Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 18:26

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 660 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Következő

Milyen szereplős történeteket olvasnátok tőlem leginkább?
Hagyjuk a drarryket, próbálkozzunk most mással -- Snarry, Perselus/ Lucius, Siremus 25%  25%  [ 19 ]
Miért nem írsz mást? Példának okáért nem slash párosítású műveket. 29%  29%  [ 22 ]
Próbálj meg a Harry Potter világán túl gondolkodni! Privet Drive. 5%  5%  [ 4 ]
Drarryt írjál! Azt szeretjük. 41%  41%  [ 31 ]
Szavazatok száma : 76
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 18:30 
Könyvmoly

Erynnis írta:
draco girl írta:

Szia!!!

Jól esik ez a lelkesedés :) Remélem hamarosan minden itt felsorolt műnél látlak, láthatunk :)

Pussz!

D.G.

Ugyhogyugye? ^^ Engem nem vesztettél el, és szerintem... ehh... leírom mi volt a reakcióm erre a mondatodra: Az is lehet persze, hogy én nem írok már olyan túl jól. Reakcióm: Hülye vagy te ember?

Már nagyon elnézést ezért, de ezt ugye te sem írtad komolyan? *lekonyult ajkak* És mostanában mindenki feladja az írást... Így jöjjön az ember vissza ide, ti hálátlan bagázs! XD Jóvanna, csak semmi komolyan veszem aztán megsértődöm dolog! De tényleg. Ha csappant az érdeklődés, az tényleg egyéb dolgok miatt lehet, nem amiatt, mert nem írsz már olyan jól, vagy nem olyan érdekfeszítő a történet, vagy egyáltalán, hogy Drarry. Ugyanmárkéremszépen. Nekem mindig is az egyik kedvencem lesz a snarry és a severitus mellett. Még ha körülbelül tényleg nem olvasok nyár óta. Eleinte nem volt kedvem, úgy éreztem megpurcanok a fanficektől, most meg már kedvem ugyan lenne, csak éppen időm van nagyon kevés (csak nézd meg, mennyi is az idő most, mikor elküldöm ezt) Szóval erről nem te, nem ti tehettek!

Óhh... már el is terveztem, hogy szombaton megyek és olvasom azokat a történeteidet, amiket félbehagytam, el sem kezdtem, és természetesen felvilágosítást is. (akkor csibémnek most nincs gépe? mindegy, én azért írok neki... bár lehet, hogy ő is megírta, csak hát mikor jutottam én a mélen környékére? -.-")

Jajj Istenem! nekem nehogy válságba kerülj már! Miért depizik mindenki? *brühühü* placcs.... *Erynnis egyik kis szuicid éne a kútba vetette magát*

De amúgy meg én azt mondom, hogy mi itt leszünk neked, van már egy biztos olvasói táborod, akik ha törik, ha szakad, olvasnak majd téged és véleményeznek. Ilyen van nekem is, és nem elégedetlenkedem - te se tedd azt, drága! :) Persze tudom, hoyg ez nem az. Én nekem is volt már iylen szakaszom asszem, de azóta eljutottam oda, hogy sz*rom le nagyjából.

Amúgy nem tudom mennyire off: Voltál a WH-n azóta, mióta nagyon olvastál és véleményeztél? Örültem ám neked! :D (ki nem?) És úgy látom, tetszett a történetem - amit asszem szombaton elkezdek felrakni -, főleg a Blaise/Harry szál. ^^ *megölel* Én egyenesen sikongattam mikor a csodálatosaidat láttam, a pontot el is felejtettem megnézni, csak utána jutott eszembe, mikor már válaszoltam, hogy hoppá, van pont is! És még milyen pont! *elszublimált*

Most szerintem megyek, hirtelen csak ennyit akartam veled megosztani, remélem sehogyan sem bántottalak meg - semmi ilyen szándékom nem volt, isten ments!

oyasumi~ *nagyban ásítozva integet, majd elslattyog aludni négy órát* pff...

Erre cak egyetlen szóval lehet válaszolni: KÖSZÖNÖM!!! >:D<

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 16:40 
Betűmániákus

draco girl írta:
Egészségi okok miatt bizonytalan ideig zárva :(

Mmmm... gyógyulj meg! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 15:41 
Írópalánta

draco girl írta:

Kitartást, drága!

MI veled vagyunk! $rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 26 (péntek), 7:00 
Könyvmoly

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 1:23 
Írópalánta

draco girl írta:

Szia!!!

Jól esik ez a lelkesedés :) Remélem hamarosan minden itt felsorolt műnél látlak, láthatunk :)

Pussz!

D.G.

Ugyhogyugye? ^^ Engem nem vesztettél el, és szerintem... ehh... leírom mi volt a reakcióm erre a mondatodra: Az is lehet persze, hogy én nem írok már olyan túl jól. Reakcióm: Hülye vagy te ember?

Már nagyon elnézést ezért, de ezt ugye te sem írtad komolyan? *lekonyult ajkak* És mostanában mindenki feladja az írást... Így jöjjön az ember vissza ide, ti hálátlan bagázs! XD Jóvanna, csak semmi komolyan veszem aztán megsértődöm dolog! De tényleg. Ha csappant az érdeklődés, az tényleg egyéb dolgok miatt lehet, nem amiatt, mert nem írsz már olyan jól, vagy nem olyan érdekfeszítő a történet, vagy egyáltalán, hogy Drarry. Ugyanmárkéremszépen. Nekem mindig is az egyik kedvencem lesz a snarry és a severitus mellett. Még ha körülbelül tényleg nem olvasok nyár óta. Eleinte nem volt kedvem, úgy éreztem megpurcanok a fanficektől, most meg már kedvem ugyan lenne, csak éppen időm van nagyon kevés (csak nézd meg, mennyi is az idő most, mikor elküldöm ezt) Szóval erről nem te, nem ti tehettek!

Óhh... már el is terveztem, hogy szombaton megyek és olvasom azokat a történeteidet, amiket félbehagytam, el sem kezdtem, és természetesen felvilágosítást is. (akkor csibémnek most nincs gépe? mindegy, én azért írok neki... bár lehet, hogy ő is megírta, csak hát mikor jutottam én a mélen környékére? -.-")

Jajj Istenem! nekem nehogy válságba kerülj már! Miért depizik mindenki? *brühühü* placcs.... *Erynnis egyik kis szuicid éne a kútba vetette magát*

De amúgy meg én azt mondom, hogy mi itt leszünk neked, van már egy biztos olvasói táborod, akik ha törik, ha szakad, olvasnak majd téged és véleményeznek. Ilyen van nekem is, és nem elégedetlenkedem - te se tedd azt, drága! :) Persze tudom, hoyg ez nem az. Én nekem is volt már iylen szakaszom asszem, de azóta eljutottam oda, hogy sz*rom le nagyjából.

Amúgy nem tudom mennyire off: Voltál a WH-n azóta, mióta nagyon olvastál és véleményeztél? Örültem ám neked! :D (ki nem?) És úgy látom, tetszett a történetem - amit asszem szombaton elkezdek felrakni -, főleg a Blaise/Harry szál. ^^ *megölel* Én egyenesen sikongattam mikor a csodálatosaidat láttam, a pontot el is felejtettem megnézni, csak utána jutott eszembe, mikor már válaszoltam, hogy hoppá, van pont is! És még milyen pont! *elszublimált*

Most szerintem megyek, hirtelen csak ennyit akartam veled megosztani, remélem sehogyan sem bántottalak meg - semmi ilyen szándékom nem volt, isten ments!

oyasumi~ *nagyban ásítozva integet, majd elslattyog aludni négy órát* pff...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 14:15 
Fanficbúvár

draco girl írta:
És most egy rossz hír :(

Drága Rokonlelkem gépe meghibásodott, már ugyan javítás alatt áll, de így sajna nem tudjuk írni a közös történetünket :(

Viszont :) amint újra lesz gép mindkét oldalon, ígérjök gőzerővel látunk neki a további Felvilágosításnak :D

D.G

Uff szegény SSFL gépe megint meghalt? :( Reméljük,hogy mielőbb rendbehozzák :)

Ne add fel drága.Tudod,hogy remekül írsz nem hiszem,hogy azért csappant meg az érdeklődés mert nincs igény már a Drarrykre hanem túlságosan felgyorsult az életünk és túl sok a más tenni való meg a gond,sajnos kevesebb az idő az olvasásra.Én legalábbis ezzel hitegetem magam ;) De ami engem illet én továbbra is imádom a történeteidet :x
No meg igen a Sárkánylovas legendáját valószínűleg sokan olvasták a ws-en és nem mindenki olyan megszállott mint én,hogy akkor is olvassa ha már egyszer elolvasta a kihíváson ;) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 9:02 
Könyvmoly

És most egy rossz hír :(

Drága Rokonlelkem gépe meghibásodott, már ugyan javítás alatt áll, de így sajna nem tudjuk írni a közös történetünket :(

Viszont :) amint újra lesz gép mindkét oldalon, ígérjök gőzerővel látunk neki a további Felvilágosításnak :D

D.G

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 9:00 
Könyvmoly

stoobie írta:
Üdv!

DG, ne feledd, hogy A sárkánylovas legendáját már olvashatták a ws-en :) Nem tudom, nem jártam arra, de szerintem ott kaptál véleményt, szép számmal :)
Az is lehet, hogy túl gyors a feltöltése, és nem tudják követni - tényleg nem tudom, csak tippelek.
És nem a lusta olvasókat mentegetem, hanem téged igyekszem vigasztalni/nyugtatni :D

Remélem, nem volt eredménytelen :)

*megölelget* KÖSZÖNÖM :) Máris feldobtad kicsit a napom :) Ha nem szeretnek, hát nem szeretnek :) Befejezem ezeket a magam örömére, és majd foglalatoskodom ezentúl mással :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 8:58 
Könyvmoly

draconia írta:
draco girl írta:
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Mivel úgy látom megcsappant az érdeklődés (...)

NOCSAK.

:)

én is épp így döntöttem, mindenem bezártam ott és úgy, ahogy volt (nem lett hiány semmiben), bár én épp a drarryk miatt.

elsodorják a más témájúakat, valljuk be, deeee... ha már azok iránt is megcsappan, akkor nekem nincs mit csodálkoznom :D :)

be kell látnom, hogy én, mint alkotó, szükségszerűen változom, míg az olvasótábor marad ott, ahol van, így elveszítettem őket.
de a tiéddel vajon mi lett?

O_O

a drarryk mindig is topok voltak.

:( Hát igen :( *sóhajt* Úgy tűnik már nincs érdeklődés drarryk iránt sem, talán mással kéne foglalkoznom :) Az is lehet persze, hogy én nem írok már olyan túl jól :(
Ki tudja?
De jól esik az együttérzésed! *megölel* Köszönöm :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 8:56 
Könyvmoly

Erynnis írta:
Szia DG!!! Meg mindenki más is! :))

Huhú... úgy látom DG, alkottál és nekem ezekről tudomásom sem volt. Sárkánylovas legendája? Életünk legszebb napjai? Meg újabb két drarry? OMG. Elkényeztetsz minket - engem és engem, meg a kis alteregóimat és a többi énecskéimet.

És a felvilágosításból van új rész... hehh.. bár nem mondanám biztosra, hogy az eddigiekből is mindet elolvastam, de valamikor már talán csak eljutok oda is... ehhh... *sóhajt*

Most viszont már mennem kell aludni, mert fáradt is vagyok, álmos is, holnap meg vár a suli, koránkelés... XDD De nem panaszkodom. :D

Mindent bele! :D

Szia!!!

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 22 (hétfő), 8:37 
Sztorihajhász

Üdv!

DG, ne feledd, hogy A sárkánylovas legendáját már olvashatták a ws-en :) Nem tudom, nem jártam arra, de szerintem ott kaptál véleményt, szép számmal :)
Az is lehet, hogy túl gyors a feltöltése, és nem tudják követni - tényleg nem tudom, csak tippelek.
És nem a lusta olvasókat mentegetem, hanem téged igyekszem vigasztalni/nyugtatni :D

Remélem, nem volt eredménytelen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 22 (hétfő), 8:09 
Tollforgató

draco girl írta:
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Mivel úgy látom megcsappant az érdeklődés (...)

NOCSAK.

:)

én is épp így döntöttem, mindenem bezártam ott és úgy, ahogy volt (nem lett hiány semmiben), bár én épp a drarryk miatt.

elsodorják a más témájúakat, valljuk be, deeee... ha már azok iránt is megcsappan, akkor nekem nincs mit csodálkoznom :D :)

be kell látnom, hogy én, mint alkotó, szükségszerűen változom, míg az olvasótábor marad ott, ahol van, így elveszítettem őket.
de a tiéddel vajon mi lett?

O_O

a drarryk mindig is topok voltak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 23:55 
Írópalánta

Szia DG!!! Meg mindenki más is! :))

Huhú... úgy látom DG, alkottál és nekem ezekről tudomásom sem volt. Sárkánylovas legendája? Életünk legszebb napjai? Meg újabb két drarry? OMG. Elkényeztetsz minket - engem és engem, meg a kis alteregóimat és a többi énecskéimet.

És a felvilágosításból van új rész... hehh.. bár nem mondanám biztosra, hogy az eddigiekből is mindet elolvastam, de valamikor már talán csak eljutok oda is... ehhh... *sóhajt*

Most viszont már mennem kell aludni, mert fáradt is vagyok, álmos is, holnap meg vár a suli, koránkelés... XDD De nem panaszkodom. :D

Mindent bele! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 21:35 
Könyvmoly

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Mivel úgy látom megcsappant az érdeklődés :( és amúgy is rengeteg dolgom lesz mostanában, kicsit szüneteltetem a Sárkánylovas Legendáját :)

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 7:44 
Könyvmoly

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Hála z én csodálatos bétámnak Stoobie-nak, aki egy villám sebességével nézte át, máris töltöm fel az Életünk Legszebb napjának következő részét :) És persze a Sárkánylovasos történet folytatását is :)

Jó mulatást!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 7:42 
Könyvmoly

SSFL írta:
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY :)

Ahogyan tegnap jeleztem, ma feltöltöttem a Felvilágosítás 17. fejezetét, A karkötők átka címmel. :) Engedélyezés után jó olvasást! :)

Bizony! Jó mulatást hozzá, én pedig ünnepélyesen ígérem, hogy estére minden elmaradt kritikára válaszolok, az újakat pedig sok szeretettel várjuk, Rokonlelkem és én :))

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 6:21 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál

Ahogyan tegnap jeleztem, ma feltöltöttem a Felvilágosítás 17. fejezetét, A karkötők átka címmel. :) Engedélyezés után jó olvasást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 19:09 
Szárnybontogató

draco girl írta:

Ha minden jól megy, Rokonlelkem és én holnap feltesszük a közös snarrynk új fejezetét :)

D.G.

Sőt, most már biztosan lesz holnap új fejezet a Felvilágosításból, minden készen áll a feltöltéshez! :) Szóval akit érdekel, majd lessen holnap. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 12:25 
Könyvmoly

Ha minden jól megy, Rokonlelkem és én holnap feltesszük a közös snarrynk új fejezetét :)

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 12:24 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Szia D.G.! >:D<
Úgy örültem a frisseknek tegnap, és láttam, hogy már a kritikákra is válaszoltál :) Akkor ma is lesz új történetből friss? Jól értettem? Mert csak este tudom elolvasni :( Pedig már nagyon várom...
Arról szabad tudni valamit, hogy lesz-e valami úja közeljövőben? *telhetetlen* :)) :#-) Najóóóó, nem nyaggatlak. Még a végén megijedsz és elszaladsz... :g

(Csak megsúgom, hogy az eltűnésed alatt én se lustálkodtam ám... van is egy-két apróság. Ha lesz időd és kedved, akkor felém is elnézhetsz kikapcsolódni. Remélem, hogy nem csalódsz... :oops: )

Puszi

Szia!!!

Először is köszönöm ezt a töretlen lelkesedést :) A mai délutáni listámon, mint olvasnivaló, te vagy az első helyen :) Sajna előbb még egy orvosi látogatást le ell tudnom :( De utána ismét a Merié lehetek :)

Ami a sárkányos törit illeti, igen, ha lesz rá érdeklődés, akkor minden nap felteszem az újabb és újabb részt :)
Már bétánál van az életünk újabb része is, és elkezdtem írni újabb két drarryt :) Szóval nem lustizok, igyekszek visszatérni, mert nagyon hiányoztatok :) >:D<

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 12:21 
Könyvmoly

SSFL írta:
Szia Rokonlelkem!! >:D<

Jelentem, a szórakozás megvolt, hagytam is Neked véleményt mindkét frissítésednél. :) Örülök, hogy újra itt vagy! :-*
SZF-t még szombaton elküldtem, remélem megkaptad! :) Jól jött nekem Perselus, aki addig nem hagyott békén, amíg nem pötyögtem. :D
Pussz!

Szia, Drága! >:D<

Hát még én, hogy örültem a folyidnak, a kritikáidnak és annak, hogy visszatértél :)

pussz

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 9:56 
Betűmániákus

Szia D.G.! >:D<
Úgy örültem a frisseknek tegnap, és láttam, hogy már a kritikákra is válaszoltál :) Akkor ma is lesz új történetből friss? Jól értettem? Mert csak este tudom elolvasni :( Pedig már nagyon várom...
Arról szabad tudni valamit, hogy lesz-e valami úja közeljövőben? *telhetetlen* :)) :#-) Najóóóó, nem nyaggatlak. Még a végén megijedsz és elszaladsz... :g

(Csak megsúgom, hogy az eltűnésed alatt én se lustálkodtam ám... van is egy-két apróság. Ha lesz időd és kedved, akkor felém is elnézhetsz kikapcsolódni. Remélem, hogy nem csalódsz... :oops: )

Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 12:57 
Szárnybontogató

Szia Rokonlelkem!! >:D<

Jelentem, a szórakozás megvolt, hagytam is Neked véleményt mindkét frissítésednél. :) Örülök, hogy újra itt vagy! :-*
SZF-t még szombaton elküldtem, remélem megkaptad! :) Jól jött nekem Perselus, aki addig nem hagyott békén, amíg nem pötyögtem. :D
Pussz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 10:47 
Könyvmoly

Életünk legszebb napjának újabb fejezete és a Withes Sabbath Kihívásra készült történetem első része adminkézen :)

Jó mulatást!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 10:46 
Könyvmoly

Szemi írta:
éééééés jössz a talira! :x :x :x :x :x :x *Timi nyakába veti magát és ölel-ölel-ölel*

Éééés találkoztunk is:)) *visszaölel*

Csodás volt a Malfoy-Muffin :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 10:45 
Könyvmoly

SSFL írta:
draco girl írta:
És akkor *dobpergés*

VISSZATÉRTEM!!! :)

Hiányoztam? Remélem :) Láttam a sok sok szép kritikát, amit az utóbbi két hónapban kaptam, a nagy részére már válaszoltam is :) Holnap majd folytatom, és ezúton is köszönöm mindenkinek :)

És akkor a lényeg: SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY :)

Életünk legszebb napjának 5. fejezete holnap feltöltésre kerül, valamint egy apró novella is drarry témában :)

SSFL-lel közös történetünk viszont bizonytalan, hogy mikor folytatódik :( Rokonlelkemnek nagyon súlyos problémái adódtak, de biztosított, hogy amint tudja folytatja az írást :) Remélem megvárjátok, mert én mindenképpen :)

Pussz!

D.G.

Szia drága! :)
Hiányoztál bizony! :)
Elolvastam a novellát, nagyon tetszett! Itt is köszönöm az ajánlást! >:D<
A közös történettel pedig igyekszem, amint felépülök a romokból... =((

Kedves volt Tőled a karácsonyi történeted, amit megosztottál itt velünk lejjebb! :) Működik még a bögre? ;)
Puszillak!!

Szia, Rokonlélek!!!

Működik bizony, most is itt van előttem, hogy ihletet adjon :)))))
Örülök, hogy tetszett a novella és természetesen nagyon várlak és nem csak SZF miatt :)))

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 10:43 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Sziaaa!

Welcome újra itt! >:D< :D

Olyan jó végre olvasni... Na, húzok is a frisshez! ;)

Köszönöm :) Olyan jó, hogy ennyire vársz :))) Kedvet hoz az íráshoz :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 15:17 
Fanficbúvár

éééééés jössz a talira! :x :x :x :x :x :x *Timi nyakába veti magát és ölel-ölel-ölel*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 16:24 
Szárnybontogató

draco girl írta:
És akkor *dobpergés*

Hiányoztam? Remélem :) Láttam a sok sok szép kritikát, amit az utóbbi két hónapban kaptam, a nagy részére már válaszoltam is :) Holnap majd folytatom, és ezúton is köszönöm mindenkinek :)

Életünk legszebb napjának 5. fejezete holnap feltöltésre kerül, valamint egy apró novella is drarry témában :)

SSFL-lel közös történetünk viszont bizonytalan, hogy mikor folytatódik :( Rokonlelkemnek nagyon súlyos problémái adódtak, de biztosított, hogy amint tudja folytatja az írást :) Remélem megvárjátok, mert én mindenképpen :)

Pussz!

D.G.

Szia drága! :)
Hiányoztál bizony! :)
Elolvastam a novellát, nagyon tetszett! Itt is köszönöm az ajánlást! >:D<
A közös történettel pedig igyekszem, amint felépülök a romokból... =((

Kedves volt Tőled a karácsonyi történeted, amit megosztottál itt velünk lejjebb! :) Működik még a bögre? ;)
Puszillak!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 9:49 
Betűmániákus

Sziaaa!

Welcome újra itt! >:D< :D

Olyan jó végre olvasni... Na, húzok is a frisshez! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 9:06 
Könyvmoly

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

A tegnap megígértek feltöltésre kerültek!

Jó mulatást!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 9:05 
Könyvmoly

stoobie írta:
YEEEEEEEEE! :D

Köszönöm :))) *megölel*

Hamarosan küldöm neked az elkészülőfélben levő, de reményeim szerint hamarosan formát öltő írásaimat :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 22:44 
Sztorihajhász

YEEEEEEEEE! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 20:34 
Könyvmoly

És akkor *dobpergés*

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 20:29 
Könyvmoly

draconia írta:
draco girl írta:
Draco Girl karácsonya

Óh.

Belekerültem O_O

köszi :D

Neked is nagyon boldog mindenfélét!

cupi

Szia, Kedves!!!

Hát persze, hogy bele :)

Pussz neked is :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 20:28 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Szia D.G.!

Először is, szörnyen megkésve, deeee... azért nagyon szép és frissekkel/ihlettel teli évet!! >:D<

Őszintén remélem, hogy jól teltek az ünnepek és, hogy Te is jól vagy... :x Merre jársz? :-S Már nagyon hiányoznak a frissek...

Szia, Drága!!! *megölel*

Ti is mind nagyon NAGYON NAGYON hiányoztatok nekem :)

Hosszú lenne elmondanom mi minden történt :) A lényeg az, hogy végre újra itt vagyok :) És ti vártatok *meghatott*

Köszönöm :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 22:38 
Tollforgató

draco girl írta:
Draco Girl karácsonya

Óh.

Belekerültem O_O

köszi :D

Neked is nagyon boldog mindenfélét!

cupi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 10:12 
Betűmániákus

Szia D.G.!

Először is, szörnyen megkésve, deeee... azért nagyon szép és frissekkel/ihlettel teli évet!! >:D<

Őszintén remélem, hogy jól teltek az ünnepek és, hogy Te is jól vagy... :x Merre jársz? :-S Már nagyon hiányoznak a frissek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 2:15 
Könyvmoly

Xwoman írta:
Idézet:
Xwoman pedig azt, hogy rossz kezdet, eltérő látásmód is szülhet igazi barátságot.

Öhh... :oops: Tegyük hozzá, hogy a rossz kezdet Xwoman sara volt. :roll: De szerencsére megoldottuk! :)
Még egyszer köszönöm az ajándékot, írtam rá nem EKLE kritikát, és cserébe... nos, majd hamarosan meglátod! ;)

Ja, és ide nem írtam még: Boldog Karácsonyt! (Bár remélem, a képeslapot is megkaptad. :))

Hali!!! Dehogy Xwoman sara volt! D.G. is hibás volt benne nyakig :) :) :)
Örülök, hogy tetszett a kis novellám :) És alig várom, hogy megtudjam mit kell meglátni :) :)

Képeslapot nem kaptam :( :(

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 25 (péntek), 14:27 
Fanficbúvár

Idézet:
Xwoman pedig azt, hogy rossz kezdet, eltérő látásmód is szülhet igazi barátságot.

Öhh... :oops: Tegyük hozzá, hogy a rossz kezdet Xwoman sara volt. :roll: De szerencsére megoldottuk! :)
Még egyszer köszönöm az ajándékot, írtam rá nem EKLE kritikát, és cserébe... nos, majd hamarosan meglátod! ;)

Ja, és ide nem írtam még: Boldog Karácsonyt! (Bár remélem, a képeslapot is megkaptad. :))

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 13:52 
Könyvmoly

Xwoman írta:
Köszönöööm itt is! <333 >:D< >:D< >:D< :-* Nagyon aranyos lett! :)

Szívesen :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 13:51 
Könyvmoly

Draco Girl karácsonya

Mint már a nevéből is kiderülhet a hozzáértők számára - akinek nem derül ki e név gazdája úgyis hamar felvilágosítja -, Draco Girl szenvedélyes már-már fanatizmusba hajló rajongást mutatott a varázsvilág szőke álompasija – nem, nem Lucius Malfoy, bár akik rá gondoltak nem járnak messze az igazságtól –, Draco Malfoy iránt.

Ez a rajongás képek gyűjtésével kezdődött, majd egy szerencsés véletlen folytán felfedezett drarry ihletésű fic után átcsapott történetírássá. Hősnőnk kezdeti szárnypróbálgatásai után örömmel fedezte fel a Merengőn sok más drarry rajongó jelenlétét.
Mégsem áll egyedül a problémával, hogy hogyan is élhetett hosszú évekig Dracótlanul?!
A történetírás és szorgalmas olvasás hamar új ismeretségek tömegét eredményezte, melyekből aztán igaz barátságok alakultak ki.
Lauras, bár inkább Harry Potter kategórián kívül alkotott, szívesen olvasta Draco Girl - röviden D.G. -, Írásait, remek kommentekkel is ellátta, így abszolút slash rajongónk kíváncsi lett előbb említett írótársára.
Belekukkantott a már fent lévő történeteibe, és két napig ott ragadt a Privet Drive-on! Elbűvölten olvasta, és olvasta egy fiúnak álcázott lány kalandjait, közben pedig betegre nevette magát a történeten. Draco kicsit meg is sértődött ezen a hirtelen pálforduláson, de megbékélt mikor hősnőnk visszatért hozzá, és továbbra is kizárólag Draco feliratú pólókat hordott...
Az is igaz, hogy D.G. Megkereste Laurast, hogy elmondja neki, imádja amit alkot, és így egy igazán gyümölcsöző új barátság alakulhatott ki. Számos közös témát találtak, de első és legfontosabb összekötő kapcsuk Draco volt...

Ezután D.G. már bátrabban kutatott újabb és újabb történetek , újabb és újabb rokonlelkek után. Megismerkedése Reszeltvízzel és Stoobie-val alaposan felpezsdítette addigi életét. Új perspektívák, új párosok, új szemléletmód és új nagyon jó barátok. És egy béta, aki egy csapásra megoldotta hősnőnk kissé egyénies helyesírási problémáit...
Persze a szívében továbbra is hű maradt álmai szőke lovagjához...

A szőke félisten és fekete hajú párja számos kalandja után, mindig új izgalmakra vágyó hősnőnk felfedezte a varázsvilág többi férfipárosát. Először Perselus lopta be magát a szívébe. És Perselusszal jött SSFL, aki még egy közös snarry regény írására is rá tudta venni elvakult Draco imádónkat...

Hogy mindenki számára nyilvánvaló legyen, ő továbbra is csak egyetlen férfiért rajong varázsvilágon innen és túl, D.G. egészalakos Draco képpel díszítette félkész írásokkal teli mappáját.

Hősünk egy Szemi nevű ártatlan leányzót is megfertőzött drarry rajongásával, és mit szépítsük? Cseppet sem bánta. Szent célul tűzte ki, hogy mindenkit, akit csak lehet az egyre ritkuló drarry történetek alkotására sarkall.
Cserébe a “megrontásért” alkotott pár slashtelen novellát, de pár próbálkozás után, az ekkorra már végletekig felingerelt szőkeség visszatért és visszakövetelte első számú rajongóját.

Draconia egyéni látás és írásmódja, egy új Dracót ismertetett meg elképedt írónkkal. Imádta!
És mivel a hízelgő ábrázolás a szőkeségnek is tetszett áldását adta a barátságra.

Draco elégedett volt vele, de D.G, újra elkalandozott Perselus irányába, és Germa személyében újabb Rokonlelket talált.

Hősnőnk ezután egyre mélyebb és mélyebb bugyraiba merült el a Merengőnek, így sikerült megismerkednie az írók által félve tisztelt Admingárda két tagjával. Drachiss és később Mellons is sokat segítettek, hogy az általa megálmodott Draco Malfoy, valóban életre keljen az írásaiban.

Végül, minden erejét és bátorságát összeszedve elmerészkedett egy Merengős találkozóra, és a már meglévő barátság fonalakat tovább erősítette, és számos újat is kötött.

PerselusLucius segített felfedeznie, hogy énjének egy része új párosításokra vágyik, Xwoman pedig azt, hogy rossz kezdet, eltérő látásmód is szülhet igazi barátságot.

Draco Girl végig gondolva az utóbbi idők eseményeit, elégedetten dőlt hátra gépe előtt. Kezében fahéjas teával teli fekete bögrét szorongatott, melyen a benne lévő forró ital hatására “A drarry királynője” felirat rajzolódott ki.
(Azért itt megjegyeznénk, hogy nem hősnőnk volt ennyire egoista, ajándékba kapta ezt a csodálatos bögrét, mégpedig SSFL látogatása során...)

Az ablakban csodás halvány rózsaszín ciklámen virágzott, a számos apró virág mindig Laurast jutatta eszébe, akitől kapta ezt az élő, lélegző csodát.

Igen. Sokat megtapasztalt, sok barátot szerzett és mindezt egyetlen személynek köszönheti, Draco Malfoynak.
Hősnőnk elérzékenyülten sandított a félmeztelen szőkét ábrázoló képernyővédőjére. Hiába, Draco Malfoy vitathatatlanul a világ legtökéletesebb férfija!

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 13:08 
Fanficbúvár

Köszönöööm itt is! <333 >:D< >:D< >:D< :-* Nagyon aranyos lett! :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 5:24 
Könyvmoly

És, hogy azért ne csak rossz hírekkel jöjjünk Karácsonykor :)

Feltöltöttem pár apró novellát, melyek kedvenc szereplőim karácsonyait mutatják be :)

Felengedés után: JÓ OLVASÁST!

A közös törivel, pedig nagyon igyekszünk :)

Boldog Karácsonyt, mindenkinek!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 19:09 
Szárnybontogató

Akik figyelemmel követik a Draco girl és általam közösen írt Snarry történetünket, már megszokhatták, hogy kéthetente, csütörtökön szoktunk frissíteni.
Drága Szerzőtársam az utóbbi két hétben a WS, az Üstös, és egyéb más történeteivel volt elfoglalva, nekem pedig a munkahelyi Karácsony és évvége előtti őrületet kellett "túlélnem", és bizony eléggé el voltam/vagyok havazva minden téren.
Ezért a Felvilágosítás holnap esedékes 17. fejezetét még nem sikerült befejeznünk. :( Természetesen amint tudjuk, folytatjuk a történetet. :)

Köszönjük a megértéseteket, és Mindenkinek Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt kívánunk!! >:D< $star :x

Draco girl&SSFL

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 5:56 
Szárnybontogató

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Adminkézre juttattam Draco girl-el közösen írt Snarrynk 16. fejezetét! Jó szórakozást hozzá az érdeklődőknek! :)

Drága Szerzőtársam, téged pedig várunk vissza! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 4:58 
Könyvmoly

Hali, Mindenki!!

Munkahelyi problémák miatt egy időre eltűnök :(

Legyetek jók!

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 9:28 
Szárnybontogató

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Feltöltöttem Draco girl-l közösen írt Snarrynk 15. fejezetét Legénybúcsú címmel. :) Engedélyezés után jó olvasást azoknak, akik már várták! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 5:34 
Könyvmoly

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! :)

Minden pálca befejező része adminkézen!

Jó olvasást!

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 9:51 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Amint fölengedik, rávetem magam :)
Most az Életünk legszebb napjához repült a kritikám, és szóltam az adminoknak, hogy töröljék az üreseket, így már azzal se lesz gond. :D

Szia!!

Köszönöm :) És remélem az új rész is tetszeni fog :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 660 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra