Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 17:04

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1149, 1150, 1151, 1152, 1153, 1154, 1155 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 22:23 
Betűmániákus

öööö, igazából szabad fogalakozás volt, nem volt rendes óra. már lezárták, ismerette a második féléves tantervet, aztán azt csináltunk, amit akartunk, mi meg néhányan rácuppantunk a kötelekre... :D és tök nehéz egyébként néhány :shock: de végül sikerültek... csak nehéz lenne elmagyarázni... az egyik például olyan, hogy keresztbe teszed a lábad, és úgy ugrálsz... ezt lehet hátrafelé is , meg váltogatod a lábaid... meg még számtalan variáció...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 21:28 
Betűmániákus

Sziasztok!

Hú Verity nagyon ügyes vagy! :-D Gratulálok a bizidhez és a föszerkesztőséghez is!
És irigyellek a színház miatt, azt olyan szívesen megnézném én is! Már nyolcadikban mondta az osztályfőnök, hogy meg kéne nézni, de én még mindig nem jutottam el idáig. :lol:
És amúgy engem nem untattál! :)

Shanon, neked akkor meg jó sok dolgod lesz, de biztos ügyesen megfogod csinálni! :)
Hát pihend ki magad és akkor reggelre már remélhetőleg nem lesz semmi bajod! :) De ha sokat gyakorolsz, akkor legalább tök ügyes leszek!
Amúgy én imádok ugráló kötelezni és nálunk osztályozták is és kivételesen ötöst kaptam rá tesiből, sőt még külön meg is dicsért a tanár. =)) Hát mondtam, hogy tök jó, de én már 4 évesen is tudtam erre meg csak most értékelik. =)) :mrgreen:

Na puszi és jóó napot holnapra! :) :-* :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 19:03 
Betűmániákus

Hűűűű, gratula verity! <:-P >:D< Ügyes vaaagy. Nagyon.

Én sajnos nagyon rég láttam a pszichó tanárnőt, szóval még időnk se volt beszélni. Az oszimon keresztül üzent, hogy nyugodjak meg, nem felejtett el, és a szünetben összeszedett egy rakás szakkönyvet az előadásaimhoz... :-S Lesz mit csinálnom. Mire átrágom őket, kiszedem a lényeget, összeállítom... ajajj. De megéri...

Hulla vagyok, mert ugráló köteleztünk tesin, a tanárnőm meg mutatott egy rakás jó fintát és azt gyakoroltam, most meg fáj mindenem... :)) de jó volt.

összességében ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 18:53 
Fanfic-faló

Sziasztook! :D

Üdvözöljétek a tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 5vös-Szotyi nevezetű suliújságjának főszerkesztőjét. :)) Képzeljétek, igen, én vagyok az... egyszerűen el sem hiszem, de tényleg megkaptam, tudjátok, mennyire szerettem volna, és erre bejött :x :x Szóval most fel vagyok dobva :D :D

Ne haragudjatok, hogy ilyen régen írtam, de egyszerűen annyi minden tanulnivalóm volt... minden második tantárgyból javítanom kellett, és ez többé-kevésbé sikerült is. Az utolsó héten elrontottam a rengeteg dogát, amit írtunk... :-S Irodalomból és nyelvtanból is javítanom kellett :-O Töriből nem volt meg a három jegyem, de abból ötös lettem. Föciből elrontottam a dogát, és négyes leszek, de nem baj, majd év végére kijavítom. Fizikából viszont nem sikerült a javítás, szóval hármas leszek... :-S A többi tantárgy vagy ötös, vagy semleges :D

Pörög az élet errefelé, és ez megint színházas hónap lesz. Nem tudom, emlékeztek-e, még nagyon régen írtam, hogy szerveznek utat a Rómeó és Júliára, és nincs jegy, de mégis sikerült szereznem, lehet, hogy már írtam ezt is :D De már több éve szeretném megnézni, szóval nagyon várom... :x Jövő hét szombaton - Tudjukki szülinapján :D - az osztállyal megyünk kiállításra és megnézzük az Anna Kareninát, azutáni pénteken pedig megint megyek, de akkor a Tavaszébredést nézem. Anyáéknak már nem is merem mondani a MeriTalit... =))

Második félévben szerencsére csak két fizika óránk lesz. *megkönnyebbült sóhaj* De kémiából marad a három. Húújaj. Bár, ha most ötös vagyok belőle, talán második félévben is sikerül majd :)

Na, ha itt van valaki, akkor meséljetek, mi történt veletek mostanában :D Majd még én is mesélek, de nem akarlak untatni titeket egyelőre... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 18:48 
Betűmániákus

Sziasztok!

Én is csak beköszönni jöttem, hogy életjelet adjak :roll:

kihal a topic, ha így folytatjuk... de tudom, hogy mitől van. tapasztalom. nem normálisak ezek a tanárok... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 16:51 
Könyvmoly

Sziasztok! Megint csak benézek. :)
Tök beteg vagyok, fáj mindenem... :( Szerintem holnap nem megyek suliba, meg még a sztrájk is... Hát, meglátjuk.
Jenny! Igen, tényleg borzasztó ez az sztrájk dolog.. Mondjuk, nálunk még pontosabban járnak a vonatok, mint rendesen... De ez lényegtelen xD :):) További szépeket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 22:48 
Betűmániákus

Sziasztok!

Hú Nilla nagyon sajnállak, iszonyú fárasztó tud lenni az a nyolc óra. :?
Én szerencsére nem vagyok fáradt. A hülye bkv sztrájk miatt vonattal kellett mennem a suliba, ami 1 megálló és kb. 5 perc, de egy csomót kell hozzá sétálni. És még le is késtem az első órát, pedig felelhettm volna a jobb jegyért. :evil:
De holnap megint nem tudok suliba menni mert a vonatosok is sztárjkolnak. Nagyon jó ez így félév elött. :evil:

Igen, Septi én kérdeztem, hogy hogy is volt az. Most már érte. :-D Hát én nem veszekednék unokatesóimmal, mert vagy idősebbek nálam vagy sokkal fiatalabbak nálam aki meg egyidős velem, azt meg imádom és nem tudok vele veszekedni. :) De azért utána kibékültetek ugye? Remélem igen. :)
És tök jó lesz ezek szerint a bizid, gratulálok hozzá! =D>

Azért remélem jól vagytok és nektek sem lesz fárasztó napotok holnap! Puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 16:52 
Könyvmoly

Sziasztok! Csak beköszönök, mert már rohanok is pihenni... xD Kicsit kikészített a nyolc óra... Remélem, ti kevésbé vagytok fáradtak... xD További szépeket! :):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 17:04 
Sztorihajhász

Sziasztok, gyerekek, végre itt.:)

Visszaolvastam, de ha nem bánjátok, most nem válaszolok, csak annyit, h
verity, anyukádnak miharabbi gyógyulást. Jenny, nem kell félni a merengősöktől, és gratu a történethez. Rocky, én szorítok neked, bár nem tom, hogy esedékes-e még. shanon, hmm... de jó lehet nektek, és én is ígértem, h olvaslak, és foglak is.:) Nilla, látom, neked állandóan tanulnod kell, mik a tanáraitok? Gyerekkínzók...? Ha te lennál az egyik osztánytáram, akit ki nem állok, akkor azt írnám, h állatkínzók, de mivel nem te vagy, és téged szeretlek is, ezért vedd ezt most érdekességnek.XD

Ma is bevágta a matek tanár, h gyerekszag van a teremben.XD

Na és milyen lesz a bizitek?
Nekem nem annyira jó. Tavaly ilyenkor sem álltam jobban, de akkor vhogy örültem neki. Évvégén 4,9 voltam, de félévkor... :?
Am legrosszabb esetben 4,6 leszek, a legjobb esetben 4,8... Az utolsó lehetőséggel ki lennék békülve.:) Kíváncsi vagyok a ti átlagotokra is.:D De télleg! Már, ha szabad ilyet kérdezni.

Ja, és Jenny te kérdezted ugye, h mi volt ez a meccsközvetítés...?
Na én vesztem össze valamin uncsitesómmal, s azt közvetítettem egy Merengősnek, mivel a végén már csak szórakáztam szegénykével. Mármint uncsitesómmal...

Na sziasztok!

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 16:39 
Betűmániákus

Sziasztok!

Nilla, gratulálok a négyesedhez, azért az sokkal jobb jegy. :lol:
Elhiszem, hogy örültél neki. :P Én még csak párat olvastam el az írások közül, de majd valamikor befogom pótolni a lemaradásomat. :-D
Elhiszem, hogy várod, ajándékozni olyan jó. :) (bár erről nem is lenne szabad beszélnünk, mert akkor ez azt jelenti, hogy nem mi voltunk azok, akik a már fent lévő ajándékokat írták. Azt meg ugye nem szabad elmondani, hogy mit írtunk. :lol: )
Remélem neked is jó napod volt! :)

Shanon, sajnálom, hogy lefárasztottak. De ha már nem kell sokat tanulnod, az nagyon jó. :)

Én ma nem mentem suliba, a BKV sztrájk miatt. Mivel ugye buszozok és villamosozok is és egyik se járt. De mondták, hogy nem is lett volna értelme bemenni, 4 óránk volt megtartva. :roll:
Szóval ma pihentem és szinte egész nap gépeztem. Borzalmas vagyok. De legalább pihentem. :mrgreen:

Na puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 16:23 
Betűmániákus

Engem leamortizáltak, de legalább már csak egy tantárgyat kell tanulnom a héten... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 16:17 
Könyvmoly

Szia, Jenny! :) Örülök, hogy végre te is megkaptad az ajándékod! :) Én is hetedikén... Hatalmas öröm volt... :D:D ennél már csak azt várom jobban, hogy az kapjon, akinek írtam :):)
Na ja, infodoga... xD A másik meg négyes lett xD Azért, kell az irónia... :D:D
Remélem, ismét jó napotok volt:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 11 (hétfő), 19:05 
Betűmániákus

Sziasztok!
Jaj, nekem olyan rossz napom volt, eddig, de most végre feldobott valami, mert megkaptam végre én is az üstüs ajándékom! Annyira örülök neki! Olyan jó lett!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nilla, hát sajnálom az info dogád, de igazad van, lehetett volna ennél rosszabb is! Fő az optimizmus! :P
Amúgy én csak tanultam múlt héten, szóval azt nem mondanám mozgalmasnak, inkább csak borzasztóan fárasztónak.
:P

Rocky, neked jó Csehov olvasást. Nekünk is van most valami kötelező, de nem jegyeztem meg a címét. 8) De mikor múltkor mondtam tesómnak, hogy azt kell olvasni, ő azt mondta rá, hogy az jó.
És örülök, hogy örültél a kritikának! Majd olvasok tovább, de igazából most valószínűleg még tízszer elfogom olvasni az ajándékom, szóval az elegendő lesz mára. :D

Shanon, bevallom én már olvastam a Füst című fejezetet is, és tudom, hogy a lustaság nem jó dolog, de én mégis az voltam és nem írtam neked kritikát. De igyekszem pótolni, szóval valamikor majd írok neked és elolvasom majd a Havazik-ot is! Remélem nem haragszol. :lol:

Na puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 11 (hétfő), 8:05 
Könyvmoly

Sziasztok! Jó reggelt nektek :D:D Kettes lett az infó dogám... xD De tök rossz volt, szóval örülök ennek is. xD És javítja a másikat :D:D Na igen, most meg megyek, és kiszótárazom a német szavakat... :D:D Sziasztok :):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 18:34 
Betűmániákus

Szia Rocky!
Ráérsz elolvasni, nyugi. Nem fogom leszedni. :) Megvár.

Óóóó, hát különben ezt a lyukasórás dolgot meg nekünk se szabadna egyébként, de nem lehet befogni a szánkat, és minden pillanatot kihasználunk a beszélésre, ezzel zavarva a felelőket... így némelyik tanár nagylelkűen kitessékel minket az órájáról. De nem mindegyik. sajnos. Többnyire figyeljük, hogy bénázik, vagy éppen tarol az illető. De legalább nem kell tanulni meg körmölni. :roll: Nekem is a jövő hetem lesz lazább, aztán tiszta lap...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 18:19 
Tollforgató

Sziasztok lányok!

Hát azért csak ideértem, szóval, hogy ne maradjak le annyira, megpróbálok értelmesen hozzászólni egyik-másik témához.

Hát Nilla elég röhejes, deee ma rájöttem, hogy a Sirályt Csehovtól előbb kési az irodalom tanár, szóval olvashattam... :?

Ó verity, hát persze, hogy érdeklődtem. :) Anyud gyógyuljon meg! Amúgy neked is elég sok programod van, ahogy látom... együtt érzek veled, hidd el! Ja és a taliról majd részletes beszámolót kérünk ám. :D

Hát Shanon az én hetem már lazább lesz, legalábbis remélem, de neked kitartást! :-D Ó és milyen jó, hogy amelyik tantárgyból le vagy zárva, az lyukas óra... ezt nálunk is bevezethetnék. :-P

Jaj Jenny, te is nekem! És köszönöm a kritit, már válaszoltam is rá. :) Ááá és nem is lett kusza, külön öröm volt, hogy még idéztél is. :x Ó és a távolságot én is sajnálom, olyan rossz mindenkitől távol... :( :( :(

Jut eszembe, Shanon menni fogok olvasni, csak ma ne kérd tőlem, mert nem vagyok valami összeszedett állapotban. :oops:

Septi veled mi zujs? Ma láttalak bejelentkezve, úgyhogy gyere hozzánk is... :-P

Ó és utoljára pedig egy kérés... szorítsatok nekem, hogy Vicushal (tudjátok, róla már meséltem a napokban) tudjak beszélni. Annyira de annyira szeretnéééék....

Na mindenkinek szép napot (már amennyi hátra van belőle) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 14:57 
Betűmániákus

Sziasztok!

Látom, itt is nagy a pangás... Hát tényleg elkezdődött. :-( Vége a szép életnek. Én is könyvekkel vagyok körülvéve, és nem akarnak fogyni. Na, majdcsak lesz valahogy. :wink:

Szép napot nektek, addig is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 21:18 
Könyvmoly

Szia, Jenny! Igen, anyukám ott dolgozik :D:D
Azért, neked is mozgalmas heted volt... :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 18:40 
Betűmániákus

Sziasztok!
Nos, én vagyok, csak eddig visszaolvastam. :lol:

Septi sajnálom, hogy olyan messze laksz. :-( Hát azért nem voltam, mert kémia vizsgára készültem és nagyon sokat kellett tanulnom. Meg ugye mindjárt itt a félév vége és nálunk most annyi dogát íratnak. :?
De azért örülök, hogy gondoltál rám. Ti is hiányoztatok már nekem! :D
Hát én túl nyuszi vagyok azt hiszem egy ilyen talihoz. :lol:
És biztos jó lehetett az a beszélgetés. :D
És hogy közvetítettél az unokatesódnak meccset?

Shanon neked meg jó tanulást kívánok! Akkor neked még ezen a héten is szünet volt? De tök jó lehetett!

Rocky én is örülök, hogy tudtunk beszélni, mát hiányoztál. :D És írtam a következő fejezethez is kritikát, bár elég kusza lett. :lol:
És sajnálom, hogy te is olyan messze laksz. :?
És gondoltál rám, a kémia miatt? Ez aranyos tőled! :D

Verity te meg biztos kifogod javítani a fizikát évvégére! Anyukád meg gyógyuljon meg minél hamarabb! :)
Hát az írásbelim egész jó lett, viszont a szóbeliből pont azt húztam ami a legnehezebb volt és senki se tudta. Szóval az elég rossz lett. De azért köszi, hogy érdeklődtél. :)
Hú azt mondtad már, hogy te egyedül mentél először talira és már akkor is csodáltalak :lol: Én olyan szívesen mennék, de félek is, nagyon.

Nilla neked meg anyukád Svájcban vol? Ó te szegény, akkor biztos nagyon hiányzott.

na puszi mindenkinek! :) :-* és további jó hétvégét! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 17:19 
Könyvmoly

Nagyon úgy tűnik... :(:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 16:48 
Betűmániákus

tudom, és újfent kösz :lol:
nincs itt senki? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 16:39 
Könyvmoly

Jaaaaj... Nehogy félreérts! :D:D Semmi rossz szándék nem volt abban, amit írtam :D Csak szerintem a kémia elég kemény dolog, tehát sok szerencsét :D:):) :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 16:27 
Betűmániákus

Nilla írta:
Sok szerencsét a sok kémiához, Shanon! :D:D

Köszönööööm :) csak érdekességként írtam... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 16:24 
Könyvmoly

Sok szerencsét a sok kémiához, Shanon! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 15:57 
Betűmániákus

Nekem a jövő hetem lesz katasztrófa... legalábbis bizonyos részei...
Egy rakás tantárgyam nincs lezárva, viszont van néhány, amiből már nem kell felelnem és lezárhatóak... tehát azok az órák, ha minden jól megy, lyukasak lesznek, akiknek meg felelni kell, azok maradnak. Legalábbis tavaly így volt. :roll:

óóóó Nilla... nos, khm... én immádom a kémiát. Minden ágát, minden részét... 8-> *nem véletlen a gyógyszerészet* viszont jövőre már nekem nem lesz... :-< csak szétszedve ágakra. az meg nem ugyanaz, mert sokkal részletesebb lesz, de majd lesz valahogy.

Most is mindent csinálok, csak tanulni ne kelljen... Borzasztó :o

Verity, örülök, hogy anyud jobban van, gyógyuljon meg és sokat pihenjen... És igyon sok-sok folyadékot, mert - nem akarok lehangolni, és az orvos is tuti mondhat - ez a betegség kiújulhat. Csak óvatosan, okosa, és biztos minden rendben lesz ;) Én nem megyek talira, de aki innen megy, annak jó mulatást. Táborba elengednének engem is, de Pestig nem engednek... egy napért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 15:15 
Könyvmoly

Hűha, Verity! Le a kalappal előtted. :D Ahogy bnőm szokta mondani, leborulok nagyságod előtt :D Jó sok mindenből sikerült javítanod!:)
Kémia ötös?:D Hűű... xD :D Az szép. :D Én megelégszem a hármasommal is ebből a hülye szerveskémiából xD
Anyukádnak meg örülök, hogy végre otthon van! :) Gyógyuljon meg hamar. :)

Enyém is most itthon van, végre hazajött Svájcból! :):) De sajna már nem sokáig marad... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 15:08 
Fanfic-faló

Sziasztok! :) Végre itt :D

Ne haragudjatok, hogy nem nagyon írtam az elmúlt napokban, de annyi dolgom van... de azért voltam fórumon, figyelemmel kísértem az eseményeket, csak írni már... áh, hagyjuk is.

Fizikából írtam javítót. Megelégedhettem volna a hármassal is, de hogy betartsam egyik újévi fogadalmam, megkértem tanárnőt, hadd javítsak mégiscsak. Azt mondta, ha ötösre sikerül, megkapom a négyest, de hát nem lett valami fényes, két feladatot nem tudtam megcsinálni, szóval örülök, ha négyes lesz :( Na de nem baj, itt van még előttem egy egész félév, szóval év végére feljavíthatom.

És nem hiszem el, de irodalomból is javítanom kell. A Bibliából. Így is nehezen tanultam meg, de még egy dolgozat belőle... brr. Na de túlélem :D Plusz még töriből is csak egy jegyem van, de megírtam az elmaradt dogámat a héten, plusz kedden dogát írunk mi, akiknek egy jegye van, ja, tegnap meg nyelvtan és matek témazárót írtam. Ja, és infóból is kijavítom magam, hogy megkapjam az ötösömet. Egyébként tök jól vagyok. :)) Kémiából ötös leszek, ilyen se történt még ám :D

Képzeljétek, anyát hazaengedték, nagyon aranyos tőled Rocky, hogy érdeklődtél :) :x Szerencsére nincsen semmi baja, a műtét sikeres volt, de most nem érzi még valami jól magát, szóval sokat kell segítenem a házimunkában. Tudjukki meg... áh, nem is érdekel, megint sikerült felhúznia egy hülyeséggel, de ez mindennapos :)

Mi újság veletek ezen kívül? Bocsi, de nem olvastam vissza mindent, :oops: Egyébként Jenny, hogy sikerült a kémiád?

Egyébként én valszeg megyek a Meritalira, és én nyáron is voltam. Senkit sem ismertem személyesen, csak az előtte való pár napról fórumról, de felejthetetlen volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 15:06 
Betűmániákus

Jah, olvasnak. :lol: Szerencsére. Bár a megnyitások száma is érdekes :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 14:50 
Könyvmoly

Elég szörnyen hangzik ez a Vadkacsa... xD Ami azt illeti, én sem várom nagyon, mert hát matek, meg töri, és magyar kisérettségi... :( Borzasztóan hangzik xD
Virtuálisan küldök neked kis energiát, nekem sok is van xD
Shanon! :) Ne keseredj el, olvasnak, csak az emberek lusták kritikát írni... :( Én is észrevettem. :D De attól te még jó író vagy, csak ők lusták :D:D Hehh, tanulásról én sem akarok hallani se... Majd holnap, ma pihizem :D

Amúgy tegnap megnéztem a Taken című filmet, és wáháá annyira jó volt... Teljesen megfogott. Valakinek élmény?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 14:43 
Betűmániákus

Édes vagy. >:D<
A lustaság fél egészség... A kezdeti lendület lehet, hogy alábbhagyott, de ez még nem akadályoz meg abban, hogy alkossak... az más tészta, hogy az ihlet mostanában megint elkerül... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 14:40 
Tollforgató

Shanon Drága ne keseredj el, én majd elolvasom. Amúgy szerintem nem olvasód van kevesebb, hanem olyan ember, aki szívesen ír kritikát. :oops:
Ó és örülök, hogy sikeres volt a shopping. :) Amúgy leckék... nem akarok törit tanulni. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 14:36 
Betűmániákus

Sziasztooook!
Sikeresen bevásároltunk, most pakolászok... aztán nekifogok a leckéknek. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy bétázást már csak jövő héten tudom befejezni... már ha jó fejezetet akar a szerző :-S

Képzeljétek! 68 kritikám van! <:-P De sajnos egyre kevesebben olvassák a frisseket. Az utolsó két fejezetemre nem érkezett annyi vélemény, mint egyedül az elsőre... :-( De azért nem vészes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 14:35 
Tollforgató

Hehe, de nem ám. :)
Tök jól esik, hogy örülsz nekem. :-P
Ó és értem, fórumon már volt róla szó, de én nem vagyok képes még a saját hibáimat se észrevenni, szóval elismerésem. :D :D
Júúj és ne sajnáld, hidd el, nem jó egyáltalán. Pl. most is Ibsen-Vadkacsát kéne olvasnooom, de... :oops:
Amúgy pedig összejöttek a dolgok, azért nincs energiám. Tudod, Vicush, akiről tnap beszéltem... hát rettentően hiányzik. Merin keresztül ismertük meg egymást és azóta elválaszthatatlanok lettünk, de csak este tudunk beszélni, bár még az sem biztos. :-( Aztán meg a suli, itthoni dolgok, szóval ez nem az én hetem volt. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 14:30 
Könyvmoly

Rocky! :):)
Nem vagyok egyedül :D:D
A sajátomat is átnéztem, meg barátnőmét szoktam... :):)
Nem sajna, még nem 11. :D De majd jövőre :D:D
Miért nincs energiád?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 14:24 
Tollforgató

Sziasztok csajok! :)

Hát először is Septi, milyenek lettek az eredményeid? Remélem jók... :) Szörnyű lelkiismeret furdalásom van, amiért ezt csak most kérdezem Tőled. :oops: Jaj és örülök, hogy jó volt a tnapod. :D

Jenny, hát még szép, hogy emlékszünk rád és vártunk is vissza, sőt gondoltam rád a kémia miatt, hogy jól sikerüljön. :D És hát Meri tali... én is szívesen mennék, de a távolság borzasztóan nagy. Amúgy örülök, hogy tnap tudtunk beszélni. :-P

Jaj Shanon, örülök, hogy jó kedved van és fel vagy dobódva, bár nekem lenne most fele ennyi energiám és boldogságom. Jaj és a cikkírás tök jó, ügyes vagy Te, megtudod csinálni. :D

Ó és Nilla, hát pedig már azt hittem, hogy velem együtt Te is harmadikba jársz, de akkor ez a tippem most nem jött be. xD Amúgy Te is béta vagy, vagy a saját irományodat nézed át?

Verity, hát veled mi zujs? Anyukád rendben van már? Na és Tudjukki? :)

Na legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 13:39 
Könyvmoly

Hát, úgy tűnik, nincs itt senki xD :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 11:03 
Könyvmoly

Szia, Shanon! :) Érdekes nap áll előtted... :D Én is most vettem csizmát :D:D Ohh, angol cikk?:D Jó az :D:) Én imádok cikket írni :D:D És bétázás... Én is azon vagyok :D Nha, hát a tanulásra nem mondok semmit xD :D:D Szép napot :):) :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 10:28 
Betűmániákus

Jó reggelt Csajok! :-*
Én totál föl vagyok pörögve, jelenleg azt se tudom, hogy hol áll a fejem... :-O Megyek csizmát venni, de tanulnom is kellene, mert még mindig maradt néhány tantárgyam, plusz meg kéne írnom angolból egy cikket... kitalálta, hogy az lesz a szünetre a házi... úgy kell viselkednünk mint az újságíróknak és úgy irni, mintha újságba kerülne... namost ki kéne találnom valamit... egyébként a témakör: balesetek....De bétáznom is kéne... úúúú, utálom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 10:18 
Könyvmoly

Sziasztok! Sikerült felkelnem... :D
Bizony Rocky, 17! xD :D:D Az a helyzet, hogy még csak másodikos, mert évvesztes vagyok.. :)
Ohh, hát a meritali... Én is sokat gondolkoztam rajta, tőlünk csak 25 kilóméter Pest... De nem tudom... :D:D Biztosan nagyon jóó lehet :):)
Septi! :) Bizony neked tényleg jó napod lehetett... :) Jól hangzik :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 9:26 
Sztorihajhász

Szia, Jenny!!

Még szép, hogy érdekel. Nagyon hiányoztál, annyit gondoltam rád, hogy vajon hova tűntél... :x

Meri tali? Nem, nem hiszem, a távolság. 250 kilóméter nem éppen a sarkon van. Az kéne még! Jó hosszú utca lenne.XD

Szerintem az nem gond, ha keveseket ismersz a taliról, most lesz lehetőséged, hogy ezen változtass! Ja, és ha a közelben lenne egy, én tuti, h mennék. Olyan izgi lehet...:)

A napom az a végére egész jó lett. Az egyik szerzővel, aki szintén Piton és Harry rajongó, elkezdtünk msnezni, s csak azért hagytuk abba, mert neki lemerült a laptopja. Vicces dolgokról beszélgettünk.:)
Tegnapelőtt kiderült, h a bétám nem haragszik, ilyenről szó se volt, csak ki se látott a munkából, s azóta már fel is került a történetem.
Aztán az egyik kritikaírómat lenyomoztuk, és olyan dolgokra derült fény, h már ezon gondolkoztam, ne jelnetsem-e fel.(nem nekem írt felháborító tartalmú kritikát)
Aztán mardekáros érverlős párbajt vívtunk, csak az volt a gond, h mindenben egyetértettünk.XD A végén már csak az igazunk igazolásához gyűjtöttünk érveket.
Meg veszekedtem uncsitesómmal, s a meccset közvetítettem neki.:) Jó programm volt.

És neked milyen volt napod volt? Többieknek?
Na puszipuszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 19:31 
Betűmániákus

Sziasztok!

Jelentem én is élek. :D Ha esetleg valakit érdekelne még itt.

Amúgy gondolkozott már valaki azon, hogy megy meri talira?

Én olyan szívesen mennék, de félek, hogy nem ismerek senkit. :lol:

És amúgy milyen napotok volt? Hogy vagytok?

na puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 18:45 
Tollforgató

Na visszatértem az olvasgatásból, de közben megy az Msn-en és így nem lehet rendesen koncentrálni. xD De nem baj, mert tegnap úgy se tudtam beszélni 2. legjobb bnőmmel,Vicushal, szóval van ám mit bepótolnunk. :-P

Na de Nilla, 17 vagy? Hehe, akkor átvetted a legidősebb szerepét. Amúgy akkor harmadikba jársz, ugye? :) Wow és média... ú de lennék a helyedbe. :) Hát én is sokkal inkább humán felé húzok. :D Hm és a tesók... nekem egy rossz öcskösöm van, de azért el lehet viselni a drágát, csak kötélidegek kellenek hozzá. xD Ó és Far away :x

Na de khm... ezt a hsz-t már 3 órája elkezdtem írni úgyhogy... ha Vicushal beszélek, akkor nem lehet mára koncentrálni. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 15:41 
Könyvmoly

Hű, Rocky, elég szörnyen hangzik. :( Hát írogattam valamit :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 15:33 
Tollforgató

Na sziasztok csajszik!

Szóval eljött a pillanat, hogy elkezdjek visszaolvasgatni(még nem történt meg) :) Amúgy a kitartás... hát Shanon én ma már nem bírtam. :S

Nilla, nekem szörnyű... 6 órából 4en dogát írtam és fúúú.... katasztrofális volt. Na de múltkor a semmitérő olvasásomban láttam, hogy bemutatkoztál, szóval megyek tudakolódni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 14:36 
Könyvmoly

Sziasztok! :) Milyen volt a napotok?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 10:25 
Betűmániákus

Sziasztok!

Sok sikert lányok és kitartást! :) Jövő héttől már nekem is vége a szép életnek... beindul a gépezet. :( De majd lesz valahogy :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 21:02 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Jaj, most nincs időm írni sajnos :( Rengeteget kell tanulnom egész héten és jövő héten is, a tanárok mindent az utolsó pillanatra halasztanak félévzárás előtt... és még javítókat is írok :(( Teljesen kész vagyok...

Na csóók :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 19:08 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Nilla, gratula!
verity, neked szia!
Nekem meg az, h a bétám visszaírjon. Már tiszta ideg vagyok, h haragszik-e.:((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 18:05 
Könyvmoly

Wááááá :D:D lányok! Én kaptam a mai ajándékok egyikééééét! :D:D Igeeeeeeeen :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 07 (csütörtök), 17:44 
Betűmániákus

Sziasztok!
Végre itt! :D
Csak beköszönök, mindjárt megyek tanulni, csak most értem haza a kémia vizsga után és nem volt elég lelkierőm rögtön hozzá fogni.

Nem olvasok vissza, mert arra nincs időm, pedig látom jó sok hsz-t termeltetek. De remélem jól vagytok.
Verity neked múltkor elfelejtettem mondani, hogy remélem anyukád hamar jól lesz és minden jót kívánok neki. :)

Nilla neked meg örülök, hogy itt vagy. :D

Na puszi mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1149, 1150, 1151, 1152, 1153, 1154, 1155 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra