Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 9:47 
Billentyűzetgyilkos

HilarioN írta:
Szívesen megnézném Tom tombolását, és... hogy mit tesz erre a varázsvilág.
Üstön volt egy ötlet - nem tudom, végül meg lett-e valósítva... hogy Lily mugliként, tehát nem varázsvilág, mert Voldemort, aztán mégis találkozik Jamesszel... megtörténhet. Már ha hiszünk a sorsban, vagy akármiben.
A másik - harmadik - hogy nem kell feltétlen Harrynek lennie a kiválasztottnak, nem?? Egy ilyen helyzetben kiderülhetne, h pl. Dumbledore tévedett, és igazából Neville a kiválasztott megmentő. Harry meg csak rontott a dolgokon azzal, hogy összekötötték Tommal, és aztán elvesztette őt.
Bonyolult... de egyik paradoxonból jön a másik, az idő meg megbolygathatatlan - emellett filózni mindig jó... :)

Szerintem egyszerűen lehetetlen az időutazás úgy, hogy ne okozzunk beláthatatlan következményeket, változásokat a jelenben. Ha beszámít a sors faktor, és Lilyék mindenképpen összejönnek, akkor is ott a kérdés, miként kerül vissza két szülőtől is Harry úgy a múltba, hogy Tom mellett nőjön fel. S hogy mit kezd majd a helyzettel a már felnőtt Harry azzal, hogy jó pár év múlva születik csak meg, s hogy a Potter család nagyon is létezik, és senki nem akarta elhagyni. Megjegyzem, mikor Tommal Roxfortosok, alighanem James nagyapjának is ottani diáknak kéne lennie.
És ha Neville lenne Harry helyett a kiválasztott, az alaphelyzeten ez akkor sem változtat. Mert Harryből mindenképp kettő lesz, ha pedig mégis meghal a múltban és Voldemort mégis létrejön, akkor pedig szintén elértünk oda, hogy annyi minden változott, hogy Lilyék vagy életben maradnak, vagy Tom nem öli meg a kisfiút, akire ráismer, így pedig Harry megint csak nem kerül vissza a múltba. Folyton folyvást csak valamiféle hurok keletkezne, mindig minden változna, mígnem az egész összeomlik. Ha pedig már ott tartunk, hogy a múltban, miután barátok lettek, Harry meghal, Voldemort tombolni kezd, majd a jelenben megismeri a kisfiút, aki szintén Harry, lehet, hogy a gyerek épp azért a kiválasztott, mert ennek hatására Tom felhagy a világuralommal, mivel nem tudja őt - immár érzelmileg - megölni.

Tudod, a tanpélda:
- Nagyapa?
- Igen kisfiam?
- Ha visszautazok az időben és megöllek, meg fogok születni?
- Hát persze kisfiam, mert ha visszautazol az időben és megölsz, akkor nem születsz meg, és nem utazol vissza az időben, és nem ölsz meg, tehát megszületsz. Érted?
- Igen nagyapa. Akkor inkább nem is utazok vissza…

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 9:47 
Billentyűzetgyilkos

Tegnap elfelejtettem jelezni, hogy felkerült egy elgondolkodtató, érzékeny kis 14-es Snarry az epizódok közé, Lépésenként címen.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=44692

Aki esetleg még nem nézte meg, de szeretné, jó olvasást hozzá. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 21:36 
Fanficbúvár

*agyhalottan betámolyog*
Uff. Jajj. :D Sajnos, a fogaskerekek bedöglöttek, de... majd holnap megpróbálom megemésztgetni, és akkor talán valamit érdemben is...
A tavaszi fáradtság rányomta a bélyegét az agyamra, de vannak dolgok, amik... jahajj. :D
Szívesen megnézném Tom tombolását, és... hogy mit tesz erre a varázsvilág.
Üstön volt egy ötlet - nem tudom, végül meg lett-e valósítva... hogy Lily mugliként, tehát nem varázsvilág, mert Voldemort, aztán mégis találkozik Jamesszel... megtörténhet. Már ha hiszünk a sorsban, vagy akármiben.
A másik - harmadik - hogy nem kell feltétlen Harrynek lennie a kiválasztottnak, nem?? Egy ilyen helyzetben kiderülhetne, h pl. Dumbledore tévedett, és igazából Neville a kiválasztott megmentő. Harry meg csak rontott a dolgokon azzal, hogy összekötötték Tommal, és aztán elvesztette őt.
Bonyolult... de egyik paradoxonból jön a másik, az idő meg megbolygathatatlan - emellett filózni mindig jó... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 20:50 
Billentyűzetgyilkos

HilarioN írta:
De lehet neki kiválasztottja, hiszen: Harry megszületett, visszaküldték, telnek az évek, Harryvel történik valami, kiemelkedik Voldemort - ugyanakkor az épp csak felnövő James és Lily ugyanúgy életet adhat neki. Így születik a körforgás...
Bár kellemesebb lenne kiválasztott nélkül - hogy birkózna úgy meg a helyzettel Dumbledore?
*jár az agya, magában motyogva elvonul*

Még jobb kérdés, hogy birkózna meg vele Tom. (Az egykor elveszett barátja mása, ugyanazzal a természettel, ugyanazzal a hatalommal világra jön, ráadásul a veszteként előrejelezve. Szerintem megismerné, felismerné. Akkor mit tenne? Hogyan reagálna?) Már ha tényleg nem alakul ki paradoxon és Voldemort késlekedése miatt - értem itt, hogy csak azután emelkedne fel, hogy Harry meghal - teszem azt nem is lesz jóslat, vagy csak később. Vagy Lilyék életben maradnak, ugyanezen okból, amiért Dumbledore-nak nem lesz lehetősége visszaküldeni Harryt.
És akkor még mindig nem említettük azt a tombolást, amit Tom művelhet a múltban akkor, mikor elveszik tőle Harryt és az meghal. Ki tudja kit hibáztatna, kinek menne neki, mekkora pusztítást végezne. Ha fogja, és lerombolja a Roxfortot, Lily sosem kerül oda tanulni, nem ismerkedik meg Jamesszel, és nem születik meg Harry. Akkor viszont nem lesz kit visszaküldeni Dumbledore-nak Tom mellé az árvaházba, és... Huh, az idővel rohadt nehéz játszani. Valójában mindig van buktató, sosem lehet mindenre tökéletesen kitérni. Eleve, ha csak az én sztorimat nézzük. Amennyiben Harryékkel nem történik semmi, simán élnek még Tommal, mikor Lily és James összejön, ráadásul a Potter család régi aranyvérű leszármazotti vonal, és ne feledjük, hogy Harry szakasztott apja. Mivel nincs Voldemort, minden tagja életben is marad a Pottereknek. Ott áll majd James fia felnőtt férfiként, a világuk egyik legbefolyásosabb vezetőjeként. És akkor máris elérkeztünk egy újabb hatalmas paradoxonhoz.
Lényegében ez a sztori nem létezhetne. Mivel Voldemort híján James és Lily nem hal meg azon az estén, így Harryt nem küldheti vissza a múltba Dumbledore a megfelelő estén. Vagy, elfogadjuk a tényt, hogy a múlt megváltoztatásával már egyáltalán nem létezik az a bizonyos jelen, egészen új jövőt teremtenek, mintegy párhuzamos idősíkot, amiben már nincs jelentősége, mi lesz Harry szüleivel, mivel az ő gyökere kizárólag az árvaházra tehető, függetlenül az eredeti, jelenbeli eseményektől.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 20:13 
Fanficbúvár

mellons írta:
Elgondolkodtató például, hogyha történne valami Harryvel...

Attyaég. Nem lenne semmi... már belegondolni is nehéz, annyi alternatíva van, és akkor mindezt megvalósítani - rád bízom. :) Mindenesetre most ez beindította az agyamat.
mellons írta:
Ráadásul, akkor már kiválasztottja sem lenne a világnak, Dumbledore ezernyi terve közül pedig éppen ez sülne el a legrosszabban.

De lehet neki kiválasztottja, hiszen: Harry megszületett, visszaküldték, telnek az évek, Harryvel történik valami, kiemelkedik Voldemort - ugyanakkor az épp csak felnövő James és Lily ugyanúgy életet adhat neki. Így születik a körforgás...
Bár kellemesebb lenne kiválasztott nélkül - hogy birkózna úgy meg a helyzettel Dumbledore?
*jár az agya, magában motyogva elvonul*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 18:51 
Billentyűzetgyilkos

HilarioN írta:
Tom. Egyszerűen lehetetlen nem megemlíteni harmadszor-hetedszer-huszadszor is, hogy milyen hihetetlenül jól eltaláltad...
Gondoltam, hogy foglalkoztál vele - látszott rajta, és jót tett neki :)

Nos, rettentő sokat nem lehetett róla meríteni az eredeti könyvekből, hiszen jószerével egyedül a Félvér hercegben van bármi is vele kapcsolatban. Elolvastam ismét a jelenetet, mikor Dumbledore elmegy hozzá az árvaházba. Megnéztem a reakciókat, feljegyeztem az ottani, megemlített gyerekek nevét, hogy aztán lehessen nekik is egy kis történetük. A többit úgy adtam hozzá, amilyen szerintem Tom, amit megtudtunk róla később, hogy milyen lett Voldemortként. Nem is olyan nehéz ám elkapni. Érzékeltetni volt inkább feladat, hogy egy aprót mindig változzon Harry révén, de sose túl sokat, sose úgy, hogy benne maradjon, azért lehetne még belőle Voldemort.
Elgondolkodtató például, hogyha történne valami Harryvel, baleset, vagy ne adj isten megölnék a befolyásuk, hatalmuk miatt, akkor vajon nem ugyanott kötne-e ki Tom, mint az általunk ismert jelenben. Sőt, talán még nagyobb dühvel, mert ezúttal már tudná, milyen elveszíteni valakit.
Ráadásul, akkor már kiválasztottja sem lenne a világnak, Dumbledore ezernyi terve közül pedig éppen ez sülne el a legrosszabban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 19:24 
Fanficbúvár

*lábfejei halk cuppanással veszik birtokukba a parketta atomjait, és hagyják ott némely hámsejtjüket emlékbe, ahogy a súrlódás és tapadás segítette lépteivel betotyog a színre*
*reméli, nem nagyon off.*

Tom. Egyszerűen lehetetlen nem megemlíteni harmadszor-hetedszer-huszadszor is, hogy milyen hihetetlenül jól eltaláltad...
Gondoltam, hogy foglalkoztál vele - látszott rajta, és jót tett neki :)

*távoztában belerúg a porszívóba, szitkozódik egy sort, mire az említett gépezet sértődötten tovasurran és kikéri magának - Hil pedig csak tátott szájjal áll, míg rá nem jön - menni akart éppen*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 18:34 
Billentyűzetgyilkos

Jó szórakozást majd hozzá. Remek látni, hogy érdekel, komolyan. :)
Meglehetősen sokat tanulmányoztam a hatodik könyvben Tomot, hogy egyáltalán nekilássak ennek a történetnek. (Mert elrontani azért mégsem lett volna szép, főként egy ennyire karakteres szereplőt.) Sosem dolgoztam még vele széleskörűbben. Csak már Voldemortként, akkor is említés szintjén, vagy mellékszereplőként.
Viszont határozottan jó és érdekes volt írni. Bár leginkább Harry hatása miatt. Egyetlen emberként mennyit fordított a sorsukon, a csendes, karizmatikus ráhatásával. Pusztán a természet. Szerettem eljátszani a dologgal.
*elsurran - zokniban*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 18:18 
Fanficbúvár

*tipegés és topogás nélkülözése végett szabadságolta a tűsarkút*
Jajj, kiporszívózok, és máris villantok egy pillantást a második részre is! :)
*elslattyog - mezítláb*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 18:11 
Billentyűzetgyilkos

HilarioN írta:
*betipeg az idegen felségterületre*
Szia, Mellons! Igen, valakit érdekel majd.
*eltopog saját háztáj felé*

Te folyton tipegsz meg topogsz. :-D Mindenesetre örülök, hogy ide is betértél, ráadásul egy ilyen pozitív hírrel. Köszönöm. :)

Nos, akkor lőn, a kívánság teljesül.
Átírt múlt második fele, és egyben a vége:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=67517

Kellemes olvasást az arra járóknak! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 17:45 
Fanficbúvár

mellons írta:
Ha esetleg valakit majd érdekel.

*betipeg az idegen felségterületre*
Szia, Mellons! Igen, valakit érdekel majd.
*eltopog saját háztáj felé*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 16:06 
Billentyűzetgyilkos

Hogy magamhoz is szóljak...
Ma szeretném feltenni az Átírt múlt végét. Az a Harry visszamegy az időben Tomhoz az árvaházba történet. Ha esetleg valakit majd érdekel.

Jelenleg az Egymás cipőjébent fordítom, valamint holnap kerül fel a már említett második snarry novella. Legalábbis eddig úgy néz ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 26 (péntek), 16:01 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Imádom ezt a történetet!!!! Csodálatos új rész volt :) Köszönet érte!
D.G.

Igazán szívesen. Jó látni, hogy azért van, aki örül neki. :) Már haladtam a folytatással, remélem, hamarosan feltehetem, aztán már ha minden igaz csak egyetlen részlet lesz hátra. *összeteszi a kezét*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 19:18 
Könyvmoly

mellons írta:
Köszönöm szépen az LJ-re érkező kritikákat. :) Jó látni, hogy szereted a történetet.
Akkor rögtön jelezném is, hogy újabb részletet tettem fel. Tehát Egymás cipőjében járva:

Imádom ezt a történetet!!!! Csodálatos új rész volt :) Köszönet érte!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 18:04 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Mint elvetemült ember, :-D máris megyek olvasni!

D.G. :D

Köszönöm szépen az LJ-re érkező kritikákat. :) Jó látni, hogy szereted a történetet.

Akkor rögtön jelezném is, hogy újabb részletet tettem fel. Tehát Egymás cipőjében járva:

http://mellonsarts.livejournal.com/

Minden odatévedőnek jó szórakozást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 9:03 
Könyvmoly

mellons írta:
És akkor még valami mára.

AU is, időutazós is, Harrys és Tomos is...
Dumbledore még kisgyerekként visszaküldi Harryt az időben, egészen addig, mikor még Tom Denem is abban a bizonyos árvaházban tengette napjait. Mindezt azért, hogy a zöld szemű fiú már jóval korábban beteljesítse a sorsát, és útját állja Voldemortnak. Nézzétek meg, hogy alakul a zseniális és számító terve.

Átírt múlt. Egy kétrészes, rövidebb történet.

Jó szórakozást azoknak, akik arra vetemednek, hogy elolvassák. :)

Mint elvetemült ember, :-D máris megyek olvasni!

D.G. :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 17:56 
Billentyűzetgyilkos

És akkor még valami mára.

AU is, időutazós is, Harrys és Tomos is...
Dumbledore még kisgyerekként visszaküldi Harryt az időben, egészen addig, mikor még Tom Denem is abban a bizonyos árvaházban tengette napjait. Mindezt azért, hogy a zöld szemű fiú már jóval korábban beteljesítse a sorsát, és útját állja Voldemortnak. Nézzétek meg, hogy alakul a zseniális és számító terve.

Átírt múlt. Egy kétrészes, rövidebb történet.

Jó szórakozást azoknak, akik arra vetemednek, hogy elolvassák. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 15:52 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Benne vagyok :-D Várom a furmányost 8-> Nekem még így is megéri :D Kevés dolog van, amit meg ne tennék, csak, hogy olvashassak tőled, vagy a fordításaidat :)

Hohó, ezt nem túl mardekáros így kijelenteni. :lol: Még hogy kevés dolog, amit nem... tengernyi lehetőség. *kézdörzsi*

Addig, míg furmányoskodom, az Egymás cipőjében járva újabb részlete olvasható az érdeklődők számára.

Jó szórakozást hozzá! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 19:29 
Könyvmoly

mellons írta:
Egy kis humoros, reményeim szerint szórakoztató Snarry novella, Kényszer kemping címen.
Az Epizódok közé került, további kis magyarázat úgy is ott lesz a végén, akiket érdekel a történet, látni fogják, akiket meg nem, nekik úgy is mindegy. :)

Kellemes olvasást!

Köszönöm :) Igazán remekül szórakoztam! Igazi kikapcsolódás volt :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 19:13 
Könyvmoly

mellons írta:
A belefektetett munka szempontjából mindenképpen neked jobb. Ezért aztán kitalálok majd valami furmányost. :-? Mondjuk csereüzletet. Nem fair ám, hogy csak te fogsz olvasni.

Benne vagyok :-D Várom a furmányost 8-> Nekem még így is megéri :D Kevés dolog van, amit meg ne tennék, csak, hogy olvashassak tőled, vagy a fordításaidat :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 19:05 
Billentyűzetgyilkos

Egy kis humoros, reményeim szerint szórakoztató Snarry novella, Kényszer kemping címen.
Az Epizódok közé került, további kis magyarázat úgy is ott lesz a végén, akiket érdekel a történet, látni fogják, akiket meg nem, nekik úgy is mindegy. :)

Kellemes olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 15:58 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
:lol: Rendben, tied a dicsőség, és a díj, enyém a szórakozás :P Merem állítani még így is nagyon jól járok :D

A belefektetett munka szempontjából mindenképpen neked jobb. Ezért aztán kitalálok majd valami furmányost. :-? Mondjuk csereüzletet. Nem fair ám, hogy csak te fogsz olvasni.

herika írta:
A jogdíj ötlet tetszik, szívesen menedzsellek, és hirdetem, hogy csakis miattad olvasok Drarryt. - A jogdíjon meg majd osztozunk :D
Tudod, ha két mardis összefog, nagy dolgok születhetnek :wink:

De még milyen nagyok. :D Sőt, egy mardis és egy félig mardis - félig griffes esetében is. Lásd: Snarry, Drarry. :-D A reklám jól jön, igazából nagyon kedves tőled, mert már nem egy történetemhez is írtad, és itt is már nem először jelented ki, hogy én vettelek rá a másik párosra. Emellett nem is biztos, hogy szükséges-e a menedzselés (csakhogy így megúszhassam a jogdíj felezést :-P ) Tényleg, nem is emlékszem, a Csapdábólt végül végigolvastad? Csak érdeklődés szempontjából - mert ott megfordultál párszor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 13:38 
Könyvmoly

mellons írta:
Na-na, miért te gazdagodnál helyettem? Neeem, nem tetszik az ötlet. Adni adom önmagam, meg rontok is, ha kell, de a kemény munkámért - Harry, Draco és Perselus rendszerint beleizzadnak :-P :D -, én akarok tobzódni mindenfélében. Egy mardis nem engedi át se a dicsőséget, se a hasznot. :-D

A jogdíj ötlet tetszik, szívesen menedzsellek, és hirdetem, hogy csakis miattad olvasok Drarryt. - A jogdíjon meg majd osztozunk :D
Tudod, ha két mardis összefog, nagy dolgok születhetnek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 10:31 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
:D Ez a jogdíj remek ötlet! Te csak add önmagad és térítsd az embereket, én meg majd szedem a jogdíjat :D
Amúgy hála és köszönet Neked a "megrontásért" :-D És nem, azóta sem okozott csalódást egyik páros sem :) A megosztásban te nagyon jó vagy:) Sok csodás percet szereztél nekünk és remélem még fogsz :)

Na-na, miért te gazdagodnál helyettem? Neeem, nem tetszik az ötlet. Adni adom önmagam, meg rontok is, ha kell, de a kemény munkámért - Harry, Draco és Perselus rendszerint beleizzadnak :-P :D -, én akarok tobzódni mindenfélében. Egy mardis nem engedi át se a dicsőséget, se a hasznot. :-D
Köszönöm szépen a csodás percek felemlegetését, én is remélem, hogy még sokszor elszórakoztatnak majd téged a történeteim. Ha nagyon újak nem is, a már meglévők mindenképp.

:lol: Rendben, tied a dicsőség, és a díj, enyém a szórakozás :P Merem állítanim ég így is nagyon jól járok :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 10:13 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
:D Ez a jogdíj remek ötlet! Te csak add önmagad és térítsd az embereket, én meg majd szedem a jogdíjat :D
Amúgy hála és köszönet Neked a "megrontásért" :-D És nem, azóta sem okozott csalódást egyik páros sem :) A megosztásban te nagyon jó vagy:) Sok csodás percet szereztél nekünk és remélem még fogsz :)

Köszönöm szépen a csodás percek felemlegetését, én is remélem, hogy még sokszor elszórakoztatnak majd téged a történeteim. Ha nagyon újak nem is, a már meglévők mindenképp.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 20 (szombat), 10:09 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Amikor új történetről van szó,legyen az saját írás vagy fordítás a neved az ami jelzi,hogy az biztosan nagyon jó,ezért aztán én mindig lelkesen várok mindent Tőled :D
Egymás cipőjébent olvastam és hagytam kritit is.Tényleg jó hosszú ez a fejezet :) :-*

Megtisztelő a bizalmad, tényleg. Köszönöm. :) Germában, Gernonban és a többiekben is egyetértek. Gernonnak valóban dicséretes a kitartása, amiért mindig szép hosszú regényeket választ fordításra. Attól tartok, én nem csinálom olyan jól a fordítást, hogy be merjek vállalni ilyesmit. Pedig tényleg nagyszerű, sok fejezetes történeteket lehet olvasni. Én azokhoz még kicsi vagyok. :D Látod, hogy megszenvedek az Egymás cipőjében járva utolsó fejezetével is. Alig várom már, hogy vége legyen.

Ma teszek fel egy Snarry novellát, remélem, nem jártatok még a környékén az üstön, így újdonság lesz. Délután pedig talán az LJ-re is kerül fel új, de még nem mondom biztosra. Lehet, hogy nem lesz időm átnézni. De holnap már mindenképp lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 20:41 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
És hát bevallom engem a snarryk pártjára térítettél, persze nem véglegesen, de csakis miattad olvastam az elsőt :)

:)) Hát ez nagyon kész! Mindenkit én rontok meg valamilyen formában? :D:D
Tehát Drarry, aztán téged fordított mód a Snarryre is rávettelek.
Apám, lassan pénzt fogok ezért szedni, és jogdíjam lesz. *vigyorogva fejet csóvál*
Tényleg zseniális. Nos, igazán örülök, Timi, hogy nálad is sikerrel jártam. Remélem, azóta sem okozott egyik fél - páros - sem csalódást. :)
Hát ezért olyan jó kiírni magunkból mindent, hogy megoszthassuk másokkal is, és jól szórakozzanak rajta. Haj-haj. Tényleg nagyon köszönöm. Mindenkinek. :)

Az LJ-n csak nyugodtan, haladgatok vele. Őszintén szólva jó lenne már a hátam mögött tudni ezt a fránya utolsó fejezetet.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 19:58 
Fanficbúvár

mellons írta:
Oh, nagyon kis helyes történet, legalábbis nekem nagyon tetszett. :) Elég titokzatosan és dinamikusan kezdődik, s a legvégére derülnek csak ki a dolgok, hogy pontosan mi és hogyan is zajlott. Közben Perselus óriási benne, és hát Harryt meg Dracót sem kell félteni. :)
Ez is amolyan kis egyszerűbb novella, de szerintem nagyon lehet szeretni.

Ha az Egymás cipőjében járva utolsó fejezetét egyben kellene feltennem, azt hiszem, jó ideig fejezet nélkül maradtatok volna. :) Legalább 46 oldal egyben. Akárhogy is, de ez már önmagában is egy kisregény.

Amikor új történetről van szó,legyen az saját írás vagy fordítás a neved az ami jelzi,hogy az biztosan nagyon jó,ezért aztán én mindig lelkesen várok mindent Tőled :D Aztán még Draco Girl-től,mert az ő drarry történetei is fantasztikusak,meg Germától aki szintén remekül tud írni :D ;) Fordításilag pedig még Herikát szeretem olvasni és kicsit sajnálom,hogy ő nem akar saját törit írni de hát nem panaszkodok amíg van amit lehet fordítani,meg ott van Gernon is aki pedig nem tudom honnan veszi az erőt de nem semmi hosszúságú történetet választott fordításra,de én nagyon örülök neki :D No és persze ebből kifolyólag szeretem a közösen írtakat is. :x $star Tehát egy biztos a fordításod nagyon remek kis novella lesz,amit már nagyon várok >:D<

Egymás cipőjébent olvastam és hagytam kritit is.Tényleg jó hosszú ez a fejezet :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 19:31 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
És hát bevallom engem a snarryk pártjára térítettél, persze nem véglegesen, de csakis miattad olvastam az elsőt :)

:)) Hát ez nagyon kész! Mindenkit én rontok meg valamilyen formában? :D:D
Tehát Drarry, aztán téged fordított mód a Snarryre is rávettelek.
Apám, lassan pénzt fogok ezért szedni, és jogdíjam lesz. *vigyorogva fejet csóvál*
Tényleg zseniális. Nos, igazán örülök, Timi, hogy nálad is sikerrel jártam. Remélem, azóta sem okozott egyik fél - páros - sem csalódást. :)
Hát ezért olyan jó kiírni magunkból mindent, hogy megoszthassuk másokkal is, és jól szórakozzanak rajta. Haj-haj. Tényleg nagyon köszönöm. Mindenkinek. :)

Az LJ-n csak nyugodtan, haladgatok vele. Őszintén szólva jó lenne már a hátam mögött tudni ezt a fránya utolsó fejezetet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 19:22 
Könyvmoly

mellons írta:
Nos, akkor nos. :D
Ahogy délelőtt is jeleztem, sikerrel felküzdöttem az LJ-re az Egymás cipőjében járva következő részletét.

Minden érdeklődőnek kellemes olvasást hozzá! :)

Holnapra is jut valami, de nem ebből a történetből.

Köszönjük :)

És ha már "drarrytérítő" :D Tudd, hogy bár a Dragon Taner volt az első drarrym, a te történeteiddel folytattam :)

Ígérem hamarosan LJ-n is bepótolom az elmaradt kritikákat :) De azért tudd olvasni, olvasom és imádom továbbra is :)

És akkor várom a holnapot :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 19:16 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Oj jujjjjjj már most kiváncsi vagyok az új severitus,drarry,fordításodra :D Ezek aztán a remek hírek :) Boldogan ugrálva megyek most kaját készíteni a kutyáimnak :) :-*

Oh, nagyon kis helyes történet, legalábbis nekem nagyon tetszett. :) Elég titokzatosan és dinamikusan kezdődik, s a legvégére derülnek csak ki a dolgok, hogy pontosan mi és hogyan is zajlott. Közben Perselus óriási benne, és hát Harryt meg Dracót sem kell félteni. :)
Ez is amolyan kis egyszerűbb novella, de szerintem nagyon lehet szeretni.

Ha az Egymás cipőjében járva utolsó fejezetét egyben kellene feltennem, azt hiszem, jó ideig fejezet nélkül maradtatok volna. :) Legalább 46 oldal egyben. Akárhogy is, de ez már önmagában is egy kisregény.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 19:12 
Billentyűzetgyilkos

Nos, akkor nos. :D
Ahogy délelőtt is jeleztem, sikerrel felküzdöttem az LJ-re az Egymás cipőjében járva következő részletét.

Minden érdeklődőnek kellemes olvasást hozzá! :)

Holnapra is jut valami, de nem ebből a történetből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 19:10 
Fanficbúvár

mellons írta:
Kedves vagy, köszönöm szépen. :)

Nos, az biztos, hogy ma lesz Egymás cipőjében járva, ugyanis tegnap sikerült nagyon szépen haladnom, így két részlettel is kész vagyok. Ami nagyjából 12 oldal. Ugye egyelőre kicsivel több, mint ötöt tudok feltenni LJ-re, de így egy-két napra rá már elő is állok a következővel. :)

Időközben pedig, szintén tegnap, kinéztem egy újabb fordítandó novellát. Megfogott, és szeretném megosztani veletek is. A három fő szereplő Harry, Draco, Perselus. Akár mondhatnám severitus, drarrynek, pont, amiről nemrég beszélgettünk, mei. :-D

Oh nagyon várom már :) Szépen haladsz az utolsó feji fordításával,bár ilyenkor meg tudnám fojtani az LJ-t amiért nem engedi meg,hogy az egészet fel rakd*kis telhetetlen* :) Bár ha onnan nézem,hogy így viszont egy-két nappal később ismét kapunk egy kis frisst akkor már nem is bánom annyira :D

Oj jujjjjjj már most kiváncsi vagyok az új severitus,drarry,fordításodra :D Ezek aztán a remek hírek :) Boldogan ugrálva megyek most kaját készíteni a kutyáimnak :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 9:25 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Nagyon nagy érdeklődéssel és szeretettel várom/várjuk őket :D >:D<

Kedves vagy, köszönöm szépen. :)

Nos, az biztos, hogy ma lesz Egymás cipőjében járva, ugyanis tegnap sikerült nagyon szépen haladnom, így két részlettel is kész vagyok. Ami nagyjából 12 oldal. Ugye egyelőre kicsivel több, mint ötöt tudok feltenni LJ-re, de így egy-két napra rá már elő is állok a következővel. :)

Időközben pedig, szintén tegnap, kinéztem egy újabb fordítandó novellát. Megfogott, és szeretném megosztani veletek is. A három fő szereplő Harry, Draco, Perselus. Akár mondhatnám severitus, drarrynek, pont, amiről nemrég beszélgettünk, mei. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 9:18 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Én is nagyon nagyon várom még mi mindennel örvendeztetsz meg minket egyszerűen imádom, amit írsz, amit fordítasz, mindent >:D< Nem mintha hinnék benne, hogy valaha is leszek olyan jó író mint ő :)

Ne légy kishitű. Az élet örök fejlődés és tanulás. :) A lehetőség pedig mindenkinek adott.

Hát én igyekszem örvendeztetni, főként, ha látom, ezt a sok remek visszajelzést. Amiért nagyon hálás vagyok. :) Lesz most fordítás is, saját történet is, azt hiszem, nem nagyon panaszkodhattok. Legalábbis remélem, hogy tetszeni fognak. De azt már mindenképpen köszönöm, hogy bármi is legyen, várod, és várjátok.

SSFL írta:
Hm, én is a Belegabalyodva a játékba után kezdtem érdeklődni a Drarryk iránt, előtte slashben csak és kizárólag Snarryket olvastam. ;)

Na tessék. Kezdek kicsit zavarba jönni. Hamarosan rám aggatjátok a Drarrytérítő nevet. :D Azért milyen érdekes - számomra pedig nagyszerű érzés -, hogy draco girl-ön kívül mind inkább Snarry pártiak vagytok, mégis itt jártok. *kislányosan tapsikol*
Bár az is igaz, hogy most épp három Snarry frissítésére készülök. :-D Tudjátok mikor kell erre járni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 22:56 
Fanficbúvár

mellons írta:
Igen, kezdek nagyon meglepődni. Hiszen mégiscsak három elég megrögzött Snarry kedvelőről van szó. :)

A dicséretet köszönöm szépen. :#-) A belegabalyodvát remek volt írni, bár igazából ezt majdnem minden történetemről elmondhatom, egyszerűen csak más-más miatt élveztem, s természetesen van olyan, amit sokkal jobban szeretek.
Majd meglátom, hogy a mostani fordításokon és két novellán kívül mivel rukkolok elő. Egyelőre tényleg ezeket tudom előre jelezni. :)

Nagyon nagy érdeklődéssel és szeretettel várom/várjuk őket :D >:D<
Már az is elég boldogsággal tölt el minket,hogy ezeket előre jelezted és tudjuk,hogy lesznek és mi megszállottak olvashatjuk őket :)
Te élvezted őket írni,mi pedig élveztük őket olvasni :x $star
Oh és közeleg a nagy nap,nekem már keresztbe kasul van pakolva mindenem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 19:06 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Hm, én is a Belegabalyodva a játékba után kezdtem érdeklődni a Drarryk iránt, előtte slashben csak és kizárólag Snarryket olvastam. ;) Úgy tűnik, Mellons, hogy azt a történetedet elkönyvelheted most már "Drarry-csalogatónak" :D

Jól hangzanak az újabb fordítási "alanyok", kíváncsian várom mindkettőt. :) A diplomavédéshez pedig egy (vagy több) jó nagy kalappal!! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 12:19 
Könyvmoly

Szia! *D.G. bekukkant* :)

Én is nagyon nagyon várom még mi mindennel örvendeztetsz meg minket egyszerűen imádom, amit írsz, amit fordítasz, mindent >:D<

Meichan neked pedig köszönöm, hogy Mellons után soroltál be :) Nagy megtiszteltetés :) Nem mintha hinnék benne, hogy valaha is leszek olyan jó író mint ő :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 9:07 
Billentyűzetgyilkos

Gernon írta:
De még milyen bocsánatos! :P Nagy örömmel várom.

Oh, köszönöm szépen. Remélem tetszeni fognak majd. :) Az egyik humoros, és kissé magasabb korhatárú, a másik kissé non-magic, sejtetős, komolyabb. Hm.

Idézet:
Hehe. Mire gondoltál? Én ceruzára, tollra, az ujjamra, van néhány vonalzóm is... =))

Áh, így már nem is izgalmas. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 17 (szerda), 9:03 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Nahát, nahát és mik ki nem derülnek.Látod egyre többünkről derül ki,hogy te vezetted be a drarryk világába :D

Igen, kezdek nagyon meglepődni. Hiszen mégiscsak három elég megrögzött Snarry kedvelőről van szó. :)

A dicséretet köszönöm szépen. :#-) A belegabalyodvát remek volt írni, bár igazából ezt majdnem minden történetemről elmondhatom, egyszerűen csak más-más miatt élveztem, s természetesen van olyan, amit sokkal jobban szeretek.
Majd meglátom, hogy a mostani fordításokon és két novellán kívül mivel rukkolok elő. Egyelőre tényleg ezeket tudom előre jelezni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 13:29 
Zöldfülű

mellons írta:
...Egyébként hamarosan teszek fel a merire két új Snarry novellát. (*Ezt nagyon halkan súgja, mert tök nagy titok!*) Na, mit szólsz? Tudom, hogy nem regény, de hátha ez még bocsánatos bűn. :)

De még milyen bocsánatos! :P Nagy örömmel várom.

Idézet:
...Most kíváncsivá tettél, mi mindent lehet keresztbe tenni.

Hehe. Mire godoltál? Én ceruzára, tollra, az ujjamra, van néhány vonalzóm is... =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 10:57 
Fanficbúvár

Nahát, nahát és mik ki nem derülnek.Látod egyre többünkről derül ki,hogy te vezetted be a drarryk világába :D Isteni drarryket tudsz írni :D Rajtad kívűl csak egy olyan személy van aki nagyon jó drarryket ír az pedig Draco girl :) Persze most már bele olvasok minden drarrybe de akkor is a nagy favoritom a belegabalyodva a játékba*ha jól emlékszik ez volt a címe* az egy nagyon jó kis történet volt :)
Annak is nagyon örülök,hogy tervezel még severitus-drarry történetet :x
Oh és csak nagyon halkan jelzem,hogy most boldogan megyek vissza melózni annak tudatában,hogy én is megtudhattam azt a nagyon nagyon titkos dolgot miszerint hamarosan lesz két snarry novella feltéve :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 10:28 
Billentyűzetgyilkos

Gernon írta:
Hehe. Nem ér kinevetni a kisebbet. Egész egyszerűen arról van szó, hogy hiába olvasom örömmel a novellákat, nekem valahogy mindig hiányzik belőle valami, ami a hosszú maratoniakban megvan. Ezért mindig is jobban szerettem a hosszabb történeteket. Ámbár mostanában már én is elgondolkodom a saját épelméjűségemen, mert a még készülő fordításaim sem éppen rövidek. :-)

:)) Dehogy nevettelek ki! (egyébként is, itt én vagyok a kisebb :-P) Nagyon-nagyon sokáig képtelen voltam novellát írni. Egyszerűen nem ment, folyton eszembe jutottak további szálak, szereplők, események, és mindig legalább kisregény lett a dologból.
Aztán megtanultam valahogy tömöríteni, már ha ez helyes szó rá, és pusztán egyetlen szempontból mesélni. Lőn, lettek novelláim. :)
Viszont azóta is jóval szívesebben olvasok én is regényeket. Bár azt meg kell mondjam, hogy én nem azért, mert úgy hinném, a novellából mindig hiányzik valami. Ha jól megvan írva, nem hiányzik onnan semmi. Sőt, sokkal inkább halálom, ha végigolvasok egy regényt, és valahogy nem az igazi a vége. (Különben a Titkokkal is így voltam. Csodás történet, de nekem hiányzott valami a végéről.) Egyszerűen csak a regényen tovább lehet izgulni, több esemény van benne.

Idézet:
Ami azt illeti Drarry történet számomra is a tied volt az első, aztán eljutottam Vorabizához, és most már azzal is jobban ki vagyok békülve, ámbár a fő kedvencem a Snarry. (Ezt csak azért mondom, hátha szeretnél még valami mást is írni-fordítani, és az olvasók irányultságát is figyelembe veszed. :P )

Nahát, micsoda csoda! :D Egyre érdekesebb dolgokra jön rá az ember. Herika is mindig azt mondja, hogy leginkább csak tőlem olvas Drarryt. Hűűűha... ez már felelősség. Érzem a súlyát. (:lol:)
Nekem igazából vannak hangulataim, időszakaim, mikor szívesebben olvasok Drarryt, vagy épp ellenkezőleg, inkább Snarryzek. Máskor pedig - pár napig - Harry/valamely más pasi. Charlie, Bill, ikrek, Sirius... hm, sokkal több nem, mert Ronnal böá, Percytől isten ments, Remusszal szintúgy nem. :-? Na mindegy.
Oh, szeretnék én ám fordítani, láthattad, mind Snarry. :) Egyébként hamarosan teszek fel a merire két új Snarry novellát. (*Ezt nagyon halkan súgja, mert tök nagy titok!*) Na, mit szólsz? Tudom, hogy nem regény, de hátha ez még bocsánatos bűn. :)

Idézet:
A diplomavédéshez keresztbe teszek mindent, amit lehet, és szurkolok én is. Addig is minden jót neked.

Most kíváncsivá tettél, mi mindent lehet keresztbe tenni. :)) Egyébként nagyon köszönöm, minden, de minden jól fog jönni, ebben biztos vagyok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 18:21 
Zöldfülű

mellons írta:
Sosem fogom megérteni, gernon pl. honnan vette az erőt, hogy belefogjon a nincs Menedékbe. Már ha meglátom, hogy mennyi, az ájulás kerülhet. :lol:

Hehe. Nem ér kinevetni a kisebbet. Egész egyszerűen arról van szó, hogy hiába olvasom örömmel a novellákat, nekem valahogy mindig hiányzik belőle valami, ami a hosszú maratoniakban megvan. Ezért mindig is jobban szerettem a hosszabb történeteket. Ámbár mostanában már én is elgondolkodom a saját épelméjűségemen, mert a még készülő fordításaim sem éppen rövidek. :-)

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne várnám én is szívesen a másik snarry fordításod végét. Azt is nagyon szerettem olvasni, van benne valami különleges, mint ahogy az összes többi írásodban-fordításodban is. Ami azt illeti Drarry történet számomra is a tied volt az első, aztán eljutottam Vorabizához, és most már azzal is jobban ki vagyok békülve, ámbár a fő kedvencem a Snarry. (Ezt csak azért mondom, hátha szeretnél még valami mást is írni-fordítani, és az olvasók irányultságát is figyelembe veszed. :P )

A diplomavédéshez keresztbe teszek mindent, amit lehet, és szurkolok én is. Addig is minden jót neked.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 16:10 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Valóban nagyszerű kis történet volt. :) Neked mindig sikerül kiválasztani a legjobbakat. ;)

Igazán örülök, hogy így gondolod. Hát még ha látnád, hány meg hány történetet néztem már ki fordítási céllal. :D Csak sokszor riogató a hosszuk. Sosem fogom megérteni, gernon pl. honnan vette az erőt, hogy belefogjon a nincs Menedékbe. Már ha meglátom, hogy mennyi, az ájulás kerülhet. :lol:

Belefogtam már ismét az Egymás cipőjében járva című sztoriba is, hogy haladjak megint egy kicsit. Remélem, csak nem fog ki rajtam ez az utolsó fejezet. Most már valóban jobban jársz, ha szépen kivárod, hogy meglegyek vele, aztán el tudod olvasni egyben. Igyekszem. Eleve azért is, hogy ne kezdjek újfent másba mellette, jó lenne befejezni végre. Aztán én magam is elolvasom elölről. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 16:05 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Bizony,hogy lesz :) Nagyon is lelkes olvasód vagyok,teljesen mindegy,hogy az milyen történet,saját vagy fordítás >:D< A fordításoknak is ugyan annyira örülök mint a saját történeteknek :) Azért jó érzés tudni,hogy egyszer még olvashatok majd ilyen fajta történetet.Uh államvizsga és diplomavédés?Nem tudom,hogy időpontilag mikor lesz,de én nagyon szorítok neked :)
Az egymás cipőjébent is nagyon várom,meg az azt követő fordításod,meg az azt követőt is és így tovább :) :-*

Tervezem, tervezem, hogy lesz hasonló. Annak idején a forduljon a világot azért írtam meg, hogy jobb életet adjak Perselusnak, ami szerintem kijárt volna neki. Borzasztóan bennem volt az egész cselekmény. A Draco-Harry szál jószerével utógondolatként fogant meg a fejemben, hiszen annyira adta magát, hogy abból a mély barátságból akár több is legyen. De egész máshonnan is meg lehet közelíteni a dolgokat, ami persze újabb, tengernyi lehetőséggel kecsegtet.

Köszönöm szépen a lelkesedést, ami azt illeti, hogy mindent szívesen olvasol, amihez csak közöm van. Nagyszerű érzés ám ezt tudni. :)

Diplomavédés március 11. úgyhogy minden energia, woodoo bevetés jól jönne majd. :D Sosem lehet tudni, éppen mi használ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 15 (hétfő), 8:34 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
mellons írta:

Én is köszönöm szépen a kritikákat, igazán remek, hogy hozott egy kis vidámságot a napodba. :) Mindig egyféle sikerélmény, ha nektek is tetszik az a történet, amit fordításra választok.

Valóban nagyszerű kis történet volt. :) Neked mindig sikerül kiválasztani a legjobbakat. ;)

Idézet:
Most úgy döntöttem, hogy az Egymás cipőjében járva című snarryt frissítem legközelebb, tehát annak láttam neki fordításügyileg. Szegény azzal a maratoni hosszúságú utolsó fejezettel már így is elég sokat állt és várt. Egy részletbe úgy is egy picivel több, mint öt oldal fér el. Jövőhét elején ha minden jól megy, fel is teszem a következő darabkát. :)

Azt a fordításodat is elkezdtem anno olvasni (ha jól emlékszel, írtam véleményt is), de jól elmaradtam azzal is. :cry: No mindegy, szerintem megvárom most már, amíg befejezed, és akkor egyben elolvasom. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 14 (vasárnap), 22:47 
Fanficbúvár

mellons írta:
Szerintem egyszer biztosan nekiesem még egy ilyen sztorinak. Nekem is tetszik az ilyesféle elképzelés. Ha azt vesszük, nagyon praktikusak ezek a történetek. Hiszen szeretem a severitust és a Drarryt is. Miért kéne külön lenniük, ha egyazon helyen is megférnek? :D
De egyelőre fordítok. Őszintén szólva leginkább azért is, mert hamarosan államvizsga, diplomavédés, és rám fér, hogy addig is benne legyek az angolban, gyakoroljam. Mostanság ezért is olvastam szinte csak angolul.
Az azonban máris jó jel, hogyha megpróbálkozom majd egy újabb Forduljon a világhoz hasonló történettel, egy nagyon lelkesem olvasóm, a te személyedben már lesz. :)

Bizony,hogy lesz :) Nagyon is lelkes olvasód vagyok,teljesen mindegy,hogy az milyen történet,saját vagy fordítás >:D< A fordításoknak is ugyan annyira örülök mint a saját történeteknek :) Azért jó érzés tudni,hogy egyszer még olvashatok majd ilyen fajta történetet.Én is szeretem a severitust is meg a drarryt is és ha a kettőt kombináljuk akkor kapunk egy remek dolgot.Az összes kedvencet egy történetben úgy,hogy mindannyian szeretik egymást más-más okokból de szeretik egymást és ezt nagyon tudom élvezni :x $star
Uh államvizsga és diplomavédés?Nem tudom,hogy időpontilag mikor lesz,de én nagyon szorítok neked :)
Az egymás cipőjébent is nagyon várom,meg az azt követő fordításod,meg az azt követőt is és így tovább :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 14 (vasárnap), 13:20 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
tt is köszönöm még egyszer, hogy lefordítottad nekünk ezt a novellát, kellemes kikapcsolódást, és felüdülést nyújtott! :-*
A további történeteket, fordításokat pedig türelmesen várom, addig is minden szépet és jót Neked! >:D<

Én is köszönöm szépen a kritikákat, igazán remek, hogy hozott egy kis vidámságot a napodba. :) Mindig egyféle sikerélmény, ha nektek is tetszik az a történet, amit fordításra választok.

Most úgy döntöttem, hogy az Egymás cipőjében járva című snarryt frissítem legközelebb, tehát annak láttam neki fordításügyileg. Szegény azzal a maratoni hosszúságú utolsó fejezettel már így is elég sokat állt és várt. Egy részletbe úgy is egy picivel több, mint öt oldal fér el. Jövőhét elején ha minden jól megy, fel is teszem a következő darabkát. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 14 (vasárnap), 13:16 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Én meg a kísértés távol állunk egymástól,úgy kb.egy centire :D De tényleg nem emiatt emlegetem,csak az egy olyan kis édes történet :x $star Viszont ha kedvet kapsz hozzá és írsz még egy-két ilyen történetet nem foglak kikergetni a világból esküszöm :) Sőt én lennék a legboldogabb a világon >:D< :-*

Szerintem egyszer biztosan nekiesem még egy ilyen sztorinak. Nekem is tetszik az ilyesféle elképzelés. Ha azt vesszük, nagyon praktikusak ezek a történetek. Hiszen szeretem a severitust és a Drarryt is. Miért kéne külön lenniük, ha egyazon helyen is megférnek? :D
De egyelőre fordítok. Őszintén szólva leginkább azért is, mert hamarosan államvizsga, diplomavédés, és rám fér, hogy addig is benne legyek az angolban, gyakoroljam. Mostanság ezért is olvastam szinte csak angolul.
Az azonban máris jó jel, hogyha megpróbálkozom majd egy újabb Forduljon a világhoz hasonló történettel, egy nagyon lelkesem olvasóm, a te személyedben már lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra