Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 21:01

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 16:29 
Szárnybontogató

Sziasztoook!! :)

Örülök, hogy örültök nekem! :D Köszönöm a fogadtatást, és hát akkor megpróbálok eleget tenni a kívánságoknak! ;)

Először is: Kyky, kérted, hogy néhány mondatban mutatkozzam be. Budapesti, gimnazista leányzó lennék, teljes humán beállítottságú, álmodozó, művészkedő, néhány centivel a föld fölött lebegő... :) Ezek a legfontosabbak, a többi útközben úgy is kiderül, de ha esetleg még kíváncsi lennél, akkor kukkants be hozzám merin, ott talán bővebb leírást találsz! :) (Jaj, és legkésőbb holnap repül Néked egy pü!! >:D< )

Shancikám, köszönöm a kritikád!!! :x Nagyon örültem neki! :)
Oh, és ha lehet én is kaphatnék egy képet?? :oops: És de, de, törődj bele, ilyen érdekes vagy... :D
Amúgy én hétfőn megyek a fodrászomhoz. Már majdnem derékig ér a hajam, de mivel teljesen kezelhetetlen (inkább hullámos, mint göndör, de kiegyenesíteni, hát azt lehetetlen, úgy hogy általában szanaszét áll), így muszáj levágatnom. :(

Hát nem tudom... Johnny, Helena, Alan egy filmben túl csábító ahhoz, hogy még akkor is megnézzem, ha a rendezés nem jó. 8-> Viszont lehet, kihagyom a 3D-t, ha azt mondjátok, nem éri meg, bár még soha nem láttam 3D-s filmet... :oops:

Nara, amúgy most jöttem rá, hogy kaptam Tőled még régebben nem is egy kritikát!! Szóval így utólag is nagyon köszííí!!! >:D< :)

Ailám, örülök, hogy újra itt vagy, hiányoztál, ám nagyon!! :x Az Elfújta a szél első részét én is néztem tegnap, csak aztán jöttek a bátyámék látogatóba, és el lettem üldözve a tévé elől... :?
A Holdhercegnőt nem ismerem, de majd utána nézek, a Báthory pedig engem is nagyon érdekel! :)
Tényleg, ismeritek a Művész mozit?? Nekem a kedvencem, olyan jó kis hely! :)

No, most viszont lépek, megyek táncolni. 8->

Csóközön :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 15:26 
Betűmániákus

Jaj, csajok!
Nem vagyok én olyan érdekes, hogy reklámozzam magam... de jól van, ha ennyire kíváncsiak vagytok, akkor... :oops:
KyKy, egyébként valamelyik nap jelöltelek féjszbúkon:)
Nara, neked pedig ment egy eléggé sovány kritika, de örültem, hogy volt friss.

Na, puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 15:09 
Írópalánta

Sziasztok!

Aha, szoktunk versenyeken is indulni, bár eddig csak olyan "amatőr" szintűn, de mint írtam most már igazolt versenyző vok :D

a kéket egyébként én sem szeretem, bár gyanítom hogy anyámnak ebben nagy szerepe van :D Ugyanis az ő kedvenc színe a kék és ezért régen a fél ruhatáram, meg úgy mindenem kék volt. Azóta ha valaki benéz a szekrényembe talál max. néhány kék farmert, egy pulcsit, meg talán egy pólót kékben :-P

Helena Bonham Carter? :D Dejó asszem még egy plusz pont, hogy meg fogom nézni, mert Johnny Deppet is szeretem, meg őt is :D Az a 3D am tényleg baromság... Tök kényelmetlen a szemcsi ráadásul. Mondjuk én legutóbb 3Dben a Véres Valentint láttam, ott meg a film volt szar, viszont legalább a horror hatás jobban lejött, mivel volt olyan, hogy feléd repült egy bányászcsákány és az orrodtól kb. 5 centire fúródott bele az üvegbe, legalábbis úgy tűnt :-P

Ugye én is kapok képet?

Puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 13:40 
Betűmániákus

Sziaaa!

Óóó, sajnálom! :( Én is pihizni akarok... de nem birok -.-
De pontosan olyan, mint a képen. Én pedig élek-halok a kék színért... Mindenem olyan, a szobám, a pizsamám, tolltartóm... Az össz gyertyám... :#-)
A hajamról küldök képet. Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 13:27 
Könyvmoly

Sziasztok! :)

Eőször is mindenkinek köszönöm a gyúgyuláskívánást, akinek eszébe jutott, de sajnos nem segített... :( Még rosszabbul vagyok, és muszáj mennem holnap dolgozni. :-S

Áááá, de jó, üdv, Riika! :) Örülök neki, hogy végre ránk írtál, épp itt volt az ideje! :) Nos, mivel én nem ismerlek, mondanál pár szót magadról? :)

Egybk., kérdésedre válaszolva, épp az Alice Csodaországban-t nétük meg. :D Nos, ne várjatok nagy durranást, nem egy Avatár. :) És eléggé el van vonatkoztatva az igazi, mese Alice in wonderworld-től. :) Kicsit Walt Disney hatást vett fel, nekem fura volt, de a szívkirálynő (piros királynő), Helena Bonham Carter nagyon jól játszott. Meg természetesen Jhonny is, de itt most inkább a nő vitte a pálmát. :D
A 3D meg nem is igazán nagy durranás. Simán lehetett volna nézni simán, azzal olcsóbb, és nem fájdul bele a végére a fejem. :D
Egy szóval, én csalódtam. :)

Shanci, nagyon tuti a telefonod, de ugye nem kék színű? :-O Mert nem szeretem a kéket... :-S
A hajadról meg várunk képet! :D Mi az, h levágattad azt a csodás loboncot? :) Ejyne! Mennyire lett rövid?

Nara, dance-aerobik? Kemény! :D És ez amúgy... csak hobbi, vagy hobbi és sport, vagy versenyszerűen is indulok fellépni, ilyesmi? :)

Akkor majd várjuk a szonetteket. :)

Aila, én még nem néztem meg ezt a Holdhecegnőt, pedig már meg akartam, csak nem mertem, mert féltem, hogy rossz. XD
A Báthory-s film engem is nagyon érdekel, de még nem vot érkezésem megnézni. :(
Megjavult a netetek, Aila? Mi volt amúgy? :-O
És milyen lett a nyelvvizsga? :-O

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 7:07 
Betűmániákus

Szia Ailám! :x
Látod, milyen lökött vagyok? Lehet, hogy nem volt olyan igazságtalan az ábécére kapott felemelő osztályzatom... :oops: De nyugi, Te vagy az egyik legfontosabb oszlopa az egésznek a szememben >:D<
Én még nem kaptam semmit :(

Óóóó, egyébként koránkelő lettem, mindjárt megyek is, mert apa főzött kávét :)

Aila, hogy sikerült a nyelvvizsga? 8->

Majd lesznek képek a hajamról is, csak Amphetamin: pü-ben egy mélcimet küldhetnél. Előre is kösz :-* Apropó! Hogy becézhetünk?

Szépségesen szép reggelt Nektek Csajoooook!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:20 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Jóóó estéét Vietnám!:D (Bocsesz, nem tudom, hogy jött éppen ez a szöveg, de talán foghatom arra, hogy én ma agyhalott vagyok... :oops: :wink: - az olasz nyelvvizsga jó hatásai...XD)

Mindegy is, ezzel csak azt akartam jelezni, hogy visszatértem az átmeneti kőkorszakból és végül (szerencsére) mégsem hetek, csak napok lettek azok a múltbéli helyzetek. Hát szóval igen... ennyi, lebuktam, hiába szajkózom mindig, hogy nem vagyok, csak kiderült, kocka lettem (vagy mi? :wink: ), ha nem volt jó net nélkül... :oops:
De most vissza is olvastam mindent! :)

Shanci, a pü-det egyik nap már sikerült meglesnem nem itthon, de válaszolni nem tudtam, viszont mindjárt megy is neked egy kis véleményezés! :wink:

Néhány napra eltűnök és olyan változások történnek itt, hogy csak kapkodom a fejem :roll: De elalább sokat aktívkodtatok, helyes! :wink:
Először is, örülök, Riika, hogy végre vetted a bátorságot és beírtál hozzánk! :) Nagyon örülök ám neked! :-D Neked is mindjárt írok pücskét! :-P
Látom, megint kaptunk a jelzéseinkért... hát akkor ég veled, kedves $alien jelecske, ha másokat ez bánt... :( :cry:
Kedves amphetamin, téged pedig üdvözöllek körünkben, mi még nem ismerjük egymást, nagy titkot mondok, Ailana vagyok! :wink: Most letaglóztalak, mi? :-P
Viszont Shanci, megmondom őszintén, kicsit rosszul esett, hogy azt mondtad, végre lesz az A betűnek gazdája... Miért én eddig mi voltam? :cry: Nem mintha zavarna, amphetamin, hogy mostantól ketten leszünk, nem ellened akarok szólni, nehogy félre értsd!:) Neked örülök!:) :)
Viszont mínusz pont neked, hogy párkapcsolatban élsz! :-P Mi itt mind szenvedősek vagyunk, nem ér pasival az oldaladon közénk érkezni! ;-)

Alice? Juj, én is láttam a trailerét, nem lehet rossz, ha már csak a szereposztást nézzük, akkor sem! :-D
A Holdhercegnőt láttátok? Tudjátok, ami Rowling kedvenc meséjéből, a Fehér lovacskából készült? Én a napokban néztem meg, aranyos kis fantasy lett szerintem, és jó, mert sok a magyar vonatkozása!:)
És az a Báthory Erzsébetes dolog? Mit hallottatok róla? Jó?
Ki nézte ma az Elfújta a szelet? ;-)

Egyelőre asszem kifújtam (stílusosan szólva...XD - bocsi, mondom, a mai nap már nekem kicsit sok volt :oops: ), írom a püket, aztán lehet, hogy majd még jelentkezem ma.:)

Arrivederci amiche! ;-)

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 19:16 
Fanfic-faló

Júj, mutathatnál az új hajacskádról képet :D Mennyire vágattad le? ÉN növesztem :) Mániám a hosszú haj, de póthajat nem szeretnék felrakatni... -.- Hála Merlinnek ( ! ) a hajam elég gyorsan is nő, úgyhogy nem szorulok ilyesmire :)Nekem a derekamig ér ^^ ( L ). Láttam a telódat, csiní :P

KyKyke jobbulást! ( K ). $rose ~ én már javulgatok, így másfél hét után kezd visszajönni a hangom is xD Épp ideje, már hiányzik a teli torokból éneklés :oops: :D xD

Örülök, hogy az A betű büszke "tulajdonosa" lehetek ^^ :D

Mozi, Mozi O.o.. Úgy mennék már! Megesz a nyavalya, hogy láthassam az Alice-t :) Már mikor a bemutatóját vetítették, elhatároztam, hogy megnézem ^^ A mesét is imádtam és imádom mind a mai napig :) Kíváncsi vagyok, más Disney meséket hogyan filmesítenének meg :D

(közbe csak egy pillanatra szöktem ide, Uracskám szuszmákol az ágyon xD :D) Csóközön Csajok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 17:44 
Betűmániákus

Sziasztok!
Levágattam a hajam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 14:29 
Írópalánta

Sziasztok!

Idézet:
Milyen edzéstől szívtál úgy, h az ujjadat sem tudod mozgatni? Katonai kiképzés?

:-P Hát majdnem xD dance-aerobic... és elég kemény, mert nemrég leigazoltak, szóval most már "FIG-es" (nemzetközi tornaszövetség ;) ) vok és így dupla olyan kemény az edzés... :-/ De nagyon szeretem :D

A szonetteket (mert azóta többen lettek ;) ) majd felrakom merire, csak még írok hozzájuk párat :D Nekem most ezek jönnek be a legjobban versírás kapcsán :D Én is szívesen elolvasnám a tiedet Riika :D

Idézet:
Ja, a KASMÍR-ban lesznek ki a betűk, plusz Nara
:D Hát sajnálom, hogy az én nevem nem a megfelelő betűvel kezdődik :-P

Aha már vetítik az Alice-t én is tök kíváncsi vok rá, úgyhogy majd megnézem :D

Tök szuper a telcsid Shanon :D

Én pedig most szépen felpörgök az írással, mert legalább két hete nem volt friss... -.- :-S

Puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 13:13 
Betűmániákus

4-től vetítik ;)
Kaptam telcsit:http:http://i1.lelong.com.my/UserImages/Items/0811/28/rmtlee@13.jpg 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 13:04 
Szárnybontogató

Jajj, lányok! :) >:D<

Először is: Kyky, még hogy nem vagytok szimpatikusak? :-O Dehogyis, pont ellenkezőleg! ;) Mióta Aila és Shanci mondta, hogy nyugodtan kukkantsak be hozzátok, már nagyon tervezem, csak az elmúlt pár nap nagyon húzós volt nekem... :? De most itt vagyok, és ez a lényeg! :)
Milyen filmet nézel ma?? :)
Tényleg, nem tudjátok, vetítik-e már az Alice Csodaországbant? Nagyon csábító a szereposztás, plusz a mesét is szerettem anno... 8->

Látom, immár az A betűnek két gazdája is van! ;) Igencsak meggyarapodott a KASMÍR fedélzete az elmúlt pár napban! :wink:

Nara, szonett?? Remélem hamar felpakolod merire, kíváncsi vagyok rá! :) (Én is pont ma fejeztem be egyet! ;))

Shanci, mindjárt röpül Neked a pü!! :)

Jobbulást minden betegeskedőnek!! pussz :)

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 9:28 
Betűmániákus

KyKym, pihizz, teázz, gyógyulj meg! :)
Én is merő takony vagyok. :-S Már december óta folydogál az orrom. :?

Amphetamin dramione fan :D Innen az ismeretség. Ha közös az érdeklődésikör, a kapuk nyitva állnak. :lol:
Riika... :-S Én is mondtam neki, hogy nem eszünk embert, de ezek szerint nem hiszi el...

Ja, a KASMÍR-ban lesznek ki a betűk, plusz Nara >:D<

Öööö, egy rakás dolgom van most, szóval lépek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 9:19 
Könyvmoly

Üdvözlet a körünkben, Csibi! :) Ez nagyon aranyos név, és totál megértem, hogy nem szereted azz eredetit, én sem. :D És amúgy a vezetéknevem, nekem is egy keresztnév. :D No, de mindegy, csak ebben totál magamra ismertem, mert én is ezért lettem KyKy. :) Még anya is így hív... kivéve, a valami baja van, mert akkor keményen Krisztinek hív. xD :D

Egybk. nagyon aranyos volt a betmutatkozásod is, tényleg sok mindent elmondtál magadról. :)
Shanci te honnan ismered? :)

Egyébként nem értettem a lesz gazdája, az A betűnek is, meg hogy Riika miért fél iddejönni... :-O Úgy tűnt neki, h harapunk? :D Vagy ennyire nem vagyunk neki szimpatikusak? :(
No, mindegy.

Nara, a szonett engem is nagyonnagyon érdekelne, tök kíváncsi lennék, h milyet írtál. :)
Milyen edzéstől szívtál úgy, h az ujjadat sem tudod mozgatni? :D Katonai kiképzés? :-P

Na, de most megyek, mert ma megyek moziba, pedig elég betegecske vagyok, nem kapok levegőt... xD

Jók legyetek, szépséges napot Nektek! :) :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 23:50 
Fanfic-faló

Kösszöm szépen :D Szonett? :) Azok olyan szépek ^^ Boldog lennék, ha megosztanád velünk az irományt, szívesen elolvasnám :)

Én is kreáltam régebben versikéket, ha rám jön a pár perc még mostanság is előfordul ^^

Igen Shanon :D >:D< $rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 19:55 
Betűmániákus

Szia Nara!

Szonett?? Nem akarod megmutatni nekünk is? :)

:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 19:51 
Írópalánta

Hát akkor üdvözlünk a körünkben A/Csibi :D:D Egyetértek: Draco, Mardekár, Sötét Oldal 4ever!! :-P

Én is sok sikert kívánok a pályázathoz KyKy, Shanon a tiedet meg persze hogy szívesen elolvasom majd :D

Hú, ma meg egész nap szonettet írtam xD Csak azt vettük magyarból és úgy megjött hozzá a kedvem, pedig alapvetően nem szoktam verseket írni. Most is lassan ment, de azért teccik ;)

Egyébként úgy kivok az edzéstől most, hogy az ujjaimat is alig tudom gépelésre mozgatni :-P Szóval asszem most elköszönök :D

Puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 19:47 
Betűmániákus

Én már ismerlek :-P :D >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 17:45 
Fanfic-faló

Nos, hát akkor.. * dobpergés *

Én lennék egy Csibi :) Eredetileg kedves szüleim a Balázs Csilla nevet sózták rám, de ki nem állhatom, maradjon a Csibi vagy A xD Dunaharaszti lakos vagyok, egy macskaugrásnyira található Bp-től.. Gimnazista lennék, ha járnék suliba, ugyanis egy hónapja pusztulok itthome influenzával :| Várhatóan most fogok érettségizni.
Illik tudni, hogy minden ökörségben szívesen részt veszek :P Imádok mindent, ami meghökkent, különc és klassz ;) Szeretek nevetni másokon, másokkal és ha úgy sül el a dolog, magamat is szívesen kiröhögöm :D
Dracofanatikus vagyok a végsőkig, szeretem a Sötét oldalt :twisted:

Bocsánat, hogy mindig belepofátlankodtam a beszélgetéseitekbe csak a beilleszkedési vágy kényszerítette ki belőlem a hozzászólásokat xD Nemrég adtam fórumozásra a kis buksim és szeretnék minél több kedves emberkét megismerni :)

Továbbá ezerrel készülök és gyúrok a MeriTáborra, ha jöttök remélem, ott is találkozunk ^^

Ha bármi kérdés, óhaj, sóhaj lenne felém, szívesen privizek, kritizálok és mi egyéb :) * nyitott személyiség *
Puszooka Nektek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 16:56 
Betűmániákus

Lesz gazdája az A betűnek. Végre! :x
Most már csak Riika hiányzik, de nem akar beírni... :-S

Nooos, KyKy, én is sok sikert kívánok a pályázathoz. :-*
Én nemrég értem haza. :roll:
Emellett úgy gondoltam, hogyha nem haragszotok, akkor majd ha kész leszek egyszer a hónapban, akkor e-mailben küldeném el a tanulmányt beleértve a kutatással. Most hosszú lenne, és nem is tudnám leírni, hogy mit érzek. Legyen elég annyi, hogy nagyon örülhetünk az egészségünknek és szellemi épségünknek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 16:36 
Könyvmoly

amphetamin írta:
Sok sikert a pályázatokhoz KyKy :)

ó, köszönöm! :)
ha már többedszerre is visszaírtál, akár be is mutatkozhatnál. :) kit tisztelhetünk benned? :D mindenre kívncsiak vagyunk! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 10:57 
Fanfic-faló

Sok sikert a pályázatokhoz KyKy :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 7:50 
Könyvmoly

Sziaaasztok! :)

Blog, Nara? Tök jó! :) Majd muti ám meg, ha kész lesz! :D

Engem érdekel, szóval majd mesélhetnél, Shanci! :)

Maycsi... hát igen... elfeledett minket. :((

Képzeljétek! Kaptam felhívást Lunáéktól egy twilightos pályázatra. Asszem fogok jelentkezni, tetszik az ötlet. :D
De azért még agyalok, mert egy másik pályázaton is indultam, és még azzal is csak félig-meddig vagyok kész. Bár ez csak 3-4 oldal lenne, szóval, sztem tuti belefér. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 19:46 
Betűmániákus

Szia Naraaaa! :x
Igen, megfigyelem a viselkedését, már van rajz, valamint beszélgetek a szülőkkel, hogy hogyan, mikor vették észre a kisgyereken a dolgot, ilyesmi. Majd pü-ben mesélek mindenkinek, akit érdekel. Holnap go-go. :lol:
Maycsi karácsonykor volt fönn... vagyis a két ünnep között. Azóta nem... :( DE majdcsak kap már levegőt, itt a tavasz. Bár ez nem tudom mennyiben befolyásolja...
Óóóó, blog? Dejó^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 18:42 
Írópalánta

Ha a téliszünetben dumáltátok akkor én azért nem emlékszem rá ^^" Akkoriban elég keveset jöttem... Egyébként szerintem érdekes téma lehet, de tényleg így "megfigylesz" gyerkeket vagy mi? :D

Én is gondolok Aliára, remélem hamar visszajön a net. Am Maya mióta nem volt fönt? :( jó régóta... és most új sztoria sincs, vagy igen? Pedig a My Flowers sztem tök jó volt :D

Nekem pedig hiányzott a honlapszerkesztés, főleg a design-csinálás része, ezért tervezgetek egy gportalos ficblogot :-P

Puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 18:20 
Betűmániákus

kykyke írta:
Elhiszem neked... :) Majd tudósíts, hogyan alakultak a dolgok, és mit szóltak hozzá, milyen volt a fogadtatás. :)

Igen, a netük rossz, de konkrétan nem tudom, mi mert csak ennyit írt az sms-ben. :)

Maycsikánknak ma van a születésnapja. :) 19 éves lett a szentem. Írtam neki reggel e-képeslapot is, meg sms-t is, de egyikre sem felelt, remélem megkapta őket... :(

Tudom :)
De én nem tudok neki gratulálni... azért remélem, emlékszik még rám/ránk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 18:07 
Könyvmoly

Elhiszem neked... :) Majd tudósíts, hogyan alakultak a dolgok, és mit szóltak hozzá, milyen volt a fogadtatás. :)

Igen, a netük rossz, de konkrétan nem tudom, mi mert csak ennyit írt az sms-ben. :)

Maycsikánknak ma van a születésnapja. :) 19 éves lett a szentem. Írtam neki reggel e-képeslapot is, meg sms-t is, de egyikre sem felelt, remélem megkapta őket... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 15:51 
Betűmániákus

Sziasztok!

Uhh, KyKy, ezt még a téli szünetben tárgyaltuk, de már nem tudom hol. Hosszadalmas lenne rákeresni, szóval... de nem baj. Most már tudod :) Ami az előadást illeti nem félek. Nem ez lesz az első alkalom, hogy szerepelek. Régebben szavaltam, táncoltam és beszéltem is nagyközönség előtt, reméljük, hogy nem lesz másabb. Valamint a bírák asszem öten vannak, szóval nem lesz tömeg se xDD

Jaaaj, ne! Kár. Mármint h Ailáéknál vacakol a net -.-" Remélem, minél hamarabb megoldódik. Mayáról tudsz valamit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 10:01 
Könyvmoly

:D Akkor te vagy a Kelen Anita, aki bejelölt... :-P :D Mindjárt felmegyek, és visszaigazollak... :D

"mert az azt jelentené, hogy 5 napra eltűnök a Bakonyban egy szál sátorral, meg úgy kb. 60 emberrel " - ezen olyan jót nevettem! :D

Hát, Shanci, én efölött az infó fölött totál elsiklottam... de még csak réméeni sem rémlik. Biztos meséltél? :-O :oops:
Ez nagyon durva... miért pont ez fogott meg amúgy? :-O Nem félsz? Sk ember előtt bemutatni? Én tuti belhalnék, úgy izgulnék... xD

Szerk.: Ailana tegnap írt nekem sms-t, hogy napok óta nincsen netük... :( Eddig azt hitte, hogy csak pár nap, de kiderült, hogy lehet, hogy két hét is lehet belőle... :(( gyászoljunk, és szurkoljunk, h hamarosan jön vissza ő is a fedélzetre. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 19:37 
Írópalánta

Sziasztok!

Nem tudom, Shanon, azért majd gondold át, jó? :D tök jó lenne, ha jönnél... Hát lenne egy CTF-szerű sátortáboros dolog akkor, aminek bnőm haverja az egyik szervezője, de arra engem tutira nem engednek el, mert az azt jelentené, hogy 5 napra eltűnök a Bakonyban egy szál sátorral, meg úgy kb. 60 emberrel :-P

Szal max. beadhatnám szüleimnek, hogy kis társaság, bnőm ismerősei, de ez most még nekem sem menne 5 nappal... Szerintem inkább Meritáborba megyek, az most kevésbé "kockázatos" :D Mármint abból a szempontból, hogy nem kerülök egész nyáron szigorú ellenőrzés alá amiatt, amit esetleg összehordok a szüleimnek ;)

Tök érdekes lehet az a tanulmány, én egy írótáboros pályázatra írtam majdnem azt, de utána maradtam a novelláknál ;) De arra nem kaptam még most sem választ, szóval nem hsizem, hogy tetszett nekik :-P Nem mintha bármi másra számítottam volna...

Tényleg ne csüggedj, KyKy, még egy csomó időd van szervezni, meg minden! László Kriszti? :D Mindjárt felveszlek, ok? Én Kelen Anita néven vok regizve. Igazából csak azért vok fönt, mert az egész osztály+ ofő és ott szoktunk hülyülni :-P

(Egyébként nézz fel a pü-k felé :-P)

Puszi mindenkinek!

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 18:40 
Fanfic-faló

Aki megteheti, nézze meg a ember :D én itt fogok megbüdösödni nyáron imádott magyar honban xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 17:10 
Betűmániákus

Köszi szépen :-*

Ez a táboros dolog még jó sok átrágást igényel... tudod, kirándulás olaszba/görögbe :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 17:00 
Fanfic-faló

Szerintem ez nagyon érdekes! Biztos nagyon ügyes leszel!! :) :O Jók az ilyen versenyek, az ember egy csomó klassz dolgot tanulhat, megtudhat, míg anyagot gyűjt. Nagyon sok sikert hozzá, szorítok ^^ <3.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 16:48 
Betűmániákus

Sziasztok Drágák!

Nos, hogy minden tiszta legyen: már meséltem, szóval ennyit arról, hogy figyeltek rám :-P És még én hagyom figyelmen kívül a dolgokat... Szerintem teljesen egyformák vagyunk. :D No. Emiatt megyek oviba és emiatt kutatok... és nem csak jókedvemben. Mármint ugye az autizmusról. Készítem a munkát, ami nagyon hasonló egy szemináriumhoz, de mégse az, inkább egy tanulmány. A következő dolgokat kell belesűrítenem 10 word-oldalba: miért erről kutatok, mi fogott meg? tudományos rész, valamint példa, gyakorlatok, különböző feladat... és ugye a kisgyerek megfigyelése, esetemben. Én orvostudomány-pszichológia kategóriában indulok, mert ez érdekel. De valaki épp töriből megy, mások a keményitőről, szappanról, foghagyma fölhasználása a gyógyászatban, levendulakrémek házilag meg minden ökörség, amit el lehet képzelni. Ennyi. Áprilisban kell elküldenem a bizottságnak az anyagot nyomtatott formában, májusban pedig előadom nekik power paint-os előadásban, mindezt a sok-sok információt 10percbe belenyomkodva. Röviden, velősen, érthetően...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 16:18 
Fanfic-faló

Itt se voltam még ^^

Remélem nem bánjátok, ha idepofátlankodok egy kicsit :P Ha mégis, dobjatok ki nyugodtan xD

"Ilyen zsúfolt nyarad van? Irigyellek érte... bezzeg nekem? Kb. az egyetlen programom ez a bizonytalan meritábor... szánalmas vagy szánalmas? :(( "

Nyugi KyKy, egyáltalán nem szánalmas! Nem lehet mindenkinek mindig eseménydús nyara :P Különben még csak márc van, addig bármi alakulhat még :D Lehet jössz Meritáborba? Én tervezem, hogy megyek :) Kicsit félek ugyan (egészséges félelmes izgalom), mert személyesen nem nagyon ismerek senkit. Ez viszont nem akadály, nem hiszem, hogy egyedül pusztulok el valamelyik sarokban, könnyen barátkozom :) Fórumozni is csak nemrég kezdtem, de remélem, hamar megismerek pár kedves arcot ^^

Kár, hogy nem jössz Luciatus :(

Na pusszantás :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 16:03 
Fanfic-faló

kykyke írta:
Nem utálsz? Pedig azt hittem, a bögyödben vagyok, de akkor okés... ez esetben: :-* >:D<

Nem jössz? :-S Ilyen zsúfolt nyarad van? Irigyellek érte... bezzeg nekem? Kb. az egyetlen programom ez a bizonytalan meritábor... szánalmas vagy szánalmas? :((
Szóval tőled nem kell félni? :D Ezek szerint van más, akitől viszont igen?

sok kell ahhoz, hogy én utáljak valkit, tényleg :D de ettől függetlenül nem te vagy az első, aki azt hitte, üldözöm XD paranoiát ébresztek az emberekben :D

hát főleg az egy hónapos meló a probléma, mert ugye péntektől vasárnapig lenne a tábor, szal nekem a pénteket és a hétfőt is ki kéne venni emiatt - de ezt egyszer megcsinálom egy fesztivál miatt, szal kétszer nem fér bele :D

mikor én voltam táborban, először kb mindenkitől halálosan féltem - kivéve persze Susan Krebertől, az egyetlen embertől, akit ott ismertem, bár őt is csak netről :) de egyébként a tábor jó buli volt meg minden, és az adminok tényleg nem esznek embert, vagy legalábbis nem engem, szal jó dolog az :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 15:51 
Könyvmoly

Nem utálsz? Pedig azt hittem, a bögyödben vagyok, de akkor okés... ez esetben: :-* >:D<

Nem jössz? :-S Ilyen zsúfolt nyarad van? Irigyellek érte... bezzeg nekem? Kb. az egyetlen programom ez a bizonytalan meritábor... szánalmas vagy szánalmas? :((
Szóval tőled nem kell félni? :D Ezek szerint van más, akitől viszont igen?

Shanci szívem, jelölj be minnnnél hamarabb, és beszélgethetünk ott is, bár nem nagyon tudom, hogy hol? Van ott is valai fórum, vagy ilyesmi? Vaaagy...? Amúgy -többek között- neked is küldtem egy mailt, a citrmailedre (vagyis arra, ami nálam elvan mentve)... jópofa pps-ekkel, meg izékkel. Főleg a kell szemüveg?-en röhögtem jót. :)

Mindenképpen beszéld meg az ősökkel, de ne úgy, h lássák rajtad, h a hátad közepére sem kívánod az egészet, mert úgy tényleg nem fognak elengedni. :)
Sok sikert! Nem akarok hallani kudarcról! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 15:37 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Értem. :)
Bár részemről a tali még valószínűtlenebb, mint a tábor, de segond xDD
Óóóó, TSS? 8-> Sasszemekkel figyelek.

hát akkor nem tudom XD kicsi a világ, egyszer csak megoldjuk :D

a napokban jönnek majd hírek :D mindenféle mindenfelől :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 15:35 
Betűmániákus

Értem. :)
Bár részemről a tali még valószínűtlenebb, mint a tábor, de segond xDD
Óóóó, TSS? 8-> Sasszemekkel figyelek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 15:20 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Luc, kár =(( Pedig ha valami csoda folytán eljutnék... pedig jó lenne találkozni. :#-)

KyKy, megkereslek és trécselhetnénk ott is. :D

majd talán valamelyik talin nyáron, de sajna a tábor nem fog beleférni a nyaramba :) de úgyis összehozzuk egyszer :D

deee amúgy készülődik egy naaagy-nagy meglepetés a TSS táján, úgyhogy... :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 15:14 
Betűmániákus

Én még megbeszélem otthon, vagyis itthon, és meglátjuk, oks?
Úgy pedig hogy más fizeti, nem mennék. Egyáltalán. :-P

Luc, kár =(( Pedig ha valami csoda folytán eljutnék... pedig jó lenne találkozni. :#-)

KyKy, megkereslek és trécselhetnénk ott is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 13:31 
Fanfic-faló

kykyke írta:
de egyedül nem megyek, mert kiutálnának... élükön Luciatusszal. (Bocs, de érzem ám én, h nem csípsz! :-P)

pedig semmi bajom veled, esküszöm :D

egyébként meg én nem leszek ott a táborban, szal menjetek nyugodtan XDDDD tőlem nem kell félni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 8:00 
Könyvmoly

:) Tudod mit, Shancikám? Majd én fizetem azt a nem kevés pénzt, okés? Előnévnapi-szülinapi ajcsi. :D :-P Csak gyere el... :((

Fészbuk? Jaj, ne is mondd... felregeltek engem még anno - mert a biztonsági kódot nem sikerült beírnom... xD - a tesztek kedvéért, szóval, ja fent vagyok, bár nem járok fel sűrűn.. de jelölj be azért! :D
László Kriszti néven vagyok, és egy rózsaszín ruhás kép van fent rólam (ami amúgy a pizsim... :-P) :D Megtalálsz.

Júli 23-24-25? Az péntek-szombat-vasárnap... az tökéletes lenne! :) Egy napot - főleg a pénteket, amikor amúgy is félnapos vagyok - ki tudnék venni, de egyedül nem megyek, mert kiutálnának... élükön Luciatusszal. (Bocs, de érzem ám én, h nem csípsz! :-P)
Gyertek el csajooook! :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 15:58 
Betűmániákus

Tudom KyKy, de az oda-visszautazgatás a Balatonra nekünk nem kerülne kevésbe, plusz tábor, plusz zsebpénz, plusz tuti néhány ingóságot be kéne szereznem... Illetve ennyire előre még nem látok semmit. Szóval hiába van dátum, nem csak rajtam múlik a dolog :(

Más: mindjárt megyek és olvasok VB-t. Aztán egy-két lazább dolgot csinálgatok, majd pihizek

Mi újság csajok? Regiztem féjszbúúkra :lol: Ti fönt vagytok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 15:55 
Sztorihajhász

*bepof*

a tábor háromnapos, és július 23-24-25-én lesz.

ez mostmár végleges

*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 7:47 
Könyvmoly

Milyen másik helyre mennél, Nara? :)

Hát, szerintem az a pár óra már nem oszt, nem szoroz, Shanci, és 3-4 nap nem sokkal kevesebb, mint egy hét. :) És velünk is találkozhatsz, és meg is ígérted... :( :(( Ennyi áldozatod hoznod kell értünk! :D
Egybk. még én sem tudom, mert nekem tök szabi-függő... ha kettő hétvégére is esik, akkor is marad 1 v. 2 nap, ami hétköznap. Szóval, ezt nekem még bent is le kell egyeztetnem. Júliusba szinte nem is biztos, hogy elengednének, mert mindenki akkor megy szabira... :-S
Mikor lesz a tábor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 18:36 
Írópalánta

Bocs, KyKy, igazad van... Én mondjuk azért van hogy nem reagálok, mert van, hogy annyira lemaradok a témában, hogy nem tudom felvenni... mondjuk ez is az én hibám, szal :D

Uhh egyébként csak én érzem megfigyelve magam? :-P Bocsi Luciatus, Gaeriel

Am én nem láttam még az Avatart, de majd mengézem vmikor :D

Egyébként meg nem azért kérdeztem, mert én sem biztos, hogy tudok menni, mert lenne egy másik hely, ami pont akkor van. Csak oda meg szetm nem engednének el :-P Szal még nem tom...

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 17:25 
Betűmániákus

Óóóó ne! Mire nem válaszoltam már megint?
Mondtam már, hogy kapkodok?:S :roll: Ne haragudjatok, de a figyelmetlenségem mellé még a szétszórtságom is párosul... :oops:

Tábor?
Nos... én nagyon-nagyon szeretnék menni, de nem tudom, hogy összejön-e... a Balaton még messzebb van tőlünk. Ha egy hetes lenne a fejem se fájna, de hogy 3-4 nap... nem tudom... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 17:09 
Könyvmoly

hát, konkrétan én az életem taglalását is feleslegesnek tartom, kb., mint azt, hogy visszaírtam shanonnak, h válaszoltam neki. mindegy....

Shanci, majd megnézem, kíváncsi vagyok rá! :)

Szóval, tetszett az Avatár! :) :x örülök neki, nekem is nagyon. És a szemüveggel totál egyetértek. Nekem is fájt tőle a szemem meg a fejem. :-S :(

Nara, mi ez a hiszti? Te sem reagálsz ránk, de mégis felfogod az infót, ahogy mi is a tiédet. Konkértan nekem is üres a szerelmi életem, körülöttem mindenkinek van valakije, de azért túl teszem magam ezen. :)
Egybk. meg Shanon hajlamos nem reagálni ránk (amit egy idő után én is átveszek... :oops: ), de meg lehet szokni! :)
Ne legyél depis, és ne rajtunk vezesd le, oké? :(

Na csókollak titeket! :)

Szerk.:

Meritábor? Mennék... Shanci, Aila, Maycsi? Mert akkor az igazi, ha az egész kasmír-bagázs megy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 17:04 
A Legnagyobb Fandomvadász

Luciatus írta:
nem veszed figyelembe mások érzéseit! hát ennyit rólad :D :x

nem tehetek róla, génhiba xD :D:D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra