Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 23:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 22:38 
Betűmániákus

HilarioN írta:
*rászakad a plafon*

:)) Ha gondolod, szívesen átküldök hozzád egy kőművest, aki rendberakja a plafont, nálunk kettő is van. ;)
Idézet:
de ukume védelmező szárnyai alatt-mellett sem férnék hozzád ártó szándékkal :D - már ha akarnék *nyögi elhalóan a romok alól*

Ez igaz. :D Bármikor az életemet áldoznám Lily védelmében. *nem kell ám félreérteni :|N :-P ;;) *
Idézet:
jöhetne egy kis SB is nyugodtan...

Ja, SB-nek én is örülnék. *De ő mindent nyálcsorgatva vár =P~ :D * Vagy a múltkor például már majdnem elkezdtem előlről az Amadét is, mert már szinte nem is emlékszek, hol hagytuk abba, *nem szemrehányás, az ő agya a szita* de aztán a közgáz közbeszólt. ;) :-Ą

*most se itt kéne lennie, szóval most megy és visszaslattyog a német tételéhez (:| @-) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 21:42 
Fanficbúvár

Határozottan kedvem lenne egy kis hócsatához, de egyrészt elolvadt, másrészt meg a papucsommal nem foglak megdobálni. Fejleszedéstől alapból nem kell tartanod, mert a türelem földi megtestesülése vagyok *rászakad a plafon* de ukume védelmező szárnyai alatt-mellett sem férnék hozzád ártó szándékkal :D - már ha akarnék *nyögi elhalóan a romok alól*
Nyahh. Röviden. Leót várjuk nagyon, de nekem személyesen, jöhetne egy kis SB is nyugodtan... a csajszi meg a gyűrűje meg kezd az agyamra menni... :D csak jönne már, hogy derítgessek... hjajj. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 21:33 
Betűmániákus

Ne aggódj Lily, én nem fogok dobálózni, sőt, ha valaki dobálni próbál, szívesen eléd állok, hogy kivédjem a repülő tárgyakat. :D _U_ És szerintem nem én vagyok az egyetlen. Simán kijönne szerintem belőlünk egy védelmező sorfal. ;)

Egyébként, bármi is frissül majd, én örülni fogok, ha olvashatom. _U_ $star Akartam mondani egyet, hogy melyiket várom a legjobban... :-? de rájöttem, hogy mindet fel kéne sorolnom, szóval elvetettem az ötletet, és egyszerűen csak azt mondom, mindet nagyon várom. $star _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 21:13 
Betűmániákus

Mint kiderült Gabi nagyon beteg, nem is jönne egyhamar vitázni veled. :)

Annyit le kell szögeznem, hogy legyünk már végre ON-ok is XD - hogy a "Te látsz engem" idézet a történetből nem arra a bizonyos hölgyre vonatkozik, aki a képen van. ^^

Nagyon úgy néz ki, hogy addig nem fogom el kezdeni feltenni, amíg a Leo legalább a gépemen kész nem lesz teljesen. *elhajol minden felé repülő tárgytól* De szerintem ti jobban kivagytok tőle, hogy ennyi függő story van. :roll:

Az említett Leóból meg tervben van a jövő héten az új fejezet, és ugye még Amade is várható. ^^ És a Kódex lassacskán íródik az unalmas órákon a Salvadorral együtt. XD A végén pedig összerakom a füzetbe írt darabokat, aztán lesz egy kész fejezet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 16:26 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Vagy már mindegy...?

Mindegy, persze. Nem vitázni akartam, vagy valami, egyszerűen csak nem értettem vele egyet abban, hogy a két kifejezés ugyanazt jelenti. Ugyanis én a magyarban is használom, ráadásul lenne még vagy három változatom is rá, mind-mind más jelentéstartalommal, mondatkörnyezet szerint is, pedig ugyanazok a szavak. Persze ez most így tök értelmetlen leírva, mert nincs meg az előzménye. :lol: A lényeg, hogy szerintem még mindig nem mindegy, hogy "te látsz engem", "te láthatsz engem", vagy "te képes vagy látni engem". Számomra mindegyik értelmes és mást jelent, ha helyzetet írunk le. Ugyanis magára a képességre is tehetjük a hangsúlyt. Mint hogy valaki képes mondjuk a keze lendítésével tüzet gyújtani. Viszont teleoffolni sem érdemes vele a fórumot, tehát többet nem is szólalok fel a témában szerintem. :D

(egyébként tudod, most volt a segítségeknél, hogy a meri is keveri a fejezeteket, négynek ugyanaz volt a száma, stb. Szerintem ezek kikerülhetetlenek, mindig vannak hibák.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 16:17 
Betűmániákus

mellons írta:
Nem annak. Mivel a ficblogodban vagyunk, gondoltam, drukkolok. Amblock mindenhez.

Bocs. :roll:

Teljesen úgy hangzott, hogy ezaz Lily, akkor ekkora sebbel-lobbal töröld a többit is. =))

mellons írta:

(Csütörtökig visszamenőleg... Hm. Legalább négy-öt hsz volt. Nálam is történt már ilyen, nagyjából fél oldal lett oda, tehát te még jól jártál. Meg a merin is vált már így köddé kritikám, és cserélődtek kicsit össze rövid időre a fejezetek. Azt sikerült meggyógyítani. Mostanában pedig azt játssza a fórum, hogy egy idő után leáll az avatárom mozgása. Pedig ugye, váltakoznak a képek. Aztán puff, és jó ideig nem mozog.)

Azért ez ijesztő. Nekem még teljesen új volt, hogy egy phpbb fórum ilyet művel. Nem láttam, hogy említetted volna Krie-nek. Mert szerintem ez is azt jelzi, hogy kissé durran a fórum, bár nem értek hozzá annyira, mint szeretnék, hogy ezt biztosan állítsam.

Nem tudom, ha Gabi erre jár este, lehet majd újra beírja a hozzászólását, aztán így tudsz rá reagálni. Vagy már mindegy...?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 16:01 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Ha a hajrá Lily ennek szólt, közlöm, NEM én voltam.

Tűnjetek innét rózsaszín guminyulak! :((

Nem annak. Mivel a ficblogodban vagyunk, gondoltam, drukkolok. Amblock mindenhez.
(Csütörtökig visszamenőleg... Hm. Legalább négy-öt hsz volt. Nálam is történt már ilyen, nagyjából fél oldal lett oda, tehát te még jól jártál. Meg a merin is vált már így köddé kritikám, és cserélődtek kicsit össze rövid időre a fejezetek. Azt sikerült meggyógyítani. Mostanában pedig azt játssza a fórum, hogy egy idő után leáll az avatárom mozgása. Pedig ugye, váltakoznak a képek. Aztán puff, és jó ideig nem mozog.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 15:59 
Fanficbúvár

*beslattyog*

Mi ez a hűűű...h?? Csak úgy császkálnak a hsz-ek?? *kezd félni* Önálló életre kelve bebarangolják a fórumot ártatlan merengőkre leselkedve... *megijed* hogy nekem mennyire nincs humorérzékem! Báááh.

*eltotyog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 15:50 
Betűmániákus

Mi a franc van?

Épp most kérdezem fél órája a modikat, hova lettek a hozzászólások.

Azt hittem, te törölted. XD Ha a hajrá Lily ennek szólt, közlöm, NEM én voltam.

Tűnjetek innét rózsaszín guminyulak! :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 15:38 
Billentyűzetgyilkos

Hova tűntek a hsz-ek? Nahát. Pedig épp most akartam válaszolni, ugyanis nem értettem egyet Gabival...
Hm. *vállat von* Mindegy.
Hajrá Lily!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 22:31 
Fanficbúvár

Hihi úgy látom,hogy nem én vagyok az egyetlen aki imádja az ilyen kis titkos dolgokat :D Most aztán van még egy megfejtésre váró adagom amin aztán törhetem a fejem ;;) IMÁDOM az ilyeneket :x

Lilyke olvastam a téli tavaszba hajló apuk végét :D Imádtam élveztem és véleményeztem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 22:17 
Fanficbúvár

Köszönöm, Gabi! :) valahogy sejtettem...
Mostmár bizti-bizti ezen fogom járatni az agyam órákig... valaki mondja valakinek... hm. *töri a fejét* $fal *nahhjó, nem ennyire* :-? :D
Jó kis rejtvény... szereteeeem! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 21:39 
Szárnybontogató

Hm, asszem most gonosz leszek - engedéllyel :D
Pontosan úgy kell érteni, hogy : Te látsz engem... és ezt a rövid tőmondatot úgy nézzétek, mint egy idézet a történetből, amit valaki mond valakinek ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 21:30 
Fanficbúvár

ukume írta:
:-/ Oké, valaki fordítsa le légyszi. $pray Szánjatok meg egy szegény németest, és mondja meg nekem valaki, hogy mit is jelent ez. $pray Hadd kombináljak én is tovább. $pray

You can see me = Te képes vagy látni engem. (ha nagyon cócerintiben játszunk)
remélem, ezzel segítettem, ukume, és most együtt járatjuk majd az agyunkat ezen tovább... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 21:29 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
De azért nem írod le, mire gondoltál :)) Pedig kíváncsi lettem volna rá. :D

Ment egy PÜ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 21:01 
Betűmániákus

HilarioN írta:
ami az én kis agyamban szöget ütött, az a szöveg volt... You can see me sokat kombinálok, de én ebből olyanokat szűrtem le, hogy húúú, meg áááh, meg wííí

:-/ Oké, valaki fordítsa le légyszi. $pray Szánjatok meg egy szegény németest, és mondja meg nekem valaki, hogy mit is jelent ez. $pray Hadd kombináljak én is tovább. $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 19:59 
Betűmániákus

HilarioN írta:

... bár ami az én kis agyamban szöget ütött, az a szöveg volt... You can see me sokat kombinálok, de én ebből olyanokat szűrtem le, hogy húúú, meg áááh, meg wííí^^, csak épp félek, h mi van, ha beletrafálok véletlen valamibe... so nem nyilvánítom ki, milyen suggallatok jöttek ki a pici, rozsdás fogaskerék-temetőmből. (alias agyamból)

De azért nem írod le, mire gondoltál :)) Pedig kíváncsi lettem volna rá. :D No mindegy. Majd megtudjátok és meg majd megtudom, ha majd megírod az olvasása után mire céloztál. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 19:57 
Betűmániákus

No, végre megérkezett. :)

Télapuk 2. fejezet - Ő mégsem létezik?

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=64712

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 17:13 
Fanficbúvár

*betipeg*

Nyahhá! Nem szívesen piszkítanék itt be semmivel, de láttam, h ukume már a képet boncolgatta... so akkor én is :D

Egyetértek a Harry és mellette Ariana dologgal, bár ami az én kis agyamban szöget ütött, az a szöveg volt... You can see me sokat kombinálok, de én ebből olyanokat szűrtem le, hogy húúú, meg áááh, meg wííí^^, csak épp félek, h mi van, ha beletrafálok véletlen valamibe... so nem nyilvánítom ki, milyen suggallatok jöttek ki a pici, rozsdás fogaskerék-temetőmből. (alias agyamból)

*kitopog*
*tudja, anyja mindjárt leszedi a fejét, amiért tűsarkúban mászkál a parkettán...*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 22:37 
Szárnybontogató

Hali!

Gondoltam, benézek errefelé is :D

Lányok, csak hogy a nyálatokt csorgassátok, elárulom, hogy én már ismerem az első fejezetet is, ugyanis én vagyok az a szerencsés, aki javítottam :-Ą - igen, Lily, szerencsés B-)

Szerintem nagyon jó a történet, szóval megéri rá várni, újdonságok vannak benne, még Lilyhez képest is, és ukume, talán mondhatom, nem is jársz olyan messze az igazságtól :D És ha jól nézitek, a kép tényleg árulkodó, szóval lehet gondolkodni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 22:00 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Látom lelki szemeim előtt, hogy egyszer majd egy tanár fog zaklatni, aki egy olvasómat tanítja - mondván, "maga Lily hogy képzelheti, hogy eltereli tanítványaim figyelmét az órán?!" *fejét csóválja*

Cörnyű vagy. Órán azért tessék figyelni. :D

Ha azt is hozzáteszem, hogy az igazgató tartja az órát, akkor mit szólsz? :D ;;)
Egyébként, nem kell aggódnod, a tanár úr eléggé "lazán" veszi a dolgot. Mivel nálunk senki nem fog infóból érettségizni, így nem is fordítunk különösebb figyelmet a tananyagra. Mi se, meg a tanár se. :D Néha kapunk egy-két feladatot, de csak az a lényeg, hogy a félév során megcsináljuk őket, hogy azért legyen jegyünk. De ennyi. Szóval tökéletesen "legálisan" olvastalak, nem kell félni. :D ;)

Idézet:
Szegény idebotorkáló emberkéknek nem hagyok lelki nyugalmat. Ps-eltem, és alant látható. Jó spoileres = jó pár dolgot ki lehet belőle találni.

Igen, máris rávetettem magam, és nagy lelkesen boncolgatom. A lány kizárásos alapon bizonyára Adriana, mellette Harry. Előttük az a homályba burkolódzó ember vagy Perselus, vagy az apja. És a háttérben... ha jól látom... az a szellemszállás lehet talán.
Ne kérdezd miért, de nekem most az a tipikusan ukumés (kombinálós) gondolat jutott eszembe, hogy Adriana vagy Perselus lánya, vagy valami más rokonféléje. :-? Bár az is lehet, hogy én csak szimplán arra vagyok rákattanva mostanában, hogy Perselust összepárosítsam valamilyen szinten a gyerek témával. ;) *Ezért van nálam is ilyesmi :D *
Viszont van egy keresztkérdésem. A lány ruhája utal valamire, vagy csak jól mutat? :-/ :-? :-/
Egyelőre ennyi, ha eszembe jut még valami, úgy is jönni fogok. :D

Idézet:
Ha fogyott a befejezetlenekből, majd akkor jön. Talán szombaton lesz "premier". :)

Hip-hip-hurrá!!!! Már nagyon várom. Borzasztóan kíváncsi vagyok erre. =P~ _U_ :-/ :-? :D *Mondjuk én mindre kíváncsi vagyok, de ez most valahogy még jobban felpiszkálta az agytekervényeimet :D ;) Szóval minden elfoglaltságom ellenére, nyálcsorgatva várom. =P~ 8-> *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 20:37 
Betűmániákus

ukume írta:
*bebotorkál*

Én ma SB-t olvastam...

Látom lelki szemeim előtt, hogy egyszer majd egy tanár fog zaklatni, aki egy olvasómat tanítja - mondván, "maga Lily hogy képzelheti, hogy eltereli tanítványaim figyelmét az órán?!" *fejét csóválja*

Cörnyű vagy. Órán azért tessék figyelni. :D

Szegény idebotorkáló emberkéknek nem hagyok lelki nyugalmat. Ps-eltem, és alant látható. Jó spoileres = jó pár dolgot ki lehet belőle találni.

Ha fogyott a befejezetlenekből, majd akkor jön. Talán szombaton lesz "premier". :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 20:30 
Betűmániákus

HilarioN írta:
*becaplat*

Határozottan folyamatban van :D

(*eldobja a kiolvasott Csehovot, szánakozva néz a vadkacsára*)
Valahova csak besuvasztom őket... időm van, mint tengerben a szikkadt kenyérhéj...

*elcaplat*

Reméltem, hogy nem menekültél messzire a firkálmányaimtól, azért kaptam szívbajt. :oops:

Igen, azért valahol sejtettem, hogy valahogy így vagy idő ügyileg. Ne aggódj, nem fogok globális törlést végigvinni a profilomon, megvárnak. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 19:49 
Betűmániákus

*bebotorkál*

Én ma SB-t olvastam infó órán. :D *lusta volt bemászni az excelbe* És tök poén volt újraolvasni, hogy Harry megjelent a másik világban, és aztán jött Piton, és Harry ledöbbent, hogy Perselus az apja. :D Olyan édes volt mind a kettő. 8-> De azon a lépcsős mutatványán a gyereknek még mindig kiakadok. Amilyen halál nyugodtan, gyakorlatilag levetette magát a mélybe... :-O hát az valami hátborzongató... :-O De akkor is imádom. 8-> _U_

*kibotorkál*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 24 (szerda), 17:04 
Fanficbúvár

*becaplat*

Határozottan folyamatban van :D

(*eldobja a kiolvasott Csehovot, szánakozva néz a vadkacsára*)
Valahova csak besuvasztom őket... időm van, mint tengerben a szikkadt kenyérhéj...

*elcaplat*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 23:51 
Betűmániákus

HilarioN írta:
Egyetértek ukuméval... mindenben. Hjájj, most megint beindultak a fogaskerekek az agyamban... ezt a fene nyikorgást! :D
Alig várom azt az újat, bár... mindent alig várok, ami tőled jön :)
*Nahh, kotródik vissza a kötelezőkhöz*

Igen, alig várjátok az újat, de a régiekből be kell párat fejeznem. Az öt függő történet effektust általában tartani szoktam, nem akarom már túllépni. :D

Az eddigieket már kivégezted? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 18:21 
Fanficbúvár

Egyetértek ukuméval... mindenben. Hjájj, most megint beindultak a fogaskerekek az agyamban... ezt a fene nyikorgást! :D
Alig várom azt az újat, bár... mindent alig várok, ami tőled jön :)
*Nahh, kotródik vissza a kötelezőkhöz*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 18:01 
Betűmániákus

ukume írta:
Jajjj.... ez nagyon izgalmasan hangzik. Most aztán biztos, hogy egész délután ezen fogok gondolkodni. Főleg azon, ki lehet az az Adriana, és mi köze a gyűrűjének a sztorihoz. De Ignatiusra is kíváncsi vagyok. :-? :-? :-?

Azért ilyenekre ne áldozd a délutánodat. XD

Egyébként ha lelőném, ki azaz Adriana, illetve azt is milyen gyűrűről van szó, tulajdonképpen az egész story lényege veszne oda. :D Az a jó, ha fokozatosan jöttök rá, mint Harry. :)

Ignatiusra meg... ehh. Nem olyan rossz, mint ahogy látszik. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 13:45 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
*berobog egy porszívóval*

Szia Lily. Szánom bánom eltűnésem, de most itt vagyok, és segítek portalanítani. :D
Idézet:
Szóval bekiáltom ebbe a kongó ficblogba, hogy egy Amade medálja és egy Télapuk készen van.

HURRÁ!!! :x
Idézet:
A címe Adriana gyűrűje, és már majdnem két fejezet készen van belőle.

Röviden: Harry egy újabb haláleset miatt hibáztatja magát, mert egy roxmortsi támadás során Perselus Piton meghal. E támadás után két hónappal veszi kezdetét a történet, amikor Harry egy bájitaltanon (amit Horacius Lumpsluck tart) ért baleset miatt igen hátborzongató jelenségben részesül. E történet sem mellőzi a Piton rokon féle effektust - Ignatius Piton híres nemzetközi bájitalmester vállalja el ez évre a sötét varázslatok kivédését, akinek a diákok tanításán kívül természetesen egy célja van: pokollá tenni Harry életét, aki szerinte fia halálát okozta...

Jajjj.... ez nagyon izgalmasan hangzik. Most aztán biztos, hogy egész délután ezen fogok gondolkodni. Főleg azon, ki lehet az az Adriana, és mi köze a gyűrűjének a sztorihoz. De Ignatiusra is kíváncsi vagyok. :-? :-? :-?
Idézet:
Készítettem pár naptárat múltkor az AFLNO-hoz, amit feltettem az LJ-mre

Megnéztem, és nagyon szépek a képek. Nekem nagyon tetszenek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 13:09 
Betűmániákus

*berobog egy porszívóval*

Mennyi por gyülemlett itt fel, amíg nem járt erre senki sem. :))

Szóval bekiáltom ebbe a kongó ficblogba, hogy egy Amade medálja és egy Télapuk készen van. ^^ Nem sokára lehet számítani rájuk, amint átnézték őket.

Mellesleg, mivel a Télapuk is kiesik, illetve a Leo is nem sokára ki fog (8-ból 5.) - annak is a soron következő fejezetével talán még ma készen leszek - lehet, nem sokára teszek fel új történetet. Még itt őrlődöm. XD

A címe Adriana gyűrűje, és már majdnem két fejezet készen van belőle.

Röviden: Harry egy újabb haláleset miatt hibáztatja magát, mert egy roxmortsi támadás során Perselus Piton meghal. E támadás után két hónappal veszi kezdetét a történet, amikor Harry egy bájitaltanon (amit Horacius Lumpsluck tart) ért baleset miatt igen hátborzongató jelenségben részesül. E történet sem mellőzi a Piton rokon féle effektust - Ignatius Piton híres nemzetközi bájitalmester vállalja el ez évre a sötét varázslatok kivédését, akinek a diákok tanításán kívül természetesen egy célja van: pokollá tenni Harry életét, aki szerinte fia halálát okozta...

No akkor most balra el, miután elláttam a népet némi infóval. :D

szerk.: Egy kis off, így nem is tart sokáig. Készítettem pár naptárat múltkor az AFLNO-hoz, amit feltettem az LJ-mre, gondolom, sokan szeretik a történetet, ezért említettem meg. http://lilyanjudyth.livejournal.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 13 (szombat), 14:20 
Betűmániákus

Sokkos állapot...? =)) Azért az nem... :D Tipikus fejezet volt, tipikus történésekkel.

Ma nekiiramodom és válaszolok a kritikákra, miközben írok is. Elvileg Leo fog jönni, de közben a jegelt Amadét is olvasztgatom, mert már annak is a fele készen van.

Csak hát ugye tegnap volt egy szörnyű rádöbbenésem, miszerint két hónapom van csak megírni a szakdogát. @-) Sebaj, szerencsére nem állok olyan rosszul, mint képzeltem. XD A megbeszéltekkel ellentétben két nagy dolog is kikerül belőle, ami kedvesebb szenvedést fog okozni = több időm lesz a saját írásaimra. :)

Azt nézegettem, hogy tulajdonképpen a Leó és az Amade történeteknél van azaz effektus, hogy minden egyes fejezetnél egyre kevesebben nyitják meg (de igen látványosan), míg ez a többire nem jellemző. Elgondolkodtam rajta, vajon ennyire kiábrándult volna belőle mindenki, vagy egyszerűen nem talált még rá a frissítésre? Hm.

Szal csak járattam a billentyűzetemet, ahogyan hangosan gondolkodtam. :D Nem áll szándékomban ilyesmi miatt nem befejezni egy írást, stb. csak elcsodálkoztam, nah. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 12 (péntek), 19:23 
Betűmániákus

Olvastam... :) imádtam... $star _U_ sokkos állapotba kerültem... @-) és hagytam egy ennél sokkal épelméjűbb kritikát is neked ott. :) Jelenleg még mindig nem vagyok teljesen magamnál... 8-} @-) szóval most megyek, és megpróbálok magamhoztérni... *mondjuk azzal, hogy megszámolgatja, hány darabra is szedte szét annakidején Caramelt... :D ;) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 12 (péntek), 17:13 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
A tizedik kódex 4. fejezet - A Gyűlölet kódexe

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=64660

Na, én most megyek olvasni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 21:12 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Biztos vagyok benne, hogy legközelebb nem fog olyan hosszú fejezetet felengedni. No de nem is baj, maradok a 20-22 változatnál. :D

De a mostani fejezetet nem akartam "kicsiben". :)

Szerintem a következő Leo lesz meg a Télapuk. Valamelyik csak megíródik végre. ^^

Lassan át lehetne nevezni Tavaszapukra. :))

Meg egy dinka paródiát is elkezdtem, ami nem lesz több egy fejezetnél - amiben tulajdonképp magamat fogom kiparodizálni. =))

Hm tavaszapuk is jól hangzik és különben is a lényeg az,hogy elkészül-egyszer majd valamikor- :) és mi olvashatjuk...Leot pedig alapból imádom olyan kis mindenlében kanál ;;) :D
uff magadat fogod kiparodizálni?Na erre vagyok most a leginkább kiváncsi :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 17:47 
Betűmániákus

Biztos vagyok benne, hogy legközelebb nem fog olyan hosszú fejezetet felengedni. No de nem is baj, maradok a 20-22 változatnál. :D

De a mostani fejezetet nem akartam "kicsiben". :)

Szerintem a következő Leo lesz meg a Télapuk. Valamelyik csak megíródik végre. ^^

Lassan át lehetne nevezni Tavaszapukra. :))

Meg egy dinka paródiát is elkezdtem, ami nem lesz több egy fejezetnél - amiben tulajdonképp magamat fogom kiparodizálni. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 (csütörtök), 11:09 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
No, jelen. ^^

Bár remélem, nem történt vele semmi gond, mert szemem-számat eltátottam, hogy felengedett huszonhat oldalt. :D

Kellemes olvasást. :)

Nem volt vele semmi baj ;;)
Olvastam,kritikáztam és természetesen imádtam mint mindig _U_ :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 10 (szerda), 20:09 
Betűmániákus

No, jelen. ^^

Bár remélem, nem történt vele semmi gond, mert szemem-számat eltátottam, hogy felengedett huszonhat oldalt. :D

Kellemes olvasást. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 10 (szerda), 17:02 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Idézet:
Hil és a ficek kapcsolata valahol a kutyák és fák címszó környékén...

Ez de aranyos volt. :D =))

És mennyire igaz. Ma is garázdálkodtam egy kicsit... épp Leo körül, de fokozatosan tényleg bedarállak... mármint, és betűkön élek, és a tieid az ínyemre valók! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 21:42 
Fanficbúvár

Uh,mondtam én olyat,hogy normális lennék? $? Kérlek szépen ha már Ukume olyan szépen kifejtette,hogy mit nem írna normális ember akkor én is közölném,hogy már betegesen fanatikus vagyok Ukume agyament ötleteire amiktől a jó nép idegbajt kap én meg repkedek a gyönyörtől és imádom a gonosz függővégeket 8-} :D

Jujjjjj és jön Kódex na már csak a tudattól is itt röpködök a szobámban és vigyorgok mint egy idióta :D :x $star

Fújjj higgyetek nekem a munka sem olyan felemelő érzés mint az iskola :-P :(( @-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 21:29 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Ukume és mei ez a klubság dolog már beteges. :)) :))

Én kérlek szépen sohasem állítottam, hogy teljesen normális lennék... :D 8-} =P~ :-P *normál, ép lélekkel és aggyal rendelkező ember nem ír olyanokat, mint amiket én a Miért?-be 8-} :-Ą ;) *
Idézet:
Kódex jön, de ma már nincs energiám. Vissza kell valahogy ráznom magam ebbe a szörnyű iskolába. Ha holnap nem érek túl későn haza, megörvendeztetlek titeket vele. :)

HURRÁ!!!!!!!! Lesz kódex!!!!!! $star 8-> =D> :D De jó!!!
Szörnyű iskola...? Ja, ismerős... *ő is szenved az övétől :(( @-) $ear *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 09 (kedd), 21:22 
Betűmániákus

Idézet:
Hil és a ficek kapcsolata valahol a kutyák és fák címszó környékén...

Ez de aranyos volt. :D =))

Ukume és mei ez a klubság dolog már beteges. :)) :))

Kódex jön, de ma már nincs energiám. Vissza kell valahogy ráznom magam ebbe a szörnyű iskolába. Ha holnap nem érek túl későn haza, megörvendeztetlek titeket vele. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 07 (vasárnap), 15:21 
Fanficbúvár

ukume írta:
Lilyanjudyth írta:
Nyitunk egy új klubot, amire az van írva: "Hogy imádjuk együtt Gaiust Pitont" XD

Jelzem tagsági kérelmemet a klubban!!! :D :x $star

Hihi én sem maradhatok ki ebből a klubból szóval tagsági kérelem tőlem is leadva :D :x

Amúgy meg mi az hogy olyan kis izé :-O Tessék tudomásul venni,hogy egyik történeted sem olyan kis izé :) :D
A frissnek örülök nagyon is bármikor is érjen el ide :D $star :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 07 (vasárnap), 11:33 
Fanficbúvár

Még hogy nem érdemled meg... kis szerény.:)
Ha sikerül feltennem az új fejezetemet, majd megpillogom a cuccokat... és hagyok mindenhol magam után nyomot (Hil és a ficek kapcsolata valahol a kutyák és fák címszó környékén...)
Nahh, pápá! Jó frisselést...
Cupp

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 07 (vasárnap), 11:25 
Betűmániákus

HilarioN írta:
Hogy félni?? Egyenesen rettegni... körbepillantok nálad és módszeresen elolvasok mindeeent. és mindenhova írok fenyegetően Hil-stíl kritikákat... brrr:D

Szinte meg sem érdemlem.

A merin olyannyira tetűn válaszolok a kritikákra, hogy kész. Rohadt problémás, hogy feketézi, keveri az összeset, és fél óra mire megtalálom azt, amit keresek, grr. Szal most bevezettem azt, hogy amiből frissítés közeleg, azokra rögön válaszolok egytől-egyig, míg többit úgy guberálom ki, ha még van rá időm és türelmem. ^^ Szal szépen utolérem magam. :)

Nem tudom, lesz-e kódex ma, attól függ, ki mikor hogy kerül elő, én ki tudom még javítani... stb. De tudjátok, hogy nem sokára. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 07 (vasárnap), 0:32 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Nyitunk egy új klubot, amire az van írva: "Hogy imádjuk együtt Gaiust Pitont" XD

Jelzem tagsági kérelmemet a klubban!!! :D :x $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 07 (vasárnap), 0:30 
Fanficbúvár

Hogy félni?? Egyenesen rettegni... körbepillantok nálad és módszeresen elolvasok mindeeent. és mindenhova írok fenyegetően Hil-stíl kritikákat... brrr:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 07 (vasárnap), 0:03 
Betűmániákus

ukume írta:
Óóóóóóó.... imádom Gaiust!!!!!!!!!!!! :x $star _U_ Fantasztikus ez a pasas. Imádom!!! :D Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon hálás köszönet ezért a kis előzetesért. _U_ És engedd meg, hogy én is gratuláljak a jelölésekhez!!!! Mindegyikhez! ;) _U_

Neked is köszönöm. :)

meichan írta:
Jujjjjj köszike a spoilert _U_ _U_ Imádtam és jókat vigyorogtam :D Imádom benne Gaius Pitont kevesen képesek toporzékolásra buzdítani Caramelt :-P :D
Nem értem miért vagy meglepve,hogy jelölték a Kódex mellett Leo-s történetet is.Szerintem teljesen jó helyen van a jelölésben a nevem Leo :D _U_ _U_ Csak azt sajnálom,hogy AF-re csak 2009-es sztorikat lehetett jelölni.Mert lettek volna ötleteim a baj csak az,hogy azok érvénytelenek voltak :-P

Miért nem lepődöm meg... csatlakozz te is a klubhoz. =))
Azért vagyok meglepve, mert nekem szokás szerint nem tetszik azaz írás, lyan kis egyszerű kis izé... naah.

HilarioN írta:
Uhh, Lily... először is szia!:)

A mai napra kellett egy dózis SB, és... KIFOGYTAM A DROGOMBÓL!!! hogy fogok ezután túlélni?? Most majd kezdhetek vadászni... :D so vigyázz!

Repülök is tova, csak rettenteni jöttem... :D :roll:

Van másik drog, tessön addig azzal enyhülni. ^^

Mi az, hogy rettenteni? Félnem kéne? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 06 (szombat), 21:29 
Fanficbúvár

Uhh, Lily... először is szia!:)

A mai napra kellett egy dózis SB, és... KIFOGYTAM A DROGOMBÓL!!! hogy fogok ezután túlélni?? Most majd kezdhetek vadászni... :D so vigyázz!

Repülök is tova, csak rettenteni jöttem... :D :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 06 (szombat), 20:12 
Betűmániákus

Óóóóóóó.... imádom Gaiust!!!!!!!!!!!! :x $star _U_ Fantasztikus ez a pasas. Imádom!!! :D Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon hálás köszönet ezért a kis előzetesért. _U_ És engedd meg, hogy én is gratuláljak a jelölésekhez!!!! Mindegyikhez! ;) _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 06 (szombat), 17:50 
Fanficbúvár

Jujjjjj köszike a spoilert _U_ _U_ Imádtam és jókat vigyorogtam :D Imádom benne Gaius Pitont kevesen képesek toporzékolásra buzdítani Caramelt :-P :D
Nem értem miért vagy meglepve,hogy jelölték a Kódex mellett Leo-s történetet is.Szerintem teljesen jó helyen van a jelölésben a nevem Leo :D _U_ _U_ Csak azt sajnálom,hogy AF-re csak 2009-es sztorikat lehetett jelölni.Mert lettek volna ötleteim a baj csak az,hogy azok érvénytelenek voltak :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra