Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 20:45

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 19 (péntek), 15:15 
Betűmániákus

Hali! :)
Uhh, olyan szépen süt a nap, hogy már nézni is öröm... tiszta fényes a lakás! 8->

Nos, Sári profi röplabdában és csak rosszkor mozdult meg rosszul. Bár ő nem olyan, mint én... átlagban fóbiám van azoktól a dolgoktól, amik valami rosszat csináltak velem... :roll: Sári még csatázik és átlagban nyer. :lol: Én speciel utálok biciklizni és nagyon félek, mióta elütöttek 2x is... de le kellett győznöm, ha nem akartam órákat gyalogolni -.-"

Igazából nem tudom, mi bajuk van, vagy mit hallottak, de engem nem is érdekel. :-P Tojom le magasról, már bocs... /:) De előtte még lesz egy beszélgetés, ahogy már mondtam.

Az ciki, ha nincs top 10em?
Ezen sose gondolkodtam még...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 19 (péntek), 13:58 
Fanfic-faló

Ailana írta:
Lányok, ki tud wordből jpg-t kreálni? Na, jelentkezők? :P Szeretném kitenni a meris adatlapomra az oklevelemet, de wordben kaptam és nem tudom, hogy kell... :oops: Ötletek?

ha kiexportálod pdf-ként, utána ha megnyitod valami pdf-olvasóval (pl adobe reader) ott elvileg tudod jpg-gé exportálni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 19 (péntek), 9:02 
Könyvmoly

Ailana írta:
"Szegény fiúk, ott legfelül, talpig aranyban, de tök egyedül, a hatalom nyűg, csak ostoba lánc, amíg itt lent folyton szabad a tánc!" - a himnuszom! :x :x (az egyik ;-) )

:x Imádom... nem is tudom, hogyan lehetek ekkora musical rajonó... eről jut eszembe... :D Hétfőn megyek színházba, megnézni a legújabb musicalt, a Rebeccát! :D :x Alig várom, és úgy bízom benne, hogy Bereczkiékkel látom... az első olyan színdarab, amiben szerelmespárt játszhatnak (legalábbis ezt hallottam, de már hallottam olyat is, hogy a Nyomorultak volt az első, szóval én már nem is értem...)

Egybk Aila, szerintem word-ből nem lehet jpg-t varázsolni. :-S Max ki kéne nyomtatni, és be kéne szkennelni, amit aztán jpg. formátumban lehet menteni. Legalább is én ezt tudnám összehozni. Ha elküldöd, én megcsinálhatom neked, mert a benti gépemen van scannel. :) Aztán, lehet, hogy valami számítógép zseni rátalál a topikra, és ő tud ötletet mondani. :D

FIGYELEM! HÁZI FELADAT!

Tegnap msn-en unatkozgattam, és Lanával beszélgettem, mire bejött az ötlet, hogy írjuk ösze a top 10-es pasi listánkat. Megtettük. :D Szóval, mindenkitől kérek egy ilyet!

Shanci, Aila, Nara, Amphe, Riika, (mondanám Maycsit is, de már nem szeret minket.. :(( ).

Vili? :D Én már összeírtam, és mihelyst elmúlott 10 óra, be is gépelem nektek, de sajnos pár percen belül jönnek ellenőrzini minket, és addig nem leszek készen. :-S

Patiszon... blőő... mégis mi az, hogy kb undorotik a dologtól? :D Speciel én hetero vagyok, de nem undorodom magamtól... de ha a nőket szeretném sem hiszem, h undorodnék a pénisztől...
mindegy, fura, nem is izgatom magam rajta, mert Taylor (az én Jacobom) éééés KEANU :x úgyis a nőket szereti, és csak ez a fontos! :D
Ki lenne benne egy (vagy kettő) pasielrabló akcióban? :D

Amphe, igen, jó beszélgettünk, de lehet, hogy a hétvégén sem tudunk sokat... :( Sajnos anya tegnap bejelentette, hogy kertet rendezünk szombat és vasárnap... (két napon keresztül? mikor van két kicsi kertünk? :-S mindegy...)

Shanci, nem értem... mi lehet olyan rossz abban a családban, hogy így ellenzik a kapcsolatot, de téged egyáltalán nem riaszt? Kíváncsi lennék...
Szegények? Esetleg túl gazdagok, és egy undok elit bagázs? Vagy...?
Egybk meg hiába az elhatározás, bizony a szülők, ha akarják tönre tudják tenni a kapcsolatokat. Ez többszörösen is bizonyított tény. Sajnos, túl nagy befolyással vannak ránk, és amíg együtt élünk velünk, még csak egy fikarcnyi esélyünk sincsen... :-S
Nálam ilyen példa még sosem volt, mert én eléggé független vagyok, a kapcsoaltaim 4 hónapnál tovább nem igen tartott, de barátnőim, ismerőseim, stb. életében sikerült szétbomlasztani a párt.

Mindegy, azért én szurkolok neked, csak nem szeretném, ha csalódnál, a helyedben annyira nem élném bele magam. :(

Most viszont megyek, mert bármelyik percben jöhetnek adatvédelmet ellenőrizni. A listát ne tessenek elfelejteni! :)

Pusszizlak titeket! :-* :x

szerk.: itt is vagyok a listámmal:

1. mindig fenn tartva az éppen aktuális szerelmemnek... jelenleg Keanu Reeves van első helyen, de Bereczki Zol az örök első... :x
2. Taylor Launter
3. Sam Worthington
4. Ewan McGregor
5. Paul Bettany
6. Harrison Ford (főleg a fiatal Harry, és főként az SW-régi-trilógiában :D )
7. Gerard Butler
8. Mathis Küznler
9. Jude Law
10. Jóbarátokból a pasik :D Mindegyik évadban más jön be... :oops:

Egybk még tudnám folytatni a listát, de csak és szigorúan 10 lehet. Olyan előfodulhat, hogy többen vannak egy számnál (mint nálam a Jóbarátok pl.), de nem lehet 11, 12, vagy 10+1 :-P

ti nem szeretitek az ilyen listákat? én imádom.. előhozakodhatnék mindig, mondjuk hetente egyel... :-P :D tudok ám miket kitalálni... :oops: és legalább jobban megismerhetjük egymást... nos? :D

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 23:18 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hát akkor nem vagyunk osztálytársak! ;-) Viszont tőlünk nincs olyan messze Haraszti, úgyhogy...:)

Hát igen, híresnek se lehet könnyű lenni. De azért egye fene, jaj, de kipróbálnám, ha csak egy napra is! ;-) Aztán vissza a névtelenségbe!:-D
Mert hát tudjuk: "Szegény fiúk, ott legfelül, talpig aranyban, de tök egyedül, a hatalom nyűg, csak ostoba lánc, amíg itt lent folyton szabad a tánc!" - a himnuszom! :x :x (az egyik ;-) )

Shanci, a röpire visszatérve, amit előbb elfelejtettem megvéleményezni. Ne bántsd, légyszi!!! :oops: Én nagyon nagyon szeretem! 8-> 8->
Viszont azt megértem, hogy a barátnőd megsérült, ha valaki nincs hozzászokva, nagyon kemény tud lenni a labda. Még úgy is, ha hozzá vagy szokva, és van egy túlbuzgó mócsing tanár, aki azt hiszi az ő dolga és focilabda szintre fújja a labdáinkat... :-S Meg hát egy rossz mozdulat, aztán... aúúú... :cry: Úgyhogy megértem, de ne a röpit hibáztasd, hanem a sorsot! Ez most szerencsétlenül jött ki...:(

Lányok, ki tud wordből jpg-t kreálni? Na, jelentkezők? :P Szeretném kitenni a meris adatlapomra az oklevelemet, de wordben kaptam és nem tudom, hogy kell... :oops: Ötletek?

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 22:39 
Fanfic-faló

Hát, való igaz, Te kérdted, megkaptad :D :P Legalább kiderült az "igazság", bár fene tudja, szegénykémről már mi igaz és mi nem. Komolyan sajnálom a színészeket, akikre ilyen baromságokat ráhúznak esetleg ok nélkül, az életbe nem mossák le magukról a sok szennyet. Lehet, hogy életben teljesen normálisan és hétköznapiak... Mindegy nem megyek bele.

Mekkora lenne már, ha tényleg osztálytársak lennénk :shock: :D:D xD Hát nem vagyok kifejezetten pesti, Dunaharasztin lakom (nincs titkolnivalóm:D), egy macskaugrásnyira Pesttől, 20 perc kocsival :D Harasztira is járok gimibe, sajnos máshová szégyen, de nem vettek fel 8|

Kykym, ma is jót dumáltunk msnen :D Sajnálom, hogy holnap nem leszek sokat :( A pasikon gondolkodom ezerrel, majd ha összeállt a lista, beírom mindenképpen.

"közérdekű közlemény" xD: Eszeveszett tempóval vetettem bele magam a fejezetírásba, már tök sokat írtam - szerintem - és még a negyedénél se tartok kb :D hála istennek xD

Nyha csókocska mindenkinek, jóéjszakát (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 22:21 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:)

Nara, TAM!:D Ezen de jót nevettem, imádom az ilyen beszólásokat!;-)

KyKy, hát tényleg, akkor szerintem ebben megegyezhetünk. Egyébként szerintem ő is jó színésznő, nem azt mondtam, hogy nem, csak a külsejéről nyilatkoztam. :-P Keira viszont szerintem nagyon szép. Egyébként kedvenc színésznő most nem jut eszembe, kedvenc színész viszont!:) Pontosabban nem is kedvenc, hanem akit nagyon tehetségesnek tartok, mint Johhny Deppet vagy tartottam az én drága Heath-emet... :cry: :cry:

Azért gázolt bele a lelkembe a film, KyKy, mert tudod, én mesevilágban élek... és mint ilyen várom a hercegemet :oops: ;-)
A Féktelenül szerintem is jó film, szeretem az ilyeneket és Keanu... hát igen, nem rossz pasi. :P

Uhh, Amphe, te aztán nem voltál felszínes kutakodó! ;-) Rögtön három cikk... Ez most egy évre is elég volt belőle... :? De én kértem, úgyhogy no komment! ;-)
Evolúció? Nem mondod, nekem is! ;-) A végén még kiderül, hogy osztálytársak vagyunk! XD Na jó, nem!:) De azért tényleg, te pesti vagy ugye? Merre laksz?

Szegény Shancikám. Jaj, ne foglalkozz velem, semmi baj, felejtsd is el, nem olyan fontos. Tényleg!:) Én mondjuk egyrészt megértem anyukádat, mert biztosan csak félt. Most, hogy feltűnt egy olyan pasi, akiről nem csak álmodozol, biztos megijedt. De ettől még persze ne add fel, én is melletted állok!:) Mit jelent az, hogy gázos a családja? :S Ennyire rossz a helyzet? :(

Puszi lányok!:)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 17:58 
Fanfic-faló

Sok Robert-imádó szívét törhetik még össze ezek a cikkek, azt hiszem xD Engem meg meglincselnek, amiért bemásoltam ide :D X'D

Közben evolúció házi dolgozatot írok -.- Tök nagy élmény.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 17:49 
Betűmániákus

Nem, nem hagyom magam. ;) Ezt már neme engedem elcseszni...

Húúú... most mondjam azt, hogy ez a Patisszon... nem 100as? :roll: Ez most mit jelent nála? Undorodik a nőktől? Pasit akar? :lol: Mi van vele?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 17:46 
Írópalánta

Jajj Amphe a HSMről ne is beszélj, mert kidobom a taccsot :(( $fal annyira idegesítőek ezek a hollywoodi TAM (tipikus amcsi maszlag xD :D) filmek, a vasalt hajú srácokkal... Nálunk aerobicon tavaj egy csapat a zenéjére táncolt. Majdnem megőrültem -.-"

Hát ez ciki. Szerintem sok fangirl álmodozásait törték össze ezek a cikkek xD Bár tudjátok mit lehet elhinni a sztárokról... -.-"

Szegény Shanci :(( Ez rohadtul igazságtalanság. Úgy értem egyrészt tényleg ne a családja alapján ítéljék meg, másrészt pedig milyen már az, hogy az Ő előítéleteik miatt nem hagynak téged találkozni vele??? Azért tartsátok a kapcsolatot, és ne hagyd, hogy a szüleid elrontsák! :)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 15:59 
Fanfic-faló

Sziasztok Drágáim! ^^

Először Neked reagálnék Shanci: Igazat adok Neked, nem szabadna valakit a családja alapján megítélni. Úgy gondolom, előbb hagynia kellene, hogy a srác egyáltalán "bemutatkozzon". Nem tudom, Nálatok hogyan megy az ilyesmi otthon, de ha én megismerkedtem valakivel korábban, anyu hagyta, hogy a szabadidőmben találkozzunk/találkozgassunk és ha úgy tűnt, van értelme, akkor hazavittem magunkhoz, hogy anyu megismerkedhessen vele. Ez nem vallatás volt vagy ilyesmi, csak bemutatkozás és pár egyszerű érdeklődő kérdés :D Ebből anyu nagyjából leszűrte (szerinte), hogy milyen a választottam. Ha nem találta épp megfelelőnek, akkor sem mondta, hogy ne találkozzunk, csak kért, hogy vigyázzak, és "viselkedjek okosan". Nem szabadna ennyire lekorlátoznia, bár nem szeretném bírálni a véleményét, mert nem illik. :oops: Remélem minden esetre, hogy majd jó irányt vesznek a dolgok és sikerül, amit szeretnél :) Beszélgess vele mindenképpen!

Kyky :D Régebben én is odáig voltam Keanuért xD Tetszett a neve, a szeme, az arca... Egyszerűen butultam meg érte :D Ma már annyira nem, nem tudom, miért. Nálam Brad Pitt az ilyen Fanatikus imádat tárgya, bár amióta Angelinával van, annyira nem irigylem tőle, már nem kéne xD
Én is szeretem Sandra Bullockot, nagyon jó színésznőnek tartom, csakúgy mint Julia Robertset. Renée Zellweger lett még a szívem csücske, amikor megnéztem a Bridget Jones naplóját xD Annyira kis dilinyós benne, de szerintem oltári jó szerep volt :D Nagyon tetszett ^^ Keira Knightly-t is szeressem, bár nem mondanám, hogy túlzásba viszi a színészkedést, mégis jó szerepeket kap. Olyan hozzá illőek. A Hercegnő szerepében (nem tudom, láttátok e), de nem is tudtam volna mást elképzelni és a Karib sorozatban sem. Jó helyen volt ott :):x

Ééééés, íme! Sokak talán bánatára, ráakadtam a kompromittáló bizonyítékokra! Több helyen is sajnos xD

http://neon.hu/celeb/celeb-hirek/robert ... allergias/
http://www.pophalo.hu/pophalo0101100210296_
robert_pattinson_allergias_vagyok_a_vaginara.html
http://velvet.hu/celeb/2010/02/15/rober ... kozeleben/

Egyébként ez a "beteges imádat" nem beteges :D Nekem is ott van Tomcika :oops: Egyszerűen az egész gépem tele van vele... a Twitteres képeivel, a díjátadós képekkel, interjúkkal, jajj xD Mit nem adnék, ha az én pasim lenne, komolyan xD :oops: De hát messze van :( És nem is tudok jól angolul, szal... Az a veszély nem fenyeget, hogy találkozunk az életben :cry: X'D Csak így messziről imádikálom :x:-* (Lehet még így is jobban szeretem, mint Jade xD)

Na befejezem a hülyeségeimet :D Majd később még lehet benézek ^^ Csók

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 15:17 
Betűmániákus

Sziasztok!
Nos, anyám kerekperec kijelentette, hogy Nem találkozhatok vele, mert... valójában nem is adott pontos információt és csak kerülgette a forrókását, viszont az egészből leszűrtem annyit, hogy... khm. Eléggé bajos a családja... :roll:
De részemről még korántsem lett lezárva az ügy, mert majd elbeszélgetek egy picit anyámmal az előítéletekről és az ő szerelmi életéről, hogy hogy is volt? Mert az ő kalandjuk se volt valami felhőtlen apámmal. Ha magából indulna ki, hallgatnia kellene. X-( Mindazonáltal még mindig: senki sem tökéletes. Ő se. Ráadásul miért kell a pereputtya alapján tesztelni? Én nem miattuk megyek...

Aila, szívem! Én kaptam valamit, de mostanában nem tudok rá épeszű választ adni... :?

Sárinak meg megrepedt a csuklója röpi közben. Most még emiatt is idegeskedhettem... Mondtam én, hogy a röplabda egy mocskos barbár játék... :-<

Na, léptem is csajok... vár a tanulás. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 8:38 
Könyvmoly

Jó reggelt! :)

Anne Hathaway nem szép? :-O :-O Azt hittem, lefordulok a székről... szerintem nagyon is szép lány, nagyon jó alakja van, és az arca is kedves, barátságos. Nekem az egyik kedvenc színésznőm. Amellett, hogy Sandra Bullock a favorit - egyetértek veled Amphe, bár szerintem nincsen baj a melleivel... :D. Meg ott van még Kate Winslet, akit nagyon szeretek... (L) Ők hárman a legjobbak, de szerintem Julia Roberts is nagyon jó színésznő... mindegy. Anne szerintem igenis szép. :D

De maradjunk abban, hogy neked Anne nem jön be, nekem meg Kristen. :D

Egybk épp tegnap néztem meg a Féktelenült. Gondolom ismeritek/láttátok, alap film. :D Imádom... :x Keanu Reeves olyan marha jó pasi...! És azok a mosolyai, amit Sandrának szánt... kész, elaléltam... ciki, de 5x visszapörgettem azt a jelenetet, mikor először rámosolyint. Emlékszem, régen tiszta lázban égtem, és az összes filmjét megszereztem, hogy megnézhessem... beteges? Akkor is a féktelenüllel kezdődött. :D

A csúf igazságot láttam, még moziba néztem meg Nórival, de meg is van dvd-n, nekem nagyon bejött. Olyan jókat nevettem! Főleg, amit az étteremben műveltek... :D Nem értem, miért volt romboló a lelkednek, Aila? :D :-O

Na, most megyek, keresek pár Kenaus képet... xD most muszáj kicsit őt néznem. Ma asszem, megint megnézem a filmet... :x
Olyan jól áll neki az a kommandós ruha... :-O :x

*álmodozva kilebeg a topikból*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 21:55 
Fanficbúvár

Igen, igen, ez a találó kifejezés, hogy milyen volt a Csúf igazság: valóban csúf az igazság!:-D És ez tényleg így van, de ennek ellenére vagy talán éppen ezért nagyon tetszett!:) Gerard Butler és a csaj neve nekem se jut az eszembe...:oops: A pasit is csak a P.S. miatt tudom, az nagyon szép film volt szerintem! 8->

Hát igen, tény, hogy mostanában nem sokat hallani az Olsen-ikrekről, de hát sajnos sok gyerekszínésznek ez a sorsa. Emlékezzünk csak szegény Macaulay Culkinra, akinél cukibb kis Kevint elképzelni sem tudtam volna! :) :) :) Aztán sajnos mi lett belőle... :cry:
Viszont én szeretem a tinifilmeket, néha ezek is kellenek nekem. :oops: ;-) A filmjeikben én azt szerettem, hogy körbeutazták a világot és mindig csinik voltak, tetszettek a ruháik és a hajaik. Mert akármennyire is ízlésficamosak néha (főleg Mary-Kate), de a filmjeikben mindig jó volt a stylistjuk szerintem!:) Legalábbis az én stílusommal egyezett.

Nem valószínű, hogy meggondolom magam, de azért köszi, jólesik!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 21:40 
Fanfic-faló

Hát Olsen ikrek valóban mesések tudnak lenni... Elnézést a kritizálásért előre is! Szerintem nem tudnak már magukkal mit kezdeni, azért volt anorexiás az egyik, komolyan másról sem szól ez mint a figyelem felkeltésről. Én soha nem tudtam őket megszeretni, hiába szépek. Nem szeretem az ilyen, tipikus tinifilmeket, amikben játszottak a HSM-től is feláll a szőr a hátamon, fúh... Zsák Efron, mint valami rossz ócska hím... hagyjuk. Nem akarok senkit lealázni, de a pasik maradjanak már pasik, légyszi :cry:

Igazat adok neked, pénzzel sokkal könnyebb szépnek lenni, ezért is nézek fel az olyan nőkre Hollywoodban, akiknek mondhatni kevés köze van a plasztikához meg hasonlókhoz. Sandra Bullockot is tisztelem a mellméretéért. Nem áldotta meg szegényt a sors valami nagy keblekkel, mégis megelégedett vele, nem varratta szét magát. A kis mellű nők is lehetnek szépek, gyönyörűek, csinosak, sokszor szebbek, mint akiknek nagy jutott.

Csúf igazság az valóban csúf igazság volt, de roppantul tetszett :D Jó kis történet xD Jókat nevettem rajta :) Jól játszott a csaj is meg a pasi is ^^ Ne kövezzetek meg, hirtelen nem jut eszembe a nevük, pedig itt van a nyelvem hegyén :oops: -.-

Kár, hogy nem jöszöl táborba :(:(:( Azért még gondold meeeeeg! O.o

Puszika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 21:22 
Fanficbúvár

Hát KyKy, nem tudom megmagyarázni, hogy mi tetszett Kirsten játékában. :oops: Ahogy te is mondtad, ízlések és pofonok! :-P
De egyébként nem azt mondtam, hogy életemben nem láttam még jobb színésznőt nála, mert attól azért távol van, de lehet, hogy Edward mellett mégis kiemelkedett! ;-)
Az pedig, hogy szép, látod, ez is relatív. De egyébként igen, Emma Watson is szép szerintem. Bár mondjuk szerintem a legtöbb színésznő szép (mert van pénzük szépnek lenni, bár van aki még így se képes felöltözni...:S - pl. Olsen ikrek néha... uhh:( Pedig őket nagyon szeretem!:) ). Kivéve mondjuk szegény Anne Hathaway-t, aki szerintem nem szép.

Én nem valószínű, hogy megyek táborba lányok. Bocsi. :oops:

Nara, sosem hallottam még a filmedről, bocsi... :oops:

Amphe ilyenért nem kell bocsánatot kérni!:)

Akkor KyKy ne nézzem? :roll: Jaj, de édi vagy, hogy "ártatlan a lelkem"... :oops: :) De én imádom ezt a lelkemet!:)
Erről jut eszembe, nektek tetszett a Csúf igazság?? Én nagyon el voltam tőle ájulva, bár romboló a lelkemnek, de mégis jó. Ezt bogozzátok ki! ;-)

Shanci megkaptad a zagyvaságomat? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 20:39 
Fanfic-faló

Jajj Shancim! :(:( Akkor hétvége :oops: Azt biztosan engedik :oops: Talán egyetlen szempontból jó a kis "késleltetés", hogy meglásd, "bírja e" és kivárja e, hogy láthasson :) Ha komolyan érdekled, akkor a szülői hozzáállás nem lehet olyan nagy akadály szerintem :)

Tábor Tábor Tábor :D Tessék jönni Csajok :D :x

Ailám, ne haragudj, hogy félreírtam xD :oops: egyszer leszedtem torrentről, ezek szerint félre volt írva a címe, és így rögzült xD :|

Edwardon nem vettem észre a nyögdécselést, de ha Ti mondjátok :D lehet csak nem arra koncentráltam xD A másodikban jobb, mert kevesebbet játszik benne =)) =)) =)) Ez szörnyen gonosz volt HAHA* :D

szerk.: Már egyszer beírtam, de elment a netem, úgyhogy akko mégeccer $fal
Aila, nem tudom, hol olvastam, asszem netes cikk volt, ha megtalálom még akkor belinkelem xD
Emma szerintem is szebb, sőt gyönyörűnek tartom. Nem azért, mert elfogult vagyok és mert "jaj ő játssza Hermionét", hanem tényleg. Dekoratív lánynak tartom, jó az alakja és különlegesen szép arca van :) Igaz, néha rá is tudnak csodás ruhakölteményeket húzni, de tekintsünk el ettől :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amphetamin 2010 március 17 (szerda), 21:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 20:26 
Betűmániákus

Csajok, örülök, hogy örültök, de már megint nincs minek =((
Szülők...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 19:34 
Könyvmoly

Sziaaasztok! :)

Nos, megint itt vagyok... :D

Először is, mert most még hévben vagyok... xD Aila, fejtsd ki nekem pontosan, hogy mit találtál Kristenben olyan jónak. :D Mi volt a játékában jó? Ez most nagyon kíváncsivá tett. És mi a szép benne? Ha ki vagyok festve, és kicsit meg vagyok retuálva, én is szép vagyok. De nem a filmben kell nézni - habár nekem ott sem tetszik -, mert onnan csak az átalakított énjét látjuk. Mindegy. A szeme tényleg szép, azt elismerem, ahogyan a haja is - míg hosszú volt -, de ennyi. Szerintem Hermione (Emma W.) sokkalta szebb.
Mindegy, ez megint csak egyén függő, hiszen nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, nem igaz? :)

Edi meg tényleg nem túl jó színész. Az elkínzott fejet jól tudja vágni, de tényleg sokszor nyöszörög... :-S Bár a kettőben kicsivel jobb... talán mert keveset játszik... :D

Akkor is Jake az isten :x

Shanci, ez annyira éééédes, egyem a kis husidat, tökre irigyellek. Általában, ha én talizok egy pasival, az nem akar utána még egyszer, szóval légy boldog, hogy ő igen! :D Nagyon szorítok neked, annyira szeretném, hogy sikerüljön. :)

Amphe, veled beszélek msnen most is... tök zsír, nem? :D

Most viszont lépek csajszikák, csóóók a családnak! :D

Jut eszembe, megint visszatértem a táborhoz, mert Amphe felhozta... most Aila is itt van, és meg tudja mondani, h ő jön-e, és még itt van a mi drága Riikánk... :) te jössz? :)

szerk.: Nara, beelőztél... :-P

A keserű méz amúgy nem feltétlenül negatív végű... kicsit elgondolkodtató, hogy így is úgy is szívsz... :) Aila, neked viszont lehet, h tényleg nem ajánlom, mert olyan kis gyermetek, ártatlan lelked van, félek, mit hozna ki belőled a film. Amúgy régi, Hugh marha fiatal benne... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 19:27 
Írópalánta

Sziasztok!

az a Terabithiásat én is láttam :D Nekem is nagyon tetszett, bár nekem az egyik favoritom a Before Sunrise / Mielőtt felkel a nap (am nem fellengzősségből írtam angolul, csak én eddig soha sehol nem láttam a magyar címét, csak az angolt ^^" :oops: )... Látta valaki?

Ez a Keserű méz nekem is tetszik xD A női bosszúállás :g grat a csajnak =D>

Sztem a Twilight alapvetően nagyon jó kis könyv, bár nekem lehet, hogy elég lett volna az egyes és ott vége. A Breaking Downról mesélt asszem egyik bnőm aki angolul olvasta és hát... najó, nem mondok semmit, mert nem akarom lelőni a poént :D:D:D

:D Ez tök aranyos sztori Shanon és szerintem senkit nem zavar, ha itt ömlengesz :-P

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 17:52 
Fanficbúvár

Halihó lánykák! :)

Először is, Riika, hogy sikerült, nagyon izgulok ám érted, de tudom, biztos minden rendben ment, ügyes lány vagy te!:-D Azért majd mesélj, ha kipihented a fáradalmakat. És köszönöm a tegnap esti dolgokat, ne haragudj, ha feltartottalak, remélem, azért tudtál aludni. :oops:
Felkeltetted az érdeklődésemet rendesen ezzel a Goethe, Hemingway dologgal, szóval felkerül a listámra a kedvenced. Bár őszintén szólva fogalmam sincs, mikor fogok hozzá eljutni. Pillanatnyilag Jókai Lőcsei fehér asszonyát kezdtem el (mint történelmi témájú rásegítést a töri érettségihez ;-) - de hát mit tegyek, ha nekem a regényes elbeszélések mindig többet tanítanak a múltról, mint egy TK, amihez amúgy nagyban hozzájárulnak a szerelmi szálak is. :opps: ) Utána az Elfújta a szelet is beterveztem, aztán ahogy számolom, már itt lesz a nyár, mire jön Breaking Dawn (ugye, jól tudom, KyKy, hogy már nyár előtt megjelenik? :-P). Utána a Rettentő gyönyörűség folytatását néztem ki magamnak. Szóval vannak ám könyvek, azokból sosem fogyok ki!

Majdnem, Amphe, Terabithia! ;-) És igen, az az egyik kedvenc filmem, azóta imádom, hogy először láttam, az a film rólam szól, igazán rólam, én is ilyen vagyok, mint Leslie. :oops:
Igen, Riika, tudom, hogy hátrapasszoltuk a témát, majd még mesélek róluk idővel. :)
Uh, ennyire nem szívlelitek egymást Coelhoval? :-P Én nem tudom, nem olvastam tőle semmit, de nem is nagyon hiányzott. Őszintén szólva vannak más írók, akik jobban érdekelnek. Anyukám és keresztanyukám olvasták egy könyvét egyébként, de nem voltak tőle elájulva.

Látod, KyKy, mi ketten mindig megtaláljuk az ütközőpontokat! :-P Megint kötekszem veled, ha nem gond! ;-) Nekem tetszett Kirsten játéka, sőt még azt is megkockáztatom Amphe, hogy szerintem szép nő, bár igaz, hogy a képek, amiket találtál, nem túl előnyösek. De hát kiről nincs ilyen? :) A világ legszebb nője és legjobb pasija is lencsevégre kapható előnytelen szögből, szóval.:) Azon viszont jót nevettem, hogy fűnyíró alá szorult veréb! :D

KyKy, elég jól hangzik a Keserű méz, ahogy leírtad, bár ha egyáltalán nincs happy end, akkor talán nem nekem való. Mindegy, majd ha esetleg a kezembe akad, megnézem!:) És képzeld, csak, hogy ne legyenek véletlenek, pont ma az egyik sorozatban említették a film címét, előtte sose hallottam róla. :oops:
Tény, hogy a HP-filmek se könyvhűek... hú, de még mennyire, hogy nem azok...:S Viszont ott van Draco és Roncika, úgyhogy! 8-> :x És Fred és George, és Neville és mindenki és...:-D Sajnálom, a HP már annyira a múltam, az életem része, hogy képtelen vagyok rosszat mondani akár a félresikerült filmekről is.
A Twilight az más, bár már mondtam, a nosztalgia miatt szeretem csak! :)
Pattiszon játéka pedig egyenesen kiakaszt, szerintem ő rettenetesen rossz színész, csak nyökög az elejétől a végéig, és most ezt a kinézetítől és az ápolatlanságától elvonatkoztatva is így gondolom...:S Fúúj, ezt most elképzeltem, hogy allergiás a nőkre! =)) Ezt hol olvastad, Amphe?

Jaj, úgy örülök, Shanci, hogy zajlik körülötted az élet, így kell ezt csinálni (nem úgy, mint pl. én, aki még ráadásul téged fárasztalak a hülyeségeimmel... :oops: ) Nagyon nagyon szorítok nektek továbbra is és tényleg aranyos lehetett ez a jelenet a felemeléssel! :) Látod, látod, mondtam én, hogy jó kicsinek lenni! :-P
A Burokról majd mindenképpen kérek véleményezést, ha végzel vele, nekem nagyon tetszett, kíváncsi vagyok a véleményedre!:)

Most pedig vár a Világok harca... :( Nem, nem, nem a film! ;-) Az igazi, vagyis itt nincsenek Tripodok meg semmi, "csak" az 1-2. vh...:(
Majd még igyekszem jönni!:)

Puszi: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 15:42 
Fanfic-faló

Júj, de örülök, hogy írtál :D Már kiszúrtam a neved a "jelenlétin" és mindig frissítettem, hogy esetleg írtál e már ide :D Tudom, "okos vagyok xD

Olyan aranyos, amit Ákosról írtál :oops: Meg kell enni :) Édesek lehettetek! ^^ Am én is kb Norbi válláig érek, de már megszoktam :D :) Hát, ha találkozni akar, mi tart vissza? :oops: Remélem, elmész, és jól érzitek majd magatokat ^^ És nem ömlengtél :) ;)

Jó legyél! Puszillak

szerk.: Végre jó a kép az aláíráshoz xD Legalábbis nálam, remélem nálatok sem cseszi szét az oldalt :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 15:36 
Betűmániákus

Sziasztok! :x

Igen, eléggé eltűntem, de a tegnapi napom az maga volt a... hm. Ha összességében nézem, akkor hihetetlenül jó volt, mégis hosszú. /:) Viszont ezen a héten se leszek a sokat. A frissekkel is kegyetlenül lemaradtam, ahogy látom... :oops: Booorzasztó. De örülök, hogy zajlik az élet... Meg látom itt is. Jó sokat kellett visszaolvasnom :D

Nos, akkor sorban:
1. Tánc... én is a suli miatt hagytam abba... havonta váltás a suliban meg tanulás, emellett már versenyekre is mentünk pfff, lehetetlen lenne egyeztetni. Életem legszebb 3éve volt. Én showt, hip-hop-ot és latint nyomattam plusz a tánciskola. De már vége.

2. Twilight: ezzel kapcsolatban sajnos (avagy nem sajnos), eléggé elfogult vagyok. Egyszerűen nem szeretem :roll: Most olvasom a másik könyvét, a Burok címűt, de egyszerűen már azt se tudom, hogy azzal hol tartok... tömörített mappában töltöttem le a gépemre... és asszem, hogy kb. a 7. fejezetnél járok. Nem tudom. Majd nyilatkozok, ha elolvastam. Csak azt nem tudom mikor. :-S

Más: Tegnap találkoztunk személyesen is. :#-) És majdnem elolvadtam... 8-> Annyira... magas. Én meg ilyen pöttöm vagyok :-S De olyan édes volt. Épp azt taglaltam, hogy ő milyen magas, meg hogy milyen kicsi vagyok és azt mondta nem baj, majd fölemel :D Najó, azért annyira nem tragikus a helyzet, mert kb a válláig érek, de akkor is. Úgy kellett fölnézni rá /:) És kért puszit... lehajolt. Szerintem ah így folytatja, gerincferdülése lesz. :g Hazakísért és... ma is akar találkozni :oops:

Na, de befejeztem az ömlengést. Ez most totál olyan, mintha hülye liba lennék... :roll:

Amúgy azért maradtam bent, mert pont egy hét múlva lesz egy másik verseny, amire jelentkeztem és... uhh. Csináltuk... volna a plakátot, de az ötből ketten fogorvoshoz mentek... ezért elmentünk a városi könyvtárba netezni. Aztán meg beültünk kajálni az egyik helyre, aztán elmentünk egy kávézóba. Ennyi volt.

Sziasztok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 15:22 
Fanfic-faló

Sziasztok Lánykák!

Hát szégyenszemre szépen le vagyok maradva a hozzászólásokkal, de becsülettel elolvastam mindet :P Igyekszem mindenkinek reagálni valami értelmeset ^^

Tegnapi elmaradozásom okul két igazán nemes tevékenység szolgált, mégpedig: Elmélyültem mösönöztem kedves Riikával különféle kellemesebbnél kellemesebb témákról ^^:x A másik pediiiiig :oops: Betévedtem adminékhoz, azon belül is Az adminlét fénypontjai közé és hátt... mondnom sem kell folyt a könnyem a röhögéstől :oops: X'D Képtelen voltam csendben nevetgélni, a lakás szó szerint rázkódott a nyerítésemtől :D :D Szóval, el voltam foglalódva vala (szép magyar passzív szerkezet!)

Ailám, Miszter Pattiszon XD ezen elsírtam már magam tegnap is, mikor olvastam, de most megint sikerült xD Bizony, inkább Jacob párti vagyok/lennék, hiszen számomra az ápoltság nagyon fontos!!! Nem mellesleg szívdöglesztő a pasi :P
Tegnap olvastam Pattinsonról pár cikket, de már azt sem tudom mit higgyek el... :| Egyikben, hogy imádja Kristent, szerelmes belé és megőrül attól, hogy egy szerződés miatt nem mutatkozhat vele (szingliséget fogadott addig, míg a filmek körüli népszerűségi cécó tart). Mások szerint undorodik a női nemi szervektől... Allergiás rájuk, meg hasonlók... VICcES XD
Bellának jó, de csak úgy ahogy a filmben van. Ott még olykor tetszik is, mert a forgatás kedvéért kénytelen valahogy kinézni xD
Én sem vagyok teljes pontossággal tisztában a "SAGA" jelentésével, csak annyit tudok, hogy minden ami az Alkonyathoz kapcs. Szal nem lettél velem előrébb:D

Köszi, Riika! ^^ Örülök, hogy tetszik :) Én is imádom ^^ Visszaigazoltalak iwájwon :P Végre vettem erőt és felmentem oda is ^^"
És borzasztóan kíváncsi lennék, melyik könyvbe ballagnál :oops: Semmi nem "szégyen", hisz mindenkinek más az ízlése, nem fogunk kinézni innen :D Úgyhogy mondd csak! :P ( Ennyi erővel rajtam is lehetne két pofára kacarászni a beteges Tom Felton imádatom miatt xD
Minden nap frissítem a hivatalos oldalát, hátha van róla új kép :D Twitter képei, meg az ilyenei tök aranyosak :oops: )

Nya, Kyky! Alulról haladva végre eljutottam Hozzád is! :x :-* Megnyugodtam a hosszú hajkoronát illetően. Más film :shock: Én annak a rockeres filmnek a trailerét épp a minap "néztem" meg Lockeren, 2 hűségpontért xD szal csak bekapcsoltam és ment :D De tény, hogy megtalálható a neten. Neked jól áll a rövid haj, csini vagy vele, de szerintem nem mindenkinek előnyös :-S Nem akarom megbántani Kristent, de... Szerintem alapvetően nem szép lány, inkább talán egyszerű és bájos. Sokkal szebb az arca, legalábbis nekem jobban tetszik, mikor nincs kifestve. Alkalmanként a rákent smink és egy egy rosszabb fotó azt az összhatást kelti, mintha épp sík részeg lenne. Vagy épp drogos.

http://images.starpulse.com/pictures/20 ... 027173.jpg ---> persze, most lehet, ellenvéleménybe ütközök, de ez szerintem nem a legelőnyösebb fotója.. kicsit, mintha zavart lenne a tekintete a piától, pedig tuti nem ivott :D
http://cukicikihotnot.blogzona.hu/files ... mullet.jpg ---> meg ez a haj... szerep kedvéért sem vágatnék ilyen (számomra) borzalmas frizurát.. hasonlít egy fűnyíró alá szorult verébhez :| mind1.

Az lesz az Kyky, a Híd Therebitia földjére :D asszem x'D

Shancibogááár, merre vaaaaaagy?! :( :cry: Tudom, hosszú volt a tegnapod, dehát mégis O.o Remlem sikerült kipihenni a fáradalmakat ^^ majd mesélj :P :-*
És követeljük az msn cím mihamarabbi elkészítését és aktiválását :D
Szeretünk ^^ :x

Hú, több nem jut eszembe, bár már így is kiakasztom a fedélzetet szerintem XD

Csók Rátok!

ps.: Kyky, ki lettünk fehérítve, nézzoda :P:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 12:40 
A Legnagyobb Fandomvadász

kykyke írta:
Másodszor: chat... nos, Aila, el kell, hogy keserítselek, de nem csak este/éjjel találnak be a szexszel, sajnos, ez a chat, erről szól. :) Imádom, mikor rám írnak, hogy "szia, mit szólnál egy masztizáshoz webcamon?" vaagy... "érézki lányt keresek, aki szexszelne velem" stb., stb. :) Undormányok, de én el vagyok velük. Ált., ha azt kérdezik van-e kedvem szexelni, a reakcióm: "á, most nincsen :D" :-P

légyszi ezeket máskor fehérítsétek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 8:54 
Könyvmoly

Sziiiasztok! :)

Először is: Shanci, merre kóvályogsz? Te is hosszú napos voltál tegnap, mint ált. akkor, amikor én is? :D

Másodszor: chat... nos, Aila, el kell, hogy keserítselek, de nem csak este/éjjel találnak be a szexszel, sajnos, ez a chat, erről szól. :) Imádom, mikor rám írnak, hogy "szia, mit szólnál egy masztizáshoz webcamon?" vaagy... "érézki lányt keresek, aki szexszelne velem" stb., stb. :) Undormányok, de én el vagyok velük. Ált., ha azt kérdezik van-e kedvem szexelni, a reakcióm: "á, most nincsen :D" :-P

Amphe, a trailerben Bellának hosszú a haja. Csak azért vágatta le úgy tudom, mert egy életrajzi filmet forgat (nem tudom kiét, valami rockos nöét), és mivel a nőnek rövid a haja, neki is annak kellett lennie. Meg feltételezem, akart egy kis változatosságot... nekem is rövid a hajam (aránylag), és nem érzem olyan szörnyűnek... :-P Mindenesetre nagyon jó lett a trailer, bár marha rövid, de könyvhű. Egybk. nem tudom, mi bajotok a filmmekkel, szerintem még mindig könyvhűbbek, mint speciel a Hp-k némelyike. :-P Bár az tény, hogy Kristen nem jó színésznő. Egyáltalán nem tetszik a játéka, és szerintem nem is szép. Nem úgy Jake! =P~ imádom azt a pasit... :)

Msn... nos, Riika, mivel én vetettem fel ezt az ötletet, alapból engem kellett volna legelőször felvenned... :-P megadom még egyszer, és vegyél fel, oksi? :( kykysziv@hotmail.com
Azt meg nagyon sajnálom, hogy nem publikus, hogy melyik könyvbe menél át, mert ez engem is érdekelt volna. No mindegy. :)

Nara, téged meg ma 7 körül visszaigazollak, mert sajnos legközelebb akkor leszek msn közelben. :)

Shanci, itt az ideje, hogy csinálj msnt! :D

Aila, a vidit majd elküldöm neked külön, ha érdekel - bár látom nem nagyon... :-P -, gondoltam, hogy ezen a szűzies oldalon nem lehet "politizálni" (bár ez még nem annyira politizálás), és a vidi lényege annyi volt, hogy menjünk el ápr. 11-én szavazni. :) Vicces, mert tesóm pont aznap lesz 18. :D

Ja, amúgy én úgy tudom, hogy egyik kedvenc filmed a Híd T. (fingom sincs, hogyan írják) földjére. :D Amúgy az idézeted én sem tudom, honnan van. :)

Most viszont megyek, ma még sztem tuti jelentkezem. :)

Csók csajok! :-*

ps.: tegnap képzeljétek, megnéztem A szabadság útjai c. filmet. Láttátok már? Kate Winslet (egyik kedvenc színésznőm) és Leonardo Dicaprio (ebben ő is marha jól játszott). Nagyon-nagyon jó, nekem nagyon tetszett, bár marhára depis, és szomorú, de ettől tetszett. Egy párról szól, aki tönkre tette egymást... :-S Nem értek egyet amúgy a csajjal, és engem nagyon idegesített. Mindegy.

FIGYELEM! Akit nem érdekel a Keserű méz c. film tartalma, ne olvassa, mert marha hosszan írtam le... xD azért remélem, akad, aki elolvassa... :oops:

A másik, amit nagyon ajánlok, bár nem az érzékeny lelkűeknek, az a Keserű méz. Hugh Grant játszik benne, de nem ő a főszereplő, bár ő is. No, mindegy. A lényege, hogy van egy pasi, aki szereti a nőket. Összejön egy fiatal, gyönyörű nővel, sokáig együtt vannak, a szex minden formáját kirpóbálják, de ezáltal hamar ráunnak a dologra. Egy idő után már nem is tartja vonzónak a csajt egyáltalán (pedig még mindig dögös), egyszer összevesznek, megüti a lányt, aki elájul. Aztán a béke jeleként elmennek a vidámparkba, vagy hova, és utána szakít a pasi a csajszival, aki persze kiborul ettől.
Aztán eltelik nem tudom mennyi idő, miközben a pasi csajozik ezerrel, de a csaj visszajön hozzá. Könyörög neki téérden állva, totál megalázza magát. Azt mondta, nem érdekli, ha mindenkit megd*g, az sem, ha csak takarításra tartja, és a pasi belemegy. Visszafogadja, de ahol tudja, a mélybe süllyeszti. A csaj megcsúnyul. Durván.
Míg egyszer a pasi kitalálja, hogy csak ők ketten utazzanak el. Szemét módon ő leszáll a gépről míg indulás előtt, mire a csajszi elrepül nemtudomhova.
Aztán eltelik pár év, és a pasi balesetet szenved (természetesen a egy lány miatt), kórházba kerül. A lába be van gipszelve, mozogni sem bír. A csaj meglátogatja. Szépen, csinosan, megint gyönyörűen.
De nem megbocsátva... konkrétan nem tudom hogyan csinálja, meg mit tör el, de a pasi megbénul deréktól lefelé, és többé nem tud lábra állni. A csaj magára vállalja a gondozását, miközben minden megalázást duplán ad vissza.
Lenyűgöző film, túl sokat pofáztam róla, de nekem nagyon tetszett. :)

bocsi mindenkitől, akit untattam. :D

lépek, megint csak pusszancs Néktek! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 23:18 
Szárnybontogató

:-O Ótejóég, nem is tudom, mik a kedvenc filmjeid. :shock: Ez meg hogyan lehet?? Pff... ezt mindenképpen pótolni kell! :D Szóóval... ;;) (Bocsi a tudatlanságért, de úgy emlékszem ezt a film témát még el is halasztottuk pangásos időkre, nem? ;))
Milan Kundera az egyik kedvenc írom, nem feltétlenül A, bár tényleg nagyon szeretem a könyveit. A Halhatatlanságot olvastam tőle először, az is maradt az örök favorit. :x Amúgy ajánlom mindenkinek, kicsit lassúbb, néhol filozófiával megspékelve, gyönyörű gondolatokkal, némi irodalommal (most képzeljétek el, Goethe és Hemingway amint a túlvilágon sétálnak és vitatkoznak 8-> , imádtam azt a jelenetet). Kundera amúgy tényleg filozófiai jellegű, nem úgy mint az a Coelho, akitől csak annyira futja, hogy "találd meg a Személyes Történetedet". Pfűű, azt hittem, ha még egyszer ezt meglátom kinyomtatva, hát falhoz vágom az Alkimistát. /:) (Remélem senkit nem bántottam meg, csupán tőlem Coelho nagyon távol áll.)

Hogy melyik könyvbe mennék át?? :oops: Hüpp de nem publikus. :D $alien

Joccakát Lányok!! Szép álmokat! :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 22:17 
Fanficbúvár

Köszi, Riika a magyarázatokat idézet téren!:) Pü-ben majd láthatod, hogy jól el vagyok látva velük! ;-)
Az enyémekről annyit, hogy az egyik a kedvenc filmem "varázsverse", a másik pedig a másik kedvenc filmem szlogenje, amivel teljes mértékben egyet értek.:)
A kedvenc íródat sajnos nem ismerem, de mindenképpen utánanézek majd, vagy mesélhetnél róla, akár itt vagy ha hosszú, akkor e-kisregényben.

Jaj, de édes, amit a Twilightról írtál! :-D Ha választani kell pasit, átmész egy másik könyvbe!:) Pl. hova? Heathcliff megfelel? ;-) Egyébként nekem sem A tökéletes pasik, de ha választani kell, akkor egyértelműen Jake.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 20:38 
Szárnybontogató

Amphe, de jóó az avatarod!! :x

Sziasztok Lánykák! :)

Ailám, most röppent el Néked egy "rövidebb" :D pü, abban szinte minden előző kérdésedre válaszoltam, legalábbis remélem...
Óóó, hogy a két idézet honnan van? Az elsőt egy Lovasi - talán Kispál, sőt biztosan Kispál - dalból ollóztam ki, a másik pedig az egyik kedvenc íróm Milan Kundera tollából származik. :)
Ha itt tartunk, már én is szerettem volna a tieid felől érdeklődni! :wink:

Nara, mindjárt megyek és megkereslek téged itt is ott is, ha nem bánod. :) Szeretném összegyűjteni a KASMÍRkákat ismerőseimnek, hogy vészhelyzetben máshol is tudjunk értekezni! ;)
A chates dologgal meg hát igen, bevallom nekem is volt ilyen kalandom még régebben... :oops: Egyik barátnőmmel kalózkodtunk kicsit, így vissza nézve nagyon jókat szórakoztunk, bár már egyáltalán nem vonz a dolog.

Shancikám hová tűntél??? :-S Tessék jönni KASMÍRkodni!! ;;) :x

Kykym, itt is megköszönném a kritikákat, olyan gyönyörű napot varázsoltál nekem, hogy elképzelni sem tudod... >:D< Nemsokára válaszolok is rájuk. :)
Igen, igen hát kicsit félreértettem a dolgot. :D Azt hittem, most én következem az e-kisregénnyel, de így már minden tiszta, meg is írtam a mail címem. :)

Amphe, mindjárt felveszlek emesenre, csak még gyorsan visszakeresem az elérhetőséged. Szóval ne kapj szívrohamot, ha egy yunasakuragi@hotmail.com megjelenik a monitorodon. :D
Jaj, és persze ha bárki szeretne velem csevegni ott, akkor azt boldogan veszem! :)

:-*

szerk.: A twájlátos dologra elfelejtettem válaszolni. Pff... én kizárólag a könyveket szeretem (azokat nagyon), a filmekkel viszont nagyon elégedetlen vagyok. Pontosabban az elsővel, mivel csak azt láttam, de szerintem az a könyvhöz képest annyira nem ad semmit, hogy úgy döntöttem a többivel nem is idegelem magam. :roll: Ami meg a párosításokat illeti, hát... nem vagyok farkas párti, mindig is jobban kedveltem a hidegeket, mint a likantrópokat, szóval ez azt hiszem egyértelmű. :D Ezentúl azt hiszem Bella Edward mellett van a legjobb helyen, ha pedig nekem kéne választanom pasit közülük, akkor inkább átballagnék egy másik könyvbe... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 20:33 
Fanficbúvár

Sziasztok! :)

Hát igen, a chates dologra visszatérve, mi is betyárkodtunk 13-14 évesen barátnőimmel. Volt hogy ikreket játszottunk, máskor meg számtech órán egymásnak gyártottunk álompasikat titokban, aztán néhány nap múlva célozgatásokból derült ki, ki is volt valójában egy-egy bizonyos szőke herceg. Vagy egy másik alkalommal, mikor hajnalban jött ránk az egyik barátnőmmel, akivel épp pizsi partiztunk, meg nem értettük, hogy miért csak perverz szexmániások írtak ránk. Később esett le, hogy sanszos, hogy azért, mivel éjszaka volt! :D Szóval nekem is vannak vicces sztorijaim!XD :oops: Mindenesetre jót szórakoztunk, az biztos, bár már nem csinálnám, akkor kiéltem magam! ;-)

A politikai videóról lemaradtam, de azt hiszem, nem is bánom, ha titeket így felháborított, én is úgy utálom az egészet, ahogy van (meg nem is értek hozzá), úgyhogy nem kell feleslegesen spannolnom magam rajta. :-P

KyKy, szeretem azért én a filmeket is, vagyis mondjuk inkább úgy, hogy kíváncsiságból mindet meg fogom nézni! ;-) És az Eclipse trailer (legalábbis az, amit most találtam) nagyon is jól sikerült. Ezeket mindig olyan jól összehozzák, eszembe jutnak a könyv sorai és az élmények olvasás közben.:) És persze Jake! 8-> Mert hát Amphe, szívemből beszélték, mikor Mr. Pattiszont (Shancikánk oly találó elnevezésével élve ;-) ) jellemezted. Tökéletesen egyetértek, szóval ne aggódj, tudtunkkal itt senki sem nyáladzik érte! :-P Amphe, egyébként én TEAM Svájc vagyok, KyKy tudja, ami azt jelenti, hogy Bellának Edwardot tartom tökéletesnek, de a helyében én biztos Jacobot választanám!:)
Egyébként KyKy, szégyen-gyalázat, tudom, de elmagyaráznád nekem, miért pont SAGA? Mármint hogy mit jelent ez a szó? Azt értem, hogy minden, ami Twilight, de van valami egyéb jelentése is vagy pontosan mit jelent a szó? :oops *tudom, tudom, el is süllyegek* :oops:

Szerintem még kóválygok itt egy kicsit! Remélem vagytok! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 16:57 
Fanfic-faló

Felvétel nálam megtörtént :D már nagyban folyik a dumcsi ^^

Chates cucc, vá :D Sose szégyelld, szerintem mindenki életében legalább egyszer chat betyárkodik :F

Történetolvasáshoz meg annyit fűznék hozzá, hogy észrevételem szerint mindenki eléggé elfoglalt emberke, és megérti mindenki, ha nem rohansz/rohanunk egymáshoz azonnal a frissekért. Mindenki olvas, amikor tud :) De azért jó, ha otthagyja a kézjegyét, tudjuk ki hol járt már :P

Nya, most elcillanok kocsikázni, még be kell ugranom anyuért a melóhelyre, aztán bolt, meg ilyenek.

Jók legyetek, este leszek ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 16:38 
Írópalánta

Sziasztok!

Hát most tök rendesen visszaolvastam, úgyhogy: :D

Szerintem ne szégyelld magad KyKy a chates cucc miatt... úgy értem szerinted mi mit csinálunk egy unalmas számtech órán? XD

Hát ez elég szemétség, hogy nem engedtek be személyi nélkül... én csak a mozinál tapasztaltam, hogy ott leszarják hány éves vagy. Minket simán beengedtek a Véres Valentinra (uhh az milyen szar volt...), csak a pénztáros röhögött a markába, hogy tutira sikítva rohanunk majd ki :D Nem jött össze ;)

Tök jók a képek Amphe ;) Egyetértek, főleg a takarós :D

iwiwen és facebookon engem Kelen Anita néven találtok meg (facebookon már felvettem KyKyt meg Shanont asszem...), bár iwiwen szökőévben egyszer vok fent ;)

Az msnes dolog nagyon jó ötlet ;) KyKyt, meg Amphe-t már felvettem :D
az én címem: barackban16@freemail.hu

A ficversen nyeréséhez gratulálok Alia :D Majd megpróbálom elolvasni, ahogy mindenki másnak az irományai közül is próbálok majd olvasni, csak annyira nincs időm rááááá :(( Meg amikor van, akkor pedig ált. mindig van már friss azokból, amiket már elkezdtem, szal értitiek... :(

Uff ez a videó... Én sem szoktam politizálni, de ez azért durva. Főleg a végén...

Nah asszem ennyi :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 15:22 
Fanfic-faló

Kykykém, nagyon boldog vagyok! :oops:
Annyira jól esett a sok sok dicséret :opps: El sem tudom mondani!! A reagálásokat majd ott elolvashatod, ha esetleg érdekelnek :) Jót tett a kis lelkemnek a hosszú, tartalmas véleményezés, és nem bánom a csöpp "negatív" kritikát sem.
Az "Egyedül" volt az első szösszenetem, amin úgy mélyebben elgondolkodtam, talán azért is lett jobb a másik, mert nem elsőként fogtam hozzá ilyesmihez :)
Egy szó, mint száz, imádlak, hogy írtál hozzám, hamarosan érkeznek a válaszok :oops: Nagyon nagyon köszi ^^:x

Szerk.: megszülettek a terjedelmes válaszok, még mindig ugrálok a boldogságtól :)

Az Eclipse trailerét még nem volt szerencsém megnézni, de félek is tőle kicsit. Mikor megláttam Kristen új frizuráját, azt hittem én rendezem át a sajátom... Annyira de nem illik hozzá :-S sokkal szebb volt normális hajviselettel, hosszabb hajjal. Nagyon merem remélni, hogy a harmadik filmet nem ezzel a fejszerkezettel óhajtja játszani X-(

Sok terjedelmesebb történet elolvasását kitűztem már célként, de eddig sajnos nem sikerült minden besuvasztanom, listán gyűjtögetem azokat, amik felkeltették az érdeklődésemet :) Közbe a saját történeteimmel is illene haladnom, meg tanulni is kell, úgyhogy jajj! Mindenképpen elolvasom, ha akad egy lélegzetvételnyi időm. Nem olvastam a negyedik könyvet, úgyhogy nem tudom, ki lehet a plusz szereplő :oops: elhatároztam, hogy csak könyvben olvasom el, nem leszek telhetetlen, mert szükségem van magára a könyv élményére.. xD Lehet hülyén hangzik, de hát na... :D

Shancimnak esetleg jó hír :oops: Holnap lesz dupla lyukas órám és bőven lesz időm a Tears folytatásának írásához ^^ Még kettő fejezet várható, aztán bezár a bazár. Na, De csitt, (mi fény tör át az ablakon?!) ez már nem ide tartozik, még a végén kikapok :D Ha lesz valami értelmes tudnivaló befirkálom a ficblogba.

Hirtelen nem jut több dolog eszembe, úgyhogy végre leteszem a klaviatúrát és nem írom tele a fedélzetet csúnya okossággal xD

Puszika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 14:58 
Könyvmoly

Szia drága! :)

Igen, pontosan így érzek én is a politikával kapcsolatban, mint te. :) És ez a videó... jaj, nagyon durva.
Mindegy is.

A twilight dologgal is egyetértek. Először totál Eddie párti voltam, de aztán olvastam barterika - Kamaszkorom utolsó nyara-t, ami megváltoztatta a véleményemet. Ajánlom neked, mert ez egy Jacob+VALAKI fic (nem lehet kimondani, hogy kié, mert Aila nem olvasta még a 4.-et, és nem lehet szpojlerezni :-P, de ha te olvastad, akkor tudod... :D), és nagyon gyönyörű. :) De komolyan. Ha volt már olyan - márpedig írtad, hogy volt -, hogy úgy érezted felesleges írnod, akkor ezután még jobban így fogod érezni, mégis megéri, mert annyira tökéletes, kiforrott, és lenyűgöző, hogy csak tátottam a számat. Nem beszélve arról, hogy én szexmániás vagyok, és imádtam az utolsó két fejezetet, ami tömény szex. :) De nem ám a lucskos-mocskos fajtából, hanem a gyönyörűen megkreált, megfogalmazottból. :) Komolyan nem rajongtam még így semmiért, kivéve a mostani új kedvencemért, a Hazudd, hogy szeretsz! LanaSwantól. :) Ez egy PD-s sztori, de... (L) áhh, onnan vagyok most szerelmes... :oops:
Na, de mindegy is.

Jaaaj, nem kritika akart az lenni, hanem hozzászólás... xD :D á, sosem kaptam én még 1000 kritikát, már a 200-nak is örültem... :D szóval, itt gondoltam, hogy már 1014 kritikát írtam (ezzel együtt 1015 lesz sztem... :-P), de konkrétan ez nem annyira nagy szó... csak én örültem, ennyi. :)

Néztem a ficblogodat, és írtam is neked, habár nem a tiédre, csak simán. :) Hogy tudd, élek, és olvastalak. Szóval tessék nézni a kritikákat, mert ment neked kettő is, két töridre. :)

Most viszont puszillak, drága! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 14:39 
Fanfic-faló

Sziasztok Csajszik!

Kyky, először a videóra reagálnék... MEGDÖBBENTŐ :shock: Kb. tátott szájjal ültem végig a 10 percet; elszomorító tényeket tár fel... Ez borzalmas! Kizár a hideg, ha csak eszembe jutnak a számok. És ez mind csak rosszabb lesz. Tudom, nem szabad negatívan, pesszimistán nézni a világot, de amíg ilyen mocsok, patkány emberek irányítják az országot, akik azért kerülnek hatalomra, hogy tömjék magukat, nem pedig azért, hogy a népnek segítsenek, addig SEMMI nem lesz jobb.
A szerencsétlen mindig csak reménykedik, mikor jön a választás és félve dobja be a cetlit a ládába, mert retteg, hogy rosszul döntött, rossz embert segít hatalomra, aki még nagyobb nyomort hoz a fejünkre.
Nem mondanám, hogy szűkösen élünk, nem kell nélkülöznöm, anyuék mindig úgy intézik, hogy semmit ne érezzek a banki hiteles válságból, de ez már több a soknál!! Mások tényleg éhen halnak az üres tányér mellett, ezek meg azon verik magukat, hogy ki tudja jobban eláztatni a másikat, másból sem áll az életük! Undorító ez az ország, sajnálom, hogy ezt kell mondjam. Különben nem vagyok politikus beállítottságú csemete, de a felszínre csalja az indulatokat, amikor ilyesmit látok...

Kellemesebb téma: Kykym, és szeretem a Twilightot :) Szeretem a könyveket, és a filmeket is, éééééééés JACOB párti vagyok :x, amint láttam Te is :) Nincs problémám Edwarddal, jól megalkotta Meyer a karakterét, de nekem könyvben vonzóbb, mint filmen. Talán azért is, mert a filmek erejéig igencsak kikupálják ezt a Pattinson gyereket, de ha civilben megnézi valaki, szörnyen ápolatlan, gondozatlan, és ez engem rendkívüli módon taszít :shock: :-S
Érdekes, szeretem a sorozatot, de merin egyetlen Alkonyat ficet sem olvastam el, és valahogy nem is vonz.
(Bocsánat, ha ebben a témában esetleg valaki szereti Robertet, nekem nem a szívem csücske az elhanyagoltság miatt :oops: )

Remélem, túlélted a mai napot Shancim! :-* Ákoskával mi a helyzeeet? :D Bocsi, ha túl sűrűn piszkállak vele, kérdezősködök, de annyira érdekel, hogy halad az ügy :oops:

Olvasással kapcsolatban: Ma meg kell tanulnom pár tételt, meg holnap dolgozatot is írok, ezekre készülnöm kell, viszont este, ha marad agyam, mindenképpen feltúrom Utánatok a merit és beletemetkezem az olvasásba! ^^ Kritika mindenképpen érkezik, 20 műből kb egyhez, ha nem írok, szal :D

KyKyke, ez mííí? :shock: "szerk.: júj, 13 kritikája átléptem az 1000-ret"
Van 1000 kritikád valamire? :O De jó neked, egyem a szíved :oops: Én örülök, hogy nagy nehezen átléptem a Tears-sel a 100at, a szösszeneteim pedig még a 10-10-et sem érik el =(( :cry: nyamind1.

Riika, majd várlak msnen, ha előkerülsz :) Vegyél fel :-*

Ha esetleg nem láttátok, akkor frissítettem egyet tegnap a ficblogban :oops: Bocsi, hogy ennyire tukmálom, csak nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre :oops: :oops:

Csók Nektek, később leszek ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 10:51 
Könyvmoly

:) micsoda táncosok vannak közöttünk, nem semmi! :)

amúgy én hastáncolok... :oops: van mit rázni... xD kemény január vége óta nyomom... :) de a tanárom el akar vinni a majálisra fellépni... már a koreót vesszük... anyám, bele fogok halni az izgalomba... :-S

no mindegy. :)

Riika, nem kértem ám, hogy egy e-kisregényt írjál nekem, csak annyit vártam kb., hogy "szia, ez itt a mail címem." :D tudod, hogy tudjak írni neked arra. :) szóval, nem kell ezen törni magad, most én vagyok a soros. :) várom a levelecskét. :)
wiwen visszaigazoltam neked, de sajnos nem igen jöttem rá, h te ki is lehetsz, mert vagy olyan kép volt fent, amin felismerhetetlen vagy, vagy ahol ketten vagytok, én meg ugye nem tudom, melyik lehetsz te... :((

Aila, máris volt eredményhírdetés? :-O nem semmi, gratulálok, ügyes vagy, megérdemelted! :) a kérdésekre jók voltak a válaszok? :D

Amphe, nem gond, hogy "eltűntél", mostanában én is hajlamos vagyok ilyenekre - ezekért előre bocsánat, szóval, ha elérhető állapotban nem válaszolok, esetleg ki is jelentkezek, sorry -, szóval megengedett, hogy másnál is előforduljon. :) no para! :) remélem, hamarosan megint összefutunk fent. :)

na, megyek is, nem pofázok tovább, van még egy csomó dolgom... :-S :( megint helyettesítek, és ilyenkor semmire sincs sok időm... ja, és ma sulim is van, és nem tudok elkéredzkedni, mert tuti kihullana a hajuk, ha lelépnék félkor... :-S szóval, késni fogok onnan is.

na, de tényleg megyek. :)

puszi, csajok! :-*

jaaa, a kritikák. :) hát, igen, nem tagadom, én is el tudnék még viselni pár kritit, de sajnos az emberek többsége lusta - magamból indulok ki. de van olyan is, mikor nem akarom megbántani az illetőt, és inkább nem is írok semmit. ez is gyakran ellőfordul. ami meg csudiklassz, ahhoz persze írok nem kicsit istenítő kritikákat. :) tudok ám nyalni... xD :-P

és végül, ha már ilyen jól elköszöntem, de nem mentem...

ezt a videót én tegnap láttam... nem tudom, mennyire szabad itt politizálni, de ez megdöbbentő - ami meg még megdöbbentőbb, hogy ez mind igaz is -, és úgy gondolom, ezt nektek is látnotok kell.
mielőtt azt hinnétek; nem vagyok egy politizáló kamaszlány, nem is szeretem a politikát, mert szerintem az csak a konfliktusok előjátéka, de van, ami már nekem is sok, és... nem tudom, én kicsit megpityeregtem... :-S

Gaeriel szerk.: a linket kiszedtem, az oldalon nem politizálunk.

ja, és még egy valami... :oops: (utána tényleg húzok)
ki szereti innen a Twilight sagát?
Shanci nem, tudjuk, Aila csak a könyveket, többiek? :) Mivel én imádom mind a könyvet, mind a filmet, szeretném tudni, kiben lelhetek társra... xD :D ugyanis akkor szeretném megkérdezni tőle, hogy látta-e már az Eclipse trailerét, és hogy tetszett neki. :D Ennyi. Ja és JACOB (L) :x

csóóóxi mindenkinek :-*

szerk.: júj, 13 kritikája átléptem az 1000-ret :D:D:D tök durván jó! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 22:58 
Fanfic-faló

Elhihetitek, én is imádtam :$ Imádtam, hogy hajlékony vagyok, de kegyetlenül meg kellett szenvednem érte. Apám izomzatát örököltem, ő pedig elég kötött szövetekkel rendelkezik, meg kellett küzdenem rendesen a második helyért :| de megérte :)

Ígen a szalagozás, csináltunk olyat is :) :oops: Az egyik egyéni verseny számom szalagos volt :) Bár mikor gyakoroltunk meg edzésekre jártunk, olykor elég keserves volt... Hetente 4szer 3 óra edzés és közbe legyél kitűnő tanuló :D
A sportszerekkel rengeteget bénáztunk, amíg meg nem tanultuk a módszereket, repkedtek a buzogányok, szalagok labdák, hullahopp karikák, jajj :D Emlékszem, voltak kellemes baleseteink :|

Képzeljétek, egyszer a rendkívüli 4 órás edzésen 1 órát végigtáncoltam és az edző elküldött pihenni, hogy addig is lazítsak. Na, nekem sem kellett több, hadilábon álltam az angol spárgával ---> lefeküdtem hasra, a falhoz nyomtam magam angol spárgában. Egy darabig néztem a többieket, hogy táncolnak aztán elaludtam. L-) 2 és fél órát ebben a pózban! Szuper volt felkelni utána :D Úgy mentem mint akit fenékbe*** x'D Nem akartak felkelteni, mert, hogy olyan cukin aludtam, kössz :D

Mániákus táncosok voltunk, történt egyszer, hogy dupla csukló zúzódással 39 fokos lázzal táncoltam végig a 3 órás vizsgaelőadást, a világ minden kincséért, sem maradtam volna otthon :oops: De így is kitűnőre tettem le a "szakokat" :)
Táncoltunk az RSG világbajnokság Bp-n rendezett cucliján is :) Nyitótáncosok voltunk, jaj a régi szép idők ^^

De most már abbahagyom ezt, nem önzősködök, hogy csak magamról írok :| Riika, a hastánc az nagyon jó! Szerintem oltári szexis :oops: A görög néptánccal nem vagyok barátságban, még nem volt szerencsém hozzá :)

Ailám, újabb közös vonás :D Betegre izgulom magam, mikor nekem kell felolvasni, ilyenkor még a levegővétel is gondot jelent xD nem szeretek felolvasni, feszélyez, hogy mindenki azt figyeli, mikor olvasok félre valamit -.-

Igazatok van, lesz ez még jobb is! :) Legalább itt vagyunk egymásnak kritikaíráshoz, aki meg lusta megdicsérni minket, az nyaljon sót >:D< xD
Frissítettem egyet a ficblogban, ha érdekel valakit, kukkantsatok be és írjatok véleményt légyszi, fontos lenne nagyon :oops: :oops:
Shancika rendszeresen látogat engem, többen is belestek már de véleményt rajra kívül senki sem írt :cry:

Jó éjt Lánykák! Szép álmokat és sok millió puszi mindenkinek :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 22:31 
Fanficbúvár

Amphe, RSG? Mindig úgy csodáltam azokat, akik ilyeneket tudnak! 8-> Szerintem annyira gyönyörű sportág, főleg a szalagos! :)
De hát én sosem voltam hajlékony, még fejen állni sem tudok... :oops: De legalább tesi órákon mindig jókat röhögünk! :D
Megértem, és ha hiszed, ha nem, én is hasonlóan érzek, mert annak ellenére, hogy aki olvassa, az dicséri a bigyóimat így sem kapok mindegyikre annyit, amennyit szeretnék. Leginkább csak a KASMIR-tagokban bízhatok, rátok mindig számíthatok! :) De másiktól csak nagy ritkán kapok véleményt! :-( Most ezt nehogy félre értsétek, hogy a tiétek nem elég, mert igen, csak... na, hát értitek! :-P

Riikám, szövegfelmondás, jaj hát én olyat sose szerettem, mindig a saját szavaimmal magyarázok, de az ilyen verstanulás jellegű szóról szóra dolgokat bár meg tudom tanulni, ha nagyon kell, de nagyon nem szeretem felmondani, mert nagyon izgulni szoktam. Éppen ezért felolvasni sem szeretek. Viszont rád nagyon büszke vagyok!:) Írtam neked e-mailt (rövidkét ;-) ), én is ajánlottam magunknak egy alternatív pü lehetőséget. :-P
Örültél nekem? :) De drága vagy! >:D<
És mit írsz nekem? Mikor? :-D Mert igazából már mennem kéne aludni, úgyhogy lehet, hogy csak holnap tudom megnézni.
Jaj, mindig meg akarom kérdezni tőled, de aztán mindig elfelejtem, hogy mi és honnan van ez a két idézet, főleg az első, amit ide a hsz-eid alá kitettél, mert nagyon szépek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 22:18 
Szárnybontogató

Szia Ailám!! :) Jáj, de megörültem, mikor megláttam, hogy itt vagy! :x A verseny több részből áll, egy szépkiejtési (oda két szöveget kell vinni, nekem az egyik a kis hercegből, a másik a zabhegyezőből lesz) és egy nyelvtani felmérésből. Igazából a második miatt parázom jobban, arra próbálok most is készülgetni. :)
Óóó és rájöttem, hogyan oldhatjuk meg a pü-s helyhiányos dolgot. ;) Majd még ma megpróbálok írni néked, de nem biztos, hogy sikerül, ráadásul még Kykynek is ígérkeztem... :oops:

Köszönöm a szurkolást Lánykák! >:D< Nagyon jól esik! :)

Jujj, kilenc év versenytánc??? 8-> Hüpp Amphém most nagyon irigykedem ám! :D Mindig is annyira szerettem volna magas szinten táncolni, de anyáék kikötötték, hogy vagy ez vagy a zenélés, és mivel a zongora is régi álmom volt, amellett döntöttem. Egy ideig jártam heti egyszer-kétszer ritmikus gimnasztikára, de ilyen pici óraszámban semmit sem tudtam vele kezdeni. Aztán gimi alatt hastáncoltam három évig (:x), de az érettségi miatt azt is abba kellett hagynom. Úgy hogy maradt a heti egy görög néptánc élő zenére, barátokkal. Nagyon jó hangulata van, szeressem ám nagyon, már lassan négy éve csinálom. :) Jujj, mindig is szerettem volna nagyon hajlékony lenni, de valahogy sosem sikerült egészen kilazulnom, csak a hastánc vége felé kezdtem belejönni, pont rosszkor kellett abbahagynom, most meg már megint beállt a derekam.../:)
Jaj, de nagy hangulatot kaptam most a táncoláshoz. Újra kéne nézni a kedvenc táncikálós filmjeimet... 8->

Amphe, amit az írásaidhoz való visszaigazolásról írtál nagyon megértem, gyakran velem is így van. De a KASMÍR azért is van ám, hogy figyeljük a másik munkásságát, támogassuk, ösztönözzük egymást, ha jól értettem. :) Szóval fel a fejjel, lesz még jobb is! ;)

No de visszacaplatok a műveltetős meg szenvedős mondatkáimhoz, mert most konkrétan úgy érzem, hogy ez a rész totál kimaradt az életemből, mikor tanultuk... 8-|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 21:54 
Fanfic-faló

Szegény Riikám, ez nem egyszerű! :-S Elég dühítő lehet :O Megint itt a szurkolás ideje, szorítok érted, hogy mindent sikerüljön átnézned és penge legyél a versenyen (L)

Shancikám, neked rengeteg kitartást holnapra!

Ailácska, igen dress code-os, de megfelelően "ki voltam nyalva", hogy Barátnőm szavaival éljek :D A stylist beengedett volna, csak a biztiőr nem, azóta sem derült ki mi volt a problémája velem... De komolyan ennyi öröme legyen, hogy elcseszhette az estém. Illetve nem cseszte el, mert átmentünk Rioba és oltári bulit csaptunk :D
Örülök, hogy tetszettek a képet :oops: a takarós az szalagavatóm után készült, mikor éjjel kimentünk kajálni a konyhába, anyu lekapott minket :) egész nap fényképezőgéppel a sarkamban rohangált utánam xD
Természetesen szeretnék rólad képet >:D< Teljesen megfontolt döntés átgondoltam és látni akarlak :x Küldöd, amikor neked jó :)

Továbbá nagyon gratulálok, hogy megnyerted a ficversenyt :O Bárcsak én is ilyen jó író lehetnék :$
Sok dicséretet kapok, a példaképeimhez mégsem sikerül felérnem... :cry: Lehet nem mindenki tartja őket szupernek, én imádom az írásaikat! Nem érzem azt, hogy annyira másként írnék, mint ők, nekik mégis mindig több dicséret és kritika jut mint nekem :( Jó, nem hisztizek, persze, nem irigylem tőlük a dicsőséget, csak örülnék, ha én is olyan felkapott lehetnék :oops: ( Ez már kikívánkozott, nem azért, hogy most azonnal álljatok neki és olvassátok el minden irományom, szó sincs róla xD csak jól esett leírni/kiírni magamból, mindjárt meg is könnyebbültem picit :D

Rendben Csajszikák, utánanézek az olvasnivalóknak ^^ :)

Iwiwen Kicsi Csibi néven találtok meg azt hiszem xD :D régi képeim vannak csak fent sajna, ideje lenne tölteni oda is újakat :|

Táncról jut eszembe! Imádok táncolni :$ 9 évig versenytáncoltam egy egyesületben, ritmikus sport gimnasztika műfajban, egész szép helyezéseket értünk el :) Kb 70en voltunk, ebből volt egy kifejezett állandó 10 tagú versenycsapat, amiben benne voltam én is :oops: Nagyképűnek tűnhetek most, de én voltam a második leghajlékonyabb csajóca a bandában :oops: :) Minden nyaktörő mutatványt meg tudtam csinálni, imádtam ^^ Csak sajnos mikor bekerültem gimibe, nem maradt elég időm rá, ki kellett lépnem. Többek között kikopott a derekam is, ennek a mai napig iszom a levét, a gerincem állandóan recseg-ropog, mintha 120 éves lennék xD

Remélem, jöttök ma még lánykák és dumálunk :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 21:34 
Fanficbúvár

Sziasztok népes fedélzet! ;-)

Jó sok olvasnivalóm volt megint, örülök, hogy így süvít a hajónk (még ha én csak néha jelenek is meg a fedélzeten... :oops: de azért igyekszem)! :)
Annyit témátok volt, nem is tudok, mindenre reagálni, de azért néhányra mindenképpen megpróbálok! :)

Shanci, köszönöm, de azért ne túlozz... :oops: De azért persze jól esik!:) Köszi, KyKy, hogy postáskodtál nekünk, mert akkor Shanon, amit én küldtem (próbáltam küldeni) harmadszorra is, az sem ment el, ugye? :? Ha nem olyan nagy gond, esetleg tényleg csinálhatnál egy freemailes mailt! 8->

Szegény Riika, hát ez neked jól összejött... :-( És mit kell tanulni? Tételek, témák vannak? Vagy a nyelvtant böngészed? Azért biztos menni fog, majd szurkolunk nagyon! :) Neked is küldök majd mindenképpen fotókat, nem menekülsz, ne félj! ;-)

Amphe, magyarázz nekem légyszi, mert nem értem... :oops: A Dokk meg Bed-féle helyekre dress-code van? Vagy mi az h a ruhád miatt nem engedtek be??
Megnéztem a képeidet, nagyon ari vagy! :) Főleg a takarós képetek tetszett a barátoddal, cukik vagytok! 8->
Kép? Biztos, hogy akarsz látni? :oops: Majd akkor ha tudok, küldök, mert pillanatnyilag a másik gépnél vagyok és itt nincs fenn. :? De azért jól gondold meg ezt! :-P

Szegény KyKy, hát akkor jól indult az az este... :? Tényleg, egyébként hogy van a barátnőd? Már msn-en is akartam kérdezni, csak aztán mondtad, hogy menned kell.
Erről jut eszembe: KÉPZELJÉTEK!! :-D
1. helyezet lett az Álmatlanságom egy ficversenyen! :oops:
http://drg.gportal.hu/gindex.php?pg=7167043&nid=5484182

Egyébként Amphe, csatlakozom, engem is olvashatsz, ha már így rákérdeztél. ;-) Mindig szívesen veszem a véleményeket, még ha mostanában sajnos nem igazán van időm írni... :-(

Na most megyek, lányok! Ha valami konkrétan nekem szólóra esetleg nem válaszoltam volna, szóljatok, de olyan sokat kellett visszaolvasnom, hogy lehet valamit kihagytam most a témáknál! :oops:

Szerk.: Jaj, igen, tudom, mit hagytam ki! :-P Shanci, most már tényleg olvasni fogom az írásodat, úgy szégyellem magam, hogy még mindig nem tudtam sort keríteni rá. Viszont ma megint nem tudom már elkezdeni, mert mindjárt mennem kell aludni, nem fogok tudni felkelni. Úgyhogy ne haragudj :oops:

Puszi mindenkinek!:)
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 18:47 
Szárnybontogató

Sziasztok Lánykák! >:D<

Az angol tanárom egy fél órája telefonált rám, hogy rosszul tudta, a verseny nem március 31.-én lesz, hanem MOST szerdán. :(( Én meg egy szót sem tanultam még, mondván, hogy rengeteg időm van, erre kiderül, hogy csak két napom. Pedig azt hittem, kész vagyok minden tanulnivalóval, most meg majd éjszakába nyúlóan ismételhetek... :roll:

Örülök Shancim, hogy meghozta a várt eredményt a ténykedésünk. Látod, nem akármilyen boszikkal vagy te körülvéve... ;) A holnapi hosszú naphoz pedig kitartást, csak ügyesen!!
Ákossal van azóta fejlemény? Beszéltetek? Végül találkoztok valamikor? :)

Amphe, ugyan semmiség, nagyon szívesen olvastalak és írtam kritikát! >:D< Remélem, majd lesz időm a többi történetedhez is eljutni, láttam, hogy van egy rövidebb, ahhoz mindenképp, a hosszabbat pedig majd valamelyik hétvégére betervezem! ;)
Írtad még egy régebbi hszben, talán tegnap, hogy szívesen olvasgatnál, hát tőlem lehet, ha van kedved, úgy is nagy a pangás mostanság errefelé... :?
Nagyon aranyosak a képek, amiket beillesztettél, és szó sincs semmiféle csalódásról, legalábbis én pont ilyen leányzónak képzeltelek a leveleid alapján. :wink:

Hmm, arra gondoltam, hogy hozzáfoghatnánk egy nagy iwiwes, fészbúkos bejelölgetősdihez. ;;) Ott iwiwen - ugyanis a kíváncsiskodóknak van fent rólam néhány kép, és őszintén szólva fogalmam sincs ide, hogy tudnám azokat beilleszteni. :D Kyky és Shanci, titeket mindjárt meg is kereslek, hogy fent vagytok e, viszont Amphe a te nevedet még nem tudom... :oops: Engem Tési Dóra néven lelhettek meg. ;)

Kyky, kezdek kíváncsi lenni, hogy mit tartalmazott az a bizonyos e-kisregény. :D Még a mai nap folyamán megpróbálok írni Néked, aztán remélem lesz türelmed még egyszer bepötyögni az előző levél tartalmát, vagy legalábbis köbö. :)
Óóó, te táncolsz?? De jó, én is. :D Te miben ügyeskedsz? :)

Aila, tablókép?? Ó, olyat nekem is lehet ám mutogatni!! :oops: ;;)

No lánykák egyelőre ennyi, majd még jövök ma, kell egy kis szusszanás a sok angolozás közepette. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 17:39 
Fanfic-faló

"lerágott csont" ~ valószínűleg, ebből is látszik, milyen kevés ideje fórumozok :P ^^ Nem baj jobb a kis lelkemnek, hogy kiírtam magamból az észrevételeket, mindenki gondoljon, amit csak akar...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 17:22 
Betűmániákus

A draimione lerágott csont, de akik nem szeretik, azok nem értik azt, amit mi és fordítva. De így a jó.

Értem... nekem is volt hasonló, de én inkább kellemesen csalódok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 17:00 
Fanfic-faló

Hát, nem tudom :P Nekem volt már ilyen, hogy dumáltam valakivel, elképzeltem róla valamit az elmondása alapján.. Aztán olyan is volt, csak más kiadásban és húú xD rosszul esett :D Bár ez nem befolyásolta a további kapcsolatunkat :)

Szerk.: Igaz, nem a kép témához kapcsolódik, de nem akarok külön hsz-t nyitni, mert adminék úgy is összevonnák. Ezt megelőzendő, bővítek itt:

Még februárban írtam az Ajánló topicba a "Mi alapján kerüljünk az ajánlóba?" témához... Lehet nagyon vehemensen védtem a Dramione fanokat és nem mernek visszaírni azok, akik ellenünk vannak?:D Mert nem kaptam rá választ xD Érdekess... Ha valakit esetleg érdekel és van pár szabad perce elolvashatná az értekezést :P Bár ha nem ismeritek az előzményeket, amik ott elhangzottak, lehet nem lesz minden világos. Akadt egy két korábbi hozzászólás, amivel nem értettem egyet, így, próbáltam "megvédeni magunkat"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 16:56 
Betűmániákus

Jaj, de cuki vagy 8->
Miért ábrándultam volna ki? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 16:21 
Fanfic-faló

Rendben Kisszivem, akkor mindjárt töltöm a képecskéket és érkeznek a linkek is ^^

szerk.:
http://i746.photobucket.com/albums/xx10 ... 0551_1.jpg ---> Ő a Szerelmecském, Norbi :)

http://i746.photobucket.com/albums/xx10 ... CF5580.jpg ---> Dilinyósok :oops:

http://i746.photobucket.com/albums/xx10 ... 221050.jpg ---> Ez én lennék

http://i746.photobucket.com/albums/xx10 ... unksok.jpg ---> ezek a jóvágású plázaszökevények pedig mi lennénk, legjobb Barátnőmmel Dokk előtt :P

Remélem, nem fogsz/fogtok nagyon kiábrándulni belőlem xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 16:17 
Betűmániákus

Az nagyon jó lenne, mert nem tudom, hogy mi lehet a baj. :-S
Odáig meg sajnos még nem sikerült eljutnom, hogy nyissak új fiókot.
Riika, te se maradhatsz ki a buliból, szóval tessék küldeni valahogy ppikszeket :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 16:15 
Fanfic-faló

Készítettél esetleg új címet freemailre, vagy töltsem fel és linkről megnézel?:) Kykynek már megmutattam magam :oops: Meg ő is magát nekem :-D

A legegyszerűbb lehet az lesz, ha feltöltöm Photobucketre a pár publikálandó képet, bemásolom a linkeket, és akit érdekel, az megnézheti a kis buksinkat :) Teszek fel képet uracskámról is ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 15:37 
Betűmániákus

Jó táncolást! :D
Amúgy van egy-két dolog a ficblogomban is... :roll:

Amphe... képek nem lesznek? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 15:37 
Fanfic-faló

Júj, Shancim, örülök Neked, jók voltunk :D Nem hiába vagyunk ijfú boszorkányok ;) Nekünk minden megy! 8->

Én közben Nagy péter cár életét dolgozom ki xD

Aila, én is szeretnék képecskét, ha lehet :oops: mailem: csibebaba91@freemail.hu

Ne haragudj, Kykym, hogy így eltűntem msnről, csak jöttek anyámhoz, ő meg nem volt itthome és szóval kellett tartanom az illetőt :)
És még mindig nagyon szép vagy :wink: :x Majd várlak msnen :) Jó táncikálást ^^

Tényleg, ha valaki esetleg igényt tartana rám, a mösön címem:
Csibi06@hotmail.com

Puszika Nektek

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra