írta:
Megpróbáltam megfejteni a Coniux Benevolus jelentését, hát egészen ígéretes, remélem azt jelenti amit szeretnék, hogy jelentsen :)

Egyáltalán nem nehéz utánajárni, és amúgy azért tartok a fogadtatástól, de hát na. Régóta akartam olyat. ^^

Előbb persze befejezek pár történetet, mert a mostani négy függő is elég szerintem az idegeiteknek. :)

Mivel ugye megtörtem, és Leót el kezdtem feltöltögetni - szal még várat magára. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 13:37 
Szárnybontogató

Megpróbáltam megfejteni a Coniux Benevolus jelentését, hát egészen ígéretes, remélem azt jelenti amit szeretnék, hogy jelentsen :)

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 21:43 
Betűmániákus

SSFL írta:
Szerintem olyan kis klisés a történet... talán ezért nem töltöttem még fel. Meg hát nekem mániám valami lényt/tárgyat egyebet beleírni a történetbe, ami beszél. XD

Kis sunyi. :D De azért jó, hogy már olvastál tőlem, mert akkor nem fogsz az első sokkoktól messzire menekülni. XD

SSFL írta:
Hm, nem baj az, ha vannak benne klisék, ha egyszer jól van megírva. :) És jó, hogy van ez a mániád a beszélő lényekre/tárgyakra, többek között ezért is fogott meg a történet első olvasásra. :) Tehát félkész...Akkor viszonylag nem kell majd túl sokat várni a második fejezetre, örülök. :D
A Hagyatékot pedig majd sasolom, és amint kiírtad, hogy vége, elolvasom. :)

Uh, van beszélő napló... kettő is... aztán egy dumáló Piton-féle gyertya... most szegény Leo... aztán egy angyal.... ööh... nem fog az agyam. :D Ööhm, életrekelő vízköpők... az Avalon volt... No, asszem jelenleg ennyi a "furcsa lények" lista. :D

Ma visszakaptam a gépemet is, és nem "éjszakázom" a suliban, így végre van rá esély, hogy befejezzem már végre. :)

A "következő Leo" pedig már a bétánál van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 9:39 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Idézet:

Üdvözletem. ^^

Hát igen, azt hiszem, erre még nem jártál. :D Úgy rémlik, Snarry kedvelő vagy - a Snarryjeim körül sem igazán láttalak... :D

Olvastam már tőled Snarry-t, még a régi WS oldalon, csak akkor még nem voltam aktív a kritikaírás terén :oops: ...Az Avalon legendája különösen tetszett! :)

Idézet:
Szerintem olyan kis klisés a történet... talán ezért nem töltöttem még fel. Meg hát nekem mániám valami lényt/tárgyat egyebet beleírni a történetbe, ami beszél. XD

Amolyan félkész a történet. Megvannak belőle dolgok, részek néhol fejezet is későbbről. :) Így gyorsabban halad a friss, mivel átnézendős, és rövidke. Bár még nem tudom, mennyire legyen rövid, mert akkor meg olyan összecsapottnak tűnik... bár az Elfeledve is olyan volt, aránylag mindenki megbékélt vele. :)

Hagyaték, na már nem sok minden választ el attól, hogy leírjam: VÉGE. :) Szóval, nem sokára rávetheted magad - bár én még mindig nem vagyok vele megbékélve. Nem tartom jó történetnek, olyan... áh. *sóhajt* Mindegy. :D

Késő van, én meg fecsegek itt össze-vissza. :D

Hm, nem baj az, ha vannak benne klisék, ha egyszer jól van megírva. :) És jó, hogy van ez a mániád a beszélő lényekre/tárgyakra, többek között ezért is fogott meg a történet első olvasásra. :) Tehát félkész...Akkor viszonylag nem kell majd túl sokat várni a második fejezetre, örülök. :D
A Hagyatékot pedig majd sasolom, és amint kiírtad, hogy vége, elolvasom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 15:59 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Hagyaték, na már nem sok minden választ el attól, hogy leírjam: VÉGE. :) Szóval, nem sokára rávetheted magad

*prédáját leső farkas módjára, ugrásra készen várja a "Hagyaték"-ot*=P~ :D
Na, most vagyok gondban, mert örülök, hogy úgy néz ki, talán hamarosan olvashatjuk :D, de... de akkor vége lesz... :(( és annak meg nem örülök. Imádom a boldog Happy End-et *reméli az lesz*, de nem szeretem ha vége van egy történetnek... (Na, ez nagyon értelmes :oops: ).
Idézet:
bár én még mindig nem vagyok vele megbékélve. Nem tartom jó történetnek, olyan... áh. *sóhajt* Mindegy. :D

Na, ezt meg se láttam, mert szerintem a Hagyaték is nagyon jó történet. De nem vitázok veled, ha te úgy érzed, ahogy, akkor nem tudlak mással meggyőzni ennek az ellenkezőjéről, csak azzal ha majd megpróbálok olyan kritikát írni a fejezethez, amiből érzed, és talán elhiszed nekem, hogy ez egy nagyon jó történet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 23:32 
Betűmániákus

SSFL írta:
Szió! :)
Nálad még nem jártam szerintem :-? No, egyszer mindent el kell kezdeni :D
Azért jöttem, hogy szóljak máris imádom ezt a történetet! :) Nagyon tetszik Leo figurája, és az ötlet, hogy bármivé át tud változni...pazar :-)V
Ez már egy kész regény egyébként? :) Nos, most egyelőre ennyi, majd még jövök szerintem máskor is. ;)

u.i.: A Hagyatékkal is szemezgetek, ha befejezted, megkukkantom. :)

Üdvözletem. ^^

Hát igen, azt hiszem, erre még nem jártál. :D Úgy rémlik, Snarry kedvelő vagy - a Snarryjeim körül sem igazán láttalak... :D

Amolyan félkész a történet. Megvannak belőle dolgok, részek néhol fejezet is későbbről. :) Így gyorsabban halad a friss, mivel átnézendős, és rövidke. Bár még nem tudom, mennyire legyen rövid, mert akkor meg olyan összecsapottnak tűnik... bár az Elfeledve is olyan volt, aránylag mindenki megbékélt vele. :)

Hagyaték, na már nem sok minden választ el attól, hogy leírjam: VÉGE. :) Szóval, nem sokára rávetheted magad - bár én még mindig nem vagyok vele megbékélve. Nem tartom jó történetnek, olyan... áh. *sóhajt* Mindegy. :D

Késő van, én meg fecsegek itt össze-vissza. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 23:27 
Betűmániákus

Salien írta:
Uff. Már épp készültem füstölögni magamban, de... valóban, meichan-nek igaza van. Sok olyan, szerintem nagyon jó történet van, amit félbehagytak. :? Te, viszont - habár időnként tartasz kisebb-nagyobb szüneteket - töretlenül írod őket. Szóval "a lényeg, hogy írsz". :oops:
(De azért már nagyon várom azt a frisst. :wink: )

Szegénykém. :oops:

Ma három beadandóval és két előadással küzdöttem, de mivel mindent bezsúfoltam egy napra, így a továbbiakban lesz némi időm. *sóhajt* Nem csodálom, hogy füstölögsz magadban, igen szánalmas, mit művelek. :oops:

Holnap nincsen gyakorlatom, szal be sem megyek suliba... megint jó példát mutatok XD De így legalább lesz rá esélyem, hogy egy előadás megcsinálása mellett reggeltől-estig írjak.^^

A gépemet még mindig nem vittem... majd elv délután, de van pasim, akitől el lehet kérni az övét. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 20:48 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Lilyanjudyth írta:
Megtörtem. És végül feltettem.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=63195

Rövid kis regényke első fejezete. :)

Szió! :)
Nálad még nem jártam szerintem :-? No, egyszer mindent el kell kezdeni :D
Azért jöttem, hogy szóljak máris imádom ezt a történetet! :) Nagyon tetszik Leo figurája, és az ötlet, hogy bármivé át tud változni...pazar :-)V
Ez már egy kész regény egyébként? :) Nos, most egyelőre ennyi, majd még jövök szerintem máskor is. ;)

u.i.: A Hagyatékkal is szemezgetek, ha befejezted, megkukkantom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:40 
Betűmániákus

Megtörtem. És végül feltettem.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=63195

Rövid kis regényke első fejezete. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 15:26 
Zöldfülű

meichan írta:
A SB miatt ne izgasd magad ha nagy és nehéz hamar átnézni,a szép hosszú fejiket szeressük és nem fog senki haragudni ha mondjuk jövő hét végén lesz belőle csak friss ;) A lényeg az,hogy lesz :)

Uff. Már épp készültem füstölögni magamban, de... valóban, meichan-nek igaza van. Sok olyan, szerintem nagyon jó történet van, amit félbehagytak. :? Te, viszont - habár időnként tartasz kisebb-nagyobb szüneteket - töretlenül írod őket. Szóval "a lényeg, hogy írsz". :oops:
(De azért már nagyon várom azt a frisst. :wink: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 11:51 
Fanficbúvár

Nem én voltam.Az ilyennek nem tudnék utána nézni.

Oh örülök ha sikerül ma frissíteni valamelyiket ha mindkettőt annak még jobban :D A SB miatt ne izgasd magad ha nagy és nehéz hamar átnézni,a szép hosszú fejiket szeressük és nem fog senki haragudni ha mondjuk jövő hét végén lesz belőle csak friss ;) A lényeg az,hogy lesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 18:14 
Betűmániákus

Még csak az időpontokat... de igen, felér már a vizsgáztatással is. XD

Azért ma elég sok mindennel haladtam. Az Amade vagy a Hagyaték fog frissülni, vagy mindkettő. Az SB-vel meg most az a gond, hogy nagy - és hamar nehéz átnézni. :)) Egy részével még mindig szánalmasan szenvedek. *sóhajt*

Amúgy roppantul érdekelne, aki arra szavazott, hogy utánanéz, mit derített ki, és milyen következtetéseket vont le? :D :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 14:09 
Fanficbúvár

Juj te szegény a nyakadba zúdították a vizsgákat?Nem baj az,hogy sokáig aludtál neked is kijár a pihenés,majd behozod valahogy.
A karácsonyi meglepiknek örülni fogok és szerintem mindenki de ha nem jön össze a heti friss attól még nem fog összedőlni a világ :) *maga ellen dumál mikor már majd megeszi a fene,hogy kapjon valami frisst* :)

Aj most gondoltam csak bele,hogy mennyire a nyakunkon van a karácsony :) Tehát túl közel a féléves vizsgák is,jujjjjjjjjj,ilyenkor örvendek én,hogy már régen magam mögött tudhatom a sulit na nem mintha több szabadidőm lenne :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 11:42 
Betűmániákus

Jó szerencsétlen vagyok.

A hét ugye ilyen fain lett, így ma szépen elaludtam. Most keltem... :((

Szépen elalszom itt a drága írnivaló időt. :(

Fenn vannak azok a nyamvadt vizsgaidőpontok is - hát nagyon össze kell kalkulálnom a dolgokat decemberben, ha heti frisst akarok produkálni.

És persze karácsonyi ajándékot is nektek. :D

Biztos tudjátok már, mint jelenet. Három napon keresztül mindennap valami friss. És valami új. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 20:31 
Betűmániákus

Semmi baj Lily, együttérzek veled, én is el voltam havazva egész héten, és én se nagyon tudtam írni. Szóval tényleg semmi gond, majd frissítessz ha tudsz. Mi türelmesen várunk :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 19:08 
Betűmániákus

A gépet csak nem vittem el... majd jövő héten. Ha előbb kipurcan teljesen, akkor ott van pasim gépe... :D No, de remélem, nem.

Egész héten terepgyakra jártam, kivagyok. Esélyem sem volt írni. Tiszta szégyen, hogy szerencsétlen SB is majdnem kész, és még mindig nem tartok ott, hogy feltöltsem. :(( Bocsánat mindenkitől. :oops:

Na, de lesz ez még jobb. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 17 (kedd), 18:58 
Szárnybontogató

Kitartás, remélem hamar megoldodik a probléma.

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 12:06 
Betűmániákus

Péntekig végig nem tudtam egy nyamvadt betűt sem írni - áram nem volt, aztán meg suliban voltam gyakorlaton. Tegnap írtam, meg ma is, de abból kétlem, hogy ma lesz friss. :#-) Azt még át kell nézetnem, mert hát ugye másban a szálkát, de magaméban a deszkát nem látom. (Ha ötször is átolvasom, magaméban fel nem tűnnének a hibák.)

Hagyatékot és SB-t írom felváltva, valamelyik csak lesz. :)

Hétfőn be kéne vinnem a gépet, mert tönkrement a töltőm, meg egyéb apró-cseplő bajai vannak - de rájöttem, ha beviszem, hogy fogok bármivel is haladni? :(( Az asztali gép egy roncs, még be sem kapcsol. :((

Haj, kitalálom még ezt. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:33 
Betűmániákus

A Hagyatéknak, a jelenleg fent lévő utolsó fejezetét végigbőgtem, szóval légyszi-légyszi-légyszi-légyszi-légyszi hamar folytasd. Mert itt halok meg, ha nem tudom meg, hogy most mi lesz. $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 19:56 
Zöldfülű

Lilyanjudyth írta:
Szegényke. :oops:

Nem lett végül, pedig én igyekeztem - mivel nem hiányzik sok belőle. Ma, meg holnap nem is megyek be a suliba (fölösleges, mert nincs gyakorlat), így a szakdogaírás mellett próbálom befejezni. :)

Sebaj, talán majd most - hát igen, a türelem nem tartozik a legfőbb erényeim közé.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 15:28 
Fanficbúvár

Ugye milyen bosszantó tud lenni,hogy áram nélkül nem működik a gép
Uh ilyen időben gyakorlat?Már csak a tudattól beteg leszek :-P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 15:08 
Betűmániákus

ukume írta:
Idézet:
Legalább elvonási tüneteid nem lesznek, hiszen az utolsó fejezetre nem kell sokat várni. ^^

Tényleg? *felcsillan a szeme* Az jó.:D

Jaja, bár gyakorlat, és áramhiány mind feltart, de igyekszem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 18:03 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Hát érdekes ízlésed van, ha már most imádod. XD Annyira félresikerült, huza-vonás történet lett szegényke, hogy már alig várom, hogy befejezzem. (Már amint elküldöm az üzit, elkezdem, néha szakdogára váltva.)

Az nem is kifejezés hogy imádom, teljesen oda vagyok érte. _U_ Most megyek majd olvasni a 4. fejezetet *pedig inkább a marketing leckét kéne tanulnia, mert holnap doga lesz belőle*
Ha akarod, akár le is térdelhetek, de légyszi ne öld meg Harryt. $pray Komolyan meghalok ha meghal O:-) Szóval légyszi ne végezz velünk.$pray

Idézet:
Attól független örülök, hogy a többségnek tetszik - mert pl a kritikákban valaki kifejtette, hogy eddig átszenvedte -, mivel tényleg elég ramaty a történet. :(

Most úgy teszek, mint aki a mondat végét meg se látta :|N
Szerintem fantasztikus, és örülök ha örülsz.:)
Aki meg csak "átszenvedni" tudja, az csak maradjon csendben, és szenvedjen valahol máshol ha ennyire nehezére esik "végigszenvedni" a történetet.:arrow: Mert mi imádjuk, és pont. _U_

Idézet:
Legalább elvonási tüneteid nem lesznek, hiszen az utolsó fejezetre nem kell sokat várni. ^^

Tényleg? *felcsillan a szeme* Az jó.:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 10:56 
Betűmániákus

ukume írta:
Elkezdtem olvasni a Hagyatékot, és már most imádom.:D Egyszerűen fantasztikus. Komolyan csodás. Még csak az első fejezetet olvastam, de már azt is elmondhatatlanul imádom. _U_
Harry miatt viszont aggódok. Nem tudom mi lehet ez az új, titokzatos erő, de nem tetszik.:shock: Aggaszt.
De egyébként szuper. Írtam neked kritikát is. És mindjárt megyek vissza olvasni :), mert meghalok ha nem tudom meg gyorsan, hogy mi lesz most velük:-SS

Hát érdekes ízlésed van, ha már most imádod. XD Annyira félresikerült, huza-vonás történet lett szegényke, hogy már alig várom, hogy befejezzem. (Már amint elküldöm az üzit, elkezdem, néha szakdogára váltva.)

Attól független örülök, hogy a többségnek tetszik - mert pl a kritikákban valaki kifejtette, hogy eddig átszenvedte -, mivel tényleg elég ramaty a történet. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 10:53 
Betűmániákus

Yasue írta:
Lily örülök, hogy örülsz nekem, s mint mondtam, nem rossz a Hagyaték, de mostanában már nagyon elharapózott a slash. :?

Én úgy szeretnék végre egy slash mentes, hagyományos ficet olvasni.
:roll: :oops: Mondjuk az SBt. De lehet más is. :wink:

Az az igazság, hogy nekem már elegem van a slashból, és Te olyan jó ficeket tudsz írni slash nélkül is. :wink: :lol:

Igen, persze. Mert legalább itt adsz életjelet, hogy még jelen vagy. :D :D

Arra totál nem emlékeztem, hogy te ennyire nem szereted a slasht. :oops:

Ne aggódj, bőven van a még a tarsolyomban slashmentes írás is, amit frissíteni/feltenni fogok idővel. (A profilomban ki is írtam.) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 09 (hétfő), 10:52 
Betűmániákus

Salien írta:
Lilyyyyy! (Ja igen, sziaszok! :-) )
Mondd, hogy holnap azért lesz SB is! (Én nem olvasom a Hagyatékot, és már hetek óta csak az van, így ennél erősbb elvonási tüneteket már nemigen fogok tudni produkálni!! *nem nyavalyog, és természetesen nem könyörög*
Tudod mit? Kössünk alkut! Ha lesz holnap SB friss, minden fejezethez írok kritikát, miután elolvastam azt (az eddig 1 kritika/ minden 25. fejezet helyett9! Ezzel egy újabb lelkes olvasót nyersz - illetve az már eddig is megvolt, de most tudni is fogsz a jelenlétéről.
Na? Na? Na? *körmeit rágcsálva várja a választ*

Szegényke. :oops:

Nem lett végül, pedig én igyekeztem - mivel nem hiányzik sok belőle. Ma, meg holnap nem is megyek be a suliba (fölösleges, mert nincs gyakorlat), így a szakdogaírás mellett próbálom befejezni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 08 (vasárnap), 16:43 
Betűmániákus

Elkezdtem olvasni a Hagyatékot, és már most imádom.:D Egyszerűen fantasztikus. Komolyan csodás. Még csak az első fejezetet olvastam, de már azt is elmondhatatlanul imádom. _U_
Harry miatt viszont aggódok. Nem tudom mi lehet ez az új, titokzatos erő, de nem tetszik.:shock: Aggaszt.
De egyébként szuper. Írtam neked kritikát is. És mindjárt megyek vissza olvasni :), mert meghalok ha nem tudom meg gyorsan, hogy mi lesz most velük:-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 08 (vasárnap), 14:25 
Zöldfülű

Lily örülök, hogy örülsz nekem, s mint mondtam, nem rossz a Hagyaték, de mostanában már nagyon elharapózott a slash. :?

Én úgy szeretnék végre egy slash mentes, hagyományos ficet olvasni.
:roll: :oops: Mondjuk az SBt. De lehet más is. :wink:

Az az igazság, hogy nekem már elegem van a slashból, és Te olyan jó ficeket tudsz írni slash nélkül is. :wink: :lol:

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 21:45 
Zöldfülű

Lilyyyyy! (Ja igen, sziaszok! :-) )
Mondd, hogy holnap azért lesz SB is! (Én nem olvasom a Hagyatékot, és már hetek óta csak az van, így ennél erősbb elvonási tüneteket már nemigen fogok tudni produkálni!! *nem nyavalyog, és természetesen nem könyörög*
Tudod mit? Kössünk alkut! Ha lesz holnap SB friss, minden fejezethez írok kritikát, miután elolvastam azt (az eddig 1 kritika/ minden 25. fejezet helyett9! Ezzel egy újabb lelkes olvasót nyersz - illetve az már eddig is megvolt, de most tudni is fogsz a jelenlétéről.
Na? Na? Na? *körmeit rágcsálva várja a választ*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 20:39 
Betűmániákus

Hagyaték 5. fejezet - Küzdeni érte, a végsőkig

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22387

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 11:41 
Írópalánta

Kár.... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 11:38 
Betűmániákus

*elismétli azt, amit anno*

Az SB vázlata negyven fejezetre van megírva, aminek végleges befejezése lesz - folytatása sohasem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 11:23 
Írópalánta

A szavazással kapcsolatban: nekem az a tippem, hogy a Salvador Benevolus folytatása. Igaz, még ez sincs befejezve, de telhetetlen vagyok, ez ellen nincs mit tenni, és mivel ilyen válaszlehetőség nincs megadva, gondoltam itt írom meg. :-P Úgyis rég jártam errefelé. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 10:59 
Betűmániákus

ukume írta:
Ismétlés a tudás anyja. :oops: $? *Jól van na, 16 oldal után már nincs képben*

Keress vissza. :))

Ha nagyon nem találod, akkor válaszolok. =))

Mellesleg új szavazás.

*gonoszan kisunnyog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 21:53 
Betűmániákus

Ismétlés a tudás anyja. :oops: $? *Jól van na, 16 oldal után már nincs képben*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 21:46 
Betűmániákus

ukume írta:
És ha már a videónál tartunk, és a "burkolt faggatózásnál";), akkor megkérdezem, hogy... :-SSSirius meglátja végül a fától az erdőt? *vigyorog mint a vadalma, pedig biztos benne, hogy Lily nem fog válaszolni* O:-)

Nem tudom, miért kell olyat kérdezni, amiről már lentebb szó volt. :-P

És eléggé világosan közöltem ott, még fejezetre pontosan is. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 20:04 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
*nem csinál semmit sem* :))

Hallottad már azt a mondást, hogy hallgatás beleegyezés?:-P :))
*levonja a következtetéseket a válasz megtagadásából, és a nevető fejecskéből*

És ha már a videónál tartunk, és a "burkolt faggatózásnál";), akkor megkérdezem, hogy... :-SS Sirius meglátja végül a fától az erdőt? *vigyorog mint a vadalma, pedig biztos benne, hogy Lily nem fog válaszolni* O:-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ukume 2009 november 05 (csütörtök), 21:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:36 
Betűmániákus

ukume írta:
Tudod mit Lily, akkor mi akár kezet is foghatnánk..

Oké. Bár örülnék neki, ha legközelebb a táborban fognánk kezet, mert végre el tudnál jönni. :D (Már márciusban lefixáljuk azt a nyamvadt időpontot.)
És igen, próbálok realista lenni, hogy ne csalódjak nagyot. Bár az SB akkor is gázos most így. *most is azt írja* Befejeztem! XD

ukume írta:
Szóval, lógsz? Mondanám én hogy ejnye-bejnye, de... nem szokásom magam alatt vágni a fát. ;) Szóval inkább drukkolok, hogy tényleg tudj írni, és minél előbb kapjunk tőled valami szépet. :D 8-> *hízelegve néz*

Hát jah. Tegnap szakest volt, és az is aki tartotta ma az órát, szintén ott volt, hát hogy is mondjam, milyen állapotban... :)) Tulajdonképpen akikkel beszéltem, mind itthon voltak, szal egyáltalán nincsen lelkiismeret furdalásom, hogy itthon maradtam. ^^

ukume írta:
*válaszként megelégszik egy biccentésnek álcázott bólintással is, vagy egy könnyednek szánt vállrándítással*$pray

*nem csinál semmit sem* :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 13:16 
Betűmániákus

Tudod mit Lily, akkor mi akár kezet is foghatnánk. (Virtuálisan szólva) Két ilyen önbizalomhiányost egyetlen oldalon... :roll:
Nekem mindig azt mondja az egyik legjobb barátom, hogy olyan nagyon pesszimista vagyok, és kérdezi, miért nem vagyok inkább optimista. Én meg erre mindig azt válaszolom, inkább leszek realista, és akkor ha meglepetés is ér, csalódni biztos nem fogok semmilyen szempontból.
Neked is ezt tanácsolom. Légy realista. Így ha valami jól sül el, akkor nagyon fogsz neki örülni, de ha rosszul akkor se fog annyira fájni, mintha nagyon vártad volna a jót. Reménykedni lehet, csak nem kell túlzásba vinni.:lol:
Na, most ezt itt fejezem be, mielőtt még átmegyek pesszimistába.:-S

Szóval, lógsz? Mondanám én hogy ejnye-bejnye, de... nem szokásom magam alatt vágni a fát. ;) Szóval inkább drukkolok, hogy tényleg tudj írni, és minél előbb kapjunk tőled valami szépet. :D 8-> *hízelegve néz*

Amúgy tegnap a szemem elé akadt az SB-hez készített videód, és... lehet, hogy ezt már kérdeztem korábban, de most nem emlékszek, szóval újra megkérdem:
Hermione ugye vissza fog térni Harryhez a jó oldalra? $prayO:-):-SS Mert én a videóból erre következtetek. *válaszként megelégszik egy biccentésnek álcázott bólintással is, vagy egy könnyednek szánt vállrándítással*$pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 13:00 
Betűmániákus

Sajnálom, mindig is egy önbizalomhiányos ember leszek ilyen téren, úgy érzem.

Bár mondjuk öt évvel ezelőtt is ez volt a honlaposkodással. :))
Azóta az már totálisan magabiztosan megy, csak tartok bizonyos dolgok végrehajtásától. XD

Na és milyen vagyok?
Ma lógok suliból, mert zuhog az eső, mert aludni akartam... és mert nem volt kedvem ötig bennrohadni.

Szóval írok. :D

Az nektek csak jót jelent. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 0:54 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
meichan írta:
Hm utálni miatta?MIIIIIIIIIIIIIII?Ezt meg honnan veszed :shock:

Hm. Talán megint az önbizalmam.

Nekem van egy saját elképzelésem, ahogy én akarom a történetet - és úgy alakítom. Nem sasolom az olvasókat, hogy mit szeretnének, teljesen a magam feje után megyek. No már most... két olyan dolog is van benne, ami kiderül ugye, és tartok tőle, hogy páran kiakadnak tőle. Pedig nem nagy dolog... de ott az DE.

Hu. Ez most roppant világos volt, mi? :D

Hihi teljesen világos volt.Legyen több önbizalmad nagyon jól írod a történeteidet.Ne is sasold az olvasókat elvégre nem mi olvasók írjuk a történetet hanem te,én nem is szeretem ha valaki nagyon az olvasók akarata szerint halad.Nem azt mondom,hogy nem veheti figyelembe amit az olvasók leírnak a véleményükben ha valami esetleg megtetszik akkor változtathatja arra fele is a történetet de na teljesen az olvasók akarata szerint haladjon egy történet hiszen minden olvasó mást és mást akarhat az adott történetbe annak meg nem lenne semmi értelme $?

Hö ennek volt értelme?Kissé fáradt (:|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 21:43 
Betűmániákus

Lily, én már most, ünnepélyesen megesküszöm, hogy nem foglak utálni miatta, bármi is lesz. :-)V Harry életére esküszöm! *elszalad, mielőtt a Miért? esetlegesen idetévedő olvasói nyakoncsípik :arrow: *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 21:23 
Betűmániákus

meichan írta:
Hm utálni miatta?MIIIIIIIIIIIIIII?Ezt meg honnan veszed :shock:

Hm. Talán megint az önbizalmam.

Nekem van egy saját elképzelésem, ahogy én akarom a történetet - és úgy alakítom. Nem sasolom az olvasókat, hogy mit szeretnének, teljesen a magam feje után megyek. No már most... két olyan dolog is van benne, ami kiderül ugye, és tartok tőle, hogy páran kiakadnak tőle. Pedig nem nagy dolog... de ott az DE.

Hu. Ez most roppant világos volt, mi? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra