Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 17:23

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1157, 1158, 1159, 1160, 1161, 1162, 1163 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 18:47 
Sztorihajhász

Jenny, félreértettél. Ha elolvasnám a könyveket, akkor úgy járnék, mint Hp-vel, hiszen akkor lettem függő, mikor elkezdtem a hatodik könyvet.

Apuék biztos boldogok lennének, ha még nem olvastam volna egyik Hp könyvet se, de az ő legnagyobb bánatukra mindegyik megvolt, kivéve a második rész vége. Azt mindig félbe hagyom, nem tudom, miért. A hetediket, és a haramdikat kétszer végeztem ki:)

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 18:32 
Betűmániákus

Szió!
Örülök, hogy tetszett a film! :-D
Ezt most értsem úgy, hogy nem olvastad a HP könyveket? :shock: Ha így van szerintem gyorsan pótold be :-P
Igen, rossz volt, én is sajnáltam magamat. Ráadásul hétfőn írunk 2 tz-t, szóval holnap se pihenhetek, tanulni kell. :-(

Te szegény, sajnálak az öcséid miatt. Bár én nem ismerek ennyi idős fiúkat (csak lányokat, de ők meg teljesenmások, szerencsére :-D ), de emlékszem mikor a fiú unokatesóim, akikkel egyidősek vagyunk, ekkorák voltak, borzasztóan idegesítettek, már akkor is. :?
De kitartást hozzájuk, majd felnőnek és megkomolyodnak (vagy nem :-P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 18:18 
Sztorihajhász

Szia!

Egyébként én is a new moont néztem.:) Barátnőm nagy rajongója, és most már én is. Nekem való film, sok helyes, félmeztelen fiú:) Igaz, verity?

Már csak a könyvet kéne elolvasnom, és aztán... hát úgy járok, mint a Harry Potterrel:)

De rossz lehetett neked, Jenny.:( Most mindenhez nagyobb kedvem lett volna, mint iskolába menni. Megértem a tesós dolgot, én is mindig azt csinálom. Egy 13, és egy 10 éves öccsel nehéz az élet. Rémes!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 15:47 
Betűmániákus

Ó, akkor elnéztem. :lol: Összevontam az osztálytársat és a magyartanárt. :oops:
Igen már szerencsére jobb kedvem van. :D
És neked, hogy tetszett másodszorra a film?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 15:32 
Fanfic-faló

Szia, Jenny! :)

Nem, nem osztályfőnök, "csak" a magyar tanárnőm. :)

Köszi :)

Fú, hát akkor ez tényleg nem a te napod... :( Azért remélem, már jobb a kedved! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 15:27 
Betűmániákus

Sziasztok!

Septi remélem jó volt a film, amit néztél! :-D Mi volt az? Hú akkor te is megvagy áldva ezek szerint jó kis testvérekkel :lol:

Shanon neked továbbra is kívánom, hogy minnél hamarabb legyen vége ennek a rossz álapotnak! és sok puszi :-*

Verity neked előre is jó mozizást! De osztályfőnökkel? Én nem tudnám elképzelni, hogy én elmenjek az enyémmel 8)
És azért csak bírd ki a rokonokat! Sok kitartást hozzájuk! ;)

Hát végül én túl éltem a mai napot, 5 óránk lett volna, de végül az 5. elmaradt :D Szerencsére nem piszkáltak minket sokat a tanárok, szóval túlélhető volt. Csak a szombati menetrendből volt elegem, mikor 20 percet vártam reggel a villamosra. :? Aztán majdnem két óra volt mire hazaértem, a szokásos 1 helyett. :?
Aztán hazaértem és még tesómmal is veszekedtem. :? Szóval nem ez volt életem legjobb napja. :?
De már túl vagyok a nehezén. :D
Ja és mindenki tök hülyének nézett hazafelé, mert esett az eső én meg ne vettem észre és nem álltam be a fedett megállóba, hanem kint áztam. Nem tesz nekem jót a szombati suli :-P

Na puszi mindenkinek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 13:56 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Septi, mit néztél moziban? Jó volt? :D Holnap én is megyek mozizni, megint megnézem a New Moont magyar tanárnőmmel, egyik osztálytársammal, meg tanárnő lányával és neki a barátnőjével. XD Már várom :D

Hozzánk ma csődül a család, apukám szülinapját fogjuk ünnepelni. Most nincs energiám az egész famíliához... :roll:

Shanon, továbbra is kitartást, és ha majd úgy gondolod tényleg, akkor elmondhatod nekünk, hátha tudunk valamiben segíteni. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 10:57 
Betűmániákus

Szép napot!

Továbbra is köszönök mindent, a virtuális öleléseket és puszikat is... nagyon jól esnek. >:D< Próbálok úgy tenni, mintha mi sem történt volna, deee... nehéz. Majd, ha egyszer lesz lelkierőm, akkor beírom ide is, hogy mi volt a gond... mert ok nélkül én se szoktam pocsékul érezni magam... Maradjunk annyiban, hogy többen is hozzájárultak a jelenlegi állapotomhoz meg én is agyalok. Már megint ugyanabba a hibába estem, ráadásul úgy, hogy észre se vettem... Nem tudom, hogy legyen... de ki kéne találnom, még mielőtt tényleg nyoma marad a dolognak bennem... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 8:54 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Még beugrottam mozizás előtt. Tegnap nem igazán tudtam leülni a gép elé, csak 10 percekre, mivel a drágalátos öccsikéim Heroesoztak:) Na puff!:))

Jaj, shanon :cry: , de rossz lehet neked. Én még nem hiszem, hogy voltam ilyen helyzetben, mivel szerencsére elég erős is vagyok, és eleve nem szoktak a leklkembe gázolni... csak idegesíteni. Ismét csak azt kívánom, hogy legyél túl rajta minél hamarabb:)

Utólag is mindenkinek szép álmokat, és köszi Jenny:)) Meglesz! Te biztos suliban vagy, de remélem, azért nem fogtok túl sokat tanulni...

Sajnos, Rocky, nem értem rá 9 után, bár még elolvastam van-e valami új, de írni nem volt lehetőségem az előbb említettek miatt.

Verity:) szia! Örülök, hogy majd megismerhetlek :wink: , és nyugodtan szólíthatsz Septinek!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 22:35 
Betűmániákus

Én megyek, mindenkienk jó pihenést holnapra (csak nekem nem :cry: )
Hó éjszakát és szép álmokat! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 21:52 
Tollforgató

Sziasztok csajok!

Ó Shanon, oké hagyjuk. Amúgy, ha jobb kedved van, vagy megjön a kedved a beszélgetéshez, azonnal írj ám. :) És még mindig csak egy vigasztaló ölelést tudok küldeni, ami el nem enged, ami jobb kedved nem lesz. :)

Jenny, meghiszem én azt, hogy nincs kedved, de lélekben veled leszek. :) És fú, látom neked is elég nyomasztó volt a suli... :?

Szóval Septi, köszönöm, hogy szólíthatlak így. :D Ó és de nagyon aranyos vagy! Hát végre hazaértem, pedig volt edzés meg minden, szóval hulla vagyok, de még itt leszek remélhetőleg egy jó darabig. :) Ó és mese... igeeen! Tök jó, bár én is elsősorban a Disney mesékért vagyok oda, de Madagaszkár is tök jó. :-P

Verity, én tegnap beszéltem veled, úgyhogy nem haragszom (meg amúgy se) :D, szóval persze-persze, ráérsz és nagyon szépen köszönöm! *ölel* :)

Na, a jó darabig eddig tartott... legyetek jók és csodaszép álmokat! :)
Ugyebár holnap találkozunk? *reménykedve pillant a monitor felé* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 21:37 
Betűmániákus

Sziasztok!
Septi (remélem nem baj ha én is így havlak) szóval örülök, hogy hiányoztam! :-P
Amúgy a Madagaszkár szzerintem is nagyon édes! Ha meg nem estél korizásnál, akkor biztos nem vagy béna. Én kétszer voltam jégen és nagyon szépeket estem :D Tesi tanár aztán órán megkérdezte, hogy mi az a Matyó hímzés a térdemen. Mondom neki koriztam, mire ő: és ez nálad ezzel jár? :lol: De nem baj, mert a lényeg, hogy élveztem (csak utána kicsit fájt a karom amira ráestem, meg az arcom, amit felhorzsoltam) ;;) Szóval szerintem csak rajta, lényeg, hogy neked tetszen! :-P

Verity akkor majd várom, hogy elküldjed! 8->

Shanon neked továbbra is ktartást, és sajnálom, hogy még mindig ilyen rossz! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 20:51 
Fanfic-faló

Szia!

Jaj... :( Tudom, hogy ez úgyse segít, de én is éreztem már ilyet. Sajnos nem vagyok jó vigasztaló, de próbáld meg lekötni magad, nézz egy filmet, vagy valami... :( Sajnos nem tudom, mit tehetnék érted, ezt úgy utálom... :( Puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 20:46 
Betűmániákus

Üdvözletem Nektek :)

Mindent köszönök, újfent. De nem lennék jó társaság... egyszerűen nem megy... Eltörtek bennem valamit és... nem megy a visszaillesztés, sem a ragasztás, mert hiányzik egy darab, ami fontos és... elvitték, de... nincs erőm visszaszerezni... :-( Sajnálom. :oops:

Legyetek jók! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 19:45 
Fanfic-faló

Sziasztok, csajok!

Remélem, nem haragszotok, hogy rég írtam, de őszintén megmondom, többször is voltam fent, csak egész héten rossz volt a hangulatom, így inkább én is kimaradtam a társalgásból jobb híján. :)

Shanon, én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, kitartást, és küldök neked egy hatalmas nagy ölelést! :x >:D< :D Fel a fejjel!

Jenny, tök jó, hogy örültek neked, nekem is szoktak :-P

Rocky, majd válaszolok ám a kritikáidra is tényleg... :) És sok sikert a nyelvvizsgához! én valamikor tavasszal vagy nyáron fogom letenni.

Ne haragudjatok, most nem válaszolok minden apróságra, de majd bepótolom a továbbiakban :) És Jenny, majd elküldöm a kutatásos cuccot természetesen, csak még nincs kiértékelve :)

Egyébként szia, Septi, mi még nem találkoztunk :D Remélem, nem baj, ha én is így szólítalak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 16:43 
Sztorihajhász

Igen, Jenny, nagyon! Te is hiányztál nekem:) :wink:

Rocky, nyugodtan szólíthatsz Septinek, vagy minek... És már nagyon várom, h hazaérj, és itt legyél velünk:)) *aranyosan néz, vagy legalábbis próbál*

Nemánka, de jó neked. Én nem tudok korizni. Egyszer próbáltam, de azt kell, h mondjam nem ment túl jól. Magyarul: béna voltam. El nem estem, de majdnem:P A mesenézésről pedig nem bírok lemondani. Most van az az új Kuzko-s, az annyira jóóóóóó! Na mind1:) Lehet, h nem túl sokan osztják a véleményem. De a moziban is, mikor tavaly voltam osztálytársammal, a Madagaszkárt néztük:) Jó buli volt... hehe

Fárasztásban pedig rekordot tudok dönteni, de csak, ha olyan napom van. Tegnap pölö végigröhögtem a napot, mivel merifórumról leszedett favicceket meséltem barátnőimnak, ők meg áztak egyfolytában... Remélem, tudjátok, mire gondolok:)

Shanon:( Sajnálom, h nem lett tegnap óta jobb kedved. Nem tudom, mi bánt, de nem lennék a helyedben. Én sem voltam ma elememben, de távolról sem szomorkodtam. Telepatikus úton megpróbálok küldeni neked egy kis jó kedvet, hátha beválik...:cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 15:43 
Betűmániákus

Sziasztok!
Örülök, hogy örülsz Rocky. És irigyellek. Semmi kedvem holnap suliba menni. :-(

Shanon sajnálom, hogy még mindig ilyen rossz kedved van. Remélem azért nem fog sokáig tarani. :)

Hát én végül nem írtam meg a fizika dogám, mert van még 2 hiányzó és mivel ők se voltak a dogánál, a tanár azt mondta, hogy akkor majd velük iroom meg. :? nagyon jó. :? Pedig egész délután tegnap tanultam rá és tudtam is. :?
De szerencsére ma egy dogát se kellett írnom, ami meg jó. Ez alatta két nap alatt úgy lefárasztottak, mintha egész héten jártam volna suliba. :roll:

puszi mindenkinek! :-*

És Septimus hiányzol! (remélem most örülsz :mrgreen: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 15:31 
Betűmániákus

Köszönöm kérdésed, de nem. Most aztán tényleg nincs hangulatom... A pasikat pedig hagyjuk. Köszöntem. :)

Egyébként még élek, vagy valami olyasmi... viszont nem hiszem, hogy bekapcsolódok a párbeszédekbe, mert eléggé pocsék kedvem van, és nem akarok megbántani senkit. :roll: Ne haragudjatok rám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 15:08 
Tollforgató

Sziasztok csajok!

A kívánságom végre beteljesült, ugyanis végeee az irtózatods hetemn ek. Jupíííí :D

Szóval minden tök jó, legalábbis most jó kedvem van, de tudom, hogy nagyon szar lesz, szóval ezt kell kiélvezni. :)

És mindenkinek köszönöm a "szép álmokat" biztos álmodtam valamit, de már elfelejtettem... xD Hát igen... :D

Ó és Jenny, hát millió meg egy kitartást a holnapohoz, azért este még remélem tudunk beszélni. :-P

Shanon, te mész bulizni a hétvégén, vagy most nincs hozzá kedved? Na és Cs.-vel vannak fejlemények? :) Amúgy meg a sporttal (kivéve táncolás) én is így vagyok, hiába akarnék egy órácskát moszogi, nincs rá időm, szörnyűűű.

Ó és Septimius Severus, nagyon megharagudnál, ha én ezentől Septinek szólítanálak? Szerintem nagyon aranyos... , de ha nem tetszik, akkor kiírom az egész neved. :) Szóval jókedv? Hát az nekem is megvan, csak ezen a hétem nem volt belőle olyan, nagyon sok és a perverz fantázia xD, na erre szokták azt mondani, hogy: "perverz" aki arra gondol, de hülye aki nem , szóval igen... :D És most nem írok minden megjegyzésedre választ, de a mesésre kell! Hát én perpill 16 vagyok (még májusig mindenképp :-D), de hát nekem minden hétvégén az az első felébredés után, hogy mesét nézek :D, szóval mesék mindig és indenkor. :)

Na , akkor itt mindenki azt vallja magáról, hogy ő fárasztó, hát akkor jó kis társaság vagyunk. :D

Nemámka, hát te meg milyen jót koriztál, irigykedek basszus... jaaaj úgy el bírom képzelni, hogy mit csináltatok, meg a fiúkat verekedés közben, ez nálunk is mindig így van. :-D És köszönöm a jókívánságot, hatalmas nagy ölelés érte... :D
Amúgy ez a kiírásos cucc tök jó ötlet, biztos kamatoztatni fogom, ha olynom lesz. :)

Hátén most megyek kajolni, utána meg csaj meetingre, aztán edzés meg stb. szóval majd csak este 9 felé leszek, de várjatok ám meg. :-P

Puszilok mindenkit

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 23:12 
Sztorihajhász

Sziasztoook!

XD a kori nagyon kész volt. nem estem el egyszer sem de lassan jöttem bele, meg görcsölt is a lábfejem… mindent összevetve nagyon jó volt mert a hülye fiúk is eljöttek és még a jégen is verekedni kezdtek szóval jó nagy esés lett belőle xDD meg 10en összekapaszkodtunk és úgy mentünk körbe amikor már nagyon kevesen voltak a pályán a záróra felé közeledve, hát nagyon jó volt :D a lánc végén száguldott az ember, a közepén meg alig kellett menjen a kanyarban XD meg csináltak a többiek vonatot is de júj :D abba nem szálltam be…
Septimus, ti is 20an vagytok? lol! mi is. családias légkör xD.
mi meg ugye kori miatt egész délután nem voltunk ma otthon, de holnap ki akarja kérdezni a himnuszt az irodalomtanár :? hát ember nézzél már magadba mondom… oké hogy már sokszor megtanultuk kívülről nade azért mégis csak át kéne nézni, és egy fél órát se töltöttem itthon, azután pedig bocsi ha aludni szeretnék :?
Rocky szurkolok a nyelvvizsgádhoz! :)
Septimus, én a középfokú német érettségin szúrtam el nagyon a hörverstehent :D hát az nekem lehetett kínai is, olyan gyorsan beszélt hogy semmit nem értettem szóval... de gratula, nekem 72% lett :)
shanon, ne légy szomorú! ha nem akarod elmondani senkinek, írd ki magadból. egy papírra. minden szót ami eszedbe jut, minden gondolatot, a dühöseket belevésve, a szomorúakat meg alig rányomva. ha kicsit tisztáztad magadban azt is írd le, mi lehetne a megoldás, vagy csak egyszerűen azt hogy nincs, de ilyen az élet. aztán égesd el a papírt ^^ én így szoktam. biztos megoldás arra hogy tényleg senki ne használja föl ellenem és ne lássa meg :D
Septimus, nekem az osztályfőnököm ilyen. ha tök hülyék vagyunk meg egyáltalán nem értjük a cuccost, akkor nem gyakorolunk meg értelmesebben elmagyarázzuk még ötször, hanem jó akkor dogát írunk -.-””
amúgy jó megismerni téged :D az ízlésed hasonló az enyémhez ^^

hjaj, na mára már csokievéssel teli álmokat mindenkinek xD
puszóó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 22:21 
Betűmániákus

Shanon szép álmokat és jó éjszakát! Azért remélem hamar el fog múlni ez a rosszkedv és nem lezs maradandó! (egyél csokit, az boldogsághormont vagy mi a szöszt termel :-D )

Septimius szerintem nem vagy unalmas. :)
Én is ezzel kezdtem a bemutatkozásom anno, hogy 16 éves vagyok. É szerintem aranyosak ezek a becenevek. :)
Hát én a barátnőmet tudom csak megvigasztalni :lol: És én bírom a fárasztó embereket, szóval csak nyugodtan :lol:
Amúgy kb.-re tudom hol van Mezőberény. :-P
Fú de jó én is a pop-ot és a rockot szeretem, a legjobban :mrgreen:
És a meséket főleg a Disneyt imádom :x
És mondtam már, hogy nem vagy unalmas, a többi pedig szerintem nem akkora baj, :lol:

Na én azt :-* hiszem megyek, jó éjt és szép álmokat mindenkinek! Főleg neked Shanon!
puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 21:41 
Sztorihajhász

Először is, jó éjt, shanon, és nagyon remélem, hogy hamar túl leszel rajta.

Jaj, úgy örülök, h kíváncsi vagy rám. Bár sztem nem vagyok túl érdekes.
Írok ma egy keveset, ha már ilyen szépen kérted, meg holnap úgy sincs első órám(Juuuuhhhhéééé!!!), meg utolsó se...:))

15 éves vagyok, és hát nemsoká 16. De csak februárban. Tudom, ez ilyen "mindenki ezzel kezdi, oszt jó van". Vagy a nevével? Fene se tudja!:) Ja, ha már itt tartunk, a valóságban különös lenne, ha Septimiusnak hívnának. Marcsi, ez az álatalános megszólításom. De néha vagyok Marci, Riska, Marcipán. Az utóbbin jót szórakozok, de a többi is "félgúnynévből" lett becenév. Mivel nekem tetszett:)

Én egyébként a jókedvemről, és az érdekes, de annál perverzebb, oda nem illő beszólásaimról vagyok híres. Ja meg, h mindenkit lefárasztok, és vigasztalásban pocsék vagyok, mivel csak szomorúan nézek, és hallgatok, meg bólogatok. Ez van! Néha szeretek okoskodni, de leginkább szerénykedek..., miközben köbö ezt gondolom: Úgyis én vagyok a jobb, hehehehe!

Körösladányban lakom, ami senkit sem érdekel, hiszen úgysem tudják, hol van. Mezőberényben tanulok, és ezt szintén, nem hiszem, h be tudod lőni. Mármint a helyét. Utálok tanulni, de majdnem minden stréber ezt mondja.

Am régen elég fiús csaj voltam, de ma már nem annyira. Zenében mindenevőnek... nem mondanám nagam. A rapat, és a nyálcsöpögős dolgokat rühellem, a rock és a pop, mag akár kevésbé dücdücös disco bejön. Néha nézem a Disney Channelt, de hisz én még olyan fiatal vagyok. :oops:

Ennyi elég is lesz. Most már látod, h egy átlagos, unalmas és kissé hibbant csak vagyok, mániákus hajlamokkal, és indőnkénti idegrohamokkal...:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 21:18 
Betűmániákus

Drágák vagytok! >:D<
Óóóó, ha lenne időm, talán még kajálni is tudnék... és lehet, hoyg beleférne a sport is... :o Ki tudja?? :roll:

Köszönök mindent! Hálás vagyok mindenért... nem tudom , meddig fog tartani, de van egy olyan érzésem, hogy nem fog úgy elillanni, ahogy betolakodott... :cry: Azért igyekszem!

Szép álmokat Nektek! :-* Miattam pedig ne tessék aggódni! (már ha fennállt ez a veszély...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 21:16 
Betűmániákus

Szió Septimius Severus!
Hát ha majd nem leszel itt akkor biztos te is fogsz hiányozni! ;;)
Én a H1N1-en már túl vagyok, de ennek ellenére anyum ragaszkodott hozzá, hogy adassuk be, és belázasodtam. De már túl vagyok rajta és ez a lényeg. :P
Hétvégére előre is jó szórakozást és sok ihletet kívánok! :D
Ez a bünti doga, meg szerintem gonoszság a tanár részéről. :? Bár én nem szólok semmit, mi félévkor vizsgázni fogunk kémiából. :evil:

És ha már te is írogatsz, nincs kedved írni egy kicsit magadról? Kíváncsi lennék rád. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 21:09 
Sztorihajhász

Jó éjt, Rocky, és álmodj szépeket! Én szoktam...

Jaj, de rossz neked, Jenny. Őszintén sajnállak. Csak nem H1N1 ez is? Már a csapból is ez folyik:( heh... fárasztó... Szerencsére Békés megyében még csak Szarvason volt sulizárás, asszem, és hát nekem a szombati programom mozizás a haverokkal, és sok-sok írás. Legalábbis ezt terveztem.

Shanon:( Remélem, sikeresen elrendezed a dolgot magadban, de a legjobb tényleg az lenne, ha valamivel levezetnéd. A sport is egy megoldás. Én háááát... ez most lehet, cink, de akkor is a meditálásra esküszöm. A lényeg, h ne gondolj rá!

Az szuper lenne, ha egyszer majd én is hiányoznék! *próbál bevágódni*.

A bünti-dogáról is írok már. Ez olyan, h Boxi feltesz egy csomó kérdést, és ha nem jelentkeznek elegen, akkor kövi órán doga. Persze ilyen még nem volt eddig, hát akkor most lesz! Csak feleléssel fenyegetett, de sosem váltotta be. Naygon remélem, h ezt sem gondolta komolyan. De nála sose lehet tudni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:56 
Betűmániákus

Szió rocky, szép álmokat, jó éjszakát!
És jó tv nézést. :-D
Hát mivel nekem most szombaton is suli, ezért nem nagyon lesz időm hétvégén. :-(
Na puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:52 
Tollforgató

Jaj az olyan jó érzés, mikor mindenki ölelget meg"de jó, hogy itt vagy" és ehhez hasonlókat mond. :) Amúgy én is sajnálom, hogy kevés időnk van, de én hétvégén írok+ holnap azt hiszem tudok új fejezetet rakni, és még olvasni is szeretnék, meg filmet nézni... szóval lesz dolgom. :D

Azám és még nem is hízlalt. xD :D

NA én most megyek Bk-t nézni, de holnap remélem, hogy tudok jönni.

Pusziii csajok, szép álmokat! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:46 
Betűmániákus

Hát az jó volt, hogy örültek nekem, hogy végre mentem, és végre a barátnőimmel lehettem, mert már hiányoztak. :P Beszéltünk telón, de azért az nem ugyanaz, mint személyesen.
Meg sajnálom, hogy kevés időm van, mert most annyi ötletem van az üstös irományomhoz. :?
És örülök, hogy ízlett a csoki. :D

Shanon, akkor próbáld valamivel levezetni ezt a sok rosszat, ami benned van, mert ha felgyülemlik, az nem lesz jó. Pl. sportolj valamit, az minden szempontból jó, szerintem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:43 
Tollforgató

shanon widow írta:
Köszönöm nektek! >:D< :x
Tényleg nagyon hálás vagyok, de nem akarok semmit csak... egyszerűen jó lenne egy exmemoriam... akkor talán... hm. Nos fokokkal jobb lenne. Bár ettől a jelenlegi helyzettől bármi jobb. Elkapott a világvége hangulat, meg egykét dolog, és ez eltart egy darabig. :roll:
Én pedig nem tudom kimutatni az érzéseim és nem is akarom. Félek, hogy fölhasználják ellenem. Inkább magamban emésztem a meg a dolgokat, ami... jelentősen rosszabb, de ez a mechanizmusom örök. :-(

Hát akkor, csak abban reménykedhetünk, hogy ahogy jött, úgy majd el is megy... és nekem a legjobb barátnőm ilyen erős, mint te, de hogy melyikünk a szerencsésebb. Ugyan ellenem már felhasználták, de tanultam az esetből és többet nem követem el ugyanazt a hibát, legalábbis remélem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:39 
Tollforgató

Jenny írta:
Jó nem baj, majd máskor elmagyarázod. Bár valószínűnek tartom, hogy bárhányszor és bárhogyan mondanád nem fognám fel én se, most. :lol:
Küldök neked így távolból jó sol finom csokit, jó? :-P
Nem kell értelmeset írni, én is épp hulla vagyok, szóval nekem se fog menni :P
Sőt! Azt se tudom mit írjak, ami esetlge érdekelne is titeket 8-}

Ó, dehogynem , tuti megértenéd, csak én nem tudok normálisan magyarázni. :oops: Ó és köszönöm, fincsi csoki... nyamm. :-P Amúgy akkor már ketten vagyunk hullák, és hogy mit írj? Hmm... engem minden érdekel, csak kb. 10 percig leszek még, de addig is mesélj, milyen volt a napod a dogákon kívül? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:37 
Betűmániákus

Köszönöm nektek! >:D< :x
Tényleg nagyon hálás vagyok, de nem akarok semmit csak... egyszerűen jó lenne egy exmemoriam... akkor talán... hm. Nos fokokkal jobb lenne. Bár ettől a jelenlegi helyzettől bármi jobb. Elkapott a világvége hangulat, meg egykét dolog, és ez eltart egy darabig. :roll:
Én pedig nem tudom kimutatni az érzéseim és nem is akarom. Félek, hogy fölhasználják ellenem. Inkább magamban emésztem a meg a dolgokat, ami... jelentősen rosszabb, de ez a mechanizmusom örök. :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:36 
Betűmániákus

Jó nem baj, majd máskor elmagyarázod. Bár valószínűnek tartom, hogy bárhányszor és bárhogyan mondanád nem fognám fel én se, most. :lol:
Küldök neked így távolból jó sol finom csokit, jó? :-P
Nem kell értelmeset írni, én is épp hulla vagyok, szóval nekem se fog menni :P
Sőt! Azt se tudom mit írjak, ami esetlge érdekelne is titeket 8-}

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:32 
Tollforgató

Jenny írta:
Tényleg hiányoztam? Nahát ennek most örülök. :D (persze erre a boldogságra az épp fogyasztásban lévő csoki is rájátszik XD tudjátok: boldogság hormont termel forrás: HP3 ;) )
Én ezt még mindig nem értem. De elhiszem neked. :)

Persze-persze, olyan régen beszéltünk már... szörnyű. Juhúú csoki... én is akarok enni, de nekünk most nincs itthon, azt hiszem. Na, azért még kutakszom... :-P
Ööö, hát jobban most nem tudom elmagyarázni, mert az agyam már nem fog, szóval semmi értelmeset ne várjatok tőlem... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:29 
Tollforgató

Jenny írta:
shanon widow írta:
Köszönöm szépen... :)
Öhh... hosszú. És fájó és... a suli meg egyesek már csak a tortán lévő habot képezik... Elegem van... mindenből és mindenkiből... magamból. Ehh... :-< Nagyjából ennyi. Most viszont élni sincs nagy kedvem, de mivel nagyon muszáj, így... megpróbálok úgy tenni, mintha nem lenne semmi. Bár ez senkinek se lesz jó főleg nekem - de legalább nem kérdezősködnek. Majd lezárom magamban... valahogy.

Azért remélem hamar túl leszel ezen és nem fogsz sokat szomorkodni. :-*

Ó, Shanon nagyon sajnálom... ezt már tényleg sokszor mondtam, lehet, hogy itt is, de én hiszek abban, hogy minden rossz után jön valami nagyon jó és visszakapod te még ezt a sok szenvedést csupa-csupa jóba. :) És én is olyannyira magam alatt tudok lenni, hogy az nem igaz, de aztán rájövök, hogy meg sem éri szomorkodni... senki és semmi miatt. Persze ezt nagyon könnyű mondani, de letisztázni magadban már nem annyira, szóval ehhez sok szerencsét! És gondolj arra, hogy mennyi mindenkinek vagy fontos, olyan sokan szeretnek. :)
Amúgy én pont az a típus vagyok, aki nem tudja magában tartani, ha szomorú, inkább jól kisírja magát, de neked kívánom, hogy ezért egy könnycsepp se gördüljön le az arcodról! *hatalmas nagy vigasztaló ölelésemet küldöm*
U.i.:Ránk pedig számíthatsz, ha gond van, mit itt vagyunk és meghallgatunk. :) :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:21 
Betűmániákus

shanon widow írta:
Öhh... hosszú. És fájó és... a suli meg egyesek már csak a tortán lévő habot képezik... Elegem van... mindenből és mindenkiből... magamból. Ehh... :-< Nagyjából ennyi. Most viszont élni sincs nagy kedvem, de mivel nagyon muszáj, így... megpróbálok úgy tenni, mintha nem lenne semmi. Bár ez senkinek se lesz jó főleg nekem - de legalább nem kérdezősködnek. Majd lezárom magamban... valahogy.

Azért remélem hamar túl leszel ezen és nem fogsz sokat szomorkodni. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:19 
Betűmániákus

Tényleg hiányoztam? Nahát ennek most örülök. :D (persze erre a boldogságra az épp fogyasztásban lévő csoki is rájátszik XD tudjátok: boldogság hormont termel forrás: HP3 ;) )
Én ezt még mindig nem értem. De elhiszem neked. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:17 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:16 
Tollforgató

Jenny írta:
Sziasztok!
Na visszatértem, ha esetleg hiányoztam volna valakinek, amit nem hiszek :roll:
Rocky de az miért rossz, ha ugyanazok a témáitok? Én ezt nem értem. Az nem inkább jobb, mert együtt tudnátok gyakorolni?
Amúgy köszi az együttérzést. :-D

Shanon miért van ilyen rossz kedved? Amúgy én már hiányoltalak, szóval örülök, hogy beköszöntél. :)

Septimius Severus milyen nálatok az a bünti doga? Az azért van mert rosszak vagytok? Nálunk ilyen sose volt (ha emlékezetem nem csal). :roll: és sajnállak a rossz napod miatt :-(

Jaj Jenny, hát már hogyne hiányoztál volna. :D Amúgy meg azért rossz, mert nem elég hosszú kettőnknek, agy valakinek nem jut elég. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:14 
Tollforgató

Fúúú ez a kémia... amúgy ez a zsenis cucc tetszik. :D Hát nálunk is vannak ilyenek sajnos... :?

Öcsis kérdés... dettó, a helyzet nálunk is ugyanez, nem tudom honnan örökölte ezt az extra idegesítő gént, de elképesztően bosszantóó...

Hihi, hát azt képzelem, nálunk is biztos örülnének, de én nekik nem táncolnék. xD Szóóval ebből az élményből kimaradnak... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 20:12 
Betűmániákus

Sziasztok!
Na visszatértem, ha esetleg hiányoztam volna valakinek, amit nem hiszek :roll:
Rocky de az miért rossz, ha ugyanazok a témáitok? Én ezt nem értem. Az nem inkább jobb, mert együtt tudnátok gyakorolni?
Amúgy köszi az együttérzést. :-D

Shanon miért van ilyen rossz kedved? Amúgy én már hiányoltalak, szóval örülök, hogy beköszöntél. :)

Septimius Severus milyen nálatok az a bünti doga? Az azért van mert rosszak vagytok? Nálunk ilyen sose volt (ha emlékezetem nem csal). :roll: és sajnállak a rossz napod miatt :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:54 
Sztorihajhász

Azért volt rossz napom, mert eszembe jutott, hogy a sulinak van rossz oldala is, és h holnap kémia bünti-doga lesz, alias úgyis csak a zseniknek lesz jobb hármasnál, azaz Gegőnek:)

Meg az is közrejátszott, h megláttam öccsémet. Bunkó voltam mamával:), amiről csakis ő tehet. Hát hogyne:) Logikus:). Végülis tényleg az, hiszen mikor nagy lelkesen elkezdtem mesélni, mi történt aznap, belevág a szavamba, hogy uncsitesómmmal közölje, h rég látta. Azaz egy hete. Ugye, h ez milyen idegesítő...

Teljesen felba...bosszantott. Ujjbotlás :lol:

A film az német, de nem látzsik rajta. Amíg meg nem néztük, én sem tudtam, mi az. Egy vígjáték jó sok hülyeséggel. hehe

A fiúk meg örültek, mint majom a farkának. Látni kellett volna őket. Kár, h odáig nem jutottunk, h azt a részt el is próbáljuk. Már csak arra vagyok kíváncsi, mit szól majd hozzá az ofő:) De biztos tetszeni fog neki. Lehet, h még nálunk is lazább...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:44 
Tollforgató

shanon widow írta:
Sziasztok Lányok! :-*
Nos, nem is zavarnék, csak gondoltam beköszönök, mert... többre nem futja. Elegem van... :-< De nem is rontom tovább a hangulatot, inkább húzok. Legyetek jók és beszélgessetek egy nagyot! Majd valamikor visszaolvasok, ha lesz hangulatom.

Szia Shanon!
Zavarsz? Már hiányoztááál... :)
Juj hát akkor nem csak nekem van világvége hangulatom? Jaj, Shanon én nagyon szívesen meghallgatlak, de tényleg és nyugodtan mondd el mi bánt, egyáltalán nem teher. Szóval remélem még itt vagy... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:43 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
Nos, nem is zavarnék, csak gondoltam beköszönök, mert... többre nem futja. Elegem van... :-< De nem is rontom tovább a hangulatot, inkább húzok. Legyetek jók és beszélgessetek egy nagyot! Majd valamikor visszaolvasok, ha lesz hangulatom.

Szia!:(

Remélem, azért nem olyan nagy a baj*jóságosan mosolyog*

puszi:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:40 
Tollforgató

Fúú, hát tökügyes vagy, gratulálok. :D Én angolból megyek középfokúra, de hát nem tudom mi lesz... inkább nem is gondolok rá. :D

És nem, dehogy untatsz! :) Amúgy miért lett rossz napod mégis? Én inkább örülök, hogy végre itthon... pihi-puhi ágy... gép... stb.

Ó és akkor tényleg szerencsések! :)
Amúgy a filmről még csak nem is hallottam, de biztos jó lehetett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:37 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:28 
Sztorihajhász

Rocky írta:
Fúú két hét, én még ezt az egyet sem bírtam, főleg, hogy minden olyan sz***l sült el nyelvvizsgaügyileg, mert barátnőmmel tettek párba és ugyanahhoz a külön tanárhoz járunk, vagyis egy ugyanazok a témáink is, hát elég gáz lesz...

Vizsgám szerencsére mostanában nem volt. Csak tavaly nyelvvizsga, de csak alapfok, mivel 16 év alatt nem lehet középfokúzni.:) Bár a Hörverstehent így is totál elszúrtam, ami lehúzta a szóbelim négyesre. A százalékot már nem tom', talán 78, de nem biztos. A beszélgetős dolog 95 lett, arra még emlékszem... De a másik? Passz! Nyelvtanom 89 talán, Lesevel együtt:)

Na jó, nem untatlak titeket, mert én már az irogatás közebn is kishíján bealudtam.

Ma jó napom volt, és míg haza nem jöttem, még jó kedvemben is voltam. Elterveztük a karácsonyi előadásra a táncunk. A fiúk jól jártak :wink: , egy kis erotikus tánc nekik.

Németen megnéztük a Kebab Connection-t. Ez egy nagyon jó film :lol:
Na ennyi! Ma már eleget dumáltam, khm... azaz írtam :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:14 
Tollforgató

Jenny írta:
Szijasztok!
Rocky, örülj neki, hogy nem kaptad meg az oltást, 3 napig lázas voltam tőle. :roll: Ha tényleg ennyit tanulsz, akkor kitartást, és sok sikert a nyelvizsgádhoz! (ki tudja beszélünk-e addig :roll: ) és valamikor majd már tényleg írok kritikát neked, csak most annyira kevés időm van olvasni. :-)

Na majd még késöbb leszek, még fizikát kell tanulni, mert holnap abból is doga. :?
puszi mindenkinek :-* :-* :-* :-*

Ó, hát én végül is örülök neki, de téged sajnállak, hogy belázasodtál. És köszönöm szépen, már csak a holnapot kell kibírni, remélem könnyű lesz... jaj és ráér az, elhiszem, hogy nincs szemernyi időd se, nekem sincs sajna. De sok szerencsét a fizikádhoz és köszönöm a jó kívánságot! :)

Siess ám vissza! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:07 
Tollforgató

Septimius Severus írta:
Rocky írta:
Verity, örülök, hogy túlélted az oltaltást, amúgy csak én nem vagyok beoltva? :D Na mindegy...

Bocsi, h beledumálok, de nem bírtam megállniXD Megnyugtatlak, h én sem vagyok beoltva. Sőt, nálunk az osztályból csak hárman vállalkoztak rá a hatalmas létszámból, ami 20. Ez a H1N1 pánik az agymra megy. Persze ezt mindenki eldöntheti maga, nem szólok bele.:)

Am ez a hetem aránylag jó volt, de az előző meg az azelőtti... hát hasonló volt a tiedhez. Kéttannyelvűbe járok, és a tanárok néha a fejükbe veszik, hogy ezt éreztetik velünk.:)

Ó, dehogy, semmi baj, nekem gyakran vannak ilyen kényszereim. :D Na, akkor nem vagyok egyedül, bár nálunk is kb. 5 embert, ha beoltottak 35-ből, szóval nem érzem, hogy kimaradtam volna valamiből. :-P

Fúú két hét, én még ezt az egyet sem bírtam, főleg, hogy minden olyan sz***l sült el nyelvvizsgaügyileg, mert barátnőmmel tettek párba és ugyanahhoz a külön tanárhoz járunk, vagyis egy ugyanazok a témáink is, hát elég gáz lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:01 
Sztorihajhász

Hihi... Nem olyan durva, csak jól meg kell tanulni első évben németül, de mondjuk még csak tizedikes vagyok, és állítólag jövőre lesz a legrosszabb. Hát én nem hiszek benne!:)

Am én csak egyszerűen feleslegesnek tartom kilyukasztani magam, ha egyszer nem veszélyesebb, mint az átlagos infulenza. Ennyi! Anyu meg, ha akarnám, se engedné. Ő egyébként egsézségügyben dolgozok, és egyik ismerőse mondta neki, h jobb, ha nem!:D

Ja, és én is sok szerencsét kívánok, vagy inkább kéz és lábtörést a fizikához. Én kedden írtam, de teljesen elszúrtam. A legkönnyebb, diagrammos feladatnál a négy(A, B, C, D) lehetőség közül egyik se volt jó. ÁÁÁ! Teljesen kiakadtam, 15 percig azt számolgattam, mert sehogy sem jött ki egyik lehetőség sem:(

Holnap megyek moziba, az Újholdra. Csak attól félek, h megint függő leszek, így is a család agyára megyek.:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 18:01 
Betűmániákus

Szijasztok!
Rocky, örülj neki, hogy nem kaptad meg az oltást, 3 napig lázas voltam tőle. :roll: Ha tényleg ennyit tanulsz, akkor kitartást, és sok sikert a nyelvizsgádhoz! (ki tudja beszélünk-e addig :roll: ) és valamikor majd már tényleg írok kritikát neked, csak most annyira kevés időm van olvasni. :-)

Verity, Nemámka akkor ti is túl éltétek az oltást, ennek örülök. :-P

Verity utólag is köszi, hogy sok sikert kívántál a dogákhoz! :) Amúgy még nem olyan régen, talán múlt héten, de már nem vagyok benne biztos, mondtad, hogy majd elküldöd azt a közvélemény kutatásos dolgot. Vagy csak én emlékszem rosszul? Ha nem akkor kíáncsian várom! :)

Septimius Severus, szerintem nem baj, hogy beledumálasz :) Amúgy én se akartam megkapni, de anyum erősködött. :? Két tannyelvű suli, az durva lehet. Én biztos nem bírnám. De ha te igen, akkor nagyon ügyes vagy. :)

Amúgy a dogáim nem sikerültek valami jól. :? Angol 3 oldalas volt + 1 fogalmazás, amit akkor kezdtem el, mikor kicsengettek, pedig tudtam volna. A biosznál meg egy kersztrejtvény volt az egyik feladat és olyan hülyeségeket kérdezett benne, hogy a felét se tudtam. :?

Na majd még késöbb leszek, még fizikát kell tanulni, mert holnap abból is doga. :?
puszi mindenkinek :-* :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1157, 1158, 1159, 1160, 1161, 1162, 1163 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra