Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 2:40

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 9:08 
Betűmániákus

kykyke írta:
Jaaa, ééértem már! :) Ez tök jó! Mit fogsz olvasni, milyen fogalmazást?

Nem volt jó a hétvégém, de legalább hamar eltelt. :)

Neked is van műkörmöd? :D De jóóó! Nem is tudtam! :D

Holnap én se nagyon leszek... :( sajnos nekem is hosszú napo lesz... :((

Ja, van. :o Tök szééép.

Egy karácsony fogalmazást :roll: egyszerű és nincs benne semmi érdekes. És nem, nem mutatom meg. Maradjon nyílt titok. Elég, ha kb 500 ember hallja majd... :shock: De még van mit írnom rajta...

Kitartást Drága! Majd csak túléljük valahogy...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 9:00 
Könyvmoly

Jaaa, ééértem már! :) Ez tök jó! Mit fogsz olvasni, milyen fogalmazást?

Nem volt jó a hétvégém, de legalább hamar eltelt. :)

Neked is van műkörmöd? :D De jóóó! Nem is tudtam! :D

Holnap én se nagyon leszek... :( sajnos nekem is hosszú napo lesz... :((

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 8:57 
Betűmániákus

Szia Drága! :D :-*
Akkor már értem, miért volt ez a hétvégi eltűnés... :wink: Remélem, azért jól érezted magad. :) És az én körmöm is zselés. :-P Csütörtökön volt egy hete, hogy feltettettem... :-)

Óóóó nem. Szó sincs Betlehemről meg ilyesmikről... :)) Idén a színházban lesz megtartva és kötelező lesz megjelenni a suli diákjainak a műsoron, mert elég nagy lesz... és ha nem jön el valaki, az igazolatlan. Tavaly a suli dísztermében volt megtartva, de az eléggé pici :roll: , így áttették a színházba, ami nagyobb égés lesz... :-S Mert az utolsó 3 órán (asszem) caplatnak át 23-án, mi meg ott leszünk már az elsőtől... akik ugye csinálják...
Na most szépeket fogunk énekelni, egy csaj szaval, és fölolvasok egy fogalmazást meg valaki táncol is, egy elsős nővérke... Na, ebből én választottam ki a számokat, amiket kornyikálunk... együtt és külön is. Be leszünk öltözve, Lesz Mikulás (Deák), ördögök (köztük én) és angyalok (köztük Sári)... Nagyjából ennyi... Én olyan bő egy órára saccolom, aztán mindenki mehet, amerre lát. Legalábbis így van tervezve. A pszichológia tanárnő pedig a főgóré. :) Ennyi.

Ez a hetem is gyönyörű lesz... :? Holnap meg egész napos leszek, szóval ne várjatok, esetleg estefelé... Bár úgyse sokan kíváncsiak rám. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 8:40 
Könyvmoly

Jelentem, Shanon, én itt vagyok! :) Sajnos a hétvégét mamáméknál töltöttük, ott pedig nincsen internet... :( de most újra itt vagyok! :)
Megcsináltattam a körömömet! :) zselés műköröm, irtó szuperhiperjó díszítéssel. :) Nekem legalábbis nagyon bejön. :)

Nara, én nem tudtam volna neked segíteni ebben a pitonos dilemmában... eddig ez a kérdés, mi benned megfogalmazódott, nekem eszembe sem jutott... :-O :) De Shanon, a figyelmes olvasó tudta a választ! :)

Karácsonyi műsor, Shanci? Az mit takar? Ti még szoktatok így előadogatni? Ennyi idősen? :D És mit fogtok játszani? Te leszel Mária? :D ezt fejtsd ki bőőővebben. Kíváncsi lettem. :)

Ti amúgy hogy álltok a karácsonyi dízsítéssel? És az ajándékok megvételével? :D

Na, megyek, üstözöm... :) annyira nem haladok benne... :( mindig elakadok egy részletnél. Szurkoljatk, hátha az segít túljutni a problémán. :)

Pusszancsolok mindenkit. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 15:39 
Betűmániákus

Nara írta:
Köszi Shanon ;) :-*

Nincsmit. :-*

Már megint fölszívódtatok? :-S =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 17:34 
Írópalánta

Köszi Shanon ;) :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 12:08 
Betűmániákus

Szép napot Nektek Drágáim! :-*

Tegnap végül nem irtunk bigi tesztet, sőőőt, a magyar tanci teljesen kiakasztott, hogy ő nem is tegnapra kérte a kötelezők beadását, de mérgünkben mégis odaadtuk neki... :? Szóval magyarul: az egész délelőttöm elment a semmiért, ahelyett, hogy aludhattam volna... :roll: Nem baj. De első 3 órám nem is volt, mert ezerrel készülünk a karácsonyi műsorra... :P aztán volt két órám, a többin meg mentünk színházba :lol: Bár most nem volt jó, de egynek elment.

Meg beszéltem D.vel... :-S :#-)

Nara, Piton nem került árvaházba. Az anyukája boszorka volt, az apja pedig mugli. :-) Aztáááán... meghalt az anyukája és... egyedül maradt. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 19:21 
Írópalánta

Sziasztok!

Ja, fen vok iwiwen és most akartam regizni facebookra, csak 1 nincs időm, 2 iwiwen is már egy éve nem voltam, szóval k***a régi a képem. Majd elküldöm pü ben, csak lecserélem a képem, ha lesz időm, jó? ;)

Shanon, sztem is pozitív ;) :D

Am nem tom, hogy offtopicban offolásnak számít-e, ha Hp-s kérdést teszek fel, ha igen akkor sűrű bocsánatkérés az adminoktól, deeeeee:

írom a Kív. Üstöt és gondban vok, emrt a fanficek úúúgy, de úúúgy összekutyulták a fejemet, hogy már olyan alapvető dolgot sem tudok biztosan (ami nagyon szégyellnivaló, szóval most szépen összehúzom magam :-S :#-) :-S ), mint hogy Pitonnal most mi volt régen? Úgy értem tom, h félvér, meg asszem h az anyja meghalt vagy valami, de aztán árvaházba került, vagy az apjánál volt, vagy mi van? Vagy keverem Denemmel ezt a részt? :S:S:S Nem igaz, mert egyik kedvenc szereplőm, deeeeeee ezt most nem tom :S

Na puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 8:31 
Betűmániákus

kykyke írta:
Fúúúj... nem mondod? Shanon, én ezt nem akartam elképzelni, pedig az a baj, h sikerült... xD pfuj...brr...

Ha tényleg, őszintén csak hányingert éreztél, akkor az természetesen pozitív! :D Gratulálok!!!! :D

Bezony.*bólint*

Sajnálom, de hidd el, hogy élőben még rosszabb volt... :?

És emlékszel?? D. már előre szólt... :-S

Egyébként nagy trutyiban vagyok most, mert ma bigi teszt, és nem tudok belőle semmit, viszont ma be kell adni a házi olvasmányt, ami ugye Csongor és Tünde... na most olyan genny szempontot kaptunk, hogy csak vakarom a fejem egy ideje a monitor előtt: Összehasonlító vizsgálat - A mű szereplői a valóságban. ~x( Semmi sincs a neten. Még a szereplők normális jellemzése sem. :roll: Kész... $ear

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 7:48 
Könyvmoly

Fúúúj... nem mondod? Shanon, én ezt nem akartam elképzelni, pedig az a baj, h sikerült... xD pfuj...brr...

Ha tényleg, őszintén csak hányingert éreztél, akkor az természetesen pozitív! :D Gratulálok!!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 21:27 
Betűmániákus

Szia Drága! :-*

Örülök ám :) Hát-t-t-t igen... nagyon okos lehetett a nővérke... :-B Oda se neki. Nagy az Isten állatkertje és mindenkinek jut ketrec...

És hűűűűű, mit láttam... nos, egyszerűen gyomorforgató élményben volt részem a mai nap... $sick Cs. smárolt egy csajjal, aki szőke, ronda, tiszta pattanás az arca és fogszabályzója van... $sick Még jó, hogy már túl vagyok rajta... és tudjátok... nem éreztem semmit. Se csalódottságot, se mérget, se fájdalmat. Csak hányingert. Ez pozitív. :D Vagy nem??? :-S Minden esetre most nem kell kolonc a nyakamra...
Ma volt szülő értekezlet és megdicsértek minket <:-P *büszke*

Jó napom volt. Hányingerrel megspékelt, de összességében jó. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 12:43 
Könyvmoly

Megkaptam a válaszod, bezony! :) Köszönöm! :) És helyes hozzá állás, mi ketten leszünk az anti-férfista lányok. :D AF-Girls :-P

Na, nem viccelődöm...

képzeljétek! nem kellett mennem mégsem orvosira. megnézte a kis aszisztens nőci, és ÉRDEKES módon még mindig érvényes volt a papírom. :-P ribi. mondtam én neki, de lehordott a sárga földig, mert ő jobban tudja. -.-"

na, megyek dolgozgatni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 9:14 
Betűmániákus

Sziaaa! :D
Jóóóó, ok. Megadom magam.

És szurkolok fogügyben ;) Az én fogaim is jól bírják egyébként. Sose ért hozzájuk még fogász, csak kontroll miatt :D A tüdőszűréshez is good luck! :x

Ésss.... ugye megkaptad a válaszom?? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 8:14 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Halihóóóóóó! :) :)

Ment a válaszom, KyKy. Nagyon szeretlek :x :x :x

Ja, és mellékesen: Visszatértem... bár nem lényeg igazából, mert arról se sokan tudtak, hogy milyen időszakom volt az utóbbi időben... :roll:

:) :x én jobban szeretlek, te kis harmatcsepp! :)

szurkoljatok ma! megyek fogászatra.. eddig - 19, lassan 20 - évem során sose volt még semmi, azaz SEMMI baja a fogamnak, még csak egy laza tömés, fúrás, egyéb nyalánkság sem volt... :) remélem, ez nem változott! :-O
aztán képzeljétek! mennem kell tüdőszűrésre, meg nődokihoz is. azért, mert nem volt meg az éves vizsgálatom (mert a Rendőrség dolgozóinak muszáj minden évben elmenni ilyen éves szűrésre).... tavaly decemberben jöttem, ráadásként annak is a közepén. akkor csináltattam meg a vizsgálatokat, amik ÁLLÍTÓLAG csak arra az évre voltak jók... két hétre? :@ tegnap nagyon kiakadtam. májusban, mikor mindenkinél ellenőrizték, akkor az volt, hogy kitöltök egy papírt, és le van tudva a dolog. kitöltöttem, erre most megint hisztikéztek. :@ anyjuk f@szával szórakozzanak! nagyon dühös vagyok. :(

na, mindegy.

örülök, hogy megint jól vagy, Shancikám, remélem, ezentúl nem leszel ilyen szomorkás, mert a fülcsavarós fenyítés még mindig él ám! :-P

na, lépek, mert lassan mennem kell... :-S :/

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 21:07 
Betűmániákus

Halihóóóóóó! :) :)

Ment a válaszom, KyKy. Nagyon szeretlek :x :x :x

Ja, és mellékesen: Visszatértem... bár nem lényeg igazából, mert arról se sokan tudtak, hogy milyen időszakom volt az utóbbi időben... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 02 (szerda), 11:52 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Várom a választ.

Óóóóó neeeem, nem aggódok én... csak... megkérdeztem... :roll: 24410. Horgos. Kamarás 10/a

Ment a válasz, a címedet meg köszönöm szépen! :)

Nara? Tényleg... te fent vagy ilyen iwiwen, myvipen? Küldesz magadról képet, ha nem vagy fent? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 21:13 
Írópalánta

Sziasztok!

XD, ja KyKy, vhogy kicsit 5percem lett ^^" Bocsika, tényleg :D

Jajj, ma tiszta hülye napom volt :D Egyrészt, megint tartottam a gyertyát, aztán természetesen a megfelelő pillanatban szépen elhúztam... :) végülis hálás feladat, csak nem tesz jót az ember lelkének XD na mind1, azért jókedvű vok.

Ja, meg a legpoénabb... természetesen soha nem a megfelelő emberek tesznek (végülis) pozitív megjegyzéseket a ruhámra... A legkevésbé gondoltam volna, hogy a töritanárom () jegyezte meg idézem "Zita (ööö basszus, már ő is lezitázott... Mert úgy normélisan ANitának hívnak, csak a tanárok állandóan összecserélik a nevemet egy másik csajéval :-S Bár mondjuk aki ezt előadta, az szeptember óta tanít, ez a tanár meg már lassan 2 és fél éve... -.- ) a fekete ruha nagyon jól áll magának... a fekete körömlakk már kevésbé... " *erre az orra alá toltam a kezemet és megjegyeztem, hogy sötétlila (amit mondjuk nem kellett volna így utólag belegondolva, mert fradi drukker :-S)* erre: "ha befesteti a haját, megfojtom..." XDXD nem tom honnan vette, vagy miért, de poén volt :D és mindezt fénymásolás közben szóval jót röhögtünk a bnőmmel XD

Na mind1 végülis bírom a tanárt, mert tök közvetlen meg minden...

de ezen kívül nem történt semmi... csak vágre már nagyon írnom kéne... mindent...

szóval pusy! :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 20:43 
Betűmániákus

Várom a választ.

Óóóóó neeeem, nem aggódok én... csak... megkérdeztem... :roll: 24410. Horgos. Kamarás 10/a

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 13:31 
Fanfic-faló

De-de, bejönnek, csak főként időhiány miatt nem érek rá. Egyébként nekem is tetszik a könyv, bár van ellene néhány ellenérvem, amin változtathatnék, de egyébként én is szeretem :) Még kora tavasszal volt egy időszakom, amikor szintén faltam a kalózfordításokat, de valahogy leálltam vele :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 01 (kedd), 13:27 
Könyvmoly

Megkaptam az e-mailed, Shancikám, ma megpróbálok rá válaszolni, ha nem sikerül, akkor holnap délelőtt. :) Eléggé húzós napom van. De elolvastam, és már NAGYJÁBÓL értelek. Bővebb véleménykifejtést lásd a majdan érzkező válaszban. :D ;)

Nara, már írtam is neked kritikát, és látom, te már válaszoltál is. Mintha bizony kissé jó hangulatod lett volna. :D

Ó, verity, hát miért nem haladsz a könyvekkel? Nem jön be? Én bezzeg falom őket. Nagyon bejön a regény, akármennyire is fikázzák mások. :D

A cím meg azért kell, mert kell. titok. meglepi. ne aggódj, nehezen élnék vissza vele... nem rabollak ki, nem török be, stb. De ha ilyen nagy problémát okoz ( :(( ), akkor nem erőltetem. Nektek már meglepit sem lehet, mert ( :(( *szipog*) elrontjátok! :(( *szip-szipog*

*lelép*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 21:59 
Írópalánta

Sziasztok!

Nem bántom a könyveket Alia, pont az a lényeg, hogy azért menekültem bele egy könyve, mert az végre elterelte a figyelmemet, és jobb lett :D ;) Igen, a könyvek sosem hagynak cserben. Megnevettetnek, megsirathatnak,d e mindig ott vannak, ha nem akarsz épp a valóságban élni :D
Két gyógyszerem a depresszióra: egy könyv + vmi jó kis kemény rockzene :-P

Jó, nem hisztizek tovább, KyKy :D Azért köszi, ha szánsz majd a sztorimra néhány percet ;)

Bnőm szeritn nekem meg már nagyon kéne egy pasi. De én jelenleg inkább csak a bnőimnek örülök, hogy (már akinek) összejött, és (már akinek) kezd összejönni... Meg persze Mayának is örülök, akárhol is legyen... szóval jelenleg a mások által elpotyogtatott örömmorzsákkal viditgatom magam... :-P

Na, ennyit eről. Sok-sok puszi, Mindenkinek >:D<

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 20:38 
Betűmániákus

Szép estét!
Házcím? /:) Minek? :-S
KyKy, megyek és pötyögök... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:56 
Fanfic-faló

Tavaly már majdnem eljutottam kalózfordításban az Eclipse végére, de elfelejtettem belőle sok mindent. Most megvettem az eredeti fordításban, csak nem haladok vele... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 18:49 
Könyvmoly

Hol tartasz a könyvekben? :D

Nagyid meg kééész... :D Milyen jól nyomon követi az eseményeket. Az enyém csak a sorozatokat követi, de azt nagyon. :D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 16:28 
Fanfic-faló

Még nem olvastam, de tervezem, csak először kivégzem mind a négy könyvet :D Én Jacobot azóta szeretem, mióta elolvastam a New Moont. A film csak még jobban rásegített. :)

Erről jutott most eszembe... szombaton családi összejövetel volt nálunk, és kérdezte nagymamám, hogy mit fogok nézni a moziban, és mondtam, hogy az Újholdat, vámpíros film... erre ő rám néz: "Az, amiről azt mondják a TV-ben, hogy legyőzte a Harry Pottert?" Néztem egyet.. :shock: De mondom, igen az, de a Harry Pottert soha nem fogja legyőzni... :)) :))

Hát, nincs mit, valahol így láttam írva, szóval gondoltam, én is beszállok a sorba. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 15:58 
Könyvmoly

verity írta:
Bocsi, hogy belepoffázok, de... KyKy, látom, te is Jake-fan vagy :D

*kisomfordál*

Ugyan már... miből gondolod? :-P :x Áhh, én még ilyen szerelmes nem voltam ám. Olvastad barterikától a Kamaszkorom utlsó nyara c. ficet? Na, azután csak még szerelmesebb lettem. :D :x (L)
Nem pofáztál bele, amúgy meg egész nyugodtan. Látod... épp a kihalás szélén áll a topik. :D

(ja, és külön hála azért, hogy jól írod le a nevem!!!! :D :x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 15:15 
Fanfic-faló

Bocsi, hogy belepoffázok, de... KyKy, látom, te is Jake-fan vagy :D

*kisomfordál*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 12:52 
Könyvmoly

:) Igazán kíváncsi lennék, szóval várom az e-mailt. :) Amúgy meg fáj ám, hogy ti itt suttyomban leveleztek, én meg már mióta várom Ailana válaszát.? :-P Üzenem neki, hogy nem kell feltétlenül az e-mailemre írnia választ, kezdhet újat, pár soros levelet. :D No, mindegy, nem erőltetem! :)

Maycsival az előbb beszéltem telón, és mindenkit puszil! :)

Nnno... akkor én most megyek. Jaj, képzeljétek, megdicsérték az egyik üstös ajándékomat, pedig nem is vagyok vele megelégedve. :D Most tök boldog vagyok. Ja, és kevés helyesírási hibám volt, inkább csak elírások. Büszke voltam magamra! :D

Shanon, Ailana: kellene nekem a címetek, házcím. :) Sürgős ("S")!!!!! :)

Pusszantás mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 8:59 
Betűmániákus

Szia KyKym! >:D<
Nagyon jó olvasni, hogy végre boldog vagy! :x
Én nem akarok fárasztani senkit, de ha nagyon érdekel, akkor este tudok neked összeszedett, normális levelet kreálni... most váltottunk, azaz délutános vagyok mától, most is tanulnom kéne, meg hirtelen azt se tudom, hogy kezdhetném el... :( Szóval majd este amikor lesz egy-egy nyugodtabb percem, leülök és írok. :-)
Tegnap elrángattak pizzázni a barátnőim és feltett szándékuk volt, hogy fölvidítanak, de nem igazán ment nekik... :roll: Annyira édesek és aranyosak voltak, én pedig úgy szeretem őket, de... akkora tahó bunkó voltam tegnap, hogy... igyekeztek, nevettetek én meg...áhh! Egyszerűen nem volt hangulatom... végül egy naaaagy lelkizés lett az egészből meg már megint bőgtem. :cry: Szétmartak. Végleg. Azt hittem, hogy sikerül kikupálni magam egy kicsit ezen a hétvégén, átgondolni mindent, de csak még mélyebbre ástam magam... :( Kész. Nem megy semmi, a könyvek meg ismét ellepnek. Plusz még az is rátetőzött, hogy rám szállt egy hülye nemtomki azon a közösségi oldalon, és hívogat chatelni, és alig tudtam lerázni... :? Nesze neked jókedv!

Szóval így. Ailának már elmeséltem... deee :roll: Kezdem úgy érezni, hogy csak élősködök. Másra nem is vagyok alkalmas.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 30 (hétfő), 8:27 
Könyvmoly

Jó reggelt! :)

Jaj, mi ez a depis hangulat? :( Én tisztára fel vagyok pörögve! :D A hétvégém nem volt túl pörgős, de most éppen egy ilyenre volt szükségem. Pénteken a főnököm búcsúbuliján voltunk, utána hazaértem, és csodák csodájára jó volt a gépem, így kicsit még msn-eztem, aztán szombaton téli nagytakarítottam, meg dekoráltam karácsonyra. :) Olyan jó érzés volt a szobámban lenni... aztán este elmentünk moziba, megint megnéztük a New Moont, és rá kellett, hogy jöjjek, nekem nincsen szöksgem barátra. :D Komolyan. Úgysem kaphatom meg Jacobot, vagy valami hasonló kaliberü férfiistent, nekem meg a tökéletes kell. Meg amúgy is... elgondolkodtam hazafele menet, és rájöttem, nincs szükségem még egy nyűgre a nyakamon. :) Szóval, sokkal vidámabb volt a vasárnapom is. Díszítettem még, amit szombaton nem tudtam befejezni (pl. égősor felszerelése), aztán anyával énekelgettnk advent első vasárnapja alkalmából. Tiszta jó volt. Utána néztem a lovagregényt, amin bealudtam, és reggel boldogan keltem. :D

Na, de senkit nem untatok tovább. Nara, ne hisztikézz a kritikák miatt, én sem kapok soha! :D Most, ha ma lesz időm, téged is elolvaslak, és írok hozzád is, bár ez még azért képlékeny. Elvileg semmi meló nem lesz, gyakorlatilag... :-S már más tészta...

Shanon! Várom a leveledet, amiben leírod milyen szörnyűséget tettek veled, hiszen valami olyan lehetett, ha így kiborultál. :(

Puszillak benneteket! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 20:42 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Halihó! :-)

Azt hittem oldalakat olvashatok vissza, hogy napokig nem volt időm felnézni, de úgy látom, tévedtem... Merre ténfereg néhány tagocska? Maya, gondolom úszik a rózsaszín felhői között, amit meg is értek és nagyon nagyon örülök neki. :-D KyKy, te merre csámborogsz? Csak nem a valóság szívott magába? :wink: Néha azt is kell! :-P De remélem, nincs baj... :?

Látom, Nara és Shanon, ti vagytok a két kemény mag! :-D Viszont mindkét oszlopos résztvevő rossz kedvű? :-( Sajnálom, csajok... :?
De azért Nara, ne bántsd a könyveket és az olvasást! :-( Nekem ők a támaszaim, akik sosem bántanak meg! Már rájöttem sokszor, hogy az élet durva, kegyetlen és fájdalmas, de a könyvek közé mindig menekülhet az ember, azok megvédenek.
Mit olvastál?
Shanon, megkaptam az e-mailt, de nem tudtam még válaszolni, még mindig tartanak a zsúfolt napjaim. Most is csak egy kicsit ugrottam be filozófia lecke szünetében... :?

:-* >:D<

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 18:29 
Írópalánta

Sziasztok csajok!

Hát akkor most én folytatom a depresszióhullámot jó? Mondjuk én inkább csak olyan nyűgös és keserű hangulatban vok. Ugyanis az összes mai napi programom elúszott :( Úgy volt, hogy lovagolok, de esett, bár ez még a kisebb bej, mert azt máskor is tudok, de tökre untam magam, és olyan jó kis spontán programötletem támadt. Szóval már szépen megterveztem a fejemben, hogy minden simán menjen, de persze pofára estem, mert összes bnőm elfoglalt volt... Csak nekem nem volt mit csinálnom :((
És nem akarok arra gondolni, h mi lehetett volna, de útálom, ha éppen spontán és nyitott vok, és nem antiszociális dög, és semmi akadályt nem látok, és aztán szépen összedől minden tervem :( Szóval csak úgy dacból fogtam egy könyvet és egész délután olvastam...
Szép kis program, nem? -.- Lehetett volna jobb is... De nem lett. Egyszóval ordítani tudnék, mert a jó kis spontán alkalmaknak meg van az a rosszs zokásuk, hogy nem lehet elhalasztani őket.
Nah, erről ennyit.
Puszi

Szerk.: Ja igen, és még kritiket sem kapok mostanában :((

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 13:51 
Betűmániákus

Sziasztok Drágák! >:D<
Gondoltam, hagyok magamról valamiféle életjelet, ha már erre bóklászok... :-S Remélem, hogy jól vagytok és minden rendben veletek. :)
Én ismét "megrágtak+kiköptek" állapotban vagyok... már kezdem megszokni, hogy jó társam, és bizonyos időnként visszatér hozzám ez a hangulat. Pocsékul érzem magam, de nem akarok senkit se traktálni ezzel... mert fölösleges és nem akarok kedvet rontani. Megoldom magam... valahogy. Azt hiszem, most jött el az a pillanat, amikor azt mondom, hogy elegem van. Majd ha kíváncsiak lesztek rá, és nekem is lesz lelkierőm hozzá, akkor kaptok majd egy-egy személyesebb mélt, hogy értsétek, mi a f*sz bajom van már megint... Annyit azért mondok hogy hőn szeretett egybetűs alanyaink a górék, ismét. Elegem van belőlük... =(( De megpróbálok élni, hiába törtek darabokra...

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra... :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:01 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hát az én örök jó barátaim, akikre mindig számíthatok, a számológép, a töri atlasz, a függvénytábla és a szótáraim (+olasz nyelvtan füzetXD). Ők sosem hagynak cserben! :wink: :wink:

Akkor megértem, remélem, hamar túlleszel rajta!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 18:51 
Betűmániákus

Szia Ailám! :-*
Hát igen... túl sok dolog jött össze és... fölemészt. Semmihez sincs kedvem, de... talán túlélem. :roll: De nem akarok terhelni se a problémámmal, se magammal senkit, úgyhogy... marad az önsajnálat és a kesergés. A legjobb barátaim. Mindig visszatérnek hozzám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 18:20 
Fanficbúvár

Aloha hajóstársak! :wink:

El se hiszitek, milyen őrült hetem van (és még közel sincs vége, hiába van már csüti), egy nap se alhatok sokáig hétvégén sem. És a következő hét eleje is kicsit zsúfoltnak ígérkezik már most. De ez nem panaszkodás, mert nem rossz dolgok ezek (pontosabban nem CSAK a suli, hanem baráti programok vagy ha tanulós, akkor olyan, amire szívesen megyek, csak most kicsit már sok lett). Ezért is nem tudtam betartani az ígéretemet, KyKy... :?
Viszont erről jut eszembe, majd mi is megkaphatjuk az Üstös sztoridat?? 8-> Kíváncsi vagyok már! :-D

Jaj, Shanon... :-( Hát igen, van hogy ezek így összejöttek és együtt a sok kicsi aztán jó nagyot robban - ismerős érzés... :? Hallgass valami pörgős zenét vagy nézz GG-t, attól nekem mindig jó kedvem lesz! :-)
Nálunk is volt régen egy ilyen tanár: ha leírtál mindent, amit leadott+ a könyvben benne volt, akkor talán 3-as, ha hozzáolvastál, 4-es, ha azt be is magoltad, esetleg egy halvány 5-ös. Sajnos van ilyen. Tudom, hogy ez nem vigasztal, de ezek kellenek (amolyan "nincsenek véletlenek" dolog). Így készít fel a világ - kicsit kellemetlenül - a felnőtt valóságra... :?

Az előre köszönés/ nem köszönés-témához pedig... hát én nem is tudom már, melyik a jó. Van egy barátnőm, aki régen mindig leszidott, ha előre köszöntem egy srácnak - pedig nem is tetszett, régi családi barát volt, eszembe se jutott, hogy az ő köszönésére várjak, egyrészt mert biztos voltam benne, hogy visszaköszön majd, másrészt pedig annyira evidens volt, egész kiskorom óta ismertem.
De új ismerősöknél... hát nem is tudom. Tény és való, hogy úgy az illendő és az udvarias, ha egy pasi köszön előre egy lánynak, de hol vannak már az ilyen gavallér pasik?? *reménykedve körbenéz és lehorgasztja a fejét, mikor nem lát "én, én, én" kiáltásokkal jelentkező sokaságot*.:-<

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 18:13 
Betűmániákus

Kösz, KyKy! :)
Nem, most nem Cs.ről, a tesztről vagy rólatok beszélek... nem. Elegem van, ennyi. Ezek már csak habok a tortán... :-( Lényegtelen.

Egyébként most voltam manikűrösnél és megcsináltattam a karmaimat... ennyi talán még jár... :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 16:06 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Sziasztok!

:( :( :( Kikaptam a patológia ellenőrzőmet és... 2est kaptam... pedig 2 A4es lapot teleírtam neki egy témáról, plusz a karikázós része... én nem értem. És amikor megkérdeztem, hogy mi volt a gond, mert azt írtam, amit tanultunk, az volt a válasza, hogy nem elég... Akkor még mit írhatnék?? =(( De tudom a választ: nem bír. Utál. Egy másik otársamét 5re osztályozta és még kevesebbet is körmölt... :( Na, mindegy.

Amúgy az meg csak rátetőzött a dolgokra, hogy Cs. beteg. Nem tudom, mi baja... =(( És valójában már semmi sem érdekel. Hagyjanak békén!! :(( :(( :(( :(( :((

Kiteszem a lelkem, mindig mások érdekeit tartom szem előtt, segítek, lelki szemetest játszok, és mit kapok cserébe?? Hát azt... egy jó nagy semmit. :|| :|| Most már befejeztem. Nem érdekel semmi.

Nem értelek, Shanon! :(
Egy hülye tanár miatt nem érdemes így kibukni, Cs meg nem tehet arról, hogy beteg. :) Szerintem, mi elégszer bizonyítottuk, hogy szeretünk. Kaptál tőlünk az erőfeszítéseidért cserébe szeretetet... nem elég? :(

Na, nem zaklatlak, nyugodj meg, én szeretlek! :) :x

Puszíííí :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 15:34 
Betűmániákus

Sziasztok!

:( :( :( Kikaptam a patológia ellenőrzőmet és... 2est kaptam... pedig 2 A4es lapot teleírtam neki egy témáról, plusz a karikázós része... én nem értem. És amikor megkérdeztem, hogy mi volt a gond, mert azt írtam, amit tanultunk, az volt a válasza, hogy nem elég... Akkor még mit írhatnék?? =(( De tudom a választ: nem bír. Utál. Egy másik otársamét 5re osztályozta és még kevesebbet is körmölt... :( Na, mindegy.

Amúgy az meg csak rátetőzött a dolgokra, hogy Cs. beteg. Nem tudom, mi baja... =(( És valójában már semmi sem érdekel. Hagyjanak békén!! :(( :(( :(( :(( :((

Kiteszem a lelkem, mindig mások érdekeit tartom szem előtt, segítek, lelki szemetest játszok, és mit kapok cserébe?? Hát azt... egy jó nagy semmit. :|| :|| Most már befejeztem. Nem érdekel semmi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 8:20 
Könyvmoly

Hát, Shancikám, akkor te tudod. :) De nehogy emiatt veszíts el minden érdemleges pasit! :-O

Akkor Nara legalább te átérzed a helyzetem. *sóhajt* Majd egyszer lesz jobb is...

Éééés, képzeljétek! Az egyik Üst ajándékommal készen vagyok. :) *fülig érő szájjal vigyorog* De ezt lehet, hogy majd csak privátban kapja meg. :) Na, megyek, írok tovább. :)

Pusszantok mindenkit: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 21:26 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Hú, tök jó kedvem van :D Ugyanis egy csomó tanárunk ledöglött és holnap 4 (!!!!! NÉGY!!!) db órám lesz :D:D:D:D:D Szóval tök jóóóó a kedvem.

Huhh KyKy, jó érzés, hogy nem csak én tudok ilyen béna lenni :-P (Ezt nem bántásnak szántam :( )

Idézet:
És a kis tököm is ki van, hogy én még mindig hót egyedül vagyok, miközben azt hallgatom, hogy a Nóriért ki van odáig megint. Ádám, Dávid, Sanci, Rafi, Krisztián, stb. Elhisztitek, hogy dühítő? -.-'

Én elhiszem. Ugyanis nagyon ismerős... :roll: Bnőimnek jelenleg mindig van kiről dumálniuk nekem én meg csak hallgatom, hogy "igen, tök jó, persze, aha" és próbálok jó pofát vágni hozzá -.- Egyik bnőm megrögzött szerelméről dumál, másik már a 4. pasiról a héten... De most komolyan: Mi a baj velem??!! :cry: Fura, mert miért magamban keresem a hibát, mert ez tök szar így, de hát én vok kéznél XD
Nekem jelenleg miért nincs kiről dumálnom :cry: ~x( $?
Jóvanna, abbahagytam a hisztit. Majd vhogy megoldom :) Nem terhelek senkit ilyesmivel...
Próbálok optimista maraadni... Jönni a fórumra dumcsizni... Meg iylesmik ;)

Ja és azért tényleg tök jó, hogy van ez a topic, meg ti, és én is osztom, amit Shanon mond :)

Alia, Robert felsőtestéről én is hallottam egyst-mást már a New Moonnal kapcs. :D Úgy látszik kicsit melegük volt a szereplőknek a forgatáson XD

Sok puszi :-* Nara

UI: (akire vonatkozik) egyébként van új fejezet Árny.lil., ha valakit érdekel. nem sürgetés meg semmi, csak úúgy... ^^"

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 17:03 
Betűmániákus

Sziaaa(sztok)! :)
Igen, tusfürdő. :D És nagyon jó illata van. 8->

A köszönésről szóló elméletem teljesen más alapú, mint a tiéd :-P Erről már volt szó régebben is... :-S Eddig köszönt előre, öhhh... lássuk csak, mióta is....??? Öhh október vége óta. Nem tudom, mi lett vele, de ne most most kezdjen változtatni a dolgokon. :roll: Egyébként ma bejöttek páran az osztályukból, köztük D. is... Nem tom miért. Cs. nem volt ott. Azért furcsálltam, mert a szerda az mindig gyakorlat... :roll: Óóóó, és visszatérve a köszönésre, lehet, hogy én vagyok a fiatalabb, de az illedelmes pasas előre köszön. Nem tudom, ti hogy tapasztaltátok, de én így... /:) Komolyan.

Hááát, én nem nagyon értek hozzá... mármint ehhez a grafológiás cucchoz de sajnálom a szemed. :-( Pihentesd!

De megyek is... az élet nem áll meg. Folytatom a tanulást. Legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 25 (szerda), 8:02 
Könyvmoly

:D Tusfürdő? Ajnye, nem semmi, most aztán lesz mivel fürödni. :-P

Szerintem ez nem női büszkeség kérdése, hej! Köszönni nem úgy szoktunk, hogy fiúké az elsőbbség... és ha az gyökér, akkor egyikőtök sem köszön... :-S Szerintem.
No, mindegy, te tudod! :)

Húúú... én tegnap kinéztem a szemeimet. Egész este mértem a suliba (grafo), és már a kis tököm is tele volt a közép-, alsózónákkal, az ovál magasságáról, szélességéről meg ne is beszéljünk. :-S
Kééész...

No, de én most megyek, mert sok dolgom van, többet között egy címet ajánlani, Lana segítségét kérni, ééééés mindemellett dolgozni is kéne. :-S

Na, cuppantok mindenkit, aki olvassa, de szerintem legelőször úgyis Shancikám lesz az. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 16:15 
Betűmániákus

Sziasztok!

Nos, nyugi nem lett semmi bajom - még élek! =)) Nem, neeem szabadultok meg tőlem. >:)
Nos, nem is volt akkora katasztrófa a napom, kaptam egy ötöst, írtam 2 ellenőrzőt, amik úgy gondolom jók lettek, szóval... ráadásul holnap elmarad az első két órám és megyünk reggelizni a csajokkal... 8-> Tiszta boldog vagyok...

Jaaaaj, KyKy, hát nagyon jót nevettem ezen a Cs. néz dolgon... Lehet, hogy igazad van... :-S Nos, ma is csak nézett. Lehet, hogy D. van a dologban... /:) Nos, mindenesetre nagyobb az esély, mint annak, hogy Cs. megkukult... :lol: Ne kezdje már Ő is! ;;) De a női büszkeségem nem engedi, hogy megelőzzem a köszönésben... túl makacs vagyok, másrészt pedig ennyit igazán megtehet. :-P
Nos... asszem ennyi. Ja, és kaptam egy tusfürdőt 2 otársamtól, akik pasik. Tegnap azért nem gratuláltak, mert nem volt náluk zsé, hogy vegyenek vmit. Én kishiján leszedtem a fejüket, de nagyon édik voltak... mondtam, hogy nem kellett volna. De nagyon jól esett, mert az hittem, elfelejtették :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 15:03 
Könyvmoly

Luciatus írta:
légyszi figyeljetek oda, hogy vagy ne káromkodjatok, vagy ha muszáj, akkor fehérítsétek!

jaj-jaj, a csúnya pofám... :oops: én azt hittem amúgy, hogy ez is olyan önfehérítő cucc, mint a többinél... xD :oops: no, mindegy, akkor fehérítek, mert sajnos mindig kicsusszan egy-egy trágár beszéd... ez azért van ám, mert olyan marha nehéz életem van. xD :D
bocsika :oops:

jaj, és látom, milyen cukkancs voltál, hogy nekem már kifehérítetted... nem volt unalmas? vagy úm ámblokk nem unalmas mindig végig rágni minden hsz-t? :-O hmm... én lehet, beleőrülnék, ha mindenki után kajtathatok, csakmert az nem tud rendesen beszélni, meg nem offolni olyan helyen, ahol nem szabad... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 14:34 
Fanfic-faló

légyszi figyeljetek oda, hogy vagy ne káromkodjatok, vagy ha muszáj, akkor fehérítsétek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 24 (kedd), 8:02 
Könyvmoly

Sziaaasztok! :D

Nara, amit meséltél... kész... végig röhögtem. Tisztára úgy hatott, mintha én meséltem volna. Ez tökre jellemző szerény személyemre, szóval megértelek, hogy ki voltál. Velem pont az ádámos buli után esett meg a dolog... felszállok a rossz buszra, átmennék a másik oldalra, elmegy a busz, várok majd' egy órát, mire megjön (és hiába kezdtem volna gyalogolni, még busszal is egy órás út a hazaút onnan), aztán jön, de egy részeg fazs belém kötött, leszálltam Határ úton, és ott majdnem két órát vártam az első buszra, mire indult. Szóval... :-S De ez amúgy mindig tök jellemző rám. Mindegy is.

Ádám egy paraszt. A levél tárgya az volt: Bocsánat., és mégis ilyen faszságokat írt. Komolyan nem értettem lényegét, szerintem megártott neki a sok beképzeltség. Azt hisz, ő az isten fasza, és mindenki életére befolyással van? :@ Gyűlölöm az ilyet. Meg ne próbáljon velem jópofizni, már felesleges. Tegnap találkozott a Nórival, akinek kb. szerelmet vallott... tiszta dili az egész pasi. És a kis tököm is ki van, hogy én még mindig hót egyedül vagyok, miközben azt hallgatom, hogy a Nóriért ki van odáig megint. Ádám, Dávid, Sanci, Rafi, Krisztián, stb. Elhisztitek, hogy dühítő? -.-'

Jaj, Shanon! :D Mikor írtad, hogy ugyanazt csinálja Cs., mint D., az jutott eszembe, hogy lehet, hogy D. tanácsolta neki, mert szerinte ez úgy bejött nálad... xD Komolyan el tudom képzelni róla. xD :D Egyébként, ha nem ksözön, akkor neked kell célzatosan. Jó hangsúlyosan mondani, hogy : Szíííaa! :D ;)

Igen, Aila, New Moon láz (L) :x Jó, az a jelenet ütött... xD Hát, komolyan mondom, úgy szaladgáltak, mint két szerelmes őzike. xD :)) Akkorát röhögtem két sírás közben. Hülye helyen volt. Éppen majdnem meghalt Edi, mire beiktattak egy ilyen jelenetet. A mozi is szakadt a röhögéstől. Nem fogom levenni a fejed, ha neked nem tetszik. :D Nem tetszet mindenkinek, mert az szerintem fizikai képtelenség. Így legalább Jacobnál nagyobb az esélyem. :-P
Hétvégén megyünk újra megnézni szerintem. xD

Na, de most mennem kell. Szereznem kell egy kulcsot az egyik irodába, de neeeeem találom... :-S

Ja, amúgy Shanon mondata: "Ha holnap nem jönnék fel a szokott időben (általában 15 óra körül), akkor tekintsetek halottnak.", részben rám is igaz. Ha nem jelentkezek holnap reggel, akkor nyilvánítsatok hullának. :D

Csók, csajok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 21:17 
Betűmániákus

Nem. Csak nézett... :-S
Megkaptad a mélt?? :D

Köszönök. Mindent. >:D< Tőletek. Igazad van, nem mindennapi esemény volt az a bizonyos nap, amikor publikálni kezdtem... viszont még valami történt....Mi is előreléptünk... hiszen jóval közelebb kerültünk egymáshoz... és azt hiszem, joggal mondhatom, hogy egyenesen négy barátnővel gazdagodtam egyszerre... Nem is volt annyira eseménytelen az évem, hála Nektek. Köszönöm :-*

Meg a jókívánságokat is.

Nos. Ha holnap nem jönnék fel a szokott időben (általában 15 óra körül), akkor tekintsetek halottnak. Legalábbis agyhalottnak biztosan... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 21:11 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-)

Close your eyes, make a wish and blow out the candle-light!!!!

Nagyon nagyon boldog születésnapot neked, drága Shanon! <:-P <:-P >:D< >:D< >:D<

És Cs. egyáltalán felköszöntött végül?

Hát igen, ez gyakran van, hogy várod valakitől, akire aztán hiába vársz, de helyette meglepetés ér valaki mástól. Nálam is volt ilyen a 18.-nál (bár az is csak késforgatás volt utólagosan - KyKy, tudod, neked meséltem róla -, viszont akkor, aznap, a szülinapomon tökéletes megkoronázása volt az amúgy is fantasztikus napomnak! :-D
Azt is megértem, amit arról mondtál, hogy megint elszaladt egy év és úgy érzed, semmi sem változott, alig tettél valamit. De igen is tettél! Akkor is, ha talán nem gondolod nagy dolognak, de sok mindent tettél! Ha más nem is jut majd eszedbe erről az évről (amit egyébként kétlek! :-P), hát az biztosan, hogy elkezdtél írni és hivatalosan is a Merengő írójává váltál! :wink: Ez pedig nem mindennapi esemény! Szóval nincsenek véletlenek! :-D

KyKy, szóval New Moon láz teljes vállszélességgel? :-) De kis lelkes, aranyos vagy! :-D
Nekem két barátnőm is látta, hallottam róla vegyesen (bár én inkább a rossz irányba hajlok, de ezt csak halkan, mert lefejezel itt, szóval erről :-$ ). De nem mondok semmit, mert nem láttam. Bár az igaz, hallottam egy elég "érdekes" jelenetről, amin csak hallomásból is szakadtam a nevetéstől. Név szerint Alice látomása egy rétről... meg valamit Robert "ultraszexi felsőtestéről"... =))

Pussz lányok és még egyszer Isten éltessen, Shanon! :-*

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 16:24 
Betűmániákus

Köszönöm csajok! Drágák vagytok!
Óóóó, KyKy! Nem reagáltam a levélre... Hogy ez mekkora tahó! :-O Ez most pont úgy jött le, mintha ezt mondta volna: Megbocsájtom neked, hogy bunkó voltaM. :roll: Nem tudom elviselni az ilyen emberkéket. :? A válaszod pedig ütött! Büszke vagyok Rád!
Nara, mi már csak ilyen peches bagázs vagyunk.... Jól egymásra találtunk! :lol:

Egyébként Cs. kezd úgy viselkedni, mint anno D. :? Bámul... :-S És nem köszön. :|| Bahh, komolyan mondom... kész. Elegem van a pasikból... De annyira szépek a szemei, hogy TALÁN megbocsájtok neki. Egyébként nem tőle vártam a gratut, hanem az állítólagos régi haveroktól... ehelyett írtak olyanok, akiket hírből ismerek, meg csak közvetetten, mások által az ismerőseim. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra