Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 4:27

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 13:12 
Zöldfülű

Alig várom ;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 22:04 
Betűmániákus

Elméletileg a héten, vagy a jövőhéten lesz friss a Miért?-ben. Feltéve persze, hogy van még aki olvassa. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 01 (szombat), 15:42 
Fanfic-faló

légyszi fejezzétek be az offolást, ez egyáltalán nem ide tartozik

szerk: a bocsánatkérés is off.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 01 (szombat), 14:47 

Szia :) bepofolok egy pöppet :) sok sok kalappal :) nekem csütörtök nyolc az angol érettségi :) (előrehozott)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 01 (szombat), 12:39 
Betűmániákus

FIGYELEM!

Hétfőn reggel 8 órakor kezdődik a magyar érettségim, szóval könyörögve kérek mindenkit aki idetéved, és/vagy aki olvassa a Miért?-et vagy egyéb történetemet, hogy drukkoljon nekem nagyon. $pray :-SS $pray
Előre is hálás köszönet érte. :) $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 17:42 
Betűmániákus

Üdv minden erretévedőnek! :-h
Gondoltam, adok egy kis helyzetjelentést.

Ha van bárki akit érdekel, és erre téved az illető, jelzem, hogy a terveim szerint valamikor az írásbeli- és a szóbeli érettségik között, vagyis valamikor májusban várható a Miért? következő fejezete. Sajnos előbb biztos nem. :cry:
Aki szép hozzú fejezetet szeretne - meg, aki csak úgy általánosságban valamilyen fejezetet szeretne -, az drukkoljon nekem, hogy jól sikerüljön az év vége, és az írásbeli érettségi - meg majd utána a szóbeli is, hogy azután megint gőzerővel írhassak végre -. $pray $pray $pray
Előre is köszi. :) _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 21:29 
Betűmániákus

Elhunyt unokaöcsém, S. László emlékének ajánlom ezt a verset. S reménykedem benne, hogy gyermeki lelke békére lelt, Isten oltalmában. - A verset egy gondolat ihlette, melyben mintha egy belső hang súgta volna nekem ezeket a szavakat.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69616

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 1:20 
Betűmániákus

meichan írta:
Oho gyorsan gyorsan akartam írni mert van másik ötletem is az aláírásodat illetően,hogy ki mondja kinek.Lehetséges,hogy Draco mondja ezt annak a szegény fiúnak akinek egy istencsapása az apja?Nem is inkább a csapás istene a lecsapásé*kész teljesen megbuggyant* :)) Most ez a két variációm van a Ginnys meg a Warrenes :D Most pedig inkább elpakolom magam az ágyamba mielőtt teljesen kidőlnék (:|

Hát igen, Jack tényleg istencsapása, de a "Csapás Istene" is egyben. :))

Nos, szóval az új tipped, hogy Draco mondja Warren-nek? :-? Hm... ez érdekes felvetés... :-? De továbbra is gonosz vagyok, és nem mondom meg, hogy jól tippeltél-e. :twisted: *álmos, de még képben van :D ;) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 01 (csütörtök), 23:39 
Fanficbúvár

Oho gyorsan gyorsan akartam írni mert van másik ötletem is az aláírásodat illetően,hogy ki mondja kinek.Lehetséges,hogy Draco mondja ezt annak a szegény fiúnak akinek egy istencsapása az apja?Nem is inkább a csapás istene a lecsapásé*kész teljesen megbuggyant* :)) Most ez a két variációm van a Ginnys meg a Warrenes :D Most pedig inkább elpakolom magam az ágyamba mielőtt teljesen kidőlnék (:|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: tippelés
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 0:36 
Betűmániákus

hblanka írta:
Szia Ukume!
Bocsi, hogy nem írtam neked, de nekem is nagyon sokat kellett tanulni. Ez a tippelős téma nagyon felizgatott! :D Csatlakozom Meichan-hoz, szerintem is Draco mondja Ginnynek, mást nem nagyon tudok elképzelni...mondjuk lehet, hogy azért mert mindjárt elalszok... (:| :D Sok szerencsét a suliban!
Hblanka

Szia!
Semmi gond, megértem, nekem is rengeteg tanulnivalóm van, főleg most, hogy alig van már idő az érettségiig. :-SS
Szóval te is Ginnyre és Dracóra tippelsz? :-$ Rendben. De továbbra is kis gonosz leszek, és nem árulom el előre, hogy jól tippeltetek-e. A következő fejezetben (ha valaha sikerül végre befejeznem) majd kiderül. $pray ;)
Addig is, neked is sok szerencsét a suliban! $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: tippelés
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 14:25 
Zöldfülű

Szia Ukume!
Bocsi, hogy nem írtam neked, de nekem is nagyon sokat kellett tanulni. Ez a tippelős téma nagyon felizgatott! :D Csatlakozom Meichan-hoz, szerintem is
Draco mondja Ginnynek, mást nem nagyon tudok elképzelni...mondjuk lehet, hogy azért mert mindjárt elalszok... (:| :D Sok szerencsét a suliban!
Hblanka

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 16:18 
Betűmániákus

meichan írta:
Szia!Oh és üdvözletem az örömtáncot lejtő kisördögnek :D

No hát milyen meglepő én tippelnék*vigyorog*abban úgy is nagyon jó vagyok bár nem mindig találom el de ez benne a lényeg és én imádok tippelni ;;) Tehát szerintem ez Draco és Gin között zajlik le és Draco igyekszik kijuttatni a lányt legalábbis nekem nem tudom miért azonnal ez ugrodt be :D Ha mégsem akkor majd igyekszem másik tippel előállni :)
Hm tavaszi szünet az már nincs messze,én már nagyon várom a fejezetet ;)

Szia drága meichan!
Sejtettem, hogy te biztosan jössz majd tippelni. :) Szóval neked Draco és Ginny ugrottak be? :-? Én se értem... vajon miért? :D :-/ :-? *ukume készül elásni saját magát, a kisördög meg megint táncikálni kezdett*
De gonosz leszek, és nem mondom meg, hogy eltaláltad-e. :evil: :-S

Igen, a tavaszi szünet már mindjárt itt van, csak sajnos piszkosul rövid lesz. :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 0:31 
Fanficbúvár

ukume írta:

Tudom, rég jártam erre, és a Miért? is rég frissült, de gondoltam szólok, hogy nem felejtettem el. És tervezetem szerint holnap végre a kritikákra is válaszolni fogok. $pray

Ezen kívül jelzem, hogy fogalmam sincs, mikor lesz friss, de még az érettségi előtt tervbe van véve egy fejezet. Az most is biztos, hogy a szóbeli előtt lesz, de ennél pontosabb időpontot jelenleg nem tudok mondani. A legvalószínűbb a tavaszi szünet környéke lesz, mert akkor talán lesz időm végre nyugodtan dolgozni egy kicsit. $pray

Addig is, csak hogy ne unatkozzon a társaság (feltéve persze, hogy unatkozik itt bárki :D ), az itteni új aláírásomon töprenghettek, hogy hol, mikor, ki, kinek, és miért mondja majd. :D *a meichan által már jól ismert kisördög ismét ukume vállán jár örömtáncot ;) *

Szia!Oh és üdvözletem az örömtáncot lejtő kisördögnek :D

No hát milyen meglepő én tippelnék*vigyorog*abban úgy is nagyon jó vagyok bár nem mindig találom el de ez benne a lényeg és én imádok tippelni ;;) Tehát szerintem ez Draco és Gin között zajlik le és Draco igyekszik kijuttatni a lányt legalábbis nekem nem tudom miért azonnal ez ugrodt be :D Ha mégsem akkor majd igyekszem másik tippel előállni :)
Hm tavaszi szünet az már nincs messze,én már nagyon várom a fejezetet ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 19 (péntek), 21:47 
Betűmániákus

Tudom, rég jártam erre, és a Miért? is rég frissült, de gondoltam szólok, hogy nem felejtettem el. És tervezetem szerint holnap végre a kritikákra is válaszolni fogok. $pray

Ezen kívül jelzem, hogy fogalmam sincs, mikor lesz friss, de még az érettségi előtt tervbe van véve egy fejezet. Az most is biztos, hogy a szóbeli előtt lesz, de ennél pontosabb időpontot jelenleg nem tudok mondani. A legvalószínűbb a tavaszi szünet környéke lesz, mert akkor talán lesz időm végre nyugodtan dolgozni egy kicsit. $pray

Addig is, csak hogy ne unatkozzon a társaság (feltéve persze, hogy unatkozik itt bárki :D ), az itteni új aláírásomon töprenghettek, hogy hol, mikor, ki, kinek, és miért mondja majd. :D *a meichan által már jól ismert kisördög ismét ukume vállán jár örömtáncot ;) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 9:47 
Betűmániákus

meichan írta:
Olvastam és hagytam neked egy szép hosszú véleményt :D

Szia. :-h Igen, láttam, és olvastam is. :) És nagyon szépen köszönöm. Vagy ma délután, vagy a hétvégén majd válaszolok is rá.
Idézet:
Igaz egy kicsit későn olvastam de nem bírtam ki és azonnal neki is estem miközben a család teljesen abban a hiszemben volt,hogy én mint szegény beteg már rég az igazak álmát alszom,pedig nagyon nem :D

:)) Igen, az én családom is volt már ilyen hitben. Én meg közben nagy lelkesen ültem a gépem előtt. :D
Te is egy kis éjszakai bagoly vagy amint látom. Időnként szoktam nagyokat nézni, amikor látom, hogy mikor érkezett egyik-másik kritika, vagy üzenet. De szerintem ez mondjuk vicces, mert ha másnap nem kell korán kelnem, akkor én is simán elüldögélek a gép előtt - "különböző okokból" - éjjel kettőig, néha háromig is akár. Bár még mindig a szilveszteri átlagom viszi a pálmát. :D ;)

Idézet:
De hatásos volt a gyógyszer mert mára sokkal jobban vagyok :)

Ennek igazán nagyon örülök. :D Íme, itt a bizonyíték, hogy a Miért? nem csak a lelki nyugalom feldúlására alkalmas, sőt, akár gyógyítani is lehet vele (meg életet menteni). O:-)
Idézet:
A kép pedig csodálatos lett :x $star

Köszönöm. Örülök neki, hogy ez is tetszett. :D Majd igyekszek a továbbiakban is szépeket csinálni. Most is dolgozok egyen. Bár az nem a Miért?-hez készül. Az egy jövőbeni új történetemhez készül. Tegnap elkezdtem csak úgy összepakolászni képeket, és erre megszületett egy történet ötlete a fejemben. Az is Harry-Ginny sztori lesz, de finoman szólva "kis bonyodalom" áll a boldogságuk útjába. :-Ą :D :-Ą
Idézet:
Nos most viszont azt hiszem egy kicsit a kutakodásommal leszek elfoglalva mert szerintem az érettségi előtt már nem igen lesz időd frissíteni :(
De azért én még reménykedek és küldöm továbbra is a lebegést az sosem árthat :D _U_

Az valóban nem árthat. ;) Imádok lebegni. ;) Egyszer még szeretnék majd frissíteni a vizsgák előtt, de azt nem tudom, hogy mikor fog sikerülni. Tudod, előfordulhat, hogy a sztori nélkül beleőrülök a felkészülésbe. ;) :( Azt meg ugyebár nem szereténk. ;;) :-/
Idézet:
$pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

_U_ :D _U_ O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 14:01 
Fanficbúvár

ukume írta:
A 29. fejezet már az adminok kezében van.

Olvastam és hagytam neked egy szép hosszú véleményt :D Igaz egy kicsit későn olvastam de nem bírtam ki és azonnal neki is estem miközben a család teljesen abban a hiszemben volt,hogy én mint szegény beteg már rég az igazak álmát alszom,pedig nagyon nem :D
De hatásos volt a gyógyszer mert mára sokkal jobban vagyok :)
A kép pedig csodálatos lett :x $star
Nos most viszont azt hiszem egy kicsit a kutakodásommal leszek elfoglalva mert szerintem az érettségi előtt már nem igen lesz időd frissíteni :(
De azért én még reménykedek és küldöm továbbra is a lebegést az sosem árthat :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 22 (hétfő), 22:18 
Betűmániákus

A 29. fejezet már az adminok kezében van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 22:58 
Betűmániákus

Üdv mindenkinek!

Ma már nem, de holnap délután, ha nem tesznek nekem keresztbe, akkor jön a friss, és egy kis meglepetés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 12:28 
Betűmániákus

meichan írta:
Juj egyre kiváncsibb vagyok :D Egyre több lesz itt a titok meg a rejtély szóval ez a nekem való :D Már el is határoztam,hogy a hétvégén átmegyek nyomozóba és neki állok kutatni ;) :D

Örülök, ha örülsz. :) Jó keresgélést. Kíváncsi vagyok, hogy találsz-e majd "valami érdekeset" :-Ą O:-) ;)
Idézet:
Nem minden az aminek látszik*elgondolkodva vakarja az állát* :-? Nos azt már megállapítottam,hogy Piton nagyon titokzatos de rajtam nem fog ki*remélem* :-P :D

:-Ą :-$ :-Ą
Idézet:
Oh és miért is akarja vajon Jack,hogy a szegény fiú még életben....egészben legyen? $? Nagyon nagyon rossz sejtéseim vannak ezzel kapcsolatban :( Uff és megint...itt is Piton meg a titok :-O

Nos... Jack tipikusan olyan férfi, aki... :-S nos... :-? fogalmazzunk úgy, hogy olyan családból származik, ahol a lányok és nők eszközök csupán, másodrendű élőlények a férfiak mögött, és... mindenféle testi, avagy lelki "fogyatékosság" tökéletesen elfogadhatatlannak számít. Jack igyekszik... :-? :-S méltó örököst nevelni magának, csak épp... azok a módszerek, amiket ő megfelelőnek talál, azok igazából neméppen alkalmasak arra, amit ő szeretne elérni. Na persze... még soha senki sem volt olyan ostoba, hogy ezt megmondja neki... tekintve, hogy senki se szeretne a férfi áldozatainak a sorsára jutni... :-Ą :-S
Idézet:
Igen Kirára gondoltam és meglehetősen ki fogytam a semleges szereplőkből,na de majd hétvégén :-P :D

Én azért drukkolok, hogy legyenek még tippjeid, :-Ą mert én remekül szórakozok. :D ;) Ha addig nem is, de amikor eljön a "megfelelő időszak", akkor tuti, hogy kapásból rá fogod vágni a "megfejtést". Mert amúgy (az én szempontomból legalábbis) nagyon egyszerű, és (majd) kézenfekvő is lesz. :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Oh te szegény csak aztán nehogy megint ágy legyen a vége a náthának*bár akkor talán tudnál írni,meg alaposan lemaradni úgyhogy ez nem jó* ;) :D

Hát... sajnos az ágyikónak dőlést valóban nem engedhetem meg magamnak, mert lemaradnék, mint a borravaló. Most is a suliból írok. (Nincs tanár :D _U_ ) Délután nem fogok tudni írni, de talán este, ha lesz még kedvem, meg erőm, akkor dolgozok egy kicsit. 8-> $pray
Idézet:
Akkor most megint egy kis lebegés adag hátha elfújja a náthát is: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Köszi. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 22:18 
Fanficbúvár

Juj egyre kiváncsibb vagyok :D Egyre több lesz itt a titok meg a rejtély szóval ez a nekem való :D Már el is határoztam,hogy a hétvégén átmegyek nyomozóba és neki állok kutatni ;) :D
Nem minden az aminek látszik*elgondolkodva vakarja az állát* :-? Nos azt már megállapítottam,hogy Piton nagyon titokzatos de rajtam nem fog ki*remélem* :-P :D
Oh és miért is akarja vajon Jack,hogy a szegény fiú még életben....egészben legyen? $? Nagyon nagyon rossz sejtéseim vannak ezzel kapcsolatban :( Uff és megint...itt is Piton meg a titok :-O
Igen Kirára gondoltam és meglehetősen ki fogytam a semleges szereplőkből,na de majd hétvégén :-P :D
Oh te szegény csak aztán nehogy megint ágy legyen a vége a náthának*bár akkor talán tudnál írni,meg alaposan lemaradni úgyhogy ez nem jó* ;) :D
Akkor most megint egy kis lebegés adag hátha elfújja a náthát is: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 18:41 
Betűmániákus

meichan írta:
Hogy te milyen kis huncut vagy :) Jól behúztál a csőbe,de tényleg nem állítottad biztosra egyik oldalra való állását sem,csak azt,hogy Piton talán már eldöntötte,hogy hova fog állni de még nembiztos :D :-P

;) Hát én már csak ilyen kis csalafinta vagyok. :-P De Piton tettei sokat elárulnak/elárulhatnak, még ha nem is látszik néha. ;) Sőt, sokszor nem minden az, aminek látszik... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Oh most akkor eszembe is jutott valami.Ezek szerint*vagy mégsem,nálad már nem lehet tudni*Piton elmenekülhet valakinek a közbenjárására :D Hát ez is egy megoldás de hosszú távon nem megvalósítható kivéve ha végleg ott hagyja a varázslóvilágot és beáll a muglik átlagos életét élni amit meg nem tudok elképzelni róla :-P Akkor valami a kettő között lesz $? :D

Nos... én se nagyon tudom elképzelni, hogy Perselus a muglik közt éljen. Ez olyan... mintha Albust, vagy Voldit dugnám a muglik közé... :)) kicsit meredek lenne. :-? Bár tény, hogy Perselus akár el is bújdoshatna, de ahhoz ő túl... büszke, szerintem... :-? Na meg ott vannak Erinék is, de... ebben az esetben is sok múlna... a körülményeken... :-Ą :-$ ;) :-Ą
Idézet:
Nos az már eleve megnyugtató,hogy nekem tetszeni fog ;) 8-> *Upsz most ismét keresgéli az állát amit elhagyott valahol*Pitonnak mennyi?Négy oldala legalább? @-) Akkor erősen erre is koncentrálni kell már ami a végén a büntetésének megoldását illeti 8-}

Igen, szerintem neked tetszeni fog... ha már minden titokra fény derült majd, akkor biztosan... :-Ą ;) :-Ą
És igen, Piton szerintem négy oldal közül választhat. :D Hármat biztos, hogy te magad is simán meg tudsz nevezni, és a negyedik is egyszerű.
:-Ą :-$

Idézet:
Ajajjjjjj szegény gyerek már most féltem szegényt Jack-től :-S Akkor ezt a gyereket senki nem védi meg az apjától,legfeljebb később Piton gyógyítgatja majd :-SS

Eddig se védte meg soha senki szegény fiút. :( Csak azért él, és azért van még... egészben, mert az apja így akarja. Piton szerepe pedig... hát... az még titok. :-Ą :-$
Idézet:
Aha tehát Izabell Ginnyre is hatással lesz?Imádom ezt a kislányt :x $star

Óóóóó... nem is hinnéd, hogy mekkora hatással... :D :-Ą :-$ :-Ą :-$ :D :-$ :D :-Ą :-$ :-Ą :-$ :D
Idézet:
Lehetséges lenne,hogy Andrastea lesz az illető?Vagy valaki aki szintén semleges de most nem jut eszembe más :) Azért ez is ledöbbentő lenne főleg a Weasleyknek ha pont ő lenne aki segítene Pitonnak :D Bár kétlem,hogy megtenné már csak Ginny miatt sem akarna ilyet tenni ;;)

Nem, nem Adrastea, de ez se volt egy rossz tipp. :D :-Ą
Idézet:
Hm van még egy remek ötletem,mondjuk Dumbli rokona az az idős hölgy akit szintén elárult az öreg ;) Úgy emlékszem,hogy róla sem volt szó,hogy bármelyik oldalon állna :-P ;;)

Gondolom az idős hölgy alatt Kirára gondolsz, aki egy igencsak titokzatos személy, egy nem kevésbé titokzatos családfával... :D :-Ą :-$ :-Ą De nem, Pitonon nem ő fog segíteni. :D
Idézet:
Nos sajnos a család már csak ilyen időnként rájuk jön az ötperc és olyankor nem lehet őket leállítani 8-} Azért jó tudni,hogy már majdnem kész az új feji a végén még sikerül a következő hétvégén frissítened :) Na jó nem akarok elkiabálni semmit 8-} Viszont nem irigyellek a hétfői napod miatt,azért négy tétel az nem kevés :-S

Hát igen, plusz most még egy szuper náthát is összeszedtem, ami csak tetézi az amúgy is zsúfolt napjaimat. :( :-O :(
Idézet:
Azért sosem árthat meg a lebegés: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Köszi. Azért én igyekszek. $pray :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 14 (vasárnap), 0:32 
Fanficbúvár

Hogy te milyen kis huncut vagy :) Jól behúztál a csőbe,de tényleg nem állítottad biztosra egyik oldalra való állását sem,csak azt,hogy Piton talán már eldöntötte,hogy hova fog állni de még nembiztos :D :-P
Oh most akkor eszembe is jutott valami.Ezek szerint*vagy mégsem,nálad már nem lehet tudni*Piton elmenekülhet valakinek a közbenjárására :D Hát ez is egy megoldás de hosszú távon nem megvalósítható kivéve ha végleg ott hagyja a varázslóvilágot és beáll a muglik átlagos életét élni amit meg nem tudok elképzelni róla :-P Akkor valami a kettő között lesz $? :D Nos az már eleve megnyugtató,hogy nekem tetszeni fog ;) 8-> *Upsz most ismét keresgéli az állát amit elhagyott valahol*Pitonnak mennyi?Négy oldala legalább? @-) Akkor erősen erre is koncentrálni kell már ami a végén a büntetésének megoldását illeti 8-}
Ajajjjjjj szegény gyerek már most féltem szegényt Jack-től :-S Akkor ezt a gyereket senki nem védi meg az apjától,legfeljebb később Piton gyógyítgatja majd :-SS
Aha tehát Izabell Ginnyre is hatással lesz?Imádom ezt a kislányt :x $star
Lehetséges lenne,hogy Andrastea lesz az illető?Vagy valaki aki szintén semleges de most nem jut eszembe más :) Azért ez is ledöbbentő lenne főleg a Weasleyknek ha pont ő lenne aki segítene Pitonnak :D Bár kétlem,hogy megtenné már csak Ginny miatt sem akarna ilyet tenni ;;) Hm van még egy remek ötletem,mondjuk Dumbli rokona az az idős hölgy akit szintén elárult az öreg ;) Úgy emlékszem,hogy róla sem volt szó,hogy bármelyik oldalon állna :-P ;;)
Ugye,hogy?Nekem is a Saras ötletem tetszett eddig a legjobban :D
Nos sajnos a csalás már csak ilyen időnként rájuk jön az ötperc és olyankor nem lehet őket leállítani 8-} Azért jó tudni,hogy már majdnem kész az új feji a végén még sikerül a következő hétvégén frissítened :) Na jó nem akarok elkiabálni semmit 8-} Viszont nem irigyellek a hétfői napod miatt,azért négy tétel az nem kevés :-S
Azért sosem árthat meg a lebegés: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 13 (szombat), 22:41 
Betűmániákus

meichan írta:
Ajajjjjj túl sokat fütyörészel ennél a halál a megváltás témánál.Valakinek ezek szerint megváltás lenne avagy lesz a halál :-SS

Való igaz, jómagam azon a véleményen vagyok, hogy a halál sok tekintetben megváltás. Nem minden esetben persze, de sokszor az. És igen, a Miért?-ben is van olyan, akinek a halál megváltás lesz. De erről még egy ideig nem nyilatkozok. :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$
Idézet:
Nos annak azért örülök,hogy nem ölnéd meg,de ha egyik helyre sem kerül akkor passzolok $?

:-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Bár valóban nagyon enyhe büntetés lenne a háziőrizet ha tényleg a sötétek oldalára áll :)

Én azt egy szóval se erősítettem még meg, hogy melyik oldalon áll, vagy fog állni. :D :-P ;) :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą Ha a sötét oldalon áll, akkor megérdemelné például talán a halált is, viszont ha a világoson áll, akkor akár háziőrizetbe is kerülhetne, vagy... el is bújdoshatna... vagy... vagy ilyesmi... :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$
Idézet:
Erősen töröm a fejem,hogy mi lehet még de úgy tűnik ez most kifogott rajtam 8-} :D Valahova mégis csak be kell,hogy zárják de hova $?

Azt úgy sem mondom meg :-P ;) De biztos vagyok benne, hogy neked tetszeni fog. :D :-Ą :-$
Idézet:
Na oké a fütyörészésből ki indulva két lehetséges válasz van,hogy melyik oldalon fog ennek a fiúnak segítséget nyújtani*ja,hogy alapból csak ez a két oldal van?*

Éppenséggel... nem... nem csak két oldal van... Perselus esetében szerintem... négy van... :D :-P ;) :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$
Idézet:
Nos közben járhat az érdekében Voldinál,hogy az apja ne nyúlhasson hozzá,de ha Jack őrült akkor nem sokra menne vele.

Szerintem... :-? Voldit aztán győzködhetné ítéletnapig is, ő nem járna közben a fiú érdekében. Ahhoz túlságosan is értékes neki Jack, hogy beleszóljon ilyesmibe. Voldit nem érdekli a kölyök. Csak az érdekli, hogy Jack neki dolgozzon, és ehhez az kell, hogy Jack megkapja amit akar. És ha Jacknek éppen ahhoz támad kedve, hogy "megnevelje" a fiát, akkor... Voldemort maximum megvonja a vállát, hogy csinálja csak nyugodtan. :-? :( *Szegény gyerek :cry: *
Idézet:
meglepő lenne és jó sok jóóóóó pontot is szerezhetne ha Dumbledore-nál járna közben a fiú érdekében,hogy vegyék védelem alá és kicsempészné onnan a fiút,igen ez lenne a legvalószínűbb esetleg megpuhítaná Voldit azzal,hogy a fiú közvetlen közelről tudna kémkedni és így elérné,hogy az apja se keresse de a fiút nem használná fel miután már biztonságban van :D Egész szép kis teória nem? :-P

De igen, nagyon szép teória, és nekem nagyon tetszik, de... nem vagyok biztos benne, hogy Jack bármilyen okból kifolyólag engedné, hogy a fiát Dumbledore "védelmébe" juttassák. Csávókám őrült, de nem h*lye. "Sok-sok év" tapasztalata van már a háta mögött, és ismeri Dumbledore-t is, meg tud egy s mást Perselusról is. Még Voldemort kedvéért sem engedné, hogy a fia Dumbledore közelébe kerüljön. Ezért is van például mostanában mindig abban a házban. Ott úgymond... "biztonságban" van. Legalábbis a világos oldal nem férhet elméletileg hozzá. Bár... nem is nagyon akarnak, hisz szinte senki sem ismeri, akinek köze van a jókhoz.
Idézet:
Aha tehát Izabell Ginny érdekében fog közben járni,hogy Molly engedjen a lány tervének mielőtt még felrobban mérgében :))

Izabell szereti Mollyt, afféle fogadott nagymamaként tekint rá. Így aztán érthető, hogy nem szeretné, ha "baja esne". Ezért lép közbe, még a gutaütés előtt, és mielőtt az asszony esetleg meg találná átkozni Adrasteát. Így ismerkedik meg Ginny és Izabell, ami később még boooorzasztóan fontos lesz. :D :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą
Idézet:
Nos mivel Neville sem jött össze annyit árulj már el nekem,hogy melyik oldalon áll az illető aki segít majd neki mert a jelöltek közül már nem tudok egyet sem kitalálni @-)

Az illető jelenleg... hát... egyik oldalon sem áll... ő is egyfajta "harmadik oldalon" áll. :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą
Idézet:
Várjunk csak ott van még Sara is aki mindig azt akarja,hogy Harry majd bocsásson meg nekik tehát akár Pitonnak is segíthet végtére is azért mégis csak annak az agybajos vérfarkasnak volt a nem vérszerinti lánya.Sok mindent láthatott hallhatott és tudhatott.Igen ez még egy egészen jó ötletnek tűnik :) Kár,hogy valószínűleg ezt sem találtam el :( :-P

Hát... sajnos tényleg nem. Nem Sara lesz az. De ez tetszett eddig a legjobban. $star
Idézet:
És akkor most jöhet a lebegés adag: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Köszi, de sajnos ma rájött a családomra az ötperc. :-O :( Nem tudtam befejezni a fejezetet még, és hétfőre négy tételt kell megtanulnom, ami nálam felér egy párbajozással Voldi ellen, :( szóval nem tudom, hogy holnap tudok-e majd dolgozni rajta. De már tényleg nem kell sok, szóval hamarosan lesz friss. Ígérem. :) $pray $pray $pray $pray $pray $pray

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ukume 2010 február 28 (vasárnap), 18:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 13 (szombat), 19:58 
Fanficbúvár

Ajajjjjj túl sokat fütyörészel ennél a halál a megváltás témánál.Valakinek ezek szerint megváltás lenne avagy lesz a halál :-SS Nos annak azért örülök,hogy nem ölnéd meg,de ha egyik helyre sem kerül akkor passzolok $? Bár valóban nagyon enyhe büntetés lenne a háziőrizet ha tényleg a sötétek oldalára áll :) Erősen töröm a fejem,hogy mi lehet még de úgy tűnik ez most kifogott rajtam 8-} :D Valahova mégis csak be kell,hogy zárják de hova $?
Na oké a fütyörészésből ki indulva két lehetséges válasz van,hogy melyik oldalon fog ennek a fiúnak segítséget nyújtani*ja,hogy alapból csak ez a két oldal van?*Nos közben járhat az érdekében Voldinál,hogy az apja ne nyúlhasson hozzá,de ha Jack őrült akkor nem sokra menne vele.Az viszont nagyon meglepő lenne és jó sok jóóóóó pontot is szerezhetne ha Dumbledore-nál járna közben a fiú érdekében,hogy vegyék védelem alá és kicsempészné onnan a fiút,igen ez lenne a legvalószínűbb esetleg megpuhítaná Voldit azzal,hogy a fiú közvetlen közelről tudna kémkedni és így elérné,hogy az apja se keresse de a fiút nem használná fel miután már biztonságban van :D Egész szép kis teória nem? :-P
Aha tehát Izabell Ginny érdekében fog közben járni,hogy Molly engedjen a lány tervének mielőtt még felrobban mérgében :))
Nos mivel Neville sem jött össze annyit árulj már el nekem,hogy melyik oldalon áll az illető aki segít majd neki mert a jelöltek közül már nem tudok egyet sem kitalálni @-) Várjunk csak ott van még Sara is aki mindig azt akarja,hogy Harry majd bocsásson meg nekik tehát akár Pitonnak is segíthet végtére is azért mégis csak annak az agybajos vérfarkasnak volt a nem vérszerinti lánya.Sok mindent láthatott hallhatott és tudhatott.Igen ez még egy egészen jó ötletnek tűnik :) Kár,hogy valószínűleg ezt sem találtam el :( :-P
És akkor most jöhet a lebegés adag: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 13 (szombat), 0:56 
Betűmániákus

meichan írta:
Hümmmm akkor háziőrizetben lesz?Most nem jut eszemben más ami nem olyan nehéz de ha azt nézem,hogy büntetést kell kapnia azokért a dolgokért amiket elkövetett de se dutyi,se hullazsák,se Mungo akkor már csak ez maradt :D Esetleg egy furfangos bűbájjal karöltve ;;)

Meg semmiképpen sem ölném, hisz tudod, szokták mondani, hogy a halál az megváltás. :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą Bár... ha előtte közlünk vele pár dolgot, vagy mutatunk neki ezt-azt, akkor máris más szemszögből látná a halált... :-? de nem... nem ölném meg. :-Ą A börtön... na ja, poén lenne, mert becsukhatnám Harry helyére... na az kegyetlen lenne, de meg is érdemelné. :-$ Háziőrizet... hmmm... :-? ez sem egy rossz ötlet... :-Ą de vajon megfelelő büntetés lenne, ha ő most tényleg a sötét oldalra áll? :-? :-? :-? A Mungo meg... hát... nem is tudom... :-? nem tudom elképzelni Perselust, mint odavalót. Vannak őrült tettei, de... végül semmiképpen sem lesz a diliosztályra való. :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Hoho most kiváncsivá tettél.Mikor és miért fog közben járni a fiúért Perselus? @-) *döbbenten keresgéli az állát a földön*

Nem is az az igazi kérdés, hogy mikor és miért, sokkal inkább az, hogy melyik oldalon. :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Aha most megfogtál.Kinek segíthet Izabell ha nem Pitonnak és aminek köze van Ginhez és Mollyhoz $? Juj nagyon várom már azt a guta ütést :-P :D

A gutaütést én is várom. :D Egyébként ez is egyszerű. A kövi fejezetben ugyebár beszélget majd Adrastea, Molly, és Ginny. Ginny felveti az új ötletét, Molly majdnem gutaütést kap, és mint tudjuk, mind a kettő makacs, mint az öszvér. Valakinek közben kell járnia valamelyikük érdekében... :-Ą :D :-$ :-Ą :D :-$
Idézet:
Nos ki lehet még aki közben járhat Piton érdekében*erősen gondolkozik*eszembe jutott még Neville is mert ő teljesen elhatárolódik attól,hogy másokat elítéljen és mindenért Voldit hibáztatja ;)

Nem, nem Neville. :) Szerintem ő is simán végignézné, hogy Pitont hullazsákba, vagy dutyiba viszik, hisz sohasem rajongtak egymásért, és a továbbiakban se nagyon fogják törni magukat a másik segítésének érdekében... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą De nyugodtan próbálkozz tovább, én nagyon élvezem. :) ;) :g *jaj de kis gonosz vagyok :-SS *
Idézet:
Oh igen remek elfoglaltságot adtál vele,mert nagyon jó érzés ám amikor van min gondolkodni annyira,hogy egyszer nem éppen azt írtam a munkám során amit kellett volna hanem ezeket a kis okfejtéseimet még szerencse,hogy átnéztem mielőtt kiadtam volna a kezemből :-P :))

Tényleg...? :g Nahát, ez nem semmi. Ez az én szempontomból igazán hízelgő, de még jó, hogy nem úgy adtad tovább. Biztos néztek volna egy jót tőle. :g
Idézet:
Oh ha megszállt az ihlet akkor tovább erősítem és közben had lebegjünk egy kicsit: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Köszi. Akkor én most ellebegek aludni. :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 13 (szombat), 0:10 
Fanficbúvár

Hümmmm akkor háziőrizetben lesz?Most nem jut eszemben más ami nem olyan nehéz de ha azt nézem,hogy büntetést kell kapnia azokért a dolgokért amiket elkövetett de se dutyi,se hullazsák,se Mungo akkor már csak ez maradt :D Esetleg egy furfangos bűbájjal karöltve ;;)
Örülök,hogy tetszett a Siriusos ötletem :)) Hihi én is egy kicsit agyament vagyok ha ilyenek eszembe jutnak,de mekkora döbbenet lett volna már Dumblinak már csak ezért is jó volt eljátszani az ötelettel :-P
Hoho most kiváncsivá tettél.Mikor és miért fog közben járni a fiúért Perselus?
@-) *döbbenten keresgéli az állát a földön*
Aha most megfogtál.Kinek segíthet Izabell ha nem Pitonnak és aminek köze van Ginhez és Mollyhoz $? Juj nagyon várom már azt a guta ütést :-P :D
Nos ki lehet még aki közben járhat Piton érdekében*erősen gondolkozik*eszembe jutott még Neville is mert ő teljesen elhatárolódik attól,hogy másokat elítéljen és mindenért Voldit hibáztatja ;)
Oh igen remek elfoglaltságot adtál vele,mert nagyon jó érzés ám amikor van min gondolkodni annyira,hogy egyszer nem éppen azt írtam a munkám során amit kellett volna hanem ezeket a kis okfejtéseimet még szerencse,hogy átnéztem mielőtt kiadtam volna a kezemből
:-P :))
Oh ha megszállt az ihlet akkor tovább erősítem és közben had lebegjünk egy kicsit: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 12 (péntek), 17:11 
Betűmániákus

meichan írta:
Én szeretem Pitont úgy,hogy tutira egyet fogok veled érteni :D

Ennek örülök. :-Ą
Idézet:
Hümmm se börtön se halál-nézőpont kérdése-se Mungo akkor mégis hova fog kerülni :-? Erősen gondolkodom rajta de nem jutok sehova :-P

Hát... pedig annyira nem nehéz... :-Ą :D Ezeken a lehetőségeken kívül még van egy viszonylag kézenfekvő lehetőség a körülményeket tekintve... :-Ą :-P :D ;) :-$
Idézet:
Nos ha egyik sem fog közben járni az érdekében akiket felsoroltam akkor talán ott van még hm ez a titokzatos fiú aki fél az apjától amit meg is értek,

Ez inkább fordítva lesz igaz. Nem a fiú fog közbenjárni Pitonért, hanem Perselus a fiúért... :-? :-Ą
Idézet:
vagy esetleg Sirius,bár azt kétlem

=)) :)) =)) Ez nagyon jó... :)) ettől majdnem hanyatt estem... ez nagyon tetszett. =)) Ezt mondjuk tényleg megnézném, már csak poénból is... amint Sirius kiáll Perselusért... *leborul a székéből =)) * Ez nagyon jó... El is üldözted minden rosszkedvemet... _U_ :)
Idézet:
áh egy sokkal jobb jutott most eszembe a kis Izabell ő annyira jó,hogy róla simán eltudom képzelni és ő a képességének hála valószínűleg sokkal többet tud vagy fog tudni Pitonról mint bárki más aki egy kicsit is ismeri ;) Igen ő tökéletes választásnak tűnik*és jön ukume és közli,hogy nem,nem ő az*

Nos... nem, valóban nem Izabell lesz, de ő egyébként egy nagyon jó ötlet, mert remek választás lenne. És lesznek is ilyesfajta közbenjárásai... csak éppen nem Perseluson fog majd segíteni... :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$
*Eme állítását alátámasztandó, figyelmedbe ajánlja a kövi fejezetnek azt a részletét, amikor Molly szembesül lánya legújabb ötletével, és kishíján gutaütést kap... :g ;)

Idézet:
bár az is igaz,hogy előre közölted,hogy nem fogod elmondani tehát ha eltaláltam esetleg akkor sem fogod elárulni nekem :D

Eddig valóban nem találtad el, de ha eltalálod, nem tagadom le, viszont megerősíteni sem fogom... :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$
Idézet:
Hihi és én pont ezt élvezem benne,hogy vannak részek amikor tudom,hogy úgysem tudom meg,hogy eltaláltam-e vagy sem mégis töretlenül forog rajta az agyam ;;) :D

Igazán nagyon örülök neki, hogy ilyen jó elfoglaltsággal szolgálhattam neked, és ennyire élvezed a töprengést. >:D< :D
Idézet:
No és akkor a szokásos kis lebegés adag: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Ez most tényleg jól jött. Megszállt ugyanis az ihlet. _U_ :D $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 21:22 
Fanficbúvár

Én szeretem Pitont úgy,hogy tutira egyet fogok veled érteni :D
Hümmm se börtön se halál-nézőpont kérdése-se Mungo akkor mégis hova fog kerülni :-? Erősen gondolkodom rajta de nem jutok sehova :-P
Nos ha egyik sem fog közben járni az érdekében akiket felsoroltam akkor talán ott van még hm ez a titokzatos fiú aki fél az apjától amit meg is értek,vagy esetleg Sirius,bár azt kétlem áh egy sokkal jobb jutott most eszembe a kis Izabell ő annyira jó,hogy róla simán eltudom képzelni és ő a képességének hála valószínűleg sokkal többet tud vagy fog tudni Pitonról mint bárki más aki egy kicsit is ismeri ;) Igen ő tökéletes választásnak tűnik*és jön ukume és közli,hogy nem,nem ő az*bár az is igaz,hogy előre közölted,hogy nem fogod elmondani tehát ha eltaláltam esetleg akkor sem fogod elárulni nekem :D
Hihi és én pont ezt élvezem benne,hogy vannak részek amikor tudom,hogy úgysem tudom meg,hogy eltaláltam-e vagy sem mégis töretlenül forog rajta az agyam ;;) :D
No és akkor a szokásos kis lebegés adag: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 16:51 
Betűmániákus

meichan írta:
Küldtem neked PÜ-t drága :D

Én pedig válaszoltam rá. :D
Idézet:
Juj nem megy Piton sem börtönbe se nem hal meg még is megkapja a büntijét :D Akkor csak nem a Mungo egyik érdekes szobájába lesz elhelyezve? Más ötletem ugyan is nem nagyon van,viszont most már nagyon kiváncsi vagyok de azért örülök neki,hogy nem fog se meghalni se börtönbe vonulni :D Szeressem én ezt a pasit és már így is sajnálom a gyerekeit szóval nem örültem volna egyik verziónak sem ;;) :D

Nem, valóban nem megy se börtönbe, se halott nem lesz. Bár ez is attól függ, hogy honnan nézzük. :-Ą Nézhetjük Harry szempontjából, nézhetjük Ginnyéből, Erinékéből, Voldemortéból, Albuséból... :-Ą :-$ ;) De egy biztos, a Mungóba sem fogom bezárni. :-Ą Annál egy sokkal jobb ötletem támadt. :-Ą :D ;) Szerintem ti is egyet fogtok velem érteni, ha majd megtudjátok... Azok, akik szeretik Pitont, azok biztosan... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Uff és megint sok a fütyörészés,vajon ki fog közben járni az ügyben. $?

Ez tényleg igazán egyszerű, és ha majd kiderül néhány olyan dolog, ami a háttérben történt, akkor tökéletesen egyértelmű is lesz... :-Ą :D ;) :-$
Idézet:
Nos eddig két lehetséges válaszom van.Dumbli belőle kinézném,hogy még akkor is hisz neki mikor már az igazat is tudja vagy esetleg Draco mégis csak a keresztapja és talán ettől függetlenül még mindig szereti :D Végül is ő maga is pontosan tudja,hogy nem lehet csak úgy kiszállni Volditól max.holtan :-P Vagy Erin na jó nem találgatok lehet,hogy a közelében sem voltam :D

Nem mondom meg, hogy ki lesz, de... nem Albus, nem Erin, nem is Edward, de még csak nem is Draco. :D :-P :-$ :-Ą Valaki egészen más fog közbenjárni az érdekében... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
No és akkor megy a lebegés hadművelet: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Köszönöm. Na, én megyek is vissza törit tanulni, és utána meg majd írni *de előtte még kódexet fog olvasni :x :-SS *. :D $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 16:39 
Betűmániákus

Luciatus írta:
srácok, légyszi tényleg maradjatok csak a történetnél! az ilyen személyes dolgokat megbeszélhetitek bármelyik off-topicban, privát üzenetben, e-mailben vagy msn-en is, de a ficblog a sztori helye :)

köszi

Bocsi, tényleg megpróbálunk ezentúl a sztoriknál maradni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 11:31 
Fanficbúvár

Küldtem neked PÜ-t drága :D
Juj nem megy Piton sem börtönbe se nem hal meg még is megkapja a büntijét :D Akkor csak nem a Mungo egyik érdekes szobájába lesz elhelyezve?Más ötletem ugyan is nem nagyon van,viszont most már nagyon kiváncsi vagyok de azért örülök neki,hogy nem fog se meghalni se börtönbe vonulni :D Szeressem én ezt a pasit és már így is sajnálom a gyerekeit szóval nem örültem volna egyik verziónak sem ;;) :D Uff és megint sok a fütyörészés,vajon ki fog közben járni az ügyben. $? Nos eddig két lehetséges válaszom van.Dumbli belőle kinézném,hogy még akkor is hisz neki mikor már az igazat is tudja vagy esetleg Draco mégis csak a keresztapja és talán ettől függetlenül még mindig szereti :D Végül is ő maga is pontosan tudja,hogy nem lehet csak úgy kiszállni Volditól max.holtan :-P Vagy Erin na jó nem találgatok lehet,hogy a közelében sem voltam :D
No és akkor megy a lebegés hadművelet: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 11:11 
Fanficbúvár

Ezer bocsánat,igyekszünk a ficceknél maradni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 10 (szerda), 20:08 
Fanfic-faló

srácok, légyszi tényleg maradjatok csak a történetnél! az ilyen személyes dolgokat megbeszélhetitek bármelyik off-topicban, privát üzenetben, e-mailben vagy msn-en is, de a ficblog a sztori helye :)

köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 10 (szerda), 18:05 
Betűmániákus

meichan írta:
No mond csak,hogy ment?Mert ma egyfolytában szorítottam,szurkoltam sőt átkozgattam a tanárokat ;;) :D Remélem volt valami foganatja bár ki tudja lehet,hogy nem is egy helyen mert összességében átkoztam az összes pedagógia személyt :))

Rövid távon a lehető legtökéletesebben bevált, szóval nagyon hálásan köszönöm. :D _U_ _U_ >:D< Olyan szuperül ment a felelés, hogy a kilenc emberből csak egy tudott lefelelni teljesen, és egy félig. És egyik se én voltam. :D Plusz, a tanárunk közölte, hogy nem tud jönni pénteken. :D Ez jó, viszont sajnos így hétfőre már duplaannyi anyagot kell megtanulni, és úgy felelünk. :( De hát nem lehet minden fenékig tejfel.
Holnap meg a közgáz tanárom nem lesz, szóval az a témazáró is átkerült a jövőhétre. Így nagyjából 10%-al több esély van a hétvégi frissre. $pray ;)

Idézet:
Talán ha én is olyan helyen melóznék akkor nem kéne visszasírnom a sulis éveket de így,hogy év elején meg év végén hajnaltól késő estig melózok sőt van,hogy éjszakázom így egyenesen zokogok azért,hogy miért nem vagyok én még mindig iskolás :-P

Ha szabad megkérdeznem, mit dolgozol, hogy ennyire visszasírod az iskolát, és ilyen hosszú a munkaidő?
Idézet:
azért ugye Piton a végén csak dutyiba megy?Nem szeretném ha őt kinyiffantanád

Az meglepetés, hogy mi lesz vele pontosan. :-Ą Annyit mondok, hogy nem hal meg, de nem is kerül börtönbe. Ennek ellenére, biztosíthatlak, hogy megkapja azt, amit megérdemel. Mindkét szempontból... :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ Eredetileg sem került volna börtönbe, de... aztán egy új, (az én véleményem szerint) sokkal jobb ötletem támadt. Ez jobban passzol egyik drága, kedves szereplőnkhöz... aki közbenjárt az ügyben... ;) :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$
Idézet:
a körmeim érdekes módon mintha még élveznék is a körömrágást mert erősebbek mint voltak és olyan hosszúak,hogy ezek már inkább karmok és nem körmök :D

Aha, az én körmeim is hasonlóan viselkednek... :D ;)
Idézet:
Azért megy még mindig legalább a lebegés hadd maradjon meg ezt nem vehetik el a csúnya tanárok: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Köszi. :) Akkor én most ellebegek marketinget tanulni, aztán meg majd visszalebegek a gép elé, a Miért?-et írni. :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 10 (szerda), 15:50 
Fanficbúvár

No mond csak,hogy ment?Mert ma egyfolytában szorítottam,szurkoltam sőt átkozgattam a tanárokat ;;) :D Remélem volt valami foganatja bár ki tudja lehet,hogy nem is egy helyen mert összességében átkoztam az összes pedagógia személyt :))

Oké visszatérhetünk rá de azért remélem,hogy nem kell azt mondanom,hogy "Én megmondtam" :D

Talán ha én is olyan helyen melóznék akkor nem kéne visszasírnom a sulis éveket de így,hogy év elején meg év végén hajnaltól késő estig melózok sőt van,hogy éjszakázom így egyenesen zokogok azért,hogy miért nem vagyok én még mindig iskolás :-P

Hüm az jó ha már látszik a lelki gyógyultságod :lol: azért ugye Piton a végén csak dutyiba megy?Nem szeretném ha őt kinyiffantanád*de jó szívű vagyok vele* :D :-P
A hajam eléggé ősz lett és kevesebb is de a körmeim érdekes módon mintha még élveznék is a körömrágást mert erősebbek mint voltak és olyan hosszúak,hogy ezek már inkább karmok és nem körmök :D

Azért megy még mindig legalább a lebegés hadd maradjon meg ezt nem vehetik el a csúnya tanárok: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 22:17 
Betűmániákus

meichan írta:
Uh bocsika,küldjek rád felejtés átkot? :-P

Nem is rossz ötlet... :-? De akkor ha már úgy is küldessz, küldj légyszi egyet-egyet a tanáraimra is, jó? *boci szemekkel néz $pray *
Idézet:
Hidd el ha már dolgozol akkor idővel majd visszasírod az iskolapadot :-P

He-he... nincs az a pénz. Ha választanom kéne, hogy beálljak halálfalónak, vagy suliba menjek, én inkább választanám Voldit. ;) :-P :))
Idézet:
Én már nem csak simán sírom hanem zokogom vissza az iskolás éveket :D

Tudod mit, ha megérem, hogy eljussak odáig, akkor majd visszatérünk erre a beszélgetésre, és majd mondhatod, hogy "Én megmondtam", mit szólsz? :D ;)
Idézet:
Uh ha innen nézem akkor azt hiszem,hogy nem csak neked nem állna jól a kényszerzubbony de nekem sem :-S Így viszont akkor most azért imádkozom,hogy addig még legalább egy esetleg nagy mázlival két fejit is sikerüljön összehoznod és boldogítani minket :D Én ugrálnék örömömben míg a többiek valószínűleg a hajukat tépnék :))

Én naphosszat ezért fohászkodom... mármint a frissért, és nem a hajtépésért. $pray :D Örülök, ha marad hajatok és körmötök a sztori végére. :-S :-SS :-Ą *És én is életben leszek O:-) :-Ą *
Idézet:
Juj de kis gonosz lettem én itt mióta a miért?-et olvasom :D :-P :twisted:

Én meg kezdek feltámadni végre a "lelki elhalálozottságomból". Ami, bár sokáig tartott, de már látom az alagút végét, és most már nem dudál... :)) de viccen kívül, én is kis gonosz vagyok a sztori során, de a végén már látszik az én lelki gyógyultságom is, mert minden rendbe jön, és... mindenki megkapja azt, amit érdemel, a jók a békét, a megnyugvást, a biztonságot, a rosszak és ostobák a pofáraesést, és aki azt érdemli, az a halált, vagy a börtönt. ;) :-Ą :-$
Idézet:
Most pedig ellebegek aludni mert ma is későn végeztem de azért tudod ami nem maradhat el: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :D

Köszönöm, _U_ és jó éjszakát. Drukkolj nekem holnap, az ötödik óra tájékán, légyszi. $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 21:51 
Fanficbúvár

Uh bocsika,küldjek rád felejtés átkot? :-P

Hidd el ha már dolgozol akkor idővel majd visszasírod az iskolapadot :-P
Én már nem csak simán sírom hanem zokogom vissza az iskolás éveket :D

Nem fogom elfelejteni egy szavam sem :D

Uh ha innen nézem akkor azt hiszem,hogy nem csak neked nem állna jól a kényszerzubbony de nekem sem :-S Így viszont akkor most azért imádkozom,hogy addig még legalább egy esetleg nagy mázlival két fejit is sikerüljön összehoznod és boldogítani minket :D Én ugrálnék örömömben míg a többiek valószínűleg a hajukat tépnék :)) Juj de kis gonosz lettem én itt mióta a miért?-et olvasom :D :-P :twisted:

Most pedig ellebegek aludni mert ma is későn végeztem de azért tudod ami nem maradhat el: :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 20:32 
Betűmániákus

meichan írta:
Édesem én aztán nem fogom abbahagyni a drukkolást bár vegyük figyelembe,hogy sajnos nem sokkal több mint három hónap és nyakadon az érettségi

:cry: @-) :-SS Pedig már majdnem sikerült elfelejtenem... $ear $dead
Idézet:
tehát ha csak nem küldünk Imperiust a tanárokra és alkalomadtán a vizsgabizottságra akkor nem is nagyon fognak most már békén hagyni titeket :cry:

Nincs valakinél kéznél egy varázspálca...? $pray :D $pray
Idézet:
Igaz,hogy jobb félni mint megijedni de amíg biztosan nem akarod megölni Harryt addig nem is fogsz tudni eltántorítani semmivel :)

Szavad ne feledd. $pray :-Ą :-$
Idézet:
Mondom én,hogy a kövi fejit nyáron kapjuk én már felkészültem erre :(

Most engem akarsz ijesztgetni, vagy a többieket...? :( :( :( Nem is tudom, melyikünknek lenne rosszabb, ha ennyire nem tudnék írni. Illetve... mégis tudom... ugyanis nem igazán állna jól nekem a kényszerzubbony. Ha ugyanis a következő, több mint három hónapban ennyire nem tudnék írni, abba MINIMUM belebolondulnék... :-SS 8-} sőt, a sokk akár amnéziát is okozhat... :-Ą :( *önmagát elásó smile* Igaz ugyan, hogy május 1-től valószínűleg tényleg nem lesz több friss, egészen a szóbeli vizsgák végéig, de... addig én még legalább egy fejezetet nagyon szeretnék megírni. Úgy lenne az igazi, ha el tudnék jutni addig, amikor egy sötét, őszi éjszakán Ginnyék találkoznak VALAKIVEL. Azt imádnám. *a kis telhetetlen :D ;) :-Ą * De sajnos addig biztosan nem fogok eljutni. Bár én már azzal is boldog lennék, ha a következőt fel tudnám még tenni. :-P :-Ą ;) *kis gonosz*
Idézet:
De nézd a jó oldalát hamarosan túl vagy rajta és akkor bele lendülhetsz egészen addig amíg nem kezdődik el az újabb hajtás ha tovább tanulsz ha nem akkor meg kezdődik a munkával tömött évek sokasága :D

Bármit megteszek, csak könyörgöm az Istenhez, hogy többet még az iskola közelébe se kelljen mennem. $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Dolgozni szeretnék. Igaz ugyan, hogy az is elvesz egy csomó időt a napokból, de ott legalább kapok fizetést, és a munkaidő letelte után nincsen házi feladat, nincsenek dolgozatok, felelések, nincs fizika, tesi, matek, soha többé nem kell kiejtenem egy szót se németül, stb. :x $star :x Jelenleg nincs a világon semmi, amire jobban vágynék, mint hogy elsőre sikerüljön mindenből az érettségi, és végre szabad legyek. $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

Idézet:
Viszont nagy bánatomra még mindig nem jöttem rá ki a fene lehet annak a szegény fiúnak az anyja de nem adom fel csak kéne némi szabad idő amit nem melóval töltök,azért reménykedem benne,hogy még a kövi feji előtt rájövök :-P :D

Ha így folytatja az "időrabló intézmény és csatlósai" akkor tutira rájössz a megoldásra a kövi fejezet előtt, sőt. :( (Úúúúúúútálom az iskolát!!!!!!!!!!!!!! $fal 8-} @-) :( :(( )
De azért én drukkolok neked. Így legalább több időd van elmélkedni. És talán több titokra is rájössz, ha nincs még új feji, és van időd esetleg visszanézegetni egy-két fejezetet. :-Ą :-Ą :-Ą Mert egyébként több dologra is vannak utalások, elejtett, elrejtett gondolatok, segítségek.... csak néha nem árt egy kicsit kombinálni... olyan "ukumésan"
:D ;) :-Ą :-$

Idézet:
És ha már nem jön be legalább hadd lebegjünk egy kicsit :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray >:D< :-*

Köszi. _U_ >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 13:52 
Fanficbúvár

Édesem én aztán nem fogom abbahagyni a drukkolást bár vegyük figyelembe,hogy sajnos nem sokkal több mint három hónap és nyakadon az érettségi tehát ha csak nem küldünk Imperiust a tanárokra és alkalomadtán a vizsgabizottságra akkor nem is nagyon fognak most már békén hagyni titeket :cry:

Igaz,hogy jobb félni mint megijedni de amíg biztosan nem akarod megölni Harryt addig nem is fogsz tudni eltántorítani semmivel :)

Mondom én,hogy a kövi fejit nyáron kapjuk én már felkészültem erre :( De nézd a jó oldalát hamarosan túl vagy rajta és akkor bele lendülhetsz egészen addig amíg nem kezdődik el az újabb hajtás ha tovább tanulsz ha nem akkor meg kezdődik a munkával tömött évek sokasága :D

Viszont nagy bánatomra még mindig nem jöttem rá ki a fene lehet annak a szegény fiúnak az anyja de nem adom fel csak kéne némi szabad idő amit nem melóval töltök,azért reménykedem benne,hogy még a kövi feji előtt rájövök :-P :D

És ha már nem jön be legalább hadd lebegjünk egy kicsit :D _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray >:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 11:29 
Betűmániákus

meichan írta:
Okés szorítok ezerrel és küldöm a pozitív energiákat*ujjait összerakva tartó smile*tényleg miért nincs ilyen? :roll:

Én az önmagát elásó smile-t hiányolom nagyon... :D ;) :-Ą Egyébként eddig sajnos nem jött be a drukkolás abból a szempontból, hogy most még pluszba két dolgozatot is kaptunk erre a hétre, ráadásul mind a kettő nagy témazáró. :(( @-) :((
Idézet:
Örülök,hogy sikerül feldobnom az estédet a negrós hasonlatomal :D

Még most is nevetek rajta, pedig most írtunk marketingből, alig egy perce, és az nagyon elrontotta a kedvem. :( :(
Idézet:
Hehe nem tudnál lelombozni semmivel ahhoz már túl fanatikussá váltam :D :-P Egy fanatikusan őrülten lelkes olvasó ;;) Ez milyen jól hangzik.....

Ez tényleg jól hangzik, de jobb félni, mint megijedni. :-SS :-Ą :-SS
Idézet:
Uhhh még emlékszem én is a tanárok imádjuk Évikét részre csak engem a töri tanárom "imádott" ilyen szinten :( Hidd ilyen esetben nem az számít,hogy hol ülsz ha akar akkor úgy is megtalál még a pad alatt is 8-} :-O

Engem a német tanár imád, és a közgáz. Bár a töri is szuper.
Idézet:
És akkor most egy kis változás:*szorítszorítszorítszorítszorítszorítszorítszorít* _U_ _U_ _U_ _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Csak,hogy minden egyben legyen :D :-*

Azért köszi. Még segíthet, szóval hajrá. $pray $pray

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ukume 2010 február 09 (kedd), 19:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 23:38 
Fanficbúvár

Okés szorítok ezerrel és küldöm a pozitív energiákat*ujjait összerakva tartó smile*tényleg miért nincs ilyen? :roll:

Örülök,hogy sikerül feldobnom az estédet a negrós hasonlatomal :D
Hehe nem tudnál lelombozni semmivel ahhoz már túl fanatikussá váltam :D :-P Egy fanatikusan őrülten lelkes olvasó ;;) Ez milyen jól hangzik.....
Uhhh még emlékszem én is a tanárok imádjuk Évikét részre csak engem a töri tanárom "imádott" ilyen szinten :( Hidd ilyen esetben nem az számít,hogy hol ülsz ha akar akkor úgy is megtalál még a pad alatt is 8-} :-O
És akkor most egy kis változás:*szorítszorítszorítszorítszorítszorítszorítszorít* _U_ _U_ _U_ _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Csak,hogy minden egyben legyen :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 22:47 
Betűmániákus

meichan írta:
Hihi látom szép számba vannak itt fütyülgetések :D

Ez nálam már a rendes, hétköznapi társalgási eszközök közé is sorolható lenne, olyan sokat használom. :D ;) :-Ą
Idézet:
Imádom és már nagyon várom azt a gonosz meglepit is :D
Hm mondjuk inkább azt,hogy őrülten lelkes vagyok akkor engem sem vonhatnak felelősségre :D

Reméljük ez így is marad. Nem szeretnélek lelombozni. :-S :-SS
Idézet:
Gondoltam,hogy tetszeni fog a szép kis hasonlatom az öreg és a negro között :))

=)) :)) =)) *még mindig azon röhög, fel is dobtad ezzel ezt az estéjét is :D *
Idézet:
Nem baj én is el vagyok havazódva,mint látod most is keményen melózok csak meg ne tudják,hogy a munka helyett én itt a fórumon írkálok és nem épp a munkám miatt püfölöm ilyen lelkesen a billentyűzetet :D :-P

Engem most főleg a német tanárom von el az "élvezetektől", szerdán nagyon csúnyán fog például feleltetni minket... :(( :-O Azt mondta ugyan, hogy nem fog mindenki sorra kerülni, de én tuti sorra fogok, mert "imád" engem, és ráadásul legelöl ülök... :-SS @-) 8-} :-O :( És a holnap se lesz egy leányálom... :-SS @-) 8-}
Idézet:
Azért küldöm a szokásos lebegés adagot hátha..... :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Most inkább csak szoríts légyszi, hogy túléljem gond nélkül a hetet, és akkor TALÁN sikerül összehoznom valami fejezetféleséget a hétvégén... $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 16:16 
Fanficbúvár

Hihi látom szép számba vannak itt fütyülgetések :D Imádom és már nagyon várom azt a gonosz meglepit is :D
Hm mondjuk inkább azt,hogy őrülten lelkes vagyok akkor engem sem vonhatnak felelősségre :D
Gondoltam,hogy tetszeni fog a szép kis hasonlatom az öreg és a negro között :))
Nem baj én is el vagyok havazódva,mint látod most is keményen melózok csak meg ne tudják,hogy a munka helyett én itt a fórumon írkálok és nem épp a munkám miatt püfölöm ilyen lelkesen a billentyűzetet :D :-P
Azért küldöm a szokásos lebegés adagot hátha..... :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 07 (vasárnap), 17:56 
Betűmániákus

meichan írta:
Nem elássa magát amíg nincs miért :) Majd visszatérünk rá ha már mi is megtudjuk,hogy mi van szegény Saraval :-P

Azért a biztonság kedvéért én már most bekészítem az ásót. :-S ;)
Idézet:
Oho de még mennyire,hogy jöhet*fanatikus lett*Engem nem tud riasztani,hogy ez megint szegény Harry rovására megy és az olvasók idegeire a függővég miatt :D ;)

Hát... hogy őszinte legyek, ez inkább olyan dolog, ami Harryvel történik, de Sara az, aki igazán... hogy is mondjam... kétségbe lesz tőle esve. Harry esetében meg nézőpont kérdése... :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Nem véletlenül mondtam,hogy megyek veled a titkos búvóhelyre :D ;;) El fognak átkozni engem ha ezt meglátják :))

Akkor én mit szóljak...? :-P ;) Na nem baj, ha megkapom a laptopot érettségire, akkor szükség esetén azonnal repülhetünk. :D O:-)
Idézet:
Uh félek megtudni,hogy mit fog csinálni az illető akiről valószinűleg tudom,hogy kicsoda szegény fiúval :-SS De az bizti,hogy ettől függetlenül imádni fogom :x Na nem a pasit hanem a történetet.....

Szerintem határozottan megártottak nekem a töri órák mostanában. Mióta a 2. világháború, Hitler, Rákosi és Sztálin nálunk a téma, azóta lettem ilyen.... ilyen... :-? *keresi a megfelelő szót magára, de megfelelő találat híján inkább feladta :( :evil: *
Na mindegy. Tudod? Na, az jó. :D ;)

Idézet:
Uh azt hiszem az olvasó közönség tényleg el fog átkozni ha meg tudják,hogy van itt egy eszement olvasód aki szabályosan könyörög a gonosz dolgokért ami Harryt illeti és az idegtépő függővégekért :-SS :D :-P

Nem vagy te eszement, vagy ha mégis, akkor tökéletesen összeillik egy eszement olvasó, egy eszement íróval. :D 8-} Na, de inkább maradjunk annyiban, hogy te lelkes vagy, én meg őrült. :D :-P *Az őrültek nem vonhatóak felelősségre a tetteik miatt ;) :-Ą :-$ *
Idézet:
De sebaj,mondom ezt annak biztos tudatában,hogy el tudok menekülni veled együtt :)) :D

Én meg annak biztos tudatában állok melléd, hogy a végén minden rendbe fog jönni, az ártatlanok fel- és kiszabadulnak, a bűnösök megbűnhődnek, és Siriusék is pofára esnek. :D ;) :-Ą
Idézet:
Ne szaladj sehova.Valamiért én mindig másként álltam hozzá szeretett professzorunkhoz.Amúgy meg pont azért szeressük mert soha nem beszélt feleslegesen inkább a tettek mezejére lépett :D

Hát... most is van... és lesz bőven tennivalója... :-? :-Ą :-$ :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Uff tudod sokszor jut eszembe,hogy minél több szörnyűség éri Harryt annál jobban fognak a többiek majd pofára esni,

Hidd el, Siriusék mind pokolian fognak kínlódni. A legjobban annál a résznél élveztem a kínlódásuk nézését, amikor... :D :-P :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ *csúnya, gonosz meglepi*
Idézet:
de az kizárt,hogy bármiért is téged akarnálak megölni.Inkább Voldit amiért ilyen kis elmebeteg

Na, ezt azért még ne nagyon kiabáljuk el. Lehet, hogy fogsz még majd te is vasvillával kergetni engem... :-SS :-S :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
vagy Dumblit mert annyira sötét,hogy a szájában világítana a negro ahogy az összes Weasley szájában is :)) :D :-P Mondhatnám úgy is,hogy sötét mint az országút*kezd bekattanni* :D :-P

:)) =)) :)) =)) :)) *fetreng a nevetéstől* Ez nagyon jó... =))
Idézet:
Nos akkor,hogy ne csak az elmebaj látszódjon meg _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Köszi. _U_ Azonban... sajnos nagyon úgy néz ki, hogy egészen csütörtökig nem fogok tudni írni, de... a remény hal meg utoljára. $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 07 (vasárnap), 15:39 
Fanficbúvár

Nem elássa magát amíg nincs miért :) Majd visszatérünk rá ha már mi is megtudjuk,hogy mi van szegény Saraval :-P
Oho de még mennyire,hogy jöhet*fanatikus lett*Engem nem tud riasztani,hogy ez megint szegény Harry rovására megy és az olvasók idegeire a függővég miatt :D ;) Nem véletlenül mondtam,hogy megyek veled a titkos búvóhelyre :D ;;) El fognak átkozni engem ha ezt meglátják :))
Uh félek megtudni,hogy mit fog csinálni az illető akiről valószinűleg tudom,hogy kicsoda szegény fiúval :-SS De az bizti,hogy ettől függetlenül imádni fogom :x Na nem a pasit hanem a történetet.....Uh azt hiszem az olvasó közönség tényleg el fog átkozni ha meg tudják,hogy van itt egy eszement olvasód aki szabályosan könyörög a gonosz dolgokért ami Harryt illeti és az idegtépő függővégekért :-SS :D :-P De sebaj,mondom ezt annak biztos tudatában,hogy el tudok menekülni veled együtt :)) :D
Oh hát nem is engedném,hogy bármit mondj arról a bizonyos meglepiről :D
Ne szaladj sehova.Valamiért én mindig másként álltam hozzá szeretett professzorunkhoz.Amúgy meg pont azért szeressük mert soha nem beszélt feleslegesen inkább a tettek mezejére lépett :D
Uff tudod sokszor jut eszembe,hogy minél több szörnyűség éri Harryt annál jobban fognak a többiek majd pofára esni,de az kizárt,hogy bármiért is téged akarnálak megölni.Inkább Voldit amiért ilyen kis elmebeteg vagy Dumblit mert annyira sötét,hogy a szájában világítana a negro ahogy az összes Weasley szájában is :)) :D :-P Mondhatnám úgy is,hogy sötét mint az országút*kezd bekattanni* :D :-P
Nos akkor,hogy ne csak az elmebaj látszódjon meg _U_ $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 07 (vasárnap), 0:29 
Betűmániákus

meichan írta:
Uh szegény Sara már előre sajnálom ezt a lányt na és Erinékkel mit tervezel? :D

Sarat én is sajnálom, méghozzá sokkal jobban, mint amennyire ti most. Mert én olyanokat is tudok már, amiket ti nem, vagy amiket ti még csak sejtetek. :-S :-SS :-Ą *elássa magát*
Erinék... velük kivételesen semmi borzasztót, csak egy-két érdekesebbnek ígérkező beszélgetést tervezek, köztük egy olyat, amit finoman meghintek egy csipetnyi romantikával is. :D ;)

Idézet:
Alapszintű gonoszkodás?Felőlem jöhet

Oké, de... akkor is jöhet, ha hozzáteszem, hogy a dolog Harryvel fog megtörténni, ráadásul egy "hangyányit idegtépő" függővéget eredményezne a kövi fejezet végén...? :-SS :-S :-Ą :-SS
Idézet:
*uh kezdek félni saját magamtól*Figyi drága lehet,hogy lesz ám uti társad személyemben ha külföldre távoznál bújkálás céljából :-P :)) Attól félek,hogy lassan engem is átkozni fognak azért mert ilyen szadista lettem :)) Ráadásul én vagyok az első aki valamiért azonnal lelkesedni kezd bármilyen gonoszkodás merül fel a részedről :-S Uh szóval lehet,hogy én is veled fogok bújdosni ha nem bánod ;) :D

Semmi gond, én megvédelek ha szükséges, de ha mégis úgy adodna, akkor nyugodtan velem tarthatsz. Ne félj, a búvóhelyem tuti biztos menedék. Sose találnának meg ott minket. :D Fogalmazzunk úgy, hogy... :-? mágikusan levédett szuperbiztos térségről beszélünk. :D ;) $star
Idézet:
Ajajjj akkor most már szegény fiút is nagyon féltem :-S

*nagyot nyel* Van is mitől... illetve... kitől félteni... :-SS
Idézet:
Mindenkinek nagyon nagy meglepi*leesett az álla és képtelen felkaparni*mégis mi a fenét fog tenni a kedves proffunk,hogy az mindenkinek meglepi lesz?Ja igen és tegyük hozzá,hogy kacsintgatsz és fütyörészel :D ;;) Áh már előre imádom ;)

:-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą Ez az egyik fő csattanó a történetben, szóval ezzel kapcsolatban teljesen néma vagyok. :-$ :-Ą
Idézet:
Uh akkor gondolom,hogy az öreg pont ezt használta ki,hogy Piton a más által lehető legjobbnak vélt következő lépésről hagyja magát meggyőzni.Azt hiszem nagyon is érthetőek ezek az okok ;;)

Perselus borzasztóan naív volt, és... és elvakult, és... és aggódó, és... na erről majd még később beszélünk. *elszalad*
Idézet:
Szóval a szíve mélyén már meghozta a döntést?Kár,hogy nekünk nem hajlandó elárulni ezt :D

Hát... sajnos Perselus sohasem volt a szavak embere. De a tettei mindig beszéltek helyette... :-SS :-S :-Ą
Idézet:
Bár megértem akkor hol maradna a végén a csattanó $?

Hát ez csattanni fog, az biztos.*nagyot nyel, és indul csomagolni* Először csattan egy csúnyát így, aztán csattan egy nagyot úgy... végül pedig mindenki eldöntheti maga, hogy kit akar megölni, Perselust, vagy engem... vagy valaki mást... :-SS :-S :-SS :-S :-SS :-S :-SS
Idézet:
Miért fütyörészel te ilyen lelkesen amikor azt mondom,hogy a gyerekei a legfontosabbak neki*értetlenül vakargatja az állát*talán nem ők?Kétlem,hogy az az elmebeteg Voldi lenne a legfontosabb neki :D

Mondtam, a tettei mindig beszélnek helyette... de sok-sok olyan tette volt, van és... lesz, amiről csak később szerzünk tudomást... :-$ :-Ą :-$ *nagyot nyel*
Idézet:
Bár ki tudja,végül is téged ismerve akár még ez is elképzelhető lenne :))

*nem részletezi a dolgokat, de azért tovább csomagol, és készíti a repülőjegyét :-S :-S :-S *
Idézet:
Ufff mihez kell neked a biológia ebben a történetben?Bár van egy olyan érzésem,hogy nem véletlenül fütyörészel :D

Hát... :-Ą :-$ :-SS :-S ez is olyan... "én megtervezem, Voldemorték pedig véghez viszik"-féle csúnya dolognak készül... :-Ą *elszalad*
Idézet:
No és akkor az elmaradhatatlan csak,hogy megint lebeghessünk a föld avagy fotel fölött :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

_U_ Én már lebegek is vissza írni. :D *mára elege van a biológiából, és a csúnya, harapós, meg mérges, csúszó, mászó, tekergő, gyors, és erős élőlényekből, szóval most megy romantikázni* :-SS :-S :-Ą *szalad*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 06 (szombat), 23:21 
Fanficbúvár

Uh szegény Sara már előre sajnálom ezt a lányt na és Erinékkel mit tervezel? :D Alapszintű gonoszkodás?Felőlem jöhet*uh kezdek félni saját magamtól*Figyi drága lehet,hogy lesz ám uti társad személyemben ha külföldre távoznál bújkálás céljából :-P :)) Attól félek,hogy lassan engem is átkozni fognak azért mert ilyen szadista lettem :)) Ráadásul én vagyok az első aki valamiért azonnal lelkesedni kezd bármilyen gonoszkodás merül fel a részedről :-S Uh szóval lehet,hogy én is veled fogok bújdosni ha nem bánod ;) :D
Ajajjj akkor most már szegény fiút is nagyon féltem :-S
Mindenkinek nagyon nagy meglepi*leesett az álla és képtelen felkaparni*mégis mi a fenét fog tenni a kedves proffunk,hogy az mindenkinek meglepi lesz?Ja igen és tegyük hozzá,hogy kacsintgatsz és fütyörészel :D ;;) Áh már előre imádom ;)
Uh akkor gondolom,hogy az öreg pont ezt használta ki,hogy Piton a más által lehető legjobbnak vélt következő lépésről hagyja magát meggyőzni.Azt hiszem nagyon is érthetőek ezek az okok ;;)
Szóval a szíve mélyén már meghozta a döntést?Kár,hogy nekünk nem hajlandó elárulni ezt :D Bár megértem akkor hol maradna a végén a csattanó $?
Miért fütyörészel te ilyen lelkesen amikor azt mondom,hogy a gyerekei a legfontosabbak neki*értetlenül vakargatja az állát*talán nem ők?Kétlem,hogy az az elmebeteg Voldi lenne a legfontosabb neki :D Bár ki tudja,végül is téged ismerve akár még ez is elképzelhető lenne :))
Ufff mihez kell neked a biológia ebben a történetben?Bár van egy olyan érzésem,hogy nem véletlenül fütyörészel :D
No és akkor az elmaradhatatlan csak,hogy megint lebeghessünk a föld avagy fotel fölött :D $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 06 (szombat), 15:18 
Betűmániákus

meichan írta:
$pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Csak hogy ne higgyék azt az égiek,hogy el lett felejtve :D Mindössze megsűrűsödött a programom ezért nem jártam erre de nem felejtettem ám el a lebegés helyét :-P

Semmi gond, az én hetem is sűrű volt egy kicsit. Életemben nem utáltam még annyira a német órákat, mint amennyire a jövőhéten fogom. :-O :(( De lebegni én sem felejtettem el. :D Írogatok... írogatok, most éppen Erinéket "boldogítom". Szegény Sararól nem is beszélve...*nagyont nyel*
Egyébként... hogy viszonyulnátok egy alapszintű gonoszkodáshoz a részemről? :-S :-Ą :-SS

Idézet:
Oké akkor majd megyek és kutakodom az anyuka után,bár ha innen nézem akkor simán lehet az anyja szegény gyereknek akár Bella is.Ha ez a gyerek ennyire halálra van rémülve akkor elképzelhető hiszen ő is eléggé elmebajos akár a kedves papa.

:-Ą Jó kutakodást. :D
Idézet:
Én sem éppen egy-két pofonra gondolnék ám amikor a büntetés szóba jön szóval előre féltem szerencsétlen gyereket.

A kövi fejezetben lesz is rá okod. Szegény gyerek ugyanis reggel összetalálkozik a jó édes apjával. :-Ą :-SS
Idézet:
Hm azt hiszem már mondtam,hogy imádom a meglepiket szóval nem kell neked kínvallatás meg is tiltom,hogy bárkinek akár még csak meg is forduljon a kicsi buksijában ilyesmi mert akkor hova lenne az örömöm a meglepiket illetően? :D

Ez mindenkinek nagy meglepetés lesz. :D ;) Nagyon nagy. :-Ą :-Ą :-Ą Nem mondok róla egy árva szót sem, de többet fogunk látni belőle, mint amennyit hinnénk. :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Amúgy teljesen egyetértek már ami Piton hozzá állását illeti.Nézzük csak,volt egy remek ötlete kémkedni a világos oldalnak ezzel segíteni a jók győzelmét és közben védeni a családját.De állandóan a rosszak körében mozogva és közben látva,hogy hiába a kémkedés nem jutnak sehova Dumbli vezetése alatt azt hiszem érthető,hogy eljutott egy olyan szintre,hogy bármit is tesznek hiába a segítség csak a káosz marad akkor mi értelme az egésznek.Ha innen nézem akkor teljesen érthető Piton oldal választása.Pitonról sok mindent el lehet mondani de azt,hogy hülye lenne azt nem.Nyilván mérlegelt és mivel nem lát semmi változást sőt egyre inkább kicsúszik a világos oldal vezetőjének kezéből az irányítás nem mondom kétszer,hogy én az ő helyében nem így cselekedtem volna.

Egyébként... nem Perselus akart kémkedni, neki meg sem fordult ilyesmi a fejecskéjében. Ő csak... :-? sodródott az árral.... miután hagyta magát meggyőzni a más által legjobbnak vélt következő lépésről. ( Fiatal volt, szerelmes, és rettegett. A többit kitalálhatjátok. :-Ą )
Perselus oldalválasztását illetően... részben még mindig vacillál, de... a szíve mélyén már érzi, hogy... a döntést már meghozta... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Nem, ő valóban nem hülye, csak... hogy is mondjam... :-? ő is csak ember. A létfenntartó ösztön mindannyiunkban jelen van. Csak egyeseknél ez más módon jelenik meg.... míg mások ezt az erőt másfajta célok megvalósításakor hívják segítségül... :-$ :-Ą :-$ :-Ą

Idézet:
Az elsődleges szempont amit a szeme előtt tart az a gyerekei mert történjék bármi neki ők a legfontosabbak még akkor is ha sokan ezt nem hiszik el. :)

Hát... öhm... khm-khm...:-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Hihi jó a mostani aláírásod.Ugye Gin azt a személyt lebegteti maga előtt akiről hiszem,hogy lebegteti?*na ismét megcsillogtattam a nyelvi tudásom,ez tök értelmes lett*

:-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą
Idézet:
És akkor az elmaradhatatlan: $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :x :-*

Köszi, ennek örömére a nap hátralévő részében a Miért?-en fogok dolgozni, és a hozzá szükséges információkat fogom gyűjtögetni... :-S ;) *sose volt jó biológiából :-SS :-Ą :-$ :D *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 06 (szombat), 13:08 
Fanficbúvár

$pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray Csak hogy ne higgyék azt az égiek,hogy el lett felejtve :D Mindössze megsűrűsödött a programom ezért nem jártam erre de nem felejtettem ám el a lebegés helyét :-P
Oké akkor majd megyek és kutakodom az anyuka után,bár ha innen nézem akkor simán lehet az anyja szegény gyereknek akár Bella is.Ha ez a gyerek ennyire halálra van rémülve akkor elképzelhető hiszen ő is eléggé elmebajos akár a kedves papa.Én sem éppen egy-két pofonra gondolnék ám amikor a büntetés szóba jön szóval előre féltem szerencsétlen gyereket.
Hm azt hiszem már mondtam,hogy imádom a meglepiket szóval nem kell neked kínvallatás meg is tiltom,hogy bárkinek akár még csak meg is forduljon a kicsi buksijában ilyesmi mert akkor hova lenne az örömöm a meglepiket illetően? :D Amúgy teljesen egyetértek már ami Piton hozzá állását illeti.Nézzük csak,volt egy remek ötlete kémkedni a világos oldalnak ezzel segíteni a jók győzelmét és közben védeni a családját.De állandóan a rosszak körében mozogva és közben látva,hogy hiába a kémkedés nem jutnak sehova Dumbli vezetése alatt azt hiszem érthető,hogy eljutott egy olyan szintre,hogy bármit is tesznek hiába a segítség csak a káosz marad akkor mi értelme az egésznek.Ha innen nézem akkor teljesen érthető Piton oldal választása.Pitonról sok mindent el lehet mondani de azt,hogy hülye lenne azt nem.Nyilván mérlegelt és mivel nem lát semmi változást sőt egyre inkább kicsúszik a világos oldal vezetőjének kezéből az irányítás nem mondom kétszer,hogy én az ő helyében nem így cselekedtem volna.Az elsődleges szempont amit a szeme előtt tart az a gyerekei mert történjék bármi neki ők a legfontosabbak még akkor is ha sokan ezt nem hiszik el. :)
Hihi jó a mostani aláírásod.Ugye Gin azt a személyt lebegteti maga előtt akiről hiszem,hogy lebegteti?*na ismét megcsillogtattam a nyelvi tudásom,ez tök értelmes lett*
És akkor az elmaradhatatlan: $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 01 (hétfő), 22:59 
Betűmániákus

meichan írta:
Uh most olvastam a válaszodat a kritikámra :D Hihi nem kell rögtön csomagolni meg repülőre ülni :D

Ezt se jelentsd ki ilyen elhamarkodottan, inkább majd térjünk vissza rá a sztori végén. $pray
Idézet:
Oké egy kérdés?Miért fütyörészel te olyan nagyon lelkesen azért,hogy Pitonnak még lesz szerepe Harry életében?Mert ha jól látom akkor nem éppen jó értelemben kell ezt venni,vagy esetleg kivételesen jót fog tenni? :-O

Ezt még kínvallatás során se árulnám el. :-P :D Ez meglepetés.
Idézet:
Bár ha úgy vesszük ezt az érdekes kis bájitalt sem szívesen készítette el de muszáj volt neki.Én ugyan nem akarom aranyba önteni Pitont,viszont már nem tudok rá úgy haragudni mint a legelején.Azóta sok minden kidült róla és biztos,hogy fog még rossz döntést hozni de ha úgy vesszük akkor nem rosszabbat mint Dumbledore szokott mióta elhitte azt a sok hülyeséget és zagyvaságot Harryről. :-P

Piton hosszú ideig volt igencsak rossz társaságban. És hát... a sötét oldalon, sötét emberek közt, sötét célokért küzdve... nem könnyű kitartani az elhatározásunk mellett. Néha... az ember egy bizonyos állásponttal kezd bele valamibe, viszont a külső hatások következtében egy idő után már egészen másképp látja a dolgokat. Megváltozhat az ember értékrendje, az élettel, a legmegfelelőbb végkimenetellel, vagy a feláldozásra még szánható dolgokkal és emberekkel kapcsolatban... :-Ą Rossz és rossz között is van különbség. Ahogy jó és jó között is. :-Ą
Idézet:
Ajjjjajjj kezdem nagyon félteni Sarat ha már most szégyelled magad,mit tervezel te szegény lánnyal? :-O

Hát tudod... nem... én inkább hallgatok. Sara majd mindent szépen elmagyaráz. Én csak annyit mondok, ő is felszabadul majd, csak épp... nem pont akkor, amikor Harry... :-Ą :-Ą :-$ :-Ą :-$ :-Ą :-Ą
Idézet:
Már így is nagyon zavar az állandó köhögése és amiket Harrynek mondogat és akkor most még ez is*vészterhes sóhaj*

Ez esetben, sajnos azt kell mondanom, hogy a kövi fejezetben is lesz olyan rész Saraval kapcsolatban, aminek nem nagyon fogsz örülni... :-Ą
Idézet:
Uh már nagyon várom én azt a beszélgetést ami Ginny és az anyja között fog zajlani :D

Aha, én is... :D bár valószínű, hogy Molly igencsak közel lesz a gutaütéshez... :)) de ugyan kit zavar ez...? ;)
Idézet:
Uwá vannak elképzeléseim arról,hogy miként nevel egy gyereket ez a Jack nevű vadállat $dead

Sajnos nekem is... :( A kövi fejezetben erről is lesz szó, és bár nem mutatok majd sokat, de sokat fogok sejtetni... :-SS :-Ą
Idézet:
Azt viszont tényleg nem tudom elképzelni,hogy ki lehet a gyerek anyja mert tuti,hogy nem Bella akkor nem ilyen kis félénk lenne.Két ekkora állatnak nem lehetne csak minimum egy még elmebajosabb gyereke.

Miért ne? Ha megnézed Sirius és Tonks családfáját, róluk is elmondható, hogy ahhoz képest elképesztően okosak, jószívűek, és a világos oldalon állnak. Bár kissé vakok, de Tonks esetében ez ugyebár orvosolva lesz... ;) :-P
Ez a gyerek se biztos hogy ilyen lenne, ha más lett volna az eddigi élete. Hiszem, hogy a környezet, és a külső hatások nagyban befolyásolják az ember jellemét, tulajdonságait, és életét. Ez a fiú halálra van rémülve. Egész eddigi életét rettegésben élte le, és egy ilyen apa mellett a "büntetés" címszó alatt én nem csak egy-két pofonra gondolnék. :-SS @-) $dead Ha úgy élnénk az életünket a kezdetektől fogva, hogy mindig attól rettegünk, hogy ha olyat teszünk vagy mondunk, amit nem kellett volna, büntetést kapunk, akkor mi is hasonlóak lennénk. A félelem gyakran erősebb mint a genetika, és a vér szava.

Idézet:
Valami kis támpont lesz majd a fiú anyjáról?Én nagyon kiváncsi vagyok,hogy ki lehet az.Nos vagy megerőszakolt egy nőt vagy nagyon érdekes jellemű asszony lehet aki önként és dalolva adja magát oda egy ilyen eszement gyilokgépnek :-O

Már adtam támpontot a legutóbbi fejezetben. :-P :-Ą Sok sikert a megtalálásához. :D Egyébként a fiú anyja nem volt semmire se kényszerítve. Bár tény, hogy a gyereket nem akarta, és azóta sem akarja. Gyakorlatilag tudomást sem vesz róla. Bár lehet, hogy... így még jobb is. :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Ja én meg lebegek ám utánad :))
És most jöhet a lebegés adag $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

:D _U_ Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra