Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 19 (péntek), 2:44

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 9:33 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Jó munkát KyKy! :x
És jól láttam Mayát sündörögni erre?? :-O $pray

Jóóóóó, akkor szép nevem van... :-)

Én nem láttam... :-O :(

Tudom, hogy szép neved van! :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 9:30 
Betűmániákus

Jó munkát KyKy! :x
És jól láttam Mayát sündörögni erre?? :-O $pray

Jóóóóó, akkor szép nevem van... :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 9:22 
Könyvmoly

Sziaaasztok! :)

28 éves? hát az nem is öreg, nem értem a problémát. a feleség meg sosem akadály, ezt mindenki tudja. :-P

ó, pont a nevekről volt szó... óha... akkor... hát, mindegy... nem tudom, Shanci, hogy mi bajod a neveddel, én ölni tudnék egy ilyenért. Özvegy Olívia... tudod, milyen szép? :-O én a Krisztitől herótot kapok. Egy, mindenkit így hívnak körülöttem, melóhelyen, kettő, szerintem tök száraz név. Semmi szép csengés... még leírva is csúnyácska, ezért van inkább KyKy. :)

Na, de mindegy is.

Olyan sok lett neked, Nara? ú, ügyes vagy akkor! :) nekem... öö... 10 oldal körül van, az egyik a másik meg 7-8... nem tudom pontosan. :)

Na, most megyek dolgozgatni, mert a fax megállás nélkül köpködi magából a papírokat... :/ :( És az én feladatom begépelni, amit kell... :-S

Szóval, cuppancs a fedélzet élő lakóinak. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 7:51 
Betűmániákus

Szia Nara! :)
Óóóó, nekem vagy mindenki megjegyzi a nevem, vagy senki. De komolyan. Ameddig általános suliba jártam, mindenki leorsizott, mert a tesómat ugye ismerik... na, nem tudom, honnan szedték, mert egyáltalán nem hasonlítunk... ha akarjátok, hétvégén kaptok képet. :roll: Szóval inkább a névre fogom. Végül az Orsit sokkal könnyebb kimondani, mint az Olíviát...
Na, most hogy átkerültem Zentára eléggé más a helyzet. Mikor bemutatkozok, akkor visszakérdeznek, hogy:"Micsoda?? Lívia??" én meg:"Nem! Olivia!" Erre jöttek a kérdések: "Hát az hogy??, Meg de jóóóó! Magácskának milyen szép neve van akkor..." Ja, gyönyörű... anyámnak túl sok volt az ideje és túl nagy volt a fantáziája, amikor engem várt... de még mindig jobban jártam anyám névválasztásával, mint a tesóméval... most lehetnék Esmeralda, Rosalinda, vagy valami még undorítóbb.... :D Bár bizonyára nagyon nehéz odaolvasni a Lívia elé egy O betűt... :roll: Aztán van, aki elsőre megjegyzi, mint például a patológia tanárom... Mondták is, hogy először a különleges nevű lányokat fogja feletetni... Nálunk meg aztán összecsődült a banda, mert van Benita, Emanuella, Elizabett, Gréta... és persze szerény személyem... Erre felelünk és..."Ki is volt az a?? Óóóó, hát magácskának van olyan szép ritka neve" Na, mondja a csak el nekem, hogy mi is az immunitás és az allergia..." Dehát nomen est omen.
Tiszta kalandos az életem /:)

Óóó, én már úúúúgy várom az üstöt! Olyan jó Dramionéket firkálnak az emberek, hogy öröm olvasni! És akkor a többiről még nem is beszéltem... 8-> Várom a tieiteket is ;)

Karácsonyi műsor pedig áttolódik februárra és valentini lesz... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 22:03 
Írópalánta

Sziasztok!

Öhm... KyKy ez a tetszem neki elméleted alapjában véve csődöt mondott :D XD 28 + házas XDXD De azért azt el kell ismerni, hogy ha nem a tanárom lenne, hanem diáktársam, akkor lehet, h belezúgnék XD de így nem... főleg h most egy köcsög.

De anniyra "imádom", h egy csomó tanár rohadtum megjegyez engem, annak ellenére, hogy nem szoktam dumálni órán, meg semmi... Pl. ez a töritanárom volt az, aki így első hetek egyikén (nemtom épp vmi dogakiosztás volt) ugyebár akkor még be kelltt írni a jegyet az ellenőrzőbe és végigment aláírni, nekem meg a szemembe nézett és megszólalt: "Na, végre megvolt a szemkontaktus" pffff...... -.-

Új föcitanár meg kb. két hét múlva tudta a nevemet... pedig ő csak az ilyen órazavarók nevét jegyzi meg ált. És így évvégi jegyek sorolásánál így mindenkinek mondta a teljes nevét kb., nálam meg semmi vezetéknév...

Nincs igazad, h senkit nem érdekel KyKy!!! Ha feljöttem volna, én is megkérdezem :) az Üstöm nekem 9 oldal lett... neked?

Én éppen azon bosszankodom, h hétfőn még rendes tanítás lesz, kedden meg kb. délig ilyen oszt.kar meg mindenféle. és most szaktlanul rövid lesz a kari szünet... na mind1... legalább van :D

Puszi >:D<

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 21:33 
Betűmániákus

Sziaaaaaa!
Óóóóó, akkor szorítok, hogy jó legyen! ;) :-*
Igen, áthúzódik :roll: És igen, mi már decemberben túl voltunk a féléven, de most! Pocsék lesz! :? Először 4, aztán meg 6 hónap a második félév, mióta az eszemet tudom... de hát figyelj! Ez Vajdaság. meg a hülye rendszere, szóval meg se kéne lepődni...
Hmmmmm... Jaaaajjjj, annyira szégyellem magam, hogy el se jutottam még hozzád, de szünetben első dolgom lesz! :) És meglepi?? Dejóóóóó

És irkálj csak! Úgy se nagyon követi a példánkat senki... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 13:33 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Sziaaaa! Hát igen... már csak lélegeztetőn működik... :(
Vizsgáztál?? :-O Miből? És?? Hogy sikerült?? Jó lett? És hogy mondhatsz ilyet, hogy senkit se érdekel??? /:) Jóóóó.... talán igazad van abban, hogy pang a topic, de én itt vagyok... meg néha Nara is... :roll:

Ajajjj... :-< Kezd elegem lenni. Képzeljétek, hogy már csak ezen a héten lesz suli, de ez a félév még áthúzódik januárba és akkor fogják lezárni a jegyeinket... :? Mondhatom, nagyon jó... Azt hittem, hogy lerázom ezt sok hülyeséget, végre fellélegezhetek, erre nem, nekik mindent meg kell zavarni! $fal

Grafológiából kellett vizsgázni... de csak egy tantárgy volt, Fejlődéslélektan - Személyiség pszihológia. Marha unalmas volt... egész félévben ezeket a sz@rságokat vettük, a felén bent se voltam. :/
Majd kiderül, hogyan sikerült... januárban. :)
Igaz... szinte egyedül vagy, akit még érdeklek. Ma egyedül Lana kérdezett rá, hogy sikerült. Bent is tudták, hogy megyek, de nem kérdezte meg senki sem... :/ Még Kriszti sem, aki aztán állandóan magáról beszól... lehet, túl sokat kívánok azzal, hogy én is érdekeljem őt... :/ Mindegy.

Miért, nektek decemberben mindig le volt zárva a félév? :-O Nálunk mindig január végén, feburárban volt... :) úgy van meg a fél (6 hónap) év.
Ne idegeskedj ilyeneken! Mondták már neked, hogy mindent túlreagálsz? :-P

Ja, amúgy... :-P A következő VB feji meglepetés tartogat Neked! :) Remélem, örülni fogsz majd neki. Mondjuk, nem tudom, mikor tudok majd frissíteni... :roll: de majd szólok úgyis. :)

Úúú, és ma ugrott be, hogy én nem olvastam még Aila új fejijét... :oops: Na, ezt teszi az Üst, a zsűrizés egy másik oldalon (már két napja egyfolytában szörnyűségeket olvasok... :-S), meg a VB-n agyalás. De majd mindjárt lementem az új fejit, és megopróbálom a maradék 2 és fél órában elolvasni.

- Na, de ne pofázz ennyit, KyKy!
- Értettem! Kérek engedélyt...!

*lelépett*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 8:42 
Betűmániákus

kykyke írta:
Sziiiaaa... hát, sajnos nekem sem írt semmit sem... :(

na de... mi van a topikkal? :( kihalt, totálisan...

tegnap vizsgáztam. de gondolom, ez nem érdekel senkit sem. :) na, megyek is tovább.... :( :/

Sziaaaa! Hát igen... már csak lélegeztetőn működik... :(
Vizsgáztál?? :-O Miből? És?? Hogy sikerült?? Jó lett? És hogy mondhatsz ilyet, hogy senkit se érdekel??? /:) Jóóóó.... talán igazad van abban, hogy pang a topic, de én itt vagyok... meg néha Nara is... :roll:

Ajajjj... :-< Kezd elegem lenni. Képzeljétek, hogy már csak ezen a héten lesz suli, de ez a félév még áthúzódik januárba és akkor fogják lezárni a jegyeinket... :? Mondhatom, nagyon jó... Azt hittem, hogy lerázom ezt sok hülyeséget, végre fellélegezhetek, erre nem, nekik mindent meg kell zavarni! $fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 8:29 
Könyvmoly

Sziiiaaa... hát, sajnos nekem sem írt semmit sem... :(

na de... mi van a topikkal? :( kihalt, totálisan...

tegnap vizsgáztam. de gondolom, ez nem érdekel senkit sem. :) na, megyek is tovább.... :( :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 10:20 
Betűmániákus

kykyke írta:
Jaaaj, elfelejtettem a kérdést... nem hallottam én sem semmit Maycsiról mostanában... :( nem hívott, meg semmi. De lassan írok neki egy e-mailt, és megérdeklődöm, h mi a helyzet vele. :)

És te mi szoktál lenni? Ludmilla? :-P

Éééértem. Azt hittem legalább neked irt, vagy valami... :roll:
Hogy én?? Nincs állandó nevünk, hanem ami éppen eszébe jut... /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 10:15 
Könyvmoly

Jaaaj, elfelejtettem a kérdést... nem hallottam én sem semmit Maycsiról mostanában... :( nem hívott, meg semmi. De lassan írok neki egy e-mailt, és megérdeklődöm, h mi a helyzet vele. :)

És te mi szoktál lenni? Ludmilla? :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 8:37 
Betűmániákus

Szia KyKy! :)
Hát-t-t-t igggen... jó lenne már ha jelentkeznének egyesek... ;;) És??? Elfülelted a mayás kérdést?? :-S De hagylak, látom sok a dolgod.

Szóval, én még mindig a könyvek fölött roskadok... :roll: Már nagyon elegem van, deháááát. Most ennek van szezonja... :-( KyKy, neked is gratula az Üsthöz! Én tuti nem lettem volna kész még csak a határidőre se... :oops:

Az én töritanáromat ne is kérdezzétek... Egy öreg, kövér fószer, aki állandóan el van a bolyaisokkal... :roll: Mi meg le vagyunk pipálva... de érdekes, hogy mindig sokkal jobb teszteket írunk, mint az általa olyannyira közkedvelt egyedkék... Legalábbis ezt kottayantotta el tegnap :D Én inkább nem fanyalodnék rá. Például nagyon szeretné Hofit utánozni, csak nagyon nem megy neki, illetve mindenkit ilyen régi neveken szólít, mint: Jóska, Manci, Piri, Géza... És azt hiszi, hogy érdekes... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 8:29 
Könyvmoly

Sziasztok! há, Nara! :D végre valaki! :D Shanonnal mi ketten próbáljuk tartani a topikot, de nehezen megy. :-P

Na,tök szépen haladtál! üst kész, ajcsik megvannak.... :D ügyike vagy! hány oldal lett az üst? :)

amúgy én is készen vagyok vele (2-t is írtam), ajándékaim is megvannak nagyjából, szóval, már csak pár apróság hiányzik, és mindennel készen vagyok. :)

nara, töritanároddal ne törődj! :) biztos tetszel neki. amúgy én a töri tanárnak Andersenné voltam. :) állandóan dumáltam (hátrafordlva, mert ott voltak a barátnőim...), és a végén (még érettségin is ) gy hívott, hogy Andersenné. :) nekem bejött, mondjuk én szerelmes voltam belé... xD kis FIDESZ-es szentem. az egész órát végig tudta politizálni, és ha valakin narancs színű akrámi volt, akkor tuti nyerő volt. :D tz-n mindig a narancs felsőmet vettem fel. :-P

no, mindegy. egy a lényeg, ne utáld szegényt, csak próbál jófej lenni. mennyi idős kb.?

na, de most megyek, mert még rengeteg dolgom van... :-O

pusszantok mindenkit: K :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 22:27 
Betűmániákus

Szia Nara!
Először is, köszönöm a kritikát! :)
Másodszor: gratulálok az Üsthöz és a bevásárláshoz! Én még nagyban gyűjtögetek és még el se jutottam szétnézni...egyszerűen nincs időm bóklászni és azon gondolkozni, hogy kinek mi lenne megfelelő ajándék... :-( De azért... a tesómnak tuti gyertya, mert gyűjti őket, apunak hamutartó, mert eltört a kedvence... nagyjából ennyit tudok biztosan, a többi még számomra is rejtély... :? Majd puhatolódzok... de kell még a mamiknak, anyunak meg a két bnőmnek is vmi... értelmes. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 21:21 
Írópalánta

Sziasztok!
Na, megint itt vok :D Késszen van az Üst! :D #:-S Ennyit legalább letudtam. Most bétázza két bnőm, egyiküknek már nagyon tetszett, bár ő alapból nem ad negatív kritikát soha. Majd holnap viszont megkapom az építő negatívumokat a másikuktól XD

Árnyékliliom most sajna nagyon el van hanyagolva, de majd a lótifuti közben agyalok rajta, és megpróbálok írni. Bár még előreláthatóan két TZ áll előttem...

DE: holnap végre megveszem a maradék ajándékokat, amiket meg lehet venni és akkor már csak a saját kezűek maradnak... szóval tök happy vok, mert nálam ez is rohadt nagy haladás. Én olyan vok, hogy még ha (mint most is) dec. 1-én megígérem magamnak, hogy időben megveszek mindent, és már akkor elmegyek és nézelődöm/készítek, akkor is az utsó héten leszek kész a dolgokkal ^^"

KyKy, nálam is bővült az "útálom" lista. Történetesen a töritanárommal, akit eddig nagyon bírtam, mert ő szerettette meg velem tulajdonképpen a törit (előző sulimban baromi rossz volt a tanár), de most ~x( amióta egyszer sötétlila (! nem fekete, ahogy ő mondta *durci*) volt a körmöm, állandóan azzal szivat, h gót lettem, meg h olyan vok, mint egy krampusz, meg minden f****ág... de szerencsére a "közvélemény" meg mindenki melletem állt az órai beszólásaival szemben, mert nem röhögtek...
legszívesebben szépen becsomagolnék neki karácsonyi ajándékként egy nagy-nagy pofont XD

Jajj de jó, Shanon, h írsz! :D én is kíáncsi vok, úgyh el fogom olvasni ;)

Mindenkinek sok sok puszi az ünnepi készülődéshez :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 21:16 
Betűmániákus

Sziaaaa!
Nos, kritikára röppent a válasz! :-* Köszönöm itt is, újfent... :) Óóóó, és dehogy haragszom... valamit valamiért, háháááááá! Bezony. Csak legyen némi időm és akkor olvasok. :P Nooooos, kivel mi van? Mayáról tudsz valamit?? :-c Enyhén szólva lelombozó, hogy ennyire nincs ideje... :-( De talán hamarosan... ha esik a hó, akkor nem sokat bringázhatnak, nem?? :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 11:39 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Értem a célzást, deeeee... annyi a dolgom. Most se itt kéne bóklásznom, hanem épp fogalmaznom kéne házira szerbül... :oops: Leghamarabb a szünetben lesz időm ilyesmire, mint olvasgatás... :-( ez a szössz is egy szabad negyedóra végterméke, és nem is olyan lett, amilyennek szántam, csak nagyjából... Már nagyon hosszú a listám, de az elsők között szerepelsz rajta, nem felejtettelek el. Amint lehet, kapsz kritikát! >:D<

Rendicsek! :) Nem kell vele sietni, gonsoz dolog volt tőlem, hogy erre kértelek. Ha nem érdekel, vagy pl. még időd sincs, akkor nem várom el. :) Ne haragudj... :oops:

Viszont írtam neked kritikát, majd tessék rá válaszolni! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 8:45 
Betűmániákus

Értem a célzást, deeeee... annyi a dolgom. Most se itt kéne bóklásznom, hanem épp fogalmaznom kéne házira szerbül... :oops: Leghamarabb a szünetben lesz időm ilyesmire, mint olvasgatás... :-( ez a szössz is egy szabad negyedóra végterméke, és nem is olyan lett, amilyennek szántam, csak nagyjából... Már nagyon hosszú a listám, de az elsők között szerepelsz rajta, nem felejtettelek el. Amint lehet, kapsz kritikát! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 8:33 
Könyvmoly

shanon widow írta:
KyKy! Láttalak erre sündörögni! Hol vagy?? :((
Senki se hajlandó írni... :(
Akkor majd beszélgetek magammal. :-P
Na, komolyra fordítva a szót, frissül a Káosz <:-P És senki se hagyott nekem nyomot! :(

Jaj, nem láttalak! :) Meg volt nyitva a net, de közben melóztam. :) bocsi. Hogyhogy frissült? Mégis írsz? :D Shanon, ez nálad úgy változik, mint az időjárás. :) Természetesen örülök neki, szóval megyek, elolvasom, és kritizálok. :) De valamit valamiért! ha érted, mire célzok. :-P Ha nem, akkor szomorú leszek... :/

Na, de most dolgoznom kell... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 8:28 
Betűmániákus

shanon widow írta:
Na, komolyra fordítva a szót, frissül a Káosz <:-P És senki se hagyott nekem nyomot! :(

Negyed 9 felé már jelentettem... 8) :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 8:23 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Szia Drága! Sziasztok! :)

Igen-igen... bolyongok... :roll: De tiszta beteg vagyok! :(( Szörnyűűűű... úgy volt, hogy ma is megyünk partizni, erre belázasodtam meg tiszta takony vagyok. :-S Szuper... de egy rakás dolgom van, szóval... Viszont kedvem az nem sok van... legszívesebben csak feküdnék, de annyi a leckém még mindig, hogy... :-O

Jó ünneplést KyKy, a VB-t, amint lehet, elolvasom majd. :)

Amúgy hál' Istennek tegnap tiszta nyugis napom volt. Se D., se Cs., se senki... Nyugodtam hátra dőlhettem. Pénteken pedig party lesz! <:-P Már, ha kibírom a jövő hetet épp ésszel... /:) Durva lesz...

Tyűha! Kihalt a fedélzet... :/ :(

Még Shanon sem írt... :( Mesélj, ha erre jársz: hogyan telt a hétvégéd? A kérdés mindannyiotokra vonatkozik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 8:12 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 12 (szombat), 12:57 
Betűmániákus

Szia Drága! Sziasztok! :)

Igen-igen... bolyongok... :roll: De tiszta beteg vagyok! :(( Szörnyűűűű... úgy volt, hogy ma is megyünk partizni, erre belázasodtam meg tiszta takony vagyok. :-S Szuper... de egy rakás dolgom van, szóval... Viszont kedvem az nem sok van... legszívesebben csak feküdnék, de annyi a leckém még mindig, hogy... :-O

Jó ünneplést KyKy, a VB-t, amint lehet, elolvasom majd. :)

Amúgy hál' Istennek tegnap tiszta nyugis napom volt. Se D., se Cs., se senki... Nyugodtam hátra dőlhettem. Pénteken pedig party lesz! <:-P Már, ha kibírom a jövő hetet épp ésszel... /:) Durva lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 12 (szombat), 12:40 
Könyvmoly

Jaj, de édes vagy Aila! :D Jól elbeszélgettél magadban. :)
Ejnye, Shancikám! Láttalak errefele settenkedni, de nem írtál hozzánk semmit. Hát milyen dolog ez? :-P :)

Köszönöm az idézetet, Aila, elgondolkodtatott. :)

A listában pont az volt a lényeg, hogy én most ezt megelevenítettem. Leírtam egy fehér papírra, feketével, akikat nem csippantok (finoman szólva) kékkel, meg pirossal szemléltettem a többi kategóriát. :) Persze, hogy amúgy, fejben mindenkinek van ilyen. :) No, mindegy.

Ó, szóval firssítettél? :) Jó kislány! Ráér az az e-kisregény, már beletörődtem, hogy várnom kell rád. :-P
Viszont elolvasni (nyú fejit) szerintem majd csak hétfőn lesz időm... :-S :oops: Ma el kell olvasnom három másik fejezetet, amiket már tegnapelőtt megígértem, plusz van... másfajta dolgom, holnap meg születésnapot ünneplünk... így egy hónap után. Szóval marad a hétfő. De akkor egy szép véleményt kapsz majd tőlem! :)

Puszilok mindenkit, szép napot nektek, bár azért majd megpróbálok még ma is jelentkzeni! :)

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 19:13 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
KyKy, jó hírem van a számodra, kukkants fel a ficblogomra! :cry: (de jó vagyok, még rímel is... khm... bocsánat, úgy látszik, kezd kijönni rajtam a fáradtság, olyankor jönnen a hülye vicceim :oops: XD)

Viszont kicsit több időbe telt, mint gondoltam, úgyhogy máris késésben vagyok a mára tervezett teendőim között... :?

De ígérem, KyKy, ha legközelebb lesz egy kis (hosszabb) időm, már tényleg a neked szóló e-kisregény fog következni. :-) Már csak azért is, mert elfogyott az előre kész fejezetek száma, szóval az egy ideig majd úgysem fog érkezni...

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 15:47 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Juj, most nézem, Írópalánta lettem... (fel se tűnt eddig, vajon már régen?? :oops: ) Pedig úgy szerettem a szárnyamat bontogatni. Na mindegy, jó lesz ez is! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 15:36 
Fanficbúvár

KyKy számára az idézet: "Ha elhiszed, hogy jobb lesz az holnap, rájössz majd, az élet szép!" :wink:
Nekem személy szerint nagyon tetszik és egy újabb olyan idézet, amit pozitív pillanataimban képes vagyok elhinni, a rosszabb napokon meg csak remélem, hogy nem túl nagy hazudság. Azt pedig már sokszor meséltem, mi a felfogásom a hitekről és az ilyesmikről (röviden: KELLENEK - legalábbis nekem :oops: ).

Lista?? Hajjaj... hát szerintem ilyen mindenkinek van, max nem tudatosan, de mindenki rangsorol, ugyanúgy jót, ahogy rosszat is.

Egyetértek, Shanon, én is áldom magam, amiért végül nem jelentkeztem az üstre, mert bár utána sajnáltam, de az eszemmel tudom, esélytelen lett volna, hogy beleférjen az időmbe. Szóval majd talán jövőre!
:-)
Jó bulizást akkor neked drága, azt pedig, amit KyKy mondott, inkább rám lenne igaz, mármint a "ne úgy menj oda, mint aki ma akarja megtalálni a nagy Ő-t..." Igen, az inkább rám jellemző, mint rád, Shanci. Úgy látszik már másokra is képes vagyok ezt kivetíteni és nem csak magamnak képzelem el a dolgokat, hanem másoknak is...
:oops:

Karácsonyi Duett? Sajnos még nem hallottam, de egyik barátnőmnek megvan, úgyhogy már készülök rá nagyon! :-D Majd mindenképpen mondok véleményt! :-P

Lányok, ma olyan jót táncoltam próbán!!! 8-> 8-> 8->

Egyelőre nem jut semmi más az eszembe... :roll:

:-* >:D<
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 10:31 
Könyvmoly

Feltöltve a 11. fejezet. Hű... de ügyes voltam. Még belefért a délelőttbe! :D

Nos... Shanonkám, akkor jó bulit, ha majd lesz! :)

Neked is lesz listád? Tök jó! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 8:38 
Betűmániákus

Sziasztok Lánykák!

Nos, ok. Akkor nem égtem le, bár... jó, igaz nem ez a legjobb kifejezés, de akkor is! Utálom, ha hülye helyzetekbe kerülök mások miatt... tudom, hogy senki se szereti meg minden, de akkor is. D. harmadik pohara is tele van. És nem lesz semmi. A tegnap történtek után meg 100%, hogy nem :-P

Egyébként az ismerkedőben elmeséltem valamit, úgyhogy ide nem írom le :oops: Sietnem kell.

A bulira pedig megyek, mert megy Ancsa és Miki is, akikkel nagyon jót tudok bulizni... :D És nem fogok pasizni, se semmi. Csak egy jót táncolok majd 8-> Nem érdekel senki. Jönnek az ünnepek, Valentinig meg majd csak lesz valami. :roll:
Aztáááááán...Hűűűű csajok, sok sikert az Üsthöz... Nekem időm se lenne rá, és hatalmas bajban lennék, ha jelentkeztem volna rá... :-O Óóóóó, és nagyon várom a VB-t, KyKy!

És nagyon megfáztam. :( Nem tudom, hol és mikor, de sikerült. :( De nem maradhatok ki...

Óóóó, ilyen lista nekem is kell! D. és Cs. a megtisztelő "Utálom, de nagyon" mappában kapnának helyet... :twisted:

Most viszont mennem kell, de még akartam valamit, csak bazi rossz a rövidtávú memóriám... $?

Megyek tanulni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 8:21 
Könyvmoly

Sziasztok! :) :-*

Ú, Aila, idézet? Az tök mindegy, hogy kitől van! :D Ha nem a volt olasz tanáromtól, és a köcsög Ádámtól, akkor jöhet. :D (Ugyanis, most értékelni kezdtem magamban a kapcsolatokat, elgondolkodtam, hogy kiket szeretek, nem szeretek, megtűrök, utálok és gyűlölök... az ex-italiano tancsi és ádám előkelőhelyet kaptak az "utálom" kategóriában [nem a "gyűlölöm"-ben!!!!!] , és bármennyire is erőlködtem, nem tudtam bőviteni plusz emberekkel. :-S :D)
Szóval várom: ... :) Köszcsi.

No, mondtam én, hogy szerintem érdemes elmenni arra a buliba, ezt Aila csak szépen megerősítette, kicsit jobban kifejtette. Azért, ha elfogadsz egy jó tanácsot: ne úgy menj oda (bár te nem olyan típus vagy), hogy bízol a szerencsében, és arra apellálsz, hogy ott lesz a te személyre szabott királyfid. :)
És pontosan! D. nem égetett le, ne is gondolj ilyesmiket! :)

Nara, ejnye! Siess az üsttel, mert elkésel. :-P Már nincs sok idő. :-P Én már két történetet is összehoztam. A 2. most van bétamancs alatt... az a rizikósabb, kíváncsi vagyok, mit fog hozzászólni, parázok. :D Akkor az ajándékozott reakcióájáról meg már ne is beszéljünk... :-O Szerintem én szívinfarktus közeli állapotban leszek, mikor az én törim lesz napirenden. :-O b@sszus... most is görcsöl a hasam... xD :-S

Ja, és hát nem tudom, kinek öröm, kinek nem, de én akkor is boldogan és megkönnyebbülten tudatom mindenkivel, aki olvassa reggeli hsz-emet, hogy készen vagyok a VB frissel. :) Ma még egyszer átnézem, hogy a millió és egy hibát lecsökkentsem millióra, aztán fel is töltöm. :) Számítok a véleményetekre. Ez nem lesz egy hiperizgalmas fejezet, de azt megígérhetem, hogy az ez utánira már nem kell ennyit várni, ugyanis most ihletben vagyok és már folytattam is tegnap. :)

Na, ennyi lenne így kora reggel a mondanivalóm, most megyek Duett karácsony (- Ailana, te szereted a CD-t? Tudod... Bereczki-Szinetár... nem tudom, hogyan állsz a nem musicalekhez, de én mindent imádok, ami BZ, szóval a CD-t is majdhogynem széjjel nyüstöltem. [főleg, hogy nincs is meg CD-n... xD :-P] ) dalszöveget javítani. Ugyanis feltették zeneszoveg.hu-ra, de hót hibás, ez-az hiányzik innen-onnan, a nincs helyett nics van írva, a zakatol helyett zakatolzt, stb. :-S

puszilok mindenkit :-* :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 20:01 
Írópalánta

Sziasztok!

Wáh de régen nem jöttem :( Bocsi, csak 1: évvégi-félévvégi hajrá, doga meg minden + tiszta karácsonyi láz, meg minden :D Ajándékvásárlás, meg írnom kéne az üstüöset is, meg csinálni csomó embernek sokmindent. De pesrze szívesen csinálom :D najó asszem megint így jártam és csak ennyire futotta időm-erőm :D

Azért pusszantok mindenkit >:D< és jó készülődést kívánok az ünnepekre (na pesrze azért még jövök ;) )

Cupppppp!

Nara, aki most éppen tök jó kedvében van :D:D:D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 19:57 
Fanficbúvár

Hát KyKy, a 9-es számot most én is megutáltam egy időre... :? Pedig egyébként a két kedvenc focistám mezszáma, szóval kabalaszámom... volt. Hangsúly a múlt időn! :evil: Történt ugyanis, hogy én, kis naívan bízva a 9-es jó karmájában, rábíztam magam és egy feladatra azt választottam. És mi lett a vége? :cry: Beválasztottam magamnak a lehetőségek legrosszabbikát, azt, amit sehogyan sem akartam, amit nem tudok, amit nem akarok és ~x(! Szóval ennyi, vége az én barátságomnak is azzal a bizonyos 9-es számmal. Bújdosson el, menjen minél messzebbre és sokáig a szemem elé se kerüljön.XD
Úgyhogy, KyKy, megértelek tényleg!

Fúú, Shanon, lehet, hogy ez most hülyén és furcsán fog hangzani, de én határozottan irigyellek most ezért. :wink: Legalább körülötted zajlanak az események és - akármennyire is szerencsétlenül és érthetetlenül - érdekled a srácokat. Mert D-nek ez a megmozdulása nem lehetett más, mint hogy ráébredt, szeretne valamit tőled. Hogy szakított a lánnyal, csak tovább növeli ezt a bizonyítékot. :-P
Egyetértek KyKyvel, szerintem se égetett le ezzel, sőt, ez inkább imponálóan hangzik - bár persze nem voltam ott, úgyhogy nem tudom pontosan. :roll:
Nálunk is lesz buli, mi Mikulásbulinak hívjuk, de az kizárólagosan csajbuli, szóval no pasik! Csak mi és a karaoke!!! 8-> 8-> 8->
Én elmennék a helyedben mert egyrészt még jó buli is lehet, másrészt ki tudja, ha nem D és Cs, sok más fiú van még a világon, miért le lehetne éppen a te herceged ott azon a bulin? Éljen az álmodozás (ha már a valóság rossz... :? )! 8->
Majd tudósíts minket, hogy végül elmész-e vagy sem! :wink:

A végére KyKy, még akartam neked egy idézetet betenni a "reméljük, hogy jobb lesz" véleményedre, de aztán meggondoltam magam, mert te nem szereted a Kovácsovics Fruzsit. Szóval az idézetet most kihagyom... :oops:

>:D< :-*

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 9:32 
Könyvmoly

nem akarlak elkeseríteni, de még lehet rosszabb is. :(

szerintem, menjél el a bulira. :) legalább tiszteletedet teszed, és ha nagyon szörnyű, eljössz onnan, ilyen egyszerű. :) na, milyen taktika? :)

jaj, ma tiszta dili vagyok... mindent támadásnak veszek, nagyon érzékeny kicsiny lelkem. :( kérdem én, miért? :-O

na, de most már tényleg mennem kéne... :/

sok lesz az internetből... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 9:25 
Betűmániákus

Szerintem is röhejes... :?
Cs.?? Cs. bek*phatja... :D Nem érdekel már. Nem tudom. Köszönt, Tamással lekezeltek... ő nem szólt semmit. :roll: Egyébként nagyon bulis egy generáció, szóval meg lesz újévi, valentini, egy "csak úgy" buli, nőnapi, húsvéti, május elsejei... meg még nem tudom, mit ki nem találnak...és eddig az össze meg volt tartva, amit elterveztek. :D Éssss... Tamás azt mondja, menjek, deee... nem tudom. :roll: Még meggondolom. :o Talán Sárival ha megbeszéljük, de neki ezen a héten végig gyakorlata van, és suliba se jön.

Óóóó, hát bízzunk a nyú jöirben KyKy! ;) Majdcsak lesz egy kis szerencsénk is... :) Ettől már csak jobb lehet. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 8:42 
Könyvmoly

hú, Shaon, ti olyanok vagytok, mint egy brazil szappanopera. :D xD D. hülye, hagyjad, nem égetett le, max saját magát! :) miért égetett volna le? És Cs amúgy hogyan viselkedik?
amúgy szándékozol elmenni a buliba? mondjuk ez nekem új... nálunk sosincsen karis buli, max osztálykarácsony volt anno...

idén meg... végig dolgozom előtte is (24-e szünet, amit jövő hét szombaton dolgozunk le... :/), aztán két ünnep között is... elég szar. tavaly is ez volt. jövőre szándékozm két ünnep között otthon maradni, de ez necces... jövőre az is lehet, h meghalok, vagy kirúgnak, stb. :) képlékeny a 2010, holott rendületlenül bízom abban, hogy sokkal jobb lesz, mint 2009. végre 20 éves leszek, és talán bízhatom a szerencsében, és rám talál az Igaz Szerelem. mármint... nem akarok én kavargatni... nekem A Férfi kell, aki majdan a férjem lesz. :D
mondjuk, tudom, hogy nem fog eljönni, de sebaj! :D akkor is jobb lesz az év, mert végre nem 19 vagyok, és nem 2009 van. gyűlölöm a 9-es számot. :D

na, asszem abba hagyom a hülyeségemet, és megyek... írni VB-t. :) asszem most van egy kis időm, ki is használom. :)

csókolok mindenkit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 8:29 
Könyvmoly

Idézet:
legfeljebb a betűket nagyobbra veszed, nem érek hozzá különösebben, de az se túl nagy ördöngősség.

de igen, óriási volt. Lunáé azt hiszem, hogy pont a legnagyobb megengedett méret, tehát a tiéd ezt már túllépte, ami miatt szólni szoktunk...egyébként, ha már itt járunk 500x150 pixel lehet a legnagyobb aláíráskép, mi fórumon pedig jobb gomb-> tulajdonságoknál nézzük meg. de biztos, hogy bármelyik képszerkesztős miacsodával meg lehet ezt nézni.
a tiéd pedig 600 valamennyiszer 180 valamennyi volt...ami óriási.

egyébként, ha már itt járunk, tudom, h akkora a legnagyobb megengedett, Luciatus már felvilágosított erről. sőt, ha hiszed ha nem, azt is megértettem, hogy naaagyon nagy képem volt. :) azt meg köszönöm, hogy leírtad, hol tudom megnézni, így most már majd odafigyelek!

khm... hát, én próbáltam viccesre venni a figurát, te sajnos nem voltál rá vevő, szóval, akkor óriási volt... xD hagyjuk, én már túl léptem a dolgon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 8:16 
Betűmániákus

Jó reggelt lánykák! :)

A tegnapi napom... hm. Mondjuk úgy, hogy eléggé meglepő fordulatokkal volt teli... Most, hogy visszagondolok rá... Nagyjából ennyi lenne a reakcióm: $? Nem értek semmit. Tegnap Tamással és Gergővel (ő egy másik haverom, akikre most eléggé bepipultam, mert megint csesztet és hülye beceneveket aggat rám...) ezerrel mentünk az első órára és mit ad isten!? Pepi, Gergő tesója, aki mellesleg Betti pasija megállított minket Cs.vel és D.vel egyetemben, hogy 18-án karácsony bulit szerveznek és ott kell lennünk... Ja, meg Deák is ott volt... :roll: Kérdezték, hogy ott tudunk-e lenni, én meg egy talánnal válaszoltam :roll: Erre D. odajött mellém, mert szemben álltak meg, átkarolta a vállamat, és azt mondta, hogy Velem jön... X-( Én meg leszedtem a kezét a vállamról és faképnél hagytam őket... E-LE-GEM VAN $fal Miért kell mindenkinek leégetni?? :(
Aztán megyek a folyosón, erre kivel találkozok???Pontosabban kitől fagyott meg a vér az ereimben?? :-O Lottika, akivel D. kavart, olyan csúnyán nézett rám, hogy azt hittem, megöl... D. dobta. És azt hiszi, miattam... És a legjobb az egészben az, hogy soha semmi se volt közöttünk ezzel a marhával. ~x( És nem is tervezem, hogy bármi is lenne... Csak célozgat és kerülget, soha semmi konkrétumot nem adott, engem meg nem érdekel. Ha pedig egyszer összeszedi magát és megmondja a frankót, akkor majd én is válaszolok valamit, de addig magasról letojom. Szörnyű! Most ok nélkül utálnak... És utálom, ha utálnak! =((

Erre szinte mindenből én feleltem, csak hogy fokozzuk a helyzeteket, mert teljesen fölcukkoltak... mikrobiológiából semmit se tanultam, mert egyszerűen nem jutott rá időm, és fölszólított. Megállt bennem az ütő egy pillanatra... Na, mondom, eddig nem volt pecám, majd most! És ötöst kaptam. Nem tudom, hogy honnan, miből, vagy miért de daráltam a válaszokat, és még óra előtt se futottam át, mert az emeletről caplattunk le a földszintre :-O Az angol ellenőrzőm 5ös lett, meg megírtuk a gyogyót, ami egész jó lett.

Behalok! De még a jövő hét, aztán teljes lesz az összhang, a csend és béke. Nem lesznek D.-k, Cs.-k és hasonló degenerált alakok, akik húznák az agyam... Végre elolvashatom az Anyegint Puskintól, és folytathatom az elkezdett többi könyv olvasását... :x Ilyen nyugodt és békés szünetet tervezek...

Legyetek jók. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 20:20 
A Legnagyobb Fandomvadász

kykyke írta:
a csúnya nézést még el tudom viselni... :-P naponta legalább húszan néznek így rám, szóval, plusz egy-kettő/egy egész admingárda [ :-O :(( ] nem sokat nyom a latban (de azért jó lenne, ha nem így néznétek rám még így onilne is XD). nem tudom lekicsinyíteni, mert a betűk olvashatatlaná torzulnak, ez van... :/ majd keresek valami mást... csak nem lesz jacobos meg karácsonyi egyben... :(( sebaj, túlélem valahogy.

amúgy meg nem volt óriási, csak molett. *durcizik* lemértem vonalzóval, mert nem tudom én, h ti honnan tudjátok megállapítani, h mekkora, így maradt a vonalzózás, és nem volt sokkal nagyobb Luna Aurorájénál (az ő képe volt a hasonlat... xD), szóval nem is volt óriási.

nem vettem ám kötekedésnek, h írtál, már túl tettem érzékeny lelkem a kezdeti/reggeli megrázkódtatáson. :D

legfeljebb a betűket nagyobbra veszed, nem érek hozzá különösebben, de az se túl nagy ördöngősség.

de igen, óriási volt. Lunáé azt hiszem, hogy pont a legnagyobb megengedett méret, tehát a tiéd ezt már túllépte, ami miatt szólni szoktunk...egyébként, ha már itt járunk 500x150 pixel lehet a legnagyobb aláíráskép, mi fórumon pedig jobb gomb-> tulajdonságoknál nézzük meg. de biztos, hogy bármelyik képszerkesztős miacsodával meg lehet ezt nézni.
a tiéd pedig 600 valamennyiszer 180 valamennyi volt...ami óriási.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 13:12 
Könyvmoly

Gaeriel írta:
kykyke írta:
... jól indul a reggel. Tegnap kb. egy óráig szenvedtem az aláírásképemmel, erre egy laza mozdulattal letörölték... :) zsír, mi? ;)

igazából nem feltétlen akarok kötekedni, de az a kép óriási volt. visszateheted, csak le kell kicsinyíteni, ami kb. fél perc. és nem rakunk ki a fórumról legfeljebb csúnyán nézünk rád. xD

a csúnya nézést még el tudom viselni... :-P naponta legalább húszan néznek így rám, szóval, plusz egy-kettő/egy egész admingárda [ :-O :(( ] nem sokat nyom a latban (de azért jó lenne, ha nem így néznétek rám még így onilne is XD). nem tudom lekicsinyíteni, mert a betűk olvashatatlaná torzulnak, ez van... :/ majd keresek valami mást... csak nem lesz jacobos meg karácsonyi egyben... :(( sebaj, túlélem valahogy.

amúgy meg nem volt óriási, csak molett. *durcizik* lemértem vonalzóval, mert nem tudom én, h ti honnan tudjátok megállapítani, h mekkora, így maradt a vonalzózás, és nem volt sokkal nagyobb Luna Aurorájénál (az ő képe volt a hasonlat... xD), szóval nem is volt óriási.

nem vettem ám kötekedésnek, h írtál, már túl tettem érzékeny lelkem a kezdeti/reggeli megrázkódtatáson. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 12:46 
A Legnagyobb Fandomvadász

kykyke írta:
... jól indul a reggel. Tegnap kb. egy óráig szenvedtem az aláírásképemmel, erre egy laza mozdulattal letörölték... :) zsír, mi? ;)

igazából nem feltétlen akarok kötekedni, de az a kép óriási volt. visszateheted, csak le kell kicsinyíteni, ami kb. fél perc. és nem rakunk ki a fórumról legfeljebb csúnyán nézünk rád. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 8:45 
Könyvmoly

Igen, a kép... :((

Jézusom! Évvégi hajrá? :-S Meg is őrülnék. Mondjuk... khm. Jövő héten nekem is vizsga lesz grafoból... :(
Sebaj!

Shancikám, én szurkolok neked, hogy túl éld, és tudom, hogy minden jól fog sikerülni. :)

Na, most megyek dolgozgatni.

Puszónyuszó

Ui.: Mögöttem az udvaron valamit kotornak, és olyan hangja van, mint hahavat lapátolnának... *.*)
Olyan jó lenne, ha már esne... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 8:38 
Betűmániákus

Tényleg, a kép! #-o Tudtam, hogy valami hiányzik... :-S
De este nagyon fáradt voltam és... :roll:
Most mindjárt megyek különórára, aztán tanulom a gyogyót, mert ma ellenőrző, teszt... hívja mindenki úgy, ahogy szeretné. :lol:
Este pedig már jövök... holnap pedig hjajjj, botanika felelés meg matek dolgozat... :-SS :-t

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 8:26 
Könyvmoly

Ha már itt tartunk, Aila, én is várok e-mailt, meg Pirkadatot, sőt! volt hozzád egy kérésem is, de az látom, feledésbe merült. :) Mindegy.

Emlékszem, hogy mondtad, h hosszús leszel, Shancikám, én mégis reménykedtem pár szóban, tudod, milyen a remény. :-P :) Meg amúgy a többiekre is kíváncsi lettem volna. :)

Maycsi említette múltkor a Tekergőjét, de nem nagyon történt náluk nagy előrelépés, én meg nem szeretnék pletykálkodni, szóval várjunk türelmesen. Én is rég beszéltem vele, hátha azóta változott valamicskét a helyzet. :) Szóval, Maycsi!: mi várunk ide sok szeretettel, (ha nem b@sznak ki fórumról, mert hisztikéztem az aláírásképem miatt... :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 7:27 
Betűmániákus

Szia! :)
El se hittem, hogy jelentkeztél... :-O De most komolyan... és örülök ám! És Maycsi??? ;;) KyKy, nem említette véletlenül a Drága, hogy mi van a Tekergőjével? :-)

Egyébként ma is ugyanolyan tré napom lesz, mint eddig... tegnap jaaaaj, azt se tudom, hogy volt erőm ülve maradni... ahogy kikapcsoltam hőn szeretett gépemet, zuhantam az ágyba... még be se takaróztam... :oops: De a jövő hetem is szép lesz. :? Jó, abba hagyom, nem untatok senkit.

Legyetek jók! :-* :-*

Óóóó, és Aila, bár már nem aktuális a téma, én azért várok egy mélt... :-Ą
És Maya, ha véletlen fölkuksiznál, a Sodrás már egyáltalán nem aktuális, tehát úgy olvasd... már ha még kiváncsi vagy rá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 08 (kedd), 21:50 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-)

Csak jöttem életjelet adni! :wink:
Egyébként semmi hírem, semmi érdekesség... :? Zajlik az élet jó sűrűn!
És felétek?
:-D

Puszi mindenkinek: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 08 (kedd), 21:17 
Betűmániákus

Szép estét! :)
Én említettem, hogy egész napos voltam, szóval... :-P De ha nem rám céloztál, akkor semmi. Egyébként tudom, hogy félév, meg hajsza van, én is épp ez nyögöm, de 10 perc nem sok és nyugodtan el lehetne itt is tölteni... de ha nem, hát nem. Bár eléggé rossz. :roll: :-(

A holnaptól pedig már előre félek... :( Rengeteg dolgom lesz, most pedig hulla vagyok... (:| Megyek is. I-) Csak gondoltam, hogy hagyok némi életjelet KyKynek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 08 (kedd), 11:22 
Könyvmoly

Hejj! Mi ez a punnyadás? :) Senki, sehol? Én meg itt tiszta karácsonyi lázban égek? :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 13:19 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Hééééé, én nem bántalak! :-(
Nem tudom, emlékszel-e még, mi volt az "önbizalom hiányos" cuccal...??? :-< Megint előjött. :-P És csak megelőztem az esetleges kíváncsiskodást... De rossz vége lett. :( >:D< O:-) >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<

Hát jó... :( *bátortalan mosoly*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 9:26 
Betűmániákus

Hééééé, én nem bántalak! :-(
Nem tudom, emlékszel-e még, mi volt az "önbizalom hiányos" cuccal...??? :-< Megint előjött. :-P És csak megelőztem az esetleges kíváncsiskodást... De rossz vége lett. :( >:D< O:-) >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 9:15 
Könyvmoly

shanon widow írta:

Ja, van. :o Tök szééép.

Egy karácsony fogalmazást :roll: egyszerű és nincs benne semmi érdekes. És nem, nem mutatom meg. Maradjon nyílt titok. Elég, ha kb 500 ember hallja majd... :shock: De még van mit írnom rajta...

Kitartást Drága! Majd csak túléljük valahogy...

Csak kérdeztem, hogy mit olvasol fel, nem kértem, h mutasd meg... de azért köszike a kedvességed... -.-"

miért van az, h mindenki csak bántani tud engem az utóbbi hetekben? :((

megyek is sírdogálni

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra