Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 17:29

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1153, 1154, 1155, 1156, 1157, 1158, 1159 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 13:38 
Sztorihajhász

Sziasztok, gondoltam, benézek hozzátok.

verity, én is csak azt tudom kívánni, mint a többiek, jobbulást, és pihengess... Köszönöm az avatart, nagyon tetszik. Grat a telefonodhoz, én csak egy ilyen kevésbé modernet kapok. Végülis nem járja minden. A történetedet elolvastam, és véleményeztem, bár nem életem leghosszabb kritikái lettek, de ez talán a hajnali kettőkor való hazaérkezésemnek köszönhető, ami azért annyira nem vészes, de a buliban ismét túl jó szivem volt, s egyszerűen nem bírtam elküldeni egy kölyköt, amelyik rám mászott. Ó, nem igaz, h ennyire látványosan tud udvarolni vki.:(( Sírok... Ráadásul az az igazság, h ő maximum a nagyon mély álmaiban gondolhatna úgy rám. EH! Hogy mit képzel magáról.

Egyébként egész jó buli volt. Nem is ittam pedig semmit. Csak egy unicumot, de h mennyire töltötte tele, az rejtély. Most meg egy darabig még gyászolom a büszkeségem, ugyanis, ha az a bizonyos fiús eset az osztálytársaim fülébe jut, akkor húsvétig, az 1000 év múlvai húsvétig hallgathatom. Oh my God!:((

Jenny, neked szia.:) *hatalmas ölelés*

Rocky, örülök a karácsonyi hangulatodnak, én már az őszi szünet vége óta készülök.:)) Ja, és a levedre való válaszolás teljesen kiment a fejemből. Bocsánat, de azért annyit mondok, ha még nem döntöttél volna, h szerintem egyet megér. Ki tudja! :wink:

shanon, ezekszerint neked nem volt olyan szörnyű napod, mint számítottál rá. Én kábé eltaláltam.:(( De képzeljétek, a Crystal volt a sztátvendég!! Kár, h ki nem állom azt a fajta zenét, amit játszanak, de azért jó volt.:) És az az osztály nyert, akire szavaztam, bár nem rajtam múlott.

Na további szép napot nektek...

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 12:37 
Tollforgató

Sziasztok lányok! :)

Tegnap már nem jutottam ide, de ma jelentkezem. :-D
Hát igen Shanon, engem csak most kapott el, de most aztán teljesen bevagyok zsongva. Anyával épp nagytakarítást tarunk és folyton karácsonyi számokat hallgatunk, plusz én még éneklek is. :-P

Verity, én tényleg gyűlölök, mert a fodrász mindig többet vág, mint amennyit mondok neki, szóval...
És ugye eddig a mazsihoz kellett a hosszú haj, hogy jó frizut lehessen csinálni, meg amúgy se tudnék nagyon rövid hajjal élni, tehát nem szeretek oda járni. Na és igen, a magyartanárnődről meséltél már és tényleg nagyon aranyos lehet. :) Ó és a teló... de jóóó, akkor már meg is van az örömöd. :-D Én még sajnos kétségek közt vergődök, ugyanis hallottam valamit, de nem vagyok 100%-osan biztos abban, hogy jól is, sőt tegnap Dodi még le is lombozott (fogadok, hogy direkt csinálta, hogy majd nagyobb legyen a meglepetés :D ), pedig én szentül megvagyok győződve, hogy jól raktam össze a képeket. Csak nehogy csalódni kelljen... :?
Na de jobbulást neked! És szurkolok a géped miatt! (tudom milyen, ha tönkremegy és ott van minden fontos infód rajta... hát szörnyű :cry: )

Na de én most ennyi voltam, majd még felnézek. Jut eszembe, ti már tudjátok, hogy hol szilvesztereztek? És újévi fogadalmat tesztek majd?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 18:56 
Betűmániákus

Jó, jó. Nem szaladunk. Ráér a kritikára-válaszolás és az olvasás is :) És gyógyulj meeeg! Pihizz, teázz, csokizz és hétfőre jobb lesz ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 18:17 
Fanfic-faló

Szia! :)

Elolvastam a kritikát, köszönöm szépen, majd nem sokára válaszolok rá, egyébként a T műveid olvasását is szünetre terveztem, szóval majd számíthatsz kritikára :)

A gépem MEGHALT. Már egy ideje csinálgatta ezt, hogy magától kikapcsolt, és csak úgy tudtam visszakapcsolni, ha áramtalanítottam, de most még az se sikerült... apa hétfőn beviszi Miskolcra megnézetni, mert állítólag a trafóval vagy mivel van a gond. Hát nagyon remélem, hogy jó lesz, mert rajta van mindenem, a kívánságüstös novellám is... Bár a bétámnak már elküldtem egy jó részét, az a szerencse, és azóta nem sokat változtattam rajta, na de akkor is. Bár úgyis meg tudnám oldani valahogy, apa mindig mindent megjavít :D Csak azért jobb szeretek a saját gépemen szörfölgetni... :(

Állandóan tüsszögök meg miegymás, nagyon remélem, hogy holnapra jobban leszek, mert én belehalok, ha nem mehetek suliba hétfőn és/vagy kedden... :(( Ez lenne az utolsó alkalom, hogy az osztálytársaimmal lehetek szünet előtt, meg akartam sütit is osztogatni, szóval holnap szerezni kell Neo Citrant, meleg teát, csokit és egész nap ágyban feküdni!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 15:15 
Betűmániákus

Szia verity! :)
Írtam neked kritikát az Eglszen különöshöz. Majd megtalálod. :)
Óóóó, telefon?? De jóóóó... Én nem tudom, mit kapok... :roll:
Egyébként ötöst kaptam. A bigi nem nehéz, én nagyon szeretem... de a matek... idén nagyon nehéz, és már csak rosszabb lesz :-S De majdcsak túlélem valahogy. $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 15:00 
Fanfic-faló

Sziasztok! :-*

Septi, egyáltalán nem bánom, ha ellopod, amilyen én vagyok, ez sem marad meg sokáig... :)) Ez a piás dolog szerintem durva, hogy ingyen osztogatnak a suliban... :-O
Igen, a függvényekkel én is így vagyok, hogy inkább hagyjuk... =)) Éppen most vettük őket újra, brr...

Shanon, kár, hogy elmaradtak a programok, nekünk is elmarad a karácsonyinak szánt bowlingozásunk, mert januárban megyünk mozizni és megnézzük az Avatart. Kíváncsi leszek rá :D

Gyűlöltök fodrászhoz menni? :-O Én annyira szeretem, mert amikor kijövök onnan, akkor ritka alkalmak egyikét élhetem át: szépnek érzem magam :D

Szia Jenny! :x :x Már hiányoltalak :( Örülök, hogy túlélted a hetet. Én már nagyjából meggyógyultam, de most jön a betegség utolsó fázisa, avagy túl kell élnem azt, hogy percenként tüsszögök egyet és köhögök... :((
Nálunk most is esik a hó, nagyon nagy szemekben, durván áll az utcán, de annyira szép 8-> Remélem, így is marad jó sokáig... viszont nagyon-nagyon-nagyon hideg van!! Egyszerűen meg lehet fagyni, akármennyi réteg van rajtam :-S

Shanon, akkor jó laza napod volt. :) Hogy sikerült a felelésed?

Rocky, de jó! Nekem még nem egészen jött meg a feelingem, bár nekem mindig is csak előtte való/aznap jön meg. :) A magyar tanárnőmet én is bírom, annyira aranyos, de szerintem már meséltem róla. :)

Egyébként képzeljétek, tegnap megjött hozzám az elő-Jézuska, és elhozta nekem a gyönyörű Samsung Corby telefont, narancssárga hátlappal :x :x Kicsit furcsa megszokni az érintőképernyőt, de már egészen ráállt az ujjam. Csak az a gáz, hogy nem adtak hozzá USB kábelt, de nekem arra szükségem van, és tök drága :-S

Ma már volt nálam két osztálytársam, és megkaptam a fizika dolgozatomat, ami uram atyám, NÉGYES lett. Nagyon durva, de annyira örülök :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 13:59 
Betűmániákus

Szia Rocky!
De jóóóó! Látod?? Előbb vagy utóbb mindenkit elkap a karácsonyi hangulat... Esetemben engem jó hamar :D Most épp bétázok meg ilyenek. :roll: Na, megyek is. Puszi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 december 19 (szombat), 15:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 13:54 
Tollforgató

Sziasztok lánykák!

Júj el nem tudjátok hinni, hogy milyen boldog vagyok :D, végre megjött a kedvem a karácsonyozáshoz! Ezazzzz! :-P

Olyan szép az idő, úgy havazik nálunk és hétfő óta először kimehettem ebbe a gyönyörű hóesős időbe és váá... csak ámultam és bámultam, annyira jó volt. :) Most meg karácsonyi dalokat hallgatok, úgyhogy ünnepekre fel! :)

Na de persze, hogy örülök neked Jenny, már nagyon hiányoztál. :-D A levelet csak ma küldtem, mert tegnap elfelejtettem. :oops: Ó és én is imádok ajándékokat csomagolni. :) Puszi és ölelés viszonozva! :-* >:D< :x

Shanon, akkor örülök. :) Hihi, én nagyon bírom a magyartanárom (rádiós), meg magát a tantárgyat is, de akkor nektek jó volt, hogy nem kellett bent szenvedni az óráján. :) És végtére is nagyon jó napod volt, úgyhogy jó szünetet (mert ugyebár neked elkezdődött) :D

Na én most megyek énekelgetniii.... :D :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 8:22 
Betűmániákus

Sziasztooook!
Tegnap egyébként jobb napom nem is lehetett volna :lol: Ahhoz képest, hogy indult, egész jó lett... :-D Nem volt első órám, ami kész csoda... a magyartanárnőm minden alkalmat megragad, hogy porig alázzon minket és most nem volt ott. :-O Köszönjük! $pray Aztán volt dupla bigim, de csak az elsőt szinte teljesen lekéstük mert az oszi ajándékait vadásztuk... aztán második bigin lefeleltem, aztán mentünk a Városházára nézni, ahogy vitáznak a Nagyok... mármint a politikusok, aztán meg nem is voltak óráim. Szóval jó volt! És drágák vagytok. köszönöm az együttérzést! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 20:16 
Betűmániákus

Jaj Rocky olyan drága vagy!
Én is örülök ám nagyon hogy itt lehetek végre!
És akkor várom a leveled! :D
DE jó neked, hogy nem kell menned, én is olan szívesen aludnék holnap sokáig. Már most fáradt vagyok és még ajándékot kell csomagolni( amit megjegyzem, hogy imádok :D ).
És örülök neki hogy jobban vagy! :D
Puszillak és ölelek >:D< :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 19:44 
Tollforgató

Septi, mától átiratkozom a sulidba. :) Ahol még ingyen pia is van... :P

Jenny, *ugrál örömében* de jóóó, hogy úújra itt vagy *felállva ugrál* :D 8-> >:D< És én már egészen jól vagyok, de holnap nem megyek már suliba, felesleges lenne, mert a beutazás hosszabb lenne, mint az ott eltöltött idő. :)

Na és a levéllánc tőlem származik, szóval küldöm is, hogy ne maradj le semmiről.

Pusziiiilak :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 18:04 
Betűmániákus

Sziasztok!
Na végre itt! :P Már hiányoztatok! :P
Végre mindenen túl vagyok, már csak a holnap van hátra,de akkor meg csak filmet nézünk és ajándékozunk. :D Már alig várom. :D

Amúgy remélem Rocky és Verity már meggyógyultatok és jól vagytok. :)

Shanon sajnállak, hogy még az utolsó napon is felelned kell. :? És azt is sajnálom, hogy elmeradt a buli, meg a műsor. :-(

Amúgy nálunk is esett a hó még szerdán és nem tudtam megállni, hogy ne menjek ki egy kicsit sétálni. :lol: Azt az időt vette el, amit itt tölthettem volna, de megérte. :mrgreen: Rájöttem, hogy imádom a havat. Amúgy még mindig megvan, bár most már inkább jég, mint hó. :roll:

Ez az ivászatos dolog szerintem durva. Bár nálunk is van egy fiú, aki alig jár suliba, mert mindig másnapos, mert szinte minden este megy bulizni, suli időben. Nem hiszem el, hogy nem bírnák ki, hogy legalább hétköznapokon ne igyanak. :roll:

Remélem jól vagytok és előre is boldog karácsonyt mindenkinek! Sok puszi! :D :-*

Ja és bocsi, hogy valamire nem válaszoltam, de lusta voltam teljesen vissza olvasni. :lol:

Ja és mindenféle levelekről beszélgettetek, nem akarjátok őket nekem is elküldeni, most több időm lesz olvasni, persze, csak ha nem bunkóság elkérni. :lol: Ha nem akarjátok, nem kell. :lol: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 17:00 
Sztorihajhász

Szaisztok!

Ja, a suliban iszunk, de nem vészes. Ingyen pia, szal mindenki akar belőle, ezért nem jut fejenként túl sok.

Nálunk olyan buli van, h minden végzős osztály kap egy napot, és aznap bulit rendez, disco, szellemkastély, masszás, stb... Plusz kampányfilm, és délelőtt kaja. Tök jó!

Am ilyen van a megyében több iskolmában is, asszem. Csak itt egy ilyen fordított nap zárja, mikor előad minden osztály vmit, aztán meg este csiniben együtt eszik mindenki, és jön egy meglepetés sztárvendég.:)

shanon, titeket télleg jól megszivatnak.:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 15:52 
Tollforgató

Na hali csajok!

Szóval Septi, biztos én vagyok a figyelmetlen olvasó, de hogy is van ez? Milyen buli van nálatok? És suliban isztok vagy hol? Nahát én ezt nem teljesen értem... :oops:

Amúgy én is megyek fodrászhoz, de gyűlölök fodrászhoz menni, szóval szerdán este a halálomon leszek... :cry:

Ó és Shanon, komolyan ilyen k**gök még szünet előtt egy nappal is? :o És a műsor is elmarad? Sajnálom, de majd bepótoljátok. :) Ja és a hétvégi programotok is jó, úgyhogy pihizz sokat. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 10:05 
Betűmániákus

Óóóóó, dehogynem... még két tantárgyból felelnem kell és még közel sincs vége... :? Én mindig duplán szívok... :( De már kezdek beleszokni... :o

Egyébként elmarad a karácsonyi műsor és buli is :-( A műsort áttesszük valentinra, mert ugye 23-án lett volna, dehát mivel ma befejeződik a tanítás, aligha lehetne megtartani... :? A buli pedig azért marad el, mert túl kevesen jelentkeztek (érdekes, pedig mindenkinek akkora szája volt...), és nem lenne elég zsé mindenre, mert ugye helyet is bérelnénk (vagy nem mi, hanem a negyedikesek) plusz pia a meg a DJ... szóval lefújták... így mi se, akik akartunk menni, nem megyünk... enyhén ki voltunk akadva... :roll: De jól van, legalább pihenek egyet, szombaton pedig DVd-zünk a bnőmmel, mert megszerezte a HP6-ot megnézzük megint! :P Meg pizzázunk és tapadunk a képernyőre. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 10:02 
Sztorihajhász

Na hát sziasztokk, kincseim!

shanon, hát nem is tudom, én még nem hánytattam senkit, általában a környezetemben visszafogjak magukat. Én meg tudom, mennyit igyak. Ma már megittam egy ilyen kis műanyag pohárkányi vodkát, és annak felét pálinkából, de egyelőre semmi változás nincs, majd még a kövi szünetben iszogatunk, de nem szeretnék Krisztián sorsára jutni, úgyh visszafogom magam.

Én megyek ma vissza bulizagtani, meg ajándékot is kell venni, de nem csinálunk semmit. Holnap ismét hasonlóan jó nap lesz, csak ne kéne fodrászhoz menni. Lehet ma csináltatok magamnak hajat a 13/B részvételével tök ingyen. Na sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 8:40 
Tollforgató

Sziasztok!

Hát fúú mit ne mondjak... az az igazság septi, hogy nálunk ez mondhatni minden hónapos dolog, mármint a taccsolást leszámítva, mert azért elég edzett osztály az, aminek a fiútagjai minden nap kocsmába járnak suli előtt(némelyek) és suli után is. Szóóval én már meg sem lepődöm... :D Na és akkor elképzelhetitek, hogy milyen volt az osztkir., megjegyzem akkor volt a szülinapom is szóvaaal... :roll: :D

De azért én a Vukkal nem bírtam volna olyan "sokáig" egy térségben, szóval gratula a jó gyomrodhoz, meg neked is Shanon! :-D :roll:

Ó verity, de öröm az ürömben, hogy tegnap volt beszélgetőpartnerem. :) Ma meg itthon van apa, szóval nem is tudom, hogy mikor jöhetek géphez... nagyszerű, még ez a kis öröm is elveszik. :?

Shanon tök jóóó, akkor már tuti nem csináltok ma semmit. :) Szóval... ( ja és zárójelesen megjegyzem a kedvenc káromkodásomat csillagoztad ki xD )

Na jól van lánykák, én most azt hiszem még kihasználom ezt a kis időt, amíg apa távol van, aztán meg jövök, ha tudok.

Jenny, remélem téged is látlak vagy itt, vagy fent Msn-en, már hiányzol ám. :)

Puszilok mindenkit :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 8:03 
Betűmániákus

Jó reggelt! :-*
Hűűűű, micsoda kalandok... :lol: Hát lányok... nekem is van gyomrom, sőőőőt. Nekem is vannak érdekes élményeim... Péel, a barátnőimet meg otársaimat is előszeretettel hánytatom, ha kell :roll: Mármint, általában én vagyok az egyetlen,a ki ismeri a korlátait... ;;) És akkor szívok.

Verity, örülök, hogy jobban vagy lelkileg, de gyógyulj meeeg >:D< Rocky ez rád is vonatkozik.

Septi, a függvényeket inkább hagyjuk... :-)P $ear :))

És ma van az utolsó sulinap ebben a ki*****tt évben! _U_ :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 21:14 
Sztorihajhász

Szia, verity!

Hát nagyszerű avatarod van, ha nem bánnád, ellopnám. Szemvedélyes gyűjtője vagyok a kedvenc professzoromról készült képeknek. Lávcsy, tancsybácsi:) Brrrr... azt a jó...! Ki nem állom ezeket a csy végű cuccokat.

Annak örülök, h jobban vagy. Én meg most idióta. De nem kicsit. Épp az előbb táncoltam el a kari vacsis számunkat úgy ahogy az ofő szerint kell, egy kicsit eltúlozva. Ő azt mondja adjunk bele energiát, mintha valakit le akarnánk ütni, meg hasonlók. Hát aranyos... Én ezt be is gyakoroltam, kár, h nem állítottam be öccsémet céltáblának.*gonosz, elcsépelt kacaj*. Erről most a Kim Possible-ből Senior Senior(hát asszem így kell írni) jutott eszembe, és h ezt az ördögi nevetést gyakorolja.

Okés, befejeztem...

Még valami, verity, te is megfáztál vagy, mi a baj? Remélem, te sem vagy rosszabb állapotban, mint én pár nappal ezelőtt, mert ha mégis, akkor neked most nagyon összejön minden.

Am a "Vukos" dologhoz még hozzáfűzném, h az télleg vicces volt, mindenki rohant kifelé, én meg nyugisan ballagtam a többiek után. Még Matyi, az osztály másodszámű extra csendes őrültje is futásra adta a fejét. Heh... MÓKÁS volt. Kár, h nem értitek... Csak annyi, h gólyaavatón én voltam a bemutatkozásnál Mókás Marcsi, Matyi meg mittomén. Csak a végén ő lett mókás, én meg mulatós. És ez halál vicces volt ugyanis a gyereket még senki sem hallotta önszántából beszélni. Mintha némasági fogadalmat tett volna. Még ha kérdezik is, néha csak bólogat, vagy szényenlősen mosolyog a szentem.

A lényeg, h míg mindenki a WC-t szugerálta a távolból, én szinte vértlázítóan nemtörődöm voltam. Csak viccelődtem, h ez a kedvenc illatom, meg hasonló baromságok. A többiek majdnem lehánytak, én meg csak jót szórakoztam rajtuk.
Ráadásul én ültem a harmadik legközelebb, hehe... de lehet, jó szögben voltam vagy nem tom... mindegy! Kicsit hülye vagyok!
Na eleget dumáltam, mindenkinek jó éjszakát, ha ma már nem hallanátok felőlem, és szaftos... úgy értem szép álmokat. Ajaj, úgy érzem, kezd előtörni belőlem a perverz énem. Jobb, ha vigyáztok, bár engem nem terhel a felelősség, jó előre szóltam...:) Am jelentem, az IEPP-es topicban már jóval ezelőtt kirobbant belőlem. Úgyhogy rám is szóltak.:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 19:41 
Fanfic-faló

Sziasztok! :-*

Hát igen, vehetjük úgy, hogy jobban vagyok :) Viszont most meg itthon fekszem, mert lebetegedtem. Én is :((

Egyébként nagyon szépen köszönöm nektek a sok-sok biztatást, annyira imádlak titeket :x :x :)

Fúj, Septi, én biztosan nem ültem volna végig ott ilyen hidegvérrel... :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 18:31 
Sztorihajhász

Sziasztok, drágaszágaim!

verity, téged nagyon sajnállak. Kitartás... csak ennyit tudok mondani... bár épp most beszélünk msnen.:(

Rocky, neked jobbulást, és jó pihenést.

Ma aztán érdekes napom volt. Ugye hát kampány hét van, és reggel piát visznek a végzősök a koliba. A mi osztályunkból pedig pár ember elég rendes alkoholista hajlamokkal rendelkezik.

És Krisztián, a legfurcsább 16 éves, akit valaha ismertem elhatározta, h elmegy a kocsmába egy kis pluszért. Megivott pár felest, majd iskolába indult. Átvetette táskáját keskeny vállán, felöltötte szokásos mimikáját, ami abból állt, h száját szélesre húzta, mellyel egy békát imitált. Vagy legalábbis azt hiszem, arra hasonlít a legjobban.

A lényeg, h részegen jött tanításra. Az elős órát még átvészelte úgy, ahogy, de aztán matek órán kimutatta a foga fehérét, ami roppant pia szagú volt. Pfúj!

Én szerencsére éppen a füzetembe meredtem unottan, hátha rájövök, mit szeretnek az emberek a függvényeken, vagy inkább arra, h mi a fenéért vékonyabb az egyik parabolla a másiknál, és mi köze annak a 2(x+3)négyzeten-2-hez. Na jó hagyjuk, mert megfájdul a fejem. Jobb, ha visszatérek a meséléshez. Szóval hálát adok a teremtőnek, h abban a bizonyos pillanataban nem a robbanni készülő Krisztiánt bámultam, hanem valami kevésbé undorítót.

Csak arra figyeltem fel, h vki fújjolni kezd, majd mikor ránéztem az előttem ülő szenvedő arcára, ahogy egy bizonyos pontra mered. Na még akkor sem voltam tisztában a helyzettel, mikor én is arra fordítottam a fejemet, még akkor se nagyon. Csak pár igen hosszú másodperccel később jöttem rá, h mi a fene volt az a bizonyos hang az imént. Hát igen, biztos kitaláltátok.

Ezután mindenki sorban kimenekült a teremből, míg Krisztián és a tanárnő elmentek a takarítónőért. Én mentem ki utoljára, edzett gyomromnak köszönhetően jól tűrtem a szagok kavalkádját, a tömény pia szagot. Nem volt kellemes, de Istenem, volt már rosszabb is...

Ezután szigorú titoktartási fogadalmat tettünk, aminek köszönhetően hamarosan a fél iskola tudta, hát nem mi szivárogattuk, az biztos. Inkább az a szenya takarító. Ennyit a szakmai titoktartásról.

Egész nap ez volt a téma, és különböző változatokat gyártottunk, meg persze sokszor emlegettünk, mekkora szerencséje van annak az egy hiányzónak, hiszen ha aznap nem lett volna fellépése, ő kapta volna az égi áldást a srégant szomszédos padból. Gréti tuti lerúgta volna... a veséjét Krisztiánnak, akit mi már csak Lábszár Kiscigánynak hívunk.XD De én nem, mert nem szeretek senkit sem csúfolni...:( Kivéve Gergőt... ő megint más lapra tartozik.

Remélem, ti azért kevésbé gyomorforgató élményekkel gazdagodtatok. Kérem az estimesém! Aztán megy a maci köpni. Eh, ezek a szörnyű emlékek...
szerk.: kijavítottam pár elgépelést :oops:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Septimius Severus 2009 december 17 (csütörtök), 20:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 17 (csütörtök), 13:12 
Tollforgató

Sziasztook csajok! :)

Verity, mi tegnap, meg ma is beszéltünk :) , de azért ide is leírom, hogy irigyellek, mert nálatok most is havazik, de kívánom, hogy gyógyulj meg. Hát Tudjukki... szerintem jobb lenne, ha felejtésbe merülne, bár ez a te döntésed. Mindenesetre dönts úgy, ahogy a szívednek a legjobb... :-D

Ó és durva napod volt Shanon? Ha van időd meséld ám el nekünk, meg a maira is kíváncsi lennék. :-P

Amúgy:
Na képzeljétek dokinő egész hétre kiírt, szóval itthon leszek még egy jó darabig, bár kezdek megőrülni a négy fal között, szóval valamit sürgősen ki kéne találnom... erre barátnőmtől kapok egy sms-t, hogy hétvégén menjünk bulizni. Na szerintetek? Hát anyát ismerve lakat alatt fog őrizni, de hogy nem enged el, az is tuti. Aztán akkor meg én leszek a rossz, aki miatt le lesz fújva a buli, de egyszerűen szarul vagyok még mindig (tegnap is egyfolytában köhögőrohamom volt), sőt még az is bökkenő, hogy ebben az évben ez az utcsó lehetőség bulira, na jó meg a szilveszter, mert ugyebár ünnepek... :?
Na de mindegy, akármi is fog történni, én fogok szívni...

Aztán meg jó hírem is van. :D Kész lettem a meglepimmel majdnem, már csak csinosítgatni kell, szóval ez nagyon feldobott. Jaj annyira remélem,hogy tetszik neki, mert névnapja is lesz a Drágának... :-D Mondtam már, hogy mennyire szeretem a Merit? Olyan sok számomra fontos emberkét köszönhetek neki, hogy most már meg se tudom számolni... Titeket is, úgyhogy csak kitartást a sulihooz és gyertek, amikor tudtok! :)

Na millió puszim száguldjon felétek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 21:35 
Betűmániákus

Sziasztok, szia verity!
Akkor ezt most vegyük úgy, hogy már javult a helyzet valamicskét?? :-S >:D< O:-) Remélem...
Jaaaj, lányok! Ahhoz képest, hogy alig volt ma órám, durva napom volt... :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 14:45 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Jaj, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok :x :-* :) Azt hiszem, ez egy hosszú bejegyzés lesz...

Tulajdonképpen vegyes érzelmek vannak bennem, egyrészt üres vagyok. Az elmúlt két napom azzal telt, hogy a suliba belépve magamra erőltettem az általános hangulatomat, miközben majd' meghaltam, de amikor hazaértem és egyedül voltam... gyakran azon kaptam magam, hogy fél órát vesztegettem azzal, hogy ültem és néztem magam elé.

Amikor felkeltem és kinéztem az ablakon, tök jó kedvem lett, mert azt láttam, hogy este fehérbe borult a táj... :) Egyébként ma rosszul éreztem magam és utolsó két óráról elkéredzkedtem. Ahogyan jöttem hazafelé és nagy pelyhekben esett rám a hó, elgondolkodtam. Nincs értelme szomorúnak lenni, üresnek érezni a világot, hiszen annyi más jó dolog van ebben az életben, csak ki kell élvezni, ha meg egy fiú szeretete után sóvárgok, mire megyek? Nem várok rá, mert nem érdemes, de a szívemben mégis azt érzem, hogy nem tudom elengedni... :(

Na mindegy. Most élvezem egyelőre a havat és felépülök, hogy ténylegesen nevethessek.

Egyébként én is kérem a mailt :) Sok kitartást a sulihoz! Szerintem én most megyek tanulni, mert holnap két dogát is írunk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 9:52 
Tollforgató

Ó hát Shanon, köszönöm szépen! :)

Na akkor megnyugodtam, igazából nekem sincs olyan hatalmas bajom, csak hőemelkedés, meg szörnyű köhögőrohamom, ja és vírusos torokgyulladás, de ez minden évben megvan, szóval már nem is lepődök meg rajta. És igen, az ilyesfajta punnyadás tényleg jobb, mint bármelyik gyógyszer. :D

Ó és megértem, hogy nem akarsz. Ma már nekem is kéne, de nem visz rá a lélek...

Na de azért mázlista vagy, hogy az óráid így elmaradoznak. :) Amúgy pedig nem nyafogsz, legalábbis én is biztos azt csinálnám, ha suliban lennék, így meg tudom érteni, hogy szörnyű. :? És de jó, hogy nektek jövő héten már nem lesz, bezzeg nekünk még kedden is be kell menni, kész kitolás... na és a félév is csak januárban zárul, szóval... :?

Kitartááást :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 9:41 
Betűmániákus

Sziaaa!
Szép napot, jó alkotást és gyógyulj meg! :-*
Hát, ami azt illeti én se nyomom az ágyat, csak akkor, amikor tényleg gyenge vagyok... bár sajnos volt már ilyen... :roll: Egyébként, ha "csak" gripáról van szó, akkor én is nonstop tv meg gép előtt punnyadok. De ez tart életben. Jobb, mint bármelyik gyógyszer :lol:
Most is tanulnom kéne, deeee... valahogy nem igazán akaródzok már megint... :o

Egyébként nem lesz első két órám, mert megyünk fogorvoshoz az osztállyal. Meg hatodik órám se lesz, mert nem lesz fizika... azért a ellenőrzőket tán beküldi az oszival. :roll: Legalábbis, tegnap ezt mondta...
Na, jól van! Legyetek jók. Megpróbálok tanulni... Már nagyon érzem a végét, azért nyafogok ennyit. De képzeljétek! Már csak ezen a héten lesz suli, plusz a második félévet csak januárban zárják le... késsszzzz vagyok. Pedig azt hittem, végre megszabadulok ettől a sok marhaságtól, erre kiderül, hogy mégse... $fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 9:35 
Tollforgató

Szia Shanon! :)

Fú, hát akkor nem volt jó tegnapod, legalábbis ami sulit illeti. Ó és a kritika semmiség, megérdemelted. :D Hát a levél is csak természetes, úgyse vagyok az a típus, aki képes az ágyat nyomni, most is épp meglepi történetet írok, az egyik lánynak, akit Merin keresztül ismertem meg, és ez volt a vágya... úgyhogy most teljesítem, de persze ő erről nem tud semmit és olyan kíváncsi leszek, hogy mit fog szólni, de majd csak karácsonykor tudom meg... :roll:

Amúgy pedig igen, én is erre a döntésre jutottam, szóval megadtam neki, aztán lesz ami lesz. :D

Szép napot mindenkinek! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 20:50 
Betűmániákus

Sziaaaasztooook!

Nos, hazaértem. :lol: A mai napon nagyon hosszú volt és fárasztó... (:| Na, de melyik nem az?? :roll: Rocky, köszönöm a kritikát, mindjárt megkukkolom. A levelet szintén köszönöm, aranyos, hogy ilyen betegen is gépelgetsz :oops: Szerintem minden egyes lehetőséget meg KELL ragadni, szóval hajrá! ;) Na, szép estét nektek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 17:24 
Tollforgató

Jenny írta:
Sziasztok!
Nem olvasok vissza, sajna ahhoz túl kevés az időm. :-( Csak gondoltam, hogy beköszönök, hogy lássátok, még élek. De most anniy tanulni valóm van, a szünet elötti hajtás miatt, holnap fizika és matek tz és olyan rossz kedvem is mellé, hogy nem hiszem, hogy pénteknél elöbb jövök és beszélgetni fogok, pedig hiányoztok már. Remélem nektek azért jobb.

sok puszi mindenkinek :-*

Jaj szegényem, én meg épp itthon fetrengek a betegségemben, de mondjuk én egy csöppet azért élvezem, mert nincs suli. :) Ó és jól tetted, hogy beköszöntél, már hiányoztááál. :-D Sok szerencsét holnapra, szorítok érted! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 17:19 
Tollforgató

Szia Septi! :)

Én már el is küldtem, de nem privátba, hanem az e-mail címedre, nem kaptad meg?

Amúgy semmi érdekes nem történt velem... :roll:. de a tiédre kíváncsi vagyok, ha ma nem is válaszolok, akkor majd holnap, mert lehet, hogy likvidálnak innen. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 17:17 
Betűmániákus

Sziasztok!
Nem olvasok vissza, sajna ahhoz túl kevés az időm. :-( Csak gondoltam, hogy beköszönök, hogy lássátok, még élek. De most anniy tanulni valóm van, a szünet elötti hajtás miatt, holnap fizika és matek tz és olyan rossz kedvem is mellé, hogy nem hiszem, hogy pénteknél elöbb jövök és beszélgetni fogok, pedig hiányoztok már. Remélem nektek azért jobb.

sok puszi mindenkinek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 16:52 
Sztorihajhász

Szia Rocky!

Rendi... várom a privátod.(öhm.. abban küldöd, ugye?)

Örülök a hangodnak! Nekem az eszem ment el csak. Tudod, a szokásos.:P

Am történt ma veled valami érdekes?
És többiek? Milyen napotok volt?
Én majd később mesélnék, mert mennem kell GEO-t tanulni, nem akarok megint tíz leckét egyhuzamban benyalni. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 16:19 
Tollforgató

Szia Septi!

Igen, rajta vagy a listámon, szóval várom már a szünetet, mert holnap tanulni kéne. Lehangoló... :?

Ó és persze, neked is elküldöm, de a legnagyobbrészt az van benne, amit már ide is írtam, de mindegy. Szóval nem kell visszavonulót fújnod, csak tiszta hülyeség az egész, de megkapod. :)

Na és igen, a hangom már kezd visszajönni, de nagyon durván elment, de most már szerencsére jobb. :)

Na megyek is e-mailt küldeni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 15:14 
Sztorihajhász

Szervusztok, gyermekeim!

Nahát, Rocky, rajta vagyok a listádon? De jóóó! Ennek nagyon nagyon nagyon nagyon... nagyon örülök.:)
Nekem is elküldöd azt, amit... a "többeiknek"? Ha nincs közöm hozzá, csak szólj, és visszavonulok!:)
És gyógyulj meg gyorsan, én hang nélkül nem is tudnék élni.:(

verity, jaj, ne szomorjkodj. Mi a baj?:(( Ugye nem nagy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 11:44 
Tollforgató

Szia!

Na csak nem tudtam elmenni az ágyba, úgyhogy Shanon olvastam tőled, meg verity a tiédet is elolvastam és kritit is kaptatok. :)
Amúgy az előbb hívott anya, és nem tudtam beleszólni a telefonba, mert nincs hangom, úgyhogy érdekesen nyökögtem szegénynek,de suliba már holnap sem megyek.

Ó és persze-persze kérhetsz :D , de igazából a többiek is csak itt értesültek róla, na de ez mellékes. Amúgy olvastad azokat, amiket leírtam? Mert ha nem, akkor majd összeválogatom neked a részeket és könnyebb lesz megérteni egy kis magyarázattal. :)

Na el is küldtem az e-mailt, sikerült megoldanom, de annyi hülyeséget összeírtam benne, hogy az csak na. Igazán nem akarlak fárasztani ám ezzel... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 11:23 
Betűmániákus

Rocky írta:

Jaj képzeld szörnyű dolog történt, már alig van hangom. :o Pedig az a legnagyobb kincs. xD Hát ez katasztrófa...

Na de mindegy, szóval még megpróbálom ma elolvasni és kritizálni a művedet, de most vissza kell bújnom az ágyba, mert anya kinyír, ha megtudja, hogy itt ólálkodok.

Sok szerencsét a tanuláshoz én meg kiötlöm, hogy mi legyen a sráccal... :roll:

Óóóóó, oksi. És én is kérek egy mélt erről a fiatalemberről... :oops: Persze, csak ha nem veszed tolakodásnak... :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 10:55 
Tollforgató

Jaj képzeld szörnyű dolog történt, már alig van hangom. :o Pedig az a legnagyobb kincs. xD Hát ez katasztrófa...

Na de mindegy, szóval még megpróbálom ma elolvasni és kritizálni a művedet, de most vissza kell bújnom az ágyba, mert anya kinyír, ha megtudja, hogy itt ólálkodok.

Sok szerencsét a tanuláshoz én meg kiötlöm, hogy mi legyen a sráccal... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 10:10 
Betűmániákus

Szia!
Gyógyulgass! :lol: Most ez a legfontosabb. Én pedig próbálok tanulni de nem megy... $fal :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 15 (kedd), 9:03 
Tollforgató

Sziasztok lánykák! :)

Na én még mindig itthon vagyok betegen, őt szerintem a holnapot is itthon töltöm, mert most már náthám is megérkezett, szóval nagyon jó, a vírusos torokgyulladás mellé.

Jaj Septi, ez az el nem tudok szakadni tőle dolog nálam is megvan, de csak így tudok kommunikálni,pl. olyan emberekkel, akik az ország másik felén laknak. Ó és drága vagy, nekem is annyi mindent kéne olvasni, komolyan már listám is van :D, amin a te törid is rajta van, de most nekiálltam gépelni az eddig füzetbe írt fejezeteimet. Halál fárasztó..., de majd szünetbe remélem. :)

Köszönöm Shanon, igyekszek javulgatni, de pihenni azt nem tudok. Mondjuk tegnap anya is itthon volt és vááá egész nap ágyban feküdtem. :cry: És még olvasni sem volt időm, de ahogy lesz megyek hozzád is. :-D És drága vagy, hogy nem felejtettél el. :)

Verity, nyugodj meg, remélem ma már jobb hangulatod lesz, de ha nem akkor is itt vagyunk és számíthatsz ránk. :x

Na akkor megyek gépelgetni, közben meg olyan hangon köhög, hogy minden betörő, postás elmenekül. :D

Puszillak titeket! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 22:20 
Betűmániákus

verity írta:
Sziasztok.

Ne haragudjatok, de most nem tudok mit írni... üres vagyok, és összetörve érzem magam.

Majd talán holnap írok, ha jobb hangulatom lesz, de most nem tudok többet... :(

Naaa... egyébként velem is ez volt nem is olyan rég. Tudom, milyen lehet... :( Nos, írd ki! Jobb lesz. Nekem is jobb lett... Föl a fejjel!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 21:50 
Fanfic-faló

Sziasztok.

Ne haragudjatok, de most nem tudok mit írni... üres vagyok, és összetörve érzem magam.

Majd talán holnap írok, ha jobb hangulatom lesz, de most nem tudok többet... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 21:30 
Betűmániákus

Sziasztooook!

Túúúúl lusta vagyok ahhoz, hogy visszaolvassak... :oops: :oops: :-) Nos, Rocky, mindenképp gyógyulj meg és helyettem is sokat pihenj... viszont most akkor lesz időd irni/olvasni... És nem felejtettelek ám el! ;) Csak legyen szünet! $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 21:07 
Sztorihajhász

Szia!

Mégsem vagyok annyira lemerülve, mint az gondoltam... Bár a szemem majd leragad, és holnap a negyed hetes busszal megyek...

Nekem nincs erőm msnezni mostanában, mert olyan kimerítő, és ahh... bár szeretek, de akkor sose szakadok el, és úgy nem jó.

Jaj, hát lassan télleg mennem kéne az ágycskám felé, de még annyi mindent lehetne csinálni. Például olvasni kéne a te töridet, meg vertityét, de nincs időm... Pedig jó lenne, mert mindkettőt imádom... csak mostanában a kritikaírás sem ment, úgy meg semmi értelme olvasni, ha újra kell venni később, h értelmes véleményeket tudjak gyártani. Még csak fel sem fogom, miről szólt a töri...:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 20:49 
Tollforgató

Hát azért annyira még sincs, mert anya nem hagyott, feküdnöm kellett egész nap. :? Ó és hát az ajándék ötlet az nekem is necces, remélem anya majd segít. :oops:

Juj és az Msn-en, hát én nem tudom, mert most annyira nem vagyok kapcsolat képes állapotomban, hogy az csak ne, ugyanakkor meg hajlok rá, hogy megadjam, na mindegy, holnapig kigondolom és még megvárom, hogy ki mit szól hozzá, ugyanis ez már tényleg körkérdés lett. xD

Amúgy meg, remélem legközelebb összejön, én szorítok. :) Ó és igen, nekem ez most jól jött, bár nem is voltam annyira ihlet gazdag, de azért összejött. :) Amúgy pedig örülök,hogy jó lett a laptopod! :-D Az orvosom meg tényleg egy tündér. :-P

Na én is megyek vissza Msn-re, de holnap még jövök. :)

Millió puszim

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 20:17 
Sztorihajhász

Szia Rocky!

Akkor most sok időd van, holnap nem mész suliba. Én már ki fogom bírni sztem ezt a pár napot. Csak ajándékot ne kéne venni, mert ötletrem sincs, és bánt, h az összes pénz odalett a laptopra, mert felét én fizettem. Azaz hetvenezret.:( Most nem tudok a szüleimnek venni ajándékot. Bár mindig szerválok rá valahonnan pár forintot, de most esélyt se látok rá. Majd csinálok nekik naptárt a vadiúj nyomtatóval. :wink:

Az msnes dologhoz hozzászólnék. Hááát... az nem árt, ha megadod neki, szerintem. Én azzal a bizonyos fiúval pont így jöttem majdnem össze, de mégsem jött össze. Úgy volt, kijön elém a buszmegállóba, de kiderült, h a vonata csak később ér be... és ajjjj...

Ja, és ügyes vagy, h megírtál egy egész fejezetet, nálam ez csak álom marad. Majd a téli szünetben. Bár már elkezdtem az egyiket, de nem ahhoz lenne kedvem. Semmi rendszer nincs a frissítéseimben.

Ma még annyi történt, h megtanultam, és néztem a tévét, veszekedtek öccsémék, és jó lett a laptop, mert a szerelő bácsi is rájött arra, amire én még tegnap. Vicces...:) A fórumokon mindig van pár jó tipp.. :wink:

Én az orvosod miatt irigyellek. Nekem is kéne egy olyan...:)
Na jó éjszakát, és nagyon szép álmokat, én mára már lemerítettem magam.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 18:27 
Tollforgató

Jujj de jó, hogy itt vagy. :) Nahát nem hallottál a srácról? Hát majd csak jelentkezik... én bízok benne. :-D

És három napos buli? Na én nekem már ez a szombat is sok volt, mivel tuti ott fáztam meg. :? És nagyon ügyes vagy, gratula az ötösökhöz. :)

És kaptál laptopt? :cry: *nagyon irigy* Én nem biztos, hogy kapni fogok karácsonyra, pedig annyira szeretnék... :roll:

Ó és köszönöm, már javulgatok, bár holnap még tuti nem megyek suliba, jupííí :) Ja és nálunk sem jár ám házhoz az orvos, csak mi ismerjük, szóval anyáék jóba vannak vele, és volt olyan aranyos, hogy átjött. Olyan kedves, az volt az első kérdése, hogy: Petruskám hát rosszul vagy? :) Szóval tündéri egy nő.

Na de kivel mi történt ma? Kíváncsi vagyok, mert én nem tudok mesélni, csak max annyit, hogy megírtam kb. egy fejezetet *büszke* :D

Na de mégiscsak történik itt valami, szóval tudjátok van a srác... és elkérte az msn címem myvipen keresztül... ,de nem tudom, hogy meg akarjam-e adni neki, szóval ötletek?
Ez az egymilliós kérdésem mára. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 16:15 
Sztorihajhász

Végre eljutottam hozzátok. Tudom, jó pár napra eltűntem, és... örülök, verity, h hiányoztam, és köszönöm, h ajánlottad nekem a történeted, azonnal repülök is hozzád.

Egyébként elég sok minden történt. Például a fiúról, aki egy hete kezdett el udvarolni, már jó ideje nem hallottam semmit.:(

De azért jó dolgok is történtek velem. És csütörtök, péntek, szombat buli lesz.:) Bár a kari vacsit ki nem állom, mert elvárják tőlünk, hogy fodrázhoz menjünk, sminkeljünk, és jó drága estélyiben flangáljunk.:(

Ma írtunk két dogát, mindkettőt kiojavították. És ötös lett mindkettő. Nagyon örültem. Egyik végül tz volt, a másik nem, angolból csütörtökre tolták, ez meg ilyen választhatós volt. Ha rosszra írtuk volna, akkor lehetett volna azt mondani, nem kell.:P

Am megvettük a laptopot, de az xp-vel nem mülszizik a wifi, ezért, ha a vista se jó, akkor sajnos Linux lesz. De rossz...!

Rocky javulást, és szurkolok, hogy legalább erre a hétre kiírjon. Bárcsak hozzánk is házhoz jönne.:(

Jenny, téged sajnállak, h nem tudsz javítani.:(

shanon, gratula az adminsághoz!:)

Na ennyi elég lesz egyelőre. További szép napot mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 10:34 
Tollforgató

Sziasztok lánykák!

Furcsa, hogy ilyenkor írok, nem igaz? Hát szerintem is... Na de nem fogjátok elképzelni, hogy ki lett beteg. Na ki? Hát persze, hogy én. Igazából egy kicsit örülök is neki, mármint, hogy itthon lehetek, de sajnos anya sem dolgozik ma és folyamatosan ágyban kell lennem. :? Most is csak úgy tudtam ideszökni, hogy elment egy fél órára.

Aztán meg nemsokára jön a doki és kiderül, hogy meddig vagyok szabin... remélem azért még pár napig igen. :-P

Na de képzeld Shanon, erről az oldalról kaptam én is meghívást, csak még nem válaszoltam, mert gondolkodnom kellett (szégyelli magát), de tegnap megálmodtam, szóval lehet, hogy összefutunk még ott. :)

És igen pasi, de fogalmam nincs mi lesz... mert igazából ha rajta múlna akkor szerintem nem kérdéses a dolog, de én... annyira nem tudom mit akarok. Na de nem agyalok ezen, mert csak rosszabb lesz, majd alakul valahogy. :)

Ó verity, hát te is hiányoztál ám nekem és képzeld, tegnap visszamehettem Msn-re és mikor rád írtam volna,már nem voltál ott. :cry: És igen azért 11 évet nem lehet elfelejteni egykönnyen, jó nem is akarom, meg annyira összejött a kis csapat. :) Együtt örültünk, nevettünk a fellépések után, meg amikor kiemelt aranyakat nyertünk és váá olyan jó volt. Csak sajnos ez a volt szócska fáj...

Jaj és ha szeretnéd, akkor a képet neked is elküldhetem, a srácról meg kifaggathatsz. :-P

Na de én most megyek is, anya nehogy észrevegye a szökésemet, szóval legyetek jók és remélem még tudok jönni. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 22:58 
Fanfic-faló

Halihó!

Jaj, Rocky, persze, hogy hiányoztál. :D Most meg Septi is hiányzik... :( :)

Örülök, hogy jól sikerült. :) Én akkor éreztem így, mikor az ötéves gálánk volt a régi táncsulinkkal, akkor kaptam egy kis oklevelet, mert a kezdetektől jártam, és a barátnőinkkel meghatódtunk, szóval egymás vállán sírtuk ki magunkat... :) Meg amikor az egyik táncunkkal először mentünk versenyre és arany minősítést kaptunk, és mindenki sírva fakadt és összeölelkeztünk... jaj, régi szép emlékek :)

Egyébként milyen kép? A nyakláncról? A fiúról meg aztán kifaggatlak msnen! :-P

Shanon, tőlem majd téli szünetben szorgalmasan fogod kapni a kritikákat. :D

Jenny, a mailt holnap elküldöm neked, csak juttasd majd eszembe, mert elfelejtem... :D :D

Na én most megyek, szép álmokat nektek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 13 (vasárnap), 22:00 
Betűmániákus

Sziaaa!
Hát, nem baj. Legalább olvassák... xDDD. Fő a pozitívum. :lol:

Természetesen:ez az az oldal. Bár én nem csipem a vámpírokat, de nem baj. :D

Ohhh, csak nem?? Pasi?? Végre! :g

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1153, 1154, 1155, 1156, 1157, 1158, 1159 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra