Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 20:59

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 12 (péntek), 21:28 
Betűmániákus

Senkinek se küldtem pü-t :-S
Neked viszont mindjárt pötyögök egyet... tudod, hogy miről... ;) A nyelvvizsgához pedig szurkolok és szurkoltam is, biztos, hogy jó lesz :)

Júúúj lányok... örülök, hogy örültök, és nagyon jól esik... én is föl vagyok dobva, de eléggé... nem mondanám, hogy félek, hanem nem merek semmit... Úgy érzem nem fogom tudni kezelni a helyzetet... és mi lesz, ha elrontom? Megint előre jár a szám és ebből se lesz semmi... max még egy haverral több. :( Ami persze jól jön, de...
Amúgy most írt.... nemrég értünk haza a körösztanyáméktól és ugye ott nem voltam net közelben, igyekszem most sok időt tölteni vele, mert tudjátok, hogy hamarosan megy Dániába és nagyon fog hiányozni... Úgyhogy ma nem tudtunk chat-elni és hiányolt.
Viszont eléggé xarul - bocccsiii- vagyok, mert megint görcsölt/görcsöl a hasam... muszáj volt gyógyszer bevenni rá, mert emberelten... pedig el tudom viselni...
Most takarítanak, mert holnap lesz a haverja szülinapja... úgyhogy holnap nem hiszem, h találkoznánk... vasárnap meg nem tudom. De nem baj.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 12 (péntek), 19:59 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Nara írta:
És Avrilnek ez a fekete habos-babos cucca, azzal a szívecskés harisnyával 8-> Aaaaannnyira jóóóó!!! :D

Ugye, ugye, én is ezt mondom! Nekem is nagyon tetszik! ;-)

(Nem direkt írok egymás után két hsz-t, de ez most így jött ki, nem nézhetnétek el nekem most az egyszer, kedves admin nénik és bácsik?? $pray 8->

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 12 (péntek), 19:56 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok! :-D

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, a szorítást és a szurkolást, annyira aranyosak vagytok! :-*
Hát megvolt, túléltem és túl vagyok rajta, a többit meg majd meglátjuk. Én mindenesetre úgy érzem, mindent megtettem, a többi már a szerencsén és a sorson múlik (azokon a bizonyos nem-véletlen-dolgokon, amik a világot irányítják ;-) ).
Viszont voltak vicces dolgok is, kellemes rövid ismeretségek és átéltük a szenvedés összes fázisát, odáig, hogy most már a talpam sajog nagyon az egész napos állástól (mert hát elég széket persze, hogy nem raknak ki... :? ). Mindegy, ez legyen a legkisebb gond, leültünk a lépcsőre is! ;-)
Majd mindenképpen szólok, ha megtudok eredményt!

Amphe, sajnálom, hogy nem sikerült most megcsinálni a tiédet, de tényleg igaz, hogy legalább készülgethetsz még rá. Elég szerencsétlenül és igazságtalanul jött akkor ez most ki neked, szegény... :-(

KyKy, mi már azt értékeljük, hogy ennyi időt szántál ránk, és bár elveszett, még volt annyi lélekjelenléted, hogy hagytál nekünk egy rövidebb hsz-t. Nekem lehet, hogy annyi kedvem se lett volna hozzá. Szóval hős vagy! :)

Shanci, én nem kaptam pü-t... :cry: Viszont képet igen, ő lenne az? ;-)
Annyira ürülök, hogy alakul mégis valami! Büszke vagyok rád! :D
A képekről jut eszembe, ha sikerül, majd dobok nektek képet, amit ígértem (+ egy meglepit az egyik ajándékról, amit barátnőm kapott tőlem szülinapjára, már ha érdekel ;-) ).

Nara, te is szereted Avrilt? De jó! :) Szerintem a klippen annyira szép ruhái vannak! 8->

Hát igen, nálunk is hasonló a dolog a suliban, az édesdeden mosolygás mindenkinek megy, de aztán ha elfordulunk... Hajjaj... :? Bár állítólag néhány osztályban még inkább ez a helyzet, azt mondják. El se merem képzelni... #-o

Ha már mindenki elmesélte találkozását a márciusi hóval, hát én is beállok a sorba! ;-)
Bár azt előre kell bocsátanom, hogy én nagyon szeretem a havat (lévén, hogy anno téli baba voltam; talán a legtélibb :-P), olyan Lorelai-s kapcsolatunk van.
Viszont most én sem örültem neki. Én most kivételesen nem hajnalban keltem, de mikor aztán felkeltem és mászkáltam a lakásban, akkor tűnt fel, hogy túl fehér kint a világ. De mondom, még biztos a múltkori kis hó maradványa. Aztán közelebb mentem és láttam, hogy nem: ez nagyobb... :? És a végső csapás: még tovább esik... :-( Na ez volt az én élményem! ;-)

Most asszem ennyi, lehet, hogy majd még jövök! (Most, hogy felszabadultam az első és talán legnagyobb teher alól - az érettségitől nem félek ennyire -; bár azt meg kell hagyni, hogy a tanárok olyan tehetségesen időzítenek, hogy kedden egy csomó tz-nk lesz, hogy még véletlenül se pihenhessek. De a ma meg holnap akkor is az enyém tankönyvek nélkül! :D Jaj, erről jut eszembe, holnap elutazunk vidékre, úgyhogy csak vasárnap este leszek majd leghamarabb, ha ma este már nem.

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 12 (péntek), 19:43 
Írópalánta

Sziasztok!

Jajj Shanci, tökre örülök :D Ez most kicsit engem is feldobott... A képek is tök jók, bár az elsőn alig látszik vmi (rózsaszín falak?! :shock: na mind1 xD) a második viszont nagyon jó...

Szegény KyKy, azért azt ne csináld, amit egyik ismerősöm, hogy földhöz csapta a laptopját... :S

Riika, köszi a linket, nagyon tetszik :D És Avrilnek ez a fekete habos-babos cucca, azzal a szívecskés harisnyával 8-> Aaaaannnyira jóóóó!!! :D

Szerencse, hogy elolvadt már nagyjából ez a hülye hó... már annyira elegem van belőle! Március van, nem akarok havat!!! Szal teljesen megértem, hogy visszaaludtál Amphe, amikor először kezdett újra esni, én is elgondolkodtam rajta, hogy téli álmot aludjak-e... :D

Nya, puszi!

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 12 (péntek), 17:06 
Betűmániákus

Sziasztok Lánykák! :x

Na, a hó ahogy jött úgy ment el félig. Már nagy része elolvadt és ennek különösen örülök :) Eléggé unalmas hétköznapoknak tettem pontot a végére suli téren, úgyhogy azt nem részletezném. Extra fárasztó és extra unalmas napjaim voltak... de jól tudjátok ti ezt ;)

KyKym, eszem a szíved, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült publikálni a hszt... már csak a hossza miatt, de ami jobban bánt az az, hogy nem értek semmit. Remélem nincs baj... és, hogy már sokkal jobban vagy! :( :-* >:D<

És nyugi, nem D... sőőőt. :-P
Ne keseredjetek el édeskék, akkor jön a Nagy Valami, amikor rá se gondoltok... Tehát ha most éppen bánkódtok valami miatt, akkor hagyjatok fel gyorsan a tevékenységgel és ne csináljatok semmit, mert megteszik helyettetek a rendes fazonok, akik után nem kell szaladni, mert nyomulnak ők maguktól is. :D
Igen, jól sejtettétek, hogy hímnemű egyén van a dologban :g Valójában már régebbről ismerem... vagyis tudtam, hogy ki, mert egyszer, mikor még szórakozni kezdtem, egy helyen újéveztünk... 10-én pedig, vagyis tegnapelőtt meghívott csevegni azon az oldalon, ahol D. is írogatott régebben.
Meg is lepődtem, nem mondom :shock: Meg is akartam kérdezni, hogy félrekattintott-e, de nem sikerült mert sodortak az események és azt vettem észre, hogy már hajnali egy van, holott kilenckor kezdtünk beszélgetni. Aztán tegnap is hasonlóan telt a dolog, csak annyi, hogy kicsit hamarabb hagytuk abba a netezést, utána meg sms-ekkel bombázott... és nem tudtam tőle aludni -.- De nem baaaaaj :lol:
Szegény eléggé esetlen dumával indított, úgyhogy... átlátszó volt... aztán mondta is, h biztos meg van róla a véleményem... Egyébként 20 éves lesz májusban és vegyész. És nagyon kedves... és találkozni akar velem, de én még gyorsnak tartom... viszont ezt már nem akarom elcseszni, szóval inkább fejet hajtok.
Ami az egészben a legjobb az az, hogy ugyanaz az érdeklődési körünk - kivéve a zenét, mert ő hip-hopot és rappet hallgat... - és ez nagyon meglepett, mert kevesen szeretik ugyanazokat a dolgokat, amiket én... Majd küldök róla képet, mindjárt megyek is, szóval tessék figyelni a ládákat...

Úgy gondoltam itt közlöm, mert pü-ben... sokan vagyunk csajok! :lol: Külön pötyögtetni ugyanezt több példányban...

Úgyhogy ne tessék csüggedni, tényleg azzal jön össze - remélhetőleg - akivel álmodban se gondolnád. Azt mondta, azóta az újév óta "piszkálom", amióta egyszer beszéltünk... nos, nem hittem volna, hogy emlékszik rám, mert mindössze annyi volt a dolog, hogy ráfeküdt a táskámra és megkértem, h keljen föl (házibuli volt). Semmi extra... és két éve volt. Akkor mutatkozott be és ennyi.

Szerk:landoltak, Riika, neked külön magamról is ment egy piksz, csak hogy tisztában legyél végre, ki is ez a habókos kis izéééé ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 12 (péntek), 11:36 
Könyvmoly

Nos, én felakasztom magam... *vinnyogós erőltetett röhögés*

Az előbb majdnem 40 percig írtam egy hsz-t, az utolsó sort olvastam, mire befagyott a gép. Elmenteni nem tudtam, szóval... szét durran az agyam... :@

Nem írom le még egyszer, mert 1: nem is tudnám, 2: már a kis tököm is tele van mindennel.

A lényeg, hogy:

Végül kiírtattam magam, szóval itthon voltam a héten.

Shanci, várom azt a pü-t, amiben leírod, h mi van, és nagyon remélem, h D.nek semmi köze semmihez.

Aila, tudod, hogy mi a véleményem az álomkeregetős dolgoról. Szerintem ezért a fiúért nem érdemes harcolni, vagy küzdeni, de még várni sem. Mindegy. Ezt az előzőben olyan szépen ki tudtam fejteni... :((

Amp, én is nagyon irigyellek a kapcsolatodért, de örülök neki, hogy neked megadatott. :)

Az Oscarról is írtam, de még egyszer nem vagyok hajlandó leírni, mert... *dühösen fújtat, és inkább lép egyet a témákban*

És Riika! :D Az én 170 centimmel tök átlagos vagyok, és én vagyok a KASMÍR egyik alapköve, szóval nyilván ez nem egy Törp egyesület. :-P

És ennyi... feladom. Megyek, eszem, mert éhen döglöm, és takarítok... :((

MIÉRT KELLETT BEFAGYNIA ENNEK A SZEMÉT LAPTOPNAK? :@ X-( Vissza fogom vinni a p*csába, ez már nem az első eset! -.-"

Na, de tényleg lépek... :)

Puszillak titeket :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 21:34 
Szárnybontogató

Sziasztok! :)

Ohohohóóó Amphe, velem is valami kísértetiesen hasonló történt hajnalban, azzal a különbséggel, hogy reggel hatkor anya kirángatott az ágyból, és hogy el ne késsek bevitt kocsival egy darabon. Szóval egybevéve nem jártam olyan rosszul, többet is aludtam, melegben is voltam... :D
Egyébként én is horrrrribilisen korán kelek, olyan 5 és negyed6 között általában, attól függően, hogy tudok kikászálódni az ágyból...
Emiatt a hó miatt viszont nagyon elkenődtem, remélem hamar vége lesz, egy picit sem hiányzott... /:) Jajj, és akkor állt csak igazán égnek a hajam, mikor reggel a tévében egy csilingelő női hang megszólalt: "A gyerekek most biztos olyan boldogok a sok hó miatt!"
Hát frászt... >:P

Nara, bezony, bezony Avril énekli az Alice egyik dalát. Nagyon jóóóó! :x Itt a klip linkje, ha érdekel (http://www.youtube.com/watch?v=rZb8CnUzUOc)! ;)
Ajaj, teljesen kilógom közületek, ami a pöttömséget illeti... :oops: Igaz nem vagyok egy égimeszelő, de Pöttöm Pannának is nehezen mennék el. Teljesen átlagos, közepes méret... :roll: Azért még béfogadtok, úúúgye?? ;;)

Shanci, ahogy jónak érzed, de azért szépen-lassan tessék tájékoztatni, akár egy pár soros püben a paraméterekről... :P Bár azt hiszem nagyjából sejtem mire vonatkozhatnak a jó hírek. Szurkolunk ám érted!! :)
Jajj, és olyan nagy boldogság van, hogy boldogságos vagy!!! :D >:D<

Csók Nektek :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 21:04 
Betűmániákus

Én is korán keltem - minden nap korán kelek - erre félkómásan néztem ki a bejárati ajtó üvegén át a naaaagy fehér cuccot, amit először nem is fogtam föl... szuper. :roll:

Öööö, majd holnap bővebben beszélek. Vgay holnapután, de jaaaaj csajok... annyira... boldog vagyok! 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 20:22 
Fanfic-faló

Drága Csillagaim!

Végre valahára letettem a seggem, befejeztem a 16. fejezetet, fel is töltöttem és hú... Már alakul az olvasottság, bár a kritikák most valamiért nem szállingóznak annyira :( Shancim, köszönöm a vélemény nyilvánítást, tudtam, hogy nem hagysz cserben! Repült rá a válasz, ha esetleg még nem olvastad :)

Törpöm tele a mai nappal is... Parádés volt a reggelem, ha nem velem történik el sem hiszem xD Felkeltem reggel, szokásos hajnali teendők fogmosás, egyéb. Jövök a szobába vissza: korom sötét van, mit is várhatnék hajnali 6kor? Villany felkapcs., elindultam, hogy felhúzom a redőnyt... ESIK A HÓ! NEEEEE! Legörbült a szám széle, visszaengedtem a redőnyt, villany lekapcs, és visszafeküdtem aludni. Meg nem mondom, hogy ezt akkor komolyan gondoltam e vagy csak totálisan kómás voltam, de visszaaludtam és természetesen pár perc híján el is késtem. Nem tudom, pontosan hogyan is történt ez xD A hóesés annyira lesokkolta a kis lelkem, hogy kész :D xD Itthon hagytam a fél iskolai felszerelésem, szerencse, hogy csak füzeteket hordok magammal, így nem volt olyan feltűnő -.-

Egyet értek mindenkivel, ez a hét borzalmasan kezdődött, de remélem, annál jobban végződik majd ^^
Nagyon hidegem van :| Alkalmanként elmegy a fűtés, tegnap is hideg vízben mostam hajat, pff *-*

Nagyon szorítok Ailám, sikerülni fog, egy kalappal Néked! :wink: Mindenképpen tájékoztass minket az eredményről, mielőtt a maradék körmünket is lerágnánk ;;)

Nya, Narácska, akkor bővült a Pöttömtábor :D Megnyugtató, hogy nem én vagyok az egyedüli manó lány a kúriában :P xD

Shancim, nem tudom, miféle történések zajlanak arrafelé, bár ha a sejtésem igaznak bizonyul, akkor nagyon fogok örülni :D Mindenképpen jól kell alakulni a dolognak, nem tudom, mihez, de szorítok :D *Infómorzsa ^^ Ha bármi biztató fejlemény van, és érdemesnek tartasz rá, dobj meg egy pü-vel, nem akarok tolakodó lenni :)

Örülök, hogy örültök nekem, csajok :oops: :) Remélem, hamarosan Tőletek is olvashatok hasonlót ^^

Csókoltatásos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 19:07 
Betűmániákus

Jaaaj, Narám, nem. /:)
Semmilyen információt sem szándékozok közölni [-( Még a végén megint pórul járok :-S Pici türelem, információt teremt... de valószínűbb, hogy pü-t :lol:

Bocsesz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 18:50 
Írópalánta

Sziasztok!

Hát a pöttömséghez én is csatlakozom :D Én is ált. magassarkúban járok, mert csak így érem el a bnőim méretét. Bár én már pont ezért megtanultam nadrágot felhajtani... szóval vehetjük hasznos dolognak is, nem :-P

Az Elfújta a szélt még én sem láttam, bevallom, de sztem tuti megvan itthon, úgyhogy ha majd lesz időm, megnézem :D az Alice zenéjét tényleg Avril énekli? Dejó :)

Hú, a mi osztályunk már 3. éve van együtt, de mindig úgy volt, hogy félévig minden sínen ment, tök happy volt a hangulat, és utána, mint egy őrült zúgúnk le a lejtőn. Persze látszólag általában nincs semmi baj, csak valahogy a barátságok kicsit fellazulnak, összekutyulódunk egy kicsit és bár mindenki mosolyog a hátunk mögött ált. mindenki kibeszél mindenkit... :(

Naaaa, Shanon! Nem lehetsz ilyen! :(( Elhintessz egy kis morzsácskányit, felcsigázod az érdeklődésünk és semmi? :D

Én is szorítok Alia!

Igen, egyetértek Riikával Amphe, jó hogy van itt valaki, aki jó példát mutat ;)

Puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 15:56 
Betűmániákus

Sziasztok Lánykák! :)

Esik a hó :( Olyan hideg van... pedig már azt hittem végre valahára tényleg tavasz lesz, de nem. :? Amúgy semmi se volt... egy tök átlagos nap... bár a szokásosnál unalmasabb. :roll:

Illetveeeee... tegnap történt velem, egy-két dolog, de :-$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 20:03 
Szárnybontogató

Sziasztok Csajok!! >:D<

Bocsi, hogy nem jöttem eddig, de szörnyen kezdődött a hetem... :(( Csupa hajtás, csupa dolgozat, csupa "nyakatokon az érettségi"... Pedig még van egy évünk (tudom, az se olyan sok... :?), mivel öt évfolyamosba mentem, így vagyok negyedikes. A lényeg, hogy elhalmoznak tanulnivalóval, nyaggatnak, hogy mennyünk különféle versenyekre (nekem ez töri volt, meg angol lesz a jövőhéten). Borzasztó, azt se tudom, hol a fejem, bár ezzel Ti is így vagytok, ahogy olvastam... :roll:
No de nem is panaszkodni jöttem! Úgy örülök, hogy végre itt lehetek, látom nagyon meglendült a forgalom... ;)

Ailám, nagyon szorítok a péntekhez, akkor lesz a szóbelid, ugye?? Mindent bele! Boszorkányos lábujj-kézujj keresztbetevés... ;) :x
Ami az Elfújta a szél mondanivalóját illeti... Nem hiszem, hogy téged az a veszély fenyegetne, mint Scarlettet. Igaz, hogy az egész filmet nagyon régen láttam, de úgy rémlik, Scarlett a végletekig makacs és önző nőszemély volt, aki sokszor nem látott tovább a saját orránál. Veled meg hát nem ez a helyzet, még pindurit sem. Sőt néha talán túlelemzed a dolgokat (bár közülünk ki nem? ;)). Szóval összehasonlítani a kettőtök helyzetét, nem hiszem, hogy lehet... Az meg, hogy talán hiú ábrándokat kergetsz, hogy valami olyasmit akarsz, ami talán nincs is ott... hát mindenkivel előfordulhat, aki azelőtt kedvel meg túlságosan is egy srácot, mielőtt igazán megismerné. Bár, ha őszintén nézzük, ez tulajdonképpen semmit sem von le az értékéből, mert a szemünkben ugyanaz marad, amilyennek az apró ismeretek alapján elképzeltük. Legalábbis velem így volt még anno... :)

Amphe! :) Szerintem jó, hogy van közöttünk valaki, aki nem csak álmodozik a nagy szerelemről, hanem már magáénak is tudhatja! ;) Szóval sok-sok boldogságot Nektek! :)
Ez az egész nyelvvizsga körülötti macera, annyira... X-( Rémes, ha ilyen nehézkesen mennek a dolgok, pláne, ha ilyen apróságokon múlik, amiről nem is tudhatsz. Azért annyi jó van benne, hogy talán tényleg többet tudsz rá addig készülni. Én is azért halasztottam el szeptemberre (eredetileg június elején szerettem volna), hogy ott legyen az egész nyár a tanulásra, gyakorlásra. Addigra talán még Londonba is kijutok még egyszer... 8->

Shanci, jó, hogy már jobban van a hasad, ezek szerint a csoki tényleg segített. ;) Nekem az sosem szokott (csak a hangulatom lesz jobb tőle), hanem az egyik barátnőmtől kaptam karácsonyra egy meggymaggal kitömött plüssbékát, a meggymag meg kitűnő hővezető, szóval ilyenkor csak berakom a mikróba, aztán a hasamra és mindjárt jobb. :D Tényleg sokat segít, pedig általában nagyon görcsölök...

Kyky, gyógyulj és gyere hamar!!!! Legalább életjelzést tessék adni! ;;)

No puszóka lányok, szép estét!!
:-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 19:57 
Fanfic-faló

milyen csönd van :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 16:36 
Fanfic-faló

Nekem egyetemes törit kéne, meg mosogatni, de nincs humorom :|
Hú, gyorsan ettem és most meg kidurranok xD Nem baj, inkább mint az éhezés :D Örülök, hogy már nem fáj a hasid :):) (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 16:33 
Betűmániákus

Nem, mivel offtopic^^
Ás úgy örülök... már nem is fáj annyira a hasam :D
Én meg megyek patológiát tanulni xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 16:26 
Fanfic-faló

Szegény hasikád:( Jobbulást! <3. Egyél is csokikát, jót tesz ilyenkor :)

Hát olyan szempontból örülök, hogy anyu nem ordította le a fejem úgy, ahogy megígérte (am nem mumus csak mérges volt rám tegnap xD) és legalább tovább gyakorolhatok, hogy tuti sikerüljön. Viszont jobb lett volna mi hamarabb túlesni rajta végre, hogy kizárólag az érettségire tudjak koncentrálni.. Olyan keserédes érzésként tudnám jellemezni xD

Befalom a "reggeli" maradékát, elpusztítom a sütit, veszek egy forró fürdőt és folytatom a kreálást. Jó hír, hogy ma 2 lyukasórám volt, szal mindkettőn végig a 16. fejezetet írtam :D Hamarosan következik a begépelés, a formázás, egyéb hiányosságok pótlása és már érkezik is az iromány ^^
(remélem, nem kapok ki amiért ezt ideírtam xD :|)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 16:19 
Betűmániákus

Óóó... most akkor ez jó vagy nem? :-S
Örüljek vagy ne?

Ööö, jó napom volt... az leszámítva, hogy irtóra görcsöl a hasam. :? Most tömöm magamba a csokit^^ Ennyi öröm van benne azért...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 16:13 
Fanfic-faló

Sziasztok Lányok!

Szívből remélem, hogy ma mindenféleképpen jobb napotok volt, mint nekem xD Bár láttam, Shanci neked jól sikerült :)

Éhen haltam, majd bepisiltem, megfagytam és szétesett a telefonom xD szuper nap, nem? :D Épp most fogok nekiesni a reggelimnek ^^ Aztán egy kis kényeztetés a mai borzalmakért: SÜTI xD :D muszáj :oops:

Voltunk anyuval Csepelen a vizsgaközpontban, mindenképpen májusban írásbelizek, nem tudnak berakni a márciusi vizsgaidőszakra.. Azt mondta a góré, hogyha sikerül a vizsga, kapok róla egy elismervényt és ezt is be lehet mutatni a felvételiseknek, nincs gond belőle, mert hivatalos lepecsételt másolat. Mák, megúsztam a túlzottan nagy csúszást, de jobb lett volna a március :| Így 23-27én szóbelizek, laborozok, aztán kiderül minden ^^

Frissítés a ficblogomban ^^

Szép délutánt mindenkinek! $rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 15:23 
Betűmániákus

KyKy, merre vagy? :-S :(( Gyere, amint lehet. :-*

Amphe, szurkolok, hogy sikerüljön elrendezni ezt a vizsgát. Mindenhova csak a zsé, a zsé... :?
Én ünnepelek. Imádok csaj lenni $ear

Mi újság lányok? Nekem nem volt utolsó két órám, és mivel nincs buszjáratom, csak fél kettőkor, ezért a városi könyvtárban dekkoltunk és olyan jó volt. Egyébként nem sűrűn járok :roll: Aztán elmentünk gyógyszertárba :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 09 (kedd), 21:55 
Fanfic-faló

Sziasztok Drágaszágaim!^^

Sajnálom, hogy csak ilyen későn kerültem ide, volt egy csomó pótolnivalóm a sok kihagyás miatt... helyből 3 oldalnyi egyetemes töri fogalom kidolgozásával :D szeretem a törit, érdekesnek tartom, de most a fene megesz, hogy foglalkoznom kell vele -.-

Képzeljétek :| Megint megjártam a nyelvvizsgával basszus... március 24-27 a vizsgaidőszak és febr 29ig kellett volna beregisztrálni. Én már egyszer regeltem és volt is bent pénzem még a szóbelire. Erre ma közlik a telefonban, hogy az értesítőn azért van csak a szóbeli időpontja, mert az írásbelihez újra be kellett volna regisztrálnom 2000ért. ANYÁD! Az egekben van a vérnyomásom még most is ha eszembe jut, pedig délután 2 körül beszéltem a csajjal. Plusz poénként akkor májusban vizsgáznék, két hónap múlva jönne meg a bizonyítványom és már akkor pont kicsúsztam a beadási határidőből. Törpöm tele ezzel a huzavonával már! Holnap megyünk intézni anyuval, hogy mégis bekerüljek a márciusi írásbelire... Nem tudom, mi lesz, de szurkoljatok :(

Teljesen parlagon van az agyam, olyan üresnek érzem magam, hogy leírni nem lehet... Talán írnom kéne róla egy verset és máris jobb kedvem lenne :D Az a baj, hogy most fogalmazni is lehet, képtelen lennék -.-

Nya, akkor most bevallom, én még sosem láttam azt a filmet... xD Talán angolon néztük egyszer (magyarul!), de szokás szerint olvastam, aludtam, vagy írtam xD Sebaj :D

Aila, Dunaharasztira járok a Baktay Ervin gimibe :) nem titok, nem félek tőle, hogy bárki is megkeres ott hehe* xD Nem vagyok én olyan érdekes :)

Épp megfagyni készülök: oltári hideg van a szobámban, megint leállt a fűtés, vagy én már nem is tudom :|

KyKykéről van valami hír? *-* Remélem, jobban van már szegíny :( <3.

Csókocska Nektek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 09 (kedd), 20:06 
Fanficbúvár

Hát igen, Amphe, lehet, hogy vannak közös dolgok bennünk! ;-) És csak, hogy a listát bővítsem, én is el akartam menni a mostani sulimból talán két éve (erre pontosan már nem emlékszem), de aztán végül mégis maradtam.
Megkérdezhetem, hova jársz? (Ha akarod, írhatod pü-ben is :) )
És igen, én is úgy gondolom, hogy nincsenek véletlenek, szóval oka van annak is, hogy oda járunk most, ahova. Hogy pontosan mi, azt én már kezdem kapizsgálni, bár talán teljesen sosem fogom megérteni. De legalábbis sejtem, és ez megnyugtat.

Shanci, kívülről tudod? De jó! :) Én még sosem láttam, úgyhogy nekem nagy élmény volt. Viszont akkor te jól ismered Scarlett történetét, akkor hozzád intézem a kérdésemet vele kapcsolatban! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 09 (kedd), 17:36 
Betűmániákus

Óóóó, látom belendültetek! Nagyon örülök. :)

Az én mostani osztályom nagyon jó. Nagyon jó emberkékből áll össze, nagyon szeretem őket :) Nekem általánosban volt gagyi osztályom... mindenki keresztbe tett mindenkinek, beszóltunk, szitkozódtunk. Förtelem :? Szegény oszi... Aztán 8-ban új elkaptuk az igazgató helyettest ofőnek, mert emez elment szülni. Az volt csak a buli! Mint a kis angyalok... ha értetek szigorú és pökhendi nőszemélyt. ráadásul öreg is volt és fizikát tanított... és mindig a suliban eszi az avas... De mindegy.

Nekem az elfújta a szél már unalmas. A szerb csatornákon mindig leadják, úgyhogy én már fejből fújom -.-

Jaaja, Amph, dejó neked! Nekem röhejes a magánéletem - már ha van ilyen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 22:24 
Fanfic-faló

Igen, sajnos nálunk is rossz a közösség. 9edikben minden oké volt, mert nem ismertük egymást, összecsiszolódással minden rendben ment, aztán 10edikben sokan megmutatták a valódi természetüket... Sok a kipofázás, a vérszívás, oltogatás, szánalomra méltó, hogy itt vagyunk immár 13adikban és nem tudunk egymással jóformán két értelmes, normális hangvételű mondatot váltani. Óvodás szint =D>
Persze, vannak akiket nagyon bírok, velük jól elhülyülünk, sulin kívül csak msnezünk. Nincs semmi extra.. én is utálom a sulimat, szerettem volna iskolát váltani, mikor még tehettem csak akkor anyu nem engedte.. mikor pedig már engedte volna, akkor már felesleges volt.. Nem értem, miért kellett itt tartania, de hát mindennek megvan az oka :|

Úgy veszem észre, elég sok köztünk a hasonlóság Aila :D Ennek igazán örülök :)
Menj, pihikélj csak, szépjóéjszakát^^ Szépálmokat Neked :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 22:15 
Fanficbúvár

Először is, sose kérj bocsánatot a hosszú hsz-ekért. Egyrészt mert azokért nekem kéne akkor leginkább bocsánatot kérni, mert sokszor ritkán jövök de akkor hosszan. :oops: Szóval emiatt ne aggódj! ;-) Szeretünk olvasni, én legalábbis mindenképpen, a többieket is úgy ismertem meg, hogy osztják a véleményemet, szóval...:P

Hát igen, ez valóban tény a pöttömséggel kapcsolatban, hogy az összes nadrágom először a varrónőhöz megy a boltból. :? De hát ennyi legyen a legnagyobb gondunk egész életünkben. ;-)

Szóval 3 év... Húú, de jó, akkor tényleg tündérmese! 8-> 8-> Gratulálok, akkor szépen választottál! :)

Jaj, a ti osztályközösségetek is rossz? :-( A miénk is borzalmas... De nem baj, már csak néhány hónap és vége. :-D Bár én már most tudom, hogy - akárhogy elkívánom őket most - azért hiányozni fognak. Ha nem is ők és konkrétan a sulim, amit utálok, de az egész rendszer igen. Mert ezt már ismerem, megszoktam, belenőttem és átéltem, most meg majd egy teljesen új világ kezdődik (már ha sikerül). Én pedig nem bírom a változást... :cry:

Jaj, lányok erről jut eszembe, ami kimaradt az előző hsz-emből, hogy pont a film kapcsán jöttem rá, hogy "talán" (na jó, számotokra valószínűleg, főleg te, KyKy) hiú ábrándokat kergetek, mert akit szeretnék, talán nem is létezik. Talán szívfájdítóm nem is felelne meg ha megkapnám, és miatta nem veszem észre a fontosat ... :-< Talán, ahogy Scarlett számára is, nekem sem Ashley Wilkes a szőke herceg fehér lovon, hanem Rhett Butler a fekete ábrázatával. Csak nehogy én is későn döbbenjek rá... :cry: Szerintetek?

Na jó, megyek aludni, hátha azzal kikerülhetem, hogy megismétlődjön ez a hosszú, fárasztó és feleslegesen unalmas, szenvedős nap.

Szép álmokat! :)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 22:05 
Fanfic-faló

Szióka!

Örülök, hogy írtál megint :) Körülbelül hasonló volt a mai napunk, borzalmasan hosszúnak éreztem pedig eseménytelen volt a sulis 7 óra. Bár.. Nehéz a viperafészekben jól érezni magam, borzalmas az osztályközösségünk, mindenki szapul mindenkit és ezt 7 órán keresztül töményen hallgatni.. azt hittem kitépem a hajam már a végére! -.-
Jobb híján naplóírással ütöttem el az időt, vagy sutyorogtunk hátul csajommal :D Én sajnos, ha hulla vagyok sem tudok aludni délután, képtelen vagyok :( Végkimerülésig képes vagyok rohangálni, ez néha jó néha nem..

A nyelvvizsga valóban a felvételihez kell, sajnos eléggé elhúztam az időt, de remélhetőleg minden sikerül és nem szivatnak meg megint. Előző írásbelimet azért buktam, 5 ponton csúsztam el, mert 2 teljes feladatot rossz helyre dolgoztam ki. A vizsgáztató többször is nézte a papíromat, de nem szólt volna a némber, hogy "hé te barom, nem jó helyre írsz", áhh.. Kellett nekik a pénz a pótdíjra, szemetek..

Én nem szeretek pirinyó lenni, mindig elveszek a tömegben :$ nehéz a lábikómra cipőt kapni xD és minden farmeromból vagy 8 métert le kell vágni, hogy használható legyen :D Dehát nekem ez a sors jutott xD Pasik szempontjából valóban könnyebb dolgunk van, mert ha a srác alacsonyabb is, mint az átlag, akkor sem leszünk magasabbak nála, és vehetünk föl mellettük magassarkú topánt ;;)

Ha már pasi :oops: Gondoltam, illetve reméltem, hogy viccelsz Aila :D :p
A tündérmesém? :oops: Nevezhetjük annak is!^^ Sok volt a hullámvölgy, a buktató, a kavarás és miegymás, de mindezek ellenére több, mint 3 éve együtt vagyunk :) Békés és harmonikus a kapcsolatunk alapjában véve, bár akadnak kisebb összezördülések, de hol nem :) Baráti társaságon keresztül ismertem meg, dizsiben találkoztunk először, és ott is jöttünk össze 3 héttel később ;;) Szeretem nagyon, olyan kis édes :) És az a legjobb az egészben, hogy nem múlt el a szerelem :oops: Legalábbis részemről tuti nem, és úgy érzem ő is imád engem :) Szerencsésnek mondhatom magam, egy nagyon nyugis és tisztelettudó, csendes srác, vagány, de nem kötekedős :) Enyém ( L ). ^^

Mindenki a mozit hajtogatja, menjünk már eeel xD Alice*

Bocsi a kisregényért, megint xD befoglalom az okosságaimmal az egész fedélzetet -.- xD

Csók Nektek :)

hsz összevonás moderátor által

hűhűű, most nézem közben, "szárnybontogató" lettem :D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 21:46 
Fanficbúvár

Hát ez a hetem sem alakul könnyebben, mint az előző, pedig ez még nagyon az eleje, de már agyhalott vagyok megint... :? Ez a mai nap borzalmas volt, pedig nem történt semmi. Hosszú volt és minden órával csak egyre rosszabb lett, amit nem igazán értek, mert dogát se írtunk, 7 óránk volt, ami ugyan sok, de volt már 8 is, szóval... de mégis olyan hosszú és idegőrlő volt, hogy már nem tudtam mit kezdeni magammal. Mikor hazaértem, csak bedőltem az ágyba és már aludtam is I-) Pedig tegnap sem voltam fenn sokáig, szóval rejtély számomra. Apum szerint elért a tavaszi fáradtság... Hurrá! :?
Na mindegy, még ez a hét tudom, hogy húzós, számítottam is rá, hogy rosszabb lesz, mint az előző, mert jön a nyelvvizsga másik (nehezebbik) fele... :-< De hát nem panaszkodom, én akartam, és túl is fogom élni, ahogy előttem is már sokan, de ettől még nem jó... :?
Viszont hallom, itt is a nyelvvizsgákról folyik a szó! :wink:
Nara, jól teszed, hogy már előre megpróbálod, mert hát most még nincs mit veszítened (már a pénzen kívül, ami valóban nem kevés... :? ), mert próbálkozhatsz még, viszont nekünk Amphetaminnal (ha jól vettem ki a szavaidból), az érettségihez kellenek a pontok, szóval utolsó esélyek ezek. Úgyhogy szurkolok mindenkinek! :)

Shanci, ne aggódj, nem vagyok rád mérges, csak nem teljesen értettem a dolgot, de tényleg semmi gond!:) A pü pedig... bocsi, egyszerűen már nem volt rá erőm, pedig azt hittem el, de úgy elszaladt az idő. De vagy ma vagy holnap legkésőbb mindenképpen kapsz tőlem. Ne aggódj, nem úszod meg a reakciómat a sztorid lezárására! ;-)

KyKy, jobbulást, drága, próbálj meg azért a lehetőségekhez mérten pihenni! :-*

Egyet értek, éljenek a pöttöm lányok, én is az vagyok és imádok az lenni, szerintem nekünk sokkal jobb dolgunk van! :-D Már ezt az egy alkalmat kivége, Amphe, mikor diszkrimináltak a Rendőrtisztiről... :-(
De a pici lányok szerintem cukibbak és több esély van pasit találni is (legalábbis reménykedni kell ebben ;-) )!
Amphe, nem gondoltam én komolyan a kizárást a barátod miatt, sokkal inkább érdekel a dolog, mióta tart a nagy szerelem, hogy ismerted meg, stb. Érdekelnek a részletek, mesélj nekünk tündérmesét! 8->

Hurrá, nőnap... :? Bár legalább apukámtól kaptam virágot meg csokit! :) Ti látom, szerencsésebbek voltatok.

Komolyan mondtátok a többletpontokat az abortuszért??? Ezt egyszerűen nem hiszem el... :? :? Ez már tényleg szánalmas. De ezt hol olvastad? Azt hittem, már mindent tudok a témában, de ezek szerint mégsem.

Na jól összegyűltettek itt, pszichológia kedvelők! ;-) Aztán lehet majd minket boncolgatni, bár az én lelki világom sem egyszerű eset... :oops:

Szóval akkor Alice szigorúan nem 3D-ben? Igen is, értettem! :-D Pont most hallgattam, hogy Avril énekli a zenéjét! :) Jaj, szerintem annyira szép az a nő!
Tényleg erről jut eszembe, tudtátok az Oscarokat? Annyit tudok, hogy Sandra Bullock, de melyik filmjéért kapta?

Jaj, lányok, annyira tetszett az Elfújta a szél! 8-> Bár megmondom őszintén, nem tudtam és még most se tudom eldönteni, hogy tudok-e azonosulni Scarlettel, azzal, amit és ahogyan tett, de azt mindenképpen elhiszem, hogy valóra váltotta mindazt, amit elhatározott és azóta is boldogan élnek Rhett-el és sok-sok kisgyerekkel Tara-n! :) Legalábbis szeretném ezt hinni, ha már a szél úgy elfújta a világát. Szóval szerintem csodaszép klasszikus volt, elbűvölő, olyan tipikus régimódi, suhogó szoknyákkal és történelemmel (mert ezekből mindig jobb volt a törit megtanulni, mint az órákon, ahol száraz és unalmas). És legfőképpen hidegkirázós volt, nagyon sokszor sírtam el magam majdnem! Sajnáltam, szántam őket, de közben dühös voltam rájuk és a világra, ami ezt tette velük. Na de be is fejezem, csak nagyon elkapott a hév, mindig elkap, ha belelendülök egy film vagy könyv véleményezésébe. :oops: De hát ismertek, tudjátok, hogy tudok lelkesedni! ;-)
Ja, Riika neked külön üzenem, hogy vége az Üvöltő szeleknek, úgyhogy majd mesélek! :)

Most hirtelen ennyi jut eszembe! :)

Puszi mindenkinek!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 19:10 
Fanfic-faló

Pöttömöké a világ! :D Különben is sokan szeretik a mini csajokat :) Akinek meg az számít, hány centi vagyok és nem a teljesítményem, az eszem nézi, az bekaphatja a bal fülem tényleg..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 19:01 
Betűmániákus

Áááá, én a szexuálpszchológián is gondolkodom :lol:
Most miér'? /:)

Nyugi kislány, ha van eszed, akkor nem érdekel senkit, mennyire vagy pöttöm. Én is annyi vagyok, nyugi és még nőhetünk! :D

Ööö, annyiban, hogy elismerik, hogy tovább tanulsz a külső körülmények ellenére. Ezzel akarnak segiteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 19:00 
Fanfic-faló

Hát sajna nem elég nekik a 156centim, az a 4 centi már igazán sokat számított, 160 az alsó határ.. Azt mondták, hogyha a fizikai felvételim 100% lenne akkor sem vennének fel mert alacsony vagyok.. pff, megnyalhatják :oops: :D de komolyan XD szánalom.

Nem baj, nyelvvizsgát tekintve jobb a biztos, nekem sem kellett volna az utolsó pillanatra hagynom, de ha már voltam ilyen dinka, akkor IJ :) Majd lesz valahogy..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 18:42 
Írópalánta

Sziasztok! Boldog nőnapot mindenkinek! :D

Jobbulást KyKy! Szerintem igyál sok teát, meg vegyél be vmi közérzetjavító bogyót... nekem az be szokott válni.

Én is elég humán agyú vok, ami viszont azért ciki, mert az egész család reálosokból áll, informatika, villamosmérnök, gyógyszerészmérnök vagy mi franc, szóval jól nézek én itt ki, aki síkhülye a matekoz :D Szerencsére legalább fizikából most olyan a tanár, hogy kegyetlen,d e arra hajt, hogy megérsük. Ja és azoktól kevesebbet vár el, akiken látja, hogy hidegen hagyja őket a téma :D

Nálunk a kémia volt az, amiből nagyon lehetett puskázni, csak az a baj, hogy szegény tnő (már nem fiatal) nagyon beteg lett, és most kaptunk egy szigorúbbat. Azért remélem hamar meggyógyul és most csak részben azért, mert nála nem kell annyit tanulni :D végülis jófej...

Hú hát én teljesen ki szoktam lenni, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy mi akarok lenni, mert ez rohadtul változik nálam és mindig olyan hülyén érzem magam, hogy nem tudom. Bár van olyan ötletem, hogy valamit a nyelvekkel kezdenék, mert azt szeretem is tanulni és viszonylag jó vagyok benne. A bioszt is szeretem, csak az orvosihoz kémia is kell, az meg, mint már említettem, annyira nem fekszik. Ezért is gondolta néhány hasonló "problémákkal" küzdő oszt. társam a pszichológiát :D

Amphe, én is most szeretnék középfokú nyelvvizsgázni németből májusban :D Nekem mondjuk ráérne, de tudod, biztos ami biztos ;) Aztán meg meglátjuk sikerül-e... Én csak 9 éve tanulom, de azért még mindig lenne mit... Ja meg a szóbelitől félek, mert én abban sokkal rosszabb vagyok :D

Kriminálpszichológus? És ehhez nem elég, csak 160 cm? Hát biztos félnek, hogy a bűnözők kárt tesznek a dokiban :-P

Ez a terhességes-abortuszos dolog télleg durva! Már bocs, de mi köze ennek az egyetmhez? o.O

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 18:40 
Betűmániákus

Ha hátrányos helyzetű vagy, akkor ismét csak más korlátok közé keveredünk^^ Viszont ez a nemzetiségi megkülönböztetés... érdekes, hogy mindenki az egyenlőségről papol, amikor még ilyen téren van megkülönböztetés... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 18:32 
Fanfic-faló

Ez elég elszomorító :shock: Nálunk a nevesebb versenyeken elért eredményekre igenis jár a pont. Jár a nyelvvizsgáért, emelt érettségiért (bár sztem ez nálatok is stimm), jár továbbá, ha tartósan fogyatékos valaki (autista, stb.) jár ha anyukádnak apukádnak csak 8 általánosa van és arről mittoménhol nyilatkozatot is tettek, asszem kapsz pluszt, ha örökbefogadott gyermek vagy, ha roma származású vagy (a hátrányos helyzet miatt).

Áhh.. Senkit nem akarok ezzel megsérteni, de mitől jobb egy roma, mint egy magyar? Mint ember, ugyanannyit érünk, csak a viselkedés nem mindegy... Erre plusz pontot adni szerintem felesleges :|

Abortuszra visszatérve, arra (is) adják a pontot elvileg, ha elveteted, konkrétan azért, mert tovább akarsz tanulni.. ez is baromság.

Szánalom mi megy ebben az országban :| -.-"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 18:16 
Betűmániákus

Pfff... azt hallottam, hogyha terhességről van szó, akkor jár pont, de az abortusz! :shock: Ez durva... és azért jár valami, ha valakinek teszem azt... fáj a foga? Szerencsétlenek... :? Azért az egyetemért nem sodornám veszélybe a testi épségemet, de úgy látszik, nem mindenki gondolkodik így. Nálunk viszont ilyesmire még csak hírből se adnak plusz pontot. A versenyeken elért helyezéseket se nagyon veszik figyelembe. És ha nem szerb a neved, akkor nem is sok az esélyed... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 17:57 
Fanfic-faló

Biztos vagyok benne, hogy menni fog, úgy érzem elég talpraesett leányzó vagy :-) Olyan baromságokért adnak többletpontot, hogy pofám kb leszakad.. olvastuk neten, hogyha már volt abortuszod, akk +30 pont.. Isten bocsássa meg, hogy azért nem fogok gyereket csinálni, hogy aztán megöljem szaros 30 pontért.. Embertelen! Nyelvvizsga többletpontoknak még van értelme, mert az tudáson alapul, ha okos vagy, jogos, hogy jár egy kis plusz.
Én most megyek majd németből nyelv vizsgázni, 14 éve tanulom a nyelvtan és a beszédet, remélem sikerül :oops: Az angoltudásom sajnos elég hiányos, bizonyos kellemetlen okok miatt, de azért pár mondatot elcsacsogok, ha úgy hozza a helyzet. Lehet megpróbálom az angolt is, ki tudja, mi lesz még; csak az a baj, hogy hihetetlenül drága :O 20ezer felett nem nagyon kapok olyan nyelvvizsgát, ami akkreditált és mindenhol elfogadott... -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 17:51 
Betűmániákus

úúú, igen, tudom, hogy nálatok is nagyon népszerű lett a szak... Kérdezték is, hogy miért nem próbálkozok meg a dologgal Szegeden, mivel közel van meg ugye az anyanyelv, de... teljesen mások a föltételek, mint nálunk, és nekem halasztanom kellene, hogy átvegyem az anyagokat... és úgy esélytelen. Meg kritérium - ha angolból mennék - a legalább középfokozatú nyelvvizsga, és nekem nincs, attól függetlenül, hogy jól megy a nyelv... :(
Úgyhogy maradok itthon. Bár nálunk is érdekes lesz, mert 300 emberkéből fölvesznek úgy 70et... :shock: Nem lesz fenékig tejfel szakirodalmat meg esetleges ajánlott olvasmányokat más nyelven, más írással tanulni/olvasni, de nem olyan reménytelen. Hazai terepen kiismerem magam... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 17:20 
Fanfic-faló

Hopp, szét vagyok hullva -.-" "Szép tervek" előző hsz-ből kihúzva xD De azért szép lenne, na :D

Pszichológia bizony, hogy érdekes, civilben nap, mint nap használnom kell, még ha nem is annyira mélyre menően, de velősen a dolgok mögé nézek, és hülyére analizálom magam a naplómban xD Az autizmus nagyon érdekes téma lehet! Én még nem igazán foglalatoskodtam vele, de ha beletúrnék bizonyára érdekelne engem is :)
Kíváncsi lennék, milyen más nyelven anyagot megtanulni, ami nem csak a német/angol/egyéb tudásra, hanem sokkal többre szakosít! Izgalmas! :)

Tutira felvesznek, és be is fejezed :) Én bízom benned ^^ Egyetlen gond van a pszichológiával, hogy nagyon magas a bejutási pontszám.. nem tudom Felétek ez hogy műxik, de nálunk a max 480 pontból 440 az alsó határ :(:(:(:( Nagyon félek, hogy nem sikerül elég pontot összegyűjtenem a bekerüléshez! Ha viszont mégsem kerülnék be, akkor a felvett szak mellett fogom tanulni szorgalomból.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 17:12 
Betűmániákus

Öööö, azt mondta egyikre se megyek. xDD
Nem tudom, mennyire olvastál visszamenőleg, de én is pszichológiára szeretnék szakosodni. :D Épp ezért megyek versenyre... már nyár óta foglalkozom komolyabban a témával, így civilben és nagyon érdekes. Meg nehéz... dehát mi nem az? :roll:
Szóval... :D De én nálunk tanulom majd ha fölvesznek... szerbül. :)
Én allergológus szerette volna lenni, de túl hosszú út vezet odáig.

Ha a pszichológiát sikerülne befejezni egyszer... akkor azonnal az autizmussal foglalkoznék. Kutatnék elemeznék, és központot nyitnék itt nálunk, mert Vajdaságban egyáltalán nincs. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 16:48 
Fanfic-faló

Én is orvosira szerettem volna menni, biosz kémiával mentem volna, csak időközben a válság miatt a biosz tanárnőnknek el kellett költöznie a suli környékéről, nagyon messzire mentek és új tanárt kaptunk. Az új azt mondta, hogy megérti, hogy a 28 diákból 27en nem akarnak csinálni semmit, úgyhogy nem erőlteti, aki akar az tanuljon vagy járjon biosz fakultációra.. Köszike :D Én t9bb faktra is járok és a töri ütközik a biosszal, úgyhogy sajna kilőttem az orvosit, így nem nagyon tudok felkészülni a biosz érettségire... Neurológus szerettem volna lenni :(

Most a felvételi kérelmet pszichológiára, jogra, andragógiára és ókori kultúrák tudományára, azon belül is egyiptológiára adtam be :) Majd meglássuk, mi sikerül. Leginkább a pszichológiára szeretnék bekerülni, nagy álmom, hogy viselkedéselemző lehessek. Kriminálpszichológus lett volna az eredeti választás, csak a Rendőrtiszti fősulira nem jelentkezhetek, mert a magasságom nem érte el a limitet (160 cm). Jó, nem? Szerintem egy profilozónak nem a magassága, hanem az esze és a logikája lenne a fontos, de hát ők tudják.. :-P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amphetamin 2010 március 08 (hétfő), 17:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 16:28 
Betűmániákus

xDD

Nálunk is azt a nézetet vallják a tanárok, hogyha a diák puskázik az már félsiker, mert foglalkozott vele, tudta, hogy készülni kell, még ilyen módon is. :D
Óóóó, nekünk fontos a fizika, mert fölvételi tantárgy orvosira. Meg a kémia is, de nekem jövőre már nem lesz... vagyis igen, csak szétboncolva. Matek is négy év, mert a gyógyszerészeti egyetemre nálunk matek meg kémia a fő tantárgy. :? De én egyikre se megyek, szóval... :lol: De nem sokra mennék ezek nélkül...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 16:23 
Fanfic-faló

Nekem meg kémiában és fizikában is csak papíron volt ötösöm :oops: Abszulút humán beállítottságú vagyok, egyik tantárgy sem köt le. Kémiám hála istennek már nincsen ebben az évben, fizikát tartanak ugyan,de érdemes lenne látni, mit művelünk órán... Zenét hallgatunk, amőbázunk, van aki olvas, hímez, eszik, alszik :D

Meg is mondta a tanár, nem érdekli, hogy mit csinálunk, míg ő leadja az anyagot, csak a dolgozataink legyenek jók. Azt meg nem nehéz! :D Két fizikaszakos van az egész suliban és az egész 13adikos évfolyamot a mi tanárunk viszi. Mindhárom osztály ugyanott tart az anyaggal, és ha dogát írunk, mindig ugyanazokat a kérdéseket kapja mindenki, csak ki előbb, ki később ír xD Mindig megvannak a dolgozatkérdéseink előre kidolgozva, általában mi írjuk a teszteket utoljára :P Szabadon lehet nála puskázni is, azt mondta, legalább fejlődnek a készségeink, ha kikeressük a megoldásokat a könyvből XD
Bolond egy figura, az már tuti :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 16:06 
Betűmániákus

Kémiában igen, meg fizikában. Az analitika meg színtiszta kémia.
A matekot nem szeretem és mindig el is cseszek valamit, szóval... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 15:53 
Fanfic-faló

Boldog nőnapot Csajócák! ^^ >:D< >:D<

Szegíny Shancim :( Ilyen jó vagy számításos őrületekből? :shock: Dejóneked O.o Én vért izzadok a matek kettesért, pff 8-| Szerencsétlen vagyok xD Biztosan megkapod az ötöst, ne légy borúlátó :oops: egy tizedes nem a világ :)

Kykym mihamarabbi gyógyulást Néked! :-* Legjobb lenne, ha otthon pihenhetnél az ágyban! Mikor én dögrováson voltam itthon voltam 4 hétig, pedig végig feküdtem jóformán... Ha nem tudod kipihenni, kifeküdni a nyavalyádat, komolyabb is lehet belőle, ha ennyire rosszul érzed magad :( Lázas nem vagy (még)?

Narácska, dobtam neked egy kritikát a szösszenetedhez ^^ Felkutattalak, és lám, szépet találtam :$ Most a hosszabbakra sajnos nem futja a csöpp szabadidőmből, nyakamba szakadt egy valag tanulnivaló, de ha lesz egy szusszanásnyim, belenézek a többi művedbe is :)

Csók Nektek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 15:37 
Betűmániákus

Sziasztok!
Lehetőleg szebb napot kívánok nektek az enyémtől! :roll:
Elcsesztem az analitika tesztemet... vagyis pontosabban egy számítást nem fejeztem ki 4 tizedesben, csak 3-ban, és így könnyes búcsút inthetek az ötösömnek... :-<
De aztán kaptunk csokit a fúktól :)

Óóóó, és BOLDOG NŐNAPOT, DRÁGÁK! $rose $rose $rose $rose :-*

KyKym, te meg gyógyulj meg >:D<
Hogy egyesek milyen ganék -.-
Szegény lány...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 9:22 
Könyvmoly

sziiiaasztok! :)

hihetetlen! visszatért az élet a topikba! :D

Shanci, nagyon jó lett a hajad, és még így sem rövid, szóval meg van bocsátva a vágás. :D

jaaaj, más mondandóm nem nagyon van... :oops: a hajam nekem gagyi... vékonyszálú, és hullik is.
szemüveges még nem vagyok, de azt hiszem, nekem nagyon jól állna, ha lenne. Legalábbis, ha poénból felveszem, mindig megkapom, h de szuperül áll. :D

kivagyok, lányok... holt beteg vagyok, és muszáj bejönnöm, mert Kriszti baszogat. meg is kaptam, h hogyan vagyok felöltözve, meg miért betegedtem meg, stb. :-S és Ő nem enged haza. a főnököm igen, de ő, aki még csak egy kicsit sem a főnököm, nem... nagyon elegem van, nem vagyok jól... :(

Riika, kapok pü-t? :D Váó, oké, alig várom! :D

na, de most megyek, mert leküldött a dokihoz az említett kollegina. -.-'

puszillak titeket.

ps.: Maycsit megpróbálom ma felhívni, mert egyem a kis húsát, írtam szülinapjára, és semmit sem válaszolt. :-S

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 21:07 
Fanfic-faló

Sirius nagyon jó hely Shancim és mondhatjuk, olcsó is :) Sokat jártunk oda barátokkal, barátnőkkel, imádom a nyugit és a szokatlan berendezést ^^

Nem tudom, hogy szabad e ilyet, ezért nem írok linket, de a ficblogban frissítettem egyet, akit érdekel, kukkantson be :) Megtaláltok, nem nehéz :D

Júj, Narácska láttam jöszöl a Táborba :D Boldog vagyok ^^ ( L ).

Csók

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 19:44 
Betűmániákus

Sziasztok lánykák!

Én tanulok... legalábbis mindent beleadok, de jaaj... ki érti ezt? Hülye száraz szöveg, ami... mindegy. Hallottatok már az oszlop-kromatográfiáról? Gyakorolva könnyebb, mint így elméletben. Uncsi. (:|

Jaaaj, a Sirius teaháztól már hallottam. Oda akarunk majd menni, ha minden jól sül el. 8-> Bár még mindig nagy kérdőjel a dolog :-S De csajok, ha nem kerítitek elő valahogy Malycsit is, akkor mi lesz? Én innen nehezen tudnék intézkedni. :(

Hm. Nekem már muszáj volt mennem... bár én se jutottam volna el, ha anyum nem jelent beteget, és nem megyek el én helyette. :roll: Tegnap borzasztó migrénje volt - pedig neki aztán sose szokott lenni, és én mentem el helyette. Milyen jó, ha egy fodrászunk! :D Szóval így... De jövőhéten úgyis bejelentkeztem volna. :roll:

Szemüveg? *lekopogja* Néha már túlságosan is jól látok láthatatlan dolgokat is. /:)

De megyek. Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 19:27 
Fanfic-faló

Nem baj, nyugodtan lustulj csak :D Egyik barátnőmnek van egy szuperjó szemcsije, azt felpróbáltam és ha szabad ilyet állítanom, jól is állt a fejemen xD Olyan szeretnék majd csináltatni én is. Bronz és óarany színei vannak a száraknak, hasonló a mintája, mint a tigris csíkjai, Gucci szemüveg, lencse kerete nincsen és az orrtámasz is átlátszó.. Lényegében az egész szemüveget a két szár láthatósága alkotja xD Annyira szíp ^^ <3

Hajproblémák, mindig voltak, vannak, és lesznek is :D Az enyém nagyon vékony szálú ezért a vasalástól hamarabb töredezik a vége, azt kell majd rendbepakolnia a fodrásznak.. Én meg frufrut akarok vágatni épp :D mókás xD

Művész mozi, hmm, nem rémlik, hogy ismerném, de biztos klassz kis hely :) Pesten sok ilyen hangulatos kis zug van, kávézók, teázók, meg miegymás :P Nekem pl. a Nemzeti Múzeum melletti utcában lévő Sirius teaház az egyik nagy kedvencem ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 18:56 
Írópalánta

Sziasztok!

Igen én is pont a történeteidet néztem Riika és láttam, hogy olvastam néhány versed :D Művész mozi? Sajna nem, pedig jól hangzik :D
Egyébként hol van? Hátha szintén budapesti gimislányként ismerem a helyet ;)

Nekem egyébként kicsivel a vállam alá ér a hajam és lassan nekem is el kéne mennem fodrászhoz, mert kezd kimenni belőle a tépettség és semmi fazonja :-/ + éppen lenövesztettem a frufrumat szal azzal is kéne kezdeni vmit :D *sóhaj* Ezek a hajproblémák ! xD

Hát amphe (^^" lusta vok ^^") ha megnyugtat, én is szemüveges vok... Ha van egy szép kis szemcsid annyira nem zavar, bár engem is idegesít, hogy nélküle jobban néznék ki sztem...

Na most ennyi :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 18:09 
Fanfic-faló

Sziasztok Csajok!

Örülök, hogy egyre többen vagyunk és végre itt van Riika és Ailana is :) olvastam már rólatok pár szót, de még nem volt szerencsénk egymáshoz :)
Ailana, ne haragudj rám, én nem akartam ám úgy az A betű gazdája lenni :$ Nem akartalak megfosztani ettől a tisztségtől ^^ Először én azt gondoltam, Shancim arra írja, hogy lesz az A betűnek gazdája, hogy néha "A" betűt hagyok a kritikám végén, és most hivatalosan is bemutatkoztam xD (jó magyaros mondat, rá se rántsatok =)) ) Később jöttem csak rá, hogy a KASMÍR A-a lennék én :) :oops: kövezzetek meg, olyan okos vagyok, mintha muszáj volna xD :D na nembaj ^^"

Megkaptam a képet Shanci, jó kis rövidke lett a hajad O.o viszont gyönyörűen csillog :oops: Bár az enyémnek is ilyen egészséges színe lenne * nagyot sóhajt * Riika, nekem is elég kezelhetetlen a hajam, de legalább a vasalást hagyja.. Nem tudom, hova lennék nélküle, má kitéptem volna szerintem mind egy szálig xD Utálom, mert annyira rendezetlen, mikor hullámos, semmi "szabályosság" nincs benne, mint mikor be van göndörítve rendesen.. Kiborít sokszor.

Meglepett Kyky, hogy csalódtál a filmben :| Lehet túl sokat vártunk tőle? Szerintem jók a 3D-s filmek, csak rohadt kényelmetlen a szemüveg hozzá -.- Bár nem mindegyik film jó ilyen nézetben. Alice-t, ha eljutok a moziig, biztos simán nézem, főleg, hogy úgy néz ki, hamarosan szemüveges leszek :oops: :cry: Nagyon szép leszek :-Ą

Na, megkaptam, ide egyedülállók jöhetnek csak, dobjatok ki gyorsan xD :D

A kéket én korábban nem szerettem, mert nagyon fiúsnak tartottam.. De láttam egy rucit Jade-en (Tom Felton bnője), és abba a színbe belehabarodtam :) Hihetetlenül tetszik ^^ Most per pill a műkörmöm hegye is kék :D xD Előtte zöld-ezüst volt, igazi mardekáros karmok voltak :twisted: Imádtam! :)

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe :) Később még benézek! Csók Rátok.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra