Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 23:26

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 06 (szombat), 16:09 
Betűmániákus

No, elfelejtettem egy igen fontos tényt közölni a kedves egybegyűltekkel. :)

Készen van a negyedik kötet a kódexből, ami uh, hát 25 oldal lett.

Nem tudom, mikor fogom feltenni, ezért adok egy részletet, hogy addig se maradjatok olvasnivaló nélkül. :)

A tizedik kódex - 4. fejezet - A Gyűlölet kódexe:

Vigyázat, kiemelve SPOILER.

Caramel levette a kalapját és hadonászni kezdett vele.

- Természetesen maga megint nem ért velem egyet! Minden utólagos bajt semlegesítenünk kell, és ehhez minden anyagi támogatásra szükség van. Természetesen nem csak ezért jöttem – tette hozzá, majd komolyan Pitonra tekintett. Harry figyelte, hogy tanára meglepődve húzza fel a szemöldökét. – El kell vinnem magammal azokat a diákokat, akiket felmentettek a vádak alól, hogy megtárgyalhassuk a továbbiakat.

Harrynek nem kellett ahhoz túlságosan elgondolkodnia ezen, hiszen egyértelmű volt, mi a szándéka szegény gyerekekkel.

- Az elmúlt napon megérkeztek a szüleik és elvitték őket – közölte Piton. – Azt hiszem, ennyivel kevesebb problémával néz szembe.

A miniszter háta mögött a két auror egy pillanatra elvigyorodott, de amikor Caramel megszólalt lefagyott az arcukról a mosoly.

- Akkor Gaius főparancsnok az embereivel együtt kutassák át a kastélyt utánuk! – parancsolta Caramel.

Az aurorfőparancsnok mérgesen fordult a miniszter felé.

- Nem.

- Tessék? – bámult rá Caramel. – Maga azt teszi, mit mondok, az én alkalmazásomban van! Most éjszaka sem hajtotta végre minden parancsomat, pedig kötelessége lett volna! Nem leszünk hajlandóak kifizetni a bérüket, amennyiben nem változtatnak ezen a tevékenységen! – Vett egy mély levegőt és elszántan nézett a parancsnokra. – Amint itt végeztünk, fogja az embereit és kerítse elő azokat a diákokat!

Gaius ellenben keresztbefonta karjait a mellkasa előtt, és fenyegetően nézett a törpe emberre.

- Nem fogok ilyen parancsot kiadni – jelentette ki zordan.

- Maga ellenszegül nekem?! – toporzékolt Caramel. – Ezt nem teheti! – Előrántotta a pálcáját és Harry egy pillanatig azt hitte, ártani akar a varázslónak, de csupán egy hosszú pergament varázsolt elő. – Itt van nálam a szerződésük, és amíg nálam van, addig azt teszik, amit mondok!

- Pedig a főparancsok visszavonhatja a szerződést – tapintott rá a lényegre Gaius, miközben a háttérben álló két aurora pillantott. – Gondolom, nem éreznék magukat nagyon rosszul, ha egy önálló szövetséghez tartoznának, akiknek nem kéne elszámolni semmilyen hivatali szervnek, csupán a Winzegamotnak kellene jelentést tennie?

- Nem, parancsnok úr – közölte az egyik, míg a másik egyetértően bólintott.

- Ezt maga különösen élvezi – vicsorogta Caramel, ahogyan a vigyorgó Dumbledore-t nézte.

Az igazgató mosolya még szélesebb lett, és mellette Piton is gúnyosan elmosolyodott.

- Ritkán lehetek tanúja egy olyan történelmi eseménynek, amikor egy ősi rend képviselőjének parancsnoka megunja a miniszter helytelen intézkedéseit.

- Megunja? – hápogta Caramel.

- Helytelen? – kérdezte vele egy időben az eddig csöndben lévő titkár.

Dumbledore csak bólintott, hogy válaszoljon a kérdésre.

- Ezt nem teheti – sziszegte Caramel, ismét Gaiusra nézve.

- Dehogynem! – erősködött a főparancsnok. – Az elmúlt időszakban mást sem tettem, mint szemet hunytam a sok idióta döntései fölött! Elég volt! Nem fog minket felhasználni sem erre, sem arra, hogy jobb fényben tűnjön fel a választások miatt! Így…

A szerződés hirtelen lángra lobbant, amit Caramel ijedtében elejtette. Csizmájával próbálta eloltani a tűzet, amit végül sikerült is. Igen ám, de amint hogy elengedte azt, hirtelen egy kupac hamuvá vált, végül eltűnt a semmibe. Szikrázó szemekkel nézett fel a látszólag elégedett parancsnokra.

- Ennek még szörnyű következményei lesznek!

- Azt kétlem! – mondta fagyosan Gaius. – A Winzegamot is elismer minket, mint egy ősi rend, melyet még Merlin alapított. A törvény szerint az ilyen szervezetet nem lehet sem megszüntetni, sem felszámolni! – Hátuk mögött a két auror vigyorogva kezet fogott egymással, aztán hirtelen elkomolyodtak, amikor a két titkár hátranézett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 06 (szombat), 16:05 
Betűmániákus

HilarioN írta:
*betotyog*

Szia! :D

Szeretem-szeretem-szeretem az SB-t!!! *rövidít* ohh, és most elkezdtem raktározni. Egy fejezet van csak hátra! (igaz, kettészedve)
de ha azt mondod, a kódextől elmebajt kapnéééék... akkor majd kitúrok valami mást.

Szegénykém, tartalékolod a ínségesebb időkre? :D Én általában akkorra tartogatok ilyesmit, amikor tudom, hogy eg adott napom szörnyű lesz, és fel kell vidítanom magamat. :)
Hát végül is nem kapnál... a függővégek miatt akarlak óva inteni. XD

HilarioN írta:

Igazából nem is ezért jöttem, hanem... (miért is??)
ahh.
GRATULÁLOK az AF-jelöléseidhez!!! *vadalma* :D
(lehet, hogy ez csak nekem újdonság, de ma pillogtam meg a cuccot)

csak ezért jöttem...
Pápá! :-h
*tovatotyog. ír. friss nap fenyegetően magasodik fölé.*

Nagyon szépen köszönöm. :) A kódexes jelölések még hagyján, dehogy Leót is jelölték, az kész... :D

No legalább nem tartalak fel az írásban, mert nincs mit olvasnod. :D Legalábbis egy ideig. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 16:54 
Fanficbúvár

*betotyog*

Szia! :D

Szeretem-szeretem-szeretem az SB-t!!! *rövidít* ohh, és most elkezdtem raktározni. Egy fejezet van csak hátra! (igaz, kettészedve)
de ha azt mondod, a kódextől elmebajt kapnéééék... akkor majd kitúrok valami mást.

Igazából nem is ezért jöttem, hanem... (miért is??)
ahh.
GRATULÁLOK az AF-jelöléseidhez!!! *vadalma* :D
(lehet, hogy ez csak nekem újdonság, de ma pillogtam meg a cuccot)

csak ezért jöttem...
Pápá! :-h
*tovatotyog. ír. friss nap fenyegetően magasodik fölé.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 04 (csütörtök), 20:47 
Betűmániákus

HilarioN írta:
*húz vissza tanulni. drog csak meló után jááár:D*
Uhh. tényleg. ha este utolérlek, rávetem magam a Tizedik kódexre... so rettegj!!:D

Rögtön a kódex? XD Mondjuk az áll elég közel a Salvadorhoz hosszúság izgalom stb terén. De WIP. Azon kívül van elég befejezett, amitől nem kapsz agybajt. :D

Uh, én ma megint csak csiga tempóztam. Nem bírom befejezni. Csak nyúlik, nyúúúúúúúúúúúúllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik... :roll:

Még meglátom, hogy idézzek-be belőle, vagy sem. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 04 (csütörtök), 17:13 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Van még ott más írás, azokkal tudsz vigasztalódni. :D

Ukume meg... már annyira fanatikus, hogy hajjjaj. XD Ahogy elnézlek, de még a "szelídebb" változat vagy. :D

Hogy mennyire leszek szelíd, ha rávetem magam azokra a "más írásokra"... majd meglátjuk :D:D
Lilyanjudyth írta:
Csak tudnám, hogy tudtok ilyen írások után rajongani. Mégy magyarul sem tudok. XD

Ez tény. De ettől függetlenül... csak csorgatom a nyálam...:D
*húz vissza tanulni. drog csak meló után jááár:D*
Uhh. tényleg. ha este utolérlek, rávetem magam a Tizedik kódexre... so rettegj!!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 03 (szerda), 22:32 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Nemtom, ha ennyire nem bírod ki ukume, szeretnél/szeretnétek belőle egy darabot? Bár ahogy elnézem, bárhonnét jönne, vaskos spoiler lenne. =))

IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! Igen, nagyon szeretnénk! Én legalábbis nagyon. _U_ $pray =P~ 8-> $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 03 (szerda), 22:27 
Betűmániákus

Most jártam a meri felé, látom, HilarioN nem sokára "drog" nélkül marad. XD A végén ott lesz neki a háttér, ami még jobban kikészíti, mert ordít róla minden spoiler. XD

Mondjuk neki addig van mivel csillapítania a tüneteket, amíg nem jön a folytatás. :D

Nemtom, ha ennyire nem bírod ki ukume, szeretnél/szeretnétek belőle egy darabot? Bár ahogy elnézem, bárhonnét jönne, vaskos spoiler lenne. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 03 (szerda), 22:11 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Ukume meg... már annyira fanatikus, hogy hajjjaj. XD

*És büszkén vállalja!!!* :D _U_ 8-> _U_ :D
Idézet:
Csak tudnám, hogy tudtok ilyen írások után rajongani.

Hogy hogy tudunk ilyen írások után rajongani? :-? Ez egyszerű: nyálcsorgatva _U_ =P~ _U_
Idézet:
Én meg itt kómázok egész délután, vacakolok az érmekkel, meg azzal a pár oldallal, ami kéne a kódexhez, szánalmas. (:|

Én is tisztára kómás voltam egész nap. 8-} (:| @-) Pedig nekem is írni kéne... :#-)
A kódexet meg körömrágva, és nyálcsorgatva várom. =P~ $pray :D Meghalok a kíváncsiságtól és az aggodalomtól. $dead Bár már ismerlek annyira, hogy tudjam, végül minden oké lesz, de akkor is majd' meghalok, hogy mit fog tenni Harry, és mi lesz vele. :-SS 8-} :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 03 (szerda), 20:50 
Betűmániákus

HilarioN írta:
HilarioN bejelentkezik, ha már megfogták...:D
Nem is értem, miért... ehh. Hihetetlenül dühös vagyok magamra, mert holnap hajnalban kelek, és leragad a szemem, és az átlag négy óra alvás lázasan nem megy, és... egyszerűen nem tudom folytatni az olvasást.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy függővé lettem...:)
Hil

Délután már láttalak erre csápolni. :D

Remélem, tudtál is olvasni valamit. ^^ Nem tudom, mit művelhetsz, hogy csak négy órát alszol, de brrr. Szegénykém, mi lesz veled, ha elfogy. :)

Van még ott más írás, azokkal tudsz vigasztalódni. :D

Ukume meg... már annyira fanatikus, hogy hajjjaj. XD Ahogy elnézlek, de még a "szelídebb" változat vagy. :D

Csak tudnám, hogy tudtok ilyen írások után rajongani. Mégy magyarul sem tudok. XD

Én meg itt kómázok egész délután, vacakolok az érmekkel, meg azzal a pár oldallal, ami kéne a kódexhez, szánalmas. (:|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 03 (szerda), 14:03 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
HilarioNt megfogja és odaköti ukuméhez és meihez. :D

:)) Az igazi poén az, hogy meichan meg veled akar engem összekötni. :D *Ki tudja miért? O:-) O:-) O:-) *
Idézet:
Asszem, a 25 oldalt üti. Miért írok én mindig ennyit...???

:D _U_ Mert nagyon szeretsz minket? O:-) 8->
Idézet:
Azt álmodtam, hogy folytattam a tizedik kódexet egy második regénnyel.
Azt hiszem, tényleg folytatni fogom.

Ehhez nem lehet mást hozzáfűzni, csak ezt :arrow: :D 8-> _U_ $star :x <:-P =P~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 02 (kedd), 22:41 
Fanficbúvár

HilarioN bejelentkezik, ha már megfogták...:D
Nem is értem, miért... ehh. Hihetetlenül dühös vagyok magamra, mert holnap hajnalban kelek, és leragad a szemem, és az átlag négy óra alvás lázasan nem megy, és... egyszerűen nem tudom folytatni az olvasást.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy függővé lettem...:)
Hil

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 02 (kedd), 22:07 
Betűmániákus

Hűűűűűűűűűűűhaaaa. *most nézte a véleményeket*

HilarioNt megfogja és odaköti ukuméhez és meihez. :D

Csak eljutok odáig, hogy válaszoljak végre a véleményekre, mert rettentően örültem nekik, mint a bizonyos HilarioNnak is, aki előkerült. :)

De.

Van még pár dolog, amit el kell simítanom a Tizedik kódexben, pár oldalban és készen lesz. Asszem, a 25 oldalt üti. Miért írok én mindig ennyit...???

És még valami.

Azt álmodtam, hogy folytattam a tizedik kódexet egy második regénnyel.

Azt hiszem, tényleg folytatni fogom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 18:37 
Betűmániákus

Megvagyok-megvagyok. Szánalmas volt a tegnap este, de szerencsére "megmenekültünk".

A mai havazás meg... szerintem ez nektek csak jót fog jelenteni: mert ha jövőhéten nem megyek be a suliba, akkor tudjátok, mit fogok csinálni. :D

Most is azt művelem, nem sokára kész is a "következő kötet". ^^

Időpontot nem mondok, lepődjetek meg - úgy sem tudnám betartani. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 21:58 
Fanficbúvár

óóó, nem hiszem, hogy kell őt kísérteni, vagyunk egy páran, akik sürgetik őt a fejezettel :D *vigyorogva néz Gabira maga mellett XD*

*aztán éktelen röhögés következik, némán, szép csendben XD*

egyébként drukkoljatok, hogy Lily épségben hazaérjen. A vonat majdnem egy óra késéssel indult :-S :roll: tipikus máv... :roll:

Télapuk meg... visszahozza majd a karácsonyi hangulatot :D

na jó, inkább léptem, mert a végén teljesen off lesz xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 19:09 
Betűmániákus

Shylet írta:
Ne igen halj meg, akkor hogyan olvasnád el, mi lesz? ;)

Meghalok, múzsaként újjászületek, és én adom majd az ihletet Lilynek, így mindenki jól járna. :D ;) O:-)
Idézet:
Kísérted Lilyt szellemként XD

He-he... ez se rossz ötlet, :D de akkor attól félnék, hogy elüldözöm az írói kedvét... :-SS :-S és az borzasztó lenne, :-O szóval szerintem maradjunk a múzsás lehetőségnél, az a legbiztonságosabb *feltéve persze, hogy meghalok a közeljövőben, $dead amit remélhetőleg senki sem szeretne :D ;) *.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 18:46 
Tollforgató

Ne igen halj meg, akkor hogyan olvasnád el, mi lesz? ;)

Kísérted Lilyt szellemként XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 12:07 
Betűmániákus

meichan írta:
Uh mit találtál ki amivel sokkolni akarsz minket*kezd félni* :-S

Én már megállás nélkül rettegek. :-SS Harry+Gyűlölet kódexe=sokk. Ez az én olvasatomban a katasztrófa képlete. :-SS Rossz vagyok matekból, de ez még nekem is tiszta. Szóval én rettegek, de közben meg majd' meghalok, hogy tudjam mi lesz. :-SS *kicsit se ellentmondásos a csaj*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 1:09 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Tyűűű. Jól kifejetetted a véleményedet. XD

Remélem, a hátteret hasznosította valaki - mert arról nem kaptam visszajelzést. :D Bár biztos tetszett nektek. :D

A következő cél a Télapuk lesz, már írtam belőle. Csak hát bűnbe estem ma, és megírtam egy fél kódexet. Tudjalak mivel sokkolni titeket. :)) :twisted:

Hihi nem volt könnyű feladat most összekaparni magam,de azért sikerült kreálnom valamit :D A háttér pedig csodás és igazán tetszik elmentettem magamnak háttérképnek :D

Oh de jó jön a Télapuk és ezek szerint hamarosan várható lesz egy újabb fejezet a kódexből is? 8->
Uh mit találtál ki amivel sokkolni akarsz minket*kezd félni* :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 23:10 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Salvador Benevolus

23. fejezet - A négy tekergő

Olvastam, imádtam!!!!!!!Olvastam, imádtam!!!!!!!Olvastam, imádtam!!!!!!!Olvastam, imádtam!!!!!!!Olvastam, imádtam!!!!!!! _U_ _U_ _U_ _U_
Idézet:
Ma már eleget írtam, szal szerintem holnap késő este válaszolok majd a kritikákra - megküzdök a merivel értük. (Mindig totálisan fekete és össze vissza keveri őket) Holnap tothemhez megyek, aztán még este Avatar mozi, szal remélem, hazakeveredek valamikor. XD

Húgom szerint szuper az Avatar, én még nem láttam végig, de amit láttam, az tetszett. :)
Alig várom a válaszodat a kritikámra, mert alaposan meg kellett erőltetnem sokkos elmémet, hogy írni tudjak. @-) 8-}

Idézet:
Remélem, a hátteret hasznosította valaki - mert arról nem kaptam visszajelzést. :D Bár biztos tetszett nektek. :D

Én kérlek szépen igenis jeleztem vissza, éppen az előbb. IMÁDOM!!!!!!!!!!!!! Be is állítottam háttérképemnek habozás nélkül. :D 8-> _U_
Idézet:
A következő cél a Télapuk lesz, már írtam belőle.

Hurrá!!! Én mindent nagyon várok!!!! :D =P~
Idézet:
Csak hát bűnbe estem ma, és megírtam egy fél kódexet. Tudjalak mivel sokkolni titeket. :)) :twisted:

HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!!HURRÁ!!!!! Az is nagyon jó!!!! Azt is alig várom, és komolyan BORZASZTÓAN kíváncsi vagyok, és félek, és féltem Harryt. *Na, most már tényleg megy aludni, mert teljesen bezsongott =P~ @-) 8-} *
Egyébként fogsz ott is a közeljövőben válaszolgatni.....? Csak kérdezem, nem sürgetlek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 22:49 
Betűmániákus

Tyűűű. Jól kifejetetted a véleményedet. XD

Ma már eleget írtam, szal szerintem holnap késő este válaszolok majd a kritikákra - megküzdök a merivel értük. (Mindig totálisan fekete és össze vissza keveri őket) Holnap tothemhez megyek, aztán még este Avatar mozi, szal remélem, hazakeveredek valamikor. XD

A következő cél a Télapuk lesz, már írtam belőle. Csak hát bűnbe estem ma, és megírtam egy fél kódexet. Tudjalak mivel sokkolni titeket. :)) :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 22:43 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Salvador Benevolus

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21884

És hát természetesen nyissz, mert lemaradt a fél fejezet. Aghr.

Az nem baj,kétrészben felrakva sokkal hosszabbnak tűnik :D
Jam olvastam,kritikáltam és természetesen imádtam :D _U_

Tudom,hogy szerinted nem lett jó de ismételten tévedsz _U_ ;) Nagyon jó volt.Kaptunk néhány választ és mégtöbb kérdést :D :-P
Komolyan mondom össze kéne titeket kötözni Ukuméval,mert egyikőtök sincs soha megelégedve a történetével vagy az új fejezetekkel pedig nincs rá semmi okotok :D Tudom szerinted elfogult vagyok ahogy Ukume is,de nem baj akkor is imádom a történeteidet. :-P

Még egy kérdésem lenne drága.Mikor lesz folytatása a Télapuknak?Nem sürgetés vagy ilyesmi de engem nagyon érdekelne,hogy mi lesz a két télapóval meg a magyarázattal meg minden ilyen kis apróság ;) :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 20:58 
Zöldfülű

Lilyanjudyth írta:
Salvador Benevolus

Olá! Háháháá! Végre. :D
Köszi, Lily!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 20:09 
Betűmániákus

Salvador Benevolus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 16:23 
Betűmániákus

Egy kicsit OFF, de muszáj, mert az életbe nem találtok oda, pedig titeket érint legjobban:

Mellonsszal közös oldalunk fóruma végre feltámadt hamvaiból, itt találjátok: http://edevis.lilyandmellons.hu

Amúgy köszi Gabi, hogy bemásoltad a részletet. :)

Remélem, ma este jön SB, ha az átnéző emberkét nem nyeli el a föld. XD

Egy csöppet sem érzem amúgy jónak a fejezetet, de szerintem ezt már megszokhattátok tőlem. Kaptok pár választ, de még több kérdést, és pörögnek az események. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 22:33 
Betűmániákus

Óóóó hogy az a... *fejét veri az asztal lapjába (ha így folytatja, a végén agykárosodást szenved)* Kellett nekem kétszer elolvasni... most még kíváncsibb vagyok, mint eddig, pedig eddig se voltam épp érdektelen... :-SS :-SS :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 20:37 
Fanficbúvár

Köszike Gabi.Most,hogy ezt olvastam kedvet kaptam,hogy újra elolvassam az elejéről :D

Látod Lily,én megállíthatatlan vagyok*ördögi vigyor*Nem tudsz olyan történetet írni ami nekem bármilyen szempontból csalódás lenne vagy ne tetszene :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 20:21 
Szárnybontogató

Hali!

Lily kérésére 23-as Salvadorból a régebbi ízelítő :D

SPOILER!

Salvador Benevolus 23.

- Harry? – nógatta Piton.

Harry viszont nem szólalt meg, csak bámult maga elé, egyszerűen nem bírta megemészteni azt, amit látott. Minden lehetőség eszébe jutott arról, vajon Draco miért tért át az ő oldalukra, de ez… már tényleg túl sok volt. Tudta, hogy Pitonnak nem az a célja, hogy Siriust ellene fordítsa, amikor megmutatta azt, amire régóta kíváncsi volt, mégis kiborította kissé. Ő kérte, ő akarta, ezért nem hibáztathatja. Ugyanez az eset Dracóval is: Piton a bizalom miatt halogatta ennyire a dolgot.

- Jól vagyok… - mondta sokkal később, aztán szomorúan felnézett apjára. – Csak… másra számítottam mindkét esetben… és ez kissé… - elhallgatott és nyelt egyet, amikor eszébe jutott a jelenet. – Tudod, sosem gondoltam volna, hogy egyszer azt mondom – komolyan felnézett az apjára -, hogy Draco ennyire bátor lehet. Nem értem, miért halogattad ennyire, hogy ezt nekem megmutasd!

Piton megigazította maga körül talárját, csak aztán válaszolt.

- Nem volt nehéz rájönnöm arra, hogy nem kedveled Dracót. Amikor kiderült számomra, hogy ő - ahol eddig éltél - nagyon is részt vett az eseményekben minden negatív értelemben, nem akartam megmutatni neked. Láttam, hogy fokozatosan próbálsz vele jó kapcsolatot kiépíteni, nem szándékoztam ezt a törékeny barátságot tönkretenni. – Sóhajtott egyet. – Henry nem vett részt az eseményekben, így számára sosem lett elmondva, mi is történt ott pontosan. Ha most egy szót is szólsz neki arról, hogy láttad, mi történt, akkor minden bizalmát elveszted, mint ahogy enyémet is. Megesküdtem neki, hogy soha nem árulom el neked az igazságot.

Harry kissé dühösen vetette oda:

- Ezt az egészet csak ezért nem mondtad el nekem? Azért, mert elvileg Henry sem tudja?! – a végén már szinte üvöltött. Amikor rájött, hogy ezt fél méterre teszi apja arcától, halkabbra fogta. – Igen, kicsit kiborultam tőle, de nem fogok máshogy viselkedni vele! Nem fogok kérdezősködni az egészről, meg a családjáról sem! Azt hittem, azért ennél okosabbnak ismersz!

Piton szája széle mosolyra húzódott. – Így igaz.

- Hát akkor?! – dühöngött tovább Harry.

- Esküt kötött velem – jött a tömör válasz.

Harry hirtelen elsápadt, és kihagyott a szíve egy dobbanást.

- Ugye, nem a Megszeghetetlent…?

A bájitalmester igen csúnyán nézett rá.

- Azt hittem, azért ennél okosabbnak ismersz – gúnyolódott. Harry erre vágott egy fintort, aztán morcosan apjához vágta a párnát, aki ügyesen elkapta és egy vigyorral letette maga mellé. – Tudod, sokféle eskü létezik, amiről majd ha aurorként tanulsz tovább, akkor fogsz megismerni. Draco ragaszkodott hozzá, hogy kössek vele egy enyhébb esküt, ami ugyan nem halálos, de azzá válhat. Azért nem mondtam eddig el neked, mert csupán most sikerült hatástalanítanom az átkot, hogy ne történjen baj. Eltartott egy ideig, de végül megoldottam.

Harry csak bámult maga elé, és alig bírta kipréselni magából a szavakat.

- Köszönöm, hogy ennyire igyekeztél – mondta halkan. – Így is rengeteg dolgod van, csodálkozom, hogy erre is volt időd.

- Hogy a fiamra ne legyen időm? – kérdezett rá Piton gunyorosan. – Remélem, nem gondolod komolyan.

Harry megerősítésként megrázta a fejét, hogy nem. – Összepakolom a holmimat, hiszen nem sokára indulunk.

Mindketten felkeltek az ágyról, és amikor Harry a szekrény felé indult, apja megragadta a karját.

- Biztos nem kérsz egy Nyugtató főzetet?

- Nem, köszönöm… megleszek. - Piton még mindig komolyan nézte őt. – Esküszöm, szólni fogok! Óh… - jött rá hirtelen valamire. Az emlékek megkapásakor teljesen elfeledkezett a dologról, pedig eredetileg azért akart olyan gyorsan beszélni Pitonnal.

- Mi az, Harry?

- Eredetileg amikor megkerestelek mást akartam mondani – vallotta be bánatosan, mire Piton kérdőn nézett rá. – Draco… Dracóról akartam beszélni veled. Én nem is tudom, hogy mondjam, mostanában… nem önmaga.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 10:00 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Kész vagyok tőletek. XD

Tőlűnk...? O:-) Miért? O:-)
Idézet:
ha kinyírom a két főszereplőt. (Ha csak majdnem. :D)

:-SS :-SS :-SS Már kérdezni sem merek...
Idézet:
hiszen Piton emléket fog megmutatni. :)

Hát épp ez az, bele se merek gondolni, mit műveltél... :-SS és kivel... :-SS
De akkor is alig várom a fejezetet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 9:54 
Betűmániákus

Kész vagyok tőletek. XD

De igen, ahogy ukume mondta, csak akkor fog kiakadni, ha kinyírom a két főszereplőt. Az meg ugye sosem fog bekövetkezni. (Ha csak majdnem. :D)

Egyébként, valóban csak egy dolog, hogy én úgy látom a mostani fejezetet. Mert biztosan bőven elég neki a tizenhatos karika is. A sok figyelmeztetés meg tudjátok, miből fog eredni: hiszen Piton emléket fog megmutatni. :)

Nem tudom, van-e valakinek türelme (vagy megelőz), de ki fogom keresni azt a részletet, amit anno bemásoltam belőle. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 26 (kedd), 22:33 
Fanficbúvár

Hihi Ukuménak tökéletesen igaza van.Tőlem sem kell félni mert én sem tudnám ám bántani soha azokat akik ilyen jól el tudnak szórakoztatni.Inkább azoknak kéne tőlem félnie akik titeket akarnak bántani :D Tehát védőfelszerelést el lehet tenni a szekrénybe ;)
Hm végre SB,most nagyon izgatottan és körömrágcsálva várom a fejezetet,hogy megtudjam végre,hogy miket követtél el és ki/kik ellen? :-SS
Nem kell izgulni mert csalódást nekem sem tudsz okozni :) Ez a történet úgy jó ahogy van és nem,nem kell változtatni rajta,menjen csak végig úgy ahogy azt elképzelted :D Én már vagy ezerszer olvastam előről mert imádom ;;) _U_ :) Szóval nyugi tuti jó fejezet lesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 26 (kedd), 20:36 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Mindig arra gondolok, milyen lesz veletek élőben találkozni. =))
Szerintem védőfelszerelésben megyek majd, ha sor kerül a bizonyos találkozásra. :D

Ha egyszer sor kerül erre a bizonyos találkozóra, nem kell félned, nem vagyok én olyan vadóc, téged amúgy se bántanálak soha. Az indulataimat amúgy is a Miért?-ben élem ki :twisted: , szóval neked semmiképpen sem kell tartanod tőlem. :D ;) És szerintem meichan-tól se kell félned, mert engem se bántott még soha, pedig én néha tényleg írok olyanokat, hogy veszélyben érzem az életemet. *Még véletlenül se akart utalni semmire :D :-Ą *
Idézet:
No azért fecsegek itt össze-vissza, hogy leírjam, ma délben átadtam átnézésre szerencsétlen SB 23-at, ami 26 oldal, gyilkosság, szereplő halála, kínzás, sőt még talán nemi erőszak is. Erősen gondolkodom, hogy 18-as karika mehetne rá, annyira "remekül" sikerült.

:-O Lily!!! Merlin szent hamvaira mondom, meg se merem kérdezni, hogy mit műveltél, és... kivel...??? :-SS :-t :-SS :-t Gyilkosság, szereplő halála, kínzás, sőt még talán nemi erőszak is??? Reszkető kézzel és lábbal várom, hogy mit főztél ki ezúttal... :-SS :-SS :-SS De közben egy furcsa izgatottság is úrrá lett rajtam. :-SS 8->
Idézet:
Szóval ÉN rágom a körmeimet, hogyan fogadjátok a fejezetet. Nem azért, mert ennyi figyelmeztetés van - amiket fentebb írtam -, hanem mert kiderül benne egy-két fontos dolog, és hát... nem tudom, ki mire számít. Lehet, csalódás lesz.

1: Tárt karokkal fogom fogadni a fejezetet, és tövig rágott körmökkel *persze az utóbbi csak képletesen szólva*. >:D< :-SS
2: Alig várom, hogy megtudjam, mik derülnek ki. :-SS :-? :D
3: (Előre szólok *ezt most könyörgő célzattal közli* ettől a közlésemtől még véletlenül se jussanak eszedbe csúnya dolgok, mert esküszöm, hogy akkor nem lesz köszönet a találkozásunkban. $pray :|N $pray) Minimum Perselust vagy Harryt kéne megölnöd egy történetedben ahhoz, hogy én valaha is csalódjak bármiben is, ami a te kezeid közül került ki. Szóval jöhet bármi, én csalódni biztosan nem fogok.

Idézet:
De én anno így gondoltam ki a dolgokat, és ugye én végig is fogom írni őket. :)

Nagyon helyes, nem is ajánlom hogy félbehagyd vagy ilyesmi, mert akkor nagyon haragudnék ám rád. És változtatni sem kell vagy szabad, minden úgy tökéletes, ahogy elképzelted, és pont, vita nincs. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 26 (kedd), 16:42 
Betűmániákus

Mindig arra gondolok, milyen lesz veletek élőben találkozni. =))

Szerintem védőfelszerelésben megyek majd, ha sor kerül a bizonyos találkozásra. :D

No azért fecsegek itt össze-vissza, hogy leírjam, ma délben átadtam átnézésre szerencsétlen SB 23-at, ami 26 oldal, gyilkosság, szereplő halála, kínzás, sőt még talán nemi erőszak is. Erősen gondolkodom, hogy 18-as karika mehetne rá, annyira "remekül" sikerült.

Szóval ÉN rágom a körmeimet, hogyan fogadjátok a fejezetet. Nem azért, mert ennyi figyelmeztetés van - amiket fentebb írtam -, hanem mert kiderül benne egy-két fontos dolog, és hát... nem tudom, ki mire számít. Lehet, csalódás lesz.

De én anno így gondoltam ki a dolgokat, és ugye én végig is fogom írni őket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 22:17 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
A tizedik kódex

3. fejezet - A Vágy kódexe

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=66125&i=1

A függővég miatt már most lapos kúszásban elmenekülök innét.

Olvastam,imádtam kritikáltam.Ja igen Ukuménak igaza van minket nem lehet eltántorítani a történeteidtől semmivel.Se feszítő vas se atombomba semmi nem hatásos :D
Oh és nem kell elmenekülni a függővég miatt,én kimondottam imádom őket :-P :D Lehet,hogy van nekem egy kis mazo hajlamom? :D
No de most aztán már tessék egy kicsit több önbizalmat összekaparni,a történeteid fantasztikusak és a kitalált lényeid vagy tárgyaid meg egyenesen hiányoznának már nekem a történeteidből.Ezek teszik különlegessé őket _U_ :D
Szóval most megyek és olvasok egy kis szérumot is :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 20:03 
Betűmániákus

A tizedik kódex

3. fejezet - A Vágy kódexe

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=66125&i=1

A függővég miatt már most lapos kúszásban elmenekülök innét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 17:54 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Ukume mit szólsz, ha kicsit kicsúszva bár, de szülinapra jön egy kódex? :D

Ha nem érted félre, akkor a nyakadba ugrok! :D _U_

Egyébként, azt a listát meg igenis el fogom vinni, vagy ha nem, legfeljebb összefoglalom a lényeget néhány tömör mondatban, és azt tálalom majd. :D :-P

Ja, és mielőtt elfelejtem *ááá dehogy, ezt nem lehet elfelejteni*, meggyőződésem, hogy engem, és például meichan-t még feszítővassal, és láncfűrésszel se lehetne leválasztani a történeteidről! _U_ :D _U_ Felőlem akár atombombával is dobálózhatsz, én akkor se fogok semmilyen körülmények között se kiábrándulni a térténetedből, és pont, vita NINCS!!!!! *kezeit karba fonva, szigorúan néz*

És hogy mi lesz velem, ha egy - szerinted is - izgalmas fejezet következik majd? :-? Legfeljebb te vizeted az orvosi számlát, ha megáll a szívem, vagy ha lerágom a karom... ;) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 14:58 
Betűmániákus

Ukume mit szólsz, ha kicsit kicsúszva bár, de szülinapra jön egy kódex? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 22 (péntek), 23:05 
Betűmániákus

Én is, én is, én is olvastam, kritikát is írtam, és IMÁDTAM!!!!!! _U_ =D> _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 22 (péntek), 22:26 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Kissé késve, bár törve nem... :)

A nevem Leo 4. fejezet - Egyedül a sötétben

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=63195

Olvastam,kritikáltam,Imádtam,Élveztem Olvasni és Nagyon nagyon szépen köszönöm :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 22 (péntek), 19:29 
Betűmániákus

Kissé késve, bár törve nem... :)

A nevem Leo 4. fejezet - Egyedül a sötétben

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=63195

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 21:56 
Fanficbúvár

29 már nem a hét, de belefér :D

am szívem, te meg ne menj el naptárkészítőnek :D a hétfő még oké, de az már 18 :-P :))

oké, off vége :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 21:44 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
január 17. hétfő: GYK
január 21. csütörtök: mei
január 23. szombat: ukume

Esetleg van még valakinek a héten szülinapja, hogy tudjak róla...? =)) =))

január 29.
:D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 21:41 
Betűmániákus

Ez most komoly? =)) =)) =))

Oké, vegyük át még egyszer... :D

január 17. hétfő: GYK
január 21. csütörtök: mei
január 23. szombat: ukume

...?

Jesszum, még milyet sem pipáltam. Ennyi szülinapost. =)) =))

Oké, befejeztem a röhögést. :D

Hát a hétfő megoldhatatlan, mivel akkor van - elvileg - az utolsó vizsgám. Bár a fene sem tudja, mikor érek haza. Amúgy egész héten punnyadást terveztem - mert hulla vagyok - szal szerintem belefér a három fejezet.

A csütörtök, meg a szombat még napra pontosan is. :D

És neeem, ne kérdezzétek, miből, mert halványlila gőzöm sincs. XD

Esetleg van még valakinek a héten szülinapja, hogy tudjak róla...? =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 21:11 
Fanficbúvár

hajjaj, Lily, szépen begyűltek id e a szülinaposok, úgyhogy... :D ha már ők felvetették, csatlakozok én is hozzájuk

esetleg még valaki hármunkon kívül? :D

az a szó meg... mondod te eleget magadban és hangosan is :)) (bocs, nem hagyhattam ki, de tényleg :D)

de mindenesetre úgyis tudod, hogy én is örülök bárminek :) ennek örömére megyek is egy kis SB-t olvasni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 19:08 
Betűmániákus

meichan írta:

Csütörtökön lesz a szülinapom,tehát például a jövő hétvégén egy friss szép ajándék lenne :-P De ha kicsit később jön a friss akkor is szép ajándék lesz.Ilyen öregen már mindennek tudok örülni :)) De csak testben öreg,lélekben még mindig örök fiatalság :-P :))

Így van meichan, fiatalság!!!! Testben sem öreg. Az ember annyi idős, amennyinek érzi magát! :D ;)

Nekem meg Szombaton lesz a 18. születésnapom, szóval én is nagyon örülnék valami szépnek. 8-> ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 19:05 
Betűmániákus

Tőlem sem fogod látni/hallani a Tudodmit. :D ;) De én is nagyon örülnék az SB-nek. 8-> Meg a többinek is, szóval nekem bármi jó. $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 11:21 
Fanficbúvár

Tőlem nem fogod hallani,látni azt,hogy á********ga. :-P

Azért nem semmi teljesítmény két nap alatt öt vizsgát tenni,elismerésem ;)

A sb-nek én is nagyon örülnék,de ha másból jönne friss annak is határtalanul tudnék örülni :D

Csütörtökön lesz a szülinapom,tehát például a jövő hétvégén egy friss szép ajándék lenne :-P De ha kicsit később jön a friss akkor is szép ajándék lesz.Ilyen öregen már mindennek tudok örülni :)) De csak testben öreg,lélekben még mindig örök fiatalság :-P :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 20:08 
Betűmániákus

Nem akarom többet azt írni/látni/hallani, hogy államvizsga. XD

Nyár még odébb van... és akkor is írni fogok, még ha csak elvétve. Anélkül becsavarodnék, de tényleg. Brr.

Köszöntem szépen a pozitív energiákat, szerintem be is váltak. :)

Két nap alatt majdnem öt vizsgát leintéztem, és hétfőn van még egy uv-m. Aztán nuku, nyista, ennyi volt. ^^ Valamilyen oknál fogva február elsején kezdünk - pedig eddig mindig volt még ott egy hét szünet *sóhajt*- de így is örülök annyi időnek.

Sok mindent előre meg tudok írni, hogy legalább egy héten egyből legyen frissítés, amit szerintem nem bánnátok pl az SB esetében is. Mert az már szánalmasan régen frissült.

SB, Kódex, Leo félkész - lassan valamelyik fel fog tűnni a színen, amint egy béta megnézte. :)

Igen én is tudom, az Sb-nek már nagyon ideje lenne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 20:18 
Zöldfülű

Idézet:
Szerencsétlen SB fél éve nem frissült. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem lesz ihletem vele foglalkozni.

Szia!

Ennek én örülnék a legjobban :)
De persze a tanulás a legfontosabb... Sok sikert az államvizsgádhoz!
Innen kívánok jó sok ihletmanót :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 19:10 
Szárnybontogató

Köszi, hogy adtál magadról életjelet, és a legjobbakat kívánom neked a vizsgák terén is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 18:24 
Betűmániákus

*beleordítja a topic csendjébe*

Két napon belül négy vizsgám lesz, és hétfőn is egy uv, mert hát remekül megcsináltam magamnak. @-)

Remélem, hétvégén frissíthetek, egy vizsga miatt már csak belefér. :((

*tovatűnt moderálni*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra