Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 20 (szombat), 14:33

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 14:26 
Fanficbúvár

Ma nincs friss, a crossover folytatása jövő héten lesz, viszont ami várható:

- Draco Girl írt nekem egy aranyos ajándékot a szülinapomra, ami megihletett, és született hozzá egy side-story. Ez slash, méghozzá... Áh, inkább nem is mondom, milyen párosítású. :)) Ez a novellácska kész van, ha minden igaz, a héten kikerül.

- Úgy tűnik, sikerült kibillennem a holtpontról 4b-ügyben, ha minden igaz, a napokban megíródik (ha elkap a lendület, akár ma is). Ezt sem akarom elkiabálni, de talán most már ismét elkaptam a fonalat ebben a sztoriban, és talán kitart a történet végéig. De egy olyan eksönjelenetet találtam ki hozzá, hogy hűha! Alig várom, hogy leírhassam! (igaz, ez olyan 3-4 fejezet múlva lesz, de már várom!) :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 11:33 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
No de hogy ne csak off legyek, akkor tisztelettel várjuk azokat a bizonyos frissítéseket. :D (Mondjuk max karácsonyi ajándékként... ;) :D ) *meghatódik a saját jóindulatúságán, miközben látványos előkészületeket tesz a karikás ostor fonásának folytatására*

Ha már húsvéti frisst sem tudtam produkálni. :)) Amúgy a Crossoverem első része pár percen belül felkerül, most már tényleg. Igaz, nem volt időm sem bétáztatni, sem átnézetni, bőven van rajta javítgatnivaló, de már nem akarom tovább húzni a publikálás elkezdését. Tartalmilag úgysem akarok javítani rajta, max a csatajeleneteket bővíteném ki.

De nagy baj lenne, ha nem írnék komolyabb ismertetőt az X-Men univerzumról? Sajnos nem tudtam úgy írni, hogy azoknak is teljesen érthető legyen, akik most találkoznak először ezekkel a szuperhősökkel. Viszont nem kell senkinek átrágni magát a képregényeken, aki látott egy-két X-Men filmet, vagy esetleg valamelyik rajzfilmsorozatból pár epizódot, nagyjából képben lesz. :)

Egy kis leírást találhattok itt:

http://hu.wikipedia.org/wiki/X-Men

És a sztorimban szereplő X-ekről pár szó:

[url=http://hu.wikipedia.org/wiki/Rozsomák_(képregény)]Rozsomák[/url]

Vihar

Kolosszus

[url=http://hu.wikipedia.org/wiki/Árnyék_(Marvel_Comics)]Árnyék
[/url]

http://hu.wikipedia.org/wiki/X_Professzor

És az ellenfelek:

Magneto

Rejtély

Haspók

Lavina

Erre a sztorimra nagyon, de nagyon szeretnék kritikákat kapni, ez az első ilyen jellegű írásom, és némileg különbözik az eddigiektől. :) Szóval tényleg szükségét érzem az építő véleményeknek. :D

EDIT:

Már fent is van. A következő fejezet két hét múlva hétfőn várható! :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 19 (szerda), 1:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Xwoman írta:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :)) Ez tényleg nagyon jujj! :D De szerintem kicsi vagyok még ahhoz, hogy ilyen sztorit írjak :))

Hát igen, ez vagyok én... ::) Luna öt évet (vagy mennyit) szenved az egyetemen, mindenféle zöldségeket magolva, hogy majdan hónapok, évek kemény munkájával helyrepofozzon egy-egy pszichiátriai esetet. Én pedig tanulatlanul, mindössze a laza 40 éves élettapasztalatomra (meg a pszichitriai esetnek is zűrös agyamra) hagyatkozva bárkit a páciensévé avanzsálok fél óra alatt... =))

No de hogy ne csak off legyek, akkor tisztelettel várjuk azokat a bizonyos frissítéseket. :D (Mondjuk max karácsonyi ajándékként... ;) :D ) *meghatódik a saját jóindulatúságán, miközben látványos előkészületeket tesz a karikás ostor fonásának folytatására*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 19:18 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
Hmm... hát mondjuk egy hirtelen (még kidolgozatlan) ötlet a legutóbbi tőled olvasott mű alapján: Mit szólnál egy SW/HP crossoverhez, egy femslash keretein belül? Az egyik oldalról Padme, vagy inkább Leia lehetne a főszereplő, míg a másik világot Hermione, vagy Ginny képviselné főszereplői szinten.A kapcsolatuk induljon a főszereplők jellemének ütköztetésével, amiből fokozatosan bontakozzanak ki a gyengéd érzelmi szálak. :D A háttértörténet mindegy, nem kötöm meg a kezed, hogy kiket viszel át a másik világba/galaxisba. :D (És némi gondolkodás során még tudok ehhez hasonlókat kiagyalni... >:) )

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :)) Ez tényleg nagyon jujj! :D De szerintem kicsi vagyok még ahhoz, hogy ilyen sztorit írjak :))

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 21:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

Xwoman írta:
Jaaa, hogy úgy! :)) Öhh... Hát inkább nem adok tippeket ehhez ;) De azért kíváncsi lennék, milyen elvetemültségeket találnál ki. :roll: (Amúgy már akadt jelentkező, aki lesz olyan kedves, aranyos, hogy megírja nekem ennek az izének a végét! :D )

Hmm... hát mondjuk egy hirtelen (még kidolgozatlan) ötlet a legutóbbi tőled olvasott mű alapján: Mit szólnál egy SW/HP crossoverhez, egy femslash keretein belül? Az egyik oldalról Padme, vagy inkább Leia lehetne a főszereplő, míg a másik világot Hermione, vagy Ginny képviselné főszereplői szinten.A kapcsolatuk induljon a főszereplők jellemének ütköztetésével, amiből fokozatosan bontakozzanak ki a gyengéd érzelmi szálak. :D A háttértörténet mindegy, nem kötöm meg a kezed, hogy kiket viszel át a másik világba/galaxisba. :D (És némi gondolkodás során még tudok ehhez hasonlókat kiagyalni... >:) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 21:27 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
Azt hiszem félreértettél. :D Nem a Talizmán folytatására gondoltam, hisz még az elolvasása is előttem álló feladat, hanem erre a kissé meggondolatlan kijelentésedre: " aki megírja helyettem, annak bármit megírok bármilyen stílusban és párosítással cserébe!"

Eljátszottam egy pillanatra a gondolattal, hogy ha megírnám neked a Talizmán befejezését, miféle kívánságokkal tudnálak az őrületbe kergetni...
Lothlorien93 pedig már ismer ezen a téren. :D Egy emailben ezt írta egy témával kapcsolatban: "Aki a zártosztályra kerül, annak már úgyis mindegy. Főleg, ha Te juttatod oda. :P Vagy én. :D"
Erre alapoztam, hogy ha elolvasná a hsz-emet, bőszen vigyorogva képzelné el, hogyan menekülsz önként oda, ha szabadjára engedem az énem sötét oldalát. ;)

Jaaa, hogy úgy! :)) Öhh... Hát inkább nem adok tippeket ehhez ;) De azért kíváncsi lennék, milyen elvetemültségeket találnál ki. :roll: (Amúgy már akadt jelentkező, aki lesz olyan kedves, aranyos, hogy megírja nekem ennek az izének a végét! :D )

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 21:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Xwoman írta:
Na itt éledt fel lelkem gonosz fele, és kezdett vad álmodozásba. :D *Lothlorien93 olvasva ezt... - Dede, én ezt most hótthalálkomolyan gondoltam. Ocsmány mériszús sztori, szóval azt sem bánom, ha zongorát dobtok a csaj fejére, úgy nyírjátok ki. :twisted:

Azt hiszem félreértettél. :D Nem a Talizmán folytatására gondoltam, hisz még az elolvasása is előttem álló feladat, hanem erre a kissé meggondolatlan kijelentésedre: " aki megírja helyettem, annak bármit megírok bármilyen stílusban és párosítással cserébe!"

Eljátszottam egy pillanatra a gondolattal, hogy ha megírnám neked a Talizmán befejezését, miféle kívánságokkal tudnálak az őrületbe kergetni...
Lothlorien93 pedig már ismer ezen a téren. :D Egy emailben ezt írta egy témával kapcsolatban: "Aki a zártosztályra kerül, annak már úgyis mindegy. Főleg, ha Te juttatod oda. :P Vagy én. :D"
Erre alapoztam, hogy ha elolvasná a hsz-emet, bőszen vigyorogva képzelné el, hogyan menekülsz önként oda, ha szabadjára engedem az énem sötét oldalát. ;)

Idézet:
Miért, kaptál valaha is T-t, vagy B-t bármelyik írásodra is? - Öhh... (Inkább nem mondok erre semmit, mert GYK kinyír :D )

Szerintem már erre is a szemeit forgatja és csúnyán néz... :D

Idézet:
Hümm... Hát nekem általában nincs szívem átírogatni a régi Mary Sue-s cuccaim. :) Igaz, folytatni sem nagyon. :roll:

Nekem sem, de a sok Mary Sue-val eléggé sarokba szorítottam magam, és kénytelen vagyok változtatni, ha jellemfejlődést is vinni akarok a sztoriba, vagy egyáltalán folytatni akarom... :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G Lamaro 2010 május 17 (hétfő), 21:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 19:54 
Fanficbúvár

GYK: - Kiknek? :D :roll:

G Lamaro: Nah, megpróbálok szépen, sorban válaszolni. :D

Hisszük, ha látjuk!
- Igen, ez teljesen jogos... *ég a pofázata rendesen* :oops: De a crossoverből már tényleg van annyi, hogy elkezdhetem publikálni. :D

Na itt éledt fel lelkem gonosz fele, és kezdett vad álmodozásba. :D *Lothlorien93 olvasva ezt... - Dede, én ezt most hótthalálkomolyan gondoltam. Ocsmány mériszús sztori, szóval azt sem bánom, ha zongorát dobtok a csaj fejére, úgy nyírjátok ki. :twisted:

Táboros: - Eggen... Asszem ennél a sztorinál felesleges lenne tovább magyarázkodnom... :))

Félreértés: - Hozzátenném, hogy mériszú-veszély itt is befigyel, szzóval óvatosan olvasni! :))

Kviblifiús: - Igen, nekem is ez lenne a szándékom, de egyelőre többet töröltem belőle, mint amennyit hozzáírtam... :roll: Bár nem tudom, mennyire érdemes E. Piton olvasásra buzdítani az emberkéket a kviblifiús után, mert azért van a kettő között "némi" színvonalbeli különbség. :roll:

Miért, kaptál valaha is T-t, vagy B-t bármelyik írásodra is? - Öhh... (Inkább nem mondok erre semmit, mert GYK kinyír :D )

Nekem két ficből van darabonként ennyi talonban. - Akkor ne is panaszkodjak inkább? :)) Igen, ez végülis nem annyira sok ennyi sztorira elosztva nekem. :) Hümm... Hát nekem általában nincs szívem átírogatni a régi Mary Sue-s cuccaim. :) Igaz, folytatni sem nagyon. :roll:

Halvány lila segéd sejtelmem sincs honnan van energiád ennyi írással foglalkozni - Ez a legnagyobb bökkenő, hogy nincs. :roll: Mert mindig belekezdek valami újba, és egy csomó ott porosodik félkészen egy-két fejezet után. Viszont a nagyrészénél úgysem tudom megállni, hogy ne kezdjem publikálni azonnal :D (Amúgy ez a mennyiség kb. hat év alatt jött össze, úgy viszont már annyira nem sok :) ) Ráadásul egy ideje egyik kihívásból/pályázatból a másikba ugrom, így kénytelen vagyok időre teljesíteni. :))

Szóval nyugi, kislány! (Hú, mit kapok ezért én! :D ) - Semmit, már megszoktam. :)) Két éve még elkérték a személyim, hogy vagyok-e már 18 :roll:

Főleg, ha azt látja, hogy a nyafizás mellett teszel is a dologért valamit. - Köszönöööm! :x Neked is, és mindenkinek! :D Ha vége lesz a Shiconcnak (eggen, oda is jelentkeztem, pont azt hagytam volna ki? :)) ), most már tényleg megpróbálok a félbehagyott cuccaimmal foglalkozni. :) >:D<

Jaj, és itt is köszi a kritikát! :) Ígérem, válaszolni fogok rá az oldalon is!
>:D<

Hilarion:

Igen, az az Izééé. :)) (Ugyanis az a gagyisnarry tényleg "Izééé" címen van elmentve. :roll: Tehát hűen tükrözi a színvonalát. :)) )

EDIT:

Herika: Azért az utolsó pár oldalért is nyaggassatok ám! Amúgy olyan 3-4 adagra tudom felosztani, mire felkerülne az utolsó rész is, megleszek a maradék oldalakkal. :) Muszáááj lesz. :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 19:41 
Könyvmoly

Xwoman írta:

Az X-Men crossovert jövő hét hétfőn mindenképpen elkezdem publikálni, mert már csak pár oldal van hátra belőle.

*hula-hula táncot lejt fűszoknyában.* :) Alig várom már. És remélem, az a pár oldal tényleg gyorsan készen lesz :D :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 19:23 
Fanficbúvár

Xwoman írta:
és egy direktrossz snarry, ami tényleg rossz

izééééééé :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 19:09 
Ó-nagy-admin "backstage"

Neeem, még mindig nincs friss. Semmiből. De jövőhéten lesz! :D
Hisszük, ha látjuk! :D De a határidőnaplóba feljegyezve, kínzószerszámok lajstromba véve... :D

Xwoman bemutatja: Miért nincs friss már hónapok óta - avagy - Ismét pár sor gyenge kifogás.
Hmm... Legalább őszinte... Egy jó pont felvésve! ;)

A négy bűbáj - *energiát küld a világmegváltó ötlet kiagyalásához*

Különös nyár - A kilencedik fejezetből van kemény három bekezdésem, de azt tuti törölni fogom. - Aú! Az ilyen elég kellemetlen... :?

A holló meséje - Hát ehhez újra kellene néznem az animét, ami nem fog az elkövetkezendő X hónapban bekövetkezni. Mindezek ellenére szeretném megírni azt a sztorit is, csak nah... Egyelőre nem vagyok olyan hangulatban. - Miért olyan ismerős az érzés? Még ha nem is a fanfic írással kapcsolatban... :-?

Talizmán - Na, őt már nagyon nem szeretem írni. De tényleg. Szóval felhívás ismét: aki megírja helyettem, annak bármit megírok bármilyen stílusban és párosítással cserébe! :D - Na itt éledt fel lelkem gonosz fele, és kezdett vad álmodozásba. :D *Lothlorien93 olvasva ezt, vad, mindent tudó vigyorgások közben képzeli el, ahogy Xwoman sikítva menekül egy szép, sárga, rácsos ablakú házba, ahol fehér köpenyes alakok fogadják mindent értő mosollyal, és nyugtatgatva, hogy már bizonságban van, a többi áldozat külön osztályára vezetik.* >:)

Táboros - Ehh... Na, emiatt ég legjobban a pofázatom. Bocsánat, hogy ennyire gányul haladok vele, nem így terveztem. Ezzel a sztorival már az alapokkal gond van nálam. Itt még azt sem tudom, konkrétan hová akarok kilyukadni, vagy hogy milyen epizódokat szeretnék beleírni. De ígérem, még a héten rászánok egy napot, és kigondolom, hogyan tovább. Mert nagyon szeretném ezt megírni. :) - Na igen... Ez a story egy fájó pont. De bízom benned. :) Még... *A legnagyobb jóindulata jeléül félbehagyja a Nagini méretű karikásostor fonását, és várakozón, biztatóan mosolyog.*

Félreértés - Kellene egy átvezető epizód a két megírt rész közé, de nncs hozzá hangulatom. - Figyelem! Megkérjük a kedves olvasókat küldjenek az írónak egy kis hangulatot néhány pozitív kritika formájában! ;)

Egy kvibli fiú panaszai - Ezzel is szenvedek. Sehogy nem sikerül megtalálnom az egyensúlyt. Nem akarom mégegyszer leírni ami az E. Pitonban is olvasható, viszont jó lenne, ha azok számára is érthető maradna, akik az eredetit nem olvasták. Segítsééég! - Írd le más szavakkal és rövidebben. Használj utalásokat emlékek, beszélgetések formájában, amelyekben megadod a legfontosabb információkat. Közben még az érdeklődést is felkeltheted az eredeti iránt... :)

Amik viszont várhatóak:

Az X-Men crossovert jövő hét hétfőn mindenképpen elkezdem publikálni, mert már csak pár oldal van hátra belőle.
- Hmm... nyam-nyam... *kíváncsi* :)

Imagine-pályázatos cuccot is kipakolom, persze attól függ, milyen fogadtatást kap majd ott. :roll: (Egyelőre tényleg nagyon bizonytalan vagyok azzal a sztorimmal kapcsolatban.) - C-c-c-c... Miért, kaptál valaha is T-t, vagy B-t bármelyik írásodra is? Főleg általánosságban? :roll:

Amúgy utánaszámoltam, és bő 40 oldalnyi cuccom pihen a fiókomban (vagyis a mappámban). Mit szóltok ehhez? - Nekem két ficből van darabonként ennyi talonban. :D De épp a napokban határoztam el, hogy az egyiknek nagy részét újraírom, mert tele van Mary Sue-val és Gery Stuval, és a másikon is jelentős változtatásokat tervezek.

Halvány lila segéd sejtelmem sincs honnan van energiád ennyi írással foglalkozni, még ha kissé döcögősen megy is némelyik írása. *csodálattal tekint Xwomanre* Szerintem itt be is fejezhetnéd a nyafizást! :D Én mindössze két írásba kezdtem bele, és így is már egy éve alig jutok valamire velük idő és energia hiányában. (Kétszer kb 40 oldal, és az igazi történések még be sem indultak! ;) Na ezekből mikor lesz befejezett, publikált írás? :roll: ) Szóval nyugi, kislány! (Hú, mit kapok ezért én! :D ) Jó vagy, és szeretünk! :) És lehet, hogy most merő újdonságot árulok el, de az olvasótáborod tud türelmes is lenni (egy darabig). Főleg, ha azt látja, hogy a nyafizás mellett teszel is a dologért valamit. :) :) :) Szóval csak hajrá! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 14:59 
Fanficbúvár

a pályázatos cucc kapcsán csak annyit mondok, bármit mond, nem kell elhinni neki XD akik eddig olvasták, azoknak tetszett :) :-P

am az a 2+1, amit elásol... még jó, h bizonyos helyeken megvan XD

ühm, na jó, inkább a többire nem mondok semmit, már úgyis megkaptad érte a magadét XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 14:53 
Fanficbúvár

:-Ą :-Ą :-Ą

Halihóóó!

Neeem, még mindig nincs friss. Semmiből. De jövőhéten lesz! :D

Viszont rég írtam ide egy összefoglaló bejegyzést, úgyhogy *dobpergés*

Xwoman bemutatja: Miért nincs friss már hónapok óta - avagy - Ismét pár sor gyenge kifogás.

Akkor vegyük sorra. Tehát mi az, amiből már van fent fejezet, de folytatás már ki tudja, mióta nincs.

A négy bűbáj - Van a huszadik fejezetemből kemény másfél oldalam. De úgy megakadtam benne, hogy se előre, se hátra. Viszont hiába törölném vissza, ezt a fejezetet nem tudnám máshogy elkezdeni. Gondolkodom a problémán, de amíg nem jön a világmegváltó ötlet, addig folytatás sem várható. Igazság szerint tök hülye vagyok föciből, és nem akarok a Perus részekhez marhaságokat írni. (Tudom, Gary Stu-s izés ez a sztori, de akkor sem szeretnék több logikai bukfencet beleírni, mint amennyi eleve benne van.

Különös nyár - A kilencedik fejezetből van kemény három bekezdésem, de azt tuti törölni fogom. Ezaz, hogy tudom, hová akarok kilyukadni ebben a sztoriban, elvileg már csak 3-4 fejezet lenne belőle, és vége. Viszont most jönne egy viszonylag lájtos, uncsi "vihar előtti csend" fejezet, az olyanokat meg nem szeretem írni.

A holló meséje - Hát ehhez újra kellene néznem az animét, ami nem fog az elkövetkezendő X hónapban bekövetkezni. Mindezek ellenére szeretném megírni azt a sztorit is, csak nah... Egyelőre nem vagyok olyan hangulatban.

Talizmán - Na, őt már nagyon nem szeretem írni. De tényleg. Szóval felhívás ismét: aki megírja helyettem, annak bármit megírok bármilyen stílusban és párosítással cserébe! :D

Táboros - Ehh... Na, emiatt ég legjobban a pofázatom. Bocsánat, hogy ennyire gányul haladok vele, nem így terveztem. Ezzel a sztorival már az alapokkal gond van nálam. Itt még azt sem tudom, konkrétan hová akarok kilyukadni, vagy hogy milyen epizódokat szeretnék beleírni. De ígérem, még a héten rászánok egy napot, és kigondolom, hogyan tovább. Mert nagyon szeretném ezt megírni. :)

Félreértés - Kellene egy átvezető epizód a két megírt rész közé, de nncs hozzá hangulatom.

Egy kvibli fiú panaszai - Ezzel is szenvedek. Sehogy nem sikerül megtalálnom az egyensúlyt. Nem akarom mégegyszer leírni ami az E. Pitonban is olvasható, viszont jó lenne, ha azok számára is érthető maradna, akik az eredetit nem olvasták. Segítsééég!

Amik viszont várhatóak:

Imagine-pályázatos cuccot is kipakolom, persze attól függ, milyen fogadtatást kap majd ott. :roll: (Egyelőre tényleg nagyon bizonytalan vagyok azzal a sztorimmal kapcsolatban.)

Amúgy utánaszámoltam, és bő 40 oldalnyi cuccom pihen a fiókomban (vagyis a mappámban). Mit szóltok ehhez?

Ebből, amiket még esetleg publikálni fogok:

GYK sajátkaraktere (vagyis Kate) illetve én sajátkarakterem (Eugene, ki más? :D ) szereplésével íródó cucc. Ilyen romantikus-vicces izé, két fejezet van belőle. De mivel elég sok ahhoz a sztorimhoz kapcsolódó írásom van már fent, ezzel nem akarlak pluszban fárasztani titeket.

Egy sajátfandomos romantikus cucc, amiben egy fejezet után megakadtam, de addig nem publikálom, amíg nem lesz belőle legalább 5 fejezet.

Másik sajátfandomos romantikus cucc. Ebből fél fejezet van, de mostanában ehhez van a leginkább ihletem, szóval sanszos, hogy végigírom majd. De ezt sem kezdem publikálni, amíg nem lesz belőle viszonylag sok feji.

A Különös nyárhoz egy kiegészítő novella, és egy regény-folytatás, ami inkább fantasy-szerű. De ezeket csak akkor, ha sikerül az eredetinek a végére jutnom.

Ééés, amiket mindenki jól megfontolt érdekében inkább jó mélyen elások a vinyómra:

Két minősíthetetlenül rossz tizenöt éves yaoista szintű E/H slash, és egy direktrossz snarry, ami tényleg rossz.

Remélem, nem felejtettem ki semmit. :roll:

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 12:57 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
Tényleg jó volt ez az interjú. :D És köszi az ismertetőt a regényekhez! :)
(Van egy jól bejáratott korbácsom, ha netán elkopna az ostorod GYK hátán, és szükséged lenne rá... XD)

Köszi! :D Áh, nem voltak nagy ismertetők, de kb 6 éve (tééényleg, 16-án lesz pont hat éve), hogy azt a sztorit rágom. :roll: El nem tudom képzelni, hogy nem unák még. :lol: A korbács jöhet, sajnos tényleg elkopott az ostor. Nem mintha azon az irományon sokat segített volna a bétázás. *szemforgat*

Hírek:

A táboroshoz hozzáírtam - a következő fejezet címét. :lol: De már van hozzá ötletem, és szeretném megírni tizenhatodikára. Meg hamarosan szülinapom is lesz, és jó lenne valami szülinapi frisst is alkotni. De inkább nem ígérgetek, mostanában úgysem tudom betartani. :oops:

Emellett hozzáfogtam a kismllió elkezdett és félbehagyott cuccom mellé egy teljesen újat. Ez egy PD-s, teljesen sajátfandomos, 100% slashmentes, rózsaszínromantische cucc lesz, némi humorral. De ezt csak akkor kezdem publikálni, ha legalább 10 fejezet megíródott belőle, nem akarok még egy befejezetlen izét felpakolni.

Ééés újabb interjú, ezúttal Süssünkös. Mivel ez is csak ilyen izé, nem fejezetként pakolom fel. Ezúttal nem lett túl vicces, szóval bocsi! (Ja igen, a múltkori interjúhoz mééég valamit elfelejtettem mondani: az abban szereplő Harry ilyen OOC elgagyított VÖ-s Harry, nem összekeverendő az igazi canon szerinti Harryvel.)

Riporter: Kedves olvasóink! Már lassan egy éve befejeződött a Roxforti étkeztetés megreformálására irányuló kísérlet, ezért az esemény néhány résztvevőjét meghívtuk a szerkesztőségbe erre a kis interjúra. Tehát szeretném bemutatni Perselus Pitont, Hermione Grangert, Vincent Crakot, Gregory Monstrót, illetve magát a mágiaügyi minisztert, Percy Ignatius Weasleyt.

Riporter: - Mivel foglalkoznak jelenleg?

Piton: - Még mindig a Roxfort igazgatója vagyok, és az is maradok egy jó darabig. Viszont van egy tervem, aminek csak a megvalósításán dolgozom, de addig nem szeretnék róla semmit mondani, amíg biztos nem lesz.
Hermione: - Gyógyítónak tanulok a Szent Mungóban, emellett nemsokára megkapom a konyhavezetői oklevelet. Tudja, jobb, ha nem csak egy végzettsége van az embernek.
Crak: - Utolsó évesek vagyunk a Roxfortban. Tavaly túl sokat ettünk, már nem maradt energiánk a tanulásra.
Monstro: - Ja.
Percy: - Gondolom, erre felesleges válaszolnom. Amúgy a reformmal kapcsolatban azon fáradozom, hogy részletekbe menően utánanézzek minden apróságnak, amit utólag hasznosítani lehet.

Riporter: - Szívesen emlékeznek vissza a reform időszakára?

Piton: - Nos, a nehézségek ellenére is bátran kijelenthetem: Igen! Bár túlzás lenne azt mondani, hogy minden zökkenőmentesen zajlott, de kisebb fennakadások adódhatnak minden újítás bevezetésekor, nem?
Hermione: - Számomra is pozitív élmény volt… Legalábbis nagyrészt. Nagyon sokat köszönhetek ennek az egésznek. *szerelmes pillantást küld Piton felé*
Crak: és Monstro egyszerre: - Ja!
Percy: - Nekem nem kis nehézséget okozott az EGYÉL-t meggyőzni arról, hogy ne függesszük fel ezt a programot, és a szülőktől kapott rivallóktól is csengett a fülem, de…
Riporter: - Mégis ennyire bízott a sikerben?
Percy: - Inkább Piton professzor, amiért közbenjárt Xwomannél, hogy ne legyen olyan gyorsan vége a sztorinak.

Riporter: - Ha újrakezdhetnék ezt a programot, mit csinálnának másképp?

Piton: - Néhány trollt állítottam volna Xwomanre, hogy ne írjon annyi hülyeséget.
Hermione: - Nos… Talán jobban megbecsültem volna a konyhafőnöki posztot, amivel az igazgató úr megbízott.
Piton: - Maga csodálatosan végezte a munkáját, Miss Granger!
Hermione ellágyulva: - Köszönöm, igazgató úr!
Monstro: - Még többet ennék, és a finomabb fogásokból elspájzoltam volna magamnak.
Crak: - Ja.
Percy: - Talán nem ártott volna egy felügyelőbizottságot küldeni a Minisztériumból…
Piton: - Arra semmi szükség nem lett volna, így is csodálatosan boldogultunk!

Riporter: - Mit tartanak számon a legnagyobb sikerként a reform alatt?

Piton: - Hogy egyáltalán el tudtam érni, hogy bevezessék.
Hermione lelkesen: - Amikor az igazgató úr kinevezett helyettes konyhafőnöknek!
Crak: - Amikor megettem egy egész seadramont, és nem lettem rosszul tőle.
Monstro: - Ja. És amikor mindenki minket ünnepelt, mert legyőztük a zombi grillcsirkéket.
Crak: - Ja. Az tuti volt!
Percy: - Nos… Kaptam két levelet, amiben az egekig magasztalták a reformot. Bár nem írták alá, de mégis jó volt olvasni, hogy ez az egész mégsem olyan veszett fejsze nyele…
*Crak és Monstro sunnyognak*

Riporter: - Önök szerint ki volt a legjobb szakács?

Piton: - Fáj bevallani, de Neville Longbottom. Már be is ajánlottam őt Gordon Ramsay-hez.
Hermione: - De azért Harryék is ügyesek voltak, viszont Neville tényleg született tehetség!
Crak és Monstro egyszerre: - Luna Lovegood!
Riporter: - Bocsánat, de muszáj megkérdeznem: milyen húsa volt annak a seadramonnak?
Crak: - Mint a csirkéé. Csak sokkal több.
Percy: - Nos… Néha a panaszlevelek mellé küldtek néha ételmintát, de inkább egyiket sem kóstoltam meg.

Riporter: - Nem a reformhoz kapcsolódik, csak pusztán kíváncsi vagyok. Mi a kedvenc ételük?

Piton: - Mindegy, csak jól legyen elkészítve.
Hermione: - Nekem sincs igazán kedvencem.
Crak: - Zombicsirke.
Monstro: - Seadramon.
Percy: - A húsos gombóc, de csak akkor, ha anya főzte.

Riporter: - Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat? Lehet pozitív vagy negatív élmény egyaránt.

Piton: - Amikor a tanárok ultimátumot adtak, hogy függesszem fel a reformot. Na, az tényleg rettenetes volt.
Hermione: - Azt hiszem, én mindkettőre tudok példát. A legjobb az volt, amikor az igazgató úr kinevezett helyettes konyhafőnökké, a legrosszabb pedig amikor azt hittem, leharaptam Rita Vitrol fejét.
Crak: - Őt is megfőzték?
Hermione: - Jaj, dehogy!
Percy gyanakodva: - Ezt most én sem értem…
Hermione: - Á, hagyjuk.
Monstro: - Ja, hogy a bogárlevesben! Hú, az de finom volt!
Percy: - Mi van a bogarakkal?
Riporter: - Kérem, inkább a kérdésre válaszoljanak!
Monstro: - Amikor nagyobb hősként ünnepeltek minket, mint Potteréket.
Crak: - Ja. Az tuti volt!
Percy: - Amikor Piton professzor bejelentette, hogy vége a reformnak. Nos az…
Piton, rettenetesen gonosz tekintettel: - Vigyázzon, mit mond!
Percy: - …az rettenetes volt nekem is!

Riporter: - Mit őrzött meg a reformokból?

Piton: - Még mindig él a konyhai gyakorlat, bár a diákok most már csak a manók felügyelete alatt főzhetnek.
Hermione titokzatosan: - Nagyon sok mindent…
Crak: - Egy pikkelyt a seadramon bőréről
Monstro: - Az egyik zombicsirke szerencsecsontját.
Percy: - Bekereteztettem a manókkal kötött munkaszerződés másolatát, és kifüggesztettem az irodám falára.

Riporter: - Mennyit változott azóta az életük?

Piton: - Rengeteget, és csak pozitív irányba!
Hermione: - Egyetértek. Nagyon sokat köszönhetek ennek a reformnak.
Crak: - Sajnos azóta kevesebb kaja jut nekünk…
Percy: - Sokkal csendesebbek a napjaim. Igaz, unalmasabbak is.

Riporter: - Mennyi szabadidejük van most?

Piton: - Nem sok. Az iskola igazgatójaként rengeteg feladatom van. Nem is beszélve a… ehh, vegye úgy, hogy nem mondtam semmit.
Hermione: - Én sem pihenhetek, de talán a vizsgák után lesz időm szusszanni.
Monstro: - Sok.
Percy: - Én sem pihenhetek, jelenleg egy nagyszabású nemzetközi konferenciát készítek elő.
Piton: - A reformmal kapcsolatban?
Percy: - Még mit nem!

Riporter: - Lehet pár személyes kérdésem is?

Piton: - Attól függ.
Hermione: - Persze, bármire szívesen vállalkozom.
Percy: - Előbb halljam azokat a kérdéseket, és meglátom, válaszolok-e.

Riporter: - A magánéletükben bekövetkezett valami változás?

Piton: - Igen. De ennél bővebben nem vagyok hajlandó nyilatkozni.
Hermione: - Nekem is. Azt hiszem, megtanultam, hogy az ítélkezés helyett jobb közelebbről is megismerni az embereket, hiszen pozitívan csalódhatok bennük. Nagyon pozitívan…
Crak: - Még jobban szeretek enni.
Percy: - Szerencsére a családi életem nem ment rá erre a reformra.

Riporter: - Úgy értem, családalapításon gondolkodnak?

Piton: - Erre nem válaszolok.
Hermione: - Akkor én sem. Pedig muszáj lesz gondolkodni rajta.
Piton: - Ezzel mire célzol?
Hermione: - Ezt inkább később kellene megbeszélni…
Monstro: - Még nem mertük megkérni Luna kezét.
Percy: - Erről még korai lenne beszélnem.

Riporter: - Így utólag mi a véleményük a Süssünk írójáról, Xwomanről?

Piton: - *Cenzúrázva, mivel a professzor nagyon de nagyon csúnya szavakkal illeti az iromány megalkotóját*
Hermione: - Egész jó fej. Végül is neki köszönhető, hogy összebarátkoztam Sybillel, hogy helyettes konyhafőnök lettem, és hogy…
Riporter: - Igen?
Hermione: - Inkább hagyjuk…
Crak: - Imádjuk őt!
Monstro: - Ja. Csak a tepsis krumplis rész nem kellett volna…
Percy: - Csatlakozom az igazgató úrhoz…

Riporter: - Búcsúzóul nem osztanának meg az olvasókkal valami kis titkot, ami a Süssünkből nem derült ki?

Piton: - Nemsokára megnyit a…
*Kivágódik az ajtó, megjelenik Eugene*
Eugene: - Én tudom a legnagyobb titkát! Én vagyok a fia!
Piton: - Húzz már innen a fenébe, ez nem az a történet!
Hermione: - Ebben a sztoriban nincs is fia a professzornak. Legalábbis még vagy hat hónapig…
Piton: - Hogy?
Hermione: - Majd megbeszéljük…
Crak: - Nem ízlett Draco főztje.
Monstro: - Pitoné sem.
Piton: - Na várjatok, mit kaptok ezért a vizsgán!
Percy: - Csodálatos karácsonyi díszeket készítettem Lockhart rózsaszín csillogós habcsókjaiból.

Riporter: Köszönöm szépen, hogy eljöttek ide!

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 23:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

Tényleg jó volt ez az interjú. :D És köszi az ismertetőt a regényekhez! :)
(Van egy jól bejáratott korbácsom, ha netán elkopna az ostorod GYK hátán, és szükséged lenne rá... XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 18:03 
Fanficbúvár

Nem is nyafogtam annyit, most mért mondod ezt? :roll:

Interjú majd majd lesz, ha szeretitek, a többi írásomhoz is. :D

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 17:59 
Fanficbúvár

Nem hagytam ki azt a zárójelest :-P De addig mondtuk, hogy fejezd be a nyafogást, míg csak sikerült :D

Az interjú... Megint kifeküdtem rajta XD
Várom a következőt :D ;))

*már itt sincs XD* (valaki segítsen, ez a nőszemély ostorral üldöz, nem javítom neki a kihívásos cuccát) O.o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 15:37 
Fanficbúvár

Xwoman írta:
Szóval tényleg abszolút nincs értelme ennek az interjúnak. :roll:
Az nem baj... ettől függetlenül imádtuk! :D (legalábbis én imádtam...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 15:06 
Fanficbúvár

HilarioN írta:
Nyaaaaaaf! nem mondom azt, h örülök, h nem alkottál semmi publikálhatót, de...

Halííí! :D Ha felvidított, akkor mégis volt értelme megírnom. ^^ Örülök, hogy tetszett, és sikerült pár vidám percet szerezni neked! :)

Jaj, valamit elfelejtettem: slash nincs sem az E. Pitonban sem A négy bűbájban (az interjúban az utóbbit 4bként emlegetik). A Vigasztaló Ölelésben pedig nem szerepel sem Emily, sem Meloé. Szóval tényleg abszolút nincs értelme ennek az interjúnak. :roll:

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 21:38 
Fanficbúvár

Nyaaaaaaf! nem mondom azt, h örülök, h nem alkottál semmi publikálhatót, de...
mindenesetre! ez a kis interjúdolog ma nagyon felvidított, és jaaaaaj! ne tudd meg, hangulatgörbe a magasban, nekiláttam, és totál harcmezővé változtattam a csendes kis depis valakit, valamiért szent mungó beli helyszínét. :)) nem tehetek róla, de annyira felvidultam... csak attól félek, a kedves olvasóim fognak tőlem azonnal elpártolni, ha meglátják milyen lesz a hatodik fejezet... khhhm.
na de. magáról a frenetikus, és egyszerűségében vicces interjúról: életvidáááám! elképzelni sem tudtam, hogy fogok ma vidám lenni, vagy csak egyszerűen több lenni vegetáló csigánál - és te megtetted! imááádlak érte! :x *nagyölelés*
eugene és harry válaszai voltak a legcukibbak, meg amikor a van-e valami szokatlan benned... :D jááááj. meg nyaaaaaf. *Hil szemei átmennek kiscsillagocskákba. totál mangafeje van. chibiii* valahogy így nézek mosz ki neked köszönhetően: >:D< :D *.* >-< satöbbi-satöbbi... elképzelheted, kirohanás a köbön.
köszönöööm, hogy olvashattam, szebb lett a napom! (sőt, a Nap is kisütött. vagy a Hold. vagy az utcalámpa, na.)
puszillak, ölellek, imádlak! *babanyááál*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 21:13 
Fanficbúvár

Hümm... hát az E. Piton a legelső írásom, szóval ne várj valami hűdetökéletes írást. A 4b már jóval összetettebb és jobban megírt cucc...

Egyéb:

Sikerült megírnom a pályázatos cuccot!

El sem hiszem, első befejezett sajátfandomos sztorim! :D (GYK, ezt a zárójeles részt inkább hagyd ki... Vááh, annyiszor fel akartam adnííí, de végül csak sikerült.)

Más egyéb:

Semmi publikálhatót nem alkottam még mindig, viszont itt egy kis agyament internyú a Vigasztaló Ölelés kiegészítéseként. Nem fejezet, csak ilyen saját magam szórakoztatására készült izé, szóval szerintem inkább illik ide, mint az oldalra.

Némi slasht tartalmaz, de semmi komoly. :) Nem árt hozzá némileg ismerni az E. Pitont és a Vigasztaló Ölelést! :) Értelmet pedig ne keressetek neki. ::)

Mi a neved?

Harry: - Harry Potter
Eugene: - Eugene Piton
Meloé: - Meloé Rosato
Emily: - Emily Gray

Fiú vagy vagy lány?

Harry: - Fiú
Eugene: - Ebben a sztoriban még magam sem tudom...*duzzog*
Emily: - Miről nem tudok?
Eugene: - Ehh... Hosszú. Majd valamikor elmesélem.
Riporter: - A kérdésre válaszoljanak, kérem!
Emily: - Elnézést. Lány.
Meloé: - Nő! *kihúzza magát*

Hány éves vagy?

Harry: - 17.
Eugene: - Szintén.
Emily: - Erre a kérdésre inkább nem válaszolnék, ha lehet.
Meloé: - Én sem...
Eugene: - Meloé nemsokára huszonnégy lesz... *még idejében elhajol a tasli elől*

Milyen magas vagy?

Harry: - Olyan 175 centi körül lehetek.
Eugene: - Nos... Nem vagyok túl magas.
Meloé: - Én 165 vagyok, Eugene pedig még ennél is alacsonyabb...
Eugene: *duzzogva elfordul*
Emily: - Én olyan 170 környékén lehetek.

Nemzetiséged?

Emily: - Mind britek vagyunk, Meloé kivételével.
Meloé: - Igen, én Olaszországban születtem.

Vannak rossz szokásaid?

Emily: - Talán egy kicsit túl aggodalmaskodó vagyok.
Harry: - Egyesek szerint megmentési kényszerem van, de ez nem igaz.
Eugene: - Dehogynem.
Harry: - Nem is!
Riporter: - Már megint eltértek a tárgytól...
Harry és Eugene egyszerre: - Bocsánat!
Eugene: - Szeretem bosszantani az embereket.
Meloé: - Csak addig, ameddig valaki képen nem töröl... Amúgy nekem nincsenek rossz szokásaim.
Emily: - Ha leszámítjuk, hogy néha túl lengén öltözöl...
Eugene: - És néha ostobaságokat kérdezel.
Harry: - Valamint néha csak olaszul vagy hajlandó megszólalni.
Meloé: *most ő fordul el duzzogva, és barátságtalan dolgokat motyog magában - természetesen olaszul*

Szűz vagy?

Emily: - Húsz évig voltam férjnél, és van egy gyerekem. Szerintetek?
Meloé: - Nos... Nem.
Eugene: - Mily meglepő... *gúnyolódik*
Meloé: - Inkább válaszolj a kérdésre!
Eugene: - Nem.
Riporter: - Nem válaszolsz, vagy...
Eugene: - Nem, nem vagyok szűz. *elfordul, vörösödik*
Harry: - Én sem... *szintén vörösödik*
Emily: - Azt hiszem, lesz mit megbeszélnünk. *setéten néz a srácokra*

Ki a társad/hitvesed?

Emily: - Sajnos özvegy vagyok.
Meloé: - Az eredeti 4b-ben Piton lesz, de a VÖ-ben hol ez, hol az.
*Harry és Eugene inkább sunnyognak*
Riporter: - Tehát?
*Ismét egyszerre*
Harry: - Eugene
Eugene: - Harry
Emily: - Sejtettem...
Meloé: - Hogy? Mi?
Eugene: - Téged sem az eszedért szeretnek...

Vannak gyerekeid?

Emily: - Eugene a nevelt fiam, és van még egy lányom.
Meloé: - Nincs, legalábbis a VÖ-ben.
Eugene: - Inkább hagyjuk a témát.
Harry: - Szerintem is.

Mi a kedvenc ennivalód?

Meloé: - Mindegy, csak tészta legyen benne.
Eugene: - Pedig nem ártana inkább fogyiznod.
Meloé: - Fogd be!
Emily: - Ezen gondolkodnom kell... De azt hiszem, én is a tésztára szavazok.
Harry: - Bármi, amit a Roxfortban vagy az Odúban főznek.
Eugene: - Én inkább a leveseket szeretem.

Mi a kedvenc fagylaltod?

Emily: - A csoki.
Meloé: - Mindegy, csak ne legyen olyan vizes, azt nem szeretem.
Eugene: - A citrom.
Harry: - Nekem is a csoki.

Megöltél már valakit?

Emily: - ???
Meloé: - Hát... Nemrég szórtam tele a konyhát hangyairtóval, ha ez gyilkosságnak számít...
Eugene: - Nem!
Harry: - Voldemortot. De nem vagyok gyilkos, muszáj volt megtennem!
Eugene: - Tudom. *mondja kedvesen, finoman megszorítja Harry kezét*
Meloé: - Fujj, legalább itt ne...!
Eugene: - Látom, végre leesett neked is... *ismét sikerül elhajolnia*

Gyűlölsz valakit?

Meloé: - Néha az unokaöcsém.
*Eugene szemtelenül vigyorog*
Harry: - Nem. Már nem.
Eugene: - Hagyjuk, hosszú...
Emily: - Én sem gyűlölök senkit.

Szeretsz valakit?

Emily: - Egyelőre nincs új férfi az életemben, már ha erre vagy kíváncsi.
Meloé: - Hogy ebben a pillanatban kit? *gondolkodik* Most jött egy helyes új srác a boltba, azt hiszem, őt tudnám szeretni... *álmodozó pillantás*
Eugene: - Nem hanyagolnánk ezt a témát most már tényleg?
Harry: - Szerintem egyértelmű, nem?

Vannak titkaid?

Emily: - Csak annyi és olyanok, mint a legtöbb embernek.
Meloé: - Vannak, de azért titkok, mert titkok...
Eugene: - Igen van. Terhes vagyok!
Meloé: - Jaj, de hülye vagy!
Harry *lesápadva*: - Micsoda?
Eugene: - Nyugi, csak vicc volt...
Meloé: - Röhög a vakbelem!
Harry: - Nekem sincs komolyabb titkom.

Mi a munkád?

Meloé: - Bolti eladó.
Eugene: - És a másik szakmád?
Meloé: *nem érti, mire célozhat Eugene*
Eugene: - Hagyjuk. Tanársegéd vagyok a Roxfortban.
Emily: - Háztartásbeli vagyok.
Harry: - Még csak tanulok.

Mit teszel, hogy kikapcsolódj?

Emily: - Bekapcsolom a tévét.
Meloé: - Elmegyek bulizni a munkatársakkal.
Eugene: - Rajzolgatok, gitározgatok... vagy csak ledőlök az ágyra, nézem a plafont, és gondolkodom.
Harry: - Nézem, ahogy Eugene rajzolgat, hallgatom a gitárjátékát, és...
Emily: - Inkább ne folytasd, kérlek!

A szemed színe?

Emily: - Kék.
Meloé: - Barna.
Harry: - Zöld.
Eugene: - Fekete
Meloé: - Nem sötétbarna?
Eugene: - Nem. Tényleg fekete.
*Meloé odamegy, megnézi* - Tényleg fekete.

Bőrödé?

Emily: - Fehér, kicsit szeplős.
Meloé: - Inkább kreol.
Harry: - Fehér.
Eugene: - Túúúl fehér

Hajadé?

Emily: - Eredetileg vöröses barna, de mióta őszülök, vörösre festem.
Meloé: - Fekete, és feketére festem, mióta őszülök.
Eugene: - Micsoda kreativitás... Amúgy az én hajam is fekete.
Harry: - Dettó.

Kövér/átlagos/sovány?

Emily: - Inkább átlagos.
Meloé: - Szintén.
Eugene: - Átlagosan husi vagy, Meloé... *ééés már megint sikerül elhajolnia* Én viszont sajnos túl sovány vagyok.
Harry: - Nem is! Te így vagy jó. Én viszont lehetnék kicsit izmosabb is...

Eső vagy napfény?

Mindannyian: - Napfény!

Kempingezés vagy inkább otthon?

Harry: - Egyértelműen otthon! Sátrat nem akarok látni többé az életben!
Meloé: - Pedig a kemping olyan romantikus...
Eugene: - Na persze... Talán valamelyik túraboltban is van szépfiú?
Meloé: - Nincs!
Emily: - Én a kempingre szavazok. túl sokat voltam négy fal között az utóbbi időben.
Eugene: - Otthon! Ha Harry nem akar kempingezni, én sem.

Bármi szokatlan veled kapcsolatban?

Emily: - Fiúk, erre inkább ne válaszoljatok! Velem nincs semmi szokatlan.
Meloé: - Velem sincs.
Eugene: - Kvibli vagyok.
Harry: - Én pedig a Fiú Aki Túlélte. Megfelelt ez a válasz a hölgyeknek?
Emily: - Köszönöm, tökéletes volt!

Mennyi ételre/italra van szükséged egy nap?

Eugene: - Nem túl sok ételre van szükségem.
Meloé: - Nem úgy, mint italra...
Eugene: - Ne célozgass!
Meloé: - Fáj az igazság?
Eugene: - Csak néha szoktam inni!
Meloé: - De akkor nyolc ember helyett.
Harry: - Ez sajnos igaz...
Eugene: - Ezért még számolunk!
Emily: - Nem többre, mint bárki másnak.
Meloé: - Szintén.
Eugene: - Ha nem számítjuk a napi két liter fagyit...
Meloé: - Nincs annyi!
Eugene: - Na persze!
Harry: - Befejeznétek? Amúgy én sem eszem vagy iszom többet, mint bárki más.

Milyenek (voltak) a szüleid?

Emily: - Nagyon rendes emberek voltak.
Harry: - Sajnos nem emlékszem rájuk, de biztos vagyok benne, hogy csodálatosak voltak.
Eugene: - Az igazi szüleimre gondolsz? Apám egy utolsó szar alak. Nem csoda, hogy anyám öngyilkos lett... De a nevelőszüleim csodálatosak!
Meloé: - Kedves, dolgos emberek voltak, csak elég szegények...

Akarsz mondani valamit az olvasóknak?

Harry: - Olvassatok inkább 4b-t!
Eugene: - Úgy van!
Emily: - Azt hiszem, ebben egyetértünk.
Meloé: - Én speciel jól érzem magam ebben a sztoriban is.
Eugene: - Azt nem csodálom....khm

És most mit fogsz csinálni?

*Meloé ad egy nagy csattanós taslit Eugene-nak*
Eugene: - Ezt most miért?
Meloé: - Csak úgy. Mert most nem számítottál rá.
Harry: - Ne bántsd őt!
Emily: - Jaj, ne veszekedjetek. Amúgy a Colombót fogom nézni a tévében.
Meloé: - Én is.
Eugene: - Még meglátom.
Harry: - Nekem sincs konkrét tervem. Majdcsak kitalálunk valamit...

Vége

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 20:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

Helyes! :) A táboroson kívül még nem olvastam egyiket sem, de már egy ideje tervbe van véve. :) Csak kellően le kell tisztítanom az előzetes elvárásaimat veled kapcsolatban, nehogy csalódjak. (Még erősen a Süssünk hatása alatt vagyok... ;) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 16:19 
Fanficbúvár

Herika:

Öhh... :oops: Fogalmam sincs, mikor lesz publikálható állapotban a crossoverem. :oops: Nagyon megakadtam benne, már vagy két hete ilyen bekezdésenként haladok. Nem tudok eksönt írniii :((

G Lamaro:

Azért néha rámfér, ha néha nyaggatnak :)) Hümm... Nem tudom, melyik nemslash írásom folytatása érdekelne a táboroson kívül, de a négybűbáj és a kviblifiús folytatása már íródik. Ezek mellett sem a crossoverben, sem a pályázatos cuccban nem lesz slash vagy femslash. :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 11:43 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én már nem is mondok/kérek semmit... Nem szeretnék a korbáccsal hadonászó hajcsár szerepében tetszelegni. :D Az egyetlen, amiért igen morcos leszek, ha késik: a Shadow bétázása. X-( >:)

Azért majd sikíts, ha lesz valami engem is érdeklő friss! :) (minden, ami nem slash...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 17 (szombat), 19:48 
Könyvmoly

Xwoman írta:
Ja igen, ezt elfelejtettem! A Harry Potter - X-Men crossoveremből van 11 oldalam. És még vagy hat-hét oldalnyi biztos lesz belőle.

A nagy kérdés az: Hogy MIKORRRR??? Engem érdekelne igen csak :P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 22:38 
Fanficbúvár

én nem mondtam semmit... XD :))

egyébként szerintem ne töröld vissza :) a végén még megbánnád :) de a *** néha elég jó megoldás tud lenni. vagy tudod, A módszer ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 18:35 
Fanficbúvár

Beteg? :)) Ez célzás arra, hogy Xwoman kissé stikkes? :D

Hát elvileg az Imagine kupa után jópár hétig lesz friss. 4b pedig... Hát nem tudom, lehet, hogy vissza kellene törölni, amit eddig írtam, és újrakezdeni...

*szenved*

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 18:28 
Fanficbúvár

Legalább tudjuk, hogy a "beteg" még él. De szerintem mindenkivel nagy egyetértésben egy hatalmas ölelés neked (hm, csak el ne felejtsem átadni XD), meg kitartás, és várjuk nagyon azt, amikor újra lesz 4B, meg bármi más :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 17:32 
Fanficbúvár

Azt hiszem, már nagyon nagy veréseket érdemlek... :oops: De lövésem sincs, mikor lesz friss. Az Imagine-pályázatban most tartok ott, hogy már nem kell azon nyafognom, kész leszek-e vagy sem.

De az összes többi írásom egyelőre függőben. Ráadásul a hetero kihívásra is jelentkeztem, igaz GYK-val társszerzőként. (Amúgy felkerült a héten egy közös írásom vele, egy slash/femslash, sok szeretettel Draco Girlnek!)

Eggen, ez a bejegyzés tényleg csak egy életjel. :roll:

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 17:25 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
A pályázatos dologhoz sok sikert! :) A hisztit meg majdcsak kibírjuk... max Húsvét másnapig keresünk valami pasit, aki meglátogat egy vödör hideg víz, vagy egy szódás ballon kíséretében. :D

Táboros... Hm... már majdnem megfeledkeztem róla. Azzal tényleg csipkedhetnéd magad egy kicsit. Már alig emlékszem a részletekre, újra kell olvasnom, ha lesz friss. :roll:

Az X-menhez nem sokat értek, de részemről jöhet, majd megküzdök vele. :D (Mármint nem az X-menekkel, vagy Pitonnal, hanem a megértésével. Max frissítem az X-menes tudásom... :D )

Köszi szépen! :)

Jaj, a húsvéti szódásballonos locsolást amúgy is megkapom, apának hála. :roll:

A táboros... :oops: A héten lesz, de télleg! Ha mégsem, megverhettek. :roll:

Az X-Menes sztorit próbálom úgy írni, hogy elég legyen csak alapszinten ismerni a képregényt/rajzfilmet/filmet, azt sajnos úgysem tudnám megoldani, hogy azoknak is 100% érthető legyen, akik életükben nem találkoztak a X-ekkel előtte. :D

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 21:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

A pályázatos dologhoz sok sikert! :) A hisztit meg majdcsak kibírjuk... max Húsvét másnapig keresünk valami pasit, aki meglátogat egy vödör hideg víz, vagy egy szódás ballon kíséretében. :D

Táboros... Hm... már majdnem megfeledkeztem róla. Azzal tényleg csipkedhetnéd magad egy kicsit. Már alig emlékszem a részletekre, újra kell olvasnom, ha lesz friss. :roll:

Az X-menhez nem sokat értek, de részemről jöhet, majd megküzdök vele. :D (Mármint nem az X-menekkel, vagy Pitonnal, hanem a megértésével. Max frissítem az X-menes tudásom... :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 19:45 
Fanficbúvár

Áh, a pályázattal úgyis készen leszek, csak az ilyen pályázatos-kihívásos-üstös dolgaim írása közben folyton hisztizek, hogy nem lesz kész, nem lesz jó, de azért általában csak szokott sikerülni. :roll:

A fejezeteket pedig inkább már nem ígérem biztosra, mert általában ezeket nem sikerül tartanom. De azért a táborossal megpróbálom összekapni magam, jó lenne a meritáborig vagy öt-hat epizódót kipakolni. :D (Esetleg be is fejezni addig, de ennyire optimista azért nem vagyok. :roll: )

Ja igen, ezt elfelejtettem! A Harry Potter - X-Men crossoveremből van 11 oldalam. És még vagy hat-hét oldalnyi biztos lesz belőle.

És itt a nagy kérdés: kezdjem el kipakolgatni egy-két héten belül? Mert mostanában ehhez van inkább ihletem, és úgy tűnik, pár héten belül be tudom fejezni, és talán a kéthetenkénti frissítést tudnám tartani vele.

Műfaját nézve humor, akció, ezenkívül tőlem teljesen szokatlan módon 100% romantikamentes. És mily meglepő, Pitont ebből sem tudtam kihagyni. ::)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 19:05 
Ó-nagy-admin "backstage"

Xwoman írta:
Az a hátsónbillentő szerkezet megint jól jönne. :)) Amúgy az a pályázatos sztorim lesz az első befejezett sajátfandomos írásom - persze ha sikerül megírni. :roll:

Apropó, táborossztorihoz már van ötletem, jövőhéten megpróbálom a kövi fejezetét annak is megírni. Nem biztos, hogy fog sikerülni.

*Szenved*

Micsoda hozzáállás ez, kérem szépen?! :|N :P
Először is nem "ha sikerül", hanem "miután sikerül". Na és mi az, hogy "Nem biztos, hogy fog sikerülni." Ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha nehezen jutsz előre... :P Ez pont úgy hangzik, mintha előre eldöntötted volna, hogy nem megy. Szegény olvasó meg hoppon marad. :P Tessék pozitívan gondolkodni, és minden könnyebben megy majd! :D Szóval csak hajrá, hajrá, mert várjuk az olvasnivaló adagunkat, mint narkós a dílert. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 17:25 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
A biztatást tőlem megkapod bármire. :D (Ha szükséges, még a fizikai biztatást is. >:) Persze csak virtuálisan, sajnos túl messze laksz...)
Egyébként ügyes nagykislány vagy te, menni fog, csak akarni kell. :)
De azért egy kávét prezentálok neked doppingnak... $coffe :)

Az a hátsónbillentő szerkezet megint jól jönne. :)) Amúgy az a pályázatos sztorim lesz az első befejezett sajátfandomos írásom - persze ha sikerül megírni. :roll:

GYK írta:
én is, én is drukkolok, úgyis tudom, hogy menni fog! :)

és folytatásokkal majd nyúzlak - amennyiben te is leszel, én is leszek. a héten se beszéltünk valami sokat... :? :-(

De azért hajrá, hajrá, tessék írni :twisted:

Ííírok, írok! :) Csak soha nem azt, amit kellene. :roll: Jajah, majd úgyis elcsíplek MSN-en. :D

Apropó, táborossztorihoz már van ötletem, jövőhéten megpróbálom a kövi fejezetét annak is megírni. Nem biztos, hogy fog sikerülni.

*Szenved*

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 10:53 
Fanficbúvár

én is, én is drukkolok, úgyis tudom, hogy menni fog! :)

és folytatásokkal majd nyúzlak - amennyiben te is leszel, én is leszek. a héten se beszéltünk valami sokat... :? :-(

De azért hajrá, hajrá, tessék írni :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 7:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

A biztatást tőlem megkapod bármire. :D (Ha szükséges, még a fizikai biztatást is. >:) Persze csak virtuálisan, sajnos túl messze laksz...)
Egyébként ügyes nagykislány vagy te, menni fog, csak akarni kell. :)
De azért egy kávét prezentálok neked doppingnak... $coffe :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 12 (péntek), 21:05 
Fanficbúvár

Jelentem, felkerült a Witch Hunteres sztorim utolsó része is! :D

Emellett még mindig ugyanazok vannak folyamatban, mostanában képtelen vagyok akár egy sztorim is befejezni. De elvileg a crossoverem pár héten belül publikálható állapotban lesz. *reménykedik*

Az összes többi pedig... Pihen. :(( Ami nem jó, mert ismét jelentkeztem egy pályázatra, és így elég nehéz lesz teljesítenem, úgyhogy a bíztatás jól jönne! ;)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 17:05 
Fanficbúvár

Még a múlt hét előtt elkezdtem kipakolni a Witch Hunteres sztorim, Tiéd a döntés címmel, a frissítés ma este várható belőle. :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 14:56 
Fanficbúvár

Fent van a második Kívánság Üstre készült írásom, Az iskola legszigorúbb tanárnője címen.

Egyelőre az marad befejezett, majd meglátom, mennyire lesz kedvem/ihletem írni hozzá. (Persze ha nyaggattok, előfordulhat. De az sajnos mindenképpem depiend lesz.)

EDIT:

El is felejtettem... A héten elkezdem felpakolgatni a Witch Hunteres írásom is. :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 11:47 
Fanficbúvár

draco girl írta:

És Draco girl mindezeket nagyon várja :D

Már fent is van az ajándékod! :) Sok szeretettel, még mindig! >:D<

Szóval felkerült a Süssünk újab side-storyja, újabb slashes, Drarrys szösszenet. :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 19:24 
Könyvmoly

Xwoman írta:
Semmi baj, én a frissítésekkel maradtam el. :roll:

Viszont az elkövetkezendő két-három hétben lesz mit kipakolnom.

Egyrészt az Üstös sztorim teszem majd ki a hétvégén-jövő hét elején, illetve a Witch Hunteres femslashem is kikerülhet hamarosan.

Emellett Draco Girlnek készült egy kis slashy szösszenet a Süssünkhöz is. :) A többi cucc pedig még mindig íródik. :D

A fénypontokat pedig küldtem. :)

És Draco girl mindezeket nagyon várja :D

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 19:09 
Fanficbúvár

Semmi baj, én a frissítésekkel maradtam el. :roll:

Viszont az elkövetkezendő két-három hétben lesz mit kipakolnom.

Egyrészt az Üstös sztorim teszem majd ki a hétvégén-jövő hét elején, illetve a Witch Hunteres femslashem is kikerülhet hamarosan.

Emellett Draco Girlnek készült egy kis slashy szösszenet a Süssünkhöz is. :) A többi cucc pedig még mindig íródik. :D

A fénypontokat pedig küldtem. :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 14 (vasárnap), 17:40 
Szárnybontogató

Idézet:
Ezen kívül elkezdtem saját magamnak kifénypontozni az E. Pitont, eddig két fejezettel vagyok meg. Azt nem fogom ide feltenni, akit érdekel, szóljon itt a fórumon, PÜ-ben, vagy mailben, és küldöm is.

Szeretnék jelentkezni :D:D
Az új fejezetekhez majd pótolom a véleményemet :D egy kicsit elmaradtam vele. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 02 (kedd), 17:24 
Fanficbúvár

Felkerült egy teljesen új irományom, Táborozni jó! címmel. Aki szerette a Süssünköt, valószínűleg ezt is fogja.

De ehhez ide egy kis előzmény:

Az ARF táborban ültünk az asztal körül, és valaki felvetette az ötletet, hogy vajon Piton milyen tábort szervezne. Asdnek megtetszett az elképzelés, és kért, hogy írjam meg. Bár azóta elég sok idő eltelt, de most végre hozzá tudtam fogni.

Szóval a sztorit sok szeretettel asdnek ajánlom! :)

Ezen kívül elkezdtem saját magamnak kifénypontozni az E. Pitont, eddig két fejezettel vagyok meg. Azt nem fogom ide feltenni, akit érdekel, szóljon itt a fórumon, PÜ-ben, vagy mailben, és küldöm is. :)

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 22 (péntek), 18:51 
Fanficbúvár

Csak megemlítem, hogy felkerült a SSVAFKEM kiegészítő fejezete, most már tényleg. :) Mindenkinek jó olvasást hozzá!

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 20 (szerda), 20:33 
Fanficbúvár

Halihó!

Itt is adok életjelt magamról. Elkészült egy Süssünk-szerű elvetemült agymenés első fejezete, ezúttal a táborozás témakörében. Egyelőre még nem pakolom ki, csak ha két-három fejezet összegyűlt. Persze hagyom magam meggyőzni. :-P

A Süssünk bónuszfejezetének pedig rögvest nekilátok, ha minden igaz, a héten már tényleg publikálom. :)

A 4bhez is hozzáfogtam, de nem hiszem, hogy a héten elkészül, legalábbis nem ígérem.

Ja igen, a Witch Hunteres sztorim elkészült így most ráérek írni a saját cuccaim. :roll:

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 13 (szerda), 22:11 
Fanficbúvár

kykyke írta:
:D megint ment egy kriti, de most EKLE... :oops: e hónapban még nem termett egy darab sem, most gondoltam pótolok... remélem, nem gond... :)

pusszíka :D :-* >:D<

Jaj, köszönöm szépen, nagyon örültem ám neki! :) Még szép, hogy nem gond, nekem pláne nincs jogom a kritikáért lázadozni. (Még a negatívakért sem, nemhogy az olyan szépekért, mint amilyet tőled kaptam. :D )

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 9:19 
Könyvmoly

:D megint ment egy kriti, de most EKLE... :oops: e hónapban még nem termett egy darab sem, most gondoltam pótolok... remélem, nem gond... :)

pusszíka :D :-* >:D<

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 12 (kedd), 0:27 
Fanficbúvár

kykyke írta:
Sziiaa! :) Lám-lám, egy kykyke... :D

csak közölni szeretném veled, hogy a következő történeteidhez ment tőlem kritika: Őszi este; Csíny letudva!; Karácsony előtt; Májusi eső :D tessék majd válaszolgatni rájuk! :) nem is zaklatlak tovább, ott úgyis mindent leírtam neked! pusszííí

Szijja itt is! :) Nagyon szépen köszönöm a kritikákat, válaszoltam is rájuk. >:D< >:D<

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 11 (hétfő), 15:55 
Könyvmoly

Sziiaa! :) Lám-lám, egy kykyke... :D

csak közölni szeretném veled, hogy a következő történeteidhez ment tőlem kritika: Őszi este; Csíny letudva!; Karácsony előtt; Májusi eső :D tessék majd válaszolgatni rájuk! :) nem is zaklatlak tovább, ott úgyis mindent leírtam neked! pusszííí

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra