Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 16:14

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1151, 1152, 1153, 1154, 1155, 1156, 1157 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 21:49 
Sztorihajhász

Szia!

jahhhhhh! Hússzor átírtam a dolgokat, mire rájöttem, mi van! Igen, neked szántam, csak nem vettem észre, h verityt írtam véletlenül. Bocsesz!
Azt hitttem, már h arra javítasz ki, h veritynek nincs suli, erre itt szenvedek, h hol írta ezt... Ejj, de idétlen vagyok... elírtam vhogy... na mindegy! :oops:

Köszi az együttérzést!

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 21:25 
Betűmániákus

Öhh, Septi, nekem nem kell suliba, nem veritynek. :lol:
És mélyen együtt érzek veletek. Nehogy azt hidd, hogy nincs dolgom. a 16 tantárgyamból 3ból nem kell készülnöm hétfőre... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 20:16 
Tollforgató

Hm, Septi, Shanon, tényleg igazatok van ésss átgondolom, mert hát az a fontos, hogy én mit gondolok, és ha majd megyünk bulizni, utána mesélek nektek, hogy milyen volt... bár most egy darabig nem kívánom, azt hiszem. :oops: xD
Ó és örülök, ha élvezted Septi... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 20:11 
Sztorihajhász

Szijasztok! Megint itt!

Ó, hát, én megyek fürödni, de azért még gyorsan elmondom, amit akartam. Szal, Rocky, ügyi vagy, amiért ilyen szépet meséltél, nagyon élveztem.

Und... én shanon mellé állok, de tutira. Engem is le tudnak beszélni, de nem mindig. Dönts te, de azért gondold át, h van-e abban vmi igazság, amit összehordanak.

Jaj,de jó Szileszetered lehetett. *elmerngve bámul a semmibe*

Na, és verity, te hogy képzeled, h nem kell suiba menned? Ez sze-szemétség! Igenis az! Semmi egyttérzés nins benned? Szégyelld magad!... Na, komolyra fordítva a szót: Hogy lehet, h te neked még nem kezdődött újra ez a fránya suli? :-? Néha komolyan abban reménykedem, h felrobban vagy valami.

Na anya már kiabál, h Maaarcsi! Ilyen torokhangon, mint az énektanár, mikor recitált vagy mit csnált. Na télleg megyek. Puszi!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 19:51 
Tollforgató

Na igen Shanon, igazad van. :) Majd elválik, hogy mi lesz... úgyis ott van minden áldott buliban.
Amúgy neked még szünet vaaan? :o De irigyellek, jó pihit! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 19:47 
Betűmániákus

Szia!
Nos, ne hallgass másokra, Rocky, ha jól érzed magad vele és nincs kínos csönd, akkor még jól is elsülhet... Tudom, hogy a bnőid jót akarnak meg szeretnek, de az ő véleményük alapján dönts. Persze mindenki megbeszéli a dolgokat a bnőivel, hisz ezért vagyunk egymásnak, de néha jobb egyedül dönteni. Ha rosszul jön ki a lépés, akkor tudjuk, hogy legközelebb nem úgy teszünk. Persze, ez az én véleményem.
Örülök, hoyg jól telt a szilvesztered. :lol:

Velem? Velem semmi. Tanulok meg fórumozok... :roll: Jövő héten mi is kezdünk, úgyhogy próbálom utolérni magam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 19:42 
Tollforgató

Sziasztok csajszik!

Először is ott kezdem, hogy kezdek szépen lassan, de biztosan kikészülni. Ma vittem vissza a fellépős ruháimat, és hát fúú... olyan bőghetnékem támadt, mikor bementem a próbaterembe és a kisebbek próbáltak és olyan örömmel fogadtak, hogy nekem egy perc alatt végem lett.

Másrészről meg suli... már most ki nem állhatom, elegem van, pedig még csak egy napja van vége a szünetnek. :? :shock: Jenny, amúgy szorítok Neked, ügyes leszel. :)

Na és akkor Szilveszter... hát az úgy volt, hogy Szhelyi bnőim jöttek le (úgy örültem, el sem hiszitek) egy kicsit voltunk nálunk, hehe, tesómmal jól elvoltak a csajok :-P (pedig már előre felkészítettem őket, hogy ördögfióka), aztáán meg mentünk át Dodiékhoz, a többi csajszihoz. Mondanom sem kell ott alapoztuk meg a hangulatot, és nekem már olyan pezsgőundorom van, hogy fúú... de nagy élmény volt kibontani az üvegeket. xD Meeg ott készülődtünk és szerintem olyan képeket csináltunk, hogy fú, biztos nagyon gázak, bár még nem láttam őket. Lehet jobb is. :D Na és akkor nagy kornyikálás, meg táncikálás, meg csak úgy záporoztak a telóhívások, meg az smsek, többnyire véletlenül... khm... szóval volt világ. :D :D
Na aztán mentünk B52-be, ahol is ott volt Roli, tudjátok az a srác, aki anno számot küldött nekem buliba, meg azóta msn-en is beszéltünk és hát elég nyomulós, ami nem is baj, de kertelés nélkül olyanokat ír, hogy... ajajajj xD Na de nem volt vele semmi, mert úgy beszéltük meg, hogy majd ha akarok valamit tőle, akkor odamegyek, mert hogy én nem mondtam neki, hogy mit akarok tőle, meg ilyenek... hát az az igazság, hogy én se tudom. :roll: Mert jó fej, meg minden, deee nem hiányzik egy kapcsolat most éss ő azt akar éss vannak bnőim, akik lebeszélnek róla... szóval a jövő kérdése ez az ügy. Aztán következett a hajnalig tartó bulizás és az ágyba beájulás... hát ööö röviden ennyi volt a szilveszterem. :D :)

Verity, láttam kaptál ajándékot (üst) tetszett? Amúgy barátnőddel ne foglalkozz! :) Anyuddal pedig minden rendben lesz, fel a fejjel. :wink:

Nilla a bővebb bemutatkozás ötletet én is támogatom... :)

Shanon drága veled mi zujs? :-D

Szerk.: Septi, látod meséltem is. *büszkén kihúzza magát* :-P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rocky 2010 január 04 (hétfő), 19:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 19:20 
Betűmániákus

Nos, az egész köves cucc attól függ mekkora a kő, meg, hogy mióta van ott... valójában fölszaporodnak a Ca sók (de lehet többféle só is), és a szervezet nem tud vele mit kezdeni, ezért a vese kő vagy homok formájában hm... fölgyülekezik. Akkor lesz baj, hogyha későn veszik észre, mert zsákvese alakulhat ki, vagy elsorvadhat a szerv, mert elnyomja a vese véreit. Én legalábbis ezt tanultam. De van műtéti eljárás. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 19:11 
Sztorihajhász

Sziasztok Drágáim! *ineteget lelkesen, fizika füzettel a kezében, amivel a nagy igyekezetében leütti a közelben ténykedőket, bizony, kemény egy tantárgy ez, szegény áldozatok legalább agyrászkódást kaptak*

Remélem, nem haragszotok amiért nem olvastam vissza mindent.

Csak annyit a Szilveszterről, h nagyon összejött minden. Ejj, de most már mindegy. Majd legközelebb.:)

Jaj, verity, téged nagyon sajnállak. Nem is tudom, mit csinálnék, ha az én anyum lenne ilyen beteg. Mamámnak volt hasonló baja, de nem tom, mekkora a köve, ha nagy ekkor fájdalmas, de ha nem... a fene tudja! Állítólag a vészesebb eset hasonlít a szülési fájdalmakhoz, de figyelem, ez nem készpénz, nem orvosnak tanulok, még.:))

Hát jaj, rémálmom végül nem volt... olyan extra rossz, az inkább akkor van, ha rosszul vagyok, és úgy próbálok aludni, vagy... persze máskor is. ~x(

Am Jenny, neked kámia vizsgád lesz? Jaj, te szegény! Mindenestre sok szerencsét. És akkor kéz- és lábtörést is! De nincs is szükséged rá, sikerülni fog. Nem úgy, mint nekem az angol még a németTZ. Mind a kettő négyes. Ajj, h nem tudtam ötöst írni. :-?

shanon, hát végül is van jó dolog is, h itthon maradtam, mivel az olvasóim így is lemondtak rólam. Most meg már azt hittem, h kiherélnek a késésért. Legalábbis, az, aki nem először olvasta azt a törimet. Még van egy állandó kritikaíróm, ő nem jelentkezett egyelőre.

Rocky, neked is szia! :-h Majd mesélj te is! Örülök, h élsz, de kéééérlek mesélj nekem! *magához veszi a kispárnáját, s figyelmesen, nagy bociszemekkel várja a mesét* :) Ma ilyen *-ozós hangulatomban vagyok.

Szia, Nilla, én is felajánlom a lehetőséget, h mesélj! Ugye, h milyen rendes vagyok! Nos gyerünk, már nagyon várjuk! Igaz, csajok? *amelyik nem bólogat kellően hevesen egy nagy tuskóval jó fejbe kólintja* :-P

Ja, és mindenkitől bocsi, ha lenne benne elgépelés, azaz tuti van... de na bocsi, lusta vagyok visszanézni, van ilyen.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 17:27 
Betűmániákus

verity írta:
Sziasztok!

Pocsékul érzem magam, jaj... :cry: Ma a kedves legjobb barátnőm egész nap velem kukacoskodott, amikor meg hazajöttem, anya bejelentette, hogy holnap kórházba kell feküdnie, mert veseköve van. Én totál be vagyok szarva... A barátnőmről meg annyit, hogy rohadtul elegem van belőle most már.

Shanon, sajnálom, hogy nem írtam, pedig megígértem, de elolvastam mindet, de tényleg most már a napokban írok... :cry:

Egyébként szia, Nilla :)

Szia verity!
Upsz, akkor elhiszem , hogy el vagy kenődve... a barátnődet tojd le magasról, inkább most tanulj meg gondolj anyudra. Nyugi, a vesekő nem veszélyes annyira és már rutinnak számít az orvosi körökben. ;) Minden jó lesz meglásd!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 17:20 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Pocsékul érzem magam, jaj... :cry: Ma a kedves legjobb barátnőm egész nap velem kukacoskodott, amikor meg hazajöttem, anya bejelentette, hogy holnap kórházba kell feküdnie, mert veseköve van. Én totál be vagyok szarva... A barátnőmről meg annyit, hogy rohadtul elegem van belőle most már.

Shanon, sajnálom, hogy nem írtam, pedig megígértem, de elolvastam mindet, de tényleg most már a napokban írok... :cry:

Egyébként szia, Nilla :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 17:00 
Betűmániákus

Szia Jenny!
Nyugi, okos vagy te és megcsinálod azt a kémiát. Csütörtökön nem véletlenül szóbeli lesz? Csak mert oda is írásbelit írtál. :lol: Segond, nem kukacoskodok. Sok sikert!*ölel*
Szia Nilla! Este, ha lesz időd, kicsit bővebben is bemuatatkozhatnál... :-D
Verity, tudom, hogy suli van meg minden, deeee... sikerült elolvasni a szöszeimet? :-S Bocs a türelmetlenségért, de elszaladt a szünet és semmi. Félő, hogy ezután még annyi időtök/időnk se lesz. Na mindegy.
Rocky...??? Újév?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 15:59 
Betűmániákus

Sziasztok!
Verity akkor tényleg félreértettük egymást, bocsi, de én már tényleg nem tudom, hogy miről van szó. Viszont a képek tök jók, és azóta elkezdtem paramorét (remélem jól írtam) hallgatni, mert nagyon tetszett, a szám, amit mutattál. :D

Septi te végül miért maradtál otthon? Jaj, szegényke, megint azok a *csúnya szó* rémálmok? Ez már sose fog elmúlni?

Rocky, én is kíváncsi vagyok ám, hogy végül hova mentél szilveszterkor és milyen volt! Remélem jól érezted magad! :)

Nilla, neked meg külön szia! :)
Azért szerintem állj neki a házidnak, a tanulás fontos. (jó tudom, ez most hülyén hazgzott) :P
De én is örülök, hogy itt vagy, és mesélhetnél is magadról egy kicsit, persze csak ha van kedved. :lol:

Amúgy nekem is tanulni kéne. Holnap írjuk a kémia vizsga írásbeli részét és hiába tanultam rá egy csomót, nem tudok belőle semmit. Annyira félek. Legszívesebben be se mennék holnap a suliba. Csütörtökön meg az írásbeli lesz, és attól is nagyon félek. Főleg most, hogy a tanár tökre beparáztatott minket, hogy ilyen nehéz, meg olyan nehéz lesz. :(( Elegem van belőle.
De megyek, mert csak ettem, meg feljöttem ide nektek köszönni, aztán most már megyek is kémiázni. Utálom. Még lehet, hogy sete leszek, ha nem lesz elegem már a világból is.
Mert holnapra még eg csomó német, meg matek lecke is van, amit ma adtak fel. Tudom, hogy tanárok, de azért nem kéne ilyen kegyetlennek lenni. :-(

Na szép kis panaszradat lett, bocsi, ha valakit nagyon untatam.
Remélem neketek azért most jobb. :)
És sok puszi mindenkinek! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 04 (hétfő), 15:43 
Könyvmoly

Rocky! :):) Köszönöm az alkalmat... :D:D Megpróbálok vele élni, hátha sikerül... :P Most értem haza egy halálfárasztó nap után, kicsit ki vagyok. xD Meg hát nagyon hiányzik a szünet. Olyan gyorsan eltelt. :( Meg kellene írnom egy borzasztó magyar házit, de inkább itt ülök. Értitek ezt? xD Remélem, nektek jobb napotok volt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 19:00 
Tollforgató

Sziasztok csajszik!

Hát Septi, sajnállak, csak nem megint előjöttek a rémálmaid? :o Azért remélem már jobban vagy és tényleg ne kenődj el, jövőre is lesz szilveszter. :)

Ó hát Shanon, kaptok élménybeszámolót ígérem, csak ma kikészítettem magam a törivel, meg az irodalommal, plusz még kell is tanulnom... áá ne márrr!

Szóval én is csak jeleztem, hogy még élek... bár ha így folytatódik... na mindegy, majd jövök mesélni. :)

Puszillak titeket :-*

Ó és szia Nilla (sajnos én köszönésen kívül most többre nem vagyok képes), de ha van kedved akkor mesélhetnél egy kicsit magadról. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 15:49 
Könyvmoly

Sziasztok! Gondoltam, beköszönök ide is :D:D :):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 12:42 
Betűmániákus

Hééé, Septi! Nem kell elkenődni :-D Én is itthon voltam... :roll:
Öööö, Rocky, várjuk az élménybeszámolót. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 1:08 
Sztorihajhász

Sziasztok, csak jelezném, h élek, s hajnalok hajnalán gépezek! Most még az üléshez is fáradt vagyok. Hogy miért nem alszok? Jó kérdés, de vh rossz előérzetem van az ággyal kapcsolatban. *nagyot nyel*

A Szilveszterem csődbe ment, mert itthon kellett maradnom, de legalább alkotni tudtam. Na jóccakát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 21:03 
Tollforgató

Na sziasztok csajszik!

Hát én még ma sem vagyok képes semmire, de örülök, hogy jó volt a szilveszteretek és verity én is láttam a válaszod, meg a képeket is és nagyon arik lettek. :D Amúgy pedig a szám... áhh egy csomószor meghallgattam, tök jó. :)

Na majd jövök, ha több élet lesz bennem, addig is puszillak titeket. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 16:15 
Betűmániákus

verity írta:
Halihó! :D

Na, összeszedtem magam és válaszoltam a kritikáitokra, most már tényleg. Ebéd után pedig megcélozom a te műveidet, Shanon :D

Olvastam a válaszodat :P
Várlaaak :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 13:52 
Fanfic-faló

Halihó! :D

Na, összeszedtem magam és válaszoltam a kritikáitokra, most már tényleg. Ebéd után pedig megcélozom a te műveidet, Shanon :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 13:14 
Betűmániákus

Tényleg! A szerdáról végül nem is esett szó... :)
Örülök, hogy összességében jó volt.
A képek pedig nagyon édik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 0:59 
Fanfic-faló

Halihó! :)

Lehet, hogy félreértettük egymást, Jenny, az egy másik levél, amit PÜ-ben küldtem, valahol lentebb írtam az előzményét... :) Fú, jó mozgalmas estéd volt, de legalább nem voltál otthon :D

Egyébként nem is meséltem még, hogy milyen fantasztikus volt a szerdai napom... amikor lementem Tudjukkiékkel :roll: Nagyon jól éreztük magunkat, sütiztünk meg sétáltunk, és bár az este folyamán rám tört 1-2 féltékenységi roham, úgy alapvetőleg minden tök hepi volt. :x Azzal szórakoztunk, hogy fenékbe akartuk rúgni a fiúkat, ami egy idő után sikerült, aztán Tudjukki haverja belemarkolt az enyémbe, aztán én az övébe... :)) Szóval jól elvoltunk. Meg befenyítettük a fiúkat és kaptunk öleléseket. :oops: Sőt, Tudjukki még meg is simizte a hátamat :D Meg beültünk ilyen kétszemélyes hintákba, Orsival ültem, a fiúk a másik kettőben, és majdnem koccantunk Patrikkal, egy kicsit meg is volt, én meg köztudottan félek az ilyenektől... :-S Tudjukki egy idő után kiszállt a hintából, Orsi meg átmászott Patrikhoz, és hát így ugye meglökte a hintát, amiben egyedül maradtam... próbáltam megállítani, de hát amilyen az én szerencsém, csak még jobban meglöktem, már nagyon durván közeledtünk a koccanáshoz, én meg totál betojtam, és akkor egyszer csak... Tudjukki, aki eddig a vasnak támaszkodott, átnyúlt a vason, és megállította a hintámat egyetlen érintéssel :oops: Én ott annyira elolvadtam... :D :x

Tegnap este meg a buli közepette felhívott valaki. Nézem a kijelzőt: az egyik animeklubos srác volt az. Bár jóban vagyunk, de lestem, hogy miért keres ilyenkor, amikor felvettem, beleszólt valami totál részeg ember, megkérdezte, ki vagyok. Harmadjára meg is értette, aztán kérdezgette, mi újság, boldog új évet kívánt, elköszönt és letette. Az volt a poén, hogy alig értettem, mit beszélt... :)) Msn-en azt mondta, hogy nem engem akart hívni, csak elnyomta, és meglepődött, hogy én szóltam bele =)) Szóval nagyszerűen indult az újévem :D

Ezt pedig meg kell osztanom veletek, olyan jó szám: Paramore - Brick By Boring Brick

Amúgy mutatok nektek pár képet szilveszterről, összeszerkesztettet meg simát is, de nagyon elmebetegek :D

Első - Hát, ezen én lennék a rövidebb hajú, mintás pólós, barna garbós, a másik lány Orsi, és aki néha beficcen a képbe, ő Petra barátném :D

Második - Nos, ezen ugyebár én lennék a parókás, a másik személy pedig az én legjobb barátnőm, Szandi :) :x

Harmadik - Szandi, Orsi és én :D

Ez meg a kedvenc képünk :D

Na, lelövöm magam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 19:58 
Betűmániákus

Sziasztok!

Verity örülök, hogy jól érezted magad! :D És nem baj, hogy nem írtál :D És köszi a jó kívánságokat! Amit amúgy én is kívánok mindenkinek, csak lusta vagyok most így részletesen leírni ezt. :lol:
Amúgy olvastam a leveled, és köszi, hogy elküldted. :-D Hát, igazából elég bonyolult a fiú, és szerintem nem is igazán tudja, hogy mit szeretne. De ez persze csak az én véleményem. Ja és remélem nem baj, ha ide írtam. :lol:

Shanon, sajnálak, de még mindig jobban jártál, hogy beteg voltál és otthon maradtál, mintha elmentél volna és ott lettél volna rosszul. Tudom ez nem nagy vigasz, de akkor is. :lol:

Nálunk vagy negyed óráig volt éjfél, mert minden óra másképp járt. Aztán meg végül is elfelejtettem fogadalmakat tenni. XD De jó volt, és végül négy helyen voltam az éjszaka. XD
Először barátnőmmel mentem be a városba, de ott Illés koncerten kívül nem nagyon volt valami, az meg nem igazán fogott meg minket. Aztán találkoztunk tesómmal, meg az ő barátaival. Aztán barátnőmnek mennie kellett, mert az utolsó hévvel haza kellett mennie, sajna. De végül is én jól elvoltam tesómmékkal.
Aztán mikor mentünk haza tesómmal szenvedtünk, mert az éjszakai járat megállója amivel mentünk volna egy kb. 10 perces gyaloglásra van a házunktól. De aztán kiderült, hogy negyed hat révén már jár a normál busz is, és azzal meg nem kellett galogolni. Végül háromnegyed hatra értünk haza, de nagyon jól éreztem magam. És végre nem otthon szilvesztereztem! :D

na puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 18:34 
Betűmániákus

Úúúúú, nemááár! Ez komoly? =))

Nos... én is fölkeltem egyébként 3:40-kor, hogy koccintok anyámékkal, deee, nem sok dolog lett belőle. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 18:32 
Fanfic-faló

Halihó :)

Ugyan, egyáltalán nem pofátlanság :D Ma vagy holnap mindenképp akarok haladni olvasásügyileg, még üstileg is... szóval hamarosan számíthatsz rám :-P

Hát, az a lényeg, hogy jobban vagy :) Remélem, hamar meggyógyulsz teljesen :) Amúgy mi is lemaradtunk az új évről... késett az óránk, és mikor bekapcsoltuk a TV-t a visszaszámláláshoz, akkor már a Himnusz a végét járta. Szegény barátnőm átmosogatta az újévet =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 18:27 
Betűmániákus

Sziaaaaa verity!

Örülök, hogy jól érezted magad és neked is hasonló jókat. :) Plusz sok-soook időt, amit alkotásra olvasásra szánhatsz, és akkor majd véfre hozzám is eljutsz :-P Igen, tudom, hogy pofátlan vagyok, deee... ez annak a jele, hogy kezdek visszatérni. :-) Tegnap nagyon pocsékul voltam ésss... átaludtam magam a nyúúú jiiirbe. Ciki, mi? :-S DE, most már kapok levegőt is :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 17:56 
Fanfic-faló

Sziasztok, csajszik! :-*

Szégyellem magam, mert tegnap gépközelben voltam a bulin, ott szólt a muzsika, szóval simán írhattam volna, de olyan jó volt a parti, hogy egyszerűen nem volt szívem otthagyni a tomboló társaságot :D Fú, szinte egész este rock számok mentek, meg régi és új nagy slágerek, annyira jóó volt :) Meg gitároztunk is, ettünk, szóval nagyon jól éreztem magam :x Ti végül hol ünnepeltetek?

Egyébként kívánom nektek, hogy legyen nagyon boldog új évetek, sikerekben gazdag, az álmaitok váljanak valóra, és élvezzétek ki minden percét, na meg ha tettetek fogadalmakat, azt is sikerüljön betartani :) És persze termékeny írogatást meg sok-sok kritikát kívánok nektek. :twisted:

Jenny, a levelet el fogom küldeni, de lehet, hogy megkérlek téged, Rocky, hogy továbbítsd már neki, amit még anno küldtem, mert az én postaládámban nem jeleníti meg az egészet, és szerintem így nem is küldi el normálisan majd. Szóval, plssss ;;) :D

Egyébként megígérem, hogy a mai nap folyamán megosztom veletek az újévi fogadalmaim, de én még mindig totál kómában vagyok :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 11:02 
Betűmániákus

B.U.É.K.

Még több ilyen traccspartit kívánok Nektek! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 18:25 
Betűmániákus

Sziasztok!
Boldog Új évet kívánok mindenkinek előre is! <:-P

Mivel én nemsokára indulok, hogy időben odaérjek(ami úgysem fog bekövetkezni), azért írtam most.

És ne felejtsetek el újévi fogadalmat tenni!!!!
én fogok, egy csomót, de úgyse fogom egyiket se megtartani, tudom előre. (hogy akkor meg minek teszek? nem tudom, mert hülye vagyok :D )

puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 23:49 
Tollforgató

Szia Jenny, de jó, hogy újra itt vagy. :) Amúgy igen, én már nagyjából tudom, hogy hol leszek... holnap este lesz biztos csak. :D Ó és örülök, hogy te is bulizol! :) Na tőlem többre nem telik...hnap még tuti kiakadok párszor, de majd csak túlélem 2009 utcsó napját. :D

Szép álmokat csajszik! :-*

Szerk.: Nahát senki nem járt itt ma? Mindegy is... :)

Akkor én leszek az első, aki Nagyon de nagyon Boldog Új Évet Kíván mindenkinek!

Lánykák remélem, ha csak egy kicsit, de boldogabbak lesztek, és sikeres lesz az új évetek, na meg, hogy a vágyott álmaitok teljesülnek! Aztán jövőre is ugyanitt jó sok élménnyel és kibeszélnivalóval. :D:D

Na puszilok mindenkit és majd gondolok rátok éjfélkor. <:-P >:D< :x :x :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 21:40 
Betűmániákus

Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltűntem, valami mindig közbejött, és így fórumozni se volt időm. :lol: Mikor nem ült senki a gép elött én mindig akkor épp tanultam, meg ilyen egyéb szerencsétlenségek. :lol:

Shanon téged sajnállak, hogy beteg vagy és nem tudsz menni bulizni. :-( Remélem hamar meggyógyulsz! :)

Septi gyógyuljon meg mindenki körülöted és te meg igyekezz nem elkapni tőlük a betegséget! :)

Rocky, te meg remélem eltudod majd dönteni, hogy hova mész! :D
És tényleg hiányoztam? Ennek örülök! :lol:

Verity, neked meg végre írtam kritikát, az Egészen különöshöz. Nem lett valami szép, azért bocsi :oops:
Ja és mondtad még multkor, hogy küldesz egy levelet, ha szólok, hogy küldjed. Most szóltam, mivel ugye eddig nem voltam. :lol:

Amúgy ti többiek Septi, Verity mentek valahova szilveszterkor?
És amúgy úgy mindenki hogy van?

Bennem ma tudatosult, hogy holnap szilveszter. Mert mentünk anyummal vásárolni, erre meg mondja, hogy menjünk be a gyógyszertárba, mert nem biztos, hogy holnap nyitva lesz. Erre meg nézek, hogy már miért ne lenne nyitva, mikor holnap még nincs hétvége. Erre meg anyum mondja, hogy holnap szilveszter. Aztán meg mondja, hogy milyen elvont vagyok. Hát én csak simán a magam hülyeségéne nevezném. :roll: :))
De végül is délután megtárgyaltuk barátnőmmel, hogy elmegyünk és még finom pezsgőt is viszünk. Annyira várom. Végre megyek bulizni szilveszterkor!!! <:-P <:-P <:-P

puszi mindenkinek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 17:40 
Betűmániákus

Rocky írta:
Jaj Shanon úgy sajnálom. :( Bakker én meg épp az előbb nyafogtam a szilveszterrel kapcsolatban... *elsüllyed*
Remélem, hogy mihamarabb jobban leszel, és a barátaid úgyis megfogják érteni, hogy rosszul vagy, szóval ezen ne aggódj! Amúgy pedig fel a fejjel lehet, hogy most rossznak érzed a kezdetet, de annál jobb lesz a 2010-es éved. :) Kitartást! :x >:D<

Köszi, édes vagy. >:D<
De jelen helyzetben nem sok kedvem van élni... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 17:32 
Tollforgató

Jaj Shanon úgy sajnálom. :( Bakker én meg épp az előbb nyafogtam a szilveszterrel kapcsolatban... *elsüllyed*
Remélem, hogy mihamarabb jobban leszel, és a barátaid úgyis megfogják érteni, hogy rosszul vagy, szóval ezen ne aggódj! Amúgy pedig fel a fejjel lehet, hogy most rossznak érzed a kezdetet, de annál jobb lesz a 2010-es éved. :) Kitartást! :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 17:26 
Betűmániákus

Sziasztok! :(
Beteg vagyok. Délelőtt még semmi bajom se volt, most meg... pfff. :roll: Szörnyűűű :-< És nem megyek sehova, itthon leszek... :(( Le is mondtam és ki is akadtak rám, de egyszerűen nem megy... úgy begörcsöltem, hogy azt hittem, meg se maradok... ennek tetejébe még úgy fáj a bal fülem, hogy szinte alig hallok rá. Szerintem huzat érte. Szóval jól indul az új év... =(( De már megszoktam, hogy ilyen szerencsétlen vagyok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 17:19 
Tollforgató

Sziasztok csajszik!

Hát van mit bepótolnom olvasásügyileg, na de kezdem is. :)

Jaj verity, drága vagy :-D :x ,amúgy még tegnap is rosszul voltam egy kicsit, de kibírható. Ó és már majdnem végigolvastam, majd nyilatkozom róla, ha a végére értem. :)
És ma szerda van, úúúgyhogy beszámolót kérünk ám Tudjukkiről. :-P Ó és tényleg furi :roll: én ki nem bírnék rajta igazodni, de ezt már úgyis mondtam.

Jajj Shanon a te hsz-eden meg olyan jót vigyorogtam. :D Ezen a részén: "Dehát aki kijön anyummal, annak személyesen gratulálok... Laughing *lááááv mutert egyébként nagyon* Bár már most sajnálom a jövendőbelim... xDDD." Hehe, csatlakozom hozzád, ma is olyan beszélgetésünk volt, hogy... no comment. xD Szóval egy cipőben járunk. :-P

Septi, hát a rokonaidnak jobbulást, remélem Te nem kapod el, de igen, az életmentő laptop. :D

Nahát én nem élem a legjobb napjaimat, mert még mindig vagy 5 lehetőség közül választhatok, hogy hova akarok menni szilveszterezni(kicsit se gáz, hogy holnap lesz), de a bnőim is mind máshova akarnak menni és olyan szörnyűűű. Egy csomó számomra fontos emberrel meg sehogy se tudok együtt lenni és jaj... :( Na de estig mindenképpen lesz eredmény, úgyhogy addig csajokkal konferenciabeszélgetést tartunk, aztán csak kisül belőle valami. :D

Ó és valaki hallott Jennyről? :o Nekem már hiányzik...

Na remélem még tudok jönni ma, addig is csók nektek. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 12:00 
Sztorihajhász

Szerv Busz Tok!!!

Remélem, mindenki jól érzi magát. Nálunk kitört az infulenza, én egyelőre hősiesen ellenállok, majd ha kezdődik a suli.:D

Meg egy kicsit fáj a fejem az éjszakászástól. Fél egyig msnen elemeztem barátnőm. Először mejdnem költőien írtam, de aztán eszembe jutott, h inkáb mégse, nem biztos, h más is értékeli.:D

Jelenleg am nem tudok mit kezdeni magammal. Semmihez nincs kedvem, a rokonaim betegek, egytől egyig, meg akár lehetnék vírushordozó is. Szal maradhatok itthon, még szerencse, h itt van nekem a laptopom...

Tegnap elkezdtem olvasgatni, de abbahagytam, semmi kedvem nincs, sírok! Oh, jaj! :((

shanon, én téged most nagyon irigyellek, vásárlás... ajj, bármit, csak ezt ne. A lelkiválságon már túl vagyok, most meg hisztizek Mi jöhet még?

Am nekem Tudjukki egy rejtély. Komolyan, nem ismerem, de az az érzésem, amúgy sem sikerülne kiigazodni rajta.:D Na de most télleg... most aranyos volt, de máskor meg nem az. Vagyis verity beszámolói alapján.

Na jó van, sziasztok, legyetek jók! Nehogy rosszat halljak felőletek.:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 21:45 
Betűmániákus

Sziasztok Csajok!
Már egy ideje itthon vagyok, csak olvasgattam, kritizáltam, tévéztem, meg ilyenek, szóval most van nyugodt percem. :D
Mindjárt megyek csicsizni, mert lejártam a lábam... ennyi lett a hátrányom a mai napból, de megérte... Jaaaj, annyira jó volt! 8-> Egy rakás pénzt elköltöttünk :oops: De nem vettünk hiábavaló cuccokat... csak anyu szerint. :D Dehát aki kijön anyummal, annak személyesen gratulálok... :lol: *lááááv mutert egyébként nagyon* Bár már most sajnálom a jövendőbelim... xDDD.

Legyetek jók és álmodjatok szépeket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 13:52 
Fanfic-faló

Szia! :D

Igen, tényleg nagyon gyerek, és mindig ezt csinálja, sosem tudja, mit akar, de igyekszem megreformálni őt. :)) Köszönöm szépen! :)

Neked meg kellemes napot Szegeden! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 9:23 
Betűmániákus

Sziaaa!
Nos, megérkezett a pü... és először nem értettem, de aztán fölfogtam...*most kelt fel (:| * Éssss.... nos, ennyire határozott?? :lol: Sztem olyan gyerek még... vagy nem? Az utolsó pillanatban mondja le... nem is tudja mit akar. De ettől édes. :D ;) Kellemes sétát.

Énn ma megyek Szegedre a bkeresztanyámmal szóvaaalll fél 11től már nem leszek elérhető :roll:

Szép napot, Drágák! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 1:55 
Fanfic-faló

Halihó, csajszik! >:D< :)

Én nem vagyok vallásos, meg sem vagyok keresztelve, de így már értem, mi ez a bérmálkodás, és köszi, hogy elmagyaráztátok :)

Rocky, örömmel olvastam, hogy jobban vagy, remélem, már tényleg nincs semmi baj :x És ne felejtsd el elolvasni a jó kis Mary Sue borzadályt! :g ;)

Képzeljétek, voltam moziban. Harmadjára elég unalmas volt a New Moon, de jókat röhögtünk alatta... csak mindig megbánom, hogy ezekkel a lányokkal mozizok, mert, hát hogy is mondjam, tudnak eléggé kulturálatlanok lenni. És ezáltal engem is égetnek, de nem baj, van még idejük a változásra. :)

Hát én betojok ezen a Tudjukkin, komolyan mondom. Ugyebár az volt, hogy megbeszéltük, szerdán megyünk négyen bowlingozni, erre ráírt a barátnőmre, hogy mégsem... ugyanezt eljátszotta velünk őszi szünetben is. Mi mind a ketten győzködtük ott, hogy ne csinálja már, erre beadta a derekát, hogy jól van, de akkor csak bowling nélkül fog menni a dolog, mert délután jön a városba - a haverjánál szilvezterezik -, és ezért. Szóval mégis megyünk le, de csak sétálni, vagy mifene...

Beszélgettem vele msn-en, és én annyira nem tudok kiigazodni rajta. Tudjátok, írtam, hogy milyen bunkó volt velem, most meg... hát megér egy misét, az tuti. Komolyan mondom, ezt másolni kell. Elküldöm nektek PÜ-ben, mert kicsit hosszú lenne :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 12:14 
Betűmániákus

Én 8 évig folyamatosan jártam, csak azért, hogy letudjam. Most hogy vége, egy ideig (néhány évig) hanyagolom. Bár eléggé önző vagyok, mert a suliban nem polgári nevelést, hanem hittant választottam... Bár akkor se ugyanaz. Úgy voltam vele, hogy amit nem értettem meg nyolc éve alatt itt, akkor majd ott igen, és bevált. Sőt, sokkal jobb, mert olyan dolgokról beszélgetünk, ami a mindennapjainkban történik, és nem karnak belénk nevelni vagy beszélni ilyen meseszerű, alaptalan, gyerekes dolgokat... :roll: Több dologra megtaláltam a választ, mint hittem.

Öööö... majd még jövök. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 9:26 
Tollforgató

Sziasztok lánykák!

Először is Septi, örülök, hogy visszatértél. :)

Aztán én is bérmálkodtam és nekem is van bérmakeresztanyám. Lényegében abból állt, hogy választani kellett egy személyt, aki a bérmakeresztanyád(lányoknak) b.apád(fúknak) lesz. És igen, nekünk is kellett vizsgázni, utána meg volt a mise... amúgy szerintem semmi olyan extra nincs...

Na és képzeljétek én olyan rosszul lettem tegnap, meg anya is, hogy az csak na. Rettentően fájt a gyomrunk, a fejünk, szédültem meg minden, úgyhogy én már fél 10-kor aludtam, mert egyszerűen ne bírtam tovább. :?

De máma már szerencsére jobban vagyok, úgyhogy jövök fórumozni is. :-P

Na szép napot mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 22:35 
Sztorihajhász

Jaj, azt tudom, h mi az, h bérmálkodás... Csak h mi a különbség a rendes keresztanya között meg e között?

Bérmálni, én is bérmáltam volna... de h gyónyjak egy papnak...! Minek az imádság akkor? Menjen már!XD

Am én voltam első áldozó, de az a szemét pap nem ad már ostyát, mert nem gyóntam. Ez olyan izé!

Mindegy is! Azért én kíváncsi lennék, mit takar ez a bérmakeresztanya... semmi extra nincs, csak mélyebb kapcsolat Istennel? Na azért az se semmi.:)

szerk.: szerbiai? akkor most már értem, miért hozzánk jössz!
am Magyarország sem joo sokkal...:) sztem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 20:54 
Betűmániákus

Nos, szerbiai vagyok :roll: Viszont Szegeden van a szak, amire járni szeretnék majd. :roll:

Ne csináljátok! Öööö... akkor tapintatosan meg kell kérdeznem, hogy mi a vallásotok, vagy hogy vallásosak vagytok-e? Mert ez egy keresztény hm... olyan, mint a keresztelés csak... valójában annyi a jelentése, hogy megnősz Isten szemében. Vizsgáztunk is, meg minden a püspök előtt, nyolcadikban... És igy gond nélkül házasodhatsz, keresztelhetsz és bérmálhatsz. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 19:29 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Úgy látszik, én mindig eltűnök, aztán meglelem magam nektek...:)

A lényeg, h vissatértem, kár, h ma nem vagyok fárasztóüzemmódban, tegnap abban voltam. Öccsémmel kártyadobálós versenyt játszottunk. Előtte meg mama kiegészítőajándékának hála meg kellett nézni a Luxor-sorsolást. De egyszerűen nem akart elkezdődni. Ezért belefogtam az "apa kezdődikbe...", és mindenki csak nézett, h most megbolondultam, de nem, ez vagyok én.

Ne tudják meg, mit lejátszok uncsitesómmal. Egyszer néztünk egy szappanoperát, és a kedvencük, Mario Cimarro bravúrós előadás módját egy élmény volt utánozni. Imádom a színészkedést...:)

Szia, Darknesz, hát én csak pár hete vagyok fórumtag, ezért még nem nagyon találkoztunk, de nekem is van betegségem... Bár én pszichésen... irtó rossz. Valamelyik héten minden egyes nap hányingerrel küzködtem, párszor ki is dobtam a taccsot. A hülye gyógyszer semmit nem ér, én meg szenvedhetek.

Rémálmom már vagy két hete nem volt, ami haladás... Bár néha megkísért... eh! Egyébként ezt a rémálmot úgy kell elképzelni, h testi inkább. Fájdalmat érzek vagy hááááát... esetleg mást. A testem mindig máshogy reagál. Múltkor olyan volt, h *nagyot nyel*. Valaki hozzáért a hátamhoz, és ott égni kezdett a bőröm.
Olyan is volt, h menekülni akartam, ezért elindultam az ajtó felé, persze igazából sztem nem, és mikor hozzáértem a kilincshez, valami visszarántott, és hozzávágott az ágy oldalához, és fájt azért rendesen. Az idegek csinálják, felgyülemlik a feszültség...:( Na ezt hámozzátok ki!

verity, hát ez a fiú kiakasztó! juj, hát miért kínoz?
Az én dédim nem volt ilyen szerencsére. De nagyon rossz lehet, sajnálom...
New Moon? Ismét? Hát jó mozizást! De nem drága ez?...:P

shanon, am milyen az a bérmakeresztanya? Csak én nem tudom? Egyébként sajnállak téged, de b.kádat meg irigylem.:) Magyarországon télleg csak nyomorban lehet élni kismeberként. Ugye ha nem Gyurcsány vagy Bajnai vagy Orbán vagy esetleg más politikusok által birtokolt vezetéknevünk van, akkor nyugodtan megdögölhetünk. Ha meg csak névrokonok vagyunk, akkor szívunk.:P

Látom, szép ajándékokat kaptatok! Hát remélem, sok szép percet okoz majd nektek. Nekem az ajándékokhoz való lelkesedésem az évek során egyre inkább elapadt. A laptopot azt imádom, de nem az a lényeg. Nekem nem. Egy percig sem érdekelt a kellőnél jobban.

Egyébként pénzt kaptam, mert azt kértem, nem tudtam, h meg tudjuk venni a laptopot. Öhm... táskát, az nem volt, mármint az a kicsi... izé... nem vagyok túl jártas ezekben a dolgokban, aztán egy ilyen elegánsabb... mindegy, ruha és kész.:) Éééés telefont, meg memóriakártyát bele, és nincs tovább. Elég az!

Na sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 19:22 
Fanfic-faló

Sziasztok, csajok! :D

Fú, oviban nekem nagyon sok szerelmem volt... :)) Egyébként, milyen az a bérmakeresztanya? De sajnálom, hogy elmegy... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 12:59 
Betűmániákus

Hát igen. Elmegy... :-) Hiányozni fog, meg minden, de akárhol jobb, mint itt. :? Legalább neki legyen jó. Még két év, és én is elhúzok... :-D És több, mint valószínű, hogy hozzátok. Aztán meg kitudja, hányat fordul az agyam... :))

Iggen, ő volt a förszt... és gyorsan túl is tettem magam rajta. :D Az én ovis társaim... maradjunk annyiban, hogy inkább nem. :-Ą :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 11:03 
Tollforgató

Sziasztok csajszik! :)

Hát Shanon nekem muszáj volt éjszaka jönnöm, mert igaz, hogy voltam Merin (nem igaz, hogy mennyiszer elfelejtek kijelentkezni), de akkor vagy csak villámlátogatást tettem, vagy olvastam. :roll:
Na de ez az éjszakai fórumozás tényleg tök jó, csak kár, hogy tegnap lemerült a laptop :? , de mondjuk így is fél 3-kor kerültem ágyba. :oops:
Ó sajnálom, hogy a bérmakeresztanyád elmegy, de gondolj bele, azért nagyon nagy lehetőség ám ez neki. Na de biztos hogy eszméletlenül fog hiányozni neked, úgyhogy kitartást Drága, nem örökre megy el. :)

Hihi a reszkessetek betörőket én is nagyon imádom(még most is), csak tegnap Dodival gépen néztünk filmet, szóval arról lemaradtunk. :? Ó és komolyan ő volt az első szerelmed? Hát ez nagyon aranyos. :D Na de elég hamar dobtad... :-P Nekem egész ovi alatt egy fiú tetszett és az a vicces, hogy most sem ronda a srác, csak egy kicsit túúúl nagyképű... :?

Na én meg megyek és keresek valamit a hűtőben, mert a reggelit átaludtam, köszönhetően az éjjeli bagoly üzemmódnak. :D

Puszillak titeket :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 9:16 
Betűmániákus

Sziasztok Lánykák! :-*

No, éjszakai üzemmódba váltottatok?? :-O Egyébként jó ötlet ;) Jaaaj, Rocky.... aszt hiszem, hogy eléggé elhamarkodott kijelentés volt részemről is ez a "punyndás" dolog... :-S Tegnap beállítottak a rokonok. Hurrá!, gondoltam, de aztán úgy elszomorodtam... :roll: A bérmakeresztanyám kimegy Dániába! :(( Én meg tanítom angolul... Tavasszal megy ki, és határozatlan időre... :-( A barátnője 19 éves volt, amikor kiment Londonba, ott összejött egy vérbeli angol úriemberrel, itt nálunk volt az esküvő 2005-ben, aztán ki mentek Koppenhágába és most ott élnek és azért megy ki Gina :lol: De jaaaaj, nekem nagyon fog hiányozni. Egyébként olyan idős, mint a tesóm, szóval 25 évesek. :roll: Aztán, mikor elmentek, jöttek az unokatesómék meg a nagyim a nagybátyámmal. Aztán apu bejelentette, hogy holnap megyünk csináltatni a személyimet... :? És korán kell kelni. :?

De este olyan jót tévéztem. A Reszkessetek betörők2 volt és... én még ma is végig tudom ülni. 8-> Kislány koromban is imádtam... Ez a a Culkin gyerek volt az első szerelmem xDDD. Kár, hogy ez is elzüllött. /:) Egyébként kb két napig tartott a "románc"... aztán megtetszett egy másik kisfiú és dobtam...

Na, ennyi elég belőlem.
Szép napot nektek!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1151, 1152, 1153, 1154, 1155, 1156, 1157 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra