Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 18:16

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1155, 1156, 1157, 1158, 1159, 1160, 1161 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 15:52 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Ma volt egy kisebb veszekedésem apuval, de már kibékültünk, azután öccsémmel németeztem, amihez azért sok türelem kell, mert... inkább nem részletezem, a lényeg, síkhülye belőle.

Rocky, örülök, h sikerült a szóbeli, és nagyon remélem, h a mai is legalább ugyanolyan jó lett. És már miért ne lett volna?

Jenny, ígérem legközelebb, ha mennem kell hozzájuk, nemcsak kiröhögöm őket, hanem közlöm velük, h mivel betöltöttem a tizennegyedik életévemet, jogomban áll orvost váltani, úgyhogy pá! Köszi a jó tanácsot! :wink:

shanon, hát megértem, h ki voltál a sárból.:( De örülök, h túlléptél rajta, és mivel nem igazán tudom, h mi is az alapszitu, ezért utánaolvasok, h tiszta legyen a kép.

Na nekem most lépnem kell, mert jövő héten GeoTZ, ami német nyelvű föci, és még elég sok mindent át kell ismételnem, meg van olyan is, amit egyáltalán nem tanultam még meg, mert hiányoztam, és pótolni meg ugye lusta voltam.:) Na sziasztok!!

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 12:41 
Betűmániákus

Sziasztoook!

Lusta vagyok visszaolvasni... :oops:

Mi hír felétek? Hogy vagytok? :)

Nem tudom, mennyire jártok a a KASMÍR-ba, de ott jelentettem néhány dolgot magamról, Cs-vel kapcsolatban... És ha még mindig tudni szeretnétek, miért voltam elkenődve, akkor íme:

Idén engem kértek meg, hogy rendezzem a karácsony műsort, keressem a diákokat meg hasonlók, állítsam össze a programot, a zenéket, amiket énekelünk stb. Természetesen elvállaltam, de már csak hab a tortán a tanulás mellett, mert új rendeletet hoztak be, miszerint minimum 3 jegy kell, hogy lezárják őket, és mindegyik tanár bevadult... Ja, és mint látjátok, mégse mentünk suliba :D
Szóval D. is jött a próbára és hm... olyan dolgokat mondott, amik fájtak, deee... igaza lett. Cs. összejött egy bányarémmel... (tényleg az, és nem túlzok... $sick ), és láttam őket a folyosón. És nem éreztem semmit a hányingeren kívül. Se fájdalmat, csalódást vagy mérget. Csak tömény undort... Ami határozottan pozitívum. :) D. pedig olyanokat mondott, hogy nem éri meg Cs. után kajtatni, jobbat érdemlek, meg tudja, hogy megbántott, de akik szeretnek minket, azok bántanak meg a legjobban meg hasonlók... Na, most nem is lett volna semmi baj, ha nem fennhangon kiabálja a szemembe, hanem kultúr ember módjára közli... Mindenki minket nézett, aztán meg magyarázkodhattam... :roll: Aztán bocsánatot kért és tegnap is beszéltünk. Sokat. :-S

De arra jöttem rá, hogy nem kel nekem most senki. Teljesen jól vagyok a könyveimmel meg úgy... időm sincs magamra se, nemhogy másokra... De D. megint nagyon kapar. Elegem van. :-<

DE jól vagyok! Ma bulizunk, mert holnap lesz egy bnőm szülcsinapja, de ma tartja és jaaaaj, alig várom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 9:30 
Fanfic-faló

Jaj, örülök neked :D :x :x Majd gyere hamar, és mondd el, hogy sikerült :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 20:59 
Tollforgató

Verity, hát ezt már nem lehet fokozni! Nagyon drága vagy!!! Köszönööm :x :x És a holnapot is köszi előre! :) Aha, nők, de nem baj, jó a képzelőerőm és komolyan az volt az első ami eszembe jutott, mikor bementünk. :-D

A szurkolás pedig csak természetes! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 17:32 
Fanfic-faló

Rockyyyyyyyyyyyyyy :D :D :D

Jaj, de jó, annyira örülök neked :x :x Nagyon szurkoltam, na meg holnap is fogok majd :) :) Nők voltak? A fene egye meg :-P Na de nem baj. :D

És köszi a szurkolást :x

Nemámkát valamikor láttam msnen, de én sem tudom, mi van vele :(

Jenny, neked meg jó szalagavatózást :D Septi, tényleg röhögd ki legközelebb. Kölcsön kenyér visszajár ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 17:19 
Tollforgató

Sziasztoook csajok! :)

Vííí hazaértem és túl vagyok rajta, és olyan boldog vagyok és eszembe jutottatok! :-D

És verity, mikor bementünk és leültem, akkor eszembe jutott Scorpi/Draco, aztán meg jót mosolyogtam mert mindkét vizsgáztató nő volt. :D Amúgy pedig a Sport és Education témát kaptuk( na itt csak a külföldiről lehetett beszélni, arról meg nem is tanultam be szöveget) és tök jó fejek voltak a nőcik, meg minden. Szóval végre túl vagyok rajta, hát remélem azért nem lett rossz, mert folyamatosan beszéltem, csak ki tudja, mennyi hibám volt benne...

Amúgy holnap még 10:20-kor szorítsatok értem, mert akkor lesz a hallgatásosdi... :oops:

Szóval most megyek is egy kicsit gyakorolni, de még jövööök! :-P

Jenny, te meg légy csini (biztos az leszel) és érezd magad jól! :)
Septi, téged sajnállak, de majd legközelebb röhögd ki te. :-P
Verity, tegnap irtó szarul voltam, de ma elolvastam Tudjukkis történetedet, és vááá... hát nagyon sok szerencsét hozzá, remélem összejön! :-D
Shanon, neked milyen napod volt?
Nemámka, hát te meg hol kószálsz? Nekem már hiányzol, csak nincs valami baj? :o remélem, hogy nincs... :)

Valaki látta esetleg Msn-en?

Na akkor most már megyek is... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 15:51 
Betűmániákus

Szió!
D egy dög orvosod van! Meg az aszisztense is az! De miért röhögött a képedbe? :twisted: Megverjük őt is? :x

Amúy myvipen vissza is jelöltelek és rájöttem mi lehettett a baj az msn-nél: hu-t írtam com helyett :lol: megpróbálod úgy is? szerintem akkor már menni fog és azt hiszem szombaton lesz is időm, szóval ha neked is jó lesz, akkor majd tudunk beszélni! :P

Jó sok ihletet kívánok neked, az új fejezetedhez!

nekem mennem kell puszi :-* (szerintem jobban izgulok, mint tesóm :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 15:40 
Sztorihajhász

Szia, Jenny!

Én pedig felvettelek, még myvipen i bejelöltelek. Nem értem....

Am nekem elég uncsi volt edig a napom. A saját orvosam ismét volt, őszinte bánatomra, mivel nem hogy megviszgált volna, meg se nézett. a szomszédos szobában nézett valamit a tévében. Csak az asszisztense jött ki, aki meg méga képembe is röhögött.

Hát nem szóltam egy szót se, mert örültem, h nem kell látnom azt a szemetet.:)

Na most már télleg el kezdem írni az új fejit.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 15:24 
Betűmániákus

Sziasztok!

Rocky, azért majd írd meg az eredményt és így távolból is szorítok neked! :P
Septi, nem azt írtad, hogy felvettél msn-re? Mert nem láttalak, :roll: Pedig szívesen beszélnék veled! :-P

Nekem most 2 ngyon zűrös napom volt/van/lesz. Tegnap amint hazaértem a suliból, máris mentünk tesómmal a keringős ruhájáért, ezért át kellett menni a fél városon, aztán még vettünk nekem csizmát. Aztán mentünk még egy boltba, hogy "elegáns" ruhát vegyünk, mert ugye szalagavatóra sajna nem mehetek farmerbe, és ott is próbáltunk vagy 2 órát. Aztán 8-ra hazaértünk és még volt egy csomó leckém, amit megcsináltam. Persze semmiből se kérdeztek. :-( Ma meg ugye megyek magára a szallagavatóra, de az is egy rohanás lesz, mert úgy is elkésünk, magunkat ismerve. :lol:

És még egy perc időm sincs írni, pedig lenne ötletem, meg az üstös írásomat már tényleg el kéne küldenem a bétámhoz, de nincs időm írni. :(( :(( :((

na bocsi a fárasztásért, puszi nektek :-*

amúgy nektek milyen napotok volt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 14:14 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Még befejezem az új fejit, és utána megyek msnezni. Bár még az is lehet, h inkább meglátogatom a mamámat... Majd még kiderül.

Mindjárt ebéd, most én sütöttem a palacsintát, bár semmi kedvem nem volt, és... ajj... mindegy, már kész vagyok...:)

Akkor verity majd délután, ha fenn leszel.:) De lehet, nem megyek rád rögtön, mert osztálytárammal szeretnék játszani egy visszavágót aknakeresőben. Idegesít, h nyert. na sziasztok, és legyetek jók.:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 13:44 
Fanfic-faló

Jaj, Septi :D Nem baj, majd ma beszélünk :) :)

Rocky, nagyon-nagyon szorítok ám neked! És örülök, ha tudtam valamit segíteni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 11:48 
Tollforgató

Halihóó! :)

Na mindjárt robogok a vonatra, de előtte még feljöttem, szóval: köszönöm szépen Septi, majd biztos gondolok rátok és eszembe jut, hogy szorítotok értem és akkor már sokkal jobb lesz. :-D

Amúgy már nem is izgulok annyira, mert jártak nálam és megnyugtattak, hogy nagy szám van és majd sikerül kivágni magam, ha az adott téma nem megy. Remélem....

Hát igen, amúgy anya is azzal nyugtatott, hogy úgysem tudom befogni... :D De azért magyarul sokkal könnyebb lenne, vagy én el is táncolom nekik a témát. xD :D

Na addig is még zenét hallgatok, dúdolgatok, meg olvasgatom a témáimat és majd csak lesz valahogy. :)

Mindenkinek szép napot, ha este nem lesz szar a kedvem, akkor pedig jövök hozzátok! :)

Pusziii :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 9:35 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Neked is, jó reggelt, Rocky!:) És mégy egy szer sok szerencsét!:)

Én csak kilenckor keltem fel, de akkor is azért, hogy felpróbáljak pár ruhát.

Verity, tegnap akartam veled beszélni msnen, és véletlenül észre is vettem, hogy fenn vagy, de a következő pillanatban, ami tíz perc múlva volt, miután unokahúgom lépett, már nem voltál sehol. Nagyon sajnáltam.:((

Tegnap egyébként nagyon elememben voltam, mivel msneztem volt osztálytárammal, aki fiú, és valamilyen megymagyarázhatatlan okokból, ha velük beszélgetek, akkor hirtelen a semmiből még humorérzékem is lesz.:) Szóval utána az írás is könnyebb volt, bár lehet, h pár dolgot változtatnom kell rajta, hogy karakterhű legyen. Harry nem stimmel teljesen. Na majd meglátjuk, inkább nem untatok senkit ezzel a hülyeséggel...:)

Majd még később benézek, sziasztok...:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 8:00 
Tollforgató

Sziasztok lánykák, vagyis szép jó reggelt mindenkinek! :)

Ne haragudjatok a tegnapi miatt még most is ideges vagyok, de legalább már nem fáj mindenem, meg nincs hányinger, szóval a helyzet javulgat...

Csak jussanak eszembe azok a hülye mondatok... amúgy pedig verity, nagyon szépen köszönöm a nyugtatgatást, ezer százalék, hogy majd vizsga előtt is eszembe fog jutni és jót mosolygok rajta. :)

Jenny, igeen ma lesz, de drága vagy, hogy emlékszel! :-D

Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok!!! :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 22:30 
Betűmániákus

Sziasztok!
Csak azért jöttem, hogy Rockynak sok szerencsét kívánjak a nyelvizsgájához! Remélem jól emlékszem és holnap írod! Bocsi, ha nem :lol:
Nincs időm vissza olvasni, mert még mindig van leckém, egész délután össze vissza kellett rohangálnom, semmire se volt időm
Na puszi mindenkinek, jó éjszakát és szép álmokat! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 22:20 
Fanfic-faló

Köszi, Septi, aranyos vagy! :)

Rocky, veled meg már beszéltem msnen, de azért itt is szerencsét kívánok neked! Gondolj Dracóra meg Scorpiusra, nehogy elfelejtsd őket!! :D :D

Na én megyek, jó éjt nektek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 21:33 
Tollforgató

shanon widow írta:
Óóóó, ügyes vagy Te nyugi Sikerülni fog. >:D< :-)V
Angol? Német? Esetleg valami más?

Angol, közép és víí nem akarom, valaki menjen el helyettem!
Amúgy pedig köszönöm, olyan aranyos mindenki, mint itt, mint osztik, meg barátok, mert mindenki nyugtatgat, de ááá nem bírom... rosszul vagyok nagyon nagyon, mindenem fáj. Na jó ebből elég, most én nem keserítem meg az életeteket, szóval megyek is. :) Mindenkinek szép álmokat! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 21:29 
Betűmániákus

Óóóó, ügyes vagy Te nyugi Sikerülni fog. >:D< :-)V
Angol? Német? Esetleg valami más?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 21:27 
Tollforgató

Septimius Severus írta:
Úh, ismerős érzés! Mondjuk vizsga előtt nincs ilyen bajom... Úgyis tudni fogod, nem szabad emiatt görcsölni...:) Én hiszek benned, ha ez segít.:)

Verity, örülök, h megkaptad az ölelésed, és én szurkolok neked, egyszer biztos belátja, hogy te kellesz neki.:) Ha meg nem, sok fiú van még a világon, talán sikerül másikat találni. Még hosszú az élet. Bár ez alapján nagyon bele lehetsz zúgva.:)

Na én nézem a filmet, gyerekek. Mindenkinek jó éjt és szép álmokat...

Köszönöm Septi, nagyon aranyos vagy! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 21:26 
Tollforgató

shanon widow írta:
Rocky írta:
Sziasztok,most nem tudok visszaolvasni semmit, mert olyan hányingerem és minden bajom van... rettentően félek. :cry:

Mi a baj? :( >:D<

Holnap lesz az a szar nyelvvizsga és már most bőgök, pedig még nem is tudom, hogy milyen lett... nem bírom, pedig egész eddig nem volt semmi bajom, sőt lelkiismeret furdalásom volt, amiért nem izgulok, erre most? :o :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 21:25 
Sztorihajhász

Úh, ismerős érzés! Mondjuk vizsga előtt nincs ilyen bajom... Úgyis tudni fogod, nem szabad emiatt görcsölni...:) Én hiszek benned, ha ez segít.:)

Verity, örülök, h megkaptad az ölelésed, és én szurkolok neked, egyszer biztos belátja, hogy te kellesz neki.:) Ha meg nem, sok fiú van még a világon, talán sikerül másikat találni. Még hosszú az élet. Bár ez alapján nagyon bele lehetsz zúgva.:)

Na én nézem a filmet, gyerekek. Mindenkinek jó éjt és szép álmokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 21:22 
Betűmániákus

Rocky írta:
Sziasztok,most nem tudok visszaolvasni semmit, mert olyan hányingerem és minden bajom van... rettentően félek. :cry:

Mi a baj? :( >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 21:13 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 18:33 
Fanfic-faló

Sziasztok, csajok! :)

Éljen, Shanon végre visszatért! :x :x Tök jó, hogy végre jó a kedved :D

Látom, megint termékenyek voltatok! Nekem ma egy nagyon-nagyon jó napom volt, mert hát kezdjük azzal, hogy megkaptam az ölelésem. :D Igazából annyira fel tud dobni, mert... nem tudom elmagyarázni, és olyan buta dolog. Ő számomra egy éve egy elérhetetlen, megfoghatatlan személy, aki után képzeletben futok, és buta fejjel azt várom, hogy mikor állít elém, hogy szeret... :-S Pedig ez sosem fog bekövetkezni, arra aztán várhatok. Olyannak látszik, mint aki tök határozott és EQ-nuku, de én ismerem a félelmeit, a problémáit, mindenét nagyon is jól ismerem. Nekem ezek az ölelések nagyon sokat érnek, mert egy kis időre olyan érzés támad bennem, mintha megtörne a jég, mintha egy kis időre a védelme alá kerülnék. És annyira aranyos... és nagyon-nagyon jó illata van... De pont ez a baj, hogy hiába próbálkozok, egyszerűen MEGŐRÜLÖK ÉRTE, minden egyes mozdulatért, minden egyes szaváért, minden egyes porcikájáért, és semmit sem tudok tenni ellene. :(

Rocky, sok sikert a nyelvvizsgádhoz, nagyon fogok neked szurkolni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 14:24 
Sztorihajhász

Szia, Rocky!

Kár, h csak este jössz. Így ugye akkor senki sem vonja el a fegyelmem.:P
Na jó!

Nagyon örülök, h jó beszélgető partnernek tartasz, én még nagyon sokáig tudtam volna veled dumálni...:)

És sikerült elkezdenem, ihletet is kaptam. Köszi...:) Már 2 oldal megvan, csak most egy olyan részhez értem, ami a későbbiekben fog sok szerepet játszani, de engem különösképpen nem lelkesít, mert inkább vicces dolgokat írnék.:) De hát valamikor ezt muszáj leszek belerakni, és akkor essek túl a nehezén, aztán meg jöhetnek a számomra kedvesebb részek...:)

Már én se nézek sorozatot, mert nincs semmi jó, csak hülye csöpögős izék. Kalandra vágyom...:(

Na szia, most folytatom az írást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 13:38 
Tollforgató

Szia Septi! :)

Na én meg csak egy percre jöttem fel, mert továbbra is tanulnom kell, de nekem is van korlátom. :D

Hát igen, elég sokat voltam fenn, de hát ez van, ha jó beszélgetőpartnerre találok, akkor aztán nem tudom magam evakuálni. :) És én is örültem ám, hogy beszéltünk. :D

Hihi, hát én régebben minden sorozatot néztem, na jó ez kb. ilyen nyolcadikos koromig volt jellemző rám, na de akkor is... :D Amúgy anya is szokta nekem mondani ezt, de hát én sem értem, hogy mi baja ez ezzel, szóval az egyetértés tombol közöttünk, aminek nagyon örülök. :-P

Köszönöm a jó kívánságot és jövök, de szerintem már csak este, addig is légy jó és sok-sok ihletet! :)
Puszillak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 10:55 
Sztorihajhász

Na még írás elött válaszolgatok...

Na a befejezés a másik... ha már elkezdem, nem szeretek véget vetni neki... de muszáj, és egyébként is szigorúan betartom a hosszúsági korlátot, ami jellemzi az írásaim: 6 oldal köbö...

Azért nem voltál olyan keveset fenn...:) És nagyon örültem neki:)

Am a Jóban Rosszbant csak azért nézem, mert muszáj, de már kezd idegesítő lenni. Én régebben Áruló és Zorro-függő voltam, ahogy unokatesóm is...:) Mindketten szerelmesek voltunk Hugoba. Ilyenkor mondja anya, hogy á, nincsenek mánikákus hajlamaid... Nem, nincs. Hogy is lenne?... Szerinte álomvilágban élek, és kérem szépen, mi azzal a baj. He! Ilyet!

Ja, és megint csak jó tanulást, várlak vissza...:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 9:47 
Tollforgató

Szia Septi! :)

Ó hát én már a végénél tarok, de áhh... ha lesz rá időd, meg lesz hozzá kedved nézd meg, szerintem... :oops:

Amúgy én is így vagyok, általában inkább gép, mint film, de már annyira le vagyok maradva a filmekkel, hogy kell egy maratoni DvD-zést rendeznem. :D Juhhú mesék... hát akkor újabb fanatikus rajongót köszönthetünk? Mert én imádom őket! :D Ja és Jóban Rosszban, hát azt nem szoktam nézni, de azért van némi tudomásom róla... :-P

Ó és ha rám vársz, akkor felmegyek, de csak nagyon kevés ideig tudok felmenni, mert elméletileg tanulnom kéne, de hát egy ilyen aranyos kérésnek nem lehet ellenállni... :)

Óhát igen, de nem muszáj ám, semelyiket, csak ha kedved van hozzá! Amúgy nekem is írnom kéne, mert tegnap kb. csak egy oldalt sikeredett kipréselni magamból, na igen a Született Feleségek... :D És hát nem tudom, nekem a kezdéssel annyira nincs bajom, sokkal inkább azzal, hogy *na jó, most már be kéne fejezni... *, mert nem akarom túlnyújtani. :) Mindenesetre sok ihletet hozzá! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 9:34 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Én nem hiszem, h láttam, mivel csak nagyon ritkán nézek filmet...:)
Inkább a számítógépet választom, ha lehet, meg ugye úgye nézhettem azt, amit akarok. Ezért is szeretek mesét nézni, mivel csak azt szoktam, meg anya által a Jóban Rosszbant. Oh, te jó ég, kapják már le Ibolyt :P

Am leszel vmikor msnenen a délelőtt folyamán, mert én csak rád várok.:) Most szeretnék elnézést kérni vertityől, amiért tegnap nem köszöntem el. Azt gondoltam, h úgyse vagy a közelben, mert már rég nem írtál...:) Tudom, ez nem kifogás!:)

A krititikaírással az a baj, h mire végzek, elmegy az idő, és nem tudom továbbolvasni...:), pedig szeretném...:)

Am nekem írnom kellene a következő fejezetet is, csak lusta vagyok...:)) Meg gőzöm sincs, hogyan kezdjek bele, azt sose tudom eldönteni. Hol folytassam, mivel tudnám felkelteni az érdeklődést, meg hasonlók. Csak nekem okoz ez gondot? Majd még töröm rajta a fejem, és ha nem lesz ötletem, akkor olvasással töltöm az időm...:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 9:05 
Tollforgató

Szia Septi, igen én még vagyok! :) De ez a film, hát én kész vagyok tőle... amúgy valamelyikőtök nem látta? Mert ha nem, akkor meg kell néznetek, mert NAGYON JÓÓÓ! :D

Szívesen és bármikor. :) Amúgy pedig csak hárman? Te jesszus, nálunk nagyon sokan, alig van 1-2 ember, aki nem. Ezt pedig onnét tudom, hogy az egyik etikaóránk azzel telt, hogy mindenki elmondta a saját véleményét, hogy van-e önzetlenség a világon, meg ilyenek... :)

Ó hát nagyon aranyos vagy, és ez a gyűjtögetés tényleg jó ötlet, főleg, hogy annyi infó van mindenkiről, hogy nehéz észben tartani, hogy akkor most melyik kihez tartozik. :-D
amúgy pedig semmi baj, nekem már csak az is jól esik, hogy nekikezdtél, különben meg akkor folytatod, ha akarod.
*belekotyog* Én úgy emlékszem, hogy Shanonnak nincs Msn-e, mert amikor kérdeztem, hogy fent van Myvipen, akkor mondta.... de ha van, akkor én is szemezgetek veled. :D

NA még jövök... de a film... most volt a csókos jelenet... *olvad*
Puszilok mindenkit :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 8:55 
Sztorihajhász

Jó reggelt, Rocky, meg persze a többieknek is, de gondolom, ők nem mostanában lesznek fórumon!:)

Köszi az ölelést, nagyon jól esett.:) És olyan jó, h ennyien hisztek, az osztálytársaim közül csak hárman vannak rajtam kívül, és olyan rossz...:(

Egyébként elég sok mindent összegyűjtöttem, de egy idő után inkább olvasgattam a történetedet, amit később elfeljetettem folytatni a nagy msn-ezés közben. Sorry:((

Ma nem volt rémálmom. Elég hülyeség volt az biztos... Megálmodtam a Harry Potter és a Halál Ereklyéit teljesen átköltve. hehe...:)) Na mindegy is!

Shanon, olyan boldog vagyok, h végre sikerült túltenni magad rajta, ezer hála a haverodnak.:) Már nagyon szerettem volna megismerni a vidám shanont, akiről am szintén jó sokat összegyűjtögettem.:D

Jenny, mindjárt fel is veszlek msn-re. Pill... És már alig várom, h fenn legyél, és dumcsizhassunk...:) Mondjuk, én is leírtam már a fórumon az msn címem, és ha valaki gondolja felvehet! *félszemmel shanonra pislog*

na sziasztok, majd még biztos jövök...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 8:14 
Tollforgató

Szép jó reggelt lánykák! :)

Hát én virulok, mint látjátok már jó korán kidobott az ágy, szóval tanulás előtt elkezdtem a Testvériséget nézni, az a film... ááá eszméletlen! :) De persze még csak az első negyed órát láttam belőle, szóval húzok is vissza, na de titeket sem lehet csak úgy elfelejteni,szóval:

Juj Shanon, tényleg nagyon örülök, hogy visszatért a jókedved és nem érdekes, hogy ki hozta vissza, csak az a fontos, hogy végre jól vagy. :D

Jenny, hát neked gratula, hogy gyors voltál, de basszus nem hiszem el... 17 perc híján kerültük el egymást *duzzog* . Na majd ma, remélhetőleg. :)

Szép napot mindenkinek! :-P
U.I.:Ez a film... muszáj mennem és megnéznem... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 21:37 
Betűmániákus

Sziasztok!
Shanon annyira örülök, hogy végre jó kedved van! :D Olyan jó, hogy nem vagy már olyan lehangolt! :D

Amúyg én végre végeztem a tanulással! :D Azt hittem, hogy sokkal több lesz majd. :lol:

Rocky kár, hogy mire én jöttem, te elmentél. :-(
puszi azért mindenkinek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 21:34 
Betűmániákus

Édes vagy Rocky :x

De egyébként elég morbid egy helyzet... a bnőimnek napokig nem sikerült összekaparni, a haveromnak meg két szavába került és fölvidultam... :D Ilyen az élet, ez van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 21:21 
Tollforgató

shanon widow írta:
Csajok, jól vagyok!

Tiszta happy... csak gondoltam szólok, hogy nem hangolom le tovább szerény személyeteket :D

Ájvééééé

Ezaaaaaz! Na erre még muszáj volt reagálnom... :oops: Rettentően örülök neked! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 21:20 
Tollforgató

Sziasztoook!

Ó Septi, én is itthon leszek, holnap meg pénteken, de én nyelvvizsga miatt, amúgy gyógyulj meg! :) És sajnálom, hogy nem jöttem, de kicsengettek, szóval mennem kellett... :cry: És dehogy gondoljuk, hogy van veled valami probléma, én kifejezetten örülök, hogy mesélsz magadról, jó olvasni. :) Hitem pedig nekem is van, hiszek is, szóval szerintem ebben tényleg nincs semmi kivetnivaló, szóval aki megszól ezért, azzal ne is foglalkozz! :) De nagyon sajnálom, hogy rémálmaid vannak, szegénykém *hatalmas ölelés* amúgy pedig olyan kis aranyos vagy, hogy hálás vagy, amiért neked vannak szerető családtagjaid, teljesen egyetértek veled mindenben. :-) És leírtad az infókat rólunk? Hát ez tök jó :-P És Siri cicc? Örök kedvenc! :D És örülök, hogy te is leírtad, hogy mit szeretsz, meg a történetedet, hogy hogy kezdtél bele ebbe az egészbe... :)

Jaj Jenny, hát értem és sajnálom, de azért remélem, hogy valamikor. :D Amúgy én is elég sértődékeny vagyok,szóval vigyázni velem... :oops: na jó, azért nem kóros. :D

Verity... nem kaptad meg? Ne már, na mindegy, holnap még van esély! Fel a fejjel :-P

Na én is megyek pihizni, jók legyetek! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 21:08 
Betűmániákus

Csajok, jól vagyok!

Tiszta happy... csak gondoltam szólok, hogy nem hangolom le tovább szerény személyeteket :D

Ájvééééé

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 20:26 
Betűmániákus

Sziasztok!
Septi elküldöm neked pü-ben az msn-en címem, és akkor majd beszélhetünk. De valószínű, hogy már csak jövő héten lesz rá időm, hogy fel is menjek. Most annyi minden dolog van és már fárasztó :? . Holnap pl. tesómmal megyünk a ruhájáért, meg nekem is veszünk v.mit, azért mégse mehetek farmerba, egy szalagavatóra. :-P

Verity te meg miért nem kaptad meg az ölelést! Kérd számon rajta minnél hamarabb! ;)

na puszi mindenkinek, én nem hiszem , hgoy ma már jövök, szóval jó éjt és szép álmokat! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 19:28 
Fanfic-faló

Sziasztok, drágáim! :D

Nekem is volt már ilyen hangulatom, hogy inkább nem is írtam ide. :) Én nem vagyok hívő, nem is vagyok megkeresztelve, ettől függetlenül nagyon tisztelem a vallásos embereket, mert tök jó dolog, ha van valami, amibe kapaszkodhatsz a mindennapokban.

Az én napom elég változatos volt, egyszer rossz, egyszer jó volt a kedvem, egyszer szomorú voltam, egyszer meg vidám. És nem kaptam meg az ölelést Tudjukkitől :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 17:09 
Sztorihajhász

sziasztok!

Nem kell sajnálni.:) Télleg nem... Nem olyan nagy a baj, csak kellemetlen, és elég fura...

Egyébként télleg sok kérdésem lenne... hú, most soroljam fel mindet? Inkább megkérdem, van-e msn-ed, és h megadod-e püben...:D
Párat azért felteszek.
- Pontosan mit tanulsz, és hol?
- Te is írsz(bár ezt meg is nézhetném)?
- A neved eredetét már tudom, de akkor mi az igazi, mert lehet addig nem jutottam el... ?!(be akarlak jelölni myvipen, hátsó szándékaim vannak.:D muhahaha)
- Miket olvasol szívesen?
- És még egyet, mindenféle kedvenc, ezek tök érdekesek.(szín, zene, ruha, évszak, tantárgy, fiú ideál-ez nem muszáj:), meg ilyenek, ha nem akarod ideírni, akkor megbszélhetjük máshol....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 16:29 
Betűmániákus

Sziasztok!
Na most lenne kedvem írogatni ide is, tök jó napom volt, de most meg egy csomó leckém van németből. :-(
Rocky igazából, csak fáradt voltam tegnap, nem volt igazán rossz kedvem. De valahogy nem tudtam volna tegnap társalogni veletek. :lol:

Septi te meg minnél elöbb gyógyulj meg! Sok-sok gyógyító puszit küldök! :P És örülök, hogy hiányoltál. :lol: Én pont azért nem szeretek ideges lenni, mert akkor én is mindenkivel undok vagyok és azt késöbb mindig megbánom. (persze megbocsátanak, de akkor is :? ). Ez a betegséged nagyon rossz lehet, sajnállak miatta. :-( Remélem azért ki fogsz belőle gyógyulni! :) Az tök jó ha nem tudnak semmivel se megbántani. Én örülnék neki, mert én sajnos eléggé sértődékeny vagyok, de sajna nem tudok rajta változtatni. :-(
És amúgy én is hiszek! :D És részben én is dédimnek köszönhetem ezt (aki szerencsére még él :x ) mert kiskorunkban mikor a tesómmal ott voltunk nála mindig elvitt reggel templomba, és az olyan jó volt. :x
És ez az álmos dolog is nagyon rossz lehet. Ezért is sajnállak. :-(
Amúgy nyugodtan kérdezz tőlem bármit, ha sok mindent szeretnél tudni! :)

Shanon, sok kitartást kívánok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 12:08 
Sztorihajhász

Szia, shanon!:)

Hát én sem értek mindennel egyet, de úgy nagyából a Bibliát követem...

Bár télleg vannak benne kiakasztó dolgok, de engem akkor sem érdekel mások véleménye.

Akiket legjobban szerettem, és szeretek tanítottak, hgy higyjek. És ezért csakis hálával tartozom nekik.:) Pontosabban a dédnagymamámnak, aki pár évvel ezelőtt hagyott itt bennünket. Azóta se tudtam teljesen feldolgozni, túl közel állatam hozzá.
És természetesen az egyik nagyimnak, aki legjobb ember, akit valaha ismertem. Neki is vannak hibái, de a lelke az gyönyörű.:)

Ahogy írtam is már, én egyszerűen nem tudom érezni, hogy megbántottak, de attól függetlenül megtörténik. Néha attól félek, h megbolondulok. Rémes álmaim vannak. Ilyenkor is testi fájdalmat érzek, de már hozzászoktam. Eleinte hatalmas traumaként éltem meg, és nem mertem senkinek sem beszélni róla, de később sikerült elmondanom a nagyimnak. Erről most nem is szeretnék többet írni, mert ezt a fórumot bárki elolvashatja, és nem is tudom....

Nem is drámázok otvább! Mindenkienk vannak problámái, valakinek több, valakinek kevesebb, és én még szerencsés is vagyok. Van két szerető szülőm, két dilis öccsém, és tető a fejem fölött. Még internet is van.:P...

Egyébként elkezdtem olvasgatni. Csináltam négy papítrt. Szépen ráírtam a neveket, és gyűjtögettem az infókat. Sajnos Jennyről csak pár dolgot sikerült leírnom.:(

Utólag is boldog szülinapot, shanon!:)

Ahogy láttam mindenki azzal kezdte, h hogyan talált rá a merire, és h mit olvas, ír-e. Akkor ezt én is megosztanám veletek.:

Én talán május óta vagyok regizve, ieppen régebb óta. Írással már egész kicsi korom óta próbálkozok, és azok a történetek, amiket 10 évesen kreáltam jobban sikeredtek, mint amiket nyáron alkottam. Nulladikban kijöttem a gyakorlatból. Az idegen nyelven való gondolkozás kicsit összezavarta fejem, de sikeresen visszarázódtam.:) Asszem, október óta publikusak a történeteim. Szigorúan HP-s témában.:)

Egy SS/HG, és egy Severitus. Az avataromból és a nevemből biztos rájötettek már, h Piton a kedvencem. Ha ő nem lett volna a könyvben, biztos nem lennék itt.:) Persze mást is olvasok. H/Dr is jöhet, ahogy Siriust is imádom. És mivel nem vagyok rasszista, a slashekbe is belekukkantok. :oops: Most miért? Én nem vagyok semmi jónak az elrontója.:)

Na már megint jó sokat dumáltam. Ó, h nem tudok lakatot tenni a... izé ?ujjamra???...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 10:09 
Betűmániákus

Jó reggelt! :-S
Én teljesen hiszek bizonyos dolgokban és... hogy is mondjam... nos van egy saját elméletem, de nem érdekel, hogy egyet értenek-e velem. Számomra több dolog sántított és... volt egy labilisabb időszakom, amikor el akartam fordulni Tőle, de nem ment. És ki is írtam magamból az Eszme - rendszer c. művemmel :roll:
Most pedig... jelenlegi problémáimnak semmi köze a hitemhez vagy bármihez... egyedül ahhoz, hogy már megint sikerült nekik szétrombolni, pedig azt hittem, már nem mehet senkinek, és mégis. Gyengébb vagyok, mint gondoltam... és már elegem van.
A tanulás meg csak hab a tortán. ~x( De ha nincs rend velem, magamban, körülöttem, akkor az kihat mindenre...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 9:47 
Sztorihajhász

Én meg itthonról írok. A doktorbácsi elrendelt nekem péntekig egy kis szünetet. Csak attól félek, h lemaradok, bár ez a hét nem tűnik túl durvának.
Nem úgy, mint neked, shanon. Csak szörnyűlködtem, mikor olvastam, mennyi minden van. Nem lennék a helyedben. Phú!:((

Rocky, jösz még mielőtt hazaérsz? Én remélem.:)

Jenny, én tegnap egész nap hiányoltatalak, és ez most komoly.:)

Nekem is van néha olyanom, h nincs kedvem semmihez, ilyenkor vannak azok a bizonyos idegrohamaim, és mindig várok vele, míg haza érek, h leordítsam öccsém fejét. Amelyik közelebb van, annak. Persze őket se kell sajnálni, ez ilyen családi örökség. Egyébként mindenki halálnyugodtnak tart, és csak akkor lepődnek meg igazán, mikor letámadom őket.

Ráadásul idegi alapon van egy kisebb betegségem, a gyomromra hat, és ne akarjátok tudni.:) De csak két éve van még, és csak havonta fordul elő, mikor már sok volt az egész. Én nem lelkileg, hanem testileg szoktam szenvedni, és addig észre sem veszem, mennyi feszültség gyülelmlett fel bennem. Azok a kiabálások még ennél is ritkábbak, félévente van kábé. Sírni pedig 2 év óta most először sikerült, ha azt nem számítom bele, hogy az Újholdon is könnybe lábadt a szemem.

Na jobb, ha befejezem ezt a témát, mert nem nagyon szeretek róla beszélni, meg gondolom, ti sem szívesen olvassátok.:) Nehogy azt gondoljátok, h egy idegileg labilis szerzet vagyok, vagy valami csendes őrült, pedig egyik osztálytársam szerint ez a jelző illik rám a legjobban. De ő hülye egy kicsit!:)), de én így is szeretem.

Mások szerint, én senkit sem tudnék megbántani, és h engem se lehet semmivel, és ha az elsőben nincs is igazuk, a másodikban igen. Engem csak azzal lehet sértegetni, ha nem becsülik a munkám, és ha azért piszkálnak, mert vallásos vagyok. Ilyenkor alaposan felszoktam magam húzni, de hamar elfelejtem. Remélem, ti nem gondoljátok, h idióta vagyok, amiért "hiszek", és megpróbálok úgy élni, ahogy kell, mert sokan kinevetnek, de engem nem érdekelnek. Persze tisztában tartom, h mindenkinek megvan a joga, hogy maga döntse el, hisz-e, ezért nem is fogom felhozni többet a témát. Ígérem!:)

Alapvetően pedig végtelenül vidám vagyok, és be nem áll a szám, ha jó napom van, és ha olyanokkal vagyok együtt, akik értékelik az értelmetlen poénjaim.:)

Asszem', eleget dumáltam már. Először elolvasom, miket írkáltatok, mielőtt én is belecsipogtam volna, aztán folytatom Rocky történetéhez a kritikákat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 7:57 
Tollforgató

Nahát Shanon, így elhiszem, higy nincs semmihez kedved, de majd az idő segít... :x

Verity, köszönöm szépen és bocsi, hogy elmentem, de közbeszóltak anyumék...

Jenny, neked mi szólt közbe? Miért nem volt jó kedved? Na azért remélem mára már az lett... :D

Én most épp fakton ülök és letöltöm az első húsz perc netezési időmet. :D

Na puszilok mindenkit, szép napot csajszik! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 23:42 
Betűmániákus

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most írok, de ma annyira nem volt kedvem semmihez, még gépezni se. :-(
Majd holnap vissza olvasgatok és válaszolni is fogok!
Mindenkinek szép napot holnapra és puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 21:48 
Betűmániákus

Köszi, rám fér... :-*

Szép álmokat nektek :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 21:45 
Fanfic-faló

Fúha! :( Szegénykém, sajnálom, hogy ilyen rosszul sültek el a dolgok, és természetesen én sem erőltetem, ha nem megy, de tudd, hogy mindenképpen várunk majd vissza Téged, és nagyon-nagyon sok kitartást! :x :x Minden rossz után jön valami jó, legalábbis azt hiszem.
Szerintem a dogáid/feleléseid jól fognak sikerülni, mert eddig azt szűrtem le, hogy szorgalmas és jó tanuló vagy :) Gondolok majd rád és szorítok ebben a négy napban! >:D< >:D<

Jó éjt, Rocky egyébként :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 21:32 
Betűmániákus

Köszönöm a megértéseteket, tényleg... >:D<
De jelen helyzetben...nos... D. bekavart, megint sikerült porig rombolnia, Cs. pedig... hagyjuk. Emellett most is tanulnom kell, mert holnap csak két tantárgyra lesz időm... 7 órám van minden nap, holnap 4en felelek + angol dolgozat, csütörtökön mind a 7 órán lesz valami, pénteken szintén, valamint szombaton tanítás, mert pótoljuk a kényszer szünetet, DE szombaton fizika témazáró (és rövidített óráink lesznek), mert a tanár nem lesz ott jövő héten, ráadásul alig tudok az anyagból valamit. pénteken délután suli, hazajövök este kilenckor, aztán éjszaka tanulok, reggel pedig megyek suliba... Éljenek soká! És akkor legyen jó kedvem, ne utáljam a pasikat és... :( Szörnyen érzem magam. Nem akarok élni... =(( DE a jövő hetem is hasonlóan néz ki... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 21:14 
Tollforgató

Septimius Severus írta:
Sikerült letölteni az msn-t!

Ja, shanon! Történt megint valami, vagy ugynaz? Tudom, h nem az én dolgom, és nem kellene beledumálnom, csak annyira szeretném, h mindenkinek jó kedve legyen.:((

Rocky, téged meg várlak msnen, hátha addig megjön az ihlet, és megbombázhatlak az agymenéseimmel!:))

Én már megyek is, és most történt meg, hogy rád is írtam. :)
Na de a Meritől mára elbúcsúzom, majd holnap infófakton írok nektek!
Millió puszi és szép álmokat mindenkinek! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1155, 1156, 1157, 1158, 1159, 1160, 1161 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra