Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 20:40

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 98 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Továbbra is felpakoljam-e a Döntéshez a sajátos verseket és egyperceseket?
ha neked ettől jobb... elolvasni úgyse fogom 33%  33%  [ 2 ]
néha rá szoktam kukkantani, végül is jöhet 0%  0%  [ 0 ]
persze; egyébként is, azt legalább gyakran frissíted mostanság :D 67%  67%  [ 4 ]
Szavazatok száma : 6
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 18:52 
Tollforgató

Danett írta:
Még szerencse, mert én meg azt szeretem, ha a szereplők ilyen ösztönösek! :-D

Én is, úgyhogy akkor mindketten jól jártunk ;) Jobb érzés ilyen szereplőkkel írni, és a kommunikáció is gördülékenyebben megy a fejemben üldögélő karakterekkel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 18:47 
Zöldfülű

Mystra írta:

Szia! :)

Igen, az én démonkáim szeretnek gyorsan cselekedni :P néha már kötőféken kell tartanom őket :D
Eyra nem szokta meg, hogy valaki ilyen közvetlen és érzelmes legyen, szóval nehéz helyzetbe került. A nehéz helyzetekben pedig ösztönösen cselekszik 8)

Még szerencse, mert én meg azt szeretem, ha a szereplők ilyen ösztönösek! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 18:42 
Tollforgató

Danett írta:
Szia Mystra!

Elolvastam :-)

Gyorsan belecsaptak a lecsóba... :-)

Nekem tetszik, ha a szenvedély ennyire eltiporja azt, amit a józan ész diktálna.

Igen, az én démonkáim szeretnek gyorsan cselekedni :P néha már kötőféken kell tartanom őket :D
Eyra nem szokta meg, hogy valaki ilyen közvetlen és érzelmes legyen, szóval nehéz helyzetbe került. A nehéz helyzetekben pedig ösztönösen cselekszik 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 18:30 
Zöldfülű

Szia Mystra!

Elolvastam :-)

Gyorsan belecsaptak a lecsóba... :-)

Nekem tetszik, ha a szenvedély ennyire eltiporja azt, amit a józan ész diktálna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 17:50 
Tollforgató

Kaptok egy Burning Inside -- most már tényleg xD -- első fejezetet, hogy feledtesse a hétfő rohamos közeledtét. Már csak az adminoktól függ, mikor olvashatjátok, és remélem, mindenki legalább olyan elégedett lesz, mint én. :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 20:35 
Tollforgató

Villette írta:
Mystra írta:
Az, hogy nem vagy kikupálódva... igazából nem nagyon van miből kikupálódni. ^^' Teljesen saját fandom, és csak azért hívom Break-univerzumnak, mert...

oh, én naiv még be is írtam google-be nagy ráérős perceimben, hátha addig is gyarapodom vmivel. : D

na, hát akk cs annyit tudok mondani, h tökéletesen élsz a "saját fandommal", az olvasottak alapján akk már joggal nevezhetem is a Tiédnek. : D

majd jelentkezem a frissnél!
:)

:lol: Hajaj, a végén még helyet kapok a wikipédián x'DDD

Akkor a frissnél találkozunk (és közben válaszoltam is :P)! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 20:05 
Fanfic-faló

Mystra írta:
Az, hogy nem vagy kikupálódva... igazából nem nagyon van miből kikupálódni. ^^' Teljesen saját fandom, és csak azért hívom Break-univerzumnak, mert...

oh, én naiv még be is írtam google-be nagy ráérős perceimben, hátha addig is gyarapodom vmivel. : D

na, hát akk cs annyit tudok mondani, h tökéletesen élsz a "saját fandommal", az olvasottak alapján akk már joggal nevezhetem is a Tiédnek. : D

majd jelentkezem a frissnél!
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 19:49 
Tollforgató

Danett írta:
Látom kitapasztaltad már a környezetedet és a hozzájuk való viszonyulást a témában.

Nekem ezt még szokni kell. Azt már elfogadták, hogy időről-időre újabb területeket fedezek fel.

Kezdetben volt a Twilight, majd jött a Fekete Tőr Testvériség, később felfedeztem a Harry Potter világ snarry történeteit, most pedig a démonvilág slash-eit.

Azt hiszem az elkövetkezendő pár hónapra megtaláltam az újabb rajongani valót.

Nem olyan nehéz, általában könny(ebb)en kiismerhető emberek között vagyok, így aztán gyorsan beleszoktam, mit lehet mondani nekik ;) Szerintem Te is meg fogod találni velük a közös nevezőt, kivéve persze a nagy anti-slashereket -- de ez nagyon messzire vezet, inkább ne menjünk bele ^^

Nekem a merengős ficek voltak majdnem az elsők (HP fandomban mindenképp), eleinte Dramionékat olvastam, de rájöttem, hogy a Drarryk jobban vonzanak :oops: 8) Így hát belevetettem magam a slash világába, és idestova négy éve kevergek az ilyen sztorik között. :)

Remélem, nem okozok csalódást a Break-univerzum további terményeivel sem (mert igen, a Burning Inside-hoz szorosan kapcsolódni fog egy következő történet ;) ), és igyekszem nem félbehagyni a sztorit. ^^'

Villette írta:
Mystra írta:
nem szeretek női karakterekkel írni, főleg nem E/1-ben -- mivel a szereplők megelevenednek a fejemben, egy nő elég kiábrándító és szeszélyes tud lenni.

mintha csak én mondtam volna.. XD

na de: hosszabb idő után megint hagytam magam mögött valamit ennél a művednél. gondoltam, itt is jelzem Neked, bár ez a kritix most kevésbé gondolkozós, mint anno. : D

és, télleg nem vagyok kikupálódva ebben a fandomban (?), szal mint lelkes laikus hallattam magam.

Ezek szerint egyetértünk, hogy női szereplőket nem éri meg beleírni a történetekbe? :) Azt hiszem, elbújok valahová, mert tervezek valamikorra egy Claymore-femslasht is :'D (De ez tényleg a jövő idő legtávolibb és legbizonytalanabb formája. Be kéne vezetni egy új igeidőt, aminek 'halasztott jövő idő' lenne a neve, és arról szólna, hogy a feltételes jövőt halogatjuk... és az írásaim frissülésére és megírására vonatkozóan használhatnánk... xD)

Nem baj, hogy nem olyan gondolkozós, azt hiszem, ez a történet egyébként sem annyira az elgondolkodtató kategóriába tartozik... ;)

Az, hogy nem vagy kikupálódva... igazából nem nagyon van miből kikupálódni. ^^' Teljesen saját fandom, és csak azért hívom Break-univerzumnak, mert
1) vagyok ennyire nagyképű... -.-'
2) nem tudok rá jobb szót/kifejezést
3) a Break Down An Angel volt az első ebben a témában, ahol felvázoltam (talán inkább magamnak, mint az olvasóknak...) a világot, amiben ez a sztori is játszódik.

Szóval a hátrány korántsem behozhatatlan, én meg igyekszem méltóvá tenni a dolgot az 'univerzum' megjelölésre ;)

Btw, akkor itt is megköszönöm a kritikát, és már megyek is válaszolni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 12:45 
Fanfic-faló

Mystra írta:
nem szeretek női karakterekkel írni, főleg nem E/1-ben -- mivel a szereplők megelevenednek a fejemben, egy nő elég kiábrándító és szeszélyes tud lenni.

mintha csak én mondtam volna.. XD

na de: hosszabb idő után megint hagytam magam mögött valamit ennél a művednél. gondoltam, itt is jelzem Neked, bár ez a kritix most kevésbé gondolkozós, mint anno. : D

és, télleg nem vagyok kikupálódva ebben a fandomban (?), szal mint lelkes laikus hallattam magam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 9:24 
Zöldfülű

Látom kitapasztaltad már a környezetedet és a hozzájuk való viszonyulást a témában.

Nekem ezt még szokni kell. Azt már elfogadták, hogy időről-időre újabb területeket fedezek fel.

Kezdetben volt a Twilight, majd jött a Fekete Tőr Testvériség, később felfedeztem a Harry Potter világ snarry történeteit, most pedig a démonvilág slash-eit.

Azt hiszem az elkövetkezendő pár hónapra megtaláltam az újabb rajongani valót.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 6:11 
Tollforgató

Danett írta:
Hú, ennek igazán örülök, mivel teljesen rákattantam erre a slash világra...
Kérdezte is az egyik munkatársam, hogy mit nyomtatok olyan bőszen, és amikor nagy vonalakban elmagyaráztam neki, hogy mit takar a slash kifejezés, hát látnod kellett volna az arcát. :-D

A slash vajon tényleg ennyire gáz??? Ennyire tabu lenne?

Ha végignézek az írásaimon, mindig elmosolyodom, mert eszembe jut, hogy honnan indultam négy éve... ^^ Az én környezetem már megszokta, hogy szinte csak és kizárólag slash témakörben alkotok, és vannak, akik nagy ívben elkerülnek vagy éppen furcsán néznek rám és elég érdekes kérdéseket tesznek fel... :?

Már annyira megszoktam, hogy ilyen jellegű írásaim vannak, hogy nem tud kizökkenteni a jókedvemből egy-egy durvább megjegyzés. Kicsit még fáj néha, mert bár ők gyakran nem szánják sértőnek, én belegondolok a valódi jelentésbe, és akkor nem tudok mosolyogva válaszolni nekik. :-(

Mindezek ellenére kitartóan küzdök a slashért, és azt hiszem, az ókori görögök szemléletével indokolnám a dolgot... 8) Az meg csak mellékes kérdés, hogy nem szeretek női karakterekkel írni, főleg nem E/1-ben -- mivel a szereplők megelevenednek a fejemben, egy nő elég kiábrándító és szeszélyes tud lenni. (Ezzel egyébként már át is jutottunk a Döntés című novellához ^^')

A slashhez vezető út kezdetben rögös volt, de szerintem abszolút megérte. ;) Egyébként ha valami olyan ismerőssel beszélgetek az írásaimról (tehát a kezdeti felismeréstől -- jéé, te írsz? -- az olyanokig, hogy "és miről? kinek? publikálod valahol?"), akinek nem feltétlenül szeretném az orrára kötni, hogy mi a helyzet, akkor ki lehet kerülni a kényes részeket, lehet mesélni a saját univerzumokról, az impresszionista párpercesekről, és ha még a verseket is szóba hozza az ember, már meg is menekült (akik nem tudják, hogy mi a vesszőparipám, gyorsan át szoktak nyergelni a verseimre, és azokról faggatnak tovább... -.-') 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 23:04 
Zöldfülű

Mystra írta:
Danett írta:
Jelentem, elolvastam és nagyon jó lesz szerintem.

Ebben a történetben is lehet majd számítani vadabb jelenetekre? :-)

Köszi! :)

Ez ugye költői kérdés volt...? *sunyi mosoly, amit a fénypontoknál tanult* Hát van élet 18+ slashek nélkül?! :-D Természetesen lesz, Break-démonos ficut anélkül nem vállalok! 8)

Hú, ennek igazán örülök, mivel teljesen rákattantam erre a slash világra...
Kérdezte is az egyik munkatársam, hogy mit nyomtatok olyan bőszen, és amikor nagy vonalakban elmagyaráztam neki, hogy mit takar a slash kifejezés, hát látnod kellett volna az arcát. :-D

A slash vajon tényleg ennyire gáz??? Ennyire tabu lenne?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 22:49 
Tollforgató

Danett írta:

Köszi! :)

Ez ugye költői kérdés volt...? *sunyi mosoly, amit a fénypontoknál tanult* Hát van élet 18+ slashek nélkül?! :-D Természetesen lesz, Break-démonos ficut anélkül nem vállalok! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 22:33 
Zöldfülű

Mystra írta:
Danett írta:
Már nyomtatom!

Aztán majd jelentkezem kritikával is :-)

Már várom 8) Igazán tisztességes olvasó vagy! ;) :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 22:04 
Tollforgató

Danett írta:
Már nyomtatom!

Már várom 8) Igazán tisztességes olvasó vagy! ;) :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 21:55 
Zöldfülű

Mystra írta:
Danett írta:
Szép estét!

Most olvastam el a Break Down An Angelt. Nekem nagyon tetszett. Gratulálok hozzá! :)

Szépet, csillagosat, kicsit havazósat! :)

Örülök, hogy tetszett, én nagyon élveztem írni :) Ezért is került most újra előtérbe a Break-univerzum, és igazán remélem, hogy arról is hasonló véleménnyel leszel majd :)

Már nyomtatom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 21:26 
Tollforgató

Danett írta:
Szép estét!

Most olvastam el a Break Down An Angelt. Nekem nagyon tetszett. Gratulálok hozzá! :)

Szépet, csillagosat, kicsit havazósat! :)

Örülök, hogy tetszett, én nagyon élveztem írni :) Ezért is került most újra előtérbe a Break-univerzum, és igazán remélem, hogy arról is hasonló véleménnyel leszel majd :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 21:16 
Zöldfülű

Szép estét!

Most olvastam el a Break Down An Angelt. Nekem nagyon tetszett. Gratulálok hozzá! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 20:55 
Tollforgató

Megérkezett a nem éppen fehér lovon és nem éppen szőke herceg a Burning Inside síkjára, úgyhogy amint felengedik, olvashatjátok a Break-világban -- számomra legalábbis -- már megszokott prológust. ;) Ne féljetek kritikálni, Arza nem harap, csak nyerít. :P

Szerk.: no lám, már fent is van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 06 (szerda), 22:33 
Tollforgató

Röviden:
Új kisregény-formáció van kilátásban, Break Down An Angel univerzumban, mert... mert miért ne? Burning Inside címmel fog felkerülni, és azoknak is melegen -- ja, igen, szokásos slash! 8) -- ajánlom, akik nem olvasták a Breaket, mivel csak az ő kedvükért -- no meg az élmény felelevenítésére -- írtam egy pöpec kis előszót kedvenc kis démonainkról. :P

Hosszan:
Érdekes ötlet pattant ki a fejemből nemrég. Egyrészt az üstös sztorin kellett dolgoznom, másrészt Athanor (:x) ajándékát írtam, harmadrészt még mindig van némi elmaradásom, és nem csak a frissítések terén... egy szó, mint száz, nekem mindig akkor jön az új ötlet, mikor ezer másikat kéne írnom.

Szinte látom, hogy meg leszek kövezve, amiért nem Z, nem Unreachable, de még csak nem is egy one-shot Drarry... azért tudjátok, ez a kisregény-szerű dolog most kikívánkozik.

Tulajdonképpen nagyon szerettem a Breaket írni, és a 7+2 fejezet során olyan szépen felvázolódott bennem az a világ, hogy most kihasználom és írok hozzá egy másik történetet. Nem "Break side story"-feeling lesz, egy teljesen különálló írás, de azért remélem, lesznek visszatérő olvasók ;)

Tehát lehet lesni, mikor engedik fel a PD slash kategóriába az új husit, azon belül is az előszót. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 20:07 
Tollforgató

Well, well, eljött egy új év. Búcsút intettem 2009-nek -- és vele együtt, remélem, az alkotói válságomnak is.

Sok szeretettel írtam Athanornak születésnapjára és karácsonyra és újévre és húsvétra és mindenszentekre és... (átlagoljátok, akkor rögtön nem késtem el vele! :D) Tehát boldog születésnapot és all-int! :)

És akkor a közérdekű (ismét): Vörös és arany ~Bloodred Temptation~ címmel egy -- tőlem szokatlan, eleddig példátlan és a továbbiakban sem túl valószínű -- twilight fandomban íródott one-shot slasht találtok Mystranéni karácsonyfája alatt (amiről természetesen már lezabálta a csokidíszt).

Most pedig elégedetten hátradőlök és várom a desszertet kritikák formájában! ;)

Utólag is boldog karácsonyt, valamint ihletben és kritikákban gazdag, szerencsés 2010-es évjáratot kívánok minden erre tévedőnek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 15:18 
Tollforgató

Maise írta:
Szia, volt időm és szerencsém beleolvasni a többi írásodba is, legalább is a Képzelt barátom, Z-t tüzetesebben is tanulmányoztam. És azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik. Azért kezdtem ebbe a történetbe a Break Down An Angel után, mert nyilvánvaló, hogy ezt frissíted a leggyakrabban. (Bár személy szerint én még nem tartok ott, hogy frissítést várjak, és megértem azt is, hogy vannak problémáid. Ezekhez csak sok szerencsét kívánnék. :D)
Egyébként csak azért kukkantottam be ide, hogy dicsérjelek egy kicsit, na meg, hogy érdeklődjek a rajzaid iránt. (Imádok rajzolni, és mellesleg tényleg nagyon érdekel, hogy te hogyan látod a saját szereplőidet. :D) Feltöltötted esetleg valahova? Mert szívesen megnézném... ;)

Először is: igazán jólesik most a biztatás, köszönöm, hogy írtál!

Tulajdonképpen már csak azért is a Z-project frissül leggyakrabban, mert az az "elsőszülött fiú", ha úgy tetszik -- több mint egy év után is változatlan lelkesedéssel kitartok mellette (bár sajnos az olvasókon nem ezt veszem észre :(). Frissíteném én az Unreachable-t is, de ahhoz nincs elég energiám és kitartásom, hogy a lelki válság és önmarcangolás kellős közepén impresszionista műveket folytassak, arról nem is beszélve, hogy most csak elrontanám... :( Szóval inkább Z-t frissítek, abból egyébként is van megírva általában egy-két fejezet előre, így aztán egyszerűbb dolgom van, mint a drágalátos Drarry-szösszenetnek indult lavinával ^^'

A problémákat igyekszem orvosolni, de egyelőre nem nagyon látom a kifelé vezető ösvényt, így Unreachable-folytatás még biztos nem várható egy darabig, de Z-ből hozok frissecskét a napokban (akár még ma ;) )

A rajzokkal kapcsolatban: ehemm... *pirul, mint a grillcsiri* Nos, ezek leginkább sketchbookba való akármik, eredetileg nem közönségnek szántam őket :$ így aztán nincs is neten fellelhető gócuk, de ha tényleg érdekel, akkor a kedvedért beszkennelem Haarint ^^, és egy mailben megosztom veled a szőke csodát :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 14:13 
Zöldfülű

Szia, volt időm és szerencsém beleolvasni a többi írásodba is, legalább is a Képzelt barátom, Z-t tüzetesebben is tanulmányoztam. És azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik. Azért kezdtem ebbe a történetbe a Break Down An Angel után, mert nyilvánvaló, hogy ezt frissíted a leggyakrabban. (Bár személy szerint én még nem tartok ott, hogy frissítést várjak, és megértem azt is, hogy vannak problémáid. Ezekhez csak sok szerencsét kívánnék. :D)
Egyébként csak azért kukkantottam be ide, hogy dicsérjelek egy kicsit, na meg, hogy érdeklődjek a rajzaid iránt. (Imádok rajzolni, és mellesleg tényleg nagyon érdekel, hogy te hogyan látod a saját szereplőidet. :D) Feltöltötted esetleg valahova? Mert szívesen megnézném... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 12 (szombat), 21:19 
Tollforgató

Juhú, átesett a szűrővizsgálaton! :) Most már tényleg lehet rohamozni a kritikákkal! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 12 (szombat), 14:46 
Tollforgató

Büszkén jelenthetem, hogy én még betegen is hasznosítom az időmet. Erőt vettem magamon (a gyógyszereken kívül, ha-ha), és bepöttyintettem a Képzelt barátom, Z 27. fejezetét.

Tehát lehet lesni, mikor kerül fel :)

És akkor még mindig nincs vége a jó híreknek -- a következő két rész egy naaagy fejezet kettéosztva, és utána már jön is az extra :) Ezúttal is elég rendhagyó lesz, más "főszereplővel", de majd minden kiderül idővel :P Csak győzzétek kivárni. ;)

A kritikáknak, kommenteknek és egyéb hasznos visszajelzéseknek nagyon örülök ám! *célzatos vigyor*

(És most megyek köhögni.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:51 
Tollforgató

Kivételesen nem frissel, hanem rossz hírrel jelentkezem... vagy hát nem tudom, hogy rossz-e, mivel úgyse kapok visszajelzéseket... :(

Szóval: jelenleg teljesen le vagyok törve személyes okok miatt, így sajnos egy darabig elképzelhető, hogy Unreachable-t nem tudok frisselni.
Z-t is csak azért, mert meg vagyon írva még pár fejezet...

Szóval ne keseredjetek el, de húznom kell az igát, és amíg beleszokom, kell a nyugi. Két hét múlva valószínűleg már feleennyi gondom sem lesz, és újra belevetem magam az írásba -- reményeim szerint.

Nos, akiknek vannak annyira fontosak a (kis)regényeim, hogy olvassák ezeket a sorokat, azoknak azt üzenem: kitartás! Olyan vagyok, mint Voldemort (és a Terminátor): folyton visszatérek. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 21:20 
Tollforgató

Tarararattaraaa!

Felkúszott a 26-os :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 14:24 
Tollforgató

Na, nem kellett kivárni az egy hetet!

Képzelt barátom, Z 26. fejezete már a kapuk előtt állomásozik. :)

Öhm... hivatalosan, általam jóváhagyva is lehet utálni Harryt ;)

Kérek szépen továbbá minden kedves érdeklődőt, hogy valami rövid véleményszerűséget szösszentsen már ide-oda-amoda nekem! $pray Nem csak Z-hez, igazából bármelyik ficemhez. Mindegy, milyen formában juttatjátok el hozzám, bárhogy küldhetitek, akár mailben is, ha nem szeretnétek nyilvánosság elé tárni! Negatívumokat is szívesen fogadok, ha nem bántóan tálaljátok :) ;)

Szeretném megismerni az olvasás utáni érzéseiteket, benyomásaitokat, észrevételeiteket, és-még-hú-de-sok-mindent... Nektek csak néhány sor, de engem annyira fel tud dobni, hogy akár több napra is orvosolja az írói elkeseredésemet! :oops:

Köszönöm mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 22:00 
Tollforgató

mellons írta:
Mystra írta:
Hálás köszönet mellonsnak, amiért ilyen hamar felengedett >:D< _U_ :)

mellonstól nagyon szívesen. :) És bocsi, elméláztam, mielőtt idiótának néznél, felfogtam ám, hogy ez regény, de olvastam, hogy készülsz még drarry szösszenetekre, és az első kettő igazán kellemesen érintett.
A többit meg leírtam az e-mailben. :-D

Mi tagadás, ez regény :P (És megdőlt a leggyorsabb felengedés-rekord, azt hiszem... :) ) A szöszmöszök meg kellenek, mert amit nem lehet az Unreachable keretein belül megírni, az feszegeti a koponyám :) Szóval valamikor majd várható egy apróság :D

A mailre pedig rögtön válaszolok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 18:50 
Billentyűzetgyilkos

Mystra írta:

mellonstól nagyon szívesen. :) És bocsi, elméláztam, mielőtt idiótának néznél, felfogtam ám, hogy ez regény, de olvastam, hogy készülsz még drarry szösszenetekre, és az első kettő igazán kellemesen érintett.
A többit meg leírtam az e-mailben. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 17:57 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 17:45 
Tollforgató

Most kérek egy üdvrivalgást, hullámzást és tapsot... (Aoitól és a hasonlóan tehetségesektől csípőriszát :lol:)

Unreachable 9. fejezet a szokásossá vált második hét vége előtt! Hú! Most kalapemelgetek magam előtt. :)

A kritikáknak még mindig örülök, és köszönöm azoknak, akik taszigálnak előre! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 20:39 
Tollforgató

Na, felengedték :) Írjatok nekem kritikákat, kérlek! *puppy eyes* Komolyan fel tudja dobni a napomat, ha visszajelzést kapok. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 7:51 
Tollforgató

Képzelt barátom, Z 25. fejezet adminfügg egy kicsit.

Reméljük, tényleg csak kicsit. Azért feltettem már most, elvégre ki tudja, lehet, hogy csak késő este tudok jönni, akkor meg már kábé ugyanott vagyok, mintha most tenném fel... ^^

Sajnos nem tudok további biztató hírekkel szolgálni, ugyanis lassan itt az a fránya suli, nekem addig még nyelvvizsgára kéne készülnöm, így most előfordulhat, hogy fel kell függesztenem kicsit az írást. Addig még megpróbálom feltenni az Unreachable kilencest, talán sikerül. :)

Na jó, egy reményteli momentum azért még akad: kezd körvonalazódni a buksimban egy újabb Drarry (bár ahogy elnéztem, csökkenő népszerűségnek örvend a one-shot pre-slash Drarryk közé tett kitérőm... :( ), remélhetőleg azt is sikerül kidolgozni és satuba fogni még év vége előtt :'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 18:44 
Tollforgató

Na, felengedve. :) Lehet élvezkedni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 20:17 
Tollforgató

Örömmel jelenthetem be, hogy az Unreachable 8. fejezete nagy csúszással ugyan, de megérkezett! :)

Jó olvasást, és ha már arra jártok... tudjátok, kritika! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 13:11 
Tollforgató

Na, most már nem szerkesztgetem szerencsétlent.

A Képzelt barátom, Z 24. fejezete már adminkézen is átfordult. :)

Jó szórakozást hozzá! (Én jól szórakoztam... :P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 0:17 
Tollforgató

A 600-ast megérdemli ez a ficblog... :)

Szóval Képzelt barátom, Z frissülőben egy 24. kiadással, én most egy napocskára holidayelek, úgyhogy lehet sasolni, mikor kerül fel :)

Jó szórakozást! :)

Szerk.: újra feldobtam, mert szerintem nem stimmelt valami a múltkor a nettel. ^^ Szóval lehet várni, mint a húsvéti nyuszit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 14:38 
Tollforgató

A The Serpent Story címet viselő one-shot (pre-)slash Drarry is felkerülésre vár :) Megint egy "őrült" szöszmösz, de szerintem aranyos lett. :)

Szerk.: fent!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 9:16 
Tollforgató

Képzelt barátom, Z 23. fejezet elbírálásra vár! :)

Szerk.: Jippí-jé, jippí-jó! Sorompók felengedve, a Z Expressz úton :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mystra 2009 augusztus 08 (szombat), 17:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 18:41 
Tollforgató

Na, felpakoltam Z szülinapi meséjét, nem lett vidám, de ez van. Ha felengedték, már olvashatjátok is...

Z Side Stories néven tettem fel, új történetként, mert tulajdonképpen az. Kis kiegészítő azoknak, akik a szerették a történet 2. extráját, annak párosát, és esetleg meg akarják ismerni a fejemben szövődött (másik) szerelmi szálat.

Ezen kívül várható még egy Z 23. fejezet is a napokban, most már nem ígérem, hogy ma, de mostanában. :) Bocsánat a lustaságomért, tényleg sajnálom!

Szerk.: Már fent is van a Side Stories :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 17:59 
Tollforgató

Nem tudom, mennyire tartozik ebbe a közegbe a depressziós egyperces- és versgyűjtemény, a Döntés (találóan, dőlt betűvel...), de az is kiegészülőben van egy versikével. Amint felengedik, lehet megrohamozni a kritikákkal, bár nem vagyok nagy versíró, ne várjatok tőle túl sokat. ^^

Szerk.: no, felengedték :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 1:11 
Tollforgató

Hurray!

Folytattam az Unreachable-t. :) Most már úgy, hogy Ti is hasznát látjátok... vagy eredményét... Mindegy is. Szóval Unreachable part 07 elbírálás alatt. :)

(Ennyit a múltkori igyekezetemről... pfff, egy hét eltelt azóta :'D Bocsánat!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 31 (péntek), 19:35 
Tollforgató

Lehet örömködni, hujjogni, jönni, olvasni, kritizálni! (Meg még sok minden mást.)

Amint felengedik az adminok, megcsodálhatjátok a Malfoy.hpg-t! :)

Nagyon örültem, hogy elkészült, majd írok egy rövidke hogy készült, miért készült dolgot is, ha lesz rá igény. :)

Szerk.: Már fel is került. Hálás köszönetem Anankének a gyors közreműködésért :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 12:22 
Tollforgató

Na, ha már van valaki, akkor megérte megnyitni :P

Az Unreachable is tervbe van véve, lehet drukkolni, hogy még ma készen legyek vele :)

Ohh, és elhintenék egy apró infót: tervezek egy one-shot pre-slash irományt is Szöszivel és Zöldszeművel. :) Ha nem leszek lusta, akkor jövő héten megírom. Addig lehet szurkolni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 5:15 
Könyvmoly

Mystra írta:
Hohó!

Fel is raktam a Képzelt barátom, Z 22. fejezetét, és remélem, elnyeri a tetszéseteket minden furcsasága ellenére is. :)

Jó olvasást (mert még mindig reménykedem benne, hogy valaki olvassa is ezeket a sorokat :D)!

Szia!

Jöttem, láttam és mindjárt olvaslak is :))

Örülök, hogy ezentúl itt mindig megtalálom, hogy mikor jönnek majd a frissek, mert én mindig nagyon várom :)

Pussz!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 25 (szombat), 21:20 
Tollforgató

Hohó!

Fel is raktam a Képzelt barátom, Z 22. fejezetét, és remélem, elnyeri a tetszéseteket minden furcsasága ellenére is. :)

Jó olvasást (mert még mindig reménykedem benne, hogy valaki olvassa is ezeket a sorokat :D)!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Mystra és az alkotói válság -- Hall of Fame
HozzászólásElküldve: 2009 július 25 (szombat), 10:04 
Tollforgató

Elérkeztünk eme drámai pillanathoz.

Nem gondoltam, hogy valaha is megnyitom a ficblognak nevezett csoda kapuit, de mivel szeszélyes vízisten módjára teljesen rendszertelenül dobálom fel a frisseket mostanság, úgy gondoltam, megérdemel tőlem ennyit a két kis csodabogár.

Valószínűleg olyanok kattognak majd ide, akik tudják, miről van szó. Azt hiszem, azért mégis ejtek róluk pár keresetlen szót -- jóllehet, nagy valószínűséggel itt magamban fogok beszélni, maximum képzelt barátom, Z fogja a kezem :)

Tehát első (és akkori terveim szerint egyetlen) HP fandomú, komolyabb alkotásom a Z-project, hivatalos nevén a Képzelt barátom, Z volt. Mikor elkezdtem írni, elég sok minden kavargott bennem (az első pár fejezeten látszik is), de ahogy szépen írtam kifelé magamból a dolgokat, a fic nagyjából belecsorgott a normálisnak nevezhető kategóriába. Ha most kérdeznétek, a 21. fejezet már gyanúsan általános-romantikus szagú, de azért nem kell aggódni, nem sokáig lesz már ilyen rózsás a szöszi élete... :twisted:

Terveim és reményeim szerint fel tudom benne dolgozni a 6-7. könyv eseményeit kicsit más szemszögből, meg lesz egy kis záróvalami azoknak, akik kitartottak :) Lehet, hogy külön fogom szedni két részre, ha nagyon végeláthatatlanul kígyóznak a betűk, de egyelőre jobban szeretném, ha egyben lenne.

A másik HP-s kölyköm az a bizonyos Paradise Lost és Katatonia zenei alapjain nyugvó vagy nem nyugvó, mindenesetre ilyen ihletésű fic, az Unreachable.

A fenti előadók már évek óta tartoznak nagy kedvenceim közé, és miközben Z-t kellett volna folytatnom, körvonalazódott bennem ez a fic. Talán nem véletlen, hiszen abban is egy Drarry-szálnál tartottam, és... kikívánkozott, na :) Így hát megszületett a fic alapja, a kidolgozás félig-meddig még a jövő zenéje, de nem tervezem olyan hosszúra, mint a Z-projectet. Egyrészt azért, mert nem terveztem bele komolyabb könyvfeldolgozós szálat (már csak azért sem, mert a könyv eseményei után játszódik, az epilógust nem veszem figyelembe), másrészt meg mert nincs ezen mit és hova nyújtani. Draco és Harry érzéseiről szól, és remélhetőleg azért nem lett/lesz teljesen megfoghatatlan és impresszionista.

Nem is húzom itt tovább a szót, ha valami megtárgyalásra érdemeset találnátok, írjatok bátran. Addig is megjegyezném: esetleges spoilerveszély, de én nem kotyogok ki titkokat. :) Csak azt, hogy mikor jön az új fejezet, miért az volt az eddigiekben, ami és hasonló, szinte lényegtelen apróságokat :P

Szívesen várom itt is az észrevételeiteket, megjegyzéseiteket, esetleg a biztatást *reménykedő szempilla-rezegtetés*

Üdv,
Mystra

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Mystra 2010 június 02 (szerda), 18:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 98 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra