Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 9:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1124, 1125, 1126, 1127, 1128, 1129, 1130 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 17:22 
Betűmániákus

Ó igen ezeket is imádom, bár Kariba inkább Orlandoért vagyok oda. Tudom ciki. 8)
És aranyos egy kutya lehetett. Bezzeg az én macsekom tök érdek állat, csak a kaja kell neki.
Á nem fogok mindenkit kinyírni, gyerekeket nem. Annyira. :twisted:
Akkor neked is jó írogatást! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 17:19 
Könyvmoly

Szia, Jenny! Bizony, jó kis kutya volt.. :D:D
Azért, óvatosan, életben is maradjon valaki :D:D
Amúgy igeen :D ezek nagyon jó filmjei :P És a Csokigyár is :P:P Na meg a Karib... :D:D Na jó, befejeztem :P

Írok én is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 17:17 
Betűmániákus

Sziasztok!
Gondoltam beköszönök, de megyek is mindjárt tovább írni. Végre van valami ötletem! :D Szerintem ki fogom nyírni az összes szereplőmet.
Mert tök rossz kedvem van. De hosszú lenne elmesélni. :cry:

Septi én se nagyon értem ezeket a dolgokat, majd ha vesszük töriből a tanár majd elmagyarázza. :lol:

Shanon, neked meg remélem hamarosan jobb kedved lesz. :)

Nilla, Jonny Deppet én is szeretem. ( Sweeney Toddban Helenával :x, Álmosvölgy legendája :x ).

Az a kutya tök jó fej lehetett, belőlem asszem kitört a nevetés, mikor azt a részt olvastam. Utána persze azért sajnáltam. =((

Na én megyek és sok-sok puszi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 16:51 
Könyvmoly

Na igen.. :D Tényleg romantikus... :D

Nos, én sajna nem tudok neked segíteni :(:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 16:20 
Sztorihajhász

Hát ez... igazán romantikus.XD Na, de szegény kutya.:(

Amúgy tényleg nagyon jó színész.:):)

Ó, én meg összevesztem nagyanyámmal, h attól ők kommunisták-e, h szidják a demokratákat, közben meg arról beszélnek, h milyen jó volt, mikor kommunizmus volt. De milyen áron, kérdem én? Aki átélte, s a szerencsések közé tartozott, azok hogy látják, s azok kik szintén átélték, de mindenüket elveszítették, azok hogy... Nem értem én ezt. De nagyon szeretném. Vajon miért tartja rossznak, vagy kevésbé elfogadhatónak a történelem? Az egyik nagyanyám miért utálja, a másik miért szereti? Nagy kérdés... Tudja erre valaki a választ? :? Mert engem érdekelne... Köszönöm.:)

Amúgy Joan, gratu a jelölésedhez.:) Arany Főnixben látom, h a canon párosnál ott vagy.:)

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 15:59 
Könyvmoly

Szia, Septi! :):)
Jó színész, tényleg... :P:P
És igen, Odi kutyája tényleg meghalt.. XD Hogy is hívták? Pedig tudom... Argosz!!! :D Vagy nem? :D:D
És pont úgy halt meg, hogy Odi visszatért, és még meglátta Őt, és aztán meghalt... :(
Szép. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 15:48 
Sztorihajhász

Sziasztok, skacok!:)

Ma egy kicsit kevésbé van jó kedvem, de ezért Odüben még gondolkodom. Egyébként tényleg volt kutyája, az benne volt abban a számítógépes játékban is. De meghalt?:( Komolyan?...:((

Amúgy most szavakat másolok. Pfú, sokáig fog tartani, aztán házit csinlálok, s akkor tartok majd egy kis szünetet. :lol:

ööö... megírtam a TZ-t, szerintem jól sikerült. Párat nem tudtam, de sokat meg igen, na majd meglátom... :-D

Na és nektek milyen napotok volt?Nilla, Johnny Depp?Ő én is szeretem, bár nem a kedvencem. :lol:

shanon, remélem, jobban vagy már.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 14:49 
Könyvmoly

Sziasztok! Végre itt :D:D
Tegnap megint pörögtetek... :D
Jaaj olyan, de olyan jó filmet néztünk... A pokolból... Ahh, Johnny Depp :x
Nagyon jó kis film volt, ajánlani tudom :D:D
Elfáradtam, és szerintem most megyek is írni.
:):)
De azért néha lesek :P

Shanon, remélem, a hangulatod megjavul! :):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 9:34 
Betűmániákus

Sziaaa!
Gyre nyugodtan. Írtam a KASMÍR-ba is, és majd jelentkezek pü-ben is...

Ne haragudjatok, de nem tudok fölvidulni. Akkor se, ha etióp éhezőkre, betegekre vagy bármilyen boldog emlékre gondolok. :roll: Jelenleg nem tudom máshogy, csak a saját szemszögemből nézni a dolgokat, és ez most nem túl rózsás. :(

Ez még csak egy része a dolognak. Lehet, hoyg túlzásnak hat (sőt, biztos), az is tuti, hogy nem én vagyok az egyetlen, akivel ezek történnek (ihlet, stb), de remélem, majd a pü-m, ami hétvégénél hamarabb esélytelen... majd megérteti a dolgokat. :roll: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 9:20 
Könyvmoly

Először is bocsánat, hogy ide írok...

Shanon!

Szomorú, nagyon szomorú, hogy innen kell megtudnom, hogy valami baj van, de bizonyára az én hibám. Biztos nem érzed úgy, hogy jó hallgatóság lennék... sajnálom. :(

Ettől még szeretném meg tudni, hogy mi a baj - nincs olyan, hogy nem netes téma, hiszen mi máshogyan nehézkesen tudnánk találkozni -, szóval, kérlek, fejtsd ki, mert nem értem...
A suli? Azzal mindig csak a baj van, de neked mégis mindig jól megy... hol a probléma? Az ihlethiány? Kinél nincsen? Én sem írok, egy szót sem, mégsem hallottam még, hogy "de, KyKy jön a következő fejezet valamikor?", és ha jól tudom, téged sem nagyon nyaggatnak... jön az, amikor jönnie kell. Emiatt elkeseredni tök értelmetlen, ennyi erővel azon is lehetne szomorkodni, hogy nem kakáltam már két napja... :-P például. De emiatt aztán nem kéne elmennie a kedvednek, nem? :)
Bizonyos személyek? Kikre célzol ezalatt? Több tippem is van, és lehet, hogy egyik sem nyerő, szóval kíváncsi lennék... :)
Kudarcok? Miről beszélsz, milyen kudarcaid vannak? :-O
Örökös négy fal közötti állapot?

Shancikám, kicsit úgy érzem, hogy költői túlzol... nem lehet olyan vészes az egész világod, mint amilyennek leírtad... :( Mi váltotta ki ezt az egészet, drágám?

Na, mindegy, befejezem, mert ez nem is a mi topikunk, de mivel oda nem írtad le, kénytelen voltam bepofátlankodni egy idegen helyre. Bocsánat tőletek megint!

Megyek, dolgozom és gondolkodom... nem értelek, Shanci! :(

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 8:01 
Betűmániákus

Jó reggelt!

Aranyosak vagytok mindannyian, de a téma nem internetes. Majdcsak túl leszek ezen is :-S Már Septi is említette, hogy nem ez az első alkalom, hogy ilyen vagyok... úgy látszik, engem többször látogat meg a pocsék hangulat. Engem jobban szeret :-P
Amúgy csak annyi, hogy egyre több olyan dolog történik, ami elveszi az életkedvem... Köztük az ihlethiány, a suli, bizonyos személyek, és ez az örökös négy fal közötti állapot. Kudarc kudarc hátán. Ha nem lenne a meri, akkor nem tudom, hova fajulnék... :roll:

Nos, nagyjából ennyi.

Egyébként akit érdekel, az kukkoljon be a ficnlogomba, mert ott is jelentettem... Bár már annak se látom túl sok értelmét, mert rajtam kívül kb. ketten látogatják... de azért még fellelhető.

Szép napot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 22:39 
Betűmániákus

Sziasztok!
Hú na végre visszatértem. :-D
Neki álltam visszaolvasni, nem sok sikerrel.
Annyit elszűrtem (szóljatok ha nem jól), hogy az Odüsszeusz a téma. De hogy ez mivel kapcsolatba arra már nem sikerült rájönni.

És Septi gratulálok a tollforgatósághoz!
És jó éjt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 22:30 
Sztorihajhász

Ehhez muszáj hozzászólnom =)) Az osztályunk valamit nagyon félreértett, pedig a filmet is megnéztük, és kb a fél osztály azt írta,h Kirké helyett Odüsszeusz Hermésszel volt. :)) A tanár azóta is azt röhögi, pedig az még karácsony előtt volt =))
Éééés igen, ezt el fogom olvasni, ha egyszer kész lesz :-D Vagy segíthetek benne én is? *bociszemek* Elég az, ha elmondhatom az ötleteimet.
Septi, Odinak volt kutyája.
"Ők egymással ilyen szavakat hallatva beszéltek;
s fölpillantva hegyezte fülét az amott heverő eb,
Argosz, amely Odüszeuszé volt"
És kb. pár sorral lejjebb ki is nyiffan szegény.

Na, én is megyek, csak ezért jöttem vissza :D sziasztok, jó éjt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 22:24 
Betűmániákus

Gary tényleg félisten. Huhuhh, váltogatja az énjeit, mi lesz ott :D :D

Nyögi, a kecske =)) Ökrök is voltak ott, meg juhok... azokat is el kéne majd nevezni :D

Figyelj, azt írtam, hogy ha a kutya betársul, akkor megásom a sírt. De én most a Nyögi Aki-Fáji-Miklós-Rokona résznél elkezdtem kaparni a falat. :D :D

Most már én is ezer százalékban benne vagyok, hogy megírjuk eme gyöngyszem történetet. :D

Hát, én azt hittem, hogy ott helyben neki megyek. De hát türelmes vagyok. Csak annyit szeretnék elmondani erről a személyről, hogy papnak tanul. És szerinte ez isten szemében bűn, meg mit tudom én. Ide most nem akarom leírni, hogy miket szerettem volna a képébe vágni, nem tűrnék meg itt. :D

Tényleg szép álmokat! :) Holnap szurkolok neked, hogy sikerüljön a TZ :) Majd te is gondolj rám, mert Odüt fogom írni az ötödik órában :D

Puszillak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 22:16 
Sztorihajhász

Ja, Garynek két énje van! Merthogy ő félisten!:)
Egyszer fiú, egyszer lány, ahogy Odü kívánja.XD Neeeem, ő lá... izé fiú lesz, s Méri lesz a Mary Sue, aki... ööö... nem tudom már, h mit írtam, de az... :shock:

Amúgy Odünek nem volt kutyája, te! Neki kecskéje volt! Jaj, ennyit nem tudni... a neve pedig természetesen Nyögi volt. :wink:

Amúgy pedig őt inkább ne társítsuk... Majd ő lesz a pontozó, h mennyire sikeredett az eksön ötletesnek... hmmmm lehet, h Fáji Miklós a rokona, mert elég csínyán van a pontoknak!

És írjuk már meeeeeeeeg!XD *nagy bociszemmekkel néz*

Na én tényleg megyek... szia!:)

Ó, és örülök, h nem bántod a melegeket, melyis szemét bántotta őket? Én biztos megverem. *sötét tekintet, habzó száj*

Jó éjt! És álmodj szépeket!

Holnap nekem töriTZ!:((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 22:08 
Betűmániákus

Septi, én most elhaláloztam X'D

Komolyan megírjuk? XD Lehetünk írótársak :D

Te, én ezt nem értettem... =)) Gary drágánknak van egy testvére, aki egyébként Odü feleségének a nagyanyjának az eltitkolt fél ikertestvére... ezt fel kell dolgoznom. *...*

Tehát akkor Gary Odü feleségének a nagyanyja? XD *fetreng* Vagy én értelmezem rosszul? De ez így tetszik... viszont! Gary nem fiú? Közben lány? Az ókorban gyakori volt az, hogy pasi, de csajnak adja ki magát? És ki Odü feleségének a nagyapja?

Ha most benyögöd, hogy a kutyájuk is betársul a pároshoz, akkor tényleg megásom a sírom. =))

És akkor én írom Odüt, ha te Garyt?

És megjegyzem, én nem bántom a homoszexuálisokat. Múltkor is megvédtem őket, amikor egyik ismerősömnek elborult az agya...

Szép álmokat, puszillak :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joan Potter 2010 február 08 (hétfő), 22:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 22:01 
Sztorihajhász

Jaj, ezek az ötletek nagyon tetszenek! Fel is írom őket! Micsoda fic lesz ebből! Legyünk író társak!XD

Most komolyan ott tartok, h mindjárt megírom.hihi... Csak az zavar, h én nem nagyon írtam még 18-as jelenetet, de azt is el kell kezdeni.:)

Te, az ókorban a homoszexualitás tök normális volt. Most miért bántod őket?:((

És természetesen, ha van méri sú, akkor Gary Stu is kell, szóval Odü/saját szereplős slash sztori lesz, és persze a csávónak lesz egy testvére, akiről kiderül, h Odü feleségének a nagyanyjának az eltitkolt fél ikertestvére. És ő meg összejön akkor a kiskölyökkel, merthogy szereti a fiatal srácokat. (De akkor ki kell rakni a vérfertőzés figyelmeztetést is! :shock: ) Ja, és persze szuperereje is lesz:D Megcsináljuk!!!! Ez az! Megcsináljuk!

Stippi-stoppi! Én találom ki Garyt!:P

JAJ, nekem mennem kell szunyálni, sajnos! Pedig olyan szívesen hülyültem volna még veled! Jó éjt és szép álmokat, Joan....:)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Septimius Severus 2010 február 08 (hétfő), 22:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:50 
Betűmániákus

Amerre mész, mindig viszed majd magaddal az Odüsszeiát. Olyan leszel, mint én, őrült fanatikus pillanataimban. Hurcoltam magammal a HP-t. És most megijedtél tőlem, mi? :D

És ez a fanfic áhh =)) A címe már most tetszik, a Mary Sue meg kit érdekel? *legyint, de azért elhúzza a száját* :D

Figyelmeztetés: slash? Ó, jaj, mit akarsz te ott elkövetni a ficben? :D Durva nyelvezet? Odü káromkodva száll fel a hajóra, aztán még szebb trágár szavakat használva szúrja bele kardját (vagy mijét...) a Küklopsz szemébe. A 18-as karika már azonnal kikerül a szóhasználat miatt?

Hát ezt meg kell írni, támogatlak :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:44 
Sztorihajhász

Köszi az ajánlást!:) Kifogom próbálni, csak nehogy rászokjak!:)

Aztán már Odüsszeuszos fanfictionokat fogok gyártani. Az első címe rögtön az lenne, h "Nyögésben verhetetlen"! Sajátszereplős történet. Kissé Méri Sú, de egyedi ötlet. Minden kritikát szívesen fogadok, csak ne legyen rossz. És plíííííííííííz, írjatok! Bármit megteszek érte... Figyelmeztetések: SLASH, Durva nyelvezet, Erotikus tartalom, Perverzió... ja, h olyan nincs?

Na mindegy! Azért el fogom olvasni... hmmm... lehet, h tényleg megírom ezt a történetet...

Komolyan.

És shanon, jó éjt, ha nem jönnél! Hátha reggelre jobb lesz.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:36 
Betűmániákus

Csatlakozok Septihez, szívesen meghallgatunk téged :)

Septi, hát mondhatom, ez egy remekmű. Olvasd csak el :D Egyébként minden régebbi mű, legyen az eposz, regény, dal... mind perverz. Rejtett pajzán gondolatokat tartalmaz, sőt, néhánynál rögtön szemet szúr. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:29 
Sztorihajhász

Nagyon sajnálom, shanon, h rosszul érzed magad! És egyáltalán nem teremtesz világ vége hangulatot. Szerintem mindenki nevében mondhatom, h mi szívesen meghallgatunk, ha szeretnéd.

Persze, ha nem, azt is megértem.:( Ebben ez esetben, csak azt tudom kívánni, h tudj túllépni rajta. Minél hamarabb.:)

Joan, vicces lenne, ha leírnád. Szerintem a mi tanárnőnk, aki mellesleg az ofőnk, még boldog is lenne.:) Adna rá vagy 10 pontot a kettőből.

Amúgy tényleg folyton nyögnek? =)) Húha! Az jó lehet!:) Egyszer el kéne olvasnom.... ááááá! megleszek nélküle!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:25 
Betűmániákus

Septi! Esküszöm, ezen most meghaltam =)) Szerinted mi lenne, ha leírnám holnap a dolgozatba azt, amit írtál? :D Onnan, hogy szeretjük a nejünk... Tanár lesne egy nagyot.

Odü, a perverz... imádja, ha beszólogathat a küklopszoknak, és - már megfigyeltem - folyton nyögnek, sóhajtoznak, és a bőgnek. Komolyan mondom, többször van benne, mint az normális lenne... :D

Jaj, Shanon :-( Tudom, közhelyes, de nem sokára biztosan jobb lesz minden :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:19 
Betűmániákus

Kész vagyok. Mindenhogy. Idegileg, agyilag, érzelmileg... és már fizikailag is. :roll: Már nem sok dolognak látom értelmét...

De nem akarok világvége hangulatot teremteni. Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:16 
Sztorihajhász

Joan, én megvallom őszintén nem olvastam el, nekünk lediktálták a tartalmát, az bőven elég volt.:)

Meg nekünk volt egy játékunk, s kívülről tudtam az összes kalandot. Najó, majdnem... az maradt meg, h a fiúk azt szajkózták, h milyen jó volt Od.-nak, mert, hogy szexrabszolgaként tartották. Na mondom, tényleg! Biztos tök jó, h szeretjük a nejünk, aki otthon szenved a kölyökkel, én meg mennék már haza, mielőtt kipurcanok. De nem! Mert egy szexmániás rajtam éli ki a vágyait. Ki tudja, milyen pervez volt...

shanon, neked jó éjt! És jaj, mi a baj? Remélem, hamar jobban leszel, és hogy nem olyan komoly, mint mikor tagja lettem a csapatnak. Akkor nagyon el voltál szontyolodva.:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:03 
Betűmániákus

Most késztetést éreztem, hogy belessek, éés meg is láttam a válaszod :D

Nyugodtan mondhatod, ha szeretnéd :D Ma csak a 9-13. éneket kell elolvasnom, ami kereken 80 oldal. Ma! A magyar tanáromat imádom, de ezért meg tudnám fojtani... És nem elég, hogy közbe németezek, még a Dr. Csont is mindjárt kezdődik :D

Szia, Shanon!
Kicsit lassabban jut el az infó az agyamig, de... miért érzed borzalmasan magad? Ha már nem vagy itt, hát, szép álmokat! >:D< :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:02 
Betűmániákus

Sziasztok lányok! :)
Gondoltam jelzem, hogy még élek :roll:
Visszaolvasni megint csak nem fogok, mert túl sok lenne, ahogy elnézem, a beszélgetésbe pedig most sem kapcsolódnék.... már tegnap se ment, most meg végképp nem... :-< Egyszerűen borzalmasan érzem magam. :(

Szép álmokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 20:58 
Sztorihajhász

Jaj, mi azt szerencsére már befejztük, bár azon kívül nem emlékszem sokra, hogy két szálon folyik a cselekmény, és hogy most a túlélés kerül... JÓ-JÓ! Legalább most hagyjalak, igaz?

Örülök, h vagy, s gonosz mód szeretném, ha minél többször készülnél ki.XD Vagy csak késztetést érezz, h benéz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 20:47 
Betűmániákus

Menerwen, szép álmokat :)

Septi, még vagyok... legalábbis néha benézek. Már kikészültem a fényes Odüsszeusztól, és társaitól... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 20:41 
Sztorihajhász

Szia, Menerwen, aludj jól!:) És te is álmodj szépeket. >:D< A tanulással meg hamar végezz!:) Hogy visszajöhess még! Bár én szerintem hamarosan elteszem magam holnapra, szóval lehet, nem találkozunk már...:((

Joan, te ugye vagy még?:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 20:36 
Sztorihajhász

Gratulálok, Septi! :-D
Olyan soká..? Nemááár.. nem élem túl. Az nagyon messze van.
Egyébként asszem megyek. Lehet, hogy még visszatérek, az angolkönyvtől függ.
Sziasztok! És jó éjt, ha nem jönnék vissza! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 20:23 
Sztorihajhász

DE-DE, folytasd csak, Joan! Nem baj, ha elmondod!:)

Amúgy én nem akarok menni suliba (ez nem támaelterelés, ez tény), de majdcsak kiheverem.:(

Jaj, de várom a hétvégét, mindjár meg is nézem, mikor lesz a tavaszi szünet.XD

SZERK.: húsvét az ápr. 4.:) de soká lesz még!!

Ja, és SZERK.2.: Jó éjt, Jenny! Álmodj szépeket.:x puszi

SZERK.(nem is számolom már, hanyadik): Jé, mikor lettem Tollforgató?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 20:21 
Sztorihajhász

xD
Most mondjam azt, hogy nem értek egy szót se? Na jó, értem, mit akarsz mondani, csak... csak én sem tudom.. xD Hogy mit ki nem tudok robbantani egy apró mondattal. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:59 
Betűmániákus

Igazából én nem voltam semmiféle ilyen táborban. Mondjuk, másban se nagyon, esetleg zenetábor... :D

Én elfogadok mindenféle nézetet, rendben van. De akkor hagyják, hogy nekem is legyen egy nézetem. Lehetséges, hogy különálló a többitől - amit igencsak kétlek, mert jóformán minden vallás egymásra épül -, de mindenki azt szajkózza, hogy higgy, ember. Hát én hiszek, viszont ki tudja, más miben hisz :D Ne folytassam, mi? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:55 
Sztorihajhász

Szia Joan! Nem szidunk :-) legalábbis én nem. Te milyen tábor(ok)ban voltál?

Szia Jenny! Légy jó, vagy rossz. Amit akarsz :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:52 
Betűmániákus

Jenny, ilyenkor mész, mikor én besunnyogok? :((

Én, kérem, református vagyok. Katolikus suliba járok. Az egyházzal nem mindig értek egyet, de hiszek Istenben. Azt hiszem, most mindent elmondtam, de lehet bombázni a szidalmakkal :D

Ja, és szia mindenki! Bocs, de már kezdek beleőszülni az Odüsszeiába. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:49 
Betűmániákus

A papok miatt. Tök jó, hogy nem ilyen vaskalaposak, és ilyen nyitottak.
Nyugi nem arra értettem, hogy nem válaszol a fiú msn-en.
Na én tényleg megyek. Sziasztok. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:46 
Sztorihajhász

öö..milyen szempontból vagyok szerencsés?
Osztálytársamnak laknak rokonai Csobánkán, de most meg nem mondom, hogy az közel van-e hozzánk... xD

Hát, Septi, ennyit még én sem tudok, pedig az nagy szó. A reformátusokról annyit tudok, hogy nincsenek képek a templomban. A baptistákról ennyit sem. Látszik, figyeltem. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:37 
Betűmániákus

Menerwen akkor szerencsés vagy. :)
Csobánkán volt és első után volt, szóval már jó régen. :-P Nagyon szerettem ott lenni és annyira szerettem a hit oktatót és a papot is aki velünk volt. :x

Septi, te meg aztán tényleg jól ismered ezeket. :)
Tök jó tizedikben amúgy töriből és irodalomból is vettük a vallásokat, de most egy szó nem jut eszembe róluk, pedig megtanultam rendesen. :oops: :lol:

Na nekem mennem kell, de később még lehet, hogy felmászom. Legyetek jók (ha tudtok)! Puszi és ha nem jönnék akkor szép álmokat is! :-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:33 
Sztorihajhász

De bizony van. :x És olyan aranyooos. És gitározik. 8-> És nem szokott fent lenni msn-en, és akkor sem válaszol :-( egyik barátnőm szerint csak fellép, aztán otthagyja a gépet... na mindegy, miatta megyek abba a másik táborba :-)
Én csak jófej papokat ismerek. Az szokott táborba vinni, meg filmeket nézünk vele, letölti amit kérünk, és van egy kispap, aki rettentően rendes, ő elvitt a New moonra, és mindig énekel :D
Hol volt az a hittantábor? És milyen volt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:29 
Sztorihajhász

Mi eléggé hívő csalás lennénk. Keresztapám presbíter, vagy mi. :shock:
Mamám pedig a legnagyobb hívő, akit életemben láttam, mi is mind hiszünk valamilyen formában.

Én katolikus vagyok továbbra is, de én sok dolgot nem érzek megfelelőnek, olyan dolgot tartottak meg, ami a középkorban csak azért volt, mert a nagyurak meg akartak szabadulni a bűnüktől. :roll:
Egyébként szeretem én.

A református jó, de a pap egy mocsok. Még istentiszteleten is szidja a komcsikat. báááá!

A baptista azért jó, mert olyan családias hangulatú, de túl szigorú. Még táncolni se szabad. :shock:

Amúgy az jó, ha ott vannak a barátaid.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:27 
Betűmániákus

Ó, az tök jó, hogy emiatt vannak barátaid. És plátói? Csak nem neked is van egy "Tudjukkid"?
Hát én hiszek Istenben, de nem járok rendszeresen templomba, pedig kéne.
Hát van aki hisz Istenben, de az egyházban meg nem. Végül is azokat a régimódi papokat én se szeretem, de akiket én ismerek azok tényleg "jófejek" és lehet velük normálisan is beszélni. Első táborom amúgy nekem hittantábor volt és nagyon jól éreztem ott magam. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:22 
Sztorihajhász

Én csak katolikus voltam, és az is maradok, és mellesleg ennek köszönhetem a barátaimat (meg még valakit :x 8-> kár, hogy plátói... )
Érdekes módon, én vagyok az egyetlen a családban, aki hisz Istenben, és jár templomba, bár a szüleim is meg vannak keresztelve. Sosem értettem, ez hogy lehet :roll: semmiben nem vagyok olyan, mint a családom. De ez kifejezetten jó érzés:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:22 
Betűmániákus

Köszi az egyetértést. Amúyg én is azt szoktam mondani, hogy minek tanuljak róluk, ha ők se rólunk.
Septi, szerintem nem baj, ha mindet megnézted magadnak, legalább nem mondhatják rád azt, hogy nem vagy nyitott, meg ilyeneket. :)
Menerwen ez tényleg kissé bonyolult. Hú Szlovákiába egyszer voltam eddig, de nagyon tetszett. Olyan szép, volt. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:16 
Sztorihajhász

Aucs. Úgy, ahogy ők? Most erre a fél osztály azt mondaná, hogy de hiszen ők sem tanulnak rólunk úgy, mint mi. Annak tényleg semmi értelme.

Nem biztos, hogy az utolsó. Lehet, hogy a papunknak el kell mennie, mert mondta, hogy már ez sem lenne megtartva, ha mi nem akarjuk. (Mert néhányan nem fognak jönni, akik eddig voltak). De most meg azt mondják, nem fog elmenni. Már én sem értem. :roll: Örülnék, ha nem ez lenne az utolsó, mert Szlovákiába szoktunk menni :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:12 
Sztorihajhász

Juj, Jenny, ennek tényleg semmi értelme nincs.

Amúgy én is jártam hittanra, csak én nem méltóztattam gyónni, szóval a tanárnőnk kissé pipa lett rám. De 5 évig jártam, s a hatodikat is elkezdtem.

Aztán meg három nyáron át voltam református táborban, most pedig baptista imaházba járok, és annyira jó fej a tiszteletes... azt hiszem, ez a nevük. :oops:

Szépen végig mentem háromfajta keresztyén valláson, s még nem tudom, melyik tetszik a legjobban. Majd még kialakul.

De örülök, Menerwen, h te is szereted ezeket dolgokat. Én Istenben is hiszek, bár néha kissé nehéz...:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:06 
Betűmániákus

Ó de jó lenne, ha én is járhatnék. Meg ez amire te jársz az is jó lehet. De miért lesz az utolsó?
De időhiány miatt sajna nem megy. Az, hogy ilyen sokat vagyok most itt különleges alkalom, mert múlt héten szinte mindenből tz-t írtunk és most nincs sok lecke, kivételesen. :lol:

Én tizedikes vagyok, de biztos nem fogunk évvége elött végezni vele, mert annyi plusz dolgot tesz, bele, hogy képtelenség időben befejezni.
Múltkor például a románok történelmét tanultuk, ami egy dolog, de úgy is meg kellett tanulni, ahogy ők tudják. Mert állítólag ők máshogy tanulják mint mi. De, hogy ennek mi értelme. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 19:01 
Sztorihajhász

Nem, nem keresztény suliba járok. Hittan az külön van :-) És nagyon szeretem, mindig eszünk, néha filmet is nézünk :D Persze a hittantábor még jobb. Van mise, egy fél órás tanítás, de azt is zenével, képekkel, aztán azt csinálsz, amit akarsz. :D Bár lehet, idén lesz az utolsó :(( De majd talán megyek egy másikba... az viszont kicsit ijesztő, olyan sokan vannak.

Fúú. Brutális tanár.. és mit fogtok csinálni, ha végeztek a tananyaggal év vége előtt? És te hanyadikos vagy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 18:58 
Betűmániákus

Igen, elég durva. Azt mondják aki nála eléri a kettest az máshol négyes-ötös lenne.

Septi, látod, én mondtam, hogy nem kell félni! :D
Hú te aztán jó sok kritikát kapsz. Ha én ennyit kapnék, iszonyat boldog lennék. *álmodozik* :-<
Én is szeretem a hittant, de sajna mi nem tanulunk. :-(

Juhú!!!! Fanficbúvár lettem!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 18:54 
Sztorihajhász

Jaj, te tényleg elég durva lehet az a tanár.XD

Nekünk minden tanárunk aranyos. A többiek félnek a kémia tanártól, de szerintem aranyos 150 centis nénike, kicsit nagyobb hanggal megáldva, s kézséggel az egyes osztogatásra.

Amúgy fenn van végre a 11. fejezet. Jaj, most jön az izgalom, h tetszett-e, bár már így is 16 kritikám van, de hátha kapok még. Na, majd egyszer kitöröltetem őket azért, de csak nyolcat kell kábé, mert a többiek voltak olyan aranyosak, és írtak vmit.:)

Hittan? Az tök jó! Én szeretem.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 18:50 
Betűmániákus

Köszi! :D
Hát mondhatjuk. Eléggé félelmetes és borzasztóan szigorú. És nagyon gyorasan haladunk. Az osztály másik fele töri szakos és ők hátrébb tartanak mint mi, pedig több órájuk van. :roll:

Nekem tetszett, az amennyit elolvastam belőle. Ó és van hittanotok? Akkor vallási suliba jársz?
Hát lehet, hogy tudja. Mert végül is ki kérdezi tőle?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1124, 1125, 1126, 1127, 1128, 1129, 1130 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra