Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 23:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 25 (hétfő), 8:18 
Könyvmoly

Jó reggelt! (:|

Új hét, új lehetőségek... és a fáradtság... hulla vagyok... :( Későn feküdtem - a latopnak köszönhetően -, és korán keltem, mi a következmény? Álmosság... :(( Mindegy...

Ma megyek először hastáncizni... ^^) :D naaagyon várom. Kaptam kölcsön csörgős kendőt is, szóval tök zsír minden! :D Remélem, van hozzá érzékem... :oops:

Ruhák... nos, és pont tegnap kaptam őket... minden vágyam egy fekete, kötős boleró volt, és volt a Famíilába, meg kaptam mellé egy csecse pulcsit, és szabadidőnacit a táncra. Ugyanis csak abba lehet táncizni... ^^) farmer ki van zárva, mert olyan nyújtások lesznek, hogy anyám... csak lestem, mint hal a szatyorban... tök merev vagyok. :-S

A könyvek meg hát... (L) igen... csak egy bibi van. Most imádjuk őket, elolvassuk őket párszor, és többet lehet, hozzájuk sem nyúlunk. Anya pont ugyanígy volt vele. Megvett egy rahedli könyvet, mondán, hogy ő olvasni fogja, erre múltkor az összeset egy könyvtárnak ajándékoztuk... :-S Őt már nem fogja meg, engem meg nem is fog. Nem vagyok oda a krimikért, meg Tarzanos, Indiános sorozatokért... :-S
No mindegy. :)

Na befejezem mára, átmegyek Shanci ficblogjába, aztán meg tanulgatok, olvasgatok, írogatok... :D

Pusszilok mindenkit: K :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 21:23 
Betűmániákus

Nézőpont kérdése. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 21:12 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
shanon widow írta:
Pont azt nem soroltam oda, amire gondoltam... :D És sikerülni foooog! :-*

Ööö, történelmet, de föladtam... nem szeretem. :?

Hát igen, ez (lenne) a helyes hozzáállás, csak hát ugye nagyobbak azok a bizonyos esések a magas felhőkről... :?

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 21:11 
Betűmániákus

Pont azt nem soroltam oda, amire gondoltam... :D És sikerülni foooog! :-*

Ööö, történelmet, de föladtam... nem szeretem. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 21:09 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hát igen, könyvekből sosem elég (akkora a választék, hogy huh.. 8-> 8-> ), csakúgy, mint a ruhák. De azért mégiscsak a könyvekre szavazok, többet adnak. Reményt, örömöt, borzongást, izgalmat, boldog-szomorú könnyeket és legfőképpen menekülést! Egyszerűen meghalnék nélkülük! ;-)

Olasz nyelvvizsga (bár kétesélyes nagyon a dolog, de meg kell próbálni... :?) Angol már van.

Mit olvasol még el? Vagy csak lecke? :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 20:43 
Betűmániákus

Sziaaa!

Igen, láttam, olvastam, válaszoltam is :)
Hát, én nem hiszem, hogy kapok laptopot... és most nincs is rá szükségem. Majd ha egyetem lesz a dologból... bár akkor meg másra fog kelleni a pénz, szóval... :roll: Nekem mindenesetre nem hiányzik.
Nekem is inkább a könyves/ruhás részlegre van igényem. 8-> Most egy csomó jó könyvet láttam egy reklámban és totál bezsongtam... csak drágák :-(
Aila, milyen nyelvvizsga? Angol? Esetleg spanyol? Német? 8-> Én is úúúgy szeretnék, de nincs időm. :?

Na, még átolvasok valamit, aztán csicsis, mert már jaaaaj.... (:|

De holnap jövök ám! :P >:D< :-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 20:36 
Fanficbúvár

Látom, mindenki elfoglalt volt a hétvégén, nem sokat kell most visszaolvasnim... :-(
Nekem is csak úgy jöttek-mentek a teendők és mostanában jött el az az időszak (így a jelentkezések beadása előtt), hogy ha időm lenne, sem jó szívvel töltöm a vágyott dolgokkal, mert tudom, mást kellene csinálnom és lelkiismeretfurdalásom lesz. Viszont úgy döntöttem, ma este engedélyezek magamnak egy kis pihenőt és jövök hozzátok! :) Bár már most is fáradt vagyok (pont most, mikor enyém az egész este/éjszaka... :? - de azért igyekszem kitartani ;-)).

KyKy, gratulálok a saját laptophoz, most irigyellek! :-P Én is úgy szeretnék... 8-> De hát, amit én legközelebb "kapni" fogok, az a nyelvvizsga befizetés lesz...XD
Laptop, könyvek, ruhák most nem igazán aktuálisak... :-( Pedig már hiányzik az utóbbi kettő (az első csak azért nem, mert még sose volt - bár el tudom képzelni, milyen jó lehet ;-)) De végtére is aktuális könyvem van, a ruhák pedig úgyis csak akkor kellenének igazán, ha észrevenne az aki... :oops: Így viszont úgyis felesleges lenne... :cry:
Na de ennyit a nyavalygásról, ma túl fáradt vagyok hozzá! :-)

Shanon, hagytam neked üzit a fórumodban! :)

>:D< :-*
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 14:24 
Betűmániákus

kykyke írta:
:) jó napot mindenkinek! :D

megkaptam életem első laptopját, szóval olyan boldog vagyok, hogy azt szavakkal nem is tudom kifejezni... ˘˘ :D
szóval, most megyek is, kicsit még gyönyörködöm.. ^^ :)

hétfőn meg pótolok minden lemaradásomat... :)

dejóóó 8->

én bétázok meg tanulok :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 (vasárnap), 14:16 
Könyvmoly

:) jó napot mindenkinek! :D

megkaptam életem első laptopját, szóval olyan boldog vagyok, hogy azt szavakkal nem is tudom kifejezni... ˘˘ :D
szóval, most megyek is, kicsit még gyönyörködöm.. ^^ :)

hétfőn meg pótolok minden lemaradásomat... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 23 (szombat), 9:01 
Betűmániákus

Jó reggelt! :) :-*

Mi ez a pangás? :-S

Nekem már megint idő előtt kipattantak a szemeim... hiába, a megszokás és biológiai órám erősebbek. Pedig most aludhatnék, deeee... ezt is fordítva csinálom. :roll:
Köszönöm a szurkolást, ötöst kaptam magyarból a versre >:D< Ezen egyébként meglepődtem, mert a nő hihetetlen cicás, és még meg is dicsért... :-O :oops: jók ezek a könnyen beszerezhető pozitív jegyek. ;) Máshogy nem nagyon lehet nála ötöst szerezni. Tudjátok hány embert kifikázott tegnap? Rossz volt hallani... :? Pedig szerintem szépen elmondták, csak nem bírja őket. 8-|
Amúgy átírtam a bevezetőmet a Káosznál. :roll: Csakhogy ne értsenek félre. :-P És van vmi a ficblogomban, Tessenek utánanézni...

Asszem ennyi. Egyébként körmölhetek egész hétvégén... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 21 (csütörtök), 18:58 
Betűmániákus

Hűhűű... most értem haza... :-S

Hát, az öltözködésem megváltozott, az tény... és sikerült belefogni abba, amit megfogadtam... meg is lepődtek xDDD. A körmök? Nos a körmeimet utálom. Muszáj velük kezdenem valamit... de ebben is egyéni a választásom... mindig kitalálok valamit, amitől nagyot néz a csaj, hogy most hogy csinálja meg... :D

Tetszett a könyv? Akkor jó... csak lenne időm :? most megyek, mert még van dolgom bőven :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 21 (csütörtök), 17:40 
Fanficbúvár

Luciatus írta:
Ailana írta:
Hogy érted, hogy bejött neki? :) Valóra vált?? :-D

igen, megtalálta az ő Szőke Hercegét, aki szereti nagyon :D

Jaj, de nagyon örülök neki!!:-D Bár nem ismerem, de a történet alapján már nagyon vágyott rá és szüksége volt rá, és gondolom meg is érdemelte! 8-> 8-> 8-> Az ilyen infóknak mindig örül az ember, reményt ad! :) :)

("Reményt adhatsz pár mosollyal..." ...khm... bocsánat, elkalandoztam
:oops: :wink: )

KyKy, majd mesélj, milyen volt a hastánc élmény! :)
Úgy örülök, mindig jó Maycsiról hallani, legalább tudjuk, hogy minden oké vele. :-D De ezt nem értem... :oops: hogyhogy másik egyetemre? Párhuzamosan visz kettőt is? Mi a másik? Meséljetek már! ;-) És ne mondd, KyKy, hogy majd Maya mesél, felhatalmazlak, hogy elmond. :-P

Shanci, műkörmök! Nem úgy volt, hogy nem divatolsz? ;-) Egyébként szép lehet az, bár nekem még sose volt - mikor most a bál miatt megemlítettem otthon, hát kicsit se kaptam ám a fejemre, hogy még mit nem, már így is annyiba vagyok nekik... :-( Úgyhogy most is elmaradt, de majd egyszer. :) Bár szerintem engem tuti zavarna írásban, rajzolásban... röplabdában. :-P

Mit is akartam még...?

Jaj, igen. A Burokra gondolsz? Én olvastam és nagyon nagyon tetszett! 8-> 8-> Én mindenképpen csak ajánlani tudom, szerintem nagyon szép, sokszor megható, máskor kalandos és érdekes, szóval nekünk való! ;-) De befogtam, nehogy lelőjjek valami poént. :-$ Majd mesélj, hogy tetszett! :-D
Én most éppen az Üvöltő szeleket olvasom! :)

Hát, KyKy, a továbbtanulás számomra még mindig egy nagy dilemma, bár már szűkülnek a lehetőségek... így a leadási lehetőségek közeledtével muszáj. :oops: Hogy mi leszek, azt én is szeretném tudni, úgyhogy erre nem tudok válaszolni. Tudod, nem vagyok egyszerű eset, ez a téma pedig mindig csak elszomorít, mivel nem tudom... :cry: Mégis mindenki erről kérdezget, mert hát ez most az aktuális. Az egyik tanárommal is emiatt volt az a bizonyos észheztérítés, amit múlt héten meséltem. Az elég sokat segített. De majd mindenképpen mesélek, hogy is áll a helyzet, ha más nem, max. majd az e-kisregény következő bagolyfordultában. ;-)

Puszi lányok, bárnak a reformerek... :? (és pisilnem is kellXD)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 21 (csütörtök), 15:31 
Betűmániákus

Sziasztooook!

Hát már megint esik a hó. Tiszta pocsi lesz minden :-S Nade segond.

Óóóó, szóval akkor él még a Drága. Jó tudni :lol: KyKy, hastánc? Dejóóóó 8-> Nekem meg semmire sincs időm... amit meg mégis azt itt töltöm meg a haverokkal. Külön aktivitásokra nem igazán jut semmi... :-<
Ma kaptam egy rakás szakkönyvet az autizmusról, szóval lesz mit olvasnom... jaaa, meg letöltöttem a Host c. könyvét S.M.nek... azt olvastátok? jó? :-S Mert nekem tetszik, de még nagyon az elején tartok. :D de nincs időm folytatni... meg bétázni is kéne, de holnap átok egy napom lesz, ma meg 5re megyek körmöt csináltatni... :| *hulla*

Na, legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 21 (csütörtök), 8:26 
Könyvmoly

Az ajánlást el fogom olvasni... ezt is. :D Most már nagyon kíváncsivá tettetek. :D

Tegnap találkoztam drága matrózunkkal, és egy hatalmasat csacsogtunk. :D Mindenkit puszil, és mihelyst fel tud jönni, jön, csak sajnos nagyon sokat kell tanulnia - nem feltétlenül az egyetemre, vagyis... nem feltétlen erre az egyetemre, ahol most van :-P -, másrészt meg bébicsőszködik is igazi apukjánál, így ritkán ér rá. A falmászásról meg már ne is beszéljünk! :) Miközben beficcen egy-két bringás dolog is. :) Szóval, lélekben velünk van teljesen, és szokott néha olvasgatni, csak sosem tujda behizni magát, így nem is ír. :)

Holnap megyek megnézni egy bemutató órát a hastáncból, már alig várom. :) Anya eljön velem, mert egyedül nem akarok menni, barátnők nem érnek rá, még az sem, aki akart volna jönni... xD szóval, anya felajánlotta, én meg örömmel elfogadtam. :D Legalább nem egyedül kell kóvályognom. :D
Aila, én a társastáncot is csak ajánlani tudom, régebben jártam én is, de hát kicsi voltam, és hamar abbahagytam... :( Ez most a nekünk való, nem pedig 11-12 évesen... :-S
Egybk. meg lehet időtszakítani egyetem közben is... tudod, mindig arra van időnk, amire akarjuk, hogy legyen. :) Heti 1-2 óra még mindenkinek belefért... :) Meglásd, jó lesz majd! :) Amúgy, mik az elképzeléseid a jövőre nézve? :-O Már tudod, hogy merre mész tovább? Mi leszel, ha nagy leszel, ilyesmi? :)

Shanon, rendben van, értem, akkor várom már a talit, hogy beszélj nekünk kicsit szerb-horvátul. xD :D Biztos érdekes... pl. az én nevemet - Krisztina - máshogyan mondják? :D :-P Nem győzök a kíváncsiságommal. :D x'D

Na, de most megyek megint, mert most írom a házidogámat... :oops: amíg nincsen meló. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 20 (szerda), 20:03 
Betűmániákus

Dejóóóó. 8->
Elolvastam ám, de a kritikához picit több idő kell... ez most olyan téma, amihez lehetőleg tiszta ésszel kell hozzáfognom... most ezerfelé jár az agyam és nem lennék értelmes... $dead Gyáááááá

Na, khm. Csajok? Merre bóklásztok? :-S

Myaaaaa, gyertek feeeeel! :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 20 (szerda), 20:00 
Fanfic-faló

Ailana írta:

igen, megtalálta az ő Szőke Hercegét, aki szereti nagyon :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 20 (szerda), 19:47 
Fanficbúvár

Luciatus írta:
Ailana írta:
Jaj, találtam még egy írást, ami megfogott (szerintem ti is megtalálhatjátok benne magatokat ;-), nem is hosszú, úgyhogy ajánlom:
naravna: Úgy szeretlek azér’ amit olyan jól csinálsz velem… :-P

bepof

ezt én is csak ajánlani tudom :) és naravnának be is jött :)

kipof

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 20 (szerda), 17:55 
Fanfic-faló

Ailana írta:
Jaj, találtam még egy írást, ami megfogott (szerintem ti is megtalálhatjátok benne magatokat ;-), nem is hosszú, úgyhogy ajánlom:

bepof

ezt én is csak ajánlani tudom :) és naravnának be is jött :)

kipof

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 20 (szerda), 17:52 
Fanficbúvár

KyKy, hol volt roszul írva a neved? (ha a kíváncsiság ölne...XD)
Hastánc?? De jó!! 8-> Nálunk most volt a bálon az is, bár nem igazán kötötte le sajnos a közönséget, úgy sajnáltam szegény lányokat... :?
Én lehet társastáncolni fogok majd jövőre! ;-) Nagyon megszerettem a tánctanárunkat, akibetanította az osztálytáncot és a táncot magát is úgy élveztem - meg hát nem ártana tisztában lenni az alap társas és latin táncokkal. Arról nem is beszélve, hogy jó alakot és mozgást ad (bár már ilyen későn kezdve, hát nem tudom... de reménykedhet az ember, nem? :oops: )
A sportokról jut eszembe, capouerázni szeretnék még nagyon (na ezt se hiszem, hogy így írják..XD), csak hát a hajlékonyság... :cry:
Meg lovagolni :x , csak ahhoz is idő kéne... meg pénz :cry:
Na, de majd érettségi után! :-D :-D (naív kislány, azt hiszi, utána nem lesz sok dolga - mint a friss nyugdíjas, aki szépen eltervezi idős éveit, aztán nem vált valóra semmit... :cry: ).
Na de mindegy, most kicsit elkalandoztam a témáktól! :oops: :wink:

Na egyelőre megyek! Még benézegetek! :)
Pápá lányok!;-)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 20 (szerda), 15:32 
Betűmániákus

KyKy, sok sikert a bizéidhez, amikhez nem értek, de azért veled vagyok lélekben ;)

Öööö, iggen tudok szerbül teljesen meg horvátul is. Nagyon kevés az eltérés, de erről majd élőben bővebben is mesélhetek, ha gondolod :-) Ünnepek? Az... is bonyolult. Vannak külön szerb ünnepek, amik azért jók, mert állami ünnepek is - védőszentek meg ilyesmik - és akkor nincs tanítás meg munkahely, és be se kell pótolni :D De mondom, majd egyszer kitárgyaljuk hogy képben légy.

Öööö, pénteken lesz legközelebb magyarom, szóval addig még jobban be tudom gyakorolni :-D

Na, legyetek jók, még jövök :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 20 (szerda), 9:33 
Könyvmoly

Jó reggelt! :-*

Ééértem, Shanon! Akkor nektek pl. a szerb himnuszt is kell tudnotok? :-O Énekelni, meg minden? Pl., ha nálatok ünnepség van, akkor milyen nyelven tartják? Amúgy te jól tudsz szerbül? :-O

Nara, nyugodtan ráérsz olvasgatni engem! :) Most már kijavítottam a nevet, szóval, nyugodt vagyok. :D

Ailana, hát pl. most kell írnom egy Grafológiai marketinget, vagyis be kell mutatnom 1,5-2 oldalban a grafot. :-S Az már készen van. A másik pedig méréses... a globális változókat kell lemréni, izgalmasan hangzik, mi? :D xD Ma kaptam meg a táblázatokat, szóval lesz bőven feladatom... :(

Képzeljétek! :D járni fogok hastáncolni! :D ^^ valószínűleg - és ha minden jól megy -, akkor már hétfőtől! :)

A Ki(t) tudja szünetel? :(( Ó, édes istenem... :((
Aila, elolvasom az ajánlásodat, ha lesz kis lélegzetvételnyi időm... ^^)

Na, de most megyek, dolgozgatni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 20:56 
Fanficbúvár

Na, Shanon, megy már a "Hazádnak rendületlenül..."? :wink:
Köszi az ajánlást, már bele is kezdtem, elég jónak ígérkezik! :)
Cserébe én is adok egyet: Ize - Szavak nélkül. Nekem nagyon tetszett,bár még csak az eleje, "ismeretlen ismerős"-ös, mint a Különleges egyhangúság. 8->

KyKy, miről írsz házidogát? Miből ír egy grafológus? :-P
Jaj, most hallgattam Leona Lewis Avatar betétdalát, olyan szép!!!

Nara, még szép, megérdemelted! :) 8-> 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 16:55 
Írópalánta

Sziasztok!

^^" Hát jah, valahogy úgy... De most már újra itt vok ;) Húha, hajrá a Szózathoz :D

Kritikaaa?????? Mindjárt megnézem, köszike <:D>

:D ezt az ajánlást most én is lefüleltem ;) Bár most egyelőre KyKyét is elkezdtem, és ha hazaértem majd edzésről olvasom, jó? :D

Puszi mindenkinek!

Ui: Am, jelkiztem a Meri Talira :D:D:D:D:D:D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 15:21 
Betűmániákus

Sziasztok!

Aila, olvastam a kritikát, és nagyon köszönöm :-* Mindjárt megyek és válaszolok ;)
KyKy, neked is jó... hm... házidolgozat írást! :lol: Amúgy köszönöm a szurkolást, de nem kerültem sorra. :roll: Nos, ez azért van nekünk teljesen más a tantervünk, KyKy. Más tankönyvek, más kiadók, figyelni kell a szerbekre... nekünk péel nincs külön az irodalom a nyelvtantól, párhuzamosan tanuljuk. :D

Na, ma töriznem kell :? És semmi kedvem hozzá...

Aila, egyébként ha van kedved és időd olvasni, akkor nagyon ajánlanám neked - és mindenkinek persze - Ashátnak a Ki(t) tudja c. művét... annyira jóóóó. KyKy is olvassa, asszem... Csak az a baj vele, hogy Asha most szólt, hogy szünetel a folytatással =(( De nagyon jóóóó 8-> ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 7:53 
Könyvmoly

Szegény Aila, ez olyan jellemző amúgy... mindig akkor jön valami, amikor már éppen jó lenne... tudtál volna írni, erre megjött... :( sebaj én kitartó vagyok! :D

Shanci, szurkolunk a Szózathoz... de hogyhogy most tanuljátok? Nekünk ez általános suliban volt követelmény... :-O

Mayával, ha minden jól megy szerdán találkozom... :) szoktam beszélni vele telefonon, meg elég sok mindent mesél is, de úgy gondolom, neki a feladata elmondani, hogy mi történik vele... suli, szerelem, minden téren... :) ezért nem írom le... :) de szerdán megfűzöm, hogy szánjon 10 percet a merire, rendicsek? :) *szemölgök húzogatós*

Naráról viszont én sem tudok semmit... :-O biztos elmerült a valóságban... :)

Na, de most én is megyek, mert egy házidogát kell szombatra összehoznom... tegnap is csináltam egyet, ma is fogok... :-S

Pussszíí, KASMÍRok... :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 20:57 
Fanficbúvár

Shanon, írtam neked véleményt! :wink:

Nara neked is írtam az egyik írásodhoz, a Mert nem vagyok szabad címűhöz! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 19:50 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Szia Ailám!

jaaj, hát akkor... hm. sooook-sooook csoki. rajtam az segít csakis. :twisted: és van egy pici friss is, szóval, hogyha lesz időd és inspirációd, akkor hajrá. örömmel várom a véleményed, mint mindig :) ó, tetszik az avim? örülök. én is beleszerettem... 8-> iggen, olvasom á, és azt is nagyon szeretem... ;)

KyKy, én is szégyellem magam, mert erre bóklászok, holott holnap érdekes egy napom lesz... :? Maycsiról tudtok valamit? Nara? :-S

Na, megyek Szózatot tanulni. Szurkoljatok, hogy holnap szépen elmondjam Hildusnak... :roll:

Hát csoki az nem, viszont melegítő párna volt a megmentőm! :-) Úgyhogy most már sokkal jobb végre. Pedig ma mehettem volna edzésre is, jövő héten se lesz, utána ki tudja, mikor érek rá legközelebb, meg hát leckém se volt olyan sok, jöhettem volna írni-olvasni, ehelyett egész délután fetrengtem... :?

O, friss?? Hát persze, mindjárt megyek is, ha befejeztem az éppen folyamatban lévő olvasást! ;-) Nem úszod meg a véleményem nélkül, ne aggódj! :-P

Én senkiről nem tudok semmit se...:( Tényleg, Mayáról is ezer éve nem hallottam... :cry: Gondolom, még mindig vizsgaidőszak és magolja a könyveket szegény... :? Ha túléli, majd mesélhetne, érdekelnek az elsőéves élményei! 8-> (Ez burkolt célzás volt Maycsi, ha esetleg titokban olvasgatsz minket ;-). Puszilunk és kitartást a vizsgákhoz, ha még vannak... :? )

Shanci, Szózat, az legalább értelmes tanulnivaló! Szerintem ezek olyan szépek!! 8-> 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 19:30 
Betűmániákus

Szia Ailám!

jaaj, hát akkor... hm. sooook-sooook csoki. rajtam az segít csakis. :twisted: és van egy pici friss is, szóval, hogyha lesz időd és inspirációd, akkor hajrá. örömmel várom a véleményed, mint mindig :) ó, tetszik az avim? örülök. én is beleszerettem... 8-> iggen, olvasom á, és azt is nagyon szeretem... ;)

KyKy, én is szégyellem magam, mert erre bóklászok, holott holnap érdekes egy napom lesz... :? Maycsiról tudtok valamit? Nara? :-S

Na, megyek Szózatot tanulni. Szurkoljatok, hogy holnap szépen elmondjam Hildusnak... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 19:25 
Fanficbúvár

Hát látom, nagy technikai szervezkedések és tudásátadások folytak itt, míg én női mivoltomból kifolyólag egész délután haldokoltam... :cry: :cry: Most is csak egy egészen kicsivel jobb *ezt gyorsan le is kopogja ;-)*
Nagyon tetszik az új avatarod, Shanon, és a dramionéd is jó, de azért mégiscsak az avatarod tetszik jobban, ha nem bánod, az olyan művészi! :-) 8->
Shanci, te is olvasod látom az Egy kézilabdás naplóját. Én is nemrég bukkantam rá, olvasom is azóta lelkesen. ;-)

KyKy, gratulálok a rangodhoz! :-D

Puszi nektek lánykák!
:-* >:D<
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 19:11 
Könyvmoly

köszike... nekem is tancsiznom kellene... :( de ehelyett teszteket töltögetek... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 15:37 
Betűmániákus

Szia!

Gratula a ranghoz!

Már lépek is. Tanulni kell... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 18 (hétfő), 8:38 
Könyvmoly

hát nincs mit... :) látom, sikerült, örülök! :)

úúú, most látom csak: Könyvmoly lettem... ^^ de zsír... vajon mikor történt? :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 18:15 
Betűmániákus

kykyke írta:
direkt linket használod?

http://kepfeltoltes.hu/100117/lingerban ... es.hu_.jpg

ezt a linket használd, és illeszd be a kód közé: [img]link[/img] :)

újfent kösz :D :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 18:12 
Könyvmoly

direkt linket használod?

http://kepfeltoltes.hu/100117/lingerban ... es.hu_.jpg

ezt a linket használd, és illeszd be a kód közé: [img]link[/img] :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 18:08 
Betűmániákus

ok, most az a baj, hogy nem akarja beilleszteni...nem megy ez nekem =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 18:03 
Könyvmoly

nincsmitnincsmitnincsmit :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 18:01 
Betűmániákus

kykyke írta:
shanon widow írta:
jaaajaaa, már ment is :lol:

már vissza is küldtem, kettő is ment, mind2 jó elvileg... :-O

köszköszkösz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 17:59 
Könyvmoly

shanon widow írta:

már vissza is küldtem, kettő is ment, mind2 jó elvileg... :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 17:51 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 17:50 
Könyvmoly

shanon widow írta:
rendben és köszi :)

akkor postázom :oops:

nincsen mit! :) citromailre küldöd?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 17:49 
Betűmániákus

kykyke írta:
küldd át nekem, ha gondolod, és én megcsinálom neked... :) no? :) amúgy jó lett az új avatarod! :)

rendben és köszi :)

akkor postázom :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 17:44 
Könyvmoly

küldd át nekem, ha gondolod, és én megcsinálom neked... :) no? :) amúgy jó lett az új avatarod! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 16:23 
Betűmániákus

Nem tudom, de nem baj :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 15:45 
Betűmániákus

dramionét. nagyon szép szerintem :D

tegnap már ki is tettem, csak luc szól, hogy nagy, de nem tudok vele mit kezdeni :oops: kösz a tippet, megpróbálom :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 15:42 
Könyvmoly

elhiszem, hogy eleged van! :) hidd el, lesz ez még így se... hanem jobban! :D

hát, igazából én úgy kicsinyítek képet... :oops: , hogy beteszem paint-be, ott összehúzom akkorára, amekkorára gondolom, aztán leellenőrzöm a méretet... xD ma pl. az avatarképemmel csináltam ezt, és sikerült... :D kb. épphogy... :D mert, mit találtál? *pajkosan húzogatja a szemöldökét* :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 14:31 
Betűmániákus

nem vettem a szívemre, csak már nagyon elegem van... :-<

KyKy, nem tudod véletlen, hogy kell lekicsinyíteni az aláírásképet? :-S :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 14:30 
Könyvmoly

jaaa, értem...hmm... szegény... az mondjuk nem lehetett kellemes, megértem, de ettől még nem kéne így a szívedre venni a dolgot... :( egyem a kicsi szívedet. ez legyen a legnagyobb gondod egész életedben! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 11:05 
Betűmániákus

kykyke írta:
Mit értesz az alatt, hogy nem tudják, h tudunk egymásról? :-O

Nem tudják, hogy D. úgymond érdeklődött. Nem értették, hogy D miért beszél gyerekekről... nem szoktam kiteregetni az osztályomnak az ilyesmit, meg ők se... D.-t mindenki ismeri, deeee... nem tudják, hogy ?volt közünk egymáshoz? meg hogy miért hordom le, ő meg miért szeppen meg... :-S aztán magyarázkodhattam a kérdéseikre: Jártok? Mióta? A Bakos meg Te? De jóóóó... $fal Én meg nem, nem nem nem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 17 (vasárnap), 10:33 
Könyvmoly

Mit értesz az alatt, hogy nem tudják, h tudunk egymásról? :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 16 (szombat), 15:26 
Betűmániákus

Jaaj, a leégetést az nem úgy... mármint...

Megint kérdezősködtek, én meg magyarázkodhattam. :? Enyhén érdekesen hangozhatott a gyerektéma... Nem tudják, hogy tudunk egymásról... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra