sziasztok!
Aila, még mindig röhögök a megjegyzésedtől "ess rá a buszosra egy kanyarban" xxD kééész, ez nagyon jó volt... és ha így folytatjuk, talán meg is történhet.
a világokról meg... háát... nekem erről különféle elméleteim vannak, amik néha szögegyenesen ellentétesek egymással... xD
tudod... van a egyik világ, a hírességek... még a magyar celebek is el vannak maguktól szállva, náluk pl. sosem lenne esélyünk hosszú távra. bizonyára, ha úgy diktálná az érdek, vagy az eszük, keresztül gyalogolnának rajtunk, de amúgy magasról le vagyunk tojva. ezért is tudom, hogy az én Jacob szerelmemet sosem kaphatom meg... de még (ha nem lenne a Dóri) Bereczkiét sem...

nem is baj, lehet, hogy jobb értük távolról rajongani...
aztán vannak a helyes, illetve a gazdag fiúk (most konkrétan a fiúkat nevezem meg, mert én lány vagyok, de ez a lányokra ugyanúgy vonatkoznak)... ők is egy külön csoport, de náluk már lényegesen több esélyünk van... élő példának fel tudnék sorolni pár ismerőst... de az tény, h más világban élünk... a szépfiúk, el vannak szállva maguktól, és legtöbbször csak a hasonszőrű nőkkel állnak szóba, vagyis a cicababákkal, és a legszomorúbb, h ezt a gazdag, de ronda fiúk is megcsinálhatják...
de csak azért vagyunk külön világban, mert mi nem vagyunk ilyen szánalmasok.
de ettől még van esélyünk náluk... hiszen a romantikus történeteket is megalkották valahogyan... hinnünk kell benne, hogy nem tök alaptalanul. lehet, hogy valakinek nem olyan előnyös a külseje miközben belülről ő az igazi lelki társunk, vagy csak egy olyan ember, akivel az egész napot végig tudnád beszélgetni, hiányzik, ha nincsen veled, jókat tudtok együtt nevetni, stb. persze, előfordul, hogy valaki annyira el van szállva a külsejétől, hogy nem is akarja felfedezni benned az értéket, de azt mondom, akkor jobb is, ha nem jöttetek össze.
viszont vannak, az olyanok, mint Shancinál a D.-esetek. Szerintem D. nem helyes, nekem személy szerint Cs. sokkal jobban bejön, sőt! D. egy pancser... mégis... valahogyan a mi Shancink szívét is sikerült rabulejteni... úgy gondolom, ők azok, akik valamiféle kisugárzással rendelkeznek, megbabonáznak, miközben belül nullák - erre a típusra is vannak élő példáim, és tudom, h ebbe egy csomó sztár is beletartozik... asszem, ha pár napot töltenék Hollywoodban, elmenne a kedvem a rajongásos fanatizmustól... xD
nos, ők is egy különvilág...
na, de ezekkel csak arra akartam kilyukadni, hogy léteznek ezek a külön világok, és ha jól belegondounk, már nagyon régóta létezett is... a herceg, ill. hercegnő csak rangjában hozzáillőt vehette el (a legjobb, ha ő is hercegnő v. herceg), a grófok, arisztokraták, meg a számtalan gyarló népség, akik nem álltak szóba az "aljanéppel", stb., stb., stb.
Ezek így mennek... sok állatfajnál is előfordul, szóval, nem olyan meglepő, hogy nem vagyunk egy és ugyanazon csoportba többi embertársunkkal...
milyen marha unalmas lenne, ha minden második szembejövő megfelene neked, meg az elvárásaidnak, csak azért, mert mindenki egyforma... egyforma vágyakkal.
szerintem ez jó. nekünk felpezsdíti a napunkat egy-egy sztárért rajongás, vagy a megszerezhetetlen utáni harc (pl. buszos Dean), és az csak erősíti a szabályt, ha valamelyiket mégis megszerezzük...
húúúha, belejöttem a filozofálgatásba, pedig nekem most mosogatnom kéne...

szóval, abba is hagyom, majd még jelentkezek!

tessenek szurkolni, hogy végre megkapjam már az ajcsimat üstön...
Szerk.:
hihihi

tudom, hogy undorítóan gonosz vagyok, de nem érdekel. még régebben meséltem nektek, hogy Rocky történeténél kicsit összeakadtam Vicushhal... nos, azóta újabb veszekedés történt, egyem a kis húsát. úgy érzi, hogy ő a megtestesült védőangyala Rockynak, azt hiszi, hogy "Pepu" nem tudja magát megvédeni, ha akarja...
megint megjegyzéseket tett rám, szóval most be is olvastam neki, és nem durván, ahogy első feindultságomban tereztem. No, de a lényeg.. még régebben is írtam nekik, hogy ne itt tárgyalják meg a él életüket a kritikáknál (nem is értem Rockyt, h h lehet így büszke a kritikaszámaira, ha a felel legalább Vicushtól származik, amik mind-mind attól csöpögnek, hogy ő mennyire imádja a történetet... lehet szeretni, de ha ezt msn-en megtárgyalják ,esetleg e-mailben, akkor nem szúrják senkinek a szemét...

), de kb. le se szarták, ugyanúgy folytatták... nos, Rocky, egyem a kis naiv szívét, elküldte a történetét a kritika-kommandóba, erre mellons rájuk is szólt...

nos, tudom, h marha szemét vagyok, amiért ennek örültem, de Vicush úgy felhúzott - egy életre, amiért beleavatkozott az én kirtikáima -, hogy mérhetetlen elégedettség lett urrá rajtam. Petrát meg sajnálni fogom, ha tovább folytatják, és majd ritkulni fognak az eddig megszerzett kritikái... bírom a csajt, szerintem végtelenül kedves, de mióta visszaszóltam nekik, egyik sem válaszolt...

oké, kértem is rá őket, hogy ne ott, de amúgy meg egy választási lehetőséget is felkínáltam Rockynak... ezek szerint nem akar vele élni...

nem vetem meg érte. nekem meg eggyel kevesebb olvasnivaló...
na, de tényleg befejeztem...
ps. : amint látom, az én kritikám is törlésre került... amiben veszekedtem... mindegy...