Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 23:56

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 15:20 
Könyvmoly

:D az üvegvágó Aila levelére vonatkozott... azt írtam kb., h nem hiszem, h az a pasi egyik pillben még üvegvágóval rohangál és öl, utána meg hazamegy, fel a Lumosra, és ficeket olvas... x'D :D

Shanon, nem értelek! Miért lenne ciki ez neked? Miért égetett volna le? Olyan máshogyan látod néha a dolgokat.... :( Telejsen egyetértek Aila szavaival... :)
Idióta D.
Friss? :) wow... megpróbálok minél hamarabb odajutni, és elolvasni, csak most nem otthon vagyok, barátnőmtől írok... :)

na, most megyek is, de tisztázni akartam az üvegvágó problemet... :D

pusszillak titeket! :) :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 14:05 
Betűmániákus

Nara írta:
He? De hát nem az üveget akarta vágni, hanem a nyelvemet xD :-P Na mind1 :)

Öööö, nekem ez magas xDDD

FRISSÍTETTEM!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 14:00 
Írópalánta

He? De hát nem az üveget akarta vágni, hanem a nyelvemet xD :-P Na mind1 :)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 9:15 
Betűmániákus

Sziaaa!

Nos, a tegnapi nap hevében... fölkaptam a vizet, nem tagadom. De így, hogy aludtam rá egyet, és végiggondoltam... :-S Picit sajnálom, hogy úgy lehordtam... :#-) De semmi több. Most már remélem hogy abbahagyja.

De aaaaz Üvegvágó? #-o Jaaaj, leesett! Ő Nara hódolója!
Hááát-t-t, én már asszem nyilatkoztam erről... A pasik hülyék. Ennyi. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 21:23 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hát, Nara, valószínűleg mindhárom egyszerre... :?

KyKy, igazad van! ;-) Shanon véleménye pedig a nem mellett szólt főleg.

Jaj, Shancikám! Olyan kis aranyos vagy, hogy így felkapod a vizet ilyeneken! Persze igazad van, de akkor is! :) Mindig mikor mondod, hogy leégetett. Hidd el, ez megint sokkal inkább számára volt égő (és ezt most ő is beismerte a haverjának, ahogy hallottad ;-)), mint számodra. Számodra inkább lehetett meghökkentő és meglepő szerintem. Meg vicces! :-P
Bár megértelek, tényleg furi helyzet lehetett hirtelen... :?
Viszont más szempontból tényleg elég rossz. Újra visszahozza a bizonytalanságot, hogy most akkor mit akar. Mert ha utána szomorúan vagy mérgesen odaszólt a haverjának, hogy ezt elszúrta, akkor valószínűleg nem csak szivatni akart vagy beszólni neked, mert akkor a végén jót röhögtek volna és ennyi. De ha beismerte, hogy elszúrta, akkor mások lehettek a szándékai...
Viszont ez a beszólás, hogy mi lesz a gyerekeitekkel? :-D Hát ez kész! Ez a D se sokat gondolkozik, de legalább frappáns. ;-) :?
Hidd el, tényleg megértelek, a pasik kifürkészhetetlenek és megfejthetetlenek. :cry:

Puszi: Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 19:35 
Írópalánta

Nem kényszerből teszem KyKy :D Am azt válaszoltam, h: "Nem, vágd ki a sajátod..." :D Egyébként nem hiszem, h komolyan gondolta, csak 1. elmebeteg, v. 2. nagyon-nagyon gyerekes és nem jutott eszébe más indok, h hozzámszóljon, v. 3. idióta. Vagy mind a 3 egyszerre :-P

Szegény Shanon... Azért gratu, ez szép lehetett :D Komolyan... Már megérte, ha belátja, h elb*szta :D:D

Üvegvágó? Na engem is érdekelne a pontos definíció :-P

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 16:51 
Betűmániákus

Üvegvágó? :shock: Nem értem... :-S Bocsesz, de ma totál le voltam lassulva... Ráadásul azt hittem, hogy végre lesz egy nyugis napom, de megint az egekbe kellett szöknie a vérnyomásomnak... D. már MEGINT kezdi X-( $ear EL-E-GEM-VAN. Nagyon. Tudom, hogy megdorgáltok érte, de ma nagyszünetben én is kimásztam a régebb óta bagózós osztálytársaimmal - ezt egyébként tényleg SOHA nem tettem, és tavaly november óta rá se gyújtottam, de fölcseszett az oszim és kimentem. :roll: A nagybejáratnál - ami egyébként akkora, mint egy szobaajtó és van belőle 2 asszem kb... 1000 valahány100 diákra, a tényleges bejáratot csak a tanárok/alkalmazottak használhatják... - van a bagós részleg, és leültünk az egyik padra, aztán rájöttünk, hogy nem férünk el, ezért körbeálltunk, ahogy azt szokás... Erre mit ad isten! D. meg a haverjai kivágódtak, és odajöttek hozzánk... :twisted: Én már épp mentem arrébb, amikor utánam szólt, hogy nekem ki engedte meg, hogy cigarettázzak, és mióta merem ezt egyáltalán, mikor Ő nem engedte meg és nem tudott róla. Meg gondoljak a jövőmre, hogy mi lesz a gyerekeinkkel?!!! $dead Nos, ez a kifakadás és kiosztás filmbe illő volt. :D Először is, fölvilágosítottam arról, hogy azt csinálok, amit akarok, és semmi köze hozzám. Másodszor a fejéhez vágtam, hogy még nagyon sok mindent nem tud rólam, és ez nagyon jó, és így is marad. Aztán lemondtam mindennek, és kiosztottam a jövőmről is, amiben sajnálatos módon, vagy értelem szerűen nem szerepel. Se közel, se távol, se sehol. És azt is megmondtam, hogy szálljon le rólam, mert enyhén idegesitő, és hogy alig várom, hogy végre elhúzzon, elballagjon... $sick Ha ebből nem értett, akkor semmiből. Mégis, kinek hiszi magát? Gyerekek? Az a nő, aki el tudja viselni, az vagy bolond lehet, vagy fülig szerelmes, vagy beteg...
Azt még hallottam, hogy azt mondja valakinek, hogy elb*szta... Hát el, hála a magasságosnak...

Nos, ne haragudjatok, mert tényleg azt írtam, hogy nem fogok semmit mondani/közölni róluk, de ezt muszáj volt. Elment a kedvem mindentől. Úgy leégetett már megint... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 16:01 
Könyvmoly

:) fogok is nálad EKLE-zni (pl. a Pirkadat leguccsó fejezeténél... :) )

az üvegvágó-fic olvasással meg igazam volt, vagy igazam? amúgy, Shanci mit szólt? :oops: :D kíváncsi vagyok, neki mi a véleménye erről... ^^ :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 14:19 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Köszi csajok, mindkettőtöknek a segítő véleményeket, még eldöntöm, hogy végül mit is teszek majd. Ha lesz időm, talán egy másik e-mail cím nyerő lehet, de majd meglátom még. :wink:
Jaj, KyKy, az a mondatod az üvegvágóról és hogy utána ficet olvas... :)) =)) Kész! :D

Hát igen, KyKy, megértem, hogy nem akarsz több vitát. Nálad pl lehet EKLE-zni, sőt kell is!!! :-P (Majd ha lesz friss egyszer... :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 8:42 
Könyvmoly

Egyetértek veletek, teljesen! Muszáj néha durván szembesülnünk önnön valónkal, mert különben elkényeztetett, elkényelmesedett emberek leszünk... nem akarok az lenni! Tudni akarom a hibáimat, akarok változtatni rajtuk, de ehhez kell egy nagy fejbe kólintás... Eddig még nem kaptam meg. Kisebb veszekedések voltak, de nem változott semmi... :(

Aila, elolvastam a pü-t, ment is a válasz, talán lesznek benne hasznos dolgok, nem tudom... :)
Elolvastad a "vitát"? :D de édes vagy... igazából azon akadtam ki, hogy ő sem jobb nálam... a kritikáiban leírja a fél életét, én meg nem szólhatok hozzá a kritikus énemmel? :-O komolyan gondolta, mert múltkor is tett megjegyzést a véleményemre... :)
de mindegy. Rockyval megbeszéltem tegnap msn-en, és bár ő azt szeretné, hogy úgy írjak, mint eddig, nem fogok. engem ez bántott, sértett - még ha nem is nagy dolog, akkor is -, nem akarok ebből több balhét. az illető egyébként is írt hozzám is kedveseket, minek kekeckedjek vele? EKLE-véremet máshol fogom hasznosítani, nem Rockynál, ennyi. :)

Ó, én azt hittem, Shanci, hogy azt polly bejegyzésére értetted... :-O oké, hogy nem értettem, de sokszor van olyan, hogy nem értek dolgokat... xD ezért ennek sem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget... :D bocsííí!
Már ismerted az Akinatort? Jaj, én totál beleszerettem... xD kitalálta Vukkot! :-O :shock: mondom, anyám... xD Bereczkimet is... :x

na, de most tényleg megyek, Nara neked meg egy hatalmas cuppanós jár, amiért ilyen cukkancs voltál, hogy elkezdtél olvasni... :oops: de írtam, hogy kényszerből ne tedd... :( szegény Shanci és Maycsi már úgy teszi, téged már végképp nem akarlak rákényszeríteni... :( :) mellesleg nekik is szól, nem kötelező! :)

pusszíí, pápásztok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 22:25 
Betűmániákus

Ailana írta:
Shanon, KyKy, kaptatok egy-egy $alien -t (hogy a régi egyezményes jelünkkel éljek ;-))! :)

Megkaptam, és küldtem is a válasz, csak nem tudom, hoyg használható e... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 21:28 
Fanficbúvár

Shanon, KyKy, kaptatok egy-egy $alien -t (hogy a régi egyezményes jelünkkel éljek ;-))! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 20:36 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Nos, hogy mit gondolok? Néha jó ilyen kritikákat kapni. Tanulságos, elgondolkodtató, fájó is, de mindenképp hasznos. :) Én is imádom ezt a környezetet, az egész merit, a hozzákapcsolódó, esetleg hasonló oldalakat, de ez közel sem az élet. Ez a hely, ahova menekülök, mert menedéket nyújt. És Titeket is megismertelek. Egy kis fészek, amiben sokan-sokan elférnek. De Dumledore is megmondta annak idején, hogy:"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni." ;) Én szeretem ehhez tartani magam... Gondolj erre. Tudod, mit takar. Vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint a lelki megnyugvás és teljesség... viszont, ha nincs a helyén, az se jó. Meg kell találni a mérleg egyensúlyát. És az a legnehezebb. Mindkettőre pakolni kell, de előbb utóbb tele lesz a két kicsi serpenyő...

Uhh... hát legyen elég annyi, D. már nagyon unalmas. És hülye. És már nem értem, hogy juthatott egyáltalán eszembe az, hogy ránézzek, vagy ránézzen bárki is. Annyit sem ér. :?

Hát igen, mindig tudtuk, hogy Dumbledore nagy koponya volt.;-) Egyébként, ha tudnád, hányszor gondolom én is ezt, de néha nehéz észben tartani... :? De kétségtelenül igazad van. :-P

D. pedig, hát igen, ez is egy olyan, amit nehéz... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 20:26 
Betűmániákus

Nos, hogy mit gondolok? Néha jó ilyen kritikákat kapni. Tanulságos, elgondolkodtató, fájó is, de mindenképp hasznos. :) Én is imádom ezt a környezetet, az egész merit, a hozzákapcsolódó, esetleg hasonló oldalakat, de ez közel sem az élet. Ez a hely, ahova menekülök, mert menedéket nyújt. És Titeket is megismertelek. Egy kis fészek, amiben sokan-sokan elférnek. De Dumledore is megmondta annak idején, hogy:"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni." ;) Én szeretem ehhez tartani magam... Gondolj erre. Tudod, mit takar. Vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint a lelki megnyugvás és teljesség... viszont, ha nincs a helyén, az se jó. Meg kell találni a mérleg egyensúlyát. És az a legnehezebb. Mindkettőre pakolni kell, de előbb utóbb tele lesz a két kicsi serpenyő...

Uhh... hát legyen elég annyi, D. már nagyon unalmas. És hülye. És már nem értem, hogy juthatott egyáltalán eszembe az, hogy ránézzek, vagy ránézzen bárki is. Annyit sem ér. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 20:15 
Fanficbúvár

Hát lányok, ma elég szép kioktatást kaptam... :? De nem baj, kicsit helyre tette bennem a dolgokat. :)
Ti mit gondoltok arról, hogy sokszor kitartóbb és elszántabb lesz az ember, ha nem szép szavakkal próbálják valamire rávenni, hanem kész tények elé állítják?
Mert nálam ma ez történt és bár minden nagyon fájt, amit kaptam, de igaz volt és kellett már, hogy valaki helyre tegyen ezzel kapcsolatban, különben lehet, hogy elúsznak a további tanulmányaim. Úgyhogy ezen felbuzdulva ma el is készítettem a listát és kicsit sikerült megnyugodnom, bár még mindig sok a kérdés.
Elég rosszul éreztem magam, mert ilyenkor üt vissza az én drága álomvilágom, ha a való világban kell érvényesülni. Imádom a saját kis bolygómat, de látszik, hogy bár a lelki nyugalmamat, a kreativitásomat és a világképemete szépen formálja, nem igazán készít fel az életre. Aztán mindig ilyenkor kell koppannom, hogy na igen, élhetek én rózsaszín felhők között és írhatom az imádott bigyóimat, lehetek itt Ailana, de attól még a valóságban is helyt kell állnom, arra pedig a túlzott szülői szeretet és a burok, amiben éltem és még mindig élek, nem készített fel... :?
Csak az a baj, hogy ezt éreznem kéne és vágynom, hogy változzanak a dolgok, de én nem akarom. Sosem akarom a valóságot a világom helyett. :cry:
Erről az is eszembe jutott, hogy vajon majd a jövőbeli gyerekeimet akkor nekem hogy is kéne nevelni? (hát igen, volt ma min gondolkoznom, elég szerteágazóanXD). És arra jutottam, hogy inkább a gyerekem is legyen álmodozó, mint racionális pesszimista... :?
Szóval a lényeg, hogy újabb fejbekólintást kaptam, ami már kellett, úgyhogy ezért végső soron hálás vagyok, bár fájt. Kíváncsi leszek, meddig fog tartani az elszántságom? :oops:

KyKy, néztem a linket, tényleg durva! :D Nekem is kitalálta Dracót!
Elolvastam a kritika-fightot, és igazad volt szerintem is, bár lehet, hogy ő meg nem gondolta komolyan. Ezért rossz az ilyen netes beszélgetés, ilyenkor látszik igazán, mennyit ér az a fránya metakommunikáció. ;-)

Jesszus, Nara, neked ilyen őrült sulistársaid vannak?? :o :?

Shanon, mi történt a nemkívánt személyekkel? :?

Pussz lányok:

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 20:08 
Betűmániákus

shanon widow írta:
áááááhhááá, először kitalálta, aztán neee-eeem... 8)

óóóóó, ezek szerint nem figyeltél, de beidézem a negyed hetes hsz-emet :lol:

csúcs :-)V kösz a linket. ezt a sztárosat már régről ismerem :) és már olyan érdekes, de jó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 20:03 
Könyvmoly

újat találtam :D
megihletett a dolog, és íme:

http://en.akinator.com/

:D

híres embereket/karaktereket talál ki... gyerekek... olyan szintű, hogy a Vukkot kitalálta, Mrs. Norrist, Bereczkiéket, Rubint Rékát... Jacobról, meg JakeSulley-ről ne is beszéljünk! :-O Hihetetlen! :D Oké, hogy angol, de még az én semmi szinten lévő tudásommal is tudom játszani, és marhára élvezem! :) Unaloműző... kb. két órája mennem kéne, de nem tudok elszakadni...

Nara... mit mondott? Jézusom! Én féltem volna, de komolyan... nekem egyik volt osztálytársam, eltörte az egyik ujjamat... tiszta agresszív ma már mindenki... nyelvedet kivágni? Mit szóltál erre, ha? :-O

Polly: Igen, fura kérdések, egyáltalán nem passzolnak a dologhoz.... :) nekem is így kéne játszanom... nem a kérdésekre apellál, hanem valamit alamuszin statisztikázik... de hát, sosem fog nekem ilyen gyorsan vágni az agyam. :)

Shanon, ne felejtsd majd el, tényleg megéri megnézni! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 19:50 
Betűmániákus

úúúú, mekkora tahó... úgy látszik, mi KASMÍROK, vonzzuk az idiótábbnál idiótább fazonokat... :?

nohát, franciao? de szupeeeer... én is akarok menni valahova. el. messzire. 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 19:43 
Írópalánta

Sziasztok!

Bocsi KyKy!!! :( :( :( Olvasni foglak!!!! És téged is Shanon ;)

A teszt tényleg poén :D Kitalálja Dracót??? Wow... megnézm más Hpt is kitalál-e :D:D:D

Jajj ma annyira durva napom volt... :-P Először azt hittem az lesz a legnagyobb dolog, h feleltem fizikából annál a szemétállatrohadék tanárnál, de nem. Ugyanis utána egy pszichopata srác azzal fejezte ki -bnőm szerint -.- - h belém van zúgva, h egy 15cms üvegszilánkkal a kezében megkopogtatta a hátamat és megkérdezte, h kivághatja-e a nyelvemet XDXD ez most halál komoly...

+ megtaláltam egyik volt osztálytársamat Facebookon, pontosabban ő engem, aki Franciaországban él :D Olyan irigy vok :oops: ^^"
Csak az tűt fel,h az üzifalon megjelent egy csomó francia duma, amit az ottani haverjai kommenteztek... :P

Na jó, megyek akkor olvasni ;)

Puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 19:26 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
kykyke írta:
Jaaj, örülök neki, hogy valakinek tetszik, nekem is baromira bejött. ^^) :x Köszönöm a visszajelzést :D >:D<

szívesen! :) találtam benne vicces dolgokat. pl.: megkérdezte hogy fekete hajam van-e, válaszoltam hogy igen (Perset kellett kitalálnia), erre 2 kérdés után megkérdezte hogy kopasz vagyok-e... lehet azt hitte skizoid hajlamaim vannak. :))

meg tudod a végén kiírja hogy mire válaszoltál másképp, mint ahogy az átlag válaszolt. és mikor Harryt kellett kitalálnia megkérdezte hogy vicces-e, erre írtam hogy nem, és a végén kiírta, hogy általában erre azt válaszolják, hogy igen... :shock: ki gondolja azt hogy Harry vicces??? :?

de jópofa progi, télleg bejött. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 18:54 
Könyvmoly

polly írta:
*bepof*
én megnéztem, és kitalálta, hogy Dracóra gondolok. 8) :D tök menő, nekem tetszik. :) úgyhogy asszem még játszom vele egy ideig. :D

*kipof*

:-O Dracót kitalálta? :-O Szerintem, az lehetetlen. :D
Jaaj, örülök neki, hogy valakinek tetszik, nekem is baromira bejött. ^^) :x Köszönöm a visszajelzést :D >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 18:16 
Betűmániákus

áááááhhááá, először kitalálta, aztán neee-eeem... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 17:53 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
*bepof*

kykyke írta:
Szerk.: ezt nézzétek meg!: http://www.20q.net/ - nagyon jó! :D én először pálmafára gondoltam - kitalálta... :-O

én megnéztem, és kitalálta, hogy Dracóra gondolok. 8) :D tök menő, nekem tetszik. :) úgyhogy asszem még játszom vele egy ideig. :D

*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 17:41 
Betűmániákus

kykyke írta:
én nem szoktam gyalogolni, csak buszozni... de azt se sokat. ha lenne autóm, akkor 10 perc alatt beérnék... :/ mindegy, végül jött apa, úgyhogy porbléma megoldva... rájöttem, Shanon, hogy te nem igazán válaszolsz arra, amit írok... xD kipróbáltad az oldlalt, vagy legalább megnézted? xD

neem, még nem. bétáztam. majd lehet, hogy holnap megkukkolom. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 16:44 
Könyvmoly

én nem szoktam gyalogolni, csak buszozni... de azt se sokat. ha lenne autóm, akkor 10 perc alatt beérnék... :/ mindegy, végül jött apa, úgyhogy porbléma megoldva... rájöttem, Shanon, hogy te nem igazán válaszolsz arra, amit írok... xD kipróbáltad az oldlalt, vagy legalább megnézted? xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 15:44 
Betűmániákus

én naponta gyalogolok kb. 30 percet a buszmegállóig meg vissza is. plusz egy óra utazás... :D megvan a napi kondi.

ööööö... csokit akaroooook! :(( megyek és intézkedem...

puszi. jó nagy.

egyébként elmentem suliba, hogy ott legyek. nem csináltam semmit.

csak megint előtörtek a mélyből a nemkívánatos személyek... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 13:44 
Könyvmoly

ugyehogyugye? velünk ne packázzanak! :-P :D

ma viszont már gondok lesznek... lehet, hogy apa nem tud értem kijönni, szóval... :/ az szívás lesz, ha gyalogolhatok egyszer 20 percet, meg még egyszer 30-at... :((

na, meséljetek valami vidámat! :D

Szerk.: ezt nézzétek meg!: http://www.20q.net/ - nagyon jó! :D én először pálmafára gondoltam - kitalálta... :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 7:29 
Könyvmoly

ugyehogyugye? velünk ne packázzanak! :-P :D

ma viszont már gondok lesznek... lehet, hogy apa nem tud értem kijönni, szóval... :/ az szívás lesz, ha gyalogolhatok egyszer 20 percet, meg még egyszer 30-at... :((

na, meséljetek valami vidámat! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 21:15 
Betűmániákus

jujjj, de jóóó... :lol: Hmmm... én is beülnék... természetesen csak úgy,a hogy Te. Minden nemű körözés nélkül, kizárólag a sztrájk miatt :D

Hé, én is visszapöntyögök, és úgy is kell. A mi profcsi kritikáinkat ne ömlengjék szanaszét, ha van a fejiben némi kivetnivaló... :roll: :-P X-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 20:58 
Könyvmoly

nem, semmi nem történt! :) ja, de!
rendőrautóval hoztak haza, ami villogott is, meg néha szólt is... :oops: :D tök zsír volt. egy kis előnye van a sztrájknak... de csak ennyi... xD :D

aztán meg itthon belém kötöttek... xD jobban mondva az egyik kritikámba... Rocky történetét olvasom, és ott az egyik kritizálónak nem tetszett valami... kicsit kiakadtam, vissza is írtam neki, hát velem nem szórakozhat senki! :D ha majd Rocky kötekszik, hogy nem tetszik neki valami, oké, de addig nem értem, miért baj az építő jellegű kritika? :-O :roll:

no, szóval ennyi... ha ez valami... xD

de most már megyek tényleg aludni! :)

joccakát! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 20:16 
Betűmániákus

kykyke írta:
mármint... :D úgy voltam itt, hogy én írtam reggel... :D utána csak felnéztem, de mivel senki nem írt semmit, nem írtam én sem xD

jaaaa, hogy akkor #-o ahha

hát akkor én suliban voltam... :D

ésss, történ valami extra? mert velem semmi. 8-|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 20:05 
Könyvmoly

mármint... :D úgy voltam itt, hogy én írtam reggel... :D utána csak felnéztem, de mivel senki nem írt semmit, nem írtam én sem xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 19:56 
Betűmániákus

kykyke írta:
én itt voltam... xD az nem elég, mi? :D mindegggy! :D

ööö... nem értem... :oops:

és akkor miért nem jeleztél? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 19:55 
Könyvmoly

én itt voltam... xD az nem elég, mi? :D mindegggy! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 15:57 
Betűmániákus

Sziasztok!

Gondoltam, köszönök ha már erre járkálok. :)

De már lépek is!

merre járkáltok? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 7:46 
Könyvmoly

Akkor jó... :oops:

Most pedig egységesen utáljuk az msn-t! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 21:53 
Fanficbúvár

Hát köszönöm szépen (pirulós fej nélkül, pedig szerettem volna betenni, de hát látom, ismersz már ;-))!!! :):):) Én is nagyon élveztem! 8->
De ne aggódj, nem maradtál le semmiről! Jössz ide egyetemre és neked is lesz! ;-) Csak győzd a tapsot és a dícséreteket majd! :-P

Jaj, KyKy, ezt nem tudtam...:( Az msn tényleg szokott ilyen felettébb kedves dolgokat csinálni, hogy nem küldi el... :?

És ígérem, nem vagy kihagyva semmiből se! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 21:29 
Könyvmoly

nem is kaptam semmit... :(( vártam a válaszodat, aztán puff, eltűntél... :( megszakadt a képkommunikáció, és ennyi... :(

hülye msn... ez engem szívat amúgy... mindegy... azért is írtam így, hogy "neked is szia xd", mert hát... nem láttam elköszönést... akkor ne haragudj, visszavonok mindent.

ha megígéred, h semmiből sem vagyok kihagyva... :oops: :-P

na, pussssszíííílok mindenkit, irány az ágy! :D

SZERK.: 800. kriti!! :D már csak kicsi, és lesz 1000 :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 20:55 
Betűmániákus

KyKy! :-*
Köszönöm szépen a fáradozást, megérkeztek a képek ;) 8-> És nem tudom, mi lehet a baj, hogy csak hosszas szenvedések árán sikerül megoldani az ilyesfajta kommunikációt... :-(

Aila... egyszerűen meseszép voltál!!! És meg ne lássam a pirulós szmájlikat, érted? Gyönyörűűűű :x

Megszakad a szívem... nekem sose lesz ekkora ruhám... =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 20:45 
Fanficbúvár

kykyke írta:
fú, de elegem van... harmadszorra nem küldi el az üzenetemet, állandóan be akar jelentkeztetni... :@

szóval:

mentek a képek Shanci, de Ailára haragszom. Tegnap nem is köszönt el, úgy ment le msn-ről, ma sem írt rám, h bú, vagy bá, azt sem írta le, amit a ficblogjában kérem, pluszban a pü-t sem kaptam meg, amit te, Shanci.
Mindegy. Én megcsináltam neked a képeket, majd' másfélórát szerkesztgettem, hogy elmenjenek, de elmentek... remélhetőleg. Ha nem, akkor felakasztom magam.

Nara, te pedig olvasol mindenkit, csak engem nem? :D Na, szépen vagyunk... xD engem mindenki utál... :(

Sajnálom KyKy, de ezt msn-en is leírtam vagy háromszor, hogy bocsi de mennem kell és elköszöntem, küldtem puszis sárkányt, integetős csillagos cukiságot és szép álmokat jelet, úgyhogy nem mondhatod, hogy nem köszöntem el. Csak azt nem tudtam megvárni, hogy válaszolj, mert tényleg mennem kellett már. :-(
Pü-t pedig azért nem kaptál, mert msn-en mindent leírtam, sőt többet is (képek), teljesen ugyanaz lett volna a pü-ben is, hidd el. :)
Ma pedig nem is vagyok fenn úgy, hogy ténylegesen msn-ezek, csak felmentem tájékozódni, hogy ki mit csinál, de nem írtam senkinek.
KyKy, ne vegyél mindent annyira a szívedre, semmi rosszindulat nem volt sem a tegnapi elköszönésemben, sem a pü kihagyásban. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 20:40 
Könyvmoly

fú, de elegem van... harmadszorra nem küldi el az üzenetemet, állandóan be akar jelentkeztetni... :@

szóval:

mentek a képek Shanci, de Ailára haragszom. Tegnap nem is köszönt el, úgy ment le msn-ről, ma sem írt rám, h bú, vagy bá, azt sem írta le, amit a ficblogjában kérem, pluszban a pü-t sem kaptam meg, amit te, Shanci.
Mindegy. Én megcsináltam neked a képeket, majd' másfélórát szerkesztgettem, hogy elmenjenek, de elmentek... remélhetőleg. Ha nem, akkor felakasztom magam.

Nara, te pedig olvasol mindenkit, csak engem nem? :D Na, szépen vagyunk... xD engem mindenki utál... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 20:18 
Betűmániákus

Aila, ment a pü! :) Remélem, ezúttal már megérkezik... :wink:

Nara, lehet, hogy nem is mondtam, dee... van friss nálam is egy ideje... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 19:59 
Írópalánta

Sziasztok!

Éniskérekéniskérek :D:D:D!!! Nagyon kíváncsi vok mindenre :D

Hát KyKy, remélem vigasztal, én is egész eddig hétvégétől kezdve föcit tanultam, meg fizikát, mert holnap írok föciből pénteken meg fizikából, de abból úgy volt, h ma írunk... Szóval tökre elegem van már mindenből... Bár ma kivételesen kialudhattam magam, mert azon vaciláltam, egyáltalán bemenjek e a BKV sztrájk miatt,d e asztán nem volt busz, amire fogjam ezért egész egyszerűen csak aludtam még plusz egy órácskát, aztán még tanulgattam egy kicsit és szép kellemesen beslisszoltam a 3. órai németdogára :D Ugye milyen rendes vok, h arra bementem *.* XD

Dehát ki kell használni a lehetőséget, nem igaz? :D

Kritikaaaaaaa????? :D:D:D:D Köszikösziköszi!!!

Már útban van az új feji, de az előbb említett okok miat hétvégénél előbb nem hiszem, h fent lesz...

Puszi mindenkinek :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 19:36 
Betűmániákus

KyKy, én nem kaptam semmit. :(
Aila, megyek pötyögni, de előtte még átrágom a leveled :) még egyszer

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 18:55 
Fanficbúvár

kykyke írta:
xD nagyon jó ez a piros pont :D "."

Ugye, ugye? ;-) Tudom, hogy tehetségesen megoldottam.XD

Hát Shanci, nekem a sztrájk ellenére átlagos, ahhoz képest egész sikeresen sikerült közlekednem. Csodálkozom is. Remélem, holnap is sikerül majd így megoldani.

Ja és megnéztem a Ha eljön Joe Black-et délután. Ti már láttátok?
Kb. ennyi volt a mai nap izgalma számomra. :-P
Shanon, kapok majd pü-t? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 16:24 
Betűmániákus

Várom a képeket :lol:

Milyen napotok volt? :-) Én totál kifáradtam... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 14:56 
Könyvmoly

xD nagyon jó ez a piros pont :D "."

köszönöm. :D és ugyan már, nincs mit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 14:11 
Fanficbúvár

kykyke írta:

Aila te pedig dicsérj meg! Képzeld, Shanci, tegnap olyan ügyi voltam, a kép tök homályos volt, mégis megtaláltam Ailát, szinte az összesen. :D *büszke magára*

Igen, igen, KyKy, tényleg le a kalappal előtted, nagy nagy piros pont jár neked, amit most meg is próbálok meg alkotni. :wink: . (na jó, hát ez nem jött össze, úgyhogy inkább): $star $star
Szóval büszke vagyok rád nagyon! :-* >:D<

És köszi, hogy küldözgetsz Shancinak, ha én már nem tudok... :oops: :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 7:37 
Könyvmoly

ma du. elküldözgetem, de tegnap nem töltötte fel... :/ és mivel csak az otthoni gépen van meg, igyekszem vele... ma du. ha hazaérek... bár nem garantálom, mert tegnap a frímél és a citromél is szívatott... :-S akkor max behozom pendrájvon, oksii?

köszönöm Shanon a kritikádat, olyan jól eset... :') (L) :x nagyon szeretlek!

Aila te pedig dicsérj meg! Képzeld, Shanci, tegnap olyan ügyi voltam, a kép tök homályos volt, mégis megtaláltam Ailát, szinte az összesen. :D *büszke magára*

na de most megyek az orvosipapíromat aláíratni... meg dolgozni... :( :((

pussszi mindenkinek: :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 11 (hétfő), 17:51 
Fanficbúvár

Hát sajnálom nagyon... :-( Érdekelt volna, mit gondolsz... De akkor majd holnap elküldöd még egyszer.
Most tanulj csak! :-)

Szerk.: Shanci, KyKynek elküldtem néhány képet, majd gondolom továbbítja neked, ha lesz ideje, úgyhogy majd nemsokára te is láthatod! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra