Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 0:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 133 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 21:57 
Fanfic-faló

Új szösszenetsorozatba kezdtem... Az első részek hamarosan olvashatóak lesznek. Ezek a gondolatok, események nem összefüggőek, nincs semmilyen rendszere, csak ahogy jönnek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 22:40 
Fanfic-faló

Fölkerült ~ elbírálásra vár

Engedélyezve

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 22:27 
Fanfic-faló

Nos, pofátlanul hosszú kihagyás és időhúzás után, ma eljutottam oda, hogy a fejezet utolsó részét leszámítva minden át van nézve, ki van javítva és le van formázva. Borzalmasak az utóbbi heteim, meghalni nincs időm, de azért apránként haladok.
Már törpöm tele, hogy nem tudok illetve nem tudtam frissíteni, úgyhogy könyörögve kérem a holnapot, sikerüljön végre feltölteni a 17edik részt.. Mert, ha nem... Hú, hisztis leszek már xD Boldog lennék, ha frissíthetnék és végre ott látnám a fejezetet, hát még akkor azok milyen boldogak lennének, akiket érdekel és olvassák XD Hát, kész vagyok agyilag...

HOLNAP * (YN) Szorítsatok... -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 23:09 
Fanfic-faló

Drága Frago!
Nagy öröm Téged itt látni :) És engem tiszteltél meg az első fórumhozzászólásoddal :oops: De tündér vagy, ez nagyon jól esik! :) :x
A munkálatok ebben a percben is folynak az új fejezetet illetően ^^ meglátjuk, mi sül ki belőle. Köszönöm, hogy írtál :):-* Sok puszi >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 19:36 
Zöldfülű

Szia, kedves Amphetamin! Ajaj, ez is megtörtént:életem első (itteni) fórum-hozzászólása....szóval csak azt akarom mondani,hogy örülök, hogy nem egy fejezet lesz, mert akkor "össze kéne csapnod", ami nem lenne jó...
Nah, most elküldöm és meglátom, milyen lett... :roll: ha nem szép, akkor bocsi....majd pillázok Neked ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 18:35 
Fanfic-faló

Borzasztóan le vagyok maradva... KATASZTRÓFA! El sem hiszem, hogy hagytam idáig fajulni a dolgokat. Egy betű nincs leírva... Egyetlen egy sem!

Na majd most! Az alkotás kezdetét veszi (megint): zene bekapcs és indulhat a móka!

17. és egyben úgy néz ki, utolsó fejezet írása elkezdődik, ebben a szent percben! Éééés hajráá! *Tears in the end*

szerk.: Utolsó mondat átírva: gondolkodtam a kakaó mellett és lehet nem az utolsó lesz, na... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 15:01 
Könyvmoly

Jaj, hát azért nem vagyok én olyan lágy lelkű... bírom én a durvaságot. :D max megríkatom, ilyesmi... :oops: :D

nem vagyok Dracóék ellen, csupán nekem nem tetszik. szerintem nem illenek össze, ennyi, nem vagyok én ellenük. :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 14:49 
Fanfic-faló

Drága Kykym!

Júj, de örülök, hogy belestél hozzám :oops:

Igazából nem tudok "haragudni" Rád ezért, mindenkinek más tetszik, nem lehetünk mindig egy véleményen :) Dramione műfaj elég közkedvelt, de sokan vannak ellene is, ez nem újdonság, teljes mértékben elfogadom ^^

Majd azt olvasod, ami jól esik, nem erőltetek semmit :)
Téged ilyen kis "lágy lelkűnek" ismertelek meg eddig, ezért az első Tears-es irományomat, nem is igazán ajánlanám neked, sok benne a durvaság meg az ilyesmi.
Ha esetleg előkerül a tollamból egy romantikusabb, esetleg saját szereplős történetecske, akkor mindenképpen sikítok :)

Köszi, hogy benéztél ^^ Imádlak érte :-*:x CsókCsók

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 14:35 
Könyvmoly

Szervusz Drága Amphe! :) :-*

Nos, eljutottam odáig, hogy elolvasgassalak, és írjak is neked kritikákat. :D Örülsz neki? Én nagyon.. habár az egyik kritikám kissé túl kritikus lett, de vedd észre a sorok között megbújó sok-sok pozitívumot! :) :x

Sajnos, azt nem tudom ígérni, hogy a regényedet is elolvasom, ugyanis én nem szeretem a Dramionét, és ez nagyban visszatart az olvasásában. :( Ne haragudj! Tőlem már ez is haladás, hogy két novellát végigolvastam... :oops:
De, ha meglepsz valami szép kis PD-s, esetleg nem D/H sztorival, akkor ahhoz ígérem, kapsz megint tőlem is kritikát. :)

Most viszont nem is firkálgatom tovább a blogodat. :)

Pusszantalak: KyKy

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 22:07 
Fanfic-faló

Hű, annyi ötletem van úgy látszik, sosem fogy el :) Mire nem jó az esti forróvizes kádban való zene melletti elmélkedés :)

Újabban rákaptam a szösszenetírásra, van már több is, igaz, a merin csak kettőt mutattam be.
Szeretem, sőt imádom a belső monológok gondolatok megjelenítését, bizonyára írtam már itt korábban is; a szösszeneteim mindig ilyen alapokon nyugszanak.

Tudom, borzasztóan elcsépelt már az ilyesmi, de valamiért mégis tetszik a naplóírás. Még mielőtt valaki kitépné a hajam gondolatban, vagy beletaposna a monitorba, szólok, hogy utálom a szokásos "idióta" napló írós ficeket, ami másról sem szól, mint a helyzetek pontos megjelenítéséről és komplett párbeszédről... A naplóírás közben elég nehéz konkrét 3 oldalnyi szó szerinti párbeszédet ábrázolni, ezért is sokszor mesterkélt ez a "műfaj".

Nos, mivel gondolat és belső megjelenítés párti vagyok, elgondoltam a következőt: Hermione szemszögéből már felkerült két melankólikus iromány, ezért épp itt az ideje hogy Draco gondolatainak is adjak egy külön kis részleget. Ami csak az övé, senki másé; ami nem az órai leírásokat, vagy párbajozós vitákat jeleníti meg elsőként, hanem az elgondolkodó, esetleg mélyebb, esetleg szerelmi szálat. Hajlamos vagyok a karakterét túl keménynek, ridegnek és kegyetlennek megalkotni, ezért mintegy vezeklésképpen alkotnék róla kellemesebb, emberibb, érzékenyebb képet. Ezek a bejegyzések semmiképp sem lennének összefüggőek, csak amolyan mély hatást keltő érzelmi képek néhai megnyilvánulásai (fú, nem tudom ez a mondat magyar e, de most már így hagyom, mert jobban sem tudom hirtelen megfogalmazni xD)

Szóval ennyi lenne :) Ezt természetesen lehet párhuzamosan vinni egy "normális" történettel, nem bonyolódnék bele.

Ha gondolod írj hozzám/ehhez véleményt, szívesen fogadom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 22:27 
Fanfic-faló

Megérintett a fene nagy alkothatnék, úgyhogy nekiesem... ez csak valami szösszenet, egy jelenet.. vagy valami ilyesmi.. abban sem vagyok biztos, hogy felteszem xD majd meglátjuk, hogy sikerül

szerk.: nya, mégis feltöltődött a szösszenet vala, admin nénik-bácsik engedélyezésére vááár! Akit érdekel, olvasson bele, és ha tetszik, akkor Kritikáát :)

* Börtönömben * néven találjátok meg majd ~

szerk.: FENT! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 20:33 
Fanfic-faló

Megtaláltam, elolvastam válaszoltam :) KösziPuszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 18:19 
Betűmániákus

Szia!

Nya, röppent egy kritika^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 16:23 
Fanfic-faló

Megtörtént a feltöltés, akit érdekel, ha az adminok feltették, kukkantsa meg :) Kellemes olvasgatást ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 23:32 
Fanfic-faló

Szégyen, gyalázat, de már csak holnap délután töltöm fel, éjjel úgysem kerülne fel és még akad rajta átnézni való :) de már teljesen kész ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 16:15 
Fanfic-faló

Gőzerővel gyúrok a 16. fejezetre, hamarosan (még a nap folyamán) elkészül, ha minden igaz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 18:27 
Fanfic-faló

Tudom, megtaláltam, dobtam rá a választ ^^ Folytatáson dolgozom ezerrel, de a hiányzás alatt sok anyag gyűlt fel a suliban, azokkal is foglalatoskodom, nehogy kikapjak xD (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 17:54 
Betűmániákus

Ment egy pü, ezzel kapcsolatban.
Folytatás? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 16:10 
Fanfic-faló

Zambiniről valóban szólhatna több mese is, bár Zaránk most rendesen "kihasználja" majd a karakterét a Mámor vagyok-ban :D Illetve remélem ^^
Milyen alapú történetet érne meg szerinted írni vele? Vannak elképzeléseim, de mint Dracofanatikusként, abban is megjelenne a szőke herceg; elmaradhatatlan xD Esetleg valami ötlet? Hátha sikerül összehozni neki valami ütőképes alapot :)

Pansyt, mint olyan, nem szeretem. Viszont érdekesnek tartom... Jó kenyér a mellékszereplőket reflektorfénybe helyezni, mert olyan tulajdonságokkal ruházhatod fel - a néhány ismert eredeti mellett persze -, amilyennel csak akarod :P De erről szerintem mindig eltérő nézeteket vallunk majd, és ez így van jól, nem lehet mindenki egyforma ^^

Igyekszem tanulni, mert alapból muszáj, de NAGYON szomorú lennék, ha nem kapnék több kritikát Tőled :( Ne büntess meg ilyesmivel xD (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 15:51 
Betűmániákus

Én nem a sablonról beszéltem, hanem az eredetiségről^^ Zambiniről kevesen gondolkodnak el... a magyarok. Az angoloknál, más nemzeteknél valahogy közkedveltebb. Nekünk is érvénybe kellene léptetni valahogy a dolgot :D
Pansyt nem szeretem. Ellenségnek tökéletes, meg úgy mellékszereplőként, esetleg akkor is olvasok róla, ha véletlenül a jó oldalon áll, de magában, mint karakter, engem teljesen hidegen hagy. Draco mellett pedig nem szeretem. :roll: Persze ezek egyéni dolgok...

És ajánlom is, hogy tanulj, mert... >:) Nem kapsz tőlem több kritikát :-P
Najó, ez viccnek pocsék, fenyegetésnek pedig gyenge, de akkor is tessék komolyan venni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 22:10 
Fanfic-faló

Meglehet Shancim, bár szerintem meg lehet írni úgy, hogy ne legyen sablonos és megszokott :P Csak rengeteg fantázia kell hozzá ^^ Valószínűleg mindhárom el fog készülni, persze idő kérdése, és semmiképp sem egyszerre. Számításba kell vennem azt is, hogy kezdődik a tanulás ezerrel készülnöm kell az érettségire és kellene a jó pontok :| De történet és friss ha kis kihagyásokkal is, de reményeim szerint mindig lesz ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 21:26 
Betűmániákus

Én egyértelműen az elsőre voksolnék. Bár az általad felsoroltak közül mindegyikből édeskevés van, az utóbbi kettőt én túl hagyományosnak tartom. :-) De Te vagy a góré.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 21:04 
Fanfic-faló

Gondolkodóba estem az új történeteket illetően...
Mivel pár fejezet múlva befejezem az Átkok és könnyek-et, illő lenne valami újdonsággal is készülnöm a kedves olvasóközönség számára :)

Van sok ötletem, de már kaptam löketet, hogy esetleg írhatnék egy Blaise/Hermione párosítású sztorit. Gondolkodtam az alapokon, ha valami jó eszembe jut, lejegyzetelem a kis meris füzetembe (XD) és majd "életre keltem", ha lesz elég anyag hozzá. Minden esély megvan rá, hogyha nem is mostanság, de megszülessen egy ilyen történet :)

Valamelyik este nagy unalmamban beugrott egy olyan, hogy írhatnék Draco és Pansy kapcsolatáról, a mardekáros diákok hétköznapjairól, úgy általában... Jó témának tartom, bár szerintem meglepően kevés figyelmet szentelnek neki az írok. Persze lehet, hogy csak én vagyok szűk látókörű és elsiklottam felette xD Lényeg a lényeg: Nagyító alá vehetném az oly sokat emlegetett Parkinson kisasszony lelkivilágát, bepillantást nyerhetnénk (én magam is) a gondolataiba, érzéseibe, életébe és Dracóval való kapcsolatába. Mindig mindenhol csak azt olvasom, hogy hol megalázzák őt, hol meg ágyba viszik, de konkrétan eddig róla érzésem szerint eddig nem sok történet készült (legalábbis én nem találkoztam vele). Szimpatikus ötlet, majd meglátjuk, mennyire kapnak utána az emberek ^^

A másik nagy álmom, hogy "visszaemlékezés" alapján írjak történetet Hermionéról. Mit élt át a háború évei alatt, milyen emlékei vannak és ez az egész hogyan hatott a további életére? Sok a kérdés számomra is ezért, szívesen kreálnék róla fejezeteket... Természetesen a dolog nem Rowling-hű lenne --> nehezen tudnám megalkotni úgy, ahogy szeretném. Eltávolodnék az ő irományától, azt hiszem teljesen. Bár ki tudja :) Az vázlatok már papíron vannak, újításként beleviszek néhány saját szereplőt is, meglátjuk, hogy boldogulok velük :) Szeretnék egy izgalmas és átfogó, klassz irományt, amiben minden benne van. Képzeletben már szinte minden mozzanat megvan, hamarosan elkezdek komolyabban is foglalkozni vele...

Akit esetleg megfogott az "ismertető", örülnék ha írna pár sort :) Köszike ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 07 (vasárnap), 18:18 
Fanfic-faló

Egye fene, frissítsünk. Nem tudom, pontosan minek, de hátha lesz valami értelme :P

Már készülget a 14 - 3/3 ^^ Pár emberke számára ez igen nagy öröm lehet, sok kritika szólt arról, hogy mikor találkoznak végre a szereplők. Na, eljött a pillanat, büszkén jelenthetem: MOST találkoznak :D

Akit érdekel, majd (remélhetőleg, ha nem előbb) szerda környékén itt --> http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61199 <-- lesz megtekinthető ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 20:01 
Fanfic-faló

Igen, igen, láttam úgy örülök, hogy végre fent van és írtál :) ^^ mindjárt repülök és körmölök rá választ :D következő fejezet, hmm... hamarosan :D már készül :P Csóközön

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 19:35 
Betűmániákus

Fölkerült és véleményeztem. :)
Következő fejezet? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 12:24 
Fanfic-faló

Nos, tegnap feltöltésre került a fejezet, de még nem került fel hivatalosan, kezdek aggódni :| Lilyana kedves, átfutotta nekem a sorokat, azt mondta nem talált különösebb hibát, de csak egy fejezetet nem tud felengedni egymagában. Az előttem lévő történet fejezete fél órával előttem lett feltöltve és már olvasatba került, az enyém még nem.. ez némi aggodalomra ad okot, de remélem minden rendben lesz :| jajjj *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 03 (szerda), 20:27 
Fanfic-faló

Tudom, nem sok mindenkit érdekel, de megsúgom: D&T 14. fejezet 2/3. része elbírálás alatt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 16:47 
Betűmániákus

Jól hangzik ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 16:22 
Fanfic-faló

Hamarosan felkerül az oldalra a Damns and Teardrops 14. fejezetének 2/3 része! :) Már dolgozgatok rajta, ha minden jól megy, legkésőbb szerda estig érkezik ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 16:00 
Fanfic-faló

Csak nyugodtan :D Azért vagyok, hogy zaklassatok, nyaggassatok :D Nem félek tőle, hogy sokan tolongani fognak, de ha mégis, akkor majd örülök a fejemnek :D
Ha már megelégelem, akkor elbújok Draco háta mögé xD Figyelem a ládám árgus szemekkel :D
Csókoltatás :*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 15:54 
Betűmániákus

Nohát! :-O
Mit látnak szemeim? :D
Hűűűű, akkor egy hellyel több van, ahol el lehet érni. Nem biztos, hogy ez mindig jövedelmező >:)

Majd lesegest a ládás, mert küldök pü-t ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: amphetamin sarok
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 13:59 
Fanfic-faló

Szervusztok Kedveseim!

Nos, elérkezettnek látom a pillanatot, hogy alkossak egy kis témát az okosságaimnak :) Talán hasznos is lesz :P xD

Itt kaphattok majd infókat a történeteimről, a következő fejezet feltöltéséről, a szereplőkről, az épp készülő sztoriról, más szösszenetekről, és mi egyébről :)

Nem mintha fantázia híján lennék, de ha van valami klassz ötletetek, osszátok meg velem, és ha tudom, belevariálom a ficbe ^^

A véleményeket, esetleg a dicséreteket( ?! ) is szívesen fogadom, de mindennél jobban örülök egy tartalmas kritikának :-D :oops: :)

Sok szeretettel várom az érdeklődőket ^^ (L) Csóközön :wink:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára amphetamin 2011 február 12 (szombat), 13:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 133 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3

Időzóna: UTC + 1 óra