Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 17:02

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1156, 1157, 1158, 1159, 1160, 1161, 1162 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 21:08 
Sztorihajhász

Sikerült letölteni az msn-t!

Ja, shanon! Történt megint valami, vagy ugynaz? Tudom, h nem az én dolgom, és nem kellene beledumálnom, csak annyira szeretném, h mindenkinek jó kedve legyen.:((

Rocky, téged meg várlak msnen, hátha addig megjön az ihlet, és megbombázhatlak az agymenéseimmel!:))

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 21:03 
Tollforgató

shanon widow írta:
Rocky írta:
Shanon, drága, te mindig jó társaság vagy! :)
Az elhónapolást meg nem is vettem észre... lálálllálá...

Bocs, de most tényleg nem megy. Semmi. :roll:
Teljesen...hm... talán az összetörtek a legjobb szó... Szóval összetörtek, valamint a suliban is leamortizálnak... :-< Kéééész

Oké, nem erőltetem. Majd jössz, ha van kedved. :) Elhiszem, hogy most nagyon magad alatt vagy és ha neked jobb úgy, hogy magadban tisztázod le, akkor őszintén sok sikert hozzá! :) A suli meg most a legkevésbé sem érdekes, először a lelkedet ápold és akkor könnyebb lesz ott is. :)

Na sok vigasztaló puszimat küldöm! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 20:51 
Betűmániákus

Rocky írta:

Bocs, de most tényleg nem megy. Semmi. :roll:
Teljesen...hm... talán az összetörtek a legjobb szó... Szóval összetörtek, valamint a suliban is leamortizálnak... :-< Kéééész

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 20:47 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 20:42 
Betűmániákus

Én élek...még. De nem lennék jó társaság... elnapolnám... vagyis elhónapolnám a dolgot. Elnézést. Legyetek jók! :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 20:39 
Tollforgató

Szaisztook! :)

Én is megjöttem. :-P
Szóval Septi, én már fel is vettelek Msn-re és kíváncsi vagyok, hogy neked milyen élményed volt ezzel kapcsolatban, szóval remélem hamar le tudod tölteni, meg persze beszélni is jó lennemár veled. :-D
Ó és mazsiztál? De jóó, na ma aztán igazi meglepetéseket kapok tőled, köszönöm a kritiket is, igazán boldoggá tettél velük. :oops: :x

Verity, neked meg már mondtam Msn-en, hogy milyen ügyi vagy, jól kifundáltad, de hát itt is muszáj ezt megosztanom: úgy örülök, hogy Tudjukkivel így alakulnak a dolgok és ne feledd, még tartozik neked egyel, szóóóval szép napod lesz holnap! :)

Shanon, Nemámka? Hát ti meg hova tűntetek? Tessék életjelet adni magatokról, mert már hiányoztoook! Jenny, te is, szóval remélem betoppansz még ma. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 20:32 
Sztorihajhász

Szia veritiy!

Ezekszerint végre valakinek volt egy igazán jó napja. Ennek örülök.:)
Tudjukki...?:) Hát én nem, de úgy csinálok, mintha igen.:))

Am jó mozgalamas heted van, én nem bírnám. Nekem csak kedden és csütörtökön van hét órám. Hétfőn hat, és pénteken és szerdán öt. Bár lehetne minden nap hét, kivéve pénteken, de nekem nem volt kedvem külön ott maradni kistagra(ez ilyen emelt szintű oktatás a választott tantárgyból)...:)

Szurkolok neked, h kapjál jegyet, én is imádom a Rómeó és Júliát. A Dolhai-Szinetár-félének a szövegét kívülről tudtam.

És gratu az ötöshöz. Rám is rám férne kémiából. Jelenleg 4,3-ra állok, és az ugye négyes, de a fizikához képest még mindig jó vagyok. Kerek hármas. Lehangoló...:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 18:52 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Fúha, régen volt ilyen jó napom. Olyan boldog vagyok... :) Ma reggel megkaptam a megígért ölelést Tudjukkitől, és... hát fú... felkísért reggel a szekrényhez, egy ideig csak vigyorogva néztük egymást, aztán kitárta a karját, és azt mondta: "Na, gyere ideeeeee..." Úgy megszorongatott, hogy egy pillanatra még levegőt is elfelejtettem venni. De még tartozik nekem egy másikkal is. Muhaha. :))

Tegnap este direkt megkértem anyát, hogy kérdezze ki tőlem a kémiát, mert felelésgyanúsnak érzem magam, és láss csodát, én voltam a mai felelő. Úgy elmondtam az anyagot, hogy csak na, valaki a végén még meg is tapsolt. =)) Szóval könnyen szereztem egy ötöst. :)

Ma mondta infó tanárnő, hogy januárban lesz a Rómeó és Júlia színházszervezés, amit én már több éve meg akarok nézni, de sosem jön össze, és nem lesz rá jegy, mert két osztály összefogott... én abba belehalok :(( Majd holnap még megpróbálok beszélni a fizika tanárnőmmel, a nyolcadikosok osztályfőnökével, hátha mégis van még jegy, vagy majd szól nekem, ha visszamondják...

Színjáték tök jó dolog. Én is mennék, de nincs rá időm... :( Lehet, hogy már írtam, de így néz ki egy hetem:
Hétfő - 7 óra + énekkar.
Kedd - 7 óra + 3-tól külön angol. Itt négykor végzek, fél ötre rohanok edzésre.
Szerda - 7 óra + programozás szakkör fél 4-ig.
Csütörtök - 7 óra + edzés fél 5-től.
Péntek - 6 óra (illetve csak öt, mert az első lyukas nekem) + 4-től 5-ig gitár óra.

Ide inkább nem iktatnék be semmi plusz dolgot... =))ú

Okés, Septi, majd felveszlek :) Most megyek, és pötyögöm neked a PÜ-t, Rocky drága :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 13:43 
Sztorihajhász

Sziasztok csajok!:)

Rocky, elolvastam, és nekem is volt már hasonló tapasztalatom, majd ha sikerül letölteni az msn-t, akkor meg is osztom veled. A lényeg, h teljességgel egyetértek veled, mindenben.

A mazsis dologhoz is hozzászólnék. Képzeld még első-másodikban én is mazsoretteztem, csak nem voltam nyáron táborban, és teljesen lemaradtam, a többiek már csomó mindent tudtak, én meg nem, ezért feladtam. Sajnos...:( Ezután a művészi tehetségemet próbáltam kiélni, de meguntam, aztán színjátékot tanultam. Itt nem szerettem a társaimat, meg néha rám jött a lámpaláz, de imádtam csinálni. Azóta is szívesen szerepjátékozom, meg szórakoztatom az uncsitesóm a hülyeségeimmel.:)

verity, nyugodtan vegyél fel, én örülök neki:). És nekem mindenki hiányzik, sokat gondolok ám rátok. :oops: Mindenkinek milliónyi ölelést küldök.:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 21:55 
Fanfic-faló

Septiii, nekem is hiányoztál ám :D

Rocky, én is reagálok majd a PÜ-dre amúgy, megpróbálok holnap infó órán majd, mert nem sokára mennem kell...

Septi, majd én is felveszlek, ha nem probléma ^^

Most megyek, jó éjt nektek, sok puszi! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 20:56 
Tollforgató

Köszönöm szépen Jenny, már el is jtuott hozzám a puszid is meg az ölelés is. :) Na igen az öcsém még neked is sok volt, hát akkor gondolj bele mit kell nekem kiállnom nap mint nap... na mindegy, ne firtassuk, azért tud aranyos is lenni NÉHA: :D

Persze Septi, már hiányoztál, hiszen már te is ide tartozol. :D És oké, megosztom veled is, de ez csak tényleg közlés, szóval én nem akarok... na majd megírom p.ü.be. :)
És hát akkor fel is veszlek téged Msn-re holnap, csak ugye ma elzáráson vagyok... mert elzártam magam tőle, aztán akkor majd remélem ott is beszélgetünk. :-D

Fú hát a táncos részt meg már leírtam egyszer az ókorban, majd visszakeresem neked, mert ott elég jól összeszedtem a gondolataimat. :-P Na meg is találtam, te jesszus így visszaolvasva, tök sokat beszélgettünk már ezt is szám szerint a. oldalon találtam meg. :D Tehát: Az akrobatikus rock & roll 2 év nekem is meg volt, meg jártam salsára, meeg sulis mindenféle tánc, meg ugye most mazsizok versenyszinten (úgy kell elképzelni, mint a pom-pom lányokat Amerikában, nekünk is van botunk, pom-pomunk meg minden csak azért mégse ugyanaz...) és persze verseny táncos táncokat is tanulok, szóval ja... imádok táncolni:D És szerencsére sok helyen voltam már külföldön is a mazsizásnak hála, szóval jó kis élményeket adott nekem, de sajnos a tanulás miatt abba kell hagynom és hát fúú kész vagyok, mert végtére is nagyon fog hiányozni. :roll:

Na akkor én megyek is... mindenkinek szép álmokat, pusziii nektek csajszik! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 20:36 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Rocky, de nagyon aranyos vagy, olyan jó, hogy hiányoztam!!:)

Én örülnék, ha velem is megosztanád, de csak ha akarod!:)

Am van msn-címem, csakhogy most van ez az újfajta valami, és nem tudom letölteni, de majdcsak megoldom. A címem: toricsello@hotmail.com

Nem tudtam, h táncról van szó, de abban is volt ma részem.:)) Egyébként mi jót táncolsz?

Jenny, a kolis élet nem fenékig tejfel nálunk se, bár állítólag hatalmas buli. Én akkor sem bírnám az éjszakai tanulást, meg a hasomló dolgokat...

Na én megyek, és fürdök, aztán még lehet egyszer visszajövök... na sziasztok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 19:38 
Betűmániákus

Szió Rocky! :)

Olvastam a pü-d, és oké és neked is ment a sok puszi meg nagy-nagy ölelés. :)

És igen, volt már hozzá szerencsém nekem is, hogy milyen tud lenni egy öccs. :roll:

na pusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 19:08 
Tollforgató

Na visszatértem! :) Olyan jót táncikáltam, hogy fuhh :D

Fú hát így is csatlakoztok hozzám, drágák vagytok, köszönet érte. :x

Amúgy verity, neked elfelejtettem írni, hogy gratula Tudjukkihez, meg az öleléses akciódhoz, nagyon kis cseles voltál. :-P

Jenny, hát ha én egyszer felmegyek, akkor le nem tudok onnét jönni, de mát kivéve nekem minden nap jó, úgyhogy remélem, azért összejön ez nekünk. :) Jaj és az előbb vettem észre, hogy válaszoltál a p.ü.-re, én is írtam vissza neked. :)

Septi, hát itt vagy? De jóó! :) Ó hát köszönöm neked, bár nem hiszem, hogy érted mi zajlik itt, szóval ha szeretnéd neked is megírom p.ü-be. :oops: Ja és én táncolok ám, szóval olyan edzésre kell gondolni, és azt bármikor képes lennék, szóval most is jó volt. :D Jahajj hát milyen kalandos napod volt, és de ari vagy, hogy siettél haza, hiányoztál ám már. :) Ja és jut eszembe, ha megvan az Msn-en, akkor nekem is szólj ám, veled is szívesen beszélek ott is. :D Éss az én öcsém is ilyen, ugye Jenny? Neked már volt szerencséd tapasztalni...

Na hát nekem is sikerült majdnem mindenre válaszolgatni, szóval tessék nekem is. *angyali mosoly* :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:59 
Betűmániákus

Hát igazából művészet töri is és rajz is. Mert holnap be jön az igazgató (ki tudja miért? :roll: ) és beül az órára, ezért ma megkeresett minket a rajz tanár vagy háromszor és elmondta, hogy kivételesen készüljünk órára.

De miért akar messze lenni tőletek? Én mikor gimit választottam tökre sajnáltam, hogy a tesómék sulijában kimenő évfolyamok voltak csak és nem mehettem oda. Persze a mostani sulim is jó (és erősebb :-( ) csak jó lett volna vele együtt járni.

Hát én se lennék kolis. Ismerek egy csávót, aki asziszem Egytergomba járt suliba és ott volt kolis, de vél évig bírta aztán vissza jött Pestre. Nehéz lehet a kolisoknak. :-(

Amúyg nem baj, hogy későn válaszoltál, én is csak véletlenül néztem fel, ha nem írtál volna valószínüleg elmentem volna verset tanulin. De így maradok és csinálom tovább a műv.töri leckét. :-P

És jó kémiázást akkor! puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:56 
Sztorihajhász

Na én megyek tanulni kémiát. Holnap állítólag doga. Minden óra végén ezt mondja egyébként, de még szerencsére sosem tartotta be az ígéretét...

Még benézek ma, ha nem halok bele a tanulásba!

Na szia!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:48 
Sztorihajhász

Rajzolgatunk? Rajzolgatunk?... hehe, bár lehet, nálatok tanultok is rajz órán, mi nem!

Am én szeretek vele verekedni, mert kicsit sokkal gyengébb nálam.

És én is bocsi, amiért csak most válaszolok. A nagyobbik öccsémet próbáltam rábeszélni, h jövőre az én gimimet válassza majd, de hajthatatlan. Minél messzebb akar kerülni a családjától. Hajaj! De szomorú! :cry:

Én örülök, h minden nap hazajárhatok, nem lennék kolis:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:17 
Betűmániákus

Ó, akkor értem. És bocsi, hogy már megint értetlenkedtem :oops:

Hehe :-P Hát végül is akkor igaza volt :-P

Jó akkor nem sajnálom :P Bevallom én is szoktam verekedni a nővéremmel, pedig ő már 18 éves :P

amúgy bocs ha későn válaszolok, de épp rajz leckét csinálok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:10 
Sztorihajhász

Jaj, csak h írtátok, h felmentek msn-re, vagy nem, meg minden, és hááááát...arról jutott eszembe! :oops:

Azért akart egyébként rágót ragasztani a fülembe, mert a számban volt, és ugye annak nem ott a helye órán.

Az öccsém most kivételesen egész csendes, de legtöbbször megérdemli a búnyózást!:) Nem kell sajnálni...:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:06 
Betűmániákus

Szija Septi! Jaj úgy örülök neked, úúúúúúgy hiányoztál!!!! :D :D :D

Én ezt az msn-es dolgot nem értem. Biztos csak én nem emlékszem, de miről van szó? :oops:

Gyere verekedni, várunk, de ne szegény öcséden gyakorold! ;)

Ó te szegényke, ez nem lehetett valami kellemes nap. :-( De miért akart a tanár rágót ragasztani a füledbe? Nem csodálom, hogy utáljátok! :roll:

Viszont akkor jól jártál, hogy olyat húztál, akinek biztos lesz ötleted, hogy mit vegyél. :) És de jó, hogy mindenki a barátnőd, ez olyan aranyos. :)

És nagyon tetszik, ahogy ünneplitek a suliban a karácsonyt. Bárcsak nálunk is ilyen lenne. $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:03 
Zöldfülű

Szia Septi!

Cukkerpofa a neved, szólíts Laornak (nem, nem lavor). Houset írok leginkább, mert ő egy szexisten. Öhm... intelligens és szép a szeme. Dracot is dugnám, ajjaj... sok itt a szexuális energia.

Éppen mandarint eszek, mert a mamám szerint ettől meggyógyulok. Ő tudja. Most nekiállok egy történetnek és végigolvasom. Olvasok Septit, oké? Akkor is, ha nem az.

Nincs kedvem tanulni és nem is fogok, ha az ég leszakad, akkor sem.

Kérdések áradata? Kedvenc színem, számom, tapétamintázatom? Nyugodtan, tökre szeretek ilyen kérdésekre válaszolgatni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 17:53 
Sztorihajhász

Na sziasztok!

Hú, mennyi hozzászólás érkezett mióta utoljára itt jártam... Lássuk csak!

Először is, én nem vagyok túl erős, a 48 kilómmal nem biztos, sokat értek, de persze én is csatlakozok a verekedéshez. Addig is gyakorolok öccsémen. Dáááááávid!:P

Nekem egyszer jó, másrészt borzalmas napom volt.
Tegnap fájt a torkom, ma meg minden másom, és úgy mentem suliba, majd ugyanúgy táncikáltam. Gyakoroltunk ugye a karácsonyi vacsorára, de én átpártoltam a hip-hoposokhoz, mivel rájöttem, h nem szándékozom ribancnak mutatni magam. Így betegen ugrabugráltam.

Mi már húztunk nevet, és egyik legjobb barátnőm, - bár nekem mindenki az:) - lett a szerencsés, vagy pont a szerencsétlen, majd ő eldönti. Lehet, valami perverzet szerzek be neki, ő még nálam is rosszabb ezen a téren:)
Nálunk is tizenkilencedikén lesz a buli, de nem csak osztály szinten, az egyész suli összejön erre a napra. Délelőtt előad minden osztály valamit, majd asszem' 6-ra vissza kell jönni, és megteríteni a tornateremben. Minden osztálynak van külön asztala, és mindenki együtt eszik, aztán jön egy sztárvendég, és szórakoztat minket egy kicsit, majd dicco valameddig. Már nem emlékszem meddig :oops: Na mind1!

Verity, én meg ma kaptam meg a fizika dogát, hámas lett! Nem a legfényesebb, de legalább nem egyes!:) Én egyhez nem kezdtem hozzá, egyet teljesen elcsesztem, a többit meg inkább hagyjuk...:) De szerintem ezt már írtam.:)

Rocky, jó edzést, nekem most nem lenne kedvem! Az egész iskola által leginkább utált tanár tartotta ma a tesit, mert Szekiné hiányzott, én meg teljesen be voltam ájulva, úgy kezdtem futkározni. Aztán még a rágót a fülembe akarta ragasztani, hát majdnem mondtam neki valamit...:) Ráadásul előtte angolom, irodalmam, utána németem, Geom és fizikám volt, majd négyig táncoltunk, aztán haza az egyik távolsági busszal, és még egy döglött madarat is volt szerencsém megszemlelmé. Háromnegyed ötre értem haza, pedig, h siettem hozzátok. *megölelgeti a monitort*

Jenny, neked is újságolok valamit: Képzeld, nem tudom letölteni az msn-t. Hát ez roppant érdekesre sikeredett, de azokat, amiket leírhattam volna csakis a te számodra, már előzőleg megemlítettem. De azért küldök neked egy baráti puszit, csakhogy félreértés ne essék!:))

Na hogy ez milyen rövid bejegyzés lett!:) Remélem, senki nem aludt be rajta!

Ja, téges Laorinne majdnem kihagytalak. Mesélj magadról bővebben, én kíváncsi lennék!:) És nyugodtan szólíthatsz Septinek!:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 17:24 
Zöldfülű

Sziasztok!

Tegnap totális elmagányosodás vett rajtam erőt. :)

Meséljek egy kicsit magamról?
Szeretem a bluest. Nagyon nagyon szeretem a bluest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 17:14 
Betűmániákus

Jó tanulást akkor Verity! És sok szerencsét a holnapi tz-hez! :D

Meg fogja érdemelni, hogy megverjük, ő se volt kíméletes. :twisted:

na pusz :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 17:07 
Fanfic-faló

Ejha... tényleg megverjük. Annyira utálom az ilyet... :evil:

Jó edzést neked!

Nekem viszont most mennem kell tanulni, mert sok van, meg még a külön angolra is készülnöm kell. Meg holnap francia témazárót írunk. :( Este még jövök szerintem, addig is puszi nektek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 16:59 
Betűmániákus

Szió Rocky!
De jó, akkor ilyen sokan majd biztos jól megverjük! :D Mert megverjük. A pü-d után már biztos. :twisted: Utálom az ilyet. Bunkóság, de nagyon. És köszi, hogy szóltál. :)

Akkor jó futást, meg aztán jó edzést. :D

Az kár, pedig örültem, mert holnapra kevés leckém van és akkor majd tudunk beszélni. De nem baj, majd máskor. :) Azt viszont nem tudom, hogy holnap jó lesz-e, mert tesómnak pénteken van szalagavatója és ezen a héten mindenhova el akar rángatni, szóval nem tudom mikor érek rá.

na puszillak :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 16:48 
Tollforgató

Sziasztoook!

Juj de aranyosak vagytok, szóval megveritek nekem, igaz? Hát már van egy kisebb csoportom, aki ugyanígy vélekedik erről, szóval, ha már ti is csatlakoztok, akkor lesz itt banzáj. :D

Amúgy épp most kések el edzésről, de sebaj, majd futok egy jót... :-P De ha hazajöttem, akkor ígérem felnézek még, de Jenny, sajnos Msn-re nem tudok menni, mert tök sokat kell még tanulnom és ha felmegyek, akkor nem fogok tudni lejönni, de kedden mindenképpen beszéljünk, ha neked is jó, amúgy pedig küldök nektek egy p.ü. -t, rövid lesz, mert tényleg sietnem kéne. :)

Puszillak titeket! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 16:48 
Betűmániákus

Miért nem kérdezed meg tőlük? Olyan, szerintem, nincs, hogy nincs rá okuk. :roll:

Remélem még sok ilyen alkalmad lesz. Legalább már tudod, hogyan kell belőle kicsikarni egy ölelést. :-P

Jó, ha majd feljön remélem vissza olvas és megmondja. Vagy majd szólunk neki. :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 16:42 
Fanfic-faló

Erre igazából én is kíváncsi lennék.

Köszi! :x Ki fogom élvezni :D

Szerintem először inkább tudjuk meg, hogy ki az :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 16:34 
Betűmániákus

Értem. :) Hát azt még megérteném valamilyen szinten, hogy ajádékozni nem akarnak, de, hogy nem akarják ezt a bulit, azt már nem fogom fel. :roll:

Akkor: jó ölelkezős napot holnapra! :D Élvezd ki :-P

Oké, menjünk. Indulhatunk is, csak tudjuk meg Rockytól elöbb, hogy ki volt az. Vagy elég ha csak ott derül ki? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 16:25 
Fanfic-faló

Mi ezt eddig összekötöttük egy mikulás- vagy karácsonyi bulival, ahol volt, kaja, innivaló, meg ilyesmik :) És nem tudom, miért nem akarják, pedig olyan jó lenne... :(

Hát igen, ilyen kezdéssel csak jó napom lehet. Muhaha. :D

Persze, gyere, közös erővel többre megyünk :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 16:02 
Betűmániákus

Ó értem, én is nagyon szeretek színházba járni, csak nálunk mindig az osztályfőnök szervezni, és nálunk idén még nem is volt. És állítólag csak január környékén lesz. :-(

De hát miért nem akarják? Szerintem az olyan jó. Én adni és kapni is szeretek, szeretem nézni ahogy örülnek az emberkék az ajándékoknak, meg azért jó ha én is kapok valamit. :-P És milyen bulit nem akarnak? Nálatok az is szokott lenni ilyenkor? :shock: És igen, a hagyományokat jó megtartani, főleg egy ilyet. :)

Ó, ez de aranyos. :-P Akkor holnap már csak ezért is jó napod lesz. ;)

És megyek veled megverni azt aki felbosszantotta Rokyt. (perrsze csak ha nem baj :-P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 15:51 
Fanfic-faló

Szia, Jenny! :D

Hát igen, amikor megtehetjük anyagilag is, és van rá lehetőség, akkor elmegyek, mert olyan jó dolog :) Januárban az osztállyal fogunk menni, meg azt hiszem, ugyanakkor még a Tavaszébredésre is lesz szervezve még egy út, mert sok ember szeretne újból elmenni. Köztük én is, of course. :D

Nem untatsz egyáltalán :) A mi osztályunkban nem akarnak karácsonyi húzást, és ez annyira idegesít... igazság szerint a bulit sem akarják valami sokan. Én viszont mindenképp szerettem volna egy ilyen húzást, mert szerintem a hagyományokat nem szabad megszakítani, meg amúgy is, olyan jó dolog adni - vagy egyesek esetében kapni...

Úgy vesztegettem meg, hogy volt egy kisebb veszekedésem vele, vagyis csak összezörrentünk, és megmondtam, hogy a továbbiakban csak akkor vagyok hajlandó hozzá szólni, ha kapok egy ölelést. XD A másikat meg azért, mert pörögtem egyik este msnen, és kicsit megszívattam, és kiírtam valamit a személyes üzenetemben, ő meg mondta, hogy szedjem már ki. Erre én: mit adsz érte? Erre ő: még egy ölelést. :D Szóval holnap reggel behajtom rajta :))

Tényleg, Rocky, ki húzott fel? Megverjük!
:twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 15:42 
Betűmániákus

Szijasztok!
Rocky, bocsi, hogy nem mentem fel végül msn-re, de annyit kellett tanulnom. :-( De ma majd megpróbálok! :P És ma mivel húták fel az agyad? Ki volt az a gonosz? :||

Verity, hogy te mennyit jársz színházba! Ez tök jó! :D És, hogy vesztegeted meg? (bár szerintem ő se fog rosszul járni, ezzel a vesztegetéssel :-P )

Laorinne tényleg nem csak itt van élet, de örülök, hogy benéztél, szia! :-h :D Ha pedig maradsz nem írsz magadról egy kicsit? :lol:

Amúgy az én napom olyan semleges volt. Mert írtunk egy kémia és egy német dogát, amik rosszak lettek, viszont ma volt a Karácsonyi húzás és egy olyan fiút húztam, akinek már van elképzelésem róla, hogy mit vszek. Csak azért vagyok ideges, mert azt viszont nem hajlandóak elárulni, hogy engem ki húzott, és azt hiszem idegbajt fogok kapni dec. 19-ig, mert akkor lesz csak osztálykarácsony. X-(
Ja és a matek óra meg vicces volt, mert 11-en vagyunk a csoportba és abból átlagaba 3-an írunk leckét, a többiek meg cikiznek minket, hogy úgyse ellenőrizzük. Most meg ellenőriztük és azok akiknek nem volt leckéjük egyest kaptak. :-P Tudom ez rossz indulatúság, de szerintem megérdemelték, mert semmit se csinálnak. :roll:

Na mindegy, bocsi, hogy ha untatalak titeket. :lol:
puszi :-* :-* :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 15:13 
Fanfic-faló

Laorinne, nem csak itt van élet, ha jobban körülnézel :D Egyébként szia :)

Rocky, hát nekem is hasonlatosan laza napom volt, bár én csak az első két órán voltam bent, mert utána barátnőmmel mentünk színházba Miskolcra, megnéztük a Gouliver's Travelst egy brit vándorszínház előadásában. Tök jó volt, sok szép brit kiejtéssel, és még értettem is :x És nagyon jókat nevettünk :D

Megírtam a fizika dogát is... és, hát... egész jó lett, de az ötből csak három feladatot csináltam meg, mert a definíciókat nem tudtam, a másik feladat meg nem ment... :( Na mindegy, az a lényeg, hogy kiéltem a brit fanatizmusomat az Adyban :D :D

Amúgy mesterien megvesztegettem Tudjukkit, így fogok tőle kapni két ölelést. Muhaha.
>:) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 13:39 
Tollforgató

Sziasztok csajszik! :D

Na, én már haza is értem, meg megkajáltam stb. :D Hát igen, mondjuk úgy, hogy semmi értelme nem volt suliba menni ma, mert nem csináltunk semmit, plusz még jól fel is húzták az agyamat, de hát tök mindegy, inkább ez, mint a múlt hetem. :)

Szóval kinek milyen volt a napja? :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 23:37 
Zöldfülű

Jé! Itt van élet.

* bunkó*

Sziasztok!

* kevésbé bunkó*

Az azon felett érzett örömömet akartam kifejezni, hogy találtam egy topikot, amibe nem I.e. 563-ban írtak. Holláré!

* egészen jólszituált*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 21:24 
Tollforgató

Sziasztok lánykák! :)

Ó, hát szégyenlem magam, amiért csak most jövök, de annyi "dolgom" volt... pedig már egy jó ideje fent vagyok Merin, na mindegy.

Jaj, verity, hát ez most komolyan mondom nagyon jól esett, nagyon édes vagy! :-D És hát a vonatozás nem jött össze, de azért remélem még összefutunk és megvalósítjuk a lehetetlent. :D Amúgy pedig ügyi vagy, hogy sikerült megoldanod! Gratula! :D

Septi, igen, lehet, hogy azt láttam, de azért remélem összefutunk majd valamikor hosszabb időre is. :)

Jenny, hát te még valószínű tanulsz, mert nem látlak Msn-en, de sebaj, majd bepótoljuk. :)

Shanon, te meg egy angyal vagy! :-D Láttam, hogy írtál és válaszoltam is és áhh... remélem, hogy legközelebb már te kívánod az idillt, mert minden megoldódott körülötted. :)

Nemámka, hiányollak! Hova tűntél? :o

Na csajok, nekem mára ennyi volt, már eléggé kimosolyogtam magam a kritikáim olvasása közben, szóval most repdesek. :)

Puszilok mindenkit és a lehető legszebb hetet! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 19:39 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Megérkeztem a moziból. :D Másodjára kicsit unalmas volt, de amúgy még mindig Jacob :x :x :-P A barátnőmmel az elején ránk jött a röhögőgörcs, és alig bírtuk ki, hogy ne hahotázzunk fel hangosan, kínunkban már a térdünket csapkodtuk. Amúgy nem volt vicces, csak mi vagyunk ilyen elmebajosak. :D

Megoldottam azt a fizika feladatlapot, amit a többiek írtak, és láss csodát, meg tudtam csinálni. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 14:33 
Betűmániákus

Köszönöm Lányok, újfent... :)
Rocky, ment egy kritika a műved 2. fejezetéhez. Gondoltam, szólok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 13:55 
Betűmániákus

Sziasztok!

Verity jó mozizást! Akkor ezek szerint te jól jártál testvér ügyileg. :) És sok szerencsét a dogádhoz!

Shanon, azért jó hallani, hogy valamennyit legalább jó volt a kedved! :)
Amúgy én olvastam a történetet, és tervbe is van véve, hogy írok kritikát. :lol: Mert szerintem is nagyon jó :D

Na én megyek mert nekem is tanulnom kell, holnap német tz, kémia doga, és valószínüleg töriből is felelek, mert már nagyon érik. :? :-S
De Rocky, azért majd megpróbálok felmászni MSN-re is, hogy beszélhessünk! ;;)
Na puszi és további szép napot mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 12:43 
Fanfic-faló

Halihó!

De jóó :D Én szeretem a Twilightot, de attól függetlenül lehet, hogy majd beleolvasok :-P

Gondoltam, még beköszönök a mozi előtt, most indulok tanárnőékhez. Mindenkinek szép napot, majd este jövök! :)

Puszillak Titeket :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 12:42 
Sztorihajhász

Rocky, nem voltam fenn tegnap. Én ezen a gépen mindig be vagyok jelentkezve, lehet, hogy azért láttad úgy. Nem tudom!:)

Shanon, nagyon örülök, h legalább egy kicsit jó keved volt.

Jó neked, verity. Én is mindig egy lány tesót szerettem volna, van egy 4 évvel fiatalabb unokatesóm, akit rendkívül szeretek. Bármikor elcserélném őt a kisebbik öccsémre. Tudom, h nem szép, de akkor is.:)

Jenny, végülis akarnám, csak nem biztos, h menne. Bár nem túl régóta vagyok HP rajongó. 1 éve talán, vagy még annál is kevesebb. Még bőven van időm.:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 9:27 
Betűmániákus

Sziasztok!

Jaaaj, nekem is egy csomó teendőm van már megint... pontosabban még mindig :-S Már ebből is kezd elegem lenni. :-<

Amúgy tegnap kb. negyedóráig jó kedvem volt, hála Jannak, meg az új művének... :) De ahogy jött, úgy el is illant. :roll: Egyébként a mű Janlight néven fut és... aki szereti a twájlájtot az inkább ne olvassa... :)) Kész a csaj, de jó értelemben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 23:54 
Fanfic-faló

Semmi baj, Jenny :D

Én sem szeretném megunni, de egyhamar nem is fogom, van egy olyan érzésem.

Én mindig is jóban voltam a tesómmal, habár én egy öt évvel idősebb nővérrel büszkélkedhetek, és nagyon szeretem őt :x :x

Köszi, Rocky! Hidd el, én lennék a legboldogabb ember, ha te is jönnél :D Vonatozz el hajnalban Miskolcra, és majd becsempészünk egy bőröndben... :) :))

Én viszont most megyek, mert holnap reggel még tanulnom is kell... hétfőn írom meg azt a fizika dogát, amit még anno nem írtam meg a betegségem miatt, tudjátok... :-S

Na puszi nektek, mindenkinek szép napot holnapra! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 21:17 
Tollforgató

Sziasztook!

Jahaj eddig nem volt túl jó napom, mert tökre kifárasztott az edzés(8-12-ig :O ), na de most itt vagyok, meg minden szóval... áhh teljesen kész vagyok. :)

Shanon, hát én is csak annyit tudok nyújtani, mint eddig egy ölelést, meg puszikat és persze megértést, ha szükség van rá. :)

Septi, hát sajnálom, hogy nem tudtunk beszélni, de most fent vagy úgy látom. :D És a tesó kérdés, hát ja, nálunk is ez van. :?

Jenny, pedig én lelkiekben veled voltam, én is tök korán keltem, de azért az az egy óraelmaradás jól jött. :P A tesók meg ilyenek, majd kibékültök. :)

Verity, hát jó filmezést neked! Engem nem akartok elvinni? :-P

Jesszus most nézem az időt, uhh hát lehetséges, hogy már senki sincs itt? Nemámka? Te viszonylag későn szoktál jönni... :) Bízom benned!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 19:50 
Betűmániákus

Bocsi Verity, azt hittem ma mentél, a holnap szócska nekem valahogy nem jutott el a tudatomig :oops:
És én se tudom megunni, de nem is szeretném :-D
Septi miért nem akarod ennyiszer elolvasni?
Amúgy meg bocsi, hogy az elöbb eltűntem, de "drága" nővérem már megint idejött :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 19:15 
Fanfic-faló

Még nem láttam másodjára, csak holnap fogom, de biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog megint :D

Egyébként én is olvastam vagy tízszer az első könyvet XD Meg néhányat közülük többször is, de nem tudom megunni :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 19:05 
Sztorihajhász

Tízszer? Te jó ég! Ez aztán a teljesítmény! Hú... Mamám! Esélytelen, hogy én valamit ennyiszer elolvassak, valahogy... nem is tudom. Bár míg nem próbáltam, ki tudja. Mindenesetre inkább egyelőre nem kísérlem meg!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 19:01 
Betűmániákus

Ja bocsi, ma mindent félre értek. :oops:
Akkor most már értem :-D
He kétszer? Én az első 3-at vagy tízszer olvastam. De a legjobb: az ötödiket és a negyediket ötször. :lol: És ezek után találtam rá a ficcek világára. Szerencsére, mert a családomnak már én is az idegeire mentem.
Nem is tudom miért :roll: :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1156, 1157, 1158, 1159, 1160, 1161, 1162 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra