Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 1:40

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 241 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Drach és Luna kacskaringós krosszóverjei
HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 18:00 
Billentyűzetgyilkos

A lentebbi hozzászólásom után is jóformán csak támogató üzenetek találtak meg, így a többség akaratának eleget téve, egyedül bár, de folytatódik a trilógia írása. Minden továbbit a leírásba belefogalmaztam.

Tehát új fejezet, és csak remélni tudom, hogy a másfél éves kényszerszünet ellenére sem felejtette el mindenki. Szülinapi fejezet, második rész :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Drach és Luna kacskaringós krosszóverjei
HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 12:03 
Billentyűzetgyilkos

Belefáradtam, hogy még mindig 2-3 hetente magyarázkodjak, emailekre, kritikákra, a legkülönbözőbb helyen és módon történő megkeresésekre. Holott 1, illetve 1,5 éve nem volt frissítés. Így leírom ismételten, remélem utoljára.

Gyakran Ismételt Kérdések:
a) Miért fejeztük be, mikor csak 2 fejezet volt hátra?
Nem szándékosan történt, ha rajtam múlik, már a 2. kötet vége felé járnánk. Mondhatnám, hogy minden dologhoz 2 ember kell, de én azóta is a gép előtt voltam, vártam, hittem, nem teszem többé. Feladtam.

b) Miért nem folytatom egyedül?
Olyan szintű érdektelenséget kaptam Drachisstól, amit én nem viselek el. Sem tőle, sem senki mástól. Nemcsak a közös munkánkat tette próbára, hanem a barátságunkat is lerombolta. Ez az oka annak, hogy egyedül nem írom tovább, mivel jelentős mértékben változtatnom kellene a történet folyásán. Ugyanis a mi életünkön alapszik, a kettőnk jó viszonyán. Nem tudok alakoskodni, már nem gépelhetném le azt a szót, hogy a barátnőm. Megjátszás lenne a sztoriban jó kapcsolatot ápolni vele, mikor teljesen és visszafordíthatatlanul elhidegültünk egymástól.
Tehát, ha folytatnám, akkor Drachiss kikerülne a történetből. Ez lenne az ára annak, hogy a cselekmény folytatódhasson, mert vele, a karakterével sem tudok dolgozni ebben az új felállásban. Aki megszerette a Hamit, illetve a Nyamit, az pedig Drachisszal együtt tette, a két karakter teljes ellentmondását és változatosságát, a kettőnk egymásra épülő humorát. Így alapjaiban változna meg minden, és már senki se azt kapná, amiért kedvelte a történetet.

c) Nincs senki, akivel folytatnám?
Úgy hiszem, lenne. Kicserélhetném egyik pillanatról a másikra Drachiss karakterét, de senki sem erre a vonatra váltott jegyet, mikor nekikezdett a történetnek. Onnantól kezdve pedig olyan véleményeket kapnék, hogy már nem az igazi, Drachisst hiányolják, Drachisst szerették, joggal követelnék vissza. Azaz magyarázkodhatnék továbbra is.

Konklúzió: Ez a történet mindenképpen csorba. Ha folytatom, vagy az én karakterem egyedül, akár egy új szállal, szerintem mindenki elégedetlen lenne vele. Különben marad érintetlen, de befejezetlen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 10 (kedd), 15:37 
Billentyűzetgyilkos

Drach mindent meg tud magyarázni ha hagyod neki, azt is képes bebeszélni neked h tulajdonképp fiú vagy és a kripton bolygóról szalasztottak.

igazából nem érzek szomorúságot, mert nem az én hibám h ezt csinálja, nem tehetek róla, ő akarja így. már nagyon-nagyon rég tart a fogócskám, gyakorlatilag január-február óta kergetem, és próbálom tartani vele a kapcsolatot, a közös munkát, bármit. minden tőlem telhetőt megtettem, innentől csak vállat vonva elfogadom a helyzetet, a be nem tartott ígéreteit

indok mindig van h mi történt, de azok hallgatásába is bele lehet fáradni. sokszor kértem h ne azért hívjon h most nem tud jönni, hanem szóljon ha véletlen tud, akkor igyekszem lenni én is

már mindenféle beszélgetésen túlvagyunk, elmondtam neki a véleményem az egész dologról, hovatovább arra is megkértem h ha nem tart igényt a társaságomra, csak mondja meg, legalább tudjam, úgy a fair. így is több mint sok esélyt adtam, mert mindezt gyakorlatilag már tavasszal is írhattam volna h senki se várja a visszatérését, mert nem fog jönni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 10 (kedd), 14:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

Luna Aurora írta:
bármilyen furán is hangzik, megtanultam, megszoktam nem várni őt, túl sokszor mentem, mindig én utána
annak tükrében volt szokatlan és bántó h eleinte milyen volt a kapcsolatunk és milyen gyakran érintkeztünk, szabályosan elkopott az egész, és a nulla alá redukálódott. ha mindig te keresed a másikat, egy idő után megunod, sőt arra gondolsz h ne légy balek, ne ragaszkodj, ha ő nem teszi
talán túl sokáig védtem eddig is, mert ennyi kifogás nem létezik, és nem is vagyok rájuk kíváncsi, el is mondtam mindezt neki is, mikor még kért belőlem, az írásból, a többi barátjából vagy egyáltalán a meriből

Én is voltam ilyen helyzetben, ráadásul azon az oldalon, amin most Drachiss van. Nem tudom, neki mi oka van a távolmaradásra, én szimplán csak nem vettem észre, vagy nem akartam felfogni a dolgot, és szokás szerint mindenki mással foglalkoztam, így a megbeszélés a barátnőmmel vízválasztó volt. Én rájöttem, így remélem Drach is rájön, mekkora hibát követ el és milyen barátot veszít el benned/bennetek. De abban egyetértek, nem várhatsz rá örökösen, ha kell neki amit itt hagyott, küzdjön meg érte, ha egyszer belátja. Nálam bevált a gyógymód, csak az esélyt, és a fejmosást kellett megkapnom. Ha pedig nem jön rá, akkor okkal történt. Ki tudja, legközelebb ki bukkan fel, aki megnevettet és értékelni tudja, amit tőled kap... Nem mondom, hogy ne szomorkodj, ezt nem hinném, hogy ki lehet kapcsolni, elvégre bizonyos formában elvesztettél valakit, de kovácsolj előnyt belőle, azt az időt és energiát, amit neki ajánlottál, oszd szét azok közt, akik talán jobban megérdemlik. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 10 (kedd), 13:30 
Billentyűzetgyilkos

bármilyen furán is hangzik, megtanultam, megszoktam nem várni őt, túl sokszor mentem, mindig én utána
annak tükrében volt szokatlan és bántó h eleinte milyen volt a kapcsolatunk és milyen gyakran érintkeztünk, szabályosan elkopott az egész, és a nulla alá redukálódott. ha mindig te keresed a másikat, egy idő után megunod, sőt arra gondolsz h ne légy balek, ne ragaszkodj, ha ő nem teszi
talán túl sokáig védtem eddig is, mert ennyi kifogás nem létezik, és nem is vagyok rájuk kíváncsi, el is mondtam mindezt neki is, mikor még kért belőlem, az írásból, a többi barátjából vagy egyáltalán a meriből

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 10 (kedd), 13:07 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nem gondoltam, hogy ennyire rossz a helyzet. :( De persze, érthető, hogy nem szeretnéd egyedül folytatni. Hát, akkor részünkről, olvasók részéről türelem, még akkor is, ha esetleg nem lesz folytatás. Azt hiszem, nálad jobban és jogosabban kevesen várják Drachot. (Ha várod még.) Remélem előkerül, ha másért nem is, de csak hogy "legalább" barátok maradhassatok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 10 (kedd), 12:55 
Billentyűzetgyilkos

a múltkor jelentkezett kemény két napig, majd egyik pillanatról a másikra ismét el is tűnt, ahogyan jött. azzal váltunk el h délelőtt lesz gépnél és majd hív, szóval egy újabb hónapja h nem tudok róla semmit sem, én végképp fel is adtam a dolgot. ha folytatni szeretné az írást és/vagy a barátságunkat, majd megkeres

úgyh friss a közeljövőben egész biztosan nem lesz, egyedül nem akarom csinálni. ha fel is veszi velem újra a kapcsolatot, még nem jelenti azt, hogy még mindig tudunk együtt dolgozni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 10 (kedd), 12:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Végigolvastam mind a Hamit, mind a fentlévő Nyamit és: folytatáááást! $pray

A szavazást illetően én egy Drach/Embryre szavaznék egy Luna/Paul mellett, de asszem jobb híján beérem a Drach/Jacob - Luna/Paul négyessel... :D Drachról van vmi új hír?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 20:34 
Billentyűzetgyilkos

belekezdtünk az új Hamiba is, íródik tovább, amint Drach tud jönni és csinálni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 17:56 
Fanficbúvár

*beugrándozik*

Dejó új fejezet *.* :x Nagyon tetszet és várom a folytatást! :D

És,hmm... a Hami következő fejezete mikorra várható? 8-> :x

*elgurándozik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 13:30 
Billentyűzetgyilkos

új Nyami fejezet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 19:46 
Sztorihajhász

Hát, én is szavaztam, bár gőzöm sincs, mit fogtok kihozni belőle :-D Mindenesetre kíváncsian várom, mert... most inkább nem kezdem el fél órán keresztül írni, hogy milyen jól írtok, és hogy mennyire szeretem a Hamit és a Nyamit is :-D Talán mert eddig az összes könyv/fic/egyéb olvasnivaló szereplői közül ti vagytok, akikre egyik barátnőmmel legjobban hasonlítunk :D (Csak írni nem tudunk...)

Szegény Drach. Sok-sok kitartást kívánok neki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 19:05 
Billentyűzetgyilkos

élünk, éldegélünk, csak sajnos Drach nagyon dolgozik mostanában :( hallani is alig hallok felőle, remélem lassan ez azért normalizálódik ismét :(

*magányos*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 19:37 
Betűmániákus

Sziasztok Lányok! :)

Már tegnap sikerült eljutni hozzátok, szóval a kritika az megvan, de ide... ide csak most sikerült bekuksiznom. Jobb későn, mint soha. :roll:

Nos, csak annyit akartam, hogy ismét hasfájósan nagyot alkottatok... Nyami. Hát nyami. Nagyon jó :)) És várom a folytatását. :-S

Noshát... van itt még egy szavazás, ami... nos. Nem tudom. Nem vagyok otthon tvájlájtban egyáltalán, szóval csak tippelnék. :oops:

Legyetek rosszak, de csak okosan. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 30 (szombat), 18:07 
Fanficbúvár

Én Drach/Jacob és Luna/Paul párosításra szavaztam :) Ez tetszet meg legelöször, bár a Drach/Sam ill. Luna/Seth párosnak is örülnék :D
És gartulálok, az újabb remekmű kezdetéhez! :D Hajrá, lányok! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 23:19 
Zöldfülű

Luna Aurora írta:
:)):)) legirracionálisabb... Emmett és Kellan után? xD egyébként Jacob kihagyhatatlan, túlságosan is felviszi a látványelemeket

mikor barátnőmmel néztük moziban a második részt, kissé unatkoztunk, tekintve, hogy a barátnőm, akivel voltam, kifejezetten utálja az egész Twilight-dolgot, ezért lényegében úgy szórakoztattuk el magunkat, hogy ahányszor hímnemű jelent meg a képernyőn, megállapítottuk, hogy létesítenénk-e vele szexuális jellegű kapcsolatot. konkrétan csont nélkül mindenkivel igen :D szóval, egye fene, jöhet a Jákob is ;;) (amúgy akkor csak nekem ragadta meg a fantáziám Mike Newton? :-/ :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 22:20 
Könyvmoly

én a Luna/Jacob - Drach/Samre voksoltam : DDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 22:06 
Fanficbúvár

anell írta:
Luna Aurora írta:
snassz-snassz... de milyen jól néz már ki póló nélkül? xD

Ó, igen, azt én is tudom, hogy jól néz ki :x De a többi vérfarkasnak is teret kell biztosítani (pl. az edzőteremben, mert a filmben csak Jacob feszített. Bár ő nagyon...)

Nahh, az igaz, hogy Jacob látványa... kihagyhatatlan, de szerintem Paul vagy Sam se semmi... (jó, a filmben annyira nem domborítottak, de nekem a könyvek adták az alapot, meg a saját fantáziám, és ez alapján...)
Nagyon fontolgatom, hogy a Luna/Paul verzióra kattintsak... és a Drach/Jacob-ra. Vagy a Luna/Jacob-Drach/Sam... ehh. Jó kis fejtörő...:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 21:22 
Zöldfülű

Luna Aurora írta:

Ó, igen, azt én is tudom, hogy jól néz ki :x De a többi vérfarkasnak is teret kell biztosítani (pl. az edzőteremben, mert a filmben csak Jacob feszített. Bár ő nagyon...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 21:15 
Billentyűzetgyilkos

anell írta:
Ohó, én Drach/Jared - Luna/Embry opcióra szavaztam, mert Jacob olyan snassz lenne, viszont a többi vérfarkas meg kellően ínycsiklandozó. :)

beru írta:
a Luna/Emily - Drach/Mike Newton opcióra szavaztam, megpróbáltam a legirracionálisabbat megtalálni, mert hozzátok azt tudom elképzelni :wink: Amúgy a felállások mind hibátlanok, csak a Jákobot hagyjuk ki a történetből $pray xD

:)):)) legirracionálisabb... Emmett és Kellan után? xD egyébként Jacob kihagyhatatlan, túlságosan is felviszi a látványelemeket

Dorcsy írta:
Te jó ég, a fent felsorolt párosokból többnyire csak Luna meg Drach neve ismerős XD Érdemes elkezdenie a Nyamit olyasvalakinek, aki csak a Twilight első részét olvasta a másodikat pedig már csak filmen látta? Vagy nagyon nem érteném a dolgokat?

természetesen! :D gondolunk Rátok is, és magyarázunk majd mindent, ne riasszon ez vissza :D

egyébként köszönjük a kritikákat és a szavazatokat :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 21:06 
Zöldfülű

Te jó ég, a fent felsorolt párosokból többnyire csak Luna meg Drach neve ismerős XD Érdemes elkezdenie a Nyamit olyasvalakinek, aki csak a Twilight első részét olvasta a másodikat pedig már csak filmen látta? Vagy nagyon nem érteném a dolgokat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 20:28 
Zöldfülű

a Luna/Emily - Drach/Mike Newton opcióra szavaztam, megpróbáltam a legirracionálisabbat megtalálni, mert hozzátok azt tudom elképzelni :wink: Amúgy a felállások mind hibátlanok, csak a Jákobot hagyjuk ki a történetből $pray xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 19:55 
Zöldfülű

Ohó, én Drach/Jared - Luna/Embry opcióra szavaztam, mert Jacob olyan snassz lenne, viszont a többi vérfarkas meg kellően ínycsiklandozó. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 29 (péntek), 12:33 
Fanficbúvár

Sziasztok lányok!
Mivel kértétek, hogy ne csak katt, hanem szövegesen...
Így az első fejezet alapján nem mernék még szavazni, de a Drach/Jerryt azt megnézném... :D:D

(Leah és Emily választható opciók?? Hmmm...)

szerk: gratulálok Postavarangynak az elért második helyéhez! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 22:55 
Billentyűzetgyilkos

és ím, új a kérdésünk! :D és izgatottan lessük, ki mire gondol :D szabad, sőt szeretnénk, ha találgatnátok, és be is írnátok ide, nem csak kattintanátok egyet ^^ a megoldás is a felsoroltak között van, ennyire nem vagyunk gonoszak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 22:52 
Sztorihajhász

Az első szavazás lezárult. Az eredményhirdetés következik:

III. helyezés ért el a lenyűgöző, a csodálatos, a morcos-marconaaa...
... Kellan Cullen, 10 szavazattal!

II. helyezett le a szexuális, a vonzó, a fantasztikus combizmokkal rendelkezőőő...
... Postavarangy, 11 szavazattal!

És I. helyezett lett a szavakkal le nem írható, überbrutkón szexi, forróvérűn hidegvérű...
... Emmett Cullen, 13 szavazattal! Oh yeah, baby!

Összesen 53 szavazat érkezett, köszönjük!

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 28 (csütörtök), 22:26 
Sztorihajhász

No, és akkor most...

Luna és Drach büszkén prezentálja a Luna Drachurora Corporation legújabb gyöngyszemének első fejezetét!
A Nyamit remélhetőleg ugyanannyian (vagy még többen) fogjátok kedvelni, mint a Haminkat.

Nem csűröm-csavarom tovább a szót: Nyami - avagy farkasokkal gázoló, immár a Merengőn!
Twilight/Admin fiction, 18-as korhatárú, kellően elvetemült történet.

Jó szórakozást nektek hozzá! :D

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 20:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hehe! Ez tetszik! :D

Juju, én épp fordítva voltam vele. Eddig úgy elvoltam majdcsakmegszánnakbennünketnémifrissel alapon, most viszont ismét előtörtek belőlem az elvonási tünetek... :D

Szóval: HOLAFOOOOLYTIIIII????!!!! :-t ~x( $fal 8-}

(Szerk.: Jajjj! Ezt itt a végén még nekem is fáj olvasni! :-O $sick :)))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 20:19 
Fanficbúvár

Nekem tetszik az oldal,jót virultam rajta :D És amig az oldalt néztem addig nem nyújsztalak titeket a folytatással kapcsolatban, okos!:) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 19 (kedd), 17:56 
Billentyűzetgyilkos

http://community.livejournal.com/lunadrachurora

hogy ez mi a jó ég? fénypontok tőlünk, amik a legjobban nekünk szoktak fájni :D olvasni és kommentelni bárki szabadon tud, nincs livejournal regisztrációhoz kötve
minden további részlet a fenti linken

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 15 (péntek), 11:39 
Billentyűzetgyilkos

szija Dorcsy :) üdvözlünk itt ^^ nem árulunk zsákbamacskát, mindig szólunk, ha ténylegesen a feltöltés előtt állunk, ami tudjuk h ritka alkalom x) sajnáljuk... de ez az ára annak h nem csapjuk le 3000 szónál a fejezetet - sztem elfogadható alku :D

egyébként dolgozunk és agyalunk ismét, idővel fogtok felőlünk hallani jó sokat *titokzatos a szőke*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 22:19 
Betűmániákus

hát igen, máé csak az enyhíti valamennyire a tüneteket, ha néhány százszor újraolvassuk az egészet, vagy a kedvenc részeket... :cry:

de türelmesek vagyunk... vagy mi... :D 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 14 (csütörtök), 21:22 
Zöldfülű

Gondoltam most már én is billentyűzetet ragadok, és beállok az elvonási tünetekkel küzdők sorába :D Mióta elolvastam a történetet, naponta többször nézem, nem tettetek-e fel új részt véletlenül. Ám addig is újra olvasom a kedvenc részeimet :D (ezt amúgy tudom ajánlani a többi elvonási tünettel küzdőnek is, mert a történet sokadik olvasásra is fantasztikus).
Szóval én is csak gratulálni tudok nektek, és továbbra is szorgosan nézegetem majd, hogy lesz-e új rész :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 11 (hétfő), 18:13 
Betűmániákus

Jójó 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 11 (hétfő), 18:05 
Sztorihajhász

shanon widow írta:
Drach, neked meg láttam a válaszaidat, és már most izzanak a billentyűk. Akkor is fognak... Csak legyen friss! $pray Na, majdcsak előbukkan már :wink:

Jajj, szívem, nem akarlak elkeseríteni, de elég ramatyul haladok. Nem tudom, fel tudom-e ma rakni a saját frissemet Enchből, ha nyolcig nem kerül fel, akkor csak holnap. :-S
De azért ne csüggedj, mindenképpen lesz friss, csak az időpontja kérdéses. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 22:43 
Betűmániákus

Szép estét!

Nos, úgy látom akkor nem csak rajtam jelentkeztek már elvonási tünetek #:-S Immáron fizikailag és idegileg egyaránt... :-S Az utóbbi napokban úgy nyomkodtam az F5 gombot, hogy szegény már nem is nagyon funkcionál... Bár könnyebb lett volna itt érdeklődni, deee... vártam a frisset, no.

Luna, sok sikert a vizsgákhoz! :)
Drach, neked meg láttam a válaszaidat, és már most izzanak a billentyűk. Akkor is fognak... Csak legyen friss! $pray Na, majdcsak előbukkan már :wink:

Óóó, és minket is csempésztek egyszer??? 8-> Mármint a Hamiba. Mekkora! :lol: Természetesen már most sorba állok. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 22:02 
Fanficbúvár

Szia!
Köszi, Luna a választ!Mivel még van hátra kb hatfejezt ami nem olvastam, nem sürgös annyira folytatás...azon kivül tudom,hogy elöbb utobb csak lesz. Akkor szurkolok,hogy minden sikerüljön! $pray :-)V Rendben, majd akkor integetek mikor majd kell. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 21:53 
Billentyűzetgyilkos

Juju95 írta:
..

szia :)

igen láttuk a kritikákat, köszönjük szépen őket, mindet, mindenkinek :x idővel ráveszem Drachot h válaszoljunk is már rájuk xD

egyébként Drachnak már mondták sokan, nekem kevésbé xD de ilyet amúgy is jó hallani

friss... passzpiros :( egyelőre nekem spec aludni sincs időm, mert kedd-szerda vizsgázom, utána nekilátunk ismét a dolgoknak :)

igen, majd határozottan bele lehet kerülni :D nem pofátlanság, majd a maga idejében rendjén-módján írunk is erről és akkor kell majd jelezni és integetni, mert a mi agyunk se káptalan xD addig még tucatszor elfelejtjük a neveket, az majd megmarad :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 10 (vasárnap), 21:41 
Fanficbúvár

" Bemerészkedig"

Sziasztok!

Nagyon megörültem mikor megláttam,hogy van ficblogotok. Egyrészt azért,mert elszerettem volna mondani,hogy imádom a történeteteket és titeket.Biztos sokan mondták,de azért én elszerettem volna mondani. Másrészt,mert megszerettem volna kérdezni,hogy mikorra várható következő fejezett. Harmadrészt, mert elolvastam néhány véleményt és a ti válaszotoka rá amiben az volt írva,hogy esetleg belelehet kerülni egy fejezet erejéjig a történetbe a közeli/távoli jövőben.És, remélem nem vagyok pofátlan vagy ilyesmi nyugottan szóljatok ha igen,de annyira beleéltem magam ebbe a csodába,hogy szívesen belekerülnék akkár egy fébekezdésnyire is.
Nos, ennyit szerettem volna. Ja még azt is,hogy köszi hogy, olvashattalak titeket! Igazi élmény! :)
"Kisurran"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 15:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Rendben, nyafogás elfogadva. :) *fejsimi, vígasztaló ölelés* >:D<

A szerdai csukafejesnek örülünk. :D

A hiányérzetet megértjük és osztozunk benne. :)

Ja, és egy nagy kalappal a vizsgákra! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 13:31 
Billentyűzetgyilkos

nyafogok egy kicsit mert vhol muszáj... két vizsgám is lesz még pár nap múlva :(( és már elvonási tüneteim vannak és Drachhal át is kéne beszélnünk egy nagyon fontos momentumot

ha minden szép és jó, szerdán felszabadulok és beleugrom a sztorikba.. de hiányzik... =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 21:35 
Fanfic-faló

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2013 december 04 (szerda), 20:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 17:57 
Billentyűzetgyilkos

van is, nézz fénypontokat x"DDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 03 (vasárnap), 16:20 
Fanfic-faló

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2013 december 04 (szerda), 20:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 24 (csütörtök), 11:02 
Sztorihajhász

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 16:22 
Billentyűzetgyilkos

nagyon szépen köszönjük az ajánlásokat h olvassátok és h írtok nekünk :x idén korábban kaptunk karácsonyi ajándékot :) igyekszünk azon lenni h mi is meg tudjunk lepni Benneteket vmivel ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 11:53 
Billentyűzetgyilkos

köszi, shanon :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 11:38 
Betűmániákus

Luna Aurora írta:
nekem pénteken 2, kedden 1 vizsgám, karácsonnyal sehogy se állok, a kapacitásom az írásra eléggé korlátozott

Sok sikert mindenhez! :)
És majd kialakul előbb-utóbb! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 11:34 
Billentyűzetgyilkos

nekem pénteken 2, kedden 1 vizsgám, karácsonnyal sehogy se állok, a kapacitásom az írásra eléggé korlátozott

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 11:29 
Betűmániákus

Drachiss írta:
Jan Collie írta:
akkor nem lesz most új hami? és a másik, amin dolgoztok?

Csak a saját nevemben tudok beszélni: jelenleg éppen 4 történet felett ülök, és felváltva írogatok beléjük egy-egy mondatot, ezen 4-nek egyike a Hami.
A másik, amin dolgozunk: készülget, de szeretnénk több részt megírni belőle előre, mielőtt feltesszük. :)
Türelem, nemsokára Hamizunk újra, de most eléggé besűrűsödtek a dolgok. Üst, WS... WS... WS... (már csak hét nap!!! *síkideg*)

Jaaaaj, de szép lesz a karácsony... 8->
Kitartást! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 241 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra