Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 3:00

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 01 (hétfő), 18:56 
Fanficbúvár

Uh most olvastam a válaszodat a kritikámra :D Hihi nem kell rögtön csomagolni meg repülőre ülni :D
Oké egy kérdés?Miért fütyörészel te olyan nagyon lelkesen azért,hogy Pitonnak még lesz szerepe Harry életében?Mert ha jól látom akkor nem éppen jó értelemben kell ezt venni,vagy esetleg kivételesen jót fog tenni? :-O Bár ha úgy vesszük ezt az érdekes kis bájitalt sem szívesen készítette el de muszáj volt neki.Én ugyan nem akarom aranyba önteni Pitont,viszont már nem tudok rá úgy haragudni mint a legelején.Azóta sok minden kidült róla és biztos,hogy fog még rossz döntést hozni de ha úgy vesszük akkor nem rosszabbat mint Dumbledore szokott mióta elhitte azt a sok hülyeséget és zagyvaságot Harryről. :-P Ajjjjajjj kezdem nagyon félteni Sarat ha már most szégyelled magad,mit tervezel te szegény lánnyal? :-O Már így is nagyon zavar az állandó köhögése és amiket Harrynek mondogat és akkor most még ez is*vészterhes sóhaj*Uh már nagyon várom én azt a beszélgetést ami Ginny és az anyja között fog zajlani :D
Uwá vannak elképzeléseim arról,hogy miként nevel egy gyereket ez a Jack nevű vadállat $dead Azt viszont tényleg nem tudom elképzelni,hogy ki lehet a gyerek anyja mert tuti,hogy nem Bella akkor nem ilyen kis félénk lenne.Két ekkora állatnak nem lehetne csak minimum egy még elmebajosabb gyereke.Valami kis támpont lesz majd a fiú anyjáról?Én nagyon kiváncsi vagyok,hogy ki lehet az.Nos vagy megerőszakolt egy nőt vagy nagyon érdekes jellemű asszony lehet aki önként és dalolva adja magát oda egy ilyen eszement gyilokgépnek :-O

Ja én meg lebegek ám utánad :))
És most jöhet a lebegés adag $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 21:53 
Betűmániákus

meichan írta:
Mindig is utáltam a matekot erre most mit csinálok ki matekozom,hogy kb.hány részes lesz a miért? :-P

Én is utálom a matekot, számomra az egyik legutáltabb dolog a világon, de néha (például a Miért?-el kapcsolatban) nekem is muszáj számolgatnom. ;;)
Idézet:
Hihi ne aggódj amiatt,hogy gondolkodni valót kapok.Ez jó, tehát család marad akkor nyilván a vérszerinti családról van szó hanem arról akinek a nevét fel szándékozik venni,ugye jól gondolom? :D

Nos... :-? annak a valakinek az eredeti szakmáját fogja tanulni, akinek a nevét felveszi... :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Nézzük csak valaki azt mondta a hozzászólásában,hogy Black lesz de szerintem nem.A Black családban nem volt medimágus,vagy csak még nem tudunk róla?Bár ha azt nézzük,hogy valaki aki közel áll hozzá de még ő sem hisz Harrynek ez lenne a legvalószínűbb bár ezzel az erővel akár Popfrey is lehetne :)) Ő legalább medimágus :-P Oké inkább tovább töröm a fejecskémet :D

Azt hiszem, ebben az esetben jobb ha nem kezdek magyarázkodni, mert mindenképp beleesnék a saját szavaim csapdájába, és olyasmit is elárulnék, ami lelőné a poént, így kénytelen vagyok most éppen össze-vissza beszélni, hogy megpróbálkozzak egy figyelemeltereléssel, miközben igyekszek visszafojtani a kuncogást, és visszafogni magamat, hogy ne tegyek apró megjegyzéseket, és sokat sejtető utalásokat, amiktől én ugyan még jobban szórakoznék, de titeket is kínoználak, és a poént is lelőném. :-$ :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-$
Idézet:
És akkor a napi lebegés adagod $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

*húsz centivel a fotel felett lebeg törökülésben, szóval kicsit se néz ki hülyén :D :)) *
Idézet:
Át is nevezhetnénk lebegő blognak :))

Ebben az esetben én már teljesítettem is a kritériumot, most ti jöttök. Ki lebeg utánam? :-P :D :)) O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 17:32 
Fanficbúvár

Na ugye?Hát ez értelmesen indult 8-} Az 50 rész nagyon remekül hangzik,nekem ez úgy jött ki,hogy megnéztem mennyinél járunk most,most ugye vagyunk a 28-ik fejinél,hozzá vettem,hogy ki kell várni még valamivel több mint három évet amíg Gin is végez és ha már minden kiderült akkor jönnek még a szálak elvarrásai,tehát az 50 megközelítőleg jónak tűnik :D Mindig is utáltam a matekot erre most mit csinálok ki matekozom,hogy kb.hány részes lesz a miért? :-P
Hihi ne aggódj amiatt,hogy gondolkodni valót kapok.Ez jó, tehát család marad akkor nyilván a vérszerinti családról van szó hanem arról akinek a nevét fel szándékozik venni,ugye jól gondolom? :D Nézzük csak valaki azt mondta a hozzászólásában,hogy Black lesz de szerintem nem.A Black családban nem volt medimágus,vagy csak még nem tudunk róla?Bár ha azt nézzük,hogy valaki aki közel áll hozzá de még ő sem hisz Harrynek ez lenne a legvalószínűbb bár ezzel az erővel akár Popfrey is lehetne :)) Ő legalább medimágus :-P Oké inkább tovább töröm a fejecskémet :D
És akkor a napi lebegés adagod $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray
Át is nevezhetnénk lebegő blognak :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 12:20 
Betűmániákus

meichan írta:
Hehe mondjuk 50 rész?Már elég közel vagyunk a 30-hoz tehát szerintem elég reális számot mondtam,nem? :)) Főleg ha figyelembe veszem az időt amíg még szegény Harry kénytelen raboskodni :-P

Hát... aha... gondolom... valami ilyesmi... :-? maradjunk annyiban, hogy a százat tutira nem fogjuk még megközelíteni se szerintem. :-P Az 50 eléggé logikusnak tűnik, szóval végülis mondhatjuk, hogy körül-belül akörüli lesz. ;) *na ez értelmes volt :D *
Idézet:
Amúgy sejtettem,hogy ezt fogja csinálni Gin vagyis ennek fog tanulni a vizsgái után :D

Ha azt mondom, hogy családban marad... ;) :-Ą azzal újabb gondolkodnivalót adok neked... így hát vedd úgy, hogy nem szóltam. :twisted: :D :-P
Idézet:
Ja igen van Lilytől SB csak gondoltam szólok ;)

Láttam, olvastam, írtam, imádtam. *meg is könnyezte* _U_ :cry: 8->
Idézet:
És akkor most az elmaradhatatlan $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Szerintem akik ide benéznek engem totál hülyének néznek de nem baj :D

Téged ugyan nem, maximum engem. :D 8-} Te csak lelkes vagy, ami engem tíz centivel a föld felett lebegtet. O:-) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 22:49 
Fanficbúvár

Hehe mondjuk 50 rész?Már elég közel vagyunk a 30-hoz tehát szerintem elég reális számot mondtam,nem? :)) Főleg ha figyelembe veszem az időt amíg még szegény Harry kénytelen raboskodni :-P
Amúgy sejtettem,hogy ezt fogja csinálni Gin vagyis ennek fog tanulni a vizsgái után :D
Ja igen van Lilytől SB csak gondoltam szólok ;)
És akkor most az elmaradhatatlan $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Szerintem akik ide benéznek engem totál hülyének néznek de nem baj :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 22:22 
Betűmániákus

Castiel írta:
Akkor én is fehéren kérdezek.
Tehát akkor kb. akkor derül ki, hogy Harry ártatlan, amikor Ginny végez a Roxfortban? Ez kegyetlenség, de attól még tetszik. Bár akkor gondolom a tempót alaposan fel fogod majd pörgetni, lesznek hónapos ugrások is, mert így akkor még lesz vagy 100 fejezete a történetnek, aminek én örülnék, viszont addigra megőszülök... tényleg amúgy tudod előreláthatólag hány fejezetes lesz végül a Miért???

Ginny elkezdi a második évét a Gyógyítóképzőben, és akkor októberben szabadul ki Harry. Évszám szerint, 2000 októberében.
A történet tempója néha gyors lesz, néha lassú, attól függően, hogy az éppen aktuális időközben mik történnek. Bár lesz egy időugrásunk, ami kétségkívül eléggé méretesnek számít majd. De szerintem nem fogjátok bánni, hogy azt átugorjuk... :-Ą :-$ :-Ą

100 fejezete biztos nem lesz már a sztorinak, de... őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mennyi lesz még. Tippelésben meg sose voltam jó... :-? $? :)
Idézet:
Mi lesz a következő szavazás?

Ezt még nem döntöttem el, de most valami vidámabbat szeretnék majd. Talán valamelyik szerelmespárral kapcsolatban kérdezek majd valamit... :-? ;) :D Vagy ilyesmi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 22:01 
Betűmániákus

meichan írta:
Hm ha én egy nagyon nagy ölelést küldök,azt ugye nem átoknak veszed? ;) Mert én nagyon de nagyon örülök a válasznak.Így kb.tudok merre kalkulálni. :D

Hát hogy őszinte legyek, mindenre számítottam, épp csak ölelésre nem, de nagyon boldoggá tesz a tudat, hogy ilyen jól fogadtad a dolgot. Ez már majdnem félsiker. :D _U_ #:-S
Idézet:
Viszont van itt valami ami picit összezavart.Amikor azt írtad,hogy a negyedik év végén októberben fog kiderülni a teljes bakklövésük azt úgy kell érteni,hogy Ginny éveihez képest?Na ez értelmes volt.Tehát ha most Gin negyed éves és van még három egész év akkor az igazság pontosan akkor derül ki amikor Ginny is már végez és letette a RAVASZ vizsgáit?Oké kicsit nehezen fog most az agyam.Azért érthető volt amit kérdezek ugye?

Igen, értettem a kérdést. És számítottam is rá, mert már a válasz is kész van.
Kis háttérinfó:
1995-96 van most, és Ginny 4.-es
1996-97-ben Ginny 5.-es lesz
1997-98-ban 6.-os
1998-99-ben 7.-es
Az 1999-2000-es tanévben Ginny elsős a Gyógyítóképzőben. (Ezzel talán nem árulok el nagy titkot ;) )
2000-2001-ben Ginny másodéves a Gyógyítóképzőben.
Vagyis Harry szabadul 2000 októberében. Még a negyedik év vége előtt. Vagyis azon kívül, amiben most vagyunk, van még három egész év, és a negyedik év 10. hónapjában kiszabadul végre Harry. *Utálja a matekot :roll: *

Idézet:
Oh és további jó fütyörészgetést ;) :D Kezdek nagyon kiváncsi lenni,ugye tudod?

Én csak örülök ha kíváncsivá tudtalak tenni. :D :-Ą
Idézet:
Most pedig a szokásos :) $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :-*

:D _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 21:51 
Betűmániákus

Akkor én is fehéren kérdezek.
Tehát akkor kb. akkor derül ki, hogy Harry ártatlan, amikor Ginny végez a Roxfortban? Ez kegyetlenség, de attól még tetszik. Bár akkor gondolom a tempót alaposan fel fogod majd pörgetni, lesznek hónapos ugrások is, mert így akkor még lesz vagy 100 fejezete a történetnek, aminek én örülnék, viszont addigra megőszülök... tényleg amúgy tudod előreláthatólag hány fejezetes lesz végül a Miért???

Mi lesz a következő szavazás?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 19:43 
Fanficbúvár

ukume írta:
Oké, a szavazásnak ezennel vége, az eredmény szerint kiírom ide, hogy mennyi IDŐT tölt még szegény Harry a börtönben. Előre szólok, nem valószínű, hogy örömmel fog eltölteni titeket az adat, és ha valaki úgy érzi, ezt nem tudja, vagy nem akarja végigvárni, én nem sértődök meg, ha valaki felhagy az olvasással. Az adat kifehérítve fog megjelenni, így arra kérek mindenkit, hogy aki NEM akarja ezt megtudni, az NE olvassa tovább ezt az üzenetet:

Íme:
A történetben most ugyebár 1996 van. Harry az ötödik éve végén járna, ha szabad lenne. Ginny meg most negyedéves. Ezen az éven kívül, amelyikben most vagyunk a történetben, ha mindent jól számoltam, van még hátra három egész év, és a negyedik év októberében fog kiderülni a teljes igazság. Vagyis Harry ártatlansága. Ott már majdnem vége az egész sztorinak. Lesz egy "kis meglepetés" a vége felé, meg még egy-két "apróság", de utána már csak "elvarrom a szálakat". *Na, most küldhetitek az átkokat*

Hm ha én egy nagyon nagy ölelést küldök,azt ugye nem átoknak veszed? ;) Mert én nagyon de nagyon örülök a válasznak.Így kb.tudok merre kalkulálni. :D Viszont van itt valami ami picit összezavart.Amikor azt írtad,hogy a negyedik év végén októberben fog kiderülni a teljes bakklövésük azt úgy kell érteni,hogy Ginny éveihez képest?Na ez értelmes volt.Tehát ha most Gin negyed éves és van még három egész év akkor az igazság pontosan akkor derül ki amikor Ginny is már végez és letette a RAVASZ vizsgáit?Oké kicsit nehezen fog most az agyam.Azért érthető volt amit kérdezek ugye?[color=white]

Hehe csak,hogy én se árulkodjak és ne mondhassák azt,hogy persze mert ha én nem írom ki akkor nem tudják meg :D Szóval ezért én is titkos írtam a kérdésem. :-P Oh és további jó fütyörészgetést ;) :D Kezdek nagyon kiváncsi lenni,ugye tudod?Most pedig a szokásos :) $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 18:39 
Betűmániákus

Oké, a szavazásnak ezennel vége, az eredmény szerint kiírom ide, hogy mennyi IDŐT tölt még szegény Harry a börtönben. Előre szólok, nem valószínű, hogy örömmel fog eltölteni titeket az adat, és ha valaki úgy érzi, ezt nem tudja, vagy nem akarja végigvárni, én nem sértődök meg, ha valaki felhagy az olvasással. Az adat kifehérítve fog megjelenni, így arra kérek mindenkit, hogy aki NEM akarja ezt megtudni, az NE olvassa tovább ezt az üzenetet:

Íme:
A történetben most ugyebár 1996 van. Harry az ötödik éve végén járna, ha szabad lenne. Ginny meg most negyedéves. Ezen az éven kívül, amelyikben most vagyunk a történetben, ha mindent jól számoltam, van még hátra három egész év, és a negyedik év októberében fog kiderülni a teljes igazság. Vagyis Harry ártatlansága. Ott már majdnem vége az egész sztorinak. Lesz egy "kis meglepetés" a vége felé, meg még egy-két "apróság", de utána már csak "elvarrom a szálakat". *Na, most küldhetitek az átkokat*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 18:28 
Betűmániákus

meichan írta:
Hihi akkor hasonlítunk ám mert én is baromi makacs vagyok,tehát a véleményem bizony nem változik :D No de,hogy lásd milyen arany szívem van kitaláltam egy arany középutat és azt mondom,hogy akkor nem,nem középszerű hanem a középszerű és a jó között vagy :D Remélem így már el tudod fogadni?Tényleg van olyan,hogy csillagos középszerű?Mint a suliban a csillagos ötös :D ;;) De ennél már nem adok lejjebb [-( Mondjuk ez sem változtat azon amit én magam gondolok,de talán ezt végre el tudod fogadni :D Ja és nem vitázok ;)

Oké, velem lehet kompromisszumot kötni, akkor ez olyan, mint a varázsvilágban az osztályozás a suliban. Én már nem az "elfogadható" szinten vagyok, de még a "kiválót" se értem el. Akkor én most "várakozáson felüli" vagyok...? :-? ;) Mit szólsz?
Idézet:
Nos igen a lelkesedésem töretlen $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

:D
Idézet:
Ami a lendületet illeti azt sajnos elveszi a suli :( Pedig őszintén megmondom,hogy a háromnegyedét nem használja az ember a való életben tehát szerintem tök fölösleges de a tantestületet sajnos ez nem érdekli [-( :cry: Pedig milyen jó lenne,akkor sokkal több lenne a szabad időd és gyorsabban tudnál haladni és mi is hamarabb kaphatnánk meg az új fejiket :-P :D

Igen, egyetértek. Ha jobban megnézzük a dolgot, akkor negyedikes korunkra szinte mindent megtanulunk, amit az életünk során tényleg használni is fogunk. A többi marhaságnak körül-belül a 90%-át csak azok használják később, akiknek ahhoz a tananyaghoz kapcsolódik a munkája, vagy a hobbija. De hát sajnos ez nem kérdezz-felelek játék, el kell fogadnunk amit a "nagy" és "okos" minisztériumi akárkicsodák mondanak. :-O :-w :((
Idézet:
És az elmaradhatatlan lelkesedés :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

:D _U_
Idézet:
Ja igen komolyan aggódnom kéne attól a sok sok fütyörészéstől? ;;) :D :)

:-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 13:27 
Fanficbúvár

Hihi akkor hasonlítunk ám mert én is baromi makacs vagyok,tehát a véleményem bizony nem változik :D No de,hogy lásd milyen arany szívem van kitaláltam egy arany középutat és azt mondom,hogy akkor nem,nem középszerű hanem a középszerű és a jó között vagy :D Remélem így már el tudod fogadni?Tényleg van olyan,hogy csillagos középszerű?Mint a suliban a csillagos ötös :D ;;) De ennél már nem adok lejjebb [-( Mondjuk ez sem változtat azon amit én magam gondolok,de talán ezt végre el tudod fogadni :D Ja és nem vitázok ;)
Nos igen a lelkesedésem töretlen $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Ami a lendületet illeti azt sajnos elveszi a suli :( Pedig őszintén megmondom,hogy a háromnegyedét nem használja az ember a való életben tehát szerintem tök fölösleges de a tantestületet sajnos ez nem érdekli [-( :cry: Pedig milyen jó lenne,akkor sokkal több lenne a szabad időd és gyorsabban tudnál haladni és mi is hamarabb kaphatnánk meg az új fejiket :-P :D
És az elmaradhatatlan lelkesedés :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray
Ja igen komolyan aggódnom kéne attól a sok sok fütyörészéstől? ;;) :D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 27 (szerda), 9:55 
Betűmániákus

meichan írta:
$pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Nos talán túlzásnak tűnhet de ha már ilyen jó hatással van rád,hogy már három oldal megvan akkor hátha így most gyorsabban fog haladni a dolog :D

:D Köszi. Örülök, hogy te töretlen lelkesedéssel imádkozol, mert így én - bár nem töretlen lendülettel, de - töretlen lelkesedéssel írok tovább. Ma talán szintén tudok írni délután. És akkor talán olvasni is marad majd időm. :D _U_
Idézet:
Hihi nálam nincs olyan,hogy középszerű,nálam csak jó író van és rossz író.Így aztán bárhogy is ellenkezel nekem bizony jó író vagy :))

:#-) :) Köszönöm, kedves vagy, de amint látod, tanultam valami rosszat is Lily-től. A makacs kitartását ebben a témában. Szóval szerintem én középszerű vagyok a sztorival együtt. De talán majd egy nap... 8->
Idézet:
Milyen mázli,hogy nálunk nincs halálbüntetés*levegő kifúj és homlokot töröl*

Én is hálát adok érte... :-SS :-S $pray
Idézet:
Hm akkor felkészülök,hogy elég szemfüles tudjak lenni ha már voltál olyan kedves és elárultad nekem ezt az apró kis titkot,fütyörészés nem számít :D :)) Bár könnyen lehet,hogy ezzel bizony egyedül vagyok és a többiek guta ütést fognak kapni :)) :-P

:-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą
Idézet:
Végezetül pedig ami elmaradhatatlan: :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :D

:D Köszi. _U_ $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 26 (kedd), 22:42 
Fanficbúvár

$pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Nos talán túlzásnak tűnhet de ha már ilyen jó hatással van rád,hogy már három oldal megvan akkor hátha így most gyorsabban fog haladni a dolog :D
Hihi nálam nincs olyan,hogy középszerű,nálam csak jó író van és rossz író.Így aztán bárhogy is ellenkezel nekem bizony jó író vagy :))
Milyen mázli,hogy nálunk nincs halálbüntetés*levegő kifúj és homlokot töröl*Hm akkor felkészülök,hogy elég szemfüles tudjak lenni ha már voltál olyan kedves és elárultad nekem ezt az apró kis titkot,fütyörészés nem számít :D :)) Bár könnyen lehet,hogy ezzel bizony egyedül vagyok és a többiek guta ütést fognak kapni :)) :-P
Végezetül pedig ami elmaradhatatlan: :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 26 (kedd), 11:46 
Betűmániákus

meichan írta:
Hehe nyugodtan vegye csak birtokba a búvóhelyedet a vasvillás-támadók ellen,még ha én megis találom tuti biztos,hogy nem adom ki senkinek,még akkor sem ha le akarná tenni a megszeghetetlen esküt akkor sem :D Mert ugye min van akkor ha egy nagyobb dolog része lenne az eskü és közben ott lapulna a zsebében egy kicsike villácska :-P Hm nem,nem kockáztathatom meg,hogy a két kedvencem esetleg összeesküvés áldozata legyen,különben kitől tudnám meg miként történnek tovább a dolgok :D *egy hangyányit bekattant szegény* 8-}

:-$ ;) Tegnap az egyik legjobb barátnőm, és a húgom is próbálta belőlem kiszedni, hogy hová bújnék szükség esetén, de én senkinek se mondtam el. Amúgy logikus gondolat szerintem. :-Ą Annyit elárulok róla, hogy egy titkos létesítmény, amely egy nagyon jól védett "körzetben" van, és ha eltűnik valaki a környéken, sose találod meg többet. :-Ą :-$ Szóval valószínű, hogy ha én önként bújnék el ott, akkor engem se találnátok meg. Bár nem lepődnék meg különösebben, ha egyszercsak "belebegnél a képbe" =)) :-Ą
Idézet:
Igen is az én szememben egyáltalán nem középszerű az írásod,vita nincs :D *átment ukuméba* ;;)

De igen, az. Vannak nálam ezerszer jobbak is, én kapásból mondok legalább ötöt, csak a Merengőről. :-P *átment Lilybe :D *
Idézet:
Hmmmmm meglepetés?Imádom a meglepetéseket,még akkor is ha ilyen sok a fütyörészés meg a szájzár :D :)) Úgy,hogy jöhet az a meglepetés.

Te tudod, de most szólok, hogy nagyon szemfülesnek kell lenni, ha rá akarsz jönni, hogy mi lesz ott az átverés, illetve a meglepetés, mert egy nagyon mazoista függővég lesz ez, amiért más országokban minimum halálbüntetést kapnék. :D :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :D
Idézet:
Szerintem én vagyok itt az egyetlen aki ennyire élvezi a lehetetlen helyzeteket,a függővégeket még akkor is ha nagyon gonosz a függővég na meg a rejtélyes dolgokat. :D :-P

Nem, én is pont ilyen vagyok, és akármilyen szívrohamot is készülök kapni ilyen esetekben, mégis imádom, amikor minden rendeződik, és minden gond megoldódik. :D ;)
Idézet:
És akkor a lelkesedésem,nehogy még az égiek azt higgyék,hogy elfelejtkeztem róla :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :) :-*

Továbbra is hálás köszönet érte, és egyelőre nagyon jól jön. Már van három oldalam a kövi fejezetből. :D _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 25 (hétfő), 21:27 
Fanficbúvár

Hehe nyugodtan vegye csak birtokba a búvóhelyedet a vasvillás-támadók ellen,még ha én megis találom tuti biztos,hogy nem adom ki senkinek,még akkor sem ha le akarná tenni a megszeghetetlen esküt akkor sem :D Mert ugye min van akkor ha egy nagyobb dolog része lenne az eskü és közben ott lapulna a zsebében egy kicsike villácska :-P Hm nem,nem kockáztathatom meg,hogy a két kedvencem esetleg összeesküvés áldozata legyen,különben kitől tudnám meg miként történnek tovább a dolgok :D *egy hangyányit bekattant szegény* 8-}
Igen is az én szememben egyáltalán nem középszerű az írásod,vita nincs :D *átment ukuméba* ;;)

Hmmmmm meglepetés?Imádom a meglepetéseket,még akkor is ha ilyen sok a fütyörészés meg a szájzár :D :)) Úgy,hogy jöhet az a meglepetés.Szerintem én vagyok itt az egyetlen aki ennyire élvezi a lehetetlen helyzeteket,a függővégeket még akkor is ha nagyon gonosz a függővég na meg a rejtélyes dolgokat. :D :-P És akkor a lelkesedésem,nehogy még az égiek azt higgyék,hogy elfelejtkeztem róla :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 22:58 
Betűmániákus

meichan írta:
Ejnye,ejnye össze kéne kötni titeket Lilyvel*hitetlenül csóválja a fejét*

He-he... nem rossz ötlet. :D Épp most ajánlottam neki, hogy szükség esetén birtokba veheti az én búvóhelyemet, ahol garantáltan nem lelnek ránk az esetleges "vasvillás-támadók". Bár van egy olyan sejtésem, hogy te például még ott is megtalálnál minket... :-$
Idézet:
Mi az,hogy középszerű? :-O

:-/ Ez az igazság... $?
Idézet:
Igen is egy fantasztikus és izgalmas és és és NAGGGGGGGYYYYYYON JÓ történet a miért? :) _U_ _U_ :x Én egyszerűen imádom :x

Kedves vagy, és nagyon örülök, hogy ennyire szereted, és lehet, hogy bennem van a hiba, de én még mindig úgy érzem, hogy én még csak itt a nagy írók árnyékában elbújva próbálok alkotgatni valami tűrhetőt, ami még korántsem nevezhető fantasztikusnak. Szóljatok rám nyugodtan ha tévedek, de... én így érzem... $?
Idézet:
No és hogy senki ne feledje és ha már segít is akkor íme: $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray töretlenül imádkozom és fogok is amíg nem kerül fel a történet végére az bizonyos négy betűs szó,amitől én biztosan szomorú leszek de az még odébb van :) :) :) :-*

Köszönöm. El sem tudod képzelni, mennyire boldoggá tesz, és milyen sok erőt ad nekem a lelkesedésed. És mindannyiótoké. Nagyon hálás vagyok a támogatásotokért. Tényleg. Köszönöm. :) :cry: :)

Az a bizonyos négy betűs szó... khm-khm... hát izé... majd... lesz egy kis meglepetésem a számotokra azzal a szóval kapcsolatban... :D :-$ :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :D :-$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 22:25 
Fanficbúvár

Ejnye,ejnye össze kéne kötni titeket Lilyvel*hitetlenül csóválja a fejét*Mi az,hogy középszerű? :-O Igen is egy fantasztikus és izgalmas és és és NAGGGGGGGYYYYYYON JÓ történet a miért? :) _U_ _U_ :x Én egyszerűen imádom :x

No és hogy senki ne feledje és ha már segít is akkor íme: $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray töretlenül imádkozom és fogok is amíg nem kerül fel a történet végére az bizonyos négy betűs szó,amitől én biztosan szomorú leszek de az még odébb van :) :) :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 17:39 
Betűmániákus

meichan írta:
Már nincs,és már olvastam is és hagytam neked szép hosszú kritikát :D

Igen, láttam a szép hosszú kritikádat. :D És talán ma vagy holnap válaszolni is tudok majd rá. $pray Addig is, hálás köszönet, hogy ilyen sokat foglalkozol az én kis középszerű-írásommal. :)
Idézet:
Am ez a függővég nem is volt igazi függővég :-P

Nem, de ha valaki félálomban olvassa, akkor elég húzós lehet... mert talán nem esik le rögtön, hogy a végén ki szólalt meg... :D :-P
Idézet:
Ja igen és mielőtt még valaki azt hinné,hogy elfeledkeztem róla: $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :)

:D Ez jó, ennek köszönhetem, hogy ma este talán belekezdek a kövi fejezetbe is. :-? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 23 (szombat), 19:48 
Fanficbúvár

ukume írta:
Jelentem, a Miért? következő fejezete már az adminok kezében van.

Már nincs,és már olvastam is és hagytam neked szép hosszú kritikát :D
Am ez a függővég nem is volt igazi függővég :-P

Ja igen és mielőtt még valaki azt hinné,hogy elfeledkeztem róla: $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 23 (szombat), 16:37 
Betűmániákus

Jelentem, a Miért? következő fejezete már az adminok kezében van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 23 (szombat), 0:54 
Betűmániákus

meichan írta:
Jujjjj az ilyen időrablós dolgokat én is szoktam élvezni :-P :D

Én is élveztem. Méghozzá nagyon. Egész hazaúton az ajándékomban gyönyörködtem. :) =P~ 8->
Idézet:
Na azt hiszem az én lelkesedésem az után is fog tartani,hogy már fent lesz az új feji és én már olvastam és kiveséztem alaposan :D ;)

Örülök ha lelkes vagy. :-Ą Amíg nem engem akarsz "kivesézni" :D addig minden oké. És addig nagyon-nagyon izgatottan várom a véleményedet. ;) Mert hát az elején történő dolog miatt szerintem te is le akarod majd csapni a fejemet, sőt. Kivéve, ha... *kezét elrántja* Na tessék, már megint majdnem elszóltam magamat. :-SS
Idézet:
És akkor ha már szóba is került íme egy kis ráadás: :) $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

Idézet:
Juj finomított függővég,már nagyon kivi vagyok :)

Ez egy igazán jó kis függővég, :-SS legalábbis... annak, aki nem félálomban olvassa. Szóval majd mindenkinek tessék éberen olvasni holnap... illetve már ma. $pray :-Ą :-S
Idézet:
Csak nem bírtál magaddal a függővéget illetően,ugye :?:

Ezt nem lehetett kihagyni... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą *Ugyanis, ha ezt kihagytam volna, már áshatnám is meg a síromat $dead O:-) *
Idézet:
Sokan fognak megint gonoszkának tartani :twisted: :D

Még enyhén szólva finoman is fogalmaztál... :-SS :-Ą :-SS :-Ą :-SS :-Ą
Idézet:
Hihi én valahogy mégis Imádom!Úgy tűnik,hogy egy picikét mazohista vagyok*okés most gőzöm sincs,hogy kell írni* :D :))

Nem baj, én se tudom hogy kell írni, de én is az vagyok "egy picit". ;)

Ui: Kész van a menekülési-tervem, arra az eshetőségre, ha sürgősen el kéne hagynom az országot, egy esetleges "támadás" következtében. :-S :-$ De javaslom, hogy senki ne támadjon meg a ballagásomig, mert csak akkor lesz laptopom, és ha most el kéne menekülnöm, nem lenne a közelemben számítógép, és akkor nem lenne friss április 30-ig. :-S :twisted: :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 23 (szombat), 0:30 
Fanficbúvár

Jujjjj az ilyen időrablós dolgokat én is szoktam élvezni :-P :D

Na azt hiszem az én lelkesedésem az után is fog tartani,hogy már fent lesz az új feji és én már olvastam és kiveséztem alaposan :D ;)
És akkor ha már szóba is került íme egy kis ráadás: :) $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Juj finomított függővég,már nagyon kivi vagyok :) Csak nem bírtál magaddal a függővéget illetően,ugye :?: Sokan fognak megint gonoszkának tartani :twisted: :D Hihi én valahogy mégis Imádom!Úgy tűnik,hogy egy picikét mazohista vagyok*okés most gőzöm sincs,hogy kell írni* :D :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 22 (péntek), 23:21 
Betűmániákus

meichan írta:
:) $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Látod a lelkesedésem még mindig nem hagyott alább :)

Ennek igazán nagyon örülök. :D
Idézet:
Remélem te kis mázlista,hogy sikerült azért ma is alkotnod és nem rabolt el a család ha már értekezlet miatt nem volt suli :D

"Sajnos" a délelőttömet elrabolták, de én nem bántam, mivel azzal töltöttem az időt, hogy felmentünk Pestre ajándékot venni nekem. :D
Idézet:
Időrabló-intézmény,mellett időrabló-család :-P Annyira hittem abban,hogy ha végre nagykorú és felnőtt nő leszek akkor én fogok rendelkezni az időmmel és mekkorát tévedtem :D :-P :)) :))

Hát igen, ez sajnos így van, de... a család az család. Egyszer talán eljön az az idő is, amikor mi rendelkezünk majd az időnkkel, és nem más, addig is, örüljünk a "röpke lopott óráknak/perceknek". :D ;)
Idézet:
De azért a lelkesedésem nem törölheti el semmi és senki :) $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :)

Ez jó hír, és tényleg jól is jött, mert amint hazaértem, leültem írni, és nemrég... *dobpergés :D * be is fejeztem a fejezetet. :D "Finomított" függővéggel a végén... :-Ą :-Ą :-$ $dead :-$ :-Ą :-Ą
Még keresek hozzá két idézetet, átnézem, és holnap valamikor feltöltöm. $pray
De azért ne hagyj még fel az imádkozással, csak ha már fent lesz a fejezet. ;) $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 22 (péntek), 22:34 
Fanficbúvár

:) $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Látod a lelkesedésem még mindig nem hagyott alább :)

Remélem te kis mázlista,hogy sikerült azért ma is alkotnod és nem rabolt el a család ha már értekezlet miatt nem volt suli :D

Időrabló-intézmény,mellett időrabló-család :-P Annyira hittem abban,hogy ha végre nagykorú és felnőtt nő leszek akkor én fogok rendelkezni az időmmel és mekkorát tévedtem :D :-P :)) :))

De azért a lelkesedésem nem törölheti el semmi és senki :) $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 21 (csütörtök), 17:37 
Betűmániákus

meichan írta:
Akkor ime $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

:) Örülök, hogy ilyen lelkes vagy. :)
Idézet:
Jujjj a végébe rendesen belegabolyodtál 8-} Ezen aztán ember legyen a talpán aki eligazodik a történet íróját kivéve :)) :D

8-} Ez az a tipikus eset, ahol mondani kéne valamit, de nem tudok úgy semmit se mondani, hogy ne áruljak el olyat is, amit nem akarok. 8-}
Idézet:
Eh sajnos nem mutatkoznak a boszi képességek.Szerintem anyu kizárólagos jogot tartott a képességekre :D :-P

Hát ez pech... ;;)
Idézet:
Hihi a 0121 nekem nagyon tetszik úgyhogy tökéletesen meg tudlak érteni :D :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 21 (csütörtök), 17:20 
Fanficbúvár

Uh lehet,hogy többször kéne imádkoznom?Úgy tűnik,hogy most nagyon bejött ha még a pénteked is szabad lett az értekezlet miatt.Akkor ime $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

Jujjj a végébe rendesen belegabolyodtál 8-} Ezen aztán ember legyen a talpán aki eligazodik a történet íróját kivéve :)) :D

Eh sajnos nem mutatkoznak a boszi képességek.Szerintem anyu kizárólagos jogot tartott a képességekre :D :-P

Hihi a 0121 nekem nagyon tetszik úgyhogy tökéletesen meg tudlak érteni :D :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 20 (szerda), 15:35 
Betűmániákus

meichan írta:
$pray $pray $pray $pray Hihi nem megbuggyantam csak imádkozom $pray $pray $pray $pray :D

De hogy tudsz imárakulcsolt kézzel írni...? :-? :-/ :D
Idézet:
Oh igen a tesiórák még mindig emlékszem,hogy milyen sok hülyeséget találtam ki csak felmentést kapjak :D

Sajnos a mi tanárunkat nem könnyű átverni... :?
Idézet:
Eh már kész is a fele a fejezetnek?Szabad tudni,hogy mennyi időbe telt míg sikerült idáig eljutni? :-P

Hát nem is tudom... :-? már készül egy pár napja, de már rég kész lenne, ha nem lenne ez az átkozott suli, meg hasonlók... ~x( Dühít ez az időrabló-intézmény. ;)
Idézet:
Oh várj azért én imádkozok tovább rendületlenül $pray $pray $pray $pray :D

Az jó, eddig nagyon bejött, $star _U_ mert németből hatalmas szerencsémre én már napokkal ez előtt megírtam a tételt, ami holnapra kell, így csak nyelvtanból kellett tanulnom, azzal meg gyorsan végeztem, szóval most megyek írni. :D :D :D Pénteken meg nincs suli, mert a tanárok értekezletet tartanak. $star :D
Idézet:
Te kis ügyi...Én hónapra,napra pontosan érkeztem,sőt anyu már akkor tudta,hogy terhes amikor megfogantam :D Lehet,hogy az én anyum egy boszorka,csak nem tudunk róla? :-O

Na, akkor te is nagyon ügyi vagy. Én egyébként nagyon örülök, hogy január 23-ra jöttem, mert bár így alig voltam nehezebb egy kiló kenyérnél, de ha csak számokkal írom ki a születési hónapom és napom, akkor az 0123, ami nekem - nem tudom miért, de - nagyon tetszik. :D :))
Boszi? Na szép, az enyémet max. matekzseninek lehet nevezni, de azt se örököltem tőle. Rajtad mutatkoznak a boszorka-képességek? :D ;)

Idézet:
Ühm lehet,hogy most még sem kéne kipróbálni,hogy mennyire bírnám el a függővéget? :-? :-/ Bár kombinálásból biztos megint verhetetlen lennék,tekintve,hogy általában én kombinálok egyedül :D :-P

Ettől tuti a falnak mennél. Komolyan. Emlékszel? Írtam, hogy csak egy olyan személy hal meg a kövi fejezetben, akit ismerünk. Nos... ez... hogy is mondjam... :-? :-SS a fene, nem tudom úgy mondani, hogy ne áruljak el valamit... a lényeg az, hogy... *kínlódik ~x( * hát... :-? $fal jajjj... egyszerűen nem tudom megfogalmazni. Maradjunk annyiban, hogy olyan személy, akit ismerünk, csak egy hal meg, de... közben meg két személy is van akiről... *elrántja a kezeit* Na jó, befogom, mielőtt kikotyogom itt a lényeget. :-$ :-Ą :-$ Maradjunk annyiban, hogy meghal valaki, és ha a végén függővég lenne, akkor valószínűleg január 23. nem csak a születésem, de a halálom dátuma is lenne, és talán még te se tudnál megvédeni... :-SS :-S :-SS :-Ą
Ezen egyébként nem sok kombinálni-való van, ez épp csak egy "Lenni, vagy nem lenni"-féle eset. :-Ą Ha most a fejezet végén úgy állunk, hogy "lenni" akkor én is élek, ha viszont úgy, hogy "nem lenni", akkor nekem is kampec, :-Ą de... :-S hoppá... :-SS most jut eszembe... :-S nekem mindenképpen annyi... O:-) $dead Előbb, vagy... - kicsit - utóbb, :-S de mindenképp utolértek... :-SS :-$ :-Ą :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 23:14 
Fanficbúvár

$pray $pray $pray $pray Hihi nem megbuggyantam csak imádkozom $pray $pray $pray $pray :D

Oh igen a tesiórák még mindig emlékszem,hogy milyen sok hülyeséget találtam ki csak felmentést kapjak :D

Eh már kész is a fele a fejezetnek?Szabad tudni,hogy mennyi időbe telt míg sikerült idáig eljutni? :-P Oh várj azért én imádkozok tovább rendületlenül $pray $pray $pray $pray :D

Te kis ügyi...Én hónapra,napra pontosan érkeztem,sőt anyu már akkor tudta,hogy terhes amikor megfogantam :D Lehet,hogy az én anyum egy boszorka,csak nem tudunk róla? :-O

Ühm lehet,hogy most még sem kéne kipróbálni,hogy mennyire bírnám el a függővéget? :-? :-/ Bár kombinálásból biztos megint verhetetlen lennék,tekintve,hogy általában én kombinálok egyedül :D :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 17:43 
Betűmániákus

meichan írta:
Hihi úgy tűnik,hogy sokan vagyunk itt januáriak :D

Látod, ez biztos a Sors keze, mert én eredetileg márciusi lennék, erre tessék, már januárra megérkeztem. Napra pontosan két hónappal hamarabb. Ügyi vagyok, mi? :)) ;)
Idézet:
Oh nekem függővéggel is szép ajándék lesz a Miért? új fejezete ;) Még akkor is a nagyban fütyörészel :D

Le merném fogadni, hogy ettől a függővégtől még te is a hajadat tépted volna. ~x( :-P Feltéve persze, hogy nem jössz rá előbb a csalafintaságomra... :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Örülök,hogy egy kicsit szebbé varázsolhattam neked a csütörtököt :)

Na ja, te hozod a pozitív részét, :D a német, a matek, és a magyar tanárom meg a negatívat. :-t :-O :(
Idézet:
Oh én nem vagyok szigorú magamhoz és általában nem is mondom,hogy öreg vagyok de ilyenkor amikor lerobbanok akkor bizony öregnek érzem mert úgy is nézek ki mint a hajlott hátú öreganyók =))

Én meg minden kedden és szerdán rokkantnak érzem magam, mert a hétfői tesi óra után az ágyból való kikelés is gondot okoz. =))
Idézet:
Akkor én már nem is csinálok mást a héten csak szépen imádkozok,hogy a tanárok és a család legalább most legyen egy kicsit engedékenyebb.Elvégre nem minden nap lesz az ember lánya nagykorú $rose Na meg duplán nagykorú :D :-*

Köszi. :) Akkor csak imádkozz tovább, mert most jutottam el a kilencedik oldalig. :D Ez körül-belül a fejezet felét jelenti... :-? :-Ą ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 23:28 
Fanficbúvár

Hihi úgy tűnik,hogy sokan vagyunk itt januáriak :D

Oh nekem függővéggel is szép ajándék lesz a Miért? új fejezete ;) Még akkor is a nagyban fütyörészel :D

Örülök,hogy egy kicsit szebbé varázsolhattam neked a csütörtököt :)

Oh én nem vagyok szigorú magamhoz és általában nem is mondom,hogy öreg vagyok de ilyenkor amikor lerobbanok akkor bizony öregnek érzem mert úgy is nézek ki mint a hajlott hátú öreganyók =))

Akkor én már nem is csinálok mást a héten csak szépen imádkozok,hogy a tanárok és a család legalább most legyen egy kicsit engedékenyebb.Elvégre nem minden nap lesz az ember lánya nagykorú $rose Na meg duplán nagykorú :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 13:40 
Betűmániákus

meichan írta:
Oh tehát megint kapunk ha mindenki akinek felsőbb hatalma van engedi,hogy sikerüljön szombaton egy szülinapi frisset?

Igen, én nagyon-nagyon szeretnék szombaton frissíteni. És ha nem tesznek nekem keresztbe, akkor fogok is. :D $pray
Idézet:
Hálásan borulnék lábaid elé mivel én pedig csütörtökön tartom eme jeles napot :))

Akkor máris van egy okom, hogy ezen a héten ne utáljam a csütörtököt. Mert amúgy ezt a hetet tekintve a csütörtöki a legrosszabb napom, de így már sokkal jobbnak néz ki. ;) Na, így akkor előre is boldog születésnapot. Én sem felejtettem el a tiédet, emlékeztem, hogy tavaj is mondtad. :)
Idézet:
Bizony ám én nem felejtettem el,hogy egy éve is kaptunk friss fejit és döbbenten állapítottam meg,hogy csak te is januári vagy és csak két nappal később ünnepled*na meg pár évnyi különbséggel* :-P

Vicces, de veled együtt két ismerősömnek is ezen a héten van a születésnapja rajtam kívül. Jó mi? Ebben biztosan az Égiek keze van... :))
Az évek számát meg nem kell számon tartani, én is csak azért tettem eddig, mert a 18. születésnapomat már nagyon régóta várom. :D

Idézet:
Tehát most imádkozok mindenkihez,hogy sikerüljön :D Mert ugye akkor ez nekem is ajándék lenne ;;)

Ez esetben igyekszek, hogy biztosan legyen ajándék. És hogy lásd milyen arany szívem van, lemondok a kegyetlen függővégről is, amit terveztem. :-Ą :-$
Idézet:
Hm hát táncolni még nem fogok azt hiszem,de már nem vagyok annyira lerokkanva mint egy hete :D Ahogy mondani szokták öreg testben gyermeki lélek :))

Még hogy öreg test... :|N ne légy ilyen szigorú magadhoz. De örülök, hogy már jobban vagy. :)
Idézet:
Atombomba?Mielőtt robbanna visszaküldjük a feladónak!!!!Mindent a Miért?-ért :))

=)) Oké, én benne vagyok. Ez esetben, ha meglátom, hogy felénk tart egy bomba, azonnal sikítva rohanok ide, és riasztom a mentőcsapatot. ;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 23:14 
Fanficbúvár

Oh nem,nem szeretnénk ha becsavarodnál a nagy hajtásban :D Oh tehát megint kapunk ha mindenki akinek felsőbb hatalma van engedi,hogy sikerüljön szombaton egy szülinapi frisset?Hálásan borulnék lábaid elé mivel én pedig csütörtökön tartom eme jeles napot :)) Bizony ám én nem felejtettem el,hogy egy éve is kaptunk friss fejit és döbbenten állapítottam meg,hogy csak te is januári vagy és csak két nappal később ünnepled*na meg pár évnyi különbséggel* :-P Tehát most imádkozok mindenkihez,hogy sikerüljön :D Mert ugye akkor ez nekem is ajándék lenne ;;)

Hm hát táncolni még nem fogok azt hiszem,de már nem vagyok annyira lerokkanva mint egy hete :D Ahogy mondani szokták öreg testben gyermeki lélek :))
Atombomba?Mielőtt robbanna visszaküldjük a feladónak!!!!Mindent a Miért?-ért :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 19:49 
Betűmániákus

meichan írta:
Ugye,hogy jól tippeltem mikor azt mondtam,hogy friss max nyáron lesz?Bár ahogy kiveszem azért a miért?-et nem tetted a polcra nyárig :-P

Neeeem!!!! :-O A Miért? az nincs a polcon! Valamit muszáj írnom, különben becsavarodok itt nyárig. Gondolom azt azért nem szeretné senki, hogy még a mostaninál is dilisebb legyek, szóval... megpróbálok szombatra összehozni egy fejezetet. Bár nem lesz könnyű, de nagyon szeretném. Szombaton ugyanis születésnapom lesz, szóval én frissítek, akkor is, ha cserébe le kell mondanom a héten az alvásról. :D ;)
Idézet:
Én türelmesen kivárom ám a nyarat mert a szabadságunkért harcolunkat én már nagyon várom de megértem,hogy most az érettségi a legfontosabb ;) Olyan gyorsan rohan ilyenkor az idő nem igaz? :-P

Nálam változó. Ha arra gondolok, hogy vizsgáznom kell, és arra, hogy mennyire félek, akkor úgy rohan, hogy alig bírok két lábon állva maradni. 8-} :-SS De ha arra gondolok, hogy a vizsgák után szabad leszek, és utána az iskola közelébe se kell majd mennem többé, akkor úgy lelassul, mintha visszafelé menne. :(
Idézet:
Ne aggódj édes,csak a lumbágóm újult ki megint ideggyulladással vegyítve :) Lassan kezdek hozzászokni,hogy elég egy rossz mozdulat és lerokkanok :(

Ejnye. Vigyázz magadra te lány. :|N ;) Remélem már jobban vagy. :)
Idézet:
Nos én azért reménykedek a csodában és hogy lesz hamarosan friss :) Mert álmodozni mindig szabad :D

Inkább drukkolj, hogy én ügyes legyek, a tanáraim meg amnéziásak, vagy legalábbis nagyon rendesek. :D ;) És akkor könnyebb lesz összehozni szombatra a frisst. Mert ha csak nem üt be egy atombomba, akkor én szombaton hozok egy fejezetet a Miért?-hez. ;) $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 11:29 
Fanficbúvár

Ugye,hogy jól tippeltem mikor azt mondtam,hogy friss max nyáron lesz?Bár ahogy kiveszem azért a miért?-et nem tetted a polcra nyárig :-P

Én türelmesen kivárom ám a nyarat mert a szabadságunkért harcolunkat én már nagyon várom de megértem,hogy most az érettségi a legfontosabb ;) Olyan gyorsan rohan ilyenkor az idő nem igaz? :-P

Ne aggódj édes,csak a lumbágóm újult ki megint ideggyulladással vegyítve :) Lassan kezdek hozzászokni,hogy elég egy rossz mozdulat és lerokkanok :(

Nos én azért reménykedek a csodában és hogy lesz hamarosan friss :) Mert álmodozni mindig szabad :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 12:19 
Betűmániákus

"A baj mindig hármasával jön" című történetem olvasóinak:

Sajnos úgy néz ki, hogy a közeljövőben nemigen lesz friss ennél a történetnél. Sajnálom, de az érettségi nagyon itt van már a nyakamon, és így nemigen tudok olyan hangulatba kerülni, ami ehhez a sztorihoz kéne. Elrontani meg nem akarom, szóval friss legközelebb talán a nyáron lesz valamikor. Bocsi :((

"A szabadságunkért harcolunk" című történetem olvasóinak:

Sajnos úgy néz ki, hogy a közeljövőben nemigen lesz friss ennél a történetnél. Sajnálom, de az érettségi nagyon itt van már a nyakamon, és így se hangulatom, se időm nincs erre a történetre. Mivel a három sztorim közül erre, és A baj mindig hármasával jön-re kapom a legkevesebb kritikát, így ezek kerülnek várólistára addig, amíg túljutok a vizsgákon. Frissítés valószínűleg csak valamikor a nyáron lesz majd. Aki mégis olvassa a sztorit, attól elnézést kérek, de nem hagyom abba az írását ennek se, csak csúsztatom egy kicsit. Még egyszer, bocsi :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 19:40 
Betűmániákus

meichan írta:
Hihi szavaztam.Na kitalálod,hogy melyikre? :D Hát persze,hogy kitalálod.

Várj... hadd tippeljek. :-? Talán... az "igen"-re? :D
Idézet:
Nem senki sem fog semmivel sem támadni,különben velem is meggyűlik a baja az illetőnek. :D

Köszi. :D Egyébként, minden esetre, van egy remek ötletem, hogyan védjem meg magamat. A régi jólbevált módszerrel fogok fenyegetőzni, ha valaki megjelenik nálam egy "harcászati eszközzel". ;) :D Azzal tuti megmenekülök. *Vagyis a billentyűzethez ugrik, és pálcát szegez mondjuk Ginny, Adrastea, Sara, vagy Harry buksijához... :-P :twisted: *
Idézet:
Hehe mondja ezt a hadirokkant aki alig tud ülni,állni,feküdni és a tetejébe még lázas is :))

Ejnye-bejnye! :|N Hát veled meg mi történt? :-SS
Idézet:
Láttam ám,hogy ismét változott az aláírásod. :-P

:-Ą :-$ Én mondtam, hogy csúnya az a bájital, és a kövi fejezet első két oldala a legrosszabb, *jelenleg az 5. oldal végén tart :(( :oops: * aminek következtében már megint a szobám alatti bunkerbe készülök. :-SS Tök jó lesz, ha tényleg kapok egy laptopot érettségire a mamáméktól, mert akkor úgy csinálhatok majd, mint a Sikoly 3-ban a lány, elbújok, és a számítógép segítségével dolgozhatok majd tovább anélkül, hogy félnem kéne a konyhakéses gyilkostól... :-SS :-S *Khm... mondjuk tény, hogy őt végül mégis megtalálta a gyilkos... :-SS @-) :-S *
Idézet:
Most megyek vissza szenvedni.Pucccc :) :-*

Szegény... :cry: drukkolok, hogy hamar rendbejöjj, bármi baj is ért. És igyekszek, hogy ha mással nem is, de esetleg egy új fejezettel a közeljövőben enyhítsem a szenvedésed. ;) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 18:12 
Fanficbúvár

Hihi szavaztam.Na kitalálod,hogy melyikre? :D Hát persze,hogy kitalálod.Nem senki sem fog semmivel sem támadni,különben velem is meggyűlik a baja az illetőnek. :D Hehe mondja ezt a hadirokkant aki alig tud ülni,állni,feküdni és a tetejébe még lázas is :))

Láttam ám,hogy ismét változott az aláírásod. :-P Most megyek vissza szenvedni.Pucccc :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 21:22 
Betűmániákus

Na, "tiétek a szó, enyém a fegyver"... illetve a börtönkulcs... :D hogy stílusos legyek. Kiírtam a szavazást, és mostantól kezdve két hétig tart. Ha az "igen" nyer, akkor fehérrel fogom kiírni az időt, hogy csak az tudja meg, aki tudni akarja.
De előre figyelmeztetek minden kíváncsit, hogy... a szavazata leadásának feltétele, hogy ha az "igen" nyer, nem fogtok se vasvillával, se levélbombával, se ásóval, se pálcával, se semmiféle kemény használati tárggyal nekem támadni... :-SS Oké...? $pray :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 16:14 
Betűmániákus

Hölgyeim és Uraim, nagy örömmel jelentem be, hogy a szavazás nyertese... *dobpergés* Tonks lett. Ő fog még hinni Harry ártatlanságában, még mielőtt a fiú kiszabadul. Azt nem mondom meg, hogy pontosan mikor fog végre hinni, de... az is lehet, hogy nem fogom előre elárulni, hanem meglepetés lesz... :-?
Nagyon szépen köszönöm a részvételét mindenkinek aki szavazott! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 17:29 
Betűmániákus

meichan írta:
Én szorítok ám neked de azért ne halj bele.Ez csak féléves vizsga ami tudom,hogy sokat számít de azért nem halálos. :lol:

Köszi. :) Tudom, hogy a félév még nem tragédia, de az ember a saját elvárásainak felel meg a legnehezebben. Rossz, ha az ember tudja, hogy teljesíthető lenne a feladat, neki mégsem sikerül. :( Bár erősen javít a rossz érzésen, ha nem vagy egyedül. ;) Nálunk az idei féléves végeredmény: 28 főből 18 megbukott matekból. :D $? Na, nem baj, majd legközelebb.
Idézet:
Ellenben veled aki 17 emberkét akar szépen kinyiffantani :-O

Tudom-tudom. :-S Gonosz vagyok. :twisted: Viszont enyhítő körülmény, hogy a 17-ből csak egyet ismerünk. :-Ą :-$
Idézet:
Friss majd érkezik amikor lesz időd írni ami ha jól sejtem jó esélyjel max nyáron fog bekövetkezni :D Legakábbis ha a tanárok ilyen tempót diktálnak :(

Jajj... :-O @-) :(( remélem, hogy azért még a nyár beköszönte előtt eljutok odáig, hogy frissíthessek. Legfejjebb... kihúzom az alvást a teendőim listájáról. ;;) :D Vagy... sokak alvás közben is tudnak járni, illetve beszélni, nekem miért ne menne az írás... :))
De viccet félretéve, a tanáraim napról-napra rosszabbak lesznek, de a remény hal meg utoljára... $pray - kivéve ha én írom a sztorit O:-) -.

Idézet:
No addig is nekem van időm találgatni :D

Sok sikert. Rájöttél valami újra? *ki van éhezve bármilyen témára, ami nem kapcsolódik az iskolához, meg az érettségihez :)) =P~ *
Idézet:
Már lesz időm rá :-P

Tényleg...? =P~ De jó neked. *irigykedő képet vág*
Idézet:
A szavazás állása alapján viszont kezdek félni,hogy csak Tonks fog hinni Harrynek :D No majd meglátjuk.Csók :-*

Olyan kis hamisak vagytok. :|N :-P Én a kisujjamat nyújtom, és a karomat szeretnétek? Ejnye-bejnye. ;;) ;) Kis mohók. :D :)) "Csak Tonks" is jól jönne nekünk. Nem csak Ginnyéknek, de például Izabellnek is jót tenne, ha ő is hinne Harrynek. :-? ;)
Na, de ez még nem egy lefutott meccs, még van egy kis idő hátra. Szóval még lehet szavazókat toborozni. ;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 08 (péntek), 11:56 
Fanficbúvár

Én szorítok ám neked de azért ne halj bele.Ez csak féléves vizsga ami tudom,hogy sokat számít de azért nem halálos. :lol:
Ellenben a veled aki 17 emberkét akar szépen kinyiffantani :-O Friss majd érkezik amikor lesz időd írni ami ha jól sejtem jó esélyjel max nyáron fog bekövetkezni :D Legakábbis ha a tanárok ilyen tempót diktálnak :( No addig is nekem van időm találgatni :D Már lesz időm rá :-P

A szavazás állása alapján viszont kezdek félni,hogy csak Tonks fog hinni Harrynek :D No majd meglátjuk.Csók :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 06 (szerda), 21:28 
Betűmániákus

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy jövőhét keddig egy percem se lesz írni se, meg olvasni se. :(( Sajnos a töri tanárom nem blöffölt, és nem is viccelt, szóval keddre 16 töri-tételt kell tudnom, plusz hétfőre kettő magyart. @-) 8-} Holnap féléves anyagból írunk matekból, és a közgáz tanárom is közölte, hogy kedden dogát írunk. :-O
Ha a holnapot, és a keddet túlélem, és ha nem bukok meg semmiből félévkor se, akkor valamikor a közeljövőben talán lesz egy friss a Miért-ből. $pray
Ha jövőhét kedd estig nem adok életjelet, akkor vegyétek úgy, hogy meghaltam... :( $dead O:-)

Ui: Drukkoljatok nekem légyszi... $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 12:09 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
Köszi :) A blog címe: ginewrafiction.blogspot.com

Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 12:08 
Betűmániákus

Luciatus írta:
légyszi tényleg térjetek vissza a sztorira, különben az offokat törölni fogom

köszi :)

Tényleg bocsi, az volt az uccsó, már abba is hagytam. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 11:06 
Fanfic-faló

légyszi tényleg térjetek vissza a sztorira, különben az offokat törölni fogom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 9:23 
Zöldfülű

Köszi :) A blog címe: ginewrafiction.blogspot.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 23:13 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
Csak egyet? :D jahbocs xD Az is vmi :)

Nálam ez hatalmas teljesítmény, bár... :D :-Ą
Idézet:
Íhh.. hát nem irigyellek.. én szerencsére még csak 10-es vagyok, nálunk még nincsenek tételek, bár néha a töritanár belehúz xD

Én irigyellek téged. Bár... az is igaz, hogy ha lehetne se mennék már visszább, csak előre... mondjuk három évvel. De szeretnék már felnőtt lenni, meg dolgozni... =P~ alig várom, hogy túl legyek ezen az őrületen. $pray
Idézet:
A tételek háromnegyedét? :O És nem ismeritek őket? Hülye ez? :S Őszinte részvétem :S

Köszi. Hát igen, de nagyon remélem, hogy a tanárnő csak nagyon "poénos" akart lenni... $pray
Idézet:
Abban hogy lassabbak lesztek én is reménykedem :P És nyugi, talán még nem lesznek olyan kíméletlenek az év első sulis hetén. Talán. Reméljük.

Minden ébrentöltött percemben ebben reménykedek, hogy legyen lehetőségem írni. ;)
Idézet:
Az emberi tűréshatárt?? Ez nem hangzik túl jól... vagyis hát én szeretem az őrült dolgokat, szóval valószínűleg tetszeni fog. Én is gyakran kísérletezgetek ilyesmikben xD Megértelek ;)

:D :-Ą Hát igen... nem véletlenül lett végül az általam teremtett szociopata egy férfi, mivel eredetileg nő volt, de úgy a húgom kapásból rávágta az év poénját (szerinte), hogy azért magamat nem kéne a történetbe írni... =)) *lehet, hogy túl sokat meséltem neki a Miért?-ről... :-? :D pedig én nem is vagyok szociopata... vagy mégis...? :-/ :D *
Idézet:
és azon agyalok, hogy mi lesz a kedvenc történetemben. Miért? a címe és ukume írta. Ismerős? :P

:)) Valami rémlik... :-?
Idézet:
Jaj, de jó!! Örülök, hogy tetszenek az írásaim. Köszii <33 Okés :)

Az nem is kifejezés, hogy tetszettek... imádtam őket. _U_ Nagyon kezdő vagyok még az Alkonyatos-ficek terén, de... az eredetit eléggé jól ismerem, szóval... imádom, tényleg. 8-> :x $star
Idézet:
Amúgy van blogom is, ha esetleg érdekel... *ártatlanul fütyörészik*

Tényleg...? *kicsit szétszórt, nézd el neki ;;) * Na, akkor majd ha lesz időm, oda is bekukkantok... Itt a fórumon van, vagy máshol?
Idézet:
Időt adni ajándékba? *sóhajt* az nagyon jó lenne...

A beszívható levegőnél is jobban örülnék neki. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 22:53 
Betűmániákus

Luciatus írta:
légyszi maradjunk a történetnél, az érettségi és hasonlók nem ide tartoznak

Bocsi, már abba is hagytam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 19:24 
Fanfic-faló

légyszi maradjunk a történetnél, az érettségi és hasonlók nem ide tartoznak

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra