Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 11:30

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1133, 1134, 1135, 1136, 1137, 1138, 1139 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 22:17 
Betűmániákus

Na, most már mindent értek. :)

Sorold csak nyugodtan a sorozatokat, nekem is sok kedvenc van. :D És most megdöbbentem, mert az Így jártam anyátokkal nem ugrik be, hogy melyik. Az melyik csatornán megy?

Pók? Na, én szegényektől tartok. Vagyis, ha ők megvannak a vérem nélkül (iigen, félek tőlük :D ), akkor én sem bántom őket.

És a slash-t szereted? Melyik párost? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 22:11 
Betűmániákus

Öööö, nem kell elbújni.

Szerbül azért tudok, meeeert állami nyelv, meg mert környezet. A horvát és a szerb között elenyésző a különbség, azt azért beszélem. Latinul tavaly tanultam meg... angolul meg már régóta tanulok. Így nem nehéz ;)

Öööö, mi volt még? Szeretem az embereket. Ennyi. Szeretek nekik segiteni. Kémiaimádat+emberszeretet= gyógyszerészet. De ez csak egy kiindulópont. 4 év intenzív fizika, matek és agyonboncolt kémia biztos alap az egyetemre, A pszichológiával pedig tavaly kezdtem el tüzetesebben foglalkozni.
A fizikát érdekesnek tartottam mindig is. :roll:

Draco. Meg Lúsösz. Meg Piton. Amúgy Dramione, slash...

Jaaa és kedvenc állataim: kutya, pók.

Jóbarátok, Így jártam anyátokkal, Szülcsifelcsi, Szívek szállodája, Szex és New York... soroljam? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 22:04 
Betűmániákus

Úú, most aztán kérdezhetek :D

Nixi, először is, neked szép álmokat! :) Rettenthetetlen szabályszegő :) (Uncsalék? Egyre jobb szavak =)) )

Jenny: Merre laksz? Az N/L pároson kívül vannak más kedvenceid? És, mondjuk, melyik szereplőket utálod? Bírom a gonosz beszólásokat, mármint az olyan kis csipkelődős valamiket :) velem szemben nyugodtan használhatod :D Az időnyerő jó ötlet, zseni vagy! :) Már csak be kéne szerezni...
Milyen nyelvet tanulsz? Kedvenc könyved HP-n kívül? Uhh, nem tudom, mit kérdezzek még :D Unod már a válaszolgatást a kérdéseimre, mi? :D

Shanon:
Túrórudi :x És hisztisnek lenni jó :D
Kémia, fizika? És ennyi nyelv? :shock: Azt hiszem, én most elbujdokolok előled, ó nagy Shanon :)

Jaj, mit kérdezzek? Például milyen sorozatokat szeretsz? És miért szeretnél gyógyszerész lenni? Vagy pszichológus?
HP szereplők szereted/nem szereted?

A Káoszodat pedig meg fogom lesni, nem csak a reklám miatt :D
Tuti kihagytam valamit. Azért várom a válaszokat. :)

Igen, kérem tisztelettel, kihagytam. Shanon, azt írtad esetleg pü-ben megmondanád. Nem lenne nagy gond, ha megkérnélek? Kíváncsi vagyok, na. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:55 
Betűmániákus

Enyje Nixi te mint főbagoly ezt nem engedheted meg magadnak!!!!!
X-(
De azért jó éjszakát és szép álmokat! És szoríts nekem holnapra! :) :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:52 
Könyvmoly

Úgy látom mindenki időhiányban szenved. Hát,hát... nekem is jól jönne az az időnyerő. :D:D

Felírom a szavakat, nanáhogy!! :D:D

De most asszem' én lépek. :? :?
Kicsit leszívta az agyam az írás, így rögtön a suli után, ahol kikészültem. Eléggé uncsalék volt ott ülni az első két órában, ami nem volt. xDxD :D:D De pöpeces, mert végigírtam, hehe. :):)

Szép álmokat, jó éjszakát, stb. MINDENKINEK!! (Már megint megszegem a baglyolás szabályait. Milyen rossz kölök vagyok. :-P :-P =)) =)) )

szerk.: Asszem' Shanon, hogy veled beszéltük még valamikor a szöszöket. Ugye? Mert akkor azt még felírom ma. :):) Jó kis szó. És a Nickelbackot szeressük nagyon. :D:D

Szorítok!! :D:D Majd mesélj. :D:D *úgy szorít, hogy mindjárt szorulása lesz* xDxD Jujj, fáradt vagyok, látszik..

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Griffnixi 2010 február 05 (péntek), 21:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:51 
Betűmániákus

Bővebb bemutatkozás...

Meglátom mit tehetek... :lol:

Nos, a nevem nem publikus, esetleg pü-ben, ha nem gond :oops: az egyik barátnőm fölfedte kilétét és számon kérte valaki... valamiért. Én nem szeretnék ugyanilyen hibákba esni. :oops: *paranoiás* Egyébként nem vagyok nagy szám.

Irritáló, hisztis, de kedves, optimista. Szeretek élni. Nagyon. De a barátaimat jobban. Imádom a HP-t, a kémiát... Ööööö, tudok, szerbül, horvátul, latinul... meeeg, angolul olyan közepes el-el boldoguló szinten. És a napokban jötten rá arra, hogy szeretem a fizikát. *beteg*
Egyébként ha nagy leszek, pszichológus leszek. Ha meg nem, akkor maradok ilyen lökött gyógyszerész. Önnön Káoszomat már megtalálod a az oldalon, meg van ficblogom is. :D Nem árt az önreklám, na.

Amúgy minden mennyiségben humor, nevetés. Amcsi sorozatok és Dracoooo. Meg Jared. És Chad :x

Egyébként Nickelback, Within Temptation, Evanescence, Kispál, Quimbi.... meg mostanában egyre többet hallgatok Ákost is. :roll:

És kóla. Meg dohányzok :#-) Meg zene. Túrórudi. Nagyjából ennyi.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 05 (péntek), 21:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:47 
Betűmániákus

Hát igen :? Mondjuk nálam az idő is közrejátszik. Sosincs elég, hogy megírjam :?

Na, most gondolkoztam a szavakon. A múltkor hallottam egy olyat, hogy... azt hiszem, prüttyögő. Ne kérdezd, nem tudom ki az/mi az :D Aztán: túrókarima, punnyad, paraffingacs, cupák. Az utolsó szót egy teljes évig hallgattam tavaly, két elmebeteg osztálytársam folyton ezt emlegette. Nem tudom, tetszenek-e neked, majd szólj, ha még gondolkozzak :D Mert bizony, sok energiát szívnak el ezek a szavak :D

Áhh, most láttam meg, hogy írtál Jenny. Mindjárt olvasom is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:46 
Betűmániákus

Na a beígért bemutatkozás Joan-nak:
Öhm... szeretek álmodozni, írni, olvasni, lustulni, aludni, fórumozni. imádom a HP-t, kedvencem a Narcissa/Lucius páros. Szeretem a nyarat és utálom az iskolát. 16 éves vagyok és gimi 10. osztályába járok. Én is képes vagyok elsírni magam bármin, legyen az filmbe vagy könyvbe. Sértődékeny vagyok, utálom a matekot, néha élőben vannak gonosz beszólásaim, de alapjában kedves próbálok lenni (és az esetek 99%-ban sikerül is). Kóros önbizalomhiányban szenvedek. Folytonos időhiányban szenvedek és legnagyobb vágyam egy időnyerő. Ötlet az mindig van az íráshoz, de idő és fogalmazási képesség nincs. Imásom a gyerekeket és a lovakat és szép Skóciai tájat. Öhm... mást nem tudok. Ha érdekel valami kérdezz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:34 
Könyvmoly

Ahh, Joan. Nálam is ugyan ez a helyzet. Állandóan vannak ötleteim, annyi hogy már választani se tudok. Aztán sose jutok el odáig, hogy meg is írjam őket. :? :?

És felírom a caplatot. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:31 
Betűmániákus

Na, most képzeljétek el, hogy a fél meri seprű helyett járókerettel caplat végig Budapesten. Jajj, a caplat szó is annyira tetszik, valami hihetetlen idiótán hangzik :D

Ehh, nekem bármilyen napszakban előjönnek ilyen dolgok. Lassan ti is meg fogtok ijedni tőlem :) Jenny, huszonöttől többet? :shock: *fülére szorított kezekkel elrohan, aztán rájön, hogy a szemét kéne eltakarnia* Elég a 25 nekem, így se tudok összehozni egy öt fejezeteset :D Az ihlet meg csak jön, csak jön... de mindig másik történet lesz belőle.

Shanon, szia! :) Én csak egy bővebb bemutatkozást várok most tőled, ha nem vagy elég fáradt hozzá. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:30 
Könyvmoly

Szia Shanon! :D:D

Hát volt itt minden.
Most épp szavakat szemezgetünk. Az ilyen vicces kedvenceket. Mondhatnál Te is párat, ha annyira még nem vagy hulla. :):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:27 
Betűmániákus

Reméljük Septi befog még nézni. :) (de lehet, hogy ő is sunnyog :-P )
Nixi jó bagolyolást. Én ebben most nem fogok részt venni, mert holnap korán kelek. Úúúúúgy izgulok.

Juj, Verity jó lehetett ez a telefon-betyáros dolog. Anno mi is annyit csináltuk. :mrgreen:

Hát reméljük addig nem kell várni, hogy mindegyikőnk el tudjon menni amíg botos-járókeretes nénik leszünk. :-P

Shanon!!!! :x :x :x De jó látni erre téged is!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jenny 2010 február 05 (péntek), 21:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:27 
Betűmániákus

Sziasztok!

*berobban*

Már megint hulla vagyok (:| Szóval nem olvasnék vissza... Volt esetleg valami fontos? Kérdések? Vagy csak információcsere? :-S :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:20 
Könyvmoly

Huhh. Az igen. Szép lenne a járókerettel.. jahajj. xDxD
Megy már a baglyolás... akkor szoktak ilyen dolgok az eszünkbe jutni. :D:D

Nanáhogy!! Imádom a hétvégét. :D:D
Ennyit nagyon régen írtunk. Már csak a többiek hiányoznak. De Septi mondta, hogy majd benéz este. (És igen, tudom, hogy már este van.. de baglyolás.. azaz még korán van.. korán este. Na jóvann, már én is kész vagyok. xDxD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:16 
Betűmániákus

ó ti aztán termelitek a hsz-eket. Vissza olvastam azért és szép hosszú választ is írtam, aztán meg kitörtöltem.
DE: örülök, hogy tetszik a szó. :-D
Joan, örülök, hogy nem ijedt meg túlzottan és nem szaladt el véglegesen és tényleg 25 fejezet lesz ezért? Ha tudom ezt többet mondok. XD

Verity sajnálom, hogy nem jössz talira, már pont akartam kérdezni, hogy akkor mi ugye találkozni fogunk. Kár, hogy mégse. :-(

És igen Nixi FELÉLEDTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!! Jót tesz nekünk a hétvége!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:15 
Betűmániákus

Nixi =)) A botorkál szóról az idősek jutottak az eszembe. Tehát, ahogy elolvastam, amit írtál, egy nagyikból álló kis csoport képe jelent meg a lelki szemeim előtt. =)) Bottal, járókerettel felfegyverkezve indulunk útnak. Uhh, én most, ebben a pillanatban érzem, hogy fáradt vagyok. :D

Verity, nincs kapcsolatom arrafelé... csak a sulink volt olyan nagylelkű, és 120-ért kivisznek minden bátor 10.-es jelentkezőt szeptember elején. Két hét... ehh, meg se merek majd szólalni ott. :D

Kuglófforma? =)) Látom, elvoltatok :D Én, minimális rémülettel a hangomban, biztos megígértem volna egy teljesen ismeretlennek, hogy visszaadom. Ki tudja, mivel támadna rám :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:15 
Fanfic-faló

Természetesen megvártuk :D Volt, aki elkezdett értetlenkedni, hogy milyen kuglófformát, de valaki lecsapta :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:11 
Könyvmoly

Szép bizony. :-) :-)

Na de Teee. Betyárkodni. Ügyes! :D:D
Ez marha vicces. =)) =)) Jajj, nagyon nagy!! xDxD
És leraktátok? Vagy még megvártátok, hogy mit szólnak vissza? xDxD :D:D

A kuglóf szót, azt én is szeretem. Meg a kuglófot is. Nyamm-nyamm. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:07 
Fanfic-faló

Hát igen. Tényleg nagyon szuper volt :x Joan, van valami kapcsolatod ott? :-O Hát, 120 ezrem éppen nincs... :D Én úgy voltam, hogy Amszterdam-London-Párizs, a szállás és utazás 90.000 volt, plusz önellátó étkezés és fakultatív programok... :-S Meg költőpénz... 100 eurót és 100 fontot vittem, de simán kijöttem belőle :)

Értem, Nixi, nekem is elég zsúfoltak a hétköznapjaim, és a tanárok mindent megtaníttatnak velünk, mondván úgyis válogatott osztály vagyunk... néha elég fárasztó :-S

Imádom a franciát :x Nehéz, de annyira szép.

Jó ki szavak, mi? :D Most eszembe jutott, hogy régen úgy telefonbetyárkodtunk, hogy beütöttünk találomra egy számot, és amikor felvették, beleszóltam hót komoly hangon: "Ööö... szia. Figyelj, vissza tudnád adni a kuglófformámat?" =)) =))

Ajj, én is úgy mentem volna a talira! :( De sajnos ezt magamnak kellett megtiltanom, így is egymás után 3 hétvége mentem Pestre színházba, és nagyon költséges volt... de majd nyáron :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:05 
Könyvmoly

Hú, most így elképzeltem, ahogy mindenki egymást szorongatva bebotorkál a kapun. =)) =))
Kicsit vicces. =)) =))

Jahajj, én és a fantáziám. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 21:00 
Betűmániákus

Verity, mennyiért mentél ki? Ha van 120 ezred (ó, milyen kis pénz az, nem igaz? :? ), akkor kiviszlek két hétre :D Csak az a hátránya, hogy suliba kell járni, viszont nincs házi. :D

Jaj, de jó lehetett ott. Én már három napért is simán kimennék :)

A pernahajder az nagyon tetszik... kíváncsi vagyok, mire gondoltak az emberek, amikor megalkották ezt a szót :D

Nixi, majd itt mindannyian összefogunk, és remegő lábakkal bevonszoljuk egymást a meritalira :)

És ááh, tényleg megfogja írni magát XD Ránéztem, (rávicsorogtam) eliszkolt a drága, és most az egyik sarokban írogatja magát. Ha nem, újra rátámadok.

Ja, és most egy szó jutott eszembe. Eléggé idióta... hát, nem is szó. Cucu :x Nem tudom miért, de imádom. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:55 
Könyvmoly

Azta, de jó lehetett végigutazgatni ezeken a városokon. :):)

Hmm, hát próbálkoznék én szívesen. Csak az a baj, hogy nincs elég időm rá. :? :? Suli után megyek öcsiért. Utána meg 2x-es hulla vagyok. Hétvégén meg örülök ha tudok kicsit pihenni. Meg nincs is aki ráérne tanítani. Zenesuli meg megint nem játszik az időhiány miatt. Ahh... :-( :-(
Na majd egyszer. :D:D

A francia az jó. Jó kis nyelv. :D:D

És köszi a szavakat. Már gyűlnek. :D:D ( A gonci nagyon bejött. xDxD )

szerk.: Amúgy, F-E-L-É-L-E-D-T-Ü-N-K!! :D:D De jó, végre. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:45 
Fanfic-faló

Halihó! :D Örülök, Joan, ha kicsit hasonlítunk egymásra :-P Londonban most nyáron voltam, sajna csak három napot, de előtte jártam Canterburyben, Amszterdamban és utána mentünk Párizsba :D Hát, szeretnék én sokszor menni még, csak hát elég költséges... :(( Ugyan, dehogy toloncolunk ki :D

Nixi, szerintem próbálkozz a gitárral, ha belejössz, utána nem nehéz. :) Még az elején nekem is volt ilyenem, de aztán csak nem hagytam abba és most egész jól megy, Egyébként zenesuliban ez a második évem. A tavaly év végi vizsgadarabon a Heart-Shaped Box volt :-P

Németet tanultok? Én franciás vagyok x))

Fú, Jenny... már nem emlékszem, hogy új címem van-e, de az is elképzelhető, hogy akkor véletlen letöröltelek, ha ez történt, ne haragudj :oops: :oops:

Nekünk is vannak hülye szavaink :D
gonci - személyes kedvencem, leginkább én használom, gonoszból jött xD
katasztragikus
amit még gyakran használunk: ficcen, puccan :D Egyszer egy barátnőmmel összegyűjtöttük a hülye szavakat: colos, kuglóf, smucig, pernahajder, szoknyapecér x)))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:43 
Könyvmoly

Oké, agyalj rajta. :) Remélem összegyűlik pár. :)

Szegény fic. xD Már tényleg megírja magát. xD Amúgy hajrá. :):)

Jó lenne, ha jönne innen mindenki. :D:D És a leégés... hát szerintem mindenki ettől fél. :D:D (Én is.) De majd csak felturbózzuk magunkat addigra. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:39 
Betűmániákus

Huh, Nixi, így egy se jut eszembe... de majd én is gondolkodok rajta :D

Jenny, ezt esküszöm, megpróbálom. Mármint, hogy félelmetes fejet vágok neki... szegény, biztos megijed. Én meg gyönyörűen fogok kinézni =))

Hát, szeretnék menni, de nekem is sok mindentől függ. Már ma megkérdeztem a szülőket, mert hát tervezgessünk előre, viszont nem kaptam konkrét választ. Menni akarok. Ki is fogom könyörögni :) (Már ha addig nem rettentenek vissza, hogy le fogok égni előttetek élőben :D)

25, köszi :x Akkor születtem, szóval szeretem. :) Azért kellett, mert azt a ficet, amit épp az imént ijesztettem halálra, még nemrég kezdtem el írni. Fent sincs a merin, még csak tervezgetem, és a segítségeddel eldöntöttem, hogy összesen 25 fejezetes lesz. :) Csak győzzem addig :)

Sznobabb? Ez tetszik :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:34 
Könyvmoly

Nos, Angyali ördög imádatom legnagyobb bálványa. :oops: :oops:
Az elmúlt 3,5 évben... :? :? De ezt most nem ragoznám. Eddig azt csináltam, az írásban. :-) :-)

szerk.: Sznobabb. Hmm, hát én röhögtem egy sort, amikor kimondtam. Pöpeces, köszi. +1 szó. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:31 
Betűmániákus

Jó, jó Nixi, akkor majd várom! Ó akkor már értem. De mi az az Angyali ördög? *biztos tök egyértlmü, csak hülye és nem jön rá, ezért bocsi*

Joan, vágj neki félelmetes fejt, lehet, hogy úgy ijesztőbb vagy és jobban hatsz rá. XD
bemutatkozás meg majd jön, a kérdés az, hogy mikor. :lol:
A szám meg az 52 lenne, de akkor legyen 25. Amúgy miért kell?
Hát ez nagyon sok mindentől függ. Szülők, bizi, és a holnap. De messze van az még. :lol:
És te mész? vagy szeretnél?

Nixi, nekem most egy se jut eszembe, bocsi. :oops:

Amúgy van egy amin sokat szoktam röhögni és unalmas perceimben elgondolkozom rajta, hogy hogy is van az. Szobabb. Az, hogy egy valaki sznob, de valaki meg sznobabb nála. Lehet ez így nem annyira vicces, de kimondva szerintem jó. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:29 
Könyvmoly

Na, egy kis segítséget kérek. :D:D
Írjatok szavakat, amik szerintetek jól hangzanak. És használjátok, vagy használjuk. xD
Pöpeces lenne, mert nem sok jut eszembe. xD
Köszi. :):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:20 
Betűmániákus

A listát, és a bemutatkozást is várom :D Hát igen, fundálkodik... sok ilyen szó van, amit szeretek. :) Múltkor eltűnt a kedvenc tollam, és a kettővel mellettem ülő odajött óra végén, és ezt mondta: "Bocs, de a tolltartómban garázdálkodott a tollad." Azóta ezt mondogatom. :D A "csesznye cafatról" már nem is beszélve.

Máris érzem az erőt :) Megpróbálom újra megközelíteni, és rávetni magamat az írásra. Hátha megriad tőlem, és elkezdi megírni magát.

Valaki mondjon egy számot, könyi :) De azért lehetőleg ötventől kisebb legyen...

Jenny, te mész nyáron?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:08 
Könyvmoly

Hát, majd ma meg holnap összeírogatom és elküldözgetem a listát mindenkinek. :D Vannak jó kis szavak szerintem amit gyakran használunk. :D
Láttam Te is írtad az egyik topicba a "fundálkodikot". Az is jópofa. :lol: :lol:

szerk.: Persze, hogy elküldöm. :):)
Am, nemtom' de szerintem megyünk. De nem tuti.
És egyáltalán nem megy gyorsan az írás. Mostanában nagyon pangok. :? :?
Ez is csak azért lett kész, mert szerdán depiztem Angyali ördög miatt, és elmélkedtem, meg rinyáltam. Aztán leírtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:08 
Betűmániákus

Jó és majd el is küldöd a listát? *nagyon szépen néz*
Remélem kipiheni magát minél előbb. :) Ennyire fárasztó hetetek volt amúgy?
Ügyes vagy, hogy befejezted! :D Nálad ez ilyen gyorsan megy? Én múltkor 2 hónapot szenvedtem 1 fejezettel és ezek után a bétám közölte velem, hogy az egyik szereplőm OOC lett. :?
Hát remélem, hogy jó lesz, ha nem max lelépek 1 óra múlva. :lol:
És a nyárira te meg Nilla már biztos mentek ha lesz?

Joan, majd írok, csak elöbb összeszedem a gondolatimat. :lol: Sose voltam jó bemutatkozás írásban. :roll:
És sok-sok kitartást az íráshoz!!! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jenny 2010 február 05 (péntek), 20:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:06 
Betűmániákus

Hello! :)

Óó, nem bírok írni. Vagyis a fejemben megvan minden, de egyszerűen nem vagyok képes normálisan nekiülni. Elveszett minden erőm... senki sem küldene? :D

Jenny, egyáltalán nem untatnál! Ide azzal a bemutatkozással, várom :D Juj, és jelentkeztél? Jó szórakozást neked :)

Nixi, milyen szavak vannak még ezeken kívül? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 20:01 
Könyvmoly

Összeírom, abban biztos lehetsz. :D:D

Szerintem nem sunnyog. 60%, hogy pihen. xDxD De megérdemli. :-) :-)

Amúgy bejelentem, hogy végre végeztem az írással. Jáhájj, de jó volt újra csinálni valamit. :D:D

Lehet még ma összerittyentek egy másikat is. :-D :-D

szerk.: ÁÁ, igen?? :D:D De jó. Mi, vagyis én már lemondtam. Tegnap... :? :?

Sok kitartást. :D:D Jó lesz meglátod. ( Én is attól féltem a legjobban, de így, hogy már nem megyünk megnyugodtam. Majd gyűjtök erőt a nyárira. :):) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 19:40 
Betűmániákus

Hű tényleg írd már össze! Milyen jó lenne már! :mrgreen: Aztán ha kész elküldheted a listát. :lol: Én az ilyenekhez túl lusta vagyok. :lol:

Igen utálatom német, borzasztó és még a tanárunk is rossz. $sick

Nilla meg aztán lehet, hogy itt sunnyog, ki tudja. :D De ha nem akkor így távolból is jó pihenést neki. :)

Szerk: és jelentkeztem a talira. Remélem túlélem és nem égek be teljesen. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 19:36 
Könyvmoly

Szia Jenny!! :D:D

Igenigen, a német... fúúhh... elegem van belőle. :lol: :lol:

Óóóóó, jeeee elcsillog. Az Nilla szava. :-D :-D Komolyan mondom, én összeírom ezeket. xDxD

Amúgy, tényleg. Hol van már? Ilyenkor már szokott írni vagy 6 hozzászólást. :D:D Habár eléggé fárasztó hét volt. :? :? Hadd pihenjen. :-) :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 19:25 
Betűmániákus

Szijasztok!

Na visszatértem, bár nem sikerült aludnom és még indig tök fáradt vagyok. 8)

Amúgy én is utálom a németet, 6. éve tanulok, de nem tudok belőle semmit. Persze a nyelvtan megy, de pl. névelőket képtelen vagyok megjegyezni. Meg egyáltalán minek az? :twisted:

Amúgy én az *elcsillog*-ot is szeretem, persze, a sunnyogást nem múlhatja felül semmi. :mrgreen:

Amúgy Verity a bétázás miatt anno (én téged, vagy te engem nem emlékszem) de fel vettük egymást msn-re. Vagy azóta változott a címed? Mert én szívesen felveszlek, csak kérdezem. :)

Joan, az én bemutatkozásom is érdekel? Mert írok én szívesen, csak nem akarlak untatni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 19:13 
Könyvmoly

Csüásztok!! :):)

Meggyüttem. :D:D

Verity, végre előkerültél Te is. :D Nah, én is eléggé szerencsétlen vagyok... kétballáb... xD Nem is tudtam, hogy gitározol. :) Én is próbáltam, de az én hangszerem a dob. :D Valahogy a gitározást sosem sikerült elkezdenem. :(

Joan, miért kiabálnánk le? Örülünk Neked! :D:D Amúgy a "sunnyog" is a kedvenc szavunk errefelé. :) Emlékszem, amikor a tesitanár mondta a többieknek: "Láttam a Nikit sunnyogni." Késtem picit... :-P :-P

szerk.: És bocsi az elkeserítésért. :( Nem direkt volt, csak én tényleg nem bírom a németet. :D Van amikor jó, meg tudom, és aktív vagyok. De zömében wahhh.. xDxD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 17:53 
Betűmániákus

Szia Verity! :) *visszaölel, és tűri, hogy simizik a fejét* :D

Komolyan mondom, néha olyan érzés fog el, amikor a bemutatkozásaitokat olvasom, mintha a saját önéletrajzomat látnám. :)

A HP 1. filmen én is sírtam... Ó, igen, büszke is vagyok rá :D

Megnéztem a képeket, és wow, nagyon jó hangulat lehetett ott :D

Quimby, Kispál :x Azt hiszem, csak ennyit szeretnék ehhez fűzni. :) Egyébként az angolról ugyanezt mondhatom el, mint amit te leírtál. Mikor taposhattad a talaját? :) Mennyi ideig voltál ott? Jaj, szeptemberben nem akarsz újra menni? :)

Khm, annyit írok, hogy a végén már kitoloncoltok innen. :D
*csendben visszasunnyog* Nem jön valaki mostanában Egerbe? *kilopakodik, mielőtt rákiabálnának, hogy nem*

Puszi nektek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 17:36 
Fanfic-faló

Sziasztok, drágáim! :-*

Először is, örülök, hogy itt vagy, Joan, üdv köreinkben! :D *megöleli Joant, majd jóindulatúan megsimizi a fejét :D* Nem olvastam vissza mindent, amit beszélgettetek, inkább csak a bemutatkozást, de akkor én is bemutatkoznék.

Gondolom, mint azt észrevetted, verity vagyok, de szólíthatsz Szaninak is :D 15 éves lány vagyok Tiszaújvárosból, szóval nem vagyunk messze egymástól :-P Hatosztályos gimibe járok, itt a városban, jelenleg a 9. H-t boldogítom. Rólam annyit, hogy rettentően szentimentális vagyok, mindenen képes vagyok sírni, még a HP 1. filmen is =)) Nagyon fontosak nekem a családom és a barátaim, ragaszkodó típus vagyok. Ha egy picit visszalapozol, írtam egy jó hosszú hsz-t képekkel együtt, szóval ott láthatsz is :D :)
Szeretem a fiúk társaságát, ebből az is látszik, hogy a legmegbízhatóbb barátaim köztük vannak. Nem tudok kilábalni egy tavalyi szerelmi ügyemből egy bizonyos Máté iránt (róla még sokat fogsz hallani, a többiek mesélhetnének a mániámról :D).

Imádom a zenét, a színházat, és gitáron játszom. Kedvenc zenei stílusom az alternatív rock, de mindent meghallgatok, ami tetszik. Akiket bírok: Nirvana, Sum 41, Quimby :x, 30y, Kispál, stb. :D Na meg persze a musical zenék.

Egyébként rettentően szerencsétlen teremtés vagyok, képes vagyok elesni a saját lábamban is, vagy ahogy barátném fejezte ki magát: a gravitáció az ellenségem :))

Kedvenc tantárgyam az angol, és eléggé brit fanatikus vagyok. Képes vagyok belezúgni egy kiejtésbe :D És a legszebb álmom vált valóra, amikor London talaját taposhattam :x

Most jelenleg ennyi jut az eszembe, alapvetőleg vidám természetű vagyok, de ha rossz a kedvem, akkor az igazán rossz.

Egyébként nem csak neked mondom: aki még nem tette meg, nyugodtan bejelölhet myvipen/iwiwen (Petrik Szandra becses nevem), és felvehet msnre: xanesz@hotmail.com
Nekem még te sem vagy fenn, Jenny :)

Na, ha valaki itt van, majd írjatok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 16:30 
Betűmániákus

Hellohello! :)

Annyira nem szeretem ilyenkor a tanítási módszereket, mikor egy nap három dogát is megíratnak. Jenny, de ugye jól sikerült? :) Hát, jóval utána, de azért szorítok, hogy ne kössenek bele a tanárok! :)

Nixi, most elkeserítettél, de komolyan. Most már félek a némettől, ha te ennyire utálod... :(( Bár az is igaz, hogy még csak fél éve tanulom, de segáz :D

Septi, tényleg veled van az erő. :) Remélem, valóban te küldted felém ezt az energiahullámot, mert *dobpergés* elkezdtem írni! (Micsoda meglepetés.) Köszi >:D< Szóval most ennyi voltam, újra megtámadom az írásokat. :)

Puszillak titeket :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 16:16 
Könyvmoly

Áhh, Csüásztok!

Na én is leadom a helyzetjelentést.
Asszem' nekiülök írni... végre... xD :D De csak begépelem az egyik esti elmélkedést, meg befejezem. Oszt mára lehet, hogy ennyi, de ha én is kapok valahonnan erőt, akkor talán leírom a tegnapi csodás napot. :):) :oops: :oops:

Jajj az a zsebszöveg. Kicsit vicces volt a végén, amit mondanom kellett.. =)) =)) Meg az elején is: "Előbb Te ugrasz, aztán én." xDxD

Gyáhh, a német. De gyűlölöm!! 10 éve tanulom, és sose csíptem különösebben. :evil: :evil: Nem olyan rossz nyelv, de annyi minden mutyi van benne. Ahh... fárasztó... xDxD

Na estig én sem leszek. Úgyhogy addig is mindenkinek jó pihenést, írást, erőgyűjtést kívánok!! :):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 16:06 
Betűmániákus

Sziasztok!

Hú jó sok hsz-t termeltetek. :mrgreen:
Én max este aktivizálódom, most csak gondoltam köszönök nektek. :)

Öhm... elkezdtem vissza olvasni, de aztán feladtam. Tényleg jó sokat írtatok. Septi, neked boldog szülinapot! Remélem nem néztem el és most van! <:-P <:-P <:-P :-* :-* :-*

És remélem jól vagytok és nem volt olyan fárasztó hetetek mint nekem. Ma is 3 dogát írtunk, amik közt egy töri tz is volt, aminek az anyaga több mint 1 füzetnyi volt. :?

Na nem nyafogok tovább, majd este felmászom, de most megyek aludni! :mrgreen:

Puszi mindenkinek! :) :) :) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :x :x :x :x :x :x :x :x :-h :-h :-h :-h >:D< >:D< >:D< >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 15:51 
Sztorihajhász

Szia, Nilla, de rég nem találkoztunk.:) >:D< Keblemre!:)

Joan, hát én 5 évet tanultam általánosban, s most két évet. DE idén nagyon visszaestem, s el vagyok keseredve.:((

Majd én adok nektek erőt!! Velem van az erő.;-) Már egész jól elhaladtam. Najó, ez mos erős túlzás volt. :lol:

Amúgy most ki vagyok akadva, mert nálam mindenki az első fejezethez ír kritikát. Mintha a többit nem is olvasnák... pedig belé írják, mi van az utolsóban, ez még poén leövés is. :evil: hehe.. azért még mindig jobb, mintha nem is írnának.:)

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 15:38 
Betűmániákus

Igen, igen, azok nagyon jók :D Azért megnéztem volna, hogy ti miket műveltetek :D

Adjak az erőmből? Igaz, nekem még nem egészen használt, de szerintem csak velem van a hiba. Neked sikerülni fog! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 15:24 
Könyvmoly

Hűű, a zsebszöveg az nagyon ott van :D:D
Vmelyik nap mi is olyat játszottunk médián... :D :)

Szerk.
Na, valaki nekem is adjon az erőből... Itt is írni kellene...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 14:59 
Betűmániákus

Hello mindenki! :)

Nilla, látom egy véleményen vagyunk. :) Vannak kedvenc részeid? Vagy mondjuk... uhh, hogy is hívják ezeket? Pl: váltóláz, remek-remake, zsebszöveg? Van ezek közül favorit? :D

Septi! Nálunk ebben az évben vezették be, hogy a nulladikosoknak lehet választani egy másik idegennyelvet is. Szóval én most ott tartok németből, mint a mostani 10.-esek. (Nekik nem volt tavaly.) Tehát szerintem nagyon kezdő szinten beszélem :D Amúgy mióta tanulod a németet?

Nem leszel megkövezve. :D Egy időben én is néztem a Zorrót, de... hát, nem tudom, miért untam meg...

Jó írást :) (Írni kéne nékem is, de egyszerűen nem bírok nekiülni. Adjatok erőt, könyörgöm $pray )

Puszillak titeket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 14:39 
Könyvmoly

Sziasztok! :)
Látom, jó sokat termeltetek... :D
Septi, utolagosan is sok boldog szülinapot! :D:D :x
Joan! :) Beugró... :x Nagyon jóóó :P
Nixi... Én mindig mondom, h írj! Itt az ideje :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 14:22 
Sztorihajhász

Szia, Joan!

Én német kéttannyelvűbe járok, de nekünk kilencedikben nem is volt angol. Tavaly nulladikos voltam, idén elsős vagyok. Húha, nem mondom.hihi:D

Én sem szeretem a szappanoperákat, hanem azért vannak olyanok is, amik kalandfilmsorozatok. Mint például a Zorro volt. :oops: Én azt nagyon szerettem. Lehet, h ezért meg leszek kövezve.

Nálunk még van egy kicsi hó, latyak szerencsére nincs.

Amúgy most épp írok, s teljesen kivagyok, mert soká lesz az izgis rész.XD Na akkor sziasztok, majd még jövök.

Puszi mindenkinek! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 12:33 
Betűmániákus

Sziasztok!

Először is: shanon >:D< Lehet, hogy hülye kérdés lesz, és simán ki tudnám találni... de a biztonság kedvéért, mi az igazi neved? :) És miket szeretsz csinálni?

Septi, öröm volt olvasni, amiket írtál. Több szempontból is, mert sok jó dolgot láttam. :) Vagy sok közöset. Pl.: Én is kéttannyelvű gimnazista vagyok, csak hát 9. osztály. (És a tizenöt óra angol+ három német már kikészít. Azt viszont sikerült elérnem, hogy angol órán németül szólalok meg. :D)

És még valaki, aki szereti a focit! *boldogan végigszökken az ajtóig, majd vissza* Télen csak azt szeretem, ha nagy a hó. De, ha már olvad, és egyedül a nagymértékű latyak tarkítja az utcákat, azt kifejezetten utálom. Pedig most az van errefelé. :? Nálatok?

Betty, a csúnya lány XD Áh, ha én véletlenül egy ilyen... argentin, vagy akármilyen szappanoperás cuccra rákapcsolok, akkor gyorsan megyek is tovább. Azt "szeretem" bennük, amikor ötszázan ordítják a magukét egyszerre. :D

Ó, nekem nem volt elég, még mesélhetsz :D De azt hiszem, én itt most befogom, mert kitiltotok. :)

Puszilok mindenkit :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 05 (péntek), 11:32 
Sztorihajhász

Sziasztok, picinyeim!!

Reggel gondoltam, írok nektek ide, hadd szörnyűlkedjetek, h hatkor már fórumozok, de inkább visszazuhantam az ágyba. Túl álmos voltam a két nap egymás utáni éjjelezéstől. Másnap ki szoktam dőlni.:)

Nos, akkor még egy pár dolgot rittyentek ide magamról: Nos, én HP témában még csak nem rég kezdtem írni, de már egész régóta írkálok jó formán párbeszédeket. Azóta azt hiszem, hogy jó, ha találtok hét oldal szövegben fél oldal beszélős részt.XD

16 éves vagyok 2 napja, és kéttannyelvű gimnazista, éppen a tizedik évfolyamot gazdagítja szerény személyem.

Hobbim: mások fárasztása(főleg azokat szeretem piszkálni, akiket szeretek). Ezen kívül őszintének tartom magam, aki kisebb korában egyáltalán nem volt az. Öccsémmel olyan dolgokat hitettem el, hogy azóta is, ha valakinek elmeséljük az rögtön hülyének néz minket.
Ezek a sztorik kapcsolódnak famászói szenvedélyemhez. Mielőtt megkérdeznétek: Nem, nem estem még le.

Szeretek sportolni is, bár keményen nem űzöm, ahhoz én kevésnek érzem magam, mindenesetre a foci, a tollas, és a lábtenisz nélkül nem lenne egész a nyaram.

Persze az írás az örök favorit. Főleg mióta felkerültek történeteim. Ez október végén volt... Severitus és SS/HG...
Pedig Hermionét nem is nagyon szeretem, inkább akkor Lily.:)

A telet gyűlölöm, az olvadó havat is, és a hozzám hasonló értetlen embereket.(najó, őket is szeretem:)) Én, ha nem élőszóban megy a dumálás, gyakran belekavarodok. Szóval ne fogalmazzatok bonyolultan.

Szeretem a rock és pop zenét, a meséket, a fantasyt, a thillereket. És én is szeretem a nyomozós sorozatokat, a Dr.House a kedvenceim közé tartozik. Még régebben néztem a Hősöket, mostanában rá vagyok kapva a Bűbájos boszorkákra, illetve olyan latin-amerikai sorozatokat nézek, amik igényesek, s nem a jelenben játszódnak. Esetleg viccesek, s nem olyan, mint az Paulinás izé. Brrr.... ááá... az szörnyű... meg a Betty, a csúnya lány is... Inkább nem mondok semmit.

Nos, Joan, remélem elég hosszú lett.;-) Ha nem, akkor bátran tegyél még fel kérdést, bár ha engem kérdezel, ennyi bőven elég belőlem... Phúhú! Még sok is! Nagyon sok!;)

shanon, neked szia! *boldogan integet, majd olyan erősen megöleli, hogy szerencsétlenbe beszorul a levegő:)*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1133, 1134, 1135, 1136, 1137, 1138, 1139 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra