Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 16:59

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1154, 1155, 1156, 1157, 1158, 1159, 1160 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 21:53 
Tollforgató

Sziasztok!

Na nem bírom ki, hogy bele ne szóljak, szóval... tudom ilyen bosszantó Shanon, én is látom, hogy megnézték már 100 akárhányan két nap alatt és ugyan kaptam kritikát, de azért olyan jól esne, ha legalább az emberek negyede írna egy pár szót. Ez olyan kiábrándító tud lenni és néha a kedvem is elmegy ettől, de befogom. Amúgy meg biztos sok kritikát fogsz kapni, csak a hétvégén lustálkodtak az emberek. :)

Amúgy ha szabad megkérdeznem melyik oldal? Mert én a napokban kaptam két felkérést, hogy töltsem fel a történetemet két oldalra, hát eléggé meglepődtem, de örülök. :) Na de neked meg gratula ám és jó adminkodást! :-P Amúgy ha elolvastam, akkor én biztosan írok hozzád. :)

Jenny, te meg drága vagy, hogy ennyire örülsz nekem és igen nehéz volt, de ma már könnyebb azért. :oops: Mostantól itthon táncolok, szobám kis magányában. :D Igen-igen végtére minden jó volt, a sráccal meg nem tudom mi lesz, mert hát.... áhh magam sem tudom igazából. A képet megkapod! :) És sok szerencsét a hetedhez! :-D

Na de én most megyek is, puszillak titeket és szép álmokat! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 21:16 
Betűmániákus

Sziasztok!

Én teljesen ki vagyok bukva... annyit tanultam és még mindig sehol se tartok... :-O El se hiszem, létezik ilyen?? :-( Ráadásul már vagy 30an megkukkolták a fejezetet, de egyetlen kritika se született... eléggé lehangoló, de nem írom ki, hogy kérek kritikát... az olyan izé, nem? Akinek van véleménye az úgyis otthagyja, hogy jó vagy nem... kényszerből úgyis csak nyalizás születik. :roll: A népet pedig nem éri meg fenyegetni a pro-kontra: csak kritika ellenében folytatom a törit. Ezek pedig csak gondolatok, szóval mindegy. :roll:

Rocky, örülök, hogy jól sült el minden. Hidd el, engem is lehangolt deeee... perpill arra sincs időm, hogy egyáltalán táncra gondoljak, nemhogy műveljem. Felkértek adminnak egy oldalra... totál leblokkoltam, de elfogadtam. Tiszta megtiszteltetés...*büszke* Még nem olyan népszerű, de nekem tetszik... asszem 10en valahány felhasználója van, szóval eléggé picike, de legalább nincs nagy nyüzsi. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 20:38 
Betűmániákus

Sziasztok!
Verity jaj köszi szépen, hogy egyike lehetek azoknak akiknek ajánlod az írásod! Elfogom olvasni, amint lesz rá energiám. :P És még írtad, valamikor, hogy nekem is elküldöd azt a levelet, szóval itt a mail címem: jennyblack@freemail.hu
És Shanon a te írásod is elfogom olvasni, amint arra is lesz időm. És ti tényleg szoktatok búzát ültetni ilyenkor? Ez tök jó! Már hallottam róla, hogy van ilyen, de még senkitől se hallottam, hogy szokott ilyet csinálni. :) Ja és gyógyulj meg minnél hamarabb!

Rocky annak meg nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a tegnapod! Hű elhiszem, hogy nehéz lehetett megállni, hogy el ne sírd magad. De azért nagyon aranyos volt mindenki, hogy elment megnézni téged, biztos nagyon ügyes lehettél. :D És akkor a buli is jól sikerült, örülök, hogy jól érezted magad! :D És tényleg nagyon jó fej leht a fiú. :lol:
És nálunk igen kicsit durvák a tanárok, de már mondjuk úgy, hogy megszoktam. :lol:
És majd várom a képet. :)

Hát én egész nap tanultam, és már nagyon elegem van belőle. :?
Még szünetbe is majd egy csomót kell tanulnom kémiára. :-(
És én meg szenvedek, mert reggel szálingózott a hó és már kezdtem örülni, hogy de jó lesz hó, erre meg elolvad. Igazságtalnság. :-(
Na puszi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 20:16 
Tollforgató

Na újra itt, a tegnap után. :)

Huhh hát jól el vagyok maradva, úgyhogy jobb is ha minél előbb belekezdek. :-D

Ó te jó ég! Hát ezt nem hiszem el, hogy lehetnek ilyen felelőtlen emberek, Shanon ez nagyon durva. :o És fú sajnállak, hogy szemtanúja voltál az eseményeknek, én is tuti percikig lesokkolva lettem volna. Na de azért remélem már jobban vagy... mondjuk én meg egyre szarabbul, tegnap tuti megfáztam. Brr... A bulit meg majd bepótolod. :) És akkor most én leszek a kivétel, mert nekem még annyira nincs karácsonyi hangulatom... nem tudom miért, de áhh szörnyű. És a szünetet én is nagyon várom, annyi lemaradásom van ficek terén, hogy csak na, szóval lesz mit behoznom. :) És nekünk még kedden is kell suliba menni, hát hova fajul ez a világ? *sokkot kapott* Na és jó tanulást, amúgy tudomásom szerint senki nem Luca, de esetleg második neve valakinek? Tényleg nektek egyáltalán van második nevetek? :) Jaj és Sahnon, hát akkor hozád is megyek olvasni, de lehet, hogy csak szünetben, mert ugyebár szombaton is suli. :(

Ó verity, hát akkor neked tök jó volt Szegeden. :) És még a szalagavatós műsort is láttátok? Kis mázlisták. :-P Amúgy mi meg sem nézhetjük, azt se tudom, hogy mit adtak elő, úgyhogy a suliban ez nagyon gáz... pedig én is szívesen belekukkantanék. :-D Jujj és ez a biciklis eset... hát szegénykém. Sajnállak Drága, de azért látod Tudjukki bocsánatot kért tőled, úgyhoyg azért jófej volt. :) Ja és igen, a bicaj tulajdonosával jobb ha vigyázol. :D Jaj verity, de nagyon aranyos vagy! Komolyan hiányoztam? :oops: Ez most rettenetesen jól esett, te is hiányoztál ám nekem! :) Ó és novellát is ajánlottál nekünk? Hát most komolyan meghatódtam... amint tudom elolvasom, és én személy szerint nagyon köszönöm Neked! :)

Szia Jenny!
Juj hát a kép megvan, már csak gépre kell tenni és küldöm is, amúgy majd a buliról is meslélek egy kicsit lejjebb. :) Fú de nagyon durván megynálatok ez a tanár-diák viszony, ha nálunk ilyenek lennének én már tuti megbolondultam volna. Ja és egyetértek, magamtól én se raknék fel videót magamról a netre. :D Tiszta hülyeség... Na de a kívánságüstös írásodhoz gratula! :) Biztos tetszeni fog majd, akinek adod. :-D

Na és akkor az én tegnapom. Hát mit ne mondjak, valami eszméletlen jó volt. Már reggel fésülködés közben Sambáztam :D, utána meg mentem edzésre, ami a főpróbát jelentette. :) Aztán meg délután ugyebár a fellépés, hát fúú... tényleg mindenki ott volt, akit szeretek, és olyan rettentően jó érzés volt, hogy miattam vannak ott. Annyira élveztem az egészet, de aztán jött a vége és nálunk ilyenkor van a búcsúztatás, ami azt jelenti, hogy kiszólítanak, és elmondanak rólad pár jellemző sort, amire én nem igazán tudtam figyelni, mert a sírás kerülgetett és azt próbáltam visszatartani (mert ugyanmár, azért az egész város előtt mégsem bőghetek), de arra emlékszem, hogy megemlítették, hogy kitartó vagyok. :oops: Na és akkor megkaptam a nyakláncot, meg fehérrózsát és jött a búcsúszámunk. Hát az valami mennyei volt, de egyben meg nagyon rossz is, mert ara gondoltam, hogy utoljára vagyok színpadon, utoljára dobtam fel a botot és kaptam el és vááá, amint lejöttünk a színpadról rögtön jöttek oda hozzám a csajok aztán próbáltak vígasztalni, de hát nem jött nekik össze olyan könnyen, mert akarva-akaratlanul elsírtam magam. Dehát előttük nem gáz... :)

Aztán jött a fogadás, mindenki kirittyentette magát, stb... ettünk, dumáltunk, aztán meg mentünk bulizni. :) Először ugyebár jött egy kis alapozgatás, utána meg a TÁNC! Lementünk a törzshelyünkre, és víí olyan jó volt. :-D Képzeljétek, összeakadtam egy sráccal, mármint táncoltunk meg minden, akiről kiderült, hogy az ovistársam volt xD, hát mondom ez nagy... de tök rég nem találkoztunk, beszélni meg pláne nem és tök jófej lett, meg jól eldumcsiztunk. :) És még számot is küldött nekem :oops: Nahát azon nagyon meglepődtem. :) Ja és értetek ti már ilyet? Első alkalommal megkérdezte tőlem, hogy szeretnék-e komoly kapcsolataot? Hát esküszöm én ilyen sráccal még nem találkoztam...
Na de az estém vége már annyira nem volt jó, de inkább ne is beszéljünk róla, azt levágjuk, kitöröljük, miegyéb, szóval ennyi lett volna a tegnapom, azt hiszem. Ja neeem. :D Még az alapozgatásnál tartottunk és Dodival elmentünk a pulthoz, aztán amire visszatértünk egy üveg pezsgő volt ott. Hát mondom ez meg mi? Azt hittem, hogy a törzsvendégeknek jár, vagy mi, de kiderült, hogy valaki küldte. :) Úgyhogy tegnap jó tapasztalataim voltak. :-P

Na de mára be is fejeztem, már így is sok volt belőlem, szóval mindenkinek szép hetet!
Puszillak titeket :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rocky 2009 december 13 (vasárnap), 20:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 15:59 
Betűmániákus

Szuper! :)

Óóóó, és frissült a Káosz. Már épp ideje volt neki... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 15:38 
Fanfic-faló

Nálunk is esett ma a hóóóóó! 8-> >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 11:22 
Betűmániákus

Sziaaaa!

Na, a tanulás... holnap szerbből kell tartalmat írnom 2 olvasmányból, plusz be kell adnom egy fogalmazást a mai és régi fiatalokról... őszintén semmi kedvem hozzá :roll:
Plusz holnap kémia meg magyar, kedden fizika meg botanika, szerdán analitika, csütörtökön matek, patológia meg egészségvédelem, pénteken bigi meeeeg ennyi :D 8-} 8-}

Jóóóó, nem fárasztalak titeket. Inkább boldog Lucát! <:-P <:-P Van itt valaki, akit úgy hívnak?? Mert annak boldog névnapot! :)

És olyan jó hideg van. Én szeretem. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 11:16 
Fanfic-faló

Halihó!

Ó, már nálatok is? Most nagyon irigykedek! :(( Az egyik városi lánynak az van kiírva msnre, hogy "wow, havazik," de amikor én kinéztem az ablakot, minden volt ott, csak hó nem. :))

Jaj, ne is mondd! Nekem is rengeteg tervem van a szünetre, de mára is, mert az énekkar miatt sok elmaradásom van, plusz még holnap fizika doga, csütörtökön irodalom meg töri témazáró... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 8:45 
Betűmániákus

Nálunk is esik a hóóóóóó! 8-> 8-> 8-> Végre!
Miért nincsenek karácsonyi smileyk, hm?? :-S Na, mind1.

Verity, köszönöm az ajánlást, amint lehet, olvasom :) :) Nekem már tiszta karácsonyi hangulatom van... :lol: Már díszíteném a fát, de anyu azt mondta, még ne... =(( De ma elültetjük a búzát mert Luca nap van. :-)

Hjaaaaj emberek! Alig várom már a szünetet... annyi könyvet el akarok olvasni, hogy csak na... itt tornyosulnak mellettem... és a meris frissekről meg hasonlókról még szó se volt... :g De hallottunk olyan pletykákat, hogy csak ez a hét és aztán vége, nálatok is?? :D
Én már nagyon érzem a végét, és teljesen ki vagyok merülve... és ezt az ábra is mutatja... egy egyszerű megfázás is teljesen legyengített :? Egyszerűen már nincs több energiám... de ha vége, aztán újult erővel csapok a lovak, vagyis a könyvek közé... :-B

Veletek mi újság? Velem egyébként semmi. Újfent fölkértek bétázni és rábólintottam. Nagyon szeretem a csaj történeteit... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 0:59 
Fanfic-faló

*bevánszorog* Sziasztok, drágáim! :D

Rocky, hiányoztál ám egész nap :( :D De remélem, jól sikerült a fellépés, kíváncsian várom a beszámolódat :D

Esik nálatok a hó? :-O De jóóóóóó! Bárcsak itt is esne... :cry:

Shanon, neked meg jobbulást! Sok ölelést és puszit küldök neked! >:D< :-* >:D<

Egyébként tettem fel egy új novellát, és megemlítettelek Titeket a leírásban, hogy nektek is ajánlom :) :x : "A történetet ajánlanám torinak, Lora Blacknek, Rockynak, shanon widownak, Jennynek és Septinek - ezúton szeretném megköszönni nekik, hogy vannak nekem. :)" Majd ha lesz kedvetek, olvassátok el, a címe Egészen különös.

Amúgy az én napom nagyon unalmas volt, egész idő alatt ihhon ültem. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 12 (szombat), 9:10 
Betűmániákus

Sziaaaa! Jó reggelt!

Érezd nagyon jól magad!
Én nagyon beteg vagyok... Irtóra megfáztam... :-S És le lett fújva a mai party, pedig elengedtek volna, de tiszta láz vagyok! :(( De végül is lesz mit csinálnom... tanulok, bétázás... :-< Alig kapok levegőt, nem érzem az ízeket... boooorzasztó. :?

Legyetek jók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 12 (szombat), 9:00 
Tollforgató

Jó reggelt lánykák! :)

Igazából semmire sincs időm, mert mindjárt mennem kell az utolsó próbámra, de azért gondoltam még bekukkantok ide. Hosszú hozzászólást ne várjatok tőlem, sőt ma egyáltalán nem leszek itthon, úgyhogy csak vasárnap tudok hozzátok jönni :? , de akkor válaszolok mindenre, sőt Jenny, neked még a képet is küldöm. :)

Na addig is legyetek jók, szép napot mindenkinek! És hiányozni fogtok... :roll:

U.i.: Nálunk esik a hóóó! Jupíí, ennél szebb napot már nem is kívánhatnék. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 19:34 
Fanfic-faló

Szia, Jenny! :)

Ha megadod az e-mail címed, akkor elküldöm neked azt a levelet, amit Rockynak is küldtem, de készülj fel, nagyon hosszú... :D

Fú, nálunk nem ilyenek a tanárok! Mi még most is írunk dogákat, és mindig adnak lehetőséget a javításra, ha szépen megkérjük őket, hiszen ez így korrekt, legalábbis szerintem.

A fiúk legalább helyesek? :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 18:58 
Betűmániákus

Sziasztok!
Na akkor:
Shanon gratulálok az ötösödhöz! =D> És sajnálak a matek miatt. Ez a babakocsis dolog nagyon durva! Szegény baba. :-( Még szerencse, hogy megúszta, bár már csak azért is sajnálom, mert ilyen szülei vannak. :-(

Rocky jó bulizást szombatra! :P És várom akkor majd a képet. :)

Verity nektek meg tök jó, hogy megnézhetotek így a szalagavatót. Én még nem voltam Szegeden, de azt mondják tényleg szép hely, szóval elhiszem, hogy tetszett. :) A könyvtárakér meg én is odáig vagyok. :x Olyan szépek tudnak lenni. :)
Hát ez a biciklis eset tényleg rossz lehetett, de végül is nem olyan ciki, ha utána bocsánatot kért tőled én nem tudomki (mert még nem meséltél róla, persze nem kell ha nem akarsz :lol: )

Nekem meg elegem van a suliból. Mert hiába akarok bármiből is javítani, nem adnak rá lehetőséget, vagy olyan képetelenségeket mondanak. Pl. kémiából ugye mi félévkor vizsgázunk, és nagyon rosszul áll belőle az egész osztály. 25-en vagyunk és 15-en bukásra állunk belőle. A többi 10 meg kettesre és kb. 1 ember 3-asra. persze mi vagyunk a rosszak, mi nem tanulunk az nem jut eszébe a tanárnak, hogy el is kéne magyarázni a dolgokat, nem csak leadni az anyagot. De adott javítási lehetőséget: tanuljak meg egy tételt és vegyem fel kamerával (ami nekünk rossz) vagy telefonnal (ami nekem nem kamerás) és tegyem fel a netre ahogy felmondom. 1 gyerek csinálta meg, de abba is belekötött, mert nem volt jó a felvétel. Nem tudom miért elvárás az, hogy legyen jó minőségű kamerám otthon. Az meg a másik fele, hogy nem vagyok hajlandó egy felvételt feltenni magamról a netre. Lehet, hogy bennem van a hiba, de szerintem ez nem normális dolgo. :roll:
Meg akarok felelni töriből, mert elég rosszul álok és csak 1 jegyem van, szólok a tanárnak és erre leordítja a feje,. hogy január 20-ig a félév végéig még bőven van ideje jegyet adni. :roll:

De van azért jó is! :D Befejeztem a kívánság üstös írásom és már el is küldtem a bétámhoz. :D
Meg vicces, hogy mindig én találkozom azokkal a fiúkkal akikkel másnak kéne. :lol: Pl. tesómnak tetszik egy fiú és én vele rendszeresen találkozom reggel. Vagy barátnőmnek is tetszik valaki és vele is én találkozom, mikor megyek a suliba, vagy jövök haza. Azt mondják direkt csinálom, pedig nem. :lol:

És nektek amúgy milyen napotok volt?

puszi mindenkinek és bocsi, hogy ennyit untatalak titeket. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 11:19 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Hát megjöttem. :D Ó, értem ezt a nyakláncos dolgot, azt hittem már, hogy én maradtam le valamiről... :-P

A napjaim mostanában elég zsúfoltak voltak, azt hiszem, azt írtam utoljára, hogy halálosan fáradtan visszatértem a hangversenyről. :) Ez volt kedden. Szerdán megnéztük a végzősök szalagavatói próbáját, és azért akkor, mert... *magyarázás kezdete* Mindig pénteken szokott lenni a szalagavató, és csütörtökön a főpróba, amikor az alsóbb évesek megnézhetik, nem tudom, hogy ez máshol is így van-e. Csak mi tegnap nem tudtuk megnézni amiatt, hogy mentünk Szegedre, ezért az angol tanárnőnk, aki az igazgatóhelyettes is egyben, megengedte nekünk, hogy szerdán nézzük meg. Hatalmas volt, nagyon sokat nevettünk. :D Már tökre várom a miénket is, csak az lesz a gáz, hogy biztosan sokat fogunk veszekedni, ha már most nem tudunk összehozni egy rohadt karácsonyi ajándékozást sem... :-S De ez már a jövő zenéje, hiszen még csak a 9. évfolyamot járjuk. :)

Tegnap nagyon-nagyon jó volt Szegeden. Körbejártuk a várost, megnéztük a nevezetességeit, volt egy kis szabadidő is, és elmentünk a TIK-be, az egyetemi könyvtárba. Hát én teljesen el voltam varázsolva tőle. Egy hatalmas épület nagy-nagy üvegablakokkal, modern, és minden könyv megvan benne, annyira tetszett... az is, hogy jó nagyok az íróasztalok, meg tele van gépekkel, tiszta az épület, kedvesek a könyvtárosok is. De ezzel nem csak én voltam így, hanem mindenki, aki jött velünk. Egyébként maga Szeged is gyönyörű szerintem, na meg most a tereken karácsonyi vásárok vannak, szóval még hangulatosabb... :)

A suliban is pörög az élet, ez alatt a pár nap alatt nem egyszer felidegesítettek és kikészítettek, na de nem fárasztalak ezzel titeket... :)

De történt velem egy rettenetesen gáz eset is. Kedden, az énekkari templomi próba után visszamentem ebédelni a menzára, pont ott voltak még az osztálytársaim is, tehát együtt mentünk hazafelé. Az egyik fiú jött mellettünk biciklivel, nekem pedig kedvem támadt felpattanni rá, így hát elkértem tőle. Mentem vagy tíz métert, felnyomtam magam a pedálon és állva bicajoztam, aztán amikor egyszer csak megláttam, hogy Tudjukki és a haverja közelednek az úttesten keresztülvágva, meg akartam állni. Na ez volt a baj, ugyanis a saját biciklimre hivatkozva egyszerre meghúztam mind a két féket... csak hát ezen a bicajon "kicsit" erősebben fogtak, így az első féket meghúzva előrelendültem a biciklivel karöltve és szépen leszaltóztam a földre. A nyílt utcán. Mindenki szeme láttára. Tudjukki lábai elé, szó szerint.

A fiúk úgy elkezdtek röhögni, hogy a másik még a földre is lefeküdt =)) =)) Oké, én is röhögtem egy sort, de azért kicsit rosszul esett, hogy így kinevettek, bár utána Tudjukki bocsánatot kért tőlem msnen... :D Állítólag az, akié a bicikli, kiabált nekem, hogy nehogy meghúzzam az első féket, mert nekem is kitörik három fogam, de nem hallottam. Ez a nekem is kitörik három fogam onnan jött, hogy ő tavaly hazafelé ment, a tesicuccának a zsinórja beleakadt a bicajba, elesett és szegény kitörte három fogát... :-S Ebből tehát levontam azt a következtetést, hogy az a jármű, amihez ő hozzáér, el van átkozva. :))

Na, nem is dumálok már tovább, majd ha valaki itt lesz, várni fogom, mert unatkozok XD

Egyébként Shanon, ez nagyon durva volt, én is tuti leblokkoltam volna... :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 10:47 
Betűmániákus

Nem, nem. Ha romákra gondolsz, akkor nem. Rendes "épeszű" magyarok... :-S Gratulálok! :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 10:34 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Aztán olyat láttam, hogy majdnem szívrohamot kaptam... nem, nem tudnám elmesélni így neten keresztül, de annyit elárulok, hogy Isten tényleg létezik, és velünk van... $pray Vagyis nagy vonalakban annyi, hogy a szülők VEREKEDTEK, az alig pár hónapos kislány (tiszta rózsaszín babakocsi) pedig majdnem kigurult az úttestre, és ha nincs ott a parkoló autó, elütik... Lelassult előttem minden, és kész voltam totál... a riasztó be is kapcsolt, amikor a kiskocsi beleütközött.... Én leblokkoltam teljesen... Az emberek hülyék... Isten kezében voltak. De mondom, azt látni kellett volna...

Nos, átjöttem ide, mert felcsigáztál. :D De jézusom! :-O Ez brutális... verekedtek? Mik voltak ezek, hogy verekednek az utcán? Nem akarok megnevezni egy külön embercsoportot, de azok voltak? :-S

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 11 (péntek), 8:28 
Betűmániákus

Heló lányok!
Nem sok időm van, szóval nem leszek sokáig. :? Egy rakás leckém van meg minden, de erről azt hiszem, nem kell mesélnem semmit...
A tegnapi napom egyetlen pozitívuma az volt, hogy kaptam egy ötöst patológiából. :roll: Megírtam életem legrosszabb matekdogáját, de tényleg marha nehéz volt, mert ott már tényleg baj van, ha a matekzseni otársam nem tudja megcsinálni... :roll: Gyönyörűen le fogja vinni az átlagomat... :? Aztán olyat láttam, hogy majdnem szívrohamot kaptam... nem, nem tudnám elmesélni így neten keresztül, de annyit elárulok, hogy Isten tényleg létezik, és velünk van... $pray Vagyis nagy vonalakban annyi, hogy a szülők VEREKEDTEK, az alig pár hónapos kislány (tiszta rózsaszín babakocsi) pedig majdnem kigurult az úttestre, és ha nincs ott a parkoló autó, elütik... Lelassult előttem minden, és kész voltam totál... a riasztó be is kapcsolt, amikor a kiskocsi beleütközött.... Én leblokkoltam teljesen... Az emberek hülyék... Isten kezében voltak. De mondom, azt látni kellett volna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 20:13 
Tollforgató

Sziasztok csajok! :)

Ááá végre itt, olyan rettentően boldog vagyok ebben a pillanatban, hogy azt leírni is nehéz. (pedig nincs semmi okom rá, de akkor is :-P )

Szóval igen, Septi, szombaton megyek bulizni és annyira várom már... :D :D Fú komolyan nyáron voltál utoljára? Hogy bírtad eddig? :o Amúgy milyen rossz élményed volt? Nem szeretnéd elmesélni? Persze csak, ha nem túl nagy kérés... :oops:
És köszönöm a szorítást, meg a megértést! :)

Szia Jenny, még nem kaptam meg a nyakláncot, de ha meglesz, akkor küldök neked róla képet Msn-en. :) Ó és neked is húzós heted van? Szegényem... :? Jaj és köszönöm a jókívánságot!

Ó verity, hát utolsó fellépésemen elbúcsúztatnak, és akkor kapunk ajándékot (ezüst nyaklánc+rózsa meg nem tudom... ), de eddig úgy volt, hogy nem kapok, mert nem vagyok még 18. Hát szép... amúgy pedig megnyugtatlak, nem te voltál figyelmetlen, ezt Jennyvel Msn-en beszéltük. :) És kíváncsi leszek ám, hogy milyen fejleményeid vannak... :D Te is hiányzol nekünk! :x

Szia Shanon, hát ha ma még elérek odáig, akkor elolvasom, amúgy neked is kitartást!

Puszilok mindenkit :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 8:21 
Betűmániákus

Sziasztoook!

Nos, a tegnapi napom maga volt a megtestesült értetlenség - számomra... A KASMÍR-ba mindent leírtam, szóval aki kiváncsi, az fáradjon oda és olvassa el, mert eléggé hosszú, hogy ide is bepötyögjem ugyanazt...*lusta* :-P :D :oops:

Mindenkinek kitartást! Most már nyugodtan vissza lehet számlálni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 22:21 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Milyen nyaklánc? Lemaradtam valamiről? ^^" Lehet, hogy valamit még anno nem olvastam egy figyelmesen, restellem magam... Viszont megint nem tudok túl sokat írni, mert rohanok is.

Voltam adventi hangversenyen tegnap, jók voltunk, de ez a hetem nagyon fárasztó, ráadásul a kóruspróbák miatt csomó óráról elmaradtam és pótolnom kell...

Holnap nem leszek egész nap, mert Szegedre megyek tanulmányi kirándulásra és disputára, szóval... :( De hiányzik mindenki, most nem tudok mást írni, majd még mesélek nektek pénteken, addig is millió puszi és ölelés mindenkinek! :-* :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 18:19 
Betűmániákus

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem ki tudja mióta, de se időm, se energiám nem volt. :-(
A hsz-ekből csak annyit fogtam fel, hogy nehéz hetetek van, de azzért kitartást mindenkinek!
Rocky, a nyakláncnak meg örülök, hogy megkaptad! Nem tudsz róla képet küldeni? Kíváncsi lennék rá! :P
És érezd magad jól az utolsó fellépésen! :P
Shanon téged meg remélem elengednek és bulzol egy jót! :P

Amúgy én kb. 10 perce értem haza, szóval hulla vagyok és még tanulnom kell.
:-(

Na pusz mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 15:04 
Sztorihajhász

Hát sziasztok!

Látom, mindenki bulizik a hétvégén, mrá ha összejön, szurkolok, shanon. Hát nekem mindig közbejött valami, és így már jó ideje meg se közelítettem a discót, még nyáron voltam utoljára, amiről nincsenek túl jó emlékei.

Pár hete elhatároztam, h megyek, de egyetlen barátnőm sem lakik a közelben. Minimum 20 kilóméter választ el minket. Am meg most meg voltam fázva, szal semmi esély nem volt, h elengedjenek. Aztán jövő héten meg lesz időm bepótolni, meg a téli szünet is ott van rá, és a szilveszter...

Jövő héten nálunk kampány hét lesz, ami rengeteg rendezvényt takar. Az egyetlen probléma, h minden tanár bevette a fejébe, h az utolsó napokban váltja meg a világot. Azaz:
Hétfő: AngolTZ, FöciTZ(el lett halasztva, mert elmarad a holnapi óránk)
Kedd: Kémia, nem TZ, de ugyanúgy 2 jegyet ér, MatekTZ, Irodalom felelés, Töri doga
Szerda: - Nincs egyelőre, csak a szokásos föci felelés(A és B hét van:))
Csütörtök: Irodalom TZ esélyes, mert amikor a többiek írták, hiányoztam
Ennyi! Hát bőven elég lesz!:P

Téged, Rocky nagyon sajnállak. Mikor színészkedtem, én is nagyon szerettem a fellépéseket, sajnos nincs rá időm...:(
Továbbra si szurkolok, h jó legyen a nyelvvizsgád. Én a németet a hörverstehennel rontottam el, ami ugye az angol listening.:((
Mekünk szerencsére csak az Antigoné, és a Rómeó és Júlia van egyelőre kötelezőnek feladva.:)

Am tegnap én is csodálkoztam, h hova tűnt mindenki, senki sem írt...:((

Na sziasztok!

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 14:54 
Tollforgató

Szió!

Igen utolsó és hát borzasztó érzés, főleg, hogy már múlt héten is azt számolgattam, hogy hány edzésem lesz még. :oops:

Igen, az! :D Jaj tényleg mi tavaly kihagytuk ezt a részt, mert a tanárom úgy látta jónak, hogy ezt idén kell venni, meg a Vörös és feketével is ugyanaz a helyzet, szóval most kéne olvasnom... de nem fogom! :-P

Ja és nekünk sajna nem lehet választani, mindkettő kötelező, de a Goriot apó... hát az valami szörnyű. Az elején még úgy ahogy tetszett, de egyszerűen képtelenség kiolvasni, na meg megjegyezni a neveket, meg minden, szóval feladtam. :roll:

És köszönöm, hogy szurkoltál, jól jött. :-D Igaz a tanár felszólított engem is, de tudtam a választ, mert azért rövidítettbe elolvastam, szóval megúsztam. :D

A nyelvvizsgám szóbeli része szerintem egész jó lett, de a listening? Hát nem tudom, csak reménykedhetem... :)

Na én most megyek is külön angolra, biztos jól kidumáljuk majd ezt a nyelvvizsga témát, szóval egy élmény lesz.

Legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 10:15 
Betűmániákus

Sziaaa!

Kitartást! Óóóó, és utolsó föllépés?? Tudom, milyen érzés, de föl a fejjel :)
Goriot apó, Balzac?? Nos, nekem is az lenne, de én inkább Stendhal Vörös és feketéje mellett döntök. lehet választani. Szurkolok, hogy kihagyjanak. Apropó, nyelvvizsga? Hogy sikerült? Nem is kérdeztem... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 8:47 
Tollforgató

Szia Shanon! :)

Hú hát én nem bírnám ki, már most is úgy összejött minden sulin kívül. Ó és én örülök, hogy annak ellenére, hogy nanyon fáradt voltál, azért még felléptél ide. :-D

És igeeen fellépés, életem utolsó fellépése, szóval egy kicsit azért is szomorú vagyok, mert hát hülye suli, mindent elront. De ugyanakkor meg mindenkim ott lesz, aki fontos, még a sulis barátnőim is lejönnek, hogy megnézzenek, utána meg megyünk bulizni (amihez most jelen pillanatban nincs kedvem), de velük úgyis mindig olyan jó, szóval emiatt nem aggódom. :)

Én meg nem is voltam már két teljes hete bulizni... hülye nyelvvizsga na de majd most. :D
Neked pedig szurkolok ám, hogy elengedjenek, mert a helyedben én se bírnám, amúgy meg mi is a törzshelyünkre megyünk, szóval jónak kell lennie... :)

Na de most megyek vissza bosszankodni, ugyanis a "jófej" tanár bácsim épp jövő héten akar velem két dolgozatot is megiratni (bár ő nyugodt szívvel lefeletetett volna ma is a szeptemberi anyagból, de sikerült meggyőznöm, hogy ugyanmár... ). Ja és szoríts értem, hogy irodalmon még a nevemet is elfelejtsék, mert Goriot apót kellett volna olvasnom (két nap alatt), de olyan dög unalom a könyv, hogy abbagytam, szóval ha ez kiderül, nekem annyi. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 8:16 
Betűmániákus

Sziaaa!
Óóóó, a jövő hetem is szépnek ígérkezik... :? Tegnap egész nap suliban voltam, mert reggel analitika blokkom volt, délután meg ugye tanítás... :o Nagyon fáradt voltam... azt se tudom, hogy volt erőm még ide is írni, de... sikerült... Oh, föllépés??? Azokat imádtam... 8-> Szép emlékek most már... :-< De idő hiányában nem sokat akarhat az ember... Én most próbálom megfűzni az ősöket, hogy engedjenek el hétvégén szórakozni, mert nagyon jó DJ lesz Baliban... :lol: (törzshely) De anyám pikkel, mert már zsinórban ez 3. hétvége, hogy este nem voltam otthon: 1. elrángattak pocsék hangulatom miatt, erről tudtok.2. szintén, 3. bnőm szülcsije... Nehéz lesz, de próbálkozom... :roll: Ha meg nem, akkor... de úúúúúgy szeretnék menni $pray :#-) Ki kell engednem a gőzt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 8:06 
Tollforgató

Szép jó reggelt csajszik! :)

Fúú Shanon, szegénykém akkor ez tényleg nem a te heted, én még szerencsésnek mondhatom magam, mert ez a hetem pihenés, de a hétvégém... pénteken 2-9-ig edzés, mert terembepakolás, aztán szombat 10-kor megint edzés, du. 5-kor meg fellépés (az utolsó), utána buli, szóval tanulni se lesz időm, pedig kéne... :?

Amúgy Jenny, képzeld megkapom a nyakláncot, a többiek meggyőzték a nőcit, szóval tök jó. :-P

Na szép napot mindenkinek! És mi volt mindenkivel tegnap? :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 08 (kedd), 21:18 
Betűmániákus

Sziasztok... (:| Csak jelezném, hogy élek... alig-alig. Totál ki vagyok purcanva... az iskola embertelen egy hely... :-< Kitartást Nektek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 08 (kedd), 20:53 
Tollforgató

Sziasztok!

Tegnap nem jutottam fel, de ma már itt vagyok. :-P

Jenny, remélem is, hogy megírod, mert kíváncsi vagyok rá. Amúgy pedig olyan aranyosak, legjobb barátnőmnek voltak és egyszer, mikor elmentek nyaralni, akkor én vigyáztam rájuk. :)

A kémiát meg túléled és ügyes leszel, mert mi szorítunk neked. :x

Hát verity, a jókedvem nem volt olyan tartós, ma pl. rám jött a legjobb barátnőm (Dodi) hiánya (ugyanis nem egy suliba járunk) és olyan szörnyű volt. :cry: egész nap sms-eztünk, de hát az nem ugyanaz, de igazából már jobban vagyok, mert holnap találkozom vele, meg ma is beszéltünk. :-D Ja és gratula a jegyhez, érezd mgad majd nagyon jól! :) A vásárlás végére pedig már én is úgy viselkedtem, szóval nem vagy egyedül. :-P

Septi, én emlékszem ám rá, mikor beszéltük és mikor írtad, hogy az unokatesód akkor végképp felvilágosultam. :)

Hát lánykák nekem ennyi volt mára, azért holnap fakton még benézek, hátha járt erre valaki.

Puszim :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 19:02 
Sztorihajhász

Szia, verity! jaj, úgy sajnálom, h egyes lett.:(( Én hármast kaptam, de nem érdemeltem meg. Vagyis úgy nagyjából tudom, meg értem, de azt nagyon elszúrtam...

Am az Ágis dolgot nem kell értened, de elmagyarázom. Jane Weasley az uncsitesóm, akiről már meséltem Rockynek:P, és az ő neve a valóságban ugye Ágnes. Na ennyi!

Jenny, am én is láttalak, de elfoglalt voltál. Am nem szeretk kezdeményezni, mert nem vagyok benne biztos, h van hozzám kedve az illetőnek. Majd máskor dumálunk.

Na sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 18:19 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Jaj, Septi, aranyos vagy, hogy gondoltál rám, és köszönöm szépen, már jobb a kedvem, bár a nap első felében elég rossz volt. :( :x

Első órában megkaptam még azt a fizika dogámat, amit anno később írtam meg, mert hiányoztam, és nem hiszem el, de egyes lett... pedig egy csomót készültem rá előző nap, meg megcsináltam azt a dogát, amit a többiek írtak, és sikerült tök jól. Valamit nagyon elrontottam... :( Szerencsére a szüleim megértő típusok, bár ne örültek neki, de nem harapták le a fejem. :)

Holnap hangversenyünk lesz, ezért pénteken, ma, és holnap is elmarad(t)unk az órák nagy részéről, de ne tudjátok meg, azt a kínszenvedést, ami ott megy... folyamatosan állunk, próbálom, finoman fogalmazva már a tököm kivan. XD Ja, és akkor még egy csomót kell pótolnunk...

Szia, Jane Weasley :D Milyen Ági, vagy micsoda, ezt most értenem kéne? XD Septi, a fizika nekem sem megy túlságosan, lásd fentebb =)) Egyébként tök rendes volt a tanárod.

Rocky, msnen beszéltünk róla nemrég :) Hát nem tudom, én az ex csábításának nem engednék. :-S

Köszi a gratulációt, Jenny :x :D A hörcsög tök jó dolog, még régebben én is szerettem volna :)

Rocky, maradjon is meg a jó kedved ilyenre! :)

Én belehalnék, ha öt órán keresztül kéne vásárolnom... :)) Tipikusan az az ember vagyok, akinek fáj a lába a sok járkálástól, és hisztizik a szüleinek, ha már megvan, amit ő szeretett volna :P Nem vagyok rá büszke, de hát ez van... :-P

Egyébként nem tudom, hogy emlékeztek-e, valamikor írtam, hogy lesz januárban Rómeó és Júlia, ahova két osztály összefogott, és nincs több jegy :( De visszamondta egy fiú, és MEGYEK! Belehaltam volna, ha nem láthatom, nekem nagyon sokat jelent, már évek óta meg akartam nézni, csak hát sose jött össze. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 16:22 
Betűmániákus

Szió Rocky!

A ruha vásárlás az nagyon jó dolog, de azért elhiszem, hogy elfáradtál benne. :lol:
Még én, hogy örültem neki, hogy meg tudtam írni, egy csomó ideig szenvedtem vele elötte. :? De most kivételese tényleg tetszik, szerintem egész jó lett. :D

Gondolkozom, és ha nem felejtem el megírom. :D
Köszi, remélem sikerül és nem húznak meg, mert ezen múlik a félévi jegyünk és hát kémiából én amúgy se vagyok egy zseni. :?

Puszi neked is! :-*

És én is megyek, puszi mindenki másnak is! :-*

:-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 16:15 
Tollforgató

Jenny írta:
Sziasztok!
Darkesz még szép, hogy emlékszünk! :-D
Nálunk i járt este a Mikulás és rengeteg szaloncukrot :x kaptam. Meg virgácsot is, de nem azért mert rossz voltam, hanem mert az annyira tetszett mindig is. :-P Meg hörcsögöket fogok, de Télapó azt mondta, hogy az állatkereskedésben még csak nagyon oicik voltak, ezért azzal várunk még egy-két hetet. :D

Verity neked meg gratulálok a francia tz-hez. =D>

Shanon bírd ki a hetet, sok kitartást kívánok, és remélem, hogy most nem lesz ezen a héten olyan rossz kedved mint múltkor. :)

Rocky te meg mit tudtál vásárolni 5 órán keresztül? :shock: Gratulálok hozzá :-P Amúgy nem baj, hogy nem tudtál múltkor elköszönni, gondoltam, hogy tesód szlt közbe. :lol: Viszont utána elmentem írogatni és végre megtudtam írni azt a részt, ami nem ment. :D

És szia Jane Weasley! Én szívesen barátkozom veled, de nem írsz magadról egy picit? Kíváncsi lennék rád! ;;)

Septi neked meg milyen rendes volt a tanárod! De miért lett volna jobb, ha egyel több vagy kevesebb órád lett volna? :shock:

Amúgy az én napom pocsék volt, matek dogával kezdtünk, és a kémia tanártól is meg fogok őrülni. :cry: Borzalmas a nő, nem veszi észre, hogy senki nem érti amit magyaráz, és midig piszkál minket, hogy nem tanulunk, pedig ez nem igaz. :cry: És nem is taultuk még az anyagot, de már ki kell neki dolgozni a tételeket, amit még nem is vettünk. És senki se tud semmit, mert nem értjük, persze mi vagyunk a hibásak. :roll:

puszi :-*

Na nem tudok elszabadulni. :D

Szóval szia Jenny!
Hát ne is kérdezd, én már tök rosszul voltam, mert 8-as vonattal mentem fel nyelvvizsgázni, de utánam jöttek anyáék és vásároltunk Karácsonyra. Na és hogy mit? Egy csomó ruhát, amiknek nagyon örülök, na de azért 5 óra... a végén már végső elkeseredésemben inkább a kocsiban maradtam volna. Így történt, hogy reggel 8-kor elindultam, és este 6-kor értünk haza. :o

Amúgy örülök, hogy megjött az ihlet és meg tudtad írni azt a részt. :) Juhúú és hörcsög? Tök jóó :D Gondolkozz ám a nevén, aztán majd írd meg hogy döntöttél. :-P Amúgy pedig kitartást Drága, lesz ég jobb is. :-D

Na én most tényleg megyek...

Puszi mindenkinek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 16:09 
Tollforgató

Szia Septi!

Látom fent vagy Msn-en, de sajna nem tudok rád írni, mert mennem kell és épp csak háziért ugrottam fel.

Na de sajnálom, hogy elkerültétek egymást. :roll: Amúgy pedig itt beszéltetek verityvel ismerkedőben, mert akkor nagyon vak vagyok, hogy nem vettem észre...

Jaj és köszönöm szépen, bárcsak én lennék ilyen biztos magamban. Na de képzeljétek olyan jó kedvem van. :D Azt nem tudom miért, csak úgy megjött magától és remélem nem is megy el kóborolni. :)

Na én estig minimum nem leszek, addig is jók legyetek! (ki amennyire tud... :-P )

Puszii :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 16:01 
Betűmániákus

Sziasztok!
Darkesz még szép, hogy emlékszünk! :-D
Nálunk i járt este a Mikulás és rengeteg szaloncukrot :x kaptam. Meg virgácsot is, de nem azért mert rossz voltam, hanem mert az annyira tetszett mindig is. :-P Meg hörcsögöket fogok, de Télapó azt mondta, hogy az állatkereskedésben még csak nagyon oicik voltak, ezért azzal várunk még egy-két hetet. :D

Verity neked meg gratulálok a francia tz-hez. =D>

Shanon bírd ki a hetet, sok kitartást kívánok, és remélem, hogy most nem lesz ezen a héten olyan rossz kedved mint múltkor. :)

Rocky te meg mit tudtál vásárolni 5 órán keresztül? :shock: Gratulálok hozzá :-P Amúgy nem baj, hogy nem tudtál múltkor elköszönni, gondoltam, hogy tesód szlt közbe. :lol: Viszont utána elmentem írogatni és végre megtudtam írni azt a részt, ami nem ment. :D

És szia Jane Weasley! Én szívesen barátkozom veled, de nem írsz magadról egy picit? Kíváncsi lennék rád! ;;)

Septi neked meg milyen rendes volt a tanárod! De miért lett volna jobb, ha egyel több vagy kevesebb órád lett volna? :shock:

Amúgy az én napom pocsék volt, matek dogával kezdtünk, és a kémia tanártól is meg fogok őrülni. :cry: Borzalmas a nő, nem veszi észre, hogy senki nem érti amit magyaráz, és midig piszkál minket, hogy nem tanulunk, pedig ez nem igaz. :cry: És nem is taultuk még az anyagot, de már ki kell neki dolgozni a tételeket, amit még nem is vettünk. És senki se tud semmit, mert nem értjük, persze mi vagyunk a hibásak. :roll:

puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 15:57 
Sztorihajhász

sziasztok! Barátkozni szeretnék! VELETEK! Na szióóó[/quote]

Szia Ági:P! Nem tudsz túljárni az eszemen. Am szia!

Sziasztok kedveseim!:)

jaj, ma nagyon jó napom lett volna, ha eggyel kevesebb vagy több órám lett volna, de arról majd később, először reagálok arra, amit kihagytam.

Mindannyian nagyon ügyesek vagytok! Olyan jó, h itt ilyen okosak vannak. Én sem panaszkodhatok, csak a fizika nem megy, amire jut eszembe, még kéne tanulni. Egyébként talán egy tantárgyból állok csak hármasra, de abból csupán egy jegyünk van. Aztán fele négyes, fele ötös.

Szia Darkesz, mi még nem találkoztunk. Szólíthatsz Septinek, ha szeretnél.

Jenny, jaj, hát még jó h csini voltál.:) És örülök, h jól szórakoztál.

Rocky, neked szorítok, h jó legyen, bár felelesleges, hiszen esélytelen, h valami baj történjen.

verity, remélem, már jobb hangulatban vagy, ha igen, ha nem, küldök neked egy nagy ölelést.

shanon, nekem se lesz egy könnyű hetem. Holnap felelés fizikából, és tz németből, csütörtökön meg ugye föci tz. Ma meg még el is késtem, mert nekem azt mondták, elmarad az első óra, de végül rendi volt a tanár, és azt mondta, mondjam azt, h dokinál voltam, és ő elhiszi. Na ennyi!

Akkor mesélek: Tegnap el kezdett udvarolni msnen volt barátom, aztán megkérdezte, mikor jön a buszom, h haza kísérjen, de nem jött össze. Én pár perccel hamarabb értem be, és ezért elkerültük egymást.:( Ez másik, még egy régebbi pasim, mint akiről verityvel beszélgettem.

Na sziasztok, csajok!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 15:39 
Tollforgató

Sziasztok! :)

Na én meg csak reménykedni tudok, hogy nem lesz zűrös hetem, mert eddig úgy néz ki, hogy ki fogom tudni bírni, na de nem szólom el magam. :)

Ma pedig én is próbálok majd feljönni egy-két percre, de több nem biztos, hogy menni fog, mert edzés...

Ja és szia Jane Weasley! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 15:03 
Zöldfülű

Septimius Severus írta:
Sziasztok!

Ma volt egy kisebb veszekedésem apuval, de már kibékültünk, azután öccsémmel németeztem, amihez azért sok türelem kell, mert... inkább nem részletezem, a lényeg, síkhülye belőle.

Rocky, örülök, h sikerült a szóbeli, és nagyon remélem, h a mai is legalább ugyanolyan jó lett. És már miért ne lett volna?

Jenny, ígérem legközelebb, ha mennem kell hozzájuk, nemcsak kiröhögöm őket, hanem közlöm velük, h mivel betöltöttem a tizennegyedik életévemet, jogomban áll orvost váltani, úgyhogy pá! Köszi a jó tanácsot! :wink:

shanon, hát megértem, h ki voltál a sárból.:( De örülök, h túlléptél rajta, és mivel nem igazán tudom, h mi is az alapszitu, ezért utánaolvasok, h tiszta legyen a kép.

Na nekem most lépnem kell, mert jövő héten GeoTZ, ami német nyelvű föci, és még elég sok mindent át kell ismételnem, meg van olyan is, amit egyáltalán nem tanultam még meg, mert hiányoztam, és pótolni meg ugye lusta voltam.:) Na sziasztok!!

sziasztok! Barátkozni szeretnék! VELETEK! Na szióóó

Ajánlom annak aki szereti Piton Proffot, írja be hogy Lollipop, és nézze végig. Meglepő látvány :)----

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 11:05 
Betűmániákus

Hali és hó!

Eléggé zűrös hét elé nézek - ismét. :) De ez van. Nektek is sok szerencsét, este még leszek - reményeim szerint legalábbis... viszont a holnap már bajos, mert egész nap suliban leszek... $ear Na, legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 18:42 
Tollforgató

Halihó! :)

Hát szóval hol is kezdjem?

Talán vertity, nálad. :) Köszönöm, hogy szorítottál, nagyon drága vagy. amúgy pedig nálunk is járt a Miku, de most annyira nem volt hangulatom ehhez az egészhez, meg sajnos most semmihez nincs.

Darkesz, hát persze, hogy emlékszünk rád. :) Amúgy épp a napokban jutottál eszembe. :D Nagyon ügyi vagy, csak gratulálni tudok.

Shanon, hát te is vásároltál? Én tegnap vagy 5 órás vásárlási körúton voltam túl, szóval egy időre aztán bőven elég volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 14:00 
Betűmániákus

Kösz verity. Te is ügyes vagy... :D
Egyébként én is négyes/ötösöket hordok haza :#-) :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 13:37 
Fanfic-faló

Kitartást, Shanon :D

Hát, én mostanában csupa jó jegyeket hozok haza, szóval anyáék örülnek nekem. :D A francia témazáróból az enyém lett az egyik legjobb, mert az egyik barátnőmmel holtversenyben két pontot vesztettünk. :) :-P Holnap meg föciből írunk témazárót... ja, és kikapom a fizika dogámat :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 13:17 
Betűmániákus

Sziasztoooook! :D

Na, én most tértem haza egy bevásárló körútról a tesómmal, anyummal, körösztanyummal, szóval ki vagyok purcanva... (:| De egy rakás bétáznivalóm van + készülni jövő hétre.

A dolgozataimról nem adok részletes leírásokat, mert úgyse sokan értenék... :-P A jövő hetem kész káosz lesz, legyen elég ennyi. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 12:40 
Szárnybontogató

Emlékszetek még rám?!
Merthogy biztosan kell emlékezni rám!
Megint írtam/írtunk latinból dolgozatot, amiből tudtam az isteneket, úgyhogy és ha még az -i és a mássalhangzós tő megállapításában is rontottam kettőt, attól még lehet legfeljebb egy négyest!!! Úgyhogy nagyon szeretnék végre egy hármast!!! Vagy van egy másik megoldás: a többi tantárgyból jó jegyem lesz, csak latinból nem, és az azt jelentené, hogy rossz tanárom van, és így jól kicsesznék Endre bácsival (ő a latin tanárom!). És így nem tudom, mi lesz utána, de az bizonyos, hogy az utóbbi időben nem kaptam négyesnél rosszabb jegyet (kivéve - lehet - a latinnál, ha csak tanárúr lesz olyan kegyes).
Ja, és ha már a Szent Mikikéről beszélünk, meg kell mondjam, hogy egy egész évre való csokimennyiséget kaptam. El tudnák vele élni egy egész évig. Csakhogy inkább megeszem most. Meg kaptam két bögrét - egy hercegnőset (az unokatestvéremtől - nem fogja hálám a sírig üldözni), és egy cuki kis karácsonyosat, amit apukám adott.
Ja, és képzeljétek, enyém lett a második legjobb dolgozat angolból az osztályban. :) Pedig csak négyest kaptam. Egy ötös volt az osztályban, és két négyes. Röhejes, de komolyan.
És most ti is tárjátok ki az ellenőrzőtöket Nekem! :D
Ja, meg a Miki-csomagotokat is. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 11:15 
Fanfic-faló

Sziasztok! :x

Tegnap megint rám jött a világvége hangulat, azért nem írtam. Jaj, olyan aranyosak vagytok TI is, imádlak titeket :D De ez csak természetes, hogy megpróbállak megnyugtatni ^^ Amúgy szorítottam neked, Rocky, és biztos vagyok benne, hogy jól sikerült minden :)

Tegnap vendégek voltak nálunk, utána meg a családhoz mentünk mikulásozni. Kaptam csokikat, meg pénzt, meg egy övet :) Nálatok járt már? Kapott valaki virgácsot? :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 21:01 
Tollforgató

Hihi, hát köszi, szegények megsínylették, de Jenny, sajnálom, hogy nem tudtam elköszönni, csak tesóm... , amúgy pedig sok ihletet, biztos ügyesen megoldod majd!

Na lánykák, én is megyek írogatni, szóval szép álmokat! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 20:19 
Betűmániákus

Ó akkor értem. :lol:
Verity tényleg aranyos voltál! :P
És Rocky sajnálom a lábaid! :lol: :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 20:06 
Tollforgató

Na végre itthon...
Képzeljétek, reggel nyolckor elindultam, aztán este hatkor értünk haza... hát én kikészültem, meg a lábaim is. :? Amúgy nem tudom milyen lett a listening, mert ugye nem mondták meg a megoldást, szóval most várok egy hónapot...

Ó Shanon hát sok sikert a karácsonyi műsorhoz, amúgy pedig D. Most mondjam azt, hogy nekem bejön az ilyen viselkedés? :oops: Na jó, helyesbítek, bejött volna, ha nem kiabált volna veled... amúgy Cs.-nek meg úgy kell! Nem túl kecsegtető jövőkép egy bányarém, nemde? :) Veled jobban járt volna! :)
Hihi, nem fogod elhinni, de épp ma beszéltük Dodival, hogy nekünk se lenne időnk senkire, és még magunkra sincs időnk, szóval csak szórakozunk és vígan éljük az életünket. :D
Amúgy jó bulizást, én majd jövő héten pótlom az elmúlt két hét hét zűrjeit. :) sulis barátnőim is jönnek le és áhh... nagyon nagy lesz. :D

Septi, de ari vagy, hogy németeztél tesóddal, amúgy én is szoktam, de áhh kiakasztó. És hát nem tudom milyen lett, csak reménykedem a legjobbakban. :) Sok szerencsét a Tz-dhez!!!

Jenny, köszönöm szépen! Amúgy most csak szóbelizni mentem, szóval ma listening volt. :) És oké, majd megírom. Áhá és azért jutott eszembe, mert mikor síkideg voltam, akkor verity, rám lépett Msn-en, és elkezdett nyugtatgatni és mondta, hogy gondoljak Scorpira/Dracora, hogy ők a vizsgáztatók és írt nekem velük egy angol párbeszédet. :) És víí nagyon aranyos voltál verity! Utólag is köszönöm! :x

Nahát én tudtam ám, hogy csini leszel Jenny, és örülök, hogy mások is észrevették. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 16:42 
Betűmániákus

Sziasztok!
Rocky örülök, hogy jól sikerült a szóbeli, remélem az írásbelivel is így leszel! :P Majd aztán írd meg az eredményét! De amúgy miért jutott eszedbe a Scorpi/Draco? Én ezt nem értem. :lol:

Shanon, örülök, hogy nem éreztél csalódást, vagy mérget, de azért gondolom, hogy nem lehetett olyan jó.
Az műsort meg biztos nagyon jól fogod megszervezni, sok szerencsét kívánok hozzá! És éezd jól magad a bulin!

Septi, akkor ezen meg felesleges tovább problémáznod, válts orvost, ennél szerintem már csak jobb lehet! És gyógyulj meg minél elöbb! :P

Amúgy a szallagavató nagyon jól sikerült, és még meg is dícsértek, hogy csini vagyok. :D
Tesómék nagyon ügyesek meg szépek voltak, és mikor az jött, hogy a végzősök felkérik a szüleiket tánclni én is táncolhattam tesómmal. :x
Csak az volt a rossz, hogy tesóm egyik fiúbarátja, felkért akkor engem is táncolni, és úgy égett a képem. De aztán megdícsért, hogy jól tudok táncolni. :D
Szóval jól sikerült az egész! :-D

és ti hogy vagytok?
:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1154, 1155, 1156, 1157, 1158, 1159, 1160 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra