Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 17:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 18:31 
Fanficbúvár

Asha írta:
Kinek hogy... ÉN biztosan nem fogok megdöbbenni. :P
*ír, kitörli, ír, kitörli, ír, kitörli - legyint*
... Ezt inkább hagyjuk a levegőben. :D

(Igen, Michael volt a neve. ^^ Igen, szívem a kocsit választotta a srác helyett... nem, már kicsinek se voltam normális. :D)

De, normális voltál, Asha... én is a kocsit szerettem :D (vagy mindketten zanzák vagyunk?? Ehh.)

Szóval TE nem fogsz meglepődni, he?? :)) Ez igaz. De, hogy minket meglepsz-e? Én ebben is biztos vagyok.
*a javított verziót olvassa*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 16:37 
Ó-nagy-admin "on stage"

Kinek hogy... ÉN biztosan nem fogok megdöbbenni. :P
*ír, kitörli, ír, kitörli, ír, kitörli - legyint*
... Ezt inkább hagyjuk a levegőben. :D

(Igen, Michael volt a neve. ^^ Igen, szívem a kocsit választotta a srác helyett... nem, már kicsinek se voltam normális. :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 15:04 
Könyvmoly

:) Szóval 20 fejezet úgy nagyjából-kb. :) Megfelelő, bár még tudnám olvasni szerintem 200-ig is... :-P :)

A kocsiba voltál szerelmes? :D Ez de aranyos... :) én a fiúba... - na most rajongás ide, vagy oda, nem vagyok biztos a nevében... Michael? :?:

Alig várom, hogy kiderüljön Kit személye... annyit még árulj el! Nagy megdöbbenés lesz? :-P Vagy ez is már szpojler-veszély? :(

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kykyke 2010 január 28 (csütörtök), 8:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 12:49 
Ó-nagy-admin "on stage"

Szia KyKy! Üdv errefelé, jó itt látni téged. :)

A kérdések pedig. ^^ Na, a Kittes párhuzam a Knight Rideres kocsival nem egészen saját ötlet volt - kínos, mert kiskoromban rajongó voltam (ami cikibb, hogy én a kocsiba voltam belezúgva, nem a pasiba :D ), de ha egy kritikában valaki nem kezd el poénkodni vele, akkor eszembe se jut. :oops:

Hogy ki Kit, természetesen ki fog derülni. Hogy mikor? A vége felé. Ezzel sokat mondtam, ugye? :D Az az igazság, hogy eredetileg úgy gondoltam, 10-15 hosszabb fejezetből kijövök. Aztán elkezdtem feltölteni, kicsit el lettem csúszva - figyelek a kritikákra, néha új ötletem is támad, jön egy-egy jelenet, amit bele akarok írni, vagy rádöbbenek, hogy a tervezett valamiért nem lesz járható út... Bevallom, szívem szerint átírnám, hogy úgy írhassam, ahogy terveztem, de már késő bánat. Ha ugyanezzel a "módszerrel" folytatom, úgy 25 fejezetre saccolom az egészet; ha megtáltosodok és tényleg azt írom, amit akarok, akkor mondjuk 20.
*hát igen, Asha mindig nagyon határozott*

Nah, hát itt is köszönöm szépen a kedves szavakat, igyekszem méltó lenni/maradni rájuk. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 11 (hétfő), 9:35 
Könyvmoly

szia Asha! :) Új rajongód jött létre az én személyemben. :D Gondoltam, írok ide fórumra is, hogy tudd, beleszerettem a történetedbe - természetesen a függőben lévőbe, hogy szenvedhessek a frissek várásával... xD
Kit... :x Nagyon kíváncsi leszek, hogy ki lesz a rejtélyes Kit, mert ugye ki fog derülni? :-O Amúgy jó, hogy előjött az egyik fejezetben - nézd el nekem, hogy a számát nem tudom, de sajnos tökéletsen egyben olvastalak... :oops: - a Knigth Rider, mert Kit számomra = a kocsival... xD
Első tippem amúgy természetesen Will lett volna, ha nem lett volna túl egyértelmű, hogy ő nem lehet... most is van egy - de kérésedre nem írom le -, és amúgy is valószínűnek tartom, hogy direkt rá tereled a gyanút, és Kit kiléte a történet folyamán még vagy milliószor fog változni... xD jól sejtem? :) Milyen hosszúra tervezed amúgy a sztorit? :)

Na, nem zaklatlak tovább, csupán ennyit még: Ki(t) tudja? 4ever! :x :D ^^
Pusszí: KyKy

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 15:11 
Ó-nagy-admin "on stage"

Hát igen. :D Valahogy mindig akkor támad kedvem elolvasni egy történetet, amivel régóta szemezek, moderálni, írni, sőt, takarítani - mikor tanulnom kéne.
Csak itt a félév, és két dologból kétesre állok, még felelnem kell belőlük. :S Szóval juppí... csak hát... mégis... *az írásai felé sandít*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 15:05 
Betűmániákus

Öööö, a leckéket inkább hagyjuk... :D Itt kuncsorgok a frissek után, de még a gépet sem szabadna bekapcsolnom... nagy a kísértés... de bármi jobb, mint könyvek fölött görnyedni... :-<

Rendben. Nagyon várom. 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 14:51 
Ó-nagy-admin "on stage"

Szia! :)

Én élek-létezem, ^^ Kit pedig félkész (vagy inkább "harmadkész") állapotban leledzik. Kicsit bűntudatom van, mert most művtöri esszét kéne írnom, olaszt tanulnom és angol könyvet olvasnom (egyszerre, s mindezekből hétfőre készülni ^^" ), de inkább a Kittel szemezek én is... :D Remélem, ki tudok hozni belőle valami jót egy héten belül, legalábbis igyekszem nem megvárakoztatni titeket. :)

Köszi az érdeklődést! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 13:56 
Betűmániákus

Szia!

Jöttem érdeklődni... :)

Hogy vagy? És friss? Várható mostanában? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 0:24 
Ó-nagy-admin "on stage"

Következő fejezet még sehol, de a 10. fejezet logikai bukfence javítva... illetve kiegészítve. Eredetileg így képzeltem, remélem, így már megállja a helyét.
Köszönöm a figyelmeztetést Laurenarnak és HilarioNnak! :oops: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 23:23 
Ó-nagy-admin "on stage"

shanon widow írta:
*bekukk*

Szia! :-)

Nos, én minden fejezetnél hagytam kritikát... :roll: És imádom! Nos, lesz mit olvasnod... :wink:

B.U.É.K.

Köszönöm, Shanon, rögtön meglesem. :wink:

B.U.É.K. neked is! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 21:32 
Betűmániákus

*bekukk*

Szia! :-)

Nos, én minden fejezetnél hagytam kritikát... :roll: És imádom! Nos, lesz mit olvasnod... :wink:

B.U.É.K.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 16:32 
Ó-nagy-admin "on stage"

Sziasztok!

Luciatus - köszönöm, örülök, hogy tetszett. ^^ Kicsit tartottam tőle, hogy az túlzás lesz, de úgy tűnik, Jade olyan szinten nem normális, hogy meg se kottyan senkinek egy ilyen agymenés nála. :D *utánainteget* :)

HilarioN - köszönöm, mind a három nyomot! :) (Jó, ha legalább másokat felszed kicsit a padlóról. :wink: ) Válaszolni is fogok rájuk... Laurenaréra is (láttam, hogy reagáltál rá), csak előbb megrágom egy kicsit, megvárom, leülepedve mit szól hozzá gyomrom-szívem-lelkem, aztán majd utána. :roll:

Majd visítok, ha jön a következő fejezet... addig, is: Boldog Újévet! :)
(Már sokadszor kívánok, de már csak jön. :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 11:40 
Fanfic-faló

*beinteget*

Halihó!

Nagyon király lett az új Kit-fejezet :D igazán kíváncsi vagyok már rá, ki is valójában Kit... de amivel elbűvölsz, azok egyértelműen a főszereplők - avagy a három dilis lány :D főleg Jade, hát az hatalmas, ahogy ő ott magában diskurál az angyalkájával XD szóval gratulálok :)

:-*

*kiinteget*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 21:29 
Fanficbúvár

Szia, adminnéni!
Már megint én... :roll: Olvastam a Kit frisst, és hagytam némi nyomot is, de akkor már itt is... végtelenül aranyos lett ez a fejezet is, és nagyon szeretlek, amiért ilyet tudsz írni... megmosolyogtatsz, még ha épp nincs is erőm mosolyogni.
*A fejezeten látszik, hogy karácsonyi spleen nem tudta legyőzni a hősies Ashát... ave adminnéni...:D*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 20:19 
Ó-nagy-admin "on stage"

Ki(t) tudja?! 10. fejezete fent is van. Bétázásért köszi Nelonnak. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 21:27 
Ó-nagy-admin "on stage"

Történt egy kis változás a Merengős cuccaim között. Nem szeretem, ha sok mindennel rendszertelenül tele van pakolva, mert átláthatatlanná teszi, szóval kicsit rendet raktam arrafelé... és hát törlésre került pár dolog.

A kegyelem fegyháza - Próbáltam, nem ment, nem fogom folytatni a közeljövőben, és mivel nem is olvassa senki, tényleg nincs értelme, hogy itt legyen. Igazából már azt sem tudom, mi vezérelt, hogy elkezdjem... Ha valaki annyira ragaszkodik hozzá (szegénykém... ^^), annak szívesen elküldöm - nem titok, csak régi és jövőtlen.

Boldog születésnapot - Szintén régi, nem is igazán novella, de ugyanúgy elküldöm, ha kell valakinek.

Haikuk - Na, ezt viszont nem küldöm el senkinek, mert egy önző disznó vagyok... :twisted: neeem. *de* A haikuk visszakerülnek szép lassan, csak majd a versek közé, és ha felkerült az utolsó is, azt a versciklust átnevezem (valami találóbbra) és lezárom. Valószínűleg nem lesz több versem... a csúcson kell abbahagyni, vagy mi a szösz. ^^

Még így utólag köszönöm szépen még egyszer mind a háromra érkezett kritikákat. :) Természetesen lementettem magamnak őket. Simogatták a lelkemet, tanultam is belőlük, és hálás vagyok mindegyikért.
Köszönöm mindenkinek, aki olvasta őket. :)

Hogy egy jó hír is legyen: ha Nelon az új fejezet olvastán nem fakad ki, hogy mi ez a vacak, amit írtam, akkor hamarosan frissítem a Kitet. :) Ha addig nem érkeznék vele, akkor még itt és most: BUÉK mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 25 (péntek), 17:47 
Fanficbúvár

Neked is boldog karácsonyt, adminnéni!! :D
És... azért örülünk, hogy Kit még él. A másikat meg olvasgatjuk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 23:54 
Ó-nagy-admin "on stage"

Köszönöm szépen - boldog karácsonyt neked, nektek is! :)

A frissítések meg, ha már itt vagyok:

Tudom, hogy a Kit az, amivel most foglalkoznom kéne, de az még mindig csúszásban van (de él! ne tessék lemondani róla :oops: ), így karácsony tájékán több dolog miatt is. Az egyik már fent van a Merengőn. :wink: Athanorral eljátszottuk a magunk mini-Kívánság Üstjét, aminek az én részemről az eredménye egy meseízű novella, A képzelet teremtménye címmel - még mindig sok szeretettel Neki, ^^ (L) de azért persze örülnék, ha más is olvasgatná. :D *telhetetlen*

A másik, amiért csúszok, egy karácsonyi project lenne... amit most vagy befejezek 26.-ig, és akkor még idén feltöltöm, vagy nem, de akkor jövőre lesz fix. Ugye, milyen jó, hogy ilyen pontos vagyok? ^^
Na de megyek írni. Hátha, :) de akár jelentkezem, akár nem:

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 23:08 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
Boldog karácsonyt, admin néni ^^ Remélem ha az angyalkák nem is, de az új év hoz friss fejezetet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 08 (kedd), 20:49 
Ó-nagy-admin "on stage"

Úgy tűnik, mégse kószálok errefelé minden nap...

Viszont nagyon jól esik, hogy érdeklődtök. ^^ Iiiigen, Kitről hallottam már. Olvasgatom is, csak az a fránya fejezet nem írja meg magát, szóval most már lehet, hogy fel kéne adnom ezt a típusú kísérletet. :roll: :lol: Helyette egyelőre mesét írok (meg angol esszét, fogalmazást, dolgozatjegyzetet), de ha befejeztem, már nem lesz több mentségem - kénytelen leszek receptet írni azokra az elvonási tünetekre. ;)

Szóval karácsony ide vagy oda: türelem, visszatérek, addig pedig puszi nektek, és köszönöm a kedves szavakat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 20:20 
Fanficbúvár

Szia Asha, én kereslek... :)
So, karácsonyi spleen ellen van egy remek ellenszer: Ki(t) tudja? a címe, talán már hallottál róla...

Am, ha mosolybogyóra van szükséged, hozzám bátran fordulhatsz... ha épp nem bőgök, tuti hogy valamin hangosan nevetek (okké, röhögök. nem túl szép)... talán téged is sikerül a monitor elé üldözni, és rávenni, hogy írj...

Különben még tapsikolni kezdek, mint egy óvódás...
*nagyon éretlen...*

Szorítok az ihletnek, mert kezdenek Kit elvonási tüneteim lenni... :D
Pusszanat, adminnéni!! *cuppan*:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 19:28 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
Fel a fejjel admin néni :) Én várom a folytatást, mert bármikor szívesen olvasom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:01 
Ó-nagy-admin "on stage"

... Tél van, közeleg a karácsony, akciós a csokimikulás, kirakták a boltok elé az éneklő télapókat és a csillámos fenyőfákat - a boldogság eme megható sodrásának mellékhatásaként nálam pedig menetrendszerűen beütött a szokásos karácsonyi, alkotói válsággal kevert spleen.

Jelen pillanatban a vers vagy a novella a maximum, amit produkálni tudok, szóval ha frissítés lesz, akkor az a Kígyónál várható... egy ideig. Ha van, akit megnyugtassak, akkor azt biztosíthatom, hogy nem kell tavaszig várni, hogy visszatérjek. Jövök és hozom Kitet is, amint megtalálom a vigyoribogyóimat, és rám kacsint a múzsa.

Addig is, itt nap mint nap elérhető vagyok - ha bárki keresne valamiért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 17:42 
Ó-nagy-admin "on stage"

Üdv errefelé ^^ A kritikát láttam és nagyon szépen köszönöm, _U_ válaszolni is fogok rá, amint levakartam a vigyort a képemről, és újra visszanyerem érzelmeim kifejezésének képességét. :lol:

Huhh, hát a következővel elszenvedek még egy ideig, attól tartok... :-Ą Valahogy most nem megy olyan könnyen nem-gondolkodni, szóval jobb híján javítok és párbeszédeket firkantok le, ha van időm, mert új dolgok csak nem akarnak életre kelni. De csak semmi aggodalom, lesz ebből fejezet, csak Isten tudja, mikor. :roll: :D És hogy milyen hosszú lesz... ez is rejtély... :) mondjuk még tíz. Plusz-minusz három. Nagyon durván. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 20:30 
Fanfic-faló

na megérkeztem ide is :)

mikorra várható fejezet Kitből? :) ééééés amire már biztos válaszoltál valakinek, csak lusta vagyok visszaolvasni: hány fejezetesre tervezed a történetet? :#-)

itt is gratulálok, és jaj, olyan jó volt :x

(és wow, finny kritikája utána az enyém nagyon kis nyominak tűnik XD de szívből jött ám :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 23:47 
Szárnybontogató

Hát mindjá másnap van, így feltételezem, hogy kis csúszás van. Sebaj, bármikor jól jön esti mesének :D

Szerk: ha holnap jól megírom a zhm akkor kaphatok ajándékba egy kis esti olvasgatnivalót? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 12:45 
Ó-nagy-admin "on stage"

Igen, mára szántam, de nem garantálom, hogy jön. :? Kábé a negyedik verziót írtam meg múlt éjjel, de nagyon akadoznak - egyelőre még olyan színvonalat sem üt meg egyik sem, hogy béta szeme elé kerüljön, de ma még olvasok, javítok és szórakozok vele egy sort, hátha rájövök, mi a hiba.

*nem adom fel, míg egy darabban látsz - dúdolgatja, és elvonul a konyhába egy bögre kakaóért*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 11:55 
Szárnybontogató

Mármint most hétvégére? :) Akkor rem mire hazaérek olvashatok is esti mesét :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 15 (vasárnap), 11:52 
Ó-nagy-admin "on stage"

finnigan írta:
Én pedig csak jelezni szeretném, hogy nem felejtettem ám el a történeted, csak egyszerűen sosem jön ki úgy a lépés, hogy téll ne kelljen mással foglalkoznom, csak olvassalak, meg hát ha már ott vagyok, kritikát is írjak. De ígérem, ha kicsit összeszedtem magam tanulásügyileg újra belevetem magam az olvasásba; mióta utoljára olvastam, úgyis sok új fejezet van. :D :) Szóval hát nos, csak ennyit akartam leírni neked. :#-) És bocsi az alkalmatlankodásomért itt. x"D

... Hiányoltalak is. :oops: :oops: :oops: :D De köszi, hogy szóltál! Tanuláshoz sok sikert... hm... izé, azt lehet, hogy nekem is kéne... *a háta mögött áll a por a tankönyvein* ... néhanapján. :D

És ha már itt vagyok: csak kritikában írtam párszor, hogy az előző frissre egy héttel, tehát csütörtökön valószínűleg jön az új fejezet. Ha akkor még húzódna valamiért (saját javítgatás, béta, miegyéb), legkésőbb a hévégére fog csúszni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 14 (szombat), 23:50 
Tollforgató

Én pedig csak jelezni szeretném, hogy nem felejtettem ám el a történeted, csak egyszerűen sosem jön ki úgy a lépés, hogy téll ne kelljen mással foglalkoznom, csak olvassalak, meg hát ha már ott vagyok, kritikát is írjak. De ígérem, ha kicsit összeszedtem magam tanulásügyileg újra belevetem magam az olvasásba; mióta utoljára olvastam, úgyis sok új fejezet van. :D :) Szóval hát nos, csak ennyit akartam leírni neked. :#-) És bocsi az alkalmatlankodásomért itt. x"D

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 16:59 
Szárnybontogató

Áh, nem, suttyomban elolvastam :D Reppent valami kritikaféle is :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 16:39 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nevotil írta:
Váááh tök jó :D Kár, hogy ma tanulnom kéne...

Óóóó. Várjak még vele esetleg? Igazán nem akarok keresztbe tenni neked. :D

... Fejezet fent van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 12 (csütörtök), 10:00 
Szárnybontogató

Váááh tök jó :D Kár, hogy ma tanulnom kéne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 23:41 
Tollforgató

Asha írta:
Jelentés:
Ki(t) tudja?! 9. fejezetét holnap délután feltöltöm.

Nahát, ez igazán jó hír :) Kíváncsi vagyok, mi lesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 11 (szerda), 23:37 
Ó-nagy-admin "on stage"

Jelentés:
Ki(t) tudja?! 9. fejezetét holnap délután feltöltöm.

Átolvasásért-biztatásért ezer hála Késának...
(Bár a végét kissé átírtam, az alighanem neked is tartogat némi újdonságot. ;) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 23:32 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nem, bár a moderálás után való írás elég érdekesen szokott kinézni. Fénypontos mondataim vannak: portás helyett portárs (aki magányos, porcicát dédelget) viseltes helyett viseletes (cafatokban lóg rajta a népviselet...?) gyorsolvasás helyett pedig gyorsolvasztás - ennyit a múzsáról. :D

Öt fejezetnyi vázlatom van, egyelőre ennyit haladtam. De most készülök nekiülni. Hátha ma éjjel már lesz belőle valami. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 23:23 
Szárnybontogató

Cegény adminka, ki se látsz a moderálásból? :) Most sajnálom igazán, hogy nem tudok mit feltölteni... Bár múltkor Puppy egy perc alatt felengedett, meg is voltam lepődve :D

Amúgy kóvályogsz már visszafelé az íráshoz? Vagy a Múzsa már megint galádkodik?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:32 
Ó-nagy-admin "on stage"

... Nevo, köszönöm szépen - kicsit megtépázott önbizalmamnak nagyon jót tett, hogy érdeklődsz. :)
Igyekszem visszatérni, és köszönöm a türelmedet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 21:58 
Szárnybontogató

Ó, pedig pont írni akartam, hogy: "Holafolytatás"?

Nyah, hát kitartást drága újonc admin néni, kicsit pihizz, hogy utána majd olyan gyorsan tudj írni, hogy mi meg ne győzzük olvasni ;)

Én türelmes vagyok, szóval itt leszek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 31 (szombat), 15:56 
Ó-nagy-admin "on stage"

Először is, üdv minden erre tévedőnek!

Már egy ideje halogatom, hogy benyögjek itt valamit, de mivel itt a szünet vége, újra a nyakamban a suli és egyéb határidős dolgokat is magamra vállaltam, már nem nagyon szépíthetem tovább... hogy a közeljövőben nem nagyon fogok tudni frissíteni. :(

Valahogy mostanában nagyon nem megy az írás, akárhányszor ülök neki és bármibe fogok bele, az eredmény kész katasztrófa. Így az lesz a legjobb, ha most szép csendben leülök kicsit, és megvárom, míg újra felhalmozódik annyi ötlet és ihlet, hogy szinte gondolkodás nélkül tudom papírra vetni.

Utálok az idegeitekkel játszani, de addig is türelmeteket kérem. :oops: Próbálok magamra találni és minél hamarabb visszatérni ugyanazzal a lendülettel, mint ezelőtt. :wink: Mindazonáltal itt továbbra is megtaláltok... ha akartok. *picit azért reménykedik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 14:31 
Szárnybontogató

Nekem átküldheted majd az új fejezeteket, ha gondolod, mert nekem csak decembertől lesz vizsgaidőszakom :wink:

( nem kell mindig megvárni msn-en, az e-mail címemet is tudod)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 9:15 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nevotil írta:
És mit látnak szemeim: új admin... Fogadd őszinte részv... khm gratulációmat :D Sok-sok kitartást és kötélidegeket kívánok!

Ilyenkor ez a 40 milliós kérdés: és így mikor tudsz majd frissíteni? :)

Köszönöm - a részvétet meg a gratulációt is. :D

... és, hm. Nos, az új fejezetből konkrétan két bekezdés van meg, de dolgozom rajta, hogy ez ne maradjon így. Pár napon belül szerintem megírom. :) (Csak aztán vicces, mert a bétám meg száműzte magát gépközelből a vizsgái miatt.)

Na de köszönöm a kérdést - lendületet ad, szóval tényleg gyors leszek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 8:19 
Szárnybontogató

És mit látnak szemeim: új admin... Fogadd őszinte részv... khm gratulációmat :D Sok-sok kitartást és kötélidegeket kívánok!

Ilyenkor ez a 40 milliós kérdés: és így mikor tudsz majd frissíteni? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 17:00 
Ó-nagy-admin "on stage"

Késa, Nevotil: hálásan köszönöm! ^^ ... Egyébként én is örülnék, ha már meg lenne írva. :lol: Fel kéne találni a nézéstől működő szövegszerkesztő programot. Mindenki boldogabb lenne a világon. :roll:

Anastasia, én meg annak örülök, hogy olvasod. :D Nem kunyerálok kritikát, ha nem akarsz írni, de olyan jó tudni, hogy nem csak poénból kattintgatnak rá... :) Szóval köszönöm. :) És remélem, a Karma is tetszik. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 13:09 
Szárnybontogató

Jelentem, pótoltam gyalázatos elmaradásomat és röppent a kritika :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 22:14 
Szárnybontogató

Tudod Asha, egy nagyon nagy baj van a regényeiddel általában: mindig olvasnám tovább :D Reppent valami kritikaféleség ;) Aludd ki magad :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 21:05 
Írópalánta

Örültem a frissnek :D

Sajna a kritikaírás mostanság nem megy, szóval itt: várom a következőt, addig meg olvasom a Karmát, azt csak most fedeztem fel, de nehéz leállni vele ^^
Azért majd igyekszem a végén ahhoz is írni valamit, meg majd egyszer a Kithez is... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 17:29 
Ó-nagy-admin "on stage"

Voltam olyan önfejű, hogy tegnap éjjel még befejeztem (jobban mondva, megírtam :roll: ), tehát kész van, csak még a bétázás fázisán át kell esnie - szóval akár még ma felkerülhet. :)

Szerk. *kicsit később*
Már fent is van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 21:58 
Írópalánta

*beóvakodik*

Khm... izé... friss? ;;)

*kisurran*

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra