Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 0:35

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1100, 1101, 1102, 1103, 1104, 1105, 1106 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:59 
Sztorihajhász

Jaj, elkezdtem nézni ezt a Babi nénit, és szakadok a röhögéstől!:D Köszi, Szimi az ajánlást!:x

szerk.: Hát azért Joan, mert az volt a szerepem! Jó ki Adidasos púpom volt.xD

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:58 
Betűmániákus

Azt hiszem, abban van, hogy... talán... a libák az udvaron pogóztak. Ezt elképzelni, áhh XD

Septi, látom, jó napod volt :D De egyet nem értek... miért játszottál te púpost? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:54 
Sztorihajhász

Ezek szerint te nem. Magyar népmesék remixek. Át vannak szinkronizálva (na, végem. Minden szóban benne van az Ő neve... ez már az 5... ), szóval át vannak szinkronizálva a mesék, de nagyon viccesek. Nem olyanok, mint a többi, hogy mindenféle csúnya szó, meg mittudomén, hanem pl az a vicces, ahogy hangsúlyoznak bizonyos szavakat, meg a megfogalmazás: "pörköltet főzött magának mindenképpen"

Szerk.: De igen, Joan, a Babi nénit. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:52 
Sztorihajhász

Azt, h "nem made in hungary?", nem olvastam hozzá a nemet.xD ennyi volt a félreértés.xD De nem vessetek meg miatta, mert ma olyan hülye voltam, h néptáncoltam öcsémmel, lerúgtam unokatesóm fejét, s kireccsent a lábam, aztán anyával kötöszködtem, h kisebb. Egész hazaúton azon röhögtem, h másik öcsém ezt mondta: hülye lenne gyalog menni közelre...(az volt, h anya gyalog akart menni a szomszéd utcára, de mi kocsival jöttünkxD) Aztán persze állandóan ezzel piszkáltam.:) Ja, meg megnéztem egy csomószor a videót, amelyikben púpost játszok.xD

Nem, nem ismerem, Szimi!xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:52 
Betűmániákus

Csak nem Babi nénit? *álmos, szóval nem biztos benne* Elkezdtem nézni, de annyira fáradt voltam akkor, hogy már fájt a nevetés is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:48 
Fanfic-faló

A... micsodákat? :shock:

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:47 
Sztorihajhász

Mindenki ismeri Bibit :-D Én a Tom és Jerryt preferálom inkább. Meg a Magyar népmeséket. :-D Jaj! Ismeri innen valaki a remixeket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:46 
Betűmániákus

Septi, mit nem értettél? :shock: Ezt most én nem értettem... vagy... Septi! *sikítozik* Mit olvastál félre?

*Kifújja magát* Azt hiszem, én is fáradt vagyok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:45 
Fanfic-faló

Azt a mesét az én húgaim is nézték. :D Én csak PomPomot... *végre eszébe jutott, mit nézett kiskorában*

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:41 
Sztorihajhász

=)) Ez tényleg jó! Azt a mesét én is láttam már!:) Jaj, nagyon szeretek mesét nézni. Ma apuékkel az m2-n néztük az esti mesét, hát azon majdnem bealudtam.xD

najó, nem 50 centi, csak 10, de akkor is.xD

ne, Joan! Nem értem, fáradt vagyok!xD Komolyan nem jó, h nem értem, mit akarsz kihozni belőle, s mióta nem aludom ki magam rendesen, ez van. Ami elég rég volt. Beteg vagyok, s sorozatosan 6 órákat alszom. :?

lehet, h tényleg megyek, ez már nem jó jel.xD

szerk.: Felfogtam, csak elolvastamxD azaz félre... najó, ez már gázXD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:41 
Betűmániákus

Nem made in Hungary? Parasztkopter XD Jó, hogy nem ekét vettél. Nekem made in... na, mi legyen?

Vigyázz, Septi, lehet, hogy mágiát használtál a lábad megrövidítésére. Vagy ilyesmi... :D

Amúgy most nyávogni tudnék *pattog* Ha valaki elolvassa a következő fejezetet, mégpedig csalással körítve, akkor miért nem ír legalább két szót? Költői kérdés, válaszolhattok rá, ha tudtuk egy jó magyarázatot :D

Jaj, azt a mesét tesóm is nézte, és már az őrületbe kergetett vele... de ez a sűrített paradicsom... ez fájt :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joan Potter 2010 március 06 (szombat), 22:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:37 
Sztorihajhász

Nekem egyszer lépcsőn lefelé zsibbadt el, miközben sétáltam. Nem tudom, hogy csinálta. xD 50 centivel? Hát, ha én annyival alacsonyabb lennék, akkor alig lennék 1 méter :))

Csak Nimbusa van? Vagy az se xD Egyik barátnőmet boszinak hívjuk, és nagyon szerette azt a boszis mesét, a Bibi akárkicsodát, nem tudom leírni a nevét :-D Szóval, abban a seprűknek nevet adtak, és Bibiének egy kaja név volt. Szóval, le volt támasztva egy seprű a posta mellé, barátnőm felkiált: itt a seprűm! Kérdezem, mi a neve, ő odamegy, és (mivel konzerves dobozzal volt összetákolva) rávágta: Sűrített paradicsom! =)) Az a lány mindig mond vmi hülyeséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:36 
Sztorihajhász

Najó, lemaradtam!xD

Komolyan olyan volt. Léptem egyet, de nem ért le a lábam a földre, kivülről úgy tűnhetett, hogy rémesen sántítok. Na mindegy!xD

Az enyémen meg az a felirat áll, h made in Hungarian.XD S az a neve, h parasztkopter.:D

szerk.: nem tok magyarul. S igen, Szimi, belépsz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:31 
Betűmániákus

50 centivel? :shock: Mit álmodtál, kis csillagom? :D Amúgy lehet felvételizni, de szerinted mondjuk Menerwen belépne? :D

Szimi, Joanna? (Szép volt, gratulálok magamnak.) Így? Hát, csak nyugodtan, a tiéd a történet :) És amúgy meg: Good morning, Dináné, Gulyás! (hoppá, felfedtem a kilétét XD)

Nekem Tűzvillámom van, keresztapum vette. (Kicsit se Harry-fanatikus) De komolyan XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:27 
Sztorihajhász

Jójó, talán maradok! S szerk.-ban javítottam!:)

Beleegyezek hát, Tábornok!:) A többieknek is kellene címet osztani, már ha szeretne valaki belépni a cserkész brigádunkba. Vagy nincs felvétel, Tábornok?:)

Jaj, ezt látnotok kellett volna. Elzsibbadt a lábam, s az egyik lábamat már nem is éreztem, olyan volt, mintha rövidebb lett volna 50 centivel, mint kéne. lyet még nem éltem!:))

szerk.: Szimi, =)), Tűzvillám?XD Szerintem csak Nimbus 2000-es.:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:25 
Sztorihajhász

Szép álmokat, vigyázz magadra, aludj jól, és ne hagyd, hogy Dináné eltörje a seprűjét! Ki tudja? Tán repül is. Eltörni a jó Tűzvillámot?
Ordenáré, Septi!

Szerk.: Az is érdekes, Joan. :-D De reggel azzal kezdhetném akkor, hogy Bonjour, Dináné, Madame! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:23 
Betűmániákus

Septi, maradsz! Olvasd csak el, aztán dinánézzá' :D Ordenáré a hivatalos elköszönés, tee :D (már ha beleegyezel, szakácsom :D)

Dináné, Olga néni XD Na, én legfeljebb így tudnék hétfő reggel köszönni: Dináné, Zolcsi bácsi!

Jól van, Septi, itt hagysz :( Jajj, ezt kell csinálni-e?! (Győzike rulez XD) Szép álmokat, jó éjt, ordenáré :x :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joan Potter 2010 március 06 (szombat), 22:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:22 
Sztorihajhász

Na tényleg mentem!

Majd holnap el is újságolom a szomszédnak, h az ő neve az új köszönési forma. hmmm... lehet, h ahelyett, h hálás lenne, szétveri rajtam a seprűt.xD

Jó éjt és szép álmokat még egyszer. Ma nem lesz baglyolás, sajnos. Nincs erőm!

Na Dináné!:D Úgy értem, h Ordanáré!xD

szerk.: Jól vagyok! Mert csak azt mondtam, amit gondoltam.:D

Na, de sziasztok!:D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Septimius Severus 2010 március 06 (szombat), 22:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:21 
Betűmániákus

Áhh, de fájt... azt olvastam, hogy Ordenáré, Septi! Várj, várj! Ez meg lehetne elköszönés XD

Majd integetek anyudéknak, biztosan örülni fognak :D De ne legyél már ennyire lusta, inkább gyere ki hozzám, sínen lenni jó :D

Septi, jól vagy egyébként? Nem szakadt rád a plafon? Ilyet mondani... *falba veri a fejét, aztán meg elpirul. szép látvány* Top 15-ben tudod hol... mucsaröcsögén talán, de nem a merin :D

Engem már megmérgeztek!!! Menthetetlen!!! Susi már kikészült!!! Engem meg visznek vissza intézetbe, mert lejárt a kimenőm!!! XD

Menerwen, mehetünk hozzátok kocsmázni? Nem mintha a házatokat képzelném kocsmának, de... :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joan Potter 2010 március 06 (szombat), 22:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:21 
Fanfic-faló

Dináné... =)) Olvassa itt valaki a Bujdosó főnixet? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:19 
Sztorihajhász

Joan, írhatok a töribe Joannát? Vagy maradjon az eredeti?

Jaj, lebuktam.. :oops: :)) Voltál itt, és nem hallottam? Na nem baj, cserkészni még jöhetsz. :-D

Dináné =)) Így megyek hétfőn suliba. "Dináné, Olga néni!" Mekkora lenne... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:16 
Sztorihajhász

=)) Jaj, Joan, esküszöm, bolond vagy! A kocsmában... basszus!xD =))

Hát ha én kinézek az ablakon, az udvart látom, de majd csörgök anyunak, h lessenek meg.:D

Jaj, ne, lécci, ne ennyi felkiáltójelet!! Mert a végén még felkiáltójel mérgezést kapok.:D

Ne már! Te is fogsz legalább olyan jól írni. Bár ez attól függ, kiket veszünk nagyoknak. Mert ha kicsivel tágabbat veszünk, te is beletartozol szerintem. A Top 15-ben benne vagy.:D

Dináné, Septi? :shock: XD Oké... én benne vagyok!xD Dináné, Joan!:D

szerk.: Én megyek alcsizni, kivagyok!:D
Jó éjt, és szép álmokat nektek!:D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Septimius Severus 2010 március 06 (szombat), 22:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:06 
Betűmániákus

Örülj, hogy van egy Ilus nénid :D Dináné? Ehm... értettem, hogy ez a neve, de ezt nem vezethetnénk be mondjuk köszönésnek? Milyen szép lenne már: Dináné, Septi XD

Nézz ki az ablakon, mindjárt ott fogok ballagni a síneken :D Na, ez szép volt. Nem leszek öngyi, vagy egyéb, de azért megyek hozzád :D Ha már Menerwen nem engedett be... :( Pedig csengettem XD

Én mindig ilyen izgatott vagyok! De tényleg!!! Milyen! lenne! ha! minden! szó! után! tennék! egy! felkiáltójelet! sőt! még! a! kérdő! mondat! végére! is! azt! tennék!

Uhh, ezt de durva volt leírni, többet nem is szórakozok ilyennel :D

Hát, öhm, az ok pedig... Septi, ne hozz ilyen helyzetbe :D De tényleg van ok, mert szerintem messze nem írok úgy, mint a meri nagyjai :D

Szimi, most már tudom, hol vagy, mikor nem írsz ide, nekünk XD Hát naná, hogy a kocsmában :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 22:02 
Sztorihajhász

Véded? Végre valaki az ő oldalán is áll. Hát, inkább kiszemelt, bár eddig csak "jóbarát-jelölt" volt. Ha járnánk, az valami csoda lenne. Hát, nem tudom, megbeszéljük-e. Ifjúsági találkozó lesz, ahol sosincs egyedül. (Értsd: minimum 2 barátja/ismerőse/akárkicsodája ott áll mellette. Meg a gitárja. )

Pali bácsi az egyik szomszéd. Bár mindenki Palyinak hívja, így palócosan. :-D Szemben velünk egy kocsma van xD
A bétám? A szomszédom xD Csak ő a másik oldalon lakik.
Szóval, hogy érthető legyen, szomszédaim: Egyik oldal, Pali bácsi (meg mások is, akiket nem ismerek, mert közös udvaruk van), másik oldal: polgármester, akinek a fia a bétám. Szemben van a kocsma, pár háznyira a parókia, ahol a tábor szokott lenni. Vagy képet kértek? Az is van :D

Susi, én eddig is szerettem a Linát. Rávetettem magam ismét.

Kinek nem válaszoltam? Na, ezért nem jó negyed óráig írni egy hsz-t. De evvan, lassú vagyok. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:58 
Sztorihajhász

=)) Én meg akkor az egyetlen szomszédunkról: Ilonka néniről, akit mi csak Dinánénak hívunk. Hogy miért? Hát mert ez a neve.xD

Nekünk meg nincs szembeszomszédunk!:(( Azaz szemben egy élőrakodó van meg a vasút! Borzalom...:( xD

Én nem írtam felkiáltójellel! pedig biztos jó lehet, Mikor valaki mindig ennyire izgatott!!!:D;)

Igen, sorold! Biztos, nincs is ok rá, mert biztos, h felengedik.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:56 
Fanfic-faló

=)) =)) Jaj, ezek a felkiáltójelek... =)) Most megint beleestem a Bujdosó főnixbe, közben meg Linát javítok. Lassan-lassan tűrhető lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:47 
Betűmániákus

Na, csak én védtem a pasit? XD - Nem leszel nyuszi! - mondta a manó, és vigyorogva továbbállt.

Én szívesen olvasnék verseket Pali bácsiról XD Szimi, komolyan mondom, olyan jó ötletet adtál! Te írj Pali bácsiról, én meg majd Mariska néniről XD (Esküszöm, mindkét szomszédot így hívják... a szemben lévő szomszédot viszont nem, minő csalódás!)

Ki a bétád? :)

Septi, miért ne engednék fel? Most komolyan kezdjem el sorolni? :D És csatlakozok! A felkiáltójelek annyira irritálóak tudnak lenni! Hihetetlen! Szörnyű! Áhh!!! Tiszta extázis az egész! Őrület!!! (Amúgy három éve még én is így írtam XD Vagyis mindenhol felkiáltójel volt! De nem tudom, miért!!!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:46 
Sztorihajhász

Dejó, h feljött a bétád.:D

Amúgy arról még nem hallottam, Susi, de ha lesz végre egy kis időm, megkukkantom.:D

Felkiáltójelek! Le velük!!!xD

Joan, már miért ne engednék fel? Fel fogják!
S megyünk hát, hoppanálunk!:) Vagy lehet, h seprűvel megyek, majd még meggondolom.:)

jaj, szerk.: hát nem ismerem az alaphelyzetet, így nem is tudok normális tanácsot adni. De bízok az itélőképességedbe, h tudod, mi a jó neked!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:41 
Sztorihajhász

Egyik ismerősöm néha azt mondja, ennek az egésznek nincs semmi, értelme, felejtsem el, néha meg azt, hogy majd ő beszél vele. Nem tudom, hogy járnék jobban... de szokott jönni a táborba, ami a szomszédunkban van.. :twisted: Ha nem leszek nyuszi, majd számon kérem rajta a dolgot.
Meg különben is, ha hagynám a francba, kiről írnék verseket? A szomszéd Pali bácsiról?

Hajrá Susi. Így, ponttal jó lesz.

Jéé, feljött a bétám. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:39 
Fanfic-faló

Egy neveletlen tündehercegnő naplója. :D Először gyanús volt, de már nagyon szeretem. :D

Jah, felkiáltójelek... =)) Igyekszem... Irtom őket rendesen. :D

Hát... Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, amit a oszt.társam mondott, mikor ő volt a hetes, nem törölték le a táblát, és a másik hetes (fiú) azzal védekezett, hogy ő ma már törölt táblát: "Férfiak..." Tényleg csúnya tőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:38 
Betűmániákus

Susi, még az enyémet se moderálták, félek, hogy fel se engedik :D

Menerwen, ez... tudod, úgyis van valami magyarázat erre :D Ezt én is csináltam régebben, de már azt se tudom, miért. És ha 20.-án találkoztok, az csak jó lehet, akkor úgyis megbeszéltek mindent :) Ezért nehogy besározd a cipődet :) Amúgy jártok is, vagy ő egy kiszemelt? :)

Megyünk :D

Septi, köszi az erőt, megelégszek egy kicsivel is :D :x Könyörgöm, mondjatok zenéket (bármilyet), mert akkor szeretek írni, ha közben megy alatta a zene... de már lusta vagyok a megszokottakat hallgatni :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joan Potter 2010 március 06 (szombat), 21:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:31 
Sztorihajhász

Kedvenc? Melyik az, hátha ismerem?:D

Joan, még szép h küldök! Ha kell az összeset átüldöm, ha a drarryről van szó.:D

És nem jól, nem haladok jól, be kell osztanom, h mikor melyik törin dolgozom, s ő jelenleg a harmadik helyen áll, de az egyikkel mindjárt kész vagyok, a másik pedig csak javítás...:)

Felkiáltójelek!=)) Susi, szerintem lépj ellentámadásba.

Szimi, hát ilyen helyzetben még nem nagyon voltam. Elég csúnya dolog ez a fiútól...

Ó, h arra gondoltál.XD Nem értettem! Lassú felfogás forever!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:26 
Sztorihajhász

Hát, nem csinált semmit. Régebben msn-en beszélgettünk, de az utóbbi időben ha írok neki, nem válaszol. :-( Mostanában meg ha feljön, akkor is ki van írva, hogy csak akkor zavarjuk, ha létkérdés. Feljön, de nem írhatunk neki. Ennek nincs értelme. Szóval még csak beszélgetni sem tudok vele. Nos, ennyi. Nagyjából. Ja, nem, ha szerencsém van, 20-án látom. :-D (Azt is hozzá kell tennem, hogy totál bele vagyok zúgva? :oops: )

Nem, nincs új cipőm, de jó lenne. :-D Arra akartam utalni, hogy azon a dombon nem eshet bajom, hacsak nem baltával kergetnek.

Gyertek nyugodtan :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:24 
Fanfic-faló

Ááá...! *sikít* Ez nem lehet igaz... Van friss a kedvenc sztorimból, és egy admin se moderál... :? Mi a legrosszabb: ez, a ballada vagy a felkiáltójelek? *menekül, mert az előbb említett írásjelek hadai fenyegetően közelednek felé* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:20 
Betűmániákus

Hát írom, de mégse haladok vele :( Nem tudsz küldeni egy kis erőt? :) És te hogy haladsz?

Szimi, nem szeretnél semmit se mondani erről?

Susi, ezek a felkiáltójelek direkt rád fognak szállni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:18 
Fanfic-faló

Nem hiszem, hogy itt bárkit is untatnál, persze ha nem akarsz többet mondani, nem kell. És Susi is megy! :) Juj, felkiáltójel... *rémálmában felkiáltójelek hadai masíroznak*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:13 
Sztorihajhász

Nem untasz minket, de ha nem szeretnél többet mondani, megértem.:) Azért remélem, h megoldódik a probláma.:)

És sáros lett az új cipőd?:-P

szerk.: Ezaz, írod!:D És bizony ám, megyünk!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:13 
Betűmániákus

Szerintem nem untatnál senkit, ha kicsit részleteznél. Legalábbis engem biztos nem, nekem mondhatod :) Mit csinált az a férfiak mintapéldánya? Vagy mit nem csinált?

Látod, Szimi! Septi és Joan odamegy, úgy vigyázz! És ha már így áttért E/3-ra, elmondja, hogy mi van a drarryvel: jelenleg meg van nyitva a drága, és írom is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:07 
Sztorihajhász

Nem lenne tőle semmi bajom, max sáros lesz a cipőm.
Hát, röviden, tömören, hogy senkit ne untassak vele: egy fiú.
Meg egy másik, akit meg akartam kérni, hogy bétázzon valamit, és nincs fent, de inkább az előző okozza a gondot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:05 
Sztorihajhász

Hát akkor kell egy érdekes téma!:D

Joan, mizu a drarryvel?:D

Szimi, veled mi a baj? Elmondod? Remélem, semmi komoly, különben én is megyek Joannal!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:03 
Fanfic-faló

Mi a baj, Szimi?

Félig-meddig. Az írásjelekkel igen, most jön a narrátor meg az eleje...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:00 
Betűmániákus

Sziasztok :D

Nem tudom, mi az érdekes... szerintem csak a tanulásról, tanárról, történetekről beszéltünk.

Menerwen, mi a baj? :( Nehogy megcsináld, mert odamegyek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 20:58 
Sztorihajhász

Sziasztok!:)

Volt valami érdekes?

Tegnap akartam jönni baglyolni, de anya bejelentette, h hétkor kelés, s ki is voltam, mint a ruszki bicikliXD, ezért inkább bedőltem az ágyacskámba.:D

szerk.: Mi a baj Szimi?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Septimius Severus 2010 március 06 (szombat), 21:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 20:58 
Sztorihajhász

Nnnna, visszatértem. Mi jó történt? Ahogy olvastam, nem sok... viszont én lassan eljutok abba az állapotba, hogy felmegyek a házunk mögötti hegyre (na jó, dombocska) és levetem magam. :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 20:48 
Betűmániákus

Csaknem minden mondat végén? Huh, akkor sok dolgod lehet :? Amúgy már kész vagy? Mármint nem idegileg :)

Septii, látlak! :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joan Potter 2010 március 06 (szombat), 20:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 20:34 
Fanfic-faló

Nem, olyan nincs, de minden mondat vége felkiáltójel, kivéve ha kérdőjel (talán 2-3 ilyen van), vagy ?! (kettő db). És semmi narrátor... Őrület.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 20:20 
Betűmániákus

Oh, ezek a készséges szülők :D De sok idejük lehetett...

Biztos nem olyan pocsék :) Sokat kell javítani? Láttam, hogy írtad, a veszekedéses jelenet túlságosan extázisos lett a felkiáltójelektől... :D Azt megnéznem. Három felkiáltójel is van egyszerre? Mert azokat nagyon bírom XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 20:14 
Fanfic-faló

Csak annyit mondott, hogy 16 sor legyen (minimum). Állítólag hárman megírták... Akarom mondani, három gyerek szülei megírták szerdára.

Jesszus, sose gondoltam, hogy ennyire pocsék az első fejezet... :roll: Még jó, hogy aztán felfejlődtem valamennyire.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 20:12 
Betűmániákus

Hé, tesókám, majd együtt szenvedünk XD Szép lesz :D Sőt? Sőt...? Na, leállok :D

Gyerünk, szidjuk együtt a tanárt :D
Szimi, szerintem még itt fogok sunnyogni, de siess vissza! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 20:08 
Sztorihajhász

Igen, Joan, a látványosan szenvedésben testvéremmé fogadlak! *pacsi*
Igen, tényleg a karakterre gondoltam, nem rád :-) Jó az, amit most írtál, sőt. :-D

Susi, igazából arra gondoltam, mit kell írni benne. Vagy csak azt mondta, hogy 16 soros legyen? Tényleg nem komplett az a tanár... mert egy osztályban általában nincs író-költő tanuló... na jó, nálunk 2 is van. De akkor is, minek nézi ez a húgodékat? *és panaszkodik tovább, noha nem neki kéne*

Gyerekek, én eltűnök egy fél, max egy órára, és utána jövök vissza. El ne menjetek! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1100, 1101, 1102, 1103, 1104, 1105, 1106 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra